Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:20(07:05)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

07:05(07:50)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

07:50(08:35)

> Første date USA

Amerikansk realityserie fra 2016. Et pars gjensidige forståelse for kjærlighetens språk får gnistene til å fyke. En annen dater blir sjokkert når hun finner ut at hennes match allerede er fan av henne. Love is Like a Shot of Tequila. Bli med inn i en litt uvanlig restaurant der ingen av gjestene har sett hverandre før. Alle er single, og de har vært modige nok til å la kameraene bli med på deres første date med en helt fremmed person.

08:35(09:20)

> Første date USA

Amerikansk realityserie fra 2016. En dater tar med seg et spill for å få fart på spørsmålene. Flere i restauranten er misunnelige på hans taktikk. You Wrote a Song About My Plant?. Bli med inn i en litt uvanlig restaurant der ingen av gjestene har sett hverandre før. Alle er single, og de har vært modige nok til å la kameraene bli med på deres første date med en helt fremmed person.

09:20(10:05)

> Første date USA

Amerikansk realityserie fra 2016. En dater snakker om usikkerheten som følger henne etter at hun ble mobbet som barn, men daten hennes overøser henne med komplimenter. I Take a Lot of Selfies. Bli med inn i en litt uvanlig restaurant der ingen av gjestene har sett hverandre før. Alle er single, og de har vært modige nok til å la kameraene bli med på deres første date med en helt fremmed person.

10:05(10:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Gjengen leter etter Marcel, som stakk av fra leiligheten mens Rachel passet på ham. Akkurat da det ser ut til at Rachel og Ross endelig skal kunne tilbringe en romantisk kveld sammen, går alt i vasken. The One Where the Monkey Got Away. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

10:30(11:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Rachel og Barry begynner å date igjen, selv om han er forlovet med Mindy, som vil ha Rachel som forlover. The One with the Evil Orthodontist. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

11:00(11:25)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Monicas kredittkort blir stjålet og hun bestemmer seg for å fakke tyven. Ross må ta avskjed med Marcel. The One with the Fake Monica. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

11:25(11:50)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Etter at han har mistet jomfrudommen, avslører Monicas kjæreste at han går siste året på high school. Phoebe vikarierer som Chandlers sekretær. The One with the Ick Factor. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

11:50(12:15)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden får et sammenbrudd etter bruddet med Zoey. A Big Bag of Dog. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

12:15(12:45)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan og Lyndsey bestemmer seg for å sprite ting opp i soverommet. Four Balls, Two Bats and One Mitt. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

12:45(13:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden begynner å føle alderen når datteren til en venn kommer til byen. Miley Cyrus gjestespiller som Missi, vennen som kommer på besøk og utvikler et forhold til Jake, som kommer hjem fra militæret. You Do Know What the Lollipop's For. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

13:10(13:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden begynner å date Rose, på tross av Alans advarsler. That's Not What They Call It in Amsterdam. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

13:40(14:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden spør om Rose vil flytte inn sammen med ham, men hun synes det er for tidlig i forholdet deres. Ferrets, Attack!. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

14:05(14:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden er lei av problemene med tradisjonelle forhold og leier en skuespiller til å spille kjæresten hans. Men når han begynner å falle for henne, vet han ikke om hun har følelser for ham, eller om hun bare spiller. Avoid the Chinese Mustard. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

14:35(15:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan vegrer seg for å forplikte seg til Lyndsey, men får inspirasjon fra usannsynlig hold. Walden ender ved en feiltakelse opp som «boy-toy» for en rik, eldre kvinne. Something My Gynecologist Said. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

15:05(15:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alans heite, berømte ekskone, Kandi, vil ha ham tilbake. Berta er ikke interessert i å feire bursdagen sin – ikke før Walden gjør den spesiell. I Scream When I Pee. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

15:35(16:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Når Alan hjelper Walden med å skape en ny identitet for å kunne finne en kvinne som ikke bare er ute etter pengene hans, treffer han en ny, mulig kjæreste. One Nut Johnson. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

16:00(17:00)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. Kveldens vert er artist Erlend Bratland, som inviterer komiker og forfatter Per Inge Torkelsen, programleder og kunstner Hedda Kise og artist Benedicte Adrian hjem til seg Frogner. Erlend Bratland. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag.

17:00(18:00)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. I kveld er det duket for fransk aften hjemme hos Benedicte Adrian på Høybråten. Der serverer hun spekeskinke med middelhavsgrønnsaker til forrett, appelsinand til hovedrett, og morellpai à la Benedicte til dessert. Benedicte Adrian. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag.

18:00(19:00)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. Kveldens vert er programleder og kunstner Hedda Kise. Hun inviterer gjestene hjem til Bekkestua, der hun serverer Heddas hylleblomst-ceviche til forrett, langtidsstekt ytrefilet til hovedrett, og norske jordbær med…. Hedda Kise. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag.

19:00(20:00)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. Komiker og forfatter Per Inge Torkelsen inviterer hjem til sin hytte utenfor Stavanger. Der serverer han rekecocktail til forrett, lammeconfit til hovedrett, og oster til dessert. Per Inge Torkelsen. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag.

20:00(20:30)

> Neste sommer

Norsk komiserie. Terje havner i krangel med naboen om hvor grensen mellom hyttene går. Da hjelper det ikke at han har kraftig forstoppelse og har fulgt morens råd om å storspise svisker. 5 Grillkonge og kvistrydding. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

20:30(21:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie. Eva og Anki låner den flotte båten til Terje og riper den opp. De lyver for Terje og sier de ble påkjørt, og vikler seg inn i enda større problemer. Ripe i lakken og hard på flaska. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

21:00(21:30)

> Neste sommer

Norsk komiserie. Det er snart slutt på ferien og Per Ivar har endelig fått ordnet med litt romantisk egentid sammen med Eva. Uheldigvis sammenfaller det med svigerforeldrenes årlige samlivskrangel. Brudd og nærkjøp. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

21:30(22:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie. Per Ivar og Terje havner i en bitter krangel om hvorvidt et godt grillmåltid handler om talent eller utstyr. For å bevise at han har rett kjøper Terje en rådyr grill og inviterer til gourmetaften. Dekning og sviskeskred. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

22:00(22:30)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2017. Det nærmer seg valg og ministerkabalene skal legges for neste stortingsperiode. Ut av det blå blir Thomas invitert hjem til Jonas Gahr Støre for en hemmelig prat. Skal Thomas Giertsen bli Norges neste kulturminister?. Kulturministeren. I villaen på Oslos beste vestkant streber Thomas og Ine videre etter et helt perfekt liv. Kjente nordmenn dukker stadig opp i rollen som mer eller mindre fordelaktige versjoner av seg selv.

22:30(23:00)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2017. Thomas og Ine blir invitert i konfirmasjonsfest på Oslos østkant. Thomas er fadder for konfirmanten Martin, som han ikke har sett siden dåpen. Til Thomas' store ergrelse dukker Tommy Steine opp. Konfirmasjon. I villaen på Oslos beste vestkant streber Thomas og Ine videre etter et helt perfekt liv. Kjente nordmenn dukker stadig opp i rollen som mer eller mindre fordelaktige versjoner av seg selv.

23:00(23:55)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Hvorfor har noen en bedre evne til å sovne enn andre? Jon får tips og råd av en søvnforsker om hvordan man kan sovne fortere. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick.

23:55(00:45)

> Brille

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Panelgjestene i kveld er Jette F. Christensen, Finn Tokvam, Henrik Elvestad og Zahid Ali. Jette F. Christensen, Finn Tokvam, Henrik Elvestad og Zahid Ali. "Brille" er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

00:45(01:40)

> The Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2018. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, Thandie Newton og Jake Shears er gjester hos den prisvinnende, irske talkshow-verten Graham Norton i kveld. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, Thandie Newton og Jake Shears. Den irske komikeren Graham Norton tar imot kjente gjester i studio.

01:40(02:30)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2017. Etter at en popstjerne angripes i sitt eget hjem, etterforsker SVU den offentlige krangelen mellom hennes rapper-mann og en konkurrerende artist. Snoop Dogg gjestespiller i episoden. Diss. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

02:30(03:20)

> Fødeavdelingen

Britisk dokumentarserie fra 2017. Spanjolene Isabel og Xabi møttes i Liverpool og bestemte seg for å bli førstegangsforeldre i en alder av 40 år. Nicole og Fran har fire barn til sammen, nå venter de sitt første felles barn. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden.

03:20(04:55)

> Julenissen 2

Amerikansk komedie fra 2002. Åtte år etter jobber Scott Calvin fremdeles som julenisse. Men nå er ikke alt som det skal være hos Julenissen.

04:55(05:20)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. Vi møter de dyktige shopperne som legger opp innkjøpene, slik at de sparer utrolige summer. Gjennom å bruke kuponger får J'aime matvarer til en verdi av 2000 dollar for rundt 100. J'aime & Tiffany. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.