Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:45(07:30)

> Restaurantfikserne

Amerikansk livsstilserie. I Jacksonville strever Robert med å redde The Secret Garden Cafe, et mislykket frokost- og lunsjlokale, som eies av partnerne Zack og Michael. Secret Garden.

07:30(08:15)

> Restaurantfikserne

Amerikansk livsstilserie. Kjøkkensjef Robert Irvine er i Palmyra, New Jersey, for å se om han kan redde en 60 år gammel familierestaurant. Villari's.

08:15(09:00)

> Restaurantfikserne

Amerikansk livsstilserie. Robert setter kursen mot Harrisburg i Pennsylvania, i et forsøk på å redde Dodge City USA. Dodge City.

09:00(09:55)

> Restaurantfikserne

Amerikansk livsstilserie. Restauranten The Sweet Tea drives på dunken av sine nye eiere. Sweet Tea.

09:55(10:50)

> Restaurantfikserne

Amerikansk livsstilserie. Den nedkjørte dineren County Fare er på kanten av konkurs. County Fare.

10:50(11:55)

> Top Gear

Britisk motorserie. Jeremey, Richard og James kappkjører gjennom London i rushtiden. Dessuten prøver Simon Cowell seg nok en gang på testbanen.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Berta må ta med seg sitt 16 år gamle sexy og opprørske barnebarn Prudence på jobb, noe gutta setter stor pris på. Megan Fox gjestespiller som Prudence. Camel Filters + Pheromones. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

12:25(12:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie avtaler en dobbeldate med en heit nabo og søsteren hennes og må ta med seg Alan. Det eneste problemet er at Alan er forkjølet, så Charlie tar ham med til et steamrom for å helbrede ham. Sarah Like Puny Alan. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

12:55(13:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie oppdager at han ikke har betalt ned på gjelden sin på lenge, og at forretningsføreren hans er fullstendig udugelig. Charlie prøver å redusere pengebruken, men sliter med å gi slipp på luksuslivet. I Can't Afford Hyenas. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

13:25(13:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie og Alan oppdager Frankie - en sexy, men tilsynelatende gal dame - mens hun slår løs på en bil med et balltre. Til tross for Alans advarsler lar Charlie seg sjarmere av henne. Round One to the Crazy Hot Chick (1). Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

13:55(14:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2018. Emily tar med seg moren sin til Walnut, og Darrell kaster ikke bort mer tid på å finne en fordel. Ivy og Ivy Jr. rydder opp i lageret sitt. A Sale of Two Cities.

14:25(14:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2018. Marys transportproblemer fører til at hun slår seg sammen med Kenny. Darrell viser neste generasjon Gambler hvordan det skal gjøres. 50-tallsstilen til Vegas Ladies lar dem skrive sin egen bot. They Shoe Horses, Don't They?.

14:55(15:20)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En 2014 Hertz Penske GT Mustang, som kun finnes i begrenset opplag, og en 1600-tallshjelm fra Oliver Cromwells hær vurderes av Pantelånerne. Senere får Corey inn en gammeldags epleskreller. Racing Revolution. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

15:20(15:50)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En Barber Dime fra 1894 og en John Belushi-autograf kommer inn i sjappa. Senere ruller en Schwinn-sykkel fra 1965 inn. Ruller Rick avgårde med et kupp eller kommer girene til å falle av?. Pawn Brothers. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

15:50(16:20)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2018. En kvinne fra Estland mistenkes for smugling når det oppdages at reimene på sekken er veldig tunge. En koreansk mann blir tatt for ulovlig opphold i Australia.

16:20(16:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2018. Grensevaktene stopper en mann som kommer fra Vietnam med noen merkelige gjenstander. En kvinne fra Taiwan har piller i bagasjen, og en kvinne fra Kina sjokkerer alle når hun prøver å spise høyrisikoelementer hun….

16:55(17:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi er i Trondheim, og denne natten er det mistenkelige biler som må sjekkes. Trondheim. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne.

17:25(17:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi er i Drammen, og denne natten må politifolkene rykke ut til en skolebrann. De stopper en taxi som har litt for mange passasjerer og må ordne opp i et blomstertyveri!. Drammen. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne.

17:55(18:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2018. Oppkjøperne setter kursen mot Torrance, hvor Dave blant annet ser fortjenesten øke. Mary finner klær som ikke passer henne – noe som viser seg å være en bra ting. Og Kenny tar en sjanse ved å være tidlig ute. Fowl Play.

18:25(18:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2018. Det er langt til Murietta, og Dave satser på at konkurrentene er uvillige til å kjøpe et stort lager de er nødt til å flytte på. Justin finner en partner i mengden og får kloa i et bra lager. Ivy og Ivy Jr. Lets Give Em Something to Tonka About.

