Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

20:00(21:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Linda og Peter bor med døtrene i Älvsjö. Da hun var liten ble Linda operert for svulster på binyrene, og for noen år siden oppdaget hun det samme hos datteren, Thea. Linda og Peter. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

21:00(23:30)

> Livet med Helen

Amerikansk romantisk komedie fra 2004. Helen lever det glade sex- og singelliv i storbyen. Siden moteindustrien ser ut til å være det eneste som interesserer yrkeskvinner fra Hollywood, jobber hun i et modellbyrå. Da hennes søster omkommer i en bilulykke og etterlater seg tre barn, regner alle med at Helens andre – og langt mer husmoderlige søster Jenny – skal overta podene. I testamentet ligger imidlertid ansvaret overraskende nok på Helen.

23:30(01:30)

> Clueless

Amerikansk romantisk komedie fra 1995. 15 år gamle Cher er elev på Beverly Hills High, og skolens mest populære jente. Hun elsker å la omgivelsene få dra nytte av sin ekspertise når det gjelder livets viktigste ingredienser som gutter og shopping,….

01:30(02:25)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen. Connecticut Horror Story. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

02:25(03:15)

> Mordene i sumpen

Amerikansk dokumentarserie. I grumsete farvann vil hemmeligheter til slutt komme opp til overflaten, fra sumpen i Louisiana, Great Lake o' the Cherokees i Missouri og elvene i Georgia. Love Squared.

03:15(04:05)

> Min nabo er morder

Amerikansk dokumentarserie fra 2010. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkelighete avsløres. Death in the Family.

04:05(04:30)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. More Money, More Problems. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

04:30(04:55)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Til Dress Do Us Part. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

04:55(05:20)

> Brunsj med Bobby Flay

Amerikansk livsstilsserie fra 2015. Bobby Flay inviterer seerne til å nippe til en Bloody Mary og bli med på hans største lidenskap: å lage brunsj. Cocoa-licious Brunch.

05:20(06:00)

> Brunsj med Bobby Flay

Amerikansk livsstilsserie fra 2015. Bobby Flay inviterer seerne til å nippe til en Bloody Mary og bli med på hans største lidenskap: å lage brunsj. Comfort Food Fake-Outs.