Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK2

06:00(06:03)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

08:00(09:10)

> Villmarkas son

Norsk dokumentar fra 2018. Hva finnes i kløfta mellom virkelighet og folketro? Jimmy Øvredal er villmarkens sønn og herre i sitt eget naturparadis. Hva finnes i kløfta mellom virkelighet og folketro? Jimmy Øvredal er villmarkens sønn og herre i sitt eget naturparadis. Poeten, bonden og musikeren lever tett på naturen og fuglene, og tolker tegnene fra himmelens baroner hver eneste dag. I fjellheimen opplever han det storslagne, det vakre i naturen og det mytiske. Har han sett huldra - eller ikke?

09:10(09:55)

> Rozas sang

Norsk dokumentar. Roza er en sterk, norsk romkvinne. Livsstilen hennes passer dårlig inn i dagens Norge, men Roza setter selv premissene for sitt eget liv. Roza er en sterk, norsk romkvinne. Livsstilen hennes passer dårlig inn i dagens Norge, men Roza setter selv premissene for sitt eget liv. Velferdssamfunnet og utdanningssystemet vårt er basert på individuelle behov, mens sterke båpnd til storfamilien står sentralt i tradisjonene til rom.

09:55(10:55)

> Ørkenfesten som velta Sjahen

Dansk dokumentar fra 2015. Kongen over alle konger kalte han seg, sjahen av Iran. I 1971 feiret han det persiske monarkiet i fem dager til ende, og det ble ikke spart på noe. Han bygde en teltby av 37 kilometer silke i en kunstig oase. Kongen over alle konger kalte han seg, sjahen av Iran. I 1971 feiret han det persiske monarkiet i fem dager til ende, og det ble ikke spart på noe. Han bygde en teltby av 37 kilometer silke i en kunstig oase. Topprestauranten Maxim's serverte mer enn 60 inviterte konger, dronninger og presidenter. Men landet kom aldri helt over bakrusen etter festen, som markerte det endelige bruddet mellom sjahen og folket, og opposisjonen ledet av Ayatollah Khomeini fikk fotfeste.

10:55(12:20)

> V-cup kombinert

Direkte fra Chaux-Neuve. Hopp.

12:20(13:00)

> Laksebonden

Norsk naturdokumentar fra 2018. Helge Furnes er levende engasjert. Han er levende engasjert i Vossolaksen, gårdsdrifta og ikke minst artsmangfoldet i naturen i de stupbratte liene dypt inne i fjordene øst for Bergen. Helge Furnes er levende engasjert. Han er levende engasjert i Vossolaksen, gårdsdrifta og ikke minst artsmangfoldet i naturen i de stupbratte liene dypt inne i fjordene øst for Bergen. Etter at Vossolaksen forsvant er ikke livet like rikt som før, men ved hjelp av gammel kunnskap og forskere er det kanskje fortsatt et håp om at laksen vil vende tilbake.

13:00(13:25)

> Norge Rundt

Norsk reportasjeserie. : Bilmekking.

13:25(14:15)

> V-cup kombinert

Direkte fra Chaux-Neuve. 15 km langrenn.

14:15(17:35)

> Dagsrevyen 60 år

Dagsrevyen har vært på lufta i 60 år. Vi feirer med å dele de største nyhetsøyeblikkene med det norske folk, og inviterer til en direkte helaften. Vi feirer med å dele de største nyhetsøyeblikkene med det norske folk, og inviterer til en direkte helaften. Publikum stemmer over det øyeblikket som har betydd mest for dem, og vi byr på gjester, band og underholdning.

17:35(18:15)

> Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

Norsk dokumentarserie fra 2018. I over 50 år har treferja Skjæløy vært bindeleddet i øygruppa utenfor Helgeroa og levebrødet til de få som fortsatt bor på Stokkøya. Men nå har ferja ligget ved kai med seilingsforbod i to år. I over 50 år har treferja Skjæløy vært bindeleddet i øygruppa utenfor Helgeroa og levebrødet til de få som fortsatt bor på Stokkøya. Men nå har ferja ligget ved kai med seilingsforbod i to år. Familien Johansen er villige til å ofre alt for å få den i trafikk igjen.

18:15(19:15)

> Hemmeligheten bak Peer Gynt

Norsk dokumentar fra 2017. I år er det 150 år siden Henrik Ibsens "Peer Gynt" kom ut. Det dramatiske diktet har blitt tolket i mange retninger oppigjennom årene. I år er det 150 år siden Henrik Ibsens "Peer Gynt" kom ut. Det dramatiske diktet har blitt tolket i mange retninger oppigjennom årene. I dette programmet avsløres det at Ibsen etterlot seg flere hint om hvem han brukte som modell for Peer og modellen er slett ingen hvem som helst. "Peer Gynt" har blitt kalt Norges nasjonalepos og i dette programmet kommer det også fram forskjellige tolkninger, betraktninger og innsikt som kan berike alle som vil bli bedre kjent med Peer Gynt.

19:15(19:45)

> Sveriges tjukkeste hunder

Svensk realityserie fra 2018. Hundene skal lære seg å slutte å tigge. Hvordan kan man belønne uten godbiter? Og hvordan kan man bruke vann for å få styr på hunden?. Hundene skal lære seg å slutte å tigge. Hvordan kan man belønne uten godbiter? Og hvordan kan man bruke vann for å få styr på hunden?

19:45(21:45)

> Hovedscenen

Program om musikk og scenekunst. Vi blir med på stor Galla konsert med Staatskapelle Berlin og to av verdens mest berømte stjerner innen klassisk musikk - fiolinisten Anne-Sophie Mutter og pianisten Lang Lang sammen med dirigenten Manfred Honeck. Anne-Sophie Mutter og Lang Lang på samme scene. Vi blir med på stor Galla konsert med Staatskapelle Berlin og to av verdens mest berømte stjerner innen klassisk musikk - fiolinisten Anne-Sophie Mutter og pianisten Lang Lang sammen med dirigenten Manfred Honeck. På programmet står kjente verker av Beethoven og Mozart, samt verdenspremiere på nytt stykke for fiolin og orkester av John Williams.

21:45(22:45)

> Svenska akademien - et lukket selskap

Svensk dokumentar fra 2018. Voldtekt, korrupsjon og økonomiske uregelmessigheter. Anklagene hagler mot Svenska Akademien, og Nobelprisen i litteratur 2018 blir ikke delt ut. Hvordan oppstod krisen?. Voldtekt, korrupsjon og økonomiske uregelmessigheter. Anklagene hagler mot Svenska Akademien, og Nobelprisen i litteratur 2018 blir ikke delt ut. Hvordan oppstod krisen?

22:45(23:20)

> I første rekke

Dansk dokumentarserie fra 2017. Stephanie passer ikke inn i den typiske forestillingen om en pen ballettpike. Hun drømmer om å stå i første rekke. Benjamins skade blir ikke bedre. Han vurderer om han skal legge opp. Stephanie passer ikke inn i den typiske forestillingen om en pen ballettpike. Hun drømmer om å stå i første rekke. Benjamins skade blir ikke bedre. Han vurderer om han skal legge opp.

23:20(23:58)

> Uro

Norsk dokumentarserie fra 2019. Er du avhengig av mobilen? Programleder Leo Ajkic lytter til folks uro for sosiale medier. Og tester om han selv er avhengig. Sykt sosial. Er du avhengig av mobilen? Programleder Leo Ajkic lytter til folks uro for sosiale medier. Og tester om han selv er avhengig.

00:00(02:00)

> Kongen av Bastøy

Norsk actiondrama fra 2010. Syv år gamle Erling kommer til skolehjemmet for "slemme gutter" en kald høstdag i 1915. Skolen drives av en autoritær bestyrer og en alkoholisert husfar. Brutaliteten og undertrykkingen er påfallende. Syv år gamle Erling kommer til skolehjemmet for "slemme gutter" en kald høstdag i 1915. Skolen drives av en autoritær bestyrer og en alkoholisert husfar. Brutaliteten og undertrykkingen er påfallende. Hvor langt er Erling villig til å gå for å komme seg vekk?

02:00(02:03)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

02:03(03:30)

> Gruppeterapi for mordere

Britisk dokumentar fra 2017. Det beryktede Folsom State Prison er den uvanlige rammen når tre menn utenfra blir med på intensiv gruppeterapi sammen med noen av de innsatte. Det beryktede Folsom State Prison er den uvanlige rammen når tre menn utenfra blir med på intensiv gruppeterapi sammen med noen av de innsatte.

03:30(04:25)

> Rusa for Guds skyld

Britisk dokumentar fra 2016. Kan psykoaktive stoffer føre oss nærmere Gud? Skuespilleren Mawaan Rizwan prøver å finne svaret i to religiøse samfunn i USA og Brasil. Kan psykoaktive stoffer føre oss nærmere Gud? Skuespilleren Mawaan Rizwan prøver å finne svaret i to religiøse samfunn i USA og Brasil.

04:25(05:00)

> Ørkenfesten som velta Sjahen

Dansk dokumentar fra 2015. Kongen over alle konger kalte han seg, sjahen av Iran. I 1971 feiret han det persiske monarkiet i fem dager til ende, og det ble ikke spart på noe. Han bygde en teltby av 37 kilometer silke i en kunstig oase. Kongen over alle konger kalte han seg, sjahen av Iran. I 1971 feiret han det persiske monarkiet i fem dager til ende, og det ble ikke spart på noe. Han bygde en teltby av 37 kilometer silke i en kunstig oase. Topprestauranten Maxim's serverte mer enn 60 inviterte konger, dronninger og presidenter. Men landet kom aldri helt over bakrusen etter festen, som markerte det endelige bruddet mellom sjahen og folket, og opposisjonen ledet av Ayatollah Khomeini fikk fotfeste.