Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:25)

> Long Island Medium

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Larry Jr. lokker familien med på ski, men Theresa er mer opptatt av hvordan hun tar seg ut, enn hvordan hun star på ski. En kvinne er forbløffet over det Theresa ser. Spirit on the Slopes.

06:25(06:50)

> Long Island Medium

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Klarsynte Theresa har ikke sett vennene sine på en stund, så hun bestemmer seg for å invitere dem på jentekveld. En mann får en utrolig beskjed fra faren sin. Girls Night In.

06:50(07:35)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Kamilla sliter for å komme seg ovenpå etter en vanskelig periode der hun ble hasteinnlagt med stress. Louise har begynt å trene for å gå ned noen kilo. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

07:35(08:20)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Julie har vært lei av kroppen sin etter at hun ble mor til Melia, derfor drar hun på sitt livs reise til Tyrkia for å få nye bryster og ny rumpe. Natascha Linea skal på ultralyd for å få vite om hun venter en gutt eller jente. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

08:20(08:45)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Et forlovet par har dårlig tid til å finne et hus i Nutley i New Jersey før det kommende bryllupet. Hun ønsker seg hus med glasskap og veranda i kolonialstil. Han er bestemt på at han vil ha ranch-stil med kjeller. Ranch vs. Colonial in Nutley, NJ.

08:45(09:10)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Et par som har planer om å adoptere fostersønnen har behov for et større hjem. Men å finne et hus som fyller deres krav i Sacramento i California innenfor budsjettet blir en utfordring. Room for Kids in Sacramento.

09:10(09:40)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2017. To fitness-utøvere fra Tennessee flytter til Rochester i New York. De håper å finne et hjem med åpen kjøkkenløsning, en stor hage til hunden og nok plass til deres nye hobby – utstopping av dyr. A Room for Taxidermy in Rochester, NY.

09:40(10:10)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Et par med voksne barn som har forlatt redet, leter etter et rødt mursteinshus nær Ft. Myers i Florida. The Hunt for a Florida House with No Alligators.

10:10(11:10)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2016. Mina og Karen tar en stor risiko når de kjøper et forlatt hus for kun 35 800 kroner usett. Kan de redde denne tomten, som er blitt en skam for nabolaget?. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

11:10(12:05)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2016. Mina overrasker moren med å kjøpe en dyr eiendom, i et godt nabolag. Huset på tomten er stort, men det er problemene også. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

12:05(13:05)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2016. Mina risikerer å starte en familiekrangel når hun sier ja til å pusse opp farens gamle hus, som ligger i forstaden i Indianapolis. Hun mener at huset trenger en oppdatering, men han hater forandringer. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

13:05(14:00)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2016. Mina og Karen kjøper et billig, forlatt hus for 40 000 kr. Med termitt-infiserte vegger og generelt dårlig standard, er det ingen god avtale. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

14:00(15:05)

> 90 Day Fiance: Before the 90 Days

Amerikansk realityserie. Sean møter Abbys eks i et følelsesladet oppgjør. Jesse og Darcey når bristepunktet. Paul avslører en stor hemmelighet for Karine, som fører til et farlig møte i Brasil. Red Flags. La oss ta det helt fra begynnelsen av. Før K1-visumet, før frieriet, før parene møttes ansikt-til-ansikt. Det vil si før de 90 dagene.

15:05(16:05)

> Oppussing på en dag

Norsk livsstilsprogram fra 2019. I dag skal vi overraske Mai Britt som driver et ridesenter for barn, uten at hun vet noe om det. Ridesenteret hun har drevet i 20 år har betydd mye for Linda, som ønsker å overraske May Britt med et nytt oppholdsrom. Rune Haraldsen og hans team rykker ut for å bistå med boligfiksing der det virkelig trengs. Det hele foregår uten at boligeieren aner noen ting, for alt skjer i løpet av kort tid.

16:05(17:05)

> Ambulansen UK

Britisk dokumentarserie fra 2018. Ambulansearbeiderne rykker ut for å hjelpe en mann som har problemer med å puste etter å ha injisert seg selv. Hva skjer når ambulansen rykker ut etter en nødmelding? Gjennom kameraer som er festet inne i ambulansen og på ambulansepersonellet får vi et unikt innblikk i alt fra dramatikken på ulykkesstedet til samtalen mellom akuttarbeiderne.

17:05(18:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Nattis og Rolle var unge og lykkelige når Nattis ble alvorlig skadet i en bilulykke. Hun er lam i halve ansiktet og har konstante smerter. Nattis og Rolle. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

18:00(18:55)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. I første episode drar Pernilla på konsertoppdrag mens Bianca styrer det rotete hjemmet. Dessuten inviteres det til stor familiemiddag når sønnen Oliver kommer på besøk. Stor familjemiddag hos Wahlgrens. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

18:55(19:30)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. Etter at Christy og Bonnie blir utsatt for innbrudd rundt juletider, leder jakten på tyven dem til en uventet dør. An Epi-Pen and a Security Cat. Christy og hennes mor, Bonnie, som begge er tørrlagte alkoholikere prøver å få livene sine på rett kjøl, men møter stadig på utfordringer.

19:30(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2002. Ross skaffer gratis billetter til vennene sine til en paleontologisk konferanse på Barbados. Med Charlies hjelp rekonstruerer de foredraget hans, etter at det ved et uhell ble slettet fra datamaskinen hans. The One in Barbados (1). De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2002. Vennene er fortsatt på konferansen på Barbados. The One in Barbados (2). De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. Ida Marie og Michael har pusset opp litt her og der, men det meste er blitt gjort halvveis. Minstesønnen sover på foreldrenes rom. Ep 438 Ida Marie og Michael, Rolvsøy.

21:30(22:05)

> Kongsvikfamiliene

Norsk humorserie fra 2019. Kine har bestemt seg for å dra til Frankrike med venninnene uten foreldrenes velsignelse, og forlater lille Emma mens foreldrene er ute. Alle har en familie, men ingen familier er like. Familie er noe vi alle må forholde oss til, enten vi liker det eller ikke. I denne serien følger vi seks helt ulike familier gjennom små og store utfordringer i hverdagen. Lene Kongsvik Johansen tar oss med hjem til Kongsvikfamiliene.

22:05(23:05)

> Insider FEM

Norsk dokumentarserie fra 2015. I dag skal ikke jenter bare være pene og tynne, men også sterke og sunne. Jakten på drømmekroppen lokker rekordmange unge jenter til den nye konkurranseformen Bikini-Fitness - en kombinasjon av fitness og…. Bikini-Fitness. Insider FEM er en dokumentarserie som belyser norske miljøer i inn- og utland der unge mennesker lever uvanlige liv.

23:05(23:30)

> Tatovørene

Norsk dokusåpe fra 2019. Det er mange forskjellige grunner til hvorfor man ønsker å tatovere seg. Frank tatoverer Marlene som ønsker å uttrykke sin kristne tro. Esteban tatoverer en feministisk tatovering - styrke og støtte til ofre for overgrep. Vi møter de mange fargerike kunstnerne som jobber på Attitude, et av Norges travleste og mest anerkjente tatoveringsstudioer.

23:30(00:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2002. Ross skaffer gratis billetter til vennene sine til en paleontologisk konferanse på Barbados. Med Charlies hjelp rekonstruerer de foredraget hans, etter at det ved et uhell ble slettet fra datamaskinen hans. The One in Barbados (1). De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

00:00(00:25)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2002. Vennene er fortsatt på konferansen på Barbados. The One in Barbados (2). De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

00:25(01:25)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen. Blood In the Sand. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

01:25(02:30)

> Jeg slapp nesten unna

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Etter å ha ranet en pantelåner sammen med kjæresten og sin bror, blir Conan og hans medskyldige fengslet. Han greier å rømme, men hvor lenge kan han holde seg skjult?. GOT to Rob a Pawn Shop. Drap, narkotikasaker, bankran og fangeflukt. Alle historiene er forskjellige, men motivet er det samme – å unngå, eller rømme fra fengselet.

02:30(03:25)

> Drap i familien

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn. Cradle of Lies. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn.

03:25(04:10)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2016. Mina og Karen tar en stor risiko når de kjøper et forlatt hus for kun 35 800 kroner usett. Kan de redde denne tomten, som er blitt en skam for nabolaget?. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

04:10(04:50)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2016. Mina overrasker moren med å kjøpe en dyr eiendom, i et godt nabolag. Huset på tomten er stort, men det er problemene også. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

04:50(05:35)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2016. Mina risikerer å starte en familiekrangel når hun sier ja til å pusse opp farens gamle hus, som ligger i forstaden i Indianapolis. Hun mener at huset trenger en oppdatering, men han hater forandringer. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

05:35(06:00)

> Long Island Medium

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Klarsynte Theresa har ikke sett vennene sine på en stund, så hun bestemmer seg for å invitere dem på jentekveld. En mann får en utrolig beskjed fra faren sin. Girls Night In.