Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> Airwolf

Amerikansk actionserie. Om det høyteknologiske helikopteret Airwolf og teamet som jobber ombord på helikopteret. De reiser rundt på ulike oppdrag rundt i verden. I denne del: Det nye laservåpenet The Mongoose blir stjålet, men tyvene blir uvenner og en av dem kontakter The F.I.R.M i håp om å få en belønning.

06:50(07:15)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1992. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: For at ikke Bud skal bli deprimert når han ikke klarer å skaffe seg en "date", later Peggy, Al og naboene deres som om lørdagskveld faktisk er søndag. Bud gjennomskuer dem, noe ikke Kelly gjør - og hun begynner å jobbe 6 dager i uka. Bud deltar i et tv-show for nerder som ikke klarer å skaffe seg dame, og blir til alles store overraskelse plukket ut.

07:15(07:40)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1992. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Peggy drømmer seg bort i en bok om en prinsesse som kidnappes av pirater, og både familie og naboer deltar i de andre rollene.

07:40(08:05)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. I denne del: Gjengen prøver å overbevise herr og fru Boyd om at Woody har det bra i Boston, og spiller inn en video for å vise dem en vanlig dag i baren.

08:05(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. I denne del: Det er søndag klokken fem på morgenen. Bryllupsdagen er her, og Robin og Ted ser tilbake på tidligere forhold. Marshall og Lily kommer til enighet, og Barney blir kompis med to unge gutter på sjekker'n.

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. I denne del: Det er søndag morgen klokken åtte. Barney er fyllesyk, og gjengen prøver å finne en kur.

09:00(09:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1992. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Al og Peggy drar på en basketkamp, og etter å ha byttet plasser blir Peggys sete valgt ut til en 10.000 dollars straffekastkonkurranse.

09:30(10:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1992. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Al har invitert Peggy på hotellopphold i sitt gamle nabolag under påskudd av en ny bryllupsreise. I virkeligheten er han tilkalt av Mary Ellen, en tidligere kjæreste, som har problemer med en guttegjeng som lager bråk i butikken hennes. Vel framme på hotellet foreslår Al at de tar en liten lur, men Peggy har helt andre planer og forlanger sex med en gang. Til slutt klarer Al å snike seg ut. Men gjengen som plager Mary Ellen er tøffere enn beregnet, og Al tilkaller vennene sine fra gamle dager...

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Elaine og Jerry arrangerer et stevnemøte mellom George og Elaines venninne Cynthia. Begge forventer et dårlig utfall og er enige om å fortelle hverandre alle detaljene de får høre om kvelden. Men så blir det ikke slik ...

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Jerry får en ny venn, men blir usikker på om dette betyr at han må hjelpe sin nye venn å flytte. Kramer liker ikke den nye vennen hans, og har en voldsom historie å fortelle om ham.

11:00(11:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Pappa Homer har dårlige manerer, arbeider i et kjernekraftverk og er ganske dum, men han elsker sin familie over alt på jord. Sønnen Bart er konstant på jakt etter nye apestreker, mens datteren Lisa er den intelligente. Baby Maggie kommuniserer med omverdenen gjennom smokken, og mamma Marge forsøker å holde orden på dem alle. I denne del: Homer får homofobi når det går opp for ham at familiens nye omgangsvenn er homofil.

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Pappa Homer har dårlige manerer, arbeider i et kjernekraftverk og er ganske dum, men han elsker sin familie over alt på jord. Sønnen Bart er konstant på jakt etter nye apestreker, mens datteren Lisa er den intelligente. Baby Maggie kommuniserer med omverdenen gjennom smokken, og mamma Marge forsøker å holde orden på dem alle. I denne del: Bart frykter det verste nå Sideshow Bob blir sluppet fri etter å ha overbevist alle om at han er en ny mann.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Familien Simpson er ute på tur og besøker en hule med dryppstein. Homer prøver å brekke av en bit og gulvet i hulen gir etter! Hele familien faller ned i et hull – bortsett fra Homer som sitter fast. Mens resten av familien går etter hjelp, forteller Lisa Homer en historie.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Homer må være barnevakt mens Marge passer nabobarna Rod og Todd. Homer tar med barna til et hjem for gamle dyr, men der blir Bart tatt som gissel av en apekatt.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. I denne del: Doug får en ivrig tilhenger etter en karaokeopptreden.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. I denne del: Doug og Ray Barone tar en guttekveld på byen. Carrie får seg en overraskelse når hun besøker morens grav.

14:00(14:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. I denne del: Ted går med på gi Barney sjansen til å krydre kjærlighetslivet sitt, og sammen flyr de til Philadelphia. Det skal vise seg å bli litt av en tur!

14:30(15:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. I denne del: Teds syn på kjærligheten settes i nytt lys når han finner en gammel T-skjorte som han ikke har sett på år og dag.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway? (Australia)

Australsk underholdningsprogram fra 2016. Nå har også Australia fått sin utgave av dette humorprogrammet, der vert Tommy Little gir fire konkurrerende komikere i oppdrag å iscenesette morsomme sketsjer og scenarioer - gjerne basert på publikumsinnspill. Her er det intet manuskript, fantasien står i høysetet, og poengene teller ikke. I denne del: Programvert Tommy Little får selskap av fire konkurrerende komikere i denne improvisasjonsunderholdningen der det hele er et produkt av øyeblikket, og der poengene ikke teller.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway? (Australia)

Australsk underholdningsprogram fra 2016. Nå har også Australia fått sin utgave av dette humorprogrammet, der vert Tommy Little gir fire konkurrerende komikere i oppdrag å iscenesette morsomme sketsjer og scenarioer - gjerne basert på publikumsinnspill. Her er det intet manuskript, fantasien står i høysetet, og poengene teller ikke. I denne del: Programvert Tommy Little får selskap av fire konkurrerende komikere i denne improvisasjonsunderholdningen der det hele er et produkt av øyeblikket, og der poengene ikke teller.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Pappa Homer har dårlige manerer, arbeider i et kjernekraftverk og er ganske dum, men han elsker sin familie over alt på jord. Sønnen Bart er konstant på jakt etter nye apestreker, mens datteren Lisa er den intelligente. Baby Maggie kommuniserer med omverdenen gjennom smokken, og mamma Marge forsøker å holde orden på dem alle. I denne del: Homer og Marge tillater Lisa å være barnevakt for Bart.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Pappa Homer har dårlige manerer, arbeider i et kjernekraftverk og er ganske dum, men han elsker sin familie over alt på jord. Sønnen Bart er konstant på jakt etter nye apestreker, mens datteren Lisa er den intelligente. Baby Maggie kommuniserer med omverdenen gjennom smokken, og mamma Marge forsøker å holde orden på dem alle. I denne del: Homer starter med hjemmebrenning da Springfield gjeninnfører strenge alkohollover.

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. I denne del: Doug forteller en løgn for å få lov av Carrie til å prøve berg-og-dal-banen på et tivoli, men løgnen slår tilbake på ham selv.

17:30(18:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. I denne del: Doug og Deacon oppdager at de har mer til felles med hverandres koner enn med sine egne.

18:00(19:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. Vi får et eksklusivt innblikk i spesialavdelingen i Oslopolitiet og deres topptrente hunder. Patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere. I denne del: Lars og Kristian er på vakt når det kommer melding om en mann med pistol på Oslo S. Sammen med flere andre patruljer sikrer de området. Tonje og Torill jobber i åpne rusmiljøer for å få narkotika bort fra Oslos gater. Morten og Lars jobber med ordensforstyrrelser i byen. Vi blir også med når hundepatruljen driver fellestreninger for å hele tiden ha topptrente hunder til å ha med seg på jobb.

19:00(19:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2018. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: En kvinne fra Uganda blir holdt igjen av grensekontrollen, og når hennes norske forlovede dukker opp oppstår det konflikt. Samtidig rykker en politipatrulje ut for å undersøke meldinger om en voldshendelse.

19:30(20:00)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2012. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: Erkefiender Brandon og Jesse samarbeider mot en ny trussel. Senere kjemper kjøperne med nebb og klør for å vinne.

20:00(20:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Homer er på fest hos Lenny som har fått seg ny flatskjerm-tv. Etter tre dager er Homer fortsatt der, helt besatt av det nye vidunderet. Marge sier ja til å bli med på ”Konebytte” slik at Homer kan vinne penger til å kjøpe sin egen flatskjerm-tv.

