Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

19:30(21:30)

> Return to Nim's Island

Australsk eventyrfilm fra 2013. 14 år gamle Nim og faren hennes bor på en paradisøy med mange uvanlige dyrearter, men freden blir truet fra flere hold. Et firma vil ødelegge øya og bygge et tivoli der, og når storbygutten Edmund rømmer hjemmefra og tar seg ut til øya, følger en gjeng ondskapsfulle krypskyttere med i smug.

21:30(23:55)

> Burlesque

Amerikansk musikaldrama fra 2010. Ali er en småbyjente med en stor stemme som flykter fra motgang og en usikker fremtid for å følge drømmene sine i L.A. De overdrevne kostymene og den dristige koreografien på Burlesque begeistrer unge Ali, som sverger på at hun en dag skal opptre der. Ikke lenge etter går Ali fra baren til scenen. Den spetakulære stemmen hennes gjenreiser The Burlesque Lounge til fordums prakt, men ikke før en karismatisk gründer legger frem et fristende forslag.

23:55(02:00)

> American Pie 2

Amerikansk komedie fra 2001. Det har gått over et år siden vi først stiftet bekjentskap med de fire vennene Jim, Oz, Kevin og Finch. Nå er de ferdig med første året på college, og sommerferien står for døren. Til tross for at de nå er collegegutter, har allikevel ingen av dem hatt særlig mye kontakt med det annet kjønn, men det skal det forhåpentligvis bli en endring på nå.

02:00(03:50)

> The Dream Team

Amerikansk komedie fra 1989. Fire pasienter fra et sanatorium slippes løs på Manhattan da legen deres, som tok dem med ut for å se en baseballkamp, bortføres etter han har vært vitne til et mord. Dr. Weitzman arbeider med pasienter på et sanatorium. Han er overbevist om at det eneste hans pasienter trenger er litt frisk luft og tid borte fra sanatoriet og overbeviser ledelsen om at det er en god idé å ta med pasientene ut på en baseballkamp. Men den gode dr. Weitzman blandes inn i en forbrytelse og ender opp på sykehus. Dermed er hans pasienter plutselig overlatt til seg selv midt i New York og må klare seg alene i et miljø som ofte byr på mer galskap enn det sanatoriet gjør.

03:50(05:30)

> Blue Crush

Amerikansk romantisk drama fra 2002. Anne Marie er en ekte surfejente som bor i et skur på stranden. På oppfordring fra vennene sine melder hun seg på i en surfeturnering, som vil kunne forandre hele livet hennes. Men noen dårlige opplevelser i Anne-Maries fortid gjør at hun mangler troen på seg selv som en vinner. Samtidig innleder hun et forhold til fotballspilleren Matt.

05:30(06:00)

> Anger Management

Amerikansk komiserie fra 2013. Charlies kjæreste tar med seg en venninne hjem og plutselig befinner alle tre seg i samme seng. Charlie Has a Threesome. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament – til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser.