Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:25)

> Verdens morsomste barn

Amerikansk underholdning fra 2015. Barn gjør de merkeligste ting, og rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting.

06:25(07:10)

> 24 timer på legevakten

Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia. I denne del: Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har et av de travleste akuttmottakene i Storbritannia.

07:10(08:05)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. Vi håper alle på en god tilværelse, men iblant er livet blodig urettferdig. Når man har det som verst, kan det meste kjennes umulig. Det er her Sofia Wistam og hennes team kommer inn i bildet som reddende engler. Ved å hjelpe mennesker i vanskeligheter med å pusse opp hjemmene deres, håper de å kunne snu deres situasjon til det bedre. I denne del: Da taket i Ingegärds leiligheten falt ned, raste hele tilværelsen sammen. Fra å være en pigg og glad mamma og mormor, mistet hun livslysten. Verken borettslaget eller forsikringsselskapet påtok seg ansvar, og i mer enn to år har Ingegärd vært tvunget til å bo i koffert. Døtrene Cicci og Anna har gjort alt de har kunnet for å hjelpe moren, men uten resultat. Så kommer Sofia og hennes engler på banen...

08:05(08:55)

> Gossip Girl

Amerikansk dramaserie fra 2012. I denne del: Serena og Dan bestemmer seg for å feire sin første thanksgiving sammen og inviterer sine nærmeste venner, men alle har egne motiver for å delta. Chuck føler seg sviktet av faren og Blair må finne en løsning på problemene hans. Samtidig har Dan skrevet en ny avsløring som kan ødelegge et nært vennskap. Skal han publisere det?

08:55(09:45)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Tre par har nettopp sagt ja til en person de aldri har møtt før. Bryllupet ender med at parene går til brudesuiten for å tilbringe sin aller første natt sammen. 24 timer etter at de møttes for første gang, reiser de avgårde på bryllupsreise.

09:45(10:15)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie fra 2011. I denne del: Hege har oppgradert kjæresten Thomas til samboer, men hvordan synes hun egentlig det er å gå hjemme og vaske, rydde og lage mat til de to guttene sine? Line er bekymret for fremtiden og bestemmer seg for å søke jobb, mens Gunn-Britt tar med seg familien på en velfortjent ferie til Dyreparken i Kristiansand. Hvordan vil Jonas reagere på alle dyrene?

10:15(10:45)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: I en ny sesong av Unge mødre snakker den spirende glamourmodellen Marthe H (20) fra Mandal om hvordan kroppen endret seg under graviditeten. Hos Lillian (19) på Stange er det endelig tid for oppkjøring og vi blir kjent med Marthe J (21) fra Porsgrunn, som i dag har tatt med seg familien til Sommarland i Bø.

10:45(11:45)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2014. Med 90 dagers forlovelsesvisum kommer seks utlendinger til USA for å bo sammen med sine amerikanske forloveder for første gang. Hvert par har 90 dager på å gifte seg før visumet løper ut og kvinnene må vende tilbake til sine hjemland. I denne del: Evelin presser på for å få møte Justins familie. På Yamirs lanseringsfest forteller manageren hans offentligheten om hans privatliv. Mohamed møter Danielles skeptiske sønn. Daya stiller spørsmålstegn ved forlovelsesringen sin. Og vi møter et nytt par, Danny og Amy.

11:45(12:50)

> Ungkaren Sverige

Svensk realityserie. Pär Nilsson (33) er en ambisiøs mann, som etter flere lykkelige år som singel, nå søker etter en kvinne å dele livet med. I denne del: Pär inviterer en heldig kvinne på fjellklatring. Blir det et kyss på toppen av fjellet? Neste morgen kommer Pärs venner, Adii og Frida, for å ha korte møter med alle kvinnene og hjelpe Pär å rydde opp i følelsene sine.

12:50(13:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2010. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens.

13:50(14:50)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: De nygifte har nå kjent hverandre i noen få dager. Kommer romantikken til å utvikle seg på bryllupsreisen - eller ikke?

14:50(15:50)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Rebecca er 40 år og singel. Nå gleder hun seg stort til å bli mamma for første gang. Susanna og Martin venter sitt andre barn. Susanna hater smerte og er fast bestemt på å få smertelindring så fort hun kan. Lene og Nils-Henrik vokste opp sammen, nå venter de sitt første barn. Det blir dramatisk når Lene plutselig får et panikkanfall.

15:50(16:50)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2012. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: Familiefaren Johan ble påkjørt av en bil da han var ute og syklet. Til sammen med kona Annakarin øver han seg på å lære seg å snakke igjen. Sofias engler hjelper Johan, Annakarin og barna og ruste opp og tilpasse huset.

16:50(17:55)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk realityserie. I denne del: Anders besøker Linda og Dennis som bor med fire barn i et tidligere sommerhus i Tungelsta. Linda flyttet på landet for å kunne ha hester, men måtte selge dem for å få råd til å bygge ut. Dennis sover i boden med tre av barna, mens Linda sover på sofaen med minstemann. Paret har ikke delt soverom på tre år, de har ingen dusj og ingen steder å vaske klærne.

17:55(18:55)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Lena og Pål Gunnar var ikke gode venner da de gikk i samme klasse på barneskolen. Men da de to møttes igjen for noen år tilbake var tonen en annen. Lena har et barn fra tidligere forhold og nå venter de to sitt første barn sammen. Men Lena sliter med fødselsangst og ønsker full oppfølging på sykehuset. Kjersti og Bjørn-Magne gikk igjennom en tung fødselsdepresjon etter fødselen av sitt første barn. Nå får de ekstra oppfølging på sykehuset for og forhindre at de skal kjenne på følelsene fra sist gang. Men fødselen trekker ut og Kjersti blir så svært sliten og sliter med motivasjonen. Amanda og Morgan hadde en dramatisk første fødsel og Amanda frykter at de skal oppleve det samme nå med sitt andre barn. Men fødselen går raskt og jordmor Eli støtter Amanda igjennom fødselen.

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joey spleiser Rachel med en annen skuespiller, noe som gjør Ross opprørt. Monica planlegger å sparke en klumsete kokk, mens Phoebe protesterer siden hun planlegger å slå opp med ham.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe blir tiltrukket av tvillingsøsteren Ursulas forlovede (Sean Penn) på Monicas halloweenfest. Ross og Chandler utfordrer hverandre for å se hvem som er tøffest.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica mistenker at hennes nye hushjelp stjeler fra henne. Eric (Sean Penn) har slått opp med Ursula og er klar for å date Phoebe, men klarer ikke å se på henne uten å se Ursula. Ross prøver å skaffe Rachel en leilighet i bygningen sin, men kvinnen som bor der lever fortsatt i beste velgående.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: I Ragnhild og Renatos hus i Bærum vrir skjøteledninger seg på kryss og tvers overalt, og det eneste rommet som har fått en ansiktsløftning er kjøkkenet. Baderommet er i elendig forfatning og er provisorisk teipet med gaffatape. Otto blir sjokkert når han ser det livsfarlige elektriske anlegget, som regelrett slår gnister og er en dødsfelle for både barn, voksne og naboene som bor vegg i vegg. Familien lever i mørket og må bruke lommelykt på det strømløse badet og doen.

21:30(22:30)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2017. I denne del: Lene og Stig venter sitt tredje barn. Den forrige graviditeten til Lene endte i tragedie, og dette svangerskapet har vært preget av frykt og bekymringer. Lillian og Thomas venter sitt første barn, og bonden Thomas er klar for barnefødsel, til tross for at han er mest vant til kalvefødsel. Michell og Gisle må gjennom en lang fødsel med sitt første barn.

22:30(23:35)

> Barnas hemmelige liv

Britisk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Bli med inn i tankene til en fireåring. Hvordan oppstår vennskap mellom fieåringer, hvordan lærer de å dele, å hevde seg og å finne sin plass i en sosial gruppe?

23:35(00:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica har dårlig samvittighet etter å ha nektet Chandler et utdrikningslag, så hun ansetter en stripper som kan opptre for ham, uten å vite at hun er prostituert. Rachels far får vite om graviditeten og planlegger å gjøre det vanskelig for Ross.

00:05(00:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica inviterer en gammel venn fra high school (Brad Pitt) til Thanksgiving, uvitende om at han var med på å starte «We Hate Rachel»-klubben med Ross. Samtidig prøver Joey å spise en hel kalkun på egenhånd, og Chandler og Phoebe later som at de ser på amerikansk fotball for å slippe å hjelpe til på kjøkkenet.

00:35(01:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler blir irritert når Monica kjøper et par dyre og smertefulle støvletter. Phoebe prøver desperat å få tak i konsertbilletter til Sting.

01:10(02:10)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2012. Vi får et innblikk i den mystiske sigøynerkulturen i USA. De arrangerer Amerikas mest fargerike bryllup, med ville og drømmeinspirerte kjoler. I denne del: Bli vitne til hvordan sigøynermannen styrer. Tommy lærer sin ikke-sigøynerkone hennes rolle i sigøynersamfunnet. Mens den stolte sigøynerpappaen Ed må tjene 10 000 dollar ekstra for å betale for datterens fireårsfest.

02:10(03:10)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2010. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens.

03:10(04:05)

> The Affair

Amerikansk dramaserie. Alison er en ung kvinne som jobber som servitør på en populær restaurant i Hamptons og prøver å få orden på livet sitt etter en personlig tragedie. Hennes ektemann Cole sliter med å holde ekteskapet sammen, samtidig som familiens ranch står på konkursens rand. Deres forhold blir enda mer komplisert når Alison innleder et forhold til Noah. Han er en lærer og forfatterspire fra New York som tilbringer sommeren hos sin svigerfamilie på øya. I denne del: Noah tilbringer kvelden sammen med bestevennen Max, og oppdager samtidig en ny side ved Alison. Helen håper å få utbytte av familiens opphold i Montauk. Alison og ektemannen Cole samarbeider for å beskytte Lockhart-familien.

04:05(04:50)

> The 100

Amerikansk sciencefictionserie fra 2014. For 97 år siden la en kjernefysisk katastrofe jordkloden øde. De eneste som overlevde katastrofen, var de 400 beboerne på de 12 internasjonale romstasjonene. Siden har tre generasjoner blitt født i verdensrommet, og befolkningen har økt til tusentalls på «Arken» - de 12 stasjonene som nå er kjedet sammen for å holde befolkningen i live. Livet på Arken er tøft, det er begrenset med ressurser, og befolkningen er strengt kontrollert. Alle brudd på loven blir straffet med døden - så lenge du ikke er under 18 år. I denne del: Murphy vender tilbake til leiren og hevder at han har blitt holdt fanget og torturert. Clarke og Bellamy har svært ulike meninger om hvordan de skal håndtere situasjonen.

04:50(05:35)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie fra 2008. I denne del: Suarezfamilien forsøker å skrape sammen nok penger til å kjøpe huset de leier når huseieren bestemmer seg for å legge det ut for salg. Ignacio deltar til og med i en kokkekonkurranse på TV i håp om å vinne en pen sum. Samtidig må de ansatte i Mode håndtere ettervirkningene av den siste tidens sjokkerende hendelser...

05:35(06:00)

> Verdens morsomste barn

Amerikansk underholdning fra 2015. Barn gjør de merkeligste ting, og rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting.