Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

19:30(21:15)

> Den heilskrudde professoren II - Familien Klump

Amerikansk komedie fra 2000. Eddie Murphy, Janet Jackson. Sherman skal gifte seg, og familien kan ikke bli lykkeligere. Den tilkommende, kollegaen Denise, ser fram til å bli en del av den litt spesielle familien Klump. Med den appetitten hun har, vil hun passe perfekt inn.

21:15(21:25)

> Byttelåne liv

Tore Sagen og Charlo Halvorsen. Norsk samtaleprogram fra 2014. I denne del: Tore Sagen byttelåner liv med sin egen sjef, Charlo Halvorsen. Tore utnytter rollen som sjef for en dag og har medarbeidersamtale med Knut Nærum, mens Charlo Halvorsen får gjennomgå på settet til Side om side. Radioresepsjonen har fått et nytt medlem, og Live Nelvik vet å utnytte sjefen. Men hvordan går det når Tore avviser Kristin Halvorsen?

21:25(23:25)

> The Stanford Prison Experiment

Amerikansk drama fra 2015. Billy Crudup, Michael Angarano. Psykologiprofessor Zimbardo leder et eksperiment der 24 mannlige studenter spiller tildelte roller som fanger og fengselsvoktere.

23:25(23:55)

> Nytt på nytt

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin i en satirisk form relatert til ukens nyhetsbilde.

23:55(00:35)

> Innafor

Fiks meg. Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Forestillingen om at kvinnens underliv skal være glatt og barbieaktig, får flere til å gjennomgå kosmetiske operasjoner for å se "penere" ut nedentil. Programleder Emma Clare Gabrielsen utforsker fenomenet intimkirurgi, og får selv erfare hvor lett det er å få nye komplekser.

00:35(01:10)

> Side om side

Norsk dramakomiserie fra 2017. Om livet i den idylliske gaten, og etter hvert så velkjente nabolaget på Granli, der gjerdene er lave og naboskapet tett. Her møter vi beboerne som fortsatt utfordres på viktige ting som: kjærlighet, vennskap, naboskap, arbeidsliv, grilling og farging av øyenbryn. Ja, egentlig den typen prøvelser vi alle kan kjenne oss igjen i. I denne del: Det blir dramatisk i gaten i denne episoden, der Frode og Lisbeth får en begravelse å håndtere, mens noen har stjålet dyre prydplanter i nabolaget. Og Gullestad mister enda en gang sitt verv som velformann.

01:10(01:40)

> Solgt!

Norsk underholdningsserie fra 2017. I denne del: Fra fabrikk til designleilighet. I en gammel hesteskofabrikk på Tøyen i Oslo er det bygd en New York-inspirert leilighet. I en bakgård på Rodeløkka i Oslo har en gammal stall fått nytt liv som et moderne bolighus. Men hva kostar de? Solgt-programleder Frode Søreide inviterer til visning i tre spesielle eiendommer i hovedstaden. Meglere fra Stavanger og Trondheim skal prøve å tippe rett pris.

01:40(02:10)

> Ukens vinner

Norsk underholdningsserie. Gutta fra Radioresepsjonen er selvutnevnte dommere og kårer en høyst subjektiv vinner blant klovner og helter i ukens mediebilde.

02:10(02:50)

> Tidsbonanza

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Ved hjelp av NRKs rikholdige fjernsynsarkiv tas vi tilbake til et gitt årstall mellom 1975 til 2005. Hva skjedde egentlig det året? Vi ser på alt fra det store nyhetsbildet til personlige historier og sladder. Hvilken musikk danset vi til, hva var på mote, hvilke idrettshelter heiet vi på og hva så vi på TV? Og sist men ikke minst, hvem var HOT og hvem var NOT det året? I denne del: I kveld går turen til 1990 - året hvor Mona Grudt offisielt var verdens peneste jente og 1 liter cola på glass ble byttet ut med halvannen liter på plast Kveldens quiz-deltakere er ekteparet Eduardo "Doddo" Andersen og Christine Hope mot humoristene Jonas Kinge Bergland og Henrik Thodesen. Hva husker de best fra 1990? Vanilla Ice eller Nelson Mandela? Pretty Woman eller Seinfeld?

02:50(03:14)

> Nowhere Boys

Australsk spenningsserie fra 2014. I denne del: Tilbake i det alternative universet. Vil Felix, Jake og Sam finne Andy her? Guttene starter søket med en vantro Ellen på slep. Felix frykter at demonen ikke er langt unna. De må skynde seg.

03:14(05:00)

> Ingen sending