Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:25)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1995. Fran møter en kjekk lege, og alt ser ut til å gå den rette veien. Moren hennes, Sylvia, er overentusiastisk. Hun presser på, og mener at Fran bør få mannen til å gifte seg med henne så fort som mulig. Dope Diamond. Fran møter en kjekk lege, og alt ser ut til å gå den rette veien. Moren hennes, Sylvia, er overentusiastisk. Hun presser på, og mener at Fran bør få mannen til å gifte seg med henne så fort som mulig. Faktisk varer det ikke lenge før frieriet kommer, men hvorfor er Maxwell så bekymret?

06:25(07:10)

> MasterChef Norge

Norsk realityserie fra 2014. Denne ukens gjester på MasterChef-kjøkkenet er Halvor Bakke, Rachel Nordtømme, Christine Dancke, Birgitte Lund Nakken, Suzanne Aabel og Svein Østvik. Denne ukens gjester på MasterChef-kjøkkenet er Halvor Bakke, Rachel Nordtømme, Christine Dancke, Birgitte Lund Nakken, Suzanne Aabel og Svein Østvik. I dag er dommer Gregory Paul sjefen på MasterChef-kjøkkenet og deltakerne skal lage en tre retters middag til gjestene som sitter i restauranten. Forrett, hovedrett og dessert skal lages på 60 minutter og det fører til hektisk på kjøkkenet der Gregory skal godkjenne alle rettene før de serveres til gjestene.

07:10(07:55)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow. Surpomp og Idol-kjendis Simon Cowell tropper opp hos Ellen i dag. Simon Cowell. Surpomp og Idol-kjendis Simon Cowell tropper opp hos Ellen i dag.

07:55(08:40)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow. Penelope Cruz kommer til Ellen i dag. Penelope Cruz. Penelope Cruz kommer til Ellen i dag.

08:40(09:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. En familie er redd for at datteren deres er blitt hjernevasket av en sinnsforvirra mann. Our Daughter is Brainwashed by a Man Who Envisions Himself Being the King of a Commune of Women. En familie er redd for at datteren deres er blitt hjernevasket av en sinnsforvirra mann.

09:35(10:30)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. En kvinne påstår at elskeren hennes forlot henne, men at han fortsetter å sende henne kjærlighetsmeldinger via sanger på radioen eller på Ipoden hennes. My Sister Drove from Canada to Mexico Searching for the Ex-Lover She Claims Sends Her Secret Messages via Songs on the Radio. En kvinne påstår at elskeren hennes forlot henne, men at han fortsetter å sende henne kjærlighetsmeldinger via sanger på radioen eller på Ipoden hennes.

10:30(11:30)

> NCIS

Amerikansk dramaserie fra 2009. Enheten må etterforske en marinekommandørs dødsfall om bord på et marineskip. Samtidig må de gjennom psykologiske tester. A Man Walks Into a Bar. Enheten må etterforske en marinekommandørs dødsfall om bord på et marineskip. Samtidig må de gjennom psykologiske tester.

11:30(12:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2013. NCIS-teamet etterforsker en kidnappingssak, mens Callen konfronterer mannen han tror er hans far. Reznikov, N. NCIS-teamet etterforsker en kidnappingssak, mens Callen konfronterer mannen han tror er hans far.

12:30(13:30)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2017. Riggs og Murtaugh etterforsker et tyveri om bord på et fly, der hovedvitnet er datteren til en upålitelig mann. Rømningsfare. Riggs og Murtaugh etterforsker et tyveri om bord på et fly, der hovedvitnet er datteren til en upålitelig mann.

13:30(14:00)

> Hellstrøms kjøkken

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Hellstrøm tilbereder fish & chips når han får besøk av fadderbarnet sitt, Elise Frigstad. De har også laget kokebok sammen. Hellstrøm tilbereder fish & chips når han får besøk av fadderbarnet sitt, Elise Frigstad. De har også laget kokebok sammen.

14:00(14:30)

> Hellstrøms kjøkken

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Eyvind Hellstrøm tilbereder og serverer rype til sin venn Thomas Giertsen. Eyvind Hellstrøm tilbereder og serverer rype til sin venn Thomas Giertsen.

14:30(15:30)

> MasterChef Norge

Norsk realityserie fra 2014. De som skal knive om to semifinaleplasser denne uken, er Siv Cotton, Alexandra Joner, Ørjan Burøe, Cathrine Larsåsen, Sebastian Warholm, Brita Møystad Engseth. De som skal knive om to semifinaleplasser denne uken, er Siv Cotton, Alexandra Joner, Ørjan Burøe, Cathrine Larsåsen, Sebastian Warholm, Brita Møystad Engseth. Epler er dagens hovedingrediens og de får utdelt en gammeldags eplepresse der det gjelder å være først til å lage en liter eplejuice. Her er det viktig å være ferdig først da det får fordel i andre konkurranse der det skal lages epledessert. Det er kanskje ikke så lett å lage en god epledessert med lakris?

15:30(16:30)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2017. Charisse gruer seg til å fortelle datteren om ekteskapsproblemene, mens Monique og mannen forsøker å ta opp igjen tråden. Karen avslører en sjokkerende hemmelighet. Over the River and Thru The Woods. Charisse gruer seg til å fortelle datteren om ekteskapsproblemene, mens Monique og mannen forsøker å ta opp igjen tråden. Karen avslører en sjokkerende hemmelighet.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2015. Den biologiske klokken tikker, noe både Åsa Vesterlund og Caroline Grane tenker på. Caroline tar opp spørsmålet allerede på en blind date, mens Åsa tar saken i egne hender og vil fryse ned egg. Den biologiske klokken tikker, noe både Åsa Vesterlund og Caroline Grane tenker på. Caroline tar opp spørsmålet allerede på en blind date, mens Åsa tar saken i egne hender og vil fryse ned egg.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsserie fra 2013. Alenemor Martina har en 4 år gammel datter. Hver måned bruker Martina mange tusen kroner mer enn hun tjener, mest på klær og skjønnhetsprodukter. Alenemor Martina har en 4 år gammel datter. Hver måned bruker Martina mange tusen kroner mer enn hun tjener, mest på klær og skjønnhetsprodukter.

18:30(19:30)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. Menysmakingen går absolutt ikke som forventet, i stor grad fordi enkelte har fått et for stort ansvar på kjøkkenet. Restaurantsjefen vil derimot ikke endre bemanningen. Menysmakingen går absolutt ikke som forventet, i stor grad fordi enkelte har fått et for stort ansvar på kjøkkenet. Restaurantsjefen vil derimot ikke endre bemanningen.

19:30(20:30)

> Boligjakten

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Lydtette vegger står øverst på ønskelista når musikalartisten Tine skal finne seg sin aller første bolig. Karianne må ta henne ut av sentrum for å finne det hun ønsker seg. Lydtette vegger står øverst på ønskelista når musikalartisten Tine skal finne seg sin aller første bolig. Karianne må ta henne ut av sentrum for å finne det hun ønsker seg.

20:30(21:30)

> Forsidefruer

Dansk dokusåpeserie fra 2018. Mens Jackie og Gunnvør går på luksusspa forteller Jackie om en livsendrende beslutning til en sjokkert Gunnvør. Janni arrangerer en romantisk get-away med Karsten. Mens Jackie og Gunnvør går på luksusspa forteller Jackie om en livsendrende beslutning til en sjokkert Gunnvør. Janni arrangerer en romantisk get-away med Karsten.

21:30(22:30)

> Hånd i hånd

Dansk komiserie fra 2018. Anders og Lise forenes i lykken av å ha født en datter. Men når Anders’ mor kommer for å hjelpe til med babyen, oppstår det katastrofale problemer. Anders og Lise forenes i lykken av å ha født en datter. Men når Anders’ mor kommer for å hjelpe til med babyen, oppstår det katastrofale problemer.

22:30(23:30)

> Eventyrlig oppussing

Norsk oppussingsprogram fra 2018. Gutta drar til Telemarks største innsjø, Møsvatn. Hytta de pusser opp ligger på over 900 m.o.h. Her snur de hytta på hodet for å finne den aller beste planløsningen. Gutta drar til Telemarks største innsjø, Møsvatn. Hytta de pusser opp ligger på over 900 m.o.h. Her snur de hytta på hodet for å finne den aller beste planløsningen.

23:30(00:30)

> Love Island Danmark

Dansk realityserie fra 2018. Oliver “Øbro" og Michel får begge lov til å velge to jenter som de skal ta med på date, og det skaper nye muligheter for guttene og de valgte jentene. Oliver “Øbro" og Michel får begge lov til å velge to jenter som de skal ta med på date, og det skaper nye muligheter for guttene og de valgte jentene.

00:30(01:30)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2017. Sloane er overbevist om at hun så mannen som torturerte henne i Afghanistan, og får Gibbs og Vance til å frykte at hun vil gjøre hva som helst for å gjøre has på ham. Date with Destiny. Sloane er overbevist om at hun så mannen som torturerte henne i Afghanistan, og får Gibbs og Vance til å frykte at hun vil gjøre hva som helst for å gjøre has på ham.

01:30(02:05)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie. Er vi bare noen tøyter? Når en eldre kvinne i Samanthas bygning blir truet med pistol og ranet, ser beboerne Samantha — og hennes nattlige gjester — som årsaken. Are We Sluts?. Er vi bare noen tøyter? Når en eldre kvinne i Samanthas bygning blir truet med pistol og ranet, ser beboerne Samantha — og hennes nattlige gjester — som årsaken. Miranda finner ut at hun har en kjønnssykdom og må lage en liste over forhenværende partnere.

02:05(02:55)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsserie fra 2013. Alenemor Martina har en 4 år gammel datter. Hver måned bruker Martina mange tusen kroner mer enn hun tjener, mest på klær og skjønnhetsprodukter. Alenemor Martina har en 4 år gammel datter. Hver måned bruker Martina mange tusen kroner mer enn hun tjener, mest på klær og skjønnhetsprodukter.

02:55(03:40)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2015. Den biologiske klokken tikker, noe både Åsa Vesterlund og Caroline Grane tenker på. Caroline tar opp spørsmålet allerede på en blind date, mens Åsa tar saken i egne hender og vil fryse ned egg. Den biologiske klokken tikker, noe både Åsa Vesterlund og Caroline Grane tenker på. Caroline tar opp spørsmålet allerede på en blind date, mens Åsa tar saken i egne hender og vil fryse ned egg.

03:40(04:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2013. NCIS-teamet etterforsker en kidnappingssak, mens Callen konfronterer mannen han tror er hans far. Reznikov, N. NCIS-teamet etterforsker en kidnappingssak, mens Callen konfronterer mannen han tror er hans far.

04:30(05:15)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2017. Riggs og Murtaugh etterforsker et tyveri om bord på et fly, der hovedvitnet er datteren til en upålitelig mann. Rømningsfare. Riggs og Murtaugh etterforsker et tyveri om bord på et fly, der hovedvitnet er datteren til en upålitelig mann.

05:15(05:35)

> Kevin Can Wait

Amerikansk komiserie fra 2017. Kevin hyrer inn en personlig assistent, men Rootger protesterer, så det må avholdes tevling. Phat Monkey. Kevin hyrer inn en personlig assistent, men Rootger protesterer, så det må avholdes tevling.

05:35(06:00)

> Kevin Can Wait

Amerikansk komiserie fra 2017. Kevins tilbud om å hjelpe Kendra og Charlie med å kjøpe Enzo’s blir satt på spill, da han også vil være med å bestemme i driften. Brew Haha. Kevins tilbud om å hjelpe Kendra og Charlie med å kjøpe Enzo’s blir satt på spill, da han også vil være med å bestemme i driften.