Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. I Florida planlegger Missy å handle billige varer som hun skal gi til et senter for tenåringsmødre, og alenemoren Nicoles bruk av kuponger gjør at datteren kan ta dansetimer. Missy & Nicole. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:25(07:20)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Artist Elisabeth Andreassen åpner dørene til sitt nye hjem, der trofeene henger på rekke og rad. Det blir en musikalsk aften på mange måter for gjestene Steinjo Grieg Halvorsen, Mia Gundersen og Bugge Wesseltoft. Elisabeth Andreassen. Det er duket for flere kjendismiddager. Vil sjefskokk Ole-Martin Alfsen la seg begeistre?

07:20(07:45)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2018. Christy er sikker på at Bonnie har mistet forstanden når hun inviterer Tammy, som er løslatt på prøve, til å bo hos dem. Big Sauce and Coconut Water.

07:45(08:10)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Barnehagebarn og brann er en uheldig kombinasjon, og denne dagen får brannvesenet varsel om en skogbrann like ved en barnehage på utflukt.

08:10(08:40)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Det brenner voldsomt i Stavanger. Klarer brannfolkene å kvele flammene før et bolighus blir overtent?.

08:40(09:30)

> Ullared

Svensk realityserie fra 2016. Morgan arrangerer løpekonkurranse. Ullared-veteranene Gunnel og Maritta har vannkrig i campingplassens boblebad. Vi følger personalet og kundene på Sveriges største varehus i Ullared.

09:30(10:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Ross avslører en fantasi om en viss Star Wars-rollefigur til Rachel. Monica sliter med søvnløshet etter bruddet med Richard. Chandler blir sammen med Janice igjen og vil at Joey skal komme overens med henne. The One with the Princess Leia Fantasy. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

10:00(10:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Ross skal holde tale på en viktig bankett på museet, men sliter med å få hele gjengen klar for avreise fra leiligheten. The One Where No One's Ready. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

10:30(11:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Antonie og Miguel har tilsammen tre barn fra før, og nå venter de tvillinger. Huset de bor i har en alt for dårlig planløsning, og Miguel har begynt å pusse opp og bygge på flere forskjellige steder. Siggerud: Antonie og Miguel.

11:30(12:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2020. Modell og TV-personlighet Vendela Kirsebom inviterer skuespiller Olli Wermskog, skuespiller og samfunnsdebattant Iman Meskini og langrennslegende Thomas Alsgaard hjem til seg. Vendela Kirsebom.

12:30(13:00)

> Lykkelig gift ved første blikk

Norsk realityserie. Det er tid for å reise hjem fra sykehuset og tilværelsen blir snudd på hodet med en baby i hus.

13:00(13:30)

> Lykkelig gift ved første blikk

Norsk realityserie. Vi følger Sara og Joakim fra «Gift ved første blikk», som er høygravide ett år etter at de møttes for første gang.

13:30(14:30)

> Brille

Norsk underholdning. Denne ukens panel består av Egil Hegerberg, Steinar Sagen og Anne-Kat. Hærland. Egil Hegerberg, Steinar Sagen og Anne-Kat. Hærland. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. Etter et innbrudd i leiligheten henter Sheldon og Leonard vennene sine for å installere et sikkerhetssystem - noe Sheldon har vanskeligheter med å håndtere. The Bozeman Reaction. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. Sheldon får jernteppe mens han prøver å finne svaret på et fysikkproblem. Det leder ham til The Cheesecake Factory med Penny. The Einstein Approximation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Phoebe går ut med en fyr som tror han følger etter tvillingsøsteren. Ross og Rachel gir Chandler kjæresteråd. Monica bruker fritiden etter bruddet med Richard til å lage syltetøy og vurderer å la seg inseminere via en spermbank. The One with the Jam. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Phoebe utgir seg for å være Joeys agent. Ross bekymrer seg for sønnen, som leker med dukker. Chandler tar forholdet til Janice et steg videre, men innser at han er redd for å forplikte seg. The One with the Metaphorical Tunnel. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan og Lyndseys forhold blir anstrengt når han ikke vil gi henne nøkkel til strandhuset. Walden, Billy og Herb klager over kvinner og forhold. Dr. Steven Staven, Lyndseys gynekolog, tar henne med på date. Run, Steven Staven! Run!. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan er bekymret når Jake kommer hjem med sin 36 år gamle kjæreste, Tammy, som han er stormforelsket i. Samtidig sliter Walden med å holde en hemmelighet skjult for Alan. Paint It, Pierce It or Plug It. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden depper over å være singel på valentinsdagen og prøver å overbevise Kate om å gi ham en ny sjanse. Samtidig tar Alans valentinsplaner for Lyndsey en uheldig vending. Advantage: Fat, Flying Baby. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Når Walden treffer på ekskona, Bridget, snakker de om å bli sammen igjen. Men Alan mener hun ikke er bra for Walden. Throgwarten Middle School Mysteries. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. Det er valentinsdag, og Leonard kan kun ta med seg én person til Sveits for å se verdens største og høyeste energipartikkelakselerator. Tar han med seg Penny eller Sheldon?. The Large Hadron Collision. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. Sheldon går glipp av sjansen til å møte tegneserielegenden Stan Lee fordi han får en trafikkbot takket være Penny. The Excelsior Acquisition. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2020. Kveldens vert er skuespiller Olli Wermskog som inviterer gjestene til sitt andre hjem, rettere sagt ¨Det andre Teateret¨. Olli Wermskog.

20:30(21:30)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2018. Lars Christian er i fyr og flamme på Montebello, han venter nemlig på den nye tipphengeren han har bestilt. På campingplassen møtes alle typer mennesker med alle tenkelige og utenkelige hobbyer og interesser. Ja vi elsker camping er en dokusåpe om det gode livet på typiske norske campingplasser. TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong.

21:30(22:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie fra 2018. Maria og Henrik bor i et rosa Pippihus i Horten. De har brukt flere år på å skape drømmeboligen, men all jobbingen har tatt knekken på forholdet og de har nå gitt helt opp. Maria og Henrik i Horten. Otto «Sinnasnekker'n» Robsahm drar igjen ut på veien for å redde nye prosjekter og parforhold. Otto besøker steder over hele landet, og hjelper både enslige, småbarnsfamilier og unge par i oppussingstrøbbel.

22:30(23:30)

> Mannen som falt

Norsk kriminalserie fra 2020. Hvorfor mente dansk politi og en norsk kommisjon at Wiborg hadde begått selvmord? Wiborgs brødre kaster lys over brorens liv. En profiler fra FBI og kriminaltekniker Eva Ragde har svar på noen av deres spørsmål. Tok Jan Wiborg livet sitt?.

23:30(00:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk underholdning fra 2017.

00:30(01:35)

> Brille

Norsk underholdning. Denne ukens panel består av Tore Sagen, Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Kristopher Schau. Tore Sagen, Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Kristopher Schau. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker.

01:35(02:30)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2015. En ung modell blir voldtatt av en anerkjent motefotograf, som får hjelp av sin ressurssterke bror med å slippe unna siktelse. Fashionable Crimes. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

02:30(03:30)

> CSI: Miami

Amerikansk spenningsserie. Denne gangen må CSI: Miami-teamet etterforske drapet på en amerikansk marinerekrutt. Både militære og sivile er mistenkte da rekrutten blir funnet død på en sivil skytterbane med flere kulehull i kroppen. Come As You Are.

03:30(04:25)

> Forsvunnet

Amerikansk dokumentarserie fra 2011. Den tidligere narkomane Danice Day forsvinner og etterlater sine to små barn. Ble presset på å være nykter for mye, eller har noen skadet henne?. Daddys Girl. Vi følger de uforutsigbare vendingene i saker som omhandler savnede personer og etterforskningene som har som mål å finne ut hvordan og hvorfor folk forsvinner.

04:25(05:15)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Natali har planlagt 21-årsdagen sin lenge. Det er første gang hun drikker alkohol siden hun ble gravid for tre år siden. Fire år gamle Malucca får endelig se rommet som har stått klart til henne siden hun var ett år. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

05:15(06:00)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. I Florida planlegger Missy å handle billige varer som hun skal gi til et senter for tenåringsmødre, og alenemoren Nicoles bruk av kuponger gjør at datteren kan ta dansetimer. Missy & Nicole. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.