Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:55)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: I Ragnhild og Renatos hus i Bærum vrir skjøteledninger seg på kryss og tvers overalt, og det eneste rommet som har fått en ansiktsløftning er kjøkkenet. Baderommet er i elendig forfatning og er provisorisk teipet med gaffatape. Otto blir sjokkert når han ser det livsfarlige elektriske anlegget, som regelrett slår gnister og er en dødsfelle for både barn, voksne og naboene som bor vegg i vegg. Familien lever i mørket og må bruke lommelykt på det strømløse badet og doen.

06:55(07:45)

> Ullared

Svensk dokumentarserie fra 2013. I denne del: Varehuset fyller 50 år, og Boris byr alle de ansatte på bursdagskake. Han benytter også dagen til å mimre over årene som er gått og filosoferer litt over framtiden.

07:45(08:15)

> Benched

Amerikansk komiserie fra 2014. Den anerkjente forretningsadvokaten Nina Whitley har ofret alt for å nå toppen. Men når hun blir forbigått i en ettertraktet forfremmelse, samtidig som forloveden finner seg en ny, får hun et sammenbrudd. Det eneste stedet hun får jobb nå er på det offentlige rettshjelpkontoret, der hun må tilpasse seg en ny hverdag. I denne del: Nina har følelsen av at kollegene ikke forstår henne, og finner en ny venn i den livlige rettsmedisineren Edie. Men den nye vennen tøyer lojaliteten for langt. Samtidig må Carlos bo hos Phil i noen dager og får et bekymringsfullt innblikk i livet hans.

08:15(08:40)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

08:40(09:05)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

09:05(10:00)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Mirjam og Remi Berg bor på Torp i Fredrikstad, sammen med sine tre barn. For noen år siden kjøpte de et gammelt hus. For å oppfylle lånekravet måtte de pusse opp en del av huset, som skulle leies ut. Etter at det var gjort, bygget de et tilbygg på huset slik at ungene fikk soverom. De fikk hjelp av venner og familie, men da det bare gjensto småtteri på tilbygget, stoppet det helt opp. Kjøkken og stue er halvhjertet påbegynt, men det ser fremdeles forferdelig ut. Paret er oppgitt og utslitt, og på toppen av det hele planlegger de bryllup. Nå står det fullstendig stille på oppussingsfronten, og det samme er tilfelle når det gjelder forholdet dem imellom. Uten hjelp spøker det for bryllupet, og både Remi og Mirjam er i ferd med å gi opp.

10:00(11:00)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. I denne del: I år fyller det gule varehuset Gekås 50 år, og denne sesongen får vi blant annet være med på åpningen av det nye hotellet. Bestevenninnene Mari-Anne og Helene spiser champagnefrokost for å komme i rett humør før dagens shopping av luksusartikler. Kassadama Camilla viser hvordan man håndterer kassa best mulig. Boris arrangerer stor bursdagsfest og hele personalet er invitert, blant andre Morgan og Ola-Conny.

11:00(12:00)

> Morgan og Ola-Conny gjør Norge

Norsk underholdningsserie fra 2014. Sveriges herligste dynamitt-duo, Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren, har reist verden rundt. Nå er tiden inne for å utforske Norge. I denne del: Morgan og Ola-Conny tar turen til det vakre Vestland og Bergen, der de får prøve seg på å trene både seler og sjøløver. Deretter går turen til Valdres for å utforske den norske landsbygda. Her får Morgan bruk for sin erfaring fra bondegård når de blant annet skal gjete sauer.

12:00(12:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Band og danseglade gjester entrer båten for dagens overfart. Etter å ha kjørt bilen til Vippetangen går Tottis-bandet om bord, og vokalist Trygve synger som en gud – tross litt kols. Det danseglade paret Stig og Karin deler en sterk historie, og de ansatte på båten jobber nesten uavbrutt.

12:30(13:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag. I denne del: Tidligere håndballspiller Håvard Tvedten inviterer tidligere kickbokser Mette Solli, programleder Ingeborg Myhre og komiker Tor Erik Gunstrøm hjem til seg på Høvik. Der serverer han spansk skinke og ost til forrett, grillet lammecarré til hovedrett og grillet banan med is til dessert. Kveldens underholdning er straffekonk med en ubehagelig straff.

13:30(14:05)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Penny og Sheldon føler savnet etter Leonard, men finner heldigvis trøst i hverandre. Leonard stortrives i Nordsjøen og savner ikke Penny i det hele tatt. Amy og Bernadette knytter bånd på biologikonferanse, mens Raj prøver å sjekke opp damer nå som han endelig er i stand til å snakke med dem.

14:05(14:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon og Penny deler intime hemmeligheter mens Leonard er til sjøs. Når Leonard vender tilbake, blir Sheldons følelser knust. Samtidig blir Raj trøstet etter bruddet med ekskjæresten, og Wolowitz' forhold til moren fører til en uvanlig trussel mot hans mannlighet.

14:35(15:05)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Hele gjengen deltar i et rebusløp der gutta må samarbeide med kjæresten til en av de andre. Løpet får fram både det beste og det verste i dem.

15:05(15:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey spleiser Rachel med en annen skuespiller, noe som gjør Ross opprørt. Monica planlegger å sparke en klumsete kokk, mens Phoebe protesterer siden hun planlegger å slå opp med ham.

15:35(16:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe blir tiltrukket av tvillingsøsteren Ursulas forlovede (Sean Penn) på Monicas halloweenfest. Ross og Chandler utfordrer hverandre for å se hvem som er tøffest.

16:05(16:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica mistenker at hennes nye hushjelp stjeler fra henne. Eric (Sean Penn) har slått opp med Ursula og er klar for å date Phoebe, men klarer ikke å se på henne uten å se Ursula. Ross prøver å skaffe Rachel en leilighet i bygningen sin, men kvinnen som bor der lever fortsatt i beste velgående.

16:35(17:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Alan gjør alt han kan for å få råd til å kjøpe en fin bursdagspresang til Lyndsay.

17:05(17:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Charlie avlegger et besøk hos Dr. Freeman for å få hjelp med å takle bruddet med Courtney.

17:35(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Charlie og Lyndsays vennskap vokser, og Alan blir mistenksom.

18:05(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon sverger hevn etter at Amy ødelegger en av hans favorittfilmer, «Indiana Jones: Jakten på den forsvunne skatten». Samtidig oppdager Leonard hvordan han kan få Penny til å gjøre alt han vil, og Raj og Stuart prøver seg på nettdating.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon må bestemme seg for hvor mye «Amy-tid» som er for mye når hun får seg jobb ved universitetet. Samtidig tilbringer Howard natten på sofaen til Raj etter en krangel med Bernadette.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldons store vitenskapelige gjennombrudd får ham til å føle seg som en bedrager. Samtidig lar Penny seg inspirere av Howards romantiske fremstøt overfor Bernadette.

19:30(20:00)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Band og danseglade gjester entrer båten for dagens overfart. Etter å ha kjørt bilen til Vippetangen går Tottis-bandet om bord, og vokalist Trygve synger som en gud – tross litt kols. Det danseglade paret Stig og Karin deler en sterk historie, og de ansatte på båten jobber nesten uavbrutt.

20:00(20:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Danskebåten ligger til kai i Frederikshavn, og mange ansatte tar livet med ro. Vi får være med på Jørgens mogenrutiner. Etter gårsdagens konsert vil Tottis-bandet i dag ta seg en tur til byen for å se på orgler og spise rød pølse, mens stamgjestene Britt, Elsa og Eldbgjørg atter en gang spiller Vri-åtter på båtens café.

20:30(21:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag. I denne del: Kveldens vertinne er tidligere kickboxer Mette Solli. Hun serverer gjestene sine kongekrabbe til forrett, andebryst til hovedrett og ostekake på glass til dessert. Mesterkokk Ole Martin Alfsen viser hvordan man steker kongekrabbe med en asiatisk vri, og underholdningen for kvelden er øksekast.

21:30(22:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Jon Almaas er tilbake med talkshowet hvor han gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I denne del: Jon Almaas er tilbake med talkshowet hvor han gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte!

22:30(23:30)

> Gift ved første blikk

A4-livet. Norsk realityserie fra 2018. Gift ved første blikk er et eksperiment hvor det arrangeres tre ekteskap. Brud og brudgom er single som har prøvd stort sett alt for å finne kjærligheten. Nå har de sagt ja til å bli matchet opp av fire eksperter, for deretter å gifte seg med et menneske de aldri før har møtt. I denne del: Parene har vært gift i ti dager og begynner for alvor å kjenne på livet som mann og kone. De forsøker å skape et felles hjem, og blir samtidig bedre kjent med hverandres rutiner, vaner og uvaner. Vil romantikken overleve for de matchede parene når de nå skal få hverdagen og A4-livet til å fungere?

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. I denne del: Denne ukens panel består av Tore Sagen, Pernille Sørensen og Sigrid Bonde Tusvik.

00:30(01:25)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: FBI mislykkes i å finne datteren til en velstående forretningsmann, og Castle bestemmer seg for å ta saken i egne hender.

01:25(02:25)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2003. I denne del: Warrich er vitne i en voldtekts- og drapssak der morderens skytevåpen blir forkastet som bevis av dommeren. Politiet hadde ikke ransakingsordre da de gikk inn i mistenktes hjem. Nå har CSI bare 24 timer på seg til å finne andre bevis som kan felle den skyldige.

02:25(03:15)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2011. I denne del: Benson og Stabler forsøker å hjelpe FBI-agent Dana Lewis etter at et undercoveroppdrag utvikler seg til en voldtektssak.

03:15(04:05)

> CSI

Amerikansk spenningsserie. I denne del: Teamet etterforsker en skyteepisode som har funnet sted i et ellers rolig strøk i Las Vegas. Dramatikken stiger når to av etterforskerne blir tatt som gisler.

04:05(04:50)

> Resurrection

Amerikansk dramaserie. I denne del: Det er opprør på gang blandt de tilbakevendte, og målet deres er en av deres egne, Rachael, og hennes ufødte barn.

04:50(05:20)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

05:20(06:00)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.