Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:45)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger Clark Kents unge år - mannen som senere ble kjent som Supermann.

06:45(07:35)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger Clark Kents unge år - mannen som senere ble kjent som Supermann.

07:35(08:30)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør jakte på dem: Vi følger alligatorjegerne fra Louisiana i denne spennende realityserien. I denne del: Denne sesongen har Troy jobbet uten hjelperen sin, Clint, og gutta har slitt og sakket akterut i forhold til fjorårets fangst. Fast bestemt på å ta igjen det tapte, engasjerer Troy en lokal skarpskytter; en kvinne ved navn Liz Cavalier.

08:30(08:55)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Shannon får noen karer til å hjelpe til med å gjøre ferdig en gave til Danny, en sykkel han begynte på for ti år siden!

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny får inn et nyttkjøretøy, en klassisk Chevy Blazer som han ønsker å fikse og tjene penger på. Ryan ønsker å dekorerer den med et retro flammemønster, men Danny er redd for at det vil minne mer om «Miami Vice» enn å fremstå moderne.

09:25(09:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Jeff havner i diskusjon med en borger som klager over et ødelagt parkometer, og Steve og Sherry treffer en kvinne som har et ekstremt emosjonelt forhold til bilen sin.

09:55(10:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Danielle som er kjent for å tiltrekke seg trøbbel når hun skriver ut bøter, havner i munnhuggeri midt i den travleste tiden. På kontoret må Rob takke en dame som er irritert på alt papirarbeidet som kreves for å få bilen tilbake. Maureen og Jennifer treffer en uventet fan.

10:25(10:55)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Jennifer plukker opp en liten racerbåt i California, men oppdraget byr på så store utfordringer at hun er på gråten allerede før hun er ute av delstaten. Jarret vikler seg inn i økonomiske problemer etter å ha gjort noen stygge feilberegninger.

10:55(11:25)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Jarret funderer på om det er mulig å frakte en sjelden elektrisk sportsbil ved siden av en usikret metallklump. Marcs som er kjent for sitt sikkerhetsfokus, får sjokk når han oppdager at lasten hans utgjør en alvorlig trafikksikkerhetsrisiko.

11:25(12:20)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Marty er strandet i ødemarken etter et uhell, og Eustace må improvisere når det viser seg at han mangler mannskap.

12:20(13:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Snart vårTom får en uventet boost, og Eustace har det travelt med å bli ferdig med tømmerhogstjobben før våren kommer.

13:15(14:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politibetjentene Rolf og Simon tar opp jakten på en mann som skal være bevæpnet og truer med å kidnappe et barn. Magnus på Brännkyrka brannsatsjon blir tilkalt til en bil som står i brann, og ambulansesykepleieren Angelica rykker ut til en pasient som har falt og kan ha brukket hoften.

14:15(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: I Kristianstad rykker politibetjenten Simon ut til en kollega som har blitt beskutt med grønn laser. Brannmennene Magnus og Mattias kjemper mot en voldsom brann i en idrettshall utenfor Stockholm, og ambulansesykepleieren Ulf blir varslet om et hjerteinfarkt.

15:10(16:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannsjefen Peter rykker ut for å redde en person som har falt i vannet, og politibetjentene Kalle og Martin blir varslet om brann i et boligområde.

16:10(17:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Rikard forsøker å redde livet til en mann i Stockholm, og politibetjenten Henrik bryter opp døren til et toalett der en mistenkt gjerningsmann har låst seg inne.

17:05(17:30)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny får en gammel Ford Econoline til å se så kul ut at to kunder havner i budkrig for å få den.

17:30(18:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny gjør en jobb på en strandbil, og Mike og Roli kommer over en klassisk Karmann Ghia som de håper de kan få kjøpt av eieren.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie. Actionfylt konkurranse der deltakerne løper, hopper, kryper, henger og svinger seg gjennom noen av verdens mest krevende hindringer for å bli den neste American Ninja Champion. I denne del: Det er duket for regionsfinalen i Midtvesten, og 30 ninjaer som har kvalifisert seg i de innledende rundene kjemper nå om plasser i den nasjonale finalen i Las Vegas.

