Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:15(06:40)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

06:40(07:05)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

07:05(07:55)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. I denne del: Ola-Conny prøver briller, og Morgan blir med som stilkonsulent. Boris avslører noen av sine salgstriks. En rånerkortesje fra Allingsås og Varber ankommer Ullared. Stamkundene Maggan og Gittan er tilbake med nye sprell.

07:55(08:20)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2017. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Sam er tilbake og ønsker å gi forholdet til Ben en ny sjanse. Men Ben, som fortsatt leter etter den mystiske Elle, er skeptisk. Han vet ikke at Bonnie er ansatt som Ellies eiendomsmegler. Danny og Tucker melder seg som frivillige på et skøyteshow med Emmas favorittprinsesse, mens Riley øver seg på foreldrerollen.

08:20(08:45)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2017. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Danny er overbeskyttende overfor gravide Riley, så Ben overrasker henne med en fridag og tur i skogen for å få litt fritid. Bonnie finner ut at sjefen hennes kan være årsak til at Brad er i fengsel, så hun legger en plan sammen med Tucker for å finne bevis og få Brad satt fri.

08:45(09:35)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Da Helene og Peter ble kjærester, flyttet hun inn i huset hans i god tro om at de skulle pusse opp sammen. Slik ble det ikke, og det endte med at de gikk fra hverandre. Seks måneder senere ble de sammen igjen og fikk barn. Nå krangler de igjen om oppussing og kommer aldri til enighet. De glir lenger og lenger fra hverandre, og Helene er redd de ikke vil klare å redde forholdet en gang til.

09:35(10:00)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

10:00(10:25)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

10:25(11:25)

> Ullared

Svensk dokusåpeserie. I denne del: Konsernsjef Boris takker for seg og får en verdig avslutning. Stamkunden Kjell filosoferer over emnet teknikk. Ola-Conny hjelper Morgan på lageret, men får problemer. Søstrene Gunel og Maritta skal bo på campingplassen, men Maritta har en overraskelse.

11:25(12:25)

> Camping på Öland

Svensk realityserie. Det er klart for svensk sommer når den er på sitt beste, på den solfylte øya Öland. Ta fram grillen, spenn opp forteltet og blås opp baderingen - det er tid for en ny campingsommer i gode naboers selskap. I denne del: Fest og mat er viktige ingredienser i en campingferie, og dette gjelder selvsagt på Böda også. Frokosten består av boller bakt av campingens egne bakeri og Bödas egen beach club byr opp til dans.

12:25(13:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Ida Marie og Michael har pusset opp litt her og der, men det meste er blitt gjort halvveis. Minstesønnen sover på foreldrenes rom. Snart får de et nytt barn, og om de ikke tar tak før den tid blir det da to barn på rommet deres. I kjelleren er det mye plass, men den er overfylt av skrot og en gigantisk verktøysamling som bare ligger og slenger.

13:25(14:25)

> Brille

Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. I denne del: Denne ukens panel består av Egil Hegerberg, Steinar Sagen og Anne-Kat. Hærland.

14:25(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Sheldon blir oppslukt av sjalusi når geologen Bert vinner et genistipend ved universitetet. Stephen Hawking vender tilbake for å spille seg selv.

14:50(15:15)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Leonard og Sheldon krangler om hvem som skal oppbevare deres felles eiendeler.

15:15(15:45)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Gjengen leter etter Marcel, som stakk av fra leiligheten mens Rachel passet på ham. Akkurat da det ser ut til at Rachel og Ross endelig skal kunne tilbringe en romantisk kveld sammen, går alt i vasken.

15:45(16:15)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Rachel og Barry begynner å date igjen, selv om han er forlovet med Mindy, som vil ha Rachel som forlover.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Monicas kredittkort blir stjålet og hun bestemmer seg for å fakke tyven. Ross må ta avskjed med Marcel.

16:45(17:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Walden dater en britisk kvinne han traff på butikken, men han sliter med følelsene etter skilsmissen.

17:10(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Walden har endelig kommet videre etter Bridget og gjør alt for å imponere sin nye kjæreste Zoey, når Bridget bestemmer seg for at hun ønsker ham tilbake.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Walden gleder seg til å feire julen sammen med moren sin og møte Zoeys foreldre. Men morens besøk trigger barndomsminner og reaksjonen hans er alt annet enn lystig.

18:05(18:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Mens Sheldon og Amy feirer Amys bursdag, ønsker Howard og Bernadette sin nye Baby Wolowitz velkommen.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Sheldon og Amy besøker Leonard og Penny for første gang siden ferien og forteller om sin forferdelige tur til Texas.

19:00(19:15)

> Asbjørns julekalender

Norsk underholdningsserie fra 2015. Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. I denne del: Bak døren denne dagen venter Finn Schjøll.

19:15(19:30)

> Asbjørns julekalender

Norsk underholdningsserie fra 2015. Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. I denne del: Bak julekjøkkendørkalenderluka denne kvelden venter radarparet Hasse Hope og Erik Solbakken.

19:30(19:45)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Svein er bombesikker på at han endelig har løst saken. Samtidig stiger godt gjemte familiehemmeligheter til overflaten.

19:45(20:00)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Svein og Nanna krangler og går fra hverandre i sinne, før en mystisk julesang-rebus dukker opp på veggen.

20:00(21:00)

> Ekstreme julehus

Svensk livsstilsprogram fra 2016. Johnnie og Mattias besøker noen av Sveriges mest entusiastiske julelyspyntere. I hvert program kårer de episodens mest fantastiske, sprøe og beste julebelysning. I denne del: Familien Mathiassen har lengtet etter å sette opp julepynt igjen, men pappa har høydeskrekk. Team Bergstrand/Nilsson veiledes av den smurfsamlende vinnerskallen Rikard. Kommunepolitikeen Tomas Ardenfors har en storslagen visjon, men kommer det til å bli virkelighet?

21:00(22:00)

> Kjør meg til OL

Norsk reiseprogram fra 2017. Uten førerkort skal Magnus Devold og bilen hans ta seg fra Norge til Sør-Korea tidsnok til å rekke åpningen av OL i Pyeongchang i det nye programmet Kjør meg til OL. Den 20 000 kilometer lange bilturen blir et reiseprogram utenom det vanlige. For å få gjennomført reisen, er Magnus avhengig av sjåførhjelp fra tilfeldige mennesker på veien. Men med vilkårlige folk bak rattet er det ikke så lett å planlegge alle detaljer. Klarer Magnus å overtale nok tilfeldige mennesker til å frakte ham til Pyeongchang i tide? I denne del: Magnus ankommer Tyrkia, et land som gir ham muligheten til å bryte mot menn innsmurt i olivenolje. Etter brytingen drar han til frisøren, men kommunikasjonsproblemer gjør at han ender opp med en fullstendig tyrkisk makeover. Når frisøren senere tar ham med på en vill kjøretur, begynner Magnus å lure på hvilke hensikter den fremmede frisøren har.

22:00(22:20)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Svein er bombesikker på at han endelig har løst saken. Samtidig stiger godt gjemte familiehemmeligheter til overflaten.

22:20(22:40)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Svein og Nanna krangler og går fra hverandre i sinne, før en mystisk julesang-rebus dukker opp på veggen.

22:40(23:40)

> Brille

Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. I denne del: Denne ukens panel består av Tore Sagen, Pernille Sørensen og Sigrid Bonde Tusvik.

23:40(00:30)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle hjelper politiet og den intelligente etterforskeren Kate Beckett med å løse drapsgåter. Kontrollfriken Kate har store vansker med å samarbeide med Castle – de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på. I denne del: Beckett blir mildt sagt overrasket når hun treffer på ekskjæresten i forbindelse med en forsvinningssak. Gamle følelser blusser opp igjen, men blir tvunget til side i jakten på den to år gamle savnede jenta. Castle ser hva som er i ferd med å skje og melder seg frivillig til å hjelpe til med etterforskningen.

00:30(01:25)

> CSI

Amerikansk spenningsserie. I denne del: Under en høyt profilert golfturnering blir en av golfproffene funnet død. Kriminalteknikerne i CSI oppdager at offeret har en stesønn som også lever av å spille golf, samt en ekskone som kan ha hatt motiv for å drepe sin tidligere ektemann.

01:25(02:20)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En rekke voldtekter på Upper West Side bekymrer byens innbyggere, og Tutuola og Rollins avhører alle som passer beskrivelsen av den mistenkte. I mellomtiden sliter Benson fremdeles med ettervirkningene av de traumatiske hendelsene hun har vært gjennom.

02:20(03:10)

> Major Crimes

Amerikansk krimserie fra 2014. Påtalemyndigheter og politi i LA samarbeider for å løse kriminalsaker. I denne del: Et drap som blir begått på et hotell etterforskes og resulterer i potensielle internasjonale ettervirkninger. Rusty sliter med hvordan han skal dele en stor hemmelighet med resten av politistyrken.

03:10(03:55)

> Nikita

Amerikansk actionserie. I denne del: Jones tilbyr Nikita og teamet frihet. Sam vurderer muligheten til å vinne tilbake det tapte. Michael blir konfrontert av sin gamle fiende, Ramon.

03:55(04:45)

> Gordon Ramsay rydder opp

Britisk livsstilserie. I denne del: Den britiske stjernekokken Gordon Ramsay besøker den familiedrevne restauranten Morgan’s hvor den tidligere antikvitetsforhandleren Sandy og hennes to døtre drar i tøylene. Klarer Gordon å overbevise dem om å se på restaurantdriften som noe mer enn en kostbar hobby?

04:45(05:35)

> Forsvunnet

Amerikansk dokumentarserie fra 2010. Vi følger de uforutsigbare vendingene i saker som omhandler savnede personer og etterforskningene som har som mål å finne ut hvordan og hvorfor folk forsvinner.