Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:50)

> Kakekrigen

Norsk realityserie fra 2015. Fem nye utfordrere inntar Kakekrigens kjøkken for å kjempe om en finaleplass. Klare til dyst er Kristine fra Oslo, Elisabeth fra Greåker, Marianne fra Arendal, Mia Johanne fra Hitra og Cecilie fra Stavanger. Fem nye utfordrere inntar Kakekrigens kjøkken for å kjempe om en finaleplass. Klare til dyst er Kristine fra Oslo, Elisabeth fra Greåker, Marianne fra Arendal, Mia Johanne fra Hitra og Cecilie fra Stavanger. «Norge i rødt hvitt og blått» er dagens oppgave . Deltakerne har bare 1 ½ time på seg til å imponere dommerne, Monica Csango og Lars Lian.

06:50(07:40)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Pernilla drar på eventyr i skjærgården mens Bianca er i Gøteborg for å treffe kjæresten. Pernilla inviterer Dinos firbente venner til hundefest. Bianca får prestasjonsangst når hun skal synge duett med Pernilla på en…. Äventyr i skärgården. Pernilla drar på eventyr i skjærgården mens Bianca er i Gøteborg for å treffe kjæresten. Pernilla inviterer Dinos firbente venner til hundefest. Bianca får prestasjonsangst når hun skal synge duett med Pernilla på en restaurant.

07:40(08:30)

> Fiks det - selg det

Kanadisk livsstilsserie fra 2016. Kortney og Dave forvandler et utdatert hus til et overveldende moderne mesterverk. Kommer deres design til å kunne måle seg med resten av nabolaget, eller møter de motstand fra mulige kjøpere?. Fitting In. Kortney og Dave forvandler et utdatert hus til et overveldende moderne mesterverk. Kommer deres design til å kunne måle seg med resten av nabolaget, eller møter de motstand fra mulige kjøpere?

08:30(09:25)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. Familiens tenåringsdatter blir sint når familien flytter. Sønnen har flere allergier, og deres lille datter provoserer ham. Alt dette fører til at moren blir helt utslitt. Phoning It In. Familiens tenåringsdatter blir sint når familien flytter. Sønnen har flere allergier, og deres lille datter provoserer ham. Alt dette fører til at moren blir helt utslitt.

09:25(10:20)

> Kakekrigen

Norsk realityserie fra 2015. Deltakerne får en utfordring de ikke har fått vite om på forhånd. Dommer Monica har forberedt en oppskrift på sitronkake med blåbærglasur, og deltakerne må selv smake seg frem til hvor mye sitron de skal tilsette. Deltakerne får en utfordring de ikke har fått vite om på forhånd. Dommer Monica har forberedt en oppskrift på sitronkake med blåbærglasur, og deltakerne må selv smake seg frem til hvor mye sitron de skal tilsette. Dagens dårligste må forlate Kakekrigen, mens den beste får med seg et gult lederforkle inn i morgendagens konkurranse.

10:20(10:50)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. Lillian (19) på Stange er gravid på overtid og bestemmer seg for å prøve noen kjerringråd for å sette fødselen i gang, mens det i Mandal er tid for bursdagsfeiring og Marthe H (20) briljerer på kjøkkenet. Akkurat som mammas. Lillian (19) på Stange er gravid på overtid og bestemmer seg for å prøve noen kjerringråd for å sette fødselen i gang, mens det i Mandal er tid for bursdagsfeiring og Marthe H (20) briljerer på kjøkkenet. Marthe J (21) er i full gang med lærerstudiene og i dag er det eksamen, noe Marthe føler seg sånn passe forberedt til.

10:50(11:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. NeNe's Bridesmaids. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. Klarer Patti og David å løse kommunikasjonsproblemene sine nå som de bor under samme tak?

11:50(12:55)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. Etter en arbeidsulykke for 15 år siden har Göran levd med kroniske smerter døgnet rundt. Vondest er det imidlertid at alenefaren ikke evner å være den pappaen han ønsker for døtrene Anna og Amanda. Göran. Etter en arbeidsulykke for 15 år siden har Göran levd med kroniske smerter døgnet rundt. Vondest er det imidlertid at alenefaren ikke evner å være den pappaen han ønsker for døtrene Anna og Amanda. Som uførepensjonist har han vanskelig for å få pengene til å strekke til, og det er aldri råd til annet enn det mest nødvendige. Sofia og hennes nevenyttige engler vil gjerne hjelpe familien, og byr på overraskelser både i Göran og døtrenes smak.

12:55(13:55)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Når Sinnasnekker'n besøker seksbarnsforeldrene Jens og Jessica får han sjokk over hvor dårlige oppvarmingsmuligheter de har. Betongen må saneres, en baby er på vei og paret er i ferd med å gå fra hverandre. Jens og Jessica. Når Sinnasnekker'n besøker seksbarnsforeldrene Jens og Jessica får han sjokk over hvor dårlige oppvarmingsmuligheter de har. Betongen må saneres, en baby er på vei og paret er i ferd med å gå fra hverandre. Anders og teamet vil gjøre alt for å hjelpe familien i den desperate situasjonen, men arbeidet slutter på en uventet måte.

13:55(14:55)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Pernilla drar på eventyr i skjærgården mens Bianca er i Gøteborg for å treffe kjæresten. Pernilla inviterer Dinos firbente venner til hundefest. Bianca får prestasjonsangst når hun skal synge duett med Pernilla på en…. Äventyr i skärgården. Pernilla drar på eventyr i skjærgården mens Bianca er i Gøteborg for å treffe kjæresten. Pernilla inviterer Dinos firbente venner til hundefest. Bianca får prestasjonsangst når hun skal synge duett med Pernilla på en restaurant.

14:55(15:55)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2014. Danny og Amys familie møtes. Cassia bryter sammen under en krangel med Jason. Justin overrasker Evelin og moren sin. Mohamed oppsøker en avdokat på bryllupsdagen sin. Going Once, Going Twice... Gone?. Danny og Amys familie møtes. Cassia bryter sammen under en krangel med Jason. Justin overrasker Evelin og moren sin. Mohamed oppsøker en avdokat på bryllupsdagen sin. Chelsea og Yamir diskuterer karriereframtiden hans. Daya og Brett leter etter en leilighet.

15:55(16:55)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. De var nyforelskede huseiere med storslagne fremtidsplaner. Men livet ble ikke som forventet for trebarnsmamma Eva og kjæresten Anders. Eva og Anders. De var nyforelskede huseiere med storslagne fremtidsplaner. Men livet ble ikke som forventet for trebarnsmamma Eva og kjæresten Anders. Eva begynte å føle seg dårlig, og det viste seg snart at hun hadde fått den uhelbredelige sykdommen MS. Når Sofia og hennes håndverker-engler dukker opp, står hjemmet deres på hodet. Hva kan englene foreta seg for at paret ikke skal bli nedtrykte av sykdom, men snarere gå en lykkelig fremtid i møte?

16:55(17:55)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Anneli bor sammen med sine to tenåringsdøtre Sandra og Jennifer. Hun begynte å pusse opp huset sammen med samboeren Kent våren 2012, men Kent døde av hjerteinnfarkt hjemme i huset. Anneli. Anneli bor sammen med sine to tenåringsdøtre Sandra og Jennifer. Hun begynte å pusse opp huset sammen med samboeren Kent våren 2012, men Kent døde av hjerteinnfarkt hjemme i huset. Samme år mistet Anneli en nær venn og mistet all motivasjon for å fortsette arbeidet med huset. Anders og teamet kommer for å hjelpe henne.

