Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

10:20(11:20)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokusåpeserie fra 2012. Richard gjør om en «stygg» 1978 Ford Fairmont til en kul drift-bil. Richard selger en sjelden 1967 Corvette Stingray. Fast & Furious Fairmont.

11:20(12:20)

> Trafikkpolitiet

Svensk dokumentarserie fra 2017. En kraftig beruset mann prøver å kjøre fra trafikkpolitiet. To motorsykkelførere med identiske nummerskilter stikker av, og en bilist kjører mot kjøreretningen på motorveien i 140 km/t. Mer enn en million bilister ferdes på Stockholms veier hvert døgn. Mellom byens innbyggere og kaos står 50 trafikkbetjenter som arbeider for å stoppe kriminaliteten og gjøre trafikken sikker. Trafikkpolitiets hverdag er variert og dramatisk.

12:20(13:30)

> Top Gear

Britisk motormagasin. James prøver å gjenskape kjenningsmelodien til "Top Gear" ved å bruke motorlyder fra forskjellige biler. I tillegg blir Ford F-150 SVT og Lamborghini Murciélago Roadster testet ut. Det finnes folk som liker bil, og det finnes folk som elsker bil. Og så har man gutta i "Top Gear". Stikkord er fete biler, stor fart og gale stunts, med andre ord en oase for bilgale.

13:30(14:00)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. Ørkenlandet Mojave i California er vertskap for en røff auksjon der oppkjøperne må lete lenge for å finne noe av verdi. From Dust Til' Dawn.

14:00(14:30)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. Oppkjøperne setter kursen mot fjellene i Rimforrest i California, der auksjonen foregår i snø. Casey prøver å holde Renes øyne på prisen. There's No Business Like Snow Business.

14:30(15:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Rick auksjonerer bort noen av sjappas kuleste funn. Tilbake i Vegas sjekker Corey og Chum ut en Ultra 4 Racecar. Så får Rick se en av verdens største samlinger av Mikke Mus-effekter. Rick's Roulette.

15:25(15:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Gutta står ansikt til ansikt med en skapning fra Black Lagoon. Rick får tak i et håndskrevet kjærlighetsbrev fra Judy Garland til Frank Sinatra. Senere prøver Chum og Corey å skremme Rick. Pawn Creature.

15:55(16:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2017. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

16:25(16:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2017. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

16:55(17:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi er i Fredrikstad, og til tross for dårlig vær er utelivet sydende, og patruljen må hjelpe en full og barbeint dame hjem - skjønt hun husker ikke helt hvor «hjem» er. Fredrikstad. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne.

17:25(18:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. "Nattpatruljen" er i Trondheim, og denne natten får politifolkene beskjed om at en person har hoppet i elva - og strømmene er strie. Trondheim. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne.

18:00(18:30)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. En auksjon utfordrer oppkjøperne til å gjøre gode funn i et tårn av lagre i sentrum av Los Angeles. Downtown Lockers and Uptown Dreams.

18:30(19:00)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. Auksjoner i Westminster, California bringer inn store summer med lagre som selger for tusener. Jarrod og Brandi ser etter raske kjøp, men de høye prisene får dem til å ta risiko som ikke akkurat er noe kupp. Middle-Aged Mutant Ninja Buyers.

19:00(19:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En signert Beatles-gitar fra 1963 kommer inn i sjappa. Corey sjekker ut en Suzuki motorsykkel fra 1981. Så prøver Rick å lære gutta litt kontoretikette. Ticket to Pawn.

19:30(20:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En styrketestmaskin fra 1930-tallet kommer inn i sjappa. Rick henger seg opp i abstrakt kunst av Hollywood-skuespiller Anthony Quinn. Penny For Your Pawn.

20:00(21:00)

> Trafikkpolitiet

Svensk dokumentarserie fra 2017. Trafikkpolitiinspektør Ullis stopper en yrkessjåfør med cannabis i blodet. En påvirket mann med narkotika på seg stikker av fra politiet til fots. Mer enn en million bilister ferdes på Stockholms veier hvert døgn. Mellom byens innbyggere og kaos står 50 trafikkbetjenter som arbeider for å stoppe kriminaliteten og gjøre trafikken sikker. Trafikkpolitiets hverdag er variert og dramatisk.

21:00(21:30)

> Norske rednecks i Syden

Norsk underholdningsserie fra 2020. Daniel og Hilde begynner å finne seg til rette på Kreta. De koser seg på stranda og ender opp på en lokal bygdefest på kvelden!. Hatten er på, og kofferten er lastet med spekepølse, strips, gaffateip og raggsokker, alt som behøves når en ekte redneck skal ut på tur. Denne gang går turen til Kreta, og blant de reisende er det noen som gleder seg og andre som er skeptiske til å forlate sine vante og trygge omgivelser.

21:30(22:00)

> Norske rednecks i Syden

Norsk underholdningsserie fra 2020. Hilde er tom for truser så Daniel hjelper henne med å kjøpe inn nye. Erik Röv tar med seg foreldrene på tur med hest og kjerre, mens healeren Øystein prøver å helbrede Redneck-tvillingene Svein Roger og Stig Vidar…. Hatten er på, og kofferten er lastet med spekepølse, strips, gaffateip og raggsokker, alt som behøves når en ekte redneck skal ut på tur. Denne gang går turen til Kreta, og blant de reisende er det noen som gleder seg og andre som er skeptiske til å forlate sine vante og trygge omgivelser.

22:00(23:00)

> Insider

Norsk dokumentarserie fra 2019. I ni sesonger har Insider vist deg skyggesiden av det norske samfunnet og fått innpass i ulike lukkede miljøer. Uløste saker. I dokumentarserien "Insider" oppsøker vi miljøer og møter mennesker de færreste har tilgang til.

23:00(23:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2013. Sheldon opplever en personlig krise når han innser at han har kastet bort livet sitt på stringteori. Howard og Bernadette går på dobbeltdate med Raj og Emily. The Relationship Diremption. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

23:30(00:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2013. Sheldon og Leonard må håndtere Professor Protons bortgang, samtidig som de forbereder seg på Star Wars-dagen. Under begravelsen diskuterer Leonard og Penny sitt forsøk på å fri til hverandre. The Anything Can Happen Recurrence. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Jake kommer med en mannssjåvinistisk ytring foran Judiths selvhjelpsgruppe, og kvinnene mener at Charlies hjem er et uegnet miljø for barn. Charlie må godsnakke med kvinnene for å få nevøen tilbake. Just Like Buffalo. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

00:30(01:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie blir skremt av at en av hans mange kvinner tror hun er gravid. Da det viser seg å være falsk alarm, foreslår Alan at Charlie steriliserer seg. Can You Feel My Finger?. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

01:00(02:00)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2014. Mike finner en 56 år gammel Citroën 2CV, som tilbringer pensjonisttilværelsen i det solfylte Sør-Frankrike. Med alder kommer imidlertid problemer - får Edd liv i den gamle motoren?. Citroen 2CV.

02:00(03:00)

> American Chopper: Senior vs. Junior

Amerikansk realityserie fra 2010. Junior og Mikey er i Louisiana for å rådføre seg med Will fra Red Jacket Firearms angående et spesialbygd gevær. Senior prøver å skvære opp med sønnene. Big Guns. Teutul-familien skreddersyr motorsykler.

03:00(03:40)

> Ghost Adventures

Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Zak Bagans, Nick Groff og Aaron Goodwin etterforsker verdens mest skremmende og hjemsøkte steder. Union Hotel. Zak Bagans, Nick Groff og Aaron Goodwin etterforsker verdens mest skremmende og hjemsøkte steder. Trioen intervjuer øyevitner og historikere på hvert sted og analyserer det de finner sammen med respekterte eksperter på det overnaturlige.

03:40(04:30)

> Ghost Adventures

Amerikansk dokumentarserie fra 2019. Zak Bagans, Nick Groff og Aaron Goodwin etterforsker verdens mest skremmende og hjemsøkte steder. St. Ignatius Hospital. Zak Bagans, Nick Groff og Aaron Goodwin etterforsker verdens mest skremmende og hjemsøkte steder. Trioen intervjuer øyevitner og historikere på hvert sted og analyserer det de finner sammen med respekterte eksperter på det overnaturlige.

04:30(05:15)

> Mysterier på museet

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Don Wildman undersøker en kontroversiell filmsnutt, kriminelle tvillinger og en hjemsøkt lanterne. Hedy Lamarr's Escape, the Kray Twins and Maco Light. Don Wildman undersøker spennende gjenstander på forskjellige museer.

05:15(06:00)

> Hotellfikserne

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Anthony besøker naturskjønne Montana for å hjelpe en familie som eier to moteller. Familen Hills er ikke fornøyd med sønnen Matthews forlovede, som har har skapt splid i familien. Rocky Relationships. Hotellfikser Anthony Melchiorri og hans designerteam bygger om hoteller som sliter og forvandler dem til suksessfulle turistmål.