Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:20)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2017. Etter å ha vunnet $1 million, ga en mor sin gamle leilighet til sønnen. Nå må hun finne det ideelle huset som er stort nok for hennes kunst og hobbyer. Mom's Million.

06:20(06:45)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2017. Etter å ha vunnet $7millioner på et skrapelodd, trenger den nybakte millionærfamilien Davids hjelp for å finne det perfekte Midwest huset. A Scratch Made in Heaven.

06:45(07:30)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Sabrina har hatt et nytt anfall og må ta mer medisin. Julie sørger etter at hun mistet kjæresten, Benjamin. Martinna har gode nyheter, og hos Natascha Linea har fødselen av sønnen, Novah, satt igang. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

07:30(08:15)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Sabrina inviterer venner og familie til bursdagsfeiring. Sonny har vært sammen med en jente, og forholdet har fått noen uoverskuelige konsekvenser. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

08:15(09:00)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Malene har ammet datteren, Melina, i 15 måneder, men ønsker nå å få kroppen sin for seg selv. Men det er ikke så lett med et viljesterkt barn. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

09:00(09:30)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2018. Vi blir med single, par og familier på jakt etter drømmehjemmet. Beaux-Arts House vs. Modern High-rise in Chicago.

09:30(10:00)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2018. Vi blir med single, par og familier på jakt etter drømmehjemmet. Dr. Seeks Midcentury Modern in Palm Springs.

10:00(10:30)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2018. Vi blir med single, par og familier på jakt etter drømmehjemmet. Looking in Little Rock.

10:30(11:00)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2018. Vi blir med single, par og familier på jakt etter drømmehjemmet. Turnkey vs. Reno in California Wine Country.

11:00(11:30)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2018. Vi blir med single, par og familier på jakt etter drømmehjemmet. Racing to Buy in Memphis.

11:30(12:00)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2018. Vi blir med single, par og familier på jakt etter drømmehjemmet. Coastal Nostalgia.

12:00(12:30)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Heading Home To St. Thomas. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

12:30(13:00)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Back to Barbados. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

13:00(13:30)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Rediscovering on Barbados. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

13:30(14:05)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Historic Move to San Juan, Puerto Rico. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

14:05(14:30)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Breaking a Sweat in Puerto Rico. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

14:30(15:00)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Building a New Life on St. Thomas. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

15:00(16:00)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2020. Modell og TV-personlighet Vendela Kirsebom inviterer skuespiller Olli Wermskog, skuespiller og samfunnsdebattant Iman Meskini og langrennslegende Thomas Alsgaard hjem til seg. Vendela Kirsebom.

16:00(17:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Linda og Peter bor med døtrene i Älvsjö. Da hun var liten ble Linda operert for svulster på binyrene, og for noen år siden oppdaget hun det samme hos datteren, Thea. Linda og Peter. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:00(17:55)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Emma fant Spero kollapset i gangen. Han hadde fått en massiv hjerneblødning, og livet kunne ikke reddes. Emma og Spero. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:55(18:55)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2018. Pernilla begynner å lade opp før bursdagsfesten ved å drikke juice for å fort få tilbake sin gamle toppform. Bianca bestemmer seg for å ansette en assistent. Bianca försöker anlita en assistent. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

18:55(19:25)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2018. Christys krevende jusprofessor lener seg litt for mye på henne for støtte. Bonnies plan om å lure Adam til å velge bryllupssted slår feil ut. Ambulance Chasers and a Babbling Brook.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. Ross avslører en fantasi om en viss Star Wars-rollefigur til Rachel. Monica sliter med søvnløshet etter bruddet med Richard. Chandler blir sammen med Janice igjen og vil at Joey skal komme overens med henne. The One with the Princess Leia Fantasy. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Ross skal holde tale på en viktig bankett på museet, men sliter med å få hele gjengen klar for avreise fra leiligheten. The One Where No One's Ready. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Antonie og Miguel har tilsammen tre barn fra før, og nå venter de tvillinger. Huset de bor i har en alt for dårlig planløsning, og Miguel har begynt å pusse opp og bygge på flere forskjellige steder. Siggerud: Antonie og Miguel.

21:30(21:45)

> Ex and the City

Norsk realityserie fra 2019. Andreas skal feire bursdagen sin og har invitert til bowling. Han er veldig spent, men ender opp med å bli veldig skuffet over flere av vennene fra «Ex on the Beach». Følg Ex on the Beach Norge-deltakerne når de lever livet hjemme i Oslo.

21:45(22:05)

> Ex and the City

Norsk realityserie fra 2019. Andreas er skuffet over vennene sine. Naima er veldig skuffet og lei seg over Richard som dro i bursdagen til Andreas uten henne. Følg Ex on the Beach Norge-deltakerne når de lever livet hjemme i Oslo.

22:05(22:20)

> Ex and the City

Norsk realityserie fra 2019. Kjendistilværelsen byr på mange frynsegoder, og Siv og Andreas har fått tilsendt sexleketøy fra Dagbladet som de skal teste ut. Johanne venter på Pierre som har spurt om de kan møtes. Følg Ex on the Beach Norge-deltakerne når de lever livet hjemme i Oslo.

22:20(22:35)

> Ex and the City

Norsk realityserie fra 2019. Andreas oppdager et «kjæreste-bilde» av Melina og Ulrik på Instagram. Han bestemmer seg for å utforske dette nærmere. Johanne er sint på Pierre. Hun møter Victoria som mener hun bør ringe og konfrontere ham. Følg Ex on the Beach Norge-deltakerne når de lever livet hjemme i Oslo.

22:35(23:35)

> Ex On The Beach Sverige

Svensk realityserie fra 2019. Ennå en eks gjør entré. Ifølge Amanda er den nye gutten hennes område, men han har bare øyne for Ewelina. Jasmina går til verbalt angrep på Ludvig. Säsongens första Sanning eller paddan. Åtte partystemte ungdommer skal bo i en luksuriøs villa ved sjøen. Når som helst kan deltakerens ekskjærester dukke opp.

23:35(00:35)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2018. Pernilla begynner å lade opp før bursdagsfesten ved å drikke juice for å fort få tilbake sin gamle toppform. Bianca bestemmer seg for å ansette en assistent. Bianca försöker anlita en assistent. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

00:35(01:35)

> Dødelig kjærlighet

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Lyst og dyrisk besettelse har ført til noen av verdens mest brutale voldshendelser og drap. Handcuffs for Three.

01:35(02:35)

> Dødelig kjærlighet

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Lyst og dyrisk besettelse har ført til noen av verdens mest brutale voldshendelser og drap. Manhattan Murder Mystery.

02:35(03:30)

> Det perfekte mord

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. For morderen er det et perfekt drap. Etter hvert som etterforskningen ender i blindgater og feil mistenkte blir forkastet tror gjerningspersonene de kommer unna med det. Last Dance.

03:30(04:20)

> Min nabo er morder

Amerikansk dokumentarserie fra 2010. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkelighete avsløres. Conspiracy of Evil.

04:20(04:45)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality. Et par fra Connecticut forlater vinter og snø og flytter til Aruba. To Build or Not to Build in Aruba. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

04:45(05:10)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Slowing Down on Aruba. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

05:10(05:35)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Trading New England Cold for St. John Sun. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

05:35(06:00)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk reality. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis. Island Time, All the Time. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.