Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:01(06:11)

> Lille Jack

Britisk barneprogram. Reis på magiske eventyr med den søte og nysgjerrige babyen Lille Jack. Lille Jack liker å klappe. Reis på magiske eventyr med den søte og nysgjerrige babyen Lille Jack.

06:11(06:13)

> Polly Pocket

Kanadisk animasjonsserie. No Cuts. Polly har en magisk medaljong som gjør at hun og vennene hennes kan krympe seg ned i bitteliten størrelse!

06:13(06:15)

> Polly Pocket

Kanadisk animasjonsserie. Movie Splash. Polly har en magisk medaljong som gjør at hun og vennene hennes kan krympe seg ned i bitteliten størrelse!

06:15(06:27)

> Polly Pocket

Kanadisk animasjonsserie. Cookie Caper. Polly har en magisk medaljong som gjør at hun og vennene hennes kan krympe seg ned i bitteliten størrelse!

06:27(06:37)

> Vennebyen

Barne-TV-serie. Ballen som forsvant. Vennebyen er et varmt og vennlig sted hvor dyr og mennesker lever sammen i harmoni.

06:37(06:45)

> Villmark uten voksne

Norsk barneserie fra 2018. Sekstenåringene Isak og Simon er gale etter å gå på tur. i villmarka. Nå skal de ut på sitt livs eventyr, men de var nok ikke forberedt på hvor mye mat man må pakke når man skal klare seg uten foreldre i to hele måneder. Turgale tenåringer. Sekstenåringene Isak og Simon er gale etter å gå på tur. i villmarka. Nå skal de ut på sitt livs eventyr, men de var nok ikke forberedt på hvor mye mat man må pakke når man skal klare seg uten foreldre i to hele måneder.

06:45(07:45)

> Sommer i Dyreparken

Norsk underholdningsprogram. Henriette Stenstrup, Else Kåss Furuseth og Sigrid Bonde Tusvik skal mat "pippi" aper sammen med Marcus og Martinus. Plumbo Lars-Erik og Tojii står for sanginnslagene i Kjuttaviga i sommerens siste program. Henriette Stenstrup, Else Kåss Furuseth og Sigrid Bonde Tusvik skal mat "pippi" aper sammen med Marcus og Martinus. Plumbo Lars-Erik og Tojii står for sanginnslagene i Kjuttaviga i sommerens siste program.

07:45(09:50)

> Polarekspressen

Amerikansk animasjonsfilm fra 2004. Det er julekveld. Chris ligger våken på rommet sitt og lytter etter de kimende klokkene på julenissens slede. Plutselig hører han et dundrende brøl og utenfor huset venter en overraskelse. Det er julekveld. Chris ligger våken på rommet sitt og lytter etter de kimende klokkene på julenissens slede. Plutselig hører han et dundrende brøl og utenfor huset venter en overraskelse. Et enormt damptog som inviterer ham til å bli med til selveste Nordpolen!

09:50(10:55)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. MacGyver får i oppdrag å lede et prosjekt, og partneren til MacGyver får seg en stor overraskelse. Second Chance. MacGyver får i oppdrag å lede et prosjekt, og partneren til MacGyver får seg en stor overraskelse.

10:55(12:00)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. En nådeløs Murdoc ber om MacGyvers hjelp for å befri sin uskyldige søster, som blir holdt som fange av organisasjonen "Homicide International Trust". Halloween Knights. En nådeløs Murdoc ber om MacGyvers hjelp for å befri sin uskyldige søster, som blir holdt som fange av organisasjonen "Homicide International Trust".

12:00(14:30)

> V-cup, alpint: Utfor

Alpint Fra Wengen og verdenscupen i alpint, der blant andre Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud skal måle krefter med verdenseliten. Fra Wengen og verdenscupen i alpint, der blant andre Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud skal måle krefter med verdenseliten.

14:30(15:00)

> Oppgrader!

Norsk underholdningsserie. Den musikalske og engasjerte familien Johansen fra Drammen får Sigurd på besøk og er klare for å spille. Den musikalske og engasjerte familien Johansen fra Drammen får Sigurd på besøk og er klare for å spille.

15:00(15:30)

> Oppgrader!

Norsk underholdningsserie. Sigurd drar hjem til familien Sørby utenfor Drammen, og de satser både kaffetrakteren sin og to gamle lenestoler. Sigurd drar hjem til familien Sørby utenfor Drammen, og de satser både kaffetrakteren sin og to gamle lenestoler.

15:30(16:00)

> Oppgrader!

Norsk underholdningsserie. Familien Jackobsen satser intet mindre enn all belysningen i hjemmet sitt når de skal spille quiz med Sigurd. Familien Jackobsen satser intet mindre enn all belysningen i hjemmet sitt når de skal spille quiz med Sigurd.

16:00(17:00)

> Tjukken & Lillemor

Norsk dokumentarserie fra 2018. Truls og Cecilie må ta farvel med med sine nærmeste, for nå skal de reise ned til Argentina og dra inn til Andesfjellene. Truls og Cecilie må ta farvel med med sine nærmeste, for nå skal de reise ned til Argentina og dra inn til Andesfjellene. Truls reagerer fort på den tynne lufta og Cecilie merker at savnet til barna blir mye værre enn hun hadde forestilt seg.

17:00(18:00)

> The Voice - Norges beste stemme

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Ni spente artister er klare for å gi det de er god for, og for å prøve å få mentorene til å snu seg i stolene sine. Ni spente artister er klare for å gi det de er god for, og for å prøve å få mentorene til å snu seg i stolene sine.

18:00(18:30)

> The Voice - Norges beste stemme

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Ni spente artister er klare for å gi det de er gode for, og for å prøve å få mentorene til å snu seg i stolene sine. Ni spente artister er klare for å gi det de er gode for, og for å prøve å få mentorene til å snu seg i stolene sine.

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(20:00)

> Min første ferie

Norsk realityserie fra 2018. Mamma Benita og datteren Cassandra får endelig oppleve badeglede og kvalitetstid på Kreta, mens dyrevennene Tone og pappa Magne Harald får kultursjokk i Marrakech. Mamma Benita og datteren Cassandra får endelig oppleve badeglede og kvalitetstid på Kreta, mens dyrevennene Tone og pappa Magne Harald får kultursjokk i Marrakech.

20:00(21:00)

> Hver gang vi møtes

Norsk underholdningsprogram fra 2019. I kveldens episode er det artisten Trine Rein vi får blir bedre kjent med. I 1993 lanserte hun sitt debutalbum «Finders Keepers» og hennes første singel «Just Missed the Train». Trine Rein. I kveldens episode er det artisten Trine Rein vi får blir bedre kjent med. I 1993 lanserte hun sitt debutalbum «Finders Keepers» og hennes første singel «Just Missed the Train». På mindre enn to måneder passerte albumet 50.000 solgte – tre ganger platina.

21:00(21:20)

> Nyhetene og Sporten

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:30)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:30(22:00)

> Hver gang vi møtes

Norsk underholdningsprogram fra 2019. I kveldens episode er det artisten Trine Rein vi får blir bedre kjent med. I kveldens episode er det artisten Trine Rein vi får blir bedre kjent med.

22:00(22:30)

> God kveld Norge

Norsk talkshow fra 2019. Svenske Gunilla Persson åpner dørene til sitt nye hjem etter husbrannen, og Dorthe Skappel utfordres til duett av Trine Rein. Svenske Gunilla Persson åpner dørene til sitt nye hjem etter husbrannen, og Dorthe Skappel utfordres til duett av Trine Rein.

22:30(23:30)

> Skavlan

Norsk talkshow fra 2019. Fredrik Skavlan har tatt med seg talkshowet sitt og flyttet til TV 2, og her fortsetter han å by på sterke historier og spennende intervjuer på lørdagskvelden.

23:30(02:00)

> Crazy, Stupid, Love.

Amerikansk romantisk komedie fra 2011. Sjenerte Cal blir dumpet av sin kone og drukner sine sorger på puben. Der får han kontakt med Jacob som lærer ham kunsten å sjekke damer. Sjenerte Cal blir dumpet av sin kone og drukner sine sorger på puben. Der får han kontakt med Jacob som lærer ham kunsten å sjekke damer. Cal blir snart ekspert, men lengter tilbake til kona, samtidig som proffsjekker'n Jacob støter på ekte kjærlighet.

02:00(04:35)

> Familien, August: Osage County

Amerikansk drama fra 2013. Den frittalende Violet Weston er en vanskelig kvinne å leve med, og hennes forkjærlighet for piller og alkohol gjør ikke akkurat ting lettere. Den frittalende Violet Weston er en vanskelig kvinne å leve med, og hennes forkjærlighet for piller og alkohol gjør ikke akkurat ting lettere. Når den plagede dikterektemannen hennes begår selvmord, samles resten av familien, deriblant døtrene Ivy, Karen og Barbara samt søsteren Mattie Fae, for første gang på mange år. Jo mer tid de tilbringer sammen, jo mer tvinges Weston-kvinnene til å se nærmere på seg selv og livene sine.

04:35(05:30)

> The Good Doctor

Amerikansk dramaserie fra 2018. Glassman holder på å hente seg inn igjen etter en operasjon, og Shaun og Morgan må komme seg gjennom en lang vakt på legevakten. 36 hours. Glassman holder på å hente seg inn igjen etter en operasjon, og Shaun og Morgan må komme seg gjennom en lang vakt på legevakten.