Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

20:00(21:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie fra 2014. Da Tonje og Torill sjekker et leilighetskompleks for narkotika, markerer narkotikahunden Nando på en dør. Inne i leiligheten finner de flere personer som er i besittelse av narkotika. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen.

21:00(23:20)

> Victor Frankenstein

Amerikansk grøsser fra 2015. Unge Igor jobber som assistent for legestudenten Viktor von Frankenstein. Sammen har de store forhåpninger om å tjene menneskeheten gjennom sin forskning på udødelighet.

23:20(02:45)

> Alexander

Amerikansk-britisk-tysk actioneventyr fra 2004. Aleksander den store hadde allerede som 32-åring kjempet seg til det største imperiet verden noen gang hadde sett.

02:45(04:20)

> Eat This

Amerikansk komedie fra 2005. Velkommen til restaurant Shenanigan's, der du er garantert matforgiftning, kvalmefornemmelser og en uforglemmelig kveld med hele kjøkkenpersonalet. Deans står i spissen for de useriøse servitørene i en film krydret med damer, festing, kroppsvæsker, hudsykdommer og det som verre er!

04:20(04:45)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Rikke stanser en person som har stjålet øl fra en dagligvarebutikk. Mannen er full og han blir anmeldt, men han viser ingen tegn til anger eller forståelse. Serien gir et unikt innblikk i hverdagen til noen av hovedstadens vektere. Hver dag rykker de ut til tyverier, ulykker og hjelpeoppdrag over hele landet. Når alarmen går, er det de som er de første på stedet.

04:45(05:10)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2017.

05:10(05:35)

> Last Man on Earth

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Phil og Mike knytter stadig tettere bånd, og Malibu-gjengen skal få en stor overraskelse. 30 Years of Science Down the Tubes. Året er 2022, og etter en ufattelig hendelse er Phil Miller kanskje den eneste mannen igjen på Jorden. Så møter han Carol Pilbasian, en klagete og eksentrisk kvinne.

05:35(06:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. The Agony and the Extra C. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.