Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> Jessie

Amerikansk komiserie fra 2015. I denne del: Når Jessie får to VIP-billetter til Emma og Zuris drømmekonsert, konkurrerer jentene om å få være med. Bertram er besatt av sin nye, snakkende kaffemaskin.

06:25(06:50)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:50(07:40)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Emmas barnevakt føler seg lite verdsatt, så hun streiker og tvinger Ben til å ta Emma med på dater og jobb. Danny og Bonnie melder seg på kakebakekurs og Tucker ber Riley dikte opp en kjæreste.

08:05(08:30)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben og Riley bestemmer seg for å spille «shoot and score» - den som først har seg med en fremmed, vinner. Men når Rileys one-night stand ender opp som hennes nye sjef, blir hun skrekkslagen. Det går ikke så bra for Ben heller, siden hans «fangst» viser seg å være kona til Ian, som prøver å kjøpe Bar on B. Nå lover Ian å ødelegge Bens karriere.

08:30(08:55)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. Jules Cobb er en nyskilt mor i 40-årene som står overfor humoristiske utfordringer og fallgruver i sin nye livssituasjon. Hennes tenåringssønn, eksmann og venner utgjør en dysfunksjonell, men støttende, utvidet familie – selv om de har en merkelig måte å vise det på noen ganger. I denne del: Travis ønsker å ta bryllupsbildene for Jules og Grayson, men Jules vil at alt skal være perfekt og er usikker. Samtidig drømmer Bobby om et seriøst forhold til Angie, men føler hun det samme?

08:55(09:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Carol er iferd med å føde mens Ross, Phoebe og Susan har blitt innelåst i et skap.

09:20(09:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Under Rachels bursdagsfeiring avslører Chandler i et ubetenksomt øyeblikk at Ross er forelsket i henne.

09:45(10:35)

> Top 20 Funniest

How Did That Happen? Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.

10:35(11:25)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. I denne del: Drängarna kommer til Ullared for å spille og følges av sin aller største fan, Ben. På kvelden spiller de på puben som ligger på Gekås parkering der det blir stor fest med blant andre Morgan, Ola-Conny og Boris. Ola- Conny fortsetter på pipa og Morgan går til frisøren for å temme krøllene.

11:25(12:25)

> Morgan og Ola-Conny i USA

Svensk dokumentarserie. I denne del: Morgan har vært i New York en gang tidligere, for ti år siden, men nå synes han at husene har krympet. Vennene tar en kopp kaffe på den svenske kafeen Fika, mater et ekorn i Central Park, spiser østers og sjekker ut Wall Street. Det blir også tid til pretzels, russisk spa og ølsmaking.

12:25(13:25)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Komiker Jonas Rønning inviterer programleder Katarina Flatland, skihopper Bjørn Einar Romøren og sportsanker Guro Fostervold til 4-stjerners middag. Rønning er dreven på kjøkkenet og vil gjerne imponere gjestene, og har valgt en meny bestående av spekemat til forrett, fisketaco til hovedrett og hjemmelaget iskrem til dessert.

13:25(14:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdning. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. I denne del: Da Jørn og Monica kjøpte hus i Nannestad hadde de en drøm om det gode liv på landet. Men trass i iherdig jobbing er de ennå ikke ferdig med oppussingen. Verandaen mangler rekkverk, og rett nedenfor er det et bratt stup. Inne ligger det åpne ledninger med strøm i. De har ikke prioritert sikkerheten til barna - og nå venter de attpåtil sitt fjerde barn!

14:25(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Penny kjøper et par Star Trek-samlegjenstander til Leonard og Sheldon, men er ikke forberedt på hva slags påvirkning det har på Sheldon. Raj får seg en stor overraskelse etter at han ber foreldrene om å arrangere en date for ham. Den legendariske skuespilleren Leonard Nimoy gjestespiller i rollen som Mr. Spock.

14:50(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Wolowitz får muligheten til å jobbe med den berømte fysikeren Stephen Hawking, og Sheldon er villig til å gjøre hva som helst for å møte sin store helt. Stephen Hawking gjestespiller som seg selv.

15:20(15:45)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. Jules Cobb er en nyskilt mor i 40-årene som står overfor humoristiske utfordringer og fallgruver i sin nye livssituasjon. Hennes tenåringssønn, eksmann og venner utgjør en dysfunksjonell, men støttende, utvidet familie – selv om de har en merkelig måte å vise det på noen ganger. I denne del: Ellie forsøker å overbevise de andre om at hennes søte mor, Betsy, er en sosiopat – men ingen tror henne. Grayson bestemmer seg for å hjelpe Laurie med å realisere drømmen om å starte bakeri, men reaksjonen hennes blir ikke som forventet.

15:45(16:15)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachel venter tålmodig på Ross på flyplassen, uvitende om at han vender tilbake med en ny kjæreste. Phoebe har varierende suksess med å klippe håret til vennene. Joey finner ut at skredderen hans er en veldig dårlig fyr.

16:45(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Gutta er ukomfortable med Carols brystmelk, og Rachel er ukomfortabel med Monicas vennskap med Julie. Samtidig konkurrerer Joey med en annen parfymeselger om gunsten til en vakker kollega.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Chelsea blir syk og Charlie må ta vare på henne, kjemper han mot lysten til å dra derfra.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Chelsea finner et bilde av en naken dame på Charlies telefon, letter han på trykket med å gå på fylla med Alan, Herb og naboen Jerome.

18:05(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Howards bryllupsplaner henger i en tynn tråd etter at gutta (og Wil Wheaton) arrangerer et utdrikningslag for ham. Etter at detaljer rundt hans seksuelle erfaringer blir spredt på nettet, revurderer Bernadette om hun vil gifte seg med Howard.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Howard får hendene fulle idet NASA framskynder oppskytingen og han blir nødt til å møte faren til Bernadette. Leonard havner i en pinlig situasjon som kan forandre forholdet til Penny.

19:00(19:30)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Programleder Katarina Flatland inviterer til et festmåltid med parma- og chévreruller til forrett, ovnsbakt torsk til hovedrett og sjokoladefondant til dessert. Katarina er legestudent og vil gjerne utfordre gjestene på medisinkunnskapene deres. Men når de må sy noen sting, går én av dem i bakken ved synet av «blod».

20:30(21:30)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2017. I den sørligste delen av Vestfold, 20 minutter fra Larvik, ligger Oddane Sand Camping. Med 1500 gjester boende på en vanlig sommerdag kan det fort bli travelt mellom campingvognene, utleiehyttene og bobilene. Livet på campingplassen byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong. I denne del: Daglig leder Ole og vaktmester Vidar prøver seg som rørleggere, og håper i det lengste at de klarer seg uten profesjonell hjelp. Reidar arrangerer svømmekurs for barna på campingen, noe han har gjort i over 40 år. En stor vennegjeng forbereder sommerens høydepunkt, julibord, som er nesten som et julebord - bare i juli. Førstegangscamperene fra Tønsberg prøver å venne seg til det primitive campinglivet.

21:30(22:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Sheldon opptrer som fredsmekler når Leonard og Penny krangler. Howard og Raj prøver å reparere en knirkende gulvplanke på babyens rom.

22:00(23:00)

> Mandagsklubben

Norsk humoristisk talkshow fra 2017. Anne Rimmen har den tvilsomme æren av å sitte i midten og forsøksvis styre showet med stødig hånd, og hennes faste makkere fra uke til uke er komikerne Else Kåss Furuseth og Dag Sørås. I denne del: Kveldens gjester er TVNorges humorist Thomas Giertsen og NRK-programleder Leo Ajkic, som nylig mottok honnørpris fra Fritt Ord.

23:00(23:55)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: Når ei jente blir skutt og drept på et stort raveparty i ørkenenen, må CSI-teamet lete etter spor, finne hennes savnede venninne og få tak i den skyldige.

23:55(00:50)

> Castle

The G.D.S. Amerikansk krimserie fra 2015. I denne del: Castle vender tilbake til englenes by på jakt etter svar om tiden som ble borte for ham. I LA blir han rekruttert av det legendariske Greatest Detective Society for å bistå i en drapssak.

00:50(01:50)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Etterforskerne tar affære da forfatteren av en bestselgerroman blir angrepet av en populær TV-vert. Benson og Rollins prøver å overbevise offeret om å anmelde saken, men når de undersøker bakgrunnen hennes avdekker de ting som truer med å ødelegge både karrieren og saken hennes.

01:50(02:40)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: Mac, Stella og Lindsay oppdager hvorfor en ung danserinne med et vinnende lottolodd i lomma ble kastet fra taubanen til Roosevelt Island. Samtidig lurer Hawkes og Danny på om en ærlig fiskers besettelse av å få sønnen inn på en eliteskole kan ha ført til hans uheldige død.

02:40(03:25)

> Hannibal

Amerikansk dramaserie. Den anerkjente legen Hannibal Lecter befinner seg på høyden av sin karriere. Både som psykiater og seriemorder. Mens filmen "Hannibal Rising" forteller historien om traumene som gjorde Lecter til den følelsesløse psykopaten vi alle kjenner, blir vi i serien "Hannibal" kjent med verdens mest berømte kannibal i tiden før han ble avslørt og puttet bak lås og slå i Baltimore State Hospital for the Criminally Insane. Psykiateren Hannibal blir hyret av FBI for å bistå atferdsekspert og spesialagent Will Graham i jakten på seriemordere, og for å ivareta Grahams mentale helse. I denne del: Dr. Abel Gideon klarer å rømme fra fengsel og setter ut på hevntokt mot sine tidligere terapeuter. Samtidig slåss FBI-agent Will Graham med sin galopperende mentale krise. Hannibal fortsetter sitt skrudde skyggespill.

03:25(04:15)

> Cold Case

Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. I denne del: Lily og Valens gjenopptar en sak fra 1979 der man fant alle spor i retning av et mord, men ikke noe lik. Blodige sko, et blodig laken og blodig undertøy ble funnet i en pose på søppeldynga, men etterforskningen førte aldri fram. Nå står en kvinne frem med en uhyggelig historie som kaster nytt lys over saken...

04:15(05:00)

> Southland

Amerikansk krimserie. Vi får et autentisk innblikk i livene og arbeidet til etterforskere og politipatruljer i Los Angeles.

05:00(05:25)

> The Neighbors

Amerikansk komiserie. I denne del: Larry bestemmer seg for å innføre en ny høytid, en blanding av Halloween og Hanukkah - Challoweenukah.

05:25(06:00)

> The Neighbors

Amerikansk komiserie. I denne del: Debbie og Jackie hjelper Reggie med å legge en plan for en romantisk aften med Amber. Larry synes golf er en kjedelig og meningsløs sport og bestemmer seg for å endre litt på nabolagets golfbane.