Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:25)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

06:25(07:10)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor. I denne del: Kamilla sliter for å komme seg ovenpå etter en vanskelig periode der hun ble hasteinnlagt med stress. Louise har begynt å trene for å gå ned noen kilo. Sonny sletter sporene etter Julie i leiligheten, som igjen er en ungkarshybel. Kimmi forebereder seg på å stå på egne ben før hun blir mor.

07:10(08:00)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor. I denne del: Julie har vært lei av kroppen sin etter at hun ble mor til Melia, derfor drar hun på sitt livs reise til Tyrkia for å få nye bryster og ny rumpe. Natascha Linea skal på ultralyd for å få vite om hun venter en gutt eller jente. Amanda Sisse gjør nok et skritt for å frigjøre seg fra fortiden og drar til numerolog for å få et nytt navn. Sabrina prøver å være en god mor for sønnen på to år, på tross av at hun lider av den alvorlige sykdommen sklerose.

08:00(08:50)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. Nanny Jo Frost hjelper familier som har problemer med barneoppdragelsen i alle stadier - fra nyfødte og småunger til tweens og tenåringer. I denne del: Tvillinger i tillegg til et lite barn, en bestemor og en bedrift i vekst presser moren til det ytterste. Jo Frost kommer for å hjelpe den utslitte moren.

08:50(10:25)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: De seks ukene er over, og de tre parene må bestemme seg for om de vil fortsette å være gift eller om de vil skilles. De ble koblet sammen av eksperter, men nå har de selv kontroll over veien videre. Kommer noen av parene til å fortsette å være gift?

10:25(11:25)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Det er seks måneder siden de tre parene giftet seg med en totalt fremmed. Programleder Kevin Frazier snakker med både parene og ekspertene for å høre hvordan det går med dem nå. Del 1 av 2.

11:25(12:25)

> Kakekrigen

Norsk realityserie. Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre. Hver uke skal fem nye amatører konkurrere så smøret spruter og melskyen står. Ukesvinnerne går videre til en finaleuke hvor vinneren kåres. Matjournalist Monica Csango og konditormester Lars Lian står klare til å bedømme kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til finalen. I denne del: Det er klart for finaleuke i Kakekrigen. De fem som har vunnet sine innledende uker, møtes til kamp, og i løpet av uka skal en vinner kåres. Første utfordring er å bake en kake som oser av Paris.

12:25(13:25)

> Kakekrigen

Norsk realityserie. Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre. Hver uke skal fem nye amatører konkurrere så smøret spruter og melskyen står. Ukesvinnerne går videre til en finaleuke hvor vinneren kåres. Matjournalist Monica Csango og konditormester Lars Lian står klare til å bedømme kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til finalen. I denne del: På dag to i finaleuka står kakebakerne overfor en utfordring de må ta på strak arm. Lars har bakt noen lekre sjokolade- og toffeeterter som deltakerne skal kopiere. I dag må den dårligste reise hjem, mens vinneren får med seg gult lederforkle inn i morgendagens utfordring, og får dermed benytte seg av Fridtjofs hjelp. I dommertipset viser Lars hvordan man lager et spennende garnityr med tinnved.

13:25(14:25)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: I Moss skal Kristin og Christopher døpe sitt andre barn, Kristiane. Roy Are og Linnea drar til Lalandia lekeland, og Ina er ute i praksis på en frisørsalong. Marthe drar på harryhandel til Sverige, og Sanne får hudpleie.

14:25(15:25)

> Verdens verste jobb

Svensk dokumentarserie fra 2017. Carina Berg tester noen av verdens farligste, merkligste og mest møkkete jobber. Hun bretter opp ermene, utfordrer sine redsler og tester jobber de fleste av oss aldri skulle drømme om – eller en gang visste at ekstisterte. I denne del: I Gamla stan skal Carina teste jobben som tatovør. Hun skal jobbe som silosanerer, der risikoen for kraftig klaustrofobi er stor. I USA skal hun teste den livsfarlige jobben som «roadkill collector». Og i Los Angeles skal hun jobbe med å klemme ut hudormer.

15:25(16:25)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. I denne del: Lars bor med sine tre barn i et treetasjers hus i Olofstorp. Lars begynte å planlegge og bygge huset med sin tidligere kone for seks år siden, men når de gikk hver sin vei for fem år siden så stoppet byggingen. Nå sitter Lars på et gigantisk hus der han og barna bor med leca-blokker som vegger, kjøkken og bad som ikke fungerer og et lån på fire millioner.

16:25(17:25)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie fra 2017. Sinnasnekker’n Adam Alsing og hans profesjonelle team hjelper familier med oppussingsprosjekter som har utartet, amatørsnekring som har resultert i ubeboelige hjem og ideer som har ført til livsfare. I denne del: For fem år siden startet Fredrik på oppussing av huset i Rydsgård, og de to siste årene har kjæresten og hennes datter også bodd der. Men samboerlivet utsettes for store påkjenninger siden huset fortsatt er en eneste stor byggeplass og familiens hverdag er uholdbar.

