Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> Jessie

Amerikansk komiserie fra 2015. I denne del: Jessie har det travlere enn noen gang! Hun skaffer seg skuespilleragent og blir vikar for en berømt skuespiller, mens hun fortsetter å bestyre kaoset med å være barnepike for Emma, Ravi, Luke og Zuri. Jessie lærer seg å takle både konflikter, kaos, barnepikejobben, privatlivet og en gryende karriere som skuespiller mens hun forsøker å virkeliggjøre drømmer og nå sine mål i storbyen.

06:25(06:50)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:50(07:35)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. En skøyer hacker seg inn på vennens webcam og får seg litt av et sjokk, en mann dekket med vannflasker blir en krasjtest-dummy og en bavian klår på en reporter.

07:35(08:00)

> Melissa & Joey

Amerikansk komiserie. I denne del: Lokalpolitikeren Mel oppdrar niesen Lennox og nevøen Ryder med hjelp fra Joe. Men nå som barna er store og uavhengige, må Mel og Joe finne ut hvor de står både personlig og profesjonelt.

08:00(08:25)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben opptrer som Bonnies mann, siden hennes kolleger ikke tror på at hun har en attraktiv, yngre elsker. Danny begynner å date en ung, vakker skuespillerinne som et PR-stunt. Tucker prøver å fremme underholdningsreporterkarrieren sin ved å få et scoop med Danny og hans nye kjæreste.

08:25(08:50)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Jules prøver å hjelpe Bobby med å få tilbake selvtilliten. Hun mener å vite at å fikse båten hans og få den tilbake på vannet er den sikreste veien å gå. I mellomtiden prøver Ellie å finne noe snusk i Graysons fortid, men det ender bare med at hun finner noe komisk. Kirsten begynner å bli sjalu på kontakten mellom Travis og Laurie og Bobby prøver seg på en golfturnering med Andy som sin caddie.

08:50(09:15)

> Melissa & Joey

Amerikansk komiserie. I denne del: Lokalpolitikeren Mel oppdrar niesen Lennox og nevøen Ryder med hjelp fra Joe. Men nå som barna er store og uavhengige, må Mel og Joe finne ut hvor de står både personlig og profesjonelt.

09:15(09:40)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben og Riley får begge mer enn de ønsker når de dater eldre partnere, og samarbeider om en plan for komme ut av forholdene. Bonnie og Tucker får insideinformasjon om spillere på Dannys hockey-lag, og vedder penger på motstanderlaget.

09:40(10:30)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. En glidelås og en trampoline blir en episk tabbe, en gaffeltruck-kjører har en dårlig dag på jobben og noen venner setter en airbag i en sofa.

10:30(11:25)

> Ullared: Den neste salgssuksessen

Svensk underholdningsserie fra 2016. Tidligere administrerende direktør i Gekås, Boris Lennerhov, gir det svenske folket sjansen til å vise fram sine unike produkter. Oppfinnere og entreprenører presenterer sine oppfinnelser for Boris og hans jury. Til slutt velger Boris det produktet som får plass i varehusets hyller. I denne del: Oppfinnelser fra stekespade til is for hunder er blant dagens nyvinninger. Vi får til og med se to helt nye varianter av den klassiske juletrematten.

11:25(12:25)

> Morgan og Ola-Conny gjør Norge

Norsk underholdningsserie fra 2014. Sveriges herligste dynamitt-duo, Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren, har reist verden rundt. Nå er tiden inne for å utforske Norge. I denne del: Ola-Conny er som kjent fascinert av ville dyr, så når de to vennene først er i Norge, passer de på å reise til Svalbard, der de har hørt at de kan finne isbjørner. Der gjennomgår gutta et overlevelseskurs for å kunne forsvare seg mot isbjørn, før de legger ut på snøscootersafari for å oppleve dyrelivet på nært hold.

12:25(13:20)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Komiker Kevin Vågenes sparker i gang kveldens fest med å lage ceviche av laks til forrett, og følger opp med oksegryte til hovedrett. Som kveldens underholdning ikler Kevin seg så kjole og parykk, og viser fram en av sine kjente karakterer for gjestene. Kvelden avsluttes med en ostekake til dessert, som Synnøve Skarbø beskriver som helt perfekt.

13:20(14:20)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Vi får et gjensyn med Pia og Kim i Ski, Erik og Lina i Moss, Inga og Mads i Vestby og Leif Håkon og Kari i Andebu. Da Pia og Kim flyttet til Ski var de helt uten glød og lyst til å pusse opp, siden de nettopp hadde pusset opp boligen de flyttet fra. Da Erik ble arbeidsledig manglet han motivasjon til komme seg ut i arbeid igjen og til å pusse opp boligen i Moss. Hos Inga og Mads i Vestby hadde kompetansenivået og motivasjonen nådd enden, hvilket resulterte i eggekasting og dårlig stemning. Det var spesielt viktig for Inga å beholde huset som også var hennes barndomshjem. Andebu: At Leif Håkon fjernet trappen til andre etasje falt ikke i god jord, siden kona Kari har stigeskrekk. Dette resulterte i at hun ikke hadde sett overetasjen på tre år.

14:20(14:45)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: For å se 21 sekunder med materiale som aldri har blitt vist før av en "Indiana Jones"-film, sover guttene ute i håp om å sikre seg billetter til forestillingen. I tillegg inviterer Penny og Bernadette Amy til sitt første overnattingsparty.

14:45(15:10)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Penny ber Leonard om å lyve for faren hennes, og Howard, Raj og Bernadette bruker hele natten på teleskopet.

15:10(15:40)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Jules begynner å tvile på at hun og Grayson er ment for hverandre når han ikke viser sympati med henne etter noen triste hendelser. Samtidig lar Bobby seg distrahere av Travis sin nye kjæreste når han prøver å spille golf. Når Ellie finner ut at Andy har brukt spøken deres mot Laurie, blir hun veldig lei seg.

15:40(16:10)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

16:10(16:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Alt går galt i Emmas første bursdag, blant annet en kake som er formet som et erotisk objekt.

16:40(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachels søster, Amy, er barnevakt for Emma, men foreldrene blir sinte når de finner ut hva hun har gjort.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie og Alan prøver å få Jake klar til hans første dag på ungdomsskolen, men de ender opp med å gjøre mer skade enn godt.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Både Charlie og Alan har rare reaksjoner på sine respektive netter; Charlie tilbringer en kveld med moren sin. og Alan får en merkelig respons etter å ha hatt sex med daten sin.

18:05(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Amy finner ut at hun har seksuelle følelser for Pennys eks, og Koothrappali og Wolowitz forsøker å bevise hvem som er den beste superhelten.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Guttene finner ut at Pennys kjæreste, Zack, kan være til nytte når de skal være med i en kostymekonkurranse.

19:00(19:30)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Programleder Synnøve Skarbø inviterer til 4-stjerners festmåltid, til tross for at hun selv innrømmer å være totalt ubrukelig på kjøkkenet. Hun kompenserer derfor med å gi kvelden et juletema, og dekker på med nisseluer og blankpusset bestikk. Gjestene må også ikle seg dekorative julegensere, og får til og med julegaver når de setter seg til bords.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. I denne del: Tine og Stig bor sammen i Nannestad. Her kjøpte de et oppussingsobjekt som skulle bli hele familiens drømmehjem. Da det viste seg at taket på huset var i dårlig forfatning, stoppet de opp og andre etasje på huset står helt urørt og tom. Dette har ført til at familien på fire nå deler soverom i det som egentlig skal være en spisestue.

21:30(22:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie. Brille er et humorbasert spørreprogram hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Hvorfor kan ikke barn svømme naturlig når hunder klarer det? Hvem i Norge mener mest alvor når de flørter? Og hvorfor følger fugler etter Putin? Denne ukens panel består av Steinar Sagen, Martin Beyer-Olsen og Trine Lise Olsen.

22:30(23:30)

> Insider

Norsk dokumentarserie fra 2016. I dokumentarserien "Insider" oppsøker vi miljøer og møter mennesker de færreste har tilgang til. I denne del: Insider følger Gunnar Børresen, en tidligere spaner i spesielle operasjoner i oslopolitiet, nå piratjeger. Vi er med ham under jakten på kriminelle bakmenn som driver ulovlig salg av TV-kanaler i stor skala. De kriminelle nettverkene på nett har over tid blitt stadig mer profesjonelle, og på tross av de enorme summene som årlig går til denne typen svindel har det ikke blitt viet spesielt store ressurser til å stoppe denne kriminaliteten.

23:30(00:25)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: Når en uidentifisert kvinne blir funnet i nærheten av en sær attraksjon inspirert av et omreisende freakshow fra 1900-tallet, må teamet etterforske en ansamling av ualminnelige figurer.

00:25(01:20)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: Kevin Ryan er livvakt for en karismatisk politiker som blir utsatt for et attentatforsøk under et veldedighetsarrangement. Ryan får hjelp av Castle og Beckett i jakten på gjerningsmannen.

01:20(02:15)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Når en ung kvinne blir funnet brutalt myrdet, kan SVU- etterforskerne ved hjelp av hennes karakteristiske tatoveringer identifisere henne som nylig forlovet russisk postordrebrud. Under avhøret av hennes forvirrede forlovede får etterforskerne vite at hun ble kidnappet samme kveld som forlovelsesfesten og at noen nå krever løsepenger for henne. Sporet leder etterforskerne til den russiske mafiaen, og Cragen går undercover som en trist og ensom frier for å lokke fram drapsmannen.

02:15(03:05)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I metropolen New York, som huser over 18 millioner mennesker, kjemper politiet en konstant kamp mot kriminalitet. Etterforskerne Mac Taylor og Stella Bonasera tar deg med ned i The Big Apples underverden. I denne del: Den ridende politikonstabelen Valasquez blir skutt i Hyde Park. Etterforsker Mac Taylor oppdager at kulen som drepte politimannen har gått inn i dyret. Å fjerne kulen vil bety den sikre død for den trofaste politihesten.

03:05(03:55)

> 48 timer

Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. I denne del: Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

03:55(04:40)

> Body of Proof

Amerikansk dramaserie. I denne del: Megan finner en blodig Tommy på et åsted hvor en ung pike ble myrdet. Han er ute av stand til å huske hva som har skjedd, og etter hvert som bevisene mot ham hoper seg opp, ser det ut som om Megan er hans eneste håp.

04:40(05:30)

> Body of Proof

Amerikansk dramaserie. I denne del: En bedrageritiltalt fondsforvalter blir kidnappet på vei ut av rettslokalene, og en demonstrant blir drept av kidnappernes bil i fluktforsøket. Senere blir det lekket en video av drapet på fondsforvalteren, men teamet er i tvil om han faktisk er død.

05:30(06:00)

> Happy Endings

Amerikansk komiserie. I denne del: Det hele startet med at Penny serverer en hvit løgn for å unngå en at irriterende barndomsvenn blir helt fra seg, men med ett er hele gjengen blir innblandet; Jane later som hun er gravid, Dave at han er uhelbredelig syk og Alex at hun har endret seksuelle preferanser.