Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Shelby får seg en ny leke på elven, men også noen vedlikeholdsoverraskelser. DJ faller og brekker kanskje ankelen.Dreadknots finner en svær tømmerstokk, men Dave får en ufrivillig lang svømmetur etter at at…. Shelby's New Toy. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

06:55(07:55)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Shelby strever for å unngå at det nye elvefartøyet skal synke, men får tid til å overraske kona Donna med en dummy-granat. Gators & Hand Grenades. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

07:55(08:55)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Problemene Craig har hatt med tømmerstokk-prosessoren, fører til at en stor mengde tømmer begynner å skli. Craig forlater stedet i frustrasjon. Goldmine. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

08:55(09:55)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Orkanen Isaac treffer Gulf-kyste. Shelby må rykke ut for å redde utstyr slektninger som er fanget i sitt hus. Brad og Swiley, som nå leder S6S, avviser Dreadknots tilbud om å avlyse tømmerkonkurransen. Hurricane Hits , The. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

09:55(10:55)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Shellby er midt i orkanen og prøver å redde sine slektninger. Samtidig får han høre om en demning som er i ferd med å briste, og som i så fall vil oversvømme alt han eier, slik Katrina gjore for noen år siden. Calling It Quits. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

10:55(12:10)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2016. Chris Evans og Matt LeBlanc drar til Irland for å teste Rolls-Roycer. Chris Harris suser av gårde i en BMW M2, og Rory Reid drar til Geneva Motor Show i nye Jaguar F-type SVR. Matt LeBlanc og Chris Evans gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

12:10(13:15)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2016. Rory Reid prøvekjører en ny versjon av Ford Mustang, og Chris Harris tester Honda NSX i USA. Chris Evans sjekker ut en modernisert MGB Roadster. Matt LeBlanc og Chris Evans gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

13:15(14:25)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2016. De tre programlederne drar ut i villmarken i Kazakhstan, i hver sin bruktbil som alle er kjørt mer enn 770 000 kilometer: En Volvo stasjonsvogn, en Mercedes sedan og en London-taxi!. Matt LeBlanc og Chris Evans gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

14:25(15:30)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2016. Matt LeBlanc og Chris Harris drar på tidenes roadtrip i USA, i de siste cabrioletene fra henholdsvis Lamborghini og Porsche. Værforholdene spenner vidt! På testbanen får en Alfa Romeo Giulia kjørt seg!. Matt LeBlanc og Chris Evans gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

15:30(16:00)

> Gatebil

Norsk dokusåpe fra 2016. Fredrik Øksnevad (24) fra Drammen har ambisjon om å vinne breisladdkonkurransen på årets første Gatebilfestival. Men et stygt krasj ødelegger muligheten. Inntil Marius mekaniker dukker opp. Bli med på oppturer og nedturer i gatebilmiljøet. Dette er fortellingen om fantastiske oppturer, bunnløse nedturer, følelser, skuffelser, kjærlighet og vennskap på tvers av kjønn, generasjoner, by og bygd.

16:00(17:00)

> Alene US

Amerikansk realityserie. Etter bare kort tid i ødemarken, merker mennene at den ekstreme isolasjonen tærer på. En av mennene setter i gang et omfattende hytteprosjekt, en annen mister det viktigste redskapet sitt, og en tredje blir utfordret på…. The Talons of Fear. Den amerikanske versjonen av «Alene». Ti menn sendes ut i villmarken, der de skal overleve helt alene. Det eneste de får ha med seg, er det de får plass til i en liten sekk.

17:00(18:00)

> Alene US

Amerikansk realityserie. Dagene går, og flere av deltakerne er i ferd med å bryte sammen. En av dem knekker fullstendig når han går glipp av datterens fireårsdag. På en annen kant av øya blir en annen mann truet av en puma. Stalked. Den amerikanske versjonen av «Alene». Ti menn sendes ut i villmarken, der de skal overleve helt alene. Det eneste de får ha med seg, er det de får plass til i en liten sekk.

