Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:30(06:55)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:55(07:40)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. Et overraskende frieri går galt, en far prøver seg mot en alligator og et løp på et frossent svømmebasseng viser seg å være en dårlig ide.

07:40(08:05)

> Melissa & Joey

Amerikansk komiserie. I denne del: Lokalpolitikeren Mel oppdrar niesen Lennox og nevøen Ryder med hjelp fra Joe. Men nå som barna er store og uavhengige, må Mel og Joe finne ut hvor de står både personlig og profesjonelt.

08:05(08:30)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Bonnie er irritert over at Ben inviterer moren hennes til en familiehelg på Emmas førskole. Samtidig tar Riley og Tucker et forbedringskurs i håp om å få fart i karrierene.

08:30(08:55)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Jules forteller Grayson for første gang at hun elsker ham, men hun får ikke det svaret hun vil ha. Hun planlegger derfor en romantisk thanksgiving som skal tvinge det ut av ham. I mellomtiden slår Ellie og Laurie seg sammen for å kvitte seg med Andys optimisme.

08:55(09:20)

> Melissa & Joey

Amerikansk komiserie. I denne del: Lokalpolitikeren Mel oppdrar niesen Lennox og nevøen Ryder med hjelp fra Joe. Men nå som barna er store og uavhengige, må Mel og Joe finne ut hvor de står både personlig og profesjonelt.

09:20(09:45)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben opptrer som Bonnies mann, siden hennes kolleger ikke tror på at hun har en attraktiv, yngre elsker. Danny begynner å date en ung, vakker skuespillerinne som et PR-stunt. Tucker prøver å fremme underholdningsreporterkarrieren sin ved å få et scoop med Danny og hans nye kjæreste.

09:45(10:30)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. En skøyer hacker seg inn på vennens webcam og får seg litt av et sjokk, en mann dekket med vannflasker blir en krasjtest-dummy og en bavian klår på en reporter.

10:30(11:25)

> Ullared: Den neste salgssuksessen

Svensk underholdningsserie fra 2016. Tidligere administrerende direktør i Gekås, Boris Lennerhov, gir det svenske folket sjansen til å vise fram sine unike produkter. Oppfinnere og entreprenører presenterer sine oppfinnelser for Boris og hans jury. Til slutt velger Boris det produktet som får plass i varehusets hyller. I denne del: Deltakerne er opptatt av av løse hverdagsproblemer. Her får vi løsninger på hvordan man får bort vanskelige flekker på kjøkkengulvet og hvordan du får barna til å komme over monsterskrekken.

11:25(12:25)

> Morgan og Ola-Conny gjør Norge

Norsk underholdningsserie fra 2014. Sveriges herligste dynamitt-duo, Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren, har reist verden rundt. Nå er tiden inne for å utforske Norge. I denne del: Morgan og Ola-Conny reiser nordover til Finnmark, der de blant annet fisker kongekrabber. Dessuten får de kjøre hundespann, delta i reinsdyrkappløp og besøke en samelandsby for å lære seg å joike, og Ola-Conny finner sin indre stemme. Når de likevel befinner seg så langt nord, passer det fint å bli med norske soldater for å passe på den russiske grensen.

12:25(13:25)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Komiker Trine Lise Olsen er første vert denne uken, og hennes gjester er programleder Synnøve Skarbø, komiker Kevin Vågenes og programleder Fridtjof Nilsen. Trine Lise har stolt samisk blod i kroppen, og serverer derfor gravet reinsdyr til forrett og kongekrabbe til hovedrett.

13:25(14:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Rolf Stian (27) bor fremdeles på gutterommet i Svelvik, men han har en drøm om å overta barndomshjemmet som faren bygde på 70-tallet og som nå har behov for en betydelig oppgradering. Nesten hele familien vil gjerne at Rolf Stian skal overta huset, men han blir stoppet av sin far. Rolf Arve stoler ikke på at sønnen vil klare å ta vare på huset, siden han tidligere har hatt en turbulent tid i en gjeng som foreldrene ikke likte. Dette resulterte i økonomisk surr, i tillegg til at Rolf Stian har gått arbeidsledig i en lengre periode. Nå har endelig Rolf Stian fått seg jobb og litt mer orden på livet, og han er ikke fornøyd med at han må ta til takke med gutterommet hos mor og far. Rolf Stian synes det er tungt å bo hjemme og vil gjerne at foreldrene skal gi ham tillit, slik at han kan klare seg på egen hånd. Å flytte til et annet sted er helt uaktuelt og han vil ikke gi seg før han kan flytte inn i huset som han er så nært knyttet til.

14:25(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Et besøk av Rajs søster skaper spenninger mellom guttene. Spesielt når Leonard holder et forhold hemmelig for Sheldon, Howard og Raj.

14:50(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldons svar under et FBI-intervju setter Wolowitz' sikkerhetsklarering i fare.

15:20(15:45)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Jules prøver å hjelpe Bobby med å få tilbake selvtilliten. Hun mener å vite at å fikse båten hans og få den tilbake på vannet er den sikreste veien å gå. I mellomtiden prøver Ellie å finne noe snusk i Graysons fortid, men det ender bare med at hun finner noe komisk. Kirsten begynner å bli sjalu på kontakten mellom Travis og Laurie og Bobby prøver seg på en golfturnering med Andy som sin caddie.

15:45(16:15)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross prøver å overbevise alle om at det er greit for ham at Joey og Rachel er sammen, mens Phoebe får et uvanlig tilbud fra halvbroren sin.

16:45(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey og Rachel synes det nye forholdet deres er litt pinlig, mens Ross får en uvanlig selvbruning.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie mister den nyeste kjæresten sin til en ung, kjekk snekker. Dette får Charlie til å prøve alt for å motbevise at han har blitt gammel.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Morens nye kjæreste inviterer Charlie og Alan med på en helgetur til Las Vegas, der begge faktisk må innse at de muligens får en ny far.

18:05(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: For å se 21 sekunder med materiale som aldri har blitt vist før av en "Indiana Jones"-film, sover guttene ute i håp om å sikre seg billetter til forestillingen. I tillegg inviterer Penny og Bernadette Amy til sitt første overnattingsparty.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Penny ber Leonard om å lyve for faren hennes, og Howard, Raj og Bernadette bruker hele natten på teleskopet.

19:00(19:30)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Komiker Kevin Vågenes sparker i gang kveldens fest med å lage ceviche av laks til forrett, og følger opp med oksegryte til hovedrett. Som kveldens underholdning ikler Kevin seg så kjole og parykk, og viser fram en av sine kjente karakterer for gjestene. Kvelden avsluttes med en ostekake til dessert, som Synnøve Skarbø beskriver som helt perfekt.

20:30(21:30)

> Ullared

Svensk realityserie fra 2016. Vi følger personalet og kundene på Sveriges største varehus i Ullared. I denne del: Den årlige dansebandfestivalen forventes å trekke tusenvis av besøkende. Morgan og Ola-Conny prøver seg som kundebehandlere og får en hektisk dag når de både må reparere leker og toaletter. Stamkunden Åke fyller 60 år. Hvordan går det når han skal bake bløtkake for første gang? Gunnel og Maritta har fotspa, der både agurk og marengs inngår.

21:30(22:30)

> Dødens tjern

Norsk realityserie fra 2016. I 1983 forsvant tre speidere og deres troppleder sporløst under en speidertur til Lygnaområdet. Etter omfattende søk i området, uten resultat, blir saken henlagt. Nå, over 30 år senere, har 12 deltakere fått i oppdrag å prøve å løse mysteriet. I denne del: Deltakerne har mistet kontakten med hverandre etter at den ene gruppa fant ransbilen, den andre gruppa er på flukt i skogen med hundene etter seg. De har med seg en hagle og en ransmaske. Deltakerne finner initialene G.E. Det må være en person som har vært innblandet i ranet sammen med Christian Wilhelmsen. De får bussbilletter til St. Sunniva hospital. Der finner de nye viktige spor i saken og en blir forlatt på sykehuset.

22:30(23:30)

> Jegertvillingene

Norsk underholdningsserie. I andre sesong av Jegertvillingene følger vi Johanne og Kristine tett på gjennom et helt år, på hjemmebane. Med utgangspunkt i Reisadalen hvor de har vokst opp, lever de livet for en stor del ute i naturen. I denne del: Det er blitt februar, og sola er tilbake over vinterlandskapet. Reindriftssamen Johan Aslak Logje er en venn av familien. Han har invitert Kristine og Johanne med opp på fjellet for å se hvordan rovdyrene forsyner seg av reinflokken. Vi blir med jentene på gaupejakt i Lyngen.

23:30(00:25)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: Da et kapret ambulansehelikopter med etterforsker Brody om bord blir savnet, setter hele CSI-teamet i gang en storstilt jakt.

00:25(01:25)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: En mann blir drept på mystisk vis i en park, og Castle og Beckett samarbeider med en fremadstormende kvinnelig etterforsker fra Hong Kong som sitter på informasjon om offeret.

01:25(02:20)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En ung musikkstudent blir voldtatt i sin egen leilighet, men avgir såpass god forklaring at SVU-teamet raskt arresterer en antatt gjerningsmann. Rose Caliay overtar saken da det viser seg at siktede stiller med den høyprofilerte forsvarsadvokaten Bayard Ellis ved sin side.

02:20(03:05)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I metropolen New York, som huser over 18 millioner mennesker, kjemper politiet en konstant kamp mot kriminalitet. Etterforskerne Mac Taylor og Stella Bonasera tar deg med ned i The Big Apples underverden. I denne del: Panikken brer seg i et av New Yorks meglerhus da en koffert uten eier blir oppdaget. Innholdet viser seg å tilhøre en megler som er sporløst forsvunnet etter å ha beskyldt en kollega for innsidehandel.

03:05(03:55)

> 48 timer

Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. I denne del: Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

03:55(04:45)

> Cold Case

Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet har lenge benyttet sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen til å løse mordsaker av nyere dato. Nå får hun nye utfordringer - å gjenoppta uløste drapssaker.

04:45(05:30)

> Body of Proof

Amerikansk dramaserie. I denne del: Et mordoffers rabiesinfiserte nabo biter Tommy, og når rabies bryter ut med dødelig utfall, kaller Megan inn helsemyndighetene for å hjelpe til med etterforskningen.

05:30(06:00)

> Happy Endings

Amerikansk komiserie. I denne del: Dave blir plaget på treningsstudioet og får hjelp til å lære å ta igjen fra Alex, som selv har vært en bølle tidligere. Jane blir utfordret i stillingen som president for huseiernes forening. Penny kommer med råd som fører til at Jane plutselig blir en helt ny person.