Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:35)

> Uki

Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.

06:35(06:50)

> Timmy tid

Britisk animasjonsserie. Om det lille lammet Timmy som går i barnehage.

06:50(06:55)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Klissete blader. Moro og eventyr, uansett vær.

06:55(07:00)

> Lili

Dansk animasjonsserie. Lili blir sint. Lili blir sint.

07:00(07:10)

> Tikketitakk

Britisk animasjonsserie. Bli med Tommy og Tallulah og se hva som foregår inni klokka.

07:10(07:15)

> Sol, snart seks

Norsk dramaserie. Sol har glemt at det er ha-med-dag i barnehagen, og later som om plasteret og hårspennen hun finner i lomma er det hun har planlagt å ta med. Plutselig skjer det noe som gjør at Sol sine ting kommer til nytte allikevel. Ha-med-dag. Sol har glemt at det er ha-med-dag i barnehagen, og later som om plasteret og hårspennen hun finner i lomma er det hun har planlagt å ta med. Plutselig skjer det noe som gjør at Sol sine ting kommer til nytte allikevel.

07:15(07:30)

> Rorri Racerbil

Britisk animasjonsserie. Rorri Racerbil ordner opp på Sølvstripa racerbane sammen med vennene sine. Der går det unna med artige påfunn.

07:30(07:35)

> Elleville Elfrid

Norsk animasjonsserie. Elleville Elfrid og Henrik vil bygge verdens høyste tårn, men det er ikke lett. Verdens høyeste tårn. Elleville Elfrid og Henrik vil bygge verdens høyste tårn, men det er ikke lett.

07:35(07:45)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie.

07:45(07:55)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Hurtigkurs. Ingen tør å våge seg inn på den store og sterke bjørnen, bortsett fra de rare og artige lemenene.

07:55(08:00)

> Hilsen Johanne

Norsk serie. Johanne er fem år og hennes største ønske er å lære å svømme. Hun forlater alle vennene sine i barnehagen for å reise til Brasil hvor hun blir kjent med et helt nytt land.

08:00(08:15)

> Martin Morgen

Fransk tegnefilmserie. Martin våkner opp som en skattejeger, og det tar ikke lang tid før han er ute på oppdrag for kulturdepartementet og skolestyret. Skatten på Synkskipøya. Martin våkner opp som en skattejeger, og det tar ikke lang tid før han er ute på oppdrag for kulturdepartementet og skolestyret.

08:15(08:25)

> Mille Måne

Fransk animasjonsserie. Yasir har funnet slektstreet til baronessen, og ber Mille Måne og barna ta det med til henne. Skatten i innsjøen. Yasir har funnet slektstreet til baronessen, og ber Mille Måne og barna ta det med til henne.

08:25(08:40)

> Kodetropp O

Kanadisk dramaserie. Oda og Otto avhører to mistenkte for å finne ut hvem som er uskyldig og hvem som er skyldig. Regelboken. Oda og Otto avhører to mistenkte for å finne ut hvem som er uskyldig og hvem som er skyldig.

08:40(08:45)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Mange ting forandrer seg når de vokser opp. Et egg blir til en fugl, en larve blir til en sommerfugl og et barn blir til en voksen. Men Hugo liker at enkelte ting er akkurat som de er. Forandring. Mange ting forandrer seg når de vokser opp. Et egg blir til en fugl, en larve blir til en sommerfugl og et barn blir til en voksen. Men Hugo liker at enkelte ting er akkurat som de er.

08:45(08:55)

> Øisteins blyant ABC

Norsk serie. A = Ape. A = Ape.

08:55(09:00)

> Tilde Møfrø

Tysk animasjonsserie. Når noen i landsbyen trenger støtte er Tilde Møfrø der med en kopp te, en kjeks og et godt råd. Tilde og vennene er uadskillelige.

09:00(09:15)

> Regnbue-Rubi

Kanadisk animasjonsserie. Når Karlas brevvenn Prins Fredrik kjeder seg på festen som Karla har arrangert for ham, blir Regnbue-Rubi festplanlegger. Fest for prinser og prinsesser. Når Karlas brevvenn Prins Fredrik kjeder seg på festen som Karla har arrangert for ham, blir Regnbue-Rubi festplanlegger.

09:15(09:20)

> Molly Monster

Tysk animasjonsserie. Lille Molly Monster er et fornøyd lite monster som bor i Monsterland sammen med foreldrene sine og bestevennen Edison.

