Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:30(06:55)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending.

12:00(12:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. Casanova-grisen Pumba har sjarmert seg gjennom livet. Nå står han plutselig foran sitt livs største utfording: Lillemay. En purke som er dobbelt så stor og umulig å målbinde. Vil Pumba klare det umulige?. "Dyrepasserne" er en familievennlig dokumentarserie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

12:30(13:00)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. Dvergkrokodillen Nille har ikke spist på fem måneder. Dyrepasser Trygve skjønner ikke hvorfor hun ikke vil ha favorittmåltidet sitt som er rotte. Noe må gjøres. "Dyrepasserne" er en familievennlig dokumentarserie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

13:00(13:55)

> Veterinærene

Svensk dokusåpe fra 2014. Flatcoated retrieveren Zlatan i Falun halter og blir operert. I Skånes dyrepark skal tennene til djerven Dina undersøkes. Følg det dramatiske arbeidet til svenske veterinærer når de hjelper dyr som enten er syke eller skadet. «Veterinærene» er en svensk dokumentarserie om veterinærer rundt i Sverige og deres daglige arbeid på dyrehospitaler, dyreklinikker og i dyreparker. Vi følger dem når de prøver å hjelpe syke eller skadde dyr. Veterinærer møter mange forskjellige typer dyr, store og små, og må også sette seg inn i eierens historier.

13:55(15:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2019. Sjokkerende overraskelser skjult bak veggene kan sette en stopper for Jillians planer for modernisering av Julia og Bretts romslige men dystre hus. Julia & Brett. Designer Jillian Harris og eiendomsmegler Todd Talbot gir huseiere i Vancouver den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? Todd bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Jillian viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Jillian eller Todd som vinner.

15:00(16:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Huseiernes største drøm er et praktisk hus. De har ikke all verden av plass, og ønsker å ta det eksisterende kjøkkenet og gjøre det om til et etterlengtet bad. Men da må det bygges kjøkken i stue!. Bli med på en ny sesong med oppussing. Kjersti og gjengen gir oss inspirasjon, gode råd og mye godt humør!

16:00(17:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2019. Dag Otto og Kristoffer Olsen møter Jon Georg Dale og Ida Nysæther Rasch i temaene Trøndelag og motor, der deltakerne begir seg ut på kunnskapens humpete landevei. Trøndelag og motor. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2019. Jasmine og Robbo bryter seg ut fra leiligheten, og Maggie sloss for Ben. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

17:30(18:30)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Et rom med mange store vindusflater skaper utfordringer for møbleringen for det unge paret som eier huset. Kjersti og gjengen er på plass for å hjelpe. Bli med på en ny sesong med oppussing. Kjersti og gjengen gir oss inspirasjon, gode råd og mye godt humør!

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(20:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2019. Friidrettsutøveren Karsten Warholm er Dag Ottos konkurrent, og med seg på lagene har de Nicolay Ramm og Jannecke Weeden. Hvor mye kan egentlig Dag Otto og gjestene om Tyskland og hjemmet?. Tyskland og hjemmet. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

20:00(20:30)

> Helsekontrollen

Norsk forbrukermagasin fra 2019. En undersøkelse av testsminke hos fire store kjeder avdekker funn av en rekke bakterier, som i verste fall kan gjøre deg syk. Bakteriefunn i butikksminke. I Helsekontrollen skal TV 2 gi deg svaret på hvilke produkter og helsetjenester som holder det de lover, avsløre de som lurer deg og konfrontere de ansvarlige.

20:30(21:00)

> TV 2 hjelper deg

Norsk forbrukermagasin fra 2019. Årets julekalendere for barn og voksne har blitt testet, og vi sjekker overfallsalarmarmbånd. Vi har også testet priser på Norges største outlet, for å se om netthandel eller outlet er billigst. Test av julekalendere. TV 2 sitt forbrukerprogram hjelper seerne med aktuelle forbrukersaker og presentasjoner av produkttester. I en årrekke har TV 2 sitt forbrukerprogram hjulpet seerne med aktuelle forbrukersaker og prenentasjoner av produkttester. Programmet hjelper blant annet dem som ikke får det de har krav på.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(22:40)

> Mellom oss

Norsk dramaserie fra 2019. Joachim er bekymret for Meretes flørt, og Kasper er redd for at Nanna ikke er ærlig når hun sier at det går fint at de ikke kan få barn. Nøkkelkort. Kjærligheten tåler alt, sies det, men gjør den det? Hvor ærlig skal man være når ønsker og drømmer er på kollisjonskurs? Eller når man innser at det er flest hverdager i livet og fristelser lurer på andre siden av gjerdet?

