Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

10:25(11:25)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor. I denne del: Julie er i Istanbul og venter spent på å komme på operasjonsbordet der hun skal få nye bryster og ny rumpe. Nanna Mia har kjøpt seng til datteren Neel, men det er ikke meningen at hun skal sove i den. Sabrina har lenge klart å holde sklerosen i sjakk med sunn kost og mosjon, men nå har hun blitt verre, og innser at hun trenger medisin. Martinnas tradisjon med stor familiemiddag betyr mye for henne.

11:25(12:30)

> Kakekrigen

Norsk realityserie. Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre. Hver uke skal fem nye amatører konkurrere så smøret spruter og melskyen står. Ukesvinnerne går videre til en finaleuke hvor vinneren kåres. Matjournalist Monica Csango og konditormester Lars Lian står klare til å bedømme kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til finalen. I denne del: I finaleukas nest siste dag står konsistens og tekstur i høysetet. Det skal nemlig bakes kaker som inneholder både noe mykt og knasende. Vinneren i dag blir belønnet med gult lederforkle inn i morgensdagens store finale, mens den dårligste kakebakeren må forlate konkurransen. I dagens dommertips viser Monica hvordan man kan karamellisere nøtter.

12:30(13:30)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. I denne del: Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. Klarer Patti og David å løse kommunikasjonsproblemene sine nå som de bor under samme tak?

13:30(14:30)

> Gift ved første blikk Sverige

Svensk realityserie fra 2014. Seks single som har prøvd alt i jakten på den store kjærligheten, matches av et ekspertteam. Første gang de ser hverandre er når de gifter seg. Kan kjærlighet oppstå ved første blikk? I denne del: I første episode tar ekspertene fatt på den store gruppen som har søkt på eksperimentet. Nå er det på tide å finne den perfekte matchingen.

14:30(15:05)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

15:05(15:35)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

15:35(16:35)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. I denne del: Stina ble rammet av graviditetsrelatert hjertesvikt, og sønnen Jimmie ble forløst ved keisersnitt. Senere fikk hun akutt hjertestans og fikk operert inn en hjertepumpe. Nå står hun i kø for hjertetransplantasjon og sønnen er blitt to år. Sofias engler kommer for å hjelpe til med huset som de aldri fikk pusset opp, og ordne opp i litt av kaoset.

16:35(17:35)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie fra 2017. Sinnasnekker’n Adam Alsing og hans profesjonelle team hjelper familier med oppussingsprosjekter som har utartet, amatørsnekring som har resultert i ubeboelige hjem og ideer som har ført til livsfare. I denne del: I et nedslitt hus i Ullared bor Lena, Jörgen og deres åtte barn. Tagging på veggene og hull i dørene. Elektrisiteten er livsfarlig og det renner vann ned i kjelleren. Lena og Jørgen plages av dårlig samvittighet siden barnas hjemmemiljø er et eneste kaos.

17:35(18:40)

> Kakekrigen

Norsk realityserie. Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre. Hver uke skal fem nye amatører konkurrere så smøret spruter og melskyen står. Ukesvinnerne går videre til en finaleuke hvor vinneren kåres. Matjournalist Monica Csango og konditormester Lars Lian står klare til å bedømme kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til finalen. I denne del: Det er finale, og baketiden er utvidet til to timer. I løpet av den tiden skal finalistene diske opp med bryllupskake i minst to etasjer, noe som er en svært krevende øvelse. Dommerne får i dag smake tre helt ulike bryllupskaker, og den beste belønnes med heder og ære samt en kulinarisk reise til Paris.

18:40(19:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe leter etter sin biologiske far og overbeviser vennegjengen om å dra på helgetur til et strandhus. Ross oppdager at Rachel fremdeles elsker ham og må velge mellom sin nye kjæreste og Rachel, hans store kjærlighet. Og Chandler lurer på hvorfor Monica ikke tar ham seriøst.

19:10(19:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross må velge mellom Rachel og sin skallede kjæreste Bonnie. Phoebe sliter med å takle avsløringen om at morens venninne faktisk er moren hennes. Monica blir brent av en brennmanet, og Chandler og Joy må trå til for å døyve smertene.

19:45(20:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe tror at sjelen til hennes adoptivmor har tatt bolig i en katt. Monica går på date med Rachels high school-kjæreste, som var kul i skoleårene, men nå er en taper. Og når Joey og Chandler bestemmer seg for å selge multimediasenteret, tar de idioti til et helt nytt nivå.

