Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

00:05(00:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One Where Rachel is Late. Rachels graviditet har gått over tiden, og hun prøver alt for å få babyen til å røre på seg. Joey blir sint når Chandler sovner under visningen av hans nye film.

00:35(01:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One Where Rachel has a Baby (1). Rachels baby er på vei, og Ross vandrer hvileløst omkring i spenning. Mens de venter på at babyen skal komme, skaper vennene kaos på sykehuset. Chandler og Monica leter etter et sted de kan lage sin egen baby, mens Phoebe møter en kjekk fremmed og får Dr. Drake Ramoray til å finne ut romnummeret hans. Del 1 av 2.

01:05(02:00)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2013. Don’t Mess with the Nest. En jente, som ikke er sigøyner, planlegger å gifte seg med sin sigøynermann for andre gang. Men hans mor er ikke glad for at sønnen ønsker å ta tilbake sin ekskone. En sigøynertenåring tvinges til å velge mellom sine skilte foreldre etter at det holdes fest for henne.

02:00(02:55)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Dave/Harold. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger, basert på deres skjønnhet og intelligens.

02:55(03:40)

> Mesterkokken

Amerikansk realityserie fra 2015. Cooking with Bass. Kokkene åpner kurvene og oppdager at kyllinghjerter er en av hovedingrediensene. Fancy fiskeretter står på menyen for dommerne, etterfulgt av en spennende runde med havabbor og dyrt krydder.

03:40(04:30)

> Fiks det - selg det

Kanadisk livsstilsserie fra 2015. Dear Kortney. Kortney og Dave forvandler en tomannsbolig til et storslagent viktoriansk hjem. Mens Dave fokuserer på å få planene gjennom i den historiske kommisjonen, kjemper Kortney for designplanene sine.

04:30(05:20)

> 90 Days to Wed

Amerikansk dokusåpeserie fra 2017. Family First del 2. Nicole og Azan introduserer May til resten av familien. Elizabeth lander i Irland til nyheter fra Andrei. Luis krangler med Mollys familie. David møter Evelyns venner, og kvelden ender i tårer. David og Annie holder forlovelsesfest, mens Aika ankommer Amerika. Del 2 av 2.