Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:30(06:55)

> Nyhetene

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

12:00(13:00)

> Masterchef Sverige

Svensk realityserie fra 2014. Svenske amatørkokker skal vise sine kulinariske kunnskaper for en jury bestående av stjernekokkene Anders Dahlbom, Markus Aujalay og Leif Mannerström. Ingen er trygge, og det gjelder å hele tiden prestere på toppnivå for å få bli med videre i konkurransen.

13:00(13:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2016. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. I denne del: Vi blir vitne til en historisk fødsel og løpe-endene skal flyttes til det nye sommerhuset. I Jungelen blir nettpytonen servert et herremåltid av lam.

13:30(14:30)

> Mitt drømmehjem

Amerikansk livsstilsprogram. Brødrene Drew og Jonathan Scott finner rimelige og stusselige hjem som de pusser opp til drømmehus for par som har en beskjeden kreditt. Drew er en kjekk eiendomsmegler som er ekspert på å finne stygge hus med stort potensiale. Tvillingbroren Jonathan er en ambisiøs entreprenør som kan forvandle selv det verste krypinn til et drømmehjem. I denne del: Crista and Sumit har fire hunder, og planlegger i tillegg å få barn. Da trenger de større plass. Brødrene Scott hjelper dem med å finne et budsjettvennlig hus som kan pusses opp til et drømmehjem, men paret angrer på avgjørelsen de tar.

14:30(15:30)

> Bolighjelpen

Kanadisk livsstilsserie. Designer Hilary Farr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller David som vinner. I denne del: Ron og Heather slo sammen to leiligheter til et stort hus for to år siden, men oppussingen gikk aldri som planlagt. Hilary og David kommer for å hjelpe paret - skal de flytte eller pusse opp?

15:30(16:00)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2015. Vi følger parene Alex og Anna, og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden, som strever med livets små og store spørsmål. I vennekretsen deres finner vi også paret Ove og Anette, som alle de andre forsøker å unngå. I denne del: Mickan har sett seg lei av livet som hjemmeværende husmor, og lengter etter å stå på egne ben. Sammen med Lussan bestemmer hun seg for å åpne en skjønnhetssalong. Fredde blir bekymret, og frykter at dette kan bety slutten på deres perfekte liv. Samtidig planlegger Alex og Anna Wilmas bursdagsbesøk. Anna er lei av de upersonlige luksusbursdagene, og bestemmer seg for å selv opptre som klovn i bursdagen, noe som gjør Alex urolig.

16:00(16:30)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2015. Vi følger parene Alex og Anna, og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden, som strever med livets små og store spørsmål. I vennekretsen deres finner vi også paret Ove og Anette, som alle de andre forsøker å unngå. I denne del: Alex skal ansette en ny sekretær, men han nøler med å ansette den best kvalifiserte fordi hun er for pen, og er bekymret for at andre skal tro at han valgte henne på grunn av utseendet. Når han derfor velger en annen kandidat får han store forklaringsvansker. Mickan tar Fredde med til en parterapaut etter at hun fikk nyss i at han har forsøkt å ødelegge jobbforetaket hennes. Terapauten stiller seg på Mickan sin side, og gjør skam på Fredde.

16:30(17:00)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby. I denne del: Roo søker meningen med livet. Hunters gjenforening med bestemoren bringer gamle hemmeligheter til overflaten.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby. I denne del: Hunter innrømmer overfor Irene at han var involvert i ranet av dineren. Irene og Marilyn prøver å muntre Kat opp etter bruddet med Ash.

17:30(18:30)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2017. Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig. I denne del: Storfamilien har en gammel villa ved sjøen. Nå skal eldste generasjon slå seg ned der, og den yngre generasjonen skal få bruke villaen så mye de vil. Det gamle huset trenger oppussing, og familien vil at gamle ting skal ivaretas samtidig som de kan få en anvendelig møblering som passer alle.

18:30(18:45)

> Nyhetene

18:45(18:50)

> Været

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

19:00(20:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2015. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om. I denne del: Først ut er Dag Otto Lauritzen og Jan Thomas i duell mot Else Kåss Furuseth og Stian Blipp.

20:00(21:00)

> Jakten på kjærligheten

Norsk realityserie fra 2017. Forventningsfulle bønder er klare for jakten på den store kjærligheten. Alle har de samme drøm, nemlig å finne "den rette".

21:00(21:20)

> Nyhetene

21:20(21:25)

> Været

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

21:40(22:40)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2017. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. I denne del: Det skal velges ny storbonde, og en av de gjenværende deltakerne har blitt lovet denne tittelen. Vil løftet holdes eller er det noen andre som får prøve seg? Mentor kommer med et nytt og omfattende ukesoppdrag. Men det er ikke med liv og lyst deltakerne setter i gang med arbeidet, og når storbonden ikke tar sin del av det tunge arbeidet oppstår det irritasjon blant de andre.

22:40(23:40)

> Therese Johaug: Sjokket

Norsk dokumentar fra 2015. I denne dokumentaren er vi tett på Therese Johaug og hennes nærmeste når hun mottar den endelige dopingdommen etter å ha testet positivt på det forbudte stoffet Clostebol fra en leppekrem. Vi følger Johaug fra høringen på Ullevål frem til hun mottar den endelige dopingdommen fra idrettens høyeste rettsinstans i Sveits, samtidig som hun jobber mot sin store drøm om å få stille til start under OL i Sør-Korea 2018 - en drøm som blir knust.

23:40(00:30)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. I denne del: McGarrett får et tips om at noen planlegger et terrorangrep på Oahu, og teamet tar opp jakten på dem som står bak for å stanse dem før det er for sent.

00:30(01:25)

> Criminal Minds

Amerikansk thrillerserie fra 2011. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: BAU-teamet finner ut at bankranerne har et større mål. De må jobbe fort i denne livsfarlige situasjonen. Et av team-medlemmene er nemlig fortsatt holdt som gissel. I tillegg ringer kirkeklokkene for en i BAU-teamet, og Prentiss tenker på fremtiden sin i sesongavslutningen av «Criminal Minds».

01:25(02:25)

> Hawaii Five-0

Amerikansk actionserie fra 2015. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. I denne del: "Parterapi" for McGarrett og DannyChin Ho spør Kamekona om å privatetterforske et drap på en tidligere doplanger. I mellomtiden reiser McGarrett og Danny på "parterapi-tur" til Maui, for å finne ut av sine kollegiale problemer.

02:25(03:20)

> Extant

Amerikansk dramaserie fra 2015. Etter å ha mistet både ektemannen og sønnen Ethan, kjemper astronauten Molly Woods for å komme tilbake til livet og få en ny start. Samtidig må hun nå jobbe med de samme menneskene som sviktet henne. I denne del: Molly hjelper til med å løse en DNA-kode.

03:20(04:15)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2014. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie. I denne del: Walter må be om hjelp fra et tidligere, og forsmådd, medlem av teamet, da en atomreaktor i Los Angeles er i ferd med å smelte.

04:15(05:20)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning. I denne del: Pete venter på operasjonen sin og føler seg ubrukelig, men MacGyver minner ham på hvor viktig han er. Samtidig prøver de å finne ut hvem det er som har sendt Pete en rekke vage trusler.

05:20(06:00)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?