Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

06:45(07:15)

> Antikkduellen

Dansk livstilsserie. To antikkhandlere konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. I tre dager får de 10.000 kroner hver om dagen til å handle antikviteter og retrogjenstander. Funnene blir taksert av en ekspert, og dagens vinner er den som får den beste vurderingen på sine kjøp. Den fjerde dagen er det finale, og da blir varene solgt på auksjon. I denne del: De to antikkhandlerne Margit Damgaard og Lasse Franck konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. I tre dager får de 10 000 kroner hver om dagen til å kjøpe antikviteter og retrogjenstander, og i dag handler de i Ringsted og omegn. Funnene blir taksert av en ekspert, og dagens vinner er den som får den beste vurderingen på sine kjøp. Den fjerde dagen er det finale, og da blir varene solgt på auksjon.

07:15(07:40)

> Det gode bondeliv

Dansk livstilsserie. Om livet på Kastaniegården. Frank og familien førsøker å drive gården på den gode, gamle måten.

07:40(08:10)

> Spis Vietnam

Dansk matserie. I denne del: Kokebokforfatter Anh Lé er i Hanoi for å se på det franskinspirerte kjøkkenet der. Hun lager mat sammen med Didier Corlou.

08:10(09:10)

> Adils hemmelige dansere

Norsk underholdningsserie. En av Norges fremste dansere, Adil Khan, mener han kan lære alle å danse. I denne del: I første program har Adil funnet fem menn som overhodet ikke kan danse. De er derimot gode i jobben sin som ventilasjonsmontører. Dette er en utfordring Adil ikke klarer si nei til, og de fire mennene gir alt. Men holder det? I løpet av tre uker skal de øve alt de makter i hemmelighet, forvandles til ekte streetdansere, for til slutt å vise resultatet for venner og familie.

09:10(10:10)

> Mesternes Mester

Norsk realityserie. Elleve tidligere toppidrettsutøvere har reist til Italia for å bli med på årets mest spennende oppgjør. I løpet av ti programmer skal blant andre Erik Solér, Kjersti Grini, Ingrid Kristiansen og Susann Goksør Bjerkrheim kjempe om den ærefulle tittelen Mesternes Mester! I denne del: Allerede i første episode får deltakerne kjenne på frykt, frustrasjon og ikke minst konkurransenerver. Deltagerne blir satt på en ubehagelig prøve: De skal rappellere seg ned en 15 meter høy vegg i løpet av det de mener er 5 minutter.

10:10(11:10)

> Hagekampen

Svensk serie. Hvem er Sveriges største hageentusiast? Ti deltakere med god fantasi og grønne fingre konkurrerer om hvem som kan skape den vakreste hagen. En deltaker blir slått ut i hvert program, fram til det står berre en igjen - vinneren av hagekampen.

11:10(12:00)

> Med hjartet på rette staden

Britisk dramaserie fra 1993. Politimannen Nick ville vekk fra Londonlivet og flyttet til idylliske Aidensfield sammen med kona si. Men er det så fredelig på bygda, og er det rette stedet for en moderne yrkeskvinne?

12:00(12:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.

12:15(12:45)

> Gal etter antikke stoler

Dansk dokumentar. Erling Larsen har mer enn 700 antikke stoler. Han samler på godt håndverk og gode historier. Noen av stolene selger han, men de fineste ender opp i hans egen samling.

12:45(13:10)

> Fra yt til nyt

Dansk livsstilsserie fra 2016. Gamle ting får nytt liv med litt gjenbruksmagi. I denne del: Trevirke fra Roskildefestivalen blir til et kafésett, et par stoler forvandles til en benk, og på biblioteket i Aarhus brettes gamle bøker om til finurlige figurer.

13:10(14:00)

> Min heim er eit slott

Britisk dokumentarserie fra 2016. Phil Spencer besøker de mest storslåtte herregårdene i England, og ser på byggenes historie. I denne del: I dag reiser han til Castle Howard, en av de mest berømte herskapshusene i England. Herregården ligger i North Yorkshire, og er blitt brukt som bakteppe for mange filmer og TV-serier.

14:00(14:45)

> Det gode liv i Alaska

Amerikansk dramaserie fra 1992. I denne del: Marilyn drar på ferie alene, og Joel er ikke glad for det. I mellomtiden prøver Holling å fullføre eksamen, og læreren for regionen besøker Cicely i to uker og blir nesten en rollemodell for Maggie.

14:45(15:00)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

15:00(16:00)

> Hvem tror du at du er?

Norsk dokumentarserie fra 2015. I programserien "Hvem tror du at du er?" finner åtte kjente nordmenn ut mer om hvem de er i slekt med. Gjennom å forske bakover i tid vil de finne svar på hvilke liv forfedrene deres hadde og hva slags innflytelse de har hatt for den personen de selv er i dag. I denne del: Tidligere toppalpinist Kjetil André Aamodt graver i sin fars slekt. Det blir en oppdagelsesferd som blant annet avdekker forfedrenes ukjente innsats under krigen, og som til slutt gir familien svar på et livslangt mysterium.

16:00(17:00)

> Lenket

Norsk underholdningsserie. Hva om vi ble tvunget til å samarbeide for å vinne i fellesskap? Nå skal åtte ulike mennesker lenkes sammen, og "De lenkede" skal slite, mestre og kjempe seg gjennom åtte krevende oppdrag på åtte unike steder i Norge. Lykkes de med oppdraget får alle bli med videre i konkurransen. Mislykkes de må en forlate lenken. I denne del: I sesongåpningen av «Lenket» møtes deltakerne på Fredriksten Festning i Halden. 23 år gamle Ole-Aleksander velges som leder av lenken, og oppdraget kan begynne. Deltakerne skal gjennomføre en hinderløype delt inn i fire poster. Det er et kappløp mot tiden for å nå målet. Klarer de det i tide?

17:00(17:10)

> Billedbrev

Jan E. Hansens Roma. Norsk dokumentarserie fra 2015. I denne del: Vi blir med Jan E. Hansen på en rundtur i Romas gater. Du får oppleve Pantheon, Largo di Torre Argentina og den store Mariakirken.

17:10(18:05)

> Låtskriver'n

Jan Eggum. Norsk underholdningsserie. "Låtskriver'n" byr på intimkonserter fra Rockheim i Trondheim med folkekjære norske artister og låtskrivere. I denne del: Jan Eggum, kjent fra både Gitarkameratene og som populær soloartist gjennom flere tiår, er kveldens gjest i "Låtskriver'n". Jan Eggum forteller om hvordan karrieren startet, om inspirasjonen bak flere av låtene og om hvordan ”Kor e alle helter hen” nesten ble vraket og ikke innspilt.

18:05(18:35)

> Det gode bondeliv

Dansk livsstilsserie. På Kastaniegården prøver Frank Erichsen seg på selvberging. Han vil leve et enkelt liv sammen med familien sin. I denne del: Gåsungene har fått en flyttbar innhegning, slik at de kan spise gresset under frukttrærne. Familien vil lage skinnsandaler på steinaldervis, og går i gang med det nye prosjektet.

18:35(18:40)

> Tegnspråknytt

Nyheter på tegnspråk.

18:40(18:45)

> Oddasat - nyheter på samisk

Nyheter på samisk.

18:45(19:00)

> Distriktsnyheter

19:00(19:30)

> Dagsrevyen

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.

19:30(20:30)

> Det store symesterskapet

Britisk underholdningsprogram fra 2016. Hvem er Storbritannias beste amatørsyer? Ti nye deltakere konkurrerer om tittelen. Hver uke får de tre utfordrende oppgaver. Årets dommere er Patrick Grant og Esme Young. I denne del: Vi drar tilbake til 50-tallet. Deltakerne skal sy moteriktige kjoler med antikke symaskiner. Tidsriktige gardinger skal forvandles til et plagg, og den siste utfordringen er en bluse av flortynt stoff. Dommerne Patrick Grant og Esme Young avgjør hvem som får bli med videre, og hvem som må reise hjem.

20:30(20:55)

> Kystens fristelser

Dungarvan. Britisk matserie fra 2015. Rachel Allen forlater sine kjøkkenomgivelser og legger ut på en matreise langs kysten av Irland. I denne del: I den lille byen Dungarvan ved sørvestkysten steker Rachel hummer ved strandkanten. Hun blir også invitert på whiskeysmaking.

20:55(21:00)

> Distriktsnyheter

21:00(21:30)

> Dagsrevyen 21

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

21:30(22:15)

> Bonusfamilien

Svensk dramakomiserie fra 2017. Det er vanskelig å gjøre alle i en bonusfamilie glade og fornøyde, men Lisa og Patrik gjør så godt de kan. I forsøket på å sjonglere behovene til egne barn, bonusbarn og ekspartnere blir det riktignok en del kaos og noen nedturer, men også store seire og oppturer. I denne del: Lisa og Patrik blir invitert på fest, men vet ikke om de har lyst fordi vertsparet også er venner Martin. Martin derimot er mest opptatt av den vonde ryggen sin, helt til han oppdager at han ikke er invitert...

22:15(23:00)

> Bonusfamilien

Svensk dramakomiserie fra 2017. Det er vanskelig å gjøre alle i en bonusfamilie glade og fornøyde, men Lisa og Patrik gjør så godt de kan. I forsøket på å sjonglere behovene til egne barn, bonusbarn og ekspartnere blir det riktignok en del kaos og noen nedturer, men også store seire og oppturer. I denne del: Hvordan få en bonusfamilie til å fungere?

23:00(23:15)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:15(00:50)

> Poirot

Stevnemøte med døden. Britisk krimserie. I denne del: Hercule Poirot ferierer på et fasjonabelt hotell i Syria sammen med flere andre velstående engelskmenn, blant annet den eksentriske arkeologen Lord Boynton og hans amerikanskfødte kone. Da hun blir funnet drept får Poirot i oppgave å finne morderen, og som vanlig er det ingen mangel på mistenkte.

00:50(02:30)

> Kaos

Kanadisk-britisk-amerikansk actiondrama fra 2005. Jason Statham, Ryan Phillippe. Det er en stille morgen, og ingen i banken har oppdaget de fem maskerte mennene som plutselig holder alle som gisler! Politiet er raskt på pletten, men bandelederen Lorenz vil bare forhandle med eksbetjent Quentin Conners. Conners blir gjeninnsatt og koblet med den ferske rekrutten Dekker, men ingen av dem kan forutse hva som vil skje. Aldersgrense: 15 år.

02:30(03:30)

> Poldark

Britisk dramaserie fra 2016. I denne del: En informant i smuglerringen utgjør en stor fare for alle. George kjøper opp gjelda til Ross for å knuse ham. I mellomtiden kommer Caroline tilbake til Cornwall med noe å fortelle, men det er Elisabeth som avslører en hemmelighet. Aldersgrense: 12 år.

03:30(04:15)

> Halvbroren

Norsk dramaserie. Basert på en roman av Lars Saabye Christensen. Dette er historien om to halvbrødre som forsøker å bli hele, og om tre generasjoner med ukonvensjonelle kvinner og mødre. I denne del: Barnum Nilsen vokser opp i etterkrigstidens Oslo sammen med sin eldre halvbror Fred. Barnum er sønn av klovnen og kremmeren Arnold, mens tause og hemmelighetsfulle Fred ikke vet hvem faren hans er. Dette er historien om to halvbrødre som forsøker å bli hele, og om tre generasjoner med frisinnede, single kvinner og mødre.

04:15(05:00)

> Halvbroren

Norsk dramaserie. Basert på en roman av Lars Saabye Christensen. Dette er historien om to halvbrødre som forsøker å bli hele, og om tre generasjoner med ukonvensjonelle kvinner og mødre. I denne del: Fred prøver å finne ut hvem faren sin er, og det skal vise seg å få fatale konsekvenser. I nåtid fortsetter den voksne Barnum jakten på Fred og får en sak på trykk i Aftenposten, noe kjæresten Vivian misliker sterkt.