Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:40)

> Uki

Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.

06:40(06:50)

> Brillebjørn

Norsk dramaserie. Sophia må rydde lekene før middag, men det er jo mye morsommere å rote!. Ryddetid. Sophia må rydde lekene før middag, men det er jo mye morsommere å rote!

06:50(07:00)

> Her bor Daniel Tiger

Amerikansk animasjonsserie. Daniel lærer å tenke over hva andre trenger. Daniel tenker på hva lille Margareth trenger. Daniel lærer å tenke over hva andre trenger.

07:00(07:10)

> Elias

Norsk animasjonsserie. Redningsskøyta Elias bor i Lunvik, og sammen med sine gode venner Helinor og Duppe redder de båter i alle mulige situasjoner.

07:10(07:25)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Bamse Bjørn og vennene må stoppe en gjeng måker i å ta noen skilpadder som skal komme seg til vannkanten. Måkene sin konge. Bamse Bjørn og vennene må stoppe en gjeng måker i å ta noen skilpadder som skal komme seg til vannkanten.

07:25(07:35)

> Zack & Quack

Britisk animasjonsserie. Når en høy lyd gjør det umulig for Zacks nye rockeband å øve, legger Zack i vei for å finne ut hvor lyden kommer fra. Pop-opp-idoler. Når en høy lyd gjør det umulig for Zacks nye rockeband å øve, legger Zack i vei for å finne ut hvor lyden kommer fra.

07:35(07:48)

> Top Wing

Kanadisk animasjonsserie. En jet-flyvende flaggermus flyr inn i Faredalen for å vise sin dyktighet. Swift må følge ham for å kunne redde ham. Løpet gjennom Faredalen. En jet-flyvende flaggermus flyr inn i Faredalen for å vise sin dyktighet. Swift må følge ham for å kunne redde ham.

07:48(07:50)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Om de to gode vennene Molang og Piu Piu.

07:50(08:00)

> Petter Kanin

Britisk animasjonsserie. Petter brukar ei ugle-statue for å skremme Gamle Brun, men han hadde ikkje forventa at ekorna også skulle verte redde!. Eventyret om ugleskremselet. Petter brukar ei ugle-statue for å skremme Gamle Brun, men han hadde ikkje forventa at ekorna også skulle verte redde!

08:00(08:15)

> Bli med heim

Norsk dokumentarserie. Benhur har ikkje sett pappa sidan han var liten baby. Då flykta Benhur, storebror Berhane og mamma til Norge frå krigen i Eritrea. I sju år har dei venta på at pappa skulle komme til Norge og endeleg, no kjem han snart!. Benhur har ikkje sett pappa sidan han var liten baby. Då flykta Benhur, storebror Berhane og mamma til Norge frå krigen i Eritrea. I sju år har dei venta på at pappa skulle komme til Norge og endeleg, no kjem han snart!

08:15(08:25)

> Piratene i gata

Fransk animasjonsserie. Jim er trist fordi han ikke ser faren sin like ofte som før. Pappa Sjøsterk bestemmer seg for å bli med Jim på skolen, men det blir ikke like hyggelig som han hadde sett for seg. Landkrabbe-jobb. Jim er trist fordi han ikke ser faren sin like ofte som før. Pappa Sjøsterk bestemmer seg for å bli med Jim på skolen, men det blir ikke like hyggelig som han hadde sett for seg.

08:25(08:35)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. En midtsommerbjørns drøm. Ingen tør å våge seg inn på den store og sterke bjørnen, bortsett fra de rare og artige lemenene.

08:35(08:45)

> Arthur og barna av det runde bord

Fransk animasjonsserie. Arthur nektes å delta i en turnering fordi han ikke er av edelt blod, men med hjelp fra Morgan og vennegjengen får han kongen til å bruke en lykkeamulett i et forsøk på å gjøre ham mer rettferdig. Reeferdighetsamuletten. Arthur nektes å delta i en turnering fordi han ikke er av edelt blod, men med hjelp fra Morgan og vennegjengen får han kongen til å bruke en lykkeamulett i et forsøk på å gjøre ham mer rettferdig.

08:45(09:00)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie. Bli med de syngende ekornene Alvin, Simon, Theodore og gjengen på morsomme eventyr.

09:00(09:20)

> Dypet

Australsk animasjonsserie. Hva er da den havfruelignende skapningen som svømmer rundt Aronnax? Arnt er bestemt på å finne det ut. Havfruer. Hva er da den havfruelignende skapningen som svømmer rundt Aronnax? Arnt er bestemt på å finne det ut.

09:20(09:30)

> Just Kidding - Bare tulla

Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.

09:30(09:50)

> Det andre kongeriket

Kanadisk humorserie. Astral, Tristan, Maiken, Daniel, Hanne og Brendoni må takle problemer seg imellom når de blir innestengt i gymsalen under Formørkelsens time. Den store flukten. Astral, Tristan, Maiken, Daniel, Hanne og Brendoni må takle problemer seg imellom når de blir innestengt i gymsalen under Formørkelsens time.

09:50(10:15)

> Svampebob

Amerikansk animasjonsserie. Nede på havets bunn finner du Svampebob og vennene hans.

10:15(10:35)

> Dypet

Australsk animasjonsserie fra 2014. Når de dykker i et sjeldent blått hull, et synkehull midt ute i det åpne havet, begynner merkelige ting å skje med familien Nekton. De begynner å se ting som ikke eksisterer. Avgrunnen stirrer tilbake. Når de dykker i et sjeldent blått hull, et synkehull midt ute i det åpne havet, begynner merkelige ting å skje med familien Nekton. De begynner å se ting som ikke eksisterer.

10:35(10:55)

> Thunderbirds

Britisk animasjonsserie. En mekanisk feil i en gruve nær Jordens bane sender en asteroide mot solen med arbeideren Ned Tedford ombord. Alan og Kayo bruker Thunderbird 3 til redningsoppdraget, men en hissig solstorm slår ut sensorene deres. Slynge. En mekanisk feil i en gruve nær Jordens bane sender en asteroide mot solen med arbeideren Ned Tedford ombord. Alan og Kayo bruker Thunderbird 3 til redningsoppdraget, men en hissig solstorm slår ut sensorene deres.

10:55(11:05)

> Statens romvesen

Australsk sci-fi-serie. Staro er innleid for å finne et stjålet syntetisk hjerte, og sporet leder dem dypt inn i Tosh sin dystre fortid. En hjertesak. Staro er innleid for å finne et stjålet syntetisk hjerte, og sporet leder dem dypt inn i Tosh sin dystre fortid.

11:05(11:20)

> Statens romvesen

Australsk sci-fi-serie. Staro hjelper en organisasjon med å lete etter den siste dinosauren. Artenes opprinnelse. Staro hjelper en organisasjon med å lete etter den siste dinosauren.

11:20(11:30)

> KAMP

Norsk serie fra 2018. Espen er på besøk hos Mo, og holder på å spy når han får servert Mos hjemmelagde proteinshake. Guttene blir forbanna når noen slenger dritt om hudfarge i en kamp. KAMP - Rappe for hele skolen. Espen er på besøk hos Mo, og holder på å spy når han får servert Mos hjemmelagde proteinshake. Guttene blir forbanna når noen slenger dritt om hudfarge i en kamp. Feliks skal rappe på skolen, men gruppa sliter med å lære seg teksten. Han er sikker på at de kommer til å bli mobba for det.

11:30(11:40)

> KAMP

Norsk serie fra 2018. Mo havner i skikkelig trøbbel og får kjeft av treneren. De andre på laget backer han, men Mo er forbannet og gjør noe han angrer på. Feliks og kompisene gjør klar til skolekonsert. Han er redd for at de skal drite seg ut. KAMP - Har det klikka helt?. Mo havner i skikkelig trøbbel og får kjeft av treneren. De andre på laget backer han, men Mo er forbannet og gjør noe han angrer på. Feliks og kompisene gjør klar til skolekonsert. Han er redd for at de skal drite seg ut.

11:40(11:50)

> Feriekolonien

Finsk dramaserie. Cia og Liv nyter sommeren mens Kalle bare bråker, men Cia hevner seg på ham og noen reiser hjem. Cia og Liv nyter sommeren mens Kalle bare bråker, men Cia hevner seg på ham og noen reiser hjem.

11:50(12:00)

> Dennis og Glefser'n - Full baluba

Britisk-australsk animasjonsserie. Paifjes sin store helt Ingrid Marengs skal være dommer den årlige bakekonkurransen. Paifjes bestemmer seg for å delta, selv om han aldri har bakt før. Hele Beano by baker. Paifjes sin store helt Ingrid Marengs skal være dommer den årlige bakekonkurransen. Paifjes bestemmer seg for å delta, selv om han aldri har bakt før.

12:00(12:10)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Lundefjell følger eventyrene til Una, hennes lillebror Baba og deres familie og venner på en nydelig og vill irske øya. Et skinnende skjell. Lundefjell følger eventyrene til Una, hennes lillebror Baba og deres familie og venner på en nydelig og vill irske øya.

12:10(12:35)

> Dypet

Australsk animasjonsserie fra 2014. Arnt og Fanni er helt sikre på at de kan klare å håndtere noen unge medlemmer fra Nektonklubben som kommer på besøk til Arronax. Nektonklubben. Arnt og Fanni er helt sikre på at de kan klare å håndtere noen unge medlemmer fra Nektonklubben som kommer på besøk til Arronax. Når de må redde en hvalunge i nød avhenger oppdraget av at de selv, sammen med de energifulle barna, må jobbe sammen.

12:35(12:55)

> Thunderbirds

Britisk animasjonsserie. Frøken Penelope, Parker og Gordon besøker et eldgammelt tempel i Amazonas-ørkenen. De blir ledsaget av professor Vardal, men blir fanget inne i en labyrint av feller og sprengladninger. Tempeltunnelene. Frøken Penelope, Parker og Gordon besøker et eldgammelt tempel i Amazonas-ørkenen. De blir ledsaget av professor Vardal, men blir fanget inne i en labyrint av feller og sprengladninger.

12:55(13:15)

> Thunderbirds

Britisk animasjonsserie. Internasjonal Redningskommando setter alle flyklare krefter i sving for å redde mannskapet ombord på Klangløst, en høyatmosfærisk værstasjon. Internasjonal Redningskommando setter alle flyklare krefter i sving for å redde mannskapet ombord på Klangløst, en høyatmosfærisk værstasjon

13:15(13:40)

> Det andre kongeriket

Kanadisk humorserie. Astral, Maiken, og Daniel har det travelt med å rekke å få opp fetemadekorasjonene før høstfesten begynner. Alt kommer for en dag. Astral, Maiken, og Daniel har det travelt med å rekke å få opp fetemadekorasjonene før høstfesten begynner.

13:40(14:00)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Alle tror at Michelle skal gifte seg med rektor Nelson, og prøver å få dem til å ikke like hverandre. Men selvfølgelig er det noe helt annet de diskuterer. Hjemsøkt rektor. Alle tror at Michelle skal gifte seg med rektor Nelson, og prøver å få dem til å ikke like hverandre. Men selvfølgelig er det noe helt annet de diskuterer.

14:00(14:10)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Blinky og Jacko får si største utfordring så langt når dei skal hjelpe Pablo med jakta på kjærleiken. Pablo og kjærleiken. Blinky og Jacko får si største utfordring så langt når dei skal hjelpe Pablo med jakta på kjærleiken.

14:10(14:25)

> Andys ville dinoeventyr

Britisk serie. Andy reiser 150 millioner år tilbake i tid helt til Nord-Amerika der det fantes stegosaurus. Hans oppdrag er å ta et bilde av platene til en sint stegosaurus, slik at han kan gjøre ferdig Hattys maleri på musèet. Stegosaurus og maling. Andy reiser 150 millioner år tilbake i tid helt til Nord-Amerika der det fantes stegosaurus. Hans oppdrag er å ta et bilde av platene til en sint stegosaurus, slik at han kan gjøre ferdig Hattys maleri på musèet.

14:25(14:30)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Om de to gode vennene Molang og Piu Piu.

14:30(14:40)

> Monchhichi

Fransk animasjonsserie. Aikor og Glitz later som Glitz har blitt utstøtt fra Det svarte tornekrattet. Vemlingen spiller godt og prøver å få Monchhichiene til å ta ham med til Drømmetreet. En Vemling i treet. Aikor og Glitz later som Glitz har blitt utstøtt fra Det svarte tornekrattet. Vemlingen spiller godt og prøver å få Monchhichiene til å ta ham med til Drømmetreet.

14:40(14:50)

> Gjengen på taket

Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.

14:50(15:05)

> Gjengen på taket

Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.

15:05(15:15)

> Gjengen på taket

Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.

15:15(15:25)

> Pablo

Britisk animasjonsserie. Pablo bruker sine magiske fargestifter til å gjøre hverdagens utfordringer til fantastiske eventyr.

15:25(15:40)

> Pablo

Britisk animasjonsserie. Det er en uvant lukt i huset som Pablo syns er veldig distraherende. I Tegneland blir aromaen til en snirklete karakter som gjør det vanskelig å både tenke og snakke. Aromaen. Det er en uvant lukt i huset som Pablo syns er veldig distraherende. I Tegneland blir aromaen til en snirklete karakter som gjør det vanskelig å både tenke og snakke.

15:40(16:00)

> Tre Fu Tom

Britisk animasjonsserie. På leting etter nye sopper til soppslagsverket sitt finner Sikksakk og speiderne en ukjent sopp som skaper store problemer for Tretopolis. Speider Tom: En sopplevelse. På leting etter nye sopper til soppslagsverket sitt finner Sikksakk og speiderne en ukjent sopp som skaper store problemer for Tretopolis. For å redde dagen må Sikksakk for første gang greie seg uten de avanserte duppedittene sine.

16:00(16:30)

> Labyrint

Norsk konkurranseprogram. Tre venner reiser til Daidalos sin skumle labyrintverden med vanskelige oppgaver, slim og ekle robotskapninger. Det er "Pekaillan" fra Averøy som skal forsøke å overvinne Daidalos. Tre venner reiser til Daidalos sin skumle labyrintverden med vanskelige oppgaver, slim og ekle robotskapninger. Det er "Pekaillan" fra Averøy som skal forsøke å overvinne Daidalos.

16:30(16:40)

> Doki

Kanadisk animasjonsserie. Etter en veldig sterk lunsj lurer Doki og gjengen på hvordan de kan få innlagt vann i klubbhuset. De reiser til Spania for se hvordan romerne klarte å få vann langveis fra og helt til byen sin. Akvadukten. Etter en veldig sterk lunsj lurer Doki og gjengen på hvordan de kan få innlagt vann i klubbhuset. De reiser til Spania for se hvordan romerne klarte å få vann langveis fra og helt til byen sin.

16:40(16:50)

> Beno ja Nigá

Fransk animasjonsserie. Beno er hodestups forelsket i en puddel. For å få tilbringe tid sammen med puddelen, må han overtale Nigá til å dra på date med puddelens eier. Beno er forelsket. Beno er hodestups forelsket i en puddel. For å få tilbringe tid sammen med puddelen, må han overtale Nigá til å dra på date med puddelens eier...

16:50(17:05)

> ieZár

Samisk reportasjeserie om barn. Mággá er glad i bestemoren sin. Bestemor har alltid tid til Mággá og hun lager alltid noe godt til Mággá når hun kommer på besøk. Nå vil Mággá gi noe til bestemor for å vise at hun bryr seg om henne. Mákká ieZár. Mággá er glad i bestemoren sin. Bestemor har alltid tid til Mággá og hun lager alltid noe godt til Mággá når hun kommer på besøk. Nå vil Mággá gi noe til bestemor for å vise at hun bryr seg om henne.

17:05(17:15)

> Monchhichi

Fransk animasjonsserie. Bess forteller de andre om oppskriften til en fantastisk kake som lages av stripete monchhiveps-honning. Dessverre er det fryktelig farlig å høste denne honningen. Willow er en helt. Bess forteller de andre om oppskriften til en fantastisk kake som lages av stripete monchhiveps-honning. Dessverre er det fryktelig farlig å høste denne honningen.

17:15(17:25)

> Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie. Prinsessen vil være veterinær, men å passe på syke dyr er ikke lett. Det virker ikke som dyrene har så lyst til å bli behandlet. Jeg vil være veterinær. Prinsessen vil være veterinær, men å passe på syke dyr er ikke lett. Det virker ikke som dyrene har så lyst til å bli behandlet.

17:25(17:40)

> Uki

Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.

17:40(17:45)

> Brillebjørn

Norsk dramaserie. Sophia må rydde lekene før middag, men det er jo mye morsommere å rote!. Ryddetid. Sophia må rydde lekene før middag, men det er jo mye morsommere å rote!

17:45(18:00)

> Her bor Daniel Tiger

Amerikansk animasjonsserie. Daniel lærer å tenke over hva andre trenger. Daniel tenker på hva lille Margareth trenger. Daniel lærer å tenke over hva andre trenger.

18:00(18:15)

> Karsten og Petra

Norsk dramaserie. Duestien barnehagen besøker en bondegård. Bonden Steinar lærer Karsten, Petra og de andre å melke kyr. Imens sniker Løveungen og Frøken Kanin seg inn på låven og finner på masse ugagn, de prøver blant annet å melke en ku. Karsten og Petra på bondegård. Duestien barnehagen besøker en bondegård. Bonden Steinar lærer Karsten, Petra og de andre å melke kyr. Imens sniker Løveungen og Frøken Kanin seg inn på låven og finner på masse ugagn, de prøver blant annet å melke en ku.

18:15(18:25)

> Sangfoni

Norsk musikkserie for barn. Kan du spille på trommer? Hva med å synge flerstemt med andre? Når spilles musikk mykt og når passer det bedre at den spilles kort og hardt? Se Sangfoni!. Tre små tamburer. Kan du spille på trommer? Hva med å synge flerstemt med andre? Når spilles musikk mykt og når passer det bedre at den spilles kort og hardt? Se Sangfoni!

18:25(18:30)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Om de to gode vennene Molang og Piu Piu.

18:30(19:00)

> Newton

Populærvitenskapelig program for barn. Høydeskrekk er en av de vanligste fobiene våre. Lydia og Christoffer, alias Kattekryp på YouTube, tøyer grensene hos seg selv når de er høyt og lavt i en klatrepark. Høydeskrekk er en av de vanligste fobiene våre. Lydia og Christoffer, alias Kattekryp på YouTube, tøyer grensene hos seg selv når de er høyt og lavt i en klatrepark.

19:00(19:20)

> Trio - Cybergullet

Norsk dramaserie. Hele Norge blir utsatt for cyberangrep, og strøm og mobilnett blir slått ut. Norges cybergull er i fare. Nora, Simen og Lars blir involvert. Hele Norge blir utsatt for cyberangrep, og strøm og mobilnett blir slått ut. Norges cybergull er i fare. Nora, Simen og Lars blir involvert.

19:20(19:29)

> Papegøyeløye

Dansk animasjon. På en øde øy ligger en butikk som selger sjørøverpapegøyer. Pierre er ikke like vakker og fargerik som de andre, men han satser på at det ikke bare er utseendet som teller når sjørøvere skal handle papegøye. På en øde øy ligger en butikk som selger sjørøverpapegøyer. Pierre er ikke like vakker og fargerik som de andre, men han satser på at det ikke bare er utseendet som teller når sjørøvere skal handle papegøye.

19:30(20:00)

> Presten

Norsk komiserie fra 2016. Bjarte må gå med sitt aller første dødsbudskap, men er kanskje ikke fullt så tydelig som han burde. Bjarte må gå med sitt aller første dødsbudskap, men er kanskje ikke fullt så tydelig som han burde. Ved en misforståelse ender Bjarte opp med å kjøpe en altfor dyr bursdagsgave til Kristin, og oppå det hele finner Bjarte blod på dopapiret og får panikk.

20:00(20:55)

> Michael McIntyre - Happy & Glorious

Britisk underholdning fra 2015. Hverdagslivet har sjelden vært mer morsomt enn slik Michael McIntyre legger det frem for 15.000 publikummere i The O2 Arena i London. Hverdagslivet har sjelden vært mer morsomt enn slik Michael McIntyre legger det frem for 15.000 publikummere i The O2 Arena i London.

20:55(21:25)

> Nytt på nytt

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Gjester denne uken er Tone Sofie Aglen og Karoline Krüger. Gjester denne uken er Tone Sofie Aglen og Karoline Krüger.

21:25(23:05)

> Johnny English Reborn

Britisk komedie fra 2011. I årene som har gått siden MI-7s toppagent forsvant fra jordens overflate, har Johnny English finpusset ferdighetene sine i en avsidesliggende region i Asia. I årene som har gått siden MI-7s toppagent forsvant fra jordens overflate, har Johnny English finpusset ferdighetene sine i en avsidesliggende region i Asia. Men når byråsjefene får vite om et planlagt attentatforsøk mot den kinesiske statsministeren, må de finne den svært uortodokse agenten. Verden trenger Johnny English nok en gang. Han må benytte det siste innen høyteknologisk utstyr for å avsløre et konspirasjonsnettverk som involverer både KGB, CIA og MI-7. Med bare dager igjen til statskonferansen, må han bruke alle triksene han har i ermet for å beskytte oss alle. Med Johnny English i spissen kan alt skje.

23:05(00:45)

> Tause vitner

Britisk krimserie fra 2019. En lærer tar saken i egne hender da en tenåring omkommer i en eksplosjon. Samtidig ser Nikki og teamet en økning i antall narkotikarelaterte lovbrudd. En lærer tar saken i egne hender da en tenåring omkommer i en eksplosjon. Samtidig ser Nikki og teamet en økning i antall narkotikarelaterte lovbrudd.

00:45(01:30)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2018. Mette faller sammen på jobb og blir kjørt til sykehuset. Politiet finner en interessant regnjakke og en sykkel. Olivia gir seg ut for å være kunstkjenner og blir invitert til en privat visning av Borells kunstsamling. Mette faller sammen på jobb og blir kjørt til sykehuset. Politiet finner en interessant regnjakke og en sykkel. Olivia gir seg ut for å være kunstkjenner og blir invitert til en privat visning av Borells kunstsamling.

01:30(02:15)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2018. Både langeren Klas Hall og Bengts kollega Gabriella arresteres. Men har politiet tilstrekkelig bevis? Abbas er fast bestemt på å finne og ta hånd om Samiras morder. Men vil fransk politi finne ham først?. Både langeren Klas Hall og Bengts kollega Gabriella arresteres. Men har politiet tilstrekkelig bevis? Abbas er fast bestemt på å finne og ta hånd om Samiras morder. Men vil fransk politi finne ham først?

02:15(02:48)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2018. Etter overfallet bestemmer Olivia seg for å hente Sandras datamaskin hjemme hos Borell. Men det går ikke helt som planlagt, og hun må ringe etter assistanse. Etter overfallet bestemmer Olivia seg for å hente Sandras datamaskin hjemme hos Borell. Men det går ikke helt som planlagt, og hun må ringe etter assistanse.