Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

21:00(00:00)

> Boksing

Boksing fra 2019.

00:00(02:05)

> American Pie 2

Amerikansk komedie fra 2001. Det har gått over et år siden vi først stiftet bekjentskap med de fire vennene Jim, Oz, Kevin og Finch. Nå er de ferdig med første året på college, og sommerferien står for døren. Til tross for at de nå er collegegutter, har allikevel ingen av dem hatt særlig mye kontakt med det annet kjønn, men det skal det forhåpentligvis bli en endring på nå.

02:05(04:10)

> Couples Retreat

Amerikansk komedie fra 2009. Fire par er på ferie på en tropisk paradisøy. Et av parene er der for å jobbe med ekteskapet sitt, de andre oppdager etter hvert at deltakelsen på hotellets parterapi er alt annet enn frivillig.

04:10(04:35)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2017. Det amerikanske politiets mest dramatiske klipp, med alt fra ville biljakter, voldelige konfrontasjoner og væpnede ran. On the Fence. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

04:35(04:55)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2017. Det amerikanske politiets mest dramatiske klipp, med alt fra ville biljakter, voldelige konfrontasjoner og væpnede ran. Do Not Pass Go. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

04:55(05:15)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2017. Det amerikanske politiets mest dramatiske klipp, med alt fra ville biljakter, voldelige konfrontasjoner og væpnede ran. Pants On Fire. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

05:15(05:35)

> Son of Zorn

Amerikansk live-action/animasjonskomedie fra 2016. Zorn prøver å undervise Alan om Zephyria, mens Edie krangler med de nye naboene om den snakkende hagenissen. A Taste of Zephyria. Zorn, Zephyrias høye beskytter, er herre over lidelse og kommer fra en øy i Stillehavet der alle er tegneseriefigurer. Det som viser seg å bli hans største utfordring er å tilpasse seg det amerikanske middelklasselivets banaliteter. Zorn vender tilbake til forstedene i Orange County i California for å gjenoppta kontakten med ekskona Edie og sønnen Alan, men får et slag i ansiktet når han finner ut at Edie er forlovet med en annen mann. Han bestemmer seg likevel for å bli for å skape et bånd til Alan, og får seg leilighet og arbeid mens han forsøker å bruke krigermentaliteten sin på å takle dagligdagse fiendtligheter.

05:35(06:00)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Sentervekter Said og sykkelvekter Vegar jobber i området rundt Brugata og Torggata i Oslo sentrum, et av landets mest belastede områder når det kommer til rusmisbruk og vold. Serien gir et unikt innblikk i hverdagen til noen av hovedstadens vektere. Hver dag rykker de ut til tyverier, ulykker og hjelpeoppdrag over hele landet. Når alarmen går, er det de som er de første på stedet.