Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Discovery

06:00(06:25)

> How It's Made

Kanadisk dokumentarserie fra 2014. Flere hverdagsgjenstander blir lagt under lupen. I dag ser vi hvordan Indycar-seter, papirblomster og nødgeneratorer lages. Indy Car Seats, Paper Flowers, Stand-By Generators. Flere hverdagsgjenstander blir lagt under lupen. I dag ser vi hvordan Indycar-seter, papirblomster og nødgeneratorer lages.

06:25(06:55)

> Auction hunters

Amerikansk dokusåpeserie fra 2011. Allen og Ton finner miniatyrvåpen og en samling med unike fjernstyrte kjøretøy under en auksjon i California. Men er sakene verdifulle?. Battle Bought. Allen og Ton finner miniatyrvåpen og en samling med unike fjernstyrte kjøretøy under en auksjon i California. Men er sakene verdifulle?

06:55(07:20)

> Auction hunters

Amerikansk dokusåpeserie fra 2011. Allen og Ton finner en firhjuling fra 70-tallet og et antikt biljardbord under en varm ørkenauksjon i Palm Springs. Kan de selge gjenstandene og tjene penger på dem?. Hot Wheels. Allen og Ton finner en firhjuling fra 70-tallet og et antikt biljardbord under en varm ørkenauksjon i Palm Springs. Kan de selge gjenstandene og tjene penger på dem?

07:20(08:15)

> Treehouse Masters

Amerikansk realityserie fra 2015. Pete ser på trehusbygging blant urfolk og ingeniørkunst over hele verden. I tillegg går han løs på et eget prosjekt med å reparere et trehus. De beste trehusene IV. Pete ser på trehusbygging blant urfolk og ingeniørkunst over hele verden. I tillegg går han løs på et eget prosjekt med å reparere et trehus.

08:15(09:05)

> Ultimate Survival

Amerikansk dokumentarserie fra 2011. Bear Grylls gir deg tips om alt fra å dykke uten dykkemaske i tropene til å finne vann i ørkenen på sine reiser verden rundt. Din guide til å overleve verden. Bear Grylls gir deg tips om alt fra å dykke uten dykkemaske i tropene til å finne vann i ørkenen på sine reiser verden rundt.

09:05(10:00)

> Wheeler Dealers

Britisk dokumentarserie fra 2016. Billegendene Mike og Edd er tilbake i verkstedet på vestkysten av USA og leter etter, kjøper, pusser opp, tester og selger flere flotte kjøretøy på det amerikanske markedet. Best Of #2. Billegendene Mike og Edd er tilbake i verkstedet på vestkysten av USA og leter etter, kjøper, pusser opp, tester og selger flere flotte kjøretøy på det amerikanske markedet.

10:00(11:00)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Når Richard ved et "uhell" kjøper biler verdt 92.000 dollar på en auksjon, insisterer hans regnskapsførende søster på at han videreselger alle fem på en uke. Klarer han det?. Trolls beste Rolls Royce. Når Richard ved et "uhell" kjøper biler verdt 92.000 dollar på en auksjon, insisterer hans regnskapsførende søster på at han videreselger alle fem på en uke. Klarer han det?

11:00(12:00)

> Deadliest Catch

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Mannskapene på Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak og Ramblin' Rose er tilbake i iskalde og lunefulle farvann i Beringhavet for å fange krabber. Captain Conflict. Mannskapene på Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak og Ramblin' Rose er tilbake i iskalde og lunefulle farvann i Beringhavet for å fange krabber.

12:00(13:00)

> Alaska: The Last Frontier

Amerikansk realityserie. De blir alltid presset til yttergrensen av elementene, omstendighetene og hverandre, men Kilcher-familien fortsetter jobben med å opprettholde den rike arven i småbruksdriften. The Day The Buffalo Broke Free. De blir alltid presset til yttergrensen av elementene, omstendighetene og hverandre, men Kilcher-familien fortsetter jobben med å opprettholde den rike arven i småbruksdriften.

13:00(14:00)

> Yukon Men

Amerikansk realitysere fra 2012. De har lite kjøtt i landsbyen, så Stan Zuray og Joey må jakte på caribou-rein i fjellene. Charlie Wright står overfor en ulv som terroriserer byen. Jakt eller sult. De har lite kjøtt i landsbyen, så Stan Zuray og Joey må jakte på caribou-rein i fjellene. Charlie Wright står overfor en ulv som terroriserer byen.

14:00(15:00)

> Railroad Alaska

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. De beste ingeniørene, bygningsarbeiderne og lokførerne kjemper mot håpløst vær for å sikre at den 75 mil lange jernbanen i Alaska skal kunne holdes åpen. Vinterhelvete. De beste ingeniørene, bygningsarbeiderne og lokførerne kjemper mot håpløst vær for å sikre at den 75 mil lange jernbanen i Alaska skal kunne holdes åpen.

15:00(15:30)

> How Do They Do It?

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Hvordan brenner de kaffe som vekker Italia, lager mursteinene som bygger Amerika, varmer oljen som fyller lavalamper og sprenger ut diamanter fra en frossen vulkan?. Coffee, Bricks, Lava Lamps. Hvordan brenner de kaffe som vekker Italia, lager mursteinene som bygger Amerika, varmer oljen som fyller lavalamper og sprenger ut diamanter fra en frossen vulkan?

15:30(16:00)

> How Do They Do It?

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Hvordan tar man verdens skarpeste bilder, syr en airbag som kan ta imot en fallende bil og produserer millionvis av perfekt formede gelebønner?. Cameras, Big Airbags, Jelly Beans. Hvordan tar man verdens skarpeste bilder, syr en airbag som kan ta imot en fallende bil og produserer millionvis av perfekt formede gelebønner?

16:00(17:00)

> Mighty ships

Amerikansk dokumentarserie fra 2010. Lasteskipet North Star er et viktig bindeledd mellom Alaska og resten av USA. Vi blir med når det kjemper mot is, vind og motorproblemer for å levere forsyninger i tide. North Star. Lasteskipet North Star er et viktig bindeledd mellom Alaska og resten av USA. Vi blir med når det kjemper mot is, vind og motorproblemer for å levere forsyninger i tide.

17:00(18:00)

> Salvage Hunters

Britisk dokusåpeserie fra 2014. Drew besøker det største private hjemmet i Storbritannia, der han må gjennom pruting, finner flotte, utskårede hoder og kommer over det rutete stoffet til Elvis Presley. Drew besøker det største private hjemmet i Storbritannia, der han må gjennom pruting, finner flotte, utskårede hoder og kommer over det rutete stoffet til Elvis Presley.

18:00(19:00)

> Wheeler Dealers

Britisk dokumentarserie fra 2017. Mike Brewer og bilmekanikermesteren Ant Anstead er på jakt etter klassiske og sjeldne biler som de kan pusse opp og tjene en god slant på i butikken i Los Angeles. 1995 Ford Escort RS Cosworth. Mike Brewer og bilmekanikermesteren Ant Anstead er på jakt etter klassiske og sjeldne biler som de kan pusse opp og tjene en god slant på i butikken i Los Angeles.

19:00(20:00)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Auksjonsfeberen rammer garasjen når Monkeys har mindre enn en uke på å bygge om en Riviera 1969-modell for salg på Leake-auksjonen, i tillegg til motorsykkel-byggingen. Revving up a '69 Riviera. Auksjonsfeberen rammer garasjen når Monkeys har mindre enn en uke på å bygge om en Riviera 1969-modell for salg på Leake-auksjonen, i tillegg til motorsykkel-byggingen.

20:00(21:00)

> Gold Rush

Amerikansk realityserie fra 2018. Gullgraverne i Yukon satser alt for å vinne jackpoten. Med nye aktører, skjerper og maskiner står det mer på spill enn noensinne!. The Return Of Freddy Dodge. Gullgraverne i Yukon satser alt for å vinne jackpoten. Med nye aktører, skjerper og maskiner står det mer på spill enn noensinne!

21:00(22:00)

> Gold Rush

Amerikansk realityserie fra 2018. Gullgraverne i Yukon satser alt for å vinne jackpoten. Med nye aktører, skjerper og maskiner står det mer på spill enn noensinne!. Hoffman's Ghosts. Gullgraverne i Yukon satser alt for å vinne jackpoten. Med nye aktører, skjerper og maskiner står det mer på spill enn noensinne!

22:00(23:00)

> Alaska: The Last Frontier

Amerikansk realityserie fra 2018. De blir alltid presset til yttergrensen av elementene, omstendighetene og hverandre, men Kilcher-familien fortsetter jobben med å videreføre den tradisjonsrike småbruksdriften. The Beach Is Burning. De blir alltid presset til yttergrensen av elementene, omstendighetene og hverandre, men Kilcher-familien fortsetter jobben med å videreføre den tradisjonsrike småbruksdriften.

23:00(00:00)

> Railroad Alaska

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Nancy og Jim blir invadert av pinnsvin og kan miste elektrisiteten. På jernbanen må ryddemannskaper fjerne hindringer fra broer for at en forsendelse skal nå frem. Bro til besvær. Nancy og Jim blir invadert av pinnsvin og kan miste elektrisiteten. På jernbanen må ryddemannskaper fjerne hindringer fra broer for at en forsendelse skal nå frem.

00:00(01:00)

> Mythbusters

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Adam og Jamie viser oss hva som skal komme i den aller siste sesongen over alle sesonger, og hvordan de klarte det. Mythbusters Revealed: The Behind the Scenes Season Opener. Adam og Jamie viser oss hva som skal komme i den aller siste sesongen over alle sesonger, og hvordan de klarte det.

01:00(02:00)

> Gold Rush

Amerikansk realityserie fra 2018. Gullgraverne i Yukon satser alt for å vinne jackpoten. Med nye aktører, skjerper og maskiner står det mer på spill enn noensinne!. Hoffman's Ghosts. Gullgraverne i Yukon satser alt for å vinne jackpoten. Med nye aktører, skjerper og maskiner står det mer på spill enn noensinne!

02:00(03:00)

> Alaska: The Last Frontier

Amerikansk realityserie fra 2018. De blir alltid presset til yttergrensen av elementene, omstendighetene og hverandre, men Kilcher-familien fortsetter jobben med å videreføre den tradisjonsrike småbruksdriften. The Beach Is Burning. De blir alltid presset til yttergrensen av elementene, omstendighetene og hverandre, men Kilcher-familien fortsetter jobben med å videreføre den tradisjonsrike småbruksdriften.

03:00(03:55)

> Dual Survival

Amerikansk realityserie fra 2014. Matt og Joe er i de snødekte fjellene i Wyoming og bestemmer seg for å skille lag. Begge står i fare for å forfryse, og farlige pumaer truer. Winter Vortex - Part Two. Matt og Joe er i de snødekte fjellene i Wyoming og bestemmer seg for å skille lag. Begge står i fare for å forfryse, og farlige pumaer truer.

03:55(04:45)

> Deadliest Catch

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Mannskapene på Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak og Ramblin' Rose er tilbake i iskalde og lunefulle farvann i Beringhavet for å fange krabber. Captain Conflict. Mannskapene på Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak og Ramblin' Rose er tilbake i iskalde og lunefulle farvann i Beringhavet for å fange krabber.

04:45(05:35)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Når Richard ved et "uhell" kjøper biler verdt 92.000 dollar på en auksjon, insisterer hans regnskapsførende søster på at han videreselger alle fem på en uke. Klarer han det?. Trolls beste Rolls Royce. Når Richard ved et "uhell" kjøper biler verdt 92.000 dollar på en auksjon, insisterer hans regnskapsførende søster på at han videreselger alle fem på en uke. Klarer han det?

05:35(06:00)

> How It's Made

Kanadisk dokumentarserie fra 2014. Flere hverdagsgjenstander blir lagt under lupen. I dag ser vi hvordan Indycar-seter, papirblomster og nødgeneratorer lages. Indy Car Seats, Paper Flowers, Stand-By Generators. Flere hverdagsgjenstander blir lagt under lupen. I dag ser vi hvordan Indycar-seter, papirblomster og nødgeneratorer lages.