Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:31(06:40)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Bing, Pando, Sulla og Lolo sit og målar då ein sommarfugl flyg inn. Dei vil hjelpe han ut, men plutseleg er han vekke. Sommarfugl. Bing, Pando, Sulla og Lolo sit og målar då ein sommarfugl flyg inn. Dei vil hjelpe han ut, men plutseleg er han vekke.

06:40(06:52)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

06:52(06:55)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie. Internasjonal-dagen. I lekegruppa til Peppa feirer de internasjonal-dagen, og alle har kledd seg i drakter som symboliserer forskjellige land.

06:55(07:05)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Una og Baba hjelper Mosse å samle bær til en Dvergspissmus-fest. Forsvunnede bær. Una og Baba hjelper Mosse å samle bær til en Dvergspissmus-fest.

07:05(07:15)

> Ridder Mikkel

Britisk-kanadisk animasjonsserie. Når Mikkel får et nett i gave av kongen, blir han overrasket, særlig fordi Eva får et svært ridderlig buesett. Han setter i gang med å finne ut om nettet hans også er "ridderlig". Ridder Mikkel og the ridderlige nett. Når Mikkel får et nett i gave av kongen, blir han overrasket, særlig fordi Eva får et svært ridderlig buesett. Han setter i gang med å finne ut om nettet hans også er "ridderlig".

07:15(07:20)

> Petra og pasientane

Svensk dramaserie. Petra vil ikkje vere åleine på rommet. Petra ligger på sykehus og kjeder seg litt, men innimellom skjer det morsomme ting.

07:20(07:35)

> Regnbue-Rubi

Kanadisk animasjonsserie. Det dårlige været i Regnbue-byen gjør at alle blir i dårlig humør. Rubi blir en sanger og holder en konsert sånn at alle kommer i godt humør!. Sangglede i regn. Det dårlige været i Regnbue-byen gjør at alle blir i dårlig humør. Rubi blir en sanger og holder en konsert sånn at alle kommer i godt humør!

07:35(07:45)

> Gjengen på taket

Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.

07:45(07:55)

> Masha og Mishka

Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.

07:55(08:10)

> Monchhichi

Fransk animasjonsserie. Når de tre vennene leker på Gressletten, kommer de borti Hemmelighetstreet! Alles hemmeligheter blir avslørt, og noen av dem er ordentlig pinlige. Hemmelighetstreet. Når de tre vennene leker på Gressletten, kommer de borti Hemmelighetstreet! Alles hemmeligheter blir avslørt, og noen av dem er ordentlig pinlige.

08:10(08:20)

> Charlie og Lola

Britisk animasjonsserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.

08:20(08:30)

> Katten med hatten

Amerikansk animasjonsserie. Hopp! Katten tar Nick og Sally med på en rekke opplevelser rundt om i hele verden. Hopp! Katten tar Nick og Sally med på en rekke opplevelser rundt om i hele verden.

08:30(08:35)

> Jungelens puls

Afrikansk animasjonsserie. Om mange av Afrikas dyr.

08:35(08:59)

> Dypet

Australsk animasjonsserie. Hva er da den havfruelignende skapningen som svømmer rundt Aronnax? Arnt er bestemt på å finne det ut. Havfruer. Hva er da den havfruelignende skapningen som svømmer rundt Aronnax? Arnt er bestemt på å finne det ut.

08:59(09:00)

> Øisteins pappeske på 1-2-3

Norsk serie. Tre små trådsnellegriser. Finn frem tegnesaker, saks og lim og lag alt fra skilpadder til pinnsvin sammen med Øistein.

09:00(09:10)

> Blekkulf

Norsk animasjonsserie. Sammen med Sprelline og Pelle tar Blekkulf på seg oppgaven med å rydde havbunnen ren for søppel.

