Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:30)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Bill avslører den store overraskelsen han har planlagt for Jen, en fornyelse av bryllupsløftene, men holder detaljene hemmelige. En nysgjerrig Jen prøver å presse Will for opplysninger. Senere settes seremonien i fare på grunn av sterk vind. Kommer all planleggingen til Will til å være forgjeves?

06:30(06:55)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Det lille paret skal fornye ekteskapsløftene om kun få timer og Bill har holdt planene hemmelige for Jen.

06:55(07:25)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Will og Zoey blir døpt før familien drar på tur til Washington, D.C.

07:25(08:20)

> Hundehviskeren

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Lauren Warshaw er den stolte eier av Club Doggie Grooming Salon, en profesjonell mobil dyresalong som har byene i nærheten av Palm Springs i California som arbeidsområde. Laurie har som mål å gi samme behandling til kundenes hunder som hun gir til sine egne, men det er tre hunder som er umulige å håndtere. Laurie ber Cesar om hjelp.

08:20(09:15)

> 24 timer på legevakten

Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia. I denne del: Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har et av de travleste akuttmottakene i Storbritannia.

09:15(10:10)

> 24 timer på legevakten

Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia.

10:10(10:40)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: Vi blir kjent med en ny ung mor, Michelle Iren. Hun er fra Narvik, og der bor hun sammen med datteren Lilly Valentina. Det er tøffe dager for Eivor som er i Trondheim på sikkerhetskurs, og i Kongsvinger drar Michelle på harryhandel til Charlottenberg med handleliste og et budsjett på 500 kroner.

10:40(11:10)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: På romantisk helgetur i Oslo overrasker Thomas sin kjære Michelle med et kubansk dansekurs i bursdagsgave. Samtidig er det lange dager for Eivor på sikkerhetskurs og i Narvik får Michelle G. hjelp av en venninne til å kjøpe nye gardiner til badet.

11:10(12:20)

> Hundehviskeren

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Den kjente kattehviskeren Suzie Dove Miles bestemte seg for å anskaffe en dobermann til fordi hun hadde hatt en tidligere. Da hun fikk høre om en engstelig dobbermanblanding på et hundeomplasseringssenter, var hun nøye med å sjekke ut hvor kattevennlig den var før hun adopterte den. Men da hun tok hunden med hjem, fant Suzie ut at engstelig var en sterk underdrivelse. Nå trenger hun Cesars ekspertise for å få dobermannen til å bli en virkelig hund igjen.

12:20(13:30)

> Ungkaren Australia

Australsk realityserie. I denne del: Støvet er i ferd med å legge seg etter etter det første coctailpartyet, og Blake legger lista høyt når han inviterer til den første daten. En heldig jente får blir med ham til et magisk vintersted, mens gruppedaten er en romantisk fotoshoot.

13:30(14:25)

> Gossip Girl

Amerikansk dramaserie. Blant New Yorks unge elite har alle det til felles at de leser bloggen til den allvitende Gossip Girl, som vet alt som er å vite om alle det er verdt å vite noe om. I denne del: Gossip Girl gleder seg over å kunne rapportere at Serena van der Woodsen ble observert i det hun kjøpte en graviditetstest, og ryktene sprer seg som ild i tørt gress. På Upper East Side er sannheten ofte saftigere og mer skandaløs enn sladderen. Og denne gangen er ikke noe unntak...

14:25(15:25)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. I denne del: Betty trenger Daniels hjelp for å forhindre at en utgave av Mode kommer ut. Skjer det, kan det nemlig resultere i et PR-mareritt for magasinet. Problemet er at Daniel er umulig å få tak i fordi han har trukket seg tilbake på et av firmaets fristeder.

15:25(16:25)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2016. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: Nicole blir påkjørt og får alvorlige skader som fører til at hun må ha assistanse døgner rundt. Familien kjemper for å gi Nicole et verdig liv i nærheten av foreldrene i Mörarp. Samtidig må de slåss mot myndighetene som mener Nicole kan bo på et kommunalt hjem. Nå får de hjelp av Sofias engler.

16:25(17:25)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens.

17:25(18:25)

> Barneavdelingen

Norsk dokumentarserie. Serien følger pasienter, foreldre og ansatte gjennom motgang, medgang, sorg og glede på Oslo universitetssykehus. I denne del: Eirik på 18 år er en av Norges beste på yoyo, men han har også en kompleks form for epilepsi. I et forsøk på å begrense epilepsianfallene i en hektisk hverdag skal han nå bytte medisiner. Overlege Vere skal operere en åtte uker gammel baby for klumpfot. Emilie på syv år har fått påvist diabetes type 1.

