Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:25)

> Verdens morsomste barn

Amerikansk underholdning fra 2015. Barn gjør de merkeligste ting, og rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting.

06:25(07:10)

> 24 timer på legevakten

Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia. I denne del: Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har et av de travleste akuttmottakene i Storbritannia.

07:10(08:05)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. Vi håper alle på en god tilværelse, men iblant er livet blodig urettferdig. Når man har det som verst, kan det meste kjennes umulig. Det er her Sofia Wistam og hennes team kommer inn i bildet som reddende engler. Ved å hjelpe mennesker i vanskeligheter med å pusse opp hjemmene deres, håper de å kunne snu deres situasjon til det bedre. I denne del: De var nyforelskede huseiere med storslagne fremtidsplaner. Men livet ble ikke som forventet for trebarnsmamma Eva og kjæresten Anders. Eva begynte å føle seg dårlig, og det viste seg snart at hun hadde fått den uhelbredelige sykdommen MS. Når Sofia og hennes håndverker-engler dukker opp, står hjemmet deres på hodet. Hva kan englene foreta seg for at paret ikke skal bli nedtrykte av sykdom, men snarere gå en lykkelig fremtid i møte?

08:05(08:55)

> Gossip Girl

Amerikansk dramaserie fra 2012. I denne del: Serena og Dan innser at de må gjøre opp med mennesker de har gjort urett. Blair har en siste sjanse til å bevise for moren sin at hun duger som motedesigner, og sammen med Serena kommer hun opp med en plan for hvordan hun skal skape «it»-looken for Sage og vennene. Chuck er nær ved å få de bevisene han trenger mot faren, helt til en av hans nærmeste allierte avslører planen for Bart.

08:55(09:45)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Seks single, som har prøvd alt for å finne kjærligheten uten å lykkes, har gått med på å legge skjebnen i ekspertenes hender og vil gå til det ekstreme skritt å gifte seg med en fullstendig fremmed.

09:45(10:15)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie fra 2011. I denne del: Hjemme på Husnes nyter Gunn-Britt den siste dagen før hun skal ta keisersnitt, mens Nøtterøy-jenta Line gleder seg til en sjelden fest i anledning 20-årsdagen sin. Hege ikler seg Evas drakt i forbindelse med en fotoshoot.

10:15(10:50)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie fra 2011. I denne del: Kvalitetstid med familien er viktig for Line, som tar med seg Gabriella og Daniel til Verdens ende. Gunn-Britts sønn Leander kommer til verden, mens Hege er opptatt av de som baksnakker henne.

10:50(11:50)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2014. Med 90 dagers forlovelsesvisum kommer seks utlendinger til USA for å bo sammen med sine amerikanske forloveder for første gang. Hvert par har 90 dager på å gifte seg før visumet løper ut og kvinnene må vende tilbake til sine hjemland.

11:50(12:50)

> Ungkaren Sverige

Svensk realityserie. Pär Nilsson (33) er en ambisiøs mann, som etter flere lykkelige år som singel, nå søker etter en kvinne å dele livet med. I denne del: Pär inviterer noen av jentene til en overraskelsesdag på spa, men det viser seg at han ikke skal være der selv. Isteden drar han til jentenes hus for å spille volleyball i bassenget med de som er igjen.

12:50(13:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2010. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens.

13:50(14:50)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Tre par har nettopp sagt ja til en person de aldri har møtt før. Bryllupet ender med at parene går til brudesuiten for å tilbringe sin aller første natt sammen. 24 timer etter at de møttes for første gang, reiser de avgårde på bryllupsreise.

14:50(15:50)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Marianne og Per venter sitt andre barn og er selvsikre på at det vil bli en rolig og kontrollert fødsel som sist. Men når fødselen raskt tar seg opp blir det en helt annen opplevelse enn sist gang. Camilla og Terje venter sitt første barn sammen. Camilla har som mål og føde helt naturlig uten noen smertelindring. Klarer hun det? Florina og Mihai gleder seg til og få sitt andre barn. Men fødselen tar en dramatisk vending da barnet ikke puster da det kommer til verden.

15:50(16:50)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. Vi håper alle på en god tilværelse, men iblant er livet blodig urettferdig. Når man har det som verst, kan det meste kjennes umulig. Det er her Sofia Wistam og hennes team kommer inn i bildet som reddende engler. Ved å hjelpe mennesker i vanskeligheter med å pusse opp hjemmene deres, håper de å kunne snu deres situasjon til det bedre. I denne del: Da taket i Ingegärds leiligheten falt ned, raste hele tilværelsen sammen. Fra å være en pigg og glad mamma og mormor, mistet hun livslysten. Verken borettslaget eller forsikringsselskapet påtok seg ansvar, og i mer enn to år har Ingegärd vært tvunget til å bo i koffert. Døtrene Cicci og Anna har gjort alt de har kunnet for å hjelpe moren, men uten resultat. Så kommer Sofia og hennes engler på banen...

16:50(17:55)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk realityserie. I denne del: Anders besøker Joakim og broren Patrik med samboer Linda og deres to barn. De bor sammen i et hus de kjøpte i 2002 og som i dag virker umulig å restaurere. Brødrene var tidligere bestevenner, men bosituasjonen har ført til at de har glidd fra hverandre og at de i dag krangler om alt.

17:55(18:55)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Rebecca er 40 år og singel. Nå gleder hun seg stort til å bli mamma for første gang. Susanna og Martin venter sitt andre barn. Susanna hater smerte og er fast bestemt på å få smertelindring så fort hun kan. Lene og Nils-Henrik vokste opp sammen, nå venter de sitt første barn. Det blir dramatisk når Lene plutselig får et panikkanfall.

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey, Monica og Phoebe prøver å finne ut hvem som er faren til Rachels baby. Monica klarer ikke å dy seg og åpner bryllupsgavene, mens Ross og Chandler prøver å gjenskape bilder fra bryllupet etter at de mistet alle engangskameraene.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler og Monica forbereder seg på bryllupsreisen samtidig som Rachel forbereder seg på å fortelle Ross at han er faren til barnet hennes. Joey og Phoebe prøver å komme seg inn i de nygiftes leilighet. Monica og Chandler blir misunnelige på et annet par som blir forfremmet til første klasse på flyet.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross og Rachel har forskjellige synspunkter om hvem som la an på hvem da Rachel ble gravid, helt til Ross ved en tilfeldighet avslører at han har deres møte på video. Monica og Chandler er tilbake fra bryllupsreisen og er svært begeistret for et par de møtte på flyet hjem. Men det viser seg snart at paret ga dem feil telefonnummer.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: For tre år siden kjøpte Pia og Kim et oppussingsobjekt i Ski, etter å ha pusset opp og solgt to leiligheter i forkant. Dette paret har altså pusset opp kontinuerlig i årevis, men har nå kommet til et punkt hvor alt ser mørkt ut. Pia og Kim har funnet sitt drømmehus, men all jobben har gjort drømmen til et regelrett mareritt.

21:30(22:05)

> Kom deg til legen

Britisk livsstilserie fra 2016. Doktor Pixie McKenna og Doktor Phil Kieran bringer medisinsk hjelp hjem til folket når de turnerer rundt i Irland med pop-up-klinikken sin. I denne del: På Cork Summer Show møter Phil en alenemor med to små barn som opplever episoder med anfall. Kan han tillate at hun skal kjøre hjem? Pixie treffer en vannsiret mann, som er svært plaget av utseendet i jobben i andre menneskers kjøkken.

22:05(23:25)

> Gutten som vil amputere benet

Britisk dokumentar fra 2015. Britiske Dillon Chapman lider av type 1 Neurofibromatose, en genetisk tilstand som gjør at benet har vokst ut av proporsjoner på grunn av svulster. Dillon har problemer med å komme seg rundt og være med i leken sammen med de andre barna og han ser bare én løsning på problemet - amputasjon. Men det er ikke lett å overbevise legene.

