Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:40)

> Bing!

Kvar er Flopp? Britisk animasjonsserie. I denne del: Flopp går ein tur på butikken for å kjøpe gulrøter. Bing vert att heime, men det tek ikkje lang tid før han byrjar å sakne Flopp.

06:40(06:50)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

06:50(06:55)

> Bitte lille Benny

Første gang jeg gikk på rulleskøyter. Fransk animasjonsserie. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye, spennende, hverdagslige og ordinære ting for aller første gang.

06:55(07:00)

> Leiketid

Såpebobleblåsing. Kanadisk serie. I denne del: Jacob og Guro vil fylle heile leikerommet med såpebobler, men får det ikkje til. Medan dei er ute tek Max og Bertha oppgåva, og ved hjelp av vifta på bordet klarar dei å fylle heile rommet med fine bobler.

07:00(07:05)

> Diddi

Balafonen. Fransk animasjonsserie. Om spurven Diddi, giraffen Makeba og og de andre dyra fra Ubuyusletta i Afrika på nye eventyr. I denne del: Bush-drosja mister en merkelig gjenstand. Diddi tror at det er en benk, noe som får Pili og Oko til å le. De forteller at det er en balafon - et musikkinstrument som det er morsomt å spille på.

07:05(07:20)

> Ridder Mikkel

Ridder Mikkel og super-valslyngen. Britisk-kanadisk animasjonsserie. Med hjelp fra sine to dragevenner og trofaste hest, gjør Mikkel alt han kan for å bli en modig ridder. Underveis lærer han å være ansvarsfull og å hjelpe andre. I denne del: Mikkel vil vise hvor god han er til å skyte på blink med valslyngen sin, men Trolle har lagd sin egen slynge og er bedre enn ham. Det tar sin tid før Mikkel innser at det ikke er slyngen hans det er noe i veien med, men hans egen manglende trening.

07:20(07:25)

> Evies familie

Britisk serie. Dagene til Evie blir aldri kjedelige, for hun bor på landet med sin store familie og mange dyr.

07:25(07:40)

> Charlie og Lola

Britisk animasjonsserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.

07:40(07:45)

> Bernt og Erling på nye eventyr

Amerikansk animasjonsserie. Bernt og Erling drar land og strand rundt på nye eventyr.

07:45(07:50)

> Men hvorfor det?

Læring. Fransk animasjonsserie. Denne serien tar for seg de store spørsmålene som det kan være fint å gruble litt over.

07:50(07:55)

> Blekkulf

Norsk animasjonsserie. Sammen med Sprelline og Pelle tar Blekkulf på seg oppgaven med å rydde havbunnen ren for søppel.

07:55(08:05)

> Ape og Snabel

Nysing. Sør-Afrikansk animasjon. Modige og nysgjerrige Ape og den storhjertede Snabel lever sammen i jungelen.

08:05(08:15)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie. Bli med de syngende ekornene Alvin, Simon, Theodore og gjengen på morsomme eventyr.

08:15(08:25)

> Regnbuefamilien

Svensk dramaserie. I denne del: Alle kler seg ut, bortsett fra farfar Allan som ikke tør.

08:25(08:35)

> Monchhichi

Hanae blir svimmel. Fransk animasjonsserie. Monchhichiene er skapninger som bor i skogslandet Monchia på toppen av høye trær godt over skyene, og her skjer det forundelige ting. I denne del: Hanae faller oppå Kauri så han forstuer ankelen. Det passer dårlig rett før kveldens konsert! Hanae tar seg godt av Kauri selv om hun er svimmel, men da angriper Aikor Drømmetreet.

08:35(08:45)

> Jamillah og Aladdin

Åndeinspektøren. Britisk dramaserie. Hamskifteren og det magiske teppet. Jamillah og Aladdin skal kjøpe seg et teppe som Genie kan forvandle til et flyvende teppe. En hamskifter har fått snusen i den magiske lampa, og prøver å lure den til seg. I denne del: Det er tid for fornying av Genies åndelisens, men det går ikke like knirkefritt som han hadde håpet.

08:45(08:55)

> Blinky Bill

Eit drakeeventyr. Australsk animasjonserie. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp. I denne del: Dei nye sensurreglane til borgarmeister Gretten er strenge, og Blinky må prøve å få den sure borgarmeisteren på andre tankar.

08:55(09:20)

> Marco Polo

Strandet på Peleponnes. Tysk animasjonsserie. I denne del: Skipet til Marco og vennene hans kommer ut for en voldsom storm og alle puster lettet ut når de ser lys på land. De tror de har funnet en trygg havn og styrer mot lysene, men skipet strander på en klippe.

09:20(09:45)

> Dypet

Det sunkne galleriet. Australsk animasjonsserie fra 2014. Familien Nekton som bor på en undervannsbåt. De lever som utforskere. I denne del: Familien Nekton blir arrestert av verdenshavsstyrelsen for tyveri. Arnt og Fanni rømmer for å kunne bevise sin uskyld, men den som har lurt dem er allerede to skritt foran. Det vil ikke bli enkelt å bevise at de er uskyldige når de har en spion om bord i Arronax.

09:45(09:55)

> Jungelgjengen

Jungelgeniprisen. Fransk animasjonsserie. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unnsetning når noen er i fare.

09:55(10:20)

> Hank Zipzer

Opp med teppet, ned med buksene. Amerikansk dramaserie. I denne del: Hank er fast bestemt på å briljere på skolens skuespill, men så finner han ut at han må lære replikkene. Stein og Rosa går med på å hjelpe til, og plutselig konkurrerer de mot hverandre.

10:20(10:30)

> Just Kidding - Bare tulla

Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.

10:30(10:55)

> Backstage

Kanadisk dramaserie.

10:55(11:05)

> Ghost Rockers

S.R.K. Belgisk dramaserie. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker... I denne del: Gjengen skjønner at Kløver-dronningen mener alvor. De må løse oppgaven, hvis ikke vil det skje noe med bonden på brettet.

11:05(11:15)

> Feriekolonien

Finsk dramaserie. Konkurransen er i gang og Cynthia prøver å få kontakt med Cia. Martin sørger for ekstra poeng til laget sitt. I denne del: Konkurransen er i gang og Cynthia prøver å få kontakt med Cia. Martin sørger for ekstra poeng til laget sitt.

11:15(11:30)

> Kolonien

Mobilen. Dansk dramaserie. I denne del: Viktoria vil ringe hjem, men koloniens telefon virker ikke. Hun tar mobiltelefonen til Carl, og sammen med Albert og Niklas løper hun opp i fyrtårnet for å ringe. Her oppdager de at de ikke er alene på øya.

11:30(11:45)

> Bien Maja

Max er søvnløs. Tysk animasjonsserie. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.

11:45(11:55)

> Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie. På det kongelige slottet bor kongen, dronningen, statsministeren og mange andre. Men den aller viktigste personen er Lille Prinsesse. Og hun vet hva hun vil. I denne del: Jeg vil være baby.

11:55(12:05)

> Petter Kanin

Britisk animasjonsserie. Bli med snille, modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.

12:05(12:20)

> Sangfoni

Tre små tamburer. Norsk musikkserie for barn. Vi utforsker musikk og henter fram gamle barne- eller folkesanger. I denne del: Kan du spille på trommer? Hva med å synge flerstemt med andre? Når spilles musikk mykt og når passer det bedre at den spilles kort og hardt? Se Sangfoni!

12:20(12:25)

> Elleville Elfrid

Norsk animasjonsserie. Lille Elfrid er fem år og en gledesspreder. Når hun endelig får lov til å utforske verden på egenhånd blir vi med på en oppdagelsesferd som er både skummel og fantastisk.

12:25(12:35)

> Lundefjell

Pinnsvin på villstrå. Irsk animasjonsserie. I denne del: Bjarne er fanget i grotten sin. Kan Una hjelpe ham med å komme seg trygt ut?

12:35(12:45)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie. Brannmann Sam er den store helten i Pontypandy, og støtt og stadig må han ut på oppdrag for å hjelpe folk i nød. I denne del: På farlige stier.

12:45(13:10)

> Gisle Wink på eventyr

Amerikansk animasjonsserie. Bestefar Gisle Wink forteller spennende historier til barnebarna sine fra den gang han selv var liten.

13:10(13:35)

> Heidi

Tysk animasjonsserie. I denne del: Karl, Therese og William plagar Peter og vil stele pengane hans. Då utfordrar Peter Karl til å klatre opp Kråkeklippa, men Karl klarar ikkje å kome seg heilt til toppen og det blir dramatisk i klippeveggen.

13:35(13:45)

> Kodetropp O

Potetplagsomhet. Kanadisk dramaserie. I denne del: Når Otto krymper tar Olaf med Oda og Oddvar på leting etter det eneste som hjelper; den magiske voksende potet.

13:45(13:55)

> Sigve og Haifinn

Borte i jungelen. Fransk animasjonsserie. Møt haien som er forelsket i en liten havfrue, og hyenen han må beskytte henne mot.

13:55(14:15)

> Rampereservatet

Amerikansk animasjonsserie. Harvey Beaks er en ung, vennlig fugl, som sammen med de to beste vennene, Fee og Foo, søker eventyr og ugang i den magiske skogen de bor i. I denne del: Fingeren og Det negative ved å være positivt ladet.

14:15(14:40)

> Kosmoo

BMX krise. Belgisk dramaserie fra 2016. Detektivserie om barna Robbe og Ellis som finner ut av merkelige ting som skjer. I denne del: BMX syklene til en guttegjeng blir sabotert. Robbe og Ellis setter Kosmoo på saken.

14:40(15:00)

> Stallen

Fransk animasjonsserie. Ungdommene ved den lille stallen tilbringer dagene sammen med hverandre og hestene sine. De opplever spennende eventyr og forelskelser.

15:00(15:15)

> Jungelgjengen

Jungelgeniprisen. Fransk animasjonsserie. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unnsetning når noen er i fare.

15:15(15:35)

> Bevinget

Kanadisk serie. Porter, en skytsengel under opplæring, er sendt til jorden på eksamensoppdrag. For å gjøre seg fortjent til vingene sine, må han forvandle uheldige Carl til den mest populære gutten på skolen.

15:35(15:45)

> Hotell 13

Tysk dramaserie. I denne del: Innbruddstyven er en pirat fra det attende århundre. Er tidsmaskinen fortsatt i bruk?

15:45(16:00)

> Hotell 13

Tysk dramaserie. I denne del: Tom ser en mann han kjenner igjen på bildene fra fremtiden. Har denne mannen noe med tidsmaskinen. Og har han ført Simon, pirat, hit?

16:00(16:05)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm. Oggy er en stor katt som liker å slappe av og ta dagene som de kommer. Men han blir stadig vekk plaget av noen kakerlakker som gjør alt de kan for å lage vanskeligheter for ham.

16:05(16:10)

> Jungelens puls

Afrikansk animasjonsserie. Afrikansk animasjonsserie om mange av Afrikas dyr.

16:10(16:20)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie. Det blir kaos på gården når bonden snur ryggen til sauen Shaun.

16:20(16:25)

> Masha og Mishka

Veksetrylledrikken. Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka. I denne del: Mishka lagar veksetrylledrikk til plantene sine. Masha rotar den sjølvsagt i seg, og får angre bittert. Det går likevel, som vanleg, bra til slutt.

16:25(16:40)

> Flaskepost fra Stillehavet

Skattejakt. Norsk reisedokumentar. I denne del: Ivi og Jack blir kjent med øya og tar oss med på en skattejakt sammen med de innfødte barna på Tikopia.

16:40(16:50)

> Ravnestreker

Ridder Ravnehjerte. Tysk animasjonsserie. I denne del: Ravn leker ridder sammen med beverbrødrene.

16:50(17:05)

> Postmann Pat - Spesialpakkeservice

Postmann Pat har pannekakefest. Britisk animasjonsserie. Postvesenet i Greendale er blitt veldig modernisert, og Postmann Pat har travle dager og mye å gjøre. Heldigvis har han nå motorsykkel, helikopter og en egen varebil i tillegg til sin gode, gamle postbil. I denne del: Klarer Postmann Pat å levere pannekakerøre tidsnok til pannekakeløpet i Greendale-parken?

17:05(17:20)

> Tikketitakk

Britisk animasjonsserie. Bli med Tommy og Tallulah og se hva som foregår inni klokka.

17:20(17:30)

> Bien Maja

Willis flaske. Tysk animasjonsserie. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.

17:30(17:40)

> Bing!

Kvar er Flopp? Britisk animasjonsserie. I denne del: Flopp går ein tur på butikken for å kjøpe gulrøter. Bing vert att heime, men det tek ikkje lang tid før han byrjar å sakne Flopp.

17:40(17:55)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

17:55(18:00)

> Bitte lille Benny

Første gang jeg gikk på rulleskøyter. Fransk animasjonsserie. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye, spennende, hverdagslige og ordinære ting for aller første gang.

18:00(18:05)

> Elleville Elfrid

Norsk animasjonsserie. Lille Elfrid er fem år og en gledesspreder. Når hun endelig får lov til å utforske verden på egenhånd blir vi med på en oppdagelsesferd som er både skummel og fantastisk.

18:05(18:20)

> Zack & Quack

Zack og Kvakks pop-opp-sirkus. Britisk animasjonsserie. Bli med Zack og Quack på spennende eventyr i en pop-opp-verden der alt kan skje. I denne del: Når Zack vil temme verdens farligste villdyr, tar han en tur på sirkus. Men når Quack popper opp en dinosaur, har de et gigantisk problem.

18:20(18:35)

> Flaskepost fra Stillehavet

Den perfekte mannen. Norsk reisedokumentar. I denne del: Vi er kommet til Salomonøyene, og finner en helt uberørt strand. Eller er den ikke uberørt? Hva skjer med plast når det havner i havet?

18:35(18:50)

> Den magiske kroppen

Norsk dokumentarserie. Norsk dokumentarserie om kroppens fantastiske organer. I denne del: Denne gangen handler det om hjertet.

18:50(19:00)

> Ghost Rockers

Solens skyggeside. Belgisk dramaserie. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker... I denne del: Det kan ikke være tilfeldig: tiden er ute, bonden har forsvunnet fra brettet, og nå er Samuel borte! Gjengen gjør alt de kan for å finne ham, men da må de ta oppgaven fra Kløver-dronningen på alvor.

19:00(19:30)

> Eva

Verden forandrer seg. Britisk dramaserie. Det handler om Eva. Den humanoide roboten Eva våkner til liv, og Bill må holde det hemmelig. På Kalimov leter Katrine etter Prosjekt Evighet. I denne del: Mens Mary og FEIK prøver å ødelegge hverandre, er Eva og Bill i fare.

19:30(19:50)

> Bondi Beach

Australsk dokuserie. I denne del: Det er forferdelig varmt, og en fortvilt, to år gammel jente er innesperret i en låst bil. En kvinne og datteren hennes blir reddet av en mann som knapt kan svømme selv. Badevaktene pågriper en veskenapper, og Harrison må improvisere da han oppdager badegjester som er i ferd med å drukne etter at han har pakket ned utstyret.

19:50(20:25)

> Presten

Norsk humorserie fra 2018. I denne del: Bjarte skal vie et ungt ektepar, men oppdager at de knapt kjenner hverandre. På hjemmebane må han gå langt utenfor komfortsonen når Kristin ber ham klage på en ødelagt PC.

20:25(21:05)

> Når kjemien stemmer

Full tenning. Norsk dokumentarserie. I denne del: Lyst og attraksjon oppstår ikke tilfeldig, men hjelper det for en mann å brøle i skogen? Jenny får bare bruke hørselen når mennene bruker stemmen sin for alt den er verdt. Kan et kraftig mannebrøl lede henne på rett vei mot den mest tiltrekkende hannen?

21:05(21:20)

> Match

Norsk humorserie fra 2017. I denne del: Stian og Mia skal møte Mias søster for en øl, men Mia er forsinket. Stian møter derfor søsteren alene, og legger med en gang merke til en enorm buse hun har hengende ut av nesa. Skal han si ifra?

