Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Sideshow Bob blir løslatt fra fengselet og har bare ett mål for øye, å hevne seg på Bart.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Idealistiske Lisa melder seg inn i miljøgruppa "Dirt First" etter å ha sett dem demonstrere på toppen av den lokale Krusty Burger-butikken. For å vise at hun mener alvor må hun overnatte i et tre. Men hjemlengselen tar etter hvert overhånd, og Lisa legger av sted mot sengen sin. Et lyn slår ned i treet der Lisa oppholdt seg, og alle tror at hun er død.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Homer er mer blakk enn vanlig, og trygler fabrikkeier og Springfields eldste og ondeste innbygger, multimilliardær C. Montgomery Burns, om finansiell hjelp. Burns sier seg villig til å hjelpe, under forutsetning av at Homer blir hans personlige narr. Selv for Homer Simpson finnes det en grense for ymykelse, og den blir nå utfordret.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. I denne del: Doug og Carrie får fire billetter til en golfklubb i regi av firmaet hennes. De pleier vanligvis å ta med seg Deacon og Kelly, men siden de er separert tar Deacon med seg en ny dame, Leslie, for å ikke gå glipp av arrangementet. Gutta har en kjempedag, men Carrie føler at Leslie ikke er den rette for Deacon.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. I denne del: Dougs planer om å drive sin egen sandwichsjappe kan gå i oppfyllelse, ettersom onkelen hans, Stu, tilbyr ham en større pengesum for å realisere drømmen. Carrie er ikke så sikker på om dette er en god ide, fordi hun vet at Dougs forretningssans ikke er den beste.

14:00(14:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk romantisk komiserie fra 2010. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Marshall og Lily snakker med en fertilitetsspesialist som ligner veldig på Barney. Robin begynner i jobben som researcher hos Worldwide News, og er overrasket over at Sandy Rivers jobber der og forteller historier om fortiden hennes.

14:30(15:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk romantisk komiserie fra 2010. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Gjengen reiser til Minnesota for Marvins begravelse, der de hjelper til så godt de kan og lurer på hva fedrene deres hadde sagt om dem dersom de døde nå. Marshall blir opprørt da han oppdager at bølla fra High School har blitt prest.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjest eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. I denne del: Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjest eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. I denne del: Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Da Mr. Burns var veldig ung, ga han fra seg teddybjørnen Bobo for et liv i rikdom. Nå ønsker han seg teddyen tilbake, men den er i Maggies besittelse.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: For å beholde jobben på atomkraftverket må Homer gå på college.

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Doug og Carrie får nye naboer, Mike og Debi. Naboskapet får en dårlig start når Mike og Debi krangler så hele nabolaget hører det.

17:30(18:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Doug og Carrie går på søndagsgudstjeneste etter at de treffer presten på fiskemarkedet og lover ham å komme. Under gudstjenesten ber Carrie om lønnspålegg, og utrolig nok blir bønnen hennes hørt. Snart ber både Doug og Carrie for alt fra fotballseier til sko-salg. Samtidig inviterer Arthur til åpent hus for å selge huset deres – det eneste problemet er at han har glemt å fortelle Doug og Carrie om planene sine.

18:00(18:30)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. I denne del: I første episode av Vekterne får vi et unikt innblikk i en turbulent, spennende, men også givende hverdag for vekterne i Norges hovedstad. Lars, som bare har jobbet som vekter i ett år blir utsatt for blind vold når en person kommer opp til ham og helt uprovosert slår ham i ansiktet to ganger. I det påfølgende basketaket som oppstår blander flere personer seg inn og angriper Lars. Lars har gitt fra seg sambandet sitt, og situasjonen er kritisk. En dement dame har forsvunnet fra Storo Storsenter og sentervekter Tommy og hans kollegaer setter i gang en storstilt leteaksjon.

18:30(19:00)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. I denne del: To kvinner bruker barna sine som skalkeskjul når de stjeler varer og putter tyvgodset i barnevognene på Storo Storsenter. Sentervekterne setter i gang en aksjon for å ta dem på fersk gjerning slik at de kan anholde dem og undersøke saken videre. Sykkelvekter Ozan skal kjøpe seg ny sykkelhjelm når han plutselig får beskjed om at en mistenkt tyv befinner seg i prøverommet i samme butikk. Ozan konfronterer mannen og etter hvert som situasjonen utspiller seg viser det seg at mannen både har stjålet i butikken tidligere og også har med seg utstyr for å skjule tyvgods denne gangen. Politiet blir også involvert, og kommer for å hente mannen.

19:00(19:30)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: Jesse håper på å finne noen gjemte skatter i en henger full av gamle møbler. Brandon og Lori gambler på innholdet i en boks.

19:30(20:00)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: Kjøperne drar til Canyon Country for å by på store lastebiler.

20:00(20:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Homer ble ikke rik på dotcom-bølgen, men prøver seg likevel med et nettsted. Da svært få besøker nettstedet bestemmer han seg for å sprite opp med sladder og rykter om Springfields øvrige innbyggere.

20:30(21:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Homer er igjen blakk. Bart like så. Den mannlige delen av familien Simpson prøver derfor alle triksene i "A Children's Garden of Cons" i sin jakt på raske penger.

21:00(21:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjest eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. I denne del: Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

21:30(22:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjest eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. I denne del: Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

22:00(00:30)

> Oblivion

Amerikansk science fiction-action fra 2013. Tom Cruise, Morgan Freeman. Det er langt inn i fremtiden, og Jack Harper er en av de siste dronereparatørene igjen på Jorden. En enorm operasjon for å ekstrahere livsviktige ressurser etter flere tiår med krig mot en skremmende trussel kalt "Scavs" er nesten over. Jack bor og patruljerer i skyene langt over Jordens overflate, men tilværelsen hans forandres totalt når han redder en vakker fremmed fra et styrtet romskip. Ankomsten hennes utløser en kjede av hendelser som tvinger ham til å sette spørsmålstegn ved alt og legger menneskehetens skjebne i hans hender. Aldersgrense: 11 år.

00:30(01:00)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett. I denne del: Meg benytter sjansen til å hevne seg på mobberne når Peter har midlertidig jobb som rektor. Brian og Stewie åpner et hostell som raskt forvandles til et bordell.

01:00(01:30)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett. I denne del: Peter får sin fortid som spermdonor i fanget når en skare av barna hans dukker opp uventet.

01:30(02:00)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen setter fyr på underlivet sitt, mens andre danser nakne i trafikken eller gjør seg om til kjempestore vannballonger.

02:00(02:25)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen driver gjøn med folk i offentligheten, mens andre leker med ild.

02:25(02:50)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen bruker laserpistol på andre mennesker, mens andre spiser ting de ikke burde spise.

02:50(03:15)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Gamle mennesker sloss på gata, unge mennesker blir skremt i dusjen, og slemme mennesker bytter ut kjærestens måltid med kattemat.

03:15(03:40)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett. I denne del: Peter blir sjalu da Lois stjeler oppmerksomheten under en Red Sox Fantasy Baseball camp. Stewie stikker av da Meg sitter barnevakt for ham.

03:40(04:05)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett. I denne del: Meg benytter sjansen til å hevne seg på mobberne når Peter har midlertidig jobb som rektor. Brian og Stewie åpner et hostell som raskt forvandles til et bordell.

04:05(04:50)

> Gang related

Amerikansk dramaserie fra 2014. En mørk actiondramaserie om etterforsker Ryan Lopez, kommende stjerne i Los Angeles’ elitestyrke Gang Task Force, som før sin politikarriere var lojal mot den mektige latinogjengen Los Anglecos. I denne del: Daniel bruker bryllupet sitt som en mulighet til å få landet en avtale mellom Javier og Lavar Quintel. Chapel og teamet reiser til Mexico i søken etter Matias, fordi Chapel tror han er ansvarlig for et grufullt mord.

04:50(05:35)

> Garasjen

Norsk underholdningsserie fra 2016. Asgeir Borgemoen reiser i både inn- og utland for å møte nye motorentuisaster, besøke deres garasjer og se på enda flere kjøretøyer. Asgeir er selv en ivrig bilentusiast, og der han tidligere har hjulpet andre med å skru på biler, har han denne gangen skaffet seg en egen bil som han selv skal mekke på. I denne del: Vi får et gjensyn med Magnus Buseth, som vi ble kjent med i sesong 4, og Team Revolve fra NTNU i Trondheim. De jobber med en ny formel el-bil, og Asgeir får se hvordan de jobber. Fra Trondheim går turen sørover til Risør, der Asgeir møter Jørn Amundsen. Han har en forkjærlighet for Corvetter, men det er ikke althan har å by på. Turen går så tilbake til Oslo, der starten for Rally Monte Carlo Historiq 2016 går. Maria Elena mener Asgeir ikke har passet godt nok på lakken på auduien sin, og tilkaller derfor forsterkninger.

05:35(06:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjest eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. I denne del: Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.