Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

08:30(09:25)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. Nanny Jo Frost hjelper familier som har problemer med barneoppdragelsen i alle stadier - fra nyfødte og småunger til tweens og tenåringer. I denne del: To politiforeldre sliter med å passe sine egne barn. Nanny Jo Frost kommer til unnsetning.

09:25(10:20)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor. I denne del: Malene har ammet datteren, Melina, i 15 måneder, men ønsker nå å få kroppen sin for seg selv. Men det er ikke så lett med et viljesterkt barn. Victoria har gitt opp drømmen om et storbyliv i København og har flyttet tilbake til Jylland. Natascha Linea forteller om sin dramatiske tur på sykehuset rett etter at sønnen, Novah, ble født ved hjemmefødsel.

10:20(10:50)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

10:50(11:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.

11:50(12:50)

> Gossip Girl

Amerikansk komiserie. Våre venner fra Upper East Side i ferd med å bli voksne. De er ferdige med videregående, men du kan være helt sikker på at en fremtid fylt av kjærlighet, skandaler og hemmeligheter venter. I denne del: Jack Bass er tilbake i New York, og Chuck kommer på kant med onkelen. Eleanor gir Blair ansvaret for å forsikre at moteshowet hennes blir en suksess hos en viktig kunde. Rufus forsøker å få frem det gode i Jenny ved å få henne til å melde seg som frivillig hjelper til Eleanors moteshow, men ting blir bare verre når Jenny oppdager at Agnes er en av modellene.

12:50(13:50)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. I denne del: Betty er overlesset med redaksjonelt arbeid, så Wilhelmina pålegger Marc å være Bettys midlertidige assistent. Bettys idé om å lage en sak om de verste jobbene i New York går rett vest når hun må kle seg ut som en pølse og danse et Bollywood-nummer. Marc gremmes over at han aldri kommer til å bli tatt seriøst av idolet sitt i magasinet Vouge, Hilda setter Archies kampanje i trøbbel, Daniel hyrer inn en smellvakker, men udugelig assistent og Natalie introduserer Daniel for "Samfunnet".

13:50(14:50)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2015. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: Johnnie, Mattias og Sofia drar tilbake til noen av familiene og ser hvordan det har gått med dem siden sist.

14:50(15:50)

> Kakekrigen

Norsk underholdningsserie. I denne del: Det skal bakes kaker med grønnsaker i dagens utgave av Kakekrigen. De fire gjenværende konkurrentene velger seg blant annet rødbeter, fennikel og squash når de tar fatt på dagens bakeutfordring. Den som gjør det dårligst i dagens konkurranse, må reise hjem, mens de gjenværende tre møtes til ukesfinale i morgen.

15:50(16:50)

> Norske rotehjem

Norsk livsstilsserie fra 2017. Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små men viktige øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I denne del: Guro og Joachim bor i Joachims barndomshjem i Askim. Kjelleretasjen er helt ubrukelig ettersom den er helt overfylt av ting fra Joachims oppvekst. De aner ikke engang hva som er der. De har to dager på å finne en løsning for å få orden og finne lagringsmuligheter som ikke finnes i dag.

16:50(17:50)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. I denne del: Veronica, Jimmy og deres fem barn bor i et hus i Rönninge. For tre år siden begynte de å pusse opp kjøkkenet. Jimmy koblet fra ventilasjonssystemet og begynte å rive bærevegger for å få inn mer lys. Når et skap raste ned på badet, og det fikk fuktskader, rev Jimmy ut hele badet. I dag mangler de både penger og tiltak og er desperate etter hjelp.

17:50(18:20)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

18:20(18:55)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Gjengen drar til Long Island for å feire Ross og Monicas foreldres 35. bryllupsdag. Monica prøver å skrive en tale som får alle til å ta til tårene, slik Ross sine taler alltid gjør. Phoebe har med seg sin nye kjæreste Parker, som er høy på livet. Ross og Rachel oppdager at foreldrene hans har fortalt folk at de er gift.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey er redd for å drite seg ut når han skal intervjues i "Soap Opera Digest" og får hjelp av vennene for at alt skal gå bra. Under intervjuet forteller han om sin skuespillererfaring, hva han gjør på fritiden, kosthold og trening, vennene, homoseksuelle tendenser og sitt kjærlighetsliv.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachel får panikk over at hun ikke er forberedt til å ta seg av en nyfødt og lar moren flytte inn for å hjelpe til - noe som neppe vil få Ross til å hoppe av glede.

