Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

20:00(21:00)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. I denne del: Gutta går bananas på en ranch i Texas hvor Mike har sett seg ut en folkevogn-buss som er omgjort til en jakthytte på hjul. Frank finner et arvestykke som får en high school- besettelse til å blusse opp igjen.

21:00(22:00)

> I kongens klær

Norsk dokumentarserie fra 2017. Hvert år mønstrer flere hundre håpefulle unge nordmenn til tjeneste i Hans Majestet Kongens Garde. På et år skal de forvandles fra uskyldige ungdommer, til ansvarlige krigere som skal beskytte både konge og fedreland. I denne dokumentarserien følger vi et knippe av disse på deres ulike ferder fra barnerommet til skarp beredskap i en av Hærens mest mangfoldige og ærefulle avdelinger. I denne del: Hvordan endrer man seg etter ett år i Hans Majestet Kongens Garde? I denne episoden er vi med gardistene når de må ta farvel med hverandre og livet i kongens klær, og ser fremover mot livet etter endt tjeneste.

22:00(00:15)

> San Andreas

Amerikansk actiondrama fra 2015. Alexandra Daddario, Dwayne Johnson. Etter at den beryktede San Andreas-forkastningen omsider gir etter, og utløser et massivt jordskjelv i California, må en redningshelikopterpilot og hans fraseparerte kone sammen ta seg frem fra Los Angeles til San Francisco for å redde sin eneste datter. Men den farlige reisen nordover er bare begynnelsen. Når de tror det verste er over... så har det bare så vidt begynt. Åldersgräns: 11 år.

00:15(02:10)

> Catch .44

Amerikansk actiondrama fra 2011. Malin Akerman, Nikki Reed. For Tes og de to medarbeiderne Kara og Tara virker jobben enkel: De skal snappe opp en narkotikaforsendelse for sjefen Mel på en avsidesliggende kafé. Men oppgaven utløser en ustoppelig kjedereaksjon, og alle innser snart at ingen er hvem de utgir seg for å være og at jobben handler om mer enn å eliminere konkurrentene. Det som begynte som en enkel jobb utvikler seg til å bli en katt og mus-lek – med tunge våpen. I denne del: Tes og hennes to venninner, Dawn og Kara, jobber som håndlangere for gangsterkongen Mel, spilt av Bruce Willis, og adlyder alle hans bisarre ordre. Når de får i oppgave å forpurre en narkohandel står de plutselig midt i et oppgjør med en psykotisk morder, en gal kokk og en diger trucker - som ironisk nok alle er innleid av Mel. Åldersgräns: 11 år.

02:10(04:00)

> Mord i Det hvite hus

Amerikansk thriller fra 1997. Wesley Snipes, Diane Lane. Harlan Regis er detektiv i Washington D.C. og blir tilkalt for å oppklare mordet på en kvinne i Det Hvite Hus. Etter årevis av jobbing i hovedstaden er mord nærmest blitt rutine. Men når Regis tilkalles, finner han ut at det er mye ugjort i bransjen. For eksempel er han ikke vant til å jobbe, eller samarbeide, med Secret Service-agenter som er høyt hevet over loven, og han er ikke vant til at bevis plutselig forsvinner.Han får motvillig hjelp av den kvinnelige agenten Nina Chance, som har fått ordre om å løse problemene så hurtig og stille som mulig. Et nett av korrupsjon og lite tillitvekkende peronligheter gjør at Regis og Chance blir stående alene, overfor en morder som kan slå til igjen, med enda større konsekvenser enn det første drapet. Åldersgräns: 15 år.

04:00(04:45)

> Trafikkpolitiet

Svensk dokumentarserie fra 2017. Mer enn en million bilister ferdes på Stockholms veier hvert døgn. Mellom byens innbyggere og kaos står 50 trafikkbetjenter som arbeider for å stoppe kriminaliteten og gjøre trafikken sikker. Trafikkpolitiets hverdag er variert og dramatisk. I denne del: Trafikkpolitiinspektør Ullis stopper en yrkessjåfør med cannabis i blodet. En påvirket mann med narkotika på seg stikker av fra politiet til fots. Dyreambulanseføreren Nicole Pike ble påkjørt av en lastebil mens hun ventet på berging på motorveien.

04:45(06:00)

> Saturday Night Live

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. Det legendariske underholdningsprogrammet Saturday Night Live er en humorinstitusjon som med treffsikre parodier tar pulsen på amerikansk populærkultur og politikk. I denne del: Episoden ledes av Natalie Portman.