Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:10(06:55)

> Bisarre retter

Amerikansk livsstilserie fra 2014. Ved kysten av Liboa sanker Andrew krepsdyr, er på sneglefestival og spiser bløtdyr og lærer hemmeligheten bak verdens beste hermetiserte fisk. Lisbon: Snails, Sardines & Barnacles. Ved kysten av Liboa sanker Andrew krepsdyr, er på sneglefestival og spiser bløtdyr og lærer hemmeligheten bak verdens beste hermetiserte fisk.

06:55(07:45)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Flåten treffes av høy sjø. En uregjerlig dekksgutt tvinger kaptein Sean Dwyer til å håndheve farens lov. Josh og Casey har et oppgjør. Sig terper mannskapet. Keith sliter med nye ferskinger. Settling the Score. Flåten treffes av høy sjø. En uregjerlig dekksgutt tvinger kaptein Sean Dwyer til å håndheve farens lov. Josh og Casey har et oppgjør. Sig terper mannskapet. Keith sliter med nye ferskinger.

07:45(08:10)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Peter på vaktsentralen har fått mistanke om at en person har ruset seg inne på stasjonen og sender vekterne til stedet. De kommer i kontakt med en kvinne som er i ferd med å sette en sprøyte. Peter på vaktsentralen har fått mistanke om at en person har ruset seg inne på stasjonen og sender vekterne til stedet. De kommer i kontakt med en kvinne som er i ferd med å sette en sprøyte. Vekterne vil bortvise kvinnen, men på vei ut sier hun at hun har en kniv, og vekterne tar umiddelbart grep.

08:10(08:35)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En situasjon oppstår på stasjonen. En ungdomsgjeng blir truet av en voksen mann, og vekterne Marius og Anette blir sendt for å håndtere situasjonen. En situasjon oppstår på stasjonen. En ungdomsgjeng blir truet av en voksen mann, og vekterne Marius og Anette blir sendt for å håndtere situasjonen. De klarer å skille partene, men er likevel på vakt, for den voksne mannen ser uberegnelig og farlig ut. Vekterne bestemmer seg for å ta tak i den spente situasjonen.

08:35(09:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

09:00(09:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

09:30(10:25)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. Bella og Micho får melding om to gutter som oppfører seg aggressivt og prøver å ta seg inn i førerhuset. Og de blir nødt til å tilkalle ambulanse når en person mister bevisstheten. Bella og Micho får melding om to gutter som oppfører seg aggressivt og prøver å ta seg inn i førerhuset. Og de blir nødt til å tilkalle ambulanse når en person mister bevisstheten. Pierre og Anneli får melding om en bevisstløs mann ved Slussen.

10:25(10:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Vi får et gjensyn med de kuleste kjøretøyene som har kjørt inn i sjappa: en «rock crawler», en imponerende samling av restaurerte Indian-motorsykler og en John Deere iskremmaskin. Best Of - Wheelin' and Dealin'. Vi får et gjensyn med de kuleste kjøretøyene som har kjørt inn i sjappa: en «rock crawler», en imponerende samling av restaurerte Indian-motorsykler og en John Deere iskremmaskin.

10:55(11:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. Et modelltog som en gang har tilhørt Johnny Cash, Chum får inn en kyllingrugemaskin fra 1920-tallet og Rick blir opplyst når han sjekker ut en tibetansk Buddha fra 1600-tallet. Pawn of Fire. Et modelltog som en gang har tilhørt Johnny Cash, Chum får inn en kyllingrugemaskin fra 1920-tallet og Rick blir opplyst når han sjekker ut en tibetansk Buddha fra 1600-tallet.

11:25(11:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Jake er invitert til sin første fest med både jenter og gutter, og Charlie og Alan gir ham mer eller mindre gode råd. Just Once with Aunt Sophie. Jake er invitert til sin første fest med både jenter og gutter, og Charlie og Alan gir ham mer eller mindre gode råd.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Mia er tilbake i byen og Charlie prøver å overbevise alle om at han har kommet over henne. Arguments for the Quickie. Mia er tilbake i byen og Charlie prøver å overbevise alle om at han har kommet over henne.

12:25(12:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie og Mia forbereder seg til bryllupet, men når ting begynner å gå rett vest, bestemmer de seg for å rømme til Vegas. That Pistol-Packin' Hermaphrodite. Charlie og Mia forbereder seg til bryllupet, men når ting begynner å gå rett vest, bestemmer de seg for å rømme til Vegas.

12:55(13:55)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2012. Mike kjøper en av de billigste M5-ene i Storbritannia - men den er i dårlig stand og neglisjert. Edd må gjøre en solid restaureringsjobb billig for at de skal tjene på bilen. BMW M5. Mike kjøper en av de billigste M5-ene i Storbritannia - men den er i dårlig stand og neglisjert. Edd må gjøre en solid restaureringsjobb billig for at de skal tjene på bilen.

13:55(14:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Nattpatruljen er tilbake i Trondheim, og denne vakten blir særdeles sporty for gutta når Olav må sykle en stjålet sykkel tilbake til politistasjonen. I tillegg har Anders utfordret hele vaktlaget til å løpe 60-meteren. 405 Trondheim. Nattpatruljen er tilbake i Trondheim, og denne vakten blir særdeles sporty for gutta når Olav må sykle en stjålet sykkel tilbake til politistasjonen. I tillegg har Anders utfordret hele vaktlaget til å løpe 60-meteren.

14:25(14:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Nattpatruljen er Arendal, og i kveld er Nadia og Stig nok en gang ute og patruljerer på et russearrangement. Betjentene rykker også ut etter en melding om at noen hunder er innelåst i en leilighet. 406 Arendal. Nattpatruljen er Arendal, og i kveld er Nadia og Stig nok en gang ute og patruljerer på et russearrangement. Betjentene rykker også ut etter en melding om at noen hunder er innelåst i en leilighet.

14:55(15:55)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. På Tekniska Högskolans stasjon har noen engstelige reisende ringt inn om en mann som har en stor kniv. På Tekniska Högskolans stasjon har noen engstelige reisende ringt inn om en mann som har en stor kniv. Fredde og Robban prøver å få liv i en bevisstløs mann på Medborgarplatsens stasjon når en annen reisende blander seg og situasjonen utarter til slagsmål.

15:55(16:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En av de ansatte i NSBs billettskranke opplever en kunde som beruset og aggressiv, men han får likevel kjøpe billett og går ned på plattformen. En av de ansatte i NSBs billettskranke opplever en kunde som beruset og aggressiv, men han får likevel kjøpe billett og går ned på plattformen. Der blir det klart for vekterne at han er altfor beruset og utagerende til å kunne reise med tog. Men den fulle mannen nekter å følge med vekterne ut av stasjonen, og de må ta tøffe virkemidler i bruk.

16:25(16:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En kvinne har levert falske resepter til et apotek, og blir tatt med til vaktsentralen. Vekterne Henning og Carlos følger med på en ungdomsgjeng som tidligere har laget trøbbel på stasjonen. En kvinne har levert falske resepter til et apotek, og blir tatt med til vaktsentralen. Vekterne Henning og Carlos følger med på en ungdomsgjeng som tidligere har laget trøbbel på stasjonen. De ber om overvåkningsbistand fra Peter i vaktsentralen, og bare sekunder senere bryter det ut et slagsmål i gjengen.

16:55(17:55)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Alene i sjøen, flere dager unna land begynner Northwestern å brenne. På Time Bandit tvinger en krisesituasjon i familien Jonathan til å ta en desperat manøver. Josh Harris får dømmekraften testet. Fire at Sea, pt. 1. Alene i sjøen, flere dager unna land begynner Northwestern å brenne. På Time Bandit tvinger en krisesituasjon i familien Jonathan til å ta en desperat manøver. Josh Harris får dømmekraften testet.

17:55(18:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. Et balltre designet av Ty Cobb og signert av Joe Sewell bringes inn i sjappa. Rick sjekker ut dronningen av filmbiler - bilen fra Wayne's World. Etterpå jakter Rick på en sjelden mynt. Party on, Pawn. Et balltre designet av Ty Cobb og signert av Joe Sewell bringes inn i sjappa. Rick sjekker ut dronningen av filmbiler - bilen fra Wayne's World. Etterpå jakter Rick på en sjelden mynt.

18:25(18:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. En Supermann-dukke fra 1939 kommer inn i sjappa. Corey får inn en Fender Telecaster-gitar fra 1952. Senere skyter en antikk japansk pistol inn i sjappa. Kommer Rick til å trekke av først eller må han ta en kule?. Fender Bender. En Supermann-dukke fra 1939 kommer inn i sjappa. Corey får inn en Fender Telecaster-gitar fra 1952. Senere skyter en antikk japansk pistol inn i sjappa. Kommer Rick til å trekke av først eller må han ta en kule?

18:55(19:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Nattpatruljen er endelig tilbake hos Svein og Ronny i Follo, og i kveld må gutta rykke ut da brannalarmen går i kommunehuset. Patruljen får også testet ut politiets nye videolink fra politihelikopteret. 407 Follo. Nattpatruljen er endelig tilbake hos Svein og Ronny i Follo, og i kveld må gutta rykke ut da brannalarmen går i kommunehuset. Patruljen får også testet ut politiets nye videolink fra politihelikopteret.

19:25(19:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Nattpatruljen er i Arendal, og i kveld er vi med når betjentene Arnt Roger og Yngve må ta seg inn i en leilighet der de tror det foregår salg av narkotika. Senere stopper de en full mann som raver rundt midt i veien. 408 Arendal. Nattpatruljen er i Arendal, og i kveld er vi med når betjentene Arnt Roger og Yngve må ta seg inn i en leilighet der de tror det foregår salg av narkotika. Senere stopper de en full mann som raver rundt midt i veien.

19:55(20:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

20:25(21:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

21:00(21:30)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Etter ti års ekteskap setter Gunn-Berit og Väinö opp sin aller første postkasse sammen. Med gaffa. Etter ti års ekteskap setter Gunn-Berit og Väinö opp sin aller første postkasse sammen. Med gaffa. Kristian har fått med seg Geir Tore for å hjelpe moren sin å felle trær i hagen, og setter dype spor på mammas plen. Mens Frode tester ut om det er mulig å lage middag og ta oppvasken i en og samme operasjon.

21:30(22:00)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Gunn Berit og Väinö vil slå røtter på Finnskogen og finner fram Väinös første traktor for å gjøre alvor av planene. Frode tester om man kan grille pølser med strøm fra stikkontakten. Gunn Berit og Väinö vil slå røtter på Finnskogen og finner fram Väinös første traktor for å gjøre alvor av planene. Frode tester om man kan grille pølser med strøm fra stikkontakten. Og Daniel er på familiehelg hos kjæresten Hilde. Omgitt av barn og kaos, flykter han inn i en drøm om å sjøsette et gammelt badekar.

22:00(23:00)

> Veiens helter

Svensk realityserie fra 2017. I en tunnel krasjer en lastebil og en personbil. Føreren i personbilen er rullestolavhengig og vet ikke om han er skadet. Helge skal berge en lastebil som har kjørt i grøfta og en stresset mann blander seg inn. I en tunnel krasjer en lastebil og en personbil. Føreren i personbilen er rullestolavhengig og vet ikke om han er skadet. Helge skal berge en lastebil som har kjørt i grøfta og en stresset mann blander seg inn. Micke får melding om en bil som sitter fast i en trapp.

23:00(23:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Howard mottar urovekkende nyheter idet alle forbereder seg til den store gjenåpningen av Stuarts tegneseriesjappe. Leonard og Raj støter på en restaurantgjest som er prikk lik Nathan Fillion (Castle). The Comic Book Store Regeneration. Howard mottar urovekkende nyheter idet alle forbereder seg til den store gjenåpningen av Stuarts tegneseriesjappe. Leonard og Raj støter på en restaurantgjest som er prikk lik Nathan Fillion (Castle).

23:30(00:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Et eksperiment som får deltakerne til å bli forelsket i hverandre pirrer nysgjerrigheten hos Sheldon og Penny. The Intimacy Acceleration. Et eksperiment som får deltakerne til å bli forelsket i hverandre pirrer nysgjerrigheten hos Sheldon og Penny. Samtidig har Leonard, Amy, Raj og Emily et sammenstøt med en «zombie», og Howard og Bernadette får problemer på flyplassen.

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie vender tilbake til sitt utsvevende liv som ungkar etter at Alan flytter ut. Alan får et sammenbrudd etter skilsmissen med Kandi. Working for Caligula. Charlie vender tilbake til sitt utsvevende liv som ungkar etter at Alan flytter ut. Alan får et sammenbrudd etter skilsmissen med Kandi.

00:30(01:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie forteller til slutt Alan sannheten om hvorfor han ikke giftet seg med Mia. Charlie og Alan tar et oppgjør med en bråkete nabo. Who's Vod Kanockers. Charlie forteller til slutt Alan sannheten om hvorfor han ikke giftet seg med Mia. Charlie og Alan tar et oppgjør med en bråkete nabo.

01:00(01:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie forsøk på å sjekke opp en vakker ung jente ved å surfe går fryktelig galt. Etter at han nesten druknet, er han overbevist om at han så sin avdøde far. The Sea Is a Harsh Mistress. Charlie forsøk på å sjekke opp en vakker ung jente ved å surfe går fryktelig galt. Etter at han nesten druknet, er han overbevist om at han så sin avdøde far.

01:30(02:30)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift.

02:30(03:25)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift.

03:25(04:15)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2012. Mike kjøper en av de billigste M5-ene i Storbritannia - men den er i dårlig stand og neglisjert. Edd må gjøre en solid restaureringsjobb billig for at de skal tjene på bilen. BMW M5. Mike kjøper en av de billigste M5-ene i Storbritannia - men den er i dårlig stand og neglisjert. Edd må gjøre en solid restaureringsjobb billig for at de skal tjene på bilen.

04:15(05:05)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2006. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

05:05(05:30)

> Bånn gass

Norsk dokumentarserie fra 2015. Det er siste dag på det store bilcrosstevnet på Momarken, og Team Sørås har store forhåpninger for sønnen i familien. Robin er førsteårs senior, men kjører beinhardt og har gode muligheter for finale. Det er siste dag på det store bilcrosstevnet på Momarken, og Team Sørås har store forhåpninger for sønnen i familien. Robin er førsteårs senior, men kjører beinhardt og har gode muligheter for finale. I Team Blackout er Frances lagets fanebærer, og etter en hard natt med mekking håper hun at det skal bli seier. Men holder bilen?