Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:10)

> Celebrity Masterchef

Britisk realityserie fra 2015. I denne del: Etter uker med intens konkurranse, er det duket for den første semifinalen. Det er åtte gjenværende kjendiskokker, og nå må de jobbe med både mat og utstyr de aldri før har brukt.

07:10(08:05)

> Kourtney og Kim i New York

Amerikansk realityserie. Søstrene Kourtney og Kim Kardashian drar igjen til New York. Kim er nygift med Kris Humphries, men opplever at ekteskapet er alt annet enn hun forventet. I denne del: Khloe besøker byen for å hjelpe Kim og Kourtney med å håndtere problemer som har oppstått. Hun sender Kim til Minnesota for å overtale Kris å komme tilbake til New York.

08:05(09:05)

> Kourtney og Kim i New York

Amerikansk realityserie. Søstrene Kourtney og Kim Kardashian drar igjen til New York. Kim er nygift med Kris Humphries, men opplever at ekteskapet er alt annet enn hun forventet. I denne del: Khloe besøker byen for å hjelpe Kim og Kourtney å håndtere problemene sine. Khloe sender Kim til Minnesota for å overtale Kris om å komme tilbake til New York.

09:05(10:00)

> No Tomorrow

No Rest for the Weary. Amerikansk dramaserie fra 2016. Evie er et nysgjerrig ordensmenneske. Hun møter den sjarmerende og frisinnede Xavier som oppfordrer henne til å nyte livet mer. Han mener nemlig at menneskeheten kun har kort tid igjen før verdens ende. I denne del: Xavier jobber på Cybermart for å tilbringe mer tid med Evie, men han maner arbeiderne til streike i stedet. Kareematar tar et oppgjør med sine føleleser for en hemmelig elsker og gjør et dristig trekk.

10:00(11:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Vi følger Aramndo og David Montelongo som driver en familiebedrift som kjøper og selger eiendom. De pumper inn tusenvis av dollar inn i prosjektene, noe som er en høy risiko, i et forsøk på å få en stor fortjeneste. Vil de lykkes? I denne del: Alle som bor i Texas trenger sin egen ranch! Da Armando kommer over en stor eiendom med et rustikt preg, bestemmer han seg for å ha eiendommen selv.

11:00(12:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Vi følger Aramndo og David Montelongo som driver en familiebedrift som kjøper og selger eiendom. De pumper inn tusenvis av dollar inn i prosjektene, noe som er en høy risiko, i et forsøk på å få en stor fortjeneste. Vil de lykkes? I denne del: I denne episoden kjøper David et hus han tror han kan omsette raskt, og med god fortjeneste. Men det går ikke som planlagt, og han må hyre inn ekstra hjelp for å få det til.

12:00(13:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2017. Rachael Ray inviterer celebre kjendiser til sitt program, men også eksperter på blant annet helse og livsstil for å komme med tips i forhold til det å leve sunt. I tillegg lager hun mat i hver episode - noen ganger sammen med gjestene som er på besøk.

13:00(13:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes? I denne del: Tarek og Christina kjøper et hus i svært dårlig stand, og får en stor jobb med å totalrenovere boligen.

13:30(14:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes? I denne del: Et falleferdig hus får tiltrengt hjelp av Tarek og Christina.

14:00(14:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Carly og Kevin ønsker seg et lite hus ved havet i San Diego, før det kommer en liten baby om bare 9 uker.

14:30(15:00)

> #RichKids of Beverly Hills

Amerikansk dokusåpe fra 2014. Møt de seks fantastiske Rich Kids of Beverly Hills, som lever et liv i sus og dus i et av de mest fasjonable områdene i verden - 90210 Beverly Hills.

15:00(15:30)

> #RichKids of Beverly Hills

Amerikansk dokusåpe fra 2014. Møt de seks fantastiske Rich Kids of Beverly Hills, som lever et liv i sus og dus i et av de mest fasjonable områdene i verden - 90210 Beverly Hills. I denne del: Morgan får kjeft av sin mor på grunn av et bilde hun har postet. Et forsøk på å gjøre opp med moren blir avbrutt når en gråtende Dorothy ringer.

15:30(16:00)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: Anniken vil spørre Svein Aslak om han har tenkt til å slutte å være mammagutt og flytte sammen med henne, og Tone vil spørre Jan om fortiden hennes tynger ham.

16:00(17:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: Big Kaz, tidligere medlem av rapgruppen Mo Thugs, vil fikse mannepuppene sine. Jordan James Parke vil snakke med legene om lepper som lekker.

17:00(18:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Kim  ønsker å sjekke muligheten for et nytt svangerskap.

18:00(19:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Kim må ta tilbake hverdagen etter ranet i Paris. Hun bestemmer seg for å delta på i alle fall en av konsertene på Kanye Wests turné. Kardashian-søstrene ser på video fra barndommen,som omhandler faren, Rob Kardahian.

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Etter å ha mottatt noen foruroligende nyheter om Kanye mens han er i New York for å delta på Angel Ball, rusher Kim til New York for å hjelpe ham. Interessen fra pressen er enorm, etter Kims overfall i Paris.I mellomtiden bekymrer Kendallseg for at en dårlig anmeldelse av Kendall + Kylie-kolleksjonen i Vogue kan skade hennes modelleringskarriere.

20:00(21:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Etter krangling mellom Rob og Chyna, føler søstrene en plikt til å beskytte broren. Kris forsøker å gjenoppbygge sitt forhold til Cait, og Kim forsøker å overbevise Khloe om at det er viktig holde fast ved gamle minner.

21:00(21:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2017. I denne sesongen av Bloggerne kommer vi tettere på livene til sju av landets største nettprofiler. Vi følgerdem gjennom alt og blir med på innsiden av deres hverdagslige utfordringer; kroppspress, barneoppdragelse, vennskap og kjærlighet. I denne del: Kristine har kranglet med kjæresten Fabian og er usikker på om forholdet vil vare. Espen tar turen hjem til Vennesla for å konfrontere gamle minner. Det hele ender i en forrykende bingoaften hjemme hos mor. Anniken og Anders inviterer til innflytningsfest hvor Kristine søker råd for å unngå kjærlighetssorg.

21:30(22:00)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: Lorena tregner å konfrontere Christian angående deres ”åpne forhold” og Ingrid er usikker på om Ivar er klar til forplikte seg?

22:00(23:00)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2016. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere med å se forbi det overfladiske, og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Kirsten og Bratt venter barn nummer to, og ønsker hjelp til å renovere et forfallent hus. Chip og Johanna tar på seg den store oppgaven, og blir raskt overrasket over at huset i det hele tatt står.

23:00(00:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: En Dolly Parton- imitator vil ha fjernet overflødig hud.

00:00(00:30)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: Lorena tregner å konfrontere Christian angående deres ”åpne forhold” og Ingrid er usikker på om Ivar er klar til forplikte seg?

00:30(01:00)

> Hekta på oppussing

Amerikansk oppussingsserie. Nicole Curtis er en selvlært oppussingsekspert og designer, og hennes store lidenskap er å restaurere gamle hus tilbake til sin opprinnelige stand. Damen er ikke er redd for å svinge hammeren, og under renoveringen må hun hanskes med både tøffe håndverkere og vanskelige byråkrater. I denne del: Nicole fortsetter å pusse opp "The Dollar House".

01:00(01:55)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2015. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital. I denne del: Stephanies forhold til Kylie kompliseres ytterligere, og Meredith oppfordrer Amelia og Owen til å ta en sjanse, for å få dem til å forsøke seg på et seriøst forhold. Arizona og Callie på sin side, setter sine venner i en ukomfortabel situasjon når de krangler.

01:55(02:50)

> Beauty and the Beast

Amerikansk thrillerserie fra 2015. For ni år siden ble Catherine Chandler vitne til at moren ble skutt, samtidig som hun selv ble reddet av det som trolig var et monster. Ni år senere er hun etterforsker, og får en sak som leder henne til eks-soldaten Vincent Keller. Etter hvert som hun blir kjent med Vincent, avdekker hun også hva som egentlig skjedde med moren. I denne del: Vincent og Cats lykke blir kortvarig når J.T. bringer em nyheten om identiteten på monstrene.

02:50(03:40)

> Beauty and the Beast

Amerikansk thrillerserie fra 2015. For ni år siden ble Catherine Chandler vitne til at moren ble skutt, samtidig som hun selv ble reddet av det som trolig var et monster. Ni år senere er hun etterforsker, og får en sak som leder henne til eks-soldaten Vincent Keller. Etter hvert som hun blir kjent med Vincent, avdekker hun også hva som egentlig skjedde med moren. I denne del: Cat og Vincent oppdager hvor mye de har å tape om Vincents sanne idenditet avsløres.

03:40(04:40)

> Crazy Ex-Girlfriend

Amerikansk komiserie fra 2015. Rebecca Bunch er en vellykket partner i et prestisjefylt i advokatfirma i New York. Impulsivt slutter hun i jobben og forlater sin eksklusive leilighet på Manhattan for å søke etter kjærlighet og lykke i California. I denne del: Rebecca prøver å komme seg til hektene etter en tekstefiasko.I mellomtiden forsøker Darryl å forene sine følelser for White Josh og Greg blir besatt av å avdekke Rebecca sanne motiver for å ta saken.

04:40(05:25)

> The Talk

Amerikansk talkshow. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:25(06:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Carly og Kevin ønsker seg et lite hus ved havet i San Diego, før det kommer en liten baby om bare 9 uker.