18:25(19:25)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilsserie. I denne del: Sofia (36) bor i villa med sine tre barn, tre katter og kjempehunden Jan. Huset, som er et renoveringsobjekt, kjøpte Sofia for åtte år siden med sin daværende kjæreste. Det blir ofte oversvømmelse, og alt er kaos.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachel venter tålmodig på Ross på flyplassen, uvitende om at han vender tilbake med en ny kjæreste. Phoebe har varierende suksess med å klippe håret til vennene. Joey finner ut at skredderen hans er en veldig dårlig fyr.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Gutta er ukomfortable med Carols brystmelk, og Rachel er ukomfortabel med Monicas vennskap med Julie. Samtidig konkurrerer Joey med en annen parfymeselger om gunsten til en vakker kollega.

20:30(21:30)

> Barneavdelingen

Norsk dokumentarserie. Serien følger pasienter, foreldre og ansatte gjennom motgang, medgang, sorg og glede på Oslo universitetssykehus. I denne del: Ni måneder gamle Magnus er født uten hørsel. Nå skal han få satt inn implantater som vil gjøre det mulig å oppfatte lyd, og for første gang høre foreldrenes stemme. 17 år gamle Siv-Anne er sterkt rammet av cerebral parase, hun kommuniserer via en databasert maskin. 14 år gamle Martin fikk brudd i underarmen, og skal ta ut to metallstenger.

21:30(22:30)

> Code Black

Amerikansk dramaserie fra 2016. Vi følger personalet på Angels Memorial Hospitals akuttavdeling i Los Angeles, den travleste akuttavdelingen i USA. I denne del: Guthrie går inn i stillingen som sykehusprest, og vurderer et risikabelt inngrep for å behandle parkinsons-sykdommen. Legene behandler pasienter som ankommer sykehuset fra en leilighetsbrann.

22:30(23:30)

> Secrets and Lies

Amerikansk dramaserie fra 2016. I denne del: Eric Warner er smart, velutdannet og hardtarbeidende - og tronarvingen til familiens investeringsselskap i Charlotte i Nord-Carolina. Men alt snus på hodet når hans vakre kone blir funnet drept. Etterforsker Andrea Cornell retter straks søkelyset mot den sørgende enkemannen, som gjør alt i sin makt for å bevise sin uskyld.

23:30(00:30)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens.

00:30(01:30)

> Forsvunnet

Amerikansk dokumentarserie fra 2011. I denne del: Sjefen for et lastebilfirma forsvinner fra sitt hjem uten et spor. Saken tar en skremmende vending når vesken hennes blir funnet i nærheten av tilfluktsstedet til en seriemorder.

01:30(02:30)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2016. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: Andreas får den sjokkerende beskjeden om at han har svulst i ryggen og blir lenket til rullestol. Det nye huset er absolutt ikke handikaptilpasset og Olivia må hjelpe Andreas med nesten alt. Nå får de hjelp av Sofias engler.

02:30(03:30)

> Ungkaren Australia

Australsk realityserie. I denne del: Støvet er i ferd med å legge seg etter etter det første coctailpartyet, og Blake legger lista høyt når han inviterer til den første daten. En heldig jente får blir med ham til et magisk vintersted, mens gruppedaten er en romantisk fotoshoot.

03:30(04:15)

> Avhengig av tatoveringer

Britisk dokumentarserie fra 2013. Det er mange grunner til å skaffe seg en tatovering, og tatovørens stol kan være sted for bekjennelser, et kunststudio eller siste stopp i en selvrealiseringsprosess. Vi møter alle typer, både de som angrer på tatoveringer, tatoveringsavhengige og de med store tatoveringsprosjekter. I denne del: For noen representerer kroppskunsten starten på et nytt liv. En bestemt roman hjalp Cathy å komme over en vanskelig fortid. Lindsey får sin første tatovering for å feire den viktigste personen i livet hennes. Og Dave håper at en ny tatovering skal dekke arrene etter et mislykket forhold.

04:15(05:10)

> Storbritannias adoptivbarn

Britisk dokumentarserie fra 2014. Antall barn som trenger beskyttelse i Storbritannia er rekordhøyt. Både sosialarbeidere, fosterforeldre, biologiske foreldre og adoptivforeldre må ta vanskelige avgjørelser om fremtiden til noen av Storbritannias mest sårbare barn. I denne del: I snitt blir ett barn tatt hånd om av barnevernet i Storbritannia hvert 20. minutt. Over 15.000 barn ventet på å bli adoptert i fjor. Det er dobbelt så mange som for bare fem år siden. Med unik tilgang til hele adopsjonsprosessen følger vi foreldre som kjemper en desperat kamp for å beholde barna sine, og parene som venter ivrig på å bli adoptivforeldre og bringe et barn inn i hjemmet sitt.

05:10(05:35)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Bill avslører den store overraskelsen han har planlagt for Jen, en fornyelse av bryllupsløftene, men holder detaljene hemmelige. En nysgjerrig Jen prøver å presse Will for opplysninger. Senere settes seremonien i fare på grunn av sterk vind. Kommer all planleggingen til Will til å være forgjeves?

05:35(06:00)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Det lille paret skal fornye ekteskapsløftene om kun få timer og Bill har holdt planene hemmelige for Jen.