Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:30)

> Big Easy Motors

Amerikansk dokusåpe fra 2016. Charles og Trey oppdager en sjelden, men rusten, Dodge Demon kjørende gjennom gatene i New Orleans. Voodoo Demon. Charles Handler leter over hele Louisianna etter klassiske biler som ingen vil ha, og forvandler det som for andre ser ut som bilvrak om til speialombygde veteranbiler. Deretter selger han dem med høy profitt.

06:30(07:00)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2000. Kitty ønsker hjelp til en innsamling for kirken, men det går ikke helt som planlagt. Holy Craps. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomsgjeng fra Wisconsin.

07:00(07:30)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2000. Fez later som han dater Donna, for å unngå Caroline. Fez Dates Donna. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomsgjeng fra Wisconsin.

07:30(08:00)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2000. Eric leser Donnas dagbok i smug. I frykt for at han ikke er tøff nok for henne, bestemmer han seg for å få seg en tatovering. Kelso snakker i søvne og gjør Jackie nysgjerrig, mens Red tilbringer dagen med pastor Dave. Eric's Drunken Tattoo. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomsgjeng fra Wisconsin.

08:00(08:30)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2000. Gutta og Leo drar til Canada for å kjøpe øl. Når de finner ut at Fez ikke har oppholdstillatelse i USA, må de smugle ham tilbake over grensen. Canadian Road Trip. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomsgjeng fra Wisconsin.

08:30(09:00)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2000. Donna dumper Eric backstage på en konsert, Kelso er i det romantiske hjørnet med Jackie, mens Red og Kitty ikke kan huske hvordan de møttes. Backstage Pass. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomsgjeng fra Wisconsin.

09:00(09:30)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2000. Eric gir Donna en ring som symbol på deres kjærlighet. Donna er imidlertid usikker på en fremtid med Eric. Promise Ring. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomsgjeng fra Wisconsin.

09:30(10:00)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Eric ønsker at han aldri hadde kysset Donna, og plutselig dukker det opp en engel som gir ham et glimt av hvordan livet da hadde vært. Wonderful Life. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

10:00(10:30)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Eric har kjærlighetssorg, er deprimert og nekter å forlate rommet sitt. Red må finne en måte å få ham på bena igjen. Samtidig drar Kelso, Hyde, Jackie og Fez på tur til en fornøyelsespark, hvor Kelso går seg vill. Eric's Depression. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

10:30(11:00)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Eric nekter å slippe Donna inn i kjelleren sin, og dermed bryter det ut full rivalisering mellom de to. Red blir venner med Pastor Dave. Pinciotti vs. Forman. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

11:00(11:30)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Gjengen er lei av at Hyde alltid er singel, og arrangerer en fest for å finne dame til ham. Fez drikker seg full, og blir veldig tiltrukket av Big Rhonda. Hyde Gets the Girl. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

11:30(12:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Hele familien må samarbeide når Alex involverer dem i et kunstprosjekt på skolen. Tableau Vivant. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

12:00(12:30)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Cameron og Mitchell får muligheten til å adoptere, og tar med seg Gloria for å hente barnet. Baby on Board. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

12:30(13:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Gloria er gravid, men vet ikke hvordan hun skal fortelle nyheten til ektemannen Jay. Samtidig vurderer Cam og Mitchell og gi datteren Lily en katt. Bringing Up Baby. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

13:00(13:30)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Det blir en emosjonell avskjed for Phil og Claire når de må ta farvel med Haley som flytter hjemmefra for å gå på skole. Samtidig havner Cam og Mitchell i konflikt med et lesbisk par på Lilys skole. Schooled. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

13:30(14:10)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Gloria er gravid, men nekter å gå med andre klær enn hun går med til vanlig. Cameron er hjemmeværende, men nå oppfordrer Mitchell ham til å få seg en jobb. Snip. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

14:10(15:25)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2013. Jeremy, Richard og James legger ut på et episk kappløp fra Wembley til San Siro stadion i Milano. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer. Teknologiteamet i Top Gear prøver å lage en bil som er så liten at Jeremy må kle den på seg. Det blir verdens første bil-rugbykamp i Twickenham, og gjør dere klar for tidenes race fra London til Milano - mellom en Shelby Mustang GT500 og offentlig transport.

15:25(16:40)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2013. Jeremy Clarkson lar den nye Kia Cee'd gjennomgå en grundig test der både åler, karri, en rockestjerne, en amerikansk politimann og en ganske uvanlig omgang med rugby er involvert. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer. Teknologiteamet i Top Gear prøver å lage en bil som er så liten at Jeremy må kle den på seg. Det blir verdens første bil-rugbykamp i Twickenham, og gjør dere klar for tidenes race fra London til Milano - mellom en Shelby Mustang GT500 og offentlig transport.

16:40(17:50)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2013. Jeremy Clarkson og Richard Hammond tar for seg problemstillingen vedrørende en aldrende befolkning kombinert med stadig mer avanserte biler. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer. Teknologiteamet i Top Gear prøver å lage en bil som er så liten at Jeremy må kle den på seg. Det blir verdens første bil-rugbykamp i Twickenham, og gjør dere klar for tidenes race fra London til Milano - mellom en Shelby Mustang GT500 og offentlig transport.

17:50(19:00)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2013. Jeremy og James drar til New Zealand for å delta i et race langs kysten til tuppen av den nordlige øyen. En av dem bak rattet på en leiebil, den andre i en America's Cup yacht. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

19:00(19:30)

> Gatebil

Norsk dokusåpe fra 2017. I Gatebils Extreme-serie konkurrerer racerbiler fra alle deler av motorsporten på samme bane. Men i år får de siste års mester, Kai Roger Bakken, konkurranse fra en ny sjåfør. Bli med på fantastiske oppturer og bunnløse nedturer i gatebilmiljøet i Norge! Det er duket for sterke følelser, og vi kommer tett på både skuffelser, kjærlighet og vennskap på tvers av kjønn, generasjoner, by og bygd.

19:30(20:00)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2020. Maren på operasjonssentralen i Vest politidistrikt, får inn anrop fra en fortvilet mor som blir truet av sin egen sønn. Olav og Kari haster ut for å få moren i sikkerhet. Truet av sønnen. Som første norske politiserie gir vi et eksklusivt innblikk i hele spekteret av politiets arbeid – fra patruljer på veien i byen og på landet, og helt til topps der avgjørelsene tas; politimesterens kontor. Patruljene må kunne håndtere alt fra trusler om skoleskyting til krangling på byen, samtidig som store politiressurser settes inn i en av de mest oppsiktsvekkende forsvinningssakene i nyere tid.

20:00(20:30)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2020. Innsatsleder Stig og makker Stian i Øst politidistrikt kjører med blålys når de får melding om en innbruddstyv i Tune kirke i Sarpsborg. Er de raske, kan de ta tyven på fersk gjerning. Jakter kirketyv. Som første norske politiserie gir vi et eksklusivt innblikk i hele spekteret av politiets arbeid – fra patruljer på veien i byen og på landet, og helt til topps der avgjørelsene tas; politimesterens kontor. Patruljene må kunne håndtere alt fra trusler om skoleskyting til krangling på byen, samtidig som store politiressurser settes inn i en av de mest oppsiktsvekkende forsvinningssakene i nyere tid.

20:30(21:00)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2020. Innsatsleder Marit rykker ut for å stoppe dem som jammer luftambulansen. Forstyrrelsene av GPS-systemet deres kan få alvorlige konsekvenser, og det haster å finne kilden. Hindrer luftambulansen. Som første norske politiserie gir vi et eksklusivt innblikk i hele spekteret av politiets arbeid – fra patruljer på veien i byen og på landet, og helt til topps der avgjørelsene tas; politimesterens kontor. Patruljene må kunne håndtere alt fra trusler om skoleskyting til krangling på byen, samtidig som store politiressurser settes inn i en av de mest oppsiktsvekkende forsvinningssakene i nyere tid.

21:00(23:15)

> Hummingbird

Britisk-amerikansk actiondrama fra 2013. En hjemløs og plaget tidligere spesialsoldat på flukt fra krigsretten griper muligheten til å overta identiteten til en annen mann og blir en hevnens engel i prosessen.

23:15(00:10)

> Suits

Amerikansk dramakomiserie fra 2018. Harvey må konfrontere egne personlige problemer når han skal forsvare sin egen bror. Louis ofrer seg for familien. Good mudding. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett.

00:10(01:05)

> Arrow

Amerikansk actionserie fra 2019. Oliver befinner seg i en situasjon der det står om liv eller død etter å ha blitt lurt av Lyla. Laurel får en mulighet til å gjøre opp for noe som skjedde i fortiden. Reset. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

01:05(01:30)

> Scrubs

Amerikansk komiserie. J. D. og Elliot vurderer om de skal forsøke på nytt - om de i det hele tatt vil gå den veien. Dr. Cox sin mistro til kirurgene når klimaks for Turk. Happy Place. Humor og tragedie går hånd i hånd ved Sacred Heart Hospital.

01:30(01:55)

> Scrubs

Amerikansk komiserie. J.D., Elliot og Dr. Cox velger seg alle en ansatt som de tar under sine vinger for det neste året, men ender alle opp med å bli skuffet over sine valg. ABC's. Humor og tragedie går hånd i hånd ved Sacred Heart Hospital.

01:55(02:25)

> Scrubs

Amerikansk komiserie. Dr. Cox er aktuell for sjefsstillingen ved sykehuset, men han vet ikke om han vil ha den. Eliot spør Turk om kjærlighetsråd. Cookie Pants. Humor og tragedie går hånd i hånd ved Sacred Heart Hospital.

02:25(02:55)

> Scrubs

Amerikansk komiserie. Dr. Cox har problemer med å finne seg til rette i sin nye jobb, og Carla får problemer med sykepleierne på grunn av sitt forhold til en av legene. New Role. Humor og tragedie går hånd i hånd ved Sacred Heart Hospital.

02:55(03:20)

> Scrubs

Amerikansk komiserie. Dr. Cox har problemer med å delegere ansvar i sin nye posisjon. Lawyer's In Love. Humor og tragedie går hånd i hånd ved Sacred Heart Hospital.

03:20(04:20)

> Into the Badlands

Amerikansk spenningsserie fra 2018. Sunny og Bajie ber Lydia om hjelp. Enken kjemper for å kontrollere M.K. Pilgrim prøver å skape en ny orden i Badlands. Moon Rises, Raven Seeks. I et fremtidig USA styres føydalsamfunnet Badlands av lokale ledere og deres lojale krigere. I tredje sesong er Badlands herjet av en langvarig krig mellom Enken og baron Chau.

04:20(05:15)

> Salvation

Amerikansk sciencefictionserie fra 2017. Det er et kappløp mot tiden, og Darius må sette fart i planen for å stoppe asteroiden før Pentagon stanser ham. Grace må ta en vanskelig beslutning som kan bety liv eller død for millioner av mennesker. Truth or Darius. En student oppdager at en asteroide bare er seks måneder unna å kollidere med jorden. Sammen med en millionær-venn og Pentagon, legger han en hemmelig plan for å stanse det katastrofale sammenstøtet.

05:15(05:42)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Sint sjåfør i South Carolina, politietterforskning i Nevada og en gjerningsmann rømmer fra åstedet i Illinois. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer.