Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:40)

> Uki

Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.

06:40(06:45)

> Brillebjørn

Norsk dramaserie. Julian må på do, men mamma sover fortsatt. Han bestemmer seg for å gjøre det selv, men plutselig blir doen veldig skummel. Doen. Julian må på do, men mamma sover fortsatt. Han bestemmer seg for å gjøre det selv, men plutselig blir doen veldig skummel.

06:45(07:00)

> Her bor Daniel Tiger

Amerikansk animasjonsserie. Daniel lærer å ta hensyn til andre. Daniel tenker på andre. Daniel lærer å ta hensyn til andre.

07:00(07:10)

> Elias

Norsk animasjonsserie. Redningsskøyta Elias bor i Lunvik, og sammen med sine gode venner Helinor og Duppe redder de båter i alle mulige situasjoner.

07:10(07:20)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Pingo og Pelle vil overraske Bamse Bjørn med ein fest. Korleis kan de halde det hemmeleg?. Fest, fest, fest!. Pingo og Pelle vil overraske Bamse Bjørn med ein fest. Korleis kan de halde det hemmeleg?

07:20(07:35)

> Regnbue-Rubi

Kanadisk animasjonsserie. Når Karlas brevvenn Prins Fredrik kjeder seg på festen som Karla har arrangert for ham, blir Regnbue-Rubi festplanlegger. Fest for prinser og prinsesser. Når Karlas brevvenn Prins Fredrik kjeder seg på festen som Karla har arrangert for ham, blir Regnbue-Rubi festplanlegger.

07:35(07:48)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Willy samler på kongler, til alle sin irritasjon. Men de viser seg å være kjekke å ha når en hund vil spise besten. Rotet til Willy. Willy samler på kongler, til alle sin irritasjon. Men de viser seg å være kjekke å ha når en hund vil spise besten.

07:48(07:50)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Brannfolkene. Om de to gode vennene Molang og Piu Piu.

07:50(08:05)

> Bien Maja

Tysk animasjonsserie. En blomst på deling. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.

08:05(08:15)

> Kodetropp O

Kanadisk serie. Når figurer kommer ut av bøkene på biblioteket må Oda og Otto finne ut hvordan og hvorfor det sjer, og stoppe det. Hvordan avhøre en enhjørning?. Når figurer kommer ut av bøkene på biblioteket må Oda og Otto finne ut hvordan og hvorfor det sjer, og stoppe det.

08:15(08:25)

> Monchhichi

Fransk animasjonsserie. Artus har skadet hånden og må hvile seg. Nå må jobben hans gjøres av noen andre. Det går ikke så bra helt til Willow finner opp en maskin som bretter tsuruer raskere enn Artus. Alt for Artus. Artus har skadet hånden og må hvile seg. Nå må jobben hans gjøres av noen andre. Det går ikke så bra helt til Willow finner opp en maskin som bretter tsuruer raskere enn Artus.

08:25(08:35)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Månelanding. Ingen tør å våge seg inn på den store og sterke bjørnen, bortsett fra de rare og artige lemenene.

08:35(08:45)

> Arthur og barna av det runde bord

Fransk animasjonsserie. Etter at Morgan forveksler noen ingredienser, drikker kongen en eliksir som får ham til å si det motsatte av det han egentlig mener. Forhekselsesforviklinger. Etter at Morgan forveksler noen ingredienser, drikker kongen en eliksir som får ham til å si det motsatte av det han egentlig mener. Dermed erklærer han krig mot sin beste venn og allierte, som også tilfeldigvis er Gawains far, før han sender Gawain tilbake til Orknøyene.

08:45(09:00)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie. "71 grader ung". Bli med de syngende ekornene Alvin, Simon, Theodore og gjengen på morsomme eventyr.

09:00(09:20)

> Stallen

Fransk animasjonsserie. Ungdommene ved den lille stallen tilbringer dagene sammen med hverandre og hestene sine. De opplever spennende eventyr og forelskelser.

09:20(09:30)

> Just Kidding - Bare tulla

Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.

09:30(09:55)

> Det andre kongeriket

Kanadisk humorserie. Siden Astral og Brendoni vet at Peter var en fe før, bestemmer de seg for å få ham til å huske det fine med feenes verden. Man kan aldri dra hjem igjen. Siden Astral og Brendoni vet at Peter var en fe før, bestemmer de seg for å få ham til å huske det fine med feenes verden.

09:55(10:15)

> Svampebob

Amerikansk animasjonsserie. Nede på havets bunn finner du Svampebob og vennene hans.

10:15(10:35)

> Dypet

Australsk animasjonsserie fra 2014. Verdens meste populære sjøeventyrer, Djerv "Monsterjegeren" Danielsen, jakter på et sjødyr som han mener er en trussel. Familien Nekton er derimot ikke enige og ønsker å beskytte skapningen. Monsterjegeren. Verdens meste populære sjøeventyrer, Djerv "Monsterjegeren" Danielsen, jakter på et sjødyr som han mener er en trussel. Familien Nekton er derimot ikke enige og ønsker å beskytte skapningen. For å gjøre saken enda verre er publikum på monsterjegerens side.

10:35(11:00)

> Thunderbirds

Britisk animasjonsserie. En anti-teknologigruppe som kaller seg "ludditter" aktiverer en elektromagnetisk puls-enhet under London, og kortslutter alt som bruker elektrisitet. Frakoblet. En anti-teknologigruppe som kaller seg "ludditter" aktiverer en elektromagnetisk puls-enhet under London, og kortslutter alt som bruker elektrisitet.

11:00(11:10)

> Statens romvesen

Australsk sci-fi-serie. Overraskelse! Dan står i gjeld til den brutale romvesenmafiaen. De vil ha tilbake pengene straks. Og hvem er den søte gamle damen på døra?. Nålerne. Overraskelse! Dan står i gjeld til den brutale romvesenmafiaen. De vil ha tilbake pengene straks. Og hvem er den søte gamle damen på døra?

11:10(11:20)

> Statens romvesen

Australsk sci-fi-serie. Staro er innleid for å finne et stjålet syntetisk hjerte, og sporet leder dem dypt inn i Tosh sin dystre fortid. En hjertesak. Staro er innleid for å finne et stjålet syntetisk hjerte, og sporet leder dem dypt inn i Tosh sin dystre fortid.

11:20(11:50)

> Newton

Populærvitenskapelig program for barn. Vi følger livet til en ung panda som fødes og vokser opp på et pandasenter i Kina. Når ungen blir stor nok, skal han tilbake til villmarka. Vil han klare seg på egen hånd ute i naturen?. Vi følger livet til en ung panda som fødes og vokser opp på et pandasenter i Kina. Når ungen blir stor nok, skal han tilbake til villmarka. Vil han klare seg på egen hånd ute i naturen?

11:50(11:55)

> Feriekolonien

Finsk dramaserie. Cynthia forteller om den hvite damen og jentene smyger seg ut om natten for å finne henne. Cynthia forteller om den hvite damen og jentene smyger seg ut om natten for å finne henne.

11:55(12:10)

> Dennis og Glefser'n - Full baluba

Britisk-australsk animasjonsserie. Gjengen prøver å finne en kjæreste til Rubis far. Kan doktor Pfoffelpfeffer være den rette?. Skrukork blir forelsket. Gjengen prøver å finne en kjæreste til Rubis far. Kan doktor Pfoffelpfeffer være den rette?

12:10(12:30)

> Dypet

Australsk animasjonsserie fra 2014. Kan det være en spøkelsesubåt som hjemsøker havets dyp? Arnt er helt sikker på at det er tilfelle, men når han faktisk finner denne spøkelsesubåten blir det hele enda merkeligere og mye mer farlig. Fantomubåten. Kan det være en spøkelsesubåt som hjemsøker havets dyp? Arnt er helt sikker på at det er tilfelle, men når han faktisk finner denne spøkelsesubåten blir det hele enda merkeligere og mye mer farlig.

12:30(12:55)

> Thunderbirds

Britisk animasjonsserie. En merkelig, teknisk feil gjør at det superledende Maglev-toget i Japan ikke klarer å bremse eller stoppe. IQ finner en løsning som involverer rekonfigurering av nettfordelingen, men planen krever at IQ må ombord på toget. Ute av kontroll. En merkelig, teknisk feil gjør at det superledende Maglev-toget i Japan ikke klarer å bremse eller stoppe. IQ finner en løsning som involverer rekonfigurering av nettfordelingen, men planen krever at IQ må ombord på toget.

12:55(13:15)

> Thunderbirds

Britisk animasjonsserie. En rekke oppsiktsvekkende utstyrsfeil fører til at John oppdager den kunstige intelligensen EOS som har tatt kontrollen over Thunderbird 5. EOS. En rekke oppsiktsvekkende utstyrsfeil fører til at John oppdager den kunstige intelligensen EOS som har tatt kontrollen over Thunderbird 5.

13:15(13:35)

> Det andre kongeriket

Kanadisk humorserie. Det blir problemer mellom Astral og Tristan når Astral må ta seg av Kong Rivs plagsomme sønn, Ken. Ikke Ken. Det blir problemer mellom Astral og Tristan når Astral må ta seg av Kong Rivs plagsomme sønn, Ken.

13:35(14:00)

> Det andre kongeriket

Kanadisk humorserie. Feprinsessen, Astral, bestemmer seg for å reise til den virkelige verden for å oppleve skole og den menneskelige verden.

14:00(14:10)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Alle i Grønlapp tek godt imot ein uventa gjest. Ein koala som er så fantastisk at han til og med LUKTAR som ein helt. Kev. Alle i Grønlapp tek godt imot ein uventa gjest. Ein koala som er så fantastisk at han til og med LUKTAR som ein helt.

14:10(14:25)

> Andys ville dinoeventyr

Britisk serie. Andy reiser 65 millioner år tilbake i tid til Nord-Amerika og Tyrannosaurus Rex. Hans oppdrag er å lage et avtrykk av tyrannosaurusens hud. Tyrannosaurus Rex og avtrykk. Andy reiser 65 millioner år tilbake i tid til Nord-Amerika og Tyrannosaurus Rex. Hans oppdrag er å lage et avtrykk av tyrannosaurusens hud.

14:25(14:30)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Vennlige Vilma.

14:30(14:40)

> Monchhichi

Fransk animasjonsserie. Snart begynner den store Monchhi-skattejakten, men Willow roter bort alle gavene! Kauri og Hanae hjelper ham med å finne dem, men de er ikke alene. Den store Monchhi-skattejakten. Snart begynner den store Monchhi-skattejakten, men Willow roter bort alle gavene! Kauri og Hanae hjelper ham med å finne dem, men de er ikke alene.

14:40(14:55)

> Gjengen på taket

Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.

14:55(15:05)

> Gjengen på taket

Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.

15:05(15:20)

> Gjengen på taket

Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.

15:20(15:30)

> Pablo

Britisk animasjonsserie. Når Pablo møter Fiona, vennen til mamma, er en blank, skinnende knapp alt han ser. Han forteller bokdyrene at det er en Fiona, men de har alle sett forskjellige ting. En Fiona. Når Pablo møter Fiona, vennen til mamma, er en blank, skinnende knapp alt han ser. Han forteller bokdyrene at det er en Fiona, men de har alle sett forskjellige ting.

15:30(15:40)

> Pablo

Britisk animasjonsserie. Ikke snakk. Pablo vil ikke snakke, men Raff syns det er vanskelig å la være. Sakte klarer Pablo og vennene å finne måter å leke på uten ord, med bevegelser og sanser. Ikke snakk. Pablo vil ikke snakke, men Raff syns det er vanskelig å la være. Sakte klarer Pablo og vennene å finne måter å leke på uten ord, med bevegelser og sanser.

15:40(16:00)

> Tre Fu Tom

Britisk animasjonsserie. Det er hetebølge i Tretopolis og Tom og Stilk vil bare ligge i skyggen og drikke smoothies. Når de går med på å hjelpe Ariela med å fjerne noe kvitregress, og de bare gjør en halvhjertet jobb, blir resultatet mye verre enn…. Tom og kvitregresset. Det er hetebølge i Tretopolis og Tom og Stilk vil bare ligge i skyggen og drikke smoothies. Når de går med på å hjelpe Ariela med å fjerne noe kvitregress, og de bare gjør en halvhjertet jobb, blir resultatet mye verre enn de hadde ventet.

16:00(16:30)

> Labyrint

Norsk konkurranseprogram. Tre venner reiser til Daidalos sin skumle labyrintverden med vanskelige oppgaver, slim og ekle robotskapninger. Det er "Dalagjengen" fra Stordal som skal forsøke å overvinne Daidalos. Tre venner reiser til Daidalos sin skumle labyrintverden med vanskelige oppgaver, slim og ekle robotskapninger. Det er "Dalagjengen" fra Stordal som skal forsøke å overvinne Daidalos.

16:30(16:40)

> Doki

Kanadisk animasjonsserie. Etter å ha hentet Otto sin fiskestang på bunnen i innsjøen lurer Doki og gjengen på om det finnes lys på dypet. For å finne det ut drar de på ekspedisjon til Middelhavet. Doki på dypet. Etter å ha hentet Otto sin fiskestang på bunnen i innsjøen lurer Doki og gjengen på om det finnes lys på dypet. For å finne det ut drar de på ekspedisjon til Middelhavet.

16:40(16:45)

> Binnabánnasj

Samisk barneserie. Binnabánnasj bánijt skuorru. Báinnabánnásj er en artig liten skrue som alltid er nysjerrig på nye ting.

16:45(16:50)

> Birri Biernna

Dansk animasjon på lulesamisk. Stáhtjogáhkosuola. Birri Biernna er en glad og energisk liten bjørn som sammen med sine venner Pingu, Pælle og Skávtják, reiser verden rundt og møter nye venner. Ved å hjelpe hverandre løser de utfordringer som oppstår når de seiler verden rundt på det flotte skipet Mary.

16:50(17:00)

> Birri Biernna

Dansk animasjon på lulesamisk. Ekvatorin. Birri Biernna er en glad og energisk liten bjørn som sammen med sine venner Pingu, Pælle og Skávtják, reiser verden rundt og møter nye venner. Ved å hjelpe hverandre løser de utfordringer som oppstår når de seiler verden rundt på det flotte skipet Mary.

17:00(17:05)

> Birri Biernna

Dansk animasjon på lulesamisk. Pingonesian. Birri Biernna er en glad og energisk liten bjørn som sammen med sine venner Pingu, Pælle og Skávtják, reiser verden rundt og møter nye venner. Ved å hjelpe hverandre løser de utfordringer som oppstår når de seiler verden rundt på det flotte skipet Mary.

17:05(17:15)

> Birri Biernna

Dansk animasjon på lulesamisk. Juvllavantsan. Birri Biernna er en glad og energisk liten bjørn som sammen med sine venner Pingu, Pælle og Skávtják, reiser verden rundt og møter nye venner. Ved å hjelpe hverandre løser de utfordringer som oppstår når de seiler verden rundt på det flotte skipet Mary.

17:15(17:30)

> Thomas og vennene hans

Britisk animasjonsserie. Toby er ikke så glad i krysset ved Knapford stasjon. Han syns det er så stort og har mange vanskelige lys. Signal i kryss. Toby er ikke så glad i krysset ved Knapford stasjon. Han syns det er så stort og har mange vanskelige lys.

17:30(17:41)

> Uki

Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.

17:41(17:45)

> Brillebjørn

Norsk dramaserie. Julian må på do, men mamma sover fortsatt. Han bestemmer seg for å gjøre det selv, men plutselig blir doen veldig skummel. Doen. Julian må på do, men mamma sover fortsatt. Han bestemmer seg for å gjøre det selv, men plutselig blir doen veldig skummel.

