Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> Garasjen

Norsk motorprogram fra 2016. Bilentusiasten Asgeir Borgemoen møter likesinnede med lidenskap for bil og bilsport Når garasjeportene åpnes spiller det ingen rolle om motoren er festet til sykkel eller bil, om den er ny eller gammel. Asgeir lar seg begeistre uansett, og motorkjærligheten er smittende. Maria Elena har blitt Asgeirs faste kompanjong, og sammen utgjør de et radarpar som stadig prøver seg i ukjente terreng. I denne del: Sesongpremieren av "Garasjen" kjøres i gang med isbanekjøring på Losna isbane på Tretten i Gudbransdalen. Her blir det dragrace, og vi får et gjensyn med Trond som har startet Cadillac Diner. I Hurdal gjør Radni klar sin Lamborgini Galardo til racingsesongen, og Stig Aron, som er en av skandinavias fremste utøvere i freestyle motorcross viser oss hva denne sporten inbærer.

06:50(07:15)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1994. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Al klager over at streiken blant de profesjonelle baseballspillerne gjør menn til bedre ektemenn. Noe må gjøres!

07:15(07:40)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1994. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Marcy får høre at Al og gutta i "No Ma'am"-klubben er på strippeklubb og synes det er forkastelig at konene tillater dette. Det Marcy ikke vet, er at også Jefferson er på klubben.

07:40(08:05)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. I denne del: Cliff nekter å gi seg til kjenne da faren hans, som han har mistet kontakten med for lenge siden, plutselig dukker opp i baren.

08:05(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk romantisk komiserie fra 2010. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Ted møter en nydelig jente som er lei seg fordi et klassisk hotell skal rives for å lage plass for det nye GNB-hovedkvarteret.

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk romantisk komiserie fra 2010. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Marshall og Lily lærer seg metoder for å kontrollere hvilket kjønn barnet deres skal få. Robin liker ikke hvordan den nye kollegaen hennes ter seg som et barn og hvor mye karene liker det.

09:00(09:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1994. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Peggy er invitert til verdensturneringen i bingo. Hovedpremien er på 10.000 dollar. Al lover å hente henne etter at det hele er ferdig, men det glemmer han, full som han er. Dermed må Peggy og Marcy finne veien ut av et skummelt nabolag alene, og det blir en kostbar affære...

09:30(10:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1994. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Al og Peggy er imponert over de kostbare gavene Kelly mottar fra en hemmelig beundrer. Det er Kelly også, helt til hun skjønner at beundreren ikke er mer enn tolv år gammel.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: George leier en billig parkeringsplass, men finner snart ut hvorfor den er billig.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: George blir sjefens yndling når han deler en pizza med ham.

11:00(11:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Da Mr. Burns var veldig ung, ga han fra seg teddybjørnen Bobo for et liv i rikdom. Nå ønsker han seg teddyen tilbake, men den er i Maggies besittelse.

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: For å beholde jobben på atomkraftverket må Homer gå på college.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Homer ble ikke rik på dotcom-bølgen, men prøver seg likevel med et nettsted. Da svært få besøker nettstedet bestemmer han seg for å sprite opp med sladder og rykter om Springfields øvrige innbyggere.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Homer er igjen blakk. Bart like så. Den mannlige delen av familien Simpson prøver derfor alle triksene i "A Children's Garden of Cons" i sin jakt på raske penger.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. I denne del: Carrie er på forretningsreise, og Doug inviterer foreldrene sine på besøk. Mens de er der må Doug ta en obligatorisk test på jobben for å kunne fortsette som sjåfør. Istedenfor å forberede seg til testen, tar han seg heller en tur på byen.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. I denne del: Carrie tvinger Doug på slankern. Han øyner imidlertid muligheter når Carrie begynner å ta en drink med jentene etter jobb på fredager, etter et par innabords er Carrie nemlig mye mer avslappet. Men hva skal Doug gjøre etter at Carrie blir uvenner med jentene?

14:00(14:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk romantisk komiserie fra 2010. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Ted blir sendt på date med Zoeys søskenbarn, naiviteten hennes fører til at hun blir kalt Honey, og Ted innser at han har følelser for Zoey. Barney prøver å bli bedre kjent med Honey.

14:30(15:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk romantisk komiserie fra 2010. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. I denne del: Barney kaller 13. februar "Desperation Day" for å ære alle desperate enslige kvinner. Marshall blir overrasket over Lilys valentinsgave, Ted og Zoey snakker ut om følelsene for hverandre, og Robin er sammen med venninnene.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjest eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. I denne del: Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjest eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. I denne del: Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Da Homer ikke dukker opp som avtalt, bestemmer Marge seg for å ta med seg naboen Ruth Powers på balletten. Ruth tar med seg Marge ut neste kveld, men hun vet ikke at de kjører i en stjålet bil.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Tre skrekkfortellinger fra Springfield blir presentert av Bart. I den første fortellingen selger Homer sjelen sin for en smultring, mens Bart har et mareritt i den andre. I den siste skrekkhistorien er Mr. Burns en blodsugende vampyr.

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Deacon spør Doug om å bli fotballtrener for sønnens lag, men det viser seg at åtteåringen har sine egne planer for Dougs framtid.

17:30(18:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Dougs lag er klare for den årlige bowlingturneringen, men en nyansatt i bowlinghallen viser seg å skape forviklinger når Doug prøver å gi henne en vennlig velkomst.

18:00(19:45)

> Håndball-EM: Kamp ikke fastsatt

Håndball.

19:45(22:30)

> Håndball-EM: Kamp ikke fastsatt

Håndball.

22:30(01:20)

> The A-Team

Amerikansk action fra 2010. Liam Neeson, Bradley Cooper. Filmen følger de spennende og vågale dådene til en fargerik gruppe av tidligere spesialsoldater, som beskyldes for en forbrytelse de ikke har begått. De må bruke sine unike talenter til å renvaske navnene sine og finne de ansvarlige.

01:20(03:40)

> Oblivion

Amerikansk science fiction-action fra 2013. Tom Cruise, Morgan Freeman. Det er langt inn i fremtiden, og Jack Harper er en av de siste dronereparatørene igjen på Jorden. En enorm operasjon for å ekstrahere livsviktige ressurser etter flere tiår med krig mot en skremmende trussel kalt "Scavs" er nesten over. Jack bor og patruljerer i skyene langt over Jordens overflate, men tilværelsen hans forandres totalt når han redder en vakker fremmed fra et styrtet romskip. Ankomsten hennes utløser en kjede av hendelser som tvinger ham til å sette spørsmålstegn ved alt og legger menneskehetens skjebne i hans hender. Aldersgrense: 11 år.

03:40(04:05)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett. I denne del: Meg benytter sjansen til å hevne seg på mobberne når Peter har midlertidig jobb som rektor. Brian og Stewie åpner et hostell som raskt forvandles til et bordell.

04:05(04:30)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett. I denne del: Peter får sin fortid som spermdonor i fanget når en skare av barna hans dukker opp uventet.

04:30(05:20)

> Garasjen

Norsk motorprogram fra 2016. Bilentusiasten Asgeir Borgemoen møter likesinnede med lidenskap for bil og bilsport Når garasjeportene åpnes spiller det ingen rolle om motoren er festet til sykkel eller bil, om den er ny eller gammel. Asgeir lar seg begeistre uansett, og motorkjærligheten er smittende. Maria Elena har blitt Asgeirs faste kompanjong, og sammen utgjør de et radarpar som stadig prøver seg i ukjente terreng. I denne del: Sesongpremieren av "Garasjen" kjøres i gang med isbanekjøring på Losna isbane på Tretten i Gudbransdalen. Her blir det dragrace, og vi får et gjensyn med Trond som har startet Cadillac Diner. I Hurdal gjør Radni klar sin Lamborgini Galardo til racingsesongen, og Stig Aron, som er en av skandinavias fremste utøvere i freestyle motorcross viser oss hva denne sporten inbærer.

05:20(06:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjest eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. I denne del: Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.