Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:50)

> Kakekrigen

Norsk realityserie fra 2015. Deltakerne får en utfordring de ikke har fått vite om på forhånd. Dommer Monica har forberedt en oppskrift på sitronkake med blåbærglasur, og deltakerne må selv smake seg frem til hvor mye sitron de skal tilsette. Deltakerne får en utfordring de ikke har fått vite om på forhånd. Dommer Monica har forberedt en oppskrift på sitronkake med blåbærglasur, og deltakerne må selv smake seg frem til hvor mye sitron de skal tilsette. Dagens dårligste må forlate Kakekrigen, mens den beste får med seg et gult lederforkle inn i morgendagens konkurranse.

06:50(07:40)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Bianca er lei av familiens viltvoksende hage. Pernilla drar på helgetur med venninnene til Køvenhavn. Familiens sofa ligger ute til salgs og Bianca vurderer å flytte hjemmefra, noe som kommer som et sjokk på mamma Pernilla. Bianca funderar på att lämna boet. Bianca er lei av familiens viltvoksende hage. Pernilla drar på helgetur med venninnene til Køvenhavn. Familiens sofa ligger ute til salgs og Bianca vurderer å flytte hjemmefra, noe som kommer som et sjokk på mamma Pernilla.

07:40(08:30)

> Fiks det - selg det

Kanadisk livsstilsserie fra 2016. Kortney utarbeider en plan for å forvandle en ny bygning på den siste eiendommen de kjøpte, mens Dave gjør alt han kan for å nedskalere størrelsen på prosjektet. Two's a Crowd. Kortney utarbeider en plan for å forvandle en ny bygning på den siste eiendommen de kjøpte, mens Dave gjør alt han kan for å nedskalere størrelsen på prosjektet.

08:30(09:25)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. Problemer med barnas sengetid forstyrrer foreldrenes liv og fører til for lite søvn for alle i familien. Nanny Jo Frost kommer med nyttige råd. No Sleep For The Weary. Problemer med barnas sengetid forstyrrer foreldrenes liv og fører til for lite søvn for alle i familien. Nanny Jo Frost kommer med nyttige råd.

09:25(10:20)

> Kakekrigen

Norsk realityserie fra 2015. Dagens fire konkurrenter skal i dag lage kake uten bruk av ovn. I tillegg blir det dommertips med Monica, som viser noe superenkelt og godt man kan lage uten å bruke ovnen. Dagens fire konkurrenter skal i dag lage kake uten bruk av ovn. I tillegg blir det dommertips med Monica, som viser noe superenkelt og godt man kan lage uten å bruke ovnen. Dagens beste baker blir belønnet med gult lederforkle, og den heldige kan benytte seg av Fridtjofs hjelp i morgendagens ukesfinale. Den dårligste i dag må forlate Kakekrigen.

10:20(10:50)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. Marthe H skal på sin første sexy fotoshoot etter fødselen og er mer enn spent på hvordan dette skal gå – det er nemlig ikke bare bra at puppene er blitt større. Melkesprengte pupper. Marthe H skal på sin første sexy fotoshoot etter fødselen og er mer enn spent på hvordan dette skal gå – det er nemlig ikke bare bra at puppene er blitt større. Samtidig kommer Lillians fødsel omsider i gang, og Marthe J tar med seg sønnen William og en venninne på skogstur.

10:50(11:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2015. Patti hjelper Larry Birkhead, far til Anna Nicole Smiths datter, Dannielynn. 41 år gamle Larry er søt, men sjenert og ukomfortabel i rampelyset. Larry Birkhead & Melyssa Ford. Patti hjelper Larry Birkhead, far til Anna Nicole Smiths datter, Dannielynn. 41 år gamle Larry er søt, men sjenert og ukomfortabel i rampelyset. Han har ikke datet det siste tiåret, men nå som datteren er åtte år, forteller hun faren at det er på tide for ham å finne seg en kjæreste.

