Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:30)

> Massive Moves

Amerikansk realityserie. Synes du det er stressende å pakke og flytte til ny bolig? Tenk deg hvordan det vil være om hele bygningen skal flyttes: murvegger, pipe, møblement - alt sammen i ett stykke! Vi følger dramatiske flyttinger av svære enheter i kompliserte operasjoner - strukturer som ikke er bygget for å bli flyttet på! I denne del: Et par i Seattle bygger byens største husbåt for å få plass til alle eiendelene sine. Men å få det 150 tonn tunge monsteret på sjøen, viser seg å bli en krevende jobb!

06:30(07:00)

> Massive Moves

Amerikansk realityserie. Synes du det er stressende å pakke og flytte til ny bolig? Tenk deg hvordan det vil være om hele bygningen skal flyttes: murvegger, pipe, møblement - alt sammen i ett stykke! Vi følger dramatiske flyttinger av svære enheter i kompliserte operasjoner - strukturer som ikke er bygget for å bli flyttet på! I denne del: Husflytterne må kjempe seg gjennom tøft vintervær når et 50 tonn tungt hus skal fraktes over prærien.

07:00(07:30)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe fra 2015. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Når islandske myndigheter holder Lothepus tilbake i Reykjavik hisser han seg kraftig opp over byråkrati og papirmøller. Mens Lothepus blir tvunget til å stelle hjemme i båten, har Joar endelig tid til å reparere sin båt, Con Amore. Etterhvert kommer det frem at isforholdene rundt Grønland skaper ytterligere usikkerhet rundt ekspedisjonen til Lothepus.

07:30(08:25)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: En alligatorjeger risikerer livet ved å gå inn i et forbannet område, mens en gruppe jegre risikerer at sesongen er ødelagt etter at båten deres havarerer på mystisk vis.

08:25(08:55)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2012. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og bearbeider biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og det å gyve løs på nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for hvert eneste prosjekt kan bety penger tapt eller penger tjent. I denne del: Danny starter sitt mest emosjonelle prosjekt etter å ha sett en '70 Dodge Challenger på en privat vei.

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Musikkmagnaten Del Bryant har en Blazer han vil ha fikset, og Mike og Ryan tar en titt på en sjelden Oldsmobile fra 1963 som har mener Count bør få fatt i.

09:25(09:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Jojo får kjeft av Staten Island-beboere når han går i gang med å taue biler i området. Sonja på sin side forsøker å lære Detroit-innbyggerne hvordan de kan parkere lovlig, men noen skylder feilparkeringene sine på henne i stedet.

09:55(10:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Detroit-parkeringsvakten Ponytail må tåle kjeft fra en sint mann, og tauebilsjåfør John forsøker å holde orden i Bronx.

10:25(11:20)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie. Actionfylt konkurranse der deltakerne løper, hopper, kryper, henger og svinger seg gjennom noen av verdens mest krevende hindringer for å bli den neste American Ninja Champion. I denne del: I den andre kvalifiseringsrunden i Midtvesten møter vi blant annet en deltaker som bruker hanekammen sin for å få ekstra fart fremover. En kar på 40 år vil bevise at alder ikke er avgjørende i konkurransen. Kampen om de 30 delfinaleplassene er hard, og hindrene ninjaene må forsere er blant de vanskeligste i verden.

11:20(12:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo.

12:15(13:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: En polarstorm sveiper over landet og sender Amerika inn i en brutal og tidlig vinter. Tom Oar ligger bakpå med forberedelsene til vinteren, fordi han befinner seg i Florida sammen med familien sin. Han står overfor en avgjørelse som kan føre til store endringer i livet hans, og vurderer å forlate livet i fjellet for å kunne bo nærmere familien sin på permanent basis. I Ruby Valley blir Rich Lewis sin jakthund livstruende skadd i et sammenstøt med en puma.

13:15(14:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politimannen Henrik rykker ut til en person som blir mishandlet i en leilighet, og ambulansesykepleieren Ulf drar i all hast til en kvinne som har falt og skadet seg i hodet.

14:10(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Hässleholmpolitimannen Henrik blir varslet om en innbrudd som pågår, og ambulansesykepleieren Angelica rykker ut til en mann som er rammet av en alvorlig infeksjon.

15:10(16:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: I Hässleholm deltar politimennene Johan og Fredric i en dramatisk jakt på flere mistenkte gjerningsmenn. Brannmannen Stefan rykker ut til en leilighetsbrann i et stort boligkompleks, og får der en ubehagelig overraskelse.

16:10(17:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmennene Stefan og Anders blir varslet om en voldsom brann i en familiebolig utenfor Stockholm. Politibetjentene Simon og Richard tar opp jakten på en mistenkt forbryter og ambulansesykepleieren Janne rykker ut til en kvinne som har fått slag.

17:05(18:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny opplever dobbel lykke når gjengen på Count Kustoms får jobben med å restaurere både en Plymouth Road Runner 1970-modell og en Dodge Coronet fra samme år. Men har gutta tatt på seg en litt for stor jobb?

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie. Actionfylt konkurranse der deltakerne løper, hopper, kryper, henger og svinger seg gjennom noen av verdens mest krevende hindringer for å bli den neste American Ninja Champion. I denne del: Det er duket for regionsfinalen i Midtvesten, og 30 ninjaer som har kvalifisert seg i de innledende rundene kjemper nå om plasser i den nasjonale finalen i Las Vegas.

19:00(19:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?

19:30(20:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe fra 2015. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Når islandske myndigheter holder Lothepus tilbake i Reykjavik hisser han seg kraftig opp over byråkrati og papirmøller. Mens Lothepus blir tvunget til å stelle hjemme i båten, har Joar endelig tid til å reparere sin båt, Con Amore. Etterhvert kommer det frem at isforholdene rundt Grønland skaper ytterligere usikkerhet rundt ekspedisjonen til Lothepus.

20:00(21:00)

> Leieboere fra helvete

Britisk realityserie fra 2015. Vi følger britiske namsmenn som må tåle mye tyn i jobben sin som utkastere og innkrevere av gjenstander fra folk som ikke har betalt for seg. Vi følger britiske namsmenn som må tåle mye tyn i jobbene sin som utkastere og innkrevere av gjenstander fra folk som ikke har betalt for seg.

21:00(21:55)

> Alene US

Amerikansk realityserie. Den amerikanske versjonen av «Alene». Ti menn sendes ut i villmarken, der de skal overleve helt alene. Det eneste de får ha med seg, er det de får plass til i en liten sekk. I denne del: Dagene går, og flere av deltakerne er i ferd med å bryte sammen. En av dem knekker fullstendig når han går glipp av datterens fireårsdag. På en annen kant av øya blir en annen mann truet av en puma.

21:55(23:00)

> Verdens farligste flyruter

Amerikansk dokumentarserie. Vi følger den dramatiske hverdagen til de unge, britiske pilotene som jobber i Indonesia, og der flyr noen av de farligste og mest krevende rutene i verden. I denne del: Kaptein Sam Quinn havner midt i en krangel når han skal levere forsyninger til stammefolk i Papua. Når de spenner buene, trekker han seg imidlertid raskt tilbake.

23:00(23:55)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2017. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. I denne del: Når snikskyttere dreper en truet gravid hjort, gjenskaper Team Scorpion dyrets livmor for å forsøke å redde kalven. Happy og Toby diskuterer fremtiden for familien deres.

23:55(00:25)

> Bøkketlista

Norsk realityserie fra 2016. Husker du å leve livet mens du kan? Dette spørsmålet får fem venner i 20-årene til å sette opp en liste over alt de har drømt om å gjøre, og å reise ut for å realisere flest mulig av dem. Vil de klare å få tatt en kaffe med Kongen, krysse et hav, stå på wakeboard bak danskebåten, og mye mer? Samtidig vil de hjelpe folk de møter med å oppfylle sine drømmer! I denne del: Gjengen drømmer om å seile over et hav, og etter et kort seilkurs legger de ut fra Sandefjord. Men natten kommer fort, og bølgene er høyere enn de tror.

00:25(00:55)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne del: Willie blir utfordret i kanonball, og får familien med på å stille lag! Men trenerstilen hans faller ikke i like god smak hos alle!

00:55(01:50)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin. I denne del: China White, Cupid og Liza Warner bryter seg ut av Iron Heights, og drar til Star City for å ta hevn.

01:50(02:50)

> Dødsveiene

Kanadisk realityserie. Bli med sjåførene som kjører på verdens farligste veier.

02:50(03:15)

> Mystery Diners

Amerikansk realityserie. Hva foregår på restauranten når sjefen er vekk? Med skjult kamera gir undercover gjester svaret på spørsmålet sjefen lenge har lurt på! I denne del: Keith, som eier Deanie's Seafood i New Orleans, er bekymret over at restaurantsjefen hans er mer opptatt av karrieren sin som amatørkomiker enn å drive restaurant. Charles sender inn agentene Andrew og Deanna, og de oppdager raskt at en annen ansatt ser ut til å utnytte situasjonen.

03:15(03:45)

> Mystery Diners

Amerikansk realityserie. Hva foregår på restauranten når sjefen er vekk? Med skjult kamera gir undercover gjester svaret på spørsmålet sjefen lenge har lurt på! I denne del: En restauranteier sliter med kokker som stadig havner i krangel og en bartender som tar ville dyr med i restauranten som en del av underholdningen. Agentene Nicole og Amber oppdager imidlertid at det er en serveringsdame som skaper mest drama på stedet.

03:45(04:45)

> Ekstrem flytting

Amerikansk dokumentarserie. Vi følger gigantiske transporter over land, på havet og i luften. Se forflytninger av konstruksjoner som aldri var ment å flyttes på. I denne del: Et intakt hus flyttes over en fjellrekke og en frossen innsjø skal fraktes til et nytt sted.

04:45(05:20)

> M*A*S*H

Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Korea-krigen.

05:20(06:00)

> Nattarbeiderne

Norsk realityserie. Når andre går hjem, går de på jobb. Møt alt fra strippere til vektere, journalister, fyrverkerieksperter, jernbanearbeidere og bartendere og se hva som skjer i Norge mens du sover. I denne del: Oslo Sentralstasjon er Norges mest trafikkerte jernbanestasjon. I snitt er 150.000 mennesker innom daglig. Thomas jobber i vaktsentralen og holder oversikt og sender vektere dit ting skjer. Tre hendelser preger natten hans: en kritisk overdose, en narkoman som er i ferd med å koke opp en dose og en tyv som blir tatt på fersk gjerning. Linda jobber som stripper på showbaren String. I kveldens episode blir vi kjent med henne og introdusert til hennes yrke. Engelsrud Fyrverkeri jobber med festfyrverkeri og oppskytninger av store fyrverkerishow. Nattens oppdrag er et stort show som skal skytes opp i Stavern. Det er imidlertid store utfordringer som pyrotekniker Andreas må løse. Vind, vann og timing fører til en nervepirrende opplevelse.