17:55(18:55)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Bianca er lei av familiens viltvoksende hage. Pernilla drar på helgetur med venninnene til Køvenhavn. Familiens sofa ligger ute til salgs og Bianca vurderer å flytte hjemmefra, noe som kommer som et sjokk på mamma Pernilla. Bianca funderar på att lämna boet. Bianca er lei av familiens viltvoksende hage. Pernilla drar på helgetur med venninnene til Køvenhavn. Familiens sofa ligger ute til salgs og Bianca vurderer å flytte hjemmefra, noe som kommer som et sjokk på mamma Pernilla.

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Monica og Chandler blir bedt om å være verter på Thanksgiving atter en gang, men så legger Ross, Joey, Phoebe og Rachel andre planer. Ting går ikke bra når de kommer en time for sent til middagen. The One with the Late Thanksgiving. Monica og Chandler blir bedt om å være verter på Thanksgiving atter en gang, men så legger Ross, Joey, Phoebe og Rachel andre planer. Ting går ikke bra når de kommer en time for sent til middagen.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Monica og Chandler møter moren til barnet som de har tenkt å adoptere, men de settes i en ubehagelig situasjon når hun tror de er en prest og en lege. The One with the Birth Mother. Monica og Chandler møter moren til barnet som de har tenkt å adoptere, men de settes i en ubehagelig situasjon når hun tror de er en prest og en lege.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Phoebe og Rachel mistenker at Chandler har en affære, men oppdager en annen hemmelighet de ikke hadde forutsett. The One Where Chandler Get's Caught. Phoebe og Rachel mistenker at Chandler har en affære, men oppdager en annen hemmelighet de ikke hadde forutsett.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. Mirjam og Remi Berg bor på Torp i Fredrikstad, sammen med sine tre barn. For noen år siden kjøpte de et gammelt hus. For å oppfylle lånekravet måtte de pusse opp en del av huset, som skulle leies ut. Ep 422 Mirjam og Remi, Torp. Mirjam og Remi Berg bor på Torp i Fredrikstad, sammen med sine tre barn. For noen år siden kjøpte de et gammelt hus. For å oppfylle lånekravet måtte de pusse opp en del av huset, som skulle leies ut. Etter at det var gjort, bygget de et tilbygg på huset slik at ungene fikk soverom. De fikk hjelp av venner og familie, men da det bare gjensto småtteri på tilbygget, stoppet det helt opp. Kjøkken og stue er halvhjertet påbegynt, men det ser fremdeles forferdelig ut. Paret er oppgitt og utslitt, og på toppen av det hele planlegger de bryllup. Nå står det fullstendig stille på oppussingsfronten, og det samme er tilfelle når det gjelder forholdet dem imellom. Uten hjelp spøker det for bryllupet, og både Remi og Mirjam er i ferd med å gi opp.

21:30(22:30)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2017. For to år siden var Nellie en vanlig femåring. Men familien la merke til at hun fikk problemer med balansen og venstre halvdel av kroppen. Nellie. For to år siden var Nellie en vanlig femåring. Men familien la merke til at hun fikk problemer med balansen og venstre halvdel av kroppen. Etter to år med utredning har Nellie ennå ingen diagnose, og famlien har fått omfattende vannskade i huset i Orsa.

22:30(23:30)

> Første date Australia

Australsk realityserie fra 2017. Den pole-dansende aksjemekleren Libby er en skikkelig individualist. Hun er eksentrisk, smart og spesiell, men har ikke funnet en mann som setter pris på disse kvalitetene. Drømmemannen må ha både muskler og hjerne. Libby & Nick. Den pole-dansende aksjemekleren Libby er en skikkelig individualist. Hun er eksentrisk, smart og spesiell, men har ikke funnet en mann som setter pris på disse kvalitetene. Drømmemannen må ha både muskler og hjerne. Personlig trener Nick håper han kan nå opp til forventningene. Vi møter også Brad og Sarah, Liam og Alicia, Mike og Marek og Nadia og Tiano.

23:30(00:05)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Monica og Rachel leier inn en stripper til Phoebes utdrikningslag. Men stripperen er absolutt ikke som de hadde sett for seg. The One Where the Stripper Cries. Monica og Rachel leier inn en stripper til Phoebes utdrikningslag. Men stripperen er absolutt ikke som de hadde sett for seg.

00:05(00:40)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Phoebe og Mike gifter seg, og Chandler og Ross konkurrerer om en plass i bryllupet. The One with Pheobe's Wedding. Phoebe og Mike gifter seg, og Chandler og Ross konkurrerer om en plass i bryllupet.

00:40(01:15)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Phoebe prøver å lære Joey å snakke fransk, noe som viser seg å ikke være så lett. I mellomtiden får Rachels far et hjerteinfarkt. The One Where Joey Speaks French. Phoebe prøver å lære Joey å snakke fransk, noe som viser seg å ikke være så lett. I mellomtiden får Rachels far et hjerteinfarkt.

01:15(02:15)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2014. En sigøynermann planlegger bryllupet med forloveden, som ikke er sigøyner. Men en sjalu ekskjæreste gjør alt hun kan for å ødelegge for dem. You’ve Got to Fight For Your Right…to Marry. En sigøynermann planlegger bryllupet med forloveden, som ikke er sigøyner. Men en sjalu ekskjæreste gjør alt hun kan for å ødelegge for dem. En tenåring får endelig gjennombrudd i musikkindustrien, men kommer hun til å gi opp karrieren for kjærligheten?

02:15(03:10)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2015. Patti hjelper Larry Birkhead, far til Anna Nicole Smiths datter, Dannielynn. 41 år gamle Larry er søt, men sjenert og ukomfortabel i rampelyset. Larry Birkhead & Melyssa Ford. Patti hjelper Larry Birkhead, far til Anna Nicole Smiths datter, Dannielynn. 41 år gamle Larry er søt, men sjenert og ukomfortabel i rampelyset. Han har ikke datet det siste tiåret, men nå som datteren er åtte år, forteller hun faren at det er på tide for ham å finne seg en kjæreste.

03:10(04:00)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. Familiens tenåringsdatter blir sint når familien flytter. Sønnen har flere allergier, og deres lille datter provoserer ham. Alt dette fører til at moren blir helt utslitt. Phoning It In. Familiens tenåringsdatter blir sint når familien flytter. Sønnen har flere allergier, og deres lille datter provoserer ham. Alt dette fører til at moren blir helt utslitt.

04:00(04:45)

> Fiks det - selg det

Kanadisk livsstilsserie fra 2016. Kortney og Dave forvandler et utdatert hus til et overveldende moderne mesterverk. Kommer deres design til å kunne måle seg med resten av nabolaget, eller møter de motstand fra mulige kjøpere?. Fitting In. Kortney og Dave forvandler et utdatert hus til et overveldende moderne mesterverk. Kommer deres design til å kunne måle seg med resten av nabolaget, eller møter de motstand fra mulige kjøpere?

04:45(05:30)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2014. Danny og Amys familie møtes. Cassia bryter sammen under en krangel med Jason. Justin overrasker Evelin og moren sin. Mohamed oppsøker en avdokat på bryllupsdagen sin. Going Once, Going Twice... Gone?. Danny og Amys familie møtes. Cassia bryter sammen under en krangel med Jason. Justin overrasker Evelin og moren sin. Mohamed oppsøker en avdokat på bryllupsdagen sin. Chelsea og Yamir diskuterer karriereframtiden hans. Daya og Brett leter etter en leilighet.

05:30(05:55)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I en ny sesong av Unge mødre snakker den spirende glamourmodellen Marthe H (20) fra Mandal om hvordan kroppen endret seg under graviditeten. Fire pluss uker. I en ny sesong av Unge mødre snakker den spirende glamourmodellen Marthe H (20) fra Mandal om hvordan kroppen endret seg under graviditeten. Hos Lillian (19) på Stange er det endelig tid for oppkjøring og vi blir kjent med Marthe J (21) fra Porsgrunn, som i dag har tatt med seg familien til Sommarland i Bø.