Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

00:30(01:00)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2017. Vladimir Putin kommer til Quahog fordi Peter tok kontakt med ham. Fattiglusa Brian får seg jobb i hjelpelinjen for suicidale.

01:00(01:30)

> Alex, Inc.

Amerikansk komiserie fra 2018. Alex er i midten av 30-åra, har kone, to barn og en god jobb. Allikevel velger han å si opp stilllingen sin og gi seg i kast med gründervirksomhet.

01:30(03:15)

> Draft Day

Amerikansk sportsdrama fra 2014. På Draft Day velges college-fotballspillere til ulike lag i NFL. Direktøren for Cleveland Browns, Sonny Weaver jr., er under press fra lagets eier, og godtar en avtale med Seattle Seahawks om å bytte til seg førstevalget Bo Callahan før Draft Day. Dette setter sinnene i kok hos fansen og resten av NFL. Samtidig har Sonny et hemmelig forhold til lagets advokat, som er gravid med deres første barn. Vil Sonny klare å gjøre alle til lags med de avgjørelsene han tar på Draft Day?

03:15(03:40)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Brian får jobb som skribent for et tenåringsmagasin og følger etter Meg for å gjøre research. Mens han forfølger henne oppdager han at hun har en hemmelig kjæreste som sitter i fengsel. Brian prøver å fortelle familien om kjæresten hennes, men han har rømt fra fengselet ...

03:40(04:00)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Stewie og Chris forsvinner og Lois ber en synsk kvinne om hjelp. Hun får vite at barna er i god behold, og Peter og Lois begynner å ta betalt for Peters "gaver".

04:00(04:25)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Stewie kler seg ut som jente for å få bli med på den amerikanske versjonen av "Jolly Farm Review", og Peter får Lois til å føle seg usikker på grunn av alderen.

04:25(04:45)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Peter bestemmer seg for å jobbe som paparazzi etter å ha solgt bilder av en kjendis han kom over. Sjefen legger an på ham, men Peter nekter å ha noe med henne å gjøre, noe som får konsekvenser.

04:45(05:10)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

05:10(06:00)

> Airwolf

Amerikansk actionserie fra 1984. Hawke og Dom må stoppe en forræder som vil gi et militærhelikopter til russerne mot å få sønnen sin tilbake. Ting blir kompliserte når Hawke oppdager at han var involvert med guttens mor rundt den perioden da sønnen ble født.