Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:25)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Turning Japanese. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

06:25(06:45)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Bud Hits the Books. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

06:45(07:10)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Al Goes to the Dogs. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

07:10(07:35)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. For å feire seriens episode nummer 200 forteller moren hvordan hun møtte Ted og hva hun har gjort de siste åtte årene. How Your Mother Met Me. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.

07:35(08:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Det er søndag klokken fem på morgenen. Bryllupsdagen er her, og Robin og Ted ser tilbake på tidligere forhold. Marshall og Lily kommer til enighet, og Barney blir kompis med to unge gutter på sjekker'n. Sunrise. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.

08:00(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Det er søndag morgen klokken åtte. Barney er fyllesyk, og gjengen prøver å finne en kur. Rally. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Lily og Robin krangler om morgenen på bryllupsdagen, mens Barney sliter med å velge dress for dagen. Samtidig ser resten en film som Ted nektet dem å se. Vesuvius. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.

09:00(09:30)

> The Middle

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Sue venter i spenning på sin nye romkamerat ved universitetet, mens Axl og Hutch får problemer med en maurinvasjon. Brick finner ut at han blir beskyttet av sin egen, mystiske livvakt ved skolen. Cutting the Cord. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv.

09:30(10:00)

> The Middle

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Frankie blir sjokkert når flanelltilhengeren Mike bestemmer seg for å ha på seg en Hawaii-skjorte. Sue forskrekker Devin med å fortelle at Axl faktisk er forelsket i henne. The Shirt. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv.

10:00(11:00)

> Jay Leno's Garage

Amerikansk underholdningsserie fra 2017. Jay konkurrerer i streetracing mot Tim Allen og kjører nedover snødekte bakker med Katherine Legge. Losing Control. Den berømte komikeren og tidligere talkshow-verten Jay Leno tar seerne med på turen når han viser sin lidenskap for alt av motoriserte kjøretøy. I hver episode reiser han avgårde for å treffe bilentusiaster over hele landet, og får høre de fascinerende historiene til de verdsatte bilene. Hopp inn for en underholdene reise som dykker ned i automobilhistorien, og som tilbyr en kikk på de seneste kjøretøysinnovasjoner. Med alt fra klassikere og restaurasjonsprosjekter til utprøvinger og samleobjekter, har Jay Leno's garasje en mangfoldig tilnærming til bilverdenen.

11:00(12:00)

> Wrench Against The Machine

Amerikansk realityserie fra 2016. Konkurransen vender tilbake til Cleveland, hvor James Water og Bedlam Werks fra Athens møter Cameron Jones og Lucky Wheels fra LA, i en utfordring som blir påvirket av det dårlige vinterværet. Shock N' Roll. De aller beste motorsykkelbyggerne i verden samler seg, for å konkurrere om hvem som kan bygge den beste spesialdesignede motorsykkelen på bare tre dager.

12:00(12:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2013. Papa Bear mistenker at et verdifult haglegevær ligger gjemt i en oppbevaringskasse. Lori samerbeider med Jesse i smug for å kunne vinne hovedprisen. Essex. Dette er tredje sesong av denne populære serien, og auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse, og de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

12:30(13:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2013. Kjøperne satser store penger for å vinne bortgjemte skatter i dagens actionfylte episode. Poplar. Dette er tredje sesong av denne populære serien, og auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse, og de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

13:00(13:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Heavy D får mer enn han hadde håpet på, mens Nat og John føler seg lurt. Royal Leamington Spa. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

13:30(14:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. En knallhard auksjonsrunde med mye moro "på lager". Nat og Boudiccas forhold utarter. Alton. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

14:00(14:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Flere auksjonssprell når bergingsspesialistene krangler om trevirke. Hull. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

14:30(15:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjestene Mel B og Gary Anthony Williams, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker med…. Kunal Nayyar. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Kunal Nayyar og Brad Sheerwood, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker med…. Jeff Davis. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Padma Lakshmi og Heather Anne Campbell, på prøve gjennom en rekke spontane…. Padma Lakshmi. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene.

16:00(16:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Jeff Davis. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjest Jeff Davis, på prøve gjennom spontane improviseringsleker med innspill fra…. Jeff Davis 2. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene.

16:30(17:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Matt Barnes og Gary Anthony Williams, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker…. Matt Barnes. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene.

17:00(18:00)

> Jay Leno's Garage

Amerikansk underholdningsserie fra 2017. Jay konkurrerer i streetracing mot Tim Allen og kjører nedover snødekte bakker med Katherine Legge. Losing Control. Den berømte komikeren og tidligere talkshow-verten Jay Leno tar seerne med på turen når han viser sin lidenskap for alt av motoriserte kjøretøy. I hver episode reiser han avgårde for å treffe bilentusiaster over hele landet, og får høre de fascinerende historiene til de verdsatte bilene. Hopp inn for en underholdene reise som dykker ned i automobilhistorien, og som tilbyr en kikk på de seneste kjøretøysinnovasjoner. Med alt fra klassikere og restaurasjonsprosjekter til utprøvinger og samleobjekter, har Jay Leno's garasje en mangfoldig tilnærming til bilverdenen.

