Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

06:45(06:50)

> Hei Kembo

Britisk animasjon. Sirkuset har kommet til byen, og småtrolla er veldig spente frem til de ser at det er loppesirkus. Kembo og sirkusmerket.

06:50(07:00)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Noen dager er det rett og slett for varmt. For Varmt. Moro og eventyr, uansett vær.

07:00(07:05)

> Simon

Fransk animasjonsserie. Simon er best til å gjemme seg fordi han bytter gjemmested, noe som er juks ifølge Ruth. Ikke juks. Fransk animasjonsserie om en kanin med mange påfunn.

07:05(07:10)

> Elleville Elfrid

Norsk animasjonsserie. Henrik har lyst til å være med i Elleville Elfrids talentklubb, men han føler ikke at han noe talent å bidra med. Talentklubben. Lille Elfrid er fem år og en gledesspreder. Når hun endelig får lov til å utforske verden på egenhånd blir vi med på en oppdagelsesferd som er både skummel og fantastisk.

07:10(07:20)

> Zack & Quack

Britisk animasjonsserie. Når Zacks pop-opp-blomst trenger vann, drar han ut på høytflyvende eventyr på jakt etter en regnsky. Pop-opp-blomsten. Bli med Zack og Quack på spennende eventyr i en pop-opp-verden der alt kan skje.

07:20(07:30)

> Sol, snart seks

Norsk dramaserie. Sol har perlet en blomst i bursdagsgave til Birk og gleder seg til å gi den bort. Men ting går ikke helt som planlagt for Sol når perleblomsten skal strykes. Perleblomsten.

07:30(07:40)

> Regnbue-Rubi

Kanadisk animasjonsserie. Regnbue-Rubi tar over Ring Rings barnevaktoppdrag, og oppdager at det å få tre viltre småtasser til å sove kan være både morsomt og frustrerende. Barnevakt-blues. Rubi reiser hver dag, på magisk vis, til Regnbuebyen der alle lekene hennes lever og bor.

07:40(07:45)

> Masha og Mishka

Russisk animasjonsserie. Masha får besøk av Panda. Gris held dansekurs og set opp show. Det blir stor suksess mot alle odds. Dansefeber. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.

07:45(08:00)

> Kodetropp O

Kanadisk dramaserie. Når strømmen i hovedkvarteret går, må troppen finne en måte for å kontrollere temperaturen på drageegg. Kanskje kommer drager.

08:00(08:15)

> Katten med hatten

Amerikansk animasjonsserie. Badetid.

08:15(08:25)

> Bitz & Bob

Britisk animasjonsserie. Bitz må finne en mate å få skutt opp en ødelagt romrakett, slik at romvesnene Plipp og Zopp kan fly hjem til rom-Bestas bursdagsselskap. Plipp og Zopp. Bli med Bitz og Bob og oppdag vitenskap og ingeniørkunst gjennom lek, bygging og oppfinnelse.

08:25(08:40)

> Floopaloo

Fransk animasjonsserie. Mats bare må finne på skrøner. En dag får han et smykke fra Floopaloo, med et kirsebær som blir større for hver løgn han kommer med. Det kan bare fjernes ved å fortelle sannheten, og bare sannheten. Storskrøner. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!

08:40(08:50)

> Flaskepost fra Stillehavet

Norsk reisedokumentar. Jack og Ivi flytter på land. Det er rart å sove på et gulv som ikke beveger seg. De spiser lokal frokost, er på spydkonkuranse, går i kirken og viser film. Det er fint å være sammen med våre gamle venner igjen. Landkrabbe.

08:50(08:55)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Fugleungen.

08:55(09:00)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Sinne.

09:00(09:10)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Leo skal bygge hus til en sjiraff, og herr Berntsen skal snekre seg en liten redskapsbod, men i rotet på Bobs kontor blir arbeidstegningene byttet om. Planen er lagt - men hvor?.

09:10(09:30)

> Top Wing

Kanadisk animasjonsserie. Rod beviser at han er en hane og ikke en kylling, når han finner en liten søt bjørnunge som har gått seg vill i den hjemsøkte hulen. Rods bjørnetjeneste.

09:30(09:40)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

09:40(09:50)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

09:50(09:55)

> Fagerpels Hotell

Amerikansk animasjonsserie. Phoebe hjelper Elmo med å finne en unik hatt, mens Furgus og Funella leter etter hodeplagget til Tufty. Ingen har samme hatt som deg. Kom og sjekk inn på hotellet der Elmo, Kakemonsteret og de andre tar imot gjester av alle slag.

09:55(10:05)

> Leiketid

Kanadisk serie. Molly og Priscilla har steppesko og kan danse. Jacob vil lage til Max også, men må finne teiknestiftar. Medan barna er borte lagar Priscilla og Max steppesko med myntar under føtene hans som lagar fin steppelyd. Steppetid. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

10:05(10:08)

> Tenkjetanken

Irsk animasjonsserie. I dagens episode spør doktor Lurum og professor Kork "er kvart menneske unikt?" Vi lærer korleis oppskrifta på menneske er lik oppskrifta på alle levande ting, og vi oppdagar noko heilt fantastisk om identiske tvillingar. Er kvart menneske unikt?. Bli med Dr. Lurum og Prof. Kork når dei svarer på dei små og store spørsmåla i livet.

10:08(10:15)

> Molly Monster

Tysk animasjonsserie.

10:15(10:35)

> Heidi

Tysk animasjonsserie. Herr Sesemann, faren til Klara, kommer tilbake. Fru Rottenmeier prøver å overbevise ham om at Heidi er til for mye bry og at hun burde bli sendt tilbake til fjellene. Pappa kommer tilbake. Tante Dete tar med seg Heidi til Dörfli, der skal hun bo med bestefaren sin. Oppe i fjellet møter hun Peter, som blir hennes gode venn.

10:35(10:45)

> Petter Kanin

Britisk animasjonsserie. Camilla Plaskeand har ikkje frukt til dei svoltne andungane sine. Ho misforstår Petters råd og går rett til herr Gregersens hage. Eventyret om Camillas fruktkrise. Bli med snille, modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.

10:45(11:00)

> Petter Kanin

Britisk animasjonsserie. Herr Mikkel fangar Eirik Eikenøtt og tek han med til Ugleøya for å få ei god oppskrift på ekorngryte av Gamle Herr Brun. Eventyret om ekorngryta. Bli med snille, modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.

11:00(11:30)

> Ponniskolen

Svensk realityserie.

11:30(11:50)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie.

11:50(12:20)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie.

12:20(12:30)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Huset til borgarmeister Gretten blir øydelagt, og Blinky og Jacko får brått eit par uvelkomne romkameratar. Romkameratar. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp.

12:30(12:40)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Blinky meklar i ein årelang feide mellom to hissige søskenborn. Kom-overeins-trøya. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp.

12:40(13:00)

> Postmann Pat - Spesialpakkeservice

Britisk animasjonsserie. Klarer Postmann Pat å levere pannekakerøre tidsnok til pannekakeløpet i Greendale-parken?. Postmann Pat har pannekakefest. Postvesenet i Greendale er blitt veldig modernisert, og Postmann Pat har travle dager og mye å gjøre. Heldigvis har han nå motorsykkel, helikopter og en egen varebil i tillegg til sin gode, gamle postbil.

13:00(13:20)

> Backstage

Kanadisk dramaserie. Julie er full av skyldfølelse etter å ha jukset på prøven. Å lete etter sine musikalske røtter, treffer en emosjonell nerve hos Scarlett. Sannhet. Backstage følger talentfulle tenåringer som gjennomgår oppturer og nedturer på den prestisjetunge Keaton School of the Arts. Fra angst og nederlag, til nye vennskap og premierte prestasjoner. Gjennom dagboklignende bekjennelser og dramatiske spenningsmomenter, vil Backstage lette på sløret til de kommende stjernene, mens de jager etter drømmer og takler daglige utfordringer.

13:20(13:45)

> Backstage

Kanadisk dramaserie. Julie møter konsekvensene av sin egen juksing, men det er slettes ikke som forventet. Miles er nervøs for å definere sitt forhold til Alya. Ta steget. Backstage følger talentfulle tenåringer som gjennomgår oppturer og nedturer på den prestisjetunge Keaton School of the Arts. Fra angst og nederlag, til nye vennskap og premierte prestasjoner. Gjennom dagboklignende bekjennelser og dramatiske spenningsmomenter, vil Backstage lette på sløret til de kommende stjernene, mens de jager etter drømmer og takler daglige utfordringer.

13:45(13:55)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. "Det Sorte Øyet" får åpnet bankboksen først, men i stedet for å finne bevisene, ligger det en nøkkel og et kart der. Er dette den første av flere nøkler? Er det fortsatt håp for Jonas og vennen hans?. Den første nøkkelen. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

13:55(14:10)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. Til alles overraskelse finnes det tre Freebirds-nøkler til. For å finne den neste nøkkelen, går gjengen ned i kjelleren for å få en ny sang fra spøkelsene. Og det gjør at Alex oppdager en gammel, hemmelig vei gjennom DAM. Riski. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

14:10(14:35)

> M.I. High

Britisk dramaserie. Keris første oppdrag som fullverdig MI9 agent kommer raskere enn forventet da gjengen oppdager en forlatt KORPS-base under skolens lekeplass. De er ivrige etter å etterforske videre, men blir hindret av skolens 100-årsjubileum. Frankenstein. De tre ungdomskoleelevene, Blane, Daisy og Rose, er hemmelige agenter. Deres leder er agent M.1.9, og han jobber forkledd som skolens vaktmester.

14:35(14:45)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Siri er helt vill av glede, for hun blir hentet av idolet sitt. Ryktene summer på Spangalis. Er det egentlig Magda som er sjefen?.

14:45(15:00)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Siri er sint på Levi og Jim. Er det sant at idolet hennes, Skeu-O-Morf, går på Spangalis? Å trene sammen fører ikke Ramin og Maud nærmere hverandre.

15:00(15:05)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Blomstring.

15:05(15:10)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Jeg ville gå 500km.

15:10(15:20)

> Hermans hjerte

Norsk animasjonsfilm. Herman bor i sin mors hjerte sammen med bestevennen Bamse. En dag dukker Herr Baby opp og forstyrrer både husfreden og harmonien.

15:20(15:30)

> Fagerpels Hotell

Amerikansk animasjonsserie. Funella ansetter en entusiastisk kanin som skal hjelpe Furgus med arbeidet, men kaninen Bobby begynner å ta over hotellet!. Hotellhjelpen. Kom og sjekk inn på hotellet der Elmo, Kakemonsteret og de andre tar imot gjester av alle slag.

15:30(15:45)

> Monchhichi

Fransk animasjonsserie. Monchibilen har blitt forhekset og er ute av kontroll. Nå er det Blitz og Glitz som styrer bilen med fjernkontroll. Willow må bli med på en vill tur og kjemper knallhardt for å få tilbake den kjære monchhibilen sin. Monchhibil på villspor. Monchhichiene er skapninger som bor i skogslandet Monchia på toppen av høye trær godt over skyene, og her skjer det forundelige ting.

15:45(15:55)

> Monchhichi

Fransk animasjonsserie. Stampy får et brev fra et barn som forteller at han skal flytte, og at tsuruene må få den nye adressen hans. Men brevet blir revet i fillebiter ved et uhell. Det hemmelige brevet. Monchhichiene er skapninger som bor i skogslandet Monchia på toppen av høye trær godt over skyene, og her skjer det forundelige ting.

15:55(16:05)

> Monchhichi

Fransk animasjonsserie. Kauri faller ned i en plante og blir fraktet gjennom en magisk passasje rett til Aikors hule! Den slemme trollmannen har brukt trolldom for å lage seg en hemmelig vei inn til Drømmetreet. Den magiske passasjen. Monchhichiene er skapninger som bor i skogslandet Monchia på toppen av høye trær godt over skyene, og her skjer det forundelige ting.

16:05(16:15)

> Jamillah og Aladdin

Britisk dramaserie. Det har snødd i London, og Jamillah har med seg en snøball til Aladdin. Snøballen som forsvant.

16:15(16:25)

> Jamillah og Aladdin

Britisk dramaserie. Sultanens nevø Salim har bursdag, og storvesiren oppfordrer alle borgerne i Bagdad til å gi ham gaver. Den magiske flyvende hesten.

16:25(16:35)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Baba ønsker å bli en ugle. Una viser Baba at lunder også er kule. Ugleskole.

16:35(16:40)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Er Vilma i trøbbel? Una er fast bestemt på å finne det ut. En varm dag.

16:40(16:50)

> Æsops teater

Britisk animasjonsserie.

16:50(17:05)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Bamse Bjørn og gjengen drar til Nordpolen for å se nordlyset. Hva skjer når Skjeggen vil vedde med nordpolpasseren?. Nordpolen.

17:05(17:16)

> Beno ja Nigá

Fransk animasjonsserie. Beno er opprørt over hvordan hunder behandles. Siste stråa er når naboen slår han i hodet med en paraply. Beno bestemmer han seg for å ta saken til retten. Et hundeliv. Beno er en usedvanlig intelligent hund med mange talenter. Men klok som han er, skjuler han disse evnene for alle andre enn hundepasseren Nigá.

17:16(17:20)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie.

17:20(17:30)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Bing blir lei seg då han øydelegg ballongen sin. Flopp hjelper ham med ein minneeske. Ha det bra. Opplev verden med Bing og vennene. Oppgaver blir løst - det er en Bing-ting!

17:30(17:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

17:45(17:50)

> Hei Kembo

Britisk animasjon. Sirkuset har kommet til byen, og småtrolla er veldig spente frem til de ser at det er loppesirkus. Kembo og sirkusmerket.

17:50(18:00)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Noen dager er det rett og slett for varmt. For Varmt. Moro og eventyr, uansett vær.

18:00(18:05)

> Hvis jeg var et dyr

Fransk dyreserie. Inge er impala og er født på den afrikanske sletten. Han er sprek, rask og hopper høyt. Hvis jeg var en impala. En serie om dyreunger.

18:05(18:20)

> Elias

Norsk animasjonsserie.

18:20(18:25)

> Petra og pasientane

Svensk dramaserie. Petra er lege.

18:25(18:35)

> Monchhichi

Fransk animasjonsserie. Hanae redder Bella fra et tornete monchhipæretre, men så havner hun i fare selv. Hun har lånt monchhibilen til Willow uten lov, og nå raser den av sted ute av kontroll! Kauri og Willow må skynde seg før det går riktig galt. Ligg unna monchhibilen!. Monchhichiene er skapninger som bor i skogslandet Monchia på toppen av høye trær godt over skyene, og her skjer det forundelige ting.

18:35(19:00)

> Geronimo Stilton

Amerikansk animasjonsserie. Det blir sagt at havfruemusobservasjoner forårsaker skipshavari utenfor Sankt Gouda! Stilton-familien tar turen for å se om det er noe spennende å rapportere, og avslører at havfruemusa ikke er ekte, og at det foregår noe…. Havfruemusa. Eventyr med den berømte musa Geronimo Stilton og hans fryktløse nevø Benjamin.

19:00(19:27)

> Krimteam 5

Tysk serie. Kristian er lidenskapelig opptatt av slanger, og oppdager plutselig at slangen han nettopp har fått ser annerledes ut dagen etterpå. Krimteam 5 hjelper han med å finne ut hva som har skjedd, og det fører til stor dramatikk. Feil slange. Tysk krimserie om 5 barn som griper inn når de ser urettferdighet og forbrytelser.

19:30(19:50)

> Bondi Beach

Australsk dokumentarserie fra 2014. Høydepunkter fra niende sesong om livredderne på en av verdens travleste strender, Bondi Beach, utenfor Sydney i Australia. Vi følger livredderne på en av verdens travleste strender, Bondi Beach utenfor Sydney i Australia.

19:50(20:50)

> Beat for beat

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Artistene som skal konkurrere er Hildegunn Garnes Reigstad og Ingelin Reigstad Norheim mot Gisle Børge Styve og Heine Totland. Gjør deg klar for nye musikalske krumspring og sangglede i publikumsfavoritten Beat for Beat. Kjente og ukjente artister fra Norge og Sverige er invitert for å løse musikalske gåter ved å synge svarene.

20:50(21:20)

> Hjerte for dyr

Svensk serie. Dyresykehuset får inn en skadet katt, mens dyrebeskyttelsen tar hånd om en nyoperert kanin som får mageproblemer. Den tidligere travhesten Rush skal prøve seg på galopp. Vi blir kjent med mennesker som vier sine liv til å hjelpe dyr som har havnet utenfor og ingen vil ha.

21:20(22:10)

> Paula

Britisk krimdrama fra 2017.

22:10(23:00)

> Paula

Britisk krimdrama fra 2017.

23:00(23:50)

> Paula

Britisk krimdrama fra 2017.

23:50(00:45)

> Stol på meg

Britisk dramaserie fra 2017.

00:45(01:40)

> Stol på meg

Britisk dramaserie fra 2017. Cathy er en hardtarbeidende sykepleier og alenemor som mister jobben etter å ha varslet om kritikkverdige forhold. Hun har skaffet seg jobb som lege på et akuttmottak gjennom å utgi seg for å være sin venninne Ally. Cathy er en hardtarbeidende sykepleier og alenemor. Hun varsler om kritikkverdige forhold på arbeid og mister jobben. Hun tvinges til å ta drastiske grep for å forsørge seg selv og datteren sin. Kan hun fortsette dobbeltlivet når hun faller for en kollega? Med: Jodie Whittaker, Emun Elliott, Sharon Small.

01:40(02:25)

> Stacey Dooley - barn i fare

Britisk dokumentar fra 2018. Ungarn har flere rom-barn i institusjoner enn noe annet land i Europa. Er dette rasisme satt i system? Stacey møter foreldre, barn og tilsatte i det ungarske barnevernet.

02:25(02:45)

> Odd Mom Out

Amerikansk komiserie fra 2015. Jill blir bergtatt av de jordnære mødrene hun treffer på en fest i Brooklyn. Jill har giftet seg inn i en velstående familie. Vil hun passe inn sammen med de søkkrike "monstermødrene" i New York?

02:45(03:05)

> Odd Mom Out

Amerikansk komiserie fra 2015. Fødselsriene til Brooke har startet, dagen før hun skulle ta et planlagt keisersnitt, men ambulansen nekter å kjøre henne til et finere sykehus. I mellomtida nyter Andy og Lex en teknologifri ettermiddag. Jill har giftet seg inn i en velstående familie. Vil hun passe inn sammen med de søkkrike "monstermødrene" i New York?

03:05(03:25)

> Bondi Beach

Australsk dokumentarserie fra 2014. Høydepunkter fra niende sesong om livredderne på en av verdens travleste strender, Bondi Beach, utenfor Sydney i Australia. Vi følger livredderne på en av verdens travleste strender, Bondi Beach utenfor Sydney i Australia.