Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

20:55(21:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2017. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

21:30(23:50)

> Crocodile Dundee II

Australsk-amerikansk actionkomedie fra 1988. Gangstere er på jakt etter Sue på grunn av en avslørende artikkel hun har skrevet om New Yorks kriminelle underverden.

23:50(00:45)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2017. Det er dags for den store Redneckfestivalen som arrangeres på eiendommen til Väinö og Gunn Berit på Spritamäki i den svenske delen av Finnskogen. Rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle. De er virkelighetens MacGyvere, med litt mindre dramatiske hverdagsliv. Får de sin dose mekking, musikk og øl synes de livet er vakkert. De omgås ikke det de mener er "normale" folk og bryr seg lite om konvensjoner.

00:45(01:40)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2017. Det er dags for den store redneckfestivalen på eiendeommen til Väinö og Gunn-Berit på Spritamäki, og folk og campingvogner har valfartet langveisfra. Rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle. De er virkelighetens MacGyvere, med litt mindre dramatiske hverdagsliv. Får de sin dose mekking, musikk og øl synes de livet er vakkert. De omgås ikke det de mener er "normale" folk og bryr seg lite om konvensjoner.

01:40(02:30)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2017. Gunn Berit og Väinö har pakket med både reisebrenneapparat og to år gammel pant når de drar på campingferie til Danmark sammen med Jarle og Rita. Rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle. De er virkelighetens MacGyvere, med litt mindre dramatiske hverdagsliv. Får de sin dose mekking, musikk og øl synes de livet er vakkert. De omgås ikke det de mener er "normale" folk og bryr seg lite om konvensjoner.

02:30(03:20)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokusåpeserie fra 2013. Motormesteren Richard Rawlings og mekanikertalentet Aaron Kaufmann fra Gas Monkey Garage leter etter forfalne biler som de kan pusse opp og tjene penger på. Chopped and Dropped Model A, Part I.

03:20(03:45)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2003. Bilekspertene Mike Brewer og Edd China utfører mekanisk magi på en original Austin Mini. Del 1 av 2. Mini - Part 1.

03:45(04:10)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2003. Bilekspertene Mike Brewer og Edd China utfører mekanisk magi på en original Austin Mini. Del 2 av 2. Mini - Part 2.

04:10(05:00)

> Kindig Customs

Amerikansk dokusåpeserie fra 2017. Sjefen har sagt ja, og Continental fortsetter prosjektet. De vil bruke en unik blåfarge og en diger V12-motor. Dave ber RMD-verkstedet om hjelp til å finne en biltransport. A Lincoln Legend. Dave Kindig driver Kindig-It Design og lager unike kjøretøy til sine kravstore, og noen ganger berømte kunder.