Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:25(06:50)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

06:50(07:40)

> Ullared: Den neste salgssuksessen

Svensk underholdningsserie fra 2016. Tidligere administrerende direktør i Gekås, Boris Lennerhov, gir det svenske folket sjansen til å vise fram sine unike produkter. Oppfinnere og entreprenører presenterer sine oppfinnelser for Boris og hans jury. Til slutt velger Boris det produktet som får plass i varehusets hyller. I denne del: Det står mellom oppslagstavler, holdere for papptallerkener og vindskydd til mobilheadsetet. Hva vil Boris velge?

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Selv om Ben og Riley offisielt er sammen igjen, klarer ikke Ben å bli kvitt følelsen av at det er noe på gang mellom Riley og Danny. Mens Danny gjør seg klar til å slutte seg til Georgie i Paris, innser Bonnie at hennes «pengemaskin» er i ferd med å forlate henne og begynner å selge Rangers-effektene hans.

08:05(08:30)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres.

08:30(09:20)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdning. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. I denne del: Gunn, Ole Jørgen og sønnen Ole Kristian fra Drammen har bodd i Ole Jørgens barndomshjem i 25 år uten å pusse opp annet enn sønnens rom. På kjøkkenet er det ikke vann, og for å vaske opp må de hente vann i en balje fra badet. Badet fungerer også som soverom og kontor, og skal familien dusje, må de ned i underetasjen der Ole Jørgens mor bor.

09:20(09:45)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

09:45(10:10)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

10:10(11:00)

> Ullared: Den neste salgssuksessen

Svensk underholdningsserie fra 2016. Tidligere administrerende direktør i Gekås, Boris Lennerhov, gir det svenske folket sjansen til å vise fram sine unike produkter. Oppfinnere og entreprenører presenterer sine oppfinnelser for Boris og hans jury. Til slutt velger Boris det produktet som får plass i varehusets hyller. I denne del: Skulle du ønske det fantes lettere måter å plukke opp etter hunden din på, eller lengter du etter noe som får vinglasset til å stå stødigere? Våre oppfinnere har løsninger. Men blir det den neste salgssuksessen?

11:00(11:55)

> Camping på Öland

Svensk dokumentarserie fra 2012. I denne del: Sand i slippersene, regnvåte soveposer, kebabgrilling i forteltet og pappvin i gode naboers selskap. Nå er det på tide å finne sommerfølelsen igjen.

11:55(12:55)

> Norske rotehjem

Norsk livsstilsserie fra 2017. Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små men viktige øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I denne del: Veldig mange kan kjenne seg igjen i Jessica og Christians problematikk. Det ser strøkent ut på overflaten, men hvis du åpner skuffer og skap, råder det totale kaos. Synnøve får orden på det uoversiktlige kjøkkenet, mens Thomas og Rune som vanlig har smarte løsninger til entreen.

12:55(13:55)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: For tre år siden fjernet Leif Håkon trappa opp til andre etasje. Kona Kari skulle male soverommene der oppe, men hun har høydeskrekk og nå kommer hun seg ikke opp siden hun da må via stigen. Dette fører til at tenåringsbarna må dele soverom i første etasje. For å bevare husfreden har de sluttet å snakke om oppussing og nå har det stått stille i årevis.

13:55(14:25)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Guttene er bekymret når Sheldon søker etter et alternativ til menneskelig samvær etter at det ble slutt mellom ham og Amy.

14:25(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: En av Wolowitz' pinlige hemmeligheter kommer for en dag, og Sheldon og Raj har en liten krig på jobben. Katee Sackhoff fra Battlestar Galactica og George Takei fra Star Trek har gjesteroller i denne episoden.

14:50(15:15)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Leonard innser at han er den eneste uten kjæreste, mens Sheldon på sin side ønsker å bli kvitt sin.

15:15(15:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross og Rachel er i bakrus og blir sjokkert da de finner ut at de er blitt mann og kone. Joey og Phoebe reiser på en hendelsesrik biltur.

15:45(16:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler og Monica forteller Rachel at de skal flytte inn sammen, men Rachel misforstår og tror de skal bo sammen alle tre. Samtidig oppdager Phoebe at Ross ikke har annullert ekteskapet med Rachel.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Etter at Rachel har flyttet ut krangler Chandler og Monica om hva de skal bruke rommet hennes til. Rachel får tilbud om å flytte inn hos Ross.

16:45(17:15)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie våkner opp ved siden av Rose dagen etter bursdagsfesten hennes. Faren hennes forhører seg om Charlies hensikter med datteren, men noe overraskende skjer når Evelyn dukker opp. Martin Sheen gjestespiller i denne episoden.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie lurer Jake til å ta ballettimer, slik at han kan bli bedre kjent med instruktøren.

17:40(18:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: En av Charlies eldre naboer prøver å forføre Alan, mens Charlie prøver å forhindre at Jake sender penger til en TV-prest.

18:10(18:40)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Et besøk av Rajs søster skaper spenninger mellom guttene. Spesielt når Leonard holder et forhold hemmelig for Sheldon, Howard og Raj.

18:40(19:05)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldons svar under et FBI-intervju setter Wolowitz' sikkerhetsklarering i fare.

19:05(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: For å se 21 sekunder med materiale som aldri har blitt vist før av en "Indiana Jones"-film, sover guttene ute i håp om å sikre seg billetter til forestillingen. I tillegg inviterer Penny og Bernadette Amy til sitt første overnattingsparty.

19:30(20:30)

> Norske rotehjem

Norsk livsstilsserie fra 2017. Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små men viktige øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I denne del: Vi får et gjensyn med blant andre familien Winther, som hadde ting og gjenstander fra flere generasjoner tilbake, stuet vekk i hele huset. Vi skal også hilse på Siv Mette som bokstavelig talt hadde tatt med seg jobben hjem. Hvordan har livet vært etter at vi var på besøk?

20:30(21:30)

> Ut på tur med Morgan og Ola-Conny

Svensk underholdningsserie fra 2017. Morgan og Ola-Conny skal finne verdens morsomste og berg- og dalbane. For å klare det må de prøvekjøre en rekke attraksjoner – den høyeste, lengste, skumleste, bratteste, raskeste og villeste. I denne del: Morgan og Ola-Conny kommer til Shanghai i Kina, der de blant annet får oppleve det kinesiske nyttåret og Ola-Conny gjør sitt ytterste for å lære bort en svensk drikkevise. Og så blir det høye berg og dype daler i en vill fornøyelsespark.

21:30(22:30)

> Brille

Norsk underholdningsprogram fra 2017. "Brille" er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker. I denne del: Panelgjestene i kveld er Bjørn Eidsvåg, Egil Hegerberg, Else Kåss Furuseth og Are Kalvø.

22:30(23:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk underholdning fra 2017. Talkshow med Jon Almaas. Jon vil gi det norske folk lærdom, nye erfaringer og nye impulser, og ikke minst praktisk info du ikke visste at du trengte. Med seg i studio har han side-kick, Håvard Lilleheie.

23:30(00:25)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: En akuttlege blir skutt og drept på åpen gate. Castle og Beckett oppdager at offeret jobbet som lege for en mafiafamilie ledet av en gammel venn av Castle.

00:25(01:25)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2007. Grissom og hans team fortsetter sitt arbeid for å fakke forbrytere som gjør Las Vegas' gater utrygge. Med det siste av høyteknologisk utstyr til rådighet sørger de for at det minste lille feiltrinn blir registrert, analysert og brukt som fellende bevis i saken. I denne del: Under etterforskningen av drapet på en nattklubbeier, dukker det opp spor som tyder på at mafiaen er involvert. CSI-etteforskerne tar opp kampen mot organisert kriminalitet.

01:25(02:20)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En ung musikkstudent blir voldtatt i sin egen leilighet, men avgir såpass god forklaring at SVU-teamet raskt arresterer en antatt gjerningsmann. Rose Caliay overtar saken da det viser seg at siktede stiller med den høyprofilerte forsvarsadvokaten Bayard Ellis ved sin side.

02:20(03:15)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie fra 2010. I denne del: Jo balanserer sine personlige og profesjonelle utfordringer når adoptivdatteren Ellie blir nøkkelvitne i en drapsetterforskning.

03:15(04:00)

> Betrayal

...It's Just You and Me Now. Amerikansk dramaserie fra 2013. I denne del: Den vakre, men ulykkelig gifte kvinnelige fotografen, Sara, innleder et forhold med Jack, som er advokat for en mektig familie.

04:00(04:45)

> The Vampire Diaries

Amerikansk dramaserie. I denne del: Mens Elena og Damon forsøker å forklare Stefan Amaras situasjon, får Katherine overrakt urovekkende nyheter av professor Wes Maxfield.

04:45(05:35)

> Once Upon a Time in Wonderland

Amerikansk dramaserie. Serien er en blanding av den klassiske historien om "Alice i eventyrland" fra 1865 og dramaserien "Once Upon a Time". I denne del: I et tilbakeblikk hopper Will Scarlett og Anastasia gjennom speilet for å komme seg til eventyrlandet. Begge forstår raskt at livet i eventyrlandet ikke er som de hadde forestilt seg. I mellomtiden, i nåtidens eventyrland, blir det avslørt hvordan Den røde dronningen fikk sin kongelige status.

05:35(06:00)

> Dyreflyplassen

Britisk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.