09:10(09:15)

> Diddi

Fransk animasjonsserie. Kimbu forteller Diddi at han har kommet for å se baobabtreet lyse, men Diddi tror ham ikke helt. Når Kimbu sovner, prøver Diddi å finne en måte å lyse opp treet på for å glede Kimbu. Når baobabtreet lyser. Kimbu forteller Diddi at han har kommet for å se baobabtreet lyse, men Diddi tror ham ikke helt. Når Kimbu sovner, prøver Diddi å finne en måte å lyse opp treet på for å glede Kimbu.

09:15(09:25)

> Jet fra Bortom

Britisk animasjonsserie. Solbrillene til Haralds mor har, ifølge faren, forsvunnet i et sort hull. Barna lærer om sorte hull. Detektiv Mina. Solbrillene til Haralds mor har, ifølge faren, forsvunnet i et sort hull. Barna lærer om sorte hull.

09:25(09:35)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. I Vårby er det tid for festival, "Vinter om våren". I den anledning hjelper Bob og teamet med å sette stolheis i skibakken. Bob får prøvd seg på snowboard, og maskinene er også ute og tester snøføret. Vinter om våren. I Vårby er det tid for festival, "Vinter om våren". I den anledning hjelper Bob og teamet med å sette stolheis i skibakken. Bob får prøvd seg på snowboard, og maskinene er også ute og tester snøføret.

09:35(09:45)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. Kristin skal gjere noko ho aldri har gjort før. Ho skal overnatte i fjøsen i lag med sauene og bestefar. Der skal ho hjelpe til når det kjem nye lam, kanskje midt på natta!. Kristin skal gjere noko ho aldri har gjort før. Ho skal overnatte i fjøsen i lag med sauene og bestefar. Der skal ho hjelpe til når det kjem nye lam, kanskje midt på natta!

09:45(09:55)

> Øisteins blyant

Norsk serie. Finn frem tegnesakene og tegn alt fra krusedullhekser til løkkeansikter sammen med Øistein.

09:55(10:05)

> Hundehagen

Kanadisk animasjonsserie. Hunder kan også gå i barnehage - bli med til Hundehagen!

10:05(10:10)

> Molly Monster

Tysk animasjonsserie. Lille Molly Monster er et fornøyd lite monster som bor i Monsterland sammen med foreldrene sine og bestevennen Edison.

10:10(10:20)

> Historier fra trehytta

Franske historier. Lise og Anton leser et dobbelteventyr om to sauer som finner hverandre. Sigurd og Solveig. Lise og Anton leser et dobbelteventyr om to sauer som finner hverandre.

10:20(10:30)

> Kråkeklubben

Norsk serie. Hvordan forsvarer dyr seg? Kråka har sin helt spesielle måte. Hvordan forsvarer dyr seg? Kråka har sin helt spesielle måte.

10:30(10:35)

> Vitello

Dansk animasjonsserie. Vitello møter William for første gang mens han leter etter en ny venn. William mener at det er bare å grave et hull i veien, så kan de som blir fanget i hullet bli Vitello's nye venner. Til slutt blir William og Vitello venner. Vitello graver et hull. Vitello møter William for første gang mens han leter etter en ny venn. William mener at det er bare å grave et hull i veien, så kan de som blir fanget i hullet bli Vitello's nye venner. Til slutt blir William og Vitello venner.

10:35(10:45)

> Vitello

Dansk animasjonsserie. Vitello mener vennegjengen kan tjene masse penger på å kidnappe en katt. Planen er å tjene 10 millioner kroner, men det ender med at de taper 2 kroner. Vitello napper en katt. Vitello mener vennegjengen kan tjene masse penger på å kidnappe en katt. Planen er å tjene 10 millioner kroner, men det ender med at de taper 2 kroner.

10:45(10:50)

> Vitello

Dansk animasjonsserie. Vitello drar på jakt etter en far. Han møter på, en pølseselger, en elektriker og en småkriminell. Vitello vil ha en far. Vitello drar på jakt etter en far. Han møter på, en pølseselger, en elektriker og en småkriminell.

10:50(11:00)

> Vitello

Dansk animasjonsserie. Vitello har sett på TV at det går an å bli rik av å kjøpe ting billig og selge det dyrt. Han får med seg vennene sine i forsøket på å bli rik av å selge blomster. Vitello blir forretningsmann. Vitello har sett på TV at det går an å bli rik av å kjøpe ting billig og selge det dyrt. Han får med seg vennene sine i forsøket på å bli rik av å selge blomster.

11:00(11:05)

> Vitello

Dansk animasjonsserie. Vitello mener det er urettferdig med bare en godtedag i uka og finner en måte å skaffe seg godteri. Vitello går knask eller knep. Vitello mener det er urettferdig med bare en godtedag i uka og finner en måte å skaffe seg godteri.

11:05(11:15)

> Vitello

Dansk animasjonsserie. Vitello leker monster og zombie på dagen, men blir engstelig om kvelden. Løsningen blir å bygge en monsterfelle. Vitello bygger en monsterfelle. Vitello leker monster og zombie på dagen, men blir engstelig om kvelden. Løsningen blir å bygge en monsterfelle.

11:15(11:30)

> Ridder Mikkel

Britisk-kanadisk animasjonsserie. Med hjelp fra sine to dragevenner og trofaste hest, gjør Mikkel alt han kan for å bli en modig ridder. Underveis lærer han å være ansvarsfull og å hjelpe andre. Ridder Mikkel og den skjulte Hagen-lekene. Med hjelp fra sine to dragevenner og trofaste hest, gjør Mikkel alt han kan for å bli en modig ridder. Underveis lærer han å være ansvarsfull og å hjelpe andre.

11:30(11:50)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

11:50(12:10)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

12:10(12:40)

> Sara og tjuaguttene

Australsk animasjon. Sommerfuglens vingeslag. Sammen med kusinen Sara, er brødrene Kjell, Henrik og Endre beskyttere av de tapte hemmeligheter. Verdens skjebne ligger i deres hender.

12:40(13:00)

> Sam tar over

Svensk dramaserie. Sam på åtte år finner en ring som viser seg å ha magiske krefter. I vanskelige situasjoner forvandles han til den han minst vil være, og for å bli seg selv igjen må han klare å løse problemet.

13:00(13:05)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Borte i jungelen. Møt haien som er forelsket i en liten havfrue, og hyenen han må beskytte henne mot.

13:05(13:30)

> Ulveblod

Britisk dramaserie. Jana og flokken ber Emilia om å være forsiktig nå som de mistenker at myndighetene også konspirer med Hartington om å merke alle av ulveblod med en mikrochips for å 'av-ulve' dem. Splittet. Jana og flokken ber Emilia om å være forsiktig nå som de mistenker at myndighetene også konspirer med Hartington om å merke alle av ulveblod med en mikrochips for å 'av-ulve' dem.

13:30(13:50)

> BaseBoys

Dansk drama. Guttene ankommer hovedkontoret til SuperStar i limousin, klare for en presselansering på YouTube. Alle på skolen følger spent med på nettet og venter på at identitet til BaseBoys-medlemmene avsløres. A.J. Flykter fra fansen. Guttene ankommer hovedkontoret til SuperStar i limousin, klare for en presselansering på YouTube. Alle på skolen følger spent med på nettet og venter på at identitet til BaseBoys-medlemmene avsløres. A.J. klarer å si på direkten hvor de befinner seg, og det tar ikke lang tid før de er omringet av hylende fans.

13:50(14:00)

> Psykisk helse

Norsk dramaserie om følelser. Mai har angst for å være sammen med andre mennesker. Selv om hun ønsker være usynlig så trenger også hun å bli sett. Pust. Mai har angst for å være sammen med andre mennesker. Selv om hun ønsker være usynlig så trenger også hun å bli sett.

14:00(14:05)

> Psykisk helse

Norsk dramaserie om følelser. Felix er redd for at moren skal bli enda mer lei seg hvis hun får vite at han blir mobbet, og en dag går det nesten galt. Pust. Felix er redd for at moren skal bli enda mer lei seg hvis hun får vite at han blir mobbet, og en dag går det nesten galt.

14:05(14:15)

> Psykisk helse

Norsk dramaserie om følelser. Linn stresser og tror hun kan få til alt hun forsøker på, men en dag sier kroppen stopp. Pust. Linn stresser og tror hun kan få til alt hun forsøker på, men en dag sier kroppen stopp.

14:15(14:30)

> Helium

Norsk dramaserie. Martin og Petter prøver å bli populære på "tjuben". Blir de populære kommer de garantert til å få seg kjærester, men så flytter det en ny jente inn i nabolaget. Martin og Petter prøver å bli populære på "tjuben". Blir de populære kommer de garantert til å få seg kjærester, men så flytter det en ny jente inn i nabolaget.

14:30(14:40)

> Statens romvesen

Australsk sci-fi-serie. Etter at Baltos foreldre forsvant i en burritovogn, burde det første stedet Balto lette vært i en iskrembil. Fremmedfrykt. Etter at Baltos foreldre forsvant i en burritovogn, burde det første stedet Balto lette vært i en iskrembil. Den bisarre illaken Ursula vet kanskje noe om Baltos foreldres forsvinning, men hun er ikke veldig interessert i å hjelpe til.

14:40(14:50)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Magda har en ide til Emans vlogg. Bestefar legger inn et godt ord for Daniel hos Joachim. Siri irriterer seg over Marie. Magda har en ide til Emans vlogg. Bestefar legger inn et godt ord for Daniel hos Joachim. Siri irriterer seg over Marie.

14:50(15:00)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Eman filmer Magda til vloggen sin, men synes det er kjedelig. Ramin er urolig etter en telefon fra Iran. Hva vil Roger snakke med Siri om?. Eman filmer Magda til vloggen sin, men synes det er kjedelig. Ramin er urolig etter en telefon fra Iran. Hva vil Roger snakke med Siri om?

15:00(15:25)

> Hank Zipzer

Amerikansk dramaserie. Det er åpen dag på Westbrook grunnskole. Hank har store planer om å vise nykommerne at ikke alle er like kjedelige som Per Christian eller like slemme som frøken Adolf. Åpen dag. Det er åpen dag på Westbrook grunnskole. Hank har store planer om å vise nykommerne at ikke alle er like kjedelige som Per Christian eller like slemme som frøken Adolf.

15:25(15:50)

> Bevinget

Kanadisk serie. Porter, en skytsengel under opplæring, er sendt til jorden på eksamensoppdrag. For å gjøre seg fortjent til vingene sine, må han forvandle uheldige Carl til den mest populære gutten på skolen.

15:50(16:00)

> Skrikvik

Britisk animasjonsserie. Kurt er lei av å ikke kunne kontrollere hvem han er innvendig, og prøver å skille sin indre ulv fra sitt indre menneske. Det indre udyr. Kurt er lei av å ikke kunne kontrollere hvem han er innvendig, og prøver å skille sin indre ulv fra sitt indre menneske.

16:00(16:10)

> Kodetropp O

Kanadisk dramaserie. Når flere i Kodetropp O blir rammet av samme, er det opp til Oscar og Dr. O å redde dem. Sam samme. Når flere i Kodetropp O blir rammet av samme, er det opp til Oscar og Dr. O å redde dem.

16:10(16:20)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie. Bli med de syngende ekornene Alvin, Simon, Theodore og gjengen på morsomme eventyr.

16:20(16:35)

> Fride på skipet

Norsk dokumentarserie. Fride besøker bestemor i Norge. Åtte år gamle Fride fra Nesodden bor på verdens største sykehusskip i Afrika. Men nå har familien kommet hjem til jul for å se bestemor. Fride besøker bestemor i Norge. Åtte år gamle Fride fra Nesodden bor på verdens største sykehusskip i Afrika. Men nå har familien kommet hjem til jul for å se bestemor. Foran peisen finner hun frem alle kortene Fride har skrevet til henne. Fride begynner å tenke på alle barna hun møtte i Benin.

16:35(16:45)

> Charlie og Lola

Britisk animasjonsserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.

16:45(16:55)

> Ravnestreker

Tysk animasjonsserie. Trehjulssykkelen til Bjørn blir låst inne av fru Grevling. Hvordan kan de klare få den tilbake?. Oppdrag trehjulssykkel. Trehjulssykkelen til Bjørn blir låst inne av fru Grevling. Hvordan kan de klare få den tilbake?

16:55(17:05)

> ieŽár

Samisk reportasjeserie om barn. Bestefar skal lære Mina å tenne bål slik at Mina ikke trenger å fryse når hun er alene på tur. Mina er redd for fyrstikker. Vil hun klare å overvinne frykten?. Mina iezár. Bestefar skal lære Mina å tenne bål slik at Mina ikke trenger å fryse når hun er alene på tur. Mina er redd for fyrstikker. Vil hun klare å overvinne frykten?

17:05(17:20)

> Ridder Mikkel

Britisk-kanadisk animasjonsserie. Ridder Mikkel og Fernandos oppdrag. Med hjelp fra sine to dragevenner og trofaste hest, gjør Mikkel alt han kan for å bli en modig ridder. Underveis lærer han å være ansvarsfull og å hjelpe andre.

17:20(17:31)

> Tikketitakk

Britisk animasjonsserie. Bli med Tommy og Tallulah og se hva som foregår inni klokka.

17:31(17:40)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Bing, Pando, Sulla og Lolo sit og målar då ein sommarfugl flyg inn. Dei vil hjelpe han ut, men plutseleg er han vekke. Sommarfugl. Bing, Pando, Sulla og Lolo sit og målar då ein sommarfugl flyg inn. Dei vil hjelpe han ut, men plutseleg er han vekke.

17:40(17:54)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

17:54(18:01)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie. Internasjonal-dagen. I lekegruppa til Peppa feirer de internasjonal-dagen, og alle har kledd seg i drakter som symboliserer forskjellige land.

18:01(18:05)

> Hunden Ib

Dansk animasjon. Ib slukker en brannmann. Ib slukker en brannmann.

18:05(18:15)

> Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie. Jeg vil være en hulejente. Jeg vil være en hulejente.

18:15(18:30)

> Gjengen på taket

Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.

18:30(18:35)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Helter. Denne serien tar for seg de store spørsmålene som det kan være fint å gruble litt over.

18:35(19:00)

> Lykke i klassen

Nederlandsk drama. Rachida er litt sjenert. Hun vil gjerne fremføre noe på en fest til ære for foreldrene sine, men hun tør ikke. Men så får hun hjelp av Vinny, og hele klasse 6B. Sjenert. Rachida er litt sjenert. Hun vil gjerne fremføre noe på en fest til ære for foreldrene sine, men hun tør ikke. Men så får hun hjelp av Vinny, og hele klasse 6B.

19:00(19:24)

> Armans hemmelighet

Tysk dramaserie. Milena legger press på Kjersti, Tarik, Jenny og Dimitri. Namras vokter. Milena legger press på Kjersti, Tarik, Jenny og Dimitri.

19:30(19:55)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.

19:55(21:25)

> Jorden rundt på seks steg

Norsk underholdningsserie fra 2018. I denne episoden skal Nicolay Ramm og Ole Rolfsrud finne en tilfeldig person i ørkenen i Namibia, og gjennom en kjede på seks bekjentskaper forsøke å nå fram til verdens beste kvinnelige bokser, Cecilia Brækhus. I denne episoden skal Nicolay Ramm og Ole Rolfsrud finne en tilfeldig person i ørkenen i Namibia, og gjennom en kjede på seks bekjentskaper forsøke å nå fram til verdens beste kvinnelige bokser, Cecilia Brækhus.

21:25(22:55)

> Vera

Britisk krimserie fra 2017. Liket av en tenåringsgutt blir funnet i et vannreservoar utenfor en avsidesliggende småby. Vera må gå lokalsamfunnet etter i sømmene. Liket av en tenåringsgutt blir funnet i et vannreservoar utenfor en avsidesliggende småby. Vera må gå lokalsamfunnet etter i sømmene.

22:55(23:50)

> Stacey Dooley vil redde verden

Britisk dokumentarserie fra 2015. Ecstasy er verdens mest populære partydop. Stacey starter sin reise i Kambodsja, der politiet prøver å stoppe den ulovlige hogsten av trærne som den aktive ingrediensen i ecstasy høstes fra. Ecstasy er verdens mest populære partydop. Stacey starter sin reise i Kambodsja, der politiet prøver å stoppe den ulovlige hogsten av trærne som den aktive ingrediensen i ecstasy høstes fra. Hun reiser videre til Vancouver, som står for mye av produksjonen av syntetisk narkotika. Her arbeides det hardt for å bremse importen av råmaterialer. Konsekvensen er at produsentene tyr til andre, farligere kjemikalier. Stacey møter familien til ei jente som ble et offer for denne utviklingen. Til slutt reiser hun til USA, der ecstasy er i ferd med å ta over for metamfetamin og crack som det mest populære og lukrative stoffet blant kriminelle gategjenger.

23:50(01:55)

> Fortiden

Fransk dramafilm fra 2013. Ahmad har vært separert fra sin kone Marie i fire år. Nå drar han tilbake til Paris for å gjennomføre skilsmissen. Marie og hennes datter Lucie har et konfliktfylt forhold, og Ahmad prøver å bedre situasjonen mellom dem. Ahmad har vært separert fra sin kone Marie i fire år. Nå drar han tilbake til Paris for å gjennomføre skilsmissen. Marie og hennes datter Lucie har et konfliktfylt forhold, og Ahmad prøver å bedre situasjonen mellom dem. Flere uoppgjorte saker kommer frem i lyset.

01:55(02:45)

> Manndom på prøve

Britisk serie fra 2017. Tarahumaraene i Mexico er legendariske langdistanseløpere. Nish leter i den lokale kulturen etter tradisjonelle remedier som kan hjelpe Joel på den ekstreme maratondistansen han skal gjennom. Tarahumaraene i Mexico er legendariske langdistanseløpere. Nish leter i den lokale kulturen etter tradisjonelle remedier som kan hjelpe Joel på den ekstreme maratondistansen han skal gjennom.

02:45(03:40)

> Stacey Dooley vil redde verden

Britisk dokumentarserie fra 2015. Verdensmarkedet vil ha stadig kraftigere rusmidler. Hva gjør det med samfunnet i områdene der dopet produseres?. Verdensmarkedet vil ha stadig kraftigere rusmidler. Hva gjør det med samfunnet i områdene der dopet produseres? Metamfetamin er et av verdens farligste og mest vanedannende narkotiske midler, og Mexico er verdens største produsent av stoffet. Stacey Dooley tar oss med til et land der kampen mellom karteller, politi og borgervernsgrupper truer selve samfunnsstrukturen. Hun blir med hæren på jakt etter laboratoriene der metamfetamin blir produsert. Men de kjemper en håpløs kamp: Så snart en produsent er satt ut av spill, dukker det opp en ny. Og samtidig sprer kartellenes leiemordere og langere frykt i befolkningen.

03:40(04:03)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.