Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:30(06:55)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2019. David Bromstad hjelper en dobbeltvinner å se etter et townhouse i nærheten av datterens familie. Delaware Dream Home. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

06:55(07:20)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2019. En profesjonell pokerspiller er klar for å satse på et digert familiehjem i Philadelphia. Make Me a Millionaire. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

07:20(07:45)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2019. David Bromstad hjelper lotterivinnere fra Florida med å velge mellom en leilighet og en enebolig med basseng. Virginia Beach Forever. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

07:45(07:50)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2019. David Bromstad kommer tilbake for å hjelpe tidligere klienter med en hytte i Massachusetts. Newlywed Millionaires. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

07:50(08:00)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2019. David hjelper en storvinner med å finne det perfekte strandhuset på Outer Banks i North Carolina. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

08:00(08:05)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Amanda Sisse bor på et enkelt rom og håper hun rekker å flytte før hun føder. Camilla Sofia har fått et godt forhold til moren sin, men sånn har det ikke alltid vært.

08:05(08:30)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2019. David hjelper en storvinner med å finne det perfekte strandhuset på Outer Banks i North Carolina. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

08:30(08:55)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2019. David Bromstad hjelper et par å finne drømmehjemmet i en rolig del av Vegas etter at de fikk en storgevinst. David Bromstad hjelper lotterivinnere med å finne drømmehjemmet.

08:55(09:20)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Amanda Sisse bor på et enkelt rom og håper hun rekker å flytte før hun føder. Camilla Sofia har fått et godt forhold til moren sin, men sånn har det ikke alltid vært.

09:20(09:45)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Kommunen skal avgjøre om Hannahs ett år gamle datter skal omplasseres. Malou Stella er kastet ut av handelsskolen og har startet på en ny utdannelse. Og Natasja Nikitas sønn er utskrevet fra sykehuset, så nå blir det fest.

09:45(10:35)

> Oppussing i hjembyen

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Erin og Ben Napier elsker den lille hjembyen sin i Mississippi, spesielt de historiske husene. Porch Dreams. Erin og Ben Napier elsker den lille hjembyen sin i Mississippi, spesielt de historiske husene. Ved hjelp av gamle tekstiler og materialer de finner, beholder de karakteren til de klassiske hjemmene, men gir dem en moderne oppdatering til en overkommelig pris.

10:35(11:25)

> Oppussing i hjembyen

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Erin og Ben Napier elsker den lille hjembyen sin i Mississippi, spesielt de historiske husene. So Long Loft, Hello Home. Erin og Ben Napier elsker den lille hjembyen sin i Mississippi, spesielt de historiske husene. Ved hjelp av gamle tekstiler og materialer de finner, beholder de karakteren til de klassiske hjemmene, men gir dem en moderne oppdatering til en overkommelig pris.

11:25(12:15)

> Oppussing i hjembyen

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Erin og Ben Napier elsker den lille hjembyen sin i Mississippi, spesielt de historiske husene. Small Town Life for a Growing Family. Erin og Ben Napier elsker den lille hjembyen sin i Mississippi, spesielt de historiske husene. Ved hjelp av gamle tekstiler og materialer de finner, beholder de karakteren til de klassiske hjemmene, men gir dem en moderne oppdatering til en overkommelig pris.

12:15(13:15)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilsserie. Tobarnsmoren Therese kjøpte et rekkehus der ingenting var gjort siden 1974. Planen var å pusse opp rom for rom, men byggingen går i sneglefart, og etter hvert har hun oppdaget en lukt som setter seg i klær og alt. Therese. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp.

13:15(14:15)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk realityserie. Anders besøker Joakim og broren Patrik med samboer Linda og deres to barn. De bor sammen i et hus de kjøpte i 2002 og som i dag virker umulig å restaurere. Joakim, Patrik og Linda. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp.

14:15(15:15)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk realityserie. Anders besøker Linda og Dennis som bor med fire barn i et tidligere sommerhus i Tungelsta. Linda flyttet på landet for å kunne ha hester, men måtte selge dem for å få råd til å bygge ut. Linda og Dennis. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp.

15:15(16:10)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2017. My hadde langt framskreden kreft og en propp i lungen krevde hennes liv. Jon er alene igjen med barna, og har sluttet i jobben for å kunne passe den eldste datteren, som er blind. My og Jon. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

16:10(17:05)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2017. Sofia, Johnnie og Mattias drar på gjenvisitt til noen av familiene for å se hvordan de har det og hvordan englenes hjelp har forandret livene deres. Gjenvisitt. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:05(18:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Livet så lyst ut for Maximilian. Han hadde blitt rusfri og hadde tatt tak i studiene sine. Dødsbudskapet kom som et sjokk. Max var snekker og skulle gjøre om husets øverste etasje til tenåringsrom for lillesøsteren. Maximilians familie. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

18:00(19:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Maries mann Rickard dør plutselig på grunn av sprekt hovedpulsåre. Marie og de to små barna bor i en trekkfull gammel gård som de nylig begynte å totalrenovere. Marie og barna. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

19:00(20:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. I 2015 fikk Elin og Nicklas datteren Allie. Men Allie fikk leukemi samtidig som de kjøpte huset i Häggeby, som de skal pusse opp. I 2017 ble Nicklas rammet av hjertestopp. Elin og Nicklas. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

20:00(21:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Sofia, Johnnie og Mattias drar tilbake til tre familier fra tidligere sesonger. De besøker blant andre Camilla og Andreas i Väsby som mistet begge tvillingdøtrene i en aggressiv sykdom. Gjenbesøk. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

21:00(22:55)

> Falling for You

Amerikansk romantisk film fra 2018. Radiovert Lacey er programleder for en ungkarsbakekonkurranse for å samle inn penger for å redde radiostasjonen. Når en av ungkarene trekker seg, overtaler hun forretningsmannen Zac til å steppe inn.

22:55(00:45)

> Maleficent

Amerikansk-britisk eventyrfilm fra 2014. Drevet av hevnlyst og et sterkt ønske om å beskytte skogene som hun hersker over, kaster Maleficent en forbannelse over menneskekongens nyfødte datter, Aurora. Under oppveksten dras Aurora mellom skogsriket hun har blitt så glad i og menneskeriket der hun hører hjemme. Maleficent oppdager at Aurora kan være nøkkelen til fred i landet, og tvinges til å iverksette drastiske tiltak som vil forandre begge verdenene for alltid.

00:45(01:35)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. I 1969 krevde raseopptøyer to liv i York i Pennsylvania – en afro-amerikansk tobarnsmor og en ung, hvit politikonstabel. Murder On Newberry St. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

01:35(02:30)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. I 1998 blir en flink Philadelphia-student funnet drept i senga. Jakten på morderen tvinger politiet til å se på en rekke uløste saker, og sette byen på hodet. Blir gjerningspersonen tatt, eller vil han slå til igjen?. Terror in Philadelphia. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

02:30(03:20)

> Livsfarlige forhold

Amerrikansk dokumentarserie fra 2013. Racingentusiastene Mark og Janet Howard virker lykkelige, helt til den unge sjåføren Derek Ofenham kommer inn i bildet. Det som starter som en flørt ender i dødelig begjær. Driven by Desire.

03:20(04:10)

> Der ondskapen bor

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Wallace Jeffs blir oppdratt til å tro at halvbroren, Warren, skal føre familien til frelse. My Brother, The Devil. Hva om den personen som står deg nærmest er en djevel i forkledning? Vi får høre historiene til mennesker som har bodd med en morder.

04:10(04:35)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. Etter å ha bodd i Amsterdam i et år, flytter et par fra Vestkysten dit for å stifte familie. Closet Space and Kids in Amsterdam.

04:35(05:00)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. Et par i eiendomsbransjen bytter ut Charleston i South Carolina med utsikt i Sayulita i Mexico. High Standards in Sayulita.

05:00(05:25)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. En kvinne fra Connecticut vurderer å bygge et feriehjem i Brasil. To Buy or Build in Brazil.