20:30(21:30)

> Norske rotehjem

Norsk livsstilsserie fra 2017. Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små men viktige øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I denne del: Siv Mette er en dame full av energi. Hun er arbeidsnarkoman og driver sitt eget firma hjemmefra. Hun har rett og slett ikke plass til privatliv og kan ikke inviterte noen hjem til seg på grunn av alt rotet. Hvordan skal hun kunne fortsette å jobbe hjemmefra og i tillegg har rom for privatliv? Synnøve og teamet vet hvordan, men for å få til det må Siv Mette bryte noen barrierer.

21:30(23:05)

> Ungkaren Australia

Australsk realityserie. Ungkaren Richie Strahan (31) fra Perth i det vestlige Australia var med i første sesong av Ungkarskvinnen Australia. Nå får han en ny sjanse til å finne drømmekvinnen. I denne del: I solnedgangen på siste dag i Bali er to fantastiske kvinner på vei, og tiden er kommet for Richie til å ta sitt livs vanskeligste avgjørelse.

23:05(00:05)

> Kjendisenes kirurgiske katastrofer

Britisk livsstilserie fra 2016. I denne del: Kjendiser avslører sine kosmetiske operasjonsmareritt.

00:05(00:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monicas restaurant får en dårlig anmeldelse og hun drar med seg Joey til et matlagingskurs der kritikeren er lærer for å få ham til å ombestemme seg. Rachel blir sjalu når en selger i babybutikken flørter med Ross. Chandler forbereder seg til et jobbintervju etter at Phoebe forteller ham at han gjør et dårlig førsteinntrykk.

00:35(01:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachels graviditet har gått over tiden, og hun prøver alt for å få babyen til å røre på seg. Joey blir sint når Chandler sovner under visningen av hans nye film.

01:10(01:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachels baby er på vei, og Ross vandrer hvileløst omkring i spenning. Mens de venter på at babyen skal komme, skaper vennene kaos på sykehuset. Chandler og Monica leter etter et sted de kan lage sin egen baby, mens Phoebe møter en kjekk fremmed og får Dr. Drake Ramoray til å finne ut romnummeret hans. Del 1 av 2.

01:45(02:45)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2012. Vi får et innblikk i den mystiske sigøynerkulturen i USA. De arrangerer Amerikas mest fargerike bryllup, med ville og drømmeinspirerte kjoler. I denne del: I denne sigøynerversjonen av Romeo og Juliet trosser Heath og Alyssa begge foreldreparene for å få bryllupet de drømmer om. Det store problemet er Heaths tante-Mellie, som er villig til å bruke vold for å stoppe dem fra å bli mann og kone.

02:45(03:35)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.

03:35(04:20)

> Cold Case

Amerikansk krimserie fra 2008. I denne del: Lilly og teamet etterforsker en sak fra 2005 da en ung og fremadstormende afroamerikansk politiker ble drept. Mannen sverget at han skulle frigjøre det fattige nabolaget han vokste opp i fra narkolangere.

04:20(05:05)

> Switched at Birth

Amerikansk dramaserie. I denne del: Det er siste år på skolen, og det betyr store forandringer for Bay og Daphne. Daphne begynner å jobbe på en gratisklinikk som en del av prøvetiden etter skandalen med Senator Coto, og blir godt kjent med en medisinstudent med en ryggskade. Bay blir inspirert av kunstlæreren sin og overrasket av en klassekamerat.

05:05(06:00)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. I denne del: Betty er overlesset med redaksjonelt arbeid, så Wilhelmina pålegger Marc å være Bettys midlertidige assistent. Bettys idé om å lage en sak om de verste jobbene i New York går rett vest når hun må kle seg ut som en pølse og danse et Bollywood-nummer. Marc gremmes over at han aldri kommer til å bli tatt seriøst av idolet sitt i magasinet Vouge, Hilda setter Archies kampanje i trøbbel, Daniel hyrer inn en smellvakker, men udugelig assistent og Natalie introduserer Daniel for "Samfunnet".