23:25(00:20)

> Insider FEM

Norsk dokumentarserie fra 2018. Insider FEM er en dokumentarserie som belyser norske miljøer i inn- og utland der unge mennesker lever uvanlige liv. I denne del: Det som for noen år siden ble ansett som en tullete jenteroms-hobby har i dag blitt en helprofesjonell bransje med makt til å påvirke. Flere store aktører frister unge jenter med kjendistilværelse og millionlønn - og stadig flere jenter utleverer både kropp og følelser på nett. I denne episoden finner Janne Amble Haugan ut hva dette jaget etter oppmerksomhet, penger og popularitet egentlig handler om. Hvor langt må man gå for å bli sett? Og hva er baksiden av medaljen?

00:20(00:50)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey spleiser Rachel med en annen skuespiller, noe som gjør Ross opprørt. Monica planlegger å sparke en klumsete kokk, mens Phoebe protesterer siden hun planlegger å slå opp med ham.

00:50(01:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe blir tiltrukket av tvillingsøsteren Ursulas forlovede (Sean Penn) på Monicas halloweenfest. Ross og Chandler utfordrer hverandre for å se hvem som er tøffest.

01:20(01:50)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica mistenker at hennes nye hushjelp stjeler fra henne. Eric (Sean Penn) har slått opp med Ursula og er klar for å date Phoebe, men klarer ikke å se på henne uten å se Ursula. Ross prøver å skaffe Rachel en leilighet i bygningen sin, men kvinnen som bor der lever fortsatt i beste velgående.

01:50(02:50)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2012. Vi får et innblikk i den mystiske sigøynerkulturen i USA. De arrangerer Amerikas mest fargerike bryllup, med ville og drømmeinspirerte kjoler. I denne del: Annie gifter seg med fetteren sin i den mest blingtastiske vintereventyr-seremonien og med en voldsom brudekjole av revepels. I Ohio følger Ana hjertet sitt, men bryter alle regler i det første homofile sigøynerbryllupet.

02:50(03:35)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2010. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens.

03:35(04:30)

> The Affair

Amerikansk dramaserie. Alison er en ung kvinne som jobber som servitør på en populær restaurant i Hamptons og prøver å få orden på livet sitt etter en personlig tragedie. Hennes ektemann Cole sliter med å holde ekteskapet sammen, samtidig som familiens ranch står på konkursens rand. Deres forhold blir enda mer komplisert når Alison innleder et forhold til Noah. Han er en lærer og forfatterspire fra New York som tilbringer sommeren hos sin svigerfamilie på øya. I denne del: Alison og Noah blir tvunget til å ta seg av nye problemer på hjemmebane. Alison får et overraskelsesbesøk av moren, som hun ikke har kontakt med lenger. Noah må hanskes med oppførselen til datteren Whitney.

04:30(05:05)

> The 100

Amerikansk sciencefictionserie fra 2014. For 97 år siden la en kjernefysisk katastrofe jordkloden øde. De eneste som overlevde katastrofen, var de 400 beboerne på de 12 internasjonale romstasjonene. Siden har tre generasjoner blitt født i verdensrommet, og befolkningen har økt til tusentalls på «Arken» - de 12 stasjonene som nå er kjedet sammen for å holde befolkningen i live. Livet på Arken er tøft, det er begrenset med ressurser, og befolkningen er strengt kontrollert. Alle brudd på loven blir straffet med døden - så lenge du ikke er under 18 år. I denne del: Helvete bryter løs når Clarke og Finn forsøker å slutte fred med Grounders. Og tragedien rammer under feiringen av enhetsdagen på Arken.

05:05(05:50)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie fra 2008. I denne del: Betty gjør en overraskende oppdagelse når en oppgave fra YETI fører til at hun og Marc analyserer Modes budsjett for det siste året. Samtidig må hun hanskes med økt oppmerksomhet fra Matt, samt kunnskapen om at hennes gamle flamme Henry har lagt ut uventede nyheter på Facebook.