Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:30)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. Michelle tømmer hyllene på et supermarked i North Carolina når hun finner et godt tilbud, og Kelly klarer å skaffe mat til hele familien for bare 50 dollar i måneden. Michelle & Kelly. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:30(07:25)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Skuespiller Eindride Eidsvold avslutter middagsuken med kameratene Tom A. Haug, Fritdjov Såheim og Gard Eidsvold med et kalas i speilsalen på Nationaltheatret. Eindride Eidsvold.

07:25(08:15)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

08:15(08:40)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. Bonnie blir opprørt etter at broren, Ray, ringer Adam i stedenfor henne for å kausjonere ham ut når han blir arrestert. Christy får sparken fra jobben på restauranten. Teenage Vampires and a White Russian. Christy og hennes mor, Bonnie, som begge er tørrlagte alkoholikere prøver å få livene sine på rett kjøl, men møter stadig på utfordringer.

08:40(09:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. Ida Marie og Michael har pusset opp litt her og der, men det meste er blitt gjort halvveis. Minstesønnen sover på foreldrenes rom. Ep 438 Ida Marie og Michael, Rolvsøy.

09:30(10:00)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Det er dag to for blinddate-paret Øyvind og Line, og de er i godt humør. Båten forlater Frederikshavn, og kaptein Peter gjør en gjesteopptreden som grillkokk på soldekk.

10:00(10:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Vi blir kjent med Dag som manøvrerer en permobil gjennom båtens lugarganger. Stamgjesten Knut skal på tur, og vi får være med ham helt fra hjembyen Kongsvinger.

10:30(11:30)

> Oppussing på en dag

Norsk livsstilsprogram fra 2019. I dag skal vi overraske Mai Britt som driver et ridesenter for barn, uten at hun vet noe om det. Ridesenteret hun har drevet i 20 år har betydd mye for Linda, som ønsker å overraske May Britt med et nytt oppholdsrom. Rune Haraldsen og hans team rykker ut for å bistå med boligfiksing der det virkelig trengs. Det hele foregår uten at boligeieren aner noen ting, for alt skjer i løpet av kort tid.

11:30(12:30)

> Else om: barn

Norsk underholdningsserie fra 2019. «Norge trenger flere barn. Jeg trenger neppe forklare hvordan dette gjøres», sa Erna i nyttårstalen. Men Else vil ha en forklaring! Hun er singel og snart 40. Else Kåss Furuseth er en folkekjær komiker. Hun er også en singel kvinne uten barn, som nærmer seg 40 med stormskritt. Hva betyr det i 2019? Det forsøker Else å finne ut av i “Else om: barn”. Den biologiske klokka tikker, og for Else er det nå eller aldri. Hun har gitt opp datinglivet og håpet om den tradisjonelle familien. Gjennom seks episoder tar Else en vurdering på hvorvidt hun ønsker å bli mor eller ikke, og hvordan hun som enslig kan bli mor dersom hun ønsker å prøve. Else møter mennesker som har tatt sine valg og funnet sine familier, med eller uten partner, med eller uten barn. Samtidig reflekterer hun rundt hvorfor presset på å få barn er så stort, og hvorfor tematikken fortsatt er vanskelig å snakke om.

12:30(13:25)

> Brille

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Kveldens gjester er Atle Antonsen, Egil Hegerberg, Anniken Huitfeldt og Mikkel Niva. Atle Antonsen, Egil Hegerberg, Anniken Huitfeldt og Mikkel Niva. "Brille" er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

13:25(13:55)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. Eva og Per Ivar venter besøk av et snobbete vennepar og alt må være på stell. Da passer det veldig dårlig at Per Ivar har glemt å dra på polet. Jakten på noen gode flasker vin til den fjonge middagen får uante konsekvenser. Tom for vin og ung kjærlighet. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

13:55(14:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Sheldon og Koothrappali takler ikke at Amy og Wolowitz jobber sammen, og betror seg til Bernadette. Penny og Leonard lærer ny metode for hvordan de skal takle Sheldon av en uvnetet kilde. The Collaboration Contamination. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

14:20(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Sheldon kjemper mot Wil Wheaton om rollen som den nye professor Proton. Penny stepper inn for å passe Halley når både Bernadette og Wolowitz blir sengeliggende. The Proton Regeneration. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

14:50(15:25)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Ross og Charlie føler at de ikke kan innlede et forhold før Ross prater med Joey, mens Joey og Rachel bestemmer seg for at de ikke kan gå inn i et forhold før de prater med Ross. The One After Joey and Rachel Kiss. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

15:25(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Ross prøver å overbevise alle om at det er greit for ham at Joey og Rachel er sammen, mens Phoebe får et uvanlig tilbud fra halvbroren sin. The One Where Ross Is Fine. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:00(16:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Jake surmuler og spiller elgitar døgnet rundt, og Judith tror han sliter med å takle skilsmissen. Alan tar en prat med Jake, Charlie tilbyr å jamme med ham, mens Bertha mener han bare er forstoppet. Hey, I Can Pee Outside in the Dark. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie setter Alans skilsmisseoppgjør i fare da han ligger med advokaten hans, Laura. Heather Locklear gjestespiller i denne episoden. No Sniffing, No Wowing. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Alan går stadig i søvne, og Charlie prøver å hjelpe ham med problemet. Jake begynner i samtaleterapi. My Doctor Has a Cow Puppet. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Jake kommer med en mannssjåvinistisk ytring foran Judiths selvhjelpsgruppe, og kvinnene mener at Charlies hjem er et uegnet miljø for barn. Charlie må godsnakke med kvinnene for å få nevøen tilbake. Just Like Buffalo. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

18:00(18:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Sheldon og Bert samarbeider på et nytt prosjekt på tross av Sheldons forlegenhet. Penny og Bernadette veileder Koothrappali i hvordan han skal styre forholdet sitt til Ruchi. The Geology Methodology. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Leonard og Wolowit er rasende etter at de finner ut at Sheldon har jobbet med militæret bak deres rygg. The Tesla Recoil. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:00(19:30)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. Per Ivar skal hente en kommode hos den lokale keramikeren og lar seg friste til å prøve dreieskiven hennes. Men velformannen er forelsket i henne, og helt ufrivillig havner Per Ivar i et trekantdrama med store konsekvenser. Kurvstol & dreieskive. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

19:30(20:30)

> Oppussing på en dag

Norsk livsstilsprogram fra 2019. I dag skal vi overraske Madeeha og familien med oppussing uten at de vet noen ting. De kjøpte hus i 2018, men oppdaget råte og muselort og måtte rive mye av det innvendige som følge av dette. Rune Haraldsen og hans team rykker ut for å bistå med boligfiksing der det virkelig trengs. Det hele foregår uten at boligeieren aner noen ting, for alt skjer i løpet av kort tid.

20:30(21:30)

> 71° nord

Norsk realityserie fra 2019. Finalistene kjemper mot hverandre i et kappløp der det er om å gjøre å komme seg til Nordkapp. De to som kommer først fram skal møtes i den siste og avgjørende duellen, der vinneren stikker av med både bil og penger. Det blir spektakulære destinasjoner og mye drama på veien mot 71° nord. Deltakerne må jobbe sammen i lag, og de vil måtte bryte egne grenser i møte med beintøffe utfordringer.

21:30(22:30)

> Kongen befaler

Norsk underholdningsprogram fra 2019. I kveld skal deltakerne blant annet bygge et høyt tårn og imponere ordføreren i Nittedal. Atle Antonsen tøyer grensene til et ordinært humorpanelshow hvor alt styres og bestemmes av «Kongen», Atle Antonsen selv, og hans personlige assistent, Olli Wermskog. De utsetter fem av landets fremste komikere for en rekke forskrudde, vriene og fantasifulle oppgaver som tvinger dem til yttergrensene av komisk oppfinnsomhet. Med deres personlige eiendeler i potten har de alt å tape, særlig egen verdighet. Vinneren av hver episode vinner de andre deltakernes personlige eiendeler, og vinneren av hele sesongen reiser hjem med en byste av Atle Antonsen i gull.

22:30(23:05)

> Hvite gutter

Norsk komiserie fra 2019. Det er klart for den årlige Hemsedalturen, men gutta blir kastet ut av Afterskien. Krise! Hva skal de gjøre på fjellet når de ikke kan drikke?. Pinne for landet. Disse fire guttene pleide å være heltene på videregående. Nå, åtte år senere, bor de fortsatt i kollektiv på Oslos vestkant og fester vilt.

23:05(23:25)

> Jan Thomas og Einar blir venner

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Jan og Einar er på Arendalsuka for å få inspirasjon til Jans fremtidige politiske parti; «The JT Party». Venner på Arendalsuka. I «Jan Thomas og Einar Tørnquist blir venner» får vi følge med på når de to ganske så forskjellige menneskene blir kompiser, helt på ekte!

23:25(23:45)

> Jan Thomas og Einar blir venner

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Einar er nysgjerrig på hvordan Jan organiserer hverdagen sin, og får en liten overraskelse over hvor mange mennesker som drifter Jan Thomas. Venner til hverdags. I «Jan Thomas og Einar Tørnquist blir venner» får vi følge med på når de to ganske så forskjellige menneskene blir kompiser, helt på ekte!

23:45(00:45)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Hva er egentlig god vin? Det skal Jon Almaas se nærmere på. Det skal også handle om hersketeknikk, og spalten "Vi legger'n død" dukker opp. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick.

00:45(01:45)

> Brille

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Brille er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker. Egil Hegerberg, Torbjørn Røe Isaksen, Thomas Hylland Eriksen og Helen Vikstedt. "Brille" er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

01:45(02:45)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. Spaningen på en berømt fotograf resulterer i mange ledetråder og antakelser, men ingen bevis på at mannen har satt sine fantasier ut i livet. Thought Criminal. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

02:45(03:40)

> CSI: Miami

Amerikansk krimserie fra 2004. Richard Laken blir funnet drept etter en kveld med speeddating. C.S.I.-teamet oppdager at bilen hans er dekket med aceton. Sporene leder tilbake en av de kvinnelige gjestene. Speed Kills.

03:40(04:30)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

04:30(04:55)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Det er dag to for blinddate-paret Øyvind og Line, og de er i godt humør. Båten forlater Frederikshavn, og kaptein Peter gjør en gjesteopptreden som grillkokk på soldekk.

04:55(05:20)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Vi blir kjent med Dag som manøvrerer en permobil gjennom båtens lugarganger. Stamgjesten Knut skal på tur, og vi får være med ham helt fra hjembyen Kongsvinger.

05:20(06:00)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. Michelle tømmer hyllene på et supermarked i North Carolina når hun finner et godt tilbud, og Kelly klarer å skaffe mat til hele familien for bare 50 dollar i måneden. Michelle & Kelly. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.