Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:50(07:55)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Actress.

07:55(09:00)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Stranger Passed this Way.

09:00(10:00)

> Agatha Raisin

Britisk dramaserie fra 2015. Veterinæren Paul Bladen er Carselys store skjørtejeger. En rutinemessig undersøkelse på sykehuset går imidlertid galt og Paul dør. Agatha tar på seg oppdraget med å finne sannheten bak det mystiske dødsfallet. The Vicious Vet. Den vellykkede PR-kvinnen Agatha har slått seg ned i en liten by på landet. Der ønsker hun å finne ro, få nye venner og kommer bort fra Londons kjas og mas. Men late dager blir snart erstattet med mordmysterier og ufrivillig detektivarbeid.

10:00(11:00)

> Gull eller gråstein

Svensk underholdningsprogram. Andreas og Johan har lyst å vinne stor premie for så å donere deler av fortjenesten til MS-forskning. De blir presentert for et Andy Warhol-maleri, en luktedåse i gull og et empirisk speil. Andy Warhol-bilde eller en luktedåse i gull?. Hvor mye er antikvitetene verdt? Deltakerne skal gjette verdien på en rekke spesielle antikviteter og velge seg ut en av dem. Velger de riktig, kan de dra hjem en halv million rikere. Tar de feil, risikerer de å få med seg kun 500 kroner. Den dyktige antikvitetseksperten Karin Laserow forteller deltakerne, publikum og tv-seerne alt om de ulike objektene - med unntak av prisen.

11:00(12:00)

> Veterinærene

Svensk dokusåpe fra 2014. Veterinær Cesar i Norsholm opererer papegøyen Djevko som har problemer med nebbet sitt, og veterinær Kalle i Skåne Zoo besøker parkens gaupe. Følg det dramatiske arbeidet til svenske veterinærer når de hjelper dyr som enten er syke eller skadet. «Veterinærene» er en svensk dokumentarserie om veterinærer rundt i Sverige og deres daglige arbeid på dyrehospitaler, dyreklinikker og i dyreparker. Vi følger dem når de prøver å hjelpe syke eller skadde dyr. Veterinærer møter mange forskjellige typer dyr, store og små, og må også sette seg inn i eierens historier.

12:00(12:30)

> V-cup alpint: Før rennet, Utfor

Alpint fra 2020. TV 2 Sporten gir deg siste nytt fra Wengen før herrenes utforrenn. Kommentatorer er Peder Mørtvedt og ekspert Christopher Frankum, mens Simon Nitsche er reporter på stedet.

12:30(14:25)

> V-cup, alpint: Utfor

Alpint fra 2020. Fra Wengen og utfor for herrer. Kommentatorer: Peder Mørtvedt og ekspert Christopher Frankum. Simon Nitsche er reporter på stedet.

14:25(15:00)

> Kanonball

Underholdningsprogram.

15:00(16:00)

> Reisen

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Skam-skuespiller Iman Meskini møter programleder Gunhild Dahlberg på flystasjonen Ørland militærleir. I sesong to er det Gunhild Dahlberg som tar med seg kjente nordmenn på en Norgesreise utenom det vanlige, gjerne til steder der vi ikke har vært vant til å se dem, steder som betyr noe for dem. Kanskje kan hun lokke frem historier som viser nye siderved reisefølget.

16:00(17:00)

> Casa Numme

Norsk underholdningsprogram. Stian og Jamina Blipp er det første paret som kommer på besøk til Annette og Thomas. De forteller om hvordan de traff hverandre og om livet som småbarnsforeldre. Stian og Jamina Blipp. I «Casa Numme» inviterer Thomas Numme og kona Annette Walther Numme profilerte par med unike kjærlighetshistorier, til familiehuset i Spania. Der skal de snakke om livet, forhold og utforske området sammen. Det blir litt tårer, litt svette og mye latter!

17:00(18:00)

> Idol

Norsk underholdningsprogram fra 2020. Jakten på Norges neste Idol er i gang! Programleder Katarina Flatland og dommerne Andreas «TIX» Haukeland, Tshawe Baqwa og Silje Larsen Borgan har saumfart små og store steder for å finne vår neste store…. Audition del 1 - Oslo og Trondheim. Jakten på Norges neste Idol er i gang! Programleder Katarina Flatland og dommerne Andreas «TIX» Haukeland, Tshawe Baqwa og Silje Larsen Borgan har saumfart små og store steder for å finne vår neste store stjerne. Bli med på jakten du også!

18:00(18:30)

> Idol

Norsk underholdningsprogram fra 2020. Jakten på Norges neste Idol er i gang! I årets «Idol»-sesong legger hver av dommerne ut på sin egen audition-tur. Nå kan du bli med Tshawe Baqwa til Henningsvær!. Audition del 2 - Henningsvær. Jakten på Norges neste Idol er i gang! Programleder Katarina Flatland og dommerne Andreas «TIX» Haukeland, Tshawe Baqwa og Silje Larsen Borgan har saumfart små og store steder for å finne vår neste store stjerne. Bli med på jakten du også!

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værmelding for hele landet.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport. Alltid oppdaterte sportsnyheter.