21:20(21:50)

> The Wrong Mans

Britisk thrillerkomedie fra 2013. To velmenende idioter på feil sted til feil tid blir kastet inn i kriminalitet, konspirasjoner og korrupsjon. I denne del: Sam planlegger en gisselutveksling, men Phil har andre tanker. Snart går alle planene i vasken.

21:50(22:05)

> Match

Norsk humorserie fra 2017. I denne del: Stian er med Mia og kompisene på telttur. Tradisjon tro skal alle nakenbade når de våkner første morgen. Stian vil ikke virke prippen, men han er ikke videre stolt av badetissen sin. Klarer han likevel å fremstå som både sporty og velutstyrt?

22:05(23:05)

> Olly Alexander - homo i dag

Britisk dokumentar fra 2017. Artisten og skuespilleren Olly Alexander har en historie med angst og depresjon. Mange homofile har psykiske helseproblemer. Hvorfor er det sånn? Og hva kan gjøres?

23:05(23:30)

> Girls

Amerikansk komiserie fra 2016. Hannah og venninnene er i begynnelsen av 20-årene og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. I denne del: Marnie styrer på med bryllupet, men prøver å holde en avslappet fasade. Mens jentene gjør seg klare, er guttene nervøse.

23:30(00:00)

> Girls

Amerikansk komiserie fra 2016. Hannah og venninnene er i begynnelsen av 20-årene og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. I denne del: Fran irriterer seg over romkameraten sin, og vil flytte inn med Hannah. I mellomtiden er Adam på et AA-møte, og der treffer han Jessa.

00:00(00:55)

> Dødelige fordommer

Britisk dokumentarserie fra 2018. Tre grufulle drap motivert av fordommer, hat og kjærlighet belyser hvor farlig det er å være annerledes i USA. I denne del: En mann bryter seg inn hos ekteparet Lisa og Anna Trubnikova og skyter dem. Med seg har han et kamera. Politiet arresterer ham og finner mange måneders planlegging dokumentert på video.

00:55(01:45)

> Reggie Yates - Grenfells gløymde offer

Britisk dokumentar fra 2018. Hvem var menneskene som mistet livet i Grenfell Tower? Reggie Yates møter de etterlatte etter en av Storbritannias dødeligste branntragedier.

01:45(02:15)

> Minoriteens

Addo - Jentejakt. Norsk dokumentarserie. I ett år har NRK overlatt kameraene til ungdom. Resultatet er en dokumentarserie om fem ungdommers liv der alle har utfordringer med oppturer, nedturer, humor og tårer. I denne del: Addo er 17 år og har lyst på kjæreste, selv om det egentlig er tabu i hans kultur.

02:15(02:40)

> Minoriteens

Addo - Elsker deg! Norsk dokumentarserie. I ett år har NRK overlatt kameraene til ungdom. Resultatet er en dokumentarserie om fem ungdommers liv der alle har utfordringer med oppturer, nedturer, humor og tårer. I denne del: Addo møter drømmedama, men forholdet byr på forviklinger.

02:40(03:05)

> Minoriteens

Addo - Vi må snakke sammen... Norsk dokumentarserie. I ett år har NRK overlatt kameraene til ungdom. Resultatet er en dokumentarserie om fem ungdommers liv der alle har utfordringer med oppturer, nedturer, humor og tårer. I denne del: Addo gjør seg klar for å fortelle foreldrene sine om sin store kjærlighet.

03:05(03:35)

> The Wrong Mans

Britisk thrillerkomedie fra 2013. To velmenende idioter på feil sted til feil tid blir kastet inn i kriminalitet, konspirasjoner og korrupsjon. I denne del: Sam planlegger en gisselutveksling, men Phil har andre tanker. Snart går alle planene i vasken.

03:35(03:56)

> Bondi Beach

Australsk dokuserie. I denne del: Det er forferdelig varmt, og en fortvilt, to år gammel jente er innesperret i en låst bil. En kvinne og datteren hennes blir reddet av en mann som knapt kan svømme selv. Badevaktene pågriper en veskenapper, og Harrison må improvisere da han oppdager badegjester som er i ferd med å drukne etter at han har pakket ned utstyret.