Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:40)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Bing teiknar ein stor dinosaur på fortauet med kritt. Han brukar mange fargar og mønster og han blir veldig fin. Krittdinosaur. Bing teiknar ein stor dinosaur på fortauet med kritt. Han brukar mange fargar og mønster og han blir veldig fin.

06:40(06:50)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

06:50(06:55)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie. Regnværsleken. Det regner ute, og Peppa og Georg må holde seg inne.

06:55(07:05)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Una går på sin første nattlige tur til sjøen - helt alene!. Nattlysene. Una går på sin første nattlige tur til sjøen - helt alene!

07:05(07:15)

> Ridder Mikkel

Britisk-kanadisk animasjonsserie. Kosefrosken liker ikke å bade. Mikkel tror at det blir lett å gi ham et bad, men det viser seg å bli mye vankeligere enn han hadde tenkt seg. Ridder Mikkel og Kosefroskens bad. Kosefrosken liker ikke å bade. Mikkel tror at det blir lett å gi ham et bad, men det viser seg å bli mye vankeligere enn han hadde tenkt seg.

07:15(07:25)

> Evies familie

Britisk serie. Evie har bursdag. Evie har bursdag.

07:25(07:35)

> Nysgjerrige Nils

Amerikansk tegnefilmserie. Nysgjerrige Nils i hundre. Nils er en nysgjerrig liten apekatt som finner på mye rart.

07:35(07:50)

> Gjengen på taket

Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.

07:50(08:00)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie. Brannmann Sam er den store helten i Pontypandy, og støtt og stadig må han ut på oppdrag for å hjelpe folk i nød.

08:00(08:10)

> Kasper og Lisa

Britisk animasjonsserie. Bestevennene Kasper og Lisa er ofte litt uheldige, men som regel klarer de å ordne opp igjen.

08:10(08:25)

> Charlie og Lola

Britisk animasjonsserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.

08:25(08:35)

> Katten med hatten

Amerikansk animasjonsserie. Ro ned, nå kommer dovendyret. Katten tar Nick og Sally med på en rekke opplevelser rundt om i hele verden.

08:35(08:40)

> Jungelens puls

Afrikansk animasjonsserie. Om mange av Afrikas dyr.

08:40(09:04)

> Dypet

Australsk animasjonsserie. Familien Nekton roter seg inn i en del av Bermudatrianglet der fysiske lover ikke har noen betydning. Forrædersk farvann. Familien Nekton roter seg inn i en del av Bermudatrianglet der fysiske lover ikke har noen betydning.

09:04(09:05)

> Øisteins pappeske på 1-2-3

Norsk serie. Spøkefulle serviettspøkelser. Spøkefulle serviettspøkelser.

09:05(09:15)

> Blekkulf

Norsk animasjonsserie. Sammen med Sprelline og Pelle tar Blekkulf på seg oppgaven med å rydde havbunnen ren for søppel.

09:15(09:20)

> Diddi

Fransk animasjonsserie. Flodhesten Rokia forteller eventyr for barna ved dammen, men Diddi hører noen som synger, og barna skynder seg for å se hvem det er. Sangtimen. Flodhesten Rokia forteller eventyr for barna ved dammen, men Diddi hører noen som synger, og barna skynder seg for å se hvem det er.

09:20(09:30)

> Jet fra Bortom

Britisk animasjonsserie. Barna kjeder seg, og Gulrot og Selleri tar dem med ut i verdensrommet for å få et annet perspektiv på den flotte, lille, blå planeten vår. Det lille blå romskipet. Barna kjeder seg, og Gulrot og Selleri tar dem med ut i verdensrommet for å få et annet perspektiv på den flotte, lille, blå planeten vår.

09:30(09:40)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Dyrehagen i Vårby skal få pingviner, og Bob og teamet skal lage i stand det nye pingvinbassenget. Bassenget blir litt utsatt, og pingvinene får et mellomstopp i ordfører Madsens nye fontene. Plukk opp en pingvin. Dyrehagen i Vårby skal få pingviner, og Bob og teamet skal lage i stand det nye pingvinbassenget. Bassenget blir litt utsatt, og pingvinene får et mellomstopp i ordfører Madsens nye fontene.

09:40(09:50)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. Era er veldig glad i bestefaren sin som hun kaller Besten. Hun har ikke sett han på veldig lenge, og gleder seg til hun skal besøke han på hytta. Men for å komme dit, må hun ta buss over fjellet helt alene. Era er veldig glad i bestefaren sin som hun kaller Besten. Hun har ikke sett han på veldig lenge, og gleder seg til hun skal besøke han på hytta. Men for å komme dit, må hun ta buss over fjellet helt alene. Det synest Era er veldig spennende, og litt skummelt.

09:50(10:00)

> Øisteins blyant

Norsk serie. Finn frem tegnesakene og tegn alt fra krusedullhekser til løkkeansikter sammen med Øistein.

10:00(10:10)

> Hundehagen

Kanadisk animasjonsserie. Hunder kan også gå i barnehage - bli med til Hundehagen!

10:10(10:15)

> Molly Monster

Tysk animasjonsserie. Lille Molly Monster er et fornøyd lite monster som bor i Monsterland sammen med foreldrene sine og bestevennen Edison.

10:15(10:25)

> Historier fra trehytta

Franske historier. Lise forteller historien om hvordan ulven Gråbein ble godvenner med ulvungen Lillepels. Gråbein og Lillepels. Lise forteller historien om hvordan ulven Gråbein ble godvenner med ulvungen Lillepels.

10:25(10:35)

> Kråkeklubben

Norsk serie. Hvor er Kråka? Kråka gjemmer seg for Christer, og for å finne Kråka må han løse mange spennende oppgaver. Hvor er Kråka? Kråka gjemmer seg for Christer, og for å finne Kråka må han løse mange spennende oppgaver.

10:35(10:40)

> Vitello

Dansk animasjonsserie. Vitello håper det flytter inn en kul gutt når han ser en flyttebil ved nabohuset. Det viser seg at det er ei jente som flytter inn, noe som vitello syns er håpløst. Jenta viser seg å være kul og de blir venner. Vitello får en kjæreste. Vitello håper det flytter inn en kul gutt når han ser en flyttebil ved nabohuset. Det viser seg at det er ei jente som flytter inn, noe som vitello syns er håpløst. Jenta viser seg å være kul og de blir venner.

10:40(10:50)

> Vitello

Dansk animasjonsserie. Vitello vil ha en hund, men mammaen nekter. Han bestemmer seg for å være en hund selv. Vitello ønsker seg en hund. Vitello vil ha en hund, men mammaen nekter. Han bestemmer seg for å være en hund selv.

10:50(10:55)

> Vitello

Dansk animasjonsserie. Vitello møter William som har på seg speiderdrakt. Han bestemmer seg for å være med å gjøre gode gjerninger uten å ha hellet med seg. Vitello gjør en god gjerning. Vitello møter William som har på seg speiderdrakt. Han bestemmer seg for å være med å gjøre gode gjerninger uten å ha hellet med seg.

10:55(11:05)

> Vitello

Dansk animasjonsserie. Vitello finner ut at han må kjøpe julegave lit mamma'en, men ender opp med å kjøpe en gave som egentlig er til seg selv.Hvordan skal han komme seg ut av den leie knipa?. Vitello kjøper en kjempefin julegave!. Vitello finner ut at han må kjøpe julegave lit mamma'en, men ender opp med å kjøpe en gave som egentlig er til seg selv.Hvordan skal han komme seg ut av den leie knipa?

11:05(11:10)

> Vitello

Dansk animasjonsserie. Vitello bestemmer seg for at i dag skal alt gjøres annerledes.Han er lei av at alt alltid er det samme! Det ender med at han og vennene hans blir uvenner og at han får trøst og kjærlighet av mamma. Vitello er bakvendt!. Vitello bestemmer seg for at i dag skal alt gjøres annerledes.Han er lei av at alt alltid er det samme! Det ender med at han og vennene hans blir uvenner og at han får trøst og kjærlighet av mamma.

11:10(11:25)

> Ridder Mikkel

Britisk-kanadisk animasjonsserie. Ridder Mikkel og trippel-trøbbelet. Med hjelp fra sine to dragevenner og trofaste hest, gjør Mikkel alt han kan for å bli en modig ridder. Underveis lærer han å være ansvarsfull og å hjelpe andre.

11:25(11:50)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

11:50(12:10)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

12:10(12:35)

> Sara og tjuaguttene

Australsk animasjon. Endre redder verden. Sammen med kusinen Sara, er brødrene Kjell, Henrik og Endre beskyttere av de tapte hemmeligheter. Verdens skjebne ligger i deres hender.

12:35(12:50)

> Sam tar over

Svensk dramaserie. Sam på åtte år finner en ring som viser seg å ha magiske krefter. I vanskelige situasjoner forvandles han til den han minst vil være, og for å bli seg selv igjen må han klare å løse problemet.

12:50(13:00)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm. Oggy er en stor katt som liker å slappe av og ta dagene som de kommer. Men han blir stadig vekk plaget av noen kakerlakker som gjør alt de kan for å lage vanskeligheter for ham.

13:00(13:25)

> Ulveblod

Britisk dramaserie. Jana klarer ikke å hjelpe Selinas foreldre, men er fast bestemt på å finne en måte å hjelpe de andre innesperrede ulvingene på, og satser på at Genesis-prosjektet kan hjelpe henne. Den som ser. Jana klarer ikke å hjelpe Selinas foreldre, men er fast bestemt på å finne en måte å hjelpe de andre innesperrede ulvingene på, og satser på at Genesis-prosjektet kan hjelpe henne.

13:25(13:40)

> BaseBoys

Dansk drama. Oliver drar hjem til Mathilde for å fortelle at han er forelsket i henne, men planen hans blir ødelagt av noen pågående fans. På skolen elsker alle BaseBoys, og klassen tar imot guttene med vill jubel. Hevn over mobberne. Oliver drar hjem til Mathilde for å fortelle at han er forelsket i henne, men planen hans blir ødelagt av noen pågående fans. På skolen elsker alle BaseBoys, og klassen tar imot guttene med vill jubel. Steen og Marcus erter Emil igjen, men denne gangen svarer Emil tilbake med en sang, som latterliggjør Steen og Marcus.

13:40(13:55)

> BaseBoys

Dansk drama. BaseBoys skal spille inn en musikkvideo. Emil sliter uten astmasprayen sin, så Mathilde kommer innom med den. A.J. oppdager at Oliver er forelsket i Matilde, og oppfordrer ham til å skrive en sang til henne. Stikker fra musikkvideo. BaseBoys skal spille inn en musikkvideo. Emil sliter uten astmasprayen sin, så Mathilde kommer innom med den. A.J. oppdager at Oliver er forelsket i Matilde, og oppfordrer ham til å skrive en sang til henne. Samtidig kaster regissøren Emil ut av musikkvideoen, fordi han ikke klarer å henge med i koreografien.

13:55(14:25)

> En for alle

Norsk realityserie. I dag skal det avgjøres hvilke tre som er sikret plass videre. Deltagerne skal konkurrere i rafting og det blir knallhardt lagarbeid for å komme seg ned elven og passere alle de store steinene. I dag skal det avgjøres hvilke tre som er sikret plass videre. Deltagerne skal konkurrere i rafting og det blir knallhardt lagarbeid for å komme seg ned elven og passere alle de store steinene.

14:25(14:40)

> Helium

Norsk dramaserie. Martin må få fikset heliumstemmen sin, og finne ut hvorfor det skjer. Kan Doktor Wangel hjelpe ham?. Martin må få fikset heliumstemmen sin, og finne ut hvorfor det skjer. Kan Doktor Wangel hjelpe ham?

14:40(14:55)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Eman filmer Magda til vloggen sin, men synes det er kjedelig. Ramin er urolig etter en telefon fra Iran. Hva vil Roger snakke med Siri om?. Eman filmer Magda til vloggen sin, men synes det er kjedelig. Ramin er urolig etter en telefon fra Iran. Hva vil Roger snakke med Siri om?

14:55(15:05)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Maud vil gjøre det slutt med liksomkjæresten. Vloggen til Eman og Magda er en suksess. Er dette starten for en ny vloggeduo?. Maud vil gjøre det slutt med liksomkjæresten. Vloggen til Eman og Magda er en suksess. Er dette starten for en ny vloggeduo?

15:05(15:30)

> Hank Zipzer

Amerikansk dramaserie. Hank bruker sjarm og bakverk for ar Christian ikke skal få plass i elevrådet. Valgets kval. Hank bruker sjarm og bakverk for ar Christian ikke skal få plass i elevrådet.

15:30(15:50)

> Bevinget

Kanadisk serie. Porter, en skytsengel under opplæring, er sendt til jorden på eksamensoppdrag. For å gjøre seg fortjent til vingene sine, må han forvandle uheldige Carl til den mest populære gutten på skolen.

15:50(16:00)

> Skrikvik

Britisk animasjonsserie. Sarah Zwart bytter ut innbyggerne i Skrikvik med robotversjoner av dem. Rop ulv. Sarah Zwart bytter ut innbyggerne i Skrikvik med robotversjoner av dem.

16:00(16:10)

> Kodetropp O

Kanadisk dramaserie. I denne todelte episoden forteller Oda om hva som skjedde med hennes forrige partner. Opplæringsdag - Del 1. I denne todelte episoden forteller Oda om hva som skjedde med hennes forrige partner.

16:10(16:25)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie. Bli med de syngende ekornene Alvin, Simon, Theodore og gjengen på morsomme eventyr.

16:25(16:35)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie. Bli med de syngende ekornene Alvin, Simon, Theodore og gjengen på morsomme eventyr.

16:35(16:45)

> Charlie og Lola

Britisk animasjonsserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.

16:45(17:00)

> Ravnestreker

Tysk animasjonsserie. Ravn og Gisse er på jakt etter en gyllen amulett, noe beverbrødrene også er. Den gylne amuletten. Ravn og Gisse er på jakt etter en gyllen amulett, noe beverbrødrene også er.

17:00(17:15)

> ieZár

Samisk reportasjeserie om barn. Niillas Heaika trenger en ny kjørerein fordi kjørereinen han hadde måtte avlives sist høst. Reinen han nå velger må være lettlært og godlynnet, for den skal være klar til å kjøres med når turistene kommer til Niillas…. Niillas Heaikka ieZár. Niillas Heaika trenger en ny kjørerein fordi kjørereinen han hadde måtte avlives sist høst. Reinen han nå velger må være lettlært og godlynnet, for den skal være klar til å kjøres med når turistene kommer til Niillas Heaika om noen måneder.

17:15(17:30)

> Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie. Jeg vil ha sauen min. Jeg vil ha sauen min.

17:30(17:40)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Bing teiknar ein stor dinosaur på fortauet med kritt. Han brukar mange fargar og mønster og han blir veldig fin. Krittdinosaur. Bing teiknar ein stor dinosaur på fortauet med kritt. Han brukar mange fargar og mønster og han blir veldig fin.

17:40(17:51)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

17:51(18:01)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie. Regnværsleken. Det regner ute, og Peppa og Georg må holde seg inne.

18:01(18:05)

> Øisteins pappeske på 1-2-3

Norsk serie. Muntre Mari Marihøne. Muntre Mari Marihøne.

18:05(18:10)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie. Det blir kaos på gården når bonden snur ryggen til sauen Shaun.

18:10(18:25)

> Bitz & Bob

Britisk animasjonsserie. Bob spør Bitz og lekene om de kan hjelpe han å pusse opp det falleferdige slottet hans, så det blir litt mer "Bitzy". Oppussing av slottet. Bob spør Bitz og lekene om de kan hjelpe han å pusse opp det falleferdige slottet hans, så det blir litt mer "Bitzy".

18:25(18:35)

> Kodetropp O

Kanadisk serie. Når en Frk. O dukker opp fra fortiden hos Kodetropp O, må Otto, Oscar og Oda sende henne tilbake til den dagen hun kom fra for å unngå en tidtastrofe. Frk. O og Frk. O. Når en Frk. O dukker opp fra fortiden hos Kodetropp O, må Otto, Oscar og Oda sende henne tilbake til den dagen hun kom fra for å unngå en tidtastrofe.

18:35(18:55)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Det er eksamenstid på spøkelsesskolen. Louie stryker med glans og blir værende et nivå 1-spøkelse. Han blir misunnelig og sint på Miles som avanserer til nivå 6 og rømmer til sumpen i spøkelsesverdenen. Hjemsøkt sump. Det er eksamenstid på spøkelsesskolen. Louie stryker med glans og blir værende et nivå 1-spøkelse. Han blir misunnelig og sint på Miles som avanserer til nivå 6 og rømmer til sumpen i spøkelsesverdenen.

18:55(19:10)

> Rot.

Norsk dramaserie. Det er ikke alltid like lett å bli sett. Noen ganger er det vanskelig både hjemme og blant venner. Rot er en norsk dramaserie om et søskenpar som prøver og nå drømmene sine.

19:10(19:30)

> Rot.

Norsk dramaserie. Det er ikke alltid like lett å bli sett. Noen ganger er det vanskelig både hjemme og blant venner. Rot er en norsk dramaserie om et søskenpar som prøver og nå drømmene sine.

19:30(19:55)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.

19:55(20:20)

> Kjærlighetens kode

Dansk serie fra 2018. Åtte single flytter sammen etter å ha blitt matchet på bakgrunn av personlig data. Vil eksperimentet fungere? Vanlige sjekkeprogrammer matcher folk på bakgrunn av håp, drømmer og personligheter. Denne gangen er det dataanalyse som ligger til grunn. I fire uker skal våre single bo sammen. Vil kjærligheten blomstre?

20:20(20:50)

> Kjærlighetens kode

Dansk serie fra 2018. Vi treffer de fire siste av våre single, som møter hverandre ansikt til ansikt for første gang. Hvordan er de første dagene for parene?. Vi treffer de fire siste av våre single, som møter hverandre ansikt til ansikt for første gang. Hvordan er de første dagene for parene?

20:50(21:20)

> Kjærlighetens kode

Dansk serie fra 2018. For to av de fremmede er eksperimentet en real utfordring. De skal leve sammen helt og fullt som kjærester. Annika og Jonathan er overbevist om at algoritmen fungerer. Et av parene i forsøket tar en drastisk avgjørelse. For to av de fremmede er eksperimentet en real utfordring. De skal leve sammen helt og fullt som kjærester. Annika og Jonathan er overbevist om at algoritmen fungerer. Et av parene i forsøket tar en drastisk avgjørelse.

21:20(21:50)

> Kjærlighetens kode

Dansk serie fra 2018. Maria Luisa og Ronni tar et stort steg i forholdet. Annika og Jonathan strever med å få følelsene til å spire. Andreas setter forholdet til Emma på prøve. Maria Luisa og Ronni tar et stort steg i forholdet. Annika og Jonathan strever med å få følelsene til å spire. Andreas setter forholdet til Emma på prøve.

21:50(23:35)

> Kaizers Orchestra - live fra Oslo Spektrum

Konsertopptak fra 2011. Kaizers Orchestra feiret 10 år som band med denne storslagne konserten i Oslo Spektrum i april. Det blir oljetønner, skrapmetall, pumpeorgel og ompa - røft, tøft og energisk!. Kaizers Orchestra feiret 10 år som band med denne storslagne konserten i Oslo Spektrum i april. Det blir oljetønner, skrapmetall, pumpeorgel og ompa - røft, tøft og energisk!

23:35(00:30)

> Stacey Dooley vil redde verden

Britisk dokumentarserie fra 2015. Stadig sterkere cannabis-hybrider dyrkes fram av gårdbrukere i Swaziland. Dopet er blant annet ment for det britiske markedet. Stadig sterkere cannabis-hybrider dyrkes fram av gårdbrukere i Swaziland. Dopet er blant annet ment for det britiske markedet. Stacey konfronterer noen av dem som blir rike på å frakte dopet over grensen til Sør-Afrika, og hun oppdager hvor lett det er å smugle stoffet videre til Europa. I Sør-Afrikas townships blandes cannabisen med heroin og andre kjemikalier for å produsere nyope, en kraftig og svært avhengighetsskapende cocktail som herjer de fattige samfunnslagene i Sør-Afrika.

00:30(02:15)

> American Dreamz

Amerikansk komedie fra 2006. Martin Tweed er en kynisk programleder for det svært populære TV-programmet American Dreamz, som er en talentkonkurranse. Martin Tweed er en kynisk programleder for det svært populære TV-programmet American Dreamz, som er en talentkonkurranse. Det er flere som stemmer på deltakere i dette showet, enn hva det er som stemmer ved et presidentvalg. Finalen er på trappene, og ingen ringere enn USAs president skal være med som dommer.

02:15(03:10)

> Stacey Dooley vil redde verden

Britisk dokumentarserie fra 2015. Ecstasy er verdens mest populære partydop. Stacey starter sin reise i Kambodsja, der politiet prøver å stoppe den ulovlige hogsten av trærne som den aktive ingrediensen i ecstasy høstes fra. Ecstasy er verdens mest populære partydop. Stacey starter sin reise i Kambodsja, der politiet prøver å stoppe den ulovlige hogsten av trærne som den aktive ingrediensen i ecstasy høstes fra. Hun reiser videre til Vancouver, som står for mye av produksjonen av syntetisk narkotika. Her arbeides det hardt for å bremse importen av råmaterialer. Konsekvensen er at produsentene tyr til andre, farligere kjemikalier. Stacey møter familien til ei jente som ble et offer for denne utviklingen. Til slutt reiser hun til USA, der ecstasy er i ferd med å ta over for metamfetamin og crack som det mest populære og lukrative stoffet blant kriminelle gategjenger.

03:10(03:38)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.