Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

02:00(03:00)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2017. Den berømte Dr. Harper Avery kommer til Grey Sloan, og hos Bailey er nervene er på høykant. Samtidig dukker et kjent ansikt fra Merediths fortid opp, og Amelia henter inn en av sine tidligere professorer for å få…. Go Big or Go Home. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital.

03:00(03:55)

> Elementary

Amerikansk dramaserie fra 2018. Samtidig som Sherlock Holmes prøver å akseptere en diagnose som setter både hans karriere og edruelighet i fare, møter han Michael. Michael gir Sherlock æren for at han selv klarte å overkomme sin avhengighet. An Infinite Capacity for Taking Pains. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker.

03:55(04:50)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

04:50(05:20)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. I første program av sesong to møter vi to gründere som elsker å reise og tilbringe tid i naturen ,og som nå ønsker å bo på en båt i Charleston Harbor. Tiny Alternative in Charleston. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

05:20(06:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie fra 2019. Brandon sjekker hvordan det står til med hunder han tidligere har trent. Har de klart å oppfylle behovene til de nye eierne sine?. A higher purpose. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr.