Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:10(07:00)

> Hundehviskeren

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Akrobaten Adir Ionov og hans kone Anastasiia har hatt problemer med sin tre år gamle malteser helt siden de ble sammen. Fluffy har aldri likt å gå med bånd, og så snart de setter det på begynner Fluffy å frese. Kan Cesar hjelpe trapeskongen?

07:00(07:55)

> Hundehviskeren

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Familien Pinners hund Tobi biter alle gjester som kommer på besøk. Kan Cesar Milan få hunden til å slutte med sin aggressive oppførsel? Vi møter også familien Smith som har en St. Bernardshund som er redd for trapper.

07:55(08:45)

> Ekstremt vekttap

Amerikansk realityserie. I denne del: Gjennom hele oppveksten ble Sara (39) gjort narr av fordi hun var lav. Når hun i tillegg begynte å legge på seg, ble mobbingen verre. Selv om hun har en stor og støttende familie har hun alltid syntes det har vært vanskelig å passe inn sammen med søsken og venner. Som 26-åring bestemte hun seg for å gå i kloster, i håp om at det ville hjelpe henne å finne sin plass i verden. Del 1 av 2.

08:45(09:35)

> Ekstremt vekttap

Amerikansk realityserie. I denne del: Gjennom hele oppveksten ble Sara (39) gjort narr av fordi hun var lav. Når hun i tillegg begynte å legge på seg, ble mobbingen verre. Selv om hun har en stor og støttende familie har hun alltid syntes det har vært vanskelig å passe inn sammen med søsken og venner. Som 26-åring bestemte hun seg for å gå i kloster, i håp om at det ville hjelpe henne å finne sin plass i verden. Del 2 av 2.

09:35(10:05)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: Silje-Merethe og Kristoffer nyter tiden sammen, mens Pia jobber med det nye treningsprogrammet fra USA. Rikke har tatt med seg kusinen Christine for å spise middag før den lenge etterlengtede oppkjøringen venter.

10:05(10:35)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: Sara fra Sortland er bare 16 år, men har likevel rukket å gå gjennom mye i livet. Ikke bare er hun gravid, hun har allerede hatt kreft to ganger. I Drøbak er Pia og barnefar Thor på jakt etter et motstrømsbasseng til Nicholas, og Rikke har tatt med seg hele familien til Sigdal hvor årets rally finner sted.

10:35(11:05)

> Unge mødre - litt eldre

Norsk dokumentarserie. I «Unge mødre - litt eldre» får vi et gjensyn med unge mødre fra tidligere sesonger. Renate, som giftet seg sist hun var med, er gravid igjen og venter barn nummer to. Gunn-Britt fra sesong 8 fortviler over at sønnen Jonas er mye syk og arendalsjenta Marthe er tilbake på skolebenken. I denne del: Marthe er tilbake på skolebenken og håper å fullføre videregående denne gangen. Siden sist har hun og samboeren Espen fått seg hus, og mye av tiden går med til å innrede det nye hjemmet. I Husnes bor Gunn-Britt og Kjartan med sønnene Jonas, som har Downs syndrom, og Leander. Gunn-Britt må på sykehuset med Jonas som plages med polypper og hovne mandler. Det ser ut til at han må operere, og Gunn-Britt er veldig bekymret. Hos Renate og Ronnie er fokuset på at Lennea skal bli storesøster. Renate planlegger hjemmebesøk av jordmor, men møter motstand fra Ronnie som mener det beste er å føde på sykehus.

11:05(11:35)

> Unge mødre - litt eldre

Norsk dokumentarserie. I «Unge mødre - litt eldre» får vi et gjensyn med unge mødre fra tidligere sesonger. Renate, som giftet seg sist hun var med, er gravid igjen og venter barn nummer to. Gunn-Britt fra sesong 8 fortviler over at sønnen Jonas er mye syk og arendalsjenta Marthe er tilbake på skolebenken. I denne del: I Rakkestad får Renate hjemmebesøk av jordmor, Marthe handler julegaver og ser på interiørartikler til det nye huset, og Gunn-Britt er innlagt på sykehuset med Jonas. I Arendal er Marthe ute med Espen og Tilia for å handle julegaver, men for en bløthjertet Espen er det vanskelig å si nei til Tilia i lekebutikken.

