Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

00:40(01:30)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: Teamet får et tips som kan bidra til å få fatt i Mr. Scratch, mannen som har plaget dem hele sesongen.

01:30(02:25)

> Hawaii Five-0

Amerikansk spenningsserie. En palmesusende spenningsserie med et etterforskningsteam som har frie tøyler. De skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. I denne del: Det blir en dramatisk sesongavslutning når Grover må stjele 100 millioner dollar for å få tilbake sin kidnappede datter.

02:25(03:25)

> Suits

Amerikansk dramakomiserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. I denne del: Mike spiller ut sitt siste kort når han står overfor en kamp i retten der utfallet kan slå begge veier.

03:25(04:25)

> Gotham

Amerikansk thrillerserie. Vi følger den unge etterforskeren James Gordon i Gotham-politiet, før hans møte med Batman og de andre onde skurkene som gjorde Gotham til en beryktet by.

04:25(05:20)

> Gåsmamman

Svensk spenningsserie fra 2016. Sonja og barna hennes kommer hjem til Sverige etter å ha levd i skjul i Australia. De har nå hemmelig identitet, og verken venner eller familie skal vite at de er tilbake. I denne del: Forholdet mellom Nina og Sonja blir stadig dårligere. Sonja finner ut hvem som står bak mordforsøkene på henne. Niklas involverer seg i narkohandel og havner i fare.

05:20(06:00)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?