Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Vi befinner oss i Oklahoma City hvor en ny kvalifiseringsrunde går av stabelen. Kjæresteparet Kacy Katanzaro og Brent Steffensen er tilbake, og det samme er Daniel Gil som vakte stor oppsikt da han deltok for første…. Oklahoma City Qualifying - del 1. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Vi befinner oss i Oklahoma City hvor en ny kvalifiseringsrunde går av stabelen. Kjæresteparet Kacy Katanzaro og Brent Steffensen er tilbake, og det samme er Daniel Gil som vakte stor oppsikt da han deltok for første…. Oklahoma City Qualifying - del 2. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

07:55(08:25)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe. Lothepus er bekymret for at det stadig blir vanskeligere å få tillatelse til å sprenge salutt med dynamitt. Han har derfor kjøpt seg en saluttkanon. Kanon. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte.

08:25(09:20)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. Matty blir kontaktet av en senator som har blitt presset for penger, og sender teamet til Ghana for å spore opp senatorens harddisk. Den viser seg å inneholde en hemmelig fil med navnet Dragonfly. Scavengers + Hard Drive + Dragonfly. En ny sesong hvor MacGyver tar ansvar for å redde verden, bevæpnet til tennene med oppfinnsomhet, tyggegummi og binders

09:20(10:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. En nådeløs Murdoc ber om MacGyvers hjelp for å befri sin uskyldige søster, som blir holdt som fange av organisasjonen "Homicide International Trust". Halloween Knights. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

10:25(11:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. MacGyver får besøk av en ung kinesisk studine som er på flukt fra kinesiske agenter. Kvinnen har mottatt trusler og ber MacGyver om hjelp. Children of Light. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

11:25(12:25)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Orkanen Isaac treffer Gulf-kyste. Shelby må rykke ut for å redde utstyr slektninger som er fanget i sitt hus. Brad og Swiley, som nå leder S6S, avviser Dreadknots tilbud om å avlyse tømmerkonkurransen. Hurricane Hits , The. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

12:25(13:20)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Shellby er midt i orkanen og prøver å redde sine slektninger. Samtidig får han høre om en demning som er i ferd med å briste, og som i så fall vil oversvømme alt han eier, slik Katrina gjore for noen år siden. Calling It Quits. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

13:20(14:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Tom tar turen til Idaho for å hjelpe sin bror med å ta livet av noen villhingster. Charlie Tucker er tilbake etter skulderskaden og settes på prøve ved Maines frosne Rowe Lake. Ticking Clock. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo.

14:15(15:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. Magnus i båtpatruljen rykker ut for å hjelpe noen personer som har havnet i havsnød. Brannmannen Thomas blir varslet om en trafikkulykke. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

15:15(16:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. Brannmannen Janne kjemper mot en omfattende gressbrann, og politibetjentene Magnus og Calle blir varslet om at en kvinne blir truet. Brannmannen Rickard rykker ut til en trafikkulykke. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

16:15(17:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. En kvinne får hjertestans etter å ha tatt en overdose heroin, og Roger fra Johannes brannstasjon rykker ut. Matte på Farsta brannstasjon blir varslet om en uvanlig brann i en trekrone. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

17:10(18:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. En kranbil setter seg fast i en tunnel midt i Stockholm, og Olof fra Johannes brannstasjon rykker ut. Politibetjenten Nicolai fra Mariehamn pågriper en ruspåvirket og aggressiv mann. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

18:10(19:05)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Swamp Man finner en kjempestokk, og håper å kunne donere pengene den er verd til fetteren som mistet alt i stormen Isaac. Tomme lufttanker gjør at S&S ikke kan dykke. Aftermath , The. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

19:05(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Belinda hjelper Shelby med å finkjemme sumpen for brukpare ting som er blitt vasket bort av orkanen Isaac, før hun utfordrer ham til et gjørmerace der vinneren får en dagslønn. Unlucky Charm. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. I Yaak Valley slår Tom Oar seg sammen med broren Jack for å hjelpe ham med å få den dyrebare jaktfalken hans tilbake til villmarken. Settling the Score. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo.

21:00(22:00)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2018. Har du først kommet inn i Oslo brann- og redningsetat er sjansene store for at du blir der ut karrieren. I denne dokumentarserien følger vi det indre livet i Oslo Brann- og Redningsetat. I en ny sesong med virkelighetsaction og et fascinerende innblikk får vi følge livet på flere brannstasjoner i Oslo. Denne sesongen får vi blant annet følge to aspiranters hverdag på stasjonen, og deres vei til å bli brannkonstabler.

22:00(23:00)

> Trauma Rescue Squad

Britisk dokumentarserie fra 2018. En voldsom eksplosjon ødelegger en boligblokk, og HART-teamet blir tilkalt for å hjelpe ofrene. I Øst-Yorkshire avfyrer en mann skudd mot politiet. Vi blir med Storbritannias tøffeste akuttmedisinere på jobb, og følger dem på kritiske oppdrag på de aller farligste stedene. For første gang har Hazardous Area Response Teams (HART), latt et kamerateam følge dem.

23:00(00:15)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2016. Matt LeBlancs syn på Aston Martin DB11, blir utfordret av Chris Harris og en svært rask Mercedes under et bilkappløp i Montenegro. Matt LeBlanc og Chris Evans gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

00:15(00:45)

> Dag

Svart komedieserie. Benedikt får et dillemma når en mulithandikappet kvinne ber ham om en spesiell tjeneste. Man reder som man ligger med. Møt Dag Refsnes, samlivsterapeuten som mener at alle burde bo alene. Møt Dag Refsnes (Atle Antonsen), samlivsterapeuten som mener at alle burde bo alene.

00:45(01:15)

> Dag

Svart komedieserie. Mia blir rasende når hun oppdager at Benedikt har vært utro med begge hennes kusiner. Hun gir ham skikkelig juling. Bøddelen fra Sibir. Møt Dag Refsnes, samlivsterapeuten som mener at alle burde bo alene. Møt Dag Refsnes (Atle Antonsen), samlivsterapeuten som mener at alle burde bo alene.

01:15(02:15)

> The Cops

Britisk dokumentarserie fra 2017. Fire gutter som skal ha stjålet en bil, fører politiet ut på en biljakt i høy hastighet i morgentimene. Når de endelig får stanset bilen, blir de sjokkerte over å se hvem føreren er. Vi blir med politiet i Staffordshire som har kamera festet på kroppen på jobb.

02:15(03:10)

> Arrow

Amerikansk dramaserie fra 2015. Team Arrow gjør et forsøk på å redde Ray fra Damiens borg, og Felicity begynner å lure på om hun er i ferd med å miste seg selv i forholdet med Oliver. Donna, på sin side, ankommer Star City for å besøke datteren sin. Lost Souls. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

03:10(04:20)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2016. Matt LeBlancs syn på Aston Martin DB11, blir utfordret av Chris Harris og en svært rask Mercedes under et bilkappløp i Montenegro. Matt LeBlanc og Chris Evans gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

04:20(05:20)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. En nådeløs Murdoc ber om MacGyvers hjelp for å befri sin uskyldige søster, som blir holdt som fange av organisasjonen "Homicide International Trust". Halloween Knights. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

05:20(06:00)

> Nattarbeiderne

Norsk realityserie. Oslo Sentralstasjon er Norges mest trafikkerte jernbanestasjon. I snitt er 150.000 mennesker innom daglig. Thomas jobber i vaktsentralen og holder oversikt og sender vektere dit ting skjer. Når andre går hjem, går de på jobb. Møt alt fra strippere til vektere, journalister, fyrverkerieksperter, jernbanearbeidere og bartendere og se hva som skjer i Norge mens du sover.