Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:15(07:00)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie. Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere. I denne del: Danielle og gutta drar i land en deal for Dollywood, temaparken som eies av Dolly Parton. Parkens berg-og-dal-bane blir ikke komplett uten vintage bensinstasjon-effekter og teamet har bare to uker på seg på å finne en lang liste med ting som er vanskelige å oppdrive.

07:00(07:25)

> Hundepatruljen NZ

New-zealandsk dokumentarserie. I denne del: Narkotikahunden Flash gjør funn på en fengselsbesøkende. Amatøruststoppere blir fanget opp av hundene og luftfartssikkerhetshundene tilkalles når noen heavy metall-ere spiller opp.

07:25(07:50)

> Hundepatruljen NZ

New-zealandsk dokumentarserie. I denne del: Hasjkaker blir funnet i fengselet, tollhunden Anzac hjelper politiet med et narkotikabeslag og det blir fot og munn-panikk på flyplassen.

07:50(08:20)

> Hundepatruljen NZ

New-zealandsk dokumentarserie. I denne del: Noen blir tatt på fersken i å droppe narkotika på utsiden av Hawkes Bay fengsel, narkotikahunden Luke sniffer gjennom et leilighetskompleks og narkotikumet Khat fanges opp på postsenteret.

08:20(08:50)

> Hundepatruljen NZ

New-zealandsk dokumentarserie. I denne del: Teamet Maurice og Ted driver narkotikatester ved New Plymouth fengsel. Tollhunden Anzac lokaliserer narkotika i utgående post.

08:50(09:20)

> Hundepatruljen NZ

New-zealandsk dokumentarserie. I denne del: Narkotikahunden Ted finner en narkotikapipe gjemt i en barnesokk. Hundeteamet er ekstra årvåkent ved hjemkomsten til idrettsmennene etter et mesterskap, og alkohol går ned i sluket ved Mt. Eden fengsel.

09:20(09:50)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En amerikansk passasjer reiser med en venn for første gang, og de blir langt bedre kjent når de blir stoppet på flyplassen. Det viser seg at vennen har en kriminell fortid som fører til at han blir sendt tilbake til USA. Er ferien slutt eller fortsetter kvinnen reisen på egenhånd? En annen kvinne blir veldig overrasket da hun blir stoppet med stereoider i bagasjen. Hun hevder det ikke var hun som pakket bagene.

09:50(10:20)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: Tollerne stopper en portugisisk mann som sier at han skal til Australia på ferie. Men han vet svært lite om landet, så tollerne bestemmer seg for å scanne laptopen hans. I laptopen har mannen gjemt skimmingutstyr for kredittkort.

10:20(10:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: Ved postmottaket i Melbourne blir det funnet en pakke med mystisk innhold: krystaller og gult pulver fra Tanzania. Brannvesenet blir tilkalt for å passe på at ingen blir skadet når de åpner pakken.

10:55(11:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En australsk kvinne kommer hjem fra Vietnam. Hun hevder å være skredder og å jobbe i reiselivsbransjen, men noen enkle spørsmål gjør kvinnen veldig nervøs. Det blir foretatt en innvendig sjekk av henne, og det viser seg at kvinnen skjuler heroin i kroppens hulrom.

11:25(11:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En australier kommer hjem etter en ferie på Bali og hevder at han kun har med seg suvenirer i bagasjen, men tollerne finner et stort antall farlige våpen. Immigrasjonsmyndighetene anklager en ire for å drive med VISA-scanning, og tollerne fatter mistanke til en pakke.

11:55(12:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Et par rifler med dobbel rotering og et par baseballsko, brukt av Yankeesspiller Bucky Dent under hans berømte home run, er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne. Chumlee blir sendt på oppdrag etter at han ødelegger kaffemaskinen.

12:25(12:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Et dikt skrevet av Nikola Tesla, kjent for sitt arbeid med elektrisitet, og et par cowboychaps er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne. Chumlee drar på et oppdrag for å finne en berømt musikers autograf.

12:55(13:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Amerikanske mynter, der printet aldri ble tatt i bruk, og økser fra middelalderen er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne. Gutta prøver å gi Chumlee et nytt kallenavn, men vil det la seg gjøre?

13:25(13:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: En samling med The Beatles-suvenirer, som blant annet inneholder en gitar signert av selveste Paul McCartney er noen av gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne. En venn av familien besøker Corey, og er ute etter en avtale om et kunstverk. Kommer Corey til å gi ham familierabatt? Gutta bestemmer seg for at Old Man trenger en hobby.

13:55(14:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Rick sjekker ut en innspilt telefonsamtale av president John F. Kennedy, der den tidligere presidenten uttrykker sinne. Sjappa blir et fiendtlig arbeidssted når Chumlee, i all hemmelighet, prøver å ta opptak av at Old man skriker til ham.

14:25(14:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Perris-dalen i California er vertsted for en tidlig morgenauksjon. Jarrod og Brandi starter dagen med stort mot, men stemningen blir anspent når Dave dukker opp med mer skryt enn vanlig. Mary prøver å ikke la de andre oppkjøperne få overtaket, og Ivy forblir skarp og klar for et godt kjøp.

14:55(15:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Ørkenen er heit, men auksjonene er heitere i Palm Desert i California. Det er en lang kjøretur, men oppkjøperne har bestemt seg for at det skal være verdt kjøreturen. Noen lokale gir Rene konkurranse, men det stopper ikke Mary fra å by over budsjett. Jarrod og Brandi tvinges til å stole på upålitelig hjelp.

15:25(15:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Oppkjøperne drar sørover til San Diego. Darrell kan ha kjøpt et dårlig lager, mens Mary prøver å komme i kontakt med sin indre Californier. Ivy kommer over et transvestitt-lager, mens Jarrod og Brandi pleier å gjøre det bra i området, og håper på et nytt scoop.

15:55(16:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Dagen får en tøff start, men ingenting kan stoppe skattejakten når oppkjøperne setter kursen mot Rancho Palos Verdes i California. Mary lærer en lekse om Dave, Rene prøver en hemmelig strategi og Jarrod og Brandi prøver å treffe auksjonen med gammeldags stil.

16:25(16:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Ørkenbyen Indio inneholder skatter, men hvem gjør det best? Ivy bruker en feig taktikk for å jage opp konkurransen og Mary tvinges til å bevege seg langt utenfor komfortsonen. Rene trapper opp spillet, mens Darrell prøver å vinne på tross av Brandons dårlige humør.

16:55(17:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Det er natt på Ringsaker, og denne vakten får Stig Cato og Christian en litt spesiell utfordring: De må hjelpe ei dame med å slå opp med typen sin.

17:25(17:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Haugesund, og denne natten må Terje og Knut hanskes med pipebrann, innbruddsalarm og en mopedist som stikker av fra politiet.

17:55(18:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Mo i Rana, og denne natten må betjentene løse opp i et sjalusidrama. De må også ta hånd om en sovende mann i en park, og en motorsyklist som er litt for ivrig på å kjøre på bakhjulet.

18:25(19:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er på Ringsaker, og i natt får Stig Cato og Christian melding om en mann med kniv på en bensinstasjon. De må også håndtere en slåsskamp på byen.

19:00(19:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Asker og Bærum, og i kveld må Andreas og Trond håndtere mye fyll og fest. De stopper også en bil med store mengder kobber i lasterommet.

19:30(20:30)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie. Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere. I denne del: The Black Keys leder, Dan Auerbach, blander seg opp i Mikes planer om å selge en vintage gitar. Sammy har vanskeligheter med å skille seg av med deler av familiehistorien.

20:30(21:30)

> Insider

Bilkriminalitet. Norsk dokumentarserie fra 2016. I dokumentarserien "Insider" oppsøker vi miljøer og møter mennesker de færreste har tilgang til. I denne del: Biler blir stjålet i Norge og fraktet til kriminelle markeder i Litauen som styres av organiserte kriminelle nettverk. Kjøretøyene blir demontert og delene blir solgt på det åpne markedet. Fortjenesten er opptil fire ganger høyere ved salg av deler enn ved salg av hele kjøretøy. Vi bestemte oss for å dra til Litauen for å finne ut mer om hvordan denne virksomheten, som i penger er større enn narkotikahandelen, fungerer.

21:30(00:00)

> Snikskytter

Amerikansk actionthriller fra 2007. Mark Wahlberg, Tate Donovan. Bob Lee Swagger har utført en rekke hemmelige militære oppdrag, men har mistet tilliten til regjeringen og trukket seg tilbake. Så blir han kontaktet av en FBI-agent som forteller at det planlegges et attentat mot USAs president. Aldersgrense: 15 år.

00:00(01:00)

> Saturday Night Live

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. I denne del: Det legendariske underholdningsprogrammet Saturday Night Live er en humorinstitusjon som med treffsikre parodier tar pulsen på amerikansk populærkultur og politikk. Episoden ledes av Felicity Jones.

01:00(02:55)

> Born to Raise Hell

Amerikansk action fra 2010. Steven Seagal, Darren Shahlavi. Våpen og dop strømmer ut fra Balkan, og for å få en slutt på det sender Interpol sin hardkokte agent Bobby Samuels ut på oppdrag. Det tar ikke lang tid før Bobby og teamet hans får infiltrert Øst-Europas barskeste underverden, men ikke uten konsekvenser. Når et teammedlem blir myrdet, har Bobby bare én tanke: Hevn. Aldersgrense: 15 år.

02:55(04:25)

> The Glimmer Man

Amerikansk action fra 1996. Steven Seagal, Keenen Ivory Wayans. Politimannen John Cole jakter på en seriemorder. Sammen med Jim Campbell forsøker de å finne morderen som går løs i L.A. Da Coles kone blir et av ofrene blir han selv mistenkt. Han dras med i intriger der hans egen bakgrunn truer ham, hans partner og resten av familien. Aldersgrense: 18 år.

04:25(05:05)

> Verdens dummeste

Amerikansk underholdning. Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller.

05:05(06:00)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie. Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere. I denne del: Frank kommer med et slu bud som fører til en stor oppdagelse. Mike faller for to 100 år gamle biler.