Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

07:10(07:40)

> Det gode bondeliv

Dansk livsstilsserie. I denne del: Det renoverte sagverket trenger drahjelp. Kalkovnen er ferdig, og Frank er spent på om den er brukelig. En slakter kommer til gården for å hjelpe til med å partere kalven som er slaktet.

07:40(08:05)

> På vei til

Råde. Norsk underholdningsserie. I åtte uker reiser NRK gjennom Norge med Sommertoget. Hvor har vi reist i dag og hvem møtte vi på vår vei?

08:05(09:05)

> Sommeråpent

Råde. Norsk direktesendt underholdningsprogram. Sommeråpent inviterer til feriehygge med gode historier, spennende gjester og fin musikk.

09:05(10:05)

> Hjernekamp

Underholdningsserie fra 2014. Programleder Solveig Hareide har samlet seks deltakere som skal konkurrere for å finne ut hvem av dem som har den komplette hjernen. Stokkøya i Sør-Trøndelag er arena når det skal kjempes med hodet. I denne del: En komplett hjerne må evne og konsentrere seg. I dag skal det kjempes med ren og skjær hjernekraft, før tre av deltakerne blir sendt hjem. Richard Wiseman vil også benytte sjansen til å forbløffe deg med en tryllekunst, rett hjem i din egen stue!

10:05(11:05)

> Monsen på villspor

Underholdningsserie. Lars Monsen utfordres på det han kan best: Å overleve i villmarka. Det eneste han vet er oppdraget: Overlev, finn fram til målet innen fem dager, ellers blir du hentet ut. I denne del: Lars har tre knekkebrød i sekken når helikopteret forlater ham et sted i villmarka. Det er rekordmye nedbør, han vet ikke hvor han er og hvor langt det er til mål. Allikevel starter han ekspedisjonen med et smil.

11:05(12:05)

> Gull på Godset

Dansk livsstilserie fra 2014. En rekke vurderingseksperter reiser Danmark rundt på jakt etter skjulte skatter. I denne del: På Hvidkilde Gods på Fyn byr tre profesjonelle oppkjøpere på vanlige danskers medbragte skatter. De blir blant annet presentert for en gammel dirigentklokke og fire voksportretter. Er prisen god nok til at produktene kan skifte eier?

12:05(13:10)

> Elton John - et britisk ikon

Britisk musikkprogram. Sir Elton John er den første som mottar utmerkelsen Brits Icon fra den britiske plateindustrien. I festforestillingen som markerer begivenheten, framfører han en rekke av sine klassike popsanger og forteller om en enestående karriere. I tillegg får vi gjensyn med en rekke arkivopptak og intervjuer med noen av de mange menneskene han har samarbeidet med og inspirert gjennom årene.

13:10(14:00)

> Poirot

Milliontyveriet. Britisk krimserie fra 1991. I denne del: Den berømte detektiven passer på en svært verdifull forsendelse som skal til New York med skipet Queen Mary.

14:00(15:00)

> EM feltritt

Terreng. I terrengrittet skal hesten forsere hindre i skog og mark. Direkte fra Strzegom, Polen. Forts. på NRK2.

15:00(18:30)

> Sommertoget minutt for minutt

Råde - Sarpsborg. Norsk underholdningsserie fra 2017. I åtte uker reiser NRK gjennom Norge med Sommertoget. Her er dagens ferd - sville for sville.

18:30(19:00)

> Monsen, Monsen og Mattis

Norsk dokumentarserie fra 2017. Lars Monsen er klar for nye villmarkseventyr. Denne gangen med broren Jan Monsen og deres felles venn Mattis Thørud. I denne del: Lars og Jan gleder seg til å padle hele Karasjohka, og ikke minst at Mattis skal være med på siste delen av turen.

19:00(19:30)

> Dagsrevyen

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.

19:30(19:40)

> Lotto

Trekning av ukas sju rette tall og Joker.

19:40(20:10)

> På vei til

Sarpsborg. Norsk underholdningsserie. I åtte uker reiser NRK gjennom Norge med Sommertoget. Hvor har vi reist i dag og hvem møtte vi på vår vei?

20:10(21:25)

> Toppidrettsveka

Motbakkeløp og 15 km jaktstart avslutter Toppidrettsveka i Trondheim.

21:25(22:30)

> Sommeråpent

Sarpsborg. Norsk direktesendt underholdningsprogram. Sommeråpent inviterer til feriehygge med gode historier, spennende gjester og fin musikk.

22:30(23:00)

> Dronning i verdens største skulpturpark

Norsk dokumentar. Dronningen besøker Lofoten når verdens største skulpturpark feirer 25 år. Med det dramatiske landskapet i Henningsvær som bakteppe snakker hun engasjert om forholdet til Skulpturlandskap Nordland, natur, kunst og kultur i nord. Med seg har hun kunstner og initiativtaker til skulpturlandskapet, Anna Katrine Dolven.

23:00(23:15)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:15(23:30)

> 5080 Nyhetskanalen - ValgXtra

Norsk satireprogram fra 2017. Med sin store stab av faktasjekkere gir 5080 Nyhetskanalen deg den sanneste valgdekningen i historien.

23:30(01:15)

> One Day

Amerikansk drama fra 2011. Anne Hathaway, Patricia Clarkson. Etter kun én dag sammen, den 15. juli 1988, starter Emma og Dexter på det som skal bli et livslangt vennskap. Hun er en ambisiøs og prinsippfast jente av arbeiderklassen med et mål om å gjøre verden til et bedre sted å leve. Han er en rik sjarmør som ser på verden som et sted hvor han skal leke seg til suksess. Men på deres felles reise går det opp for dem at det de alltid har lett etter, ligger der rett foran dem. Aldersgrense: 11 år.

01:15(02:45)

> David Bowie - de siste årene

Britisk dokumentar fra 2017. Bowies musikk formidler noe om hva det vil si å være menneske, og på en måte som går langt ut over det som er vanlig for en rockestjerne. De siste årene før han døde, ga han ut to album og skrev musikalen "Lazarus". I disse prosjektene vender Bowie tilbake til tema som har vært sentrale gjennom hele karrieren hans. Som i alle hans beste arbeider skinner det gjennom en trang til å kommunisere opplevelser knyttet til åndelighet, fremmedgjøring og berømmelse.

02:45(03:30)

> Valgfri

Norsk valgkamptalkshow. Live Nelvik og Atle Bjurstrøm oppsummerer ukens valgkamp. I studio får de besøk av to partiledere. Klarer de å komme i fredagsstemning og bli enige om noe etter en uke med tøffe politiske debatter? Og så vil Knut Nærum servere skråblikk på valgkampen.

03:30(04:00)

> På vei til

Sarpsborg. Norsk underholdningsserie. I åtte uker reiser NRK gjennom Norge med Sommertoget. Hvor har vi reist i dag og hvem møtte vi på vår vei?

04:00(04:59)

> Sommeråpent

Sarpsborg. Norsk direktesendt underholdningsprogram. Sommeråpent inviterer til feriehygge med gode historier, spennende gjester og fin musikk.