Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Vi befinner oss i Oklahoma City hvor en ny kvalifiseringsrunde går av stabelen. Kjæresteparet Kacy Katanzaro og Brent Steffensen er tilbake, og det samme er Daniel Gil som vakte stor oppsikt da han deltok for første…. Vi befinner oss i Oklahoma City hvor en ny kvalifiseringsrunde går av stabelen. Kjæresteparet Kacy Katanzaro og Brent Steffensen er tilbake, og det samme er Daniel Gil som vakte stor oppsikt da han deltok for første gang i forrige sesong. Flere nye hindre er på plass i løypen deltakerne må gjennom for å få bli med videre til neste runde.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Vi befinner oss i Oklahoma City hvor en ny kvalifiseringsrunde går av stabelen. Kjæresteparet Kacy Katanzaro og Brent Steffensen er tilbake, og det samme er Daniel Gil som vakte stor oppsikt da han deltok for første…. Vi befinner oss i Oklahoma City hvor en ny kvalifiseringsrunde går av stabelen. Kjæresteparet Kacy Katanzaro og Brent Steffensen er tilbake, og det samme er Daniel Gil som vakte stor oppsikt da han deltok for første gang i forrige sesong. Flere nye hindre er på plass i løypen deltakerne må gjennom for å få bli med videre til neste runde.

07:55(08:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. Mike havner midt i en krangel mellom to kvinner på Staten Island som har kommet i klammeri med hverandre etter en borttauing. Mike havner midt i en krangel mellom to kvinner på Staten Island som har kommet i klammeri med hverandre etter en borttauing. En rasende mob konfronterer Eric, som er i ferd med å skrive ut bøter foran et populært marked i Detroit.

08:25(08:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. John iler til for å hjelpe når en irritert lastebileier stormer kontoret etter at lastebilen hans har blitt tauet bort. John iler til for å hjelpe når en irritert lastebileier stormer kontoret etter at lastebilen hans har blitt tauet bort. I Detroit må Lashelle tåle kjeft fra rasende bilister som er sinte selv om de innrømmer å ha feilparkert.

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny begynner å jobbe med et prosjekt han har fundert lenge på hvordan han skal håndtere; en Chevy C10 Pick Up fra 1971. Danny begynner å jobbe med et prosjekt han har fundert lenge på hvordan han skal håndtere; en Chevy C10 Pick Up fra 1971. Han planlegger å tjene gode penger på den, men lakkeringen kan komme til å blåse budsjettet hans til himmels!

09:25(10:20)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Daniel Edgar blir ikke blid når guttene hans dukker opp fyllesyke og forsinket. Willie risikerer alt for å fange den største alligatoren han noen sinne har støtt på. Daniel Edgar blir ikke blid når guttene hans dukker opp fyllesyke og forsinket. Willie risikerer alt for å fange den største alligatoren han noen sinne har støtt på.

10:20(11:15)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Troy tar i bruk en gammel familiehemmelighet i håp om at hellet skal snu. Troy tar i bruk en gammel familiehemmelighet i håp om at hellet skal snu.

11:15(12:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Rygaard har forsterket teamet med to nye medlemmer, Travis og Dave. Sammen skal de utføre den mest ambisiøse oppdraget noensinne. Stump-Brancheier Melvin Landy melder seg for å gi Phil en god start. Rygaard har forsterket teamet med to nye medlemmer, Travis og Dave. Sammen skal de utføre den mest ambisiøse oppdraget noensinne. Stump-Brancheier Melvin Landy melder seg for å gi Phil en god start. Browning-crewet starter sesongen med at Jessie sørger for papirarbeidet, mens Jay overvåker arbeidet på oppdragsstedet. Swamp Man håper på god profitt ved å hente ut tømmer som befinner seg under vann.

12:15(13:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Et sagbruk langt utenfor allfarvei kan vise seg å bli en gullgruve for Swamp Man dersom de klarer å finne ut av sikkerhetsutfordringene. Et sagbruk langt utenfor allfarvei kan vise seg å bli en gullgruve for Swamp Man dersom de klarer å finne ut av sikkerhetsutfordringene. Craig og Gabe begynner å miste tålmodigheten med Rygaards, og Browninger setter en nybegynner til oppgaver som synes for store. Høye temperaturer setter Pihl-crewet i fare.

13:15(14:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Høyt oppe i Appalache-fjellene må Eustace finne noen uvedkommende jegere som har forvillet seg inn på hans eiendom. Høyt oppe i Appalache-fjellene må Eustace finne noen uvedkommende jegere som har forvillet seg inn på hans eiendom. Det er ikke første gangen dette skjer, og denne gangen bestemmer han seg for å finne de som jakter på hans eiendom. I Alaska er Marty på jakt for å fikse mat til familien sin. Han tar med seg hele familien og utstyret i propellflyet sitt og er bekymret for dårlig vær. På landjorda får han også trøbbel, når grizzlybjørner dukker opp. Tom, på sin side, er sammen med sin venn Tim i Montana. De jakter dypt inne i skogen. Når det blir illevarslende stille, innser de at de ikke er alene.

14:10(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Brannmennene Peter og Anders får melding om en brennende butikk i Södermalm, og Sara og Mats drar til et barn som har pustebesvær. Brannmennene Peter og Anders får melding om en brennende butikk i Södermalm, og Sara og Mats drar til et barn som har pustebesvær.

15:10(16:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Sara hjelper en hardt skadet mann, og Rolf og han kollega stopper to menn mistenkt for fyllekjøring. Sara hjelper en hardt skadet mann, og Rolf og han kollega stopper to menn mistenkt for fyllekjøring.

16:05(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Emma kalles ut til en voldsom bilulykke, og Magnus får melding om brann i et industriområde. Emma kalles ut til en voldsom bilulykke, og Magnus får melding om brann i et industriområde.

17:00(18:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Martin rykker ut til en voldsom trafikkulykke, og brannmannen Anders blir utkalt til en hjertestans. Martin rykker ut til en voldsom trafikkulykke, og brannmannen Anders blir utkalt til en hjertestans.

18:00(19:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Browning får erfare at hastverk er lastverk. Trailersammenbrudd hindrer S&S-crewet å komme seg til Florida i tide. Melvin får oppleve hva som skjer med Pihl-crewet når hogstmaskinen går i stykker. Browning får erfare at hastverk er lastverk. Trailersammenbrudd hindrer S&S-crewet å komme seg til Florida i tide. Melvin får oppleve hva som skjer med Pihl-crewet når hogstmaskinen går i stykker. Rygaard trosser en kraftig storm for å få flyttet last i tide, bare for å oppleve at en wire som ryker truer hele produksjonen.

19:00(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Jimmy og James gjør sine første stup i Suwannee-elven som renner fra Georgia til Florid sammen med Colins lag. Jimmy og James gjør sine første stup i Suwannee-elven som renner fra Georgia til Florid sammen med Colins lag. Melvin må bevise at han klarer seg bedre enn Leland på skogsmaskinen dersom han skal få fortsette som maskinfører i Pihls team. Craig og Dave følger nøye med på nykommerne Travis og Dave. De vil gjerne bli en fast del av Rygaard-teamet. Hos Browning er det den ene sikkerhetsutfordringen etter den andre.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Farlige bjørner, vonde værguder og markering av eiendom er noe av det som holder Marty, Eustace og Tom opptatt i sesongavslutningen av «Ødemarkens menn». This is The End. Farlige bjørner, vonde værguder og markering av eiendom er noe av det som holder Marty, Eustace og Tom opptatt i sesongavslutningen av «Ødemarkens menn».

21:00(22:00)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2018. Som brannkonstabel i hovedstaden blir du aldri utlært. I denne episoden følger vi den ferske aspiranten Lise frem mot hennes første test på vei mot å bli godkjent røykdykker, samtidig som vi er med den vikarierende…. Som brannkonstabel i hovedstaden blir du aldri utlært. I denne episoden følger vi den ferske aspiranten Lise frem mot hennes første test på vei mot å bli godkjent røykdykker, samtidig som vi er med den vikarierende røykdykkerlederen Tom Arild når han plutselig får en stor utfordring i fanget.

22:00(23:00)

> Stockholmspolisen

Svensk dokumentarserie fra 2018. En aggressiv mann skaper frykt i et boligområde. Christoffer pågriper en mann som har blottet seg for barn. Åsa rykker ut på en alarm om et slagsmål som viser seg å være et voldtektsforsøk. En aggressiv mann skaper frykt i et boligområde. Christoffer pågriper en mann som har blottet seg for barn. Åsa rykker ut på en alarm om et slagsmål som viser seg å være et voldtektsforsøk.

