Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Lashelle i Detroit må lære å styre temperamentet sitt når bileiere eksploderer etter å ha blitt ilagt bøter. New York- holdningene til parkeringsvaktene ser ut til å ha flyttet seg til Long Island der Rob skriver ut bøter. I Hempstead oppfører sjåførene seg enda verre!

06:25(06:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: En krakilsk mann gir Steve huden full mens han er i ferd med å opprettholde parkeringssikkerheten i Providence. Et annet sted i byen hører dommer Caprio på unnskyldninger fra bilister som ikke har villet godta parkeringsbøtene sine.

06:55(07:20)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Ponytail må tåle kritikk av hårlengden sin fra en barberer i Detroit, og det blir også strid om lengden på en bybuss! Hawk tauer bort en forlatt bil fra motorveien i Trenton, men etter kort tid stormer den rasende bileieren kontoret!

07:20(07:50)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Jojo strever med å få en kvinne til å vise ham parkeringstillatelsen sin slik at han skal slippe å taue bort bilen hennes. I Detroit sliter Lashelle med parkometre som ikke fungerer.

07:50(08:15)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Jojo i Staten Island blir angrepet av en rasende gjenganger som prøver å forhindre at bilen hennes blir tauet bort. I Detroit tar Ponytail i bruk alle krefter for å stanse en feilparkerer, og i Hempstead må Noreen tåle kjeft fra en bilist som har parkert i en busslomme.

08:15(08:45)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Mike havner midt i en krangel mellom to kvinner på Staten Island som har kommet i klammeri med hverandre etter en borttauing. En rasende mob konfronterer Eric, som er i ferd med å skrive ut bøter foran et populært marked i Detroit.

08:45(09:15)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: John iler til for å hjelpe når en irritert lastebileier stormer kontoret etter at lastebilen hans har blitt tauet bort. I Detroit må Lashelle tåle kjeft fra rasende bilister som er sinte selv om de innrømmer å ha feilparkert.

09:15(09:45)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Ponytail prøver å få notoriske feilparkerere i Detroit til å slutte med uvanen sin, og Jojo forsøker å roe ned innbyggere på Staten Island, som er opprørte fordi bilene deres er tauet bort.

09:45(10:15)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: John blir fysisk stanset av en rasende kvinne i Bronx når han forsøker å taue bort bilen hennes. I Detroit gjør Laverne alt som står i hans makt for å få bilistene i byen til ikke å bryte parkeringsreglene.

10:15(11:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Savnet vennMarty oppdager en uventet fordel, og Rich setter i gang søk etter en venn som er savnet.

11:15(12:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Morgan holder sitt neste måltid under oppsikt mens han kjemper mot sulten. Marty oppdager en uventet gevinst.

12:10(13:05)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Toms uflaks vil ingen ende ta, men han nekter å gi opp. Morgan sirkler inn byttet sitt, og Marty forbereder familiens ankomst.

13:05(14:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Morgans liv henger i en tynn tråd, og sterk vind truer med å ødelegge hytta til Marty. Tom står endelig overfor et gjennombrudd som kan gjøre slutt på den stadige uflaksen hans.

14:00(15:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Marty blir ferdig med hytten han bygger akkurat i tide før familien hans ankommer. Rich opplever en virkelighetens cliffhanger når hundene hans går et skritt for langt i jakten på en rødgaupe.

15:00(16:00)

> Overvåket

Britisk realityserie. Den uredde journalisten Nick Wallis får tilgang til og videreformidler forbrytelser filmet av overvåkningskamera over hele Storbritannia!

16:00(17:00)

> Overvåket

Britisk realityserie. Den uredde journalisten Nick Wallis får tilgang til og videreformidler forbrytelser filmet av overvåkningskamera over hele Storbritannia!

17:00(17:30)

> Pantelånerne i Australia

Australsk realityserie fra 2015. Vi følger hverdagslivet og de som jobber hos Sydneys mest kjente pantelånerkjede Happy Hockers! I denne del: Aaron blir overlykkelig når en mann topper opp i butikken med et svært vintage Shell-skilt i emalje som kona har tvunget ham til å selge. Ben og Aaron tar en titt på den eldste varen de har, en håndskrevet bønnebok som er mer enn 700 år gammel, og innser at de trenger hjelp til å få den korrekt verdsatt.

17:30(17:50)

> FotballXtra

Norsk fotballmagasin fra 2017. Norske og internasjonale fristelser fra fotballens ferskvaredisk.

17:50(18:00)

> Sportsnyhetene

18:00(18:50)

> FotballXtra

Norsk fotballmagasin fra 2017. Norske og internasjonale fristelser fra fotballens ferskvaredisk.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

19:00(20:00)

> FotballXtra

Norsk fotballmagasin fra 2017. Norske og internasjonale fristelser fra fotballens ferskvaredisk.

20:00(20:10)

> Sportsnyhetene

20:10(20:30)

> FotballXtra

Norsk fotballmagasin fra 2017. Norske og internasjonale fristelser fra fotballens ferskvaredisk.

20:30(21:00)

> Fjorden Cowboys go Lofoten

Norsk dokumentarserie fra 2016. Lothepus og Joar legger ut på tidenes roadtrip - til Lofoten. I denne del: Joar og Lothepus har ankommet Svolvær for å delta på VM i skreifiske. I møte med beinharde nordnorske fiskerne skjerpes konkurranseinstinktet. Vil de klare å fange Lofot-torsken, og hvem er egentlig tøffest av hardinger og nordlendinger?

21:00(23:10)

> Draft Day

Amerikansk sportsdrama fra 2014. Kevin Costner, Jennifer Garner. På Draft Day velges college-fotballspillere til ulike lag i NFL. Direktøren for Cleveland Browns, Sonny Weaver jr., er under press fra lagets eier, og godtar en avtale med Seattle Seahawks om å bytte til seg førstevalget Bo Callahan før Draft Day. Dette setter sinnene i kok hos fansen og resten av NFL. Samtidig har Sonny et hemmelig forhold til lagets advokat, som er gravid med deres første barn. Vil Sonny klare å gjøre alle til lags med de avgjørelsene han tar på Draft Day? Aldersgrense: 11 år.

23:10(00:10)

> Car Crash Britain

Britisk dokumentarserie. Vi får et unikt innblikk i ulykkene og de dramatiske hendelsene som foregår på britiske veier hver eneste dag. I denne del: En kvinne kjører i grøften, og vi får se fryktinngytende klipp fra når bilen hennes fylles med vann! Bileiere oppdager at mekanikerne har tatt kjøretøyene deres med på hemmelige bilturer, og vi får se bilder av Storbritannias kanskje aller verste kjørelev i aksjon.

00:10(00:35)

> Byttebaronene

Amerikansk realityserie. De har ingen penger, men de er svært kreative, byttebaronene. De starter med en gjenstand, finner noen som vil gi fra seg noe mye mer verdifullt for å få akkurat denne gjenstanden, og bytter i vei! I denne del: Steve og Antonio velger å sponse det lokale basketballaget for å få opp kundetilstrømningen. Steve får sin største utfordring så langt, og lover et skikkelig plask hvis han får det til!

00:35(01:05)

> Byttebaronene

Amerikansk realityserie. De har ingen penger, men de er svært kreative, byttebaronene. De starter med en gjenstand, finner noen som vil gi fra seg noe mye mer verdifullt for å få akkurat denne gjenstanden, og bytter i vei! I denne del: Antonio ødelegger en verdifull gjenstand i butikken. Han må skaffe en erstatning, og det fort! I mellomtiden handler Steve til seg en unik spillmaskin som avdekker Antonios eksotiske fortid.

01:05(03:20)

> Jersey Boys

Amerikansk drama fra 2014. John Lloyd Young, Freya Tingley. Fire fintsyngende venner vokser opp i New Jersey og drømmer om å bli stjerner. De står overfor store utfordringer, men drømmen blir virkelighet da de danner den suksessrike gruppen The Four Seasons. Aldersgrense: 15 år.

03:20(04:05)

> World's Scariest

Amerikansk realityserie. I denne serien får vi se skremmende hendelser og noen av de mest ekstreme stunts som noensinne er fanget på kamera. Overlevende forteller, og eksperter analyserer det som har skjedd. I denne del: I kveld får vi historier fra folk som virkelig så døden i øynene. En stuntflyger mister en vinge i kollisjon med et annet fly og hadde bare sekunder på å skyte seg ut. En tenåring lå begravd to meter under sand, en hai kom farlig nær en fisker og en fallskjermhopper fikk en hel fugleflokk i tauene på vei ned.

04:05(04:50)

> SINT

Britisk realityserie fra 2014. Blindt raseri får sitt utløp både støtt og stadig. Nå kan du se de verste utbruddene fanget på film. I "SINT" er raseriutbruddene til helt vanlige mennesker fanget på film. Senere, når de har roet seg, møter vi de involverte og får historiene bak utbruddene. Både selverklærte sinnatagger og ofrene for deres ofte umotiverte utbruddene står frem og forteller hvordan de opplevde raseriutbruddene. I denne del: I løpet av livet jobber vi i snitt 10 000 dager, og halvparten av oss innrømmer at vi opplever stress på jobb. Ikke rart da at raseriutbrudd på arbeidsplassen er temmelig vanlig!

04:50(05:15)

> Nådeløse innkrevere

Amerikansk realityserie fra 2014. Hvis du ikke klarer å betale for deg, kommer de nådeløse innkreverne fra Lizard Lick Towing og tar tilbake det du har kjøpt. I denne del: Amy må trå til for å hjelpe når Krazy Dave og Juicy er i ferd med å forkludre en gjenkjøpsavtale. Ron hjelper Bobby i all hemmelighet når Cassie ikke klarer å levere cash til oppstarten.

05:15(05:35)

> Skolepurken

Amerikansk dokusåpe. Om det er trøbbel på campus er skolepurkene der for å ordne opp på universiteter og videregående rundt omkring i USA. I denne del: En jente mistenkes for å være for ung til å drikke alkohol.

05:35(06:00)

> Nattarbeiderne

Norsk realityserie. Når andre går hjem, går de på jobb. Møt alt fra strippere til vektere, journalister, fyrverkerieksperter, jernbanearbeidere og bartendere og se hva som skjer i Norge mens du sover. I denne del: Stand up-komiker Rasmus har sin viktigste opptreden i karrieren når han skal underholde på Latter i Oslo. Sist gikk det ikke så bra...