Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

23:00(00:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Kylie Jenner har datet rapperen Tyga en god stund. Han har tidligere vært i et forhold med Blac Chyna, som han har barn sammen med. Nå ryktes det at Blac Chyna datre Kylies bror, Rob Kardashian! Dette faller ikke i god jord hos resten av Kardashian-familien.

00:00(00:55)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: En Dolly Parton- imitator vil ha fjernet overflødig hud.

00:55(01:45)

> Grey's Anatomy

A Change is Gonna Come. Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Hverdagen er ganske så annerledes for de tidligere turnuslegene ved Seattle Grace Hospital når det endelig er duket for en ny sesong med "Grey's Anatomy".

01:45(02:35)

> Beverly Hills 90210

Amerikansk dramaserie. Søskenparet Annie og Dixon er nye på skolen og må takle både klikker, intriger og kjærlighetsproblemer i den nyeste "Beverly Hills 90210"-serien.

02:35(03:20)

> Judging Amy

Amerikansk dramaserie. Amy Gray har fått nok av ekteskapet og sett seg lei på New York. Hun tar datteren Lauren på armen og flytter inn til sin mor i Connecticut. Her begynner hun sitt nye liv og en ny karriere som dommer. I denne del: Kyle har allerede klart å miste sin nye jobb. Lauren undrer seg over begrepet "utroskap". Hun spør Amy om det var grunnen til at hun skilte seg fra pappaen hennes.

03:20(04:05)

> Glee

Amerikansk dramaserie. Will Schuester er fortsatt dirigent for skolens Glee Club, "New Directions". Nå som flere av korets uteksaminerte stjerner prøver lykken utenfor McKinley High School, må han bygge opp igjen koret med nye medlemmer. I denne del: I denne jubileumsepisoden (episode 100) ser vi at alle returnerer til McKinley for å dele historier fra de 100 Glee-oppdragene de har hatt. En ny og forbedret Puck prøver seg på Quinn igjen, mens det matematiske geniet Brittany har mistet kreativiten.

04:05(04:30)

> Syk av mat

Britisk realityserie. De er avhengig av en spesiell type mat og de trenger hjelp. Terapeut Mike Dow og matekspert J.J. Virgin hjelper forskjellig mennesker med sin matavhengighet.

04:30(05:15)

> The O.C.

Amerikansk dramaserie. I denne del: Vennene prøver å få Marissa tilbake til skolen.

05:15(05:35)

> Hot Bench

Amerikansk realityserie. Tre dommere, Patricia DiMango, Tanya Acker, og Larry Bakman, løser rettstvister på tv. De hører først på motpartene, så diskuterer de seg i mellom før dommen blir avsagt, foran kamera. Fra skaperne av "Judge Judy". Tre dommere, Patricia DiMango, Tanya Acker, og Larry Bakman, løser rettstvister på tv. De hører først på motpartene, så diskuterer de seg i mellom før dommen blir avsagt, foran kamera.

05:35(06:00)

> Hot Bench

Amerikansk realityserie fra 2016. Tre dommere, Patricia DiMango, Tanya Acker og Larry Bakman løser rettstvister på TV. De hører først på motpartene, så diskuterer de seg i mellom før dommen blir avsagt foran kamera.