Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:50)

> Long Island Medium

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Synske Theresa Caputo prøver å balansere familieliv og jobb – som er å se inn i kundenes tidligere liv. I Now Pronounce You.

06:50(07:15)

> Unge mødre Danmark

Dansk realityserie. Christina er lei av å passe tvillingene alene og oppsøker mannen sin på kasernen. 17 år gamle Inge vil gjerne vise sin stemor at hun kan ta seg av datteren sin selv, men det er ikke så lett. Vi møter kvinner som har blitt gravide i ung alder og følger dem gjennom hverdagens sorger og gleder.

07:15(07:40)

> Unge mødre Danmark

Dansk realityserie. Katharina har endelig funnet kjærligheten etter flere år som alenemor. 16 år gamle Hannah kommer utmattet hjem med sin nyfødte datter, og hos Inge er det problemer i familien, så hun vil gjerne flytte hjemmefra med datteren. Vi møter kvinner som har blitt gravide i ung alder og følger dem gjennom hverdagens sorger og gleder.

07:40(08:05)

> Jon & Kate Plus 8

Amerikansk realityserie fra 2008. Etter flere dager på reisefot ankommer familien Gosselin til Hawaii. Her lærer de mye om øyas kultur - blant annet binding av blomsterkranser, timer i huladans og matlaging. Leis & Luaus, pt. 2. Vi følger hverdagen til ekteparet Jon og Kate og deres åtte barn.

08:05(08:35)

> Jon & Kate Plus 8

Amerikansk realityserie fra 2008. Med sitt unike liv som foreldre til åtte beviser Jon og Kate at de er mer forpliktet overfor hverandre enn noensinne. For Better or Worse, pt. 1. Vi følger hverdagen til ekteparet Jon og Kate og deres åtte barn.

08:35(09:00)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Meat Madness.

09:00(09:30)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Global Traditions.

09:30(09:55)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Multitaskers.

09:55(10:25)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Family Matters.

10:25(11:25)

> Mesterkokken

Amerikansk realityserie fra 2016. Tidligere vinnere og konkurrenter i serien «Verste kokker i Amerika» ankommer kjøkkenet for å bevise ferdighetene sine. Worst Cooks Challenge.

11:25(11:55)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2015. Garrath og Verity forlater glitter og glamour i Dubai for å følge drømmen i Sri Lankas surfeparadis. Galle City vs. Midigama Surf in Sri Lanka.

11:55(12:25)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2015. Jeff og Laura fra Atlanta leter etter et feriehus i San Muguel de Allende i Mexico. 'Mexican over Modern' Style Showdown in San Miguel de Allende.

12:25(12:55)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Interiørekspert, David Bromstad, tar med seg et par nybakte millionærer på en jakt etter deres drømmehjem i den ultimate beliggenheten i Hamptons. Hamptons Dream Home.

12:55(13:25)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Å vinne 5 millioner dollar åpner dørene for mer enn et drømmehjem, det åpner også dørene for en ung kvinnes frihet. Downtown Dream Home.

13:25(13:55)

> Ny hage på én dag

Amerikansk livsstilsserie fra 2013. Jason Cameron bruker rustfritt stål for å fikse den stygge hagen til en kunstner. Fixing an Artist's Ugly Landscape. Jason Cameron hjelper folk som vil fornye hagen sin.

13:55(14:25)

> Ny hage på én dag

Amerikansk livsstilsserie fra 2013. Jason Cameron slår seg løs med et kult, men stilig, gjerde og et spesielt sedertregjerde. Jason Cameron's Hog Wild Landscape Design. Jason Cameron hjelper folk som vil fornye hagen sin.

14:25(14:55)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

14:55(15:55)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2014. Russ og Paola flytter inn i sin egen leilighet. Aya møter ekskona og guttene til Louis for første gang. Aziza og Mike når en milepæl i forholdet sitt. Enough is Enough.

15:55(16:25)

> Ambulansen

Norsk realityserie fra 2018. Rosalinn og Petter henter en travel drosjesjåfør med mulig hjerneblødning. Cecilie og Åsmund rykker ut til en gjest på hotell som kaster opp blod. I denne serien følger vi ambulansearbeiderne ved Haukeland Universitetssykehus/Helse Bergen, som har opp mot 60 000 utrykninger i året. Vi har utstyrt ambulansepersonalet og ambulansene med kameraer, slik at alt som filmes er nært og ekte, uten noen forstyrrelser. Vi får bli med fra alarmen går og kommer tett på både hendelsene og menneskene som har som jobb å redde liv og vi viser hvor mye omsorg og tid teller når mennesker havner i akutt nød.

16:25(17:25)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2017. Mirsad drømte om å bygge et hvitt steinhus til kona Senada og sønnene deres. Byggingen startet, men på julaften morgen døde Mirsad av hjerteinfarkt. Mirsad og Senada. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:25(18:25)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2017. Bianca vil skaffe seg en leilighet, og det er kanskje lurt siden det er en del krangling med mamma, Pernilla. Pernilla og Sofia Wistam gjør suksess i Gøteborg med et fullsatt show. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

18:25(18:55)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. New York blir mørkelagt og gjengen må underholde seg selv uten elektrisitet. Ross prøver å fortelle Rachel at han liker henne, og Chandler er innesperret med Jill Godacre. Rachel møter en kjekk fyr kalt Paolo. The One with the Blackout. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Monica og Ross sørger over tapet av bestemoren, mens Chandler sår tvil om sin egen seksualitet. The One Where Nana Dies Twice. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

19:25(20:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Joey blir frontfigur for en kampanje mot kjønnssykdommer, noe som fører til at han ikke lenger har draget på damene. The One Where Underdog Got Away. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

20:00(21:00)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdning. For syv år siden kjøpte Per og Heidi et nytt hus i Sarpsborg. Per har stått for det meste av oppussingen, men en hel del gjenstår fortsatt. Nå har de gitt opp hele prosjektet, noe som fører til krangling og frustrasjon. Per og Heidi. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen.

21:00(21:30)

> Ambulansen

Norsk realityserie fra 2018. En liten gutt på åtte år har slått seg i hodet på vei til skolen, Monica og Maria rykker ut. De følger blodsporene inn til huset for å finne ham. I denne serien følger vi ambulansearbeiderne ved Haukeland Universitetssykehus/Helse Bergen, som har opp mot 60 000 utrykninger i året. Vi har utstyrt ambulansepersonalet og ambulansene med kameraer, slik at alt som filmes er nært og ekte, uten noen forstyrrelser. Vi får bli med fra alarmen går og kommer tett på både hendelsene og menneskene som har som jobb å redde liv og vi viser hvor mye omsorg og tid teller når mennesker havner i akutt nød.

21:30(22:30)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2017. Sofia, Johnnie og Mattias drar på gjenvisitt til noen av familiene for å se hvordan de har det og hvordan englenes hjelp har forandret livene deres. Gjenvisitt. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

22:30(23:30)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2016. Mina og Karen sliter med å holde seg innenfor budsjetet når de slår på stortromma med et gammelt hus de har hatt under oppsikt en stund. Kan de redde den viktorianske skatten?. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

23:30(00:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. New York blir mørkelagt og gjengen må underholde seg selv uten elektrisitet. Ross prøver å fortelle Rachel at han liker henne, og Chandler er innesperret med Jill Godacre. Rachel møter en kjekk fyr kalt Paolo. The One with the Blackout. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

00:00(00:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Monica og Ross sørger over tapet av bestemoren, mens Chandler sår tvil om sin egen seksualitet. The One Where Nana Dies Twice. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

00:30(01:05)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Joey blir frontfigur for en kampanje mot kjønnssykdommer, noe som fører til at han ikke lenger har draget på damene. The One Where Underdog Got Away. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

01:05(02:05)

> Livsfarlige forhold

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Robert Marshall elsker pengene sine og sin elskerinne. Men hvem må betale når kona leier en privatetterforsker til å ta ham på fersken?. Games People Play.

02:05(03:05)

> Min nabo er morder

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkelighete avsløres. Death in Daytona. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkeligheten avsløres.

03:05(03:55)

> Drap i familien

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn. Let's Slay Together.

03:55(04:15)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2015. Garrath og Verity forlater glitter og glamour i Dubai for å følge drømmen i Sri Lankas surfeparadis. Galle City vs. Midigama Surf in Sri Lanka.

04:15(04:40)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Interiørekspert, David Bromstad, tar med seg et par nybakte millionærer på en jakt etter deres drømmehjem i den ultimate beliggenheten i Hamptons. Hamptons Dream Home.

04:40(05:05)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Å vinne 5 millioner dollar åpner dørene for mer enn et drømmehjem, det åpner også dørene for en ung kvinnes frihet. Downtown Dream Home.

05:05(06:00)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2014. Russ og Paola flytter inn i sin egen leilighet. Aya møter ekskona og guttene til Louis for første gang. Aziza og Mike når en milepæl i forholdet sitt. Enough is Enough.