Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

08:00(08:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Et gift par søker tilbake til hjembyen og til et bittelite hjem. Return to Tiny in Boise. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

08:30(09:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. En lege og hans kone ønsker seg et bittelite hjem, men det viser seg at de har ganske motstridende interesser. San Diego's Tiny Craftsman. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

09:00(10:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. I denne episoden blir teamet overrasket av brannskader og sprukne rør i huset de skal gjøre til et overskuddsprosjekt. Det topper seg da det viser seg at huset også har en leieboer som nekter å flytte!. Uninvited Guest , The. Vi følger små eiendomsselskaper i USA i deres søken etter den billigste og mest håpløse eiendommen i nabolaget, det huset ingen andre vil ta i. I hvert program investeres tusenvis av dollar for å lage et drømmehjem de kan selge med profitt.

10:00(11:00)

> Baywatch

Amerikansk dramaserie fra 1993. En vakker kvinne og hennes søster konkurrerer om Mitchs kjærlighet. I mellomtiden forteller Matt om sin frykt for haier. Mirror-Mirror. Følg det dramatiske livet til de veldreide badevaktene på Santa Monica Beach.

11:00(12:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. En familie på fire bygger et lite hus, og utfordringen for John og Zack er å sørge for at de to tenåringene i familien får sitt eget private område. River escape. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

12:00(12:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk underholdningsserie fra 2013. Tarek og Christina finner en eiendom i Los Angeles som de byr på usett. Flipp eller flopp?. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken.

12:30(13:00)

> Solsidan

Svensk komiserie. Alex og Anna pusser opp huset sitt og flytter hjem til moren til Alex mens arbeidet pågår. Hun kan avsløre at hun dater en ny mann, som er ingen ringere enn den sinte naboen Alex husker fra barndommen. Vi følger de to naboparene Alex og Anna og Fredde og Mickan i deres hverdagsforviklinger.

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Bruce forbereder overgangen til det å bli kvinne og får støtte fra sine barn, som er på vei tilbake fra Montana. Samtidig reiser Kris og Kendall til Paris, og Kim har et siste håp om å bli gravid. In the blink of an eye. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris, Kendall og Kylie Jenner, Scott Disick med flere.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Kim og Khloe oppfyller sin fars drøm om å besøke deres barndomshjem når de reiser til Armenia. På samme tid er Kourtney overrasket over å finne ut hvorfor Kylie opptrer så fjern. Mother Armenia. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris, Kendall og Kylie Jenner, Scott Disick med flere.

15:00(15:30)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Endelig er huset på Jessheim innflytningsklart og hele familien er i sving for å komme i orden. Midt opp i det hele reiser Jørgine, Milano, Trude og tvillingene på treningsreise til Kypros, hvor tvillingene skal debutere som…. Nytt hus, nye muligheter. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

15:30(16:00)

> Drømmekjolen

Amerikansk realityserie. Den nederlandske brudemodellen Daisy, leter etter sin egen brudekjole. Men å finne Daisys drømmekjole viser seg å være vanskeligere enn Ian tenkte. Keasha fra "Kjolen som sier ja" har flyttet til Canada og startet sin egen brudekjolesalong. Nå hjelper hun kvinnene der å finne den perfekte kjolen til den største dagen i livet deres: bryllupsdagen.

16:00(17:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2018. En ung kvinne med "sidenipler" besøker doktorene, og en annen kvinne trenger en neseoperasjon etter at ansiktet ble ødelagt i en bilulykke. Lumpy Lipo and Slippy Nippy. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

17:00(18:00)

> 100% Hotter: Make Me Over

Britisk realityserie. Stilen til standup-komikeren Dominique er til å gråte av, og kriser i familien har gjort at hun har forsømt seg selv. Nå er hun lei av sin kjedelige jeans – og t-skjortegarderobe, og ber om hjelp. Kvinner og menn som står fast i sin egen dårlige stil, blir vurdert av publikum. Etter 24 timer med krisehjelp fra dyktige stylister, skal deltakerne bedømmes på nytt. Har superstylistene klart å gjøre dem hottere?

18:00(19:00)

> Bolighjelpen UK

Britisk livsstilsserie fra 2018. Andy og Jess synes huset deres med tre rom har blitt for lite for familien på fire, og trenger hjelp! Paret tror løsningen er å bygge om på loftet, men Kirstie peker på kjelleren!. Jess & Andy. Med glimt i øyet går eiendomsekspert Phil Spencer og Kirstie Allsopp til vennligsinnet kamp mot hverandre, når de skal overbevise huseiere om å enten selge huset sitt, eller renovere det.

19:00(20:00)

> Baywatch

Amerikansk dramaserie fra 1993. En vakker kvinne og hennes søster konkurrerer om Mitchs kjærlighet. I mellomtiden forteller Matt om sin frykt for haier. Mirror-Mirror. Følg det dramatiske livet til de veldreide badevaktene på Santa Monica Beach.

20:00(21:00)

> 100% Hotter: Make Me Over

Britisk realityserie. Bodybuilderen Nancy elsket å pynte seg å gå på byen, men nå tilbringer hun all sin tid i treningstøy. Kan hun finne tilbake sin glamorøse side samtidig og samtidig være sporty? Dan skal flytte til Canada for å studere. Kvinner og menn som står fast i sin egen dårlige stil, blir vurdert av publikum. Etter 24 timer med krisehjelp fra dyktige stylister, skal deltakerne bedømmes på nytt. Har superstylistene klart å gjøre dem hottere?

21:00(22:00)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Endelig er huset på Jessheim innflytningsklart og hele familien er i sving for å komme i orden. Midt opp i det hele reiser Jørgine, Milano, Trude og tvillingene på treningsreise til Kypros, hvor tvillingene skal debutere som…. Nytt hus, nye muligheter. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

22:00(23:00)

> Fengslende kjærlighet

Amerikansk dokusåpe fra 2019. Den tidligere svindleren Michael sjonglerer mellom kone og kjæreste. Lizzie gir Scott en makeover, men datteren hennes vil ha ham ut av huset. Clint frir under første møte med Tracie. Secrets and cellmates. Vi møter par som forelsker seg på tvers av fengselsmurene, får innblikk i deres håp og drømmer, og følger dem etter at den innsatte er kommet ut. Hvordan går det da med kjærligheten?

23:00(23:55)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2018. Legene redder en manns nese etter at han ble bitt av en hund, mens en australsk kvinne har fått et alvorlig tilfelle av «større pupper!». 2,000CCs and Counting. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

23:55(00:25)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Det er trening og soling som står i fokus på Kypros. Vil tvillingene innfri som instruktører? Mamma Trude gjør så godt hun kan som “au pair” på turen og Jørgine kommer med en sjokkerende avsløring for tvillingene ved…. Debuten. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

00:25(01:25)

> Siste sjanse i paradis

Australsk livsstilsprogram. Parterapeut Michael introduserer deltakerne for en «unnskyldningsboks» hvor hvert par kan gå inn og innrømme løgner og annet de har skjult for sin partner. Fem etablerte par får en måned på seg til å til å redde forholdet på en vakker, tropisk øy. Utroskap, intimitet og lidenskap adresseres. Familieliv, hus og hjem står på spill når de til slutt må velge om de vil holde sammen, eller gå hver sin vei.

01:25(02:20)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2018. En ung kvinne med "sidenipler" besøker doktorene, og en annen kvinne trenger en neseoperasjon etter at ansiktet ble ødelagt i en bilulykke. Lumpy Lipo and Slippy Nippy. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

02:20(03:15)

> Grand Hotel

Amerikansk dramaserie fra 2019. Danny og Jason dykker dypere ned i mysteriet rundt Skys forsvinning. En gammel ven av Gigi sjekker inn på hotellet, og dette får Santiago til å føle seg utilpass. Javi blir satt i arbeid. The Big Sickout. Den karismatiske Santiago Mendoza eier et hotell, og hans glamorøse kone, Gigi, og deres voksne barn lever på suksessen hans. Rike og vakre gjester omgir seg i luksus, men skandalene, voksende gjeld og eksplosive hemmeligheter gjemmer seg under det perfekte eksteriøret.

03:15(04:10)

> Syrror

Svensk dramaserie fra 2016. Malin stilles overfor et vanskelig dilemma når en gammel studievenn kommer til sykehuset med en autistisk pasient. Samtidig må hun håndtere sitt nye liv som samboer med bonusbarn. Episode 4. Vi følger fire sykepleierne på et av Stockholms største akuttmottak, med en hverdag preget av dramatikk, romantikk og tøffe avgjørelser.

04:10(05:00)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:00(05:30)

> Flipp eller flopp Atlanta

Amerikansk livsstilsprogram fra 2017. Ken og Anita kjøper et hus de kun har sett på nettet, og får snart merke at huset ikke er som forventet. Ken og Anita Corsini driver en familiebedrift der de renoverer og selger mer enn hundre hus i året i Atlanta-området. Jobben med å gjøre gamle, nedslitte sørstatshus beboelige igjen, er en kamp både mot klokken og store utgifter.

05:30(06:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie fra 2019. En Foxhound skal bli en ny eiers bestevenn. Men før det, må hunden bli kvitt sin separasjonsangst. Betsy. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr.