Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

22:30(23:30)

> Insider FEM

Norsk dokumentarserie fra 2015. Insider FEM er en dokumentarserie som belyser norske miljøer i inn- og utland der unge mennesker lever uvanlige liv. I denne del: Hva får noen til å ofre liv og helse på jobb i et krigsherjet land? Vi følger spesialrådgiver Silje Heitmann når hun drar på feltoppdrag for Kirkens Nødhjelp til Mogadishu i Somalia. Her får vi se hvordan hun og kollegene arbeider for at kvinner og barn som er utsatt for overgrep skal få medisinsk hjelp og rettsikkerhet. Turen viser seg å bli en emosjonell berg og dalbane som går hardt inn på selv den mest erfarne feltarbeider.

23:30(00:30)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens.

00:30(01:30)

> Forsvunnet

Amerikansk dokumentarserie fra 2011. I denne del: Mike Williams drar på andejakt ved en innsjø og forsvinner. Noen sier alligatorer har spist ham, men når politiet undersøker det, finner de tegn på skittent spill.

01:30(02:25)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2016. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: Nicole blir påkjørt og får alvorlige skader som fører til at hun må ha assistanse døgner rundt. Familien kjemper for å gi Nicole et verdig liv i nærheten av foreldrene i Mörarp. Samtidig må de slåss mot myndighetene som mener Nicole kan bo på et kommunalt hjem. Nå får de hjelp av Sofias engler.

02:25(03:50)

> Ungkaren Australia

Australsk realityserie. I denne del: Eiendomsmegler Blake Garveys liv er en suksesshistorie, men han mangler noen å dele den med. Blake er klar for å treffe drømmekvinnen som forhåpentligvis befinner seg blant de 24 håpefulle kvinnene som han straks skal møte. Og denne sesongen har en ny vri - en mystisk hvit rose.

03:50(04:40)

> Avhengig av tatoveringer

Britisk dokumentarserie fra 2013. Det er mange grunner til å skaffe seg en tatovering, og tatovørens stol kan være sted for bekjennelser, et kunststudio eller siste stopp i en selvrealiseringsprosess. Vi møter alle typer, både de som angrer på tatoveringer, tatoveringsavhengige og de med store tatoveringsprosjekter. I denne del: I første episode forteller den arbeidsledige seksbarnsfaren Paul at ansiktstatoveringene er hans stolthet og glede, men også en hindring for vanlig jobb. Duncan uttrykker sorgen over tapet av en nær venn gjennom blekk på kroppen, mens James bruker tatoveringene til å flykte fra omgivelsene.

04:40(05:30)

> Avhengig av tatoveringer

Britisk dokumentarserie fra 2013. Det er mange grunner til å skaffe seg en tatovering, og tatovørens stol kan være sted for bekjennelser, et kunststudio eller siste stopp i en selvrealiseringsprosess. Vi møter alle typer, både de som angrer på tatoveringer, tatoveringsavhengige og de med store tatoveringsprosjekter. I denne del: Marks mange fotorealistiske tatoveringer utfordrer med vilje aksepterte forestillinger om smak. Vi møter også Woody, den uttalte «tatoveringsprovokatøren» som er ansvarlig for dem. Deke prøver å skjule tatoveringer fra en tvilsom fortid for kjærestens foreldre. Og Joannes tatovering av ekskonas navn er en smertelig påminnelse om det tidligere livet som mann.

05:30(06:00)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Det lille paret har hatt mange opp- og nedturer det siste året, så for å styrke båndene mellom dem og å feire Jens 40-årsdag, planlegger Bill en overraskelse for sin uvitende kone.