Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

22:50(23:45)

> Stacey Dooley vil redde verden

Britisk dokumentarserie fra 2015. Verdensmarkedet vil ha stadig kraftigere rusmidler. Hva gjør det med samfunnet i områdene der dopet produseres?. Verdensmarkedet vil ha stadig kraftigere rusmidler. Hva gjør det med samfunnet i områdene der dopet produseres? Metamfetamin er et av verdens farligste og mest vanedannende narkotiske midler, og Mexico er verdens største produsent av stoffet. Stacey Dooley tar oss med til et land der kampen mellom karteller, politi og borgervernsgrupper truer selve samfunnsstrukturen. Hun blir med hæren på jakt etter laboratoriene der metamfetamin blir produsert. Men de kjemper en håpløs kamp: Så snart en produsent er satt ut av spill, dukker det opp en ny. Og samtidig sprer kartellenes leiemordere og langere frykt i befolkningen.

23:45(00:35)

> Morgondagens mat

Britisk dokumentarserie. Et drivhus i Kent dyrker mengder av frukt og grønt hele året, helt uten jord. I Texas prøver de ut skysåing, en teknikk som kan hjelpe mot tørke. Et drivhus i Kent dyrker mengder av frukt og grønt hele året, helt uten jord. I Texas prøver de ut skysåing, en teknikk som kan hjelpe mot tørke. Det amerikanske forsvaret vil gjerne lage mat som aldri går ut på dato, mens både gårdbrukere i Australia og restauranter i Shanghai bruker roboter som arbeidskraft.

00:35(01:25)

> Morgondagens mat

Britisk dokumentarserie. Hva vil vi spise i fremtiden, og hvordan vil maten bli laget? Roboter kan handle for deg, fylle butikkhyllene og til og med lage maten. Kanskje kan teknologi også hjelpe oss å kontrollere vekta. Hva vil vi spise i fremtiden, og hvordan vil maten bli laget? Roboter kan handle for deg, fylle butikkhyllene og til og med lage maten. Kanskje kan teknologi også hjelpe oss å kontrollere vekta. På den største gården i verden produserer de sirissar, men vil folk flest egentlig ha insektssnacks?

01:25(02:15)

> Morgondagens mat

Britisk dokumentarserie. Små soppsporer kan bli forvandlet til tonnevis av protein, og genmodifisering kan gjøre at maten vi spiser også kan fungere som medisin. Små soppsporer kan bli forvandlet til tonnevis av protein, og genmodifisering kan gjøre at maten vi spiser også kan fungere som medisin. I Nederland kan du kjøpe 3D-printet pasta i hvilken form du vil, mens sjokolade kan lages med mye mindre sukker ved hjelp av sopp. Dessuten finnes det nå en butikk i Shanghai der du kan betale med fjeset ditt.

02:15(03:05)

> Manndom på prøve

Britisk serie fra 2017. Hvordan vil Joel klare seg som masaikriger? Han tar del i det daglige arbeidet og får prøve seg i ulike tester og konkurranser. Men da han blir skadet, må Nish trå til for en gangs skyld. Hvordan vil Joel klare seg som masaikriger? Han tar del i det daglige arbeidet og får prøve seg i ulike tester og konkurranser. Men da han blir skadet, må Nish trå til for en gangs skyld.

03:05(03:27)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.