19:00(20:00)

> Samuel og bestefar

Norsk dokumentarserie fra 2019. Det har gått nesten et år siden Samuel og Bestefar kom hjem fra sin fantastiske reise rundt i verden. Nå kribler det i reisefoten, hos begge. Radarparet legger ut på en ny tur, denne gangen med Sydpolen som mål. Etter et eventyrlig år på reise, skal Samuel og bestefar nå ut på nye veier. Nå legger den modige bestefaren og hans eventyrlystne barnebarn ut på en ny tur for å skape nye minner sammen. Lev livet – hele livet, er budskapet fra Samuel Massie og bestefaren Arne Ulvolden i denne serien, hvor vi følger dem verden rundt. Samuel og bestefaren gir oss et herlig, livsbejaende portrett av forholdet mellom en modig bestefar og hans eventyrlystne barnebarn.

20:00(21:00)

> Hver gang vi møtes

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Vi kjenner ham best fra Hellbillies! Nå er det selveste Aslag Haugen som skal dele historier fra sitt liv, og som skal få låtene sine tolket av artistkollegaer. Aslag Haugen. Prisbelønnet norsk musikkprogram hvor syv kjente norske musikere samles for å synge hverandres sanger. Artistene får hver sin dag der de er i fokus og blir hyllet med nye versjoner av sine egne sanger.

21:00(21:10)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:10(21:20)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport. Alltid oppdaterte sportsnyheter.

21:20(21:30)

> Været

Værmelding for hele landet.

21:30(22:00)

> Hver gang vi møtes

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Vi kjenner han best fra Hellbillies, nå er det selveste Aslag Haugen som skal dele historier fra sitt liv og få sine låter tolket av sine artist kollegaer. Aslag Haugen. Prisbelønnet norsk musikkprogram hvor syv kjente norske musikere samles for å synge hverandres sanger. Artistene får hver sin dag der de er i fokus og blir hyllet med nye versjoner av sine egne sanger.

22:00(22:30)

> God kveld Norge

Norsk talkshow fra 2020. Samuel Massie lurte døden for andre gang og Herman Flesvig trente i månedsvis for en liten TV-rolle. God kveld Norge er et norsk underholdningprogram med Dorthe Skappel som har gått på TV 2 siden 1997. Programmet dekker kjendis- og underholdningsbransjen og har hver uke intervjuer med noen av verdens største kjendiser.

22:30(23:30)

> Skavlan

Norsk talkshow fra 2020. Kona til Peter Gembäck, en av de tiltalte i den nye rettssaken mot personer fra den spesielle "Kristi Brud"-menigheten i Knutby, skal fortelle alt. For 15 år siden ble den norske pastorien der dømt for drap. Skavlan er Skandinavias største talkshow. Fredrik Skavlan tar med stolene sine til New York, London og Stockholm for å få etablerte verdensstjerner, våre største stoltheter og interessante nykommere til å delta i ærlige og underholdende intervjuer.

23:30(00:30)

> Seriemorderen i Orkdal

Norsk dokumentarserie fra 2019. 150 pasienter døde på syke- og aldershjemmet i perioden Arnfinn Nesset jobbet som bestyrer. En enorm etterforskning blir satt i gang, men hvordan kom politiet frem til hvem som var drept og hvem som døde av naturlige…. Etterforskningen. I Seriemorderen i Orkdal kaster Jens Christian Nørve og Asbjørn Hansen nytt lys over en av norgeshistoriens mest sensasjonelle drapssaker.

00:30(02:50)

> Viceroy's House

Amerikansk drama fra 2017. Vi er i New Delhi i mars 1947, der store og staselige Viceroy's Palace er som en maurtue. Fem hundre ansatte gjør klart for ankomsten til lord Louis Mountbatten, som nettopp har blitt utnevnt til den nye (og siste) generalguvernøren i India av statsminister Clement Attlee. Mountbatten, som skal lede Indias overgang til å bli en selvstendig stat, ankommer palasset sammen med Edwina, sin liberale kone, og Pamela, datteren på 18 år.

02:50(03:45)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie fra 2019. Grover og teamet etterforsker et drap på en privat golfbane, hvor en mann er frosset til døde i garderobens kryoterapikammer. Samtidig hjelper McGarrett Danny med å spore opp faren til en gutt som har plaget Charlie. Loa‘a pono ka ‘iole i ka punana. (The rat was caught right in the nest.). Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender.

03:45(04:45)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2019. Meredith, Richard og Alex må forholde seg til konsekvensene etter at Bailey sparket dem for forsikringssvindel. Nothing Left to Cling To. Vi følger dramaet videre ved Grey Sloan Memorial Hospital hvor det nå er usikkert på hvem som må i fengsel av Meredith, Richard og Alex. Trekantdramaer, livskriser og psykiatrisk behandling – det er mye å glede seg til også i denne sesongen av Emmy-vinner «Grey's Anatomy».

04:45(06:00)

> Planet Child

Britisk dokumentarserie fra 2019. Inspirert av seks år gamle Michi fra Tokyo som reiser alene til skolen gjennom Tokyo, og namibiske UUakhuike på syv år, som beveger seg over store områder alene hver dag og håndterer macheteten for å samle ved til…. Vi følger utviklingen til barn forskjellige steder i verden - fra storby til ørken - frem til de er syv år. Dokumentaren viser at hvor og hvordan vi blir oppdratt avgjør hvilke mennesker vi blir. Denne serien utforsker den fascinerende reisen i barns utvikling fra de er født til de er syv år gamle. Med hjelp fra hundrevis av barn fra hele Storbritannia og rundt i verden, prøver denne serien å vise at hvor vi bor og hvordan vi er oppdratt bidrar til å forme oss som mennesker.