Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:20(06:45)

> Long Island Medium

Amerikansk dokumentarserie. Theresas far har alltid vært litt skremt av hennes evner, så hun inviterer ham til å være med på en gruppeseanse. Hvordan takler han det?. Like Father, Not Like Daughter. Theresas far har alltid vært litt skremt av hennes evner, så hun inviterer ham til å være med på en gruppeseanse. Hvordan takler han det?

06:45(07:10)

> Long Island Medium

Amerikansk dokumentarserie. Etter å ha hjulpet minstejenta å flytte på college, starter Theresa og Larry et nytt kapittel i livet. Hello College. Etter å ha hjulpet minstejenta å flytte på college, starter Theresa og Larry et nytt kapittel i livet.

07:10(07:40)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. I Hedenstad er det første dag med nye regler, og Malou Stella skal nå klare alt forbundet med Tino selv. I Hedenstad er det første dag med nye regler, og Malou Stella skal nå klare alt forbundet med Tino selv.

07:40(08:10)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Katherina har problemer med sønnen Mikkel, som har begynt å vise voldelig adferd i barnehagen. I Gjerlev har Kristina begynt å gjøre klart til Marcus' barnedåp, og Malou Stella synes det er tøft å begynne på skolen etter…. Katherina har problemer med sønnen Mikkel, som har begynt å vise voldelig adferd i barnehagen. I Gjerlev har Kristina begynt å gjøre klart til Marcus' barnedåp, og Malou Stella synes det er tøft å begynne på skolen etter barselperioden.

08:10(09:05)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2017. Daria og William fra Ukraina er klar for sitt første barn. Selv om Daria selv er redd for blod og sprøyter, er hun sikker på at det er William som kommer til å besvime under fødselen. Daria og William fra Ukraina er klar for sitt første barn. Selv om Daria selv er redd for blod og sprøyter, er hun sikker på at det er William som kommer til å besvime under fødselen. Ole Ragnar og Victoria møttes via nettet, og nå er de klar for sitt første barn sammen. I Lillehammer venter også Line og Kato sitt første barn.

09:05(09:35)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Dynamic Dishes. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.

09:35(10:00)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Coast to Coast Chow. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.

10:00(10:30)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Unconventional Comforts. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.

10:30(11:00)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Goin' the Extra Mile. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.

11:00(12:00)

> Mesterkokken

Amerikansk realityserie fra 2015. Det er klart for den store All-Stars-finalen. Premienen er på 75 000 dollar til vinnerens veldedighetsformål. Dommerne gjør seg klare for å nyte mesterlige måltider. All-Stars Tournament: Grand Finale. Det er klart for den store All-Stars-finalen. Premienen er på 75 000 dollar til vinnerens veldedighetsformål. Dommerne gjør seg klare for å nyte mesterlige måltider.

12:00(13:00)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilserie fra 2015. Chip og Joanna Gaines tar Denitia og Norris Blount med til tre hus nær Baylor University. To av barna har flyttet ut, mens to fortsatt bor hjemme. Denitia and Norris Blount in Baylor. Chip og Joanna Gaines tar Denitia og Norris Blount med til tre hus nær Baylor University. To av barna har flyttet ut, mens to fortsatt bor hjemme.

13:00(14:00)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilsserie. Calles sykdom har ført hele familien inn i en ond sirkel – oppussingskaoset hindrer ham fra å kunne jobbe videre og når ingenting hender blir kaoset bare verre og verre hos Calle, Victoria og de to barna. Calle og Victoria. Calles sykdom har ført hele familien inn i en ond sirkel – oppussingskaoset hindrer ham fra å kunne jobbe videre og når ingenting hender blir kaoset bare verre og verre hos Calle, Victoria og de to barna. Kan sinnasnekker Anders hjelpe dem?

14:00(15:00)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilsserie. Gona er redd hun ikke klarer en vinter til uten dusj og toalett. Mannen, Henrik, har strippet hele andre etasje så alt hun og de to døtrene har å bevege seg på hele dagen er 30 kvadrat i første etasje. Gona og Henrik. Gona er redd hun ikke klarer en vinter til uten dusj og toalett. Mannen, Henrik, har strippet hele andre etasje så alt hun og de to døtrene har å bevege seg på hele dagen er 30 kvadrat i første etasje. Må hun ta med barna og flytte hjem til sin mors ettromsleilighet, eller klarer Anders å redde henne fra de håpløse boforholdene?

15:00(16:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2016. Sju år gamle Olivia fikk leukemi i 2005, og sovnet inn fem år senere. Mamma Kajsa, pappa Micke og lillebror Elvin kom hjem til et hus med alvorlige vannskader og problemer som de ikke har hatt ork eller tid til å ta…. Kajsa och Micke. Sju år gamle Olivia fikk leukemi i 2005, og sovnet inn fem år senere. Mamma Kajsa, pappa Micke og lillebror Elvin kom hjem til et hus med alvorlige vannskader og problemer som de ikke har hatt ork eller tid til å ta tak i. Nå får de hjelp av Sofias engler.

16:00(17:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2016. Nicole blir påkjørt og får alvorlige skader som fører til at hun må ha assistanse døgner rundt. Familien kjemper for å gi Nicole et verdig liv i nærheten av foreldrene i Mörarp. Nicole. Nicole blir påkjørt og får alvorlige skader som fører til at hun må ha assistanse døgner rundt. Familien kjemper for å gi Nicole et verdig liv i nærheten av foreldrene i Mörarp. Samtidig må de slåss mot myndighetene som mener Nicole kan bo på et kommunalt hjem. Nå får de hjelp av Sofias engler.

17:00(18:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2016. Andreas får den sjokkerende beskjeden om at han har svulst i ryggen og blir lenket til rullestol. Det nye huset er absolutt ikke handikaptilpasset og Olivia må hjelpe Andreas med nesten alt. Andreas och Olivia. Andreas får den sjokkerende beskjeden om at han har svulst i ryggen og blir lenket til rullestol. Det nye huset er absolutt ikke handikaptilpasset og Olivia må hjelpe Andreas med nesten alt. Nå får de hjelp av Sofias engler.

18:00(20:00)

> Bryllupssangeren

Amerikansk romantisk komedie fra 1998. Robbie Hart har gitt slipp på drømmen om en sangkarriere og livnærer seg ved å synge i andres bryllup. Robbie Hart har gitt slipp på drømmen om en sangkarriere og livnærer seg ved å synge i andres bryllup. Etter å ha blitt dumpet ved alteret finner han trøst hos sin nye venninne Julia, som jobber som servitør der han selv opptrer. Hun er imidlertid forlovet med den sleske finansfyren Glenn, og ønsker Robbies hjelp til å planlegge bryllupet. Robbie finner etter hvert ut at Julia er altfor god for Glenn, og motstrebende innser han at Julia er drømmedama hans.

20:00(21:00)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2018. Pernilla drar på turne med showet «Kort, glad og tacksam» og overrasker Jessica, også kjent som frökenBlekinge, med et kupp på scenen. Bianca vurderer å endre på leiligheten og skaffer hjelp fra en innredningsekspert. En intensiv turné. Pernilla drar på turne med showet «Kort, glad og tacksam» og overrasker Jessica, også kjent som frökenBlekinge, med et kupp på scenen. Bianca vurderer å endre på leiligheten og skaffer hjelp fra en innredningsekspert.

21:00(23:25)

> Magic Mike: XXL

Amerikansk dramakomedie fra 2015. Den karismatiske danseren Mike har lagt strippekarrieren på hylla og driver nå sitt eget møbelfirma. Den karismatiske danseren Mike har lagt strippekarrieren på hylla og driver nå sitt eget møbelfirma. Men innerst inne savner han nattklubblivet, så når de gamle vennene hans tar kontakt og lokker med en siste spektakulær opptreden i Miami, kan ikke Mike motstå fristelsen.

23:25(01:50)

> Blandede følelser

Amerikansk komedie fra 2014. Jim og Lauren er to enslige foreldre som havner på en blind date med hverandre. Kvelden blir helt mislykket, og de sverger på å aldri ses igjen. Jim og Lauren er to enslige foreldre som havner på en blind date med hverandre. Kvelden blir helt mislykket, og de sverger på å aldri ses igjen. Men siden familiene deres ved en tilfeldighet havner på samme feriested, får romantikken en sjanse til.

01:50(02:50)

> Det perfekte mord

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. For morderen er det et perfekt drap. Etter hvert som etterforskningen ender i blindgater og feil mistenkte blir forkastet tror gjerningspersonene de kommer unna med det. Death and the Maiden. For morderen er det et perfekt drap. Etter hvert som etterforskningen ender i blindgater og feil mistenkte blir forkastet tror gjerningspersonene de kommer unna med det. Men et nytt spor kan føre til et annet og plutselig er politiet på sporet.

02:50(03:35)

> Min nabo er morder

Amerikansk dokumentarserie fra 2010. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkelighete avsløres. Recipe for Murder. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkelighete avsløres.

03:35(04:20)

> Drap i familien

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn. Duct Tape Divorce. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn.

04:20(04:45)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2012. Svømmelærer Jaimie er klar til å flytte ut av søsterens hjem og finne seg noe eget. Hun ønsker seg tre soverom og en stor hage til hundene. Jaimie. Svømmelærer Jaimie er klar til å flytte ut av søsterens hjem og finne seg noe eget. Hun ønsker seg tre soverom og en stor hage til hundene.

04:45(05:10)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2012. Jamie og Charlie elsker mat og kjører en time nesten hver helg for å dra på favorittrestauranten i Philadelphia. Nå ønsker de å finne seg et feriehjem der de kan bo på helgeturene. Jamie and Charlie. Jamie og Charlie elsker mat og kjører en time nesten hver helg for å dra på favorittrestauranten i Philadelphia. Nå ønsker de å finne seg et feriehjem der de kan bo på helgeturene.

05:10(06:00)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilserie fra 2015. Chip og Joanna Gaines tar Denitia og Norris Blount med til tre hus nær Baylor University. To av barna har flyttet ut, mens to fortsatt bor hjemme. Denitia and Norris Blount in Baylor. Chip og Joanna Gaines tar Denitia og Norris Blount med til tre hus nær Baylor University. To av barna har flyttet ut, mens to fortsatt bor hjemme.