Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(07:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Det er halvveis i sesongen for tømmermennene, og det er på tide å gjøre det på gamlemåten. I Bayou kan Shelbys ville ferd bety en tidlig slutt på sesongen. Det er halvveis i sesongen for tømmermennene, og det er på tide å gjøre det på gamlemåten. I Bayou kan Shelbys ville ferd bety en tidlig slutt på sesongen. Rygaard og Oakes konkurrerer, mens i Alaska skjer det en ulykke som setter en i Papac-gjengen ut av spill. I Florida er Ligzilla stadig ute etter Kraken.

07:00(08:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Shelby jakter på tyven som har stjålet båten hans. I Washington når kampen mellom Rygaard og Oakes kokepunktet. Rygaard nekter nemlig Oakes å krysse feltet deres. I Florida går Clints båt nesten opp i røyk. Shelby jakter på tyven som har stjålet båten hans. I Washington når kampen mellom Rygaard og Oakes kokepunktet. Rygaard nekter nemlig Oakes å krysse feltet deres. I Florida går Clints båt nesten opp i røyk. Swilley finner en overraskelse på bunnen av innsjøen som Chapman-teamet sent vil glemme.

08:00(09:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Gabe får tak i en svær maskin som kutter mer effektivt, og får tid til å hjelpe Rygaard-teamet med å fikse et problem. Gabe får tak i en svær maskin som kutter mer effektivt, og får tid til å hjelpe Rygaard-teamet med å fikse et problem. Swilley tar sjansen på et dypdykk uten kommunikasjonsytstyr for å få tak i en kjempestokk for Chapman. Han har dårlig tid. Det er en storm på vei.

09:00(10:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Kelly fra Oakes-teamet får høre at en av Rygaards tømmerbiler var skyld i at en Oakes-sjåfør havnet i grøften, tar han hevn. Rygaard-teamet går etter Kelly, det ender ikke bra for Kellys lastebil. Kelly fra Oakes-teamet får høre at en av Rygaards tømmerbiler var skyld i at en Oakes-sjåfør havnet i grøften, tar han hevn. Rygaard-teamet går etter Kelly, det ender ikke bra for Kellys lastebil. Shelby og Brittany låner en ATV for å jakte på kvalitetstreverk til sumpannen, det går ikke så bra.

10:00(10:55)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. I sumpen lærer Shelby sin nye valp å jakte på tømmer. Rygaard-teamet henter frem sitt mektigste våpen i fjellene, men kaos oppstår. I Alaska strever teamet når Coatsy overtar styringen av den krevende yarderen. I sumpen lærer Shelby sin nye valp å jakte på tømmer. Rygaard-teamet henter frem sitt mektigste våpen i fjellene, men kaos oppstår. I Alaska strever teamet når Coatsy overtar styringen av den krevende yarderen. Chapman støter på alligatorer på sin nattekspedisjon, mens slutten for en legende snur alt på hodet for Dreadknots.

10:55(11:50)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Uberegnelig fjellrekkeMorgan klatrer opp i vakre men troløse Alaska Range, og Rich går til krig mot ulvene. Uberegnelig fjellrekkeMorgan klatrer opp i vakre men troløse Alaska Range, og Rich går til krig mot ulvene.

11:50(12:50)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. I fareMorgan havner i en dødsfelle i Alaska Range når han mister all sikt på grunn av en snøstorm i et område med stor fare for snøstorm. I fareMorgan havner i en dødsfelle i Alaska Range når han mister all sikt på grunn av en snøstorm i et område med stor fare for snøstorm.

12:50(13:45)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Savnet vennMarty oppdager en uventet fordel, og Rich setter i gang søk etter en venn som er savnet. Savnet vennMarty oppdager en uventet fordel, og Rich setter i gang søk etter en venn som er savnet.

13:45(14:45)

> Alene

Norsk realityserie fra 2016. Etter en uke alene i villmarka er situasjonen kritisk for de av deltakere som ikke har klart å fange fisk. Hvor lenge kan de å holde ut med en diett kun bestående av bær?. Etter en uke alene i villmarka er situasjonen kritisk for de av deltakere som ikke har klart å fange fisk. Hvor lenge kan de å holde ut med en diett kun bestående av bær? For flere av deltakerne begynner det for alvor å røyne på både fysisk og psykisk.

