Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

21:00(21:30)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Gunn-Berit og Väinö er tilbake i sitt rette element på Spritamäki i Finnskogen. Her steller de i stand til 50-årslag for Gunn-Berit med gode venner og kulinarisk bevertning av sin nye kokkevenn, Nikolai. Gunn-Berit og Väinö er tilbake i sitt rette element på Spritamäki i Finnskogen. Her steller de i stand til 50-årslag for Gunn-Berit med gode venner og kulinarisk bevertning av sin nye kokkevenn, Nikolai. Gunn-Berit setter pris på å få lov til å bli gammel, og Väinö er rørt over sin aldrende frue.

21:30(22:00)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Etter ti års ekteskap setter Gunn-Berit og Väinö opp sin aller første postkasse sammen. Med gaffa. Etter ti års ekteskap setter Gunn-Berit og Väinö opp sin aller første postkasse sammen. Med gaffa. Kristian har fått med seg Geir Tore for å hjelpe moren sin å felle trær i hagen, og setter dype spor på mammas plen. Mens Frode tester ut om det er mulig å lage middag og ta oppvasken i en og samme operasjon.

22:00(22:30)

> Hvite gutter

Norsk komiserie fra 2018. Herman må skaffe seg spenn og tyr til uortodokse metoder. Mathias blir mistenksom på en kollega av Frida. Saldo 23,-. Herman må skaffe seg spenn og tyr til uortodokse metoder. Mathias blir mistenksom på en kollega av Frida.

22:30(23:00)

> Hvite gutter

Norsk komiserie fra 2018. Herman, Leo og Jens driter seg ut i et forsøk på å spionere på nabojentene. For å rette opp inntrykket følger de etter dem på et feministisk arrangement i håp om å få sjekket dem opp. Feminist. Herman, Leo og Jens driter seg ut i et forsøk på å spionere på nabojentene. For å rette opp inntrykket følger de etter dem på et feministisk arrangement i håp om å få sjekket dem opp.

23:00(23:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Sheldon bekymrer seg for om den komfortable livsstilen hans står i veien for et vitenskapelig gjennombrudd, så han ber vennene om å gjøre tilværelsen uutholdelig for ham. The Anxiety Optimization. Sheldon bekymrer seg for om den komfortable livsstilen hans står i veien for et vitenskapelig gjennombrudd, så han ber vennene om å gjøre tilværelsen uutholdelig for ham.

23:30(00:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Et anonymt nettroll kritiserer Leonard og Sheldons forskningsartikkel, og gutta samarbeider for å sette ham på plass. The Troll Manifestation. Et anonymt nettroll kritiserer Leonard og Sheldons forskningsartikkel, og gutta samarbeider for å sette ham på plass.

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Jake er invitert til sin første fest med både jenter og gutter, og Charlie og Alan gir ham mer eller mindre gode råd. Just Once with Aunt Sophie. Jake er invitert til sin første fest med både jenter og gutter, og Charlie og Alan gir ham mer eller mindre gode råd.

00:30(01:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Mia er tilbake i byen og Charlie prøver å overbevise alle om at han har kommet over henne. Arguments for the Quickie. Mia er tilbake i byen og Charlie prøver å overbevise alle om at han har kommet over henne.

01:00(01:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie og Mia forbereder seg til bryllupet, men når ting begynner å gå rett vest, bestemmer de seg for å rømme til Vegas. That Pistol-Packin' Hermaphrodite. Charlie og Mia forbereder seg til bryllupet, men når ting begynner å gå rett vest, bestemmer de seg for å rømme til Vegas.

01:30(02:30)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift.

02:30(03:25)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift.

03:25(04:15)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2012. Mike prøver å finne en klassisk sportster - en Morgan. Men bilene er dyre, og den eneste Mike har råd til, må det gjøres mye arbeid på. Morgan. Mike prøver å finne en klassisk sportster - en Morgan. Men bilene er dyre, og den eneste Mike har råd til, må det gjøres mye arbeid på.

04:15(05:05)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2006. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

05:05(05:30)

> Bånn gass

Norsk dokumentarserie fra 2015. Det store stevnet på Momarken i Trøgstad er en begivenhet for bilcrossere i både Norge og Sverige. Familien Sørås har tatt turen hit, og det har også Trine, Frances og Åge. Det store stevnet på Momarken i Trøgstad er en begivenhet for bilcrossere i både Norge og Sverige. Familien Sørås har tatt turen hit, og det har også Trine, Frances og Åge. De er alle gode venner helt til det lyser grønt på banen. Da handler alt om å komme først til mål, og det eneste som kan stoppe dem er tekniske problemer eller en kollisjon.