11:35(12:05)

> Unge mødre - litt eldre

Norsk dokumentarserie. I «Unge mødre - litt eldre» får vi et gjensyn med unge mødre fra tidligere sesonger. Renate, som giftet seg sist hun var med, er gravid igjen og venter barn nummer to. Gunn-Britt fra sesong 8 fortviler over at sønnen Jonas er mye syk og arendalsjenta Marthe er tilbake på skolebenken. I denne del: Gunn-Britt og Jonas har kommet hjem til Husnes etter at operasjonen ble avlyst. Marthe strever med at Tilia har kommet i trassalderen, og hjemme hos Renate har en ny baby meldt sin ankomst.

12:05(13:00)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Vi får se hvordan prosessen med å koble parene foregår, og vi introduseres for eksperimentet, ekspertene og de modige kandidatene, som skal gifte seg med en fremmed.

13:00(14:00)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp. I denne del: Anders reiser til Svartsö i Stockholms skjærgård. Her bor 19 år gamle Gustaf som mistet faren mens de mens de holdt på å bygge. Gustaf bor nå i en gammel campingvogn uten innlagt vann og toalett og forsøker å ferdigstille huset, som bare er et tomt skall, på egenhånd, uten kunnskap om bygging.

14:00(15:00)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp. I denne del: Når Sinnasnekker'n besøker seksbarnsforeldrene Jens og Jessica får han sjokk over hvor dårlige oppvarmingsmuligheter de har. Betongen må saneres, en baby er på vei og paret er i ferd med å gå fra hverandre. Anders og teamet vil gjøre alt for å hjelpe familien i den desperate situasjonen, men arbeidet slutter på en uventet måte.

15:00(16:00)

> Kakekrigen

Norsk realityserie fra 2016. I denne del: Fem nye bakere er klare på kjøkkenet, Amina fra Horten, Lise fra Bardufoss, Maritha fra Askøy, Vegard fra Oslo og Marita fra Larsnes. Matjournalist Monica Csango og gjestedommer Roy Fares står klare til å bedømme kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til semifinalen.

16:00(17:00)

> Kakekrigen

Norsk realityserie fra 2016. I denne del: Gjestedommer Roy Fares har en hemmelig oppskrift på Budapest-rullekake som deltakerne må takle på strak arm, og programleder Fridtjof møter selv noen utfordringer med sjokoladen på eget kjøkken i dagens innslag av #kakekrise.

17:00(18:00)

> Kakekrigen

Norsk realityserie fra 2016. I denne del: Fire deltakerne står igjen og skal forsøke å pirre dommernes smaksløker. Dagens oppgave er å bake en tradisjonell kake med en spennende vri. Matjournalist Monica Csango og gjestedommer Roy Fares står klare til å bedømme kakene. I dommertipset viser Monica hvordan du enkelt lager eplekake med filodeig.

18:00(19:00)

> Kakekrigen

Norsk realityserie fra 2016. I denne del: Tre deltakerne står igjen i ukesfinalen. Dagens oppgave er å bake en Tiramisu-kake inspirert av den kjente desserten. Monica Csango og gjestedommer Roy Fares bestemmer hvilken deltaker som får en plass i semifinalen. I dagens dommertips viser Lars oss hvordan man enkelt dynker en kakebunn ordentlig med sukkerlake av sitronskall.

19:00(21:00)

> All Yours

Amerikansk romantisk komedie fra 2016. Nicollette Sheridan, Dan Payne. Cass er enke og mor til to, og en dreven advokat som trenger en nanny. Hun ansetter Matt, en kjekk, single familievenn. Matthews mer avslappede stil forandrer familiens intense skjema. Klarer Cass å innse at hun må endre fokus i livet sitt?

21:00(23:05)

> Mens du sov

Amerikansk romantisk komedie fra 1995. Sandra Bullock, Bill Pullman. Det er noe som mangler i Lucys liv. Selv om hun har leilighet, en katt, nære venner og jobb på T-banen, har hun ikke en egen familie. Derfor jobber hun alltid i høytider og ferier. Så forelsker hun seg i den høye mørke fyren hun ser hver dag på jobb. Han vet imidlertid ikke hvem hun er, inntil den dagen han blir overfalt og faller ut på T-banesporet, og hun redder ham fra en sikker død.Når hun besøker ham på sykehuset blir hun tatt for å være hans forlovede, og med drømmemannen i koma, hvorfor nekte på det? Familien hans tar henne til seg med det samme og inkluderer henne i julefeiringen. Den eneste som blir mistenksom er drømmemannens bror, som hun etter hvert føler seg veldig tiltrukket av. Aldersgrense: 7 år.

23:05(01:10)

> Contagion

Amerikansk action-thriller fra 2011. Gwyneth Paltrow, Matt Damon. Et livsfarlig luftbårent virus - dødelig i løpet av bare få dager - spres raskt. Samtidig som epidemien utvikler seg, arbeider legemiddelindustrien verden over med å finne en løsning. Håpet er å stoppe både viruset og den panikken som angriper menneskene i en enda raskere fart enn viruset selv. Aldersgrense: 15 år.

01:10(02:10)

> Once Upon a Time

Amerikansk dramaserie fra 2016. I denne del: Gold prøver å overtale Gideon gi opp forsøket på å bli «frelseren». Samtidig søker Robin etter en alliert i sitt forsøk på å rømme fra Storybrooke, og Kaptein Krok vurderer å fri til Emma. I fortiden er Rumleskaft helten i den første trollkrigen, men én mann ser fortsatt på ham som et monster.

02:10(03:05)

> Secrets and Lies

Amerikansk dramaserie fra 2016. I denne del: Eric oppdager at Danny ikke er den han utgir seg for å være, noe som kan koste Cornell jobben. Samtidig avslører Cornell flere av Kates hemmeligheter for Eric, som begynner å stille spørsmål ved motivene til sine nærmeste.

03:05(03:55)

> Helt manisk: Handlegalskap

Britisk dokumentar fra 2015. Vi kan tilfredsstille våre shoppingbehov på nettet eller en butikk døgnet rundt, hele året. Og handelsterapiens fordeler er grenseløse. Men hva skjer når shoppingen kommer ut av kontroll og man blir avhengig? Vi møter mennesker som kan anses som de mest ekstreme tilfellene fra Storbritannia og USA. I denne del: Vi kan tilfredsstille våre shoppingbehov på nettet eller en butikk døgnet rundt, hele året. Og handelsterapiens fordeler er grenseløse. Men hva skjer når shoppingen kommer ut av kontroll og man blir avhengig? Vi møter mennesker som kan anses som de mest ekstreme tilfellene fra Storbritannia og USA.

03:55(04:45)

> The Face

Amerikansk realityserie fra 2014. Supermodellene Naomi Campbell, Karolina Kurkova og Coco Rocha veileder hver sitt lag med unge og lovende modeller som blir kastet ut i en verden full av fotoseanser, motevisninger og reklamer for noen av USAs mest kjente merker. I hver utfordring får de møte berømte fotografer, stylister og designere, og vinneren av konkurransen får en unik kontrakt med en av USAs største kosmetikkjeder. I denne del: Modelldeltakerne tar bilder til en smykkekampanje for Chopard. De må beholde stilen samtidig som de løper i 25 cm lange hæler og trange kjoler, laget av Lady Gagas favorittdesigner, Iris Van Herpen.

04:45(06:00)

> The Face

Amerikansk realityserie fra 2014. Supermodellene Naomi Campbell, Karolina Kurkova og Coco Rocha veileder hver sitt lag med unge og lovende modeller som blir kastet ut i en verden full av fotoseanser, motevisninger og reklamer for noen av USAs mest kjente merker. I hver utfordring får de møte berømte fotografer, stylister og designere, og vinneren av konkurransen får en unik kontrakt med en av USAs største kosmetikkjeder. I denne del: De gjenværende modell-deltakerne må overbevise Frédéric Fekkai i tre av de vanskeligste utfordringene hittil. Til slutt står en av dem igjen som talsperson for Frédéric Fekkais reklamekampanje og vinner et ettertraktet oppdrag for ELLEs juliutgave.