Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015.

06:25(07:15)

> Top 20 Funniest

TV Blunders 3. Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.

07:15(07:40)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Riley takler ikke rotet hun har stelt i stand i forholdet til Ben og Danny, så hun drar hjem til morens hus for å gjemme seg. Bonnie blir begeistret når naboen, Evelyn, dør og håper å få salget. Tucker er fast bestemt på å få tingene Evelyn har lovet ham.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Emmas barnevakt føler seg lite verdsatt, så hun streiker og tvinger Ben til å ta Emma med på dater og jobb. Danny og Bonnie melder seg på kakebakekurs og Tucker ber Riley dikte opp en kjæreste.

08:05(08:30)

> Mom

Amerikansk komiserie. I denne del: Christy og Bonnie nyter å leve i luksus når Christys velstående sponsor, Jill, ber dem å holde henne med selskap den første kvelden hun er ute fra rehabilitering.

08:30(08:55)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs.

08:55(09:20)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs.

09:20(10:10)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.

10:10(10:35)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015.

10:35(11:25)

> Ullared

Svensk dokumentarserie fra 2013. I denne del: Ullared-stamkundene Sara, Rebecka og Therese har kjørt 80 mil for å gjøre gode kupp på senteret. Denne gangen står årets julegaver på handlelisten. 17-åringene Jonna og Matilda har planlagt sitt besøk til varehuset i et halvt år, og nå er dagen endelig kommet. De har forberedt seg godt ved å studere kartet over varehuset og skrevet lange handlelister.

11:25(12:25)

> Camping på Öland

Svensk realityserie. I denne del: Böda camping invaderes av hester, kameler, klovner og sjonglører når sirkuset kommer til byen. Men hvordan fungerer det egentlig med dyr på en campingplass? Også noen av campinggjestene har med seg egne dyr. Hvordan er campinglivet for en hund, katt, kanin eller hvorfor ikke en papegøye?

12:25(13:25)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Denne ukens siste vert er fotballfrue og blogger Caroline Berg Eriksen. Caroline er tilhenger av lavkarbo-dietten, men vil gjestene bli overbevist om denne type diett? Gjestene får vite mer om hvordan det er å dele livet sitt gjennom en blogg og de får rørt på seg når Caroline har hyrt inn en zumba-instruktør i hagen. Kvelden avsluttes med kåringen av denne ukens vinner.

13:25(14:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Alenemoren Desiree og hennes tre barn bor i et hus med to soverom og et kott. Yngstesønnen bor inne på kottet og datteren på 18 år må dele rom med broren på 11. Soveromsprosjektet i kjelleren strandet etter at Desiree oppdaget store fuktskader. Nå har hun gitt opp, og spesielt datteren Celina er frustrert. Hun har ikke noe privatliv og bor mer borte enn hjemme.

14:25(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Leonard sliter med å trøste Penny etter at hennes store sjanse som skuespiller mislykkes. Samtidig prøver Sheldon å lære seg å være morsom, mens Raj tørrtrener på sjekketriks.

14:50(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon blir tvunget til å ta ferie, men i stedet for å slappe av, tilbringer han det meste av tiden sammen med Penny. Samtidig sliter Leonard med å støtte Penny, og Bernadette får hjelp fra Stuart med å erstatte en av Howards tegneserier.

15:20(15:45)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Når gutta ikke får tak i billetter til Comic-Con, bestemmer Sheldon seg for å arrangere sin egen tegneseriekonferanse - og ender opp med å tilbringe kvelden med James Earl Jones (stemmen til Darth Vader i Star Wars-filmene).

15:45(16:15)

> Mom

Amerikansk komiserie. I denne del: Christy prøver å rette opp i fortidens feil. Bonnie bestemmer seg også for å skvære opp med Alvin etter de fryktelige tingene hun gjorde mot ham.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe prøver å lære Joey å snakke fransk, noe som viser seg å ikke være så lett. I mellomtiden får Rachels far et hjerteinfarkt.

16:45(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler og Monica drar for å se på sitt nye hus, og Phoebe endrer navnet sitt til Princess Consuela Bananahammock.

17:15(17:45)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan begynner å tro at familien ikke setter pris på ham, så han flytter inn med Melissa og moren hennes.

17:45(18:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie blir enig om å gå til parterapi med Chelsea.

18:10(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Amy overtaler Sheldon til å bli med på en romantisk utflukt til Napa Valley sammen med Howard og Bernadette for å feire valentinerdagen. Samtidig må Leonard og Penny ta med hunden til Raj til dyrlegen.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon blir tvunget til å revurdere alle endringene i livet sitt etter at Leonard kjøper et nytt spisebord. Samtidig får Wolowitz en ny mulighet til å dra til verdensrommet, mens Bernadette er usikker på om hun skal oppmuntre ham eller ikke.

19:00(20:30)

> YLVIS i Spektrum - The Expensive Jacket Tour

Norsk underholdning. I februar inviterte Bård og Vegard Ylvisåker til et utsolgt show i Oslo Spektrum der de spilte flere av sine nye sanger live for første gang. Fansen som ikke fikk billett da, kan endelig få nyte YLVIS i fri utfoldelse med stort band, spennende gjester og overraskelser på løpende bånd.

20:30(21:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie. I denne del: Terje havner i krangel med naboen om hvor grensen mellom hyttene går. Da hjelper det ikke at han har kraftig forstoppelse og har fulgt morens råd om å storspise svisker. På en joggetur i skogen oppdager Per Ivar og svigerfaren hverandre mens de begge smugkikker på to nakne badenymfer.

21:00(21:30)

> Neste sommer

Ripe i lakken og hard på flaska. Norsk komiserie. I denne del: Eva og Anki låner den flotte båten til Terje og riper den opp. De lyver for Terje og sier de ble påkjørt, og vikler seg inn i enda større problemer. Per Ivar irriterer seg over at velformannen tror han drikker for mye og bestemmer seg for å sette skapet på plass.

21:30(22:25)

> Montebello camping

Norsk dokusåpe. I denne dokusåpen blir vi med et knippe norske campere på ferie til campingplassen Montebello. Den familiedrevne campingplassen Montebello Camping ligger nord for Kongsvinger, 300 meter fra svenskegrensa. Her blir vi blant andre kjent med Snefrid og Erik som elsker katter og antikviteter, den alltid positive Lars Kristian som akkurat har tatt over den daglige driften av Montebello, og Preben som har overtalt sin mildt sagt skeptiske venn Joakim til å være med på sin aller første campingferie. I denne del: Ulf Arne er i det sosiale hjørnet, Sverre viser oss rundt i lokalene til Radio Sentrum, Erik tester ut sin nye spikerpistol og Lars Christian overrasker barna med splitter nye fotballmål. Hans og Monika er hos sognepresten der de går gjennom det nært forestående bryllupet i Montebellos gapahuk en siste gang.

22:25(23:30)

> Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2017. Den irske komikeren Graham Norton tar imot kjente gjester i studio. I denne del: Sir Michael Caine, Morgan Freeman, Jack Whitehall, Gemma Whelan og Take That er gjester hos Graham Norton i kveld.

23:30(00:25)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: Castle og Beckett får et innblikk i den «Real Housewives»-aktige realityserien «The Wives of Wall Street» når de etterforsker drapet på seriens fremadstormende stjerne. Samtidig går det meste galt når Castle forsøker å gi Beckett en gave på Valentine's Day.

00:25(01:20)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: En tidligere svindler dreper ei uskyldig ungjente. Han har kjempet lenge for å bygge opp en ny tilværelse, og planlegger den perfekte flukt. Men med Gil Grissom i hælene, snører nettet seg raskt sammen om ham.

01:20(02:15)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En hiv-smittet kvinne blir funnet død, og søket starter sporenstreks etter mannen som fortsetter å spre viruset.

02:15(03:15)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: Sesongavslutning: Mac svever mellom liv og død etter en voldsom skuddveksling, og CSI-teamet må dra den skyldige for retten.

03:15(04:00)

> CSI: Miami

Amerikansk spenningsserie fra 2010. I denne del: Når en mann hevder å ha drømt om et drap før det skjer, sender Horatio Natalia undercover for å finne ut om han er gal, psykotisk eller bare skyldig.

04:00(04:50)

> 48 timer

Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. I denne del: Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

04:50(05:35)

> Longmire

Amerikansk dramaserie fra 2013. Walt Longmire er sheriff i Absaroka County i Wyoming. Etter å ha blitt enkemann har han hatt psykiske problemer, men skjuler dette bak en tøff fasade. I denne del: En kvegtransport blir overfalt, og teamet får i oppdrag å finne kvegene, sjåføren og tyvene. Vic får tilsendt en mystisk blomsterbukett, og Walt bekymrer seg for hennes uberegnelige oppførsel.