Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:25)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Bill har ryggproblemer.

06:25(06:55)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Familien drar på stranda i Galveston, Texas, bort fra alle elektroniske dingser.

06:55(07:20)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Familien drar tilbake til stranda.

07:20(08:15)

> Hundehviskeren

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Den kjente kattehviskeren Suzie Dove Miles bestemte seg for å anskaffe en dobermann til fordi hun hadde hatt en tidligere. Da hun fikk høre om en engstelig dobbermanblanding på et hundeomplasseringssenter, var hun nøye med å sjekke ut hvor kattevennlig den var før hun adopterte den. Men da hun tok hunden med hjem, fant Suzie ut at engstelig var en sterk underdrivelse. Nå trenger hun Cesars ekspertise for å få dobermannen til å bli en virkelig hund igjen.

08:15(09:10)

> 24 timer på legevakten

Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia.

09:10(10:05)

> 24 timer på legevakten

Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia.

10:05(10:35)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: Vi blir kjent med Sandra (20) fra Fevik, som er alenemor til datteren Eline på halvannet år. Det er viktig for Sandra å være en opplagt mor med overskudd, og at datteren kan forholde seg til faste rutiner i hverdagen. Michelle G. og bestevenninnen tar med seg Lilly og reiser på chartertur til Syden, mens Eivor er med søsteren på shopping.

10:35(11:05)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: I Fredrikstad møter vi frisørlærlingen Stine Elise (20). Hun er samboer med kjæresten Pål Kristian, og sammen har de sønnen Dennis på ett år. Sandra er i Vrådal med en venninne og står på snowboard for første gang siden Eline ble født. Michelle og venninnen Elin sjekker utelivet på Gran Canaria.

11:05(12:10)

> Hundehviskeren

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Andrew og Danielle Anderson bestemte seg tidlig for at de ønsket seg to hunder. De gjorde research og landet på to mops-hunder, Madison og Catalina. Alt var perfekt. Men etter hvert har hundene blitt mer og mer agressive. Ekteparet vet ikke hva de skal gjøre, ingenting får hundene til å høre. Vil Cesar klare å dempe de kranglete hundene?

12:10(13:30)

> Ungkaren Australia

Australsk realityserie. I denne del: Blake henter en av jentene i et sjøfly for en romantisk aften ved stranden, og på gruppedaten blir det dårlig stemning og en av jentene forlater alle oppløst i tårer.

13:30(14:25)

> Gossip Girl

Amerikansk dramaserie. Blant New Yorks unge elite har alle det til felles at de leser bloggen til den allvitende Gossip Girl, som vet alt som er å vite om alle det er verdt å vite noe om. I denne del: Blair kommer nølende tilbake på skolen, med støtte fra sin beste venninne, Serena. Samtidig sliter Serena med å tilpasse seg sine nye boforhold med sin fremtidige stebror, Chuck.

14:25(15:25)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. I denne del: Konkurransen blir heftig når både Marc og Betty søker seg til et kurs for unge redaktører. Det kan være deres sjanse til å komme seg videre fra tilværelsen som assistenter. Det er derimot kun plass til én av dem... Samtidig får Justin en ny og overraskende venn, Daniel innser at han er tiltrukket av Molly, og Wilhelmina gjør sitt beste for å tiltrekke seg oppmerksomheten til Connor.

15:25(16:25)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2016. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: Andreas får den sjokkerende beskjeden om at han har svulst i ryggen og blir lenket til rullestol. Det nye huset er absolutt ikke handikaptilpasset og Olivia må hjelpe Andreas med nesten alt. Nå får de hjelp av Sofias engler.

16:25(17:25)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens.

17:25(18:25)

> Barneavdelingen

Norsk dokumentarserie. Serien følger pasienter, foreldre og ansatte gjennom motgang, medgang, sorg og glede på Oslo universitetssykehus. I denne del: Ni måneder gamle Magnus er født uten hørsel. Nå skal han få satt inn implantater som vil gjøre det mulig å oppfatte lyd, og for første gang høre foreldrenes stemme. 17 år gamle Siv-Anne er sterkt rammet av cerebral parase, hun kommuniserer via en databasert maskin. 14 år gamle Martin fikk brudd i underarmen, og skal ta ut to metallstenger.

18:25(19:25)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilsserie. I denne del: Drømmehuset på landet ble til en brakke. Elisbet og Magnus bor med sine tre barn på Arholma i Stockholms skjærgård. De kjøpte huset sammen for å bygge drømmehuset sitt. Men oppussingen har gått langsomt og nå brakka de bør begynt å mugne.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Etter at Mr. Heckles dør og etterlater alle eiendelene sine til Monica og Rachel, oppdager Chandler skremmende likheter mellom den avdøde eksentrikeren og sitt eget liv. Ross og Phoebe diskuterer evolusjonsteorien.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Alle blir overrasket av at Phoebe giftet seg med en homofil kanadisk isdanser for å hjelpe ham med oppholdstillatelse. Ross forteller Rachel at han og Julie ikke har fullbyrdet forholdet ennå.

20:30(21:30)

> Barneavdelingen

Norsk dokumentarserie. Serien følger pasienter, foreldre og ansatte gjennom motgang, medgang, sorg og glede på Oslo universitetssykehus. I denne del: 16 år gamle Nora har opptil 40 epileptiske anfall hver dag. Nå skal hun få operert inn en vagusstimulator i brystet, noe som forhåpentligvis vil redusere anfallene til et minimum. Elleve måneder gamle Ingvill er født fire måneder for tidlig, og tolv år gamle Metin er født med den sjeldne blødersykdommen Hemofili A.

21:30(22:30)

> Insider FEM

Norsk dokumentarserie fra 2015. Insider FEM er en dokumentarserie som belyser norske miljøer i inn- og utland der unge mennesker lever uvanlige liv. I denne del: Det blåser en skandinavisk bølge over den amerikanske filmbransjen og mange unge nordmenn velger å reise fra familie og venner i Norge i jakten på å oppfylle drømmene sine i Hollywood. Men livet i Los Angeles er langt fra så glamorøst som mange håper, og sjansene for å lykkes er små. Vi møter Petter, Christine og Liz i LA for å få et glimt inn i kulissene og se deres hverdag på godt og vondt.

22:30(23:30)

> Living With Quads

Britisk dokumentar fra 2016. Det er alltid en omveltning å få barn, men når man får fire på én gang, blir livet aldri det samme igjen. Fire familier med firlinger i forskjellig alder, fra babyer til tiåringer, forteller om gleder, sorger og ofre de måtte gjøre etter at familien plutselig økte med fire.

23:30(00:30)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens.

00:30(01:30)

> Forsvunnet

Amerikansk dokumentarserie fra 2011. I denne del: Lily Aramburo forlot forlovedens hus med to strikk og forsvant. Familien hennes vet at hun ikke ville forlatt sin nyfødte sønn frivillig, så hva kan ha skjedd med henne?

01:30(02:30)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2016. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: Hempa får blodforgiftning og må amputere begge bena, underarmer og nese. Hjemmet er ikke handikaptilpasset og Sofias engler kommer til unnsetning.

02:30(03:40)

> Ungkaren Australia

Australsk realityserie. I denne del: Blake henter en av jentene i et sjøfly for en romantisk aften ved stranden, og på gruppedaten blir det dårlig stemning og en av jentene forlater alle oppløst i tårer.

03:40(04:30)

> Mistet kilo og kjæreste

Britisk dokumentar. I et samfunn som er besatt av det å være slank, er det nesten tatt for gitt at slanking vil føre til bedre helse, noen ganger rikdom og definitivt lykke. Dette programmet spør om dette er en stor fet løgn. Det viser seg at vektreduksjon er ikke noen garanti for lykke. For noen betyr den nye kroppen mer selvtillit og et mer spennende liv med en ny partner. For andre fører den til at mer komplekse problemer kommer til overflaten.

04:30(05:20)

> Storbritannias adoptivbarn

Britisk dokumentarserie fra 2014. Antall barn som trenger beskyttelse i Storbritannia er rekordhøyt. Både sosialarbeidere, fosterforeldre, biologiske foreldre og adoptivforeldre må ta vanskelige avgjørelser om fremtiden til noen av Storbritannias mest sårbare barn. I denne del: Vi følger sosialarbeiderne Annette og Jackie mens de leter etter adoptivforeldre til en to år gammel gutt og en tre og sju år gammel bror og søster. Med de ekstra utfordringene som følger med å plassere litt eldre barn, søsken og et barn med mulige helsemessige utfordringer, har de en utfordrende oppgave foran seg.

05:20(06:00)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Familien drar på stranda i Galveston, Texas, bort fra alle elektroniske dingser.