Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

01:05(02:00)

> Paradise Hotel

Norsk realityserie fra 2018. TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn, og spillet settes i gang - men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner? I denne del: Ny uke på Paradise Hotel, og det er klart for årets første innsjekk. Spekulasjonene om hvorvidt det er en gutt eller jente som kommer ned trappene regjerer på hotellet.

02:00(02:50)

> Luksusfellen Sverige

Svensk realityserie fra 2014. Mange kjenner til privatøkonomiens fallgruber, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss, en felle mange mennesker havner i. Økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg forsøker å redde svenske familier ut av deres økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? I denne del: Postmannen Maria (24) er familiens gullunge, og mor og far fyller kjøleskapet og gir henne lommepenger. Det de ikke vet er at hun er spillavhengig og tar sms-lån for å betale gamle lån.

02:50(03:35)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityprogram fra 2017. Svenske hollywoodfruer har blitt et kjent begrep i det ganske land: Maria Montazami har gitt duskene et ansikt og blitt ostepopens ambassadør. Gunilla Persson kjemper for de eldre og for sin skuespillerkarriere. Elena Belle er også tilbake - med kul på magen. Seerne får følge med på hennes mer eller mindre kontroversielle planer forut for fødselen. Dessuten gjør Isabel Adrian et etterlengtet comeback, og ber oss inn i sitt luksuriøse hjem i Los Angeles. Men "Svenske Hollywoodfruer" ville ikke vært "Svenske Hollywoodfruer" om ikke et nytt ansikt også dukket opp! I denne del: Jennifer Åkerman gjør entré og viser fram en litt annen livsstil enn det vi er vant til å se i Svenske Hollywoodfruer. Gunilla Persson blir fotografert av paparazzi.

03:35(04:20)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet. I denne del: Presset på McGee og Delilah forut for bryllupet deres, øker ytterligere når Delilah blir tatt til sykehuset i all hast. NCIS-teamet tar til sjøs for å undersøke dødsfallet til en kvartermester.

04:20(05:05)

> Bones

Amerikansk krimserie fra 2015. Vi følger en svært dyktig rettsmedisinsk antropolog og hennes agentpartner, som løser drapsgåter der de vanlige identifiseringsmetodene ikke strekker til. Temperance Brennan, en drivende dyktig rettsmedisinsk antropolog jobber hos FBI, og skriver romaner på fritiden. Hun har en helt egen metode for å identifisere knokler, noe som gjør at hun kan avdekke sannheten og løse kriminalsaker. Seks måneder etter forrige sesongfinale møter vi igjen Brennan og Booth, som nå har flyttet tl et nytt sted og begynt i nye jobber. De lever et velsignet liv,uten død og fordervelse, da et helt spesielt mord fører dem tilbake til deres tidligere kollegaer og et nytt samarbeid med antropologiinstituttet og FBI. I denne del: Teamet undersøker levningene av grunnleggeren av en organisasjon som jobbet for menns rettigheter, og Brennan utviser en brist i karakteren når hun mister fatningen under et forhør.

05:05(06:00)

> Nashville

Amerikansk dramaserie fra 2014. Countrymetropolen Nashville i Texas er, tross sin striglede overflate, en brutal by - der man aldri er bedre enn sin siste låt. I denne del: Juliette er så fokusert på albumet sitt at hun setter det foran alt annet.