Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

06:30(06:55)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. God morgen Norge byr på møte med aktuelle gjester, kokkekunst, og live musikk hver morgen fra mandag til fredag - direkte fra Aker Brygge.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Møte med aktuelle gjester.

12:00(13:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsserie fra 2016. Familien på fire trenger oppussing av stue. Tid for hjem tar saken. Familien har kjøpt nytt hus, og etter 4 måneder med stuen full av pappesker er det på tide å få orden på stue og spisestue. Familien på fire trenger oppussing av stue. Tid for hjem tar saken. Familien har kjøpt nytt hus, og etter 4 måneder med stuen full av pappesker er det på tide å få orden på stue og spisestue. Klassisk og elegant skal det bli, og episodens designer er Aina Sollie Steen. Her skal vi kvitte oss med utdaterte bueåpninger og 80-tallstapet, og lage en moderne lun stueløsning. Du får se hvordan vi maler med en helt ny kalkmaling, lager lun atmosfære med fine eikematerialer og ellers møblerer for en sosial og aktiv familie.

13:00(13:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2016. Norges mest kjente sjimpanse Julius har fått en alvorlig rift i leppa og må opereres. Julius har aldri tidligere blitt lagt i narkose - vil han tåle det?. Norges mest kjente sjimpanse Julius har fått en alvorlig rift i leppa og må opereres. Julius har aldri tidligere blitt lagt i narkose - vil han tåle det?

13:30(14:30)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2015. Candice og James er uenige, skal de bli boende i huset etter at Jillian har fpusset opp, eller skal de velge en av de innflytningsklare eiendommene Todd har funnet til dem?. Candice og James er uenige, skal de bli boende i huset etter at Jillian har fpusset opp, eller skal de velge en av de innflytningsklare eiendommene Todd har funnet til dem?

14:30(15:30)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2015. En ungkarsleilighet ved sjøen må tilpasses det at de er to som skal bo der. En ungkarsleilighet ved sjøen må tilpasses det at de er to som skal bo der.

15:30(16:00)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2010. Da Fredde inviterer på en enkel hverdagsmiddag som blir ganske så overdådig, kan ikke Alex være dårligere. Da Fredde inviterer på en enkel hverdagsmiddag som blir ganske så overdådig, kan ikke Alex være dårligere.

16:00(16:30)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2010. Fredde er redd han skal miste håret, og tror at alle studerer hans stigende hårfeste til enhver tid. Han tester ulike hodeplagg og preparater, noe som dessverre fører til diverse uønskede bieffekter. Fredde er redd han skal miste håret, og tror at alle studerer hans stigende hårfeste til enhver tid. Han tester ulike hodeplagg og preparater, noe som dessverre fører til diverse uønskede bieffekter.

16:30(17:00)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2016. Masons forsøk på å få babyen til å løsrive seg fra Dempsey, blir vanskelig på grunn av minnene om Beth. Masons forsøk på å få babyen til å løsrive seg fra Dempsey, blir vanskelig på grunn av minnene om Beth.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2016. Robbo setter klare regler for Jasmine, og Raffy konfronterer Coco med at hun har neglisjert Ryder. Robbo setter klare regler for Jasmine, og Raffy konfronterer Coco med at hun har neglisjert Ryder.

17:30(18:30)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsserie. Denne uken går Tid for hjem utendørs, og Kjersti skal designe hage av et svært trist og uferdig inngangsparti som er mer som en steinørken. Denne uken går Tid for hjem utendørs, og Kjersti skal designe hage av et svært trist og uferdig inngangsparti som er mer som en steinørken.

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(19:30)

> Dagens God morgen Norge

Norsk aktualitetsprogram fra 2018. Høydepunkter fra dagens God morgen Norge-sending.

19:30(20:00)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. Politimester Kaare drar til fjells for å være dommer når den frivillige redningstjenesten Norske Redningshunder skal ha sine prøver for å godkjenne nye og gamle redningshunder. Politimester Kaare drar til fjells for å være dommer når den frivillige redningstjenesten Norske Redningshunder skal ha sine prøver for å godkjenne nye og gamle redningshunder. I et fiktivt skred ligger flere personer nedgravd, og mye står på spill for hundeførerne som har trent i lang tid for å kunne være med på oppdrag når det virkelig gjelder.

20:00(21:00)

> På tur med Dag Otto

Norsk underholdningsserie fra 2018. Didrik og Emil Solli-Tangen lar seg overtale til å gjennomføre tungtvannsekspedisjonen på nytt sammen med Dag Otto og Kristian. Om aksjonen blir like vellykket som orginalen, gjenstår å se. Didrik og Emil Solli-Tangen lar seg overtale til å gjennomføre tungtvannsekspedisjonen på nytt sammen med Dag Otto og Kristian. Om aksjonen blir like vellykket som orginalen, gjenstår å se.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(22:40)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2018. Forpakterne er klar for en ny uke på Gjedtjernet gård og man spekulerer igjen på hvem som blir den nye storbonden. Forpakterne er klar for en ny uke på Gjedtjernet gård og man spekulerer igjen på hvem som blir den nye storbonden. Etter så mange uker sammen, skulle man tro en kjente hverandre godt, men en godt bevart hemmelighet sjokkerer deltagerne. En tidligere forpakter er på vei til gården fra Torpet og de andre frykter at det er en sterk konkurrent, men det kan være en fordel å få hjelp nå som gården står i fare.

22:40(23:40)

> Truls à la Hellstrøm

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Truls og Eyvind tar turen til Finnmark for å overraske kresne reineiere med et førsteklasses måltid av reinsdyrkjøtt på en måte de aldri har smakt tidligere. Truls og Eyvind tar turen til Finnmark for å overraske kresne reineiere med et førsteklasses måltid av reinsdyrkjøtt på en måte de aldri har smakt tidligere. På reisen blir de bedre kjent med den samiske kulturen og deres lidenskap for reindriften.

23:40(00:40)

> Dokument 2: De bortgjemte

Norsk dokumentar fra 2018. Kreftlege Øystein Fluge ved Haukeland Universitetssykehus har kanskje funnet løsningen på ME-gåten. Fluge oppdager ved en tilfeldighet at en kreftmedisin også kan ha effekt på ME-rammede. Kreftlege Øystein Fluge ved Haukeland Universitetssykehus har kanskje funnet løsningen på ME-gåten. Fluge oppdager ved en tilfeldighet at en kreftmedisin også kan ha effekt på ME-rammede. Et stort forskningsprosjekt settes i gang for å dokumentere funnene. Samtidig møter vi ME-pasienter som ikke greier å arbeide, studere eller være foreldre.

00:40(01:35)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. En kvinne blir bortført i Yakima, Washington, samtidig som levninger blir funnet i en elv. BAU-teamet mistenker at gjerningspersonen er drevet av en forskrudd moralsk overbevisning. En kvinne blir bortført i Yakima, Washington, samtidig som levninger blir funnet i en elv. BAU-teamet mistenker at gjerningspersonen er drevet av en forskrudd moralsk overbevisning. Samtidig får Reid en ubehagelig telefon, og teamet ønsker veteran-spesialisten Stephen Walker velkommen i gjengen

01:35(02:30)

> Hawaii Five-0

Amerikansk spenningsserie. Temaet etterforsker drapet på en eiendomsmegler, som blir funnet nedgravd på en av eiendommene han skal selge. Dannys mor kommer på uventet besøk, og har med seg en svært overraskende nyhet. Temaet etterforsker drapet på en eiendomsmegler, som blir funnet nedgravd på en av eiendommene han skal selge. Dannys mor kommer på uventet besøk, og har med seg en svært overraskende nyhet.

02:30(03:25)

> Blindspot

Amerikansk spenningsserie fra 2015. Weller drar på en utfordrende jakt etter sannheten. Samtidig tyr Jane til hjelp fra en tidligere mistenkt angående Oscar, mens de andre i teamet kjemper for å hjelpe en god venn. Weller drar på en utfordrende jakt etter sannheten. Samtidig tyr Jane til hjelp fra en tidligere mistenkt angående Oscar, mens de andre i teamet kjemper for å hjelpe en god venn.

03:25(04:20)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2015. En kvinne blir funnet drept, og alt tyder på at seriemorderen Thomas Wilder er på ferde igjen. Danny og Baez oppsøker hans mor, men Wilder truer Dannys familie. En kvinne blir funnet drept, og alt tyder på at seriemorderen Thomas Wilder er på ferde igjen. Danny og Baez oppsøker hans mor, men Wilder truer Dannys familie. Nicky er bekymret fordi demonstranter på colleget hennes planlegger å fornærme Frank under en tale han skal holde på colleget hennes. Hun prøver å få ham til å avlyse talen.

04:20(05:30)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada.

05:30(06:00)

> Dagens God morgen Norge

Norsk aktualitetsprogram fra 2018. Høydepunkter fra dagens God morgen Norge-sending.