Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:50)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. I dyrehagen møter du en frekk babyelefant, og en pappa hopper i et frossent svømmebasseng. I dette programmet får du de mest lattervekkende klippene på nettet. Ridiculous Antics Episode. I dyrehagen møter du en frekk babyelefant, og en pappa hopper i et frossent svømmebasseng. I dette programmet får du de mest lattervekkende klippene på nettet.

06:50(07:40)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I Ragnhild og Renatos hus i Bærum vrir skjøteledninger seg på kryss og tvers overalt, og det eneste rommet som har fått en ansiktsløftning er kjøkkenet. Ep 421 Ragnhild og Renato, Vøyenenga. I Ragnhild og Renatos hus i Bærum vrir skjøteledninger seg på kryss og tvers overalt, og det eneste rommet som har fått en ansiktsløftning er kjøkkenet. Baderommet er i elendig forfatning og er provisorisk teipet med gaffatape. Otto blir sjokkert når han ser det livsfarlige elektriske anlegget, som regelrett slår gnister og er en dødsfelle for både barn, voksne og naboene som bor vegg i vegg. Familien lever i mørket og må bruke lommelykt på det strømløse badet og doen.

07:40(08:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie fra 2015. Fotballkeeper Thomas Myhre bor i et herskapelig hus på Ulvøya, hvor veggene er dekket med dyre kunstverk og et kjellerrom er fylt opp med flere hundre vinflasker møysommelig sortert etter pris. Thomas Myhre. Fotballkeeper Thomas Myhre bor i et herskapelig hus på Ulvøya, hvor veggene er dekket med dyre kunstverk og et kjellerrom er fylt opp med flere hundre vinflasker møysommelig sortert etter pris. Derfor er det kanskje litt rart at han bruker billigvinen Amigo da han skal lage saus. Gjester er Monica Csango, Mona Grudt og Magnus Moan.

08:30(09:00)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Stamgjesten Knut skal på tur, og går gjennom sine faste rutiner ved utfarten. Deretter tar han seg en tur på båtens buffet, noe som ender med at han forspiser seg. Stamgjesten Knut skal på tur, og går gjennom sine faste rutiner ved utfarten. Deretter tar han seg en tur på båtens buffet, noe som ender med at han forspiser seg. I taxfreebutikken jobber Jørgen med vareopptelling, mens kaptein Peter styrer båten i mørket. Spillverten Olle viser fram tre voksballer han har laget av voks fra ost han har spist selv.

09:00(09:50)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Det spøkes med en edderkopp, en amatørstuntmann mislykkes og et oppussingsprogram tuller det til. I dette programmet får du de mest lattervekkende klippene på nettet. Silly Blunders. Det spøkes med en edderkopp, en amatørstuntmann mislykkes og et oppussingsprogram tuller det til. I dette programmet får du de mest lattervekkende klippene på nettet.

09:50(10:50)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie fra 2015. Matblogger Monica Csango har gitt ut egen kokebok og vært dommer på bakeprogrammet Kakekrigen, så forventningene er høye da det er hennes tur til å arrangere 4-stjerners middag. Monica Csango. Matblogger Monica Csango har gitt ut egen kokebok og vært dommer på bakeprogrammet Kakekrigen, så forventningene er høye da det er hennes tur til å arrangere 4-stjerners middag. De blir ikke lavere da hun selv annonserer sine kokkekunnskaper som svært gode, og har som mål å få gjestene til å gråte av glede når de får smake det hun kaller for «byens beste brownie».

10:50(11:50)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. Mirjam og Remi Berg bor på Torp i Fredrikstad, sammen med sine tre barn. For noen år siden kjøpte de et gammelt hus. For å oppfylle lånekravet måtte de pusse opp en del av huset, som skulle leies ut. Ep 422 Mirjam og Remi, Torp. Mirjam og Remi Berg bor på Torp i Fredrikstad, sammen med sine tre barn. For noen år siden kjøpte de et gammelt hus. For å oppfylle lånekravet måtte de pusse opp en del av huset, som skulle leies ut. Etter at det var gjort, bygget de et tilbygg på huset slik at ungene fikk soverom. De fikk hjelp av venner og familie, men da det bare gjensto småtteri på tilbygget, stoppet det helt opp. Kjøkken og stue er halvhjertet påbegynt, men det ser fremdeles forferdelig ut. Paret er oppgitt og utslitt, og på toppen av det hele planlegger de bryllup. Nå står det fullstendig stille på oppussingsfronten, og det samme er tilfelle når det gjelder forholdet dem imellom. Uten hjelp spøker det for bryllupet, og både Remi og Mirjam er i ferd med å gi opp.

11:50(12:50)

> Jul i Tangerudbakken

Norsk underholdningsserie. Det er mer enn juleverksted og strømpefylling som står på programmet for Hege Anette, Olav, Hansine, Bjørn Terje, Cecilie og Hans. Det er mer enn juleverksted og strømpefylling som står på programmet for Hege Anette, Olav, Hansine, Bjørn Terje, Cecilie og Hans. Hansine har lenge vært bruker av Kirkens Bymisjon, og nå vil hun og resten av gjengen være med på å vise at julen handler om mer enn fråtsing og gaver. Gjengen har selv tatt initiativ til å være med på Bymisjonens aktiviteter i førjulstiden under mottoet: "Gled en som gruer seg til jul". De lager en uforglemmelig julekonsert med alle sine favorittartister i Kulturkirken Jakob. Kaptein Sabeltann og Plumbo er selvsagte gjester, og med seg har de også Ingrid Olava, Anita Skorgan og Christel Alsos.

12:50(13:20)

> Det kunne vært verre

Norsk humorserie fra 2018. Trond presses fra alle kanter, og det topper seg en morgen når flere av eksene dukker opp på døren samtidig på grunn av misforståelser og kommunikasjonsproblemer. Ni måneder senere. Trond presses fra alle kanter, og det topper seg en morgen når flere av eksene dukker opp på døren samtidig på grunn av misforståelser og kommunikasjonsproblemer. Trond forsøker å få dem til å være samarbeidsvillige på hans premisser. Likevel forsøker han å holde hemmeligheten i Sverige skjult, noe som viser seg å bli svært vanskelig.

13:20(13:50)

> Kongsvikklinikken

Norsk humorserie fra 2018. Birgitte og Thorvald har en siste time hos terapeuten før skilsmissen er et faktum. Fødselen er i gang og Natalie og Alexander er på sykehuset. Birgitte og Thorvald har en siste time hos terapeuten før skilsmissen er et faktum. Fødselen er i gang og Natalie og Alexander er på sykehuset. Astrid har fått trygghetsalarm, men klarer ikke å begrense bruken så sønnen, Harald, inviterer henne til å bo hjemme hos seg for en periode. Therés gjør et siste forsøk på å få bukt med smertene, kanskje er det en endring i jobb som er løsningen. Rebekka må ta et valg etter festen med kollegaene.

13:50(14:20)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Stamgjesten Knut skal på tur, og går gjennom sine faste rutiner ved utfarten. Deretter tar han seg en tur på båtens buffet, noe som ender med at han forspiser seg. Stamgjesten Knut skal på tur, og går gjennom sine faste rutiner ved utfarten. Deretter tar han seg en tur på båtens buffet, noe som ender med at han forspiser seg. I taxfreebutikken jobber Jørgen med vareopptelling, mens kaptein Peter styrer båten i mørket. Spillverten Olle viser fram tre voksballer han har laget av voks fra ost han har spist selv.

14:20(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Leonard forstår at hans jakt på Penny ikke fører noe sted, og har derfor tilfeldig sex med sin medstudent Leslie Winkle. One-night-standen kaster Leonard og Sheldon på dypt vann. The Hamburger Postulate. Leonard forstår at hans jakt på Penny ikke fører noe sted, og har derfor tilfeldig sex med sin medstudent Leslie Winkle. One-night-standen kaster Leonard og Sheldon på dypt vann.

14:50(15:15)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. De sosialt uintelligente guttene blir nervøse når Penny inviterer dem på en fest hun skal holde. Men de blir ekstatiske når de finner ut at det er en Halloween-fest, og kler entusiastisk på seg de nerdete kostymene sine. The Middle-Earth Paradigm. De sosialt uintelligente guttene blir nervøse når Penny inviterer dem på en fest hun skal holde. Men de blir ekstatiske når de finner ut at det er en Halloween-fest, og kler entusiastisk på seg de nerdete kostymene sine. Uheldigvis imponerer de ikke Pennys uhøflige ekskjæreste.

15:15(15:50)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Monica og Rachel leier inn en stripper til Phoebes utdrikningslag. Men stripperen er absolutt ikke som de hadde sett for seg. The One Where the Stripper Cries. Monica og Rachel leier inn en stripper til Phoebes utdrikningslag. Men stripperen er absolutt ikke som de hadde sett for seg.

15:50(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Phoebe og Mike gifter seg, og Chandler og Ross konkurrerer om en plass i bryllupet. The One with Pheobe's Wedding. Phoebe og Mike gifter seg, og Chandler og Ross konkurrerer om en plass i bryllupet.

16:30(17:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Phoebe prøver å lære Joey å snakke fransk, noe som viser seg å ikke være så lett. I mellomtiden får Rachels far et hjerteinfarkt. The One Where Joey Speaks French. Phoebe prøver å lære Joey å snakke fransk, noe som viser seg å ikke være så lett. I mellomtiden får Rachels far et hjerteinfarkt.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden begynner å føle alderen når datteren til en venn kommer til byen. Miley Cyrus gjestespiller som Missi, vennen som kommer på besøk og utvikler et forhold til Jake, som kommer hjem fra militæret. You Do Know What the Lollipop's For. Walden begynner å føle alderen når datteren til en venn kommer til byen. Miley Cyrus gjestespiller som Missi, vennen som kommer på besøk og utvikler et forhold til Jake, som kommer hjem fra militæret.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden begynner å date Rose, på tross av Alans advarsler. That's Not What They Call It in Amsterdam. Walden begynner å date Rose, på tross av Alans advarsler.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden spør om Rose vil flytte inn sammen med ham, men hun synes det er for tidlig i forholdet deres. Ferrets, Attack!. Walden spør om Rose vil flytte inn sammen med ham, men hun synes det er for tidlig i forholdet deres. Men når Zoey forteller Walden at hun ønsker å bli sammen med ham igjen, må han velge mellom Rose og Zoey – før det er for sent.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Wolowitz forfører Pennys venninne og det ender med at de har sex i Pennys leilighet, noe som fører til at Penny overnatter på sofaen til Leonard og Sheldon. The Dumpling Paradox. Wolowitz forfører Pennys venninne og det ender med at de har sex i Pennys leilighet, noe som fører til at Penny overnatter på sofaen til Leonard og Sheldon. Og siden Wolowitz er opptatt med andre ting, oppdager gutta at de mangler et fjerde medlem i gruppa.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Koothrappali blir overveldet når foreldrene hans arrangerer en blind date for ham, men oppdager at han faktisk er i stand til å snakke med et medlem av det motsatte kjønn etter noen få drinker. The Grasshopper Experiment. Koothrappali blir overveldet når foreldrene hans arrangerer en blind date for ham, men oppdager at han faktisk er i stand til å snakke med et medlem av det motsatte kjønn etter noen få drinker. Det oppstår komplikasjoner når daten hans viser større interesse for Sheldon.

19:30(20:00)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Stamgjesten Knut skal på tur, og går gjennom sine faste rutiner ved utfarten. Deretter tar han seg en tur på båtens buffet, noe som ender med at han forspiser seg. Stamgjesten Knut skal på tur, og går gjennom sine faste rutiner ved utfarten. Deretter tar han seg en tur på båtens buffet, noe som ender med at han forspiser seg. I taxfreebutikken jobber Jørgen med vareopptelling, mens kaptein Peter styrer båten i mørket. Spillverten Olle viser fram tre voksballer han har laget av voks fra ost han har spist selv.

20:00(20:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Vi blir kjent med Arnt og Suchada som gleder seg til både swing og foxtrot, men først et måltid og en tannpuss. Vi blir kjent med Arnt og Suchada som gleder seg til både swing og foxtrot, men først et måltid og en tannpuss. Gjestevert og cruisemanager Linda og Linnea arrangerer et «supershow» på C-view med egen dans, konkurranser og generell moro. Renholderen Dennis forteller om gamledager og om den gangen han fikk en flis i rompa.

20:30(21:30)

> Jul i Tangerudbakken

Norsk underholdningsserie. Hansine og Olav henger opp oransje skjerf i Kirkens Bymisjons årlige juleaksjon, mens Cecilie og Hege-Anette har julelunsj på Theatercafeen. Hansine og Olav henger opp oransje skjerf i Kirkens Bymisjons årlige juleaksjon, mens Cecilie og Hege-Anette har julelunsj på Theatercafeen. Hans er frivillig i "Lønn som fortjent", og Bjørn Terje drar ham med på hjemmebesøk for å hjelpe en mann som ikke kommer seg ut av leiligheten sin.

21:30(22:30)

> Typisk deg med Petter Schjerven

Norsk underholdningsserie. I dag dykker Petter Schjerven inn i alle de rare tingene som skjer i hodene våre og som vi ikke helt kan forklare. 203 Hodet. I dag dykker Petter Schjerven inn i alle de rare tingene som skjer i hodene våre og som vi ikke helt kan forklare. Vi møter en ung kvinne som får «hjerne-orgasmer» av å høre noen bla i papir og en annen som føler glassplater i rommet når hun hører på musikk. Hva er det verste noen har gjort i søvne? Hvorfor har så mange opplevd å våkne med en demon på brystet? Og hvordan går det med Didrik Solli Tangen i psykokammeret?

22:30(23:00)

> Det kunne vært verre

Norsk humorserie fra 2018. Trond presses fra alle kanter, og det topper seg en morgen når flere av eksene dukker opp på døren samtidig på grunn av misforståelser og kommunikasjonsproblemer. Ni måneder senere. Trond presses fra alle kanter, og det topper seg en morgen når flere av eksene dukker opp på døren samtidig på grunn av misforståelser og kommunikasjonsproblemer. Trond forsøker å få dem til å være samarbeidsvillige på hans premisser. Likevel forsøker han å holde hemmeligheten i Sverige skjult, noe som viser seg å bli svært vanskelig.

23:00(23:30)

> Kongsvikklinikken

Norsk humorserie fra 2018. Birgitte og Thorvald har en siste time hos terapeuten før skilsmissen er et faktum. Fødselen er i gang og Natalie og Alexander er på sykehuset. Birgitte og Thorvald har en siste time hos terapeuten før skilsmissen er et faktum. Fødselen er i gang og Natalie og Alexander er på sykehuset. Astrid har fått trygghetsalarm, men klarer ikke å begrense bruken så sønnen, Harald, inviterer henne til å bo hjemme hos seg for en periode. Therés gjør et siste forsøk på å få bukt med smertene, kanskje er det en endring i jobb som er løsningen. Rebekka må ta et valg etter festen med kollegaene.

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Hvordan viser sjimpansehunner at de er parringsklare? Og hva skjer om du drikker når du ikke er tørst? Ukens panel består av Atle Antonsen, Else Kåss Furuseth, Mikkel Niva og Egil Hegerberg. Atle Antonsen, Else Kåss Furuseth, Mikkel Niva, Egil Hegerberg. Hvordan viser sjimpansehunner at de er parringsklare? Og hva skjer om du drikker når du ikke er tørst? Ukens panel består av Atle Antonsen, Else Kåss Furuseth, Mikkel Niva og Egil Hegerberg.

00:30(01:30)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. Benson blir etterforsket av spesialenheten for politisaker etter å ha drept William Lewis. Tucker og Murphy presser Benson til å strekke seg lenger enn hun er komfortabel med for å redde karrieren. Post-Mortem Blues. Benson blir etterforsket av spesialenheten for politisaker etter å ha drept William Lewis. Tucker og Murphy presser Benson til å strekke seg lenger enn hun er komfortabel med for å redde karrieren.

01:30(02:25)

> CSI

Amerikansk krimserie. Når deltakerne i et realitymatlagingsprogram ved et uhell spiser menneskekjøtt under en konkurranse, blir CSI-teamet tilkalt for å etterforske saken. Last Supper. Når deltakerne i et realitymatlagingsprogram ved et uhell spiser menneskekjøtt under en konkurranse, blir CSI-teamet tilkalt for å etterforske saken.

02:25(03:25)

> Castle

Amerikansk krimserie. En mann blir drept på mystisk vis i en park, og Castle og Beckett samarbeider med en fremadstormende kvinnelig etterforsker fra Hong Kong som sitter på informasjon om offeret. Hong Kong Hustle. En mann blir drept på mystisk vis i en park, og Castle og Beckett samarbeider med en fremadstormende kvinnelig etterforsker fra Hong Kong som sitter på informasjon om offeret.

03:25(04:15)

> Ut på tur med Morgan og Ola-Conny

Svensk underholdningsserie fra 2017. Gutta lander i et regntungt California og havner midt i et uvær som skaper overskrifter verden over. Duoen besøker blant annet en wrestlingrestaurant og prøver improvisasjonsteater. California. Gutta lander i et regntungt California og havner midt i et uvær som skaper overskrifter verden over. Duoen besøker blant annet en wrestlingrestaurant og prøver improvisasjonsteater. De prøver også en nerveprirrende berg- og dalbane.

04:15(05:05)

> Gossip Girl

Amerikansk komiserie fra 2008. Blair synes det er superstas å date en kongelig, men Chuck har andre planer for henne. Samtidig blir Serena og Dan enige om å holde det hemmelig at de har truffet hverandre. Never Been Marcused. Blair synes det er superstas å date en kongelig, men Chuck har andre planer for henne. Samtidig blir Serena og Dan enige om å holde det hemmelig at de har truffet hverandre.

05:05(05:30)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. Hundepatruljen er tilbake med en ny sesong dedikert arbeidshunder og de som jobber med dem - blant andre politiet, tollvesenet og fengselsvesenet. Episode 1. Hundepatruljen er tilbake med en ny sesong dedikert arbeidshunder og de som jobber med dem - blant andre politiet, tollvesenet og fengselsvesenet.

05:30(06:00)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. Sue og Hades sporer opp en forbryter etter et væpnet ran. Bounty jobber med biologisk sikkerhet og sniffer seg fram til en kinesisk delikatesse. Episode 2. Sue og Hades sporer opp en forbryter etter et væpnet ran. Bounty jobber med biologisk sikkerhet og sniffer seg fram til en kinesisk delikatesse.