Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:35)

> Store maskiner

Svensk serie for barn.

06:35(06:50)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Bing og Sulla får kvar sin mynt til å bruke i overraskingmaskina i butikken til Magda. Sulla får den leika ho ville ha, så Bing er heilt overbevist om at han også får den han vil ha. Overraskingmaskin. Opplev verden med Bing og vennene. Oppgaver blir løst - det er en Bing-ting!

06:50(07:00)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Jentene har fått en plante hver av fru Berntsen, men Nora er usikker på hvor hun skal plante den. Noras plante. Moro og eventyr, uansett vær.

07:00(07:05)

> Diddi

Fransk animasjonsserie. Habibi dukker opp med flygerbriller. Hun er veldig stolt av funnet sitt, men hun kan jo ikke fly. Diddi, Oko og Pili vil prøve å finne en løsning på strutsens flyproblemer. Sprintmesteren Habibi. Om spurven Diddi, giraffen Makeba og og de andre dyra fra Ubuyusletta i Afrika på nye eventyr.

07:05(07:10)

> Elleville Elfrid

Norsk animasjonsserie. Elleville Elfrid og de andre barna på Soltoppen bader. De vil gjerne at fru Berg skal bli med på leken, men hun oppfører seg svært underlig. Tvillingtrøbbel. Lille Elfrid er fem år og en gledesspreder. Når hun endelig får lov til å utforske verden på egenhånd blir vi med på en oppdagelsesferd som er både skummel og fantastisk.

07:10(07:25)

> Dinosaurtoget

Amerikansk animasjonsserie.

07:25(07:30)

> Sol, snart seks

Norsk dramaserie. Sol har pakket sakene sine og skal overnatte i barnehagen sammen med Birk og de andre store barna. Men når kvelden kommer finner hun ut at hun har glemt sovepose. Soveposen.

07:30(07:40)

> Doki

Kanadisk animasjonsserie. Det er innsektsesong og Doki og vennene drømmer å ha et klubbhus flytende ute på vivilvite innsjøen. Trøbbel med totora. Bli med den lille hunden Doki ut på spennende reiser!

07:40(07:50)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie.

07:50(08:00)

> Yakari

Fransk animasjonsserie. Mang-en-munn har mistet hukommelsen, og det gjelder å sørge for at han får den igjen. Mang-en-munns hukommelse. Den lille indianergutten Yakari har en magisk evne til å forstå og snakke med alle dyr. Yakaris bestevenner er indianerjenta Regnbue og ponnien Lille Torden, og sammen hjelper de både mennesker og dyr.

08:00(08:10)

> Kodetropp O

Kanadisk serie. Oda og Otto må få nuller til å slutte å forsvinne, så ikke de manglende nullene ødelegger for alle. Null effekt.

08:10(08:30)

> Martin Morgen

Fransk tegnefilmserie. Martin våkner opp i år 2999, og alt er som i en science fiction-film. Martin i framtida. Martin våkner opp som noe nytt hver morgen.

08:30(08:40)

> Mille Måne

Fransk animasjonsserie. Jens har bygget ferdig Ralf, en rengjøringsrobot som er trådløst tilkoblet en boks via internett og kan styres fra et nettbrett. Wifi-barnepike. Mille Måne er en snill fe som kommer fra den "Magiske Sky". Hennes oppdrag på jorden er å være barnepike, og det går ikke alltid etter planen.

08:40(08:50)

> Jamillah og Aladdin

Britisk dramaserie. Aladdin skal levere et dyrebart smykke, men han og Jamillah klarer å miste det ned i avløpet. Planeten ned avløpet.

08:50(09:00)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Bestevenner.

09:00(09:20)

> Kosmoo

Belgisk dramaserie fra 2017. Action! Skuespilleren Laura forsvinner uten et spor under et TV-opptak. Detektivserie om barna Robbe og Ellis som finner ut av merkelige ting som skjer.

09:20(09:30)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm.

09:30(09:40)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Jacko sin grand-grand-grandonkel tek gutane med til Gamalskulen for å vise dei kvifor han har så mange kule historier på lager. Gamalskulen. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp.

09:40(10:05)

> Det andre kongeriket

Kanadisk humorserie. Astral blir syk og mister kontrollen på kreftene sine, noe som fører til kaos på skolen. Forkjølelsesesong. Feprinsessen, Astral, bestemmer seg for å reise til den virkelige verden for å oppleve skole og den menneskelige verden.

10:05(10:15)

> Sommerleirøya

Amerikansk animasjonsserie. Barn over senga.

10:15(10:35)

> Thunderbirds

Britisk animasjonsserie. Hele Internasjonal Redningskommando tar en tur til familiegården borte fra hovedøya, for å teste ut nytt utstyr. Hjemme på gården.

10:35(11:00)

> Sara og tjuaguttene

Australsk animasjon. Sannhetens lampe.

11:00(11:20)

> 100 ting å gjøre før High School

Amerikansk dramaserie. Alle i gjengen vil konfrontere sine redsler, men når CJ må snakke med avstandsforelskelsen fra åttende klasse trenger hun hjelp av Fenwick og Crispo til å krysse av dette på listen. CJ og hennes to beste venner skal snart begynne på high school. De bestemmer seg for å utforske ungdomsskole opplevelsene mens de ennå kan ta en risk og ha det gøy.

11:20(11:40)

> 100 ting å gjøre før High School

Amerikansk dramaserie. For å få litt magi i skolerutinene, bestemmer CJ, Fen og Crispo seg for å oppfylle ønskene til noen av dem de liker best. CJ og hennes to beste venner skal snart begynne på high school. De bestemmer seg for å utforske ungdomsskole opplevelsene mens de ennå kan ta en risk og ha det gøy.

11:40(12:05)

> Backstage

Kanadisk dramaserie. Carly prøver desperat å gjøre ting lettere for Vanessa etter at hun ble sparket ut av primaene. Bianca sliter med hemmeligheten sin. Denzel må markere seg kunstnerisk før han fyller fjorten. Backstage følger talentfulle tenåringer som gjennomgår oppturer og nedturer på den prestisjetunge Keaton School of the Arts. Fra angst og nederlag, til nye vennskap og premierte prestasjoner. Gjennom dagboklignende bekjennelser og dramatiske spenningsmomenter, vil Backstage lette på sløret til de kommende stjernene, mens de jager etter drømmer og takler daglige utfordringer.

12:05(12:35)

> Fotballproff

Norsk dokumentarserie. Bruno mener han er god nok for A-laget nå, har han rett i det? Håvard og Henrik skal vise seg fram for landslagstrenerne, men så dukker noe opp for Håvard. Sigurd håper å treffe Gerrard i Liverpool. Fire tenåringer i Tromsø starter på en ny fotballsesong. De har ulike utgangspunkt, men samme store drøm om en gang å bli fotballproff.

12:35(12:55)

> Top Wing

Kanadisk animasjonsserie. Kadettene slåss om å vinne trofeet, men Brody må velge mellom å vinne eller redde en motstander. Tar det på vingen.

12:55(13:00)

> Leiketid

Kanadisk serie. Jacob og Guro bakar leike-pizza og går for å leite etter meir deig. I mellomtida gjer Max og Bertha ferdig pizzaen for dei. Pizzafyll. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

13:00(13:05)

> Leiketid

Kanadisk serie. Jacob og Erik vil sjå stjerner, men det er overskya ute. Medan dei et pizza nede vil Max og Svein hjelpe dei, og klarar det på uventa vis. Stjernesøk. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

13:05(13:10)

> Leiketid

Kanadisk serie. Detektivar. Svein mistar brillene sine, og Jacob og Erik går ned for å leite. Medan dei er borte tek Max og Svein saka i eigne hender og tek ein prat med hunden Norman. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

13:10(13:20)

> Jungelgjengen

Fransk animasjonsserie. Den nye helten.

13:20(13:30)

> Jungelgjengen

Fransk animasjonsserie. For en neve perler til.

13:30(13:45)

> Jungelgjengen

Fransk animasjonsserie. En falsk fan.

13:45(13:55)

> Regnbue-Rubi

Kanadisk animasjonsserie. Kronen til Prinsesse Karla mister en edelsten, så Regnbue-Rubi blir arkeolog og følger et skattekart på jakt etter en gammel skatt. Den tapte skatten. Rubi reiser hver dag, på magisk vis, til Regnbuebyen der alle lekene hennes lever og bor.

13:55(14:10)

> Regnbue-Rubi

Kanadisk animasjonsserie. Hagen til Prinsesse Karla er et eneste stort kaos, så Rubi blir en gartner og gjør det grønt og pent utenfor palasset til Karla. Gror det i hagen?. Rubi reiser hver dag, på magisk vis, til Regnbuebyen der alle lekene hennes lever og bor.

14:10(14:30)

> Tre Fu Tom

Britisk animasjonsserie. Rackette forteller Tom og Stilk at hun har funnet opp en ny type skvissel hvor man ikke har lov til å bruke hendene. De syns det høres umulig ut, men Rackette sier at man bare må finne på nye måter å bevege den på. Den døde grein-utfordringen. Følg Tom og hans Tre Fu magi i Tretopolis.

14:30(14:50)

> Tre Fu Tom

Britisk animasjonsserie. Tom ankommer, og finner Stilk i ferd med å prøve og fange litt susebark til Barkesamleboken sin. Jakten på den forsvunne bark. Følg Tom og hans Tre Fu magi i Tretopolis.

14:50(15:05)

> Esther og Roy

Kanadisk animasjonsserie. Monsterpassarane får besøk av Tilde, Huten og Simon og arrangerer dansefest. Alle storkosar seg unntatt Simon. Han synast det er vanskeleg å danse, fordi armane hans kjem berre i vegen. Danseleiken. Esme og Roy er bestevenner og de flinkeste monster-barnevaktene i byen.

15:05(15:10)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Du har'n.

15:10(15:15)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Plenen.

15:15(15:30)

> Katten med hatten

Amerikansk animasjonsserie. Gjem og finn.

15:30(15:40)

> Katten med hatten

Amerikansk animasjonsserie. Aller beste venner.

15:40(15:55)

> Katten med hatten

Amerikansk animasjonsserie. Gunhildes gård.

15:55(16:05)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

16:05(16:10)

> Blekkulf

Norsk animasjonsserie.

16:10(16:20)

> Blekkulf

Norsk animasjonsserie.

16:20(16:30)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Maks skremmer elefanten Bella i dyreparken, og det blir litt av et bråk. Maks bråk med Maks.

16:30(16:45)

> Bitz & Bob

Britisk animasjonsserie. Når Bitz uklare kommunikasjon fører til at Bob flyr av sted i en varmluftsballong, må hun og vennene ta opp jakten på Bob og ballongen for å unngå en ballong-katastrofe. Bobs ballongeventyr. Bli med Bitz og Bob og oppdag vitenskap og ingeniørkunst gjennom lek, bygging og oppfinnelse.

16:45(17:15)

> Pippi Langstrømpe

Svensk dramaserie fra 1969. Pippi på handlerunde. Dramaserie etter Astrid Lindgrens bøker.

17:15(17:30)

> Her bor Daniel Tiger

Amerikansk animasjonsserie. Klassens andunge, Gakke, er blitt stor og skal sendes tilbake til gården. Barna er lei seg og lærer at sorg avtar etter hvert. Andungen må dra hjem. Daniel Tiger er bare 4 år og har en hel verden å utforske. Bli med til nabolaget hans hvor alle hjelper til med å løse hverdagens utfordringer. Gjerne med musikk og sang!

17:30(17:35)

> Store maskiner

Svensk serie for barn.

17:35(17:50)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Bing og Sulla får kvar sin mynt til å bruke i overraskingmaskina i butikken til Magda. Sulla får den leika ho ville ha, så Bing er heilt overbevist om at han også får den han vil ha. Overraskingmaskin. Opplev verden med Bing og vennene. Oppgaver blir løst - det er en Bing-ting!

17:50(18:00)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Jentene har fått en plante hver av fru Berntsen, men Nora er usikker på hvor hun skal plante den. Noras plante. Moro og eventyr, uansett vær.

18:00(18:05)

> Rita og Krokodille

Dansk animasjonsserie. Rita skal mate fuglene i parken, men duen får ingenting. Duen. Rita er 4 år, og hennes beste venn er en krokodille.

18:05(18:20)

> Petter Kanin

Britisk animasjonsserie. Når Gamle Brun flyttar frå Ugleøya for å finne ein rolegare vagl, finn Petter, Lily og Benjamin ut at han kanskje flyttar litt for nær dei!. Eventyret om Gamle Brun sin nye vagl. Bli med snille, modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.

18:20(18:35)

> Skolestarterne

Norsk dokumentarserie fra 2017. Bestevennene Thelma og Sofie får vite om de kommer i samme klasse. Oscar og Gaby forbereder sin aller siste sommerfest i barnehagen. Snart skal de gi slipp på alt det trygge og kjente i barnehagen og begynne i første klasse. NRK Super har fulgt dem gjennom et halvt år med barnehageliv, skoleforberedelser og skolestart.

18:35(18:50)

> Min venn Marlon

Norsk dramaserie. Marlon hjelper Hugo med å passe mormors undulat. Den blir borte, og de oppdager at Marlon har glemt å lukke vinduet. Guttene krangler og skylder på hverandre, kan vennskapet overleve dette?. Marlon og Hugo er bestevenner. Så kommer Sander, den nye gutten i klassen. Han spiller fotball, akkurat som Marlon. Hva skjer med bestevennene nå?

18:50(19:05)

> Min venn Marlon

Norsk dramaserie. Hugo forteller Marlon en hemmelighet; han liker Alice. Sander finner det ut og snart vet hele skolen det. Hugo skjønner det må komme fra Marlon. Marlon og Hugo er bestevenner. Så kommer Sander, den nye gutten i klassen. Han spiller fotball, akkurat som Marlon. Hva skjer med bestevennene nå?

19:05(19:15)

> Campus 12

Belgisk spenningsserie. Tom velger et upassende tidspunkt for badehistorien hans. Tid for et bad. Bo forsvinner uten et spor, og tvillingbroren ser ut til å være den eneste som husker at søsteren har eksistert. Alle tingene hennes er borte, og verken venner eller familie tror på Noa når han forteller at han har en tvillingsøster. Har det skjedd noe mystisk? Eller har det fullstendig rabla for han? Jakten begynner.

19:15(19:28)

> Campus 12

Belgisk spenningsserie. Valget til Noah kommer brått på for Louise. Skikkelser fra fortiden. Bo forsvinner uten et spor, og tvillingbroren ser ut til å være den eneste som husker at søsteren har eksistert. Alle tingene hennes er borte, og verken venner eller familie tror på Noa når han forteller at han har en tvillingsøster. Har det skjedd noe mystisk? Eller har det fullstendig rabla for han? Jakten begynner.

19:30(19:50)

> Bondi Beach

Australsk dokuserie fra 2011.

19:50(20:30)

> Overleverne

Norsk dokumentarserie fra 2016. Line Nersnæs skulle ut og kjøpe jordbær til fredagskaffen på jobben i Regjeringskvartalet. Bård André Migliosi Nilssen skulle hjem fra sommerfest med de kjæreste vennene. Så smalt det. Bomben mot regjeringskvartalet 22.juli.

20:30(21:00)

> Overleverne

Norsk dokumentarserie fra 2018. Ylva Schwenche ble skutt fire ganger på Utøya. Hun overlevde med et nødskrik, men bare et halvt år etterpå meldte hun seg frivillig til å være første vitne i strafferettsaken mot Anders Behring Breivik. Skutt fire ganger på Utøya. Overleverne lar deg møte mennesker som har lurt døden med knapp margin. Hva skal til for å overleve, og hva gjør overlevelsen med resten av livet?

21:00(01:05)

> Blank

Norsk dramaserie fra 2018. Ella er 19 år og tilbringer første år etter VGS i Oslo med venninna Susanne og kjæresten Mats. Blank-maraton sesong 1. Blank handler om Ella. Hun tilbringer sitt første friår i en leilighet i Oslo med Susanne. Du kan følge serien hver dag på p3.no/blank.

01:05(01:35)

> Gira på stripping

Dansk dokumentarserie. Familiefaren Ulrik bruker breakdance i sine strippeshow, mens Martin håper å få utløp for sin AD. Stripperlivet byr på mye moro, men har også mørke skyggesider.

01:35(02:20)

> Verdens søteste valper

Britisk serie fra 2018. Prikkene til dalmatinervalpene kommer gradvis til syne. Bordeaux-doggene Simba og Nala må spise mye for å utvikle de karakteristiske, store hodene rasen deres er kjent for. Vokser opp. Vi følger valper som skal forlate søsknene sine til fordel for nye menneskefamilier.

02:20(02:41)

> Bondi Beach

Australsk dokuserie fra 2011.