Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

10:35(11:30)

> NCIS

Amerikansk krimserie fra 2014. Etter at en mystisk skydom rammer barn fra ulike militærfamilier, må Gibbs og teamet etterforske saken. Vance sliter med å tilgi sin svigerfar, som kommer på overraskelsesbesøk. Homesick. Vi følger en gruppe spesialagenter i NCIS, Naval Criminal Investigative Service. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Jethro Gibbs er en intelligent og erfaren etterforsker, som er villig til å tyne reglene for å få jobben gjort. Under seg har han tre agenter som alle har ulik bakgrunn og erfaring. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter - disse spesialagentene reiser jorden rundt for å etterforske alle forbrytelser knyttet til sjøforsvaret og marineinfanteriet.

11:30(12:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2011. NCIS-teamet er på jakt etter en internasjonal morder som kan forvandle seg til en kameleon for å unngå å bli fanget. Crimeleon. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan NCIS finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi drar teamets veltrente agenter ut på hemmelige oppdrag, og ofte setter de sine egne liv i fare for å få has på de kriminelle. Spesialagent G Callen er en kameleon som kan forvandle seg til hvem som helst for å infiltrere den kriminelle underverdenen. Partneren hans er spesialagent og overvåkingsekspert Sam Hanna, en tidligere marinesoldat som har vært stasjonert både i Afghanistan og Irak. Vi blir også kjent med agentene Kensi Blye og Dominic Vail, psykologen Nate og deres assistent Hetty. Teamet er utstyrt med det siste innen teknologi, og de blir ofte sendt inn i livsfarlige situasjoner hvor de er avhengige av hverandre for å beskytte både seg selv og Amerika.

12:30(13:30)

> NCIS: New Orleans

Amerikansk krimserie fra 2016. Pride tar seg av en kjær familievenn som er forlovet med den hovedmistenkte i den pågående kartellsaken. Follow the Money. Bli med det lokale NCIS-teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i en by som er kjent for musikk, underholdning og dekadens. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. I tillegg er de støttet av rettsmedisiner Dr. Loretta Wade, en dame like klok som hun er sprø. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med ...

13:30(14:25)

> Hotell Helvete

Amerikansk-britisk realityserie fra 2016. Ramsay hjelper et ektepar som driver et pensjonat i Southbridge i Massachussets med å modernisere foretaket sitt, som er inspirert av et historisk gjestgiveri i Østerrike. Vienna Inn. Vi følger Gordon Ramsay på hans reise til Amerikas mange grusomme hoteller, vertshus og pensjonat som alle har én ting til felles: du vil hverken sove eller spise frokost der. Ramsay er fast bestemt på å hjelpe eierne til suksess, og jobber tett med de ansatte for å greie å snu bedriften. Og med hans rykte som innsats er regelen enkel: hvis de ikke møter Gordons høye standard får de aldri sjekke ut av "Hotel Hell".

14:25(15:30)

> Million Dollar Listing New York

Amerikansk boligserie fra 2017. Ryan leter etter det perfekte hjemmet for et kranglete par. Trouble in Paradise. Supermeglerne Fredrik Eklund, Ryan Serhant og Steve Gold er mer sultne enn noensinne på å dominere eiendomsmarkedet i byen som aldri sover.

15:30(16:30)

> Real Housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie fra 2015. Damene fortsetter ferien i Dubai, og drar på shopping på et eksklusivt kjøpesenter. Lisa Vanderpump prøver igjen å be Eileen om forlatelse - på taket av verdens høyeste bygning - Burj Khalifa. Goodbye, Dubai. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, forretningsfolk og en familie av barneskuespillere, og vi får rikelige mengder av drama og glamour.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2019. Siv Cotton tar oss med på jobb. Elena Belle ønsker å komme nærmere Gunilla Persson og inviterer henne hjem til seg. Marias oppskrift for et lykkelig ekteskap er den samme som før. I den nye jubileumssesongen av Svenske Hollywoodfruer blir det full gass fra start til slutt. Vår svensk-norske stjerne Siv Cotton gjør comeback sammen med Åsa Vesterlund.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2017. Tvillingene Jenny og Rebecca er ikke bare like i utseende - de er like slurvete når det gjelder økonomi. Begge to har for vane å dempe angsten med netthandel. Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, og samtidig er det lettere enn noensinne å låne penger. Kredittselskapene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer luksuriøs tilværelse, noe som fører til at enda flere havner i luksusfellen. Nå er Patrick Grimlund og Magnus Hedberg tilbake med det prisbelønte programmet Luksusfellen Sverige. Patrick og Magnus, som er to av Sveriges mest meritterte økonomieksperter, reiser land og strand rundt for å hjelpe familier ut av det økonomiske uføret de har havnet i, og er villige til å gjøre alt for å bidra til en forandring. Spørsmålet er om familiene selv har viljen og orket til å rydde opp i sitt eget pengekaos?

18:30(19:30)

> Junior Masterchef USA

Amerikansk realityprogram fra 2018. Juniorkokkene blir delt inn i to lag, og må lage romservice-mat. Room Service. Matlagingskonkurranse der USAs 24 beste juniorkokker i alderen 8 til 13 år får muligheten til å hevde seg på kjøkkenet og vinne tittelen som "MasterChef Junior".

