Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2019. Colby må trå varsomt når det gjelder Mackenzies anklager, og Robbo gjør noe farlig for å gjøre det tryggere for seg selv. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

06:30(06:55)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending.

12:00(12:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. I kveldens episode fortsetter dyrepasserne sin spektakulære reise gjennom Kenya. I forrige uke støtet de på en stor flokk elefanter de fryktet ville velte bilen. Denne gangen får de nærkontakt med rovdyrene på savannen. En familievennlig serie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

12:30(13:00)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. Vi blir kjent med et helt spesielt dyr, nemlig tapiren Åse. Tapiren Åse plages av en stor verkebyll på kinnet, og dyrlege Rolf Arne tilkalles for å finne ut hva som er galt. En familievennlig serie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

13:00(13:55)

> Veterinærene

Svensk dokusåpe fra 2014. Kalle og Maria i Skånes dyrepark forsøker å hente inn parkens grevlinger. En helseundersøkelse venter. Katten Curry har problemer med å tisse. Susanne tar katten med til dyrlegen. Følg det dramatiske arbeidet til svenske veterinærer når de hjelper dyr som enten er syke eller skadet. «Veterinærene» er en svensk dokumentarserie om veterinærer rundt i Sverige og deres daglige arbeid på dyrehospitaler, dyreklinikker og i dyreparker. Vi følger dem når de prøver å hjelpe syke eller skadde dyr. Veterinærer møter mange forskjellige typer dyr, store og små, og må også sette seg inn i eierens historier.

13:55(15:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2019. Marc er lei av oppussing etter årevis med prosjekter. Men Lisa elsker beliggenheten til huset de bor i, og ser potensialet i det. Jillian designer blant annet en drøm av en lagringsplass. Lisa & Marc. Designer Jillian Harris og eiendomsmegler Todd Talbot gir huseiere i Vancouver den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? Todd bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Jillian viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Jillian eller Todd som vinner.

15:00(16:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2017. En overfylt hytte med et bittelite kjøkken får en ny løsning! Den store familien tilbringer mye tid på hytta, men kjøkkenet er lite , det er trangt rundt bordet og en diger peis tar mye plass. Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig.

16:00(17:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2019. Det blir både latterkrampe og straff som gjør vondt når Jan Bøhler, Henriette Steenstrup og John Brungot er gjester i studio. Tema er 2018 og litteratur. 2018 og litteratur. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2019. Irenes mentale tilstand henger i en tynn tråd, og Raffy og Ryder fortsetter å vokse fra hverandre. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

17:30(18:30)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2018. I sesongens første program, er det en stue i et eldre herskapshus som skal bli nytt. Alle flatene er slitte, og planløsningen fungerer dårlig for en moderne familie. Bli med på en ny sesong med oppussing. Kjersti og gjengen gir oss inspirasjon, gode råd og mye godt humør!

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(20:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2019. Latteren sitter løst i studio når Else Kåss, Arthur Berning og Rolf Kristian Larsen kommer på besøk. Tema er norsk grammatikk og kroppslære. Norsk gramatikk og kroppslære. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

20:00(20:30)

> Helsekontrollen

Norsk forbrukermagasin fra 2019. Uten helsefaglig utdanning, kan du sprøyte fremmedlegemer inn i ansiktet på folk, helt lovlig. Helsekontrollen har møtt to jenter som har fått leppene skadet av feilinjiserte fillere. I Helsekontrollen skal TV 2 gi deg svaret på hvilke produkter og helsetjenester som holder det de lover, avsløre de som lurer deg og konfrontere de ansvarlige.

20:30(21:00)

> TV 2 hjelper deg

Norsk forbrukermagasin fra 2019. Aud ble presset til å pusse opp huset for 300 000 kroner. Da TV 2 hjelper deg var på besøk begynte ting plutselig og skje. Og vi tester den brettbare mobilen til Samsung og populære kjøkkenmaskiner. TV 2 sitt forbrukerprogram hjelper seerne med aktuelle forbrukersaker og presentasjoner av produkttester. I en årrekke har TV 2 sitt forbrukerprogram hjulpet seerne med aktuelle forbrukersaker og prenentasjoner av produkttester. Programmet hjelper blant annet dem som ikke får det de har krav på.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(22:40)

> Mellom oss

Norsk dramaserie fra 2019. Merete og Nanna drar til Oslo for å holde et foredrag, og lar mennene bli igjen i København. Presentasjonen går bra, men resten av turen blir katastrofal. What happens in Vegas. Kjærligheten tåler alt, sies det, men gjør den det? Hvor ærlig skal man være når ønsker og drømmer er på kollisjonskurs? Eller når man innser at det er flest hverdager i livet og fristelser lurer på andre siden av gjerdet?

22:40(23:10)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2019. Fredde faker utbrenthet for å få mer tid til andre interesser, men innser snart at han har gjort en tabbe. Vi følger parene Alex og Anna, og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden, som strever med livets små og store spørsmål.

23:10(00:10)

> På tur med Dag Otto

Norsk underholdningsserie fra 2015. En hemmelig drøm om å leve som Lawrence of Arabia i Jordan skal oppfylles av Dag Otto. Med på turen er Kristian Ødegård og gjestene Tore og Adam. Dag Otto er veldig fan av Lawrence of Arabia. Lawrence of Arabia. Dag Otto Lauritzen har bestemt seg for å realisere sine villeste drømmer før han blir gammel og dør. Kristian Ødegård har sagt ja til å være med på galskapen.

00:10(01:10)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2019. Latteren sitter løst i studio når Else Kåss, Arthur Berning og Rolf Kristian Larsen kommer på besøk. Tema er norsk grammatikk og kroppslære. Norsk gramatikk og kroppslære. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

01:10(02:10)

> Baywatch

Amerikansk dramaserie fra 1993. En Hollywood-produsent besøker Baywatch og bestemmer seg for å lage et TV-show basert på livredning. Rescue bay. Følg det dramatiske livet til de veldreide badevaktene på Santa Monica Beach.

02:10(03:05)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie fra 2017. Liket av en diamantsmugler blir stjålet fra en gravplass, og Five-0 sporer opp partneren hans. Han viser seg å ikke ville la seg stoppe av noe i sitt forsøk på å få fatt i det siste smuglerpartiet deres. Na keiki a Kalaihaohia. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender.

03:05(04:05)

> Okkupert

Norsk spenningsserie fra 2014. Jesper Berg fortsetter som landets statsminister inne fra den amerikanske ambassaden, men amerikanerne er ikke særlig begeistret for Jesper Berg sin politikk. Desember - del 1. Norge i nær fremtid: Statsminister Jesper Berg har av miljøhensyn stengt landets olje- og gassproduksjonen, noe som har ført til en energikrise i hele Europa. Russland får derfor i oppdrag fra EU å gå inn i Norge og ta kontroll over oljeproduksjonen. Hvordan skal statsminister Berg forholde seg til en slik situasjon, og hvordan reagerer det norske folk på å være okkupert av en annen statsmakt?

04:05(05:00)

> The Good Doctor

Amerikansk dramaserie fra 2017. Kirurgteamet blir først imponert av en sjarmerende ung lege, men når han viser sitt sanne ansikt havner de i en ømfintlig situasjon. Sacrifice. En ung autistisk kirurg med ekstraordinære egenskaper rekrutteres til kirurgisk barneavdeling ved et prestisjefylt sykehus. Men problemstillingen kommer for dage: Kan en person uten evne til å relatere til andre mennesker redde liv?

05:00(06:00)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2018. En tidligere betjent oppsøker Frank på en restaurant, og gir ham dårlig samvittighet for at hun ble avskjediget. Han prøver derfor å få henne ansatt igjen. Milestones. Etter at Jamie og Eddie kunngjorde sin forlovelse forrige sesong stilles det nå spørsmål i Regan-familien om hvordan de nå skal kunne jobbe sammen i politiet.