Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

06:45(06:50)

> Hei Kembo

Britisk animasjon. Kembo klapper katten Enid. Småtrolla vil også finne dyr de kan klappe. Kembo og "Vi er glad i dyr"-merket.

06:50(07:00)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Jentene vil lage en igloo. Men er det nok snø?. Snøhus. Moro og eventyr, uansett vær.

07:00(07:05)

> Simon

Fransk animasjonsserie. Foreldrene til Simon får besøk av et vennepar som har med seg en gretten sønn som heter Felix og er på Simons alder. Endelig venner. Fransk animasjonsserie om en kanin med mange påfunn.

07:05(07:10)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Una og Baba hjelper et lite lam med å finne mammaen sin. Lam på villspor.

07:10(07:20)

> Zack & Quack

Britisk animasjonsserie. Pop-opp-dragekonkurransen.

07:20(07:30)

> Sol, snart seks

Norsk dramaserie. Sol har glemt at det er ha-med-dag i barnehagen, og later som om plasteret og hårspennen hun finner i lomma er det hun har planlagt å ta med. Plutselig skjer det noe som gjør at Sol sine ting kommer til nytte allikevel. Ha-med-dag.

07:30(07:40)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Pico ser Edmund og Margaret sjekke ut en ny hule og varsler Rikke at de skal flytte. Det vil ikke ungene, så Rikke og Labben øver seg på å ikke krangle så fælt så familien ikke skal splittes. God som gull. Inne i skogen bor grevlingpappa og revemor sammen med ungene sine under ett tak, i samme hi.

07:40(07:50)

> Masha og Mishka

Russisk animasjonsserie. Mishka gøymer seg i treet for å få legge puslespel. Masha er detektiv, og med god hjelp frå grisen Kvaskjer , løyser dei saka, og puslespelet til slutt. Eit puslespel. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.

07:50(08:00)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. Nesten alle i familien til Ruth driver med en idrett som heter skifeltskyting. Ruth vil også prøve, men da må hun øve og øve for å klare to ting samtidig: Å gå fort på ski og treffe blink med gevær. Det er veldig vanskelig. Ruth. Vi møter barn som prøver å mestre ting og som tør å gjøre noe de aldri har gjort før.

08:00(08:15)

> Andys ville dinoeventyr

Britisk serie. Andy reiser 127 millioner år tilbake i tid til da Iguanadoner levde. Hans oppdrag er å finne flokken og å lage en gipsavstøpning av fotavtrykket deres, og erstatte den han uheldigvis ødela på musèet. Iguanadon fotavtrykk. Bli med Andy millioner av år tilbake og oppdag spennende dionosaurer.

08:15(08:25)

> Piratene i gata

Fransk animasjonsserie. Matilda er fortvilet. De må avlyse seilturen fordi Jim er syk, og måten pirater behandler sykdom på er "fargerik". Most torskeinnmat, syltet manet, og når alt annet feiler er det bare å erstatte beinet med et trebein. Piratene blir syke. Familen Sjøsterk flytter til Kjedestrand. Det spesielle med de er at de er sjørøvere.

08:25(08:40)

> Floopaloo

Fransk animasjonsserie. Bjarne underholder de andre ungene på en gåtur ved å få Sedrik til å klatre over Den fryktløse elva; den skyller bort all frykt. Sedrik blir en skikkelig våghals!. Våghals. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!

08:40(08:50)

> Flaskepost fra Stillehavet

Norsk reisedokumentar. Etter mange dager på havet kommer vi tilbake til Tikopia! Det er spesielt å komme tilbake etter tre år. Vi møter gamle venner og nye og gamle høvdinger. Tilbake til Tikopia.

08:50(08:55)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Skilpadden.

08:55(09:00)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Hjem.

09:00(09:10)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Bob og gjengen må reparere et stort synkehull midt i en travel bygate. Maks får ansvar for å holde alle på trygg avstand, men hvem havner nedi hullet?. Maks sikkerhet.

09:10(09:30)

> Top Wing

Kanadisk animasjonsserie. En jet-flyvende flaggermus flyr inn i Faredalen for å vise sin dyktighet. Swift må følge ham for å kunne redde ham. Løpet gjennom Faredalen.

09:30(09:40)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

09:40(09:50)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

09:50(10:05)

> Fagerpels Hotell

Amerikansk animasjonsserie. Phoebe og Elmo hjelper jakken Jackie med å finne eieren sin, frøken Pinkly, mens Furgus og Pinkly leter etter Jackie!. Bortkommen jakke. Kom og sjekk inn på hotellet der Elmo, Kakemonsteret og de andre tar imot gjester av alle slag.

