Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Discovery

06:00(06:25)

> How It's Made

Kanadisk dokumentarserie fra 2014. Vi legger flere hverdagsgjenstander under lupen og ser hvordan papirparaplyer, kull, flyseter og urner lages. Papirparaplyer, kull, flyseter, urner. Vi legger flere hverdagsgjenstander under lupen og ser hvordan papirparaplyer, kull, flyseter og urner lages.

06:25(06:55)

> How Do They Do It? With Jo Roislien

Norsk dokumentarserie fra 2013. Den norske forskeren Jo Røislien undersøker hvordan vi får ting til. I dag: Kirkeklokker, ryddearbeidet etter en av de kraftigste stormene i USA, og kultivering av dadler. Bells/Hurricane Clear Up/Dates. Den norske forskeren Jo Røislien undersøker hvordan vi får ting til. I dag: Kirkeklokker, ryddearbeidet etter en av de kraftigste stormene i USA, og kultivering av dadler.

06:55(07:20)

> How Do They Do It? With Jo Roislien

Norsk dokumentarserie fra 2013. Den norske forskeren Jo Røislien undersøker hvordan vi får ting til. I dag: Det komplekse kloakksystemet i Paris, Beretta-våpen og bomullsproduksjon. Kloakken i Paris/Beretta/Bomull. Den norske forskeren Jo Røislien undersøker hvordan vi får ting til. I dag: Det komplekse kloakksystemet i Paris, Beretta-våpen og bomullsproduksjon.

07:20(08:15)

> Impossible Engineering

Britisk dokumentarserie fra 2015. Vi ser nærmere på tilsynelatende umulig ingeniørkunst, fra enorme kontainerskip til jumbo jets, og forteller historiene til de eksepsjonelle ingeniørene som gjorde det hele mulig. World's Most Powerful Dam. Vi ser nærmere på tilsynelatende umulig ingeniørkunst, fra enorme kontainerskip til jumbo jets, og forteller historiene til de eksepsjonelle ingeniørene som gjorde det hele mulig.

08:15(08:40)

> Auction Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Ton og Allen blir overkjørt av sin argeste konkurrent CJ, men skjebnens lune gjør at de ikke blir helt akterutseilt. Samtidig finner de en geigerteller. Gone in 20 Seconds. Ton og Allen blir overkjørt av sin argeste konkurrent CJ, men skjebnens lune gjør at de ikke blir helt akterutseilt. Samtidig finner de en geigerteller.

08:40(09:05)

> Auction Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Ton og Allen må fatte en stor avgjørelse samtidig som de møter Carolyn på en auksjon i Covina. Senere må gjengen bestemme seg for hva som skal skje med butikken. To Pawn or Not to Pawn. Ton og Allen må fatte en stor avgjørelse samtidig som de møter Carolyn på en auksjon i Covina. Senere må gjengen bestemme seg for hva som skal skje med butikken.

09:05(09:35)

> Auction Hunters

Amerikansk realityserie fra 2011. Allen og Ton finner arbeidsredskapene til en graver, dykkerutstyr og et haibur på en auksjon i Oxnard, California. Men kan de tjene penger på gjenstandene?. De gravende døde. Allen og Ton finner arbeidsredskapene til en graver, dykkerutstyr og et haibur på en auksjon i Oxnard, California. Men kan de tjene penger på gjenstandene?

09:35(10:00)

> Auction Hunters

Amerikansk realityserie fra 2011. På en auksjon i Ventura County finner Allen en gammel koffert og enkelte gjenstander med potensial blant en mengde kontormøbler. Men vil kjøpet lønne seg?. High Flying Ton. På en auksjon i Ventura County finner Allen en gammel koffert og enkelte gjenstander med potensial blant en mengde kontormøbler. Men vil kjøpet lønne seg?

10:00(11:00)

> Mythbusters

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. I avskjedssesongen tester Adam og Jamie en favoritt blant fansen, eksplosiv teknologi, i en episode som går i dybden på en enkelt myte: Duger vingummibjørner som rakettbrennstoff?. Rocketmen. I avskjedssesongen tester Adam og Jamie en favoritt blant fansen, eksplosiv teknologi, i en episode som går i dybden på en enkelt myte: Duger vingummibjørner som rakettbrennstoff?

11:00(12:00)

> Mythbusters

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. I sin avskjedssesong tar Adam og Jamie fatt på sist største eksperiment noensinne: Et forsøk på å knuse en gigantisk togvogn ved å lage vakuum. Tanker Crush. I sin avskjedssesong tar Adam og Jamie fatt på sist største eksperiment noensinne: Et forsøk på å knuse en gigantisk togvogn ved å lage vakuum.

