Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Joey er nominert til en såpepris og vil gjøre hva som helst for å stikke av med seieren. Ross overbevises av en av sine studenter om at grunnen til at han strøk på eksamen at han er forelsket i Ross og at karakteren derfor bør…. The One with Joey's Award. Seks venner fra New York er på leting etter meningen med livet.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. Carina (42) og mannen skulle bygge drømmehuset sammen, men i fjor døde mannen brått. Carina ble sittende igjen med et halvferdig hus og to gutter som krevde sitt. Ep 406 Carina, Brandbu.

21:30(22:30)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2017. Mina og Karen kjøper en ny, men forlatt, bygning for å forandre det til et morsomt og lekent hjem. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

22:30(23:30)

> Ex on the Beach Norge

Norsk realityserie fra 2020. En ex-forlovede kommer inn i villaen, og det er tydelig at den ikke har lagt forholdet helt bak seg. Og deltakerne blir vitne til et sjokk exit de aldri så komme. Ex on the Beach Norge er endelig tilbake, men denne gangen er vi i Brasil! Åtte forventningsfulle single jenter og gutter skal flørte, feste og date på tidenes drømmeferie. Men mørke skyer lurer i horisonten. Én etter én dukker ekskjærestene deres opp fra vannet. Og før de vet ordet av det blir det drama og kaos!

23:30(01:10)

> Kept Woman

Kanadisk thriller fra 2015. Jessica og hennes forlovede Evan flytter fra leiligheten i byen til en idyllisk villaforstad etter et innbrudd. Alt er flott i starten. Jessica skal skrive bok når naboen Simon dukker opp med en flaske vin.

01:10(02:05)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. En feiring får dødelig utgang for familien Whitaker når de blir skutt i sitt eget hjem. Når etterforskerne avdekker en konspirasjon, setter det en manns evne til å tilgi på prøve når han kjemper for å redde den kriminelle…. Fatal Family Secrets. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

02:05(02:55)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen. Blood In the Sand. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

02:55(03:40)

> Livsfarlige forhold

Amerrikansk dokumentarserie fra 2012. Når Kay og David møter sine nye naboer, blir en romanse til en dødelig besettelse. Senere, når en pastor kommer til byen, lærer paret at et kjærlighetsforhold kan føre til mord. Love Thy Neighbour.

03:40(04:30)

> Der ondskapen bor

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Cathy trodde hun hadde funnet drømmemannen i Peter Torbin. Man da hun langt om lenge oppdager hans dystre hemmeliget, er det dessverre altfor sent. Cheating Death. Hva om den personen som står deg nærmest er en djevel i forkledning? Vi får høre historiene til mennesker som har bodd med en morder.

04:30(04:55)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. En kvinne tar med seg en venn når hun leter etter et hjem i Paris. The Good Life in Paris.

04:55(05:20)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. Et Colorado-par nedskalerer i Costa Rica med håp om et enklere liv sammen med barna. Playa Potrero IRL.