Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Discovery

06:00(06:25)

> How It's Made

Kanadisk dokumentarserie fra 2014. Vi legger flere hverdagsgjenstander under lupen og ser hvordan slipemaskiner, terrengmodeller, stukkatur og rulledører blir laget. Sanders, Solid Terrain Models, Stucco, High-Speed Roll-Up Doors. Vi legger flere hverdagsgjenstander under lupen og ser hvordan slipemaskiner, terrengmodeller, stukkatur og rulledører blir laget.

06:25(06:55)

> How Do They Do It? With Jo Roislien

Norsk dokumentarserie fra 2013. Hvordan bygges et av verdens kraftigste lokomotiver? Hvordan forvandler man kumelk til clotted cream og hvordan lager man en bumerang?. Lokomotiver/Clotted cream/Bumeranger. Hvordan bygges et av verdens kraftigste lokomotiver? Hvordan forvandler man kumelk til clotted cream og hvordan lager man en bumerang?

06:55(07:20)

> How Do They Do It? With Jo Roislien

Norsk dokumentarserie fra 2013. Hvordan dyrker man grønn salat på glovarme ørkensletter, hvordan lager man tauverket til skip og hvordan produserer man livreddende insulin av et stykke brød?. Salat/Tau/Insulin. Hvordan dyrker man grønn salat på glovarme ørkensletter, hvordan lager man tauverket til skip og hvordan produserer man livreddende insulin av et stykke brød?

07:20(08:15)

> Rise of the Machines

Dokumentarserie. Supersykler er virkelig tekniske mesterverk. Fra superlette motorer til girkasser uten clutch - hvordan har utviklingen av racingmotorsykler foregått?. Super Bike. Supersykler er virkelig tekniske mesterverk. Fra superlette motorer til girkasser uten clutch - hvordan har utviklingen av racingmotorsykler foregått?

08:15(08:40)

> Buying Alaska

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Kevin og Katelynn har reist rundt i hele Alaska, men de kommer stadig tilbake til den rustikke sjarmen i Eagle River, nær Anchorage. Mountain Homes & Domes. Kevin og Katelynn har reist rundt i hele Alaska, men de kommer stadig tilbake til den rustikke sjarmen i Eagle River, nær Anchorage.

08:40(09:05)

> Buying Alaska

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Eric og Kendra er født og oppvokst i Arizona, men flytter fra Phoenix-ørkenen til tundraen i Delta Junction, Alaska. Vil de klare å finne et sted de kan føle seg hjemme?. Tundra Town. Eric og Kendra er født og oppvokst i Arizona, men flytter fra Phoenix-ørkenen til tundraen i Delta Junction, Alaska. Vil de klare å finne et sted de kan føle seg hjemme?

09:05(09:35)

> Buying Alaska

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Mat-Su-dalen har elvene og innsjøene som Thane og Rose drømmer om. Dette uvanlige paret har flyttet fra Guam til Alaska, og lever av det jorda har å tilby. Waterfront Wilderness. Mat-Su-dalen har elvene og innsjøene som Thane og Rose drømmer om. Dette uvanlige paret har flyttet fra Guam til Alaska, og lever av det jorda har å tilby.

09:35(10:00)

> Buying Alaska

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Det er ingen palmer og tropisk havbris i den 49. staten, men du kan fortsatt oppleve strandliv ved en av Alaskas utallige innsjøer. Alaskan Beach Town. Det er ingen palmer og tropisk havbris i den 49. staten, men du kan fortsatt oppleve strandliv ved en av Alaskas utallige innsjøer.

10:00(11:00)

> Mythbusters

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Adam og Jamie sikter seg inn på Hollywoods ufeilbarlige skarpskyttere og deres tilsynelatende overnaturlige evne til å treffe mål. Først prøver de å skyte i blinde. Supernatural Shooters. Adam og Jamie sikter seg inn på Hollywoods ufeilbarlige skarpskyttere og deres tilsynelatende overnaturlige evne til å treffe mål. Først prøver de å skyte i blinde.

11:00(12:00)

> Mythbusters

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Adam og Jamie spiller på konsoll, nettbrett og i spillehaller for å undersøke noen vanlige forestillinger om dataspill. Video Games Special. Adam og Jamie spiller på konsoll, nettbrett og i spillehaller for å undersøke noen vanlige forestillinger om dataspill.

12:00(13:00)

> Mythbusters

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Adam og Jamie legger A-Team under lupen. Først undersøker de om det er mulig å bygge en fungerende kanon av ting man finner på låven. A-Team-spesialen. Adam og Jamie legger A-Team under lupen. Først undersøker de om det er mulig å bygge en fungerende kanon av ting man finner på låven.

13:00(14:00)

> Mighty Ships

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Dette fartøyet er bygd for tunge bører, og skal nå tranportere en kolossal last fra Kina til det østlige Canada. Turen vil presse skipet til yttergrensene av hva det kan tåle. Happy Star. Dette fartøyet er bygd for tunge bører, og skal nå tranportere en kolossal last fra Kina til det østlige Canada. Turen vil presse skipet til yttergrensene av hva det kan tåle.

14:00(15:00)

> Mighty Ships

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Denne fregatten er en juvel i den danske marinens krone, og må forberede seg på tjeneste for NATOs utrykningsstyrke. Mannskapet må derfor gå gjennom et intenst opplæringsprogram. HDMS Peter Willemoes. Denne fregatten er en juvel i den danske marinens krone, og må forberede seg på tjeneste for NATOs utrykningsstyrke. Mannskapet må derfor gå gjennom et intenst opplæringsprogram.

15:00(15:30)

> How Do They Do It?

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Mange gjenstander som preger dagens verden, er resultatet av sofistikerte ingeniør- og produksjonsprosesser. Hvordan lages alt sammen?. Mange gjenstander som preger dagens verden, er resultatet av sofistikerte ingeniør- og produksjonsprosesser. Hvordan lages alt sammen?

15:30(16:00)

> How Do They Do It?

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Mange gjenstander som preger dagens verden, er resultatet av sofistikerte ingeniør- og produksjonsprosesser. Hvordan lages alt sammen?. Mange gjenstander som preger dagens verden, er resultatet av sofistikerte ingeniør- og produksjonsprosesser. Hvordan lages alt sammen?

16:00(17:00)

> Salvage Hunters

Britisk dokusåpe fra 2018. I Seaton forsvinner Drew under en trapp for å sikre seg et par flomlys. I Yorkshire bruker han en brevåpner for å se om en omtrukket stol egentlig er en verdifull antikvitet. No Stone Unturned. I Seaton forsvinner Drew under en trapp for å sikre seg et par flomlys. I Yorkshire bruker han en brevåpner for å se om en omtrukket stol egentlig er en verdifull antikvitet.

17:00(18:00)

> Salvage Hunters

Britisk dokusåpe fra 2018. Drew krever mye i forhandlinger i Somerset. I Dumfriesshire besøker han en herregård som har vært i samme familie i mange generasjoner, og finner mange spennende antikviteter. Family. Drew krever mye i forhandlinger i Somerset. I Dumfriesshire besøker han en herregård som har vært i samme familie i mange generasjoner, og finner mange spennende antikviteter.

18:00(19:00)

> Salvage Hunters

Britisk dokusåpe fra 2018. I et herskapshus fra det 13. århundre i Yorkshire finner Drew et interessant flagg fra krigens dager. Dessuten besøker han en nygotisk katedral i Edinburgh. History And Provenance. I et herskapshus fra det 13. århundre i Yorkshire finner Drew et interessant flagg fra krigens dager. Dessuten besøker han en nygotisk katedral i Edinburgh.

19:00(20:00)

> Master Of Arms

Realityserie fra 2018. I hurtigutfordringen må tre eksperter bygge en bowiekniv fra 1800-tallet. Deretter må de to som står igjen, bygge et «pistolsverd». Elgin Pistol. I hurtigutfordringen må tre eksperter bygge en bowiekniv fra 1800-tallet. Deretter må de to som står igjen, bygge et «pistolsverd».

20:00(21:00)

> Expedition Unknown

Amerikansk realityserie fra 2017. Josh fortsetter reisen gjennom Egypt for å avsløre hemmelighetene til oldtidens mektigste kvinnelige herskere: Nefertiti og Cleopatra. Egypt's Lost Queens. Josh fortsetter reisen gjennom Egypt for å avsløre hemmelighetene til oldtidens mektigste kvinnelige herskere: Nefertiti og Cleopatra.

21:00(22:00)

> Expedition Unknown

Amerikansk realityserie fra 2017. Josh reiser langs «skipsvrakkysten» i Australia for å finne det forsvunne mahogniskipet. Hvis farkosten har eksistert, kan det bli nødvendig å skrive om landets historie. Mahogany Ship. Josh reiser langs «skipsvrakkysten» i Australia for å finne det forsvunne mahogniskipet. Hvis farkosten har eksistert, kan det bli nødvendig å skrive om landets historie.

22:00(23:00)

> The Last Alaskans

Amerikansk dokusåpeserie fra 2018. Den lange vinteren er i gang, og fangstsesongen har startet. Charlie får en hjelpende hånd av en gammel venn etter at fellene hans ble ødelagt i brann. Hard Choices. Den lange vinteren er i gang, og fangstsesongen har startet. Charlie får en hjelpende hånd av en gammel venn etter at fellene hans ble ødelagt i brann.

23:00(00:00)

> Gold Rush

Amerikansk realityserie fra 2018. Gullgraverne i Yukon er tilbake, og de satser alt for å vinne jackpoten. Med nye aktører, skjerper og maskiner står det mer på spill enn noensinne!. Sucker Punch. Gullgraverne i Yukon er tilbake, og de satser alt for å vinne jackpoten. Med nye aktører, skjerper og maskiner står det mer på spill enn noensinne!

00:00(01:00)

> Alaska: The Last Frontier

Amerikansk realityserie fra 2018. De blir alltid presset til yttergrensen av elementene, omstendighetene og hverandre, men Kilcher-familien fortsetter jobben med å videreføre den tradisjonsrike småbruksdriften. Holly Jolly Homesteading. De blir alltid presset til yttergrensen av elementene, omstendighetene og hverandre, men Kilcher-familien fortsetter jobben med å videreføre den tradisjonsrike småbruksdriften.

01:00(02:00)

> Mighty Ships

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Dette fartøyet er bygd for tunge bører, og skal nå tranportere en kolossal last fra Kina til det østlige Canada. Turen vil presse skipet til yttergrensene av hva det kan tåle. Happy Star. Dette fartøyet er bygd for tunge bører, og skal nå tranportere en kolossal last fra Kina til det østlige Canada. Turen vil presse skipet til yttergrensene av hva det kan tåle.

02:00(03:00)

> Mighty Ships

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Denne fregatten er en juvel i den danske marinens krone, og må forberede seg på tjeneste for NATOs utrykningsstyrke. Mannskapet må derfor gå gjennom et intenst opplæringsprogram. HDMS Peter Willemoes. Denne fregatten er en juvel i den danske marinens krone, og må forberede seg på tjeneste for NATOs utrykningsstyrke. Mannskapet må derfor gå gjennom et intenst opplæringsprogram.

03:00(03:30)

> Buying Alaska

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Kevin og Katelynn har reist rundt i hele Alaska, men de kommer stadig tilbake til den rustikke sjarmen i Eagle River, nær Anchorage. Mountain Homes & Domes. Kevin og Katelynn har reist rundt i hele Alaska, men de kommer stadig tilbake til den rustikke sjarmen i Eagle River, nær Anchorage.

03:30(03:55)

> Buying Alaska

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Eric og Kendra er født og oppvokst i Arizona, men flytter fra Phoenix-ørkenen til tundraen i Delta Junction, Alaska. Vil de klare å finne et sted de kan føle seg hjemme?. Tundra Town. Eric og Kendra er født og oppvokst i Arizona, men flytter fra Phoenix-ørkenen til tundraen i Delta Junction, Alaska. Vil de klare å finne et sted de kan føle seg hjemme?

03:55(04:20)

> Buying Alaska

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Mat-Su-dalen har elvene og innsjøene som Thane og Rose drømmer om. Dette uvanlige paret har flyttet fra Guam til Alaska, og lever av det jorda har å tilby. Waterfront Wilderness. Mat-Su-dalen har elvene og innsjøene som Thane og Rose drømmer om. Dette uvanlige paret har flyttet fra Guam til Alaska, og lever av det jorda har å tilby.

04:20(04:45)

> Buying Alaska

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Det er ingen palmer og tropisk havbris i den 49. staten, men du kan fortsatt oppleve strandliv ved en av Alaskas utallige innsjøer. Alaskan Beach Town. Det er ingen palmer og tropisk havbris i den 49. staten, men du kan fortsatt oppleve strandliv ved en av Alaskas utallige innsjøer.

04:45(05:35)

> Rise of the Machines

Dokumentarserie. Supersykler er virkelig tekniske mesterverk. Fra superlette motorer til girkasser uten clutch - hvordan har utviklingen av racingmotorsykler foregått?. Super Bike. Supersykler er virkelig tekniske mesterverk. Fra superlette motorer til girkasser uten clutch - hvordan har utviklingen av racingmotorsykler foregått?

05:35(06:00)

> How It's Made

Kanadisk dokumentarserie fra 2014. Vi legger flere hverdagsgjenstander under lupen og ser hvordan slipemaskiner, terrengmodeller, stukkatur og rulledører blir laget. Sanders, Solid Terrain Models, Stucco, High-Speed Roll-Up Doors. Vi legger flere hverdagsgjenstander under lupen og ser hvordan slipemaskiner, terrengmodeller, stukkatur og rulledører blir laget.