Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:20)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. Ted leier en limousin til nyttårsaften slik at han og vennene kan kjøre fra fest til fest for å finne den beste. The Limo. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted ble forelsket og falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli dem to…

06:20(06:45)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1993. Frans ekskjæreste har gjort det slutt med kvinnen han dumpet henne for, og Fran ser sitt snitt til å bli den som dumper han. Frannie's Choice. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante.

06:45(07:10)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1993. Morsdagen nærmer seg, og Maxwell har lagt planer så barna ikke skal savne den avdøde moren sin så mye. I Don't Remember Mama. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante.

07:10(07:55)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2011. Ramsay reiser tilbake til to av restaurantene han har hjulpet tidligere, for å sjekke hvordan det går med dem. Revisit at Le Bistro, Anna Vincenzo's and Lido di Manhattan. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Om det er late kokker, temperamentsfulle servitører eller få og misfornøyde gjester, Ramsay gjør entré for å ordne opp i sakene. Her er det som vanlig duket for eksplosive utbrudd og hete konfrontasjoner. Ramsay har én uke på seg til å få restauranten han besøker ut av marerittet den befinner seg i, og det er lite tid til koseprat når han dukker opp med det mål for øyet at ting skal endres, og det kjapt.

07:55(08:40)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Lily Tomlin og Jane Fonda er gjester hos Ellen i dag. Lily Tomlin And Jane Fonda. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

08:40(09:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2018. Jenn hevder at ektemannens sinne er ute av kontroll og ødelegger ekteskapet deres. Moren sier at hun blir redd for svigersønnen når han får raseriutbrudd. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, og ledes av Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, Dr. Phil McGraw. I sin tiende sesong ble Dr. Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

09:35(10:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2018. Brandon gikk fra å være en deprimert tenåring til å bli en vakker ung kvinne ved navn Diamond, som lever et glamorøst liv. Moren sier at Diamond er en arbeidsløs, hjemløs og emosjonelt ustabil eskorte. Unmasked but Still Unhappy. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, og ledes av Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, Dr. Phil McGraw. I sin tiende sesong ble Dr. Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

10:35(11:30)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. Presset på McGee og Delilah forut for bryllupet deres, øker ytterligere når Delilah blir tatt til sykehuset i all hast. NCIS-teamet tar til sjøs for å undersøke dødsfallet til en kvartermester. Something Blue. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet.

11:30(12:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2014. Teamet finner ut at noen fra fortiden er ute etter en av deres egne. Psykolog Nate Getz besøker Nell for å hjelpe henne igjennom en traumatisk hendelse. The 3rd Choir. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling, Office of Special Projects (OPS), hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

12:30(13:30)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Cole følger ikke Murtaughs råd, og kontakter Tom Barnes for å få hjelp med en personlig sak. Samtidig forbereder Trish seg på kampanjen for å bli statsadvokat. A Game of Chicken. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

13:30(14:30)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. Selv om to nå har forlatt gruppa, skal de de likevel drifte en a la carte restaurant. Dessverre tar det ikke lang tid før det bryter ut fullstendig kaos på kjøkkenet. Tolv forventningsfulle kjendiser er nok en gang klare til å drive restaurant i Portør. Med svært varierende kokkekunnskaper må de samarbeide og kjempe mot hverandre for å bli den beste restaurantøren.

14:30(15:30)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2011. Ramsay besøker en restaurant med to eiere som er så passive at selv barna er bedre til å drive restauranten enn de er. Tavolini. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Om det er late kokker, temperamentsfulle servitører eller få og misfornøyde gjester, Ramsay gjør entré for å ordne opp i sakene. Her er det som vanlig duket for eksplosive utbrudd og hete konfrontasjoner. Ramsay har én uke på seg til å få restauranten han besøker ut av marerittet den befinner seg i, og det er lite tid til koseprat når han dukker opp med det mål for øyet at ting skal endres, og det kjapt.

15:30(16:30)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2018. Candiace overtaler moren til å gi henne kontroll over familiens virksomhet. Ashley og Michael ser på deres prenup, Monique og Robyn arrangerer fester samme dag. Gizelle tar imot råd. RSVPlease!. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Maria Montazami feirer den svenske nasjonaldagen i Sverige. Isabel Adrian må pusse opp hjemme og det er tungt arbeid, spesielt siden hun bare har en bassenggutt, barnepasser, vaktmester og to gartnere og rengjørere til å hjelpe…. I tredje sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2017. Nilofar stiller et ultimatum til samboer Marcus - som går over atten tusen kroner i minus hver måned: Ta deg sammen, ellers er forholdet over. Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, og samtidig er det lettere enn noensinne å låne penger. Kredittselskapene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer luksuriøs tilværelse, noe som fører til at enda flere havner i luksusfellen. Nå er Patrick Grimlund og Magnus Hedberg tilbake med det prisbelønte programmet Luksusfellen Sverige. Patrick og Magnus, som er to av Sveriges mest meritterte økonomieksperter, reiser land og strand rundt for å hjelpe familier ut av det økonomiske uføret de har havnet i, og er villige til å gjøre alt for å bidra til en forandring. Spørsmålet er om familiene selv har viljen og orket til å rydde opp i sitt eget pengekaos?

18:30(19:30)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. Det er konkurransedag på Camp Kulinaris og en av deltakerne må forlate konkurransen. Terje skal velge en lærling og det er mange som føler seg utsatt. Tolv forventningsfulle kjendiser er nok en gang klare til å drive restaurant i Portør. Med svært varierende kokkekunnskaper må de samarbeide og kjempe mot hverandre for å bli den beste restaurantøren.

19:30(20:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2019. De 18 deltakerne blir delt inn i to lag, og skal lage maten til Master Chefs 10-års jubileumsfest. De skal lage mat til 100 personer, og blant de inviterte er både gamle deltakere og vinnere. The 10th Season Pool Party!. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

20:30(21:30)

> Eventyrlig oppussing

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Et gammelt gårdstun fra 1800 tallet på Oppdal i Trøndelag pusses opp. Den gamle bygningen moderniseres uten å fjerne den gode sjelen og følelsen. Halvor Bakke og hans snekkerteam Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad Nilsen er igjen klare til å gi deg hakeslepp med guddommelig natur og geniale overhalinger.

21:30(22:30)

> Eventyrlig oppussing

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Ole, Gustav og Halvor pusser opp hver sin rorbu på Træna i Nordland. Her bobler konkurranseinstinktet opp til overflaten, da eierne skal kåre hvilken rorbu de liker best. Sesongavslutning. Halvor Bakke og hans snekkerteam Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad Nilsen er igjen klare til å gi deg hakeslepp med guddommelig natur og geniale overhalinger.

22:30(23:30)

> Besatt

Norsk krimserie fra 2019. Den drepte jusstudenten viser seg å ha koblinger til prostitusjon. Et tips fører Max til et hemmelig sted i skogen, hvor han finner noe uventet. Døren. Detektivene Sander Holm og Max Sørensen etterforsker en merkelig sak der fire gutter blir funnet døde. Snart blir begge hjemsøkt av fryktelige mareritt, og må spørre seg selv hva de faktisk jakter på.

23:30(00:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2017. Christian og Frida bor i Nora sammen med sine fire katter. Paret lever langt over evne, og går hele 77 000 kroner i minus - hver måned. Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, og samtidig er det lettere enn noensinne å låne penger. Kredittselskapene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer luksuriøs tilværelse, noe som fører til at enda flere havner i luksusfellen. Nå er Patrick Grimlund og Magnus Hedberg tilbake med det prisbelønte programmet Luksusfellen Sverige. Patrick og Magnus, som er to av Sveriges mest meritterte økonomieksperter, reiser land og strand rundt for å hjelpe familier ut av det økonomiske uføret de har havnet i, og er villige til å gjøre alt for å bidra til en forandring. Spørsmålet er om familiene selv har viljen og orket til å rydde opp i sitt eget pengekaos?

00:30(01:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Maria Montazami feirer den svenske nasjonaldagen i Sverige. Isabel Adrian må pusse opp hjemme og det er tungt arbeid, spesielt siden hun bare har en bassenggutt, barnepasser, vaktmester og to gartnere og rengjørere til å hjelpe…. I tredje sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian.

01:30(02:20)

> Love Island UK

Britisk realityshow fra 2018. Jack og Dani drar på date på stranden. Etter å ha reddet Hayley fra å bli dumpet, finner Eyal ut at hun har snakket om ham bak ryggen hans. Episode 7. Håpefulle single på jakt etter kjærligheten settes sammen i par, konkurrerer mot hverandre og stemmes ut uke for uke.

02:20(03:10)

> Love Island UK

Britisk realityshow fra 2018. Tre nye deltakere, Charlie, Josh og Megan, har ankommet øya og får lov til å velge hvem de ønsker å gå på speed-date med. Episode 8. Håpefulle single på jakt etter kjærligheten settes sammen i par, konkurrerer mot hverandre og stemmes ut uke for uke.

03:10(03:50)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2014. Teamet finner ut at noen fra fortiden er ute etter en av deres egne. Psykolog Nate Getz besøker Nell for å hjelpe henne igjennom en traumatisk hendelse. The 3rd Choir. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling, Office of Special Projects (OPS), hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

03:50(04:35)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. Presset på McGee og Delilah forut for bryllupet deres, øker ytterligere når Delilah blir tatt til sykehuset i all hast. NCIS-teamet tar til sjøs for å undersøke dødsfallet til en kvartermester. Something Blue. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet.

04:35(05:15)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Cole følger ikke Murtaughs råd, og kontakter Tom Barnes for å få hjelp med en personlig sak. Samtidig forbereder Trish seg på kampanjen for å bli statsadvokat. A Game of Chicken. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

05:15(06:00)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2018. Candiace bestemmer seg for å møte hennes frykt; Monique organiserer en donasjonsdrift for orkan Harvey; Gizelle bryter ned over hennes forhold. A Happy Medium. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse.