Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:45(07:10)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1993. Frans ekskjæreste har gjort det slutt med kvinnen han dumpet henne for, og Fran ser sitt snitt til å bli den som dumper han. Frannie's Choice. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante.

07:10(07:55)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2011. Gordon møter en av de staeste eierne noensinne. Abby nekter å høre på Gordons kritikk og kaster ham ut av restauranten. Down City. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Om det er late kokker, temperamentsfulle servitører eller få og misfornøyde gjester, Ramsay gjør entré for å ordne opp i sakene. Her er det som vanlig duket for eksplosive utbrudd og hete konfrontasjoner. Ramsay har én uke på seg til å få restauranten han besøker ut av marerittet den befinner seg i, og det er lite tid til koseprat når han dukker opp med det mål for øyet at ting skal endres, og det kjapt.

07:55(08:40)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Robin Roberts tar turen til Ellen i dag. Robin Roberts. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

08:40(09:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2018. BeVee og Steve sier at de er på konstant vakt, da de aldri vet når deres 15 år gamle datter, Taylor, vil få et voldsomt utbrudd. Bad Parenting or Bad Teen? Who’s Really to Blame?. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, og ledes av Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, Dr. Phil McGraw. I sin tiende sesong ble Dr. Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

09:35(10:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2018. Jenn hevder at ektemannens sinne er ute av kontroll og ødelegger ekteskapet deres. Moren sier at hun blir redd for svigersønnen når han får raseriutbrudd. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, og ledes av Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, Dr. Phil McGraw. I sin tiende sesong ble Dr. Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

10:35(11:30)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. En kvartermester blir drept i en nasjonalpark, og Gibbs og NCIS-teamet samarbeider med det ridende politiet for å løse en rekke forbrytelser i parken. Beastmaster. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet.

11:30(12:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2014. Teamet må gå til aksjon for å beskytte en av sine egne, mens de samtidig må svare for seg til justisdepartementet. Praesidium. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling, Office of Special Projects (OPS), hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

12:30(13:30)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Cole og Murtaugh etterforsker en sak som involverer en far og en datter som krysser den meksikanske grensen, og oppdager et stort problem med Californias grensekontroll. Coyote Ugly. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

13:30(14:30)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. Det er kun få timer til Kjartan kommer for å smake på alle rettene på ukens meny - men restaurantsjef Erlend lar Terje styre skuta. Tolv forventningsfulle kjendiser er nok en gang klare til å drive restaurant i Portør. Med svært varierende kokkekunnskaper må de samarbeide og kjempe mot hverandre for å bli den beste restaurantøren.

14:30(15:30)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2011. Ramsay reiser tilbake til to av restaurantene han har hjulpet tidligere, for å sjekke hvordan det går med dem. Revisit at Le Bistro, Anna Vincenzo's and Lido di Manhattan. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Om det er late kokker, temperamentsfulle servitører eller få og misfornøyde gjester, Ramsay gjør entré for å ordne opp i sakene. Her er det som vanlig duket for eksplosive utbrudd og hete konfrontasjoner. Ramsay har én uke på seg til å få restauranten han besøker ut av marerittet den befinner seg i, og det er lite tid til koseprat når han dukker opp med det mål for øyet at ting skal endres, og det kjapt.

15:30(16:30)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2018. Candiace bestemmer seg for å møte hennes frykt; Monique organiserer en donasjonsdrift for orkan Harvey; Gizelle bryter ned over hennes forhold. A Happy Medium. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Maria Montazami bryter ut i gråt på vei til Danmark, men hva er det som er galt? Päivi forbereder en romantisk kveld med mannen sin, Barry. Isabel tilbringer tid med mannen sin, og snakker ut om groupies. I tredje sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2017. Christian og Frida bor i Nora sammen med sine fire katter. Paret lever langt over evne, og går hele 77 000 kroner i minus - hver måned. Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, og samtidig er det lettere enn noensinne å låne penger. Kredittselskapene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer luksuriøs tilværelse, noe som fører til at enda flere havner i luksusfellen. Nå er Patrick Grimlund og Magnus Hedberg tilbake med det prisbelønte programmet Luksusfellen Sverige. Patrick og Magnus, som er to av Sveriges mest meritterte økonomieksperter, reiser land og strand rundt for å hjelpe familier ut av det økonomiske uføret de har havnet i, og er villige til å gjøre alt for å bidra til en forandring. Spørsmålet er om familiene selv har viljen og orket til å rydde opp i sitt eget pengekaos?

18:30(19:30)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. Selv om to nå har forlatt gruppa, skal de de likevel drifte en a la carte restaurant. Dessverre tar det ikke lang tid før det bryter ut fullstendig kaos på kjøkkenet. Tolv forventningsfulle kjendiser er nok en gang klare til å drive restaurant i Portør. Med svært varierende kokkekunnskaper må de samarbeide og kjempe mot hverandre for å bli den beste restaurantøren.

19:30(20:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2019. De 20 amatørkokkene må vise frem talentet sitt i den første Mystery Box-utfordringen, der de må lage noe som er inspirert av en av Ramsays retter. Gordon's Mystery Box. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

20:30(21:30)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Trine og Petter bor på Stange ved Hamar. Selv tror paret at de ikke sløser altfor mye og at de skylder 400 000, men det virkelighetsbildet forandrer seg kraftig når Lene og Hallgeir kommer på besøk. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Enkle løsninger som sms-lån, dyre forbrukslån og uvettig pengebruk er stadig et aktuelt tema som mange ønsker hjelp til å få ordne på. Med hjelp av våre økonomer Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl, Magne Gundersen og Lene Drange, som er den nyeste av økonomene i Luksusfellen. Her tas det tak i de vanvittige regningsbunkene og låneavtalene som folk har pådratt seg. Mens økonomene tar seg av dette, forsøker psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare å komme til bunns i hvorfor man har havnet i Luksusfellen og hva man kan gjøre for å holde seg unna den i fremtiden.

