Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

02:15(03:00)

> 24: Legacy

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. CTU står overfor en trussel som kan innebære at ingen får bevege seg utenfor kontorene. Carter befinner seg i en anspent situasjon, mens Donovan søker Rebeccas hjelp med en avgjørelse. 8:00 p.m. - 9:00 p.m. Igjen tikker klokka når "24" er tilbake med en ny serie der det oppstår en nervepirrende kamp for å stoppe et katastrofalt terrorangrep på amerikansk jord. Sersjant Eric Carter har tidligere drept terroristlederen Sheik Ibrahim Bin-Khalid i kamp i Yemen, noe som har gjort ham til mål for et hevnangrep. Sammen med Rebecca Ingram, tidligere leder for terrorenheten, avdekker Carter et sofistikert terrornettverk som gjør det tvingende nødvendig å finne ut hvem man virkelig kan stole på. Mens de kjemper mot Bin-Khalids trofaste tilhengere, blir de tvunget til å stille spørsmålstegn ved sin egen identitet, sine familier og sin fortid.

03:00(03:50)

> American Crime Story: The People v. O.J. Simpson

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. Johnnie Cochran og F. Lee Bailey reiser på tvers av landet for å få tak i Mark Fuhrman-opptakene. Dommer Ito må avgjøre om opptakene med sitt rasistiske innhold kan godkjennes. Manna from Heaven. En serie som tar oss med på innsiden av den beryktede O.J. Simpson-rettssaken, der de stridende partenes hestehandler blir avdekket.

03:50(04:45)

> Love Island Australia

Australsk realityserie fra 2018. Spenningene i villaen når bristepunktet etter at en deltaker måtte reise hjem. Vakre, unge og single australiere er på sitt livs ferie, og har muligheten til å møte den eneste ene. Men det vil ikke bli lett, da de både må vinne hjertet til sin utkårede og seerne.

04:45(06:00)

> Love Island Australia

Australsk realityserie fra 2018. Alt endrer seg når vertinnen Sophie Monk ankommer villaen med sjokkerende nyheter. Hvem av deltakerne må reise gråtende hjem?. Vakre, unge og single australiere er på sitt livs ferie, og har muligheten til å møte den eneste ene. Men det vil ikke bli lett, da de både må vinne hjertet til sin utkårede og seerne.