Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(07:00)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie fra 2017. Troy forfremmer Chase til kaptein på egen båt. Daniel Edgar henter inn sønnen for å hjelpe til, mens RJ og Jay Paul for første gang noensinne skal jakte fra hver sin båt. The Hunt Begins. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem.

07:00(08:00)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. MacGyver og Riley, med hjelp av Vasil, en fortvilet far, må finne en måte å kjøre en tankbil fylt med flytende oksygen gjennom en region okkupert av opprørere og levere oksygenet til et barnesykehus før de går tom. Guts + Fuel + Hope. En ny sesong hvor MacGyver tar ansvar for å redde verden, bevæpnet til tennene med oppfinnsomhet, tyggegummi og binders

08:00(09:00)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. Dia De Muertos + Sicarious + Family.

09:00(10:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. Hos Papac rømmer crewet fra stedet på grunn av Joe's ville ferd med skogsmaskinen. I sumpen nekter Shelby å gi seg før han får tatt hevn. Family Rivalry. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

10:00(11:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. På en nattutflukt finner Shelby noe som kan gi ham mer penger enn han noensinne har fått. I Washington legger Craig og Wayne planer for å lære Dave en lekse. Swamp Gold. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

11:00(12:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Marty er strandet i ødemarken etter et uhell, og Eustace må improvisere når det viser seg at han mangler mannskap. Miles to Go. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo.

12:00(13:00)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2015. Kampen mot stormen fortsetter, og Art, Todd og Lisa prøver seg på isen som spenner seg under vekten fra den tunge snøen. The Storm Troopers. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året.

13:00(13:30)

> Scrubs

Amerikansk komiserie. Eliot savner J.D. når han er borte. Turk forteller at han og Carla skal ha et barn til, men ingen ser ut til å bry seg. Absence. Humor og tragedie går hånd i hånd ved Sacred Heart Hospital.

13:30(14:00)

> The Office

Amerikansk komiserie fra 2011. Jim advarer Dwight om at han risikerer å få sparken etter den mislykkede butikkåpningen. Darryl og Toby prøver å selge kaker til Kevin, mens Erin informerer Andy om at hun ikke kommer tilbake fra Florida. Last Day In Florida. Arbeidsplassen vi nå skal besøke, er stedet for intriger, sladder, sær humor og ett og annet dolk i ryggen.

14:00(14:30)

> The Office

Amerikansk komiserie fra 2011. Andy drar til Tallahassee for å fortelle Erin at han elsker henne. Nellie dukker opp i Scranton og prøver å ta over Andys sjefsstilling ved å love de ansatte lønnsforhøyelse. Get The Girl. Arbeidsplassen vi nå skal besøke, er stedet for intriger, sladder, sær humor og ett og annet dolk i ryggen.

14:30(15:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Jay er lei av Glorias snorking nå som hun er gravid, Mitchell må stelle hjemme når Cameron har fått seg en jobb, og Alex blir plutselig mer sarkastisk enn før. Butler's Escape. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

15:00(15:30)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Claire forsøker å skremme Phil på Halloween, mens Cameron er opptatt av å vise fram sin nye og slankere figur. Open House of Horrors. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

15:30(16:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Jay og Gloria arrangerer et hagesalg for å hjelpe Manny og Luke med veldedighetsarrangementet til skolen. Hele familien tar med ting å selge. Yard Sale. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

16:00(16:30)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Hyde flytter inn igjen hos familien Forman, men nekter å si hvorfor. Fez begynner på ballett for å møte damer, mens Kitty hyrer inn dophuet Leo og fetteren hans for å renovere kjelleren. Bye Bye Basement. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

16:30(17:00)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Bob nekter å innse at Midge har forlatt ham, og Red må tvinge frem sannheten. Eric tar seg av Donna. Samtidig overbeviser Kelso Hyde og Fez om å sjekke opp eldre kvinner. Relapse. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

17:00(17:30)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Donna og Eric går sammen som venner på Price Marts ball, men følelsene de har for hverandre ligger fortsatt under overflaten. Fez trenger penger til et par nye sko, og får seg jobb hos Leo. Uncomfortable ball stuff. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

17:30(18:00)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Donna bidrar med en historie til skoleavisen som ligner svært mye på forholdet hennes til Eric. Eric tar hevn ved å skrive sin egen versjon. Donna's story. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

18:00(19:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Rolf tar opp jakten på en dieseltyv, og Mats og Sara hjelper en mann som har slått seg stygt. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

19:00(20:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. I Stockholm tar Stefan ledelsen ved en voldsom båtbrann, og akuttsykepleier Maria tar imot en pasent som spyr blod. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Snart vårTom får en uventet boost, og Eustace har det travelt med å bli ferdig med tømmerhogstjobben før våren kommer. In the Blood. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo.

