Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. I Florida gjør Buck og Swilley et forsøk på å ta ledelsen i Log-Off, mens Jimmy får en ny krise. I Washington truer en serie ulykker med å avslutte Craig's prosjekt. Cowboy Up. I Florida gjør Buck og Swilley et forsøk på å ta ledelsen i Log-Off, mens Jimmy får en ny krise. I Washington truer en serie ulykker med å avslutte Craig's prosjekt. I fjellene i Montana melder et nytt team seg på i konkurransen, og de andre teamene må virkelig skjerpe seg.

06:55(07:55)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. Det utvikler seg til en kamp på liv og død mellom Shelby Stanga og et massivt tre. Hos Rygaard når konflikten mellom Dave og Fernando kokepunktet. Papac's menn må løpe for livet når to skogsmaskiner løper løpsk. Fists of Fury. Det utvikler seg til en kamp på liv og død mellom Shelby Stanga og et massivt tre. Hos Rygaard når konflikten mellom Dave og Fernando kokepunktet. Papac's menn må løpe for livet når to skogsmaskiner løper løpsk. I Florida hever Buck og Swilley listen, mens nykommerne fra Siderius Logging gambler det remmer og tøy kan klare.

07:55(08:50)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. Shelby Stanga tar sin nyeste assistent "logging" og "frogging". I Montana vinner nybegynneren Travis ekstra striper når han blir tvunget inn i en dødelig situasjon hos Siderius. Wake-up Call. Shelby Stanga tar sin nyeste assistent "logging" og "frogging". I Montana vinner nybegynneren Travis ekstra striper når han blir tvunget inn i en dødelig situasjon hos Siderius. Far og sønn i S&S når bunn før de finner gull. I Washington fører en nesten-ulykke til at kranglingen stilner.

08:50(09:50)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. Big Gun Logging er tilbake i møte med stein, fjell og en ny gruppe med nybegynnere. Hos Papac holder Coatsy og kamerateamet på å stryke med. Out of Control. Big Gun Logging er tilbake i møte med stein, fjell og en ny gruppe med nybegynnere. Hos Papac holder Coatsy og kamerateamet på å stryke med. Hos Rygaard kommer et risikoprosjekt ut av kontroll og resulterer i en krangel mellom far og sønn. I Louisiana er Shelby og hans fetter på jakt.

09:50(10:45)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. Etter år med konflikter, søker Jimmy og James hjelp hos en terapeut som er ekspert på sinnemestring. Gabe Rygaard avslører en modig plan der han bruker to skogbruksmaskiner på samme område. Rygaard vs. Rygaard. Etter år med konflikter, søker Jimmy og James hjelp hos en terapeut som er ekspert på sinnemestring. Gabe Rygaard avslører en modig plan der han bruker to skogbruksmaskiner på samme område. I Oregon blir det slutt for en av nybegynnerne hos Big Horn. I sumpen tar Shelby inn en assistent som setter han på plass. I Virginia melder et nytt crew seg på i kampen med de store. De bruker hester.

10:45(11:45)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2015. Darrell Ward og Lisa Kelly spiller høyt for å sikre inntektene til det nye firmaet sitt, men risikerer å miste alt når lastebilen til Darrell bryter sammen. Break On Through. Darrell Ward og Lisa Kelly spiller høyt for å sikre inntektene til det nye firmaet sitt, men risikerer å miste alt når lastebilen til Darrell bryter sammen.

11:45(12:40)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2015. Kampen mot naturkreftene hardner til når isveiene begynner å smelte under hjulene til sjåførene. The Art of Survival. Kampen mot naturkreftene hardner til når isveiene begynner å smelte under hjulene til sjåførene. Alex Debogorski kjemper seg opp en fjellside dekket av gjørme, mens Art Burke sliter når han skal passere et område med is som er i ferd med å forsvinne.

12:40(13:40)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2015. Darrel og Lisa sliter med å komme seg hjem på ruten som har blitt rammet hardest av snøsmeltingen. Mother Nature Scorned. Darrel og Lisa sliter med å komme seg hjem på ruten som har blitt rammet hardest av snøsmeltingen. For veteranen Alex Debogorski blir det en kamp mot klokken å få levert lasten sin til en by som trenger forsyninger før veiene stenger.

