Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:50)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

06:50(07:45)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie fra 2010. Martin og Marita kjøpte et hus med drømmebeliggenhet oppe i åsen i Drammen i 2006. De falt pladask for huset og så store muligheter til å fikse det. Martin og Marita. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen.

07:45(08:40)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. Skuespiller Marit Adeleide Andreassen gjør ære på sine nordnorske aner ved å servere hvalcarpaccio til forrett, etterfulgt av ovnsbakt tørrfisk til hovedrett, og multekrem til dessert. Marit Andreassen.

08:40(09:30)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

09:30(10:30)

> Camping på Öland

Svensk dokumentarserie fra 2012. Sand i slippersene, regnvåte soveposer, kebabgrilling i forteltet og pappvin i gode naboers selskap. Nå er det på tide å finne sommerfølelsen igjen.

10:30(11:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdning. Laila og Ingolf bor på Rakkestad med tre barn. Fire av familiemedlemmene deler soverom. For to år siden kjøpte de en bolig og lagde et tilbygg, men nå har arbeidet stått stille i lang tid. Ingolf og Laila. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen.

11:30(12:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2019. Først ut denne uken er artist Jenny Jenssen som inviterer programleder Emil Gukild, artist Carina Dahl og youtuber Preben Fjell hjem til seg. Jenny Jenssen.

12:30(13:30)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2019. Snefrid og Erik har fått ny vogn og viser villig fram interiøret. På Ramton ankommer Tottis-duoen Trygve og Frode, som kombinerer familieferie med spillejobb. Bli med til en av Norges største og triveligste campingplasser. Med flotte strender, idyllisk plassering og dedikerte campere, er Larkollen Camping et sted hvor man finner både fest, moro, gode venner, og tid til å gire helt ned og nyte sommeren.

13:30(14:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Denne ukens panel består av Bård Tufte Johansen, Martin Beyer-Olsen, Jan Tore Kristoffersen og Else Kåss Furuseth. Bård Tufte Johansen, Martin Beyer-Olsen, Jan Tore Kristoffersen, Else Kåss Furuseth. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Når gutta endelig går med på å gjøre noe jentene liker, fører det til en krangel mellom Leonard og Sheldon. Raj venter spent på data fra en romsonde, men blir forstyrret av Howard. The Space Probe Disintegration.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Sheldon bekymrer seg for om den komfortable livsstilen hans står i veien for et vitenskapelig gjennombrudd, så han ber vennene om å gjøre tilværelsen uutholdelig for ham. The Anxiety Optimization.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. New York blir mørkelagt og gjengen må underholde seg selv uten elektrisitet. Ross prøver å fortelle Rachel at han liker henne, og Chandler er innesperret med Jill Godacre. Rachel møter en kjekk fyr kalt Paolo. The One with the Blackout. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Monica og Ross sørger over tapet av bestemoren, mens Chandler sår tvil om sin egen seksualitet. The One Where Nana Dies Twice. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

16:30(17:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Joey blir frontfigur for en kampanje mot kjønnssykdommer, noe som fører til at han ikke lenger har draget på damene. The One Where Underdog Got Away. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Når Walden føler at Zoey er litt stiv på soverommet, foreslår Berta å prøve hennes marihuana-kaker for å løsne opp. The Duchess of Dull-In-Sack. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Alan og Walden må takle Zoey og Lyndseys antagonismer mot hverandre når en storm holder dem inne i strandhuset. Sips, Sonnets and Sodomy. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. En krise får Walden til å si «jeg elsker deg», og han blir opprørt når Zoey ikke sier det tilbake. Lyndseys drikking får Alan til å bekymre seg. Not in My Mouth!. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Et anonymt nettroll kritiserer Leonard og Sheldons forskningsartikkel, og gutta samarbeider for å sette ham på plass. The Troll Manifestation.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Howard mottar urovekkende nyheter idet alle forbereder seg til den store gjenåpningen av Stuarts tegneseriesjappe. Leonard og Raj støter på en restaurantgjest som er prikk lik Nathan Fillion (Castle). The Comic Book Store Regeneration.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2019. Programleder Emil Gukild inviterer hjem til seg på Sagene, der han serverer gjestene sine carpaccio til forrett, bacalao til hovedrett etterfulgt av sjokolade og makroner til dessert. Emil Gukild.

20:30(21:30)

> Brille

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Kveldens gjester er Andreas Wahl, Martin Beyer Olsen, Ingerid Stenvold og Mikkel Niva. Andreas Wahl, Martin Beyer Olsen, Ingerid Stenvold og Mikkel Niva. "Brille" er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

21:30(22:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2019.

22:30(23:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2018. Per Ivar er vonbroten over ikke å bli inkludert da de andre skal pusse opp velhuset, og bestemmer seg for å bevise at han er mer praktisk anlagt enn de skal ha det til. Stillas og vannscooter.

23:00(23:30)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2019. Thomas får sjokk når ledelsen ved teateret forteller at det har kommet inn et varsel på Ine om upassende oppførsel. Varsleren er en ung, mannlig skuespiller. Thomas bestemmer seg for å komme til bunns i saken. Frøken Julie.

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Hvilket dyr henger opp muselik i piggtrådgjerde? Hvem drepte steinaldermannen Øtzi? Denne ukens panel består av Bård Tufte Johansen, Tore Sagen, Henrik Fladseth og Else Kåss Furuseth. Bård Tufte Johansen, Tore Sagen, Henrik Fladseth, Else Kåss Furuseth. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger.

00:30(01:30)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2017. Carisi åpner en politietterforskning når hans niese anmelder en klassekamerat for seksuell trakasering, og Stone finner ut at det ikke finnes perfekte vitner når det kommer til sex-kriminalitet. In Loco Parentis. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

01:30(02:25)

> CSI

Amerikansk spenningsserie fra 2009. En politimann blir drept av en annen politimann, og Langston blir satt til å finne ut om det var et uhell eller ikke. Coup the Grace.

02:25(03:25)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2010. Under en øvelse til en skjønnhetskonkurranse blir deltakerne sjokkerte over å finne Miss Illinois død – kvalt, men av hvem? Castle og Beckett finner ut at det er en rekke mistenkte som har motiv for drap. Pretty Dead.

03:25(04:15)

> Morgan og Ola-Conny i USA

Svensk dokumentarserie. Morgan har vært i New York en gang tidligere, for ti år siden, men nå synes han at husene har krympet. New York.

04:15(05:05)

> Gossip Girl

Amerikansk dramaserie. Det er trøbbel i vente når Georgina Sparks og versting-jentene fra Constance Billard, Kati og Is, returnerer til Upper East Side. The Wrong Goodbye.

05:05(05:30)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. Scott forbereder seg på en siste handletur før kona Amy skal føde, og Jen bruker kupongsamlingen til å undervise sine seks år gamle tvillinger hjemme. Scott & Jen. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

05:30(06:00)

> Verdens morsomste barn

Amerikansk underholdning fra 2015.