17:45(18:00)

> Her bor Daniel Tiger

Amerikansk animasjonsserie. Daniel lærer å ta hensyn til andre. Daniel tenker på andre. Daniel lærer å ta hensyn til andre.

18:00(18:20)

> Rodde & Kikkan

Norsk dukkeserie. Rodde og Kikkan tar en tur i lekebutikken, mens bandet "Kyss" er ute og kysser. Rodde og Kikkan tar en tur i lekebutikken, mens bandet "Kyss" er ute og kysser.

18:20(18:35)

> Top Wing

Kanadisk animasjonsserie. Store steiner sperrer for Skilpaddetoget! Swift må lære seg å kjøre undervannsbåten til Penny når de slår seg sammen til en undervannsredning. Skilpadde i togtrøbbel. Store steiner sperrer for Skilpaddetoget! Swift må lære seg å kjøre undervannsbåten til Penny når de slår seg sammen til en undervannsredning.

18:35(18:55)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Louie skal prøve å besette piano-påfuglen, men havner i stedet inne i Taylors gamle kosebamse, Tammy. Denne blir kjøpt av Penelope, en gal jente med dukkedilla, fra Michelle og Ray's loppemarked. Hjemsøkt dukke. Louie skal prøve å besette piano-påfuglen, men havner i stedet inne i Taylors gamle kosebamse, Tammy. Denne blir kjøpt av Penelope, en gal jente med dukkedilla, fra Michelle og Ray's loppemarked.

18:55(19:10)

> ZombieLars

Norsk dramaserie. Gjengen er samlet igjen. De finner ut hvordan Anna kan ha kontroll over når hun blir usynlig. Det begynner som en morsom lek, men blir alvor i det FMAF dukker opp på overraskende besøk hos Torill. Onkel Adolf. Gjengen er samlet igjen. De finner ut hvordan Anna kan ha kontroll over når hun blir usynlig. Det begynner som en morsom lek, men blir alvor i det FMAF dukker opp på overraskende besøk hos Torill. Caroline og Herman føler seg overvåket av mor - noe som får trolske konsekvenser.

19:10(19:28)

> ZombieLars

Norsk dramaserie. Anna blir sjalu når Lars forteller at Caroline har invitert han hjem til seg for å hjelpe henne med matteleksene. Hun utnytter sine krefter til å spionere. Anna misbruker kreftene sine. Anna blir sjalu når Lars forteller at Caroline har invitert han hjem til seg for å hjelpe henne med matteleksene. Hun utnytter sine krefter til å spionere. Men spioneringa på Lars og Caroline gir andre svar enn hun trodde hun skulle få.

19:30(20:00)

> Presten

Norsk komiserie fra 2016. Bjarte skal holde sin aller første dåp, men støter på utfordringer når dåpsforeldrene vil gjøre seremonien til en viral hit på youtube. Bjarte skal holde sin aller første dåp, men støter på utfordringer når dåpsforeldrene vil gjøre seremonien til en viral hit på youtube. På hjemmebane har hunden til Tore og Live ødelagt brillene til Kristin, og det oppstår en kamp mellom konfliktskye menn og konfronterende kvinner.

20:00(20:45)

> Hjelp, vi giftar oss!

Britisk dokumentarserie fra 2015. Dan og Erica holder feiringen på et slott, med rådyre sportsbiler og helikopter. Brudekjolen til Wendy er laget av sjokoladepapir. Og Nicola og Daniel har et spesielt tema på festen. Dan og Erica holder feiringen på et slott, med rådyre sportsbiler og helikopter. Brudekjolen til Wendy er laget av sjokoladepapir. Og Nicola og Daniel har et spesielt tema på festen.

20:45(21:30)

> Hjelp, vi giftar oss!

Britisk dokumentarserie fra 2015. Bryllupsfesten til Amy og Steve har et festivaltema. De sender ut inngangsbilletter i stedet for invitasjoner, bruker troll som borddekorasjoner og arrangerer klassiske leker som tautrekking til underholdning. Bryllupsfesten til Amy og Steve har et festivaltema. De sender ut inngangsbilletter i stedet for invitasjoner, bruker troll som borddekorasjoner og arrangerer klassiske leker som tautrekking til underholdning.

21:30(23:15)

> The Fast and the Furious

Tysk-amerikansk actionthriller fra 2001. Om natten eier "Dom" Toretto gatene i L.A. Tiljublet av sine fans kjører han mot enhver som har nerver til å utfordre ham. Om natten eier "Dom" Toretto gatene i L.A. Tiljublet av sine fans kjører han mot enhver som har nerver til å utfordre ham. Blant hans beundrere er Brian, som utvikler et vennskap med Dom og forelsker seg i søsteren hans. Problemet er at Brian har to identiteter. Han er politimann som arbeider undercover for å avsløre en forbryterliga - med Dom som hovedmistenkt. Snart testes både hans lojalitet og grenser til det ytterste.

23:15(23:54)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2018. Det parterte liket av en blind kvinne i Marseille viser seg å være Samira, som Abbas en gang elsket. Han reiser til Frankrike for å finne ut hva som har skjedd. Det parterte liket av en blind kvinne i Marseille viser seg å være Samira, som Abbas en gang elsket. Han reiser til Frankrike for å finne ut hva som har skjedd. Rundt samme tid finner 17 år gamle Sandra sin far hengt i sitt hjem i Stockholm. Etterforskeren Olivia kommer tilfeldig forbi og møter den panikkslagne ungjenta.

00:00(00:45)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2018. Det parterte liket av en blind kvinne i Marseille viser seg å være Samira, som Abbas en gang elsket. Det kriminelle miljøet i byen liker ikke at Abbas leter etter svar. Det parterte liket av en blind kvinne i Marseille viser seg å være Samira, som Abbas en gang elsket. Det kriminelle miljøet i byen liker ikke at Abbas leter etter svar. Kan mordet på Bengt ha noe å gjøre med et tyveri fra Tullverket? Olivia vil gjerne hjelpe Sandra og klarer ikke å holde seg unna etterforskningen.

00:45(01:30)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2018. Mot Mettes ønske samarbeider Olivia med journalisten Alexander Popovic for å finne ut mer om Bengt Sahlmans død. Mot Mettes ønske samarbeider Olivia med journalisten Alexander Popovic for å finne ut mer om Bengt Sahlmans død. I Marseille fører sporene Abbas og Tom til pornobransjen, men de to er ikke enige om hvordan de skal gå videre.

01:30(02:15)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2018. Abbas blir funnet på stranden, sterkt forkommen. Det er for utrygt for Tom i Marseilles, og han må reise hjem. Det blir funnet nye spor på Bengt Sahlmans datamaskin. Er det en sammenheng mellom de to sakene?. Abbas blir funnet på stranden, sterkt forkommen. Det er for utrygt for Tom i Marseilles, og han må reise hjem. Det blir funnet nye spor på Bengt Sahlmans datamaskin. Er det en sammenheng mellom de to sakene?

02:15(03:00)

> Hjelp, vi giftar oss!

Britisk dokumentarserie fra 2015. Anita digger Take That og drømmer om at Gary Barlow skal opptre i bryllupet hennes. Hun og vennene tråler nettet for å oppfylle drømmen. Anita digger Take That og drømmer om at Gary Barlow skal opptre i bryllupet hennes. Hun og vennene tråler nettet for å oppfylle drømmen.

03:00(03:42)

> Hjelp, vi giftar oss!

Britisk dokumentarserie fra 2015. Bryllupet til Kam og Shellie, med to seremonier og 350 gjester, kostet over 600.000 kroner. Planleggeren til Russ og Sam sluttet plutselig dagen før dagen. Bryllupet til Kam og Shellie, med to seremonier og 350 gjester, kostet over 600.000 kroner. Planleggeren til Russ og Sam sluttet plutselig dagen før dagen. Og Dan forteller om hvordan han fridde til Chris på første juledag.