Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

07:45(08:00)

> Politisk kvarter

Samsending med P2.

08:00(09:00)

> Det store symesterskapet

Britisk underholdningsprogram fra 2015. Ti deltakere står klare i en ny konkurranse om å bli Storbritannias beste amatørsyer. Gjennom seks programmer får de utfordrende oppgaver som de må løse innen korte tidsfrister. Dommerne May Martin og Patrick Grant avgjør hvem som får bli med videre, og hvem som må reise hjem. I denne del: De syv gjenværende syerne må virkelig vise frem sine evner. En av oppgavene er nemlig å sy en kilt! Deltakerne konkurrerer om å bli Storbritannias beste amatørsyer. De får utfordrende oppgaver som de må løse innen korte tidsfrister.

09:00(10:00)

> Mesternes mester

Norsk underholdningsserie fra 2016. En ishockeyspiller, en skihopper og en syklist er blant de ti tidligere idrettsstjernene som har dratt til den franske rivieraen for å kåre den syvende vinneren av Mesternes mester. I denne del: De fire gjenværende deltagerne er kun semifinalen unna den store finalen. I løpet av de neste to programmene må deltagerne kjempe seg gjennom to tema, tilsammen seks øvelser. Nå kommer det til å gjøre vondt. Hvor dypt orker våre mestere å grave i første del av semifinalen nå som temaet er: Helvetesesuka!

10:00(11:00)

> Husdrømmer

Svensk serie. Pernilla Monsson Colt følger familier som skal realisere boligdrømmene sine. Arkitekt Gert Wingårdh viser fram villaer, loftsleiligheter, nybygg og oppussingsobjekter. I denne del: Juha og Nika har bodd i leilighet i ti år. Nå har de bestemt seg for å bygge sitt første, eget hus. Det skal de gjøre i Sollentuna utenfor Stockholm. Og de velger å sikte høyt: en arkitekttegnet villa over fem nivåer, bygd i en skråning. Pernilla Monsson Colt følger familier som skal realisere boligdrømmene sine. Og arkitekt Gert Wingårdh viser fram villaer, loftsleiligheter, nybygg og oppussingsobjekter.

11:00(12:00)

> Nytt liv i East End

Britisk dramaserie. En serie om fødsel, liv og død på Londons østkant på begynnelsen av 60-tallet. I denne del: Ei ung jente med diabetes blir gravid etter et hemmeleg kjærlighetseventyr. Søster Mary Cynthia tar imot den første ungen etter at hun ble nonne.

12:00(12:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

12:15(12:45)

> Antikkduellen

Dansk serie. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen.

12:45(13:15)

> Frå jord til bord

Finsk matserie fra 2016. Restauratørane Filip og Linda ser nærmere på ulike råvarer de bruker i maten sin. I denne del: Tomatbonden Jukka Ahonala lærer Filip og Linda hvordan de kan dyrke de beste tomatene.

13:15(14:50)

> Miss Marple

Gammel dame forsvinner. Britisk krim fra 2006. I denne del: Tommy og Tuppence besøker en eldre tante på et pleiehjem, og de reagerer på oppførselen til de ansatte og pleietrengende. Da Tuppence får høre om tante Adas plutselige død og at Adas venninne Mrs. Lancaster er forsvunnet, skjønner hun at uroen var berettiget.

14:50(15:20)

> Det gode bondeliv

Dansk livstilsserie fra 2014. Frank er en vaskeekte bondeknoll. Han driver Kastanjegården på Jylland etter gammeldagse metoder. Ikke for at det skal være tungvint, men fordi det føles bedre. I denne del: Kua Maren ammer en fremmed kalv. Frank sår hirse og hugger ved av asken som er veltet. Frank er en vaskeekte bondeknoll.

15:20(16:00)

> Tid til å leve

Norsk dokumentarserie. Siri og Jørn flytter til en liten hytte ved havgapet i Lofoten sammen med sine to smågutter. Her skal de bo uten naboer, bilvei og strøm. Familien skal ha et friår fra bylivets stramme timeplan, være sjølberga med mat, og kjærestelivet skal blomstre. Blir det slik de drømmer om? I denne del: Familien opplever mørketid på flere måter. Drømmen er nær ved å bli knust. Siri og Jørn har flyttet til en liten hytte ved havgapet i Lofoten sammen med sine to smågutter. Her skal de bo uten naboer, bilvei og strøm. Drømmen er et friår fra bylivets stramme timeplan: å være sjølberga med mat og å ha et blomstrende kjæresteliv. Men Siri er blitt syk og blir nødt til å reise bort for å få behandling. Hvordan skal det gå nå?

16:00(17:00)

> Mesternes mester

Norsk underholdningsserie fra 2016. En ishockeyspiller, en skihopper og en syklist er blant de ti tidligere idrettsstjernene som har dratt til den franske rivieraen for å kåre den syvende vinneren av Mesternes mester. I denne del: Årets mest spennende Mesteroppgjør er i gang!

