Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

17:30(17:45)

> Oddasat - nyheter på samisk

Nyheter på samisk.

17:45(17:50)

> Tegnspråknytt

Nyheter på tegnspråk.

17:50(18:50)

> Sport i dag

Med høydepunkter fra dagens øvelser.

18:50(19:00)

> Distriktsnyheter

Siste nytt fra distriktene.

19:00(19:30)

> Dagsrevyen

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

19:30(19:55)

> Norge Rundt

Distriktenes magasin. : Bilmekking. Finn din favorittreportasje på Norge Rundtkartet: nrk.no/norgerundt.

19:55(20:55)

> Mesternes mester

Norsk underholdningsserie. De åtte gjenværende deltakerne har pushet seg hardt så langt, i de tre neste øvlesene skal de nå testes i "Fokus og presisjon". De åtte gjenværende deltakerne har pushet seg hardt så langt, i de tre neste øvlesene skal de nå testes i "Fokus og presisjon". Her må de holde fokuset på seg selv og oppgaven å ikke la seg stresse av hva motstanderne gjør. Hvem klarer å holde holdet kaldt og unngå den neste natt testen? Hvem klarer å holde holdet kaldt og unngå den neste natt testen?

20:55(21:25)

> Nytt på nytt

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Gjester denne uken er Tone Sofie Aglen og Karoline Krüger. Gjester denne uken er Tone Sofie Aglen og Karoline Krüger.

21:25(22:15)

> Lindmo

Norsk talkshow fra 2019. Gunhild Stordalen har funnet ut hva vi skal spise for å redde kloden. Hun kommer sammen med kjendisstylist Jan Thomas og komiker Einar Tørnquist, som gjør stor suksess med podkasten der de utforsker hvorvidt to så…. Gunhild Stordalen har funnet ut hva vi skal spise for å redde kloden. Hun kommer sammen med kjendisstylist Jan Thomas og komiker Einar Tørnquist, som gjør stor suksess med podkasten der de utforsker hvorvidt to så forskjellige menn kan bli bestevenner. Tidligere basehopper og fristilkjører Karina Hollekim fra Mesternes Mester brukte flere år på å lære seg å gå igjen etter den katastrofale fallskjermulykken i 2006. Bergensbandet Razika legger opp etter 13 år - og første stopp på avskjedsturneen er Lindmo-studio!

22:15(23:00)

> Tause vitner

Britisk krimserie fra 2019. En lærer tar saken i egne hender da en tenåring omkommer i en eksplosjon. Samtidig ser Nikki og teamet en økning i antall narkotikarelaterte lovbrudd. En lærer tar saken i egne hender da en tenåring omkommer i en eksplosjon. Samtidig ser Nikki og teamet en økning i antall narkotikarelaterte lovbrudd.

23:00(23:15)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:15(00:00)

> Tause vitner

Britisk krimserie fra 2019. En lærer tar saken i egne hender da en tenåring omkommer i en eksplosjon. Samtidig ser Nikki og teamet en økning i antall narkotikarelaterte lovbrudd. En lærer tar saken i egne hender da en tenåring omkommer i en eksplosjon. Samtidig ser Nikki og teamet en økning i antall narkotikarelaterte lovbrudd.

00:00(01:30)

> John & Yoko - Above Us Only Sky

Britisk dokumentar fra 2018. Da John Lennon spilte inn albumet "Imagine" i 1971, fikk han hjelp fra Yoko Ono, George Harrison og den notorisk uforutsigbare produsenten Phil Spector. Slik gikk det til. Da John Lennon spilte inn albumet "Imagine" i 1971, fikk han hjelp fra Yoko Ono, George Harrison og den notorisk uforutsigbare produsenten Phil Spector. Slik gikk det til.

01:30(04:10)

> Boyhood

Amerikansk drama fra 2014. Dette dramaet ble filmet over en periode på 12 år, og begynner når Olivia flytter til Houston i Texas sammen med sønnen Mason og datteren Samantha etter at ekteskapet med barnas far faller fra hverandre. Dette dramaet ble filmet over en periode på 12 år, og begynner når Olivia flytter til Houston i Texas sammen med sønnen Mason og datteren Samantha etter at ekteskapet med barnas far faller fra hverandre. Filmen følger deretter Mason, som går fra å være en liten gutt til å bli en ung mann som må håndtere foreldrenes skilsmisse og en rekke andre vanskeligheter forbundet med det å bli voksen.

04:10(04:49)

> Eides språksjov

Norsk underholdningsserie fra 2019. Timevis eller timesvis? Spørsmål om rettskriving kan ende i alvorleg krangel. Det veit komiker Sigrid Bonde Tusvik, med fortid som korrekturlesar. Og kva gjer du om språket manglar ord for ja eller nei?. Språk skaper bråk. Timevis eller timesvis? Spørsmål om rettskriving kan ende i alvorleg krangel. Det veit komiker Sigrid Bonde Tusvik, med fortid som korrekturlesar. Og kva gjer du om språket manglar ord for ja eller nei? Kinesarane veit råd.