20:30(21:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Homer står i spissen for en kampanje for å få profesjonell fotball til Springfield. Ønsket blir oppfylt! Mannen som skal fortelle Springfield den gode nyheten, blir slått ned av bestefar Abe, og fotballrettighetene blir trukket tilbake. Det blir ikke tatt godt imot, og Abe blir støtt ut av byen. Han prøver å bevise at han fremdeles har motet i behold ved å bli Springfields nye tyrefekter.

21:00(21:30)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. I denne del: I denne episoden får publikum bestemme tema for ulike improviseringsscener komikerne så skal spille ut. Oppgaver inkluderer merkelige medisineksamener, katastrofale jobintervjuer, og en rekke bisarre forslag. Gjesteaktører er Jeff Davis og tidligere boksemester, Laila Ali.

21:30(22:00)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2018. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: Tyvfanger Roar har observert en dame som stjeler på flyplassen i Bergen og håper at tyven nå er på vei til Gardermoen. Valutahundene Duke og Ted stopper reisende som har med seg for mye kontanter ut av landet.

22:00(00:10)

> Let's Be Cops

Amerikansk komedie fra 2014. Jake Johnson, Damon Wayans Jr... Justin og Ryan har vært bestevenner siden barndommen, men lever et trist liv i Los Angeles. Til en fest kler de seg ut som politimenn, og når de oppdager hvor mye oppmerksomhet de får i uniform, bestemmer de seg for å fortsette moroa. Aldersgrense: 11 år.

00:10(02:05)

> Urban Justice

Amerikansk actionthriller fra 2007. Steven Seagal, Eddie Griffin. En politimann blir offer for et tilsynelatende umotivert drap. Mordet forblir uløst helt til politimannens far involverer seg i saken. Aldersgrense: 15 år.

02:05(02:30)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett. I denne del: Rob Gronowski blir Griffin-familiens nye nabo. Stewie begynner med birøkting, men gir biene steroider, som gjør dem aggressive.

02:30(02:55)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett. I denne del: Gutta prøver å lage en podcast fra baren med utgangspunkt i de løse samtalene sine, men Cleveland tar over showet.

02:55(03:20)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen får tilsynelatende nye hårfrisyrer, mens andre bruker gårdsutstyr til å vekke en sovende venn.

03:20(03:45)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Folk har det fryktelig gøy med å røre andres mat, og ganske så gøy med oppblåsbare treningsballer. I tillegg dumper de 50 gresshopper på en fyr som dusjer.

03:45(04:05)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Jake og Rosa fortsetter å lete etter spor av et bankran sammen med Hawkins, og avdekker en farlig hemmelighet. Boyle legger inn protest mot Ginas nye kjæreste.

04:05(04:25)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Jake og Rosa blir beskyldt for et lovbrudd de ikke har begått, og det blir opp til resten av gjengen å finne en løsning.

04:25(05:10)

> The Americans

Amerikansk dramaserie fra 2014. Periodedramaet The Americans er satt til tiden like etter at Ronald Reagan ble president, og handler om det vanskelige ekteskapet mellom to KGB-spioner som lever under falsk identitet som to amerikanere i Washington DC. Det arrangerte ekteskapet mellom Phillip og Elizabeth Jennings, som har to barn uvitende om deres ekte identitet, blir stadig mer ekte og lidenskapelig. Dette til tross for at forholdet settes på prøve etter hvert som den kalde krigen eskalerer. Situasjonen kompliseres ytterligere av at Philip begynner å kjenne en tilhørighet til USA. I tillegg flytter en FBI-agent som jobber med kontraspionasje, inn i nabohuset. I denne del: Elisabeth gjør en sjokkerende oppdagelse angående Kate, Philip oppsøker en kontakt på jakt etter informasjon, og Stan fortsetter sin søken etter det ulovlige.

05:10(06:00)

> Airwolf

Amerikansk actionserie. Om det høyteknologiske helikopteret Airwolf og teamet som jobber ombord på helikopteret. De reiser rundt på ulike oppdrag rundt i verden. I denne del: Det nye laservåpenet The Mongoose blir stjålet, men tyvene blir uvenner og en av dem kontakter The F.I.R.M i håp om å få en belønning.