Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:25)

> Anger Management

Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament – til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. I denne del: Lindsay Lohan ber Charlie om å bli hennes terapeut og de to innleder et turbulent forhold.

06:25(07:10)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Garth Brooks opptrer, og Robin Roberts snakker om brystkreft.

07:10(08:00)

> Hele Norge baker

Norsk realityserie. Tolv lidenskapelige og særdeles kompetente deltagere konkurrerer om å bli Norges beste amatørbaker. Dommere er Pascal Dupuy og Øyvind Lofthus. I denne del: Det er semifinale på Bogstad gård, og nå står kun dagens to utfordringer mellom deltakerne og en finaleplass. Dommernes forventninger til de fire semifinalistene er skyhøye. Signaturbaksten er å lage en kake med skjult mønster, der mønsteret avsløres når man deler opp kaken. Her er det ikke bare utseendet som teller, smaken skal også være uovertruffen. Kaken de skal lage i dagens tekniske oppgave er en fransk Savarin-kake som skal dynkes i rom. Ingen av deltakerne har laget denne kaken før, så her gjelder det å lese oppskriften nøye.

08:00(08:55)

> Million Dollar Listing New York

Amerikansk realityserie. Eiendomsmarkedet er mer luksuriøst enn noensinne, med toppleiligheter på Manhatten som selges til 40 millioner dollar, og nybygg som budsjetteres til over 180 millioner dollar. Mellom det intense meglerlivet venner Fredrik seg til livet som en gift mann og har baby på hjernen. Ryan legger singellivet på hyllen, mens Luis også vokser opp, både på et personlig og profesjonelt plan. I denne del: Fredrik og Ryans turbulente forhold blir satt på prøve, både personlig og profesjonelt, når Fredrik og ektemannen Derek overrasker Ryans forlovede med en provoserende forespørsel.

08:55(10:00)

> Million Dollar Listing New York

Amerikansk realityserie. Eiendomsmarkedet er mer luksuriøst enn noensinne, med toppleiligheter på Manhatten som selges til 40 millioner dollar, og nybygg som budsjetteres til over 180 millioner dollar. Mellom det intense meglerlivet venner Fredrik seg til livet som en gift mann og har baby på hjernen. Ryan legger singellivet på hyllen, mens Luis også vokser opp, både på et personlig og profesjonelt plan. I denne del: Fredriks rykte og 22,5 millioner dollar står på spill når hans utbyggere truer med å trekke seg fra en jobb. Ryan gjenforenes med en velkjent blondine som fremdeles vil gifte seg med ham.

10:00(11:00)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Zooey Deschanel besøker Ellen for å snakke om Trolls-filmen, mens James Hindcliffe og Sharna Burgess fra "Dancing with the Stars" opptrer.

11:00(12:00)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Skuespillerne Vince Vaughn og Priyanka Chopra er blant dem som besøker Ellen i dag.

12:00(13:00)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2016. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse. Med sine inngjerdede eiendommer, private foreninger og eksklusive privatskoler er Potomac en av Marylands godt bevarte hemmeligheter. Dette ekstremt velbemidlede lokalsamfunnet, med beliggenhet like utenfor Washington D.C., er hjem til flere prominente afroamerikanske familier med langvarig tilhørighet til området. I denne del: Temperaturen stiger når Gizelle, Katie, Ashley og Robyn prøver å dra Karen ned fra sin høye hest. Robyn kommer med overraskende innrømmelser når det gjelder eksmannen.

13:00(14:00)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2016. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse. Med sine inngjerdede eiendommer, private foreninger og eksklusive privatskoler er Potomac en av Marylands godt bevarte hemmeligheter. Dette ekstremt velbemidlede lokalsamfunnet, med beliggenhet like utenfor Washington D.C., er hjem til flere prominente afroamerikanske familier med langvarig tilhørighet til området. I denne del: Katies avsløringer om forholdet til Andrew får alle til å lure på om hun er på vei ned kirkegulvet eller ut døra. Charisse forteller hvor nær hun er et ekteskapsbrudd.

