Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:01(06:11)

> Lille Jack

Britisk barneprogram. Reis på magiske eventyr med den søte og nysgjerrige babyen Lille Jack. Lille Jack og den lille larven. Reis på magiske eventyr med den søte og nysgjerrige babyen Lille Jack.

06:11(06:13)

> Du er min venn

Norsk barneprogram fra 2018. Du er min venn fordi du deler med meg. På tur. Dette er en serie som handler om vennskap og alt det fører med seg.

06:13(06:15)

> Polly Pocket

Kanadisk animasjonsserie. Trends for Friends.

06:15(06:23)

> Barnehageliv

Norsk barneprogram fra 2018. Sommerferien er over, og det er et nytt år i barnehagen. Det kan være ganske skummelt, ikke minst hvis du nettopp har begynt der. Ny i barnehagen. I barnehagen skjer det mye. Og spesielt i denne barnehagen, for der er de ute nesten hele tiden. Og så har de dyr der, både fugler og kaniner. Gjennom et halvt år følger vi de eldste barna i barnehagen. Det er mye forskjellig som skjer der. Noen ganger er det bare gøy, mens andre ganger kan det være både litt skummelt og trist.

06:23(06:30)

> Villmark uten voksne

Norsk barneserie fra 2018. Guttene tar seg en iskald dukkert, men det fjerner ikke lukten av tåfis fra Isak sine sokker. Og Alfa setter dem på prøve i en eventyrlig quizkamp. Eventyrquiz. Som noen av de første ungdommene noensinne skal Isak og Simon gå hele Norge på langs, helt uten voksne. De må takle vær og vind, passe seg for ville dyr, navigere i vanskelig terreng og passe på å få i seg nok mat. Og hele tiden flmer de seg selv. Fra sin Alfabase følger Alfa med på guttene, og ved hjelp av dronen sin gir hun guttene skikkelig vanskelige utfordringer underveis på turen. Er det mulig å komme seg gjennom norges villmark helt uten voksne?

06:30(06:45)

> Klatrekampen

Norsk barneprogram fra 2019. Ukefinale og femte utslagsduell i "Klatrekampen". Et av lagene har aldri laget bål før og skal konkurrere mot rutinerte bålbyggere. Det står om nest siste plassen i finaleuka. Hvilket lag går videre?. I «Klatrekampen» møtes 24 lag fra hele landet til konkurranser høyt oppe i trærne. Deltagerne er 12 år, og får testet høydeskrekk, samarbeidsevner og konkurransenerver. Etter mange tøffe dueller mellom lagene kan programleder Cecilie Skog til slutt utrope et vinnerlag! Fest sikkerhetsbeltene – her blir det action!

06:45(07:45)

> Sommer i Dyreparken

Norsk underholdningsprogram. Fuglene i Dyreparken får seg litt av en overraskelse da gutta i Raske menn kler seg ut som dem for å lure dem med skjult kamera. De raske mennene møter også tvillingene Marcus og Martinus i årets siste plankeduell. Janne Formoe, Gaute Grøtta Grav og tvillingene Marcus og Martinus inviterer til sommershow med spennende gjester og flotte artister i Dyreparken i Kristiansand. Kokken Elise Bratteng Rønning steller i stand nydelig sjømat, og i slutten av hvert program går Marcus og Martinus planken sammen med noen av gjestene.

07:45(08:55)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Cartwrights blir skeptiske til "marshalen" som skal eskortere et vitne til en rettssak. Badge without Honour.

08:55(09:25)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2018. Flodsvinene har problemer med parforholdet og Monica prøver å hjelpe. Fredrik lager et nytt leketøy til giraffene og en tragedie rammer keisertamarinene. På Savannen har Olav en overraskelse til de andre dyrepasserne. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. Vi får se hvordan dyrepasserne tar vare på dyrene og på hverandre, hvordan de takler vanskelige situasjoner, men ikke minst hvordan de setter pris på de fine øyeblikkene livet i Dyreparken har å by på.

09:25(10:30)

> Badehotellet

Dansk dramaserie fra 2019. Grosserer Madsen nærmer seg sitt store mål, nemlig å få lov til å bygge i Tyskland. Men hva skjer hvis nazistene får nyss om at hans yngste datter er med på å skjule den illegale flyktningen Robert?. Nye planer. Det er sommeren 1939, og seks år har gått siden forrige gang vi besøkte Andersens Badehotell. Drømmer, fremtidsplaner, forelskelser og intriger står i fokus for våre venner. Men hendelsene som skjer ute i Europa kaster skygger over sommeridyllen, og tvinger noen av gjestene til å ta standpunkt.

10:30(11:30)

> På tur med Dag Otto

Norsk underholdningsserie fra 2018. Dag Otto har invitert med seg youtuberne Prebz og Dennis på maraton i Skottland. Lykke til!. Maraton. Dag Otto har bestemt seg for å realisere sine villeste drømmer før han blir gammel og dør. Kristian Ødegård har sagt ja til å være med på galskapen. Sammen drar de to på tur i inn- og utland med kjente gjester.

11:30(18:30)

> Sykkel: Tour de France - 15. etappe

Sykkelritt fra Frankrike. 15. etappe LIMOUX - PRAT D’ALBIS (185 km). Flere mindre klatringer skal overstiges i starten før avslutningen på en smal og svingete vei opp Prat d'Albis. Etappen teller i alt 4700 vertikale meter!. Kommentatorer: Christian Paasche og Johan Kaggestad.

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(20:00)

> Rampehundene

Britisk livsstilsserie fra 2019. Hunden Charlie er en skikkelig rebell. Eieren Vicky tenkte det skulle gå greit å håndtere en liten hund, men Charlie terroriserer alt som beveger seg. Storbritannia er et hundeelskende land, men hva skjer når den opprinnelige lykken ender i kaos? Heldigvis er det hjelp å få. Hundetrener Graeme Hall har mer enn ti års erfaring i å skape harmoni mellom hund og eier.

20:00(21:00)

> Min første ferie

Norsk realityserie fra 2018. Vi blir med kompisene Aslak Ole og Jo Magne fra Kautokeino på svømmetrening på Aruba. Janne og sønnen Dag Kenneth rømmer fra naturen i Trøndelag til kulturen i Budapest. Vi møter nordmenn som aldri før har vært på ferie utenfor Norges grenser.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:35)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:35(21:45)

> Tour de France: Magasinet

Norsk sykkelmagasin.

21:45(23:45)

> STHLM Requiem

Svensk krimserie fra 2017. En kvinnelig student som har vært forsvunnet i to år, blir funnet begravd i Slussenbygget. Den gamle saken påvirker også Alex på et personlig plan. Cinerama. Etter en tragisk bilulykke begynner Fredrika Bergman å jobbe som sivil etterforsker i politiet. Her blir hun en del av en etterforskningsgruppe som løser drapssaker i et voldelig Stockholm. Gjennom fem episoder skildres fem saker som påvirker etterforskningsgruppen både personlig og yrkesmessig.

23:45(00:15)

> Singel

Norsk dokusåpe fra 2018. Marion og Renata fortsetter partykjøret i London. Amalie har endelig fri og slår seg løs på byen i Bergen. Singel» er tilbake med ny sesong og nye single. De bruker mobilene sine til å filme alt som skjer og gir oss et ærlig innblikk i de mange ulike sidene ved det å være ung og singel i Norge i dag.

00:15(01:20)

> Innocent

Britisk spenningsserie fra 2018. David er fast bestemt på å kjempe for å få sitt gamle liv tilbake, samtidig som han sverger på å finne personen som drepte hans kone. David Collins har tilbrakt syv år i fengsel, dømt for drapet på sin egen kone. Når han blir uventet løslatt, og politiet skal gjenåpne saken, må David kjempe for å få sitt gamle liv tilbake.

01:20(02:15)

> Zoo

Amerikansk science-fiction-serie fra 2017. Mitch forsøker å redde Clementine fra fangenskap. En titt inn i fortiden til Jacksons søster Abigail, avslører hybridenes opprinnelse. Oz is Oz. 10 år har gått siden dyrene ble kurert, til den høye prisen av at menneskeheten måtte steriliseres. Nå tuer en ny fare: Hybridene, en hær av laboratorieskapte skapninger har satt seg fore å ødelegge alle menneskene på jorden!

02:15(03:10)

> Elementary

Amerikansk dramaserie fra 2018. Holmes og Watson møter sin største utfordring til dags dato, når en drapsetterforskning truer med å ødelegge partnerskapet deres. Whatever Remains, However Improbable. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker.

03:10(05:25)

> Mordene i Sandhamn

Svensk krimserie. Det er tid for årets seilerleir på Knarrholmen, og stemningen er forventningsfull, men Benjamin blir umiddelbart de eldre barnas hakkekylling. Samtidig er det noen som lurer i skyggene og overvåker hvert skritt barna tar. I sanningens namn. Svensk krimserie om politimannen Thomas Andreasson og jusristen Nora Linde, som prøver å løse drapssaker i den svenske skjærgården.

05:25(05:54)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Random Acts of Failure.