Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

07:30(08:15)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Julie er i Istanbul og venter på at det skal bli hennes tur til å komme på operasjonsbordet, men må innse at tyrkisk planlegging ikke er som dansk. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

08:15(09:05)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Julie er endelig på beina igjen etter operasjonen. Nå skal hun ut for å oppleve Istanbul sammen med kjæresten, Benamin, før turen går hjem til Danmark og datteren Melia. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

09:05(10:05)

> Oppussing i hjembyen

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Erin og Ben Napier elsker den lille hjembyen sin i Mississippi, spesielt de historiske husene. A Town to Call Home. Erin og Ben Napier elsker den lille hjembyen sin i Mississippi, spesielt de historiske husene. Ved hjelp av gamle tekstiler og materialer de finner, beholder de karakteren til de klassiske hjemmene, men gir dem en moderne oppdatering til en overkommelig pris.

10:05(11:00)

> Oppussing i hjembyen

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Erin og Ben Napier elsker den lille hjembyen sin i Mississippi, spesielt de historiske husene. History in the Making. Erin og Ben Napier elsker den lille hjembyen sin i Mississippi, spesielt de historiske husene. Ved hjelp av gamle tekstiler og materialer de finner, beholder de karakteren til de klassiske hjemmene, men gir dem en moderne oppdatering til en overkommelig pris.

11:00(12:00)

> Oppussing i hjembyen

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Erin og Ben Napier elsker den lille hjembyen sin i Mississippi, spesielt de historiske husene. Porch Dreams. Erin og Ben Napier elsker den lille hjembyen sin i Mississippi, spesielt de historiske husene. Ved hjelp av gamle tekstiler og materialer de finner, beholder de karakteren til de klassiske hjemmene, men gir dem en moderne oppdatering til en overkommelig pris.

12:00(13:00)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2016. Parene, som for kun to uker siden var totalt fremmede for hverandre, er nå gift og har skapt et hjem sammen. Intimacy, Part 1.

13:00(14:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2017. Magnus og Emelie bor med barna Engla og Sixten på Gotland. En dag da Engla går til postkassen blir hun påkjørt og dør, bare sju år gammel. Magnus og Emelie. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

14:00(15:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2017. I 2010 får den 33 år gamle tobarnspappaen Fredrik diagnosen Parkinson. Han og kona Michalea kjøper et hus med oppussingsbehov i Michaels gamle hjemby, Lindkjøping. Fredrik og Michaela. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

15:00(16:00)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Når Sinnasnekker'n besøker seksbarnsforeldrene Jens og Jessica får han sjokk over hvor dårlige oppvarmingsmuligheter de har. Betongen må saneres, en baby er på vei og paret er i ferd med å gå fra hverandre. Jens og Jessica. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp.

16:00(17:00)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Anneli bor sammen med sine to tenåringsdøtre Sandra og Jennifer. Hun begynte å pusse opp huset sammen med samboeren Kent våren 2012, men Kent døde av hjerteinnfarkt hjemme i huset. Anneli. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp.

17:00(18:00)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Andres bor med samboeren Birgitta og sønnen Valter. For sju år siden startet Andres et renoveringsprosjekt av huset og begynte å rive ned alt før han ikke orket mer. Andres og Birgitta. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp.

18:00(19:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2017. I mai 2016 rammes Martin av hjertestans og dør. I november dør også de to døtrenes mor. I dag er barna seks og ti år og bor hos morens kusine og hennes familie. Oxie. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

19:00(20:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2017. I 2016 flytter Tompa, Mia, datteren og Tompas 18 år gamle sønn, Jimmi, til et hus i Antuna. Midt i julestria får familien beskjed om at Jimmi har falt av en trampiline. Han sitter nå i rullestol. Tompa og Mia. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

20:00(21:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Eva og Affe fant drømmehuset sitt i Ludvika og hadde planer om å pusse opp. Men den tolv år gamle datteren Kimberly fikk diagnosen anoreksia, og nå som 17-åring kjemper hun for å bli frisk. Eva og Affe. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

21:00(22:55)

> The Surrogacy Trap

Amerikansk dramathriller fra 2013. Etter å ha mistet håpet om å bli gravide på egenhånd, vender Christy og Mitch seg mot surrogati i håp om å stifte familie.

22:55(00:35)

> The Gallows

Amerikansk skrekkfilm fra 2015. 20 år etter en ulykke under en skoleforestilling hvor en student døde, ønsker studentene i den samme lille byen å hedre minnet og sette opp det samme stykket igjen. De finner fort ut at noen ting er bedre å la ligge.

00:35(01:40)

> Dødelig kjærlighet

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Lyst og dyrisk besettelse har ført til noen av verdens mest brutale voldshendelser og drap. The Doctor and the Beauty Queen.

01:40(02:45)

> Dødelig kjærlighet

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Lyst og dyrisk besettelse har ført til noen av verdens mest brutale voldshendelser og drap. Bear Down.

02:45(03:35)

> Det perfekte mord

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. For morderen er det et perfekt drap. Etter hvert som etterforskningen ender i blindgater og feil mistenkte blir forkastet tror gjerningspersonene de kommer unna med det. The Body in the Swamp.

03:35(04:20)

> Min nabo er morder

Amerikansk dokumentarserie fra 2010. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkelighete avsløres. Fallen Angel.

04:20(05:10)

> Oppussing i hjembyen

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Erin og Ben Napier elsker den lille hjembyen sin i Mississippi, spesielt de historiske husene. Homecoming. Erin og Ben Napier elsker den lille hjembyen sin i Mississippi, spesielt de historiske husene. Ved hjelp av gamle tekstiler og materialer de finner, beholder de karakteren til de klassiske hjemmene, men gir dem en moderne oppdatering til en overkommelig pris.

05:10(06:00)

> Oppussing i hjembyen

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Erin og Ben Napier elsker den lille hjembyen sin i Mississippi, spesielt de historiske husene. Cottage Charm. Erin og Ben Napier elsker den lille hjembyen sin i Mississippi, spesielt de historiske husene. Ved hjelp av gamle tekstiler og materialer de finner, beholder de karakteren til de klassiske hjemmene, men gir dem en moderne oppdatering til en overkommelig pris.