21:30(22:30)

> Boligjakten

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Positivitetsblogger Petter ønsker å bo nærmere sentrum, men klarer Karianne å finne den perfekte guttebula? Camilla og Jon Erik trenger mer plass og får hjelp av Hans Christian. Vi får et gjensyn med Karianne Amlie og Hans Christian Espenes, samt et nytt tilskudd i Per Elling Sylte. Nytt av året er at Karianne hjelper et knippe kjendiser med visninger og budrunder.

22:30(23:00)

> Kjendismødre

Norsk realityserie fra 2019. Louise tar malekosten i egne hender og overrasker John Arne når han er på jobbtur. Linni og Niklas deltar i Poker NM, mens Kristin er noe skuffet over bursdagskortet fra Dennis. Vi følger Louise Angelica Riise, Kristin Gjelsvik og Linni Meister i opp- og nedturer i tilværelsen som mor, og får et nært innblikk i hvordan de takler balansen mellom kjendislivet og foreldre. Gjennom seks episoder følger vi Louise Angelica Riise, Kristin Gjelsvik og Linni Meister i opp- og nedturer i tilværelsen som mor, og får et nært innblikk i hvordan de takler balansen mellom kjendislivet og foreldre. Vi møter de unge familiene i alle slags anledninger og får følge overgangen fra et tilsminket influenserliv til en ansvarsfull hverdag med bleieskift, amming og lite søvn.

23:00(23:30)

> Helt ærlig

Norsk livsstilserie fra 2019. Turen til Nord-Norge går mot slutten, og Erlend har en fin, åpen prat med Erik. Vidar og Jonas har satt opp en konsert i Halden. Tonje og Lene tar endelig over sin nye leilighet. Vi får et unikt og personlig innblikk i livene til et knippe interessante, unge mennesker som filmer seg selv i en periode av livet. De vi skal følge denne høsten er Erlend Elias og lillebror Erik Sæter som har et helt spesielt søskenforhold og begge står i rampelyset til daglig, det nyforlovede paret Lene Sleperud og Tonje Garvik kjent fra Farmen, samt artist Vidar Villa (Vidar André Grødset Mohaugen) og Jonas Thomassen.

23:30(00:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2017. Lastebilsjåfør Sami bor i en husvogn i Stockholms skjærgård, og lever i økonomisk kaos. Pengene går til fest, cider og øl - ved hjelp av kreditt. Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, og samtidig er det lettere enn noensinne å låne penger. Kredittselskapene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer luksuriøs tilværelse, noe som fører til at enda flere havner i luksusfellen. Nå er Patrick Grimlund og Magnus Hedberg tilbake med det prisbelønte programmet Luksusfellen Sverige. Patrick og Magnus, som er to av Sveriges mest meritterte økonomieksperter, reiser land og strand rundt for å hjelpe familier ut av det økonomiske uføret de har havnet i, og er villige til å gjøre alt for å bidra til en forandring. Spørsmålet er om familiene selv har viljen og orket til å rydde opp i sitt eget pengekaos?

00:30(01:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Maria Montazami bryter ut i gråt på vei til Danmark, men hva er det som er galt? Päivi forbereder en romantisk kveld med mannen sin, Barry. Isabel tilbringer tid med mannen sin, og snakker ut om groupies. I tredje sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian.

01:30(02:25)

> Love Island UK

Britisk realityshow fra 2018. Adam dumper Kendall til fordel for Rosie. En av jentene må forlate øya, og Hayley gjør sitt beste for å overbevise Eyal om at hun har følelser for ham. Episode 5. Håpefulle single på jakt etter kjærligheten settes sammen i par, konkurrerer mot hverandre og stemmes ut uke for uke.

02:25(03:05)

> Love Island UK

Britisk realityshow fra 2018. Få et tilbakeblikk på hva som har skjedd i villaen denne uka, samt klipp som ikke har blitt vist tidligere. Episode 6 - Hotlist. Håpefulle single på jakt etter kjærligheten settes sammen i par, konkurrerer mot hverandre og stemmes ut uke for uke.

03:05(03:45)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2014. Teamet må gå til aksjon for å beskytte en av sine egne, mens de samtidig må svare for seg til justisdepartementet. Praesidium. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling, Office of Special Projects (OPS), hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

03:45(04:30)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. En kvartermester blir drept i en nasjonalpark, og Gibbs og NCIS-teamet samarbeider med det ridende politiet for å løse en rekke forbrytelser i parken. Beastmaster. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet.

04:30(05:15)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Cole og Murtaugh etterforsker en sak som involverer en far og en datter som krysser den meksikanske grensen, og oppdager et stort problem med Californias grensekontroll. Coyote Ugly. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

05:15(06:00)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2018. Gizelle bekymrer seg over sitt forhold når hun ikke hører fra kjæresten på noen dager. Karen inviterer alle damene på en fest for sin nye forretningsidé men det blir dramatisk. That's Scentertainment. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse.