Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:30)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Hundetrener Brandon McMillan hjelper en hund som trenger hofteoperasjon. Jax. Hundetrener Brandon McMillan hjelper en hund som trenger hofteoperasjon.

06:30(07:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie. Hundetrener Brandon McMillan ønsker at den søte hunden, Kenny, skal læres opp til å bli en assistenthund. Kenny. Hundetrener Brandon McMillan ønsker at den søte hunden, Kenny, skal læres opp til å bli en assistenthund.

07:00(08:00)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2015. Owen og Amelia begynner å få et mer seriøst forhold. Alex, på sin side, får litt mer klarhet i hva hans fremtid med Jo kan bli. I mellomtiden har Callie og Arizona problemer med foreldremyndighetsavtalen sin. Owen og Amelia begynner å få et mer seriøst forhold. Alex, på sin side, får litt mer klarhet i hva hans fremtid med Jo kan bli. I mellomtiden har Callie og Arizona problemer med foreldremyndighetsavtalen sin.

08:00(09:00)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2015. Meredith og Maggie støtter Amelia på en viktig dag. Jo avslører at hun har holdt noe hemmelig fra Alex, mens Arizona og Callie på sin side, takler bestemmelsen rundt deres foreldremyndighet. Meredith og Maggie støtter Amelia på en viktig dag. Jo avslører at hun har holdt noe hemmelig fra Alex, mens Arizona og Callie på sin side, takler bestemmelsen rundt deres foreldremyndighet.

09:00(10:00)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2016. Når en av Grey Sloans egne leger blir innlagt på sykehuset med store skader, må Bailey prøve å finne ut hva som har skjedd. Meredith strever med hemmeligheter som påvirker hennes forhold til Alex og Maggie. Undo. Når en av Grey Sloans egne leger blir innlagt på sykehuset med store skader, må Bailey prøve å finne ut hva som har skjedd. Meredith strever med hemmeligheter som påvirker hennes forhold til Alex og Maggie. Richard hjelper Jo med en stor avgjørelse, mens April og Catherine krangler om den nyfødte babyen.

10:00(10:55)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2016. Det er DeLucas første dag tilbake, og Alex blir anklaget for overfall. Samtidig blir han distrahert på jobb, når en ung pasient får problemer med sin transplanterte nyre. Catastrophe and the Cure. Det er DeLucas første dag tilbake, og Alex blir anklaget for overfall. Samtidig blir han distrahert på jobb, når en ung pasient får problemer med sin transplanterte nyre. Bailey er overbevist om at Alex dermed ikke kan jobbe som kirurg lenger., og gir ham jobb på klinikken istedet. Samtidig sliter April med at Jackson får ta Harriet med seg hjem. Samtidig får Jo uventet støtte fra Stephanie, når hun må gi Alex noen dårlige nyheter.

10:55(12:00)

> Alle tiders helg

Britisk livsstilsprogram fra 2016. Familien drar på campingtur med sin splitter nye Renault 5. DJ Trevor Nelson tar Daisy med på disco med rulleskøyter, det blir lagt korkfliser på gulvene i hjemmet, og mor og far tilbringer mer tid sammen, og de…. 70-tallet. Familien drar på campingtur med sin splitter nye Renault 5. DJ Trevor Nelson tar Daisy med på disco med rulleskøyter, det blir lagt korkfliser på gulvene i hjemmet, og mor og far tilbringer mer tid sammen, og de spiller dart!

12:00(13:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Kris bekymrer seg over Robs oppførsel, og forsøker å ordne opp. Scott må møte frykten når han satser på racerkarrieren. I Will Fix You. Kris bekymrer seg over Robs oppførsel, og forsøker å ordne opp. Scott må møte frykten når han satser på racerkarrieren.

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Kim og Kourtney diskuterer babyer, noe som får Khloe til å føle seg utenfor. Some Moms Just Wanna Have Fun. Kim og Kourtney diskuterer babyer, noe som får Khloe til å føle seg utenfor.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Kim får beskjed om at oppussingen av huset ikke vil være ferdig før babyen hennes blir født. Home Is Where Your Mom Is. Kim får beskjed om at oppussingen av huset ikke vil være ferdig før babyen hennes blir født.

15:00(16:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Kris og Brody krangler, noe som risikerer å ødelegge familieturen til Hellas. Khloe og Scott planlegger en overraskelse til Kourtney. Greece Is The Word. Kris og Brody krangler, noe som risikerer å ødelegge familieturen til Hellas. Khloe og Scott planlegger en overraskelse til Kourtney.

16:00(17:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. I Hellas er Kris overvennlig mot Brody, som til slutt konfronterer henne. Samtidig bestemmer Khloe og Kourtney seg for å møte det de frykter og skape en uforglemmelig ferie. Greece Him Up. I Hellas er Kris overvennlig mot Brody, som til slutt konfronterer henne. Samtidig bestemmer Khloe og Kourtney seg for å møte det de frykter og skape en uforglemmelig ferie.

17:00(18:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Kim og Khloe prøver å komme til roten av Kourtneys dårlige holdning. Khloe og Scott lager en plan for å bevise at Kris ikke er kunsteksperten hun hevder å være. Art of the prank. Kim og Khloe prøver å komme til roten av Kourtneys dårlige holdning. Khloe og Scott lager en plan for å bevise at Kris ikke er kunsteksperten hun hevder å være.

18:00(19:00)

> Crazy Ex-Girlfriend

Amerikansk komiserie fra 2018. Den fjerde og siste sesongen. Etter å ha erklært seg skyldig i overlagt drap i forrige sesong, må Rebecca håndtere konsekvensene av dette og prøve å stable livet sitt på beina igjen . I Need Some Balance. Den fjerde og siste sesongen. Etter å ha erklært seg skyldig i overlagt drap i forrige sesong, må Rebecca håndtere konsekvensene av dette og prøve å stable livet sitt på beina igjen .

19:00(20:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2017. Martina Big's ekstreme brunfarge-injeksjon fører til enda et nytt legebesøk. En transe håper Dr. Dubrow kan fikse noen ødelagte bryst. Martina Big's ekstreme brunfarge-injeksjon fører til enda et nytt legebesøk. En transe håper Dr. Dubrow kan fikse noen ødelagte bryst.

20:00(21:00)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Chip og Joanna trenger noen som kan hjelpe dem med å drive gjestgiveriet de har pusset opp, og det pensjonerte ekteparet Rob og Marianne kan være de perfekte kandidatene. Chip og Joanna trenger noen som kan hjelpe dem med å drive gjestgiveriet de har pusset opp, og det pensjonerte ekteparet Rob og Marianne kan være de perfekte kandidatene. Betingelsen er at de må bo på eiendommen. Chip og Joanna må dermed renovere det nedslitte huset ved siden av, slik at Rob og Marianne får et sted å bo.

21:00(00:15)

> The Hunger Games: Catching Fire

Amerikansk eventyrfilm fra 2013. Katniss og medvinneren Peeta Mellark vender tilbake til Distrikt 12 for litt etterlengtet hvile etter seieren i de 74. Dødslekene. Katniss og medvinneren Peeta Mellark vender tilbake til Distrikt 12 for litt etterlengtet hvile etter seieren i de 74. Dødslekene. Men like etterpå, under en seiersrunde til alle de andre distriktene, legger hun merke til en ulmende misnøye med Capitols styre, og innser at et opprør ligger i luften. Under forberedelsene til de tredje Kvartsekelspillene (de 75. Dødslekene), ordner president Coriolanus Snow, som fortsatt er plaget av Capitols ydmykelse i de siste lekene, derfor ting til sin egen fordel, slik at lekene vil feie vekk all motstand fra distriktene en gang for alle.

00:15(02:45)

> Insurgent

Amerikansk sci-fi-thriller fra 2015. Divergent Series: Insurgent. Beatrice Prior må konfrontere sine indre demoner og fortsette kampen med sine støttespillere mot en mektig allianse som truer med å rasere samfunnet hun lever i.

02:45(03:45)

> Delicious

Britisk dramaserie fra 2016. Det viser seg at Leo har holdt en stor gjeld skjult, og Sam blir etterforsket for bedrageri. Gina og Teresa flytter inn på Penrose, og Rosa avlyser bryllupsfesten hun hadde tenkt å holde på hotellet etter en krangel med…. Det viser seg at Leo har holdt en stor gjeld skjult, og Sam blir etterforsket for bedrageri. Gina og Teresa flytter inn på Penrose, og Rosa avlyser bryllupsfesten hun hadde tenkt å holde på hotellet etter en krangel med Gina.

03:45(04:40)

> Unreal

Amerikansk dramaserie fra 2017. Rachel tar sine første skritt mot sin egen heling. Hun konfronterer overgriperen som voldtok henne da hun var 12 år. Han avslører noe som endrer på Rachels oppfatning av hele sitt liv siden overgrepet. Confront. Rachel tar sine første skritt mot sin egen heling. Hun konfronterer overgriperen som voldtok henne da hun var 12 år. Han avslører noe som endrer på Rachels oppfatning av hele sitt liv siden overgrepet.

04:40(05:30)

> Unreal

Amerikansk dramaserie fra 2017. Rachel prøver å kontakte sin far for første gang på lenge, men da må hun forholde seg til sin mor først. August truer med å anklage Quinn for seksuell trakassering, og Rachels følelsemessige «melt down» i fanget…. Gestalt. Rachel prøver å kontakte sin far for første gang på lenge, men da må hun forholde seg til sin mor først. August truer med å anklage Quinn for seksuell trakassering, og Rachels følelsemessige «melt down» i fanget hennes, falt ikke i god jord hos Quinn, som forøvrig blir truet med sparken, og setter spiller et høyt spill.

05:30(06:00)

> #RichKids of Beverly Hills

Amerikansk dokusåpe fra 2014. Dorothy flytter inn i den flotte, nye leiligheten sin og feirer med overnattingsbesøk av jentene. #SELFIESINTHECITY. Dorothy flytter inn i den flotte, nye leiligheten sin og feirer med overnattingsbesøk av jentene.