Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:25)

> Mad About You

Amerikansk komiserie fra 1992. Paul blir smigret når en eksentrisk milliardær tilbyr ham massevis av penger for å produsere en dokumentarfilm om livet hans. The Billionaire. Et nygift par i New York City forsøker å opprettholde lykken, til tross for hindringene karrieren, familien og vennene deres byr på.

06:25(06:50)

> Garasjen

Norsk motorprogram fra 2018.

06:50(07:20)

> Garasjen

Norsk motorprogram fra 2018.

07:20(07:45)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. Robin mottar sjokkerende nyheter fra legen sin etter at hun har fortalt Barney at hun er gravid med hans barn. I mellomtiden forstyrrer en tenåring fra nabolaget Marshall mens han dekorerer huset sitt med julelys. Symphony of Illumination. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

07:45(08:05)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. Marshall besøker sin fars grav for å holde en spesiell tradisjon i live. Ted og Barney starter bar og Robin blir presset til å stå foran kameraet da Sandy er for full til å være på luften. Tailgate. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

08:05(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. Lily og Marshalls plan om å flytte litt ut av byen støter på problemer da Lillys far nekter å reise. Samtidig drar resten av gjengen på strippeklubb. 46 Minutes. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. Lily og Marshall har innflytningsfest og Ted kjefter på Marshalls sjef. Barney legger an på en gal, fraskilt kvinne. The Burning Beekeeper. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

09:00(09:30)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk komiserie fra 2016. Det er kinesisk nyttår, og Jessica vil at alle skal gå inn i det nye året med god samvittighet. Clean Slate. Eddie Huang og familien flytter fra DCs Chinatown til Orlando og opplever kultursjokk! Den tilbakelente faren hans eier en biffrestaurant, mens den frittalende og politisk ukorrekte mora er svært opptatt av at Eddie skal være tro mot sin kinesiske kultur. Men Eddie, som digger hiphop, har et desperat ønske om å bli amerikansk og passe inn blant klassekameratene. Serien har 1990-årene som bakteppe, og er basert på de bestselgende memoarene til restauranteier Eddie Huang fra New York. Dette er den første komiserien om en asiatisk-amerikansk familie som er laget på over 20 år, og serien er både grensesprengende og sprø.

09:30(10:00)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk komiserie fra 2016. Jessica er glad for at søsteren Connie skal ta høyere utdanning, helt til hun finner ut at det er innenfor kunst. Marvin og Honey besøker seniorboliger. Sisters Without Subtext. Eddie Huang og familien flytter fra DCs Chinatown til Orlando og opplever kultursjokk! Den tilbakelente faren hans eier en biffrestaurant, mens den frittalende og politisk ukorrekte mora er svært opptatt av at Eddie skal være tro mot sin kinesiske kultur. Men Eddie, som digger hiphop, har et desperat ønske om å bli amerikansk og passe inn blant klassekameratene. Serien har 1990-årene som bakteppe, og er basert på de bestselgende memoarene til restauranteier Eddie Huang fra New York. Dette er den første komiserien om en asiatisk-amerikansk familie som er laget på over 20 år, og serien er både grensesprengende og sprø.

10:00(11:00)

> Jay Leno's Garage

Amerikansk underholdningsserie fra 2017. Jay kjører en motorisert dinosaur og kjører rundt i regissøren John Lasseters store lekepark som forestiller en stor togbane. Child at Heart. Den berømte komikeren og tidligere talkshow-verten Jay Leno tar seerne med på turen når han viser sin lidenskap for alt av motoriserte kjøretøy. I hver episode reiser han avgårde for å treffe bilentusiaster over hele landet, og får høre de fascinerende historiene til de verdsatte bilene. Hopp inn for en underholdene reise som dykker ned i automobilhistorien, og som tilbyr en kikk på de seneste kjøretøysinnovasjoner. Med alt fra klassikere og restaurasjonsprosjekter til utprøvinger og samleobjekter, har Jay Leno's garasje en mangfoldig tilnærming til bilverdenen.

11:00(11:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Springfields kirke er i desperat pengenød og bestemmer seg for å leie ut veggplass til reklame. Lisa reagerer sterkt på tiltaket, trekker seg fra kirken og konverterer til buddhisme. She of Little Faith. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Medlemmene i Simpson-familien blir så sure på hverandre etter en omgang Monopol at sosialetaten setter dem under overvåking for å gjeninnføre de tradisjonelle familieverdiene. Brawl in the Family. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Springfield blir kåret til "Verdens tykkeste by" takket være at Motherloving Sugar Corporation tilsetter sukker i all maten innbyggerne får i seg. Sweets and Sour Marge. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Homer utsettes for en ulykke og må ha kjevelås i en måned. Dette gjør ham til en bedre lytter og fører ham nærmere familien. Da Homer kan ta av kjevelåsen, fortsetter han å lytte i stedet for å snakke. Jaws Wired Shut. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

13:00(13:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Marge inngår en avtale med Patty og Selma og sender en e-post til Atrie Ziff, som tilbyr en million dollar for en weekend med Marge ("No funny business"). Half-Decent Proposal. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

13:30(14:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Idrettsutøver Lolo Jones er gjesteaktør i dag, og hun går for gull!. Cheryl Hines. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

14:00(14:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Jonathan Mangum er gjestekomiker i dagens episode, og skal vise hva han er god for når det kommer til improviseringsleker der publikum bestemmer temaet. Candice Patton. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

14:30(15:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Joey Fatone er gjestekomiker i dette morsomme improviseringsprogrammet der publikum i stor grad dikterer det som skjer på scenen. Joey Fatone. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Tamera Mowry er gjestekomiker i dette morsomme improviseringsprogrammet der publikum i stor grad dikterer det som skjer på scenen. Brett Dier. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler er programleder og Jeff Davis er dagens gjestekomiker i dette improviseringsprogrammet der publikum er med og bestemmer hva som skjer på scenen. Lea Thompson. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

16:00(16:30)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk komiserie fra 2016. Det er kinesisk nyttår, og Jessica vil at alle skal gå inn i det nye året med god samvittighet. Clean Slate. Eddie Huang og familien flytter fra DCs Chinatown til Orlando og opplever kultursjokk! Den tilbakelente faren hans eier en biffrestaurant, mens den frittalende og politisk ukorrekte mora er svært opptatt av at Eddie skal være tro mot sin kinesiske kultur. Men Eddie, som digger hiphop, har et desperat ønske om å bli amerikansk og passe inn blant klassekameratene. Serien har 1990-årene som bakteppe, og er basert på de bestselgende memoarene til restauranteier Eddie Huang fra New York. Dette er den første komiserien om en asiatisk-amerikansk familie som er laget på over 20 år, og serien er både grensesprengende og sprø.

16:30(17:00)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk komiserie fra 2016. Jessica er glad for at søsteren Connie skal ta høyere utdanning, helt til hun finner ut at det er innenfor kunst. Marvin og Honey besøker seniorboliger. Sisters Without Subtext. Eddie Huang og familien flytter fra DCs Chinatown til Orlando og opplever kultursjokk! Den tilbakelente faren hans eier en biffrestaurant, mens den frittalende og politisk ukorrekte mora er svært opptatt av at Eddie skal være tro mot sin kinesiske kultur. Men Eddie, som digger hiphop, har et desperat ønske om å bli amerikansk og passe inn blant klassekameratene. Serien har 1990-årene som bakteppe, og er basert på de bestselgende memoarene til restauranteier Eddie Huang fra New York. Dette er den første komiserien om en asiatisk-amerikansk familie som er laget på over 20 år, og serien er både grensesprengende og sprø.

17:00(18:00)

> Jay Leno's Garage

Amerikansk underholdningsserie fra 2017. Jay kjører en motorisert dinosaur og kjører rundt i regissøren John Lasseters store lekepark som forestiller en stor togbane. Child at Heart. Den berømte komikeren og tidligere talkshow-verten Jay Leno tar seerne med på turen når han viser sin lidenskap for alt av motoriserte kjøretøy. I hver episode reiser han avgårde for å treffe bilentusiaster over hele landet, og får høre de fascinerende historiene til de verdsatte bilene. Hopp inn for en underholdene reise som dykker ned i automobilhistorien, og som tilbyr en kikk på de seneste kjøretøysinnovasjoner. Med alt fra klassikere og restaurasjonsprosjekter til utprøvinger og samleobjekter, har Jay Leno's garasje en mangfoldig tilnærming til bilverdenen.

18:00(19:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. I denne episoden blir Torill, som vanligvis jobber med å stoff bort fra Oslos gater, med Svein Magnus på vanlig patrulje. Det blir søk etter en innbruddstyv og en suicidal person. Vi får et eksklusivt innblikk i spesialavdelingen i Oslopolitiet og deres topptrente hunder. Patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere.

19:00(19:30)

> The Good Place

Amerikansk komiserie fra 2018. Eleanor gjør en oppsiktsvekkende oppdagelse som tester hennes besluttsomhet, mens Tahani ser ut til å forsøke å gjøre det godt igjen. A Fractured Inheritance. Den selvopptatte Eleanor Shellstrop blir påkjørt av en lastebil, og ender opp i livet etter døden, men hun innser snart at hun havnet i himmelen ved en feiltakelse.

19:30(20:00)

> The Good Place

Amerikansk komiserie fra 2018. Eleanor minnes noen glemte hendelser fra sin fortid. The Worst Possible Use Of Free Will. Den selvopptatte Eleanor Shellstrop blir påkjørt av en lastebil, og ender opp i livet etter døden, men hun innser snart at hun havnet i himmelen ved en feiltakelse.

20:00(20:30)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2017. Fremtids-Lisa skriver søknaden til Harvard, og minnes skuffende bursdagsfeiringer som bidro til å forme henne som person. Mr. Lisa's Opus. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

20:30(21:00)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2017. Byen setter opp et letemannskap da Bart forsvinner. Gone Boy. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

21:00(23:30)

> Alien: Covenant

Amerikansk sci-fi-action fra 2017. 11 år etter Prometheus-ekspedisjonen er besetningen på romskipet Covenant på vei til en fjerntliggende planet for å etablere en koloni. Underveis mottar de et signal. Når de undersøker saken, finner de en beboelig planet, men den skjuler en livsfarlig trussel.

23:30(01:20)

> Resident Evil: Retribution

Tysk-kanadisk sci-fi-action fra 2012. Umbrella Corporations dødelige T-virus herjer fortsett på Jorden, og gjør den globale befolkningen om til legioner av kjøttetende zombier. Menneskehetens siste og eneste håp, Alice, våkner i hjertet av Umbrellas hemmeligste operasjonssenter, og etter hvert som hun tar seg videre inn i komplekset, avdekker hun mer og mer av sin mystiske fortid. Uten en trygg havn, fortsetter Alice jakten på de ansvarlige for utbruddet.

01:20(01:50)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. Politiet ankommer stedet for en alvorlig bilulykke, og må hjelpe noen ut av vraket. Gun in the Front, Rifle in the Back. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

01:50(02:20)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. Betjenter må jakte på en som er ute på prøveløslatelse. Heat of the Moment. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

02:20(02:40)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. En etterforsker blir skadet i en biljakt. Cookies and Contraband. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

02:40(03:05)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2016. Det blir to mot én da politiet avhører en suspekt trio. Odd Man Out. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

03:05(03:55)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. I denne episoden blir Torill, som vanligvis jobber med å stoff bort fra Oslos gater, med Svein Magnus på vanlig patrulje. Det blir søk etter en innbruddstyv og en suicidal person. Vi får et eksklusivt innblikk i spesialavdelingen i Oslopolitiet og deres topptrente hunder. Patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere.

03:55(04:45)

> Svindeljegerne

Norsk dokumentarserie fra 2018. Kattesvindel står på plakaten i sesongpremieren av Svindeljegerne. Oppdrett, kjøp og salg av rasekatter er en millionindustri, og der det er penger å tjene finner vi også dessverre svindlere. I sesong to av Svindeljegerne tar vi igjen opp jakten på svindlere og andre som lurer nordmenn. Identitetstyveri, kredittkortsvindel, datahacking og så videre; i 2018 er det fortsatt mange forholdsregler å ta. Hvert år blir tusenvis av nordmenn offer for svindlere, som stadig utvikler nye metoder. I kombinasjon med ny teknologi er nemlig ingen trygge.

04:45(05:10)

> Last Man on Earth

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. En post-apokalyptisk biltur skaper store uenigheter innad i gjengen, og Gail er på bristepunktet. Five Hoda Kotbs. Året er 2022, og etter en ufattelig hendelse er Phil Miller kanskje den eneste mannen igjen på Jorden. Så møter han Carol Pilbasian, en klagete og eksentrisk kvinne.

05:10(06:00)

> Last Man on Earth

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Gjengen fortsetter letingen etter et nytt sted å bo, men det er mulig at de blir sabotert. Kjærlighetstrekanten mellom Todd, Gail og Melissa fører med seg flere utfordringer. The Power of Power. Året er 2022, og etter en ufattelig hendelse er Phil Miller kanskje den eneste mannen igjen på Jorden. Så møter han Carol Pilbasian, en klagete og eksentrisk kvinne.