13:40(14:35)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2015. De to rivaliserende selskapene slår seg sammen for å gå løs på den tøffeste utfordringen i Ice Road Truckers historie, nemlig å frakte en toglast over frosne Hudson Bay. Hell Freezes Over. De to rivaliserende selskapene slår seg sammen for å gå løs på den tøffeste utfordringen i Ice Road Truckers historie, nemlig å frakte en toglast over frosne Hudson Bay. Men når isen begynner å slå sprekker under den tunge lasten, utvikler det hele seg til en kamp for å overleve.

14:35(15:30)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2015. Lisa og Todd kjemper sammen for å krysse den frosne Hudson Bay, mens Darrel begir seg ut på en av de mest krevende av de gjenværende vinterveiene. Icy Alliance. Lisa og Todd kjemper sammen for å krysse den frosne Hudson Bay, mens Darrel begir seg ut på en av de mest krevende av de gjenværende vinterveiene.

15:30(16:00)

> Fraktekrigen UK

Britisk realityserie fra 2015. Hvordan frakte en palme på fire meter, en håndlaget tredrage på to meter eller skrøpelige, uerstattelige glassmalerier?. Hvordan frakte en palme på fire meter, en håndlaget tredrage på to meter eller skrøpelige, uerstattelige glassmalerier? Russell får oppdraget med å levere en rekke eksotiske trær, mens Phil får store utfordringer når han skal frakte en tredrage med en rekke finurlige detaljer som absolutt ikke må ødelegges.

16:00(16:30)

> Big Easy Motors

Amerikansk realityserie fra 2016. Charles og Trey finner et nytt prosjekt i gården til en venn - en Pontiac Firebird Trans-Am. Big Easy Bandit. Charles og Trey finner et nytt prosjekt i gården til en venn - en Pontiac Firebird Trans-Am.

16:30(17:00)

> Big Easy Motors

Amerikansk realityserie fra 2016. Charles og Trey drar til en gård utenfor byen for å hente sitt nye prosjekt - en nedslitt 1967 Ford Mustang. The Wild One. Charles og Trey drar til en gård utenfor byen for å hente sitt nye prosjekt - en nedslitt 1967 Ford Mustang.

17:00(18:00)

> Detroit Steel

Amerikansk realityserie fra 2017. Mobsteel-crewet viser Adams tenåringssønn hvordan man kjøper, pusser opp og tjener penger på en Dodge W100 fra 1974. Gutta ser etter en brannstang som de kan montere i den nye Detroit-filialen. All In the Family. Mobsteel-crewet viser Adams tenåringssønn hvordan man kjøper, pusser opp og tjener penger på en Dodge W100 fra 1974. Gutta ser etter en brannstang som de kan montere i den nye Detroit-filialen.

18:00(19:00)

> Overvåket

Britisk dokumentarserie fra 2017. Vi får den rystende historien om en 19-åring som tok livet av sin 14 år gamle kamerat fordi han ønsket å bli sammen med kjæresten hans. Youth crime. Vi får den rystende historien om en 19-åring som tok livet av sin 14 år gamle kamerat fordi han ønsket å bli sammen med kjæresten hans. 19-åringen ble filmet da han kjøpte hanskene han hadde på seg da han tok livet av vennen.

19:00(20:00)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2018. Sesongen får en dårlig start! Lisa befinner seg i trøbbel etter å ha kjørt seg fast langt ute i ødemarken, og Alex går gjennom isen. Heldigvis er Todd alltid klar for å hjelpe en sjåfør i nød!. Jackknife Jeopardy. Sesongen får en dårlig start! Lisa befinner seg i trøbbel etter å ha kjørt seg fast langt ute i ødemarken, og Alex går gjennom isen. Heldigvis er Todd alltid klar for å hjelpe en sjåfør i nød!

20:00(21:00)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. En ampulle med et dødelig virus forsvinner fra Helsedirektoratet, og Mac, Wilt og Jack blir innkalt for å etterforske saken. Billy tar Riley med på landet, og lover at kjøreturen vil by på en overraskelse. Specimen 234 + Paper + Outbreak. En ampulle med et dødelig virus forsvinner fra Helsedirektoratet, og Mac, Wilt og Jack blir innkalt for å etterforske saken. Billy tar Riley med på landet, og lover at kjøreturen vil by på en overraskelse. Men så blir bilen deres stjålet.

21:00(23:00)

> Villmark 2

Norsk skrekkfilm fra 2015. Langt ute på den norske landsbygda står et gammelt mentalsykehus og forfaller. Oppdraget med å rive ut asbest og andre eventuelle miljøgifter innen den gamle institusjonen rives gis til en gjeng bygningarbeidere. Langt ute på den norske landsbygda står et gammelt mentalsykehus og forfaller. Oppdraget med å rive ut asbest og andre eventuelle miljøgifter innen den gamle institusjonen rives gis til en gjeng bygningarbeidere. Det de ikke vet er at en mørk hemmelighet er gjemt i sykehusets kjeller.

23:00(01:25)

> Con Air

Amerikansk actionthriller fra 1997. Den tidligere krigshelten Cameron har sonet åtte år for drapet på en mann som truet Camerons gravide kone. Løslatelsen nærmer seg, og han gleder han seg til å møte datteren han aldri har sett. Den tidligere krigshelten Cameron har sonet åtte år for drapet på en mann som truet Camerons gravide kone. Løslatelsen nærmer seg, og han gleder han seg til å møte datteren han aldri har sett. Men flyturen til friheten blir ikke som han hadde tenkt seg. Sammen med en gruppe av USAs farligste fanger flys Cameron til Louisiana. Der venter friheten for ham, mens forbryterne skal flyttes til et annet fengsel. Underveis greier fangene å ta kontroll over flyet, og de setter kursen mot Las Vegas. Den nøye gjennomtenkte aksjonen fører dem til en forlatt flystripe, hvor de vil bytte fly og ta seg ut av landet. De har imidlertid ikke regnet med Cameron Poe.

01:25(03:45)

> The Last Witch Hunter

Amerikansk grøsser/thriller fra 2015. En udødelig heksejeger må drepe heksenes dronning for å gjenforenes med familien. En udødelig heksejeger må drepe heksenes dronning for å gjenforenes med familien. Kaulde er en del av en hær av heksejegere som har kjempet mot ondskapens krefter i flere tusen år. Han forbannes med udødelighet etter at han beseirer Dronningheksen og skilles fra kona og datteren. Flere århundre senere er Kaulder den eneste gjenlevende av sitt slag. Han jobber sammen med Axe and Cross, en orden som er forpliktet til å holde de gjenværende heksene i sjakk. Når den faste presten hans pensjonerer seg, begynner Kaulder å samarbeide med etterfølgeren hans, Dolan. Men Dronningheksen har gjenoppstått og søker hevn over den siste heksejegeren.

03:45(04:40)

> Bak murene: Fengselsbetjentene

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. De ferske betjentene må håndtere sin egen frykt når de skal jobbe med voldelige innsatte og gjengmedlemmer. Israel blir pushet til det ytterste i sin første uke bak murene. Fear. De ferske betjentene må håndtere sin egen frykt når de skal jobbe med voldelige innsatte og gjengmedlemmer. Israel blir pushet til det ytterste i sin første uke bak murene. Lilly blir skremt og møtt med mangel på respekt når hun for første gang skal ha kontakt med fangene. Cordova på sin side, får korreks når han ikke får med seg at det er narkotika i cellen til et gjengmedlem.Bilder publiseres senere.

04:40(05:30)

> Arrow

Amerikansk actionserie fra 2018. Oliver står overfor sin hittil største utfordring som innsatt. Felicity får et fristende tilbud, og Diggle ber Curtis om å gå undercover for ARGUS. Crossing Lines. Oliver står overfor sin hittil største utfordring som innsatt. Felicity får et fristende tilbud, og Diggle ber Curtis om å gå undercover for ARGUS.

05:30(06:00)

> Fraktekrigen UK

Britisk realityserie fra 2015. Hvordan frakte en palme på fire meter, en håndlaget tredrage på to meter eller skrøpelige, uerstattelige glassmalerier?. Hvordan frakte en palme på fire meter, en håndlaget tredrage på to meter eller skrøpelige, uerstattelige glassmalerier? Russell får oppdraget med å levere en rekke eksotiske trær, mens Phil får store utfordringer når han skal frakte en tredrage med en rekke finurlige detaljer som absolutt ikke må ødelegges.