Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

20:00(20:30)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2015. Sten har blitt samboer, mens Torodd nekter å vokse opp. Jon-Arild samler gjengen og deltar på billøpet Flåklypa Grand Prix. Livets glade dager. For Torodd og de fire andre rånerene fra distrikts-Norge dreier det meste seg om biler og livet på veien, men vi får også innblikk i hverdagens oppturer og nedturer, romantiske øyeblikk og konflikter.

20:30(21:00)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2015. Västerås er rett rundt hjørnet, men bilen til Bakken er fortsatt ødelagt. Sten møter motstand i voksenlivet når han ikke mestrer jobben, og Jon-Arild og Hugsten bestemmer seg spontant for å oppfylle sin store drøm, å…. Avreise. For Torodd og de fire andre rånerene fra distrikts-Norge dreier det meste seg om biler og livet på veien, men vi får også innblikk i hverdagens oppturer og nedturer, romantiske øyeblikk og konflikter.

21:00(00:00)

> Hacksaw Ridge

Amerikansk krigsdrama fra 2016. Desmond Doss er en patriotisk pasifist som verver seg til den amerikanske hæren under andre verdenskrig, men nekter å bruke våpen på grunn av sin religiøse overbevisning.

00:00(02:00)

> Wallander: Brannstifteren

Svensk thriller fra 2013. Men er det virkelig han som ligger bak brannen?

02:00(03:00)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2016. For å være klare for å løse vidt forskjellige oppdrag må brannvesenet i Oslo bestå av et mangfold av personligheter og kompetanse. I denne dokumentarserien følger vi det indre livet i Oslo Brann- og Redningsetat. De rykker ut på branner, drukninger og ulykker, og alt handler om å redde menneskeliv og verdier.

03:00(04:00)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2016. Vi blir med når røykdykkerne øver på å slukke brann på et stort cruiseskip, og senere får besøk av en spesiell gjest på brannstasjonen. I denne dokumentarserien følger vi det indre livet i Oslo Brann- og Redningsetat. De rykker ut på branner, drukninger og ulykker, og alt handler om å redde menneskeliv og verdier.

04:00(05:00)

> Salvation

Amerikansk sciencefictionserie fra 2018. Hemmeligheten til asteroiden blir offentlig etter en atomulykke, dermed settes verden på en farlig kurs. Fall Out. En student oppdager at en asteroide bare er seks måneder unna å kollidere med jorden. Sammen med en millionær-venn og Pentagon, legger han en hemmelig plan for å stanse det katastrofale sammenstøtet. Etter at hemmeligheten har kommet ut, lærer verden sannheten om den forestående trusselen om asteroiden som er på kollisjonskurs med jorden. Vil sannheten vil få frem det beste eller det verste i folk?

05:00(06:00)

> Into the Badlands

Amerikansk spenningsserie fra 2016. Sunny og Bajie får hjelp fra uventet hold, men hjelpen er ikke gratis. Enkel vurderer et risikabelt utspill, mens M.K. setter en farlig plan ut i livet. Monkey Leaps Through Mist. En tapper kriger og en ung gutt søker etter frihet i et land styrt av kyniske makthavere.