Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:10)

> Celebrity Masterchef

Britisk realityserie fra 2014. 16 britiske kjendiser er klare for å kjempe om tittelen som masterchef. Dommerne de skal imponere er John Torode og Gregg Wallace. I denne del: Åtte kjendiskokker står igjen når det er tid for første semifinale. Nå skal de tilbake i tid for å forberede maten til Shakespeares 450-årsdag.

07:10(08:20)

> Masterchef

Britisk realityserie. Det blir kokkekunst på høyt nivå når åtte profesjonelle kokker skal kjempe om tittelen Masterchef. Dommerne de skal imponere er Marcus Wareing, Monica Galetti og Gregg Wallace.

08:20(09:10)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie fra 2015. Jane, som ble kunstig inseminert ved en feiltakelse, er nå blitt mor. Ergo blir livet enda mer komplisert. I denne del: Jane og Rafael intervjuer potensielle barnevakter, men Janes høye krav er vanskelig å imøtekomme. I mellomtiden kommer Rogelio til et veiskille i livet sitt, og Jane søker råd på et julebord.

09:10(10:00)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie fra 2015. Jane, som ble kunstig inseminert ved en feiltakelse, er nå blitt mor. Ergo blir livet enda mer komplisert.

10:00(11:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Vi følger små eiendomsselskaper i USA i deres søken etter den billigste og mest håpløse eiendommen i nabolaget, det huset ingen andre vil ta i. I hvert program investeres tusenvis av dollar for å lage et drømmehjem de kan selge med profitt. I denne del: I denne episoden får teamet en lærepenge. Et hus som ser ut til å ble et enkelt prosjekt som det blir lett å tjene penger på, viser seg å inneholde flere utfordringer enn det øyet kan se, deriblant en bratt oppkjørsel og store rør-utfordringer.

11:00(12:00)

> Nyskilt

Pengetrøbbel og eksamensnerver. Dansk livsstilsserie fra 2015. Nyskilt handler om livet etter ekteskapet. Vi følger seks kvinner gjennom noen harde måneder. Hvordan håndterer man alt det praktiske og økonomien etter en skilsmisse? Hvordan starter man å date igjen? Og hvordan reagerer barna på alt som skjer? I denne del: I "Nyskilt" har Vivis eksmann brutt enda en avtale. Det betyr, at Vivi ikke lenger får barnebidrag. Vivis økonomi er allerede stram, fordi hun er sykemeldt på grunn av skilsmissen. Heidi skal be sin far om økonomisk hjelp til en ny leilighet, og hun ser seg nødt til å fortelle sin yngste datter, at hun ikke kan flytte med sin mor. I Næstved har Jannie hatt en tøff uke, hvor hun har kranglet med sin eksmann. I dag skal hun opp til en siste og avgjørende eksamen før sommerferien, men hun har ikke hatt tid til at forberede seg og frykter det verste. Laila rir på en bølge av en suksess . I kveldens episode skal hun sitte i et panel å svare på spørsmål om sex og dating og hun har sommerfugler i magen og er nervøs for hvordan hun vil klare seg.

12:00(13:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2017. Rachael Ray inviterer celebre kjendiser til sitt program, men også eksperter på blant annet helse og livsstil for å komme med tips i forhold til det å leve sunt. I tillegg lager hun mat i hver episode - noen ganger sammen med gjestene som er på besøk.

13:00(14:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Vi følger små eiendomsselskaper i USA i deres søken etter den billigste og mest håpløse eiendommen i nabolaget, det huset ingen andre vil ta i. I hvert program investeres tusenvis av dollar for å lage et drømmehjem de kan selge med profitt. I denne del: Chris skal lede sitt første prosjekt, og Armando viser at han har full tiltro til ham fra starten av. Men ting går ikke slik Chris har tenkt. Entrepenøren han har hyret inn dukker nemlig ikke opp!

14:00(14:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes? I denne del: Tarek og Christina ønsker å kjøpe et spanskinspirert hus fra 1920-tallet, men entreprenøren advarer mot store utgifter.

14:30(15:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes? I denne del: Tarek og Christina byr på et stort hus med fire store soverom. Når man kjøper hus på auksjon, må man kunne betale på stedet. Det blir en hard budrunde, før paret kan konstatere et kjøp. Men overraskelsen blir stor når de drar på befaring, og får se huset på innsiden for første gang.

15:00(15:25)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Julian er trommeslager og Emily er fotograf. De er alltid på farten, og de har rett og slett for mye plass. Nå ønsker de seg noe mindre, men vil de finne noe fint?

15:25(16:30)

> Kiss Bang Love

Amrerikansk realityserie fra 2017. Blir det kjærlighet ved første kyss? Single menn og kvinner får muligheten til å finne en partner i blinde - med hjelp av kun ett kyss. I denne del: Uten mulighet til å dømme etter førsteinntrykk får deltakerne teste ut om valget av en partner kan baseres på kjemien av kun ett kyss. Hvem får være med videre til den siste overnattingsdaten?

16:30(17:00)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe. Vi følger bloggeren, forfatteren og artisten Sophie Elise Isachsen gjennom en tung, men samtidig givende tid. Hun flytter sammen med vennene Fetisha Williams og Joakim Kleven, som sammen håper de kan hjelpe Harstad-jenta i hennes forsøk på å finne tilbake til seg selv igjen.

17:00(18:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Brody and Brandon begynner å bygge en 'putting green' ved huset. Khloe har en akrobatisk latex-fotoshoot for mannen sin. Kris slår ned på Kendall's idé om å leie et hus ved stranden om sommeren.

18:00(19:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kris er bekymret etter at Bruce besøkte moren sin, mens Kim hjelper Kylie å starte en moteblogg. Hele familien samarbeider om en overraskelse for Kris.

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kim vil ta hevn på sin dømmende familie ved å prøve å mate dem med morkake uten at de vet det. Rob sjokkerer alle når han prøver seg på å lage motorsag-kunst i Khloes hage.

20:00(21:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kris blir forvirret når Kendall begynner å tilbringe mer tid med Jenner-siden av familien. Barna prøver å gjøre Bruce flau ved å gjenskape hans og Kris sin forsvunne sexvideo.

21:00(23:35)

> Some Kind of Beautiful

Amerikansk komedie fra 2014. Pierce Brosnan, Salma Hayek. Richard Haig er en høyt respektert og suksessrik poesiprofessor i England. Han har en rekke hemmelige affærer med vakre kvinnelige studenter i klassene sine, men ting begynner å falle fra hverandre når den siste erobringen hans, Kate, blir gravid. Etter at de har innfunnet seg med den sjokkerende nyheten, gifter de seg og flytter til Los Angeles for å starte en familie. Paret blir imidlertid skilt, og når Richard blir arrestert for fyllekjøring, forsøker Kates eldre søster Olivia å hjelpe den uheldige professoren med å oppdra sønnen, samtidig som han sliter med å forsones med sin egen far. Aldersgrense: 12 år.

23:35(01:40)

> Deception

Amerikansk thriller fra 2008. Hugh Jackman, Michelle Williams. En regnskapsfører blir introdusert til en mystisk sexklubb av sin advokatvenn. Det viser seg å være en dårlig idé. Han er knapt sugd inn i den nye verdenen før han blir hovedmistenkt i en sak om en forsvunnet kvinne og et millionkupp. Aldersgrense: 11 år.

01:40(02:40)

> Hundens hemmelige liv

Britisk dokumentar. Hunden er menneskets beste venn, og det har hunden vært i tusenvis av år. Men hvor mye vet du egentlig om din beste venn?

02:40(03:35)

> Beauty and the Beast

Amerikansk thrillerserie fra 2015. For ni år siden ble Catherine Chandler vitne til at moren ble skutt, samtidig som hun selv ble reddet av det som trolig var et monster. Ni år senere er hun etterforsker, og får en sak som leder henne til eks-soldaten Vincent Keller. Etter hvert som hun blir kjent med Vincent, avdekker hun også hva som egentlig skjedde med moren.

03:35(04:30)

> The O.C.

Amerikansk dramaserie. Penger og skjønnhet er grunnverdiene i dette kystområdet sør i California. Men fra det øyeblikket den problemfylte fremmede Ryan Atwood flytter inn hos Cohen-familien, forandres alt. Ryans ankomst setter i gang en Newport-bølge av sosialt press, kjærlighetstriangler og generasjonskonflikter.

04:30(05:15)

> The Talk

Amerikansk talkshow. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:15(06:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Julian er trommeslager og Emily er fotograf. De er alltid på farten, og de har rett og slett for mye plass. Nå ønsker de seg noe mindre, men vil de finne noe fint?