18:55(19:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En svært sjelden nepalesisk Bira-pistol fra 1800-tallet og en Bob Peak-freske fra 1970-tallet kommer inn i sjappa. Senere blåser det inn et trompethorn. Longshot Pawn. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

19:25(19:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En håndmalt, signert gitar fra Def Leppards Phil Collen rocker inn i sjappa. Et par sko signert NBA-legneden LeBron James treffer gulvet. Senere dukker det opp en original Mogen David-vinreklame. Legends of Rock. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

19:55(20:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2018. To menn fra Malaysia, som hevder å være venner, har med seg noen uvanlige eiendeler som har spor etter efedrin.

20:25(21:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2018. Narkohunden Louie er på jobb for å stoppe narkotika ved grensen. Tollerne mistenker at en desperat gambler har en ulovlig plan. Og en familie fra Kina blir stoppet med varer som utgjør en biosikkerhetstrussel.

21:00(21:30)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2019. Kristian og Monika har kjøpt seg bolig, og gleder seg veldig til å flytte inn i drømmehuset. Healeren Øystein og kona Monica har fått et helt nytt firbent familiemedlem. Norske rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle. De er virkelighetens MacGyvere, med litt mindre dramatiske hverdagsliv. Får de sin dose mekking, musikk og øl synes de livet er vakkert. De omgås ikke det de mener er "normale" folk og bryr seg lite om konvensjoner.

21:30(22:05)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2019. Det er premierefest for en ny sesong av Norske rednecks, så Kristian og Monika har tatt turen inn til Oslo for å se den første episoden. Norske rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle. De er virkelighetens MacGyvere, med litt mindre dramatiske hverdagsliv. Får de sin dose mekking, musikk og øl synes de livet er vakkert. De omgås ikke det de mener er "normale" folk og bryr seg lite om konvensjoner.

22:05(22:40)

> Tatovørene

Norsk dokusåpe fra 2019. Det er mange forskjellige grunner til hvorfor man ønsker å tatovere seg. Frank tatoverer Marlene som ønsker å uttrykke sin kristne tro. Esteban tatoverer en feministisk tatovering - styrke og støtte til ofre for overgrep. Vi møter de mange fargerike kunstnerne som jobber på Attitude, et av Norges travleste og mest anerkjente tatoveringsstudioer.

22:40(23:25)

> Barhjelpen

Amerikansk realityserie. Medeier Rick Roundhouse er i ferd med å gjøre stedet til en fiasko. Reckless Roundhouse. Jon Taffer reiser rundt i USA og prøver å redde noen av landets verste barer. Dårlige drinker, udugelige ansatte og håpløse eiere konspirerer mot ham og hans eksperter når de prøver å gi de vanstyrte drikkestedene en siste sjanse.

23:25(23:55)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Sheldon og Koothrappali takler ikke at Amy og Wolowitz jobber sammen, og betror seg til Bernadette. Penny og Leonard lærer ny metode for hvordan de skal takle Sheldon av en uvnetet kilde. The Collaboration Contamination. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

23:55(00:25)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Sheldon kjemper mot Wil Wheaton om rollen som den nye professor Proton. Penny stepper inn for å passe Halley når både Bernadette og Wolowitz blir sengeliggende. The Proton Regeneration. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

00:25(00:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Frankie forteller Charlie og Alan hvorfor hun og moren er på rømmen, og Frankies datter blir forelsket i Jake. That Was Saliva, Alan (2). Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

00:55(01:20)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie blir fornærmet av at Alan velger deres gale søskenbarn som Jakes verge hvis han og Judith dør, og Charlie må bevise at han kan være pålitelig. Ate the Hamburgers, Wearing the Hats. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

01:20(01:50)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie går med på å møte en tidligere kjæreste som gjorde det slutt for flere år siden. Men han får seg en stor overraskelse da det viser seg at hun har skiftet kjønn og heter Bill. An Old Flame with a New Wick. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

01:50(02:20)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie legger an på Judiths søster, Liz, i Jakes bursdagsselskap men Liz flørter med Alan isteden. Evelyn foretrekker å drikke alkohol framfor å spise kake. I Remember the Coatroom, I Just Don't Remember You. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

02:20(03:15)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokusåpeserie fra 2012. Richard og en venn bytter en 58 Impala med en 67 Mustang. Deretter setter han i stand en smellvakker 72 Pontiac Formula 400, men vil det veie opp for det pinlige kjøpet?. Mashed Up Mustang.

03:15(04:05)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2015. Billegendene Mike Brewer og Edd China tar den største sjansen så langt i karrieren. De prøver å gjøre forretninger på USAs vestkyst, der konkurransen er knallhard. Honda S2000.

04:05(04:50)

> Ghost Adventures

Amerikansk dokumentarserie. Zak Bagans, Nick Groff og Aaron Goodwin etterforsker verdens mest skremmende og hjemsøkte steder. Gettysburg.

04:50(05:35)

> American Chopper

Amerikansk dokumentarserie fra 2004. Arbeidet på sykkelen til Lance Armstrong fortsetter. Tidsfristen nærmer seg raskt, og teamet jobber hardt med de siste detaljene. Lance Armstrong Bike 2.