19:30(20:30)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2019. Årets deltakere er Runar Søgaard, Abubakar Hussain, Niklas Baarli, Daniel Aakre Pedersen, Michael Andreassen, Anna Anka, Pia Haraldsen, Aurora Gude, Sofie Frøysaa og Johanna Grønneberg Mesa. Erlend Elias, Berit Riise og Stian Sandø kommer inn som utfordrere.

20:30(21:30)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2019. Årets deltakere er Runar Søgaard, Abubakar Hussain, Niklas Baarli, Daniel Aakre Pedersen, Michael Andreassen, Anna Anka, Pia Haraldsen, Aurora Gude, Sofie Frøysaa og Johanna Grønneberg Mesa. Erlend Elias, Berit Riise og Stian Sandø kommer inn som utfordrere.

21:30(22:30)

> 24 timer med Gordon Ramsay

Amerikansk realityserie fra 2019. Ramsey og teamet hans jobber for å hjelpe restauranten Shanty on 19th i Pennsylvania, der konflikter mellom eiere og ansatte er hverdagskost. Shanty On 19th. Den prisbelønte kokken Gordon Ramsay reiser rundt i sitt mobile kjøkken, Hell on Wheels, og hjelper restauranter med å komme seg på beina igjen.

22:30(23:30)

> Hellstrøm rydder opp

Norsk underholdningsprogram fra 2015. Eyvind tar turen til Vestlandet og idylliske Bekkjarvik. Der driver ekteparet Frank og Camilla restauranten Tonnings. Eyvind Hellstrøm er tilbake i sitt opprinnelige miljø. Etter noen år på kjøkkenet til Kari og Ola Nordmann, sparker nå mesterkokken opp restaurantdøra igjen. Det er ikke mangel på spisesteder med tøffe utfordringer her til lands, og mange restauranter risikerer konkurs. Andre sliter med å leve opp til egne eller gjestenes forventninger til kjøkkenet. Ingen er bedre skikket enn nettopp Eyvind Hellstrøm til å ta ryddejobben. Han skal formidle kjærligheten til matfaget ved hjelp av sin helt særegne pedagogikk

23:30(00:30)

> Eventyrlig oppussing

Norsk livsstilsprogram fra 2019. For første gang i Eventyrlig oppussings historie reiser gutta utenlands, og til de franske vinranker. Her pusser de opp et sjarmerende feriehus for et norsk par, beliggende i hjertet av Provence. Halvor Bakke og hans snekkerteam Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad Nilsen er igjen klare til å gi deg hakeslepp med guddommelig natur og geniale overhalinger.

00:30(01:30)

> NCIS: New Orleans

Amerikansk krimserie fra 2019. Pride and Prejudice. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. I tillegg er de støttet av rettsmedisiner Dr. Loretta Wade, en dame like klok som hun er sprø. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med...

01:30(02:30)

> I hodet på en morder

Svensk dokumentarserie fra 2019. Tova Moberg, 19 år, ble utsatt for kontrollert vold og legemsfornærmelse av kjæresten Billy Fagerström. I dagboken hennes beskriver hun torturen og frykten for å dø. Billy Fagerström. Vi ser nærmere på seks av Sveriges mest oppsiktsvekkende drapssaker fra helt nye synsvinkler. Hvordan var barndommen deres, hvilke tegn fantes, hva drev dem til seksuell vold og drap?

02:30(03:15)

> Lincoln Rhyme: Hunt For The Bone Collector

Amerikansk krimserie fra 2020. Open Warfare.

03:15(04:05)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2017. Tvillingene Jenny og Rebecca er ikke bare like i utseende - de er like slurvete når det gjelder økonomi. Begge to har for vane å dempe angsten med netthandel. Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, og samtidig er det lettere enn noensinne å låne penger. Kredittselskapene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer luksuriøs tilværelse, noe som fører til at enda flere havner i luksusfellen. Nå er Patrick Grimlund og Magnus Hedberg tilbake med det prisbelønte programmet Luksusfellen Sverige. Patrick og Magnus, som er to av Sveriges mest meritterte økonomieksperter, reiser land og strand rundt for å hjelpe familier ut av det økonomiske uføret de har havnet i, og er villige til å gjøre alt for å bidra til en forandring. Spørsmålet er om familiene selv har viljen og orket til å rydde opp i sitt eget pengekaos?

04:05(04:50)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2019. Siv Cotton tar oss med på jobb. Elena Belle ønsker å komme nærmere Gunilla Persson og inviterer henne hjem til seg. Marias oppskrift for et lykkelig ekteskap er den samme som før. I den nye jubileumssesongen av Svenske Hollywoodfruer blir det full gass fra start til slutt. Vår svensk-norske stjerne Siv Cotton gjør comeback sammen med Åsa Vesterlund.

04:50(05:35)

> Love Island UK

Britisk realityshow fra 2018. Få et tilbakeblikk på hva som har skjedd i villaen denne uka, samt klipp som ikke har blitt vist tidligere. Episode 41 - Hotlist. Håpefulle single på jakt etter kjærligheten settes sammen i par, konkurrerer mot hverandre og stemmes ut uke for uke.

05:35(06:00)

> The Mick

Amerikansk komiserie fra 2017. Mickey og Alba havner utpå ei skikkelig gamblingkule. I Mickeys fravær krangler Jimmy, Sabrina og Chip om hvem som skal ha styringa i huset. The Heater. Ei hardbarka tante blir nødt til å ta seg av barna til sin rike søster som rømmer landet for å unngå fengselsstraff.