Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018.

07:00(08:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018.

08:00(08:30)

> Drømmehus ved sjøen

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Musikerne Kassey og Briton, er lei av kalde Colorado og ønsker å flytte til solfylte Puerto Rico. Tropical Puerto Rico Hideaway. Et hus ved havet, det er jo drømmen! Eiendomseksperten Nick hjelper dagdrømmerne med å finne det perfekte huset, ved vannkanten.

08:30(09:00)

> Drømmehus ved sjøen

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Hvem har ikke drømt om å bo ved sjøen? Oliva og Loren har leid hus lenge, og ønsker nå sitt eget hus. Olivia vil ha et hjem med karakter, Loren vil ha et hus på budsjett. Paradise in Portland, Maine. Et hus ved havet, det er jo drømmen! Eiendomseksperten Nick hjelper dagdrømmerne med å finne det perfekte huset, ved vannkanten.

09:00(10:00)

> Mitt drømmehjem

Kanadisk livsstilsserie fra 2015. Michelle og Tom lever en travel tilværelse med to energiske sønner. De betaler en skyhøy utleiepris for huset de bor i, og ønsker å finne sin perfekte familiebolig raskt. Michelle & Tom. Brødrene Drew og Jonathan Scott finner rimelige og stusselige hjem som de pusser opp til drømmehus for par som har en beskjeden kreditt. Drew er en kjekk eiendomsmegler som er ekspert på å finne stygge hus med stort potensiale. Tvillingbroren Jonathan er en ambisiøs entreprenør som kan forvandle det verste krypinn til et drømmehjem.

10:00(11:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2015. Kelsey og Matt har brutt den viktigste regelen romkamerater har: Ikke start å date hverandre ! Men så langt har det gått bra , og nå ønsker de seg et bittelite hjem, hvor de også kan få litt privatliv. 300 sq ft His'n'Hers House. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. John Weisbarth og Zack Giffin drar USA rundt, for å bygge bittesmå hjem,- på under 50 kvadratmeter. Vi får tips om den nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

11:00(12:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2015. Matt og Emma elsker å ha store fester. Nå skal Emma begynne på skolen igjen, og de har bestemt seg for å gjøre garasjen om til et bittelite hjem, og leie ut huset sitt. 300 sq ft Crashpad. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. John Weisbarth og Zack Giffin drar USA rundt, for å bygge bittesmå hjem,- på under 50 kvadratmeter. Vi får tips om den nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

12:00(12:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Transformering av et udatert hjem i Anaheim i California Viser seg å være en større risiko enn Tarek og Christina regnet med. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes?

12:30(13:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Tarek og Christina kjøper et hus usett, og satser på å gjøre profitt på det forestående salget. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes?

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Etter å ha mottatt noen foruroligende nyheter om Kanye mens han er i New York for å delta på Angel Ball, rusher Kim til New York for å hjelpe ham. When It Rains, It Pours - del 2. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Etter krangling mellom Rob og Chyna, føler søstrene en plikt til å beskytte broren. Kris forsøker å gjenoppbygge sitt forhold til Cait, og Kim forsøker å overbevise Khloe om at det er viktig holde fast ved gamle…. The Ex Files. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner.

15:00(16:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. Vi møter Lacey som har hatt femten kirurgiske operasjoner på tyve år. Lacey har så store pupper at hun ikke klarer å komme ned til bunnen av et svømmebasseng. Where the Wild Things Are. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

16:00(17:00)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2016. Chip og Joanna hjelper et ungt par som ønsker seg et hjem med funksjonell design, i et område som er kjent for sine skolekretser og offentlige parker. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere med å se forbi det overfladiske, og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter.

17:00(18:00)

> Born This Way

Amerikansk realityserie fra 2018. Cristina og Angel kunngjør datoen for bryllupet sitt og setter i gang med bryllupsplanlegging. Pursuit of happiness. I den hjertevarme realityserien som har vunnet to Emmy-priser treffer vi syv unge voksne personer med Downs syndrom, og deres venner og familie. Vi følger de syv i det de prøver å følge drømmene sine, utvikler vennskap, utforsker kjærligheten og å forsøker å oppfylle samfunnets krav og forventninger.

18:00(19:00)

> Masterchef Sverige

Svensk realityserie fra 2016. Juryen inviterer deltagerne med på en kulinarisk reise til Tokyo. Svenske amatørkokker skal vise sine kulinariske kunnskaper for en jury bestående av stjernekokkene Mischa Billing, Markus Aujalay og Leif Mannerström. Ingen er trygge, og det gjelder å hele tiden prestere på toppnivå for å få bli med videre i konkurransen.

19:00(20:00)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2016. Chip og Joanna Gaines kjøper et forfallent hus i et fint område, et hus de mener kan passe til Andrew og Brittany. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere med å se forbi det overfladiske, og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter.

20:00(21:00)

> Born This Way

Amerikansk realityserie fra 2018. Det blir svært følelsesladet når Cristina og Bea skal se på brudekjoler. Elena ønsker å ta forholdet til William ett skritt videre, men føler hun blir motarbeidet under en familiemiddag. Till death do us part. I den hjertevarme realityserien som har vunnet to Emmy-priser treffer vi syv unge voksne personer med Downs syndrom, og deres venner og familie. Vi følger de syv i det de prøver å følge drømmene sine, utvikler vennskap, utforsker kjærligheten og å forsøker å oppfylle samfunnets krav og forventninger.

21:00(22:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livstilsserie. Vivian er skikkelig frustrert over boligens baderom, mens hennes mann, Don, synes det er helt ok. Kan Vivian slå seg til ro med renovering?. Vivian & Don. Todd og Jillian hjelper par som er misfornøyde med boligene sine. Skal de finne ny bolig eller kan huset de allerede har pusses opp?

22:00(23:00)

> Sommerhytta

Norsk realityserie fra 2019. De fleste av parene har nå fått soveromsveggene på plass, men ikke alle disponerer tiden like bra. Da blir det desto viktigere å vinne dagens konkurranse, for å kunne få litt ekstra hjelp. Fire deltagerpar skal i ti uker kjempe om å vinne sin egen sommerhytte. Hver uke må de gjennom omfattende oppussing, konkurranser og inspirerende utfordringer både ute og inne.

23:00(00:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. Elaine har operert nesen sin tidligere, i tillegg har hun vært i bilulykke hvor nesen ble skadet ytterligere. Nå har hun et hull i nesen, og hun kan kjenne luft trenge igjennom. The Living Doll. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

00:00(00:55)

> Luksusboden

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Hobby Hideaways.

00:55(01:50)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. Elaine har operert nesen sin tidligere, i tillegg har hun vært i bilulykke hvor nesen ble skadet ytterligere. Nå har hun et hull i nesen, og hun kan kjenne luft trenge igjennom. The Living Doll. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

01:50(02:20)

> Singelliv Sverige

Svensk realityserie fra 2017. Gustav prøver å få ordne på tankene sine. Amanda treffer igjen sin gamle flørt fra treningsstudioet. Josefine skåler for singellivet, men får dårlige nyheter. Seks, svenske single ungdommer viser usensurert sin egen virkelighet, på veien inn i datingjungelen. I programmet deler ungdommene intime og ærlige historier hvor det svinger fra de vanskeligste til de lykkeligste øyeblikkene i livene deres, alt filmet av dem selv. Jakten foregår på klubber, caféer og i et og annet soverom. Vi følger single ungdommer på vift i datingjungelen. I programmet deler de intime og ærlige historier hvor det svinger fra de vanskeligste til de lykkeligste øyeblikkene i livet deres - alt filmet av dem selv.

02:20(03:15)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2017. April får ansvaret for en innovasjonskonkurranse på sykehuset, og legene er ivrige etter å starte på prosjektene sine. Samtidig kommer en gammel venn av Catherine med et sjokkerende forslag til Catherine og Jackson. Harder, Better, Faster, Stronger. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital.

03:15(04:10)

> Crazy Ex-Girlfriend

Amerikansk komiserie fra 2017. Paula drar til Buffalo for å hjelpe sin far mens moren er bortreist. Rebecca blir med, og kommer nær Paulas far, og drikker seg full sammen med ham. Hun sender tekstmeldinger til Nathaniel i fylla. Getting Over Jeff. Rebecca Bunch søker etter kjærlighet og lykke i California, tilfeldigvis i samme by som sin store kjærlighet, Josh.

04:10(05:00)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:00(05:30)

> Singelliv Sverige

Svensk realityserie fra 2017. Gustav prøver å få ordne på tankene sine. Amanda treffer igjen sin gamle flørt fra treningsstudioet. Josefine skåler for singellivet, men får dårlige nyheter. Seks, svenske single ungdommer viser usensurert sin egen virkelighet, på veien inn i datingjungelen. I programmet deler ungdommene intime og ærlige historier hvor det svinger fra de vanskeligste til de lykkeligste øyeblikkene i livene deres, alt filmet av dem selv. Jakten foregår på klubber, caféer og i et og annet soverom. Vi følger single ungdommer på vift i datingjungelen. I programmet deler de intime og ærlige historier hvor det svinger fra de vanskeligste til de lykkeligste øyeblikkene i livet deres - alt filmet av dem selv.

05:30(06:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Hunden Foxy får muligheten til å hjelpe en ung jente som sliter med angst. Foxy. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr.