Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

06:30(07:25)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Sumpjegerne opplever at samfunnene deres blir angrepet av røffe rovdyr. Samtidig begir et av teamene seg dypt inn i skogen for å fange et alligator som har tatt over en lokal fiskedam.

07:25(08:20)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Alligatorjegerne drar til jaktområder de har hatt i reserve, og der de håper å finne noen skikkelige monstre av noen alligatorer.

08:20(08:50)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2011. Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: På kontoret havner Barb i en heftig diskusjon med en tenåring, som legger skylden for å ha blitt tauet på alle andre enn seg selv. Shawn på sin side, må i konfrontasjon med et par som har parkert på fortauet.

08:50(09:20)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2011. Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Et par ber høyere makter om hjelp for å få tilbake bilen deres som har blitt tauet inn, og Ken hjelper Marilyn når hun må konfrontere en hissig kar som har parkert på fortauet.

09:20(10:20)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: De 30 beste utøverne fra Atlanta er tilbake for å prøve seg på byens finaleløype. Den er utvidet siden forrige runde, og inneholder nå fire nye hindringer.

10:20(11:15)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: De 30 beste utøverne fra Indianapolis er tilbake for å prøve seg på byens finaleløype! Den er utvidet siden forrige runde, og inneholder nå fire nye hindringer!

11:15(12:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2008. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Tømmerindustrien er i stadig endring, og noen av selskapene må ta tøffe avgjørelser for å overleve. Andre lykkes bedre takket være sine unge sjefer.

12:15(13:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Besøket Tom får av sønnen Chad går fryktelig galt, og Martys fly hjem fra Revelation-fjellene er forsinket.

13:10(14:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Johan stopper en mistenkelig bil, og Annsi og Gunilla i Åmål blir varslet om en trafikkulykke. Brannmannen Roger fra Johannes brannstasjon rykker ut til en brann i Stockholm sentrum.

14:10(15:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: I Kristianstad havner Johan og Fredric i en stygg biljakt, og brannmannen Thomas søker etter overlevende i en leilighet.

15:05(16:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Magnus rykker ut til en som har hoppet ut av et vindu, og ambulansesjåføren Erik får melding om en mann som er alvorlig knivstukket.

16:00(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Emma tar opp jakten på innbruddstyver, og Erik rykker ut til en alvorlig trafikkulykke.

17:00(17:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

17:30(18:00)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2015. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: De 30 beste utøverne fra Indianapolis er tilbake for å prøve seg på byens finaleløype! Den er utvidet siden forrige runde, og inneholder nå fire nye hindringer!

19:00(20:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: De 30 beste utøverne fra Oklahoma City er tilbake for å prøve seg på byens finaleløype. Den er utvidet siden forrige runde, og inneholder nå fire nye hindringer.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Marty sitter fast i fjellet og har kun en eneste sjanse igjen til å komme seg hjem. Kyle og Ben legger ut på en nattlig tokt for å stanse et rovdyr.

21:00(22:00)

> Hunting Hitler

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Etterforskningen rundt Hitlers overlevelse og rømning fra bunkeren i aprildagene 1945 fortsetter, nå med tidligere hemmeligstemplede dokumenter fra CIA, M16 og argentinske, russiske og tyske myndigheter i tillegg til FBIs egne. I denne del: To team er i arbeid, ett i Sør-Spania og ett nord i Argentina. Begge teamene finner enorme tunnel-systemer i fjellene som forsterker antakelsene om at nazistene hadde store baser begge steder. Men var Hitler der?

22:00(22:55)

> Bak murene: Fengselsbetjentene

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Vi følger en gruppe ferske fengselsbetjenter på deres 60 dager lange prøveperiode bak murene. I denne del: De ferske betjentene må håndtere sin egen frykt når de skal jobbe med voldelige innsatte og gjengmedlemmer. Israel blir pushet til det ytterste i sin første uke bak murene. Lilly blir skremt og møtt med mangel på respekt når hun for første gang skal ha kontakt med fangene. Cordova på sin side, får korreks når han ikke får med seg at det er narkotika i cellen til et gjengmedlem.Bilder publiseres senere.

22:55(23:50)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2016. Syv frivillige som ikke har begått noe lovbrudd, går undercover som fanger i Clark County Jail fengsel i 60 dager. Med dette vil sheriffen Jamey Joel forsøke å avdekke kriminalitet og korrupsjon i fengselet han styrer. Håpet hans er å få et unikt perspektiv på hva som faktisk foregår bak fengselsmurene. I denne del: Sheriffen Jamey Joel vil avdekke kriminalitet og korrupsjon i fengselet han styrer, og sender syv vanlige folk inn bak murene. De syv som nå skal i fengsel har alle fått utdelt dekkhistorier, og har på forhånd blitt drillet i både skrevne og uskrevne regler som gjelder blant de innsatte. I tillegg har de blitt instruert om hvordan de skal holde seg trygge.

23:50(00:20)

> Jail: Las Vegas

Amerikansk realityserie fra 2015. Hvert år blir mer enn 14 millioner personer arrestert i USA. Vi følger fengselsbetjenter som tar imot nye innsatte, og får et unikt innblikk i den tøffe og noen ganger morsomme hverdagen i og rundt fengselscellene. I denne del: En kvinne går løs på en dørvakt etter at en serveringsdame på nattklubben der hun befinner seg, nekter å bli med henne og kjæresten på en trekant.

00:20(00:50)

> Jail: Las Vegas

Amerikansk realityserie fra 2015. Hvert år blir mer enn 14 millioner personer arrestert i USA. Vi følger fengselsbetjenter som tar imot nye innsatte, og får et unikt innblikk i den tøffe og noen ganger morsomme hverdagen i og rundt fengselscellene. I denne del: En hyperaktiv innsatt hevder han har drukket kaffe tilsvarende en måneds forbruk på en dag. En kar tatt for fyllekjøring, påstår at han har blitt ranet.

00:50(01:45)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2016. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie, og forteller om det eksentriske geniet Walter O'Brien og hans team av brilliante outsidere. De blir rekruttert av den føderale agenten Cage Gallo og skal utgjøre Homeland Securitys nye "tenketank" under navnet Scorpion. O'Brien er en av verdens smarteste, med en IQ på 197. Kompisen Sylvester Dodd er ekspert på statistikk og tall, Happy Quinn et mekanisk orakel og Toby Curtis er ekspert på psykologisk oppførsel. Gruppens sammensatte evner og teknologiske kunnskap imponerer agent Gallo, som deler en fortid med O'Brien. Innad er Scorpion-teamet komfortable med hverandre og sin særegne humor, men utad skjønner de ikke alltid hvordan ting fungerer i den virkelig verden. I denne del: Team Scorpion blir fanget i en ødelagt biodome som er laget for bruk på mars, når de skal forsøke å hente ut to forskere.

01:45(02:40)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2016. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie, og forteller om det eksentriske geniet Walter O'Brien og hans team av brilliante outsidere. De blir rekruttert av den føderale agenten Cage Gallo og skal utgjøre Homeland Securitys nye "tenketank" under navnet Scorpion. O'Brien er en av verdens smarteste, med en IQ på 197. Kompisen Sylvester Dodd er ekspert på statistikk og tall, Happy Quinn et mekanisk orakel og Toby Curtis er ekspert på psykologisk oppførsel. Gruppens sammensatte evner og teknologiske kunnskap imponerer agent Gallo, som deler en fortid med O'Brien. Innad er Scorpion-teamet komfortable med hverandre og sin særegne humor, men utad skjønner de ikke alltid hvordan ting fungerer i den virkelig verden. I denne del: En tilsynelatende enkel brannslokkingsjobb i en tunnel blir katastrofal, og Team Scorpion hjelper Toby og Happy med å rekke frem til alters for å gi hverandre sitt “ja”.

02:40(03:10)

> 10 Things You Don't Know About

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Du trodde kanskje du visste alt om en historisk hendelse, bygning eller person? "10 Things You Don't Know About" gir deg overraskende og ny informasjon! I denne del: Pablo Escobar er kjent for å være kongen av kokain i Colombia, og en mann myndighetene i landet var redde for å røre. Men han forbrøt seg også mot døde, satte fyr på millioner av kontanter for å holde seg varm og hjalp USA i jakten på Osama bin Laden. Historikeren David Eisenbach går i dybden på narkosmuglernes verden, og avdekker ting vi ikke visste om Escobar.

03:10(04:05)

> Limitless

Amerikansk sciencefictionserie. Brian Finch får unik intelligens og hukommelse etter å ha tatt det mystiske stoffet NZT, og blir hyret inn av FBI for å bistå dem i de aller mest krevende sakene. I denne del: Brian tilbyr seg å bruke NZT for å klare å få fatt i FBI's ti mest ettersøkte kriminelle i løpet av to uker. Men for å gjøre dette, stiller han som krav at han får et eget hovedkvarter på byrået. På privatfronten fører mystikken og hemmelighetene rundt Brians nye liv i FBI til en økende kløft mellom ham og faren.

04:05(04:55)

> Limitless

Amerikansk sciencefictionserie. Brian Finch får unik intelligens og hukommelse etter å ha tatt det mystiske stoffet NZT, og blir hyret inn av FBI for å bistå dem i de aller mest krevende sakene. I denne del: Boyles tidligere militærkompis blir tiltalt for drap, men skulder på at han ikke hadde kontroll på armprotesen sin. Boyle ber Brian sjekke om noen kan ha hacket vennens protese. I tillegg ber Brians far ham om å slutte å jobbe for FBI.

04:55(06:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2008. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Tømmerindustrien er i stadig endring, og noen av selskapene må ta tøffe avgjørelser for å overleve. Andre lykkes bedre takket være sine unge sjefer.