Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

19:00(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. I sumpen lærer Shelby sin nye valp å jakte på tømmer. Rygaard-teamet henter frem sitt mektigste våpen i fjellene, men kaos oppstår. I Alaska strever teamet når Coatsy overtar styringen av den krevende yarderen. I sumpen lærer Shelby sin nye valp å jakte på tømmer. Rygaard-teamet henter frem sitt mektigste våpen i fjellene, men kaos oppstår. I Alaska strever teamet når Coatsy overtar styringen av den krevende yarderen. Chapman støter på alligatorer på sin nattekspedisjon, mens slutten for en legende snur alt på hodet for Dreadknots.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Toms uflaks vil ingen ende ta, men han nekter å gi opp. Morgan sirkler inn byttet sitt, og Marty forbereder familiens ankomst. Toms uflaks vil ingen ende ta, men han nekter å gi opp. Morgan sirkler inn byttet sitt, og Marty forbereder familiens ankomst.

21:00(23:45)

> Batman Returns

Amerikansk actioneventyr fra 1992. Gotham Citys maskerte helt kjemper denne gangen mot den uhyggelige Pingvinen, som bryter ut fra sin enslige tilværelse i byens kloakk, samtidig som en ny, farlig og forførerisk skikkelse dukker opp - Kattekvinnen. Gotham Citys maskerte helt kjemper denne gangen mot den uhyggelige Pingvinen, som bryter ut fra sin enslige tilværelse i byens kloakk, samtidig som en ny, farlig og forførerisk skikkelse dukker opp - Kattekvinnen. Tim Burtons andre film om Batman.

23:45(00:45)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2018. For mange av brannkonstablene i Oslo er bredden i yrket det beste med jobben. I denne episoden er vi med når hovedstadens redningsavdeling rykker ut til kaoset etter skifesten i Holmenkollen, samtidig som…. For mange av brannkonstablene i Oslo er bredden i yrket det beste med jobben. I denne episoden er vi med når hovedstadens redningsavdeling rykker ut til kaoset etter skifesten i Holmenkollen, samtidig som røykdykkerlederen Sverre får testet evnene sine i en rekke vidt forskjellige saker.

00:45(01:45)

> The Cops

Britisk dokumentarserie fra 2017. Rich må rykke ut når han får melding om at turister har invadert en lokal fotballbane og området rundt et historisk hus. Rich må rykke ut når han får melding om at turister har invadert en lokal fotballbane og området rundt et historisk hus. Kerry må megle mellom et par i full krangel, og Burton stanser en bilist som mangler forsikring.

01:45(02:45)

> The Cops

Britisk dokumentarserie fra 2017. Kamerapatruljen må rykke ut til en overdose, og hundeføreren Mat får seg sitt livs overraskelse når han leter etter en innbruddstyv i et stort, tomt hus. Kamerapatruljen må rykke ut til en overdose, og hundeføreren Mat får seg sitt livs overraskelse når han leter etter en innbruddstyv i et stort, tomt hus.

02:45(03:40)

> Gangland Undercover

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2016. Falcos avdeling blir bedt om å befri en rivaliserende biker, men Meredith får nyss om planene og truer med å avslutte operasjonen. Falcos avdeling blir bedt om å befri en rivaliserende biker, men Meredith får nyss om planene og truer med å avslutte operasjonen.

03:40(04:40)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. De 30 beste utøverne fra kvalifiseringsrundene i Orlando er klare for å prøve seg i byens finaleløype. Laksestigen og Helix-husken er blant hindrene atletene må gjennom for å få lov til å være med videre. De 30 beste utøverne fra kvalifiseringsrundene i Orlando er klare for å prøve seg i byens finaleløype. Laksestigen og Helix-husken er blant hindrene atletene må gjennom for å få lov til å være med videre.

04:40(05:30)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Presset på tid ser jegerne etter alternative metoder for å avslutte jaktsesongen på best mulig vis. Presset på tid ser jegerne etter alternative metoder for å avslutte jaktsesongen på best mulig vis.

05:30(06:00)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.