12:00(13:00)

> Mythbusters

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Adam og Jamie knuser biler med stil: En med støvsuger, den andre med en solid mengde C4. Failure Is Not an Option. Adam og Jamie knuser biler med stil: En med støvsuger, den andre med en solid mengde C4.

13:00(14:00)

> Mighty Ships

Kanadisk dokumentarserie fra 2015. Fra verdens største sykehusskip til et cruiseskip beregnet på ekspedisjoner - vi får se og høre alt om hvordan verdens mest avanserte skip bygges. Fram. Fra verdens største sykehusskip til et cruiseskip beregnet på ekspedisjoner - vi får se og høre alt om hvordan verdens mest avanserte skip bygges.

14:00(15:00)

> Mighty Ships

Kanadisk dokumentarserie fra 2012. Vi ser nærmere på USS New York, som kan frakte opptil 800 personer. Baugen og akterspeilet er laget av stål fra ruinene etter tvillingtårnene i World Trade Center. USS New York. Vi ser nærmere på USS New York, som kan frakte opptil 800 personer. Baugen og akterspeilet er laget av stål fra ruinene etter tvillingtårnene i World Trade Center.

15:00(16:00)

> Mighty Planes

Kanadisk dokumentarserie fra 2015. Fly av gårde til fjerntliggende steder og bli med på utrolige oppdrag. Få enestående tilgang til verdens mest imponerende luftfartøyer gjennom menneskene som kjenner dem best. T-38 Talon. Fly av gårde til fjerntliggende steder og bli med på utrolige oppdrag. Få enestående tilgang til verdens mest imponerende luftfartøyer gjennom menneskene som kjenner dem best.

16:00(17:00)

> Salvage Hunters

Amerikansk reality. Drew er på eventyr i Belgia for å kjøpe nye gjenstander. Han besøker loppemarkedet i Tongeren og møter en anerkjent forhandler som bor i et stort chateau. Belgium. Drew er på eventyr i Belgia for å kjøpe nye gjenstander. Han besøker loppemarkedet i Tongeren og møter en anerkjent forhandler som bor i et stort chateau.

17:00(18:00)

> Kindig Customs

Amerikansk realityserie fra 2018. Dave og teamet starter på et prosjekt de ikke har vært borti tidligere: en 1964-modell Ranchero. Et stort problem venter imidlertid under metallet. Dave og teamet starter på et prosjekt de ikke har vært borti tidligere: en 1964-modell Ranchero. Et stort problem venter imidlertid under metallet.

18:00(19:00)

> TransAm

Amerikansk realityserie fra 2018. Brødrene Scott og Todd Warmack er fullstendig opphengt i muskelbiler. Nå skal de bygge nye Trans Amer mens de også justerer og restaurerer andre klassikere. Brødrene Scott og Todd Warmack er fullstendig opphengt i muskelbiler. Nå skal de bygge nye Trans Amer mens de også justerer og restaurerer andre klassikere.

19:00(20:00)

> Salvage Hunters

Britisk dokumentarserie fra 2016. Drew Pritchard er i det enorme bygget som tidligere huset Naval Royal Hospital School i Suffolk, og han får seg en lærepenge når han prøver å sluttføre en handel. Episode 2. Drew Pritchard er i det enorme bygget som tidligere huset Naval Royal Hospital School i Suffolk, og han får seg en lærepenge når han prøver å sluttføre en handel.

20:00(21:00)

> Expedition Unknown

Amerikansk reality. Josh Gates besøker Storbritannia og Norge for å avsløre hemmelighetene til en mystisk krystall som vikingene brukte. Før han tester den, undersøker han et gravkammer i en kirke. Viking Sunstone. Josh Gates besøker Storbritannia og Norge for å avsløre hemmelighetene til en mystisk krystall som vikingene brukte. Før han tester den, undersøker han et gravkammer i en kirke.

21:00(22:00)

> Bushcraft Build-Off

Amerikansk realityserie. Tamra Drawn Hyde og Tyler White er klare til dyst i granskogen i Utah. De har bare sju dager på seg til å bygge et vanntett tilfluktssted til plutselige snøfall. Double Or Nothing. Tamra Drawn Hyde og Tyler White er klare til dyst i granskogen i Utah. De har bare sju dager på seg til å bygge et vanntett tilfluktssted til plutselige snøfall.

22:00(23:00)

> Alaskan Bush People

Amerikansk dokusåpeserie fra 2017. I Alaska bor en familie som alltid har levd i villmarken. Billy og Amy Brown - og de sju barna deres - lever utenfor allfarvei og må stole på hverandre for å overleve. Breaking Ground. I Alaska bor en familie som alltid har levd i villmarken. Billy og Amy Brown - og de sju barna deres - lever utenfor allfarvei og må stole på hverandre for å overleve.

23:00(00:00)

> Gold Rush

Amerikansk realityserie fra 2018. Gullgraverne i Yukon satser alt for å vinne jackpoten. Med nye aktører, skjerper og maskiner står det mer på spill enn noensinne!. The Return Of Freddy Dodge. Gullgraverne i Yukon satser alt for å vinne jackpoten. Med nye aktører, skjerper og maskiner står det mer på spill enn noensinne!

00:00(01:00)

> Alaska: The Last Frontier

Amerikansk realityserie fra 2018. De blir alltid presset til yttergrensen av elementene, omstendighetene og hverandre, men Kilcher-familien fortsetter jobben med å videreføre den tradisjonsrike småbruksdriften. Roll Yuletide Roll. De blir alltid presset til yttergrensen av elementene, omstendighetene og hverandre, men Kilcher-familien fortsetter jobben med å videreføre den tradisjonsrike småbruksdriften.

01:00(02:00)

> Mighty Ships

Kanadisk dokumentarserie fra 2015. Fra verdens største sykehusskip til et cruiseskip beregnet på ekspedisjoner - vi får se og høre alt om hvordan verdens mest avanserte skip bygges. Fram. Fra verdens største sykehusskip til et cruiseskip beregnet på ekspedisjoner - vi får se og høre alt om hvordan verdens mest avanserte skip bygges.

02:00(03:00)

> Mighty Ships

Kanadisk dokumentarserie fra 2012. Vi ser nærmere på USS New York, som kan frakte opptil 800 personer. Baugen og akterspeilet er laget av stål fra ruinene etter tvillingtårnene i World Trade Center. USS New York. Vi ser nærmere på USS New York, som kan frakte opptil 800 personer. Baugen og akterspeilet er laget av stål fra ruinene etter tvillingtårnene i World Trade Center.

03:00(03:30)

> Auction Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Ton og Allen blir overkjørt av sin argeste konkurrent CJ, men skjebnens lune gjør at de ikke blir helt akterutseilt. Samtidig finner de en geigerteller. Gone in 20 Seconds. Ton og Allen blir overkjørt av sin argeste konkurrent CJ, men skjebnens lune gjør at de ikke blir helt akterutseilt. Samtidig finner de en geigerteller.

03:30(03:55)

> Auction Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Ton og Allen må fatte en stor avgjørelse samtidig som de møter Carolyn på en auksjon i Covina. Senere må gjengen bestemme seg for hva som skal skje med butikken. To Pawn or Not to Pawn. Ton og Allen må fatte en stor avgjørelse samtidig som de møter Carolyn på en auksjon i Covina. Senere må gjengen bestemme seg for hva som skal skje med butikken.

03:55(04:20)

> Auction Hunters

Amerikansk realityserie fra 2011. Allen og Ton finner arbeidsredskapene til en graver, dykkerutstyr og et haibur på en auksjon i Oxnard, California. Men kan de tjene penger på gjenstandene?. De gravende døde. Allen og Ton finner arbeidsredskapene til en graver, dykkerutstyr og et haibur på en auksjon i Oxnard, California. Men kan de tjene penger på gjenstandene?

04:20(04:45)

> Auction Hunters

Amerikansk realityserie fra 2011. På en auksjon i Ventura County finner Allen en gammel koffert og enkelte gjenstander med potensial blant en mengde kontormøbler. Men vil kjøpet lønne seg?. High Flying Ton. På en auksjon i Ventura County finner Allen en gammel koffert og enkelte gjenstander med potensial blant en mengde kontormøbler. Men vil kjøpet lønne seg?

04:45(05:35)

> Impossible Engineering

Britisk dokumentarserie fra 2015. Vi ser nærmere på tilsynelatende umulig ingeniørkunst, fra enorme kontainerskip til jumbo jets, og forteller historiene til de eksepsjonelle ingeniørene som gjorde det hele mulig. World's Most Powerful Dam. Vi ser nærmere på tilsynelatende umulig ingeniørkunst, fra enorme kontainerskip til jumbo jets, og forteller historiene til de eksepsjonelle ingeniørene som gjorde det hele mulig.

05:35(06:00)

> How It's Made

Kanadisk dokumentarserie fra 2014. Vi legger flere hverdagsgjenstander under lupen og ser hvordan papirparaplyer, kull, flyseter og urner lages. Papirparaplyer, kull, flyseter, urner. Vi legger flere hverdagsgjenstander under lupen og ser hvordan papirparaplyer, kull, flyseter og urner lages.