Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:05(06:55)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2006. I denne del: Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

06:55(07:45)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2006. I denne del: Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

07:45(08:35)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. I denne del: Viktige beslutninger må tas idet kongekrabbesesongen går mot slutten. Flåte-kapteinene tar opp den siste fangsten, mens unge Jake Anderson kjemper med avgjørelsen om å forlate Northwestern. Josh Harris planlegger å kjøpe farens gamle båt.

08:35(09:05)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: En storm truer med å slå ut strømmen i sjappa, og Seth prøver å komme opp med en plan for å redde kontantbeholdningen, mens faren mener at det ikke er noe å bekymre seg for. Men da alt blir mørkt befinner Gold-familien seg i en farlig situasjon.

09:05(09:35)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Oppkjøperne er på auksjon i Koreatown. Dave forventer å vinne bra varer, mens Darrell sliter siden han aldri har vært i området før. Mary slåss om et lager på tross av prisene og Jarrods antikviteter kan få Brandi til å gå over streken.

09:35(10:00)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Denne episoden fokuserer på det ene som bestemmer hvem som virkelig vinner eller taper: takseringen. Samlerne, ekspertene og raringene har alltid vært glade i å lære oppkjøperne noe nytt, eller i det minste la dem ha litt moro. Men det bunner alltid i det samme spørsmålet: Hva er det verdt?

10:00(10:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: Immigrasjonsmyndighetene avdekker en kinesisk mann med stjålet identitet og tollerne sjekker en gul Ferrari som er importert fra Hong Kong – de mistenker at den inneholder kokain.

10:30(10:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: En mumifisert falk finner veien til sjappa. Rick og Chumlee må ta en timeout når de prøver å få til en handel av en signert Harlem Globetrotters basketball fra 1978. Senere går The Old Man og Chumlee på skattejakt når en metalldetektor kommer inn på nattskiftet.

10:55(11:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: Rick får tilbud om en sjelden filmplakat fra John Waynes første film og et vintage RC-helikopter. Senere sikter Chum på et par nikkelbelagte pistoler, angivelig laget av den mest berømte våpenmakeren i Viktoriatiden.

11:25(11:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan er tiltrukket av resepsjonisten sin, mens Charlie og Jake konkurrerer om en servitrise.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Judith er gravid, og Alan er bekymret for om barnet er hans etter at de hadde en one night stand. Jake er i dårlig humør, og Charlie er overbevist om at han vet hvorfor.

12:25(12:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan begynner å tro at familien ikke setter pris på ham, så han flytter inn med Melissa og moren hennes.

12:55(13:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I denne del: Nattpatruljen er i Ålesund, og denne natten gjør Olav og Arve det de kan for å roe gemyttene etter at det er litt amper stemning utenfor en restaurant.

13:25(13:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I denne del: Nattpatruljen er i Stavanger og Morten og Jan Øyvind rykker ut etter en melding om at to fulle personer kjører rundt på moped.

13:55(14:25)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Brannstasjonen i Stavanger får inn melding om brann på en pistolklubb.

14:25(15:25)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. I denne del: Beringhavets gladiatorer gjør seg klare til en sesong med store penger. En ulykke på Time Bandit får mannskapet til å skynde seg til kai. Jake Anderson får en heller kjølig velkomst på sin nye båt, Kiska Sea.

15:25(15:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Les nekter å tilgi sønnen for å ha gått bak ryggen hans. Sjappa fungerer dårlig uten Les, men han har låst seg inne på kontoret og vil ikke snakke med noen. Samtidig kommer en krangel mellom noen kunder på parkeringsplassen ut av kontroll.

15:55(16:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Pantelånerne får inn en sjelden gitar som kan være verdt tusenvis av dollar, men den kan også være en forfalskning. Siden de ikke rekker å vente på en ekspert, velger de å stole på magefølelsen. En wrestling-legende kommer innom med et spesielt forslag.

16:25(16:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: En auksjon i San Marcos fører Darrell og Brandon til deres hjemmebane og Mary finner en måte å takle de oppblåste prisene. Jarrod og Brandi kjøper en vintage ting som får dem til å rotere, mens Ivy oppdager noe som får hjertet til å synge.

16:55(17:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Konkurransen blir aggressiv i Nord-Hollywood og ikke en gang Dan og Laura klarer å komme unna spenningene. Dave vinner et lager som kan bli en hit og Rene kjemper mot de lokale oppkjøperne for å ha det litt moro. Mary kommer over to lagre som vil passe perfekt sammen, hvis hun klarer å få begge to.

17:25(18:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: Immigrasjonsmyndighetene sjekker en mann med ødelagt pass som påstår at han er bokser på vei for å besøke venner, og en student fra Kina har seddelbunker verd 10 000 australske dollar i bagasjen.

18:00(18:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: Spanske Carlos får problemer med å forklare hvorfor eiendelene hans slår ut i kokaintesten i tollen. En urinnvåner hevder at han blir diskriminert og nekter tollerne å sjekke bagasjen hans.

18:30(19:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: En tannlegestol fra tidlig på 1900-tallet ruller inn i sjappa. Rick gjør seg klar til fest idet minner fra filmen «Wayne's World» bringes inn. Senere blir han overrasket når han begynner å motta brev fra en hemmelig beundrer.

19:00(19:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: En Gibson-gitar jammer inn i sjappa. Rocker Rick fram et tilbud, eller spiller han falskt? Et brev fra pioneren Ezra Meeker og en viktoriansk snusdåse dukker også opp.

19:30(20:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I denne del: Vi er i Arendal, der Arnt Roger og Yngve deltar i jakten på noen personer som har ranet en butikk.

20:00(20:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Nattpatruljen er tilbake, og i sesongens første episode er vi i Arendal, der vi blir kjent med Stigs nye makker, Nadia. I natt patruljerer de på et russetreff og må håndtere en rekke russ på jakt etter nye russeknuter. Betjentene får også melding om slåsskamp i sentrum.

20:30(21:00)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Brannstasjonen i Stavanger får inn melding om brann på en pistolklubb.

21:00(21:30)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Brannstasjonen starter i Drammen, og i kveld eksploderer en kjøkkenvifte i flammer før en bil står i full fyr langs veien i Fredrikstad.

21:30(22:30)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie fra 2017. Tunnelbanen er Stockholms pulsåre. Over én million mennesker går hver dag av og på tunnelbanen for å reise til og fra arbeid, hjem, skole, trening og uteliv. Vi følger de ansatte som arbeider under jorden. I denne del: En beruset og agressiv mann hinderer et tog fra å forlate Ropsten, og vekterne Per og Henrik må hjelpe til. Carro og Jocke får melding om en mann med en jernstang i hånden ombord på et tog, og når de skal prøve å avvise ham bryter det ut tumulter.

22:30(23:30)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2017. Rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle. De er virkelighetens MacGyvere, med litt mindre dramatiske hverdagsliv. Får de sin dose mekking, musikk og øl synes de livet er vakkert. De omgås ikke det de mener er "normale" folk og bryr seg lite om konvensjoner. I denne del: Det er tid for bryllupsløftefornyelsen til Väinö og Gunn Berit på Spritamäki. Med egen prest, alter og med samme forett og kjole som i bryllupet, er det duket for en romantisk redneck-aften. Vi blir kjent med Kais, med opprinnelse fra Palestina, som rørende forteller om hvordan han har blitt tatt inn i redneck-varmen. Og Per blir inspirert av all romantikken til å gå ned på kne foran sin Vesla. Kristian tar med Monika på redneck-date på skytebanen, og blir både imponert og flau over Monikas talenter på avtrekkeren.

23:30(00:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Mens Sheldon er i Texas for å besøke familien, samles alle de andre for å pynte juletreet i leiligheten. Der forestiller de seg hvordan livene deres hadde vært hvis de aldri hadde møtt Sheldon.

00:00(00:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Leonard sliter med å trøste Penny etter at hennes store sjanse som skuespiller mislykkes. Samtidig prøver Sheldon å lære seg å være morsom, mens Raj tørrtrener på sjekketriks.

00:30(01:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon blir tvunget til å ta ferie, men i stedet for å slappe av, tilbringer han det meste av tiden sammen med Penny. Samtidig sliter Leonard med å støtte Penny, og Bernadette får hjelp fra Stuart med å erstatte en av Howards tegneserier.

01:00(01:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie blir enig om å gå til parterapi med Chelsea.

01:30(02:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie får panikk når han må fjerne en halvnaken dame fra soverommet sitt før Chelsea kommer.

02:00(02:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie innrømmer for Chelsea at han er forelsket i henne, men responsen han mottar er ikke som forventet.

02:30(03:00)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

03:00(03:25)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie fra 2016. Serien følger hardtarbeidende hunder som sammen med sine menneskelige partnere beskytter gater, fengsler, parker, flyplasser og grenser. Vi følger ekte situasjoner teamene står overfor - alt fra store narkotikafunn til å jakte skurker. I denne del: Kevin og hundepartneren Jonty sporer opp noen kjeltringer, narkotikahunden Titan oppdager dop på senteret for internasjonal post, og konstabel Ted blir introdusert til teamets nyeste rekrutt.

03:25(03:50)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. Serien følger hardtarbeidende hunder som sammen med sine menneskelige partnere beskytter gater, fengsler, parker, flyplasser og grenser. Vi følger ekte situasjoner teamene står overfor - alt fra store narkotikafunn til å jakte skurker. I denne del: Delta-hundeteamet, Jason og Farris, er i hælene på en Bonnie og Clyde-duo i Wanganui, og Aysa lukter narkotika i Auckland fengsel.

03:50(04:35)

> Barmageddon

Amerikansk realityserie. I denne del: Komikeren Mo Mandel møter hver uke to forskjellige bar-eiere som får en uke til å bevise om de er best i bransjen. I første episode kjemper en kvinnelig bareier mot eieren av en surfegrill.

04:35(05:25)

> Revolution

Amerikansk actionserie. Hva hadde skjedd dersom all elektrisitet forsvant og all moderne teknologi plutselig sluttet å virke? En dag er det som om en bryter blir skrudd av og hele verden blir mørklagt og brakt tilbake til middelalderen. Uten moderne teknologi er det nærmest umulig å kommunisere med hverandre og finne ut hva som har skjedd. I denne del: Det er romantikk i lufta mellom opprørerne, men et droneangrep fra militsen truer. Et attentatforsøk på Monroe øker paranoiaen hans, og president Foster vurderer å overgi seg. Samtidig vandrer Rachel og Aaron gjennom slettelandet på vei til Colorado.

05:25(06:00)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.