Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:45)

> Trinny & Susannah - oppdrag Norge

Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. I denne del: Ingrid Anette lever med utlagt tarm og overpynter seg for at ingen skal legge merke til posen på magen. Sandra har en drøm om å kunne bære høyden sin med stolthet, mens brystfagre Alexandra har en tendens til å kle seg altfor dristig. I Ålesund er Trinny og Susannah stadig på jakt etter personer med stilmessige utfordringer, og for dette trekløveret er hjelpen snart på vei.

06:45(07:40)

> Trinny & Susannah - oppdrag Norge

Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. I denne del: Marit Sofie sluttet å vokse som tiåring og hormoner har hjulpet henne å bli halvannen meter. Men hvordan kle seg som en vakker 29-åring, og ikke som en jente på 12? Ekteparet Anita og Pål føler seg fremdeles overvektige selv om de totalt er 120 kilo lettere etter hver sin slankeoperasjon. Hvordan reflektere sprudlende personligheter med deres nye ytre? I Ålesund vet Trinny og Susannah hvordan, og ønsker velkommen til ukens siste dosering av stilmessige vitamintilskudd.

07:40(08:30)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2015. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: Johnnie, Mattias og Sofia drar tilbake til noen av familiene og ser hvordan det har gått med dem siden sist.

08:30(09:25)

> Kakekrigen

Norsk underholdningsserie. I denne del: Det skal bakes kaker med grønnsaker i dagens utgave av Kakekrigen. De fire gjenværende konkurrentene velger seg blant annet rødbeter, fennikel og squash når de tar fatt på dagens bakeutfordring. Den som gjør det dårligst i dagens konkurranse, må reise hjem, mens de gjenværende tre møtes til ukesfinale i morgen.

09:25(10:20)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor. I denne del: Victoria og Sonny går på byen sammen som gode venner. Spørsmålet er bare om det fortsatt er følelser mellom dem når alkoholen gjør sin virkning. Malene tar en pause fra det krevende livet som alenemor, og har det gøy med venninnene. Martinna har dårlige minner fra da hun fødte Milan, og tar hele veien til København for å være med på fødselsforberedelser.

10:20(10:50)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

10:50(11:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.

11:50(12:50)

> Gossip Girl

Amerikansk komiserie. Våre venner fra Upper East Side i ferd med å bli voksne. De er ferdige med videregående, men du kan være helt sikker på at en fremtid fylt av kjærlighet, skandaler og hemmeligheter venter. I denne del: Chuck og Blair står overfor den vanskeligste avgjørelsen de noen gang har hatt møtt som par. Samtidig planlegger Serena et overraskelsesselskap for Nate, men Jenny gjør sitt beste for å sabotere. Og Dan og Vanessa støter på en utfordring i sitt nye forhold.

12:50(13:50)

> Ugly Betty

Plus None. Amerikansk komiserie. I denne del: Matt ber en annen enn Betty om å være hans følge til Wilhelminas veldedighetsmiddag for tibetanske foreldreløse barn, og Daniel ansetter sin nye bestevenninne Natalie som sin assistent, noe som får Betty til å føle seg ubrukelig. Amanda holder noe hemmelig for Betty, og Daniel oppdager at moren hans, Claire, har en fortid med Cal Hartley.

13:50(14:50)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2015. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: For fire år siden døde eldstebroren Marcus i en motorsykkelulykke. Familien har aldri kommet seg igjen. Mamma Therese har reumatisme og hele familien lever på Hasses lønn. Huset er forfallent og ikke tilpasset Thereses reumatisme.

14:50(15:50)

> Kakekrigen

Norsk underholdningsserie. I denne del: I dag skal det avgjøres hvem som vinner ukas kakekrig og får en plass i finalen. Dagens utfordring er å bake en kake som overrasker dommerne når de skjærer i kaka, så i dag kommer virkelig deltakernes kreative bakeevner til syne. Til slutt avgjør dommerne hvem de synes fortjener en finaleplass.

15:50(16:50)

> Norske rotehjem

Norsk livsstilsserie fra 2017. Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små men viktige øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I denne del: Siv Mette er en dame full av energi. Hun er arbeidsnarkoman og driver sitt eget firma hjemmefra. Hun har rett og slett ikke plass til privatliv og kan ikke inviterte noen hjem til seg på grunn av alt rotet. Hvordan skal hun kunne fortsette å jobbe hjemmefra og i tillegg har rom for privatliv? Synnøve og teamet vet hvordan, men for å få til det må Siv Mette bryte noen barrierer.

16:50(17:50)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. I denne del: Lisa og Ronny bor sammen med sønnen Vilde i Huddinge. Lisa kjøpte renoveringsobjektet sammen med sin tidligere samboer, men når forholdet tok slutt stoppet også oppussingen. Sammen med sin nye kjæreste har Lisa satt inn nytt kjøkken, som de synes har blitt stort. Soverommet har et farlig elektrisk anlegg, og badet er muggskadet. Paret setter hele tiden i gang med nye prosjekter, men har ikke orket å fullføre dem. All ledig tid går nå til fritidsinteresser.