21:00(22:00)

> Trauma Rescue Squad

Britisk dokumentarserie fra 2019. Teamet kjemper for å redde livet til en kvinne som har blitt knivstukket av sin tidligere partner i sitt eget hjem. Vi blir med Storbritannias tøffeste akuttmedisinere på jobb, og følger dem på kritiske oppdrag på de aller farligste stedene. For første gang har Hazardous Area Response Teams (HART), latt et kamerateam følge dem.

22:00(22:30)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2020. Innsatsleder Marit rykker ut for å stoppe dem som jammer luftambulansen. Forstyrrelsene av GPS-systemet deres kan få alvorlige konsekvenser, og det haster å finne kilden. Hindrer luftambulansen. Som første norske politiserie gir vi et eksklusivt innblikk i hele spekteret av politiets arbeid – fra patruljer på veien i byen og på landet, og helt til topps der avgjørelsene tas; politimesterens kontor. Patruljene må kunne håndtere alt fra trusler om skoleskyting til krangling på byen, samtidig som store politiressurser settes inn i en av de mest oppsiktsvekkende forsvinningssakene i nyere tid.

22:30(23:00)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2020. Hundefører Rune søker i skogen etter en savnet mann. Det er vinter og svært kaldt, og Rune er bekymret da mannen skal være beruset og tynnkledd. Søker etter savnet mann. Som første norske politiserie gir vi et eksklusivt innblikk i hele spekteret av politiets arbeid – fra patruljer på veien i byen og på landet, og helt til topps der avgjørelsene tas; politimesterens kontor. Patruljene må kunne håndtere alt fra trusler om skoleskyting til krangling på byen, samtidig som store politiressurser settes inn i en av de mest oppsiktsvekkende forsvinningssakene i nyere tid.

23:00(00:15)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2013. Clarkson inntar en Ferrari F12 Berlinetta og kjenner slagkraften av den 730bhp V12 maskinen på de skotske veiene. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

00:15(00:40)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2019. En person blir arrestert i Louisiana, narkosak i South Carolina og innenlandsforstyrrelser i Texas. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer. Alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

00:40(01:10)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2019. En jakt til fots i South Carolina, et butikktyveri i Indiana, og en farlig sjåfør i Utah. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer. Alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

01:10(02:05)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2017. Spenningen stiger på avdelingene når de seks deltakerne som er igjen i fengslet, går inn i sine siste dager bak murene. Blood, Debt and Tears. Åtte frivillige går undercover som fanger i Clark County Jail i 60 dager for å avdekke hva som egentlig foregår blant innsatte og ansatte.

02:05(02:55)

> Arrow

Amerikansk actionserie fra 2016. Diggle og Felicity er sjokkerte over at Oliver vil be Bratva om hjelp til å bekjempe Prometheus. Disbanded. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

02:55(04:10)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2013. Clarkson inntar en Ferrari F12 Berlinetta og kjenner slagkraften av den 730bhp V12 maskinen på de skotske veiene. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

04:10(05:05)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2015. Kampen mot stormen fortsetter, og Art, Todd og Lisa prøver seg på isen som spenner seg under vekten fra den tunge snøen. The Storm Troopers. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året.

05:05(05:30)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie fra 2014. Phil og Jase havner i krangel om hvilket lokkemiddel som fungerer best på duene. Jessica utfordrer Willie til en bowlingkonkurranse med Kays «Big Sistas’s»-klubb. #89 The Ducket List. Vi møter familien Robertson, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inne i de vannrike områdene i Lousiana. Men det var før de begynte å selge andelokkere. Nå er de staten Lousianas første familie med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming.

05:30(06:00)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie fra 2014. John Luke Robertson skal gifte seg med sin forlovede Mary Kate, og i denne spesialepisoden følger vi paret i bryllupsplanlegging, på kjoleshopping og på hele den store dagen!. #90 Pit Perfect. Vi møter familien Robertson, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inne i de vannrike områdene i Lousiana. Men det var før de begynte å selge andelokkere. Nå er de staten Lousianas første familie med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming.