Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:30)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie fra 2019. Brandon hjelper en underernært puddelblanding som sliter med en luftveisinfeksjon. Håpet er at hunden skal kunne hjelpe em kvinne som må håndtere at hun er i ferd med å miste synet. Maddie. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr.

06:30(07:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie fra 2019. En familie som har blitt skremt etter et hundeangrep, vil egentlig ikke adoptere flere hunder. Brandon tror likevel de kan være de rette kandidatene til å ta vare på den to år gamle puddel-miksen Henry. Henry. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr.

07:00(08:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. I første episode møter vi ungkaren Frances som har vokst opp i et hjem på hele 230 kvadratmeter. Nå skal han flytte til et hjem på 13 kvadratmeter. Vil han bli fornøyd med løsningene John Weisbarth og Zack Giffin lager?. 150 sq ft mobile bachelor pad. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

08:00(09:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. En ungt par flytter inn i et lite hus og John og Zack må designe et hjem som inkluderer et rosa slott, et kjøkken og et soverom med muligheter til fred og ro. 172 sq ft dream castle. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

09:00(10:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. En familie på fire bygger et lite hus, og utfordringen for John og Zack er å sørge for at de to tenåringene i familien får sitt eget private område. River escape. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

10:00(10:55)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. Et ungt par bygger et lite hus. Han liker å brygge øl, og hun liker å trene ved bruk av en strippestang. Begge aktivitetene er plasskrevende. Utfordringen for John og Jack er å få plass til alt i ett rom. 210 sq ft Rochester Studio Retreat. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

10:55(11:50)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. Et ungt Cleveland-par har et bittelite hjem på lasteplanet til en trailer, slik at de kan reise rundt og jobbe. De ønsker et musikkstudio og et rom for avslapning. Programlederne John og Zack får en stor oppgave å løse. 220 sq ft Bohemian Escape. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

11:50(12:20)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Et par ser seg om etter en lite hus på Hawaii. Tiny Getaway Retreat in Kona, Hawaii. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

12:20(13:20)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Kim og Khloe oppfyller sin fars drøm om å besøke deres barndomshjem når de reiser til Armenia. På samme tid er Kourtney overrasket over å finne ut hvorfor Kylie opptrer så fjern. Mother Armenia. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris, Kendall og Kylie Jenner, Scott Disick med flere.

13:20(14:20)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Kanye iscenesetter en overraskelsekonsert i Armenia, Kim arrangerer et stopp i Jerusalem for å døpe Nord i Israels eldste armenske kirke. I Los Angeles, har Kris vanskeligheter med å tilpasse seg Caitlyn. It Feels Good to Be Home. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris, Kendall og Kylie Jenner, Scott Disick med flere.

14:20(15:20)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Bruce har i et intervju med Vanity Fair bekreftet at han vil la seg kjønnsoperere og bli kvinne. Bruce har også latt seg avfotografere for første gang som kvinne. Vanity Unfair. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris, Kendall og Kylie Jenner, Scott Disick med flere.

15:20(16:20)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne sesongen finale, forsøker Kourtney å holde grep om Scott og hans utagerende adferd. The Last Straw. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris, Kendall og Kylie Jenner, Scott Disick med flere.

16:20(17:20)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Sesongstart. Forhold starter og forhold tar slutt. Det er aldri et kjedelig øyeblikk rundt The Kardashians. That Was Then This Is Now. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere.

17:20(17:50)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Jørgine og Morten har startet flytteprosessen og det er mye og ta stilling til og enes om når interiør og pakking skal planlegges. Dummere, styggere, slemmere. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

17:50(18:20)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Endelig er huset på Jessheim innflytningsklart og hele familien er i sving for å komme i orden. Midt opp i det hele reiser Jørgine, Milano, Trude og tvillingene på treningsreise til Kypros, hvor tvillingene skal debutere som…. Nytt hus, nye muligheter. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

18:20(18:50)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Det er trening og soling som står i fokus på Kypros. Vil tvillingene innfri som instruktører? Mamma Trude gjør så godt hun kan som “aupair” på turen og Jørgine kommer med en sjokkerende avsløring for tvillingene ved…. Debuten. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

18:50(20:00)

> Husflipperne

Australsk livsstilsprogram. Sydney-flipperne Mark og Mitch ønsker å tilføre litt mer glam i Tamarama-området. Det starter som et enkelt prosjekt men ender opp som en stor hodepine for paret.

20:00(21:00)

> Designerhjelpen

Amerikansk livsstilsprogram fra 2018. Thom og Carson skal samarbeide med Laurie og Jeff. Barna deres har forlatt redet og nå ønsker de å innrede stuen i Vegas-stil. Men kan gutta slå seg helt løs eller vil de gi etter for Lauries ønsker?. Saltwater problems and dental disasters. Carson Kressley og Thom Filicia vil bekjempe ensartethet og universell utforming i amerikansk boligdesign. Thom tar Carson under vingene for å lære ham interiørdesign ved å kanalisere Carsons upåklagelige sans for mote.

21:00(22:50)

> Utdrikningslaget

Amerikansk romantisk komedie fra 2012. Tre venner blir spurt om de vil være brudepiker i bryllupet til en venninne de pleide å gjøre narr av på skolen. Becky skal gifte seg med sin kjære Dale, og de gjenværende medlemmene av skoleklikken hennes samles til utdrikningslaget i New York. Regan er vant til å være best i alt, og ergrer seg over at hun ikke er den første til å gifte seg. Gena er en skarp og sarkastisk skapromantiker, mens Katie er et vakkert surrehue som liker det gode liv. Men når Becky insisterer på at utdrikningslaget skal være av det rolige slaget, drar de tre viltre brudepikene ut på jakt etter litt moro.

22:50(00:00)

> Husflipperne

Australsk livsstilsprogram. Sydney-flipperne Mark og Mitch ønsker å tilføre litt mer glam i Tamarama-området. Det starter som et enkelt prosjekt men ender opp som en stor hodepine for paret.

00:00(01:00)

> Designerhjelpen

Amerikansk livsstilsprogram fra 2018. Thom og Carson skal samarbeide med Laurie og Jeff. Barna deres har forlatt redet og nå ønsker de å innrede stuen i Vegas-stil. Men kan gutta slå seg helt løs eller vil de gi etter for Lauries ønsker?. Saltwater problems and dental disasters. Carson Kressley og Thom Filicia vil bekjempe ensartethet og universell utforming i amerikansk boligdesign. Thom tar Carson under vingene for å lære ham interiørdesign ved å kanalisere Carsons upåklagelige sans for mote.

01:00(01:55)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie fra 2017. Etter å ha diskutert hva som foregår i livet sitt med alle rundt seg, henvender Jane seg til Petra som hun vet vil gi henne et klart svar. Petra på sin side, trenger råd fra Jane om JR. Chapter Eighty-Five. Velkommen tilbake til Jane the Virgin. I sesong fire så ble Jane på nytt forelsket i Rafael, pappaen til hennes feilaktige inseminerte sønn. Og hun publiserte sin første bok. Jane fikk se sin døde mann, Michael, stå inne i leiligheten til Rafael. Overraskelsene fortsetter også i denne sesongen.

01:55(03:50)

> House of Secrets

Amerikansk drama-thriller fra 2014. Etter en opprivende skillsmisse fra sin voldelige ektemann, opplever den nyskilte kvinnen stadig å bli rammet av innbrudd i det nye hjemmet sitt. Nå må hun forsøke å finne hvem som kan være en trussel mot henne.

03:50(04:40)

> Tabatha rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2017. Real Estate Concierge eies av mann og kone, og opererer i eksklusive Beverly Hills. Gjelden og konfliktnivået stiger faretruende, selv om de jobber hardt for å få tak i de beste salgene. Getting real-estate. Tabatha Coffey er en australsk hårstylist med stor suksess i egen bedrift og i den amerikanske Bravo-serien "Tabatha tar over". Nå blir hennes talenter for å inspisere, vurdere og transformere små bedrifter som slite, satt på prøve. Men denne gangen er det snakk om familiebedrifter! I hver episode gir Tabatha råd, både økonomiske og familiære, for å få pisket bedriften på rett kjøl igjen. Når både familieformuen og familieforholdene henger i en tynn tråd, må hun gi tøffe beskjeder.

04:40(05:05)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Et sanger som gjørt det stort, ønsker seg et lite hjem. Hitting the Tiny High Notes in Boulder. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

05:05(05:56)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. I første episode møter vi ungkaren Frances som har vokst opp i et hjem på hele 230 kvadratmeter. Nå skal han flytte til et hjem på 13 kvadratmeter. Vil han bli fornøyd med løsningene John Weisbarth og Zack Giffin lager?. 150 sq ft mobile bachelor pad. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.