Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:20(06:45)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2019. David Bromstad hjelper en pensjonert brannmann å lete etter den perfekte ungkarsleiligheten i Florida. Some Like It Hotter. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

06:45(07:10)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2019. En lotterivinner fra New York ser etter en feriehytte i vannkanten hvor hun kan slappe av med venninnene. Reinvention in Las Vegas. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

07:10(07:35)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2019. David hjelper et par å finne det perfekte pensjonisthjemmet ved vannet i Pamlico Sound i North Carolina. Fort Worth Fortune. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

07:35(07:55)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2019. David Bromstad hjelper et ungt par å finne et hjem med gammeldags sjarm i Worcester i Massachusetts. Winning Big in Florida. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

07:55(08:20)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2019. David Bromstad hjelper en dobbeltvinner å se etter et townhouse i nærheten av datterens familie. Delaware Dream Home. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

08:20(08:40)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2019. En profesjonell pokerspiller er klar for å satse på et digert familiehjem i Philadelphia. Make Me a Millionaire. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

08:40(09:05)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Camilla Sofia skal møte Liams far i rettssystemet, for han vil ha sønnen halvparten av tiden. Natasja Nikita er innlagt på sykehuset fordi Remi har problemer med å puste.

09:05(09:30)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Christina er nervøs for om kjæresten vil forskjellsbehandle hennes to barn siden han bare er far til det ene. Line og sønnen Lucas støtter Nickis store drøm om en musikkarriere.

09:30(09:55)

> Røverkjøp i strandkanten

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Det er ikke bare bare å finne et drømmehjem ved havet, noe dette paret raskt finner ut av. Vil de klare å finne det perfekte stedet ved Gulfkysten?. Sandy Savings in Galveston, Texas. Vi følger huskjøpere på leting etter en bolig i vannkanten.

09:55(10:20)

> Røverkjøp i strandkanten

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Etter å ha snakket om å slå seg sammen og kjøpe et feriehjem i mange år, tar to koner saken i egne hender, de overrasker ektemennene med en helg hvor jakten på et feriested ved kysten står i fokus. Atlantic Beach Surprise. Vi følger huskjøpere på leting etter en bolig i vannkanten.

10:20(10:50)

> Røverkjøp i strandkanten

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Etter å ha tilbragt hele livet i Massachusetts, drømmer denne kvinnen om å kunne våkne opp og se havet hver dag. Hun er klar for å starte et nytt liv ved kysten. Pursuing the Panoramic Views of Plymouth, Massachusetts. Vi følger huskjøpere på leting etter en bolig i vannkanten.

10:50(11:15)

> Røverkjøp i strandkanten

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Et par som ønsker å oppdra barna i nærheten av havet, er på jakt etter et nytt hjem ved kysten mellom Boston og Cape Cod. Moving Over to Marshfield, Massachusetts. Vi følger huskjøpere på leting etter en bolig i vannkanten.

11:15(11:45)

> Røverkjøp i strandkanten

Amerikansk livsstilserie fra 2018. En tidligere olympisk svømmer drømmer om å starte et nytt liv på St. Thomas. Han drar av gårde med sin designer-venn som skal hjelpe ham å finne det perfekte stedet ved havet for en ung ungkar. Tailor-Made on St. Thomas, USVI. Vi følger huskjøpere på leting etter en bolig i vannkanten.

11:45(12:10)

> Røverkjøp i strandkanten

Amerikansk livsstilserie fra 2018. En familie på fire ønsker seg et feriehjem hvor de kan unnslippe den travle hverdagen. De er enige om å finne drømmehjemmet i Carolina Beach, men hun vil ha et basseng og han ønsker seg et sted med plass til båt. Clashing in Carolina Beach. Vi følger huskjøpere på leting etter en bolig i vannkanten.

12:10(12:40)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2018. En familie vant 5 millioner dollar på et skrapelodd. De har alltid drømt om å kjøpe en hestegård i Florida, og nå har de endelig muligheten til å realisere drømmen. My Lottery Dream Stable. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

12:40(13:05)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2018. En kvinne vant en million dollar på et skrapelodd, og nå kan hun endelig flytte ut av leiligheten hun leier. Hun ønsker å kjøpe sitt første hjem i Cape Girardeau i Missouri. Little Sister, Big House. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

13:05(13:35)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2018. En mann som daglig har kjøpt skrapelodd, fikk endelig storgevinsten sin. Med sine en million dollar kan han endelig kjøpe sitt første hus i Tallahassee i Florida. Tallahassee Dream Team. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

13:35(14:05)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2018. Etter å ha vunnet stort i Las Vegas, kjøpte den nybakte millionæren umiddelbart drømmehuset. Nå ser han etter det perfekte strandhuset i Texas. Texas Beach House. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

14:05(14:35)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2018. Et par fra New York ønsker å kjøpe et hus i Long Island, etter å ha vunnet tre millioner dollar på et skrapelodd. Kommer de til å velge et hus ved vannet eller lengre inn på fastland?. The Long Island Dream. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

14:35(15:05)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2018. Etter å ha vunnet ti millioner dollar, ønsker en mann å pensjonere seg og flytte til Hollywood i Florida. Klarer David å finne det perfekte hjemmet?. Ten Million to One. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

15:05(16:00)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2016. Mina og Karen tar en risiko med et lite hus på en primitiv tomt. Men når oppussingen begynner, kommer konstruksjonsfeilene fram i lyset. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

16:00(16:55)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Da Felicia ble født, fikk familien beskjed om at hun ikke kom til å overleve. Hennes funksjonshemminger var for alvolige. Nå har Felicia fylt ti år, og er en sprek jente. Felicia. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

16:55(17:55)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. I Akalle planlegger en maskert mann å skyte Alejandro, men han blir reddet av lillebroren, Robin, som blir drept i steden. Alejandro blir skutt i ryggen, men overlever, og sitter nå i rullestol. Alejandro. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:55(18:55)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2019. Bianca har lagt ned sin og Alices podcast. Hun forteller Pernilla om avgjørelsen og hvordan podcasten påvirket forholdet mellom henne og Alice. Bianca og Benjamin fortsetter å planlegge bryllup. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

18:55(19:25)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. Når damene holder møte i et kvinnefengsel, angripes Bonnie av en gammel bekjent, Tammy, og Christy hjelper Bonnie å skvære opp. Crazy Snakes and a Clog to the Head. Christy og hennes mor, Bonnie, som begge er tørrlagte alkoholikere prøver å få livene sine på rett kjøl, men møter stadig på utfordringer.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. Joey prøvespiller for en stor filmrolle der han må være naken. Rachel og Phoebe planlegger Monicas utdrikningslag i siste liten. Ross og Monicas kusine er på besøk, og Ross blir av en eller annen grunn tiltrukket av henne. The One with Ross and Monica's Cousin. Seks venner fra New York er på leting etter meningen med livet.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Rachel møter sin gamle venninne fra college (Winona Ryder) og lurer på om hun skal konfrontere henne med kvelden de kysset hverandre. The One With Rachel's Big Kiss. Seks venner fra New York er på leting etter meningen med livet.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. For 13 år siden oppfylte Rita (48) og Trond (50) hans drøm om å kjøpe barndomshjemmet. Men de klarer ikke å holde huset ved like. Ep 407 Rita og Trond, Gan.

21:30(23:45)

> En shopoholikers bekjennelser

Amerikansk romantisk komedie fra 2009. I New York Citys glamorøse verden finner vi Rebecca Bloomwood, en livsglad jente som er litt for god til å shoppe. Nå som drømmen blir virkelighet, går hun til stadig større og hysteriske ytterligheter for å hindre at fortiden skal ødelegge fremtiden hennes.

23:45(01:20)

> Coffee Shop

Amerikansk romantisk komedie fra 2014. Når en ung kafeeier blir truet med utkastelse må hun ta en sjanse med livet og kjærligheten samtidig som hun kjemper for å redde forretningen.

01:20(02:15)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. Sommeren 1980 jogger en populær tenåring en runde i hjembyen, Maine. Flere dager senere blir hennes forslåtte kropp funnet. Murder Among Friends. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

02:15(03:05)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. Mike Williams kommer ikke hjem etter en andejakt, og en leteaksjon settes i gang. Men det vil ta nesten 20 år før saken blir løst. Mystery in the Swamp. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

03:05(03:55)

> Livsfarlige forhold

Amerrikansk dokumentarserie fra 2013. En assisterende rektor og hans hemmelige elskerinne nyter vellystige helger i hans hus ved en innsjø, men deres begjær blir snart dødelig. Hvem sa at skolen er kjedelig?. School of Deceit.

03:55(04:40)

> Der ondskapen bor

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Dennis Ryan vokste opp med en far som lærte ham at han ved hjelp av vold skal redde alles liv på gården. Det er for sent da Dennis Ryan oppdager den forferdelige sannheten. Son of the Prophet. Hva om den personen som står deg nærmest er en djevel i forkledning? Vi får høre historiene til mennesker som har bodd med en morder.

04:40(05:05)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. Jobben til en australier som bor i Canada flytter til Shire of Marooch, men kona får utfordringer med å sjonglere familiens praktiske behov for et hjem med hans sentimentale forventninger om et sorgløst strandliv. Moving to Maroochy.

05:05(05:25)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. Et par ser etter et hjem hvor de kan oppdra barna i smeltedigelen Penang i Malaysia. Tip Top Parenting in Penang.