Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

07:25(08:15)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

08:15(08:40)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. Etter at Christy og Bonnie blir utsatt for innbrudd rundt juletider, leder jakten på tyven dem til en uventet dør. An Epi-Pen and a Security Cat. Christy og hennes mor, Bonnie, som begge er tørrlagte alkoholikere prøver å få livene sine på rett kjøl, men møter stadig på utfordringer.

08:40(09:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. Da Helene og Peter ble kjærester, flyttet hun inn i huset hans i god tro om at de skulle pusse opp sammen. Slik ble det ikke, og det endte med at de gikk fra hverandre. Seks måneder senere ble de sammen igjen og fikk barn. Ep 437 Helene og Peter, Husøysund.

09:30(10:00)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Vi får være med på blinddate, når Øyvind og Line møtes for første gang utenfor terminalen. Gjesteverten Linda underholder. Kaptein Peter styrer skuta, og stamgjesten Britt gir oss en omvisning.

10:00(10:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Blinddaten til Øyvind og Line fortsetter. Line Viktoria kommenterer dagens samfunn, mens stamgjesten DJ Donald synger karaoke på Riva bar. Oppe på brua sitter studenten Martin i kapteinstolen.

10:30(11:30)

> Oppussing på en dag

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Alexander ønsker å gi klubben i sitt hjerte, Kjelsås IL, et løft. Han har derfor lurt klubblegenden, Dag Halvorsen, bort fra kontoret så han kan overraske ham med ny garderobe og kontor før han kommer tilbake. Rune Haraldsen og hans team rykker ut for å bistå med boligfiksing der det virkelig trengs. Det hele foregår uten at boligeieren aner noen ting, for alt skjer i løpet av kort tid.

11:30(12:30)

> 71° nord

Norsk realityserie fra 2019. Finaleetappen er i gang, og kart og kompass er en avgjørende faktor i det golde terrenget på Magerøya. Den som er raskest på første del av etappen får en fordel i neste del på vei til Nordkapp. Det blir spektakulære destinasjoner og mye drama på veien mot 71° nord. Deltakerne må jobbe sammen i lag, og de vil måtte bryte egne grenser i møte med beintøffe utfordringer.

12:30(13:30)

> Brille

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Brille er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker. Andreas Wahl, Mikkel Niva, Marte Stokstad og Knut Folkestad. "Brille" er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

13:30(14:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. Per Ivar føler at ingen setter pris på humoren hans, men på en joggetur møter han endelig en som gjør det. Problemet er at hun er kjempesøt, nyskilt og klar for et eventyr med en morsom mann. Grillhytte og tørre vitser. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

14:00(14:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Sheldon stresser med å finne en bryllupsdato, mens Amy prøver å overbevise ham om at han har en mer avslappet side. Koothrappali og Stuart konkurrerer om å vinne hjertet til Bernadettes nye kollega, Ruchi. The Relaxation Integration. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Howard og Sheldon knytter bånd når de kjører til ørkenen for å skyte opp en modellrakett. Leonard misliker at moren, Beverly, finner en ny bestevenn i Penny. The Explosion Implosion. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:00(15:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2002. Ross skaffer gratis billetter til vennene sine til en paleontologisk konferanse på Barbados. Med Charlies hjelp rekonstruerer de foredraget hans, etter at det ved et uhell ble slettet fra datamaskinen hans. The One in Barbados (1). De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2002. Vennene er fortsatt på konferansen på Barbados. The One in Barbados (2). De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:00(16:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Frankie forteller Charlie og Alan hvorfor hun og moren er på rømmen, og Frankies datter blir forelsket i Jake. That Was Saliva, Alan (2). Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie blir fornærmet av at Alan velger deres gale søskenbarn som Jakes verge hvis han og Judith dør, og Charlie må bevise at han kan være pålitelig. Ate the Hamburgers, Wearing the Hats. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie går med på å møte en tidligere kjæreste som gjorde det slutt for flere år siden. Men han får seg en stor overraskelse da det viser seg at hun har skiftet kjønn og heter Bill. An Old Flame with a New Wick. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie legger an på Judiths søster, Liz, i Jakes bursdagsselskap men Liz flørter med Alan isteden. Evelyn foretrekker å drikke alkohol framfor å spise kake. I Remember the Coatroom, I Just Don't Remember You. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

