Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:20)

> Husjakt i Mexico

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico. Fra varme karibiske vann ved Playa del Carmen til stillehavsdestinasjoner som Puerto Vallarta og Cabo San Lucas. A New Adventure in Puerto Aventuras. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico.

06:20(06:45)

> Husjakt i Mexico

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico. Fra varme karibiske vann ved Playa del Carmen til stillehavsdestinasjoner som Puerto Vallarta og Cabo San Lucas. Two Foodies Find New Inspiration in Sayulita, Mexico. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico.

06:45(07:05)

> Husjakt i Mexico

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico. Fra varme karibiske vann ved Playa del Carmen til stillehavsdestinasjoner som Puerto Vallarta og Cabo San Lucas. Colorado Pair Seeks Cabo Sun. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico.

07:05(07:25)

> Husjakt i Mexico

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico. Fra varme karibiske vann ved Playa del Carmen til stillehavsdestinasjoner som Puerto Vallarta og Cabo San Lucas. Fit Living in Playa del Carmen. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico.

07:25(07:50)

> Long Island Medium

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Theresas datter Victoria er hjemme en kort tur fra college, men egenrådigheten hennes får foreldrene til å lure på om den nye selvstendigheten egentlig er en god idé. Missing My Princess.

07:50(08:15)

> Long Island Medium

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Theresa har alltid slitt med vekten, og med hjelp fra ektemannen Larry bestemmer hun seg for endelig å bli kvitt noen kilo. Theresa in Training.

08:15(09:00)

> Unge mødre Danmark

Dansk realityserie. Michela skal være borte fra datteren Smilla i en hel uke når Smilla drar på ferie med oldemoren, Line tar en jentedag sammen med datteren Maria før hun snart blir mor til sitt tredje barn, Natascha Nikita har flyttet inn hos sin…. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

09:00(09:20)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. If You've Got It, Flaunt It. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

09:20(09:45)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. A Chart Topping Dress. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

09:45(10:15)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. One of a Kind Dress Request. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

10:15(10:45)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. A Gown Worth the Trip. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

10:45(11:10)

> Brunsj med Bobby Flay

Amerikansk livsstilsserie fra 2015. Bobby Flay inviterer seerne til å nippe til en Bloody Mary og bli med på hans største lidenskap: å lage brunsj. Beachside Brunch.

11:10(11:35)

> Brunsj med Bobby Flay

Amerikansk livsstilsserie fra 2015. Bobby Flay inviterer seerne til å nippe til en Bloody Mary og bli med på hans største lidenskap: å lage brunsj. Ladies Who Brunch.

11:35(12:05)

> Husjakt i Mexico

Amerikansk livsstilsserie fra 2017. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico. Fra varme karibiske vann ved Playa del Carmen til stillehavsdestinasjoner som Puerto Vallarta og Cabo San Lucas. A Life Without Snow in Mexico. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico.

12:05(12:30)

> Husjakt i Mexico

Amerikansk livsstilsserie fra 2017. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico. Fra varme karibiske vann ved Playa del Carmen til stillehavsdestinasjoner som Puerto Vallarta og Cabo San Lucas. Drawn to Isla Mujeres. Vi er med huskjøpere på jakt etter sol, sand og bølger i vakre Mexico.

12:30(13:25)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk realityserie fra 2012. Sara og Patrik i Sandviken har tre barn. Huset deres har blitt et stort byggeprosjekt de ikke ser noen ende på. Sara og Patrik i Snadviken.

13:25(14:15)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk realityserie fra 2012. Anders besøker Maria og Morgan og deres to barn i Ingarö. Morgan nærmer seg et nervesammenbrudd siden han ikke rekker å bli ferdig med hjemmet. Maria og Morgan i Ingarö.

14:15(15:15)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk realityserie fra 2012. Livia og Christian bor med sine to barn i Boxholm. Paret flyttet fra Ungarn til Sverige og kjøpte et lite hus. Huset er bygget i 1939 og har ikke blitt oppgradert siden. Livia og Christian i Boxholm.

15:15(16:15)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2017. Karolina og Mikael får to barn og finner et rekkehus som de begynner å pusse opp. Karolina får behandling for en kul i armhulen, som viser seg å være kreft. To måneder senere sovner hun inn. Karolina og Mikael. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

16:15(17:10)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2017. Jonas, Kattis og deres fire sønner sov hos venner da det begynte å brenne. Jonas klarte å redde seg selv og barna, men Kattis omkom. Sorgen er tung. Jonas og Kattis. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:10(18:10)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2017. Jenny er gravid med tvillinger og får vite at det ene barnet har en alvorlig misdannelse. Jenny og hennes mann blir separert og Jenny er nå alene med omsorgen for guttene i et vannskadet hus i Enköping uten fungerende…. Jenny og tvillingene. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

18:10(20:00)

> Perfect on Paper

Amerikansk komedie fra 2014. Etter å ha blitt forlatt av nok en kjæreste, bestemmer Natalie Holland seg for å gjøre endringer i livet sitt.

20:00(21:00)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2018. Det er nyttårsaften. Familien Wahlgren-Ingrosso avslutter 2018 i kaos. Pernilla og Bianca krangler, og Bianca oppmuntrer moren til å gå til psykolog. En katastrofal nyårsafton. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

21:00(23:45)

> The Blind Side

Amerikansk biografisk drama fra 2009. Michael Oher kommer fra en ødelagt familie, og på skolen ligger han langt etter. Så blir han tatt inn i varmen hos en dame fra byens beste strøk. Det forandrer livet for dem begge. Den storvokste tenåringen Micheal Oher kjemper seg gjennom hverdagen i Memphis, nærmest husløs. Så krysser Leigh Anne Tuohy hans vei. Uten å nøle foreslår hun at gutten kan overnatte hjemme hos familien hennes. Det som begynner som en vennlig gest, blir til noe langt mer etter hvert som Michael blir en del av Tuohy-familien, til tross for en bakgrunn svært ulik deres. Filmen er basert på virkelige hendelser.

23:45(01:35)

> Flightplan

Amerikansk thriller fra 2005. Da ei lita jente forsvinner på en flyreise, har moren hennes svært få spor å gå etter. Ingen av de andre om bord tror at jenta i det hele tatt har vært i flyet, og Kyle begynner å tvile på sin egen sinnstilstand. Hun kastes ut i en desparat søken etter sin datter, hvor hennes viljestyrke og psyke presses til det ytterste.

01:35(02:30)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen. Death Before Dawn. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

02:30(03:20)

> Mordene i sumpen

Amerikansk dokumentarserie. I grumsete farvann vil hemmeligheter til slutt komme opp til overflaten, fra sumpen i Louisiana, Great Lake o' the Cherokees i Missouri og elvene i Georgia. The Chameleon Killer.

03:20(04:05)

> Min nabo er morder

Amerikansk dokumentarserie fra 2010. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkelighete avsløres. Heartless in the Heartland.

04:05(04:30)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. One of a Kind Dress Request. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

04:30(04:55)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. A Gown Worth the Trip. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

04:55(05:20)

> Brunsj med Bobby Flay

Amerikansk livsstilsserie fra 2015. Bobby Flay inviterer seerne til å nippe til en Bloody Mary og bli med på hans største lidenskap: å lage brunsj. Beachside Brunch.

05:20(06:00)

> Brunsj med Bobby Flay

Amerikansk livsstilsserie fra 2015. Bobby Flay inviterer seerne til å nippe til en Bloody Mary og bli med på hans største lidenskap: å lage brunsj. Ladies Who Brunch.