18:00(18:30)

> Superstore

Amerikansk dramakomiserie fra 2018. Etter at Amy bestemmer seg for at hun vil bli sjef, gir Glenn henne litt lederopplæring. Hennes første oppgave ender i katastrofe for butikken. Shadowing Glenn. I "Superstore" møter vi ansatte ved et stort hypermarked. Storøyde nykomlinger, blaserte langtidsansatte, hjelpeløse sommervikarer og overdedikerte sjefer - alle er de sammen om å håndtere, på humoristisk vis, den daglige gangen med rabiate kunder ute etter å kjøpslå, salg som får folk til å gå mann av huse, og kjedelig opplæring.

18:30(19:00)

> Superstore

Amerikansk dramakomiserie fra 2018. Amy og Cheyenne deltar på Cloud 9 akademiet for å fremme sine karrierer, mens Jonah og Mateo blir politiske aktivister. Cloud 9 Academy. I "Superstore" møter vi ansatte ved et stort hypermarked. Storøyde nykomlinger, blaserte langtidsansatte, hjelpeløse sommervikarer og overdedikerte sjefer - alle er de sammen om å håndtere, på humoristisk vis, den daglige gangen med rabiate kunder ute etter å kjøpslå, salg som får folk til å gå mann av huse, og kjedelig opplæring.

19:00(19:30)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2018. Holt finner ut at Rosa har en ny kjæreste som alle allerede har møtt. Amy tror at hun ved et uhell har mottatt en pakke som var ment for Terry. The Therapist. Sesong 6 plukker opp akkurat der sesong 5 slapp, med at Captain Holt avslører hvorvidt han fikk jobben som kommisjonær eller ikke.

19:30(20:00)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2018. Jake og Amy har det så travelt på jobb, at de ender opp med å feire sitt jubileum mens de holder vakt over en pasient på sykehuset. Casecation. Sesong 6 plukker opp akkurat der sesong 5 slapp, med at Captain Holt avslører hvorvidt han fikk jobben som kommisjonær eller ikke.

20:00(20:30)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2014. Etter at Lisa finner ut at Springfields hymne er stjålet fra en annen by, bestemmer hun seg for å skrive en ny. Walking Big & Tall. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 26 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

20:30(21:00)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2014. Marge har fått nok av den utakknemlige jobben å alltid kjøre barna rundt og tar seg derfor isteden jobb som sjåfør for et transportfirma. Homer slår Moe konkurs når han passer baren en kveld. My Fare Lady. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 26 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

21:00(23:30)

> Van Helsing

Amerikansk-tsjekkisk actioneventyr fra 2004. I London, Roma, Paris og Transylvania lever menneskene med en konstant frykt for ondskapsfulle monstre.

23:30(02:35)

> Exodus: Gods and Kings

Amerikansk-britisk-spansk actioneventyr fra 2014. Den bibelske historien om hvordan Moses befridde israelittene fra fangenskap hos faraoen Ramses II og ledet dem ut av Egypt. Veien til sikkerhet er lang og farefull.

02:35(03:25)

> 24 timer i varetekt

Britisk dokumentarserie fra 2015. Hvor går grensen mellom en krangel innenfor hjemmets fire vegger og det som defineres som vold i nære relasjoner? Politiet i Bedfordshire må kontinuerlig forholde seg til denne hårfine balansen. Home Truths. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen Bedfordshire Police. En kombinasjon av enestående tilgang og ulike filmteknikker gir et unikt perspektiv på moderne politiarbeid. Fra celleveggenes innside, intervjurom og fanger i deres daglige gjøremål, til utryknings- og spaningsoppdrag, 24 Hours in Police Custody setter politiarbeid i et helt nytt lys.

03:25(04:15)

> 24 timer i varetekt

Britisk dokumentarserie fra 2015. En mann er på rømmen fra betjentene i Bedfordshires spesialtropp. Politiet tror den mistenkte ligger lavt for øyeblikket, men at han er bevæpnet og farlig. The Lethal Weapon. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen Bedfordshire Police. En kombinasjon av enestående tilgang og ulike filmteknikker gir et unikt perspektiv på moderne politiarbeid. Fra celleveggenes innside, intervjurom og fanger i deres daglige gjøremål, til utryknings- og spaningsoppdrag, 24 Hours in Police Custody setter politiarbeid i et helt nytt lys.

04:15(05:10)

> 24 timer i varetekt

Britisk dokumentarserie fra 2015. Mens Luton-folket feirer Mai-karnevalet, tar en forbryter seg inn i et hus og forgriper seg på to barn. Politiet begynner en desperat jakt via overvåkingskameraenes opptak. In Plain Sight. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen Bedfordshire Police. En kombinasjon av enestående tilgang og ulike filmteknikker gir et unikt perspektiv på moderne politiarbeid. Fra celleveggenes innside, intervjurom og fanger i deres daglige gjøremål, til utryknings- og spaningsoppdrag, 24 Hours in Police Custody setter politiarbeid i et helt nytt lys.

05:10(05:35)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2018. To russiske kvinner vekker mistanke hos grensekontrollørene. Narkohunden Norris er ute og gjør markeringer. En uavklart bagasje skaper utfordringer i lastingen av et fly til Bergen. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise.

05:35(06:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Bud Hits the Books. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.