14:00(15:00)

> Hellstrøm rydder opp - hjemme

Norsk underholdningsprogram. Eyvind Hellstrøm er tilbake med andre sesong av "Hellstrøm rydder opp - hjemme", der den kjente mesterkokken besøker norske hjem for å rydde opp i folks dårlige matvaner og usunne kjøleskap. For deltakerne i serien har mat og kosthold blitt et ork og de tyr til kosttilskudd, ferdigpizza og halvfabrikata for å få hverdagen til å gå rundt. Det er her Hellstrøms ekspertise kommer til nytte. I denne del: I flotte omgivelser på Hvaler bor Tina og Henning Lorentzen med sine tre barn. Paret har i alle år prioritert barnas fritidsinteresser, og familiens kosthold har derfor bestått av lettvinte løsninger som takeaway og ferdigmat. Paret frykter at barna skal flytte hjemmefra uten å ha lært noe om gode middagsrutiner, og Tina er i ferd med å gi opp drømmen om å bli en mamma som lager mat ungene hennes lengter hjem til. Eyvind Hellstrøm blir sjokkert over familiens kaotiske handleturer og mangel på rutiner, og tar dem med på en reise i lokale matressurser på Hvaler. Hellstrøm viser også hvordan man ved hjelp av enkle og praktiske grep kan planlegge en hektisk hverdag.

15:00(16:00)

> Superoppusserne

Norsk oppussingsprogram fra 2017. I Superoppusserne møter vi seks familier som av ulike årsaker har en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekker behovene deres. De drømmer om et bedre hjem. Programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor. Gjennom en uke løfter de et hjem, rom for rom, til livet til eierne er forandret og de har fått et godt og funksjonelt hjem. I denne del: Superoppusserne, med interiørarkitekt Linda Steen i spissen, går inn i vanlige folks hjem og hjelper familier som ikke klarer å se de gode og praktiske løsningene i hjemmet sitt. Målet er å gi familiene økt livskvalitet. Denne uken er vi på Nordberg i Oslo. Her skal vi besøke en storfamilie på syv. Egil og Idunn, sammen med deres fem barn. Nordberg er et villaområde nord i Oslo, ikke langt fra marka og med flott utsikt over byen. Superoppusserne tar utfordringen og i dette programmet er hovedfokuset gang, garderobeløsning og oppgradering av toalett. Hovedinngangen flyttes til underetasjen hvor det lages en stor og praktisk hall med god oppbevaringsplass.

16:00(17:00)

> Superoppusserne

Norsk oppussingsprogram fra 2017. I Superoppusserne møter vi seks familier som av ulike årsaker har en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekker behovene deres. De drømmer om et bedre hjem. Programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor. Gjennom en uke løfter de et hjem, rom for rom, til livet til eierne er forandret og de har fått et godt og funksjonelt hjem. I denne del: I dette programmet er hovedfokuset barnerommet i sokkeletasjen og barnerom i første etasje. I tillegg skal gangen mellom rommene i andre etasje oppgraderes, og nye garderobeløsninger monteres.

17:00(18:00)

> Superoppusserne

Norsk oppussingsprogram fra 2017. I Superoppusserne møter vi seks familier som av ulike årsaker har en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekker behovene deres. De drømmer om et bedre hjem. Programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor. Gjennom en uke løfter de et hjem, rom for rom, til livet til eierne er forandret og de har fått et godt og funksjonelt hjem. I denne del: I dette programmet fokuserer vi på nytt kjøkken og stue. Det gamle kjøkkenet ble revet til fordel for nytt barnerom. Nå flyttes vann og avløp til stuen slik at en ny og åpen kjøkkenløsning med spiseplass kan etableres her. Der det tidligere var spisestue lager vi en ny stue.

18:00(19:00)

> Superoppusserne

Norsk oppussingsprogram fra 2017. I Superoppusserne møter vi seks familier som av ulike årsaker har en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekker behovene deres. De drømmer om et bedre hjem. Programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor. Gjennom en uke løfter de et hjem, rom for rom, til livet til eierne er forandret og de har fått et godt og funksjonelt hjem. I denne del: Superoppusserne har allerede gjort omfattende endringer i hele huset. Men før familien kan komme tilbake til sitt nye hjem, gjenstår jobben med foreldrenes soverom. I deler av kjellerstuen bygges det et foreldresoverom, med tilknytning til et helt nytt garderoberom.

19:00(20:00)

> Boligjakten

Norsk livsstilsserie fra 2016. Boligjaktens meglere sine mål er å hjelpe boligkjøpere over hele landet i jakten på den perfekte boligen og, ikke minst, vinne budrundene. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør i livet, og med våre eksperters kunnskap om boligkjøp og budrunder skal boligdrømmene endelig oppfylles. Meglerne leter etter boliger i områder som kjøperne ikke engang har vurdert, og med ulike budsjettrammer, ønsker og kriterier har de litt av en utfordring. I denne del: Ann-Henriette og Kjetil drømmer om et stort og landlig beliggende hus i nærheten av Vestfossen, der de bor nå. I tillegg til datteren Aria på åtte måneder, skal også bestefar Knut på 87 være med, og han skal få en egen hybel i huset. Vil Karianne klare å finne en generasjonsbolig som kan oppfylle alle kravene til familieidyllen? Marianne (27) skal flytte fra Trondheim til Oslo sammen med katten Ariel. Ariel har en viktig pote med i avgjørelsen, hun må nemlig ha en flott vinduspost å sitte i. For Hans Christian er det første gang han har med en katt på visning!

20:00(21:00)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Tømte bankkontoer, regninger som opptenningsved og et overforbruk på biler er ingen utfordring for ekspertene i "Luksusfellen". Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger åpenbart hjelp som aldri før. Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer "Luksusfellen"s eksperter til unnsetning. "Å havne i luksusfellen" er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Forbrukerøkonomene Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen bretter sammen med psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare opp ermene for å yte økonomisk førstehjelp for femtende gang, og nok en gang få den vaklende, økonomiske skuta til Ola Nordmann på rett kjøl. I denne del: Elisabeth fra Rendalen har svart belte i shopping av nips og naps. I tillegg til å bruke langt over gjennomsnittet på mat, røyk og cafebesøk, har hun aldri hatt kontroll på forbruket, og har ofte tydd til kreditt. Flere ganger har datteren, Anette, blitt nødt til å redde henne. Nå er Anette selv blitt mor, og trenger pengene moren skylder henne for å klare de daglige utgiftene. Hvis ikke Elisabeth rydder opp i økonomien sin, går det kraftig utover datteren.

21:00(23:45)

> Captain Phillips

Amerikansk dramathriller fra 2013. Tom Hanks, Catherine Keener. Den sanne historien om kaptein Richard Phillips og somaliske piraters kapring av et amerikansk lasteskip i 2009 – det første amerikanske skipet til å bli kapret på 200 år.

23:45(00:45)

> 24: Legacy

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. Igjen tikker klokka når "24" er tilbake med en ny serie der det oppstår en nervepirrende kamp for å stoppe et katastrofalt terrorangrep på amerikansk jord. Sersjant Eric Carter har tidligere drept terroristlederen Sheik Ibrahim Bin-Khalid i kamp i Yemen, noe som har gjort ham til mål for et hevnangrep. Sammen med Rebecca Ingram, tidligere leder for terrorenheten, avdekker Carter et sofistikert terrornettverk som gjør det tvingende nødvendig å finne ut hvem man virkelig kan stole på. Mens de kjemper mot Bin-Khalids trofaste tilhengere, blir de tvunget til å stille spørsmålstegn ved sin egen identitet, sine familier og sin fortid. I denne del: Rebeccas kjøpslåing for å redde Donovon går ikke helt som forventet. Terrorenheten må sette sin lit til Carter, som må ut i felten og ordne med en viktig utveksling.

00:45(01:45)

> The Blacklist

Amerikansk dramaserie fra 2016. Sentralt i The Blacklist finner vi en internasjonalt ettersøkt kriminell som merkelig nok overgir seg til politiet og tilbyr sin hjelp med å få sine tidligere samarbeidspartnere bak lås og slå. I denne del: Etter å ha jaktet på Dembe i ukesvis, får Red og spesialenheten endelig en ledetråd til hvor han befinner seg.

01:45(03:05)

> The Sweetest Thing

Amerikansk romantisk komedie fra 2002. Cameron Diaz, Thomas Jane. Christina Walters og venninnene hennes elsker å feste og sjekke gutter. Ute på byen følger de én gylden regel: Let ikke etter Den rette - finn heller Den rette for i kveld! Så skjer det noe uventet. En kveld gjengen er ute på nattklubb møter Christina Peter - og han er perfekt. Men neste morgen er han søkk vekk, og Christina blir helt fra seg. Sammen med bestevenninnen Courtney setter hun seg i bilen fast bestemt på å finne ham, men det er mye som skjer på veien ... Aldersgrense: 11 år.

03:05(05:15)

> Captain Phillips

Amerikansk dramathriller fra 2013. Tom Hanks, Catherine Keener. Den sanne historien om kaptein Richard Phillips og somaliske piraters kapring av et amerikansk lasteskip i 2009 – det første amerikanske skipet til å bli kapret på 200 år.

05:15(05:35)

> Anger Management

Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament – til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. I denne del: Charlie oppdager noe ubehagelig når han dater Jennifers forretningspartner. Denise Richards er gjesteskuespiller i dagens episode.

05:35(06:00)

> Anger Management

Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament – til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. I denne del: Lindsay Lohan ber Charlie om å bli hennes terapeut og de to innleder et turbulent forhold.