Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

15:20(16:20)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. Da Josefin var seks år gammel oppdaget foreldrene Maria og Calle en klump hos datteren, som viste seg å være kreft. Etter det tok sykehusbesøk og operasjoner over hverdagen for familien.

16:20(17:20)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. En uke før Susanne og Mikaels felles barn kommer til verden, drukner Susannes sønn Melvin i familiens basseng.

17:20(20:00)

> The Blind Side

Amerikansk biografisk drama fra 2009. Michael Oher kommer fra en ødelagt familie, og på skolen ligger han langt etter. Så blir han tatt inn i varmen hos en dame fra byens beste strøk. Det forandrer livet for dem begge. Den storvokste tenåringen Micheal Oher kjemper seg gjennom hverdagen i Memphis, nærmest husløs. Så krysser Leigh Anne Tuohy hans vei. Uten å nøle foreslår hun at gutten kan overnatte hjemme hos familien hennes. Det som begynner som en vennlig gest, blir til noe langt mer etter hvert som Michael blir en del av Tuohy-familien, til tross for en bakgrunn svært ulik deres. Filmen er basert på virkelige hendelser.

20:00(21:00)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2019. Den store dagen er her. Familievennene Melina og Jacob gifter seg i Palma. Dagen begynner med kaos. Bianca og Benjamin er stresset. Manuset er ennå ikke klart og vielsen er om noen timer. De ryker sammen. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

21:00(23:00)

> Bryllupssangeren

Amerikansk romantisk komedie fra 1998. Robbie Hart har gitt slipp på drømmen om en sangkarriere og livnærer seg ved å synge i andres bryllup. Robbie finner etter hvert ut at Julia er altfor god for Glenn, og motstrebende innser han at Julia er drømmedama hans.

23:00(00:55)

> The Beguiled

Amerikansk drama fra 2017. Historien utspiller seg ved en isolert jenteskole i den amerikanske borgerkrigens Virginia. Når den skadde soldaten McBurney blir funnet i nærheten av skolen, tas han inn av bestyrerinnen Martha.

00:55(01:55)

> Dødelig kjærlighet

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Lyst og dyrisk besettelse har ført til noen av verdens mest brutale voldshendelser og drap. Black Widower.

01:55(02:55)

> Dødelig kjærlighet

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Lyst og dyrisk besettelse har ført til noen av verdens mest brutale voldshendelser og drap. Naval Affairs.

02:55(03:40)

> Det perfekte mord

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. For morderen er det et perfekt drap. Etter hvert som etterforskningen ender i blindgater og feil mistenkte blir forkastet tror gjerningspersonene de kommer unna med det. The Green Eyed Monster.

03:40(04:25)

> Min nabo er morder

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkelighete avsløres. Prescription for Murder.

04:25(05:15)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2016. Reisen begynner for to av parene. Etter en dårlig flytur lurer Jorge på om han fortsatt har en forlovede. Nicole forlater Amerika og lander i Marokko for å møte sin forlovede, Azan, for første gang. You Say Goodbye, I Say Hello. Kvinner kommer till USA på såkalte K1-visum for å for første gang leve med sin tiltenkte mann. Visumet varer i 90 dager, og hvis paret ikke gifter seg innen det, må kvinnene reise tilbake til sine hjemland.

05:15(06:00)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2016. Alla blir med på et anspent møte med familien til Matt. Pedro møter Chantel sine foreldre, som tror han kun er på studentvisa. Meet the Family. Kvinner kommer till USA på såkalte K1-visum for å for første gang leve med sin tiltenkte mann. Visumet varer i 90 dager, og hvis paret ikke gifter seg innen det, må kvinnene reise tilbake til sine hjemland.