Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Vi befinner oss i Oklahoma City hvor en ny kvalifiseringsrunde går av stabelen. Kjæresteparet Kacy Katanzaro og Brent Steffensen er tilbake, og det samme er Daniel Gil som vakte stor oppsikt da han deltok for første…. Vi befinner oss i Oklahoma City hvor en ny kvalifiseringsrunde går av stabelen. Kjæresteparet Kacy Katanzaro og Brent Steffensen er tilbake, og det samme er Daniel Gil som vakte stor oppsikt da han deltok for første gang i forrige sesong. Flere nye hindre er på plass i løypen deltakerne må gjennom for å få bli med videre til neste runde.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. American Ninja Warriors befinner seg i Philadelphia. I kvalifiseringsrunden her dukker fjorårets vinner Geoff Britten opp for å vise at han kan gjenta bragdene sine. American Ninja Warriors befinner seg i Philadelphia. I kvalifiseringsrunden her dukker fjorårets vinner Geoff Britten opp for å vise at han kan gjenta bragdene sine. Også værmannen Joe Moravsky som er favoritt til å vinne hele konkurransen, er klar til dyst. Det samme er veteranene Ryan Stratis og Chris Wilczewski.

07:55(08:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. Ponytail prøver å få notoriske feilparkerere i Detroit til å slutte med uvanen sin, og Jojo forsøker å roe ned innbyggere på Staten Island, som er opprørte fordi bilene deres er tauet bort. Ponytail prøver å få notoriske feilparkerere i Detroit til å slutte med uvanen sin, og Jojo forsøker å roe ned innbyggere på Staten Island, som er opprørte fordi bilene deres er tauet bort.

08:25(08:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. John blir fysisk stanset av en rasende kvinne i Bronx når han forsøker å taue bort bilen hennes. I Detroit gjør Laverne alt som står i hans makt for å få bilistene i byen til ikke å bryte parkeringsreglene. John blir fysisk stanset av en rasende kvinne i Bronx når han forsøker å taue bort bilen hennes. I Detroit gjør Laverne alt som står i hans makt for å få bilistene i byen til ikke å bryte parkeringsreglene.

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny er fortsatt forelsket i sin El Caminos fra 1975. Men skal han kunne tjene gode penger på bilen, må gjengen på Count’s legge uenighetene sine til side. Danny er fortsatt forelsket i sin El Caminos fra 1975. Men skal han kunne tjene gode penger på bilen, må gjengen på Count’s legge uenighetene sine til side.

09:25(10:20)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Troy tar i bruk en gammel familiehemmelighet i håp om at hellet skal snu. Troy tar i bruk en gammel familiehemmelighet i håp om at hellet skal snu.

10:20(11:15)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Troy og familien hans satser alt på at et nytt jaktområde skal hjelpe dem med å fylle kvoten. Troy og familien hans satser alt på at et nytt jaktområde skal hjelpe dem med å fylle kvoten.

11:15(12:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Browning får erfare at hastverk er lastverk. Trailersammenbrudd hindrer S&S-crewet å komme seg til Florida i tide. Melvin får oppleve hva som skjer med Pihl-crewet når hogstmaskinen går i stykker. Browning får erfare at hastverk er lastverk. Trailersammenbrudd hindrer S&S-crewet å komme seg til Florida i tide. Melvin får oppleve hva som skjer med Pihl-crewet når hogstmaskinen går i stykker. Rygaard trosser en kraftig storm for å få flyttet last i tide, bare for å oppleve at en wire som ryker truer hele produksjonen.

12:15(13:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Jimmy og James gjør sine første stup i Suwannee-elven som renner fra Georgia til Florid sammen med Colins lag. Jimmy og James gjør sine første stup i Suwannee-elven som renner fra Georgia til Florid sammen med Colins lag. Melvin må bevise at han klarer seg bedre enn Leland på skogsmaskinen dersom han skal få fortsette som maskinfører i Pihls team. Craig og Dave følger nøye med på nykommerne Travis og Dave. De vil gjerne bli en fast del av Rygaard-teamet. Hos Browning er det den ene sikkerhetsutfordringen etter den andre.

13:15(14:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Farlige bjørner, vonde værguder og markering av eiendom er noe av det som holder Marty, Eustace og Tom opptatt i sesongavslutningen av «Ødemarkens menn». This is The End. Farlige bjørner, vonde værguder og markering av eiendom er noe av det som holder Marty, Eustace og Tom opptatt i sesongavslutningen av «Ødemarkens menn».

14:10(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Johan og Fredric vil finne ut hva som har skjedd med en skremt mann, og Maria blir hindret da hun skal inn til en syk mann. Johan og Fredric vil finne ut hva som har skjedd med en skremt mann, og Maria blir hindret da hun skal inn til en syk mann.

15:10(16:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Brannmannen Stefan drar til en brann der man frykter for at det fins folk i huset, og Johan og Fredric må ut til en voldsom trafikkulykke. Brannmannen Stefan drar til en brann der man frykter for at det fins folk i huset, og Johan og Fredric må ut til en voldsom trafikkulykke.

16:05(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Erik tikaller forsterkninger for å roe ned to ungdommer, og i Göteborg tilkalles ambulansesjåføren Erik til en 17-årig jente som har fått hjertestans. Erik tikaller forsterkninger for å roe ned to ungdommer, og i Göteborg tilkalles ambulansesjåføren Erik til en 17-årig jente som har fått hjertestans.

17:00(18:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Maria får inn en pasient med et dypt sår, og Elin og Antonio tilkalles til et ran. Maria får inn en pasient med et dypt sår, og Elin og Antonio tilkalles til et ran.

18:00(19:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Aligatorer er observert er observert ved Suwannee-elven, og Jimmy bad blir svært risikabelt. Melvins innsats med skogsmaskinen for Pihl-teamet fører til en skade. Aligatorer er observert er observert ved Suwannee-elven, og Jimmy bad blir svært risikabelt. Melvins innsats med skogsmaskinen for Pihl-teamet fører til en skade. Browning-teamet forfølges av farer, og Jay får et dusin biestikk som fører til at han svimer av.

19:00(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Melvin kommer for seint til ny jobb for Pihs team. Deretter kommer han i krangel med andre team-medlemmer, før han stormer vekk fra området. Melvin kommer for seint til ny jobb for Pihs team. Deretter kommer han i krangel med andre team-medlemmer, før han stormer vekk fra området. Jay må til legevakten etter bieangrepet, men kommer seg raskt tilbake til teamet. Joe begynner å bli utålmodig fordi Jimmy og James ikke klarer å samarbeide. Hos Rygaard fører en liten skade i hånden til Travis at Dave blir sendt hjem for dagen.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. I Yaak-dalen nordvest for Montana truer en brann huset til Tom Oar. Samtidig i Alaska flyr Marty Meierotto rett inn i en storm. Marty er på sin årlige tur til Turtle Island. I Yaak-dalen nordvest for Montana truer en brann huset til Tom Oar. Samtidig i Alaska flyr Marty Meierotto rett inn i en storm. Marty er på sin årlige tur til Turtle Island. Eustace Conway er selvsagt også tilbake, og i tillegg blir vi kjent med en ny mann fra ødemarken, nemlig løvejegeren Rich Lewis. Han leder sitt hundespann gjennom Montanas Ruby-dalen, på jakt etter en farlig puma.

21:00(22:00)

> Lommetyv og stolt av det

Britisk dokusåpe. Rob Nightingale har vært lommetyv de siste fem årene. Han slår uten å skjemmes til mot enkle mål, og stjeler alt han kommer over. På bare et år har han stjålet gjenstander som til sammen er verdt rundt 1 million kroner. Rob Nightingale har vært lommetyv de siste fem årene. Han slår uten å skjemmes til mot enkle mål, og stjeler alt han kommer over. På bare et år har han stjålet gjenstander som til sammen er verdt rundt 1 million kroner.

22:00(23:00)

> Grensevaktene: Irland

Irsk dokumentarserie fra 2017. Dublin har landets største havn - et eldorado for smuglere og banditter. En mann er beskyldt for tyveri ombord i en båt. Han klarer å flykte ved å kapre en varebil. Dublin har landets største havn - et eldorado for smuglere og banditter. En mann er beskyldt for tyveri ombord i en båt. Han klarer å flykte ved å kapre en varebil. Havnens sikkerhetsstyrker tar opp forfølgelsen og setter opp veisperring.

23:00(23:30)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. Dara og Kjartan jobber i ungdomsseksjonen i Bergen sentrum. Ute på patrulje får de beskjed om at en jente er savnet fra institusjonen hun bor på, og de kjører ut for å finne henne. Dara og Kjartan jobber i ungdomsseksjonen i Bergen sentrum. Ute på patrulje får de beskjed om at en jente er savnet fra institusjonen hun bor på, og de kjører ut for å finne henne. Thomas og Lars jobber opp mot rusmiljøet i Bergen, som er den byen i Norge, etter Oslo, med mest kjøp og salg av narkotika. Selv om den den åpne russcenen er stor, kjenner Thomas og Lars til flere av brukerne og prøver så godt de kan å tilby hjelp. Men det er ikke alle som ønsker å snakke med politiet.

23:30(00:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe. Joar er med Lothepus på en stor sprengningsjobb, men han begynner for alvor å bli lei av å bli herset med. Han vil starte for seg selv. Derfor tar Joar mot til seg og spør banken om lån. Joar er med Lothepus på en stor sprengningsjobb, men han begynner for alvor å bli lei av å bli herset med. Han vil starte for seg selv. Derfor tar Joar mot til seg og spør banken om lån. Lothepus har liten tro på Joars evner som selvstendig entreprenør.

00:00(00:30)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2015. Mats og Bakken er fyllesyke og skal ut på raggen, Torodd møter rånergjengen på langtidsen, Jon-Arild drar på roadtrip med kompisene og Sten er på Gatebil med sin nye kjæreste. Mats og Bakken er fyllesyke og skal ut på raggen, Torodd møter rånergjengen på langtidsen, Jon-Arild drar på roadtrip med kompisene og Sten er på Gatebil med sin nye kjæreste. Alle i gjengen lever bekymringsfrie liv og elsker tilværelsen som unge voksne.

00:30(01:00)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2015. Jon-Arild samler på gamle gjenstander og føler han lever i feil tid. På Gatebil bestemmer Sten seg for å få en tatovering med navnet til kjæresten. Jon-Arild samler på gamle gjenstander og føler han lever i feil tid. På Gatebil bestemmer Sten seg for å få en tatovering med navnet til kjæresten. Mats sin fyllesyke slår inn fra kvelden før og Torodd er på rånetreff, men innser at han snart må finne en jobb for å kunne fortsette livet han lever.

01:00(01:55)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Slade fortsetter å avdekke spor om sønnen sin, og Oliver tar en stor avgjørelse. Slade fortsetter å avdekke spor om sønnen sin, og Oliver tar en stor avgjørelse.

01:55(02:45)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Oliver feirer Thanksgiving med familien, men festen blir forstyrret. Samtidig vender Black Siren tilbake for å spre ødeleggelse i ferien. Oliver feirer Thanksgiving med familien, men festen blir forstyrret. Samtidig vender Black Siren tilbake for å spre ødeleggelse i ferien.

02:45(03:20)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie fra 2014. Jase blir med på et hytterace, men Robertson-familien møter tøff konkurranse fra en uventet rival. Jase blir med på et hytterace, men Robertson-familien møter tøff konkurranse fra en uventet rival. Wille verver damene til å teste maten på den nye dineren og serverer dem det han håper er verdens beste Bologna-sandwich.

03:20(04:15)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. American Ninja Warriors befinner seg i Philadelphia. I kvalifiseringsrunden her dukker fjorårets vinner Geoff Britten opp for å vise at han kan gjenta bragdene sine. American Ninja Warriors befinner seg i Philadelphia. I kvalifiseringsrunden her dukker fjorårets vinner Geoff Britten opp for å vise at han kan gjenta bragdene sine. Også værmannen Joe Moravsky som er favoritt til å vinne hele konkurransen, er klar til dyst. Det samme er veteranene Ryan Stratis og Chris Wilczewski.

04:15(05:10)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Troy og familien hans satser alt på at et nytt jaktområde skal hjelpe dem med å fylle kvoten. Troy og familien hans satser alt på at et nytt jaktområde skal hjelpe dem med å fylle kvoten.

05:10(05:35)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. Ponytail prøver å få notoriske feilparkerere i Detroit til å slutte med uvanen sin, og Jojo forsøker å roe ned innbyggere på Staten Island, som er opprørte fordi bilene deres er tauet bort. Ponytail prøver å få notoriske feilparkerere i Detroit til å slutte med uvanen sin, og Jojo forsøker å roe ned innbyggere på Staten Island, som er opprørte fordi bilene deres er tauet bort.

05:35(06:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny er fortsatt forelsket i sin El Caminos fra 1975. Men skal han kunne tjene gode penger på bilen, må gjengen på Count’s legge uenighetene sine til side. Danny er fortsatt forelsket i sin El Caminos fra 1975. Men skal han kunne tjene gode penger på bilen, må gjengen på Count’s legge uenighetene sine til side.