20:15(21:30)

> Barnas slankeleir

Britisk livsstilserie fra 2016. Åtte overvektige barn settes på et intensivt femukers kurs, som skal hjelpe dem å gå ned i vekt så de forhåpentligvis unngår alvorlige helseproblemer. Ungdommene sliter med alt fra mobbing og lav selvtillit til matavhengighet og vanskelige familieforhold. De får hjelp til å endre livene sine og lærer nye metoder for å forhindre at kiloene kommer tilbake. I denne del: I første episode møter vi Katie (15), som veier 111 kilo. Hun virker selvsikker og glad, men innrømmer at hun bruker humor som selvforsvar. Lana (14) er den tyngste jenta på leiren med sine 124 kilo. Hun tar vare på sin handicappede mor, og har hatt et tøft liv. Adam (20), som veier 127 kilo, sliter fra start, men moren hans er redd for at han skal dø før henne, og nekter ham å komme hjem.

21:30(22:30)

> Insider FEM

Fetisj. Norsk dokumentarserie fra 2018. Insider FEM er en dokumentarserie som belyser norske miljøer i inn- og utland der unge mennesker lever uvanlige liv. I denne del: Hva er det som får folk til å tenne på brukte truser, kle seg i latex, binde hverandre fast og la seg bli slått? I denne episoden møter reporter Milda Melland personer som virkelig lever ut sine sexfantasier. Milda blir kjent med studenten Sofia som tjener penger på andres fetisjer, og hun må selv gå langt utenfor sin egen komfortsone når hun møter en trusefetisjist.

22:30(23:25)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler. I denne del: Pernilla fortsetter med treningen og går på yoga. Hun tar sønnen Theo med på fotballkamp, som får en helt annen avslutning enn hun kunne ane. Og så skal Benjamin opptre på Skansen, og Bianca tar på seg rollen som manager når han skal stå på scenen.

23:25(00:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica lager mat til en fest for moren, som fremdeles ikke vet hvordan hun skal snakke med datteren. Chandlers møte med Rachels sjef fører til en flau situasjon. Og en leksikonselger utnytter Joey.

00:00(00:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey prøver seg på selskapsdans for å forhindre at Monica og Rachel blir kastet ut av leiligheten. Phoebe er tiltrukket av en av klientene sine, og Chandler sliter med å si opp avtalen på treningssenteret.

00:30(01:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler legger an på en kvinne på Central Perk, uvitende om at hun er Joeys nye kjæreste. Ross og Rachel prøver å gjøre hverandre sjalu, og Phoebe oppdager at sangstemmen blir mye bedre når hun er forkjølet.

01:05(02:05)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2012. Vi får et innblikk i den mystiske sigøynerkulturen i USA. De arrangerer Amerikas mest fargerike bryllup, med ville og drømmeinspirerte kjoler. I denne del: Fire sigøynerkvinner holder familie-thanksgiving, en skilt sigøyner gifter seg på nytt og en sigøynerjente gjør opprør mot tradisjonene.

02:05(03:05)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. I denne del: Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. Klarer Patti og David å løse kommunikasjonsproblemene sine nå som de bor under samme tak?

03:05(03:50)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. Betty Suarez er både søt, intelligent og hardt arbeidende. Men i moteverdenen legger de i hvert fall ikke merke til henne. I denne del: Det er moteuke i New York, og Betty legger sin ære i at Modes enorme gatearrangement går etter planen. Til hennes store skuffelse tilbyr Daniel søsteren Hilda å hjelpe til med showet. Ingen er forberedt på at showet plutselig går i stå etter en sjokkerende avsløring.

03:50(04:40)

> Ditt farlige hjem

Britisk dokumentarserie fra 2014. Hvert år dør 500 mennesker i Storbritannia av ulykker i hjemmet og tre millioner ender opp på sykehus. Mark Clemmit, Angellica Bell og Mark Millar tar affære i noen av Storbritannias farlige hjem for å redde liv og forhindre skader og sykdom. I denne del: Hvert år blir en kvart million gassapparater installert av uregistrerte og ulovlige teknikere, noe som setter liv på spill. En ny generasjon rotter som er restistente mot gift dukker opp og er en trussel mot oss alle. Og en huseier i Øst-London får sjokk når vi tar tak i en av de vanligste årsakene til alvorlig skade i hjemmet.

04:40(05:35)

> Gordon Ramsay rydder opp

Britisk livsstilserie. I denne del: Dette er episoden som har gått inn i TV-historien. Uten gjester og med et kjølerom fullt av fancy ingredienser, tapte restauranten Bonaparte penger i et rasende tempo. Kjøkkensjefen Tim kunne ikke engang lage omelett, og stjernekokken Gordon Ramsay måtte kaste opp muslingene han fikk servert. Han vender nå tilbake for å se hvilken tilstand restauranten er i.