19:00(19:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

19:30(20:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe fra 2014. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Joar sin bror, Knut, skulle vært med Joar og jobbet i «Rævhålet», men vil heller arrangere fallskjermfest hjemme på gården. Siden Joar ikke kan være alene i tunnelen, må Sigrid stille opp.

20:00(20:30)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2015. Vi følger livene til fem rånere og raggare i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. I denne del: Torodd drar motvillig ut for å søke jobb, men finner raskt ut at det er mer fristende å bruke tiden på noe helt annet. Sten har for første gang i sitt liv blitt forelsket og Mats og Bakken sitt vennskap blir satt på prøve når Bakken møter et kvinnfolk.

20:30(21:00)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2015. Vi følger livene til fem rånere og raggare i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. I denne del: Bakken har fått kjæreste og har blitt «tøffel», til Mats sin store skuffelse. Han drar på fylla for første gang uten Bakken. Jon-Arild og bestekompisen, Hugsten, drar på raggen i Sverige, mens Sten må velge hva som er viktigst - kvinnfolk eller raggen?

21:00(22:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i sen syvende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: Det er duket for kvalifiseringsrunde i Atlanta, og kjente Ninja Warriors-stjerner som Drew Dreschel, James McGrath, JJ Woods, og Neil Craver gir seg i kast med den krevende hinderløypen.

22:00(22:55)

> Bak murene: Fengselsbetjentene

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Vi følger en gruppe helt ferske fengselsbetjenter på deres 60 dager lange prøveperiode bak murene. Slitasjen på fengselsbetjenter er stor, og fengslene i USA mangler kvalifiserte ansatte. Men å jobbe med tunge kriminelle er krevende, og statistisk sett er det bare en av fire av de ferske fengselsbetjentene som klarer seg gjennom de første 60 dagene. I "Bak murene: Fengselsbetjentene" følger vi nybegynnerne når de tar fatt på de ulike utfordrende oppgavene som finnes i et fengsel. De må skille innsatte som havner i slagsmål, og de inspiserer celler. Vi blir også med når ferskingene må jobbe alene på skift og får ansvar for 75 innsatte. De må da holde øye med landets mest voldelige lovbrytere som er i ferd med å tilpasse seg livet bak murene. I denne del: Gjenger er den største trusselen mot å opprettholde orden i fengslet, og gjengmedlemmene er lojale og ofte voldelige. Francisco må gripe inn i en slåsskamp, mens Tyler går for langt i forhold til en gjengleder. Keith blir med i fengselets gjengenhet, mens ferske Cohen Mangin forsøker å vise at han har det som skal til for å gå i familiens fotspor.

22:55(23:50)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2017. Åtte frivillige går undercover som fanger i Clark County Jail i 60 dager for å avdekke hva som egentlig foregår blant innsatte og ansatte. I denne del: Deltakernes kamp for å tilpasse seg livet bak murene, blir enda tøffere når tre nye deltakere blir med i programmet: Chris har en bror som har vært i fengsel og Brian er advokat. Ashleigh har nylig blitt mamma, og er rehabilitert rusmisbruker.

23:50(00:20)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe fra 2015. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Grønlandsekspedisjonen er i gang. Mens Joar flyr i småfly over Nordsjøen setter brutale bølger Lothepus alvorlig på prøve. Til Joars store glede byr den gamle fiskebåten mannskapet på mange uforutsette overraskelser. På Shetland holder de en fest lokalbefolkningen aldri kommer til å glemme.

00:20(00:50)

> Las Vegas Jailhouse

Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. I denne del: En irritert far er arrestert etter å angivelig ha slått til datterens kjæreste mens han var på toalettet. En ung mann gir bakgrunnen sin skylden for de rasistiske kommentarene han kom med til politibetjenten som arresterte ham.

00:50(01:40)

> Love/Hate

Irsk spenningsserie fra 2013. Et drama basert på Dublins kriminelle underverden. Darren Treacy vender tilbake til Dublin etter å ha søkt tilflukt i Spania. I denne del: Nidge, hjemsøkt av Darrens død og stadig mer paranoid, planlegger et væpnet ran. Han får ikke med seg at gjengen er under stadig større press og i ferd med å slå sprekker, og at dette kan føre til hele gruppens undergang.

01:40(02:25)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør jakte på dem: Vi følger alligatorjegerne fra Louisiana i denne spennende realityserien. I denne del: Denne sesongen har Troy jobbet uten hjelperen sin, Clint, og gutta har slitt og sakket akterut i forhold til fjorårets fangst. Fast bestemt på å ta igjen det tapte, engasjerer Troy en lokal skarpskytter; en kvinne ved navn Liz Cavalier.

02:25(02:50)

> Billy The Exterminator

Amerikansk realityserie. Vi følger familien Bretherton som driver Louisianas største skadedyrkontrollfirma i deres utfordringer privat og på jobb. I denne del: Billy må gripe inn når en rødgaupe dreper et kjæledyr, men den sjeldne skapningen er ikke enkel å fange. En vepsesverm har tvunget en kunde ut av huset sitt, og Billy tar jobben med å rydde opp.

02:50(03:10)

> Billy The Exterminator

Amerikansk realityserie. Vi følger familien Bretherton som driver Louisianas største skadedyrkontrollfirma i deres utfordringer privat og på jobb. I denne del: Billy må fange en bever som har spist seg gjennom alle trærne på en kundes eiendom. Det viser seg imidlertid at det ikke bare er bevere som lurer i villmarken. En invasjon av kakerlakker har tvunget en familie ut av hjemmet sitt, og Billy tar også denne jobben.

03:10(03:55)

> Vettskremte pøbelunger

Britisk realityserie fra 2015. Ungdom på vei utpå skråplanet blir sendt frivillig i fengsel i et forsøk på å skremme dem fra å bli morgendagens kriminelle. I denne del: Brødrene Matthew på 12 og Carter på 13 ser begge barnslige ut, men har allerede en fortid som brannstiftere og våpentyver. De har også angrepet moren sin. For å overleve i Dougherty-fengselet i Georgia må de raskt bli voksne.

03:55(04:45)

> Love/Hate

Irsk spenningsserie fra 2013. Et drama basert på Dublins kriminelle underverden. Darren Treacy vender tilbake til Dublin etter å ha søkt tilflukt i Spania. I denne del: Nidge, hjemsøkt av Darrens død og stadig mer paranoid, planlegger et væpnet ran. Han får ikke med seg at gjengen er under stadig større press og i ferd med å slå sprekker, og at dette kan føre til hele gruppens undergang.

04:45(05:15)

> M*A*S*H

Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen. I denne del: Radar er sjåfør hjem fra et legemøte, men kjører seg bort og må få hjelp fra en koreansk soldat.

05:15(05:35)

> Nattarbeiderne

Norsk realityserie. Når andre går hjem, går de på jobb. Møt alt fra strippere til vektere, journalister, fyrverkerieksperter, jernbanearbeidere og bartendere og se hva som skjer i Norge mens du sover. I denne del: Bartender Jon Vegard deltar i en stor flairing-konkurranse, mens stripperen Linda er klar for å opptre på sin største scene noensinne. På Oslo S observerer vekterne en mann på skinnegangen.

05:35(06:00)

> Skolepurken

Amerikansk dokusåpe. Om det er trøbbel på campus er skolepurkene der for å ordne opp på universiteter og videregående rundt omkring i USA. I denne del: Et slagsmål mellom to jenter på stranden blir etterforsket, og det blir slått ned på drikking blant mindreårige i Florida.