Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:20)

> The Grinder

Amerikansk komiserie fra 2015. Når Deans populære TV-serie gjennom mange år blir lagt ned, bestemmer han seg for å flytte hjem til småbyen han kommer fra for å ta over familiens advokatbyrå. Pilot. Når Deans populære TV-serie gjennom mange år blir lagt ned, bestemmer han seg for å flytte hjem til småbyen han kommer fra for å ta over familiens advokatbyrå.

06:20(06:45)

> The Grinder

Amerikansk komiserie fra 2015. Etter en knusende seier i retten blir firmaet nedrent av saker, og Dean vil være den som avgjør veien videre. Heroes has fallen. Etter en knusende seier i retten blir firmaet nedrent av saker, og Dean vil være den som avgjør veien videre.

06:45(07:10)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Rebecca blir sjalu når Sam blir forfremmet, helt til hun får vite årsaken til forfremmelsen. The Sam in the Gray Flannel Suit. Rebecca blir sjalu når Sam blir forfremmet, helt til hun får vite årsaken til forfremmelsen.

07:10(07:35)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Woody foreslår for Rebecca at de lodder ut en ferie i Karibien for å få baren ut av det økonomiske uføret. Our Hourly Bread. Woody foreslår for Rebecca at de lodder ut en ferie i Karibien for å få baren ut av det økonomiske uføret.

07:35(08:00)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Gjengen på Cheers går til krig mot en rivaliserende bar. Bar Wars. Gjengen på Cheers går til krig mot en rivaliserende bar.

08:00(08:30)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Etter at Carla får vite at hun snart skal bli bestemor, inviterer Lilith og Rebecca henne på overnattingsfest for å muntre henne opp. Slumber Party Massacred. Etter at Carla får vite at hun snart skal bli bestemor, inviterer Lilith og Rebecca henne på overnattingsfest for å muntre henne opp.

08:30(09:00)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Sam og Woody inngår et veddemål om hvem som klarer å kysse Rebecca først. The Big Kiss-Off. Sam og Woody inngår et veddemål om hvem som klarer å kysse Rebecca først.

09:00(09:30)

> Superstore

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Etter en lang dag venter alle de ansatte på en varebil som levere nye Cloud 9-skilt som må henges opp i butikken før neste dag. Alle skulle vært et annet sted, og stemningen blir amper når varebilen er sen. All-Nighter. Etter en lang dag venter alle de ansatte på en varebil som levere nye Cloud 9-skilt som må henges opp i butikken før neste dag. Alle skulle vært et annet sted, og stemningen blir amper når varebilen er sen.

09:30(10:00)

> Superstore

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. I et desperat forsøk på å trøste en åpenhjertig og emosjonell Dina sier Jonah at han ville gått ut med henne om hun ikke hadde vært hans overordnede. Dermed spør Dina Glenn om å bli nedgradert. Demotion. I et desperat forsøk på å trøste en åpenhjertig og emosjonell Dina sier Jonah at han ville gått ut med henne om hun ikke hadde vært hans overordnede. Dermed spør Dina Glenn om å bli nedgradert.

10:00(11:00)

> West Texas Investors Club

Amerikansk realityserie fra 2016. Multimillionærene Rooster og Butch ute etter å investere formuene sine i nye og lovende forretningseventyr, og inviterer evnerike gründere til vest-Texas. The Last Pitcher Show. Multimillionærene Rooster og Butch ute etter å investere formuene sine i nye og lovende forretningseventyr, og inviterer evnerike gründere til vest-Texas.

11:00(12:00)

> West Texas Investors Club

Amerikansk realityserie fra 2016. Multimillionærene Rooster og Butch ute etter å investere formuene sine i nye og lovende forretningseventyr, og inviterer evnerike gründere til vest-Texas. Escape From West Texas. Multimillionærene Rooster og Butch ute etter å investere formuene sine i nye og lovende forretningseventyr, og inviterer evnerike gründere til vest-Texas.

12:00(12:30)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Brandini blir sint på sine nye rivaler under en regnfylt reise til Lake Arrowhead. Deretter får vi vite hva som gjemmer seg bak T Moneys mystiske telt. Brandini blir sint på sine nye rivaler under en regnfylt reise til Lake Arrowhead. Deretter får vi vite hva som gjemmer seg bak T Moneys mystiske telt.

12:30(13:00)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Et nytt par som kaller seg "de nye og mer trendy Brandon og Lori" er tilbake. Hvem går seirende ut?. Et nytt par som kaller seg "de nye og mer trendy Brandon og Lori" er tilbake. Hvem går seirende ut?

13:00(13:30)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Brandon og Lori er interessert i en 3D-printer, men de er usikker på hvor mye den er verdt. Brandon og Lori er interessert i en 3D-printer, men de er usikker på hvor mye den er verdt.

13:30(14:00)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Jesse samarbeider med Papa Bear og kjøper seg en safe. Brandon og Lori er ute etter et antikk surfebrett. Jesse samarbeider med Papa Bear og kjøper seg en safe. Brandon og Lori er ute etter et antikk surfebrett.

