Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

08:30(09:00)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2000. Donna får seg jobb i en radiostasjon, og Eric føler Donna er mer på jobb enn hjemme. Radio Daze. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomsgjeng fra Wisconsin.

09:00(09:30)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2000. Valentine's Day nærmer seg, og Kelso finner ut en sjokkerende nyhet om Laurie. Donna's Panties. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomsgjeng fra Wisconsin.

09:30(10:00)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2000. Eric og Donna har planer om en romantisk helg på hotell, men det dukker raskt opp noen skjær i sjøen. Romantic Weekend. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomsgjeng fra Wisconsin.

10:00(10:30)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2000. Eric og Red glemmer Kittys bursdag og må gjøre noe hun har drømt om lenge, for å gjøre opp for forglemmelsen. Kitty's Birthday. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomsgjeng fra Wisconsin.

10:30(11:00)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2000. Red og Kitty er nysgjerrig på hvorfor Bob og Midge ikke inviterte dem på fest. Trials of Michael Kelso. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomsgjeng fra Wisconsin.

11:00(11:30)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2000. Kelso bestemmer seg for å fortelle hemmeligheter han har holdt skjult for Jackie. Eric's Naughty No-No. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomsgjeng fra Wisconsin.

11:30(12:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Lily har lært seg banne, og gjør det stadig vekk i de verst tenkelige situasjoner. Little Bo Bleep. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

12:00(12:30)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Claire mener at Phils kollega oppfører seg usømmelig mot henne, men Phil er uenig. Samtidig flytter Cam og Mitchell inn til Jay og Gloria for noen dager. Det fører til noen ubehagelige episoder. Me jealous?. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

12:30(13:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Claire og Phil tar med Mitchell og Cameron ut for å spise. Da Claire har drukket litt for mye vin, tilbyr hun dem noe utenom det vanlige. Aunt mommy. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

13:00(13:30)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Jay får vite sannheten om sitt største golf-øyeblikk, og Phil får vite ting om datteren Hayley som han helst ville vært foruten. Virgin Territory. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

13:30(14:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Cameron har bursdag på skuddårsdagen, 29. februar. Med så få anledninger til å feire, kjenner Mitchell presset for å gjøre denne anledningen helt spesiell. Leap Day. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

14:00(14:30)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. En av Camerons klovnevenner er død. I begravelsen gjenforenes Cameron med sin tidligere klovnepartner, Lewis. Send out the clowns. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

14:30(15:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Claire stiller til valg, og hele familien prøver å samle stemmer til henne. Men det går selvsagt ikke helt som planlagt. Election day. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

15:00(15:30)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Claire forsøker å trøste Luke når han mister sin beste venn. Last Walt. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

15:30(16:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Lily mister kosedyret sitt på toget, og Cameron og Mitchell må sette himmel og jord i bevegelse for å få det tilbake. Planes, Train and Cars. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

16:00(16:30)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Storfamilien reiser til Disneyland, og Phil gleder seg som et barn. Men han merker snart at han ikke er så ung som han trodde. Disneyland. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

16:30(17:30)

> Alene US

Amerikansk realityserie. Mens dyr skaper trøbbel for flere av mennene, blir vann et stort problem for andre. Tidevann som stiger og endeløse mengder regn gjør hverdagen krevende, og mennene må enten tilpasse seg, eller dra hjem. Of Wolf and Man. Den amerikanske versjonen av «Alene». Ti menn sendes ut i villmarken, der de skal overleve helt alene. Det eneste de får ha med seg, er det de får plass til i en liten sekk.

17:30(18:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2017. Kevin forsøker å få Danny til å selge noen av bilene sine, men lykkes kun i å fyre opp under en annen av Dannys drømmer, en 1970 Lincoln Mark III. Hot Rod Lincoln. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt.

18:00(19:00)

> Body Hack

Australsk realityserie fra 2016. Todd blir med de myteomspunnede franske fremmedlegionærene på treningsleir i regnskogen i Amazonas. French Foreign Legion. Eventyreren Todd Sampson vil utforske hvor mye et menneske kan tåle, og oppsøker folk som daglig utsetter seg for ekstreme påkjenninger for å lære.

19:00(20:00)

> Trauma Rescue Squad

Britisk dokumentarserie fra 2019. En lastebilsjåfør sitter fastklemt etter en kollisjon på motorveien, og HART-teamet blir tvunget til å vurdere amputering på stedet. Vi blir med Storbritannias tøffeste akuttmedisinere på jobb, og følger dem på kritiske oppdrag på de aller farligste stedene. For første gang har Hazardous Area Response Teams (HART), latt et kamerateam følge dem.

20:00(21:00)

> Running wild with Bear Grylls

Amerikansk dokusåpe fra 2018. Skuespiller Don Cheadle, Oscarnominert for sin rolle i filmen «Hotel Rwanda», blir med på en 48 timers lang tur til White Mountains i New England. Don Cheadle. Den britiske eventyreren, Bear Grylls, får A-kjendiser til å åpne seg når han tar dem med på ville, utendørs eventyr. Blant kjendisene som utfordres i sesong 4 fra 2018, er skuespillerne Joseph Gordon-Levitt (Snowden, The Walk), Lena Heady (Game of Thrones), Uzo Aduba (Orange Is The New Black), tennisesset Roger Federer og seks ganger «Dancing with the Stars»-vinner Derek Hough.

21:00(22:50)

> Lystløgneren

Amerikansk komedie fra 1997. Fletcher Reede er en smart advokat med snakketøyet i orden. Samtidig er han en notorisk løgner. Når sønnen Max skal blåse ut de fem lysene på burdagskaken, har han bare ett ønske; at pappa skal stoppe å lyve, om så bare….

22:50(01:00)

> Limitless

Amerikansk science fiction-thriller fra 2011. Den ambisiøse forfatteren Eddie Morra lider av kronisk skrivesperre, men livet hans forandrer seg på et øyeblikk da en gammel venn introduserer ham for NZT, et revolusjonært, nytt farmasøytisk stoff som…. Han lager snart gull av gråstein, og Eddie tar Wall Street med storm. Prestasjonene hans fanger oppmerksomheten til megamogulen Carl Van Loon, som inviterer ham til å megle frem den største bedriftssammenslåingen i historien. Men Eddie tiltrekker seg også oppmerksomheten til folk som er villige til å gjøre alt for å få tak i lageret hans av NZT. Med livet på spill og de brutale bivirkningene av stoffet i ferd med å bryte ham ned må Eddie styre unna mystiske forfølgere, en ondskapsfull gangster og en intens politietterforskning i et forsøk på å klamre seg fast til det minkende stofflageret lenge nok til å kunne bli kvitt fiendene sine.

01:00(01:35)

> Klovn

Dansk komiserie fra 2018. Frank er på hevntokt etter at Mia har blitt ydmyket av Per Pallesen på tesalongen sin. Lene får besøk av en venn fra Norge, som driver Casper til vanvidd med de ville matcho-historiene sine. #Metoo. Åtte år har gått siden forrige sesong, og Frank og Mia har nå både en tenåringsdatter og en yngre sønn. Selv om han nå er familiemann, har Frank den samme tendensen til å havne i absurde situasjoner. Casper har giftet seg med Aqua-Lene, og jobber hardt for å følge tempoet til sin nye kone.

01:35(02:10)

> Klovn

Dansk komiserie fra 2018. Frank får en kriminell som skylder ham en tjeneste, til å lære den lokale slakteren som har blitt svært upopulær i nabolaget, en lekse. Slikræven. Åtte år har gått siden forrige sesong, og Frank og Mia har nå både en tenåringsdatter og en yngre sønn. Selv om han nå er familiemann, har Frank den samme tendensen til å havne i absurde situasjoner. Casper har giftet seg med Aqua-Lene, og jobber hardt for å følge tempoet til sin nye kone.

02:10(03:10)

> Body Cam Cops

Dokusåpeserie. Noen kriminelle handlinger er så grusomme at både politi og ofre har problemer med å glemme dem. I South Euclid, USA, jakter politiet på en overgriper. Så oppdager de hvor farlig oppdraget faktisk er. Vi blir med politiet i USA, Australia, Storbritannia og Europa som har kamera festet på kroppen på jobb. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer.

03:10(04:10)

> Halt and Catch Fire

Amerikansk dramaserie fra 2017. Joe og Gordon diskuterer Comets' fremtid, mens Donna tar ferie. En ny samarbeidspartner utfordrer Cameron. Bos og Diane tar et valg som forandrer livet. Who Needs a Guy. Mutiny har flyttet forretningene til Californias teknologiinkubator, Silicon Valley, hvor letingen etter investorer og medarbeidere rokker ved Camerons idealistiske fundament. Joe har grunnlagt et antivirusselskap som baserer programvaren på Gordons kode, og føler selv at investorene styrer i en retning som ikke samsvarer med hans visjoner.

04:10(05:00)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2017. Når snikskyttere dreper en truet gravid hjort, gjenskaper Team Scorpion dyrets livmor for å forsøke å redde kalven. Happy og Toby diskuterer fremtiden for familien deres. Grow a Deer, a Female Deer. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler.

05:00(06:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Morgans liv henger i en tynn tråd, og sterk vind truer med å ødelegge hytta til Marty. Tom står endelig overfor et gjennombrudd som kan gjøre slutt på den stadige uflaksen hans. Hard Target. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo.