Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

19:55(21:00)

> The Single Wives

Australsk realityserie fra 2018. Sannhetens time er kommet, og vi får vite om oppdrag kjærlighet har er fullført. Vi møter damene igjen etter en måned, hva blir den største bomben?. The Decision. Vi følger fire kvinner som alle er skilte og har vært uheldige i kjærligheten, i jakten på drømmemannen og ny romantikk. I en måned bor de sammen, og får kursing og eksperthjelp av den renommerte datingcoatchen Matthew Hussey.

21:00(23:15)

> Crazy/Beautiful

Amerikansk drama fra 2001. Nicole og Carlos er definitive motsetninger. Nicole er datter av en kongressrepresentant, velstående, blond og bortskjemt. Carlos kommer fra en fattig latinsk familie, og han jobber hardt for å komme inn på den samme skolen som Nicole, som ligger to timers busstur fra hjemmet. Nicole og Carlos innleder et forhold, i trass til sine foreldre og søsken som mener forholdet er dømt til å mislykkes.

23:15(01:40)

> My Best Friend's Girl

Amerikansk romantisk komedie fra 2008. Dustin er en jovial kar som er forelsket i Alexis, men hun vil bare være venner. Dermed hyrer Dustin inn kompisen Tank til å ta Alexis med på en date så forferdelig at Alexis blir drevet rett tilbake i armene….

01:40(02:35)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Ashley, den gråtende jomfruen fra «Ungkaren», må gi slipp på fortiden sin for å kunne åpne hjertet sitt for ny kjærlighet. Artisten Dakota trenger også Pattis hjelp til å finne lykken på nytt. The Crying Virgin and the Gullible. Verdens mest kjente matchmaker, Patti Stanger, hjelper sine rike klienter med å finne kjærligheten.

02:35(03:30)

> Siste sjanse i paradis

Australsk livsstilsprogram. Det er den siste dagen og Sandy og Michael har en siste oppgave til parene. Alle skal kle seg som eldre versjoner av seg selv 50 år fra nå og beskrive livet sitt sammen. Fem etablerte par får en måned på seg til å til å redde forholdet på en vakker, tropisk øy. Utroskap, intimitet og lidenskap adresseres. Familieliv, hus og hjem står på spill når de til slutt må velge om de vil holde sammen, eller gå hver sin vei.

03:30(04:25)

> Dicte

Dansk spenningsserie fra 2015. Dicte har funnet ut at hun har en søster som bor i Aarhus, og selv om Christian Oxholm fraråder Dicte å ta kontakt med henne, er hun altfor nysgjerrig til å holde seg borte. Hemmelig søster. I denne sesongen har Dicte endelig funnet kjærligheten. Hun har giftet seg med Bo og sluttet i jobben som journalist for å kunne skrive bok. Men på et fotooppdrag i Libanon blir Bo tatt som gissel og Dicte blir tvunget tilbake i jobb. Sammen med Wagner må hun prøve å få Bo hjem i live.

04:25(05:20)

> Luksusboden

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. To sci-fi-entusiaster, en dame og en mann, skal få hvert sitt skur omgjort til gjesterom med stjerner og planeter. Into Space!. Damedesign mot herredesign! Det har blitt en trend å utnytte alle små rom og boder i et hjem. I dette programmet blir det konkurranse, kvinner mot menn. Hvem lager det fineste rommet?

05:20(06:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Et par som leier ut ferieeiendommer på Long Island håper å finne seg et lite feriehus med en liten strand, på et lite budsjett, til eget bruk. Puget Sound Tiny. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.