10:05(10:09)

> Leiketid

Kanadisk serie. Jacob og Guro har laga eit måleri og går for å ete. Medan dei er borte vil Max og Bertha fikse litt, men øydelegg nesten heile måleriet. Måleri, målera. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

10:09(10:10)

> Tenkjetanken

Irsk animasjonsserie. I dagens episode spør doktor Lurum og professor Kork "kva skjer når det lyner?" og vi finn ut meir om den gnistrande vitskapen som ligg bak nokre av naturens mest valdsame stormar. Kva skjer når det lyner?. Bli med Dr. Lurum og Prof. Kork når dei svarer på dei små og store spørsmåla i livet.

10:10(10:15)

> Molly Monster

Tysk animasjonsserie.

10:15(10:40)

> Heidi

Tysk animasjonsserie. Fru Rottemeier oppdager at Heidi har tatt med seg to kattunger inn i huset og blir rasende. Som straff blir Heidi innelåst i kjelleren. Sebastian får i oppgave å kvitte seg med kattungene, noe han helst ikke vil gjøre. Løftet. Tante Dete tar med seg Heidi til Dörfli, der skal hun bo med bestefaren sin. Oppe i fjellet møter hun Peter, som blir hennes gode venn.

10:40(11:05)

> Dyrehjelperne

Tysk dramaserie. Til tross for at det er fare for snøskred, forlater Jessie hytta på egenhånd etter å ha kranglet med moren. Lavinehunder. Byjenta Greta flytter fra storbyen til den lille landsbyen Waldau sammen med familien sin, hvor faren åpner et dyrlegekontor.

11:05(11:35)

> Ponniskolen

Svensk realityserie.

11:35(12:00)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie.

12:00(12:20)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie.

12:20(12:30)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Blinky og mora hans demonstrerer mot det nyaste nådelause påfunnet til den grådige borgarmeister Gretten. Mamma mot Gretten. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp.

12:30(12:45)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Ein mystisk fjellgeitebukk kjem til Grønlapp på leiting etter "Den utvalde", og Blinky og Jacko blir straks med på notane. Den utvalde. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp.

12:45(13:00)

> Postmann Pat - Spesialpakkeservice

Britisk animasjonsserie. Ben har lovet Laura å stille opp som superhelt for barna på skolen, men på veien dukker det opp diverse problemer han må løse sammen med Pat og Miss. Postmann Pat og det blå lynet. Postvesenet i Greendale er blitt veldig modernisert, og Postmann Pat har travle dager og mye å gjøre. Heldigvis har han nå motorsykkel, helikopter og en egen varebil i tillegg til sin gode, gamle postbil.

13:00(13:20)

> Backstage

Kanadisk dramaserie. Vanessa avgir et løfte hun kanskje ikke klarer å holde. Denzel må gi dårlige nyheter til en venn. Backstage følger talentfulle tenåringer som gjennomgår oppturer og nedturer på den prestisjetunge Keaton School of the Arts. Fra angst og nederlag, til nye vennskap og premierte prestasjoner. Gjennom dagboklignende bekjennelser og dramatiske spenningsmomenter, vil Backstage lette på sløret til de kommende stjernene, mens de jager etter drømmer og takler daglige utfordringer.

13:20(13:45)

> Backstage

Kanadisk dramaserie. Julie er full av skyldfølelse etter å ha jukset på prøven. Å lete etter sine musikalske røtter, treffer en emosjonell nerve hos Scarlett. Sannhet. Backstage følger talentfulle tenåringer som gjennomgår oppturer og nedturer på den prestisjetunge Keaton School of the Arts. Fra angst og nederlag, til nye vennskap og premierte prestasjoner. Gjennom dagboklignende bekjennelser og dramatiske spenningsmomenter, vil Backstage lette på sløret til de kommende stjernene, mens de jager etter drømmer og takler daglige utfordringer.

13:45(13:55)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. Et gammelt brev fra Vic forteller om en safe der det skal finnes bevis mot "Det Sorte Øyet". Nå må de finne safen før "Det Sorte Øyet" gjør det. Endelig. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

13:55(14:10)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. Når de skal be spøkelsene om hjelp, oppdager de at Barlind er i kjelleren. Dolket. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

14:10(14:35)

> M.I. High

Britisk dramaserie. Det er duket for ett nytt skoleår på St. Hearts. Labyrinten. De tre ungdomskoleelevene, Blane, Daisy og Rose, er hemmelige agenter. Deres leder er agent M.1.9, og han jobber forkledd som skolens vaktmester.

