Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:25(06:50)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:50(07:40)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Riley takler ikke rotet hun har stelt i stand i forholdet til Ben og Danny, så hun drar hjem til morens hus for å gjemme seg. Bonnie blir begeistret når naboen, Evelyn, dør og håper å få salget. Tucker er fast bestemt på å få tingene Evelyn har lovet ham.

08:05(08:30)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Emmas barnevakt føler seg lite verdsatt, så hun streiker og tvinger Ben til å ta Emma med på dater og jobb. Danny og Bonnie melder seg på kakebakekurs og Tucker ber Riley dikte opp en kjæreste.

08:30(08:55)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. Jules Cobb er en nyskilt mor i 40-årene som står overfor humoristiske utfordringer og fallgruver i sin nye livssituasjon. Hennes tenåringssønn, eksmann og venner utgjør en dysfunksjonell, men støttende, utvidet familie – selv om de har en merkelig måte å vise det på noen ganger. I denne del: Idet Jules jobber seg gjennom Graysons "bagasje" fra hans ville, single dager, dukker en tidligere flørt opp og forteller ham at han er far til en ett år gammel baby.

08:55(09:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Monicas kredittkort blir stjålet og hun bestemmer seg for å fakke tyven. Ross må ta avskjed med Marcel.

09:20(09:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Etter at han har mistet jomfrudommen, avslører Monicas kjæreste at han går siste året på high school. Phoebe vikarierer som Chandlers sekretær.

09:45(10:35)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.

10:35(11:25)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. I denne del: Ola-Conny har fortsatt ferie og bruker den til å hjelpe Morgan med å male huset. Gunnel, Laila og Marite fra Hofors er tilbake for å bytte en rød jakke, kjøpe flere punshpraliner og handle mer greier. Det blir travelt på lasterampen når regnet kommer og det står varer utendørs og en høygravid kvinne begir seg inn i det hektiske varehuset med sine tre små barn på slep.

11:25(12:25)

> Morgan og Ola-Conny i USA

Svensk dokumentarserie. I denne del: Morgan og Ola-Conny sjekker inn på hotellet i Honolulu før de drar ut for å kjøpe hawaiiskjorter. De danser hulahula og blir med på en luau. Morgan lurer på om det fins ekte Hawaii-burgere. Dessuten prøver vennene seg på å surfe.

12:25(12:55)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Kyrre har en tungtrådd vietnamesisk sykkeldrosje til salgs. Roar er 100 kilo lettere enn da skinnjakka han vil bli kvitt, sist passet. Vil noen kjøpe ullskinn fra Anne Lise eller freestyledraktene til Eline? Og hva med Jonas, som selger og bytter gitarer for å få penger til livets opphold? Bli med i et nytt dypdykk i havet av objekter folk annonserer på nettet - som vanlig presentert av en entusiastisk Didrik Solli-Tangen.

12:55(13:25)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Cecilie vil skaffe en portugisisk gatehund nye eiere. Tore gir bort en garasje hvis noen tar seg bryet med demonteringen. Håvard må kvitte seg med en oppblåsbar MC-nisse som gleder nabolaget, men ergrer kona. Marthe selger kosebamser, mens Aslak selger kostymer inspirert av TV-spillhelten Halo. Didrik Solli-Tangen ønsker velkommen til nok en halvtime med historier rundt små og store duppeditter annonsert på nettet.

13:25(14:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdning. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. I denne del: For syv år siden kjøpte Per og Heidi et nytt hus i Sarpsborg. Per har stått for det meste av oppussingen, men en hel del gjenstår fortsatt. Nå har de gitt opp hele prosjektet, noe som fører til krangling og frustrasjon. Otto forstår raskt at Per ikke slipper Heidi til, og Heidi ikke tror hun kan nok. Men huset er begges ansvar, det må de forstå!

14:25(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldons liv snus på hodet etter at frisøren hans blir lagt inn på sykehus. Nå som rutinene hans må endres, revurderer han alt ved livet sitt. Samtidig får astronautopplæringen Howard til å angre på avgjørelsen om å dra til verdensrommet.

14:50(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Gutta har store planer om et Star Wars-spillmaraton! Men når Sheldon velger en helg med gutta i stedet for å bli med Amy til tantens bursdagsselskap, får han virkelig føle "kraften"!

15:20(15:45)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. Jules Cobb er en nyskilt mor i 40-årene som står overfor humoristiske utfordringer og fallgruver i sin nye livssituasjon. Hennes tenåringssønn, eksmann og venner utgjør en dysfunksjonell, men støttende, utvidet familie – selv om de har en merkelig måte å vise det på noen ganger. I denne del: Travis ønsker å ta bryllupsbildene for Jules og Grayson, men Jules vil at alt skal være perfekt og er usikker. Samtidig drømmer Bobby om et seriøst forhold til Angie, men føler hun det samme?

15:45(16:15)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Carol er iferd med å føde mens Ross, Phoebe og Susan har blitt innelåst i et skap.

16:45(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Under Rachels bursdagsfeiring avslører Chandler i et ubetenksomt øyeblikk at Ross er forelsket i henne.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie får panikk når han må fjerne en halvnaken dame fra soverommet sitt før Chelsea kommer.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie innrømmer for Chelsea at han er forelsket i henne, men responsen han mottar er ikke som forventet.

18:05(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Penny kjøper et par Star Trek-samlegjenstander til Leonard og Sheldon, men er ikke forberedt på hva slags påvirkning det har på Sheldon. Raj får seg en stor overraskelse etter at han ber foreldrene om å arrangere en date for ham. Den legendariske skuespilleren Leonard Nimoy gjestespiller i rollen som Mr. Spock.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Wolowitz får muligheten til å jobbe med den berømte fysikeren Stephen Hawking, og Sheldon er villig til å gjøre hva som helst for å møte sin store helt. Stephen Hawking gjestespiller som seg selv.

19:00(19:30)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Komiker Jonas Rønning inviterer programleder Katarina Flatland, skihopper Bjørn Einar Romøren og sportsanker Guro Fostervold til 4-stjerners middag. Rønning er dreven på kjøkkenet og vil gjerne imponere gjestene, og har valgt en meny bestående av spekemat til forrett, fisketaco til hovedrett og hjemmelaget iskrem til dessert.

20:30(21:30)

> Klovn til kaffen

Norsk humorserie fra 2017. Seks komikere samles for å bli bedre kjent, le og se tilbake på hverandres karrierer. Programmet viser gjensyn fra deltakernes morsomste og minst morsomme øyeblikk fra karrieren, og de får muligheten til å fortelle seerne om hvordan de forskjellige karakterene og ideene ble skapt. Hver av dem skal arrangere sin egen dag, og verten får bestemme dagens aktiviteter. Taperen av aktiviteten må underholde til middagen og gjenskape et av hovedpersonens glansnumre som klovn til kaffen. I denne del: I dette programmet er Calle Hellevang-Larsen hovedperson. Calle har invitert de andre til en lang reise til Karljohansvern i Horten. Der skal de gjennom en hinderløype basert på en ellevill hendelse i Calles liv, det blir avsløring av hemmeligheter i løgndetektortesten, og som klovn til kaffen må en av komikerne fremføre noe fra Calles minutt.

21:30(22:30)

> Mandagsklubben

Norsk humoristisk talkshow fra 2017. Anne Rimmen har den tvilsomme æren av å sitte i midten og forsøksvis styre showet med stødig hånd, og hennes faste makkere fra uke til uke er komikerne Else Kåss Furuseth og Dag Sørås. I denne del: Kveldens gjester er TVNorges humorist Thomas Giertsen og NRK-programleder Leo Ajkic, som nylig mottok honnørpris fra Fritt Ord.

22:30(23:00)

> Neste sommer

Kurvstol & dreieskive. Norsk komiserie fra 2017. I denne del: Per Ivar skal hente en kommode hos den lokale keramikeren og lar seg friste til å prøve dreieskiven hennes. Men velformannen er forelsket i henne, og helt ufrivillig havner Per Ivar i et trekantdrama med store konsekvenser. Det er tid for St. Hans og Terje planlegger å slenge mormors gamle og ubehagelige kurvstol på bålet. Men Eva har andre planer for den.

23:00(23:30)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2017. I denne del: Thomas og Ine blir invitert i konfirmasjonsfest på Oslos østkant. Thomas er fadder for konfirmanten Martin, som han ikke har sett siden dåpen. Til Thomas' store ergrelse dukker Tommy Steine opp. Han er også guttens fadder og det oppstår en kamp mellom Thomas og Tommy om å fremstå som den beste fadderen.

23:30(00:25)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: CSI-teamet sitter igjen med en rekke spørsmål etter at deres favorittkafe er blitt åstedet for åtte forferdelige drap.

00:25(01:25)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2015. I denne del: Beckett etterforsker drapet på en språkstudent. Men når ingen av offerets medstudenter vil snakke med politiet, går Castle undercover som en fransk-kanadisk innvandrer.

01:25(02:20)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Spesialenheten prøver å stoppe en skandale når kaptein Cragen blir arrestert for drap på en eskortepike. Brian Cassidy balanserer på en knivsegg som undercover-politi i Bart Ganzels eskorteorganisasjon og etterforsker Nick Amaro sliter med både saken og ekteskapet.

02:20(03:10)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: En mann blir funnet drept på festivalen i San Gennaro, og sporene leder Mac og Stella fra de trange smugene i Mott Street til makteliten på Wall Street. Der blir etterforskerne konfrontert med kodeksten til bedriftskrigerne, som sørger for at de svake må gi tapt for de sterke - og prisen for illojalitet er døden.

03:10(03:55)

> Hannibal

Amerikansk dramaserie. Den anerkjente legen Hannibal Lecter befinner seg på høyden av sin karriere. Både som psykiater og seriemorder. Mens filmen "Hannibal Rising" forteller historien om traumene som gjorde Lecter til den følelsesløse psykopaten vi alle kjenner, blir vi i serien "Hannibal" kjent med verdens mest berømte kannibal i tiden før han ble avslørt og puttet bak lås og slå i Baltimore State Hospital for the Criminally Insane. Psykiateren Hannibal blir hyret av FBI for å bistå atferdsekspert og spesialagent Will Graham i jakten på seriemordere, og for å ivareta Grahams mentale helse. I denne del: FBI-agent Will Graham stiller spørsmål ved sin egen mentale helse når han beveger seg i sinnet til en morder som er overbevist om hun selv er død. Parallelt viser Hannibal Lecter sine mest ekstreme sider under et legebesøk.

03:55(04:45)

> Cold Case

Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. I denne del: Lilly og teamet hennes gjenåpner en sak fra 1943 som omfatter det mystiske dødsfallet til en fabrikkarbeider under annen verdenskrig.

04:45(05:30)

> Southland

Amerikansk krimserie. Vi får et autentisk innblikk i livene og arbeidet til etterforskere og politipatruljer i Los Angeles.

05:30(06:00)

> The Neighbors

Amerikansk komiserie. I denne del: Debbie blir med Jackie til den faste frisørsalongen hennes og ender opp med en overraskende frisyre.