Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:25)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

06:25(06:50)

> Inntauerne på South Beach

Amerikansk realityserie. Bli med på innsiden av den actionfylte hverdagen til Tremont Towing, et familiedrevet inntauingsselskap på South Beach i Miami. Hvert år kommer åtte millioner mennesker for å feste i South Beach. Byen er stappfull av biler og gærne sjåfører, men det er ikke i nærheten av nok parkeringsplasser til alle sammen. I denne del: Robbie og Bernice håper på en enkel innkreving, men en aggressiv mor blander seg inn og lager et helvete for dem.

06:50(07:15)

> Inntauerne på South Beach

Amerikansk realityserie. Bli med på innsiden av den actionfylte hverdagen til Tremont Towing, et familiedrevet inntauingsselskap på South Beach i Miami. Hvert år kommer åtte millioner mennesker for å feste i South Beach. Byen er stappfull av biler og gærne sjåfører, men det er ikke i nærheten av nok parkeringsplasser til alle sammen. I denne del: Bernice forsøker å taue inn bilen til en elektriker som er på Tremont for å fikse strømmen.

07:15(08:05)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. De hardføre fiskerne på Beringshavet fisker etter krabber med en potensiell gevinst på 100 millioner dollar, men ett feilskritt er alt som skiller fiskerne fra å bli tatt av de store bølgene. I denne del: Kaptein Sig og mannskapet kjemper for livet med et maskinrom i brann milevis fra land. Defekt hydraulikk og en 360 kilo tung flyvende gjenstand skaper en dødelig situasjon på Saga.

08:05(08:30)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: En auksjon utfordrer oppkjøperne til å gjøre gode funn i et tårn av lagre i sentrum av Los Angeles. Darrell og Brandon er bestemt på å få tak i mer ting til 24/7-butikken sin, men må gjennom Dave for å lande et kjøp. Ivy håper på et rom fullt av verktøy.

08:30(08:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Auksjoner i Westminster, California bringer inn store summer med lagre som selger for tusener. Jarrod og Brandi ser etter raske kjøp, men de høye prisene får dem til å ta risiko som ikke akkurat er noe kupp. Ivy har kjøperaptus, men hvor mye vil det koste ham?

08:55(09:25)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En mann fra Ghana hevder han er i landet med sin australske kone, men betjentene oppdager at hun er gift med en annen ghaneser. Tollerne tar en grundigere titt på tepper fra Syria som har noe mistenkelig sydd fast i stoffet.

09:25(09:55)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

09:55(10:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: Ornamenter fra de to første Super Bowl kommer inn i sjappa. Rick og Corey sjekker ut et par Igorot-spyd, brukt av hodejegere på Filippinene. Old Man blir overlesset med bursdagsgaver, men får han det han ønsker seg?

10:25(10:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: En jakke fra den aller første Pro Bowl kastes inn i sjappa. Rick og Corey tror ikke sine egne øyne når en Buick Riviera cruiser inn. Det er St. Patrick's Day i sjappa, men ikke alle er i høytidsstemning.

10:55(11:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Alan får vite at det var Charlie som stjal kjæresten hans på ungdomsskolen, bestemmer Alan seg for å ta igjen.

11:25(11:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie viser Alan fordelene ved å ha slått opp med en kvinne.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie blir syk, og når Rose kommer tilbake fra England bruker hun all sin tid på å pleie ham, på en spesiell måte.

12:25(12:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne. I denne del: Vi er i Trondheim, og denne natten må patruljen jakte på en full fyr som klatrer i folks hager på morgenkvisten. De stopper også en narkolanger og finner raskt ut at han har litt av hvert å by på.

12:55(13:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne. I denne del: Etter flere meldinger om vandalisme, besøker Vansjøpatruljen en skatepark. De må assistere når det bryter ut slåsskamp i Moss sentrum, og når de stopper en bilist som ikke kan engelsk, prøver de seg på en litt utradisjonell oversettelsesmetode.

13:25(13:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: Vaktleder Anette får en brå start på vakten da hun kastes rett inn i en situasjon hvor en full mann har skapt problemer og angrepet en annen vekter. Fyll og rus er et vedvarende problem på Oslo S, og Anette må håndtere en ustabil mann som har urinert ut i et av togsporene.

13:55(14:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: En gjeng demonstranter samles i ankomsthallen. Demonstrantenes mål er økt mediedekning rundt Tyrkias posisjon i kampen mot IS, og vaktleder Glenn frykter hissige motparter. Glenn får satt tålmodigheten på prøve flere ganger i løpet av denne vakten.

14:25(14:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Det er klart for den store begivenheten. Kan sirkusdirektør Karen klare det uten problemer, eller kommer noen til å sabotere hennes forsøk på å imponere sin onkel Les? Ashley kommer med et ultimatum som kan forandre historien til American Jewelry and Loan for alltid.

14:55(15:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Les er satt ut av spill, og Seth og Ashley driver nå sjappa sammen. Men når Seth tar en dårlig avgjørelse om å redusere bemanningen og Ashley blir stående alene på gulvet sammen med gærne kunder, blir det tydelig at den nye ansvarsfordelingen ikke funker. Dessuten svinger en snodig kunde innom med en veteran-Thunderbird.

15:25(15:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Oppkjøperne setter kursen mot Moreno Valley og auksjoner som er kjent for gode kjøp. Mary håper å slå følge med de andre til et solid lager, mens Dave vil prøve seg på egen hånd. Både Ivy og Rene får klørne i solide lagre, men bare en av dem sitter igjen med stor fortjeneste.

15:55(16:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Skattejakten fortsetter i Riverside i California. Jarrod og Brandi prøver å lære Bozek en lekse, Ivy prøver å få god avkastning mens Darrell og Brandon begir seg inn i et lager som kan gjøre dem alle våte.

16:25(17:25)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. De hardføre fiskerne på Beringshavet fisker etter krabber med en potensiell gevinst på 100 millioner dollar, men ett feilskritt er alt som skiller fiskerne fra å bli tatt av de store bølgene. I denne del: Vintersesongen raser fram. Blod spilles på Time Bandit, en slåsskamp bryter ut på Wizard, Northwestern klamrer seg til en utbrent båt og et tapt veddemål fører til torsketarmer på Brenna A.

17:25(17:55)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: Betjentene undersøker en mann fra Beijing som har spor etter narkotika på eiendelene sine. Tre menn hevder at de er i landet for å besøke et tempel. Det eneste problemet er at det ikke er bygd ennå. Et mobilt røntgenapparat må til for å undersøke store stoffruller fra Thailand.

17:55(18:30)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En kanadisk kvinne er overlykkelig over å være i Australia. Humøret snur imidlertid da prøver fra flysetet og eiendelene hennes viser spor av heroin. En malaysisk mann med turistvisum blir mistenkt for å være i landet for å arbeide.

18:30(19:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: En medalje de tror er en "Polish White Eagle" svever inn i sjappa og Rick har ikke tid til å tilkalle en ekspert. Corey og Chumlee racer av gårde for å sjekke ut en murstein fra Indianapolis Motor Speedway. Chumlee gir alt for hjemmebrygget sitt.

19:00(19:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: Et signert bilde av Howard Hughes kommer flyvende inn i sjappa. Rick sikter så godt han kan når en Marlin-rifle trigger interessen hans. Senere, etter at Rick kjøper et gammelt modelltog, bestemmer Chumlee seg for å leke konduktør.

19:30(20:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne. I denne del: Vi er i Sarpsborg, der en mann tenner en lighter i ansiktet på en politimann. Han finner raskt ut at det ikke er det smarteste han har gjort. Patruljen stopper også en potensiell fyllekjører, men ting er ikke slik de først tror.

20:00(20:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne. I denne del: Vi er i Trondheim der en eldre mann har forsvunnet sporløst fra en institusjon. Betjentene må etterforske flere innbrudd, og de stopper på en bensinstasjon hvor de blir overlevert en pakke som viser seg å inneholde noe spesielt.

20:30(21:00)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: Vekter Anders er på jakt etter en ungdomsgjeng som bruker narkotika på stasjonen, mens vekter Tushy leter etter en person som har lurt seg inn på et avsperret område. Det etterlates mye rart på stasjonen. På hittegodskontoret gir Bilal oss en gjennomgang av de mest overraskende og merkelige tingene folk har lagt fra seg opp gjennom årene.

21:00(21:30)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: En bråkete og muligens psykotisk dame skriker høylytt og henger opp klesvasken sin inne på stasjonen. Vaktleder Murat prøver å roe ned damen, noe som skal vise seg å være lettere sagt enn gjort. Senere nekter en full og truende mann å forlate stasjonen. Dette gjør at Adedhe og Glenn blir tvunget til å handle for å få kontroll over situasjonen.

21:30(22:30)

> Trafikkpolitiet

Svensk dokumentarserie fra 2017. Mer enn en million bilister ferdes på Stockholms veier hvert døgn. Mellom byens innbyggere og kaos står 50 trafikkbetjenter som arbeider for å stoppe kriminaliteten og gjøre trafikken sikker. Trafikkpolitiets hverdag er variert og dramatisk. I denne del: Trafikkpolitiet stopper flere kjøretøy der barn sitter uten sikkerhetsbelte eller er feilsikret. Politiet kontrollerer et mistenkt kjøretøy og finner narkotika. Marcus’ 15 måneder gamle sønn, Liam, ble påkjørt av en alkohol- og narkotikapåvirket sjåfør og døde.

22:30(23:30)

> I kongens klær

Norsk dokumentarserie fra 2017. Hvert år mønstrer flere hundre håpefulle unge nordmenn til tjeneste i Hans Majestet Kongens Garde. På et år skal de forvandles fra uskyldige ungdommer, til ansvarlige krigere som skal beskytte både konge og fedreland. I denne dokumentarserien følger vi et knippe av disse på deres ulike ferder fra barnerommet til skarp beredskap i en av Hærens mest mangfoldige og ærefulle avdelinger. I denne del: Hvordan endrer man seg etter ett år i Hans Majestet Kongens Garde? I denne episoden er vi med gardistene når de må ta farvel med hverandre og livet i kongens klær, og ser fremover mot livet etter endt tjeneste.

23:30(00:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan drar på date med en gammel venninne av Judith, som bruker hele kvelden på å sladre om Judiths tidligere sexliv.

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie og Jake planlegger en dobbeltdate, og Charlie sørger for at Alan blir fulgt av en prostituert på daten.

00:30(01:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan frykter at Charlies jakt på kvinner har gått for langt.

01:00(02:00)

> Insider

Oslo-natt. Norsk dokumentarserie fra 2016. I dokumentarserien "Insider" oppsøker vi miljøer og møter mennesker de færreste har tilgang til. I denne del: Stort alkoholkonsum og illegale rusmidler skaper uberegnelige og farlige mennesker. Grov vold er et alvorlig problem i hovedstaden. I denne episoden av Insider får du se hvor galt det kan gå, når man er på feil sted til feil tid.

02:00(02:30)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

02:30(03:05)

> Grensevakten

Australsk realityserie. I denne del: Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

03:05(03:50)

> Barhjelpen

Amerikansk realityserie. Jon Taffer reiser rundt i USA og prøver å redde noen av landets verste barer. Dårlige drinker, udugelige ansatte og håpløse eiere konspirerer mot ham og hans eksperter når de prøver å gi de vanstyrte drikkestedene en siste sjanse. I denne del: Jon Taffer reiser rundt i USA og prøver å redde noen av landets verste barer. Dårlige drinker, udugelige ansatte og håpløse eiere konspirerer mot ham og hans eksperter når de prøver å gi de vanstyrte drikkestedene en siste sjanse.

03:50(04:35)

> Intelligence

Red X. Amerikansk dramaserie fra 2014. Agenten Gabriel Vaughn ved US Cyber Command har en microchip implantert i hjernen som gjør at han kan tappe informasjon fra databaser og andre elektroniske filer.

04:35(05:25)

> Hannibal

Amerikansk thrillerserie. Will Graham er innelåst på psykiatrisk sykehus, mistenkt for Hannibal Lecters ugjerninger. Han har avslørt Hannibal for den kaldblodige seriemorderen han er, men må kjempe for å bevise sin egen tilregnelighet før han kan overbevise sine nærmeste om at han er uskyldig. Jack Crawford sliter med tanken på at hans protesje faktisk er en kaldblodig morder. På jakt etter svar vender han seg til en mann han vet han kan stole på: Hannibal Lecter. I denne del: Flere lik innsmurt med kvae blir funnet i en elv, og Hannibal Lecter trer inn i Will Grahams rolle som atferdsekspert for FBI-agent Jack Crawford. Will sitter bak lås og slå på psykiatrisk sykehus, i påvente av å bli stilt for retten for drapene han selv etterforsket.

05:25(06:00)

> Auction Hunters

Amerikansk livsstilserie fra 2013. Vi blir med når Allen Haff og Clinton «Ton» Jones reiser rundt på selvbetjente minilager-auksjoner. I denne del: Vi blir med når Allen Haff og Clinton «Ton» Jones reiser rundt på selvbetjente minilager-auksjoner.