14:45(14:55)

> Før kampen

Sportsmagasin TV 2 gir deg siste nytt før kampen mellom England og Kroatia i UEFA Nations League. TV 2 gir deg siste nytt før kampen mellom England og Kroatia i UEFA Nations League.

14:55(17:00)

> UEFA Nations League: England - Kroatia

Fotball fra 2018. Fra Wembley og kampen mellom England og Kroatia i gruppespillet, gruppe 4. Kommentator: Kasper Wikestad. Fra Wembley og kampen mellom England og Kroatia i gruppespillet, gruppe 4. Kommentator: Kasper Wikestad.

17:00(18:00)

> Alene

Norsk realityserie fra 2016. Savnet etter familie og kjære er påtrengende for flere av deltakerne i Alene. Det er beinhardt og overleve totalt isolert i villmarka, men samtidig er kjærligheten til de der hjemme en avgjørende motivasjon og drivkraft…. Savnet etter familie og kjære er påtrengende for flere av deltakerne i Alene. Det er beinhardt og overleve totalt isolert i villmarka, men samtidig er kjærligheten til de der hjemme en avgjørende motivasjon og drivkraft for flere av deltakerne.

18:00(18:30)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. Innsatsleder Ivar er på vakt i Bergen, og rykker blant annet ut til en hjemmefest som har gått over styr. Olav og Frode er også på patrulje i Bergen da de får melding om bråk på et utested. Innsatsleder Ivar er på vakt i Bergen, og rykker blant annet ut til en hjemmefest som har gått over styr. Olav og Frode er også på patrulje i Bergen da de får melding om bråk på et utested. De griper fatt i mannen som er årsak til oppstyret, og tar en prat for å finne ut hva som har skjedd. Mannen kunne gått pent hjem med en bortvisning fra politiet, men situasjonen utarter seg, og Olav og Frode ser seg nødt til å legge mannen i bakken. I løpet av kvelden reises også spørsmålet: Hvor mange politimenn trengs det egentlig for å skifte et dekk?

18:30(19:00)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. I Årdal i Sogn og Fjordane skal politibetjentene Jorid og Frida besøke en barnehage og drive forebyggende arbeid. De skal snakke om grensesetting og hva som er gode og dårlige hemmeligheter. I Årdal i Sogn og Fjordane skal politibetjentene Jorid og Frida besøke en barnehage og drive forebyggende arbeid. De skal snakke om grensesetting og hva som er gode og dårlige hemmeligheter. Med seg har de politibamsen Teddy som assistent. Bjørn og Eivind jobber i hundepatruljen og får inn en melding om en person som trenger livreddende hjelp. Når de ankommer stedet er det full utrykning fra flere etater, og både andre patruljer og ambulansearbeidere er til stede for å redde mannen. Senere i vakten får de melding om husbråk og at en leilighet har blitt rasert.

19:00(19:30)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. Det er en annerledes vakt som venter for politibetjent Jens Petter; i dag skal han patruljere på Hardangervidda på snøscooter. Det er en annerledes vakt som venter for politibetjent Jens Petter; i dag skal han patruljere på Hardangervidda på snøscooter. Det er påskeferie og mye folk i fjellet, og politiets tilstedeværelse er viktig; både for å drive forebyggende arbeid og for å sjekke at folk holder seg til reglementet. Reglene for ferdsel i nasjonalparker har nemlig blitt strengere med årene, og man må ha spesiell løyve for å kjøre snøscooter. Det er derfor viktig å sjekke at de som benytter dette fremkomstmiddelet har papirene i orden. Jens Petter møter også en mann som har valgt et mer utradisjonelt fremkomstmiddel, og blir mektig imponert.