22:40(23:10)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2019. Alex mister selvtilliten når han og Anna reiser bort for å få litt romantisk egentid. Eva og Rune passer barna og forsøker å skjule at de har mistet Wilma. Samtidig prøver Mickan å komme overens med Viktors første kjæreste. Vi følger parene Alex og Anna, og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden, som strever med livets små og store spørsmål.

23:10(00:10)

> På tur med Dag Otto

Norsk underholdningsserie fra 2015. Dag Otto har alltid hatt et meget høyt tempo. Nå ønsker han å finne indre ro. Han tar med seg Kristian til Thailand, sammen med gjestene Morten Ramm og Einar Tørnquist. Som en del av turen skal de og kjenne på…. Indre ro i Thailand. Dag Otto Lauritzen har bestemt seg for å realisere sine villeste drømmer før han blir gammel og dør. Kristian Ødegård har sagt ja til å være med på galskapen.

00:10(01:10)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2019. Friidrettsutøveren Karsten Warholm er Dag Ottos konkurrent, og med seg på lagene har de Nicolay Ramm og Jannecke Weeden. Hvor mye kan egentlig Dag Otto og gjestene om Tyskland og hjemmet?. Tyskland og hjemmet. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

01:10(02:10)

> Baywatch

Amerikansk dramaserie fra 1993. Matt vet ikke hvilken historie han skal tro på når han forsøker å gjenforene en jente og hennes far. I mellomtiden må Stephanie velge mellom Mitch og Scott. Guys and Dolls. Følg det dramatiske livet til de veldreide badevaktene på Santa Monica Beach.

02:10(03:05)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie fra 2017. Adams forsøk på å slå ned på organisert kriminalitet på øya, får et skudd for baugen når dødelig kloringass havner i gale hender. Holapu ke ahi, koe iho ka lehu. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender.

03:05(03:40)

> Roeng

Norsk komiserie fra 2018. Lånehaiene har ikke fått pengene ordfører Tom Eide skylder dem og møter opp på Roeng rådhus. At økonomisjef Lena får et uventet spørsmål under en skypekonferanse, gir Tom enda mer å stri med. En kommune blir rammet av en omvendt finansskandale, og plutselig får 4 milliarder kroner på bok. Når ordfører Tom Eide oppdager at byens cellulosefond er blitt plassert i høyrisiko-investeringer, frykter han det verste. Men det viser seg at Roeng har vunnet stort og tjent over 4 milliarder kroner. Når Kommunaldepartementet gjør krav på gevinsten, ser Eide bare én utvei: Kommunen må bruke opp pengene før Staten rekker å ta dem. Ordføreren bestemmer seg for å bruke alle pengene på å skaffe Roeng en plass i historiebøkene. Hele verden følger med når den lille byen legger ut på sitt største eventyr - å bli den første kommunen i verdensrommet.

03:40(04:10)

> Roeng

Norsk komiserie fra 2018. Fylkesmannen vil undersøke lovligheten i den økonomiske driften av Roeng, og hele kommuneadministrasjonen må forklare seg. En kommune blir rammet av en omvendt finansskandale, og plutselig får 4 milliarder kroner på bok. Når ordfører Tom Eide oppdager at byens cellulosefond er blitt plassert i høyrisiko-investeringer, frykter han det verste. Men det viser seg at Roeng har vunnet stort og tjent over 4 milliarder kroner. Når Kommunaldepartementet gjør krav på gevinsten, ser Eide bare én utvei: Kommunen må bruke opp pengene før Staten rekker å ta dem. Ordføreren bestemmer seg for å bruke alle pengene på å skaffe Roeng en plass i historiebøkene. Hele verden følger med når den lille byen legger ut på sitt største eventyr - å bli den første kommunen i verdensrommet.

04:10(05:05)

> The Good Doctor

Amerikansk dramaserie fra 2017. Shaun Murphy blir overrasket når han oppdager at hans unge kreftpasient ble født i feil kropp. She. En ung autistisk kirurg med ekstraordinære egenskaper rekrutteres til kirurgisk barneavdeling ved et prestisjefylt sykehus. Men problemstillingen kommer for dage: Kan en person uten evne til å relatere til andre mennesker redde liv?

05:05(06:00)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2018. Etter at en kvinne blir funnet drept i leiligheten sin må Danny og Baez søke hjelp hos kvinnens datter, men i stedet kompliseres etterforskningen. Past Tense. Etter at Jamie og Eddie kunngjorde sin forlovelse forrige sesong stilles det nå spørsmål i Regan-familien om hvordan de nå skal kunne jobbe sammen i politiet.