17:25(18:00)

> Kom deg til legen

Britisk livsstilserie fra 2016. Ikke alle går til legen når de burde. Noen er dårlige uten at de vet det. Andre vet de ikke er bra, men ignorerer det. Og så har vi de som googler sine symptomer på nettet og overbeviser seg selv om at de er sykere enn de faktisk er. Doktor Pixie McKenna og Doktor Phil Kieran bringer medisinsk hjelp ut til folket når de turnerer rundt i Irland med pop-up-klinikken sin. I denne del: I første program setter de opp klinikken sin for å hjelpe folk i Cavan. Phil møter Dawn som er bekymret for furene under neglene og har selvdagnostisert seg med lupis. Finner Phil et annet svar? Pixie møter en mann som en smertfull hudsykom. Klarer hun å hjelpe ham med en kur?

18:00(19:10)

> Barnesykehuset

Britisk dokumentarserie fra 2016. I denne hjertevarme dokumentarserien møter vi barn og deres familier på Birmingham Children’s Hospital. I denne del: Sju år gamle Eman har en nyretilstand som betyr at mer enn én kopp med vann om dagen kan ta livet av henne. Hun har lyst til å drikke mer, så moren hennes må balansere mellom å være en kjærlig mor og å være streng.

19:10(21:00)

> Ungkarskvinnen

Amerikansk realityserie fra 2017. I denne del: Seks av ungkarene inviteres til å delta i The Ellen DeGeneres Show, der Ellen overrasker dem med å få dem til å strippe foran publikum til inntekt for veldedighet. Hun får dem også til å avsløre personlige hemmeligheter. På festen etterpå føler en av mennene seg utestengt og bestemmer seg for å gjøre et modig framstøt.

21:00(23:00)

> Seks dager, syv netter

Amerikansk komedie fra 1998. Harrison Ford, Anne Heche. Kjæresteparet Robin og Frank drar på en ukes ferie til en øde øy. De har allerede vært sammen i tre år, og da Frank frir til Robin, svarer hun ja. Robin arbeider som redaktør for et magasin og bestemmer seg for å leie en pilot som kan fly henne over Tahiti mens hun tar bilder av landskapet fra luften. Hun drar avgårde på en dagstur sammen med flygeren Quinn Harris. Alt ser lovende ut, helt til et stormkast tar tak i flyet og tvinger dem til å nødlande med et ødelagt fly. Robin og Quinn overlever landingen, men strander på en øde øy. Her må de stå sammen i kampen om å overleve, mens romantiske undertoner stadig presses til overflaten.

23:00(00:00)

> Insider FEM

Fetisj. Norsk dokumentarserie fra 2018. Insider FEM er en dokumentarserie som belyser norske miljøer i inn- og utland der unge mennesker lever uvanlige liv. I denne del: Hva er det som får folk til å tenne på brukte truser, kle seg i latex, binde hverandre fast og la seg bli slått? I denne episoden møter reporter Milda Melland personer som virkelig lever ut sine sexfantasier. Milda blir kjent med studenten Sofia som tjener penger på andres fetisjer, og hun må selv gå langt utenfor sin egen komfortsone når hun møter en trusefetisjist.

00:00(01:55)

> Sugar Daddies

Amerikansk thriller fra 2014. Peter Strauss, Taylor Gildersleeve. En dedikert student dras inn i en mørk verden når hun får finansielle problemer. Hun møter en eldre mann som betaler hennes gjeld mot hennes tilgjengelighet. Men plutselig befinner hun seg i livsfare.

01:55(02:55)

> Dating uten en tråd

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Nå som tiden på øya nermer seg slutten, avslører Kerri sine følelser for Chirs og ønsker å vite hva han føler. Men siden de begge har potensielle matcher i huset og flere kommende dater, kan det være for sent.

02:55(03:40)

> The 100

Amerikansk sciencefictionserie fra 2014. For 97 år siden la en kjernefysisk katastrofe jordkloden øde. De eneste som overlevde katastrofen, var de 400 beboerne på de 12 internasjonale romstasjonene. Siden har tre generasjoner blitt født i verdensrommet, og befolkningen har økt til tusentalls på «Arken» - de 12 stasjonene som nå er kjedet sammen for å holde befolkningen i live. Livet på Arken er tøft, det er begrenset med ressurser, og befolkningen er strengt kontrollert. Alle brudd på loven blir straffet med døden - så lenge du ikke er under 18 år. I denne del: Helvete bryter løs når Clarke og Finn forsøker å slutte fred med Grounders. Og tragedien rammer under feiringen av enhetsdagen på Arken.

03:40(04:40)

> The Affair

Amerikansk dramaserie. Alison er en ung kvinne som jobber som servitør på en populær restaurant i Hamptons og prøver å få orden på livet sitt etter en personlig tragedie. Hennes ektemann Cole sliter med å holde ekteskapet sammen, samtidig som familiens ranch står på konkursens rand. Deres forhold blir enda mer komplisert når Alison innleder et forhold til Noah. Han er en lærer og forfatterspire fra New York som tilbringer sommeren hos sin svigerfamilie på øya. I denne del: Noah og Helen får nye opplysninger om datteren Whitney, og innser at deres turbulente ekteskap går utover barna. Alison sliter med samvittighetskvaler, men nærmer seg forsoning.

04:40(05:25)

> Plastisk midtlivskrise

Britisk dokumentar fra 2017. Sharon er en middelaldrende kvinne som fikser kroppen ved hjelp av plastisk kirurgi. Erik liker ikke kroppen sin uten klær. Linda er klar for sin tredje ansiktsløftning. Colin er tilbake på sjekkearenaen og hans yngre venn har tatt ham under sine vinger.

05:25(06:00)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.