Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:45)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger ungdomsårene til Clark Kent - mannen som senere ble kjent som Supermann.

06:45(07:35)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger ungdomsårene til Clark Kent - mannen som senere ble kjent som Supermann.

07:35(08:30)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Selv med hjelp fra Edgar-familien er Troy Landry langt på etterskudd i årets jaktsesong.

08:30(08:55)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Mike kjøper en smartbil som han ønsker å stille ut i butikken, men Kevin advarer ham mot at Danny hater nye biler. Danny og Kevin tar seg en tur i Kevins nye Caddy, og på veien kommer de over en Ford 1939-modell.

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny har store restaureringsplaner for en Cutlass 1972-modell, og stoler på at det fantastiske teamet hans vil yte doningen rettferdighet. Roli ber gutta om hjelp til å lære å gjøre en skikkelig burn-out, og Danny tar en titt på en Torino fra 1971.

09:25(09:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2010. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Ponytail i Detroit havner i klammeri med flere menn som har fått bøter utenfor en moske. Rodney og Sonjia treffer en kvinne som er rasende etter å ha fått bilen sin borttauet på grunn av sin avdøde manns bøter.

09:55(10:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokumentarserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med parkeringsvaktene i amerikanske storbyer på jobb! I denne del: Garfield og Sherry i Philadelphia tar opp jakten på en bileier som prøver å stikke av med dekklåsene på, og i Detroit konfronterer Ponytail to hylende kvinner som gambler på å parkere ulovlig.

10:25(10:55)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; ting som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne bransjen er du ikke bedre enn din forrige frakt. I denne del: Jessica avtaler at hun skal flytte en et halvt tonn tung robot i løpet av en dag, men dårlig vær setter frakten i fare. Todd og Tamara finner ut at porselenstallerkener og brenneri-tønner i samme last er en dårlig kombinasjon.

10:55(11:25)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; ting som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne bransjen er du ikke bedre enn din forrige frakt. I denne del: Jenn skal frakte en last med medisinsk utstyr, men innholdet viser seg å være noe ganske annet enn hun hadde forventet. For Todd og Tamara blir dagens vanskeligste oppgave å komme seg unna New York-gatene.

11:25(12:20)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse "ødemarkens menn" og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Høyt oppe i Appalache-fjellene må Eustace finne noen uvedkommende jegere som har forvillet seg inn på hans eiendom. Det er ikke første gangen dette skjer, og denne gangen bestemmer han seg for å finne de som jakter på hans eiendom. I Alaska er Marty på jakt for å fikse mat til familien sin. Han tar med seg hele familien og utstyret i propellflyet sitt og er bekymret for dårlig vær. På landjorda får han også trøbbel, når grizzlybjørner dukker opp. Tom, på sin side, er sammen med sin venn Tim i Montana. De jakter dypt inne i skogen. Når det blir illevarslende stille, innser de at de ikke er alene.

12:20(13:15)

> Ødemarkens menn

This is The End. Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse "ødemarkens menn" og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Farlige bjørner, vonde værguder og markering av eiendom er noe av det som holder Marty, Eustace og Tom opptatt i sesongavslutningen av «Ødemarkens menn».

13:15(14:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: En bank mottar en bombetrussel og politibetjenten Kristoffer rykker ut. Politibetjentene Gustav og Daniel blir varslet om en voldsom trafikkulykke.

14:15(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politimannen Daniel i Huddinge rykker ut etter å ha blitt varslet om knivstikking. En voldsom brann bryter ut, og Jörgen fra Brännkyrka brannstasjon kjemper mot flammene.

15:10(16:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Johanna forteller om da hun var innblandet i en trafikkulykke. Christine og Tomas opplevde at sønnen deres ble hardt skadd, og gir oss historien om hvordan de opplevde hendelsen.

16:10(17:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Det brenner i en gymsal, og Jörgen på Brännkyrka brannstasjon rykker ut. Politimannen Kristoffer i Haninge deltar på en biljakt, og brannmennene Daniel og Mikael blir varslet om en brann på en restaurant i Stockholm.

17:05(17:30)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Shannon ber butikken om hjelp når han tar på seg oppdraget med å restaurere en Karmann Ghia fra 1962, som skal være en bryllupsdagsgave til kona. Når rollene blir snudd, oppdager han raskt at kunden ikke alltid har rett. Danny får tidenes invitasjon og muligheten til å sjekke ut en privat bilsamling som inneholder flere sjeldne skatter.

17:30(18:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: En Monte Carlo 1972-modell skal restaureres for en av Dannys beste kunder, og han stoler på at teamet klarer å få jobben gjort på en uke. Samtidig får Ryan og Mike sitt livs kjøretur i en Fastback Mustang fra 1965.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram fra 2011. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i American Ninja Warrior. I denne del: Ytterlige hundre atleter er klare for å prøve seg på hindrene i den innledende runden. Det er plass til tretti deltakere i semifinalen, og konkurransen om plassene er beinhard.

19:00(19:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?

19:30(20:00)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2015. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.

20:00(21:00)

> Bilstripperne

Britisk realityserie. To lag konkurrer om å tjene mest mulig penger på bilvrak de kjøper, demonterer og selger deler fra. Lagenes første utfordring er å spore opp aktuelle bilvrak. Dette er alltid en krevende jobb, og det er vanskelig å vite hvor godt kjøpet er før bilen er i hus og undersøkt nærmere.Nå begynner jobben med å demonterer bilen, og det blir klart hvilke deler som kan hentes ut og selges. Når bilen er strippet og delene solgt, er det på tide å telle opp hvor mye penger de to lagene har klart å tjene på bilene. Laget som har tjent mest er ukens vinner. I denne del: Spreke småbiler som Ford Fiesta XR2, Peugeot GTI, Polo G40 og Golf G60 revolusjonerte småbilmarkedet på 80-tallet. De ofte raske bilene ga mye moro for relativ lite penger. 80-tallsikonene er nå i ferd med å bli moderen klassikere med ikonstatus. Klarer lagene å tjene seg noen kroner i det raskt voksende markedet for deler til denne typen biler?

21:00(22:00)

> Oslo brenner

Norsk realityserie. I denne dokumentarserien følger vi det indre livet i Oslo Brann- og Redningsetat. De rykker ut på branner, drukninger og ulykker, og alt handler om å redde menneskeliv og verdier. De rykker ut på branner, drukninger og ulykker, og alt handler om å redde menneskeliv og verdier. I denne del: For å være klare for å løse vidt forskjellige oppdrag må brannvesenet i Oslo bestå av et mangfold av personligheter og kompetanse. Vi får se hvordan dette fungerer i praksis når vi blir med røykdykkerne til en kjemikalietank som renner over på Radiumhospitalet, og kraftig røyk kommer ut av et vindu i en leilighet i sentrum.

22:00(22:30)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokumentar. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Lothepus ser mulighetene der ingen andre ser dem. En gammel restehaug ved en metallfabrikk kan bli til gode penger. Lothepus setter maskiner og menn i sving, men ingen jobb er uten risiko. Plutselig får Joar en uventet telefon om en alvorlig ulykke på anleggsplassen!

22:30(23:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokumentar. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Lothepus skal tjene penger på å dele opp digre jernklumper ved en metallfabrikk. Det viser seg å være en større utfordring enn han hadde trodd, og når det ikke engang fungerer med dynamitt er gode råd dyre. Sammen med Joar må han løse utfordringen en gang for alle!

23:00(00:00)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2016. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie, og forteller om det eksentriske geniet Walter O'Brien og hans team av brilliante outsidere. De blir rekruttert av den føderale agenten Cage Gallo og skal utgjøre Homeland Securitys nye "tenketank" under navnet Scorpion. O'Brien er en av verdens smarteste, med en IQ på 197. Kompisen Sylvester Dodd er ekspert på statistikk og tall, Happy Quinn et mekanisk orakel og Toby Curtis er ekspert på psykologisk oppførsel. Gruppens sammensatte evner og teknologiske kunnskap imponerer agent Gallo, som deler en fortid med O'Brien. Innad er Scorpion-teamet komfortable med hverandre og sin særegne humor, men utad skjønner de ikke alltid hvordan ting fungerer i den virkelig verden.

00:00(00:30)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Det er helg i Fjorden og gutta kan jobbe på båtene sine. Arbeidet i “Rævhålet” sliter på Joar og drømmen om å seile Con Amore virker fjern siden den er langt i fra god stand. Mens Joar kan bruke helgen på båten, skal det holdes konfirmasjon hjemme hos Lothepus. Livredd for å sakke akterut i kappløpet med Joar gjør han alt i sin makt for å unngå kirkebesøk og kakebord.

00:30(00:55)

> Las Vegas Jailhouse

Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. I denne del: Fyll preger stemningen på mottaksrommet, og en aggressiv mann må plasseres i en stol der han kan bindes fast. En ung mor blir pågrepet for besittelse av amfetamin. Hun forteller vaktene at forloveden hennes døde av narkotikamisbruk, og at hun ønsker å endre livsstil for å kunne ta seg av datteren.

00:55(02:15)

> Sons of Anarchy

Amerikansk thrillerdramaserie. Om MC-klubben som vil beskytte byen sin mot narkotikahandel, eiendomsutviklere og overivrige sheriffer, samtidig som de driver sine egne lyssky og voldelige aktiviteter. I denne del: Mens spenningene øker og sannheten avsløres, må Jax ta en endelig avgjørelse.

02:15(02:55)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Selv med hjelp fra Edgar-familien er Troy Landry langt på etterskudd i årets jaktsesong.

02:55(03:20)

> All Worked Up

Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

03:20(03:45)

> All Worked Up

Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

03:45(04:25)

> Vettskremte pøbelunger

Amerikansk realityserie. Ungdom på vei utpå skråplanet blir sendt frivillig i fengsel i et forsøk på å skremme dem fra å bli morgendagens kriminelle. I denne del: En trassig 15 år gammel slosskjempe har slått seg opp med å være voldelig. Et uventet møte med en nær slektning i fengselet og en inspirerende rap av en innsatt, gjør at virkeligheten slår ham hardt.

04:25(06:00)

> Sons of Anarchy

Amerikansk thrillerdramaserie. Om MC-klubben som vil beskytte byen sin mot narkotikahandel, eiendomsutviklere og overivrige sheriffer, samtidig som de driver sine egne lyssky og voldelige aktiviteter. I denne del: Mens spenningene øker og sannheten avsløres, må Jax ta en endelig avgjørelse.