Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Vi befinner oss i Oklahoma City hvor en ny kvalifiseringsrunde går av stabelen. Kjæresteparet Kacy Katanzaro og Brent Steffensen er tilbake, og det samme er Daniel Gil som vakte stor oppsikt da han deltok for første…. Oklahoma City Qualifying - del 2. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. American Ninja Warriors befinner seg i Philadelphia. I kvalifiseringsrunden her dukker fjorårets vinner Geoff Britten opp for å vise at han kan gjenta bragdene sine. Philadelphia Qualifying - del 1. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

07:55(08:25)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2016.

08:25(09:20)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2016. En lastebil fra Polar kolliderer med en brøytekant, og legendariske Alex Debogorski vender tilbake. Han tar på seg jobben å frakte en last gjennom en passasje som tidligere ikke har blitt testet ut. Feeling the Heat. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året.

09:20(10:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. Et amerikansk jagerfly blir skutt ned over Øst-Tyskland, og MacGyver sendes for å tilintetgjøre vraket. GX-1. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

10:25(11:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyver drar til en liten by i Arkansas og ender opp med å bli arrestert. Jack in the Box. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

11:25(12:25)

> Ax Men

Amerikansk dokusåpe fra 2010. Travis kommer ikke på jobb og en heftig diskusjon oppstår. Dave må vise at han klarer jobben. Shelby skal hente opp førsteklasses tømmer fra elven for Swamp Man, det er bare det at elven er full av alligatorer. Chopping Block. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

12:25(13:20)

> Ax Men

Amerikansk dokusåpe fra 2010. Conner starter med å hugge et skogsområde som er infisert av barkbiller slik at problemet ikke skal spre seg. Jimmy og James tar en tur på egen hånd for å finne tømmer for Collins, og nå lykkes de to bedre enn før. Assault by Air. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

13:20(14:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Marty sitter fast i fjellet og har kun en eneste sjanse igjen til å komme seg hjem. Kyle og Ben legger ut på en nattlig tokt for å stanse et rovdyr. Stranded. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo.

14:15(15:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Brannmennene Jocke og Peter rykker ut til en brann i en leilighet der det fremdeles skal befinne seg en person. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

15:15(16:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Brannmannen Anders blir varslet om brann i et museum i Stockholm, og viktige kulturskatter står i fare. Politibetjentene Johan og Fredric rykker ut til en person som blir mishandlet. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

16:15(17:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Brannmannen Peter rykker ut til en bolig i Stockholm som er full av røyk. Ambulansesykepleieren Miriam drar til en pasient som har falt, men som viser seg å ha helt andre symptomer. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

17:10(18:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Brannmannen Thomas blir varslet om en alvorlig ulykke der en bil har kjørt rett inn i et bolighus. En vekter får problemer med en voldelig mann, og politibetjenten Johan rykker ut. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

18:10(19:05)

> Ax Men

Amerikansk dokusåpe fra 2010. Shelby er uheldig i sumpen, mens Gabe konkurrerer med sitt eget lag. Jay planlegger en risikofylt miljøoppdrag, og Conner Aviation får et skikkelig skudd for baugen fordi en stor last skader helikopteret. Crash and Burn. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

19:05(20:00)

> Ax Men

Amerikansk dokusåpe fra 2010. Jimmy og James står plutselig ansikt til ansikt med en nærmere fire meter lang alligator. Hos team Rygaard forsvinner nybegynneren Dave, mens hos Browning begynner Jay til å lure på om det hviler en forbannelse over…. Curse of Kalina. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Tom kjemper mot farlig is, og Marty gjør et siste forsøk på å komme seg ned fra fjellet. I Ruby Valley vender et rovdyr tilbake. The Great Escape. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo.

21:00(22:00)

> Åsted Norge

Norsk dokumentarserie fra 2019. Programleder Jens Christian Nørve har med seg en ekspertgruppe bestående av forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde og tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen.

22:00(23:00)

> Verdens verste seriemorder

Amerikansk todelt dokumentar fra 2017. Jeffrey Dahmer, som for 25 år siden ble dømt for 17 grufulle drap, forteller sin historie. Jeffrey Dahmer: Verdens verste seriemorder - del 1. Han er en av historiens mest beryktede seriemordere. 25 år etter at Jeffrey Dahmer ble stilt for retten og dømt for 17 grusomme mord, fortsetter de forstyrrende detaljene om hans forbrytelser å sjokkere. Hvordan kan noen begå slike voldsomme voldshandlinger? Denne banebrytende todelte dokumentaren utforsker psyken til Jeffrey Dahmer gjennom hans egne ord og intervjuer med involverte i etterforskningen.

23:00(23:25)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En narkosak i Utah, en biljakt i Kentucky og en politijakt til fots i Connecticut. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

23:25(23:55)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En politijakt til fots i Florida, en narkosak i Utah og en arrestasjon i Oklahoma. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

23:55(00:55)

> Grensevaktene: Irland

Irsk dokumentarserie fra 2015. SmuglerfamilieTollerne treffer på en hel familie som smugler sigaretter, og en betjent kryssforhører en passasjer med en høyst mistenkelig reiserute. Den irske grensen er en magnet for organiserte smuglerbander som prøver å frakte narkotika, penger, våpen, tobakk og andre smuglervarer over grensen og inn til Storbritannia. Vi blir med tollerne på den irske grensen på jobb.

00:55(01:50)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Oliver feirer Thanksgiving med familien, men festen blir forstyrret. Samtidig vender Black Siren tilbake for å spre ødeleggelse i ferien. Thanksgiving. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

01:50(02:40)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Barry og Iris' bryllup bringer heltene fra Arrow, Supergirl, The Flash og DC's Legends of Tomorrow sammen. Når kjeltringer fra Earth-X angriper under seremonien, samler superheltene troppene sine for å redde verden. Crisis on Earth X, Part 2. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

02:40(03:10)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En narkosak i Utah, en biljakt i Kentucky og en politijakt til fots i Connecticut. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

03:10(03:40)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En politijakt til fots i Florida, en narkosak i Utah og en arrestasjon i Oklahoma. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

03:40(04:40)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. Et amerikansk jagerfly blir skutt ned over Øst-Tyskland, og MacGyver sendes for å tilintetgjøre vraket. GX-1. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

04:40(05:41)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyver drar til en liten by i Arkansas og ender opp med å bli arrestert. Jack in the Box. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.