Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

00:00(00:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2016. I Søgne har Anna gjort i stand til barnebursdag. William fyller 2 år og hele huset står på hodet. I Karasjok får Tonje endelig prøve ut slakteferdighetene sine. Det blir en blodig, men lærerik dag på jobb. I Oslo reiser Kristine på maledate med sin nye flamme, Fabian. Men hun får raskt kjenne på sjalusien når Fabian kommer med avslørende opplysninger om sin fortid.

00:30(01:00)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2016. I Drammen har Anniken bestemt seg for å dra på skogstur med pappa. Men ingen av dem er helt forberedt på hvor krevende en fjelltur faktisk kan være. Kristine har fått invitasjon til Kjendisgallaen og er klar for den røde løper. Men alkoholen sitter løst og hun får et ublidt møte med sin aller første kjendisfest. Dagen derpå er fylleangsten stor.

01:00(01:55)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2015. I Am Not Waiting Anymore. Jackson får vite om Aprils graviditet, samtidig som Alex og teamet gjennomgår en trippel-organtransplantasjon som tar flere timer. Andrew insisterer på at han ikke vil ha spesialbehandling nå som forholdet med Maggie er offisielt, mens Meredith vurderer å date igjen.

01:55(02:50)

> No Tomorrow

Amerikansk dramaserie fra 2016. Evie (Tori Anderson) er et nysgjerrig ordensmenneske. Hun møter den sjarmerende og frisinnede Xavier (Josca Sasse) som oppfordrer henne til å nyte livet mer. Han mener nemlig at menneskeheten kun har åtte måneder og tolv dager igjen før verdens ende. Evie må bestemme seg for om hun tror på Xavier.

02:50(03:50)

> Mitt drømmehjem

Kanadisk livsstilsserie fra 2015. De nybakte foreldrene Katie og Justin tilbringer helgene i byen og ukedagene i huset til Justins foreldre. Nå er de utslitte av denne livsstilen og klar for å finne seg et hjem hvor de kan slå seg til ro.

03:50(04:45)

> Mitt drømmehjem

Kanadisk livsstilsserie fra 2015. Alenemoren Anna har hatt et tøft år. Hun er takknemlig for at hun kan bo hos familien, men nå er hun klar for å invistere i et hjem til seg selv og barna. Drew og Jonathan vil mer enn gjerne hjelpe den positive damen.

04:45(05:30)

> The Talk

Amerikansk talkshow. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Eve Jihan Jeffers.

05:30(06:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Brandon hjelper en mor å finne riktig hund til sønnen som har litt spesielle behov.