Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:20)

> Great News

Amerikansk komiserie fra 2017. Carol tilbyr å ta vare på Chuck etter at han har gjort en operasjon for grå stær, og går glipp av sin første dag på jobb noensinne. Kaos oppstår når Greg blir tvunget til å si ja til alles ideer. Chuck Pierce is Blind. Katie er en ung og lovende nyhetsprodusent med mange utfordringer på jobben. Da hun finner ut at den noe krevende moren har fått læreplass på samme sted, er det den verste nyheten hun kan få.

06:20(06:45)

> Great News

Amerikansk komiserie fra 2017. Katies hemmelige kjæreste er tilbake i byen og jobber på MMN. Ved hjelp av en plan som hun stjal fra serien "Days of Our Lives" oppdager Carol Katies skjulte forhold. War is Hell. Katie er en ung og lovende nyhetsprodusent med mange utfordringer på jobben. Da hun finner ut at den noe krevende moren har fått læreplass på samme sted, er det den verste nyheten hun kan få.

06:45(07:10)

> The Middle

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Mens Hecks-familien tar med Brick på kino for første gang, krangler Mike og Frankie om en samtale de hadde med noen venner. Sue treffer på en gammel flamme som har overraskende nytt. Hecks at a Movie. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv.

07:10(07:35)

> The Middle

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Når Axl og Hutch kjøper en husvogn å bo i, blir det noe komplisert når Kenny flytter inn. Frankie forsøker å lære Sue hvordan man flørter, mens Brick trygler Mike om å lære ham å bli mann. The Man Hunt. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv.

07:35(08:00)

> The Middle

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Frankie forbereder seg på å ta seg av Axl og Sue når de skal få fjernet visdomstennene, men ingenting går som planlagt. Bricks plan for å ta kontroll går også i vasken. The Wisdom Teeth. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv.

08:00(09:00)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Joel Edgerton tar turen til Ellen i dag. Joel Edgerton. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

09:00(10:00)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Eddie Redmayne besøker Ellen i dag. Eddie Redmayne. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

10:00(10:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. Ted skal på jobbintervju, men har problemer med å rekke flyet. Lucky Penny. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

10:30(11:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. Lily får en rolle i et teaterstykke, og alle møter opp for å støtte henne. Barney bestemmer seg for å fremføre sitt eget skuespill. Stuff. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

11:00(11:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. Marshall blir nostalgisk når bilen hans bryter sammen. Arrivederci, Fiero. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

11:30(12:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. Barney tar drastiske midler i bruk for å forhindre at Ted flytter inn hos Robin. Moving Day. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

12:00(13:55)

> Return to Nim's Island

Australsk eventyrfilm fra 2013. 14 år gamle Nim og faren hennes bor på en paradisøy med mange uvanlige dyrearter, men freden blir truet fra flere hold. Et firma vil ødelegge øya og bygge et tivoli der, og når storbygutten Edmund rømmer hjemmefra og tar seg ut til øya, følger en gjeng ondskapsfulle krypskyttere med i smug.

13:55(15:00)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsserie fra 2017. Ole Jonny på 26 år har alltid vært opptatt av å klare seg selv, men ingen har lært han om økonomi. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger åpenbart hjelp som aldri før. Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. «Å havne i luksusfellen» er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Forbrukerøkonomene Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen bretter sammen med psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare opp ermene for å yte økonomisk førstehjelp for syttende gang, og nok en gang få den vaklende, økonomiske skuta til Ola Nordmann på rett kjøl.

15:00(16:00)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsserie fra 2017. Anja elsker å kjøre bil og har skaffet seg drømmejobben som taxisjåfør. Nå ønsker Anja å bygge en fremtid med den nye kjæresten Frank, men en økonomisk krise gjør ting vanskelig. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger åpenbart hjelp som aldri før. Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. «Å havne i luksusfellen» er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Forbrukerøkonomene Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen bretter sammen med psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare opp ermene for å yte økonomisk førstehjelp for syttende gang, og nok en gang få den vaklende, økonomiske skuta til Ola Nordmann på rett kjøl.

16:00(17:00)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsserie fra 2017. Ekteparet Frank og Lena har funnet sammen igjen etter å ha vært separert. Lena har endelig fått jobb etter en lang tid som arbeidsledig og alt ligger til rette for at livet skal være perfekt. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger åpenbart hjelp som aldri før. Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. «Å havne i luksusfellen» er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Forbrukerøkonomene Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen bretter sammen med psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare opp ermene for å yte økonomisk førstehjelp for syttende gang, og nok en gang få den vaklende, økonomiske skuta til Ola Nordmann på rett kjøl.

17:00(18:00)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsserie fra 2017. Den filippinske hjelpepleieren Chloe elsker å reise til utlandet for å delta i missekonkurranser. Da er det ikke bare førsteprisen hun tar med seg hjem, men også masse kredittgjeld. Sesongavslutning. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger åpenbart hjelp som aldri før. Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. «Å havne i luksusfellen» er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Forbrukerøkonomene Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen bretter sammen med psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare opp ermene for å yte økonomisk førstehjelp for syttende gang, og nok en gang få den vaklende, økonomiske skuta til Ola Nordmann på rett kjøl.

18:00(19:00)

> Luksusfellen Sverige

Svenskt livsstilsprogram fra 2018. Den unge moren Josefin fra Täby er både shopoholic og gamblingmisbruker. Med nesten 1,5 millioner i gjeld, blir det en tøff uke for Magnus og Patrik. SMS-lån, handlegalskap og feilprioriteringer: Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, noe som gjør at fler og fler havner i luksusfellen.

19:00(21:00)

> Robinsonekspedisjonen Danmark

Dansk realityserie fra 2018. Halvveis inn i årets ekspedisjon venter det en overraskelse for ekspedisjonens 13 gjenværende overlevende, da det er tid for å lage nye lag. Robinsonekspedisjonen Danmark feirer sitt 20-årsjubileum. Flere enn 400 eventyrlystne dansker har gjennom programmets historie utfordret seg selv og hverandre i kampen om å overleve på en øde øy.

21:00(23:00)

> American Wedding

Amerikansk-tysk komedie fra 2003. Jim tar endelig mot til seg og frir til Michelle. Hun svarer ja, og Jim planlegger bryllupet sammen med Finch og Kevin.

23:00(00:55)

> Masterminds

Amerikansk komedie fra 2016. Verditransportsjåføren David Scott Ghanti lever et rutinepreget liv. Det eneste lyspunktet i arbeidsdagen er å flørte med kollegaen Kelly Campbell.

00:55(02:55)

> Blue Crush

Amerikansk romantisk drama fra 2002. Anne Marie er en ekte surfejente som bor i et skur på stranden. På oppfordring fra vennene sine melder hun seg på i en surfeturnering, som vil kunne forandre hele livet hennes. Men noen dårlige opplevelser i Anne-Maries fortid gjør at hun mangler troen på seg selv som en vinner. Samtidig innleder hun et forhold til fotballspilleren Matt.

02:55(04:25)

> Imagine Me & You

Britisk-tysk romantisk komedie fra 2005. På vei oppover kirkegulvet for å gifte seg med barndomskjæresten, Heck, møter Rachels øyne det gjennomtrengende blikket til en fremmed kvinne. Under bryllupsfesten støter hun på kvinnen igjen, finner ut at hun heter Luce, og at hun er blomsterdekoratør. Rachel er overbevist om at Luce vil være en perfekt match til ektemannens bestevenn, Coop, så hun inviterer Luce hjem på middag for å introdusere dem til hverandre. Rachels overbevisning skal derimot vise seg å være så feil som den kan bli: Luce er nemlig lesbisk. Da de to kvinnene møtes igjen blir de gode venner, og vennskapet mellom dem utvikler seg snart til mer. Heck finner derimot ut at det er ugler i mosen i det nye ekteskapet.

04:25(05:10)

> NCIS

Amerikansk krimserie fra 2014. Teamet oppdager en link mellom et mordoffer og kjæresten til Gibbs eks-kone, noe som naturligvis skaper konflikter. Devil's Triad. Vi følger en gruppe spesialagenter i NCIS, Naval Criminal Investigative Service. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Jethro Gibbs er en intelligent og erfaren etterforsker, som er villig til å tyne reglene for å få jobben gjort. Under seg har han tre agenter som alle har ulik bakgrunn og erfaring. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter - disse spesialagentene reiser jorden rundt for å etterforske alle forbrytelser knyttet til sjøforsvaret og marineinfanteriet.

05:10(06:00)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Isabel er ikke bare Hollywoodfrue, hun er kunstner også. Men hun forteller at hun ikke tenker så nøye over det hun maler. Agnes-Nicole er klar for badetøyskolleksjonen sin, men sønnen er ikke like fornøyd. I tredje sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian.