Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Denne ukens siste vert er fotballfrue og blogger Caroline Berg Eriksen. Caroline er tilhenger av lavkarbo-dietten, men vil gjestene bli overbevist om denne type diett? Gjestene får vite mer om hvordan det er å dele livet sitt gjennom en blogg og de får rørt på seg når Caroline har hyrt inn en zumba-instruktør i hagen. Kvelden avsluttes med kåringen av denne ukens vinner.

20:30(21:00)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie fra 2016.

21:00(21:30)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie fra 2016.

21:30(22:30)

> Typisk deg med Petter Schjerven

Bedrag. Norsk underholdningsserie fra 2016. Gjennom å snakke med noen av klodens klokeste hoder, intervjue mannen på gata og gjøre eksperimenter på voksne og barn forsøker Petter Schjerven å forklare hvorfor du tenker som du tenker og hvorfor du gjør som du gjør. Denne sesongen dykker Petter ned i temaer som sex, penger, sport og kriminalitet. I tillegg har han oppgradert sitt fryktede «psykokammer», og sender inn nye kjendiser for å teste deres stressmestringsevner. I denne del: Petter Schjerven prøver seg som svindler i Oslos gater. Han er med på å selge en middels støvsuger til en gammel dame for 10 000 kroner, og blir selv utsatt for ID-tyveri. Hva var det som gjorde at Jon Almaas i starten av «Nytt på Nytt» følte seg som en bedrager? Og hvordan går det når ekstremt mørkeredde Magnus Devold skal ut i psykokammeret?

22:30(23:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Finnes det pattedyr uten patter? Og hvordan går det når Brille får besøk av sjekkeekspert Richard La Ruina, som prøver å sjekke opp Live Nelvik? Ukens panel består av Bård Tufte Johansen, Trine Lise Olsen, Atle Antonsen og Live Nelvik.

23:30(00:25)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: Castle og Beckett finner bevis som knytter drapet på en ung kvinne til senator William H. Bracken, mannen som stod bak drapet på Becketts mor. Beckett er fast bestemt på å få Bracken bak lås og slå, men det viser seg å være vanskeligere enn hun hadde trodd.

00:25(01:20)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: En kelner blir plaffet ned på en glamorøs fest i Las Vegas. Teorien er at kelneren mistet livet da han forsøkte å drepe vertinnen - en aldrende danserinne og partyløve. Senere blir vertinnen selv funnet skutt i hagen, og saken tar en uventet vending.

01:20(02:15)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: De såkalte ankerbarna til immigrantene blir myrdet én etter én, og saken setter dem som støtter immigrasjon opp mot de radikale tilhengerne av en stormunnet programleder.

02:15(03:15)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: Mac og teamet prøver å komme til bunns i drapet på en vellykket forretningsmann ved å oppsøke hans tidligere nabolag i Brooklyn.

03:15(04:00)

> CSI: Miami

Amerikansk spenningsserie fra 2010. I denne del: Når mannen som drepte Horatios kone slipper ut av fengsel og får raserianfall, må CSI finne ut hva han er ute etter før han slår til igjen.

04:00(04:45)

> 48 timer

Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

04:45(05:35)

> Longmire

Amerikansk dramaserie fra 2013. Walt Longmire er sheriff i Absaroka County i Wyoming. Etter å ha blitt enkemann har han hatt psykiske problemer, men skjuler dette bak en tøff fasade. I denne del: En gjeter og hunnen hans blir funnet drept, og Walt og teamet etterforsker saken. Branch beveger seg på tynn is når han allierer seg med Jacob Nighthorse. Cady vender seg til etterforsker Fales for svar rundt morens død.

05:35(06:00)

> Visning på stranda

Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: To brødre som er svært forskjellige, er enige om å kjøpe et hjem sammen langs Alabamas hvite sandstrender.