Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:05(06:30)

> Verdens morsomste barn

Amerikansk underholdning fra 2015. Barn gjør de merkeligste ting, og rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting. I denne del: Barn gjør de merkeligst ting, og hvert rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting.

06:30(07:20)

> 24 timer på legevakten

Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia. I denne del: Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia.

07:20(08:15)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. I denne del: Stina ble rammet av graviditetsrelatert hjertesvikt, og sønnen Jimmie ble forløst ved keisersnitt. Senere fikk hun akutt hjertestans og fikk operert inn en hjertepumpe. Nå står hun i kø for hjertetransplantasjon og sønnen er blitt to år. Sofias engler kommer for å hjelpe til med huset som de aldri fikk pusset opp, og ordne opp i litt av kaoset.

08:15(09:05)

> Gossip Girl

Amerikansk dramaserie. I denne del: Med en behersket Russell Thorpe i spissen for oppkjøp av "Bass Industries", gjør Chuch et siste desperat forsøk på å redde familiebusinessen. Samtidig får Blair et utfordrende oppdrag hos W magazine med lovnad om mulig forfremmelse, og Serena sliter med følelsene sine overfor Ben.

09:05(09:55)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. Betty Suarez er både søt, intelligent og hardt arbeidende. Men i moteverdenen legger de i hvert fall ikke merke til henne. I denne del: Alexis' sjokkerende kunngjøring under moteuken i New York etterlater seg ikke bare krigstilstander hos familien Meade. Det er også fullstendig kaos i Mode-redaksjonen. Betty forsøker å opprettholde ro og orden, men står samtidig ansikt til ansikt med sitt største romantiske dilemma noen sinne. Skal hun takke ja til en date med Henry?

09:55(10:50)

> Gift ved første blikk Sverige

Svensk realityserie fra 2014. Seks single som har prøvd alt i jakten på den store kjærligheten, matches av et ekspertteam. Første gang de ser hverandre er når de gifter seg. Kan kjærlighet oppstå ved første blikk? I denne del: I første episode tar ekspertene fatt på den store gruppen som har søkt på eksperimentet. Nå er det på tide å finne den perfekte matchingen.

10:50(11:50)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor. I denne del: Julie er i Istanbul og venter på at det skal bli hennes tur til å komme på operasjonsbordet, men må innse at tyrkisk planlegging ikke er som dansk. Maria forlater tryggheten i bofellesskapet og må stå på egne ben for første gang etter at hun ble mor. Amanda Sisses sønn, Wiliam, skal begynne på skolen om ett og et halvt år, og har begynt på dans for å bli trent i disiplin.

11:50(12:50)

> Kakekrigen

Norsk realityserie. Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre. Hver uke skal fem nye amatører konkurrere så smøret spruter og melskyen står. Ukesvinnerne går videre til en finaleuke hvor vinneren kåres. Matjournalist Monica Csango og konditormester Lars Lian står klare til å bedømme kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til finalen. I denne del: Det er finale, og baketiden er utvidet til to timer. I løpet av den tiden skal finalistene diske opp med bryllupskake i minst to etasjer, noe som er en svært krevende øvelse. Dommerne får i dag smake tre helt ulike bryllupskaker, og den beste belønnes med heder og ære samt en kulinarisk reise til Paris.

12:50(13:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. I denne del: Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. Klarer Patti og David å løse kommunikasjonsproblemene sine nå som de bor under samme tak?

13:50(14:50)

> Gift ved første blikk Sverige

Svensk realityserie fra 2014. Seks single som har prøvd alt i jakten på den store kjærligheten, matches av et ekspertteam. Første gang de ser hverandre er når de gifter seg. Kan kjærlighet oppstå ved første blikk? I denne del: Det er klart for bryllup for de seks single som matches av et ekspertteam. Hvordan kommer brud og brudgom til å reagere når de ser hverandre for første gang. Hvordan blir det første kysset og hva skjer på bryllupsfesten?

14:50(15:25)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

15:25(15:55)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

15:55(16:55)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. I denne del: Jorge og hans tre sønner har flyttet til et hus med stort oppussingsbehov, men det er slutt på både ork og penger. Jorge har dedikert livet til å hjelpe andre, og Sofias engler synes det er på tide at han får litt hjelp.

16:55(17:55)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. I denne del: Kim og Bjørn bor i en villa i Huddinge og skulle pusse opp sammen, men Kim fikk problemer med ryggen etter en fødsel og kan ikke jobbe mer. Oppussingen har stoppet helt opp.

17:55(18:55)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler. I denne del: Pernilla fortsetter med treningen og går på yoga. Hun tar sønnen Theo med på fotballkamp, som får en helt annen avslutning enn hun kunne ane. Og så skal Benjamin opptre på Skansen, og Bianca tar på seg rollen som manager når han skal stå på scenen.

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica lager mat til en fest for moren, som fremdeles ikke vet hvordan hun skal snakke med datteren. Chandlers møte med Rachels sjef fører til en flau situasjon. Og en leksikonselger utnytter Joey.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey prøver seg på selskapsdans for å forhindre at Monica og Rachel blir kastet ut av leiligheten. Phoebe er tiltrukket av en av klientene sine, og Chandler sliter med å si opp avtalen på treningssenteret.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler legger an på en kvinne på Central Perk, uvitende om at hun er Joeys nye kjæreste. Ross og Rachel prøver å gjøre hverandre sjalu, og Phoebe oppdager at sangstemmen blir mye bedre når hun er forkjølet.

20:30(21:30)

> Verdens verste jobb

Svensk dokumentarserie fra 2017. Carina Berg tester noen av verdens farligste, merkligste og mest møkkete jobber. Hun bretter opp ermene, utfordrer sine redsler og tester jobber de fleste av oss aldri skulle drømme om – eller en gang visste at ekstisterte. I denne del: I Gamla stan skal Carina teste jobben som tatovør. Hun skal jobbe som silosanerer, der risikoen for kraftig klaustrofobi er stor. I USA skal hun teste den livsfarlige jobben som «roadkill collector». Og i Los Angeles skal hun jobbe med å klemme ut hudormer.

21:30(23:35)

> You Again

Amerikansk romantisk komedie fra 2010. Kristen Bell, Jamie Lee Curtis. Den vellykkede PR-spesialisten Marni reiser hjem til brorens bryllup, og oppdager at han er i fred å gifte seg med erkefienden hennes fra skoletiden, som på beleilig vis har glemt alt om deres problematiske fortid. Som om ikke dette var nok kommer brudens jetsetter-tante snart busende inn, og Marnis mer jordnære mor står dermed ansikt til ansikt med sin skolerival. Klør kvesses og gamle sår rives opp.

23:35(00:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross' nye kjæreste virker perfekt helt til han oppdager at leiligheten er ekstremt møkkete. Chandler hjelper Joey med å velge ut en gave til Kathys bursdag. Rachel prøver å gjøre ferdig et kryssord på egenhånd. Og Phoebe hjelper Monica med å lage mat i en begravelse.

00:10(00:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler må velge mellom drømmedama og sin beste venn etter at han og Kathy kysser hverandre. Naturlig nok er ikke Joey særlig begeistret når han finner ut om Kathy og Chandler. Og ingen tør å fortelle Ross hvor dårlig han er til å spille keyboard.

00:40(01:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler går med på å tilbringe Thanksgiving i en kasse etter å ha kysset Kathy. Vennegjengen bestemmer seg for å gi hverandre hemmelige julegaver. Monica skader øyet mens hun forbereder middagen og blir sjokkert når hun drar til øyelegen.

01:10(02:10)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2012. Vi får et innblikk i den mystiske sigøynerkulturen i USA. De arrangerer Amerikas mest fargerike bryllup, med ville og drømmeinspirerte kjoler. I denne del: Priscilla er 14 år og en utlært sigøynerkone. Nå trenger hun bare en ektemann. Priscillas familie bruker store summer på en Sondra Celli-kjole i håp om å finne en passende sigøynerungkar.

02:10(03:10)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. I denne del: Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. Klarer Patti og David å løse kommunikasjonsproblemene sine nå som de bor under samme tak?

03:10(03:55)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. Betty Suarez er både søt, intelligent og hardt arbeidende. Men i moteverdenen legger de i hvert fall ikke merke til henne. I denne del: Alexis' sjokkerende kunngjøring under moteuken i New York etterlater seg ikke bare krigstilstander hos familien Meade. Det er også fullstendig kaos i Mode-redaksjonen. Betty forsøker å opprettholde ro og orden, men står samtidig ansikt til ansikt med sitt største romantiske dilemma noen sinne. Skal hun takke ja til en date med Henry?

03:55(04:45)

> Ditt farlige hjem

Britisk dokumentarserie fra 2014. Hvert år dør 500 mennesker i Storbritannia av ulykker i hjemmet og tre millioner ender opp på sykehus. Mark Clemmit, Angellica Bell og Mark Millar tar affære i noen av Storbritannias farlige hjem for å redde liv og forhindre skader og sykdom. I denne del: Mark Clemmit og Mark Millar er på sporet av en snekker som forvandlet et rekkehus i Swansea til en dødsfelle. Angellica Bell blir med på en etterforskning mot en kriminell som har spredd farlige medisiner over hele landet. Og fokus settes på en vanlig fare i hjemmet som kan forårsake pusteproblemer.

04:45(05:35)

> Gordon Ramsay rydder opp

Britisk realityserie fra 2004. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt for å hjelpe restauranter i krise. I denne del: Stjernekokken Gordon Ramsay besøker den italienske restauranten La Lanterna. Den 28 år gamle eieren og kjøkkensjefen Alex har ingen gjester, komfyrer som ikke fungerer og en kostbar meny som minner lite om autentisk italiensk mat. Er Gordon i stand til å fylle Alex med nok pågangsmot til å få restauranten på beina igjen?

05:35(06:00)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.