Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. 17 deltakere har kommet seg gjennom første del av finaleløypen, og skal nå prøve seg på den krevende løypens andre etappe. National finals 3 del 2. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Spesial All Stars-episode med American Niinja Warrior-helter. All stars del 1. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

07:55(08:25)

> Fjorden Cowboys go Lofoten

Norsk dokumentarserie fra 2016. VM i skreifiske er over, og Joar og Lothepus må kjøre tilbake til Sørfjorden. Uten vognkort og registreringsnummer på campingvognen blir det trøbbel når de møter politiet på veien. Mer Lothepus. Lothepus og Joar legger ut på tidenes roadtrip - til Lofoten.

08:25(09:20)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. Dia De Muertos + Sicarious + Family.

09:20(10:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. En av Petes tidligere kjærester ber om hjelp til å avsløre brudd på menneskerettighetene i hjemlandet hennes. Pete avslører en stor hemmelighet, og MacGyver stepper inn for å hjelpe. Blind Faith. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

10:25(11:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. MacGyver havner i en ulve-felle, og blir hjulpet av to kvinner som driver et pensjonat i ødemarken. Faith, Hope & Charity. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

11:25(12:25)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2009. Sjefene på Rygaard-teamet braker sammen på grunn av en nybegynner, og hos R&R Corner Aviation står valget mellom sikkerhet og produksjon. Moby Dick Strikes. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

12:25(13:20)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2009. Fjellet søker hevn... R&Rs helikopterpilot blir sittende fast i tåken, og trærne kjemper mot Pihls sager. Lost in the Fog. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

13:20(14:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. I North Carolina setter Eustace livet på spill for å hjelpe en nabo i nød, og i Montana jager Rich Lewis en rødgaupe som har forsynt seg av husdyrene hans. Kattedyret tar første stikk og skader to av hundene hans. Bloody Sunday. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo.

14:15(15:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Brannmannen Peter rykker ut for å redde en bevisstløs person på Sergels torg i Stockholm. Simon havner i bråk med en mann som har blitt knivstukket, og Thomas og Rikard blir varslet om en alvorlig kjedekollisjon i en…. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

15:15(16:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Politibetjentene Johan og Henrik i Hässleholm rykker ut til et vanskelig og følelsesladet oppdrag, og brannmannen Magnus blir tilkalt til en leilighetsbrann. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

16:15(17:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Politibetjentene Johan og Fredric havner i en farlig situasjon når to supportergjenger braker sammen i Hässleholm. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

17:10(18:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Brannmennene Thomas og Rikard blir varslet om en alvorlig trafikkulykke, og ambulansesykepleieren Janne rykker ut til en mann som trolig har fått slag. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

18:10(19:05)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2009. Rollene blir byttet og underdogene får sin sjanse, og mennene i Phil Logging møter deres største utfordring. The King Crumbles. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

19:05(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2009. Den uerfarne Jesse Browning, junior-piloten Steve Smith og nykommeren Brad Hewitt kommer havneri trøbbel. Kun en av dem vil overleve uken. One Weak Link. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Tom får barnebarnet på besøk, men han får snart erfare at det ikke finnes noe som heter ferie i Yaak, mens i Ruby Valley har Rich Lewis' hunder fått ferten av puma når jakten tar en dramatisk vending. No Way Out. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo.

21:00(22:00)

> Fishing Impossible

Britisk underholdningsprogram. De tre drar til Nepal på jakt etter Charlies drømmefisk, Golden Mahseer, en lokal fisk med svært velutviklede sanser. For å fange den, må fiskerene i zen-modus. Nepal. Eks-Royal Marine Jay, marinbiolog Blowfish og pilot og fiskeutstyrsnerd Charles oppsøker mer ekstreme mål for sitt ekstremfiske: til iskalde Nord-Altlanteren ved Island, krokodille-elver i Zambia og i Himalaya-fjellene der de jakter på nye monstre.

22:00(22:30)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2019. Hverdagen kaller og de må tilbake på jobb. Mats og Sandra drar på visning, mens Torodd fortsatt utsetter å bli voksen og drar igjen på den harde raggen. Bakken får seg en ny romkamerat, en klyse fra Bærum. Klyse fra Bærum. Vi følger livene til fem rånere og raggere i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. Hele livet har de fryktet det såkalte «voksenlivet», men denne gangen tar livet overraskende vendinger. De må bli voksne over natten!

22:30(23:00)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2019. Torodd er fortsatt på leting etter hus og det samme er Mats og Sandra, som ønsker et større sted nå som de skal bli en familie. Endelig huseier. Vi følger livene til fem rånere og raggere i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. Hele livet har de fryktet det såkalte «voksenlivet», men denne gangen tar livet overraskende vendinger. De må bli voksne over natten!

23:00(00:15)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2017. Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid kickstarter den nye sesongen med en roadtrip gjennom Ville Vesten i USA, i de siste V8-sportsbilene fra McLaren, Jaguar og Ford. Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid er klare for flere spektakulære bilturer, tester av nye fartsvidundre, offroad-kjøring og bilauksjon!

00:15(00:40)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En full sjåfør i Florida, et angrep i Sør-Carolina og en narkosak i Texas. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

00:40(01:10)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En bilulykke i Indiana, en politijakt til fots i Florida og en stjålet bil i Oklahoma. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

01:10(02:05)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2017. Nye utfordringer oppstår når mennene skifter avdeling. Kvinnene mistenker at de har en tyster midt iblant seg. Institutional Knowledge. Åtte frivillige går undercover som fanger i Clark County Jail i 60 dager for å avdekke hva som egentlig foregår blant innsatte og ansatte.

02:05(02:55)

> Arrow

Amerikansk dramaserie fra 2015. Sara drar på et drapsraid, og Oliver innser at da hun ble brakt tilbake, var det uten sjelen sin. Mens Sara forfølger personen som drepte henne, tar Oliver kontakt med sin gamle venn John Constantine for å få hjelp. Haunted. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

02:55(04:10)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2017. Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid kickstarter den nye sesongen med en roadtrip gjennom Ville Vesten i USA, i de siste V8-sportsbilene fra McLaren, Jaguar og Ford. Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid er klare for flere spektakulære bilturer, tester av nye fartsvidundre, offroad-kjøring og bilauksjon!

04:10(05:15)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. En av Petes tidligere kjærester ber om hjelp til å avsløre brudd på menneskerettighetene i hjemlandet hennes. Pete avslører en stor hemmelighet, og MacGyver stepper inn for å hjelpe. Blind Faith. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

05:15(05:42)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En full sjåfør i Florida, et angrep i Sør-Carolina og en narkosak i Texas. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.