Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby. I denne del: Roo søker meningen med livet. Hunters gjenforening med bestemoren bringer gamle hemmeligheter til overflaten.

06:30(06:55)

> Nyhetene

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

12:00(13:00)

> Masterchef Sverige

Svensk realityserie fra 2014. Svenske amatørkokker skal vise sine kulinariske kunnskaper for en jury bestående av stjernekokkene Anders Dahlbom, Markus Aujalay og Leif Mannerström. Ingen er trygge, og det gjelder å hele tiden prestere på toppnivå for å få bli med videre i konkurransen.

13:00(13:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2016. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. I denne del: Sjimpansene prøver iPad og ristekasse for første gang, tigerungene har bursdag og en av jervene skal flyttes til en annen dyrepark.

13:30(14:30)

> Mitt drømmehjem

Amerikansk livsstilsprogram. Brødrene Drew og Jonathan Scott finner rimelige og stusselige hjem som de pusser opp til drømmehus for par som har en beskjeden kreditt. Drew er en kjekk eiendomsmegler som er ekspert på å finne stygge hus med stort potensiale. Tvillingbroren Jonathan er en ambisiøs entreprenør som kan forvandle selv det verste krypinn til et drømmehjem. I denne del: Nancy og Rhonda har vært sammen i fem år, og nå ønsker de å flytte sammen. Brødrene Scott hjelper dem med å finne et oppussingsobjekt som kan innfri parets mange krav. Men det viser seg snart at huset har skjulte problemer som kan gå hardt ut over budsjettet.

14:30(15:30)

> Bolighjelpen

Kanadisk livsstilsserie. Designer Hilary Farr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller David som vinner. I denne del: Da Kasia og Patrick kjøpte det tilsynelatende perfekte huset for to år siden, men det viste seg å være store problemer med huset. Nå skal de bli foreldre for første gang, og trenger David og Hilarys hjelp.

15:30(16:00)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2015. Vi følger parene Alex og Anna, og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden, som strever med livets små og store spørsmål. I vennekretsen deres finner vi også paret Ove og Anette, som alle de andre forsøker å unngå. I denne del: Alex skal ansette en ny sekretær, men han nøler med å ansette den best kvalifiserte fordi hun er for pen, og er bekymret for at andre skal tro at han valgte henne på grunn av utseendet. Når han derfor velger en annen kandidat får han store forklaringsvansker. Mickan tar Fredde med til en parterapaut etter at hun fikk nyss i at han har forsøkt å ødelegge jobbforetaket hennes. Terapauten stiller seg på Mickan sin side, og gjør skam på Fredde.

16:00(16:30)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2015. Vi følger parene Alex og Anna, og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden, som strever med livets små og store spørsmål. I vennekretsen deres finner vi også paret Ove og Anette, som alle de andre forsøker å unngå. I denne del: Anna og Alex kan låne penger med pant i eneboligen sin for å kjøpe sommerhus, men eiendommen de har sett på har et stort tre som står i veien for sjøutsikten og dermed senker verdien. Mickan tvinger Fredde til å fortsette i parterapi og et nytt problem dukker opp: Freddes snorking.

16:30(17:00)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby. I denne del: Tori og Ash nærmer seg hverandre, og Hunter prøver å gjøre opp med Olivia og bestemoren sin. Scarlett åpner seg til Justin om sønnen sin.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby. I denne del: Tori sliter med følelsene sine overfor Ash. Samtidig prøver Ash og Kat å reparere forholdet sitt. Maggie på sin side, prøver å overbevise Ben om at de bør flytte til Summers Bay.

17:30(18:30)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2017. Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig. I denne del: Et ungt par har kjøpt seg hus med en gedigen stue. Nå trenger de hjelp til både oppussing og løsninger. «Tid for hjem»-gjengen drar for å hjelpe det unge paret å pusse opp. Stuen består av gulnet furu på vegger, vinduer og gulv. Designer Truls Ytrearne designer en stue som får plass til en fleksibel modulsofa, ny peis og spennende tv-løsning.

18:30(18:45)

> Nyhetene

18:45(18:50)

> Været

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

19:00(20:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2015. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om. I denne del: Kevin Vågnes og Dag Otto Lauritzen møter Ida Fladen og Einar Tørnquist til quiz. Kristian Ødegård passer på at alle regler blir fulgt.

20:00(21:00)

> Nå eller aldri

Norsk dokumentarserie fra 2016. Elin Ruhlin Gjuvsland møter åtte mennesker som bærer på en drøm. Skal de ofre alt de eier – for å starte et helt nytt liv?

21:00(21:20)

> Nyhetene

21:20(21:25)

> Været

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

21:40(22:35)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2017. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: I et flashback til Irak i 2007, får vi oppleve hendelsene som førte til Megans kidnapping. Tilbake i nåtiden rippes det opp i gamle sår hos Owen og Megan.

22:35(23:35)

> The Heart Guy

Australsk dramaserie. Den sjarmerende og småarrogante hjertekirurgen Hugh Knight blir tvunget til å forlate sitt hedonistiske storbyliv i Sydney, og ta seg jobb som allmennpraktiserende lege i landsbyen hvor han vokste opp. I denne del: Etter en rekke problemer, blir hjertekirurgen Dr. Hugh Knight straffet av styret i Medical Tribunal. Han blir dømt til å jobbe som landsbylege i sin tidligere hjemby, Whyhope, i et helt år.

23:35(00:35)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2017. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. I denne del: Det skal velges ny storbonde, og en av de gjenværende deltakerne har blitt lovet denne tittelen. Vil løftet holdes eller er det noen andre som får prøve seg? Mentor kommer med et nytt og omfattende ukesoppdrag. Men det er ikke med liv og lyst deltakerne setter i gang med arbeidet, og når storbonden ikke tar sin del av det tunge arbeidet oppstår det irritasjon blant de andre.

00:35(01:25)

> Criminal Minds

Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: En morder rømmer fra et fengsel i Texas under en fangeoverføring. Han er kjent som «The Silencer», og hans kjennetegn er at han etterlater sine ofre med gjensydd munn. Når teamet etterforsker hvem han var og hvem han har blitt, får de også bruk for lingvistikkeksperten Alex Blake.

01:25(02:25)

> Hawaii Five-0

Amerikansk actionserie fra 2015. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. I denne del: Five-0-teamet forsøker å avdekke hvem som har stjålet gamle og udetonerte japanske bomber fra 2. verdenskrig, som ligger skjult på Oahu. Opp i alt dette kommer McGarretts tante på besøk.

02:25(03:20)

> Extant

Amerikansk dramaserie fra 2015. Etter å ha mistet både ektemannen og sønnen Ethan, kjemper astronauten Molly Woods for å komme tilbake til livet og få en ny start. Samtidig må hun nå jobbe med de samme menneskene som sviktet henne. I denne del: Molly oppdager at Ethan er i live og gjør alt for å få sønnen sin tilbake.

03:20(04:15)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2014. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie. I denne del: Scorpion-teamet anklages for å ha ødelagt et verdifullt kunstverk, og må gjennom obligatorisk, psykologisk testing, ellers kan de miste jobben. Samtidig er Ralph skeptisk i forkant av skolens Halloween-fest, og Paige ber resten av teamet om hjelp.

04:15(05:20)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

05:20(06:00)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?