23:00(23:30)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. Vi følger voldtektsgruppen videre i sin etterforskning av en sak der en kvinne er blitt tvunget til sex av en tidligere kjæreste. Vi følger voldtektsgruppen videre i sin etterforskning av en sak der en kvinne er blitt tvunget til sex av en tidligere kjæreste. Hos innsatsgruppen mot åpne russcener forbereder de seg til en stor aksjon mot kniver og andre våpen i rusmiljøet.

23:30(00:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe. Lothepus er bekymret for at det stadig blir vanskeligere å få tillatelse til å sprenge salutt med dynamitt. Han har derfor kjøpt seg en saluttkanon. Lothepus er bekymret for at det stadig blir vanskeligere å få tillatelse til å sprenge salutt med dynamitt. Han har derfor kjøpt seg en saluttkanon. Når en radiostasjon vil intervjue han om sin nye plate inviterer han dem med på å prøveskyte kanonen.

00:00(00:30)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2017. Det har blitt vinter og Erik og Espen får kjenne på kulden idet bilen stopper på vei til bandøving. Det har blitt vinter og Erik og Espen får kjenne på kulden idet bilen stopper på vei til bandøving. Bakken har nok en gang blitt singel og inviterer til fest i puben sin, og i Skjåk tar Jon Arild med seg hele familien på raggen.

00:30(01:00)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2017. Det viktigste på vinteren er å finne det perfekte juletreet, og den oppgaven viser seg å ikke være like lett for alle. Det viktigste på vinteren er å finne det perfekte juletreet, og den oppgaven viser seg å ikke være like lett for alle. I Trondheim er det endelig klart for Erik og Espen sin første konsert, og selv om snøen har lagt seg for i år, så hindrer ikke det at raggen går, for raggen lever så lenge de lever.

01:00(01:55)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Akkurat når Oliver er i ferd med å få orden på ting, angriper Black Siren nok en gang innbyggerne i Star City. Akkurat når Oliver er i ferd med å få orden på ting, angriper Black Siren nok en gang innbyggerne i Star City.

01:55(02:45)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Slade returnerer og ber Oliver om hjelp til å spore opp sin sønn. Redningsoppdraget kompliseres av en grusom avsløring, som kan knuse Slades håp om en gjenforening. Slade returnerer og ber Oliver om hjelp til å spore opp sin sønn. Redningsoppdraget kompliseres av en grusom avsløring, som kan knuse Slades håp om en gjenforening.

02:45(03:20)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie fra 2014. Når Will skal hjelpe Sadie med leksene, ber han gutta lage en virkelighetens versjon av et mattestykke. Når Will skal hjelpe Sadie med leksene, ber han gutta lage en virkelighetens versjon av et mattestykke.

03:20(04:15)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Vi befinner oss i Oklahoma City hvor en ny kvalifiseringsrunde går av stabelen. Kjæresteparet Kacy Katanzaro og Brent Steffensen er tilbake, og det samme er Daniel Gil som vakte stor oppsikt da han deltok for første…. Vi befinner oss i Oklahoma City hvor en ny kvalifiseringsrunde går av stabelen. Kjæresteparet Kacy Katanzaro og Brent Steffensen er tilbake, og det samme er Daniel Gil som vakte stor oppsikt da han deltok for første gang i forrige sesong. Flere nye hindre er på plass i løypen deltakerne må gjennom for å få bli med videre til neste runde.

04:15(05:10)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Troy tar i bruk en gammel familiehemmelighet i håp om at hellet skal snu. Troy tar i bruk en gammel familiehemmelighet i håp om at hellet skal snu.

05:10(05:35)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. Mike havner midt i en krangel mellom to kvinner på Staten Island som har kommet i klammeri med hverandre etter en borttauing. Mike havner midt i en krangel mellom to kvinner på Staten Island som har kommet i klammeri med hverandre etter en borttauing. En rasende mob konfronterer Eric, som er i ferd med å skrive ut bøter foran et populært marked i Detroit.

05:35(06:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny begynner å jobbe med et prosjekt han har fundert lenge på hvordan han skal håndtere; en Chevy C10 Pick Up fra 1971. Danny begynner å jobbe med et prosjekt han har fundert lenge på hvordan han skal håndtere; en Chevy C10 Pick Up fra 1971. Han planlegger å tjene gode penger på den, men lakkeringen kan komme til å blåse budsjettet hans til himmels!