14:35(14:50)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Daniels bestefar overbeviser Vibeke om at hun kan synge. Julie og Caro tenker ut en konspirasjonsteori og ber Eman om hjelp.

14:50(15:00)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Siri er helt vill av glede, for hun blir hentet av idolet sitt. Ryktene summer på Spangalis. Er det egentlig Magda som er sjefen?.

15:00(15:05)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon.

15:05(15:12)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Gå denne veien.

15:12(15:25)

> Monchhichi

Fransk animasjonsserie. Artus maler et nydelig bilde av monchhichi, men han er ikke klar over at Aikor har forhekset malingen! Alle på bildet stivner som statuer og kan ikke røre seg. Den magiske malingen. Monchhichiene er skapninger som bor i skogslandet Monchia på toppen av høye trær godt over skyene, og her skjer det forundelige ting.

15:25(15:35)

> Fagerpels Hotell

Amerikansk animasjonsserie. Fagerpelsene blir sittende fast i hverandre etter å ha værrt uheldige med monsterlimet de kjøpte av en selger. Nå må de finne antiklisteret for å få hotellet til å gå rundt. Monsterlim. Kom og sjekk inn på hotellet der Elmo, Kakemonsteret og de andre tar imot gjester av alle slag.

15:35(15:45)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Ingen fred å få.

15:45(15:50)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Lopper og lus.

15:50(16:00)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Hetebølge.

16:00(16:10)

> Jamillah og Aladdin

Britisk dramaserie. Den kinesiske keiseren kommer til byen, og storvesiren ber alle legge frem sine beste varer for å imponere keiseren. Keiseren kommer til byen.

16:10(16:20)

> Jamillah og Aladdin

Britisk dramaserie. Aladdins mor drømmer om fiskesuppe, og Aladdin vil så gjerne overraske henne ved å lage fiskesuppe til middag. Fiskesuppe.

16:20(16:25)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie.

16:25(16:35)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Pappa tar med seg familien på en morsom utflukt. Utflukten.

16:35(16:45)

> Æsops teater

Britisk animasjonsserie.

16:45(17:00)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Bamse Bjørn og vennene må stoppe en gjeng måker i å ta noen skilpadder som skal komme seg til vannkanten. Måkene sin konge.

17:00(17:03)

> Binnabánnas

Barneserie på samisk.

17:03(17:15)

> Teletubbies

Britisk barneserie. Sprek.

17:15(17:20)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie.

17:20(17:31)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Sulla og Emma kjem på besøk til Bing og Flopp for å sjå fyrverkeri. Fyrverkeri. Opplev verden med Bing og vennene. Oppgaver blir løst - det er en Bing-ting!

17:31(17:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

17:45(17:50)

> Hei Kembo

Britisk animasjon. Kembo klapper katten Enid. Småtrolla vil også finne dyr de kan klappe. Kembo og "Vi er glad i dyr"-merket.

17:50(18:00)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Jentene vil lage en igloo. Men er det nok snø?. Snøhus. Moro og eventyr, uansett vær.

18:00(18:10)

> Regnbue-Rubi

Kanadisk animasjonsserie. Hagen til Prinsesse Karla er et eneste stort kaos, så Rubi blir en gartner og gjør det grønt og pent utenfor palasset til Karla. Gror det i hagen?. Rubi reiser hver dag, på magisk vis, til Regnbuebyen der alle lekene hennes lever og bor.

18:10(18:25)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Maks får møkkajobben med å hente et lass gjødsel, og i den tro at det er han som stinker, tar han lange omveier for å unngå å møte kjente. Maks møkk.

18:25(18:40)

> Bli med heim

Norsk dokumentarserie. Thelma har budd på ei lita øy så lenge ho kan hugse. Ho synes det er ein fin stad, men ho saknar nokon å leike med som er like gamal som ho. No skal familien flytte til ein annan stad. Det blir både trist og kjekt på ein gong. Dokumentarserie om barn som vokser opp i ulike familier, om deres utfordinger, mestring og stolthet.

18:40(19:00)

> Annedroidene

Amerikansk dramaserie. Jacks beste venn Sjalg kommer for å overnatte, mens Anne eksperimenterer med magnetisme. Vennmagnet. Anne er et geni og finner opp roboter. Hun og vennene prøver å holde de skjult for omverdenen.

19:00(19:30)

> Barn ingen adgang

Norsk serie. I dag tester de effekten av det kjente cola/mentos-trikset. Hva skjer om man prøver trikset i riktig stor skala?. Hva foregår inne på skolen etter at elevene har gått hjem? På de fleste skoler blir det nok mørkt og stille, men ikke på denne. Lærerne Selda, PK og Håvard lager videoblogg for andre lærere. Bli med på deres halsbrekkende og sprø eksperimenter - og få svar på det du alltid har lurt på!

19:30(19:50)

> Bondi Beach

Australsk dokumentarserie fra 2014. Livredderne på den travle, australske stranden lurer Harrison med hjelp fra fotballstjernen Alessandro Del Piero. Vi følger livredderne på en av verdens travleste strender, Bondi Beach utenfor Sydney i Australia.

19:50(20:20)

> Petra får en baby

Dansk dokumentarserie fra 2018. For første gang får Petra og Asbjørn møte barnet sitt. Deretter forlater de sykehuset, setter seg inn i bilen og kommer hjem som tre i stedet for to. Petra er gravid, lykkelig og livredd.

20:20(20:50)

> Vloggarane

Fire sterke kvinner fortel openhjarta om livet. Aktivisten Isabel kjempar for teiknspråk i Sverige. Izabella besøker ein kunstnar som gjer avstøypingar av kvinnelege kjønnsorgan. Aktivisten Isabel kjempar for teiknspråk i Sverige. Izabella besøker ein kunstnar som gjer avstøypingar av kvinnelege kjønnsorgan. Svensk dokumentarserie.

20:50(21:20)

> Vloggarane

Svensk dokumentarserie fra 2019. Amina kjempar for å kunne konkurrere i ein lågare vektklasse, mens Isabel reiser til Brüssel for å drive lobbyverksemd for teiknspråk. Fire sterke kvinner fortel openhjarta om livet.

21:20(22:10)

> Mord i paradis

Britisk krim fra 2013. Eigaren av en sukkerplantasje blir oppdaget med en machetekniv i ryggen. Klarer Poole og teamet å finne morderen?. Selv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løse mordgåter.

22:10(23:00)

> Tunnelen

Britisk/fransk krimserie fra 2016. Gamle minner hjemsøker Elise, og også Karl er i ferd med å innhentes av fortiden. Rosa kommer med viktige avsløringer, men kan hun tolkes på flere måter?. Basert på den svensk/danske suksesserien "Broen".

23:00(23:50)

> Tunnelen

Britisk/fransk krimserie fra 2016.

23:50(00:35)

> Stacey Dooley - barn i fare

Britisk dokumentar fra 2018. Ungarn har flere rom-barn i institusjoner enn noe annet land i Europa. Er dette rasisme satt i system? Stacey møter foreldre, barn og tilsatte i det ungarske barnevernet.

00:35(01:35)

> Prosjekt grøn ørken

Dansk-norsk dokumentar fra 2013. Zoologen og ingeniøren Bill Watts og kollegaene i The Sahara Forest Project vil utvikle teknologi som gjør det mulig å frakte saltvann inn i ørkenen og omdanne det til ferskvann og energi til drivhus. Utviklingsarbeidet er krevende, og i tillegg støter de på kulturelle og byråkratiske utfordringer. Har Bill og teamet det som skal til for å få realisert drømmen om en grønn ørken?

01:35(02:20)

> Reggie Yates - menn som hater kvinner

Britisk dokumentar fra 2017. Sinte, britiske menn mener at feminismen har gått for langt. Reggie Yates oppsøker en mørk verden hvor nett-troll trakasserer feminister, og sjekkekunstnere gir råd om hvordan kvinner kan overtales til sex selv om de….

02:20(02:40)

> Odd Mom Out

Amerikansk komiserie fra 2015. Jill har ikke fått svar på om tvillingene får barnehageplass. Samtidig ønsker moren til Andy at familien skal dra på intervju for å få en familiegravplass ved en prestisjetung kirkegård. Jill har giftet seg inn i en velstående familie. Vil hun passe inn sammen med de søkkrike "monstermødrene" i New York?

02:40(03:00)

> Odd Mom Out

Amerikansk komiserie fra 2015. Jill inviterer en ny veninne med på den heteste nye japanske restauranten. Kvelden går ikke helt som planlagt når Brooke og Lex også dukker opp. Jill har giftet seg inn i en velstående familie. Vil hun passe inn sammen med de søkkrike "monstermødrene" i New York?

03:00(03:10)

> Bondi Beach

Australsk dokumentarserie fra 2014. Livredderne på den travle, australske stranden lurer Harrison med hjelp fra fotballstjernen Alessandro Del Piero. Vi følger livredderne på en av verdens travleste strender, Bondi Beach utenfor Sydney i Australia.