17:50(18:20)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

18:20(18:55)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monicas restaurant får en dårlig anmeldelse og hun drar med seg Joey til et matlagingskurs der kritikeren er lærer for å få ham til å ombestemme seg. Rachel blir sjalu når en selger i babybutikken flørter med Ross. Chandler forbereder seg til et jobbintervju etter at Phoebe forteller ham at han gjør et dårlig førsteinntrykk.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachels graviditet har gått over tiden, og hun prøver alt for å få babyen til å røre på seg. Joey blir sint når Chandler sovner under visningen av hans nye film.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachels baby er på vei, og Ross vandrer hvileløst omkring i spenning. Mens de venter på at babyen skal komme, skaper vennene kaos på sykehuset. Chandler og Monica leter etter et sted de kan lage sin egen baby, mens Phoebe møter en kjekk fremmed og får Dr. Drake Ramoray til å finne ut romnummeret hans. Del 1 av 2.

20:30(21:30)

> Norske rotehjem

Norsk livsstilsserie fra 2017. Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små men viktige øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I denne del: På Kolbotn bor storfamilien Vaagenes. De er sju stykker som bor under samme tak, og det sier seg selv at det ikke er lett å holde orden og system når det er fem barn i alderen tre til tolv år å holde styr på. Men med litt praktisk kunnskap, system og pågangsmot klarer Synnøve og teamet hennes å finne en løsning på utfordringene familien har i hverdagen.

21:30(22:30)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2017. I denne del: Cathrine og Erik har prøvd å bli gravid i 3 år, seks dager over termin skal de endelig få barnet sitt. Subhadra og Raghbendra venter sitt første barn, og Subhadra vil ha en naturlig fødsel, men må få hjelp av legen når det oppstår problemer. Barbra og Robert venter sin tredje gutt.

22:30(23:30)

> Solplassen

Norsk dokumentarserie fra 2015. I denne del: I Rømskog bor Øyvind med sine to border collier. Etter at kona flyttet fra ham har han hatt vanskeligheter med å ta seg av hundene, da han jobber som turbilsjåfør. Valget har falt på yngstemann Timmi på fem år, og hundekoser Marianne kommer og henter ham.

23:30(00:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachels baby er på vei, og Ross vandrer hvileløst omkring i spenning. Mens de venter på at babyen skal kommer, skaper vennene hennes kaos på sykehuset. Chandler og Monica leter etter et sted de kan lage sin egen baby, mens Phoebe møter en kjekk fremmed og får Dr. Drake Ramoray til å finne ut romnummeret hans. Del 2 av 2.

00:00(00:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: På grunn av en misforståelse, er Rachel plutselig forlovet med Joey istedenfor Ross. Ting blir enda mer forvirrende når Phoebe antar at Ross er den som fridde.

00:30(01:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachels nye baby blir vanskelig å håndtere, og ved et uhell bestemmer Chandler seg for å flytte.

01:05(02:05)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2012. Vi får et innblikk i den mystiske sigøynerkulturen i USA. De arrangerer Amerikas mest fargerike bryllup, med ville og drømmeinspirerte kjoler. I denne del: Annie gifter seg med fetteren sin i den mest blingtastiske vintereventyr-seremonien og med en voldsom brudekjole av revepels. I Ohio følger Ana hjertet sitt, men bryter alle regler i det første homofile sigøynerbryllupet.

02:05(03:05)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.

03:05(03:50)

> Cold Case

Amerikansk krimserie fra 2008. I denne del: Lilly og teamet gjenopptar en sak fra 1960 der en flyvertinne ble drept. De oppdager snart mange fiendtlig innstilte mistenkte som mislikte at hun forsøkte å organisere en fagforening for flyvertinnene.

03:50(04:35)

> Switched at Birth

Amerikansk dramaserie. I denne del: Når kunstlæreren hennes ikke er lett å imponere, må Bay tenke helt nytt på talentet sitt. I tillegg til det, må hun mot sin vilje bli med på skolens nye innebandylag. Daphne gjør en tabbe på klinikken, men får hjelp av Campbell. Kathryn presenterer sin nye venn Renzo til John, og i mellomtiden tror Emmet han vet hvem som har gjort hærverk på bilene på Carlton.

04:35(05:25)

> Ugly Betty

Plus None. Amerikansk komiserie. I denne del: Matt ber en annen enn Betty om å være hans følge til Wilhelminas veldedighetsmiddag for tibetanske foreldreløse barn, og Daniel ansetter sin nye bestevenninne Natalie som sin assistent, noe som får Betty til å føle seg ubrukelig. Amanda holder noe hemmelig for Betty, og Daniel oppdager at moren hans, Claire, har en fortid med Cal Hartley.

05:25(06:00)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.