Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:50)

> Dallas

Amerikansk dramaserie. Det blir både hemmeligheter, intriger, svik og maktkamp i Ewing-familien i denne nye «Dallas»-serien. I denne del: Kampen for å få kontroll over Ewing Energies tiltar.

06:50(07:40)

> Frustrerte fruer

Amerikansk dramaserie. Mysterier og intriger i Wisteria Lane setter vennskapet til de frustrerte fruene stadig på prøve. I denne del: En av Wisteria Lanes beboere begraves, og kvinnene tenker tilbake på hvordan denne personen har påvirket livet deres.

07:40(08:30)

> Frustrerte fruer

Amerikansk dramaserie. Mysterier og intriger i Wisteria Lane setter vennskapet til de frustrerte fruene stadig på prøve. I denne del: Susan lar MJ gjøre som han selv vil, noe som får Julie til å bekymre seg for Susans oppdragelse av ham. Får den gutten virkelig lov til alt? Samtidig aner Bree ugler i mosen når Andrew forteller at han skal gifte seg. For å kunne fortsette sitt ekstravagante liv, tar Gabrielle saken i egne hender når Carlos sier opp sin godt betalte jobb. Lynette iverksetter en plan for å få tilbake Tom, og Ben tar endelig frem ringen for å fri til Vanessa.

08:30(09:20)

> Frustrerte fruer

Amerikansk dramaserie. Mysterier og intriger i Wisteria Lane setter vennskapet til de frustrerte fruene stadig på prøve. I denne del: En hemmelighet Mike har holdt skjult for Susan, blir avslørt. Samtidig blir Bree hovedmistenkt i drapet på stefaren til Gaby. Hun ser sin nød til å skaffe seg en høytstående advokat.

09:20(10:10)

> Frustrerte fruer

Amerikansk dramaserie. Mysterier og intriger i Wisteria Lane setter vennskapet til de frustrerte fruene stadig på prøve. I denne del: Bree og advokaten Trip blir sjokkerte når aktoratets vitneliste presenteres, og Lynette fortsetter sin kamp for å få Tom tilbake.

10:10(11:05)

> Frustrerte fruer

Amerikansk dramaserie. Mysterier og intriger i Wisteria Lane setter vennskapet til de frustrerte fruene stadig på prøve. I denne del: Det nærmer seg slutten for "Frustrerte fruer". Vil Bree bli frikjent for mord?

11:05(11:30)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk reallityserie.

11:30(11:55)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk reallityserie. I denne del: TV-kjendisen Adrianna Costa ser etter den perfekte nummer-to kjolen til sitt eget bryllup. Moren håper hun vil velge noe konservativt.

11:55(12:25)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk reallityserie. I denne del: En kommende brud ønsker seg noe sexy og utfordrende, men gir etter for sin kommende svigermors ønsker, for å gjøre henne til lags.

12:25(13:20)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Det går fremover med skilsmissen, og Khloe søker trøst i Mexico City, sammen med Kendall. Kris har på sin egen privat korrespondanse med Lamar. Kylie går for første gang på nattklubb i Montreal.

13:20(14:15)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: The Kardashians drar på en familieferie til Saint Barthélemy, eller St Barths, i Karibia. Kris er usikker på om hun vil bli med, hun er lei av krangling og kjeft, men lar seg overtale. Turen innebærer en turbulent flytur med småfly, og en hard landing utenom det vanlige. Flere av Kardashiansjentene har flyskrekk, i tillegg er Kim høygravid.

14:15(15:10)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Kardashiansjentene er på ferie, og må se Scott legge ut partybilder på sosiale medier. Når de er vel hjemme igjen tar Kris saken i egne hender, og arrangerer et møte mellom Kris og jentene .

15:10(16:05)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: The Kardashians drar til New York for å lansere sin nye app.

16:05(17:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Søstrene er samlet til et fotoshoot med gotisk tema. Men Kris har også en annen plan for dagen. Siden det er kreft i familien, vil hun at alle døtrene skal ta blodprøve for å sjekke om de er genetisk disponert for å få sykdommen. Kris har derfor booket medisinsk personell som skal ta blodprøvene under fotoshooten. Men Khloe nekter å bli tatt blodprøve av.

17:00(17:30)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram. I hver episode av «Kjære mamma» møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna og de ulike utfordringer knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn. I denne del: Hege er en politisk bevisst mamma som bor i et kollektiv på Vålerenga i Oslo. Hun har aleneansvaret for sønnene Ty, Glør og Emre, og er helt åpen på at hun og barna lever under fattigdomsgrensa.

17:30(18:00)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram. I hver episode av «Kjære mamma» møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna og de ulike utfordringer knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn. I denne del: I Våle i Vestfold bor Gunnvor sammen med mannen Harald og tilsammen fem barn i en alder fra 2 til 12 år. Ekteparet driver et gårdsbruk med økologiske melkekyr og storfe. Gunnvor liker å lage mat fra bunnen av og synes det er viktig å vite hva man putter i munnen.

18:00(18:30)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram. I hver episode av «Kjære mamma» møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna og de ulike utfordringer knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn. I denne del: Da Anne og mannen Peter Magnus kom hjem med premature trillinger, innså de raskt at de trengte hjelp. Men det tok seks måneder før kommunen innvilget 20 timer avlastning i uken. I dag er Vilde, Sigurd og Åsmund tre og et halvt år, men hverdagen er fortsatt hektisk.

18:30(19:00)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram. I hver episode av «Kjære mamma» møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna og de ulike utfordringer knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn. I denne del: Agnes er gift med Heidi og tilsammen har de seks barn som er mine, dine og våre. Men med et godt samarbeid med både eksmenn og barn får de familien til å fungere godt.

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Khloé reiser til Napa med Kourtney og Kris for å gå på vinsmaking. Khloé trenger å ta en beslutning rundt skilsmissen fra Lamar. Før ulykken var hun fast bestemt på skilsmisse, men nå vil hun at Lamar skal ha Kardashians som familie. Scott forsøker å kvitte seg med den påståtte Kardashian-forbannelsen som ser ut til å hvile over alle menn som dater Kardashian-jentene.

20:00(21:00)

> Kirurgiske katastrofer: Naturens utfordringer

Amerikansk dokusåpe fra 2015. Dr. Nassif og Dr. Dubrow drar ut på veien for å forvandle menneskers liv over hele landet. Legene gjør hjemmebesøk for å vurdere pasientenes misdannelser og fødselsskader. I denne del: Legene hjelper en kvinne med brystmisdannelser og de får en pasient som er musiker født med bare ett øre. Legen blir pasient når det blir oppdaget at Dr. Nassif har en alvorlig medisinsk tilstand.

21:00(23:00)

> Nære og kjære

Amerikansk romantisk komedie fra 2005. Uma Thurman, Meryl Streep. Karrierekvinnen Rafi har som så mange andre på Manhattan gått i terapi i årevis. Psykologen hennes, dr. Lisa Metzger, lytter gladelig til de ukentlige betroelsene - ikke minst når 37 år gamle Rafi møter en 23-åring og forteller saftige detaljer om et heftig sexliv. På tross av aldersforskjellen støtter dr. Metzger forholdet helhjertet - inntil den dagen hun skjønner at det er hennes egen sønn som er den unge elskeren! Aldersgrense: 7 år.

23:00(00:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Khloé reiser til Napa med Kourtney og Kris for å gå på vinsmaking. Khloé trenger å ta en beslutning rundt skilsmissen fra Lamar. Før ulykken var hun fast bestemt på skilsmisse, men nå vil hun at Lamar skal ha Kardashians som familie. Scott forsøker å kvitte seg med den påståtte Kardashian-forbannelsen som ser ut til å hvile over alle menn som dater Kardashian-jentene.

00:00(01:05)

> Kirurgiske katastrofer: Naturens utfordringer

Amerikansk dokusåpe fra 2015. Dr. Nassif og Dr. Dubrow drar ut på veien for å forvandle menneskers liv over hele landet. Legene gjør hjemmebesøk for å vurdere pasientenes misdannelser og fødselsskader. I denne del: Legene hjelper en kvinne med brystmisdannelser og de får en pasient som er musiker født med bare ett øre. Legen blir pasient når det blir oppdaget at Dr. Nassif har en alvorlig medisinsk tilstand.

01:05(02:45)

> Don't Be Afraid of the Dark

Amerikansk-australsk-meksikansk grøsser fra 2010. Katie Holmes, Guy Pearce. Mens arkitekten Alex Hurst og hans nye kjæreste Kim restaurerer sitt gotiske herskapshus innvendig, sjekker Alex' unge datter Sally ut husets mørke kroker og makabre historie. Hun tiltrekkes av de hese, viskende stemmene som roper på henne fra kjelleren og lover forståelse og vennskap. Men stemmene er sultne, og ønsker kun å bli sluppet fri ... Når Sally gir etter for nyskjerrigheten, åpner hun porten til en skrekkinngytende underverden full av små monstre med blanke øyne og skarpe klør. Aldersgrense: 15 år.

02:45(03:35)

> Reign

Amerikansk eventyrserie. Mary Stuart er den unge kvinnen verden skulle bli kjent med som dronning over Skottland. Hun er ung, vakker og klar for den kronglete veien til makten. Hun reiser til Frankrike for å sikre alliansen med dem, og her møter hun den vakre prins Francis. Politikk, religion og skjulte agendaer bidrar til å holde dem adskilt. I denne del: Mary og Catherine gjemmer seg i skogen og forsøker å skjule hvem de er. Lola og Narcisse kommer nærmere hverandre.

03:35(04:35)

> Når gutta lager bryllup - spesial

Britisk underholdningsserie. I denne del: I denne spesialutgaven av "Når gutta lager bryllup" får jentene en mulighet til å ta hevn. Sammen med sin ektemann, ser de tilbake på de verste og beste øyeblikkene fra bryllupet som brudgommen stelte i stand på egenhånd.

04:35(05:00)

> Snodig avhengighet

Amerikansk realityserie. I denne serien møter du mennesker som er avhengige av de merkeligste ting, som for eksempel kvinnen som sover sammen med hårtørkeren sin og en annen som spiser toalettpapir. I denne del: Divya er fra New York og avhengig av å stoppe ut dyr. Hun jakter i parker etter døde fugler og ekorn, og har 50 døde dyr i leiligheten. Døde dyr kan smitte mennesker med både rabies og fugleinfluensa, så avhengigheten hennes er på ingen måte ufarlig.Tom er avhengig av å sykle, og bruker 8 timer per dag på sykkelen. Han sykler både inne og ute, og har både pc, tv og mobil i nærheten av sykkelen. Kroppen er så vant til å sitte på en sykkel, at han kan ikke gå mer enn 100 meter før kroppen begynner å verke.

05:00(05:25)

> Snodig avhengighet

Amerikansk realityserie. I denne serien møter du mennesker som er avhengige av de merkeligste ting, som for eksempel kvinnen som sover sammen med hårtørkeren sin og en annen som spiser toalettpapir.

05:25(06:00)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsserie fra 2015. Vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg og skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er god nok for salg. I denne del: Det var kjærlighet ved første blikk, da Lis i 1973 flytte til Børnholm. Men nå vil hun flyttet nærmere barnebarna i København. De tre oppkjøperne Anne Tine, Kim og Lars er klar for å tømme det sjarmerende hjemmet hennes i jakt på skatter. En gammel jernseng og dødsmasker er blant gjenstandene som oppkjøperne skal by på.