Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> The Odd Couple

Amerikansk komiserie fra 2016. Slasken Oscar og den ekstremt ryddige streitingen Felix er to tidligere skolekamerater som plutselig blir romkamerater etter at de begge blir skilt. I denne del: Med hjelp fra Murph, bestemmer Oscar seg for å holde en stor fest, samtidig som Felix skal overnatte hos Emily. Oscar oppdager at han ikke helt kan feste slik han gjorde før, mens Felix oppdager at han og Emily ikke er helt kompatible i sengen.

06:30(06:55)

> Nyhetene

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

12:00(13:00)

> Masterchef Sverige

Svensk realityserie. Svenske amatørkokker skal vise sine kulinariske kunnskaper for en jury bestående av stjernekokkene Markus Aujalay, Leif Mannerström og Per Morberg. Ingen er trygge, og det gjelder å hele tiden prestere på toppnivå for å få bli med videre i konkurransen.

13:00(13:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. "Dyrepasserne" er en familievennlig dokumentarserie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. I denne del: En stor tragedie rammer Julius og sjimpanseflokken i fredagens sesongpremiere av «Dyrepasserne». Men heldigvis er det også mye å glede seg over i Dyreparken i Kristiansand. Dyrepasser Olav opplever et av sine virkelig store øyeblikk når han er med på sin første surikatfødsel.

13:30(14:30)

> Mitt drømmehjem

Kanadisk livsstilsserie fra 2015. Brødrene Drew og Jonathan Scott finner rimelige og stusselige hjem som de pusser opp til drømmehus for par som har en beskjeden kreditt. Drew er en kjekk eiendomsmegler som er ekspert på å finne stygge hus med stort potensiale. Tvillingbroren Jonathan er en ambisiøs entreprenør som kan forvandle det verste krypinn til et drømmehjem.

14:30(15:30)

> Bolighjelpen

Kanadisk realityserie. Designer Hilary Farr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller Davids som vinner.

15:30(16:00)

> Matkontrollen

Norsk forbrukermagasin fra 2017. «Matkontrollen» retter et kritisk søkelys på matvarebransjen, og jobber for å sikre nordmenn trygg og god mat til riktig pris. Ikke alt ved norsk matproduksjon er som vi tror. Fortsatt lar vi oss lure til å betale dyrt for dårlig mat. Og er egentlig den billige maten så ille som mange tror? I denne del: Grønne poteter er giftige og kan gjøre deg alvorlig syk. Matkontrollen avslører hvor mye giftige poteter som er til salgs, og konfronterer kjedene. I tillegg blir det test av sukkerinnholdet i såkalte sunne smoothies og tips til hvordan best tilberede fisk.

16:00(16:30)

> TV 2 hjelper deg

Norsk forbrukermagasin fra 2017. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester. I denne del: TV 2 hjelper deg har sjekket hvor rent det er på treningssenterne, og funnet bakterier du ikke har lyst til å møte på. Og Apple innrømmer at de har gjort enkelte modeller tregere med vilje, men du må likevel betale for å gjøre telefonen din rask igjen.

16:30(17:00)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

17:30(18:30)

> Alt er lov

Norsk underholdningsprogram fra 2015. Det blir mye lek, moro, show og feelgood for hele familien når seks deltakere på to lag får prøve seg på morsomme og underholdende selskapsleker. I denne del: Cecilie Steinmann Neess får et ublidt møte med en bryter, Marit Voldsæter bruker kroppen som et levende alfabet - og så er det klart for julefeiring på skråplanet. I "På skråplanet" er duket for en spesiell julefeiring.

18:30(18:45)

> Nyhetene

18:45(18:50)

> Været

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

19:00(20:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2015. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om. I denne del: NRKs Ingrid Gjessing Linhave, Dag Otto Lauritzen og humorduoen Adam & Tore er klar for quizkonkurranse i Huskestue.

20:00(21:00)

> Norske talenter

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Den ultimate talentkonkurransen der man kan delta med hvilket som helst talent. Dommerpanelet består av Mia Gundersen, Janne Formoe, Mona Berntsen, Bjarne Brøndbo. Programleder Solveig Kloppen følger alt backstage. I denne del: Det syder av spenning i Norske talenter, når 12 nye deltagere er klare for å overbevise dommerne.

21:00(21:20)

> Nyhetene

21:20(21:25)

> Været

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

21:40(22:15)

> Norske talenter

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Den ultimate talentkonkurransen der man kan delta med hvilket som helst talent. Dommerpanelet består av Mia Gundersen, Janne Formoe, Mona Berntsen, Bjarne Brøndbo. Programleder Solveig Kloppen følger alt backstage.

22:15(00:55)

> American Sniper

Amerikansk actiondrama fra 2014. Bradley Cooper, Sienna Miller. Den amerikanske skarpskytteren Chris Kyle har blitt en legende i marineinfanteriet takket være sin innsats på slagmarken i Irak. Men på hjemmebane, etter endt oppdrag, strever han med å finne seg til rette i hverdagen, og forholdet til familien blir stadig vanskeligere. Aldersgrense: 15 år.

00:55(03:00)

> I Am Legend

Amerikansk action fra 2007. Will Smith, Alice Braga. I 2009 gikk et medisinsk eksperiment galt, og det meste av Jordens befolkning er utslettet. I New York er Robert Neville det eneste mennesket igjen. Men han er ikke alene. Muterte ofre for epidemien lurer i mørket, og Robert må kjempe for livet. Aldersgrense: 15 år.

03:00(04:00)

> The Guilty

Britisk krimminiserie. Etterforsker Maggie Brand undersøker forsvinningen til femåringen Callum Reid, som forsvant på en fest i nabolaget i 2008. Maggie måtte gi opp saken, da hun var gravid. Saken ble aldri løst, og Callum ble aldri funnet. Fem år senere blir liket av et barn funnet begravet i nærheten av Callums barndomshjem, og marerittet er i gang på nytt. Vi følger historien både i nåtid og flere år tilbake i tid. I denne del: Maggie er besatt av å finne ut hva som skjedde med Callum og risikerer samtidig sitt eget, lykkelige familieliv i prosessen.

04:00(05:00)

> The Guilty

Britisk krimminiserie. Etterforsker Maggie Brand undersøker forsvinningen til femåringen Callum Reid, som forsvant på en fest i nabolaget i 2008. Maggie måtte gi opp saken, da hun var gravid. Saken ble aldri løst, og Callum ble aldri funnet. Fem år senere blir liket av et barn funnet begravet i nærheten av Callums barndomshjem, og marerittet er i gang på nytt. Vi følger historien både i nåtid og flere år tilbake i tid. I denne del: Maggie drar til Tyskland for å møte Callums tyske barnepike, Nina, som fikk et sammenbrudd etter Callums forsvinning. I 2008 fortalte hun etterforsker Singer at hun ble presset av Byrne til å stjele familien Reids kredittkort, men hun nektet. Hun forteller Maggie at Singer presset henne til å angi Byrne, som derfor tok sitt eget liv - før Callum ble drept. Med Byrne sjekket ut av saken, oppdager Claire at teppet som ble funnet rundt Callum stammer fra hennes eget hjem. Maggie kaller Claires mann Daniel inn til avhør.

05:00(06:00)

> Syrror

Svensk dramaserie fra 2016. Vi følger fire sykepleierne på et av Stockholms største akuttmottak, med en hverdag preget av dramatikk, romantikk og tøffe avgjørelser. I denne del: En jente kommer inn på sykehuset med forgiftningssymptomer, og hennes mor hevder hun ikke vet hvordan datteren ble forgiftet. Malin forsøker å nøste opp i saken. Julia på sin side, havner midt i et trekantdrama når en beruset kvinne, hennes mann og elskeren må ha medisinsk hjelp, etter et realt slagsmål.