Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:20)

> Man Caves

Amerikansk livsstilsserie fra 2008. Super Bowl-vinner Tony Siragusa og entreprenør Jason Cameron besøker hus der mannen ønsker seg et eget rom forvandlet til et hobbyrom, også kjent som «Man cave». Golf Garage.

06:20(06:45)

> Man Caves

Amerikansk livsstilsserie fra 2008. Super Bowl-vinner Tony Siragusa og entreprenør Jason Cameron besøker hus der mannen ønsker seg et eget rom forvandlet til et hobbyrom, også kjent som «Man cave». The Lodge Bar.

06:45(07:10)

> Dyrenes utrolige evner

Britisk naturdokumentarserie fra 2019. Smart Pups and Fish Baths.

07:10(08:00)

> Mann mot natur

Amerikansk realityserie. Fjellklatreren, utforskeren og tidligere medlem av Special Forces Bear Grylls gjenopplever fantastiske fortellinger om menneskets overlevelsesevne. Når han skal fortelle om hvordan andre mennesker har overlevd mot alle odds, setter han seg selv i den samme situasjonen, slik at han faktisk kan gjenoppleve disse forbløffende overlevelsesscenarioene fra virkeligheten.

08:00(08:40)

> Verdens myter og mysterier - Shangri-La-spesial

Amerikansk dokumentar fra 2016. Josh Gates fortsetter sitt episke eventyr gjennom himalayafjellene på jakt etter Shangri-La. Shangri-La Special, pt. 2.

08:40(09:35)

> Den hemmelige milliardæren

Amerikansk realityserie. Million Dollar Bet.

09:35(10:35)

> Den hemmelige milliardæren

Amerikansk realityserie. Start Up or Die Trying.

10:35(11:55)

> Top Gear

Britisk bilmagasin. Top Gear ser inn i fremtiden og fokuserer på morgendagens biler.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Når Walden føler seg ubekvem i sitt eget hus, flytter Jenny inn hos Evelyn og hennes velstående kjæreste, Marty. Alan blir Lyndseys «andre mann». I think I Banged Lucille Ball. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

12:25(12:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Walden og Alan synes det er på tide Berta pensjonerer seg når hun skader ryggen på jobb. This Unblessed Biscuit. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

12:55(13:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Walden begynner å feste sammen med Jenny og hennes venner. Alan og Lyndseys forbudte forhold står i fare. Clank, Clank, Drunken Skank. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

13:25(13:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Alan blir venner med Lyndseys kjæreste, Larry, i et forsøk på å finne ut hva det er han har som Alan mangler. Samtidig hjelper Walden Jenny å være mer proaktiv i sin skuespillerkarriere. Alan Harper, Pleasing Women Since 2003. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

13:55(14:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Jarrod og Brandi bestemmer seg for å ikke la Dave få hindre dem i å lykkes mens Darrell ønsker å finne ut mer om den unnvikende Mogul. Bunny Owns This Town.

14:25(14:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Denne spesialepisoden fokuserer på Jarrod og Brandi som reflekterer over veien fra nybegynnere i auksjonsbransjen til et par med makt. Best Of Jarrod & Brandi.

14:55(15:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Chumlee sjekker ut to klassiske maskiner. Blir det high score eller game over? Rick får inn en brevduekapsel fra andre verdenskrig. Break on Through.

15:25(15:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. En signert genser fra San Diego Chargers quarterback, Dan Fouts, kastes inn i sjappa. Rick prøver å lære seg trikset når Harry Blackstones forsvinnende fuglebur dukker opp. Tricky Ricky.

15:55(16:25)

> Grensevakten

Australsk realityserie. To kvinner er mistenkt for å prøve å skjule noe siden historiene deres ikke stemmer overens. En mann hevder han reiste halve jorda rundt for å plukke opp tre små bager med mystisk innhold.

16:25(16:54)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Røntgen av noen religiøse statuer viser noe mistenkelig på innsiden, og en passasjer får problemer da tollerne oppdager at han har reist med brannfarlig materiale på flyet.

16:54(17:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Nattpatruljen er i Follo og i kveld får Svein en svært så hyggelig melding. Det blir litt mindre hyggelig når patruljen får melding om bråk på en bensinstasjon. 441 Follo.

17:30(18:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Nattpatruljen er i Haugesund, og Terje og Knut må i kveld rykke ut etter melding om at en jente er slått ned i taxikøen. 442 Haugesund.

18:00(18:30)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Darrell og Brandon er spente på å komme tilbake til West Covina, siden det er som en honningkrukke for duoen. Jarrod og Brandi bestemmer seg for å følge Darrels ledelse dypt inn i innlandsriket. Bowling For Brandi.

18:30(19:00)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Denne spesialepisoden streifer innom forskjellige arkivklipp med Darrell og Brandon. Best Of Darrell & Brandon.

19:00(19:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Chumlee sjekker ut to klassiske maskiner. Blir det high score eller game over? Rick får inn en brevduekapsel fra andre verdenskrig. Pinball Punch.

19:30(20:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Patroner fra John Dillingers siste ran fanges opp i sjappa. Rick og Corey prøver å få til en avtale om en vintage Schwinn Whizzer fra 1947. Dodging Dillinger.

20:00(20:57)

> Fanget på politiets kamera

Dansk dokumentarserie fra 2019. På Svendborgmotorvejen blir politiets videobil forbikjørt av en motorsykkel som kjører langt over 200 km/t. Vi får se hårreisende, voldsomme og overraskende klipp fra politiets arkiver. Vi kommer tett på livsfarlige situasjoner og er med når politiet tar opp jakten på vanvittige bilister.

20:57(21:30)

> Grensevakten

Australsk realityserie. En mann blir rasende da tollere finner flere pakker med hvitt pulver i bagasjen hans. En mann fra New Zealand kommer for å starte et nytt liv, men det er kanskje ikke så lett å rømme fra sin kriminelle fortid.

21:30(22:05)

> Alarmstasjonen

Norsk realityserie fra 2019. En innbruddsalarm er utløst i flere soner hos Natur og Ungdom i Oslo. Alarmoperatør Markus sender ut vekter Jeanette og hennes kolleger for å se nærmere på saken. Når de ankommer stedet hører de lyder fra en av etasjene. I TV-serien Alarmstasjonen får du et unikt innblikk i hva som skjer på Verisures alarmstasjon når alarmen går, og hvordan alarmoperatører, vektere og nødetater sammen håndterer brann, innbrudd, akutt sykdom og andre nødsituasjoner.

22:05(23:05)

> Trafikkpolitiet

Svensk dokumentarserie fra 2019. Politiet rykker ut på en melding om leilighetsbråk mellom en mann og en kvinne. På vei til stedet får de høre at mannen, som er beruset, har tatt bilen og kjørt sin vei. Mer enn en million bilister ferdes på Stockholms veier hvert døgn. Mellom byens innbyggere og kaos står 50 trafikkbetjenter som arbeider for å stoppe kriminaliteten og gjøre trafikken sikker. Trafikkpolitiets hverdag er variert og dramatisk.

23:05(23:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Sheldon er på utkikk etter litt moderlig kjærlighet, men må konkurrere mot gjengen for oppmerksomheten fra moren. The Rhinitis Revelation. Leonard og Sheldon er briljante fysikere. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av.

23:35(00:05)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. En søt tegneserietegner setter Leonards forhold til Priya på prøve. Sheldon prøver å skremme gutta på Halloween. The Good Guy Fluctuation. Leonard og Sheldon er briljante fysikere. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av.

00:05(00:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Når Alan finner ut at Walden kjenner «Wonder Woman» Lynda Carter, som gjestespiller som seg selv, ber han ham om å fikse en date med henne. Walden går med på å invitere henne på middag. Justice in Star-Spangled Hot Pants. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

00:35(01:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Walden og Alan er på date med to fantastiske kvinner, helt til Lyndseys sjalusi ødelegger kvelden. Some Kind of Lesbian Zombie. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

01:05(01:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Når Larry leier en privatetterforsker for å overvåke Lyndsey, sporer han henne til strandhuset. Men når Larry tror hun har et forhold til Walden, må Alan finne en måte å renvaske Walden uten å avsløre seg selv. Mr. Walden, He Die. I Clean Room. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

01:35(02:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Waldens date med en nydelig undertøysmodell pågår mye lenger enn forventet. Alan dater en kvinne som deler overraskende personlig informasjon med ham. Numero Uno Accidente Lawyer. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

02:05(03:00)

> American Chopper

Amerikansk realityserie fra 2009. OCC-mannskapet strever med to nye prosjekter: En B-2-bombeflysykkel for Northrop Grumman og en annen for NHL. NHL Bike/B-2 Bomber Bike. Teutul-familien skreddersyr motorsykler.

03:00(03:50)

> Ghost Adventures

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Zak Bagans, Nick Groff og Aaron Goodwin etterforsker verdens mest skremmende og hjemsøkte steder. Black Dahlia House. Zak Bagans, Nick Groff og Aaron Goodwin etterforsker verdens mest skremmende og hjemsøkte steder. Trioen intervjuer øyevitner og historikere på hvert sted og analyserer det de finner sammen med respekterte eksperter på det overnaturlige.

03:50(04:40)

> Alaskan Bush People

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. I Alaskas villmark bor familien Brown. De har sju barn, lever av det jorda gir dem og er avhengige av hverandre for å overleve i villmarka. Sink or Swim.

04:40(05:30)

> Beringstredets gull

Amerikansk realityserie. I Nome i Alaska raser gullfeberen. Møt graverne, som drives av feberen, og til tider nød, når de dykker i det iskalde og uforutsigbare Beringstredet i håp om å treffe den gyldne åre. Bering Sea Gold.

05:30(06:00)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2009. Mike ber Edd China om hjelp når han skal kjøpe og pusse opp en Triumph Spitfire for under 5000 pund. Finnes det noe i den priskategorien som Edd kan restaurere?. Triumph Spitfire pt1.