Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:05(06:50)

> Bisarre retter

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Andrew Zimmern prøver Appalache-kost når han går Daniel Boone Wilderness Trail. Daniel Boone's Wilderness Trail. Andrew Zimmern prøver Appalache-kost når han går Daniel Boone Wilderness Trail.

06:50(07:40)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Regjeringsproblemer forkorter sesongen og starter en kjedereaksjon som tvinger flåta til å fiske hardere og fortere for å klare markedets deadline. You'll Know My Name is The Lord. Regjeringsproblemer forkorter sesongen og starter en kjedereaksjon som tvinger flåta til å fiske hardere og fortere for å klare markedets deadline. En båt går opp i flammer og mange spør seg selv om dette virkelig er det livet de ønsker seg.

07:40(08:05)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Tidlig på morgenen tilkaller NSB vekterne fordi en av konduktørene på et innkommende tog føler seg truet av en full mann. Tidlig på morgenen tilkaller NSB vekterne fordi en av konduktørene på et innkommende tog føler seg truet av en full mann. Da vekterne ankommer blir det raskt klart at mannen allerede har gjort seg bemerket på stasjonen fordi han har vært beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv.

08:05(08:30)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Peter i vaktsentralen får en henvendelse fra NSB. De ber om øyeblikkelig hjelp med en ung mann som har slått seg vrang inne på et av de innkommende togene. Peter i vaktsentralen får en henvendelse fra NSB. De ber om øyeblikkelig hjelp med en ung mann som har slått seg vrang inne på et av de innkommende togene. Et reisefølge med to franske menn og en kvinne slåss og krangler høylytt på en av stasjonens kafeer. Det viser seg at de to franske mennene har blitt så uenige at det har gått på nevene løs, og vekterne må skille de to.

08:30(08:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. En passasjer hevder å være advokat som er på vei til en konferanse. Men han har glemt en liten detalj for å skjule sin forbrytlese. Food Fights. En passasjer hevder å være advokat som er på vei til en konferanse. Men han har glemt en liten detalj for å skjule sin forbrytlese. To menn på ferie elsker å gå på treningssenter, og tollerne må finne ut om de har med seg steroider. En passasjer kaster en forbannelse over en toller.

08:55(09:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. En kvinne bryter sammen når hun blir spurt om hun har narkotika i magen. En enkel vannpumpe er verdisatt til åtte millioner dollar, så tollerne tar en nærmere titt. En berømt tatoveringsartist ankommer. Dog Special International. En kvinne bryter sammen når hun blir spurt om hun har narkotika i magen. En enkel vannpumpe er verdisatt til åtte millioner dollar, så tollerne tar en nærmere titt. En berømt tatoveringsartist ankommer.

09:30(10:30)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. Et blodig slagsmål bryter ut på T-centralen og Jeanette og Fille løper rett inn i kampen. I Bergshamra har en gjeng ungdommer havnet i bråk og Niklas og Farre prøver å finne ut hva som har skjedd. Et blodig slagsmål bryter ut på T-centralen og Jeanette og Fille løper rett inn i kampen. I Bergshamra har en gjeng ungdommer havnet i bråk og Niklas og Farre prøver å finne ut hva som har skjedd.

10:30(11:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Rick prøvekjører den beryktede O.J. Bronco og sitter ned til middag med sjeldent sølvtøy. Blir det salg, eller mister han appetitten etter å ha hørt prisen?. If the Pawn Don't Fit. Rick prøvekjører den beryktede O.J. Bronco og sitter ned til middag med sjeldent sølvtøy. Blir det salg, eller mister han appetitten etter å ha hørt prisen? Kommer Chum til å kjøpe en Star Wars-tegneserie fra 1978?

11:25(11:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden planlegger en stor bursdagsoverraskelse for Zoey. Grammy-vinner Michael Bolton gjestespiller som seg selv. I Changed My Mind About the Milk. Walden planlegger en stor bursdagsoverraskelse for Zoey. Grammy-vinner Michael Bolton gjestespiller som seg selv.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden får et sammenbrudd etter bruddet med Zoey. A Big Bag of Dog. Walden får et sammenbrudd etter bruddet med Zoey.

12:25(12:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan og Lyndsey bestemmer seg for å sprite ting opp i soverommet. Four Balls, Two Bats and One Mitt. Alan og Lyndsey bestemmer seg for å sprite ting opp i soverommet.

12:55(13:55)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2011. Mike kjøper en klassisk 57 Chevy Bel Air billig, og Edd gjør en super jobb med å sette den i stand - men har de gjort et dyrt feilgrep når det kommer til valg av farge?. Bel Air. Mike kjøper en klassisk 57 Chevy Bel Air billig, og Edd gjør en super jobb med å sette den i stand - men har de gjort et dyrt feilgrep når det kommer til valg av farge?

13:55(14:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Nattpatruljen er i Arendal, og i kveld skal Arnt Roger og Yngve utføre en visitasjonskontroll ute på byen for å forebygge at noen har med våpen inn på serveringssteder. 546 Arendal. Nattpatruljen er i Arendal, og i kveld skal Arnt Roger og Yngve utføre en visitasjonskontroll ute på byen for å forebygge at noen har med våpen inn på serveringssteder. Senere må de rykke ut til en leilighet der et samboerpar har en høylytt krangel.

14:25(14:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I kveld er vi med Siri og Jørgen i Tromsø når de skal ta seg inn i en leilighet for å pågripe og ransake personer som kan mistenkes for å omsette narkotika. 547 Tromsø. I kveld er vi med Siri og Jørgen i Tromsø når de skal ta seg inn i en leilighet for å pågripe og ransake personer som kan mistenkes for å omsette narkotika. Senere kommer de over en annen person i byen som også mistenkes for å distribuere narkotika.

14:55(15:55)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. Mattias og Mickis hjelper en mann som har pusteproblemer etter å ha tatt et ukjent, narkotisk stoff. Jeanette og Fille bistår en kvinne som har blitt utsatt for utpressing. Mattias og Mickis hjelper en mann som har pusteproblemer etter å ha tatt et ukjent, narkotisk stoff. Jeanette og Fille bistår en kvinne som har blitt utsatt for utpressing. En mann blør fra bakhodet og Richard og Baran tilkaller ambulanse.

15:55(16:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Alarmen går og vekterne blir sendt til en kiosk der en mann forsøker å ta ut penger med et spillekort som tilhører en annen person. Noen unge jenter har blitt snikfotografert av en eldre mann på stasjonen. Alarmen går og vekterne blir sendt til en kiosk der en mann forsøker å ta ut penger med et spillekort som tilhører en annen person. Noen unge jenter har blitt snikfotografert av en eldre mann på stasjonen. Mannen er kjent blant vekterne og har blitt tatt for det samme før, og har tidligere lagt ut bilder av unge jenter på nettet.

16:25(16:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En butikk melder om et mulig tyveri, og Peter som betjener kameraene får en beskrivelse av de mistenkte. Han bruker overvåkningssystemet til å lete opp en ung kvinne og hennes venn, og sender to vektere til stedet. En butikk melder om et mulig tyveri, og Peter som betjener kameraene får en beskrivelse av de mistenkte. Han bruker overvåkningssystemet til å lete opp en ung kvinne og hennes venn, og sender to vektere til stedet. De to mistenkte tyvene blir tatt med til vaktsentralen for å undersøke om de har tyvegods på seg.

16:55(17:55)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Krabbekvoten økes og mannskapet pakker sakene og gjør seg klare til sesongstart. En båt blir stjålet og en uvanlig allianse inngås. Del 1 av 2. A Brotherhood Tested. Krabbekvoten økes og mannskapet pakker sakene og gjør seg klare til sesongstart. En båt blir stjålet og en uvanlig allianse inngås. Del 1 av 2.

17:55(18:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En gammel mynt og en signert filmplakat fra 1990-tallets indie-hit «Reservoir Dogs» kommer inn i sjappa. Blir det handel?. King of Pawntus. En gammel mynt og en signert filmplakat fra 1990-tallets indie-hit «Reservoir Dogs» kommer inn i sjappa. Blir det handel?

18:25(18:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En karabin fra borgerkrigstiden dukker opp med en kaffekoker i skaftet. Senere kommer det inn et gammlet skateboard. Kommer Chum til å rulle inn i solnedgangen eller miste fotfestet?. Declaration of Dopeness. En karabin fra borgerkrigstiden dukker opp med en kaffekoker i skaftet. Senere kommer det inn et gammlet skateboard. Kommer Chum til å rulle inn i solnedgangen eller miste fotfestet?

18:55(19:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi er med Svein og Ronny i Follo. I kveld får patruljen melding om en person som stjeler fra sine naboer. Senere kommer de over en bil som står i feil kjørefelt. 548 Follo. Vi er med Svein og Ronny i Follo. I kveld får patruljen melding om en person som stjeler fra sine naboer. Senere kommer de over en bil som står i feil kjørefelt.

19:25(19:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I første program er vi i Bergen, og politifolkene våre jakter denne natten på en Jaguar som er på ville veier. De håndterer en fest som blir i luftigste laget, og møter en jente som har en helt spesiell oppgave til dem. Bergen. I første program er vi i Bergen, og politifolkene våre jakter denne natten på en Jaguar som er på ville veier. De håndterer en fest som blir i luftigste laget, og møter en jente som har en helt spesiell oppgave til dem.

19:55(20:25)

> Grensevakten

Australsk realityserie. En mann blir rasende da tollere finner flere pakker med hvitt pulver i bagasjen hans. En mann fra New Zealand kommer for å starte et nytt liv, men det er kanskje ikke så lett å rømme fra sin kriminelle fortid. En mann blir rasende da tollere finner flere pakker med hvitt pulver i bagasjen hans. En mann fra New Zealand kommer for å starte et nytt liv, men det er kanskje ikke så lett å rømme fra sin kriminelle fortid. Og en familie som prøver å ta med seg en eksotisk boks med merkelig innhold, blir stoppet.

20:25(21:00)

> Grensevakten

Australsk realityserie. To kvinner er mistenkt for å prøve å skjule noe siden historiene deres ikke stemmer overens. En mann hevder han reiste halve jorda rundt for å plukke opp tre små bager med mystisk innhold. To kvinner er mistenkt for å prøve å skjule noe siden historiene deres ikke stemmer overens. En mann hevder han reiste halve jorda rundt for å plukke opp tre små bager med mystisk innhold. Og noen billige trekasser kan være verd opp til åtte millioner dollar.

21:00(21:30)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Erik Røv og Ann Sofie skal hente villhesten sin hos hestehviskeren Hawk. Spørsmålet er om hesten er blitt noe tammere, eller om den vil være like nervøs og folkesky når Ann Sofie skal håndtere den selv. Erik Røv og Ann Sofie skal hente villhesten sin hos hestehviskeren Hawk. Spørsmålet er om hesten er blitt noe tammere, eller om den vil være like nervøs og folkesky når Ann Sofie skal håndtere den selv. Kristian og Monika har fått tak i en gammel utstillingsdukke som Kristian mener de kan bygge om til et morsomt tappekrantårn for øl.

21:30(22:00)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Etter at Daniel fridde har Hilde bestemt seg for å avvikle småbruket sitt i Telemark og flytte til Daniel på Rena. Daniel og sønnen, Oskar, skal hjelpe til med å rydde opp på gården, men det er vemodig for Hilde. Etter at Daniel fridde har Hilde bestemt seg for å avvikle småbruket sitt i Telemark og flytte til Daniel på Rena. Daniel og sønnen, Oskar, skal hjelpe til med å rydde opp på gården, men det er vemodig for Hilde. Odd og Lenica lager fest på Ranchen, der festdeltakerne bokstavelig talt er litt på jordet når de prøver å stå på snowboard uten snø, slept etter Odds pickup. Per og Vesla vil lage akebrett av et biltak, men mangler taket.

22:00(23:00)

> Politiet i Södertälje

Svensk realityserie fra 2018. Gassalarmen har gått på havna og ikke alle respekterer politiets sperringer. En familie har brukt barnet sitt for å kunne begå lovbrudd. Gassalarmen har gått på havna og ikke alle respekterer politiets sperringer. En familie har brukt barnet sitt for å kunne begå lovbrudd. En ung kvinne ble drept av en personforfølger i Södertelje, og etterforskeren Peter forteller om hvordan de tok drapsmannen.

23:00(23:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Wolowitz forfører Pennys venninne og det ender med at de har sex i Pennys leilighet, noe som fører til at Penny overnatter på sofaen til Leonard og Sheldon. The Dumpling Paradox. Wolowitz forfører Pennys venninne og det ender med at de har sex i Pennys leilighet, noe som fører til at Penny overnatter på sofaen til Leonard og Sheldon. Og siden Wolowitz er opptatt med andre ting, oppdager gutta at de mangler et fjerde medlem i gruppa.

23:30(00:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Koothrappali blir overveldet når foreldrene hans arrangerer en blind date for ham, men oppdager at han faktisk er i stand til å snakke med et medlem av det motsatte kjønn etter noen få drinker. The Grasshopper Experiment. Koothrappali blir overveldet når foreldrene hans arrangerer en blind date for ham, men oppdager at han faktisk er i stand til å snakke med et medlem av det motsatte kjønn etter noen få drinker. Det oppstår komplikasjoner når daten hans viser større interesse for Sheldon.

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden begynner å føle alderen når datteren til en venn kommer til byen. Miley Cyrus gjestespiller som Missi, vennen som kommer på besøk og utvikler et forhold til Jake, som kommer hjem fra militæret. You Do Know What the Lollipop's For. Walden begynner å føle alderen når datteren til en venn kommer til byen. Miley Cyrus gjestespiller som Missi, vennen som kommer på besøk og utvikler et forhold til Jake, som kommer hjem fra militæret.

00:30(01:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden begynner å date Rose, på tross av Alans advarsler. That's Not What They Call It in Amsterdam. Walden begynner å date Rose, på tross av Alans advarsler.

01:00(01:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden spør om Rose vil flytte inn sammen med ham, men hun synes det er for tidlig i forholdet deres. Ferrets, Attack!. Walden spør om Rose vil flytte inn sammen med ham, men hun synes det er for tidlig i forholdet deres. Men når Zoey forteller Walden at hun ønsker å bli sammen med ham igjen, må han velge mellom Rose og Zoey – før det er for sent.

01:30(02:30)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike reiser til Connecticut for å rense en innsjø. Så stikker han innom en gresskarfarm i Pennsylvania der han lager en rekke produkter av gresskar. Gourd Maker. Mike reiser til Connecticut for å rense en innsjø. Så stikker han innom en gresskarfarm i Pennsylvania der han lager en rekke produkter av gresskar.

02:30(03:20)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike drar til Pennsylvania for å lage kjøttpudding. Så drar han til Alaska forå reparere et veldig spesielt toalett. Bologna Maker. Mike drar til Pennsylvania for å lage kjøttpudding. Så drar han til Alaska forå reparere et veldig spesielt toalett.

03:20(04:10)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2011. Mike kjøper en klassisk 57 Chevy Bel Air billig, og Edd gjør en super jobb med å sette den i stand - men har de gjort et dyrt feilgrep når det kommer til valg av farge?. Bel Air. Mike kjøper en klassisk 57 Chevy Bel Air billig, og Edd gjør en super jobb med å sette den i stand - men har de gjort et dyrt feilgrep når det kommer til valg av farge?

04:10(05:00)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2004. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

05:00(05:25)

> Bånn gass

Norsk dokumentarserie fra 2015. Trine og mamma Frances kjører beinhardt mot hverandre på Aremark. De har vunnet hvert sitt heat, og nå skal de møtes en tredje gang. Hvem går seirende ut av mor-datter-duellen?. Trine og mamma Frances kjører beinhardt mot hverandre på Aremark. De har vunnet hvert sitt heat, og nå skal de møtes en tredje gang. Hvem går seirende ut av mor-datter-duellen?