Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

01:00(01:55)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2015. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital. I denne del: Legene jobber desperat for å redde livet til en ung gutt som har blitt skutt ved et uhell. Samtidig blir Arizona opprørt når Callie prøver å ta en viktig avgjørelse om Sophias fremtid uten å spørre henne.

01:55(02:50)

> Crazy Ex-Girlfriend

Amerikansk komiserie fra 2015. Rebecca Bunch er en vellykket partner i et prestisjefylt i advokatfirma i New York. Impulsivt slutter hun i jobben og forlater sin eksklusive leilighet på Manhattan for å søke etter kjærlighet og lykke i California. I denne del: Rebecca sender Paula en tekstmelding om at hun elsker Josh, men oppdager etter en stund at hun har sendt meldingen feil ...

02:50(03:45)

> Rita

Dansk dramakomiserie. Rita er en idealistisk og høyst upedagogisk lærer - farlig ærlig og herlig uforutsigbar. Hun er både elsket og fryktet blant elever, foreldre og kolleger, men sine egne barn har hun ikke alltid kontroll på. I denne del: Ritas mor er død. Rita selv er tilsynelatende upåvirket av hendelsen, noe som påvirker forholdet til hennes egne barn.

03:45(04:35)

> Rita

Dansk dramakomiserie. Rita er en idealistisk og høyst upedagogisk lærer - farlig ærlig og herlig uforutsigbar. Hun er både elsket og fryktet blant elever, foreldre og kolleger, men sine egne barn har hun ikke alltid kontroll på. I denne del: Rosa oppdager hvem hennes far var utro med, og plutselig er Rita i meget store problemer.

04:35(05:20)

> The Talk

Amerikansk talkshow. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:20(06:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Elisabeth og James bor i Idahoe i et stor hus. Elkisabeth er forfatter og ønsker seg et lite hus som kan brukes til skrivestue. Men de er ueninge om størrelsen.