09:20(09:30)

> Charlie og Lola

Britisk animasjonsserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.

09:30(09:40)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Bob og teamet har fått i oppgave å lage fundamentet til en ny skyskraper. Da Scuff blir litt overivrig med gravinga, oppdager de noen gamle ruiner der den nye skyskraperen skal stå. Spennende graving. Bob og teamet har fått i oppgave å lage fundamentet til en ny skyskraper. Da Scuff blir litt overivrig med gravinga, oppdager de noen gamle ruiner der den nye skyskraperen skal stå.

09:40(09:50)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. Tine er veldig spent før ho skal overnatte hos ei venninne for første gong. Det ho er mest nervøs for, er om ho kjem til å vakne midt på natta og har lyst heim att til mamma. Tine er veldig spent før ho skal overnatte hos ei venninne for første gong. Det ho er mest nervøs for, er om ho kjem til å vakne midt på natta og har lyst heim att til mamma.

09:50(10:05)

> Kasper og Lisa

Britisk animasjonsserie. Bestevennene Kasper og Lisa er ofte litt uheldige, men som regel klarer de å ordne opp igjen.

10:05(10:30)

> Digge dyr

Britisk naturserie. I dag skal vi treffe et dyr som holder til i skogen på øya Madagaskar, utenfor østkysten av Afrika. I dag skal vi treffe et dyr som holder til i skogen på øya Madagaskar, utenfor østkysten av Afrika.

10:30(10:40)

> Rorri Racerbil

Britisk animasjonsserie. Rorri Racerbil ordner opp på Sølvstripa racerbane sammen med vennene sine. Der går det unna med artige påfunn.

10:40(11:00)

> Kråkeklubben

Norsk serie. Hva ville fugler spist hvis de var på restaurant? Christer og Kråka lager restaurant for fuglene ved et skogsvann, og Kråka vet akkurat hva som skal stå på menyen. Hva ville fugler spist hvis de var på restaurant? Christer og Kråka lager restaurant for fuglene ved et skogsvann, og Kråka vet akkurat hva som skal stå på menyen.

11:00(11:10)

> Hundehagen

Kanadisk animasjonsserie. Hunder kan også gå i barnehage - bli med til Hundehagen!

11:10(11:20)

> Petter Kanin

Britisk animasjonsserie. Bli med snille, modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.

11:20(11:30)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie. Det blir kaos på gården når bonden snur ryggen til sauen Shaun.

11:30(11:40)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Når ein meteor landar i utkanten av Grønlapp, må Blinky og Jacko rykke ut for å beskytte byen mot romvesen. Ekstra-tre-restrisk angrep. Når ein meteor landar i utkanten av Grønlapp, må Blinky og Jacko rykke ut for å beskytte byen mot romvesen.

11:40(12:05)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

12:05(12:25)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

12:25(12:50)

> Sara og tjuaguttene

Australsk animasjon. Sammen med kusinen Sara, er brødrene Kjell, Henrik og Endre beskyttere av de tapte hemmeligheter. Verdens skjebne ligger i deres hender. Magitrommene. Sammen med kusinen Sara, er brødrene Kjell, Henrik og Endre beskyttere av de tapte hemmeligheter. Verdens skjebne ligger i deres hender.

12:50(13:00)

> Galakseparken

Belgisk sciencefictionserie. Johs klarer å få et forsprang på Katharina og Finn, og gjemmer seg inne i en avsidesliggende låve. I Galakseparken må Paula og Frida finne på en genial plan sånn at Steff og Didi kan grave frem bomben uten å bli oppdaget. Johs klarer å få et forsprang på Katharina og Finn, og gjemmer seg inne i en avsidesliggende låve. I Galakseparken må Paula og Frida finne på en genial plan sånn at Steff og Didi kan grave frem bomben uten å bli oppdaget.

13:00(13:15)

> Galakseparken

Belgisk sciencefictionserie. Til ungdommenes store lettelse har ikke bomben eksplodert ennå, men de innser at det bare er et tidsspørsmål før den gjør det. De har ikke noe annet valg enn å informere Freddy. Til ungdommenes store lettelse har ikke bomben eksplodert ennå, men de innser at det bare er et tidsspørsmål før den gjør det. De har ikke noe annet valg enn å informere Freddy.

13:15(13:25)

> Galakseparken

Belgisk sciencefictionserie. Ungdommene og Freddy innser at de ikke kommer seg vekk fra Galakseparken. Deres siste sjanse er å bruke telefonen i resepsjonen for å ringe politiet. De skaper en avledning sånn at Freddy kan snike seg inn ubemerket. Ungdommene og Freddy innser at de ikke kommer seg vekk fra Galakseparken. Deres siste sjanse er å bruke telefonen i resepsjonen for å ringe politiet. De skaper en avledning sånn at Freddy kan snike seg inn ubemerket.

13:25(13:50)

> Ulveblod

Britisk dramaserie. Klassen er på en orienteringstur, og Liam, Maddy og Rhydian leter etter et gammelt varulvhi. Naturdrama. Klassen er på en orienteringstur, og Liam, Maddy og Rhydian leter etter et gammelt varulvhi.

13:50(14:05)

> ZombieLars

Norsk komiserie. Lars vil bort fra Bekkebakken og setter kursen mot Detroit. På veien treffer han mystiske Anna. Sammen med Robert oppdager de at det finnes skumle krefter som vil ha bort alt fremmed i Bekkebakken. Lars vil bort fra Bekkebakken og setter kursen mot Detroit. På veien treffer han mystiske Anna. Sammen med Robert oppdager de at det finnes skumle krefter som vil ha bort alt fremmed i Bekkebakken.

14:05(14:35)

> Lost & Found

Kanadisk dramaserie. Isak er lei av at broren hans, Tully, flytter inn på Lost and Found, og bestemmer seg for å gjøre noe med det. Rakel prøver å finne identiteten til den hemmelige beundreren hennes. Rett i hjertet. Isak er lei av at broren hans, Tully, flytter inn på Lost and Found, og bestemmer seg for å gjøre noe med det. Rakel prøver å finne identiteten til den hemmelige beundreren hennes.

14:35(14:45)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Jim og Eman støter til sin store skrekk uventet på hverandre. Hvorfor er Vibeke så munter og hvorfor skjeller Caro henne ut?. Jim og Eman støter til sin store skrekk uventet på hverandre. Hvorfor er Vibeke så munter og hvorfor skjeller Caro henne ut?

14:45(14:55)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Hvem skal lage portrett av hvem? Vibeke velger Caro, men hvorfor filmer Daniel Caro? Siri planlegger å lære guttene en lekse. Hvem skal lage portrett av hvem? Vibeke velger Caro, men hvorfor filmer Daniel Caro? Siri planlegger å lære guttene en lekse.

14:55(15:15)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Louie skryter av faren sin og lyver om at han er en hemmelig spøkelsesagent som bekjemper romvesener. På karrieredagen på spøkelseskolen byr det på noen utfordringer. Hjemsøkt hemmelig agent. Louie skryter av faren sin og lyver om at han er en hemmelig spøkelsesagent som bekjemper romvesener. På karrieredagen på spøkelseskolen byr det på noen utfordringer.

15:15(15:25)

> Just Kidding - Bare tulla

Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.

15:25(15:50)

> Dypet

Australsk animasjonsserie fra 2014. Familien Nekton forsøker å identifisere en unik livsform. De har aldri sett den før, men de har hørt lyden den lager; "Bloop". Bloop. Familien Nekton forsøker å identifisere en unik livsform. De har aldri sett den før, men de har hørt lyden den lager; "Bloop".

15:50(15:55)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Livet på slottet. Møt haien som er forelsket i en liten havfrue, og hyenen han må beskytte henne mot.

15:55(16:05)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Una, Baba og Otto leter etter en spesiell fugl - egretthegren!. Rufsete fjær. Una, Baba og Otto leter etter en spesiell fugl - egretthegren!

16:05(16:10)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. Matilde synes det er fint med øyredobbar. Men ho har berre leikeøyredobbar. Kanskje ho ein dag tørr å ta hol i øyrene?. Matilde synes det er fint med øyredobbar. Men ho har berre leikeøyredobbar. Kanskje ho ein dag tørr å ta hol i øyrene?

16:10(16:25)

> Gjengen på taket

Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.

16:25(16:40)

> Yakari

Fransk animasjonsserie. Før den årlige reisen sørover krangler indianerne om hvem som skal lede reisefølget. Den hellige tomahawken. Før den årlige reisen sørover krangler indianerne om hvem som skal lede reisefølget.

16:40(16:50)

> Ravnestreker

Tysk animasjonsserie. Ravn må som vanlig finne ut hva han får i gebursdagspresang. Men gaven blir ødelagt. Gebursdagspresangen. Ravn må som vanlig finne ut hva han får i gebursdagspresang. Men gaven blir ødelagt.

16:50(17:00)

> Historier fra trehytta

Franske historier. Anton forteller om løvekongen som var altfor sjefete og mistet sine undersåtter. Tror du at du er løven?. Anton forteller om løvekongen som var altfor sjefete og mistet sine undersåtter.

17:00(17:10)

> Laara & Leisa

Sørsamisk serie. Laara er en gutt på åtte år som nylig har flyttet til et nytt sted. Hans beste venn er geita Mia. Geita kan ikke bo i det nye huset, derfor skal den flytte inn i en dyrepark. Dette vil ikke Laara.

17:10(17:25)

> Nysgjerrige Nils

Amerikansk tegnefilmserie. Nils er en nysgjerrig liten apekatt som finner på mye rart.

17:25(17:30)

> Diddi

Fransk animasjonsserie. Pili kan ikke bli med og leke fordi han må hjelpe foreldrene med å finne mat. Faren til Pili vil vise barna at det kan være morsomt å lete etter mat, og foreslår en konkurranse: Den som finner flest spiselige ting vinner. En smakebit. Pili kan ikke bli med og leke fordi han må hjelpe foreldrene med å finne mat. Faren til Pili vil vise barna at det kan være morsomt å lete etter mat, og foreslår en konkurranse: Den som finner flest spiselige ting vinner.

17:30(17:40)

> Uki

Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.

17:40(17:50)

> Timmy tid

Britisk animasjonsserie. Om det lille lammet Timmy som går i barnehage.

17:50(18:00)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Klissete blader. Moro og eventyr, uansett vær.

18:00(18:10)

> Zack & Quack

Britisk animasjonsserie. Bli med Zack og Quack på spennende eventyr i en pop-opp-verden der alt kan skje.

18:10(18:35)

> Røverrotta

Britisk animasjonsfilm fra 2017. Røverrotta tar det han vil ha fra dem han møter på veien. Han stjeler kløver fra haren og nøtter fra ekornet og høy fra sin egen hest. Ingen kan føle seg trygge, før den modige vesle anda klarer å lure Røverrotta…. Røverrotta tar det han vil ha fra dem han møter på veien. Han stjeler kløver fra haren og nøtter fra ekornet og høy fra sin egen hest. Ingen kan føle seg trygge, før den modige vesle anda klarer å lure Røverrotta trill rundt.

18:35(18:55)

> Den magiske kroppen

Norsk dokumentarserie. Denne gangen handler det om nesen. Denne gangen handler det om nesen.

18:55(19:00)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Byggmester bjørn. Ingen tør å våge seg inn på den store og sterke bjørnen, bortsett fra de rare og artige lemenene.

19:00(19:29)

> Limbo

Dansk dramaserie. Mormoren til Louise føler at hun ikke har lenge igjen, og vil gjerne gi et spesielt smykke til Louise. Naya er rasende over at foreldrene skal skilles, mens Boye og Ask oppdager at Hanna kanskje er datteren til Walther. Mormoren til Louise føler at hun ikke har lenge igjen, og vil gjerne gi et spesielt smykke til Louise. Naya er rasende over at foreldrene skal skilles, mens Boye og Ask oppdager at Hanna kanskje er datteren til Walther.

19:30(19:55)

> Bondi Beach

Australsk dokumentarserie. Det blir full katastrofe på Bondi i kveld. Med mange redninger blir denne dagen kalt den ville søndagen. Men det blir ikke bare ulykke, for romantikken svever i luften. Det blir full katastrofe på Bondi i kveld. Med mange redninger blir denne dagen kalt den ville søndagen. Men det blir ikke bare ulykke, for romantikken svever i luften.

19:55(20:00)

> Fedre

Norsk kortfilm fra 2015. Relasjonen mellom far og sønn blir ofte opplevd som noe utfordrende - hvordan kombinere den maskuline mannsrollen og vise kjærlighet, uten at det blir kleint?

20:00(20:40)

> Jeg mot meg

Norsk dokumentarserie fra 2018. Jamal (26) tør endelig å fortelle litt av sin historie til gruppa. Han har bodd alene fra svært ung alder, og livet har vært utfordrende. Jamal (26) tør endelig å fortelle litt av sin historie til gruppa. Han har bodd alene fra svært ung alder, og livet har vært utfordrende. Torkel (25) er nå fast bestemt på å slutte med rusen han har brukt for å døyve angstsymptomene. Susanne (18) vil ut av offerrollen og tenke positivt, men i stedet havner hun og moren i en vond krangel i frustrasjon over familiens økonomiske situasjon.