18:00(18:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Sheldon og Koothrappali takler ikke at Amy og Wolowitz jobber sammen, og betror seg til Bernadette. Penny og Leonard lærer ny metode for hvordan de skal takle Sheldon av en uvnetet kilde. The Collaboration Contamination. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Sheldon kjemper mot Wil Wheaton om rollen som den nye professor Proton. Penny stepper inn for å passe Halley når både Bernadette og Wolowitz blir sengeliggende. The Proton Regeneration. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:00(19:30)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. Eva og Per Ivar venter besøk av et snobbete vennepar og alt må være på stell. Da passer det veldig dårlig at Per Ivar har glemt å dra på polet. Jakten på noen gode flasker vin til den fjonge middagen får uante konsekvenser. Tom for vin og ung kjærlighet. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

19:30(20:30)

> Oppussing på en dag

Norsk livsstilsprogram fra 2019. I dag skal vi overraske Mai Britt som driver et ridesenter for barn, uten at hun vet noe om det. Ridesenteret hun har drevet i 20 år har betydd mye for Linda, som ønsker å overraske May Britt med et nytt oppholdsrom. Rune Haraldsen og hans team rykker ut for å bistå med boligfiksing der det virkelig trengs. Det hele foregår uten at boligeieren aner noen ting, for alt skjer i løpet av kort tid.

20:30(21:30)

> Else om: barn

Norsk underholdningsserie fra 2019. «Norge trenger flere barn. Jeg trenger neppe forklare hvordan dette gjøres», sa Erna i nyttårstalen. Men Else vil ha en forklaring! Hun er singel og snart 40. Else Kåss Furuseth er en folkekjær komiker. Hun er også en singel kvinne uten barn, som nærmer seg 40 med stormskritt. Hva betyr det i 2019? Det forsøker Else å finne ut av i “Else om: barn”. Den biologiske klokka tikker, og for Else er det nå eller aldri. Hun har gitt opp datinglivet og håpet om den tradisjonelle familien. Gjennom seks episoder tar Else en vurdering på hvorvidt hun ønsker å bli mor eller ikke, og hvordan hun som enslig kan bli mor dersom hun ønsker å prøve. Else møter mennesker som har tatt sine valg og funnet sine familier, med eller uten partner, med eller uten barn. Samtidig reflekterer hun rundt hvorfor presset på å få barn er så stort, og hvorfor tematikken fortsatt er vanskelig å snakke om.

21:30(22:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2019. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick.

22:30(23:30)

> Alt for Norge

Norsk realityserie fra 2019. Det er finale i Alt for Norge. Vi reiser til skjærgården i Søgne i Vest-Agder, der de tre finalistene skal bevise at de har lært hva det vil si å være norsk. Finale. Alt for Norge feirer ti år på skjermen ved å invitere ti nye norskamerikanere til Norge. Gjennom gøyale og spennende konkurranser skal de kjempe om å få møte sin norske familie.

23:30(00:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Å bli lottomillionær er drømmen for mange, men hvor stor er egentlig sjansen for å vinne - og blir man lykkeligere? Jon får besøk av en lottomillionær. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick.

00:30(01:30)

> Brille

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Kveldens gjester er Atle Antonsen, Egil Hegerberg, Anniken Huitfeldt og Mikkel Niva. Atle Antonsen, Egil Hegerberg, Anniken Huitfeldt og Mikkel Niva. "Brille" er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

01:30(02:25)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. En TV-produsent er anklaget for overgrep mot datteren. Hans fraværende skuespillerkone nekter å snakke med politiet, og de mistenker at hun bruker beskyldningene for å vinne publikums gunst når hun nekter å snakke med dem,…. Reasonable Doubt. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

02:25(03:25)

> CSI: Miami

Amerikansk krimserie fra 2004. En tsunami er på vei mot Miami, og 10-timersvarselet gir innbyggerne akkurat nok tid til å evakuere byen. I kaoset som oppstår, blir to mennesker drept på en parkeringsplass. Crime Wave.

03:25(04:15)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

04:15(04:40)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Vi får være med på blinddate, når Øyvind og Line møtes for første gang utenfor terminalen. Gjesteverten Linda underholder. Kaptein Peter styrer skuta, og stamgjesten Britt gir oss en omvisning.

04:40(05:05)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Blinddaten til Øyvind og Line fortsetter. Line Viktoria kommenterer dagens samfunn, mens stamgjesten DJ Donald synger karaoke på Riva bar. Oppe på brua sitter studenten Martin i kapteinstolen.

05:05(06:00)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. Erin har kun 150 dollar til å mette 280 bryllupsgjester i lillesøsterens bryllup i New York. I North Carolina har Shavons bestemor etterlatt en skattekiste med kuponger uten utløpsdato. Erin & Shavon. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.