Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

19:00(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Et sagbruk langt utenfor allfarvei kan vise seg å bli en gullgruve for Swamp Man dersom de klarer å finne ut av sikkerhetsutfordringene. Et sagbruk langt utenfor allfarvei kan vise seg å bli en gullgruve for Swamp Man dersom de klarer å finne ut av sikkerhetsutfordringene. Craig og Gabe begynner å miste tålmodigheten med Rygaards, og Browninger setter en nybegynner til oppgaver som synes for store. Høye temperaturer setter Pihl-crewet i fare.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Høyt oppe i Appalache-fjellene må Eustace finne noen uvedkommende jegere som har forvillet seg inn på hans eiendom. Høyt oppe i Appalache-fjellene må Eustace finne noen uvedkommende jegere som har forvillet seg inn på hans eiendom. Det er ikke første gangen dette skjer, og denne gangen bestemmer han seg for å finne de som jakter på hans eiendom. I Alaska er Marty på jakt for å fikse mat til familien sin. Han tar med seg hele familien og utstyret i propellflyet sitt og er bekymret for dårlig vær. På landjorda får han også trøbbel, når grizzlybjørner dukker opp. Tom, på sin side, er sammen med sin venn Tim i Montana. De jakter dypt inne i skogen. Når det blir illevarslende stille, innser de at de ikke er alene.

21:00(22:00)

> Åsted Norge

Norsk dokumentarserie fra 2018. I Åsted Norge kan du hjelpe politiet med å oppklare uløste kriminalsaker. Flere ganger har tips fra seerne ført til at kriminelle har blitt pågrepet. I det direktesendte programmet får du et unikt innblikk i politiets arbeid og du får følge jakten på landets mest ettersøkte. Åsted Norge ønsker å gjøre Norge litt tryggere. Programleder Jens Christian Nørve har med seg en ekspertgruppe bestående av forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde og tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen.

22:00(23:00)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2018. Som brannkonstabel i hovedstaden blir du aldri utlært. I denne episoden følger vi den ferske aspiranten Lise frem mot hennes første test på vei mot å bli godkjent røykdykker, samtidig som vi er med den vikarierende…. Som brannkonstabel i hovedstaden blir du aldri utlært. I denne episoden følger vi den ferske aspiranten Lise frem mot hennes første test på vei mot å bli godkjent røykdykker, samtidig som vi er med den vikarierende røykdykkerlederen Tom Arild når han plutselig får en stor utfordring i fanget.

23:00(23:30)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. Det er helg, og politiet bestemmer seg for å ta en uanmeldt sjekk av vaktholdet til utestedene i Bergen. Det kan få store konsekvenser for dem som ikke overholder reglene. Det er helg, og politiet bestemmer seg for å ta en uanmeldt sjekk av vaktholdet til utestedene i Bergen. Det kan få store konsekvenser for dem som ikke overholder reglene. Hans og Lise er ute på patrulje og bistår seksjonssjef Bengt i kontrollen.

23:30(00:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe fra 2014. Altfor mye jobb, musikkplaner og maskiner som blir ødelagt blir rett og slett for mye for Lothepus. Han vil bort fra alt, snurrer på globusen og ender opp med å kjøpe en billett til Goa. Altfor mye jobb, musikkplaner og maskiner som blir ødelagt blir rett og slett for mye for Lothepus. Han vil bort fra alt, snurrer på globusen og ender opp med å kjøpe en billett til Goa.

00:00(00:30)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2017. I USA er Jon Arild og Hugsten fortsatt på roadtrip, men når de endelig kommer til Las Vegas er opplevelsen langt fra forventet. I USA er Jon Arild og Hugsten fortsatt på roadtrip, men når de endelig kommer til Las Vegas er opplevelsen langt fra forventet. Espen har etter lang tid fått seg jobb og møter hverdagen med ny giv, mens Bakken tar med mercuryen til Oslo for å vise byfolk hva det vil si å være "på raggen".

00:30(01:00)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2017. Sommeren går mot slutten og en ny tid venter. Bakken tar med Mats for å bygge bar i kjelleren, der de kan feste i vinter. Sommeren går mot slutten og en ny tid venter. Bakken tar med Mats for å bygge bar i kjelleren, der de kan feste i vinter. Torodd tar med gjengen på årets siste telttur, og Erik og Espen tar fatt i drømmen om å bli rockestjerner.

01:00(01:55)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Oliver prøver så godt han kan å balansere rollene som borgermester, Green Arrow og pappa til William. Samtidig returnerer Anatoly til Star City med en dødelig agenda. Oliver prøver så godt han kan å balansere rollene som borgermester, Green Arrow og pappa til William. Samtidig returnerer Anatoly til Star City med en dødelig agenda.

01:55(02:45)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Et brutalt, svart team ledet av Onyx, bryter seg inn i Kord Industrier. Oliver sliter fremdeles med å finne tonen med William, og ber om hjelp fra uventet hold. Et brutalt, svart team ledet av Onyx, bryter seg inn i Kord Industrier. Oliver sliter fremdeles med å finne tonen med William, og ber om hjelp fra uventet hold.

02:45(03:15)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie fra 2014. Robertson-familien hjelper en trofast ansatt som er i økonomisk knipe ved å kjøpe et helt nytt hus til henne i julegave. Robertson-familien hjelper en trofast ansatt som er i økonomisk knipe ved å kjøpe et helt nytt hus til henne i julegave.

03:15(04:15)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Vi befinner oss i Oklahoma City hvor en ny kvalifiseringsrunde går av stabelen. Kjæresteparet Kacy Katanzaro og Brent Steffensen er tilbake, og det samme er Daniel Gil som vakte stor oppsikt da han deltok for første…. Vi befinner oss i Oklahoma City hvor en ny kvalifiseringsrunde går av stabelen. Kjæresteparet Kacy Katanzaro og Brent Steffensen er tilbake, og det samme er Daniel Gil som vakte stor oppsikt da han deltok for første gang i forrige sesong. Flere nye hindre er på plass i løypen deltakerne må gjennom for å få bli med videre til neste runde.

04:15(05:10)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Daniel Edgar blir ikke blid når guttene hans dukker opp fyllesyke og forsinket. Willie risikerer alt for å fange den største alligatoren han noen sinne har støtt på. Daniel Edgar blir ikke blid når guttene hans dukker opp fyllesyke og forsinket. Willie risikerer alt for å fange den største alligatoren han noen sinne har støtt på.

05:10(05:35)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. Jojo strever med å få en kvinne til å vise ham parkeringstillatelsen sin slik at han skal slippe å taue bort bilen hennes. I Detroit sliter Lashelle med parkometre som ikke fungerer. Jojo strever med å få en kvinne til å vise ham parkeringstillatelsen sin slik at han skal slippe å taue bort bilen hennes. I Detroit sliter Lashelle med parkometre som ikke fungerer.

05:35(06:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Tidligere Guns & Roses-gitarist DJ Ashba ankommer Count’s med en Lamborghini Murcielago 2004-modell, som han ønsker omskapt til den ultimate mannebilen. Tidligere Guns & Roses-gitarist DJ Ashba ankommer Count’s med en Lamborghini Murcielago 2004-modell, som han ønsker omskapt til den ultimate mannebilen. Men Danny vil forsikre seg om at bilen også inneholder noe som DJs kone kan like.