Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:10(07:00)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: For tre år siden kjøpte Pia og Kim et oppussingsobjekt i Ski, etter å ha pusset opp og solgt to leiligheter i forkant. Dette paret har altså pusset opp kontinuerlig i årevis, men har nå kommet til et punkt hvor alt ser mørkt ut. Pia og Kim har funnet sitt drømmehus, men all jobben har gjort drømmen til et regelrett mareritt.

07:00(07:50)

> Ullared

Svensk dokumentarserie fra 2013. I denne del: Det er blitt vinter, og varehuset i Ullared har ikke like lange køer som ellers i året. Ola-Conny har fått sitt eget brød og skal fotograferes slik at hans blide åsyn kan trykkes på brødposen. Administrerende direktør Boris har hendene fulle med både byggeprosessen av shoppinghotellet og nye produkter som skal testes.

07:50(08:15)

> Benched

Amerikansk komiserie fra 2014. Den anerkjente forretningsadvokaten Nina Whitley har ofret alt for å nå toppen. Men når hun blir forbigått i en ettertraktet forfremmelse, samtidig som forloveden finner seg en ny, får hun et sammenbrudd. Det eneste stedet hun får jobb nå er på det offentlige rettshjelpkontoret, der hun må tilpasse seg en ny hverdag. I denne del: Når Ninas frykt for å miste saker til sin tidligere forlovede, Trent, blir en hindring i rettssystemet, tvinges hun til å akseptere at å inngå kompromisser ikke er å tape. Carlos slutter å røyke og gjengen er bekymret for hvordan han skal stresse av nå.

08:15(08:40)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

08:40(09:05)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

09:05(10:00)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: I Ragnhild og Renatos hus i Bærum vrir skjøteledninger seg på kryss og tvers overalt, og det eneste rommet som har fått en ansiktsløftning er kjøkkenet. Baderommet er i elendig forfatning og er provisorisk teipet med gaffatape. Otto blir sjokkert når han ser det livsfarlige elektriske anlegget, som regelrett slår gnister og er en dødsfelle for både barn, voksne og naboene som bor vegg i vegg. Familien lever i mørket og må bruke lommelykt på det strømløse badet og doen.

10:00(11:00)

> Ullared

Svensk dokumentarserie fra 2013. I denne del: Varehuset fyller 50 år, og Boris byr alle de ansatte på bursdagskake. Han benytter også dagen til å mimre over årene som er gått og filosoferer litt over framtiden.

11:00(12:00)

> Morgan og Ola-Conny gjør Norge

Norsk underholdningsserie fra 2014. Sveriges herligste dynamitt-duo, Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren, har reist verden rundt. Nå er tiden inne for å utforske Norge. I denne del: Morgan begynner å bli lei av snø og villmark. Han er egentlig et storbymenneske, så det passer bra at de nå skal til Oslo. Der sjekker de inn på luksushotell og får en guidet tur til Nasjonalmuseet, Vigelandsparken og Operaen. På 17. mai får gutta være med en norsk familie på ekte 17. mai-feiring.

12:00(12:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Barnas Båt fortsetter på Stena Saga. Barn og voksne koser seg på dette temacruiset hvor hele båten er gjort om til et sjørøverskip. Etter å ha vært på trylleskole dagen før, skal nå småbarnsfamilien på det store trylleshowet, og storesøster Jenny får en magisk opplevelse når hun blir tatt opp på scenen.

12:30(13:30)

> Gift ved første blikk

A4-livet. Norsk realityserie fra 2018. Gift ved første blikk er et eksperiment hvor det arrangeres tre ekteskap. Brud og brudgom er single som har prøvd stort sett alt for å finne kjærligheten. Nå har de sagt ja til å bli matchet opp av fire eksperter, for deretter å gifte seg med et menneske de aldri før har møtt. I denne del: Parene har vært gift i ti dager og begynner for alvor å kjenne på livet som mann og kone. De forsøker å skape et felles hjem, og blir samtidig bedre kjent med hverandres rutiner, vaner og uvaner. Vil romantikken overleve for de matchede parene når de nå skal få hverdagen og A4-livet til å fungere?

13:30(14:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2012. I denne del: Sheldon og Leonard slår til når de får muligheten til å møte den populære programlederen professor Proton. Howard og Bernadette passer på hunden til Raj.

14:00(14:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2012. I denne del: Jentene spiller Dungeons & Dragons med gutta mens Raj går på date med Lucie. Amy begynner å tvile på forholdet til Sheldon.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2012. I denne del: Sesongavslutning. Leonard får tilbud om å jobbe utenlands i sommermånedene, noe som overrasker både Penny og Sheldon. Raj bekymrer seg for at Lucie ikke vil like vennene hans, så han prøver å lede forholdet deres i en annen retning.

15:00(15:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey, Monica og Phoebe prøver å finne ut hvem som er faren til Rachels baby. Monica klarer ikke å dy seg og åpner bryllupsgavene, mens Ross og Chandler prøver å gjenskape bilder fra bryllupet etter at de mistet alle engangskameraene.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler og Monica forbereder seg på bryllupsreisen samtidig som Rachel forbereder seg på å fortelle Ross at han er faren til barnet hennes. Joey og Phoebe prøver å komme seg inn i de nygiftes leilighet. Monica og Chandler blir misunnelige på et annet par som blir forfremmet til første klasse på flyet.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross og Rachel har forskjellige synspunkter om hvem som la an på hvem da Rachel ble gravid, helt til Ross ved en tilfeldighet avslører at han har deres møte på video. Monica og Chandler er tilbake fra bryllupsreisen og er svært begeistret for et par de møtte på flyet hjem. Men det viser seg snart at paret ga dem feil telefonnummer.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Charlie og Alan prøver å spleise moren med Russell, den lokale farmasøyten.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Hun som vikarierer for Berta, gjør en så god jobb at Charlie forelsker seg i henne. Alan tror at Lyndsays eksmann følger etter ham.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Charlies ekskjæreste Courtney dukker opp etter tre år i fengsel, og Charlie begynner å bruke masse penger på henne.

18:00(18:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Penny og Sheldon føler savnet etter Leonard, men finner heldigvis trøst i hverandre. Leonard stortrives i Nordsjøen og savner ikke Penny i det hele tatt. Amy og Bernadette knytter bånd på biologikonferanse, mens Raj prøver å sjekke opp damer nå som han endelig er i stand til å snakke med dem.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon og Penny deler intime hemmeligheter mens Leonard er til sjøs. Når Leonard vender tilbake, blir Sheldons følelser knust. Samtidig blir Raj trøstet etter bruddet med ekskjæresten, og Wolowitz' forhold til moren fører til en uvanlig trussel mot hans mannlighet.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Hele gjengen deltar i et rebusløp der gutta må samarbeide med kjæresten til en av de andre. Løpet får fram både det beste og det verste i dem.

19:30(20:00)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Barnas Båt fortsetter på Stena Saga. Barn og voksne koser seg på dette temacruiset hvor hele båten er gjort om til et sjørøverskip. Etter å ha vært på trylleskole dagen før, skal nå småbarnsfamilien på det store trylleshowet, og storesøster Jenny får en magisk opplevelse når hun blir tatt opp på scenen.

20:00(20:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Band og danseglade gjester entrer båten for dagens overfart. Etter å ha kjørt bilen til Vippetangen går Tottis-bandet om bord, og vokalist Trygve synger som en gud – tross litt kols. Det danseglade paret Stig og Karin deler en sterk historie, og de ansatte på båten jobber nesten uavbrutt.

20:30(21:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag. I denne del: Tidligere håndballspiller Håvard Tvedten inviterer tidligere kickbokser Mette Solli, programleder Ingeborg Myhre og komiker Tor Erik Gunstrøm hjem til seg på Høvik. Der serverer han spansk skinke og ost til forrett, grillet lammecarré til hovedrett og grillet banan med is til dessert. Kveldens underholdning er straffekonk med en ubehagelig straff.

21:30(22:00)

> Stories from Norway

Rakettskandalen. Norsk underholdningsprogram fra 2018. Ylvis-brødrene er tilbake, og nå har de funnet en helt ny TV-sjanger, nemlig undersøkende musikal. Hver episode er en frittstående musikal som tar for seg én sak eller hendelse fra virkeligheten. I denne del: I januar 1995 sendes en forskningsrakett opp i atmosfæren fra Andøya rakettstasjon. Raketten er ikke varslet, og ligner mistenkelig på en atomrakett, muligens avfyrt fra en amerikansk ubåt. For første og eneste gang i historien aktiveres den russiske atomkofferten. Boris Jeltsin har bare minutter på å bestemme seg: Skal han gå trykke på knappen og starte atomkrig? Dette er historien om minuttene verden sto på randen av tredje verdenskrig, på grunn av en norsk forskningsrakett.

22:00(22:30)

> Hvite gutter

Norsk komiserie fra 2018. Herman, Mathias, Jens og Leo er bestevenner. De flyttet sammen rett etter videregående. Og nå, åtte år senere, bor gutta fortsatt sammen og har ingen planer om å flytte fra hverandre med det første. De gjemmer seg i leiligheten når det er dugnad, stjeler drikke fra foreldre, lurer seg med på fjortisfest og sniktitter på nabojentene når de skifter, med drone. For disse gutta er livet en lek. Men det er i ferd med å forandre seg. Ikke like mange møter opp på dagsfylla nå som for fem år siden. Og når lillebroren din er ferdig med en mastergrad, og du fortsatt ikke har fullstendig vitnemål fra videregående, er det kanskje på tide å gjøre noe med det? Eller ikke. I denne del: Herman får en mulighet til å utvikle Snus-appen sin i bytte mot 50.000 kr han ikke har. Leo blir forelsket i en jente med skumle motiver.

22:30(23:00)

> Neste sommer

Hemmelig besøk og falsk bursdag. Norsk komiserie fra 2018. I denne del: Siden Eva er bortreist har Terje invitert noen venner som søsteren hater. Da hun kommer hjem før tiden trenger han desperat hjelp fra Per Ivar for å holde henne borte fra hytta. Siggen lyver om at kjæresten Egil har bursdag for å få klørne i en gammel sykkel og havner i trøbbel da naboene kommer på overraskelsesbesøk for å feire jubilanten.

23:00(23:30)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2018. I denne del: Thomas havner i økonomiske problemer og kontakter milliardær Trygve Hegnar for å få hjelp. Hegnar vil gjerne bidra, men vil ha én ting i gjengjeld: en date med Ine.

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. I denne del: Denne ukens panel består av Jon Almaas, Thomas Giertsen og Live Nelvik.

00:30(01:25)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: Castle og Beckett eterforsker et drap som også viser seg å være en del av en plan for å kidnappe datteren til en velstående forretningsmann. Del 1 av 2.

01:25(02:25)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2003. I denne del: Etterforskerne mottar et avkappet hode i posten. Hodet ble funnet i skogen utenfor en småby, og Grissom bestemmer seg for å etterforske saken på egen hånd. Før uken er omme, forstår han at det er mange som ønsker ham bort fra byen. Sheriffen er en av dem.

02:25(03:15)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2011. I denne del: Etterforskningen av voldtekten og drapet på en ung mann setter etterforskerne Benson og Stabler i fare.

03:15(04:05)

> CSI

Amerikansk spenningsserie. I denne del: Nick etterforsker et mord som har funnet sted på et motell og oppdager at det samme motellet har vært åsted for to andre mord det siste året.

04:05(04:55)

> Resurrection

Amerikansk dramaserie. I denne del: En rekke uforklarlige hendelser fører til at Bellamy tror Rachel og hennes ufødte barn er i fare. Samtidig kunngjør Fader James at fødselen av Rachels barn vil slippe fri en gammel og ond kraft. Margaret på sin side gjør lite for at stemningen blant de returnerte skal bli bedre der de holdes samlet.

04:55(05:20)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

05:20(06:00)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.