Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie blir overrasket av å finne ut at Kandi har bodd sammen med dem de siste ukene. Kandi prøver å få seg en jobb. Golly Moses, She's a Muffin. Charlie blir overrasket av å finne ut at Kandi har bodd sammen med dem de siste ukene. Kandi prøver å få seg en jobb.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Kandi forlater Alan for å bo hos Judith, til Alans store forferdelse. Charlie begynner å ligge med moren hennes, Mandi, mens Kandi spleiser Judith med faren. Always a Bridesmaid, Never a Burro. Kandi forlater Alan for å bo hos Judith, til Alans store forferdelse. Charlie begynner å ligge med moren hennes, Mandi, mens Kandi spleiser Judith med faren.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Sheldon og Penny kjemper for å få viljen sin, og Amy havner i midten. Leonard prøver å piffe opp langdistanseforholdet sitt med Priya. The Infestation Hypothesis. Sheldon og Penny kjemper for å få viljen sin, og Amy havner i midten. Leonard prøver å piffe opp langdistanseforholdet sitt med Priya.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Leonard og Amy er i bryllupet til en kollega og blir bedre kjent med hverandre, mens Howard og Bernadette tilbringer helgen med Mrs. Wolowitz!. The Pulled Groin Extrapolation. Leonard og Amy er i bryllupet til en kollega og blir bedre kjent med hverandre, mens Howard og Bernadette tilbringer helgen med Mrs. Wolowitz!

19:30(20:30)

> Typisk deg med Petter Schjerven

Norsk underholdningsserie. Petter Schjerven forsøker å finne ut av hva en personlighet egentlig er. Han møter Norges garantert mest intelligente bilstereoselger, får hjelp av «bare» Egil Hegerberg og spør seg om hvorfor kvinner tror menn er…. 209 Personlighet. Petter Schjerven forsøker å finne ut av hva en personlighet egentlig er. Han møter Norges garantert mest intelligente bilstereoselger, får hjelp av «bare» Egil Hegerberg og spør seg om hvorfor kvinner tror menn er smartere. Fridtjof Såheim skal i psykokammeret, og «Charter-Svein» Østvik skal på jobbjakt.

20:30(21:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte! Vi skal lære det vi trenger å vite om kildesortering, og det skal handle om flaks. For er det sånn at noen har mer flaks enn andre?. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte! Vi skal lære det vi trenger å vite om kildesortering, og det skal handle om flaks. For er det sånn at noen har mer flaks enn andre?

21:30(22:00)

> Oljefondet

Norsk komiserie fra 2018. Oljefondets kreativitetsseminar kolliderer med Pers møte med miljøverstingen Yuri Yanokovic. Per ser seg nødt til å reise til Yanokovic sitt hovedkontor i Moskva, men var ikke forberedt på at han skulle få med seg Katrine…. To Russia with Love. Oljefondets kreativitetsseminar kolliderer med Pers møte med miljøverstingen Yuri Yanokovic. Per ser seg nødt til å reise til Yanokovic sitt hovedkontor i Moskva, men var ikke forberedt på at han skulle få med seg Katrine som reisefølge.

22:00(23:10)

> The Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2018. Whoopi Goldberg, Jamie Dornan, Rosamund Pike, Harry Connick Jr og BTS er gjester hos den prisvinnende, irske talkshow-verten Graham Norton i kveld. Whoopi Goldberg, Jamie Dornan, Rosamund Pike, Harry Connick Jr og BTS. Whoopi Goldberg, Jamie Dornan, Rosamund Pike, Harry Connick Jr og BTS er gjester hos den prisvinnende, irske talkshow-verten Graham Norton i kveld.

23:10(01:40)

> Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Amerikansk actioneventyr fra 2011. Mesterdetektiven Sherlock Holmes er tilbake, og denne gangen må han sammen med sin faste følgesvenn, Dr. Watson, konfrontere erkefienden, Professor Moriarty, som er like ond som han er vanskelig å fakke. Mesterdetektiven Sherlock Holmes er tilbake, og denne gangen må han sammen med sin faste følgesvenn, Dr. Watson, konfrontere erkefienden, Professor Moriarty, som er like ond som han er vanskelig å fakke. Det blir en kamp på liv og død.

01:40(02:35)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2015. Etterforskningen av seksuelle overgrep mot mindreårige jenter ved en katolsk skole fører til sjokkerende siktelser av dommere, politikere, statsadvokater og politimenn. Manhattan Transfer. Etterforskningen av seksuelle overgrep mot mindreårige jenter ved en katolsk skole fører til sjokkerende siktelser av dommere, politikere, statsadvokater og politimenn.

02:35(03:35)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2012. En kjent musikkhistoriker blir drept og gjemt i et piano, noe som preger Sanders, som hadde en fortid med henne. It Was a Very Good Year. En kjent musikkhistoriker blir drept og gjemt i et piano, noe som preger Sanders, som hadde en fortid med henne.

03:35(04:30)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. Castles agent, Paula Haas, frister ham med tilbud om en ny karriere. Takker Castle ja, betyr det at han må se langt etter forholdet med Beckett. When the Bough Breaks. Castles agent, Paula Haas, frister ham med tilbud om en ny karriere. Takker Castle ja, betyr det at han må se langt etter forholdet med Beckett. Vil drapet på en uidentifisert kvinne, som er funnet død i en kum bli deres siste oppdrag sammen?

04:30(05:25)

> Morgan og Ola-Conny i USA

Svensk dokumentarserie. Morgan og Ola-Conny sjekker inn på hotellet i Honolulu før de drar ut for å kjøpe hawaiiskjorter. De danser hulahula og blir med på en luau. Morgan lurer på om det fins ekte Hawaii-burgere. Hawaii. Morgan og Ola-Conny sjekker inn på hotellet i Honolulu før de drar ut for å kjøpe hawaiiskjorter. De danser hulahula og blir med på en luau. Morgan lurer på om det fins ekte Hawaii-burgere. Dessuten prøver vennene seg på å surfe.

05:25(06:00)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. Politiet tilkalles for å hjelpe til med å avslutte fester som har kommet ut av kontroll og narkotikahunden Kelso lukter penger. Episode 9. Politiet tilkalles for å hjelpe til med å avslutte fester som har kommet ut av kontroll og narkotikahunden Kelso lukter penger.