Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:05(06:55)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: En arbeider i et telefonselskap kommer i klinsj med en hauk, og i en heis går det galt.

06:55(07:20)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

07:20(07:45)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

07:45(08:15)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

08:15(08:40)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

08:40(10:15)

> Stranded in Paradise

Amerikansk romantisk komedie fra 2014. Vanessa Marcil, James Denton. Tess Nelson er en selvsikker HR-direktør som satser på en velfortjent forfremmelse. Da sjefen i stedet sparker henne, blir Tess rasende. Hun bestemmer seg for å få ny jobb ved hjelp av en forretningstur til Puerto Rico. Turen blir imidlertid en katastrofe, og en orkan i området gjør det umulig å fly hjem. Men da hun treffer den flotte medpassasjeren Carter, åpner Tess for at hun ikke nødvendigvis må jobbe på et kontor.

10:15(10:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachel angrer på at hun spleiset Chandler med sjefen, Joanna. Joeys interesse for Kate blir enda større etter at de ligger sammen. Og Monicas tante etterlater henne sitt antikke dokkehus, som Phoebe ikke får leke med.

10:45(11:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica vurderer å takke ja til en drømmejobb i Petes nye restuarant, men Phoebe er redd han har skumle baktanker. Joey og Chandler adopterer en kylling og en and. Og Ross går glipp av en stor mulighet for å hjelpe Rachel etter at hun brekker et ribbein.

11:15(11:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joeys teaterstykke har premiere. Ross er alene og er sikker på at Rachels date er mentalt ustabil. Joey forelsker seg i Kate, som blir tilbudt en jobb i Los Angeles. Og stakkars Phoebe må vente i dagesvis i telefonen.

11:45(12:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joeys teaterstykke har premiere: Ross er alene og er sikker på at Rachels date er mentalt ustabil. Joey forelsker seg i Kate, som blir tilbudt en jobb i Los Angeles. Og stakkars Phoebe må vente på telefon i dagesvis.

12:15(12:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Til Monicas store skrekk planlegger Pete å delta i en slåssturnering. Når han nekter å gi opp selv om han er sjanseløs, må hun revurdere framtiden med ham. Chandler sliter med en overentusiastisk sjef. Phoebe arrangerer en date for Ross med en kvinne som tidligere var skallet.

12:45(13:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie og Rose fortsetter å ha kontakt, og Alans forsøk på å låne penger for å ekspandere kiropraktorfirmaet tar en uventet vending.

13:10(13:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Rose og Alan oppdager hverandres hemmeligheter. Samtidig er Charlie desperat etter å få litt alenetid med Rose.

13:40(14:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie vender tilbake til sitt utsvevende liv som ungkar etter at Alan flytter ut. Alan får et sammenbrudd etter skilsmissen med Kandi.

14:05(14:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie forteller til slutt Alan sannheten om hvorfor han ikke giftet seg med Mia. Charlie og Alan tar et oppgjør med en bråkete nabo.

14:30(15:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie forsøk på å sjekke opp en vakker ung jente ved å surfe går fryktelig galt. Etter at han nesten druknet, er han overbevist om at han så sin avdøde far.

15:00(16:00)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres. I denne del: I kveld er det radiopersonlighet Silje Nordnes som skal arrangere 4-stjerners middag, og hennes gjester er superstylist Jan Thomas, programleder Markus Bailey og yogablogger Vibeke Klemetsen. Kveldens tema er meksikansk, og Silje serverer hjemmelaget taco til hovedrett, noe Jan Thomas synes er grusomt fordi det gir ham luft i magen.

16:00(17:00)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres. I denne del: Yogablogger Vibeke Klemetsen vil servere en sunn og økologisk meny med retter inspirert av yogakunsten. Før gjestene får spise, får de også prøve seg på vannyoga og må stå på hodet på hvert sitt surfebrett. Det går som det må: Markus Bailey faller uti, og da han ikke har med seg ekstra skift, må han gå truseløs resten av kvelden.

17:00(18:00)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres. I denne del: Jan Thomas presenterer mer fargerike antrekk enn matretter, da det er hans tur til å stelle i stand et 4-stjerners festmåltid. Han skifter antrekk til hver rett og forklarer at klærne er viktigere enn maten, noe mesterkokken Ole Martin Alfsen ikke er helt enig i. Underholdningen blir en stor suksess, da gjestene får konkurrere i å style hver sin modell.

18:00(19:00)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres. I denne del: Programleder Markus Bailey sier han ikke er flink på kjøkkenet, og innrømmet at han faktisk aldri har laget middag før. I butikken vet han heller ikke hvordan råvarene han trenger ser ut, og på kjøkkenet veksler han mellom å google etter oppskrifter, og ringe til mor for å be om hjelp.

19:00(20:00)

> Klovn til kaffen

Norsk humorserie fra 2017. Seks komikere samles for å bli bedre kjent, le og se tilbake på hverandres karrierer. Programmet viser gjensyn fra deltakernes morsomste og minst morsomme øyeblikk fra karrieren, og de får muligheten til å fortelle seerne om hvordan de forskjellige karakterene og ideene ble skapt. Hver av dem skal arrangere sin egen dag, og verten får bestemme dagens aktiviteter. Taperen av aktiviteten må underholde til middagen og gjenskape et av hovedpersonens glansnumre som klovn til kaffen. I denne del: I dette programmet er Nils Vogt hovedperson og han har invitert komikerne til hjertet av Oslo. Der skal komikerne få prøve seg på humorens eldste karakter - full mann, og det blir et gjensyn med selveste Karl Reverud.

20:00(21:30)

> 71° nord - Norges tøffeste kjendis

Norsk realityserie fra 2016. I den åttende sesongen av 71° nord - Norges tøffeste kjendis blir deltakerne sendt både opp på fjell og inn i fjell. I denne del: De fem kjendisene skal få utforske et av Norges lengste grottesystemer, Kristihola utenfor Fauske. 160 meter under bakken, der grotta er på sitt trangeste, får de en individuell utfordring som viser seg å være for krevende for flere av dem. Etter en lang dag i grotta kan laget nyte en velfortjent natt på Saltstraumen hotell, før de må konkurrere mot hverandre om de fire plassene i semifinalen.

21:30(22:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. I denne del: Terje og Eva bestemmer seg for å tømme brannslukkingsapparater i skogen slik de pleide da de var små, men oppdager for sent at de har ramponert graven til naboens hund. Uheldigvis har de blitt sett av en ni år gammel jente, og hun vil ha penger for å holde munn. Per Ivar feirer seg selv kraftig etter å ha overrrasket alle mannfolka med å gjøre en strålende jobb under dugnaden på parkeringsplassen. Neste morgen våkner han fyllesjuk med en følelse av at noe er fryktelig galt.

22:00(22:30)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2017. I denne del: Thomas og Ine sliter med å få i gang sexlivet etter fødselen. Legen kan fortelle at Ine har fått en tilstand som heter «vaginismus» - som gjør at vagina går i lås. Og når Thomas får vite at Ine skal på reunion med en lesbisk venninne hun gikk på folkehøyskolen med, blir han bekymret. Kommer Ine til å fatte interesse for pikekos?

22:30(23:30)

> Mandagsklubben

Norsk humoristisk talkshow fra 2017. Anne Rimmen har den tvilsomme æren av å sitte i midten og forsøksvis styre showet med stødig hånd, og hennes faste makkere fra uke til uke er komikerne Else Kåss Furuseth og Dag Sørås. I denne del: Ukas gjester er Erna Solberg og Atle Antonsen.

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Hva skjer hvis en passasjer prøver å åpne utgangsdøren i luften? Og hvorfor skrur flypersonalet av lyset under take off og landing? Ukens panel består av Cecilie Steinmann Neess, Mikkel Niva, Steinar Sagen og Bård Tufte Johansen.

00:30(01:25)

> Criminal Minds: Beyond Borders

Amerikansk krimserie fra 2016. Jack Garrett er sjef for en internasjonal spesialavdeling i FBI. Avdelingens oppgave er å hjelpe og redde amerikanere som har havnet i farlige situasjoner i utlandet. I denne del: Når to amerikanske entreprenører forsvinner på forretningsoppdrag i Bangladesh, tilkalles det internasjonale responsteamet for å etterforske saken.

01:25(03:45)

> Maverick

Amerikansk westernkomedie fra 1994. Jodie Foster, Alfred Molina. Bret Maverick er profesjonell pokerspiller på vei til den årlige store pokerkonkurransen, hvor innsatsen er 25.000 dollar. Dette er penger han ikke har, men er nødt til skaffe seg for å delta. Den kvinnelige spilleren Annabelle er på vei til den samme konkurransen. Også hun er på jakt etter startkapital for å kunne delta i pokerkonkurransen. Hun har en forholdsvis frynset moral, og går ikke av veien for svindel og triks for å få tilgang til startkapitalen. Maverick og Annabelle slår seg sammen for å skaffe tilstrekkelig med penger. Aldersgrense: 11 år.

03:45(04:35)

> Golden Boy

Amerikansk dramaserie fra 2013. En ung, ambisiøs politikonstabel, Walter William Clark, Jr., stiger raskt i gradene i New York Police Department, muligens ved hjelp av tvilsomme metoder, etter å ha blitt utropt til helt i tjenesten. Clarks nye partner er etterforsker Don Owen, med to år igjen til pensjonstilværelsen. I denne del: En ung, ambisiøs politikonstabel, Walter William Clark, Jr., øker raskt i gradene i New York Police Department, muligens ved hjelp av tvilsomme metoder, etter å ha blitt utropt til helt i tjenesten. Clarks nye partner er etterforsker Don Owen, med to år igjen til pensjonstilværelsen. Hver episode tar et hopp sju år fram i tid når Clark, golden boy, har blitt den yngste politisjefen i New Yorks historie.

04:35(05:20)

> Twisted

Amerikansk dramaserie fra 2013. 16 år gamle Danny Desai vender tilbake til hjembyen etter fem år i ungdomsfengsel. Han prøver å gjenoppta kontakten med bestevennene fra barndommen, Jo og Lacey, og å glatte over problemene med moren, Karen, som brått mistet sin sosiale status etter at sønnen havnet i fengsel og ektemannen forsvant på mystisk vis.

05:20(06:00)

> Visning på stranda

Sound vs. Ocean. Amerikansk livsstilsprogram. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: Et par slites mellom en vakker strand i øst og gode fiskemuligheter i vest når de jakter på hus i Outer Banks i North Carolina.