Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

19:30(20:00)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Danskebåten er på vei hjem fra Frederikshavn og det er dagen derpå for gjengen i Vestgarden gentlemanforening. Et av medlemmene har mistet både pelskåpe og sko, så gutta må rundt å lete. Danskebåten er på vei hjem fra Frederikshavn og det er dagen derpå for gjengen i Vestgarden gentlemanforening. Et av medlemmene har mistet både pelskåpe og sko, så gutta må rundt å lete. Stamgjesten Martin tester ut chillisprit og blir ganske varm i topplokket. Nede på maskinrommet får vi svar på hva som tettet den ene vakumpumpen i går.

20:00(20:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Stamgjesten Knut skal på tur, og går gjennom sine faste rutiner ved utfarten. Deretter tar han seg en tur på båtens buffet, noe som ender med at han forspiser seg. Stamgjesten Knut skal på tur, og går gjennom sine faste rutiner ved utfarten. Deretter tar han seg en tur på båtens buffet, noe som ender med at han forspiser seg. I taxfreebutikken jobber Jørgen med vareopptelling, mens kaptein Peter styrer båten i mørket. Spillverten Olle viser fram tre voksballer han har laget av voks fra ost han har spist selv.

20:30(21:30)

> Jul i Tangerudbakken

Norsk underholdningsserie. Det er mer enn juleverksted og strømpefylling som står på programmet for Hege Anette, Olav, Hansine, Bjørn Terje, Cecilie og Hans. Det er mer enn juleverksted og strømpefylling som står på programmet for Hege Anette, Olav, Hansine, Bjørn Terje, Cecilie og Hans. Hansine har lenge vært bruker av Kirkens Bymisjon, og nå vil hun og resten av gjengen være med på å vise at julen handler om mer enn fråtsing og gaver. Gjengen har selv tatt initiativ til å være med på Bymisjonens aktiviteter i førjulstiden under mottoet: "Gled en som gruer seg til jul". De lager en uforglemmelig julekonsert med alle sine favorittartister i Kulturkirken Jakob. Kaptein Sabeltann og Plumbo er selvsagte gjester, og med seg har de også Ingrid Olava, Anita Skorgan og Christel Alsos.

21:30(22:00)

> Det kunne vært verre

Norsk humorserie fra 2018. Trond presses fra alle kanter, og det topper seg en morgen når flere av eksene dukker opp på døren samtidig på grunn av misforståelser og kommunikasjonsproblemer. Ni måneder senere. Trond presses fra alle kanter, og det topper seg en morgen når flere av eksene dukker opp på døren samtidig på grunn av misforståelser og kommunikasjonsproblemer. Trond forsøker å få dem til å være samarbeidsvillige på hans premisser. Likevel forsøker han å holde hemmeligheten i Sverige skjult, noe som viser seg å bli svært vanskelig.

22:00(22:30)

> Kongsvikklinikken

Norsk humorserie fra 2018. Birgitte og Thorvald har en siste time hos terapeuten før skilsmissen er et faktum. Fødselen er i gang og Natalie og Alexander er på sykehuset. Birgitte og Thorvald har en siste time hos terapeuten før skilsmissen er et faktum. Fødselen er i gang og Natalie og Alexander er på sykehuset. Astrid har fått trygghetsalarm, men klarer ikke å begrense bruken så sønnen, Harald, inviterer henne til å bo hjemme hos seg for en periode. Therés gjør et siste forsøk på å få bukt med smertene, kanskje er det en endring i jobb som er løsningen. Rebekka må ta et valg etter festen med kollegaene.

22:30(23:00)

> Hvite gutter

Norsk komiserie fra 2018. Gutta rekker ikke polet og er derfor tomme for alkohol. Mathias øyner en mulighet til å få gutta med ut i skogen. Har gutta det som trengs for å overleve i villmarken?. Skogstur. Gutta rekker ikke polet og er derfor tomme for alkohol. Mathias øyner en mulighet til å få gutta med ut i skogen. Har gutta det som trengs for å overleve i villmarken?

23:00(00:00)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick.

00:00(01:00)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Hvorfor lyser katteøyne i mørket? Og hvorfor har noen seks tær? Ukens panel består av Tore Sagen, Mikkel Niva, Egil Hegerberg og Marit Voldsæter. Tore Sagen, Mikkel Niva, Marit Voldsæter, Egil Hegerberg. Hvorfor lyser katteøyne i mørket? Og hvorfor har noen seks tær? Ukens panel består av Tore Sagen, Mikkel Niva, Egil Hegerberg og Marit Voldsæter.

01:00(01:55)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. William Lewis rømmer fra fengselet, og det tar ikke lang tid før han kidnapper ei jente. Tiden er i ferd med å renne ut, og Benson må bestemme seg for hvor mye hun er villig til å ofre i jakten på ham. Beast's Obsession. William Lewis rømmer fra fengselet, og det tar ikke lang tid før han kidnapper ei jente. Tiden er i ferd med å renne ut, og Benson må bestemme seg for hvor mye hun er villig til å ofre i jakten på ham.

01:55(02:55)

> CSI

Amerikansk krimserie. CSI-teamet etterforsker en brann i et konsertlokale som tok livet av fire mennesker, deriblant to bandmedlemmer. Torch Song. CSI-teamet etterforsker en brann i et konsertlokale som tok livet av fire mennesker, deriblant to bandmedlemmer.

02:55(03:50)

> Castle

Amerikansk krimserie. En astrounaut blir drept på mystisk vis i en Mars-simulator, og Castle og Beckett tar på seg romdrakter for å etterforske saken. The Wrong Stuff. En astrounaut blir drept på mystisk vis i en Mars-simulator, og Castle og Beckett tar på seg romdrakter for å etterforske saken. Når de oppdager at ingen på innsiden av den avstengte simulatoren kan ha begått drapet, og ingen fra utsiden kan ha kommet inn, tar saken en uventet vending.

03:50(04:40)

> Ut på tur med Morgan og Ola-Conny

Svensk underholdningsserie fra 2017. Morgan og Ola-Conny reiser videre til Hong Kong, der de blant annet får lære Tai Chi og smake på tørket fisk og kyllingføtter. Morgan blir fraføvet fruktposen sin av en gjeng aggressive aper. Hong Kong. Morgan og Ola-Conny reiser videre til Hong Kong, der de blant annet får lære Tai Chi og smake på tørket fisk og kyllingføtter. Morgan blir fraføvet fruktposen sin av en gjeng aggressive aper. Og de prøvekjører en hårreisende attraksjon.

04:40(05:30)

> Gossip Girl

Amerikansk komiserie fra 2008. Sommeren nærmer seg slutten, og på det luksuriøse feriestedet The Hamptons har Serena og Nate lurt alle til å tro at de er et par for å dekke over at Nate har vært sammen med en eldre, gift kvinne samtidig som Serena i…. Summer, Kind of Wonderful. Sommeren nærmer seg slutten, og på det luksuriøse feriestedet The Hamptons har Serena og Nate lurt alle til å tro at de er et par for å dekke over at Nate har vært sammen med en eldre, gift kvinne samtidig som Serena i hemmelighet har sørget over bruddet med Dan. Blair kommer tilbake fra utlandet med en kjekk gutt på armen, noe som får en svært sjalu Chuck til å tvile på avgjørelsen han tok om å forlate Blair alene på helikopterflyplassen.

05:30(06:00)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. Hundeteamet Stu og Link holder en voldelig mann unna. Ella lukter eksotiske høyrisiko-leker. Og en ny rekrutt imponerer alle ved Waikeria fengsel. Hundeteamet Stu og Link holder en voldelig mann unna. Ella lukter eksotiske høyrisiko-leker. Og en ny rekrutt imponerer alle ved Waikeria fengsel.