17:00(17:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

17:15(17:30)

> Filmavisen 1960

Ukentlig nyhetsbulletin som gikk som forfilm på kino i årene 1941 - 1963. Uke 21.

17:30(17:45)

> Oddasat - nyheter på samisk

Nyheter på samisk.

17:45(17:50)

> Tegnspråknytt

Nyheter på tegnspråk.

17:50(18:15)

> Sopp på liv og død

Norsk dokumentar fra 2005. Hanne Aass fra "Ut i naturen" skal på sopptur, men målet er slett ikke å fylle grytene. I stedet plukker hun de soppene andre kaster. Sammen med soppekspert Øyvind Stensrud leter hun etter sopp som forveksles med fullvoksne sauer, og sopp som bare på grunn av navnet sitt har tatt livet av 40 000 mennesker.

18:15(18:45)

> Skattejegerne

Dansk serie om antikviteter. I mange hjem finnes det flotte arvestykker. Danmarks fineste antikvitetshandlere lever av å jakte på gjemte skatter i hele dronningriket. I denne del: Antikvitetshandlerne Margit og Jesper leter etter sølv i København. Rekvisitøren Sussie er på jakt etter den hellige gral. Søren fra Nørrebro finner lekre retrogjenstander i Næstved og får problemer med å få alt med seg.

18:45(19:00)

> Distriktsnyheter

19:00(19:30)

> Dagsrevyen

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.

19:30(19:55)

> Norge Rundt

Norsk reportasjeserie.

19:55(20:55)

> Beat for Beat

Norsk underholdningsprogram fra 2017. I denne del: Det er igjen tid for å feire musikkgleden når Beat for Beat nå er tilbake med nye oppgaver og nye artister. Artistene som skal konkurrere er Haddy Njie og Hans Marius Mittet mot André Søfteland og Jenny Langlo.

20:55(21:25)

> Nytt på nytt

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin i en satirisk form relatert til ukens nyhetsbilde. I denne del: Gjester denne uken er Henriette Steenstrup og Audun Lysbakken.

21:25(22:25)

> Skavlan

Norsk talkshow fra 2017. Fredrik Skavlan møter norske, svenske og internasjonale gjester. Uhøytidelig stemning, samtalen i fokus - og den beste musikken. I denne del: Vendela Kirsebom kommer for å snakke om sin nye biografi. Vi møter også tidligere verdensmester i tennis, Mats Willander, som forteller hvordan man skaper en vinner. På scenen står den 14 år gamle svenske sopranen Aksel Rykkvin, som har imponert kritikere og publikum over hele Europa. Nå har han kommet i stemmeskiftet, og gjør sin aller siste TV-opptreden som sopran.

22:25(23:15)

> Nye triks

Britisk krimserie fra 2009. Et team av pensjonerte politimenn blir satt til å etterforske lovbrudd som ikke er blitt oppklart. I denne del: Familiehemmeligheter kommer til syne når teamet etterforsker et 33 år gammelt mord.

23:15(23:30)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:30(00:10)

> Svindlerne

Amerikansk dramaserie fra 2017. I denne del: Patrick steller i stand bursdagsfest for Maddie, og noen uventede gjester kommer. Richard oppdager noe sjokkerende.

00:10(01:40)

> David Bowie - de siste årene

Britisk dokumentar fra 2017. Bowies musikk formidler noe om hva det vil si å være menneske, og på en måte som går langt ut over det som er vanlig for en rockestjerne. De siste årene før han døde, ga han ut to album og skrev musikalen "Lazarus". I disse prosjektene vender Bowie tilbake til tema som har vært sentrale gjennom hele karrieren hans. Som i alle hans beste arbeider skinner det gjennom en trang til å kommunisere opplevelser knyttet til åndelighet, fremmedgjøring og berømmelse.

01:40(03:25)

> Aksjon Ipcress

Britisk thriller fra 1965. Michael Caine, Nigel Green. Vitenskapsmannen Radcliffe blir blir kidnappet, og sikkerhetsvakten hans drept. Harry Palmer, en britisk militær, får mistanke om at Radcliffe holdes skjult i en nedlagt fabrikk og beordrer at fabrikken ransakes. Det eneste de finner er et lydbånd merket "IPCRESS", som kun inneholder meningsløs støy. Kan det likevel være et avgjørende spor?

03:25(05:00)

> Miss Marple

Gammel dame forsvinner. Britisk krim fra 2006. I denne del: Tommy og Tuppence besøker en eldre tante på et pleiehjem, og de reagerer på oppførselen til de ansatte og pleietrengende. Da Tuppence får høre om tante Adas plutselige død og at Adas venninne Mrs. Lancaster er forsvunnet, skjønner hun at uroen var berettiget.

05:00(05:43)

> Mesternes mester

Norsk underholdningsserie fra 2016. En ishockeyspiller, en skihopper og en syklist er blant de ti tidligere idrettsstjernene som har dratt til den franske rivieraen for å kåre den syvende vinneren av Mesternes mester. I denne del: Årets mest spennende Mesteroppgjør er i gang!