Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:45)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: En bil møter en snømann, en plog møter en reporter og du får noen musikalske talenter.

06:45(07:10)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Fabiola selger de utroligste kaker. Bjørn vil ta farvel med togsettet fra barndommen. Einar gir bort kick-ass-sofaen sin, Roar selger en kubbestol og Jan Erik har gått med på å kvitte seg med noen av sine høyt elskede tegneserier. Programleder Didrik Solli-Tangen loser oss gjennom et nytt knippe objekter til salgs på nettet og menneskene bak.

07:10(07:40)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

07:40(08:05)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

08:05(08:30)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

08:30(08:55)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

08:55(09:20)

> Mystery Girls

Amerikansk komiserie fra 2014. Charlie Contour og Holly Hamilton går fra TV-stjerner til etterforskere i virkeligheten når et vitne til en forbrytelse bare vil snakke med dem. I denne del: Nyinnspillingen av «Mystery Girls» har blitt castet med yngre skuespillere, men når stjernene forsvinner, blir Holly og Charlie mistenkte og må prøve å renvaske seg.

09:20(09:45)

> Mystery Girls

Amerikansk komiserie fra 2014. Charlie Contour og Holly Hamilton går fra TV-stjerner til etterforskere i virkeligheten når et vitne til en forbrytelse bare vil snakke med dem. I denne del: Det er en kamp mot tiden når en verdifull veske forsvinner.

09:45(10:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachel blir flau når en ertende Joey kommer over hennes erotiske bok på nattbordet.

10:15(10:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler må begynne med briller. Rachel prøver å lære Joey å seile, men hans manglende lærelyst gjør henne sur. Phoebe nekter å gi Monica oppskriften på sin favorittkjeks.

10:40(11:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Rachel blir forfremmet, vurderer hun å ansette en uerfaren kjekkas som sin assistent. Chandler og Monica avslører pinlige hemmeligheter om hverandres fortid i et spill.

11:10(11:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler klarer ikke å ta et fint bilde med Monica. Rachel planlegger å komme nærmere sin kjekke assistent ved å få ham til å henge med Joey, men planen feiler når han lærer Joeys sjekketriks.

11:40(12:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica ergrer seg når hun møter en av Chandlers ekskjærester, og finner ut at han dumpet henne fordi hun var tjukk. Phoebe og Rachel kjemper om å bli Monicas brudepike.

12:10(12:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Jake håper å vinne tilbake Celeste ved å skrive en kjærlighetssang til henne. Samtidig prøver Herb og Alan å skjule sitt hemmelige vennskap for Judith.

12:40(13:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie gjennomgår en koloskopi for å unngå en tur med Chelsea for å møte foreldrene hennes, men når hun kommer hjem igjen, finner han foreldrene hennes i huset sitt.

13:05(13:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan er i fengsel etter en barslåsskamp, og Charlie er bekymret for at Chelsea kan være tiltrukket av advokaten som tar saken.

13:30(14:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Chelsea og Charlies forhold står i fare når Charlies sjalusi kommer mellom dem.

14:00(14:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie sørger over bruddet med Chelsea ved å rømme til Vegas, og han returnerer med en ny kone.

14:30(15:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres. I denne del: Rallystjerne Henning Solberg er første vert denne uken, og hans gjester er programleder Vår Staude, og fotballheltene Kjetil Rekdal og Melissa Wiik. Før gjestene setter seg til bords, må de imidlertid konkurrere i å kjøre go-kart, og taperen får synge duett med en av Norges mest folkekjære artister.

15:30(16:30)

> 4-stjerners middag

Vår Staude. Norsk underholdningsserie. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres. I denne del: Programleder Vår Staude er gift med en jeger, så når hun skal stelle i stand et 4-stjerners måltid, er det naturligvis viltkjøtt på menyen. Som kveldens underholdning må gjestene konkurrere i å skru sammen IKEA-møbler, og det viser seg at Kjetil Rekdal har store problemer med å forstå seg på bruksanvisningen.

16:30(17:30)

> 4-stjerners middag

Kjetil Rekdal. Norsk underholdningsserie. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres. I denne del: Fotballegenden Kjetil Rekdal er ikke helt på hjemmebane på kjøkkenet. Enten det er å kutte sitron eller lage majones, så viser de minste ting seg å bli store utfordringer. Til slutt gir han opp hele majonesen og bestemmer seg for å ta innkjøpt majones i en skål og lyve og si han har laget den selv.

17:30(18:30)

> 4-stjerners middag

Melissa Wiik. Norsk underholdningsserie. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres. I denne del: Fotballspiller og vegetarianer Melissa Wiik serverer en spennende salat til forrett, kastanjepure til hovedrett og sjokoladefondue til dessert. Wiik har lært alt hun kan om mat av moren sin, som også er med og hjelper til på kjøkkenet.

18:30(21:30)

> Harry Potter og de vises stein

Amerikansk eventyr fra 2001. Daniel Radcliffe, Richard Harris. Den foreldreløse Harry Potter bor hos onkel Wiktor og tante Petunia Dumling sammen med sønnen deres Dudleif. På elleveårsdagen sin får han vite at faren var en trollmann og moren en heks, og at han selv har unike magiske evner. Han blir invitert til å gå på Galtvort, landets fremste skole for magi og trolldom. Her begynner et nytt og spennende liv for Harry og de to nye vennene hans, Hermine og Ronny. Basert på J.K. Rowlings første bok i serien om den unge trollmannen. Aldersgrense: 11 år.

21:30(22:30)

> Åndenes makt

Norsk underholdningsserie. Tom Strømnæss møter personer som opplever merkelige hendelser de ikke kan forklare. Hvem er det egentlig som forstyrrer familieidyllen eller forårsaker uro på arbeidsplassen? Hva er historien bak, og hvorfor får ikke de levende fred? I denne del: For første gang i Åndenes makts historie ser en av våre klarsynte seg nødt til å tilkalle forsterkninger når hun skal forsøke å finne ut av problemene ekteparet Mona og Geir opplever i huset sitt utenfor Gamlebyen i Fredrikstad. Og med Lena, Lilli og Gro Helen på plass er det duket for en helt spesiell episode.

22:30(23:30)

> Gisseltakingen

Dansk thrillerserie fra 2017. I denne del: Etter drapet på det første gisselet hersker det frustrasjon i befolkningen og pressen, og politikerne er i høyeste beredskap. Philip blir bedt om å iverksette en væpnet aksjon med antiterrorpolitiet, men beslutningen skaper splittelse i forhandlergruppen. I sosiale medier beskyldes Naja for å være medskyldig i Adels død.

23:30(00:25)

> Criminal Minds: Beyond Borders

Amerikansk krimserie fra 2016. Jack Garrett er sjef for en internasjonal spesialavdeling i FBI. Avdelingens oppgave er å hjelpe og redde amerikanere som har havnet i farlige situasjoner i utlandet. I denne del: Det internasjonale responsteamet reiser til Russland når en amerikansk ballerina blir kidnappet. Jack kommer i klammeri med en tidligere KGB-agent som har rømt fra fengsel.

00:25(01:25)

> Quantico

Amerikansk dramaserie fra 2016. I denne del: Clay møter presidenten for å diskutere innsatsgruppens framtid. Samtidig leder Alex en operasjon for å avdekke kollaboratørenes planer om å ødelegge presidentens omdømme, og hun lærer Owen å stole på sine instinkter.

01:25(02:20)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2016. I denne del: Fin besøker sine militære røtter når en Army Ranger sliter med å komme seg etter et seksuelt overgrep.

02:20(04:35)

> Nådeløse menn

Amerikansk western fra 1992. Clint Eastwood, Gene Hackman. Den en gang beryktede revolvermannen William Munny er nå en eldre, giktisk bonde. Den pensjonerte dusørjegeren lar seg lokke av en bunke med dollar, og drar av sted sammen med vennen Ned Logan og den unge Scholfield Kid for å hevne en forbrytelse mot en prostituert i byen Big Whiskey. Aldersgrense: 15 år.

04:35(05:25)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2014. I denne del: SVU-teamet forsøker å knuse en illegal prostitusjonsring, og får hjelp av en mor, som i tre år har jobbet som bordellvertinne, til å finne datteren.

05:25(06:00)

> Selg boligen selv

Britisk livsstilserie fra 2014. Eiendomsmarkedet står overfor store omveltninger etterhvert som huseiere omfavner nye måter å selge boligene sine på. Hvorfor betale i dyre dommer til en eiendomsmegler når du kan annonsere på internett og håndtere visningene selv? Sarah Beeney gir råd til mennesker som velger å selge det meste verdifulle de eier selv. Klarer de å verdivurdere eiendommen sin uten å la følelsene styre dømmekraften? Hvis de gjør det riktig, kan de spare tusener. Hvis de gjør det feil, er det mye jobb uten gevinst. I denne del: Sarah Beeny møter flere pioner-huseiere som håper å få solgt hjemmene sine på nettet. Denne gangen er det Singha Landa og Neals som opptrer som sine egne eiendomsmeglere.