Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

09:45(10:00)

> Sigve og Haifinn

Boing boing. Fransk animasjonsserie. Møt haien som er forelsket i en liten havfrue, og hyenen han må beskytte henne mot.

10:00(10:20)

> Sara og tjuaguttene

Faren i dypet. Australsk animasjon. Sammen med kusinen Sara, er brødrene Kjell, Henrik og Endre beskyttere av de tapte hemmeligheter. Verdens skjebne ligger i deres hender.

10:20(10:45)

> Rampereservatet

Amerikansk animasjonsserie. Harvey Beaks er en ung, vennlig fugl, som sammen med de to beste vennene, Fee og Foo, søker eventyr og ugang i den magiske skogen de bor i. I denne del: Nattrydderen og Tjokken Klukken.

10:45(10:50)

> Kompisboken

Superlim i. Finsk serie. I denne del: Guttene forbereder seg til å treffe jentene, men så finner Tore på en spøk mot Elias.

10:50(11:20)

> En for alle

Norsk realityserie. I denne del: Andre ekstremsport er downhillsykling. Det er mye man både kan kræsje inn i og tryne på når man sykler i full fart gjennom skogen, og for flere av deltagerne blir det noen ublide møter med bakken. De finner også ut at for å lykkes, må hele laget gjøre det bra.

11:20(11:30)

> Galakseparken

Belgisk sciencefictionserie. Seks ungdommer har sommerjobb i Galakseparken. På overflaten er det en trivelig familiepark, men det skjer merkelige ting. Hvem i parken opererer på ordre fra romskipet og aliens? I denne del: Ungdommene er klare for å gjøre det godt igjen for Freddy etter det lange fraværet, og gjør sitt aller beste for gjestene. Johs og Bo holder vakt ved teleporteren nok en gang for å sørge for at antraene ikke kommer tilbake.

11:30(11:45)

> Hotell 13

Tysk dramaserie. Tom og Anna får sommerjobb på Hotell 13. Hotellet skjuler mystiske ting og både drama og forelskelse blir en del av hverdagen.

11:45(11:55)

> Hotell 13

Tysk dramaserie. Tom og Anna får sommerjobb på Hotell 13. Hotellet skjuler mystiske ting og både drama og forelskelse blir en del av hverdagen.

11:55(12:00)

> Leiketid

Månelys. Kanadisk serie. I denne del: Jacob vil sjå på månen i teleskopet sitt, men besta seier linsa er uskarp. Dei går for å spørje mamma om råd, og i mellomtida vaskar Max linsa.

12:00(12:10)

> Hanna og Rally

Svensk dramaserie. Bli med Hanna og elgen Rally som sammen gjør masse morsomme ting.

12:10(12:20)

> Zack & Quack

Pop-opp gjemsel. Britisk animasjonsserie. Bli med Zack og Quack på spennende eventyr i en pop-opp-verden der alt kan skje. I denne del: Når Zack og Quack finner ut at de er de dårligste i hele hagen til å leke gjemsel, bestemmer de seg for å forsøke å mestre kunsten ved å gå i lære.

12:20(12:30)

> Rorri Racerbil

Britisk animasjonsserie. Rorri Racerbil ordner opp på Sølvstripa racerbane sammen med vennene sine. Der går det unna med artige påfunn.

12:30(12:45)

> Kråkeklubben

Norsk serie. En naturprogramserie for barn der Kråka og barn ferdes ute i naturen. I denne del: Hvorfor har dyr hale? Christer og Kråka undersøker.

12:45(12:50)

> Elleville Elfrid

Norsk animasjonsserie. Lille Elfrid er fem år og en gledesspreder. Når hun endelig får lov til å utforske verden på egenhånd blir vi med på en oppdagelsesferd som er både skummel og fantastisk.

12:50(13:00)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie. Det blir kaos på gården når bonden snur ryggen til sauen Shaun.

13:00(13:10)

> Jonas på stranden

Flasken. Nederlandsk serie. Bli med Jonas og lek på stranden.

13:10(13:15)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Denne serien tar for seg de store spørsmålene som det kan være fint å gruble litt over.

13:15(13:25)

> Dinosaurene kommer

Microdino. Kanadisk serie. Ingen vet at Jens kan se dinosaurer, akkurat som storebroren Dan.

13:25(13:45)

> Dora og vennene

Magisk havfrueeventyr. Amerikansk animasjonsserie. I denne del: Strandryddegruppa til Dora og vennene hennes finner diverse "gullmynter" på stranda, som de voksne har gravd ned.

13:45(14:00)

> Kodetropp O

Den verste førstedagen noensinne. Kanadisk serie. I denne del: Når agent Oles første dag på jobb går skikkelig galt, deler andre Kodetropp O-agenter sine første dager på jobben-historier.

14:00(14:10)

> Floopaloo

Grådigper. Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo! I denne del: Lisa bestemmer seg for å gi Floopaloo en bit av Bodils jordbærpai. Dagen etter finner barna en stor haug med jordbær i leiren.en gave! De planlegger enda en pai-levering, uten å vite at Sedrik følger med denne gangen.

14:10(14:20)

> Undrende Milly

Fransk animasjonsserie. Hvor kommer vi fra? Finnes romvesen? Hva vil det si å være normal? Slike ting grubler Milly på hver dag.

14:20(14:30)

> Robin Hood, rampestreker i Sherwood-skogen

Helten John. Fransk animasjonsserie. I denne del: Prins Johan tyr til lureri for å øke populariteten sin blant landsbyfolket, samtidig som han stjeler fra dem. Robin lurer han i felle, noe som kommer landsbyfolket til gode.

14:30(14:40)

> Jungelboken

Pytonslangens hikke. Tysk animasjonsserie. Den nysgjerrige menneskevalpen Mowgli har mye å lære av sine trofaste venner Bagheera og Baloo, når han skal utforske den store jungelen.

14:40(14:50)

> Sigve og Haifinn

Boing boing. Fransk animasjonsserie. Møt haien som er forelsket i en liten havfrue, og hyenen han må beskytte henne mot.

14:50(15:05)

> Mini-kryp

Fransk animasjonsserie. Om insekters hverdag i storm og stille vær.

15:05(15:25)

> Stallen

Fransk animasjonsserie. Ungdommene ved den lille stallen tilbringer dagene sammen med hverandre og hestene sine. De opplever spennende eventyr og forelskelser.

15:25(15:35)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. I denne del: Jakob Mathias har lenge hatt lyst til å sove i telt heilt åleine, og no skal han endeleg få prøve det. Han vil til og med plukke sopp på vegen og fiske slik at han kan lage sin eigen mat på turen. Men vil han få fisk, og vil han finne sopp - og viktigst - vil han klare å sovne når natta kjem?

15:35(15:50)

> Petter Kanin

Britisk animasjonsserie. Bli med snille, modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr. I denne del: Eventyret om den fantastiske mammaen. Når Herr Mikkel og Samuel Vêrhår samarbeidar om å fange kaninane som er på piknik, må Petter samarbeide med den einaste kaninen som er like rask og slu som han sjølv - mor hans.

15:50(16:00)

> Andys ville dinoeventyr

Placerias og leire. Britisk serie. Bli med Andy millioner av år tilbake og oppdag spennende dionosaurer. I denne del: Andy reiser 220 millioner år tilbake i tid til da Placerias levde. Hans oppdrag er å lage et placeriashode av leire og erstatte den som ble ødelagt på musèet.

16:00(16:10)

> Masha og Mishka

Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.

16:10(16:20)

> Æsops teater

Britisk animasjonsserie. De kjente Æsopfablene blir gjenfortalt av en omreisende teatertrupp med en leder som tilfeldigvis også heter Æsop. De reiser de fra by til by og setter opp teaterstykker.

16:20(16:25)

> Waldemar og vennene hans

Hanen Frans har bursdag. Tysk animasjonsserie. Bli med ut på landet til grisen Waldemar, hanen Franz og Johnny mus. De hjelper alltid hverandre som gode venner gjør. Og hvis de andre dyra på Engebakken har problemer, stiller de tre vennene opp.

16:25(16:30)

> Øisteins blyant ABC

Norsk serie. Bli med Øistein og Dudle når de tegner og fargelegger en bokstav som forvandles til en morsom figur! I denne del: R = Rotte.

16:30(16:45)

> Rakettgjengen

Lenger enn langt. Amerikansk animasjonsserie. Gjør deg klar til å fly høyt med Ørna og de andre i Rakettgjengen. I denne del: Staren får bli med Rita og Ørna på et ekte oppdrag. Både hennes nysgjerrighet og Ørna sine Orb-O-ferdigheter kommer godt med når de skal løse oppdraget.

16:45(16:55)

> Ugleskogen

Britisk animasjonsserie fra 2003. Bli med Ulrik og Loppa til Ugleskogen der alt kan skje.

16:55(17:05)

> Villmarksbarna

På tur over skyene. Norsk serie. I denne del: Runa og Narve drar til Vestlandet og skal gå opp på Romsdalsegga. Fjelltoppen er så høy at de kan se ned på skyene hvis de klarer å gå opp. Og det er så bratt at Narve må holdes fast i tau.

17:05(17:15)

> Thomas og vennene hans

Verdens beste lokomotiv. Britisk animasjonsserie. Lokomotivet Thomas og vennene hans er klare for nye opplevelser - inne på stasjonen eller ute langs jernbanesporet. I denne del: Emily er misunnelig på nydelige Caitlin og mener at Caitlin er verdens beste lokomotiv.

17:15(17:30)

> Bien Maja

Sutrete Willy. Tysk animasjonsserie. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.

17:30(17:45)

> Poppeloppane

Ved siden av. Britisk animasjonsserie. Bli med Storehu, Tuddelu, Pippeli og Pip på oppdagelsesferd!

17:45(17:50)

> Hei Kembo

Skattejaktmerket. Britisk animasjon. I denne del: Småtrollene finner et skattekart inne i Kembos store, glitrende rubin.

17:50(18:00)

> Brillebjørn

Hunden. Norsk dramaserie. I denne del: Ruby er hos farmor og leker med klinkekuler. Bestemor har en hund som Ruby synes er litt skummel. Når favorittklinkekulen hennes triller og lander ved siden av hunden tør ikke Ruby hente den.

18:00(18:10)

> Ravnestreker

Et nytt land. Tysk animasjonsserie. I denne del: Ravn oppdager et nytt land, og utnevner seg selv til konge. Men er det noen andre der?

18:10(18:25)

> Charlie og Lola

Britisk animasjonsserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.

18:25(18:35)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie. Det blir kaos på gården når bonden snur ryggen til sauen Shaun.

18:35(18:45)

> Sigve og Haifinn

Tid for velvære. Fransk animasjonsserie. Møt haien som er forelsket i en liten havfrue, og hyenen han må beskytte henne mot.

18:45(19:05)

> Backstage

Rak i ryggen. Kanadisk dramaserie. I denne del: Vanessa får hjelp av Carly til å imponere primaene. Bianca søker hjelp hos en motvillig klassevenn for å kunne lage en spektakulær sang. Denzel føler på presset med å skulle imponere sin store kunstheltinne.

19:05(19:15)

> Feriekolonien

Finsk dramaserie. I denne del: Siste kveld i leiren og det blir dans. Cia forsøker å imponere Martin og Kalle våger å ta et skritt.

19:15(19:26)

> Feriekolonien

Finsk dramaserie. I denne del: Siste dag i leiren og sekkene må pakkes, men før det får alle se hva Martin har drevet med.

19:26(19:30)

> Ingen sending

19:30(19:50)

> Bondi Beach

Australsk dokumentarserie. I denne del: Høydepunkter fra niende sesong om livredderne på en av verdens travleste strender, Bondi Beach, utenfor Sydney i Australia.

19:50(20:35)

> Standup med Michael McIntyre

Britisk standupshow. Michael McIntyre, en av de beste britiske standup-komikere, besøker Storbritannias mest berømte underholdningssteder for å presentere andre store komikere.

20:35(22:35)

> EM fotball kvinner

Tyskland - Italia. Direkte fra Tilburg.

22:35(00:15)

> OJ Simpson - Made in America

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Juryen avsier sin kjennelse etter mindre enn fire timer: O.J. Simpson er ikke skyldig. Avgjørelsen kommer som et sjokk på mange; de ser den som et eksempel på hva som kan kjøpes for penger og makt i USA. Andre tenker at det er en historisk seier og hevn for generasjoner med urettferdighet mot svarte amerikanere. Historien om Simpson får sin epilog i 2007, da Simpson blir arrestert for ran i Las Vegas.

00:15(01:10)

> Når døden gir meining

Britisk dokumentar fra 2014. Se legene som jobber med å hente vev fra døde mennesker for å redde andre. I den internasjonalt kjente vevsbanken NHSBT i Liverpool får man se innsiden av en verden som aldri før har vært kringkastet.

01:10(02:00)

> Pinlige sykdommer

Britisk helseserie. I denne del: Dr. Christian og Dr. Dawn er på Magaluf for å gi råd til unge menn på ferie. De sjekker guttenes spermkvalitet og seksuelle ytelse. Har de tatt skade av en uke med festing? I England står også mennene i kø for å få snakke med legene, mens Dr. Pixie prøver å bli kvitt edderkoppfobien sin.

02:00(03:30)

> OJ Simpson - Made in America

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Århundrets forbrytelse ble etterfulgt av århundrets rettssak. Den ti måneder lange prosessen bød på en mengde dramatiske vendepunkt, overraskelser, beskyldninger og bedrag. Men det som skjedde i rettssalen, skulle ikke bare påvirke livene til de involverte partene. Også amerikansk media og nyhetsformidling skulle komme til å forandres av O.J. Simpson-saken. Historien om O.J. Simpson fascinerer og provoserer fremdeles, og siste kapittel er ennå ikke skrevet.

03:30(03:53)

> Bondi Beach

Australsk dokumentarserie. I denne del: Livredderne på den travle, australske stranden lurer Harrison med hjelp fra fotballstjernen Alessandro Del Piero.