Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

12:15(12:45)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Chris og Robbie får jobben med å frakte et eldre DC-7-fly, mens Roy hjelper til med å gjenreise hus i en landsby etter en grusom brann.

12:45(13:15)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Jennifer skal frakte en bryllupskake i seks lag intakt til en bryllupsfest, men kokken er ikke fornøyd med det ha ser når hun ankommer stedet.

13:15(13:45)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Chris og Robbie har liten tid på seg når de skal frakte en enorm edderkopp til en fornøyelsespark. Roy tar fatt på jobben med å frakte et høyt vanntårn, men møter utfordringer på veien.

13:45(14:10)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Marc føler på presset etter enda en tøff tidsfrist, og Jarrett får panikk når han blir stoppet av politiet og anklages for å frakte tyvegods.

14:10(14:40)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Jennifer får oppdraget med å frakte tre okser til sin nye eier, men må be Roy om hjelp når det viser seg at det faktisk er ni okser som skal med i lasten. En husbåt som Chris og Robbie har fått i oppdrag å flytte, viser seg å være så tung at traileren deres knekker sammen.

14:40(15:05)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Chris og Robbie tar Robin Hood sin rolle når de returnerer et parti barneleker fulle av feil til fabrikken. Roy må hente frem våghalsen i seg selv når han må trosse et ødelagt kne for å få levert et besværlig tre-hamsterhjul i menneskestørrelse.

15:05(15:30)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny og teamet fortsetter den krevende jobben med Mustangen, og håper kunden kan tilby ekstra penger og mye tålmodighet.

15:30(16:30)

> Bilstripperne

Britisk realityserie. To lag konkurrer om å tjene mest mulig penger på bilvrak de kjøper, demonterer og selger deler fra. Lagenes første utfordring er å spore opp aktuelle bilvrak. Dette er alltid en krevende jobb, og det er vanskelig å vite hvor godt kjøpet er før bilen er i hus og undersøkt nærmere.Nå begynner jobben med å demonterer bilen, og det blir klart hvilke deler som kan hentes ut og selges. Når bilen er strippet og delene solgt, er det på tide å telle opp hvor mye penger de to lagene har klart å tjene på bilene. Laget som har tjent mest er ukens vinner. I denne del: De minste av bybilene er svært populære, og potensialet på delmarkedet er stort. Det viser seg at det blir en kamp mellom to Minier. George og Sheldon finner en klassisk Mini City, mens Ben og Frankie velger den nyere modellen Mini Cooper. Hvem går seirende ut av denne kampen mellom gammel og ny?

16:30(17:30)

> Car Crash Britain

Britisk dokumentarserie. Vi får et unikt innblikk i ulykkene og de dramatiske hendelsene som foregår på britiske veier hver eneste dag. I denne del: En kvinne kjører i grøften, og vi får se fryktinngytende klipp fra når bilen hennes fylles med vann! Bileiere oppdager at mekanikerne har tatt kjøretøyene deres med på hemmelige bilturer, og vi får se bilder av Storbritannias kanskje aller verste kjørelev i aksjon.

17:30(17:50)

> Ishockey: Før kampen

TV 2 Sporten gir deg siste nytt før kampen mellom Norge og Slovakia. I studio: Marius Skjelbæk og Ole Eskild Dahlstrøm.

17:50(20:30)

> Ishockey: Norge - Slovakia

Norges møter Slovakia i CC Amfi til generalprøve før årets VM i Frankrike. Kommentatorer: Kasper Wikestad og Bjørn Erevik.

20:30(21:30)

> MacGyver

Amerikansk actionserie fra 2016. I nyversjonen av MacGyver treffer vi den unge MacGyver. Han har dannet en ny, statlig organisasjon, der han viser frem sine evner til å bruke vitenskap og kritisk tenkning for å løse problemer og forhindre katastrofer. I denne del: Nikki avslører at hun er undercoveragent, og sier at hun kan hjelpe teamet med å finne en muldvarp i regjeringen. Samtidig jobber Jack med å håndtere Saras kommende bryllup.

21:30(23:35)

> The Rover

Australsk-amerikansk krimdrama fra 2014. Guy Pearce, Robert Pattinson. I en nær fremtid har menneskehetens grådighet og utskeielser skjøvet sivilisasjonen til bristepunktet. Samfunnet holder på å falle fra hverandre og lovene er ikke lenger gjeldende. Den hardbarkede Eric streifer rundt i dette farlige og øde landskapet. Når tyver stjeler Erics bil, etterlater de en såret kamerat, Rey. Eric tvinger Rey til å hjelpe ham i en nådeløs jakt på gjengen.

23:35(02:00)

> Sin City

Amerikansk krimthriller fra 2005. Jessica Alba, Rosario Dawson. Hartigan er politimannen med mekanisk hjerte og en ekstra beskyttende arm rundt den vakre strippersken Nancy i syndens by, Sin City. Filmen er basert på Frank Millers serie av tegnede historier. Aldersgrense: 15 år.

02:00(03:40)

> Maktens menn

Amerikansk drama fra 2011. Ryan Gosling, George Clooney. En ung, idealistisk pressetalsmann for guvernør Morris' valgkampanje stilles overfor et vanskelig dilemma når en journalist truer med å publisere en artikkel som kan sette både jobben hans og kampanjen i fare. Spørsmålet han må stille seg selv er om han ønsker å ta del i den politiske maktkampen hvor alle er brikker i et strategisk spill. Aldersgrense: 7 år.

03:40(04:25)

> Jakten på en kriminell

Amerikansk dokumentarserie. John Walsh tar fatt i uoppklarte kriminalsaker og prøver å finne løsningen. Han intervjuer ofre, pårørende, etterlatte og advokater, og søker nye spor som kan gi svar på hvem som står bak kriminalsakene. Sakene blir også rekonstruert. I denne del: John Walsh går gjennom jakten på Guillermo Madrigal Ballesteros. Mannen er mistenkt for å ha stått bak en menneskesmuglingsoperasjon mellom Mexico og USA der elleve personer døde.

04:25(05:00)

> Derfor styrter fly

Amerikansk dokumentarserie. Hva skjer egentlig når en rutinemessig flytur blir til det reneste marerittet? I denne serien får vi svar fra piloter og flypassasjerer. I denne del: God kommunikasjon i cockpit er viktig. Tidligere var kapteinens ord lov, og ingen turde utfordre ham selv om de mente han tok feil. Slik er det ikke lenger, men før endringen trådte i kraft, førte kapteiners feilvurderinger til flere ulykker.

05:05(05:25)

> Skolepurken

Amerikansk dokusåpeserie. Om det er trøbbel på skoleplassen er skolepurkene der for å ordne opp på universiteter og videregående rundt omkring i USA. Sangen "Police on My Back" med The Clash, går igjen i serien.

05:25(06:00)

> Skolepurken

Amerikansk dokusåpe. Om det er trøbbel på campus er skolepurkene der for å ordne opp på universiteter og videregående rundt omkring i USA. I denne del: En full og lite samarbeidsvillig student blir arrestert, og et party med mindreårige blir oppløst.