Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:45)

> Trinny & Susannah - oppdrag Norge

Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. I denne del: Marit Sofie sluttet å vokse som tiåring og hormoner har hjulpet henne å bli halvannen meter. Men hvordan kle seg som en vakker 29-åring, og ikke som en jente på 12? Ekteparet Anita og Pål føler seg fremdeles overvektige selv om de totalt er 120 kilo lettere etter hver sin slankeoperasjon. Hvordan reflektere sprudlende personligheter med deres nye ytre? I Ålesund vet Trinny og Susannah hvordan, og ønsker velkommen til ukens siste dosering av stilmessige vitamintilskudd.

06:45(07:40)

> Trinny & Susannah - oppdrag Norge

Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. I denne del: Gunnar Emils kjæreste ble stil-boostet av Trinny og Susannah i fjor og føler at han ikke lenger står i stil til henne. Hva gjør han da, når han faktisk går med planer om å fri? Helen var den stygge andungen som ble modell, men som 16 år senere søker trygghet i ektemannens klær. Karina er identitetsforvirret og skjuler egen usikkerhet bak et ekstremt ytre. Tre nye utgangspunkt for Trinny og Susannah, altså - som denne uken befinner seg i Stavern og Larvik på jakt etter nordmenn med stilmessige utfordringer.

07:40(08:30)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2015. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: For fire år siden døde eldstebroren Marcus i en motorsykkelulykke. Familien har aldri kommet seg igjen. Mamma Therese har reumatisme og hele familien lever på Hasses lønn. Huset er forfallent og ikke tilpasset Thereses reumatisme.

08:30(09:25)

> Kakekrigen

Norsk underholdningsserie. I denne del: I dag skal det avgjøres hvem som vinner ukas kakekrig og får en plass i finalen. Dagens utfordring er å bake en kake som overrasker dommerne når de skjærer i kaka, så i dag kommer virkelig deltakernes kreative bakeevner til syne. Til slutt avgjør dommerne hvem de synes fortjener en finaleplass.

09:25(10:20)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor. I denne del: Julie har vært gjennom et mareritt etter kjærestens tragiske dødsfall for tre måneder siden. Natascha Linea har inntill nå nytt livet som alenemor til to, men nå har hun fått et brev fra kommunen som hun er usikker på hva betyr. Martinna drar på ultralyd for å finne ut om hun venter en gutt eller jente.

10:20(10:50)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

10:50(11:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.

11:50(12:50)

> Gossip Girl

Amerikansk komiserie. Våre venner fra Upper East Side i ferd med å bli voksne. De er ferdige med videregående, men du kan være helt sikker på at en fremtid fylt av kjærlighet, skandaler og hemmeligheter venter. I denne del: Chuck tilbyr seg å arrangere bryllup for høygravide Dorota, som insisterer på at hun og Vanya skal ha et tradisjonelt bryllup før foreldrene hennes kommer fra Polen og finner sin datter gravid og uten ektemann. Dorota spør Blair og Chuck om å ta del i seremonien og følge henne opp kirkegangen. Serena forteller Nate at hun skal spise frokost hos Humphrey-familien når hun i virkeligheten møter Carter Baizen. Og Rufus oppdager at Lily har løyet for ham om hvor hun har vært.

12:50(13:50)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. I denne del: Justin har trøbbel på skolen, og Betty blåser liv i en tenåringsforelskelse.

13:50(14:50)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2015. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: For et knapt år siden døde Annas mann etter kort tids sykdom. Anna ble alene med barna, Theo og Klare, og et halvferdig hus. Anna har verken tid eller råd til å ferdigstille det og i tillegg lider Theo av en alvorlig sykdom.

14:50(15:50)

> Kakekrigen

Norsk underholdningsserie. I denne del: Fem nye deltakere står klare til å kjempe om en finaleplass, og i dag skal de bake kaker som hyller naturen. Deltakere denne uka er Camilla Harsem fra Oslo, Marianne Løkken fra Råholt, Ingrid Marie Widvey fra Haugesund, Radoslav Soska fra Oslo, og Hanne H. Olsen fra Trondheim. Dommerne er matblogger og kokebokforfatter Monica Csango og konditormester Lars Lian. Fridtjof Nilsen er programleder.

15:50(16:50)

> Norske rotehjem

Norsk livsstilsserie fra 2017. Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små men viktige øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I denne del: På Kolbotn bor storfamilien Vaagenes. De er sju stykker som bor under samme tak, og det sier seg selv at det ikke er lett å holde orden og system når det er fem barn i alderen tre til tolv år å holde styr på. Men med litt praktisk kunnskap, system og pågangsmot klarer Synnøve og teamet hennes å finne en løsning på utfordringene familien har i hverdagen.

16:50(17:50)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. I denne del: Therese og hennes to små barn, Max og Olivia, bor i et "drømmehus" med tilhørende stall, som Therese kjøpte for ti år siden. Hun lever for hestene, som har det varmere og bedre enn resten av familien. Om vinteren er det bare ti grader i huset, og da sover Therese sammen med datteren og hundene for å holde varmen. Sønnen drar til stefaren. Huset er falleferdig, og Therese lever etter mottoet at gaffatape fikser alt. Dette er en sak for Anders.

17:50(18:20)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

18:20(18:55)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachels baby er på vei, og Ross vandrer hvileløst omkring i spenning. Mens de venter på at babyen skal kommer, skaper vennene hennes kaos på sykehuset. Chandler og Monica leter etter et sted de kan lage sin egen baby, mens Phoebe møter en kjekk fremmed og får Dr. Drake Ramoray til å finne ut romnummeret hans. Del 2 av 2.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: På grunn av en misforståelse, er Rachel plutselig forlovet med Joey istedenfor Ross. Ting blir enda mer forvirrende når Phoebe antar at Ross er den som fridde.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachels nye baby blir vanskelig å håndtere, og ved et uhell bestemmer Chandler seg for å flytte.

20:30(21:30)

> Norske rotehjem

Norsk livsstilsserie fra 2017. Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små men viktige øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I denne del: Elie bor sammen med datteren sin, Helene, som begynner å nærme seg ungdomsalderen. Og med det melder det seg en rekke nye behov. Men det viser seg at det ikke bare er datteren som trenger hjelp inn i en ny fase, mor har også noen utfordringer. Synnøve og teamet hennes tar saken.

21:30(23:20)

> Win, Lose or Love

Amerikansk romantisk komedie fra 2015. Corey Sevier, Helena Mattsson. Som unge og nysingle foreldre har Clara og Alex to vidt forskjellige måter å være foreldre på. Mens helicopter-mamma Clara kretser over sønnen, Oliver, føler Alex' datter Emma seg utenfor farens liv. Deres verdener møtes når Alex vil spille inn en reklamefilm på barnas skole, og Clara motsetter seg ideen.

23:20(23:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachels konstante oppringninger til barnelegen fører til at han ikke ønsker Emma som pasient lenger og Rachel jakter på en ny lege. Ross blir ukomfortabel når Rachel ønsker å bruke barnelegen hans.

23:55(00:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe er redd for å miste sin nye kjæreste, og hennes usikkerhet blir forverret av Ross' dumme kommentarer.

00:30(01:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Mens Phoebe og Joey venter på vennene sine på en fancy restaurant, er Rachel fortvilet over å etterlate Emma hos en barnevakt.

01:00(02:05)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2012. Vi får et innblikk i den mystiske sigøynerkulturen i USA. De arrangerer Amerikas mest fargerike bryllup, med ville og drømmeinspirerte kjoler. I denne del: Bli vitne til hvordan sigøynermannen styrer. Tommy lærer sin ikke-sigøynerkone hennes rolle i sigøynersamfunnet. Mens den stolte sigøynerpappaen Ed må tjene 10 000 dollar ekstra for å betale for datterens fireårsfest.

02:05(03:00)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2011. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.

03:00(03:50)

> Cold Case

Amerikansk krimserie fra 2008. I denne del: Rush og teamet gjenopptar en sak fra 2007 der en mekaniker ble drept etter at han vant åtte millioner dollar i lotto. Og Valens oppdager at hans gryende forhold til Frankie kan innebære et stort problem.

03:50(04:35)

> Switched at Birth

Amerikansk dramaserie. I denne del: Daphnes forsøk på å bli venn med Sharee på innebandylaget får en ganske lunken respons, og verre skal det bli når Sharee havner i trøbbel på skolen. Bay sier ja til å hjelpe kunstlæreren Teresa med en visning på et galleri i Minnesota, men bare for å få en attest til skolesøknaden sin.

04:35(05:20)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. I denne del: Justin har trøbbel på skolen, og Betty blåser liv i en tenåringsforelskelse.

05:20(06:00)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.