Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

20:25(20:55)

> Kongsvik videregående

Norsk underholdningsserie. Bedøk-lærer Steinar skal ha elevsamtaler og forbereder seg ved å gå igjennom elevenes facebookprofiler. Lene Kongsvik Johansen stiger inn i nye klasserom på Kongsvik videregående, og byr på både gamle favoritter og splitter nye, fargerike personer. Denne gangen er lærerne kulere, foreldrene sprøere og elevene enda mer veslevoksne.

20:55(21:30)

> Kongsvik videregående

Norsk underholdningsserie. Tigermamma Birgitte skal saksøke skolen på grunn av datterens dårlige karakterer. Bedøk-lærer Steinar tar med klassen ut på pils og pizza, og Kine går til skolepsykologen for å slippe tentamen. Lene Kongsvik Johansen stiger inn i nye klasserom på Kongsvik videregående, og byr på både gamle favoritter og splitter nye, fargerike personer. Denne gangen er lærerne kulere, foreldrene sprøere og elevene enda mer veslevoksne.

21:30(00:15)

> Flight

Amerikansk drama fra 2012. Til tross for en vill natt med sprit og for lite søvn klarer piloten Whip Whitaker å avverge en katastrofe når han nødlander et fly og redder passasjerene.

00:15(02:10)

> Skulk med stil

Amerikansk komedie fra 1986. Ferris Bueller er skolens mest oppfinnsomme skulker. En vårdag bestemmer han seg for å bryte alle regler og tyvlåne farens Ferrari. Med seg får han venninnen Sloane og kameraten Cameron.

02:10(02:55)

> Gisseltakingen

Dansk thrillerserie fra 2019. Gisseltakerne har kapret fergen og tatt passasjerer og besetning som gisler. Forhandlings- og angrepsstrategier vurderes og angripernes motiv etterforskes. Danmark blir igjen rammet av et plutselig terrorangrep ombord på Sverigefergen. Angrepet oppstår i kjølvannet av konflikten i Syria, og Philip Nørgaard setter igjen livet på spill i et desperat forsøk på å stoppe terroristenes planer og redde gislenes liv.

02:55(03:45)

> Skjult av snø

Svensk krimserie fra 2018. Peter blir selv mistenkt for drapet når det kommer fram at drapsvåpenet tilhørte ham. Ann-Marie innser at justisministeren, som selv var innblandet i drapsdommene mot seriemorderen, forsøker å påvirke Peters utredning på…. Rettssamfunnets grunnleggende prinsipper blir satt på prøve, og et skjult maktspill tar seg inn i de fine korridorene. Men gamle sannheter kommer for en dag, og lovens voktere går ikke av veien for å bryte samfunnets felles regler i kampen for å skjule sine egne feil. Serien er skapt av Sveriges mest kjente kriminolog, den bestselgende forfatteren Leif GW Persson.

03:45(04:30)

> Fødeavdelingen

Britisk dokumentarserie fra 2017. Louise venter sitt første barn, 45 år gammel, men har gjennomgått et opprivende brudd med babyens far, Dan. Jess er 16 år og får endelig et søsken. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden.

04:30(04:55)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2012. Maryann arrangerer 12-årsdag med kupongtema for datteren, og 15 år gamle Haley er familiens overhode når det kommer til å handle matvarer. Maryann & Haley. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

04:55(05:15)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2012. I Georgia forsøker Amanda å lære foreldrene å bruke kuponger slik at hun kan dra på handletur for å slippe unna dem. Jess elsker å shoppe, men er om mulig enda mer glad i kuponger. Amanda & Jess. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.