18:00(20:30)

> Top Gear: Africa Special

Britisk underholdningsprogram fra 2012. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May reiser til Afrika for å finne Nilens utspring. Africa Special.

20:30(21:00)

> Big Easy Motors

Amerikansk dokusåpe fra 2016. Charles og Trey får nyss om en mulig Ed Roth Trike - et monster av en trehjuling som er motorsykkel foran og bil bak. Mystery Trike. Charles Handler leter over hele Louisianna etter klassiske biler som ingen vil ha, og forvandler det som for andre ser ut som bilvrak om til speialombygde veteranbiler. Deretter selger han dem med høy profitt.

21:00(23:55)

> The Rock

Amerikansk action fra 1996. Fangeøya Alcatraz blir okkupert av en frustrert general. Han er ikke begeistret for det Amerika er blitt til, og for å markere sin avsky tar han en gruppe turister som gisler, og truer med å utrydde San Francisco med….

23:55(00:25)

> Jail: Las Vegas

Amerikansk realityserie fra 2015. En kvinne i dårlig humør havner i krangel med en annen kvinne som ikke vil slutte å stirre på henne. En mann blir arrestert for å ha ødelagt en glassdør på et hotell, under et basketak med en sikkerhetsvakt der. Hvert år blir mer enn 14 millioner personer arrestert i USA. Vi følger fengselsbetjenter som tar imot nye innsatte, og får et unikt innblikk i den tøffe og noen ganger morsomme hverdagen i og rundt fengselscellene.

00:25(00:55)

> Jail: Las Vegas

Amerikansk realityserie fra 2015. En mann som tror han er en alien som feilaktig har blitt arrestert, blir brakt inn. En familiegjenforening ender med blåveis og blod for en ektemann. Hvert år blir mer enn 14 millioner personer arrestert i USA. Vi følger fengselsbetjenter som tar imot nye innsatte, og får et unikt innblikk i den tøffe og noen ganger morsomme hverdagen i og rundt fengselscellene.

00:55(01:50)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2017. Team Scorpion tar opp jakten på et apparat som skal kunne forhindre at avfall etter nedsmeltning i en atomreaktor havner i avløpssystemene i Los Angeles. Go With the Flo(Rence). Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler.

01:50(03:45)

> The Night Stalker

Amerikansk thriller fra 2016. Richard Ramirez var en seriemorder kjent som “Night Stalker” som drepte 14 mennesker og terroriserte Los Angeles sommeren 1985. Vi får historien om advokaten Kit som tar på seg det tilsynelatende umulige oppdraget å få frifunnet en mann dømt til døden, for drap hun tror Ramirez har begått.

03:45(04:35)

> Gangland Undercover

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2016. Falco bestemmer seg for å gå undercover igjen, og blir satt til å jobbe med en anspent spesialagent. Etter kort tid blir de to innkalt til et møte med djevelen selv. The Devil You Know. Narkolangeren Charles Falco får to valg: Enten 20 år i fengsel, eller et liv som undercover-agent i den kriminelle motorsykkelklubben Vagos, for å samle bevis til FBI. Falco velger det siste, og må leve et farlig dobbeltliv de neste årene.

04:35(05:30)

> Hap and Leonard

Amerikansk spenningsserie fra 2017. Sirkelen sluttes i etterforskningen, og Hap og Leonard søker hevn for tidligere synder begått mot dem. No Mo' Mojo. Voldsduoen er tilbake i en herlig smørje av sumpe-action, skattejakt og bromance, krydret med krim og eksentriske karakterer. Retroserie basert på bøkene av Joe Lansdale.

05:30(05:57)

> Big Easy Motors

Amerikansk dokusåpe fra 2016. Charles og Trey får tak i en 1971 Ford Bronco som de håper å få fikset i tide til en klassisk bilauksjon om noen uker. Bayou Bronco. Charles Handler leter over hele Louisianna etter klassiske biler som ingen vil ha, og forvandler det som for andre ser ut som bilvrak om til speialombygde veteranbiler. Deretter selger han dem med høy profitt.