11:50(12:50)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. De var nyforelskede huseiere med storslagne fremtidsplaner. Men livet ble ikke som forventet for trebarnsmamma Eva og kjæresten Anders. Eva og Anders. De var nyforelskede huseiere med storslagne fremtidsplaner. Men livet ble ikke som forventet for trebarnsmamma Eva og kjæresten Anders. Eva begynte å føle seg dårlig, og det viste seg snart at hun hadde fått den uhelbredelige sykdommen MS. Når Sofia og hennes håndverker-engler dukker opp, står hjemmet deres på hodet. Hva kan englene foreta seg for at paret ikke skal bli nedtrykte av sykdom, men snarere gå en lykkelig fremtid i møte?

12:50(13:50)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Anneli bor sammen med sine to tenåringsdøtre Sandra og Jennifer. Hun begynte å pusse opp huset sammen med samboeren Kent våren 2012, men Kent døde av hjerteinnfarkt hjemme i huset. Anneli. Anneli bor sammen med sine to tenåringsdøtre Sandra og Jennifer. Hun begynte å pusse opp huset sammen med samboeren Kent våren 2012, men Kent døde av hjerteinnfarkt hjemme i huset. Samme år mistet Anneli en nær venn og mistet all motivasjon for å fortsette arbeidet med huset. Anders og teamet kommer for å hjelpe henne.

13:50(14:45)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Bianca er lei av familiens viltvoksende hage. Pernilla drar på helgetur med venninnene til Køvenhavn. Familiens sofa ligger ute til salgs og Bianca vurderer å flytte hjemmefra, noe som kommer som et sjokk på mamma Pernilla. Bianca funderar på att lämna boet. Bianca er lei av familiens viltvoksende hage. Pernilla drar på helgetur med venninnene til Køvenhavn. Familiens sofa ligger ute til salgs og Bianca vurderer å flytte hjemmefra, noe som kommer som et sjokk på mamma Pernilla.

14:45(15:45)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2014. Mohamed håper han tar det rette valget med Danielle. Cassia konfronterer Jasons bror når hun møter familien hans for første gang. Bretts mor snakker med Brett om Daya dagen før bryllupet. Red Flag. Mohamed håper han tar det rette valget med Danielle. Cassia konfronterer Jasons bror når hun møter familien hans for første gang. Bretts mor snakker med Brett om Daya dagen før bryllupet.

15:45(16:40)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. Da taket i Ingegärds leiligheten falt ned, raste hele tilværelsen sammen. Fra å være en pigg og glad mamma og mormor, mistet hun livslysten. Ingegärd. Da taket i Ingegärds leiligheten falt ned, raste hele tilværelsen sammen. Fra å være en pigg og glad mamma og mormor, mistet hun livslysten. Verken borettslaget eller forsikringsselskapet påtok seg ansvar, og i mer enn to år har Ingegärd vært tvunget til å bo i koffert. Døtrene Cicci og Anna har gjort alt de har kunnet for å hjelpe moren, men uten resultat. Så kommer Sofia og hennes engler på banen...

16:40(17:40)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Andres bor med samboeren Birgitta og sønnen Valter. For sju år siden startet Andres et renoveringsprosjekt av huset og begynte å rive ned alt før han ikke orket mer. Andres og Birgitta. Andres bor med samboeren Birgitta og sønnen Valter. For sju år siden startet Andres et renoveringsprosjekt av huset og begynte å rive ned alt før han ikke orket mer. Datteren Linda orket ikke mer og har flyttet ut og Valter vurderer å flytte til moren. Likevel har Andres problemer med å finne motivasjon og trives best med å gå rundt i den velstelte hagen og lukte på blomstene.

17:40(18:40)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Pernilla har fullt opp på alle kanter. Konsert i Gøteborg, musikalpremiere i Stockholm og butikkmingling i butikken sin. Bianka passer hjemmet på Lidingö og lærer Theo alt om blomstene og biene. Blommor och bin. Pernilla har fullt opp på alle kanter. Konsert i Gøteborg, musikalpremiere i Stockholm og butikkmingling i butikken sin. Bianka passer hjemmet på Lidingö og lærer Theo alt om blomstene og biene.

18:40(19:15)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Monica og Rachel leier inn en stripper til Phoebes utdrikningslag. Men stripperen er absolutt ikke som de hadde sett for seg. The One Where the Stripper Cries. Monica og Rachel leier inn en stripper til Phoebes utdrikningslag. Men stripperen er absolutt ikke som de hadde sett for seg.

19:15(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Phoebe og Mike gifter seg, og Chandler og Ross konkurrerer om en plass i bryllupet. The One with Pheobe's Wedding. Phoebe og Mike gifter seg, og Chandler og Ross konkurrerer om en plass i bryllupet.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Phoebe prøver å lære Joey å snakke fransk, noe som viser seg å ikke være så lett. I mellomtiden får Rachels far et hjerteinfarkt. The One Where Joey Speaks French. Phoebe prøver å lære Joey å snakke fransk, noe som viser seg å ikke være så lett. I mellomtiden får Rachels far et hjerteinfarkt.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I Drammen bor John Willy og Anita, som har pusset opp kontinuerlig siden 1998. Med små barn i huset innså de allerede da at de hadde tatt på seg for mye. Resultatet er at de to yngste barna har bodd i oppussing hele livet. Ep 423 Anita og John Willy, Drammen. I Drammen bor John Willy og Anita, som har pusset opp kontinuerlig siden 1998. Med små barn i huset innså de allerede da at de hadde tatt på seg for mye. Resultatet er at de to yngste barna har bodd i oppussing hele livet. Familien var nesten i mål da en serie med vannlekkasjer sørget for at de var tilbake på start. Nå mangler Anita og John Willy soverom, og det samme gjelder sønnen Oliver. De har innredet et provisorisk rom i stuen hvor alle tre sover, og slik har situasjonen vært i tre år. Etter alle vannskadene har de nå gitt helt opp, og selv om rørene som forårsaket skadene er fikset, har pågangsmotet og lysten forsvunnet helt.

21:30(22:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie fra 2018. Silje fra Stavanger ble alenemor for firlinger i 2009. Det råder et salig kaos i det lille rekkehuset deres, som er preget av dårlige løsninger og manglende oppbevaring. Silje fra Stavanger. Silje fra Stavanger ble alenemor for firlinger i 2009. Det råder et salig kaos i det lille rekkehuset deres, som er preget av dårlige løsninger og manglende oppbevaring. Det er bare to soverom i huset, og Silje drømmer om å gi barna nye soverom til ti-årsdagen deres. Sinnasnekker'n får en vanskelig oppgave når han skal lage fem soverom i et lite rekkehus som bare er fire meter bredt. Men han vil gjøre alt for at firlingene endelig skal få hvert sitt soverom.

22:30(23:30)

> Herlige hjem

Norsk livsstilsserie. Jorunn og Jean Emile har skapt sitt eget univers fullt av teatereffekter, antikviteter og gamle tekstiler. Hjemmet har en klassisk fransk aura over seg både i valg av kunst, materialer og møbler. Tilbake til røttene. Jorunn og Jean Emile har skapt sitt eget univers fullt av teatereffekter, antikviteter og gamle tekstiler. Hjemmet har en klassisk fransk aura over seg både i valg av kunst, materialer og møbler. «Maskulint med ekte materialer», beskriver stylist Rune Aas Strandvik og samboer Kristian sin interiørstil. Rune tok over barndomshjemmet sitt fra foreldrene og forandret stilen fra hvitt og lyst til røft og stramt.

23:30(00:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Chandler og Monica drar for å se på sitt nye hus, og Phoebe endrer navnet sitt til Princess Consuela Bananahammock. The One with Princess Consuela. Chandler og Monica drar for å se på sitt nye hus, og Phoebe endrer navnet sitt til Princess Consuela Bananahammock.

00:00(00:35)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Phoebe prøver å skjule at Joeys agent Estelle er død, og Ross prøver å få Rachel ansatt hos Ralph Lauren igjen. The One Where Estelle Dies. Phoebe prøver å skjule at Joeys agent Estelle er død, og Ross prøver å få Rachel ansatt hos Ralph Lauren igjen. Monica og Chandler forsøker å få Janice til å trekke tilbake tilbudet sitt når de finner ut at hun byr på nabohuset.

00:35(01:05)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Gjengen holder avskjedsfest for Rachel. Hun sier farvel til alle vennene sine, untatt Ross, som føler at Rachel ikke bryr seg om ham. The One with Rachel's Going Away Party. Gjengen holder avskjedsfest for Rachel. Hun sier farvel til alle vennene sine, untatt Ross, som føler at Rachel ikke bryr seg om ham.

01:05(02:05)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2014. To sigøynerkjærester planlegger bryllup på tross av mødrenes misnøye. Men vreden sprer seg til andre familiemedlemmer. Kan konflikten noen gang legges død? En tidligere dømt sigøynermor prøver å legge fortiden bak seg. Nukkie and Pookie (Finally) Say I Do. To sigøynerkjærester planlegger bryllup på tross av mødrenes misnøye. Men vreden sprer seg til andre familiemedlemmer. Kan konflikten noen gang legges død? En tidligere dømt sigøynermor prøver å legge fortiden bak seg.

02:05(03:05)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2015. Rozonda «Chilli» Thomas, tidligere medlem av jentegruppa TLC bruker mesteparten av tiden sin på sønnen og turneer. Nå som sønnen er 17 år er hun klar for å finne kjærligheten og ber Patti om hjelp. Chilli & Jeff Ogden. Rozonda «Chilli» Thomas, tidligere medlem av jentegruppa TLC bruker mesteparten av tiden sin på sønnen og turneer. Nå som sønnen er 17 år er hun klar for å finne kjærligheten og ber Patti om hjelp.

03:05(03:50)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. Problemer med barnas sengetid forstyrrer foreldrenes liv og fører til for lite søvn for alle i familien. Nanny Jo Frost kommer med nyttige råd. No Sleep For The Weary. Problemer med barnas sengetid forstyrrer foreldrenes liv og fører til for lite søvn for alle i familien. Nanny Jo Frost kommer med nyttige råd.

03:50(04:40)

> Fiks det - selg det

Kanadisk livsstilsserie fra 2016. Kortney utarbeider en plan for å forvandle en ny bygning på den siste eiendommen de kjøpte, mens Dave gjør alt han kan for å nedskalere størrelsen på prosjektet. Two's a Crowd. Kortney utarbeider en plan for å forvandle en ny bygning på den siste eiendommen de kjøpte, mens Dave gjør alt han kan for å nedskalere størrelsen på prosjektet.

04:40(05:30)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2014. Mohamed håper han tar det rette valget med Danielle. Cassia konfronterer Jasons bror når hun møter familien hans for første gang. Bretts mor snakker med Brett om Daya dagen før bryllupet. Red Flag. Mohamed håper han tar det rette valget med Danielle. Cassia konfronterer Jasons bror når hun møter familien hans for første gang. Bretts mor snakker med Brett om Daya dagen før bryllupet.

05:30(06:00)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. Lillian (19) på Stange er gravid på overtid og bestemmer seg for å prøve noen kjerringråd for å sette fødselen i gang, mens det i Mandal er tid for bursdagsfeiring og Marthe H (20) briljerer på kjøkkenet. Akkurat som mammas. Lillian (19) på Stange er gravid på overtid og bestemmer seg for å prøve noen kjerringråd for å sette fødselen i gang, mens det i Mandal er tid for bursdagsfeiring og Marthe H (20) briljerer på kjøkkenet. Marthe J (21) er i full gang med lærerstudiene og i dag er det eksamen, noe Marthe føler seg sånn passe forberedt til.