20:40(21:20)

> Jeg mot meg

Norsk dokumentarserie fra 2018. Vi blir bedre kjent med Jamal (25) , som forteller mer av det han bærer på til de andre i gruppa, men god støtte fra Peder Kjøs. Lynneth (18) har det litt bedre og deler sine erfaringer med de andre. Vi blir bedre kjent med Jamal (25) , som forteller mer av det han bærer på til de andre i gruppa, men god støtte fra Peder Kjøs. Lynneth (18) har det litt bedre og deler sine erfaringer med de andre. Fredrik (24) har hatt store utfordringer knyttet til egen kjønnsidentitet, noe som har medført at at venner, skole og familie ble nedprioritert i ungdomsårene. Fredrik har ikke sett besteforeldrene siden han var liten, men nå ønsker han gjenforening før det er for sent.

21:20(22:05)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2016. Olivia får endelig kontakt med et av vitnene til mordet på stranden. Politiet finner mobilen til den druknede mannen, og det viser seg at den inneholder en viktig ledetråd. Olivia får endelig kontakt med et av vitnene til mordet på stranden. Politiet finner mobilen til den druknede mannen, og det viser seg at den inneholder en viktig ledetråd.

22:05(22:50)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2016. Abbas har funnet huset til den døde mannen i bilen, og politet ser nå en sammenheng mellom de to mordene. Olivia får hjelp av en av Stiltons gamle venner for å komme videre i etterforskningen. Abbas har funnet huset til den døde mannen i bilen, og politet ser nå en sammenheng mellom de to mordene. Olivia får hjelp av en av Stiltons gamle venner for å komme videre i etterforskningen.

22:50(23:35)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2016. Stilton får besøk av sin ekskone som har nyheter om DNA-beviset. Stilton er urolig for Olivias sikkerhet. Stilton får besøk av sin ekskone som har nyheter om DNA-beviset. Stilton er urolig for Olivias sikkerhet.

23:35(00:20)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2016. Abbas lykkes i levere alt bevismaterialet til Mette og hennes team. Olivia er frustrert over at etterforskningen på mordet på stranden har stoppet opp, og Stilton innser at han selv må finne ut hvem som mishandler…. Abbas lykkes i levere alt bevismaterialet til Mette og hennes team. Olivia er frustrert over at etterforskningen på mordet på stranden har stoppet opp, og Stilton innser at han selv må finne ut hvem som mishandler hjemløse.

00:20(01:05)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2016. Olivia og Stilton har sammen klart å komme nærmere en løsning på mordet på stranden. Puslebitene begynner å falle på plass. Olivia og Stilton har sammen klart å komme nærmere en løsning på mordet på stranden. Puslebitene begynner å falle på plass.

01:05(02:00)

> Game of Thrones

Amerikansk fantasyserie fra 2015. Dany må ta et vanskelig valg i Meereen, og Jon sørger for hjelp fra uventet hold. Brienne leter etter Sansa, mens Theon fortsatt blir kontrollert av Ramsay. Dany må ta et vanskelig valg i Meereen, og Jon sørger for hjelp fra uventet hold. Brienne leter etter Sansa, mens Theon fortsatt blir kontrollert av Ramsay.

02:00(02:50)

> Game of Thrones

Amerikansk fantasyserie fra 2015. Arya ligger i trening, mens Jorah og Tyrion møter slavehandlere. Trystane og Myrcella legger planer, Jaime og Bronn kommer fram til Vasspalasset, og Sandslangene går til angrep. Arya ligger i trening, mens Jorah og Tyrion møter slavehandlere. Trystane og Myrcella legger planer, Jaime og Bronn kommer fram til Vasspalasset, og Sandslangene går til angrep.

02:50(03:14)

> Bondi Beach

Australsk dokumentarserie. Det blir full katastrofe på Bondi i kveld. Med mange redninger blir denne dagen kalt den ville søndagen. Men det blir ikke bare ulykke, for romantikken svever i luften. Det blir full katastrofe på Bondi i kveld. Med mange redninger blir denne dagen kalt den ville søndagen. Men det blir ikke bare ulykke, for romantikken svever i luften.