14:00(14:30)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Papa Bear mistenker at et verdifult haglegevær ligger gjemt i en oppbevaringskasse. Lori samerbeider med Jesse i smug for å kunne vinne hovedprisen. Papa Bear mistenker at et verdifult haglegevær ligger gjemt i en oppbevaringskasse. Lori samerbeider med Jesse i smug for å kunne vinne hovedprisen.

14:30(15:00)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Høydepunkter inkluderer Wayne Bradys unike versjon av videospillet Grand Theft Auto i runden "rare nyhetsankere", en vill konkurranse i "sideways scene" og bisarre forslag om hva rare gjenstander kan være. Kyle Richards. Høydepunkter inkluderer Wayne Bradys unike versjon av videospillet Grand Theft Auto i runden "rare nyhetsankere", en vill konkurranse i "sideways scene" og bisarre forslag om hva rare gjenstander kan være. Gjestedeltagere er Jonathan Mangum og Kyle Richard fra The Real Housewives of Beverly Hills.

15:00(15:30)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. I scener fra hatten får vi blant annet morsomme forslag på sanger for å ferie en skilsmisse, og Hollywoodregissør Colin Mochrie setter sammen et veldig uvanlig Star Wars scenario. Legends Football League Players. I scener fra hatten får vi blant annet morsomme forslag på sanger for å ferie en skilsmisse, og Hollywoodregissør Colin Mochrie setter sammen et veldig uvanlig Star Wars scenario. Gå heller ikke glipp av at deltagerne gjør narr av publikums pesonlige eiendeler! Gjestedeltagere er Chloe Butler og Monique Gaxiola fra Legends Football League.

15:30(16:00)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Deltagerne fortsetter å gjøre narr av publikums eiendeler i leken "hva er i bagen?". Colin Mochrie stifter bekjentskap med noen ekle reptiler i Newsflash, før han prøver seg som Hollywood direktør. Maggie Q. Deltagerne fortsetter å gjøre narr av publikums eiendeler i leken "hva er i bagen?". Colin Mochrie stifter bekjentskap med noen ekle reptiler i Newsflash, før han prøver seg som Hollywood direktør. Gjestedeltager er Maggie Q.

16:00(16:30)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Wayne Brady synger om rørleggerarbeid i rockabilly og hawaiisk ukulelestil! Deltagerne kommer så med bisarre forslag til hva ulike gjenstander kan være, og Harry Potter er blant sketchene i "scener fra hatten". Shawn Johnson. Wayne Brady synger om rørleggerarbeid i rockabilly og hawaiisk ukulelestil! Deltagerne kommer så med bisarre forslag til hva ulike gjenstander kan være, og Harry Potter er blant sketchene i "scener fra hatten".

16:30(17:00)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Deltagerne gjør narr av publikums eiendeler i leken "hva har du i baggen", og Gary må velge mellom å gå på date med Ryan, Colin og Wayne. Gjestedeltager er Lauren Cohan. Lauren Cohan. Deltagerne gjør narr av publikums eiendeler i leken "hva har du i baggen", og Gary må velge mellom å gå på date med Ryan, Colin og Wayne. Gjestedeltager er Lauren Cohan.

17:00(18:00)

> Jay Leno's Garage

Amerikansk bilprogram fra 2015. "Sleepers" er biler som ser praktiske og kjedelige ut, men som faktisk har noe villere å by på. Jay møter sin gamle venn og rival Tim Allen til dyst. Wolf in Sheep's Clothing. "Sleepers" er biler som ser praktiske og kjedelige ut, men som faktisk har noe villere å by på. Jay møter sin gamle venn og rival Tim Allen til dyst.

18:00(18:30)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Rikke stanser en person som har stjålet øl fra en dagligvarebutikk. Mannen er full og han blir anmeldt, men han viser ingen tegn til anger eller forståelse. Rikke stanser en person som har stjålet øl fra en dagligvarebutikk. Mannen er full og han blir anmeldt, men han viser ingen tegn til anger eller forståelse. Senere på vakta er mannen tilbake i en nabobutikk og blir stanset for akkurat samme forseelse. I sentrum responderer Said på en butikkalarm. En kvinne stjeler en veske, men kvitter seg med tyvgodset når hun forstår at vekterne er etter henne. Med bildebevis fra sikkerhetskameraene kan allikevel Said konfrontere kvinnen, og situasjonen tilspisser seg. På kjøpesentrene er el-avfall ettertraktet for tyver. En person har akkurat forsynt seg av avfallet, og Roy setter flere vektere på saken. Avfallet er attraktivt for tyver, ettersom de ofte inneholder både gull, sølv og kobber. En del av avfallet kan være veldig helseskadelig.

18:30(19:00)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Rikke stanser en person som har stjålet øl fra en dagligvarebutikk. Mannen er full og han blir anmeldt, men han viser ingen tegn til anger eller forståelse. Rikke stanser en person som har stjålet øl fra en dagligvarebutikk. Mannen er full og han blir anmeldt, men han viser ingen tegn til anger eller forståelse.

19:00(20:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie fra 2014. Vi får se narkotikahundeførerne Tonje og Torill bistå sivile spanere i en razzia i sentrum av Oslo, mens patruljehundeførerne Kristian og Lars gir alt i jakten på en voldsmann. Vi får se narkotikahundeførerne Tonje og Torill bistå sivile spanere i en razzia i sentrum av Oslo, mens patruljehundeførerne Kristian og Lars gir alt i jakten på en voldsmann. Du får også se at politiets arbeidshverdag på skyggesiden av Oslo ikke kun består av jakt på kriminelle, det handler også ofte om å redde liv.

20:00(21:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie fra 2014. Politiets arbeidshverdag i Oslo er fullstendig uforutsigbar, og ofte befinner både hundeførerne og deres hunder seg i svært farlige situasjoner. Politiets arbeidshverdag i Oslo er fullstendig uforutsigbar, og ofte befinner både hundeførerne og deres hunder seg i svært farlige situasjoner. I denne episoden får du se hvordan politiet håndterer denne virkeligheten når en av deres egne trues med en avsagd hagle av en kriminell, samtidig som en annen politimann angripes under en pågripelse av en mistenkt. I slike situasjoner er betjentenes eneste trygghet makkeren som står ved deres side, uavhengig om det er menneske eller hund.

21:00(23:05)

> Hard Target

Amerikansk thriller fra 1993. I New Orleans vandrer den arbeidsløse sjømannen Chance Boudreaux rundt på jakt etter arbeid. Natasha Binder leier Chance for å finne faren sin, som hun tror er offer for en forbryterliga som bruker mennesker som brikker…. I New Orleans vandrer den arbeidsløse sjømannen Chance Boudreaux rundt på jakt etter arbeid. Natasha Binder leier Chance for å finne faren sin, som hun tror er offer for en forbryterliga som bruker mennesker som brikker i et spill på liv og død. Snart er de begge med i en livsfarlig jakt.

23:05(01:10)

> Attack Force

Amerikansk/britisk/rumensk skrekkaction fra 2006. Da den erfarne militærlederen Marshall Lawson mister hele sin innsatsstyrke i et kaldblodig og tilsynelatende tilfeldig angrep er han fast bestemt på å finne årsaken til overfallet. Da den erfarne militærlederen Marshall Lawson mister hele sin innsatsstyrke i et kaldblodig og tilsynelatende tilfeldig angrep er han fast bestemt på å finne årsaken til overfallet. Det er noen derimot, innenfor militæret, som ikke vil at Marshall skal finne fram til sannheten, og det tar ikke lang tid før han er innblandet i en kamp på liv og død.

01:10(02:50)

> As Above, So Below

Amerikansk grøsser-thriller fra 2014. Under gatene i Paris ligger milevis med kronglete katakomber, det evige hjemmet til utallige sjeler. Under gatene i Paris ligger milevis med kronglete katakomber, det evige hjemmet til utallige sjeler. Når en gruppe arkeologer tar seg ned i den uutforskede labyrinten av knokler, avdekker de en grusom hemmelighet.

02:50(03:35)

> Jay Leno's Garage

Amerikansk bilprogram fra 2015. "Sleepers" er biler som ser praktiske og kjedelige ut, men som faktisk har noe villere å by på. Jay møter sin gamle venn og rival Tim Allen til dyst. Wolf in Sheep's Clothing. "Sleepers" er biler som ser praktiske og kjedelige ut, men som faktisk har noe villere å by på. Jay møter sin gamle venn og rival Tim Allen til dyst.

03:35(04:00)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En lovbryter søker et trygt tilholdssted, og drar til bestemoren sin. Manic Monday. En lovbryter søker et trygt tilholdssted, og drar til bestemoren sin.

04:00(04:20)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. Politiet ankommer stedet for en alvorlig bilulykke, og må hjelpe noen ut av vraket. Gun in the Front, Rifle in the Back. Politiet ankommer stedet for en alvorlig bilulykke, og må hjelpe noen ut av vraket.

04:20(04:45)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. Betjenter må jakte på en som er ute på prøveløslatelse. Heat of the Moment. Betjenter må jakte på en som er ute på prøveløslatelse.

04:45(05:05)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En etterforsker blir skadet i en biljakt. Cookies and Contraband. En etterforsker blir skadet i en biljakt.

05:05(05:30)

> The Grinder

Amerikansk komiserie fra 2015. Når Deans populære TV-serie gjennom mange år blir lagt ned, bestemmer han seg for å flytte hjem til småbyen han kommer fra for å ta over familiens advokatbyrå. Pilot. Når Deans populære TV-serie gjennom mange år blir lagt ned, bestemmer han seg for å flytte hjem til småbyen han kommer fra for å ta over familiens advokatbyrå.

05:30(06:00)

> The Grinder

Amerikansk komiserie fra 2015. Etter en knusende seier i retten blir firmaet nedrent av saker, og Dean vil være den som avgjør veien videre. Heroes has fallen. Etter en knusende seier i retten blir firmaet nedrent av saker, og Dean vil være den som avgjør veien videre.