Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

21:25(22:15)

> Lindmo

Norsk talkshow fra 2018. De har nådd verdenstoppen i svært ulike felt, og begge er nå æreselever ved Ulstein videregående skole: Hekkeløper Karsten Warholm og Nobelprisvinner Edvard Moser kommer begge til kveldens Lindmo. De har nådd verdenstoppen i svært ulike felt, og begge er nå æreselever ved Ulstein videregående skole: Hekkeløper Karsten Warholm og Nobelprisvinner Edvard Moser kommer begge til kveldens Lindmo. De møter skuespiller og teatermann Bjarte Hjelmeland, som veksler mellom å tolke Beatles-melodier og innta rollen som Cyrano de Bergerac på Nationaltheatret. Kveldens artist er Anne Grete Preus, som fremfører en nyskrevet låt som gir rom for ettertanke før førjulstiden setter inn.

22:15(23:00)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2018. Samiras morder har kommet til Sverige for å finne Tom Stilton og Abbas el Fassi. Sandra møtte en mann i tunnelen samme kveld som hun fant faren. Det er Borells medarbeider Magnus Thorhed. Samiras morder har kommet til Sverige for å finne Tom Stilton og Abbas el Fassi. Sandra møtte en mann i tunnelen samme kveld som hun fant faren. Det er Borells medarbeider Magnus Thorhed.

23:00(23:20)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:20(00:00)

> The Sinner

Amerikansk krimserie fra 2018. Mens fortida til Marin blir rullet opp, fortsetter Heather og Ambrose å lete etter Julian. Mens fortida til Marin blir rullet opp, fortsetter Heather og Ambrose å lete etter Julian.

00:00(00:55)

> Barbra Streisand - popens diva

Fransk dokumentar fra 2016. Barbra Streisand fylte 75 år i april 2017. Hun sto fram som en ekte "Queen B", 50 år før Beyoncé. Barbra Streisand fylte 75 år i april 2017. Hun sto fram som en ekte "Queen B", 50 år før Beyoncé. Sangeren, skuespilleren, regissøren og perfeksjonisten Barbra banet vei for Madonna, Rihanna, Mariah Carey, Lady Gaga og alle de andre divaene som senere har holdt verden i sitt grep.

00:55(02:30)

> Winter's Bone

Amerikansk thrillerdrama fra 2010. En fattig tenåringsjente leter etter sin forsvunnede far i Missouris fjelltrakter, og tvinges til å konfrontere de hemmelighetsfulle og skremmende individene som befolker fjellene. En fattig tenåringsjente leter etter sin forsvunnede far i Missouris fjelltrakter, og tvinges til å konfrontere de hemmelighetsfulle og skremmende individene som befolker fjellene.

02:30(04:10)

> 10 Years

Amerikansk romantisk komedie fra 2011. Vi følger en gruppe venner på gjenforeningsfest som innser at de ti år senere fortsatt ikke har blitt voksne. Vi følger en gruppe venner på gjenforeningsfest som innser at de ti år senere fortsatt ikke har blitt voksne. Jake er dypt forelsket i kjæresten og klar til å stille det store spørsmålet – inntil han treffer på sin gamle skoleflamme for første gang på mange år. Jakes venn Cully giftet seg med cheerleader-kjæresten sin, og har sett frem til å kunne si unnskyld til alle klassekameratene han mobbet på skolen. Men etter litt for mye å drikke, går den tidligere idrettsgutten, nå familiemann, tilbake til gamle vaner. I mellomtiden fortsetter de gamle rivalene Marty og AJ der de slapp taket, med å prøve å imponere den hotteste dama i klassen. Reeves er nå rockestjerne, men fortsatt for sjenert til å tørre å snakke med dama han var forelsket i på skolen. Utover kvelden gjenopplives gamle vennskap og rivaliseringer, og noen finner kjærlighet der de ikke ventet det.

04:10(04:48)

> Elizabeth - dronning av vår tid

Britisk dokumentarserie fra 2018. Slutten av 50-tallet er en brytningstid for det britiske samfunnet, og dronningen kritiseres for å være gammeldags og fraværende. TV-mediet lar henne komme nærmere folket. Nye tider. Slutten av 50-tallet er en brytningstid for det britiske samfunnet, og dronningen kritiseres for å være gammeldags og fraværende. TV-mediet lar henne komme nærmere folket. Men kan det også ta vekk noe av kongehusets glans?