Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

03:15(04:10)

> Crazy Ex-Girlfriend

Amerikansk komiserie fra 2017. Rebecca er på sykehuset etter selvmordsforsøket. Sykehusets psykiater gir henne en diagnose. Valencia blogger om utviklingem, Nathaniel besøker sin egen mor som også har forsøkt å ta livet av seg, mens Josh overhører…. Josh Is Irrelevant. Rebecca Bunch søker etter kjærlighet og lykke i California, tilfeldigvis i samme by som sin store kjærlighet, Josh.

04:10(05:00)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:00(05:30)

> Singelliv Sverige

Svensk realityserie fra 2017. Amanda skal til Stockholm for å feste, men alt ser ikke ut til å gå etter planen. Josefine er forelsket i en fyr jun inviterer med ut. Seks, svenske single ungdommer viser usensurert sin egen virkelighet, på veien inn i datingjungelen. I programmet deler ungdommene intime og ærlige historier hvor det svinger fra de vanskeligste til de lykkeligste øyeblikkene i livene deres, alt filmet av dem selv. Jakten foregår på klubber, caféer og i et og annet soverom. Vi følger single ungdommer på vift i datingjungelen. I programmet deler de intime og ærlige historier hvor det svinger fra de vanskeligste til de lykkeligste øyeblikkene i livet deres - alt filmet av dem selv.

05:30(06:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Før Brandon kan finne et nytt hjem til Aussie må han hjelpe hunden med å overvinne sin separasjonsangst. Aussie. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr.