Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie. Jon Almaas, Henriette Steenstrup og Finn Tokvam. I første program består panelet av Jon Almaas, Henriette Steenstrup og Finn Tokvam.

00:30(01:25)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2014. Perverted Justice. Et incestoffer vil trekke tilbake vitnemålet hun avla i retten som barn for å faren ut av fengsel. SVU-teamet får hjelp av den pensjonerte politisjefen Cragen i etterforskningen av den 17 år gamle saken.

01:25(02:15)

> CSI

Amerikansk krimserie. Big Shots. Pistolskudd flerrer luften i tidlige morgentimer. En gjennomhullet limousin uten kontroll krasjer med et brak inn i klubben "Seven Sins" og forårsaker et dødsfall og to skadde personer. På åstedet identifiserer Brass den ene overlevende som Kellen Tyford alias "Drops" - en prangende afroamerikansk musikkprodusent og gangster "in spe". Deres veier har krysset hverandre tidligere, og for Greg får det konsekvenser...

02:15(03:05)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. The Late Shaft. Da Castle gjester et talkshow for å snakke om sin nye bok, får han beskjed av programlederen Bobby Mann i en reklamepause, om at han mener hans liv står i fare. Da Mann blir funnet død senere samme kveld, prøver Castle å overbevise Beckett om at dødsfallet ikke har naturlige årsaker. Mens etterforskningen pågår blir Castle i tillegg forført av en Hollywood-stjerne som også var gjest på Manns show kvelden han døde.

03:05(03:55)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2005. Werewolves. I lyset fra en strålende fullmåne over Las Vegas, tar teamet i kveldens episode av C.S.I. fatt på en meget spesiell sak. Til deres store forundring oppdager de at offeret som er skutt og drept i sitt eget hjem, er mer enn bare hårete. Det har pels!

03:55(04:45)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2005. Daddy's Little Girl. Bianca og Chelsea har hatt en kveld med tung festing på de villeste nattklubbene i Las Vegas. Hjemme finner de Biancas kjæreste Ahren stukket til døde i garasjen. Biancas ekskjærester blir gått nærmere etter i sømmene i jakten på gjerningsmannen.

04:45(05:10)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. Brannstasjonen er i Drammen, og denne kvelden brenner det i både Mercedeser og i piper.

05:10(06:00)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. Det brenner i en leilighet i Drammen, og brannvesenet må gjøre det de kan for å komme dit i tide. Så kommer det melding om gasslekasje.