Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2018. Justin bærer brorparten av Raffys problemer på sine skuldre. Raffy når bristepunktet i det det eneste som holder henne flytende forlater henne. Simone forårsaker problemer i ekteskapet mellom Ziggy og Brody. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

06:30(06:55)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester.

12:00(12:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. Dvergkrokodillen Nille har ikke spist på fem måneder. Dyrepasser Trygve skjønner ikke hvorfor hun ikke vil ha favorittmåltidet sitt som er rotte. Noe må gjøres. "Dyrepasserne" er en familievennlig dokumentarserie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

12:30(13:00)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. Hva skjer når en løve blir utstøtt av flokken? Og hvordan redde ender på glattisen? Det blir mye dramatikk i denne episoden. I løveflokken brygger det opp til konflikt. "Dyrepasserne" er en familievennlig dokumentarserie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

13:00(14:00)

> Veterinærene

Svensk dokusåpe fra 2014. I Skånes dyrepark prøver Kalle og kollegaene hans å få fatt i parkens kongeørner. Det er nødvendig med en helsesjekk. Michaela undersøker en hund som for en tid tilbake hadde problemer med leveren. Følg det dramatiske arbeidet til svenske veterinærer når de hjelper dyr som enten er syke eller skadet. «Veterinærene» er en svensk dokumentarserie om veterinærer rundt i Sverige og deres daglige arbeid på dyrehospitaler, dyreklinikker og i dyreparker. Vi følger dem når de prøver å hjelpe syke eller skadde dyr. Veterinærer møter mange forskjellige typer dyr, store og små, og må også sette seg inn i eierens historier.

14:00(15:00)

> Masterchef Sverige

Svensk realityserie fra 2016. Juryen inviterer deltagerne med på en kulinarisk reise til Tokyo. Svenske amatørkokker skal vise sine kulinariske kunnskaper for en jury bestående av stjernekokkene Mischa Billing, Markus Aujalay og Leif Mannerström. Ingen er trygge, og det gjelder å hele tiden prestere på toppnivå for å få bli med videre i konkurransen.

15:00(16:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk realityserie. Vivian er skikkelig frustrert over boligens baderom, mens hennes mann, Don, synes det er helt ok. Kan Vivian slå seg til ro med renovering?. Vivian & Don. Todd og Jillian hjelper par som er misfornøyde med boligene sine. Skal de finne ny bolig eller kan huset de allerede har pusses opp? Todd bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Jillian viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Jillian eller Todd som vinner.

16:00(17:00)

> Sommerhytta

Norsk realityserie fra 2019. Hvilke stilvalg skal man ta, og hvordan får man utnyttet plassen best mulig? Denne uken skal soverommet i hytta pusses opp, innredes og styles. Fire deltagerpar skal i ti uker kjempe om å vinne sin egen sommerhytte. Hver uke må de gjennom omfattende oppussing, konkurranser og inspirerende utfordringer både ute og inne.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2018. Colby går bak ryggen på Chelsea i sin søken etter Bella, men det blir ikke den lykkelige familiegjenforeningen han hadde drømt om. Justin klarer å komme til bunns i hva det er som gjør Raffy så ulykkelig. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

17:30(18:00)

> Oppgrader!

Norsk gameshow. Oppgrader er i Trøndelag og i dag besøker Sigurd kjæresteparet Ingrid og Hans Petter. Paret elsker 50-tallet og ønsker seg nytt kjøleskap som står i stil med retrointeriøret i leiligheten. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på.

18:00(18:30)

> Oppgrader!

Norsk gameshow. Sigurd besøker et katteelskende ektepar i Trondheim. Toril og Halvard driver med katteoppdrett og ønsker seg nye katteleker til de fem kattene de har i leiligheten sin. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på.

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(20:00)

> Sommerhytta

Norsk realityserie fra 2019. De fleste av parene har nå fått soveromsveggene på plass, men ikke alle disponerer tiden like bra. Da blir det desto viktigere å vinne dagens konkurranse, for å kunne få litt ekstra hjelp. Fire deltagerpar skal i ti uker kjempe om å vinne sin egen sommerhytte. Hver uke må de gjennom omfattende oppussing, konkurranser og inspirerende utfordringer både ute og inne.

20:00(21:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2019. I flere tiår har familien bodd i rekkehuset. Nå er det på tide å ta grep. De må ha nye møbler og bytte peisinnsats, så hvorfor ikke like godt gjøre en totaloppussing av stuen? Og til dette trenger de hjelp. Kjersti og teamet er klare for nok en sesong med maling, pussing, sliping, riving, snekring og hamring. Se forskjellen det utgjør i disse hjemmene!

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(22:40)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2018. Jackson arrangerer fest for å feire alle som var med på å redde livet til Catherine. Men ingenting går som planlagt. Helen kommer på overaskende besøk til Alex og Jo. We Didn't Start the Fire. Meredith Grey og de andre legene ved Grey Sloan Memorial må ta avgjørelser på liv og død hver eneste dag. De søker trøst hos hverandre, og noen ganger mer enn bare vennskap. Sammen oppdager de at verken medisin eller forhold kan defineres i sort og hvitt.

22:40(23:30)

> The Good Doctor

Amerikansk dramaserie fra 2018. Karantenetiden er over, og staben på sykehuset prøver å vende tilbake til normale rutiner. Samtidig ønsker ledelsen å se på hva som skal til for å vinne tilbake tilliten i befolkningen. Aftermath. En ung autistisk kirurg med ekstraordinære egenskaper rekrutteres til kirurgisk barneavdeling ved et prestisjefylt sykehus. Men problemstillingen kommer for dage: Kan en person uten evne til å relatere til andre mennesker redde liv?

23:30(00:25)

> Station 19

Amerikansk dramaserie fra 2019. Andy og Sullivans skjebne er uviss etter den voldsomme stormen, og de sitter fast i den veltede hjelpebilen. På stasjonen er alle opptatt av hvordan Jack har det. Crash and burn. Teamet ved Station 19 må håndtere konsekvensene av den store dødsbrannen fra forrige sesong. Det blir også et gjennsyn med kjente fjes fra "Grey's Anatomy" når Seattles dyktigste leger og modigste brannmenn må jobbe sammen om å redde liv.

00:25(01:20)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. Justisdepartementet arresterer Hotch og anklager ham for konspirasjon. De gjenværende i BAU-teamet gjør alt de kan for å renvaske navnet hans, men finner etter hvert ut at det ligger langt mørkere motiver til grunn for anklagen. The Storm. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle.

01:20(02:20)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie fra 2017. Catherine Rollins rekrutterer McGarrett og Jerry til å hjelpe henne med å finne et urandepot som skal være skjult på øya. Terrorister med planer om å lage bomber er på jakt etter det samme depotet. He Lokomaika’i Ka Manu O Kaino. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender.

02:20(03:15)

> Blindspot

Amerikansk spenningsserie fra 2017. FBI-teamet blir igjen samlet, 18 måneder etter de dramatiske hendelsene i sesongavslutningen. Back to the Grind. To år etter de dramatiske hendelsene har Jane Doe fått nye, mystiske tatoveringer på kroppen sin. Alle tatoveringene inneholder viktige spor som kan hjelpe kollegene i FBI.

03:15(04:10)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2016. Sønnen til Franks mest aggressive kritiker, Pastor Darnell Potter, blir drept. Potter må derfor legge til side sine feider med Frank, for å få rettferdighet for sin sønn. Unbearable Loss. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien.

04:10(05:25)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Water and Outlawa.

05:25(06:00)

> Oppgrader!

Norsk gameshow. Sigurd kjører traileren sin til Holmestrand for å besøke samboerparet Tina og Magnar. De to er veldig glad i å se på film og ønsker å oppgradere både fjernsyn og sofa. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på.