Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

09:30(10:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sexgale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Peggy slår hodet sitt og får hukommelsestap. Al utnytter situasjonen til å innbille henne at hun elsker å lage mat og gjøre husarbeid. I tillegg overbeviser han henne om at hun ikke liker sex. Når Marcy prøver å fortelle Peggy sannheten, er Peggy så hjernevasket at hun tror Marcy er sjalu og vil ha Al for seg selv. Men ingen drømmekone varer evig...

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. I denne del: De fire vennene vedder om hvem som kan avstå fra å leke med seg selv lengst. Så kommer alle fristelsene...

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. I denne del: Jerry og Elaine skal fly hjem, men blir satt på hver sin klasse. George og Kramer er på vei for å hente dem, men blir distrahert av både kriminelle og penger.

11:00(11:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1990. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Bart gjør en rekke livsfarlige stunts etter at han ser en våghals opptre på Monster Truck Rally.

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1990. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Etter å sett en Itchy og Scratchy-film, slår Maggie Homer i hodet med en hammer. Etter dette sverger Marge på å stoppe vold i tegnefilmer.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: En ny elev på skolen legger Lisa for hat og plager henne. Etterhvert søker hun beskyttelse hos de tøffeste gutta i skolegården.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Homer vinner en konkurranse i en kjekspakke. Premien sender hele familien på tur til Ngorongoro i Afrika, som er ganske annerledes enn Springfield.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Denne serien handler om Doug, og Carrie Heffernan, et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Doug synes synd på Arthur som ikke har noen venner, og tar ham med seg på turer. Carrie er svært takknemlig, men Arthurs oppførsel ute blant folk har en lei tendens til å gå utover Doug ...

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Denne serien handler om Doug, og Carrie Heffernan, et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Carrie tar med forlovelsesringen sin til en gullsmed for å få den renset. Gullsmeden forteller at ringen er uvanlig og svært verdifull. Han tilbyr en mye større sum enn Doug betalte for den, men kan man virkelig selge forlovelsesringen sin?

14:00(14:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Marshall blir nostalgisk når bilen hans bryter sammen.

14:30(15:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Barney tar drastiske midler i bruk for å forhindre at Ted flytter inn hos Robin.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Wendy Mclendon-Covey og Jonathan Magnum, på prøve gjennom spontane improviseringsleker med innspill fra publikum.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjest Heather Anne Campbell, på prøve gjennom spontane improviseringsleker med innspill fra publikum.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1990. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Da Mr. Burns kjører på Bart i en bilulykke, tilbyr han seg å betale hundre dollar i erstatning. Homer saksøker ham for én million.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1990. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Homer får beskjed om at han har 24 timer igjen å leve etter at han har spist giftig fisk på en sushirestaurant.

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Denne serien handler om Doug, og Carrie Heffernan, et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Doug og Carrie har store planer for valentinsdagen - et romantisk måltid og huset for seg selv ... Men alt går ikke etter planen.

17:30(18:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Denne serien handler om Doug, og Carrie Heffernan, et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Carrie blir bøtelagt av trafikkpolitiet for fjerde gang på ett år, noe som går utover forsikringspremien. Utrolig nok ringer betjenten som stoppet henne og ber henne med ut på middag. Doug øyner sjansen til å bli kvitt boten og oppmuntrer Carrie til å bli med ut. Motvillig lar Carrie seg overtale til å møte betjenten. Det blir litt av et møte...

18:00(19:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie fra 2014... I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. I denne del: Våren har kommet til hovedstaden, og byen som har ligget i dvale hele vinteren, våkner til liv. Det betyr at det blir mer å gjøre for politiet i Hundetjenesten og deres firbente kompanjonger. Endre og Philip er akkurat ferdig med et oppdrag der en bevæpnet person har truet flere, da de får melding om et grovt ran på Grønland. Det viser seg å være gullsmedranet fra våren 2014. Kristian og Lars treffer på en kjenning som over lengre tid har smuglet sprit for å selge det videre. Morten og Lars går flere spor med Toffen og Blitz i jakten på kriminelle.

19:00(19:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2016. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt. I denne del: Denne uken er budgiverne på skattejakt i lagerenheter i Somerset. Det er Charlotte og Shauns område, men det hindrer ikke de andre fra å legge inn skambud.

19:30(20:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2016. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt. I denne del: Heavy D er på plass i Caxton og som vanlig klar til å ofre mye for et godt parti. Sam forsøker å sjarmere de andre budgiverne, mens nykomlingene Glyn og James går rett på sak.

20:00(20:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: I en parodi på "Løp, Lola, løp" ser vi en ulykke ved frokostbordet gjennom hvert familiemedlems øyne. Mens Marge og Homer reiser til sykehuset for å sy Homers skadde tommel, tar Lisa med seg sin hjemmelagde språkrobot på vitenskapsutstillingen i Springfield. Bart roter seg oppi Fat Tonys illegale fyrverkerigesjeft.

20:30(21:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Nabo og enkemann Ned Flanders oppdager at et av hans avdøde kone Maudes ønsker var å lage en Bibel-inspirert fornøyelsespark. Ned allierer seg med Rachel for å fullføre prosjektet. Når en ulykke like ved medfører at publikum tror fornøyelsesparken er åsted for et mirakel, må Ned velge mellom å avsløre sannheten eller skumme fløten av det økte besøket.

21:00(21:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Gjesteartist i dag er Brad Sherwood.

21:30(22:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Episodens gjesteartist er Jeff Davis.

22:00(23:00)

> S.W.A.T.

Amerikansk krimdramaserie fra 2017. I denne nye S.W.A.T.-utgaven, inspirert av den tidligere serien og filmen med samme navn, følger vi marinesoldat Daniel "Hondo" Harrelson, som har fått i oppdrag å lede en taktisk enhet i Los Angeles-politiet - en jobb han han bør være godt rustet til, siden han er lojal overfor både gatemiljøet han vokste opp i, og kollegaene i blå uniform. I denne del: Hondo og SWAT-teamet forsøker å sirkle inn fire domfelte personer på rømmen i Los Angeles, deriblant en voldelig forbryter som Jessica hadde under kontroll.

23:00(00:00)

> Lethal Weapon

Oppstarten. Amerikansk actionserie fra 2016. Ekssoldaten og politimannen Martin Riggs sørger over å ha mistet sin kone, så han flytter til California for å begynne på nytt i LA-politiet. Han skal jobbe med Roger Murtaugh, som nylig har kommet tilbake på jobb etter et hjerteinfarkt. Riggs' tendens til å kaste seg hodeløst inn i enhver situasjon står i skarp kontrast til Murtaughs korrekte handlemåte. Da sjefen deres, Brooks Avery gir dem deres første sak, tar Riggs Murtaugh med på en biljakt i stor fart som ender i Long Beach Grand Prix og skuddveksling med narkolangerne. Trass i hans protester, føler den gamle politimannen seg mer levende enn på mange år. Etter at saken er ferdig etterforsket innser Riggs at han har funnet noe i Murtaugh som han har lett etter – en partner og en venn. I denne del: I den spennende sesongfinalen avdekker Riggs en sjokkerende hemmelighet om Mirandas dødsfall. Murtaugh slites mellom familien og partneren.

00:00(02:00)

> Natt på museet: Gravkammerets hemmelighet

Amerikansk familiekomedie fra 2014. Ben Stiller, Robin Williams. Den tidligere nattevakten Larry er ansvarlig for de ”visuelle effektene” under en gallamiddag museet holder i forbindelse med åpningen av et nytt planetarium. Effektene er i virkeligheten museets utstilte dyr og historiske figurer, som vekkes til live ved hjelp av en magisk tavle. Den holder dessverre på å miste sin kraft. Hva gjør man da?

02:00(02:20)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. I denne del: Ordfører West blir hovedmistenkt i et mord som skjer i hans herskapshus.

02:20(02:45)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: I den første episoden blir vi med når katastrofealarmen går. En tankbil med 40.000 liter flydrivstoff velter på flyplassen, og redningmannskapet må jobbe fort for å forhindre skader. Butikkdetektiven Jon ser en mann stjele i taxfreebutikken, og jakten på tyven er i gang. Tollerne beslaglegger doping som er kamuflert som aromatiske oljer, og SAS sin første flygning til Miami står i fare for å bli kansellert når det blir oppdaget en teknisk feil med flyet.

02:45(03:10)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: Tollerne åpner en forsendelse med proteinpulver som viser seg å inneholde et rekordstort dopingbeslag. Det bygger seg opp til slåsskamp ved en gate, og politiet må stille mannsterke opp. Butikkdetektivene tar opp jakten på en som har stjålet eksklusive briller i terminalen, og Airport Patrol, som har ansvar for sikkerheten ute på flyplassen, må ta affære for å hindre at fugler skal kollidere med fly.

03:10(03:55)

> Chicago P.D.

Amerikansk krimserie fra 2014. Om mennene og kvinnene som jobber i District 21 i politiavdelingen i Chicago. Denne avdelingen består av to svært ulike grupper: de uniformerte betjentene og etteretningstjenesten. Det enorme ansvaret ligger tungt på skuldrene til politiet i denne avdelingen og ofte får jobben følelsesmessige konsekvenser som merkes godt utenfor arbeidstid. I denne del: Lindsay ber Voight og teamet hans om hjelp med en sak mot den føderale arbeidsgruppen. Burgess nedgraderes til skrivebordsvakt.

03:55(04:40)

> Chicago P.D.

Amerikansk krimserie fra 2014. Om mennene og kvinnene som jobber i District 21 i politiavdelingen i Chicago. Denne avdelingen består av to svært ulike grupper: de uniformerte betjentene og etteretningstjenesten. Det enorme ansvaret ligger tungt på skuldrene til politiet i denne avdelingen og ofte får jobben følelsesmessige konsekvenser som merkes godt utenfor arbeidstid. I denne del: Etterforskningen av mordet på en mor og datter kompliseres av merkelige spor. Lindsay forbereder seg på et spaningsoppdrag i Bolivia, og Burgess og Roman innser at de må legge fortiden bak seg.

04:40(05:30)

> Garasjen

Norsk underholdningsprogram. Asgeir Borgemoen reiser i både inn- og utland for å møte nye motorentuisaster, besøke deres garasjer og se på enda flere kjøretøyer. Asgeir er selv en ivrig bilentusiast, og der han tidligere har hjulpet andre med å skru på biler, har han denne gangen skaffet seg en egen bil som han selv skal mekke på. I denne del: Vi møter igjen Ivar og Asgeir som skal teste Volvoen de har mekket på, og får noen tips på kjøreteknikk av en som virkelig kan det. Norges beste varebilsjåfør skal kåres, og for å finne ut hvem det er reiser Asgeir Norge rundt sammen med Varebilcupen. Vi møter også Sigurjon som skal bygge seg en Formula offroad-bil helt fra skratch. Vi blir kjent med Thomas som bygger seg en helt spesiell garasje. I tillegg skal Audien motivlakkeres, og Asgeirs kunnskaper skal testes.

05:30(05:55)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt. I denne del: Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene i denne populære serien.

05:55(06:00)

> Ingen sending