19:30(20:00)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. Einar og Jostein jobber i utrykningspolitiet, og i dag skal de ha fartskontroll. Med seg på laget har de Pål Inge som klar til å rykke ut fra en sivilbil dersom det trengs. Einar og Jostein jobber i utrykningspolitiet, og i dag skal de ha fartskontroll. Med seg på laget har de Pål Inge som klar til å rykke ut fra en sivilbil dersom det trengs. Utfordringene på kontrollen viser seg å være flere; en trailersjåfør snakker kun tysk, og når de tar opp jakten på en bil som kjører for fort, er det flere biler som passer til beskrivelsen. I Bergen er Robert og Andreas ute og patruljerer når de får inn melding om at noen vektere trenger bistand i en billettkontroll. Senere i vakten må de dra til en institusjon der en gutt har låst seg inne på et kontor og forskanset seg.

20:00(21:00)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2018. For mange av brannkonstablene i Oslo er bredden i yrket det beste med jobben. I denne episoden er vi med når hovedstadens redningsavdeling rykker ut til kaoset etter skifesten i Holmenkollen, samtidig som…. For mange av brannkonstablene i Oslo er bredden i yrket det beste med jobben. I denne episoden er vi med når hovedstadens redningsavdeling rykker ut til kaoset etter skifesten i Holmenkollen, samtidig som røykdykkerlederen Sverre får testet evnene sine i en rekke vidt forskjellige saker.

21:00(00:25)

> Harry Potter og mysteriekammeret

Amerikansk-britisk familieeventyr fra 2002. Harry Potter gleder seg til å begynne på skolen igjen etter en lang og kjedelig sommer hos Dumlingene. Harry Potter gleder seg til å begynne på skolen igjen etter en lang og kjedelig sommer hos Dumlingene. Men rett før skolestart blir han advart mot å dra tilbake, fordi livsfarlige krefter skal være i sving på Galtvort. Harry trosser advarselen, og snart står han overfor svart magi som krever alt han har av mot og trolldomskunnskap.

00:25(01:20)

> Hunting Hitler

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. To av etterforskerne drar til Spania for å finne ut om et avsidesliggende kloster kan ha fungert som gjemmested for nazister på rømmen. To av etterforskerne drar til Spania for å finne ut om et avsidesliggende kloster kan ha fungert som gjemmested for nazister på rømmen. I Spania treffer de et øyenvitne som knytter Hitler til klosteret, og dette leder dem videre til landingen av et mystisk tysk fly. I Argentina forbereder Tim Kennedy et dykk til det som kan være en sunket tysk ubåt.

01:20(02:15)

> Bak murene: Fengselsbetjentene

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Fengselslivet er krevende for de unge og ferske betjentene, og selv den minste feil kan få store konsekvenser. Fengselslivet er krevende for de unge og ferske betjentene, og selv den minste feil kan få store konsekvenser. Mangin blir med i en spesialgruppe, og får jobben med å tvinge en uvillig innsatt ut fra cella for første gang. Israel gjøre en feil under en narkotest, og Fabian mister en fange på avdelingen sin av syne.

02:15(04:20)

> The Losers

A.merikansk action fra 2010. En eliteenhet fra spesialstyrkene sendes til den bolivianske jungelen på oppdrag. En eliteenhet fra spesialstyrkene sendes til den bolivianske jungelen på oppdrag. Teamet finner snart ut at de er målet for et dødelig angrep fra en mektig fiende, og alle tror de har omkommet. Dermed går de under jorden med en plan om hevn for å renvaske seg. Der får de selskap av mystiske Asha, som er i stand til å utrydde en hel hær på egen hånd.

04:20(05:15)

> Into the Badlands

Amerikansk spenningsserie fra 2016. Sunny spiller et farlig spill som får vennene til å stile spørsmål ved lojaliteten hans. Enkens allianse ryker når hun får vite om et nytt våpen. Sunny spiller et farlig spill som får vennene til å stile spørsmål ved lojaliteten hans. Enkens allianse ryker når hun får vite om et nytt våpen.

05:15(06:00)

> Iskrigerne

Norsk dokumentarserie. Etter flere dårlige kamper kalles det inn til oppvaskmøte. Men utenfor banen får gutta en velkommen adspredelse da de blir bedt om å stille opp nakne på en stor fotoshoot. Noe som enkelte liker bedre enn andre. Etter flere dårlige kamper kalles det inn til oppvaskmøte. Men utenfor banen får gutta en velkommen adspredelse da de blir bedt om å stille opp nakne på en stor fotoshoot. Noe som enkelte liker bedre enn andre...