Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:50)

> Long Island Medium

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Synske Theresa Caputo prøver å balansere familieliv og jobb – som er å se inn i kundenes tidligere liv. Panic Attack.

06:50(07:15)

> Unge mødre Danmark

Dansk realityserie. Stine, Benno og lille Isabella får et nytt familiemedlem i form av en hundevalp. Christina har kommet hjem fra sykehuset med sine nyfødte tvillinger og har hendene fulle. Vi møter kvinner som har blitt gravide i ung alder og følger dem gjennom hverdagens sorger og gleder.

07:15(07:40)

> Unge mødre Danmark

Dansk realityserie. 19 år gamle Stine venter sitt andre barn. Hun er misfornøyd med arbeidsfordelingen hjemme og vil lage en avtale med Benno. Christina skal være alene med tvillingene i en måned, og har bare 400 kroner å klare seg for. Vi møter kvinner som har blitt gravide i ung alder og følger dem gjennom hverdagens sorger og gleder.

07:40(08:05)

> Jon & Kate Plus 8

Amerikansk realityserie fra 2008. På vei til Hawaii mellomlander Gosselin-familien i San Diego i California. I løpet av noen få dager utforsker de den store temaparken Legoland og deltar på safari i området for ville dyr i San Diegos zoologiske hage. Legos & Safaris, pt. 2. Vi følger hverdagen til ekteparet Jon og Kate og deres åtte barn.

08:05(08:35)

> Jon & Kate Plus 8

Amerikansk realityserie fra 2008. Etter flere dager på reisefot ankommer familien Gosselin til Hawaii. Her lærer de mye om øyas kultur - blant annet binding av blomsterkranser, timer i huladans og matlaging. Leis & Luaus, pt. 1. Vi følger hverdagen til ekteparet Jon og Kate og deres åtte barn.

08:35(09:00)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Coast to Coast Classics.

09:00(09:30)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Kid Rock's Detroit Tour.

09:30(09:55)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Southern Staples.

09:55(10:25)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Scratch Made Classics.

10:25(11:25)

> Mesterkokken

Amerikansk realityserie fra 2016. Det blir sterk konkurranse når deltakerne skal jobbe med chilien. Sjokolade og pølse er to av ingrediensene i forretten, mens kreativitet og bruken av krydder spiller en stor rolle i hovedretten. Chili Cook-Off.

11:25(11:55)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2015. Bob og Brielle er ungdomskjærester som har flyttet tilbake til småbyen og dens magre jobbmarked etter college. De har funent ut at det er mange lærermuligheter i Melbourne i Australia, og ser etter sitt første hjem. Don't Have Money to Melbourne.

11:55(12:25)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2015. Ryan ble tilbudt en jobb som instruktør ved et nytt treningssenter i Dubai, og nå gleder han og Adrian seg til å bo i utlandet igjen. Hvor mye har de råd til å bruke på bolig med kun en inntekt?. You Say Dubai and I Say Hello.

12:25(12:55)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Sykdom i familien og arbeidsløshet endte med at et middelaldrende par måtte flytte hjem til familien. Men alt endret seg da de skrapte frem én million dollar på skrapeloddet. Scratch Me Lucky California Dream Home.

12:55(13:25)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Interiørekspert, David Bromstad, tar med seg en eiendomsmegler på jakten etter hans drømmehjem. Dream Home with a View.

13:25(13:55)

> Ny hage på én dag

Amerikansk livsstilsserie fra 2013. Jason Cameron og teamet hans må bruke tunge maskiner for å finne et hus som ligger bortgjemt og gjengrodd til på en ås. A Welcoming Tudor Home. Jason Cameron hjelper folk som vil fornye hagen sin.

13:55(14:25)

> Ny hage på én dag

Amerikansk livsstilsserie fra 2013. Jason Cameron bruker rustfritt stål for å fikse den stygge hagen til en kunstner. Fixing an Artist's Ugly Landscape. Jason Cameron hjelper folk som vil fornye hagen sin.

14:25(14:55)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Bling It On!.

14:55(15:55)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2014. Å bo sammen med foreldrene til Russ tar på for Paola, og venne til Russ er kritiske. Kirlyam sliter med sitt nye miljø og har hjemlengsel. Aziza møter Mikes familie, som er skeptiske. Culture Shock.

15:55(16:25)

> Ambulansen

Norsk realityserie fra 2018. En ung jente blir påkjørt og alvorlig skadet i et fotgjengerfelt. Maria og Gerry rykker ut og får hjelp av en lege fra luftambulansen. Pasienten er i sjokk og det er vanskelig å finne ut omfanget av skadene hennes. I denne serien følger vi ambulansearbeiderne ved Haukeland Universitetssykehus/Helse Bergen, som har opp mot 60 000 utrykninger i året. Vi har utstyrt ambulansepersonalet og ambulansene med kameraer, slik at alt som filmes er nært og ekte, uten noen forstyrrelser. Vi får bli med fra alarmen går og kommer tett på både hendelsene og menneskene som har som jobb å redde liv og vi viser hvor mye omsorg og tid teller når mennesker havner i akutt nød.

16:25(17:25)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2017. Elleve år gamle Emmy fikk kraftig hjerneblødning. Foreldrene fikk beskjed om at hun kanskje aldri kom til å bli bra, men hun trosser dommen og er kontaktbar. Emmy. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:25(18:25)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2017. Bianca sier for mye om Emilio og Pernillas skilsmisse i en podcast og Pernilla blir redd for at hun har dratt fram for mye av fortidens grums. Benjamin opptrer i Melodi Grand Prix og pappa Emilio og kona er på Sverige-besøk…. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

18:25(18:55)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Chandler og Joey prøver å få Ross til å tenke på noe annet enn årsdagen for hans første natt med Carol, mens jentene spionerer på den tidligere rådgiveren i Det hvite hus, George Stephanopoulos. The One with George Stephanopoulos. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

18:55(19:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Ross hjelper Rachel med klesvasken og ser på kvelden som en første date. Monica later som om hun er Joeys nye kjæreste, slik at han kan bli sammen igjen med jenta han nettopp dumpa. The One with the East German Laundry Detergent. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

19:30(20:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Joey får sitt store filmgjennombrudd når han blir hyret inn for å være Al Pacinos stuntrumpe. The One with the Butt. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

20:00(21:00)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdning. Laila og Ingolf bor på Rakkestad med tre barn. Fire av familiemedlemmene deler soverom. For to år siden kjøpte de en bolig og lagde et tilbygg, men nå har arbeidet stått stille i lang tid. Ingolf og Laila. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen.

21:00(21:30)

> Ambulansen

Norsk realityserie fra 2018. Rosalinn og Petter henter en travel drosjesjåfør med mulig hjerneblødning. Cecilie og Åsmund rykker ut til en gjest på hotell som kaster opp blod. I denne serien følger vi ambulansearbeiderne ved Haukeland Universitetssykehus/Helse Bergen, som har opp mot 60 000 utrykninger i året. Vi har utstyrt ambulansepersonalet og ambulansene med kameraer, slik at alt som filmes er nært og ekte, uten noen forstyrrelser. Vi får bli med fra alarmen går og kommer tett på både hendelsene og menneskene som har som jobb å redde liv og vi viser hvor mye omsorg og tid teller når mennesker havner i akutt nød.

21:30(22:30)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2016. De tre parene giftet seg for fire uker siden. Det er 4. juli og feiringen går av med et smell. Celebrations.

22:30(23:30)

> Historien om Beverly Hills 90210

Amerikansk dokumentar fra 2013. Husker du Brenda, Kelly og Donna? Eller var du en av dem som var avstandsforelsket i Brandon eller Dylan?.

23:30(00:05)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Chandler og Joey prøver å få Ross til å tenke på noe annet enn årsdagen for hans første natt med Carol, mens jentene spionerer på den tidligere rådgiveren i Det hvite hus, George Stephanopoulos. The One with George Stephanopoulos. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

00:05(00:35)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Ross hjelper Rachel med klesvasken og ser på kvelden som en første date. Monica later som om hun er Joeys nye kjæreste, slik at han kan bli sammen igjen med jenta han nettopp dumpa. The One with the East German Laundry Detergent. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

00:35(01:05)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Joey får sitt store filmgjennombrudd når han blir hyret inn for å være Al Pacinos stuntrumpe. The One with the Butt. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

01:05(02:05)

> Livsfarlige forhold

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. En ensom nødtelefonoperatør innleder en romanse med en flyvertinne. Men hennes hemmeligheter fører ham ned en vei fylt av svik og drap. Virtual Lust.

02:05(03:05)

> Min nabo er morder

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkelighete avsløres. Murder in the Night. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkeligheten avsløres.

03:05(03:55)

> Drap i familien

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn. Home Wrecker.

03:55(04:15)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2015. Bob og Brielle er ungdomskjærester som har flyttet tilbake til småbyen og dens magre jobbmarked etter college. De har funent ut at det er mange lærermuligheter i Melbourne i Australia, og ser etter sitt første hjem. Don't Have Money to Melbourne.

04:15(04:40)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Sykdom i familien og arbeidsløshet endte med at et middelaldrende par måtte flytte hjem til familien. Men alt endret seg da de skrapte frem én million dollar på skrapeloddet. Scratch Me Lucky California Dream Home.

04:40(05:05)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Interiørekspert, David Bromstad, tar med seg en eiendomsmegler på jakten etter hans drømmehjem. Dream Home with a View.

05:05(06:00)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2014. Å bo sammen med foreldrene til Russ tar på for Paola, og venne til Russ er kritiske. Kirlyam sliter med sitt nye miljø og har hjemlengsel. Aziza møter Mikes familie, som er skeptiske. Culture Shock.