Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

06:30(07:25)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Alligatorjegerne drar til jaktområder de har hatt i reserve, og der de håper å finne noen skikkelige monstre av noen alligatorer.

07:25(08:20)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Alligatorjegerne får en sjelden mulighet til å starte dagen tidlig. En av lagene velger en spesiell åte de kaller «Surf and Turf». Et annet blir tvunget til å jakte fra en ATG på sesongen siste kvote.

08:20(08:50)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2011. Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: En kvinne vil ha utlevert bilen sin som ble tauet bort mens hun lå og fødte! Både temperatur og temperament er i ferd med å nå kokepunktet på runden til Steve og Sherry, og Luz må håndtere en svært sint mann som har fått bot etter å ha parkert ved et ødelagt parkometer.

08:50(09:20)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2011. Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Klokken tikker for natteranglerne som vil ha bilene sine utlevert før kontoret stenger for natten. Steve og Sherry må tåle uvær, og Tim blir skjelt huden full av ville horder når han patruljerer i South Street.

09:20(10:20)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: De 30 beste utøverne fra Indianapolis er tilbake for å prøve seg på byens finaleløype! Den er utvidet siden forrige runde, og inneholder nå fire nye hindringer!

10:20(11:15)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: De 30 beste utøverne fra Oklahoma City er tilbake for å prøve seg på byens finaleløype. Den er utvidet siden forrige runde, og inneholder nå fire nye hindringer.

11:15(12:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2008. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Sesongen er halvferdig, og et av selskapene prøver ut en ny måte å jobbe på, som kan være farlig. Et annet hogstlag benytter tiden til å slappe av mens sjefen er på ferie.

12:15(13:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Marty sitter fast i fjellet og har kun en eneste sjanse igjen til å komme seg hjem. Kyle og Ben legger ut på en nattlig tokt for å stanse et rovdyr.

13:10(14:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: I Stockholm sentrum har en bil kjørt ut i folkemassen, sykepleieren Maria må hjelpe en nyoperert mann som har glidd.

14:10(15:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Bannmannen Jørgen må rykke ut på en leilighetsbrann, og ambulansesjåføren Erik må rykke ut på en voldsom trafikkulykke.

15:05(16:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Peter søker etter overlevende i en butikkbrann, og Maria må dra ut til en kvinne med hjerteproblemer.

16:00(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Magnus antar det verste når en gutt forsvinner, og i Göteborg blir Erik dratt ut på en alarm hvor en jente har kramper.

17:00(17:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

17:30(18:00)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2015. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: De 30 beste utøverne fra Oklahoma City er tilbake for å prøve seg på byens finaleløype! Den er utvidet siden forrige runde, og inneholder nå fire nye hindringer!

19:00(20:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: De 30 beste utøverne fra Philadelphia er tilbake for å prøve seg på byens finaleløype! Den er utvidet siden forrige runde, og inneholder nå fire nye hindringer!

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Tom kjemper mot farlig is, og Marty gjør et siste forsøk på å komme seg ned fra fjellet. I Ruby Valley vender et rovdyr tilbake.

21:00(22:00)

> Alene US

Amerikansk realityserie fra 2017. Ti mennesker må leve på egen hånd i den amerikanske villmarken, uten annet enn det de får plass til i en liten ryggsekk. Vinneren av 500.000 dollar er den som holder ut lengst. I denne del: Det er mye følelser på øya nå. En deltakere kjemper med ensomheten og vurderer å avslutte på grunn av det. En annen risikerer alt, og tar en hasardiøs reise inn i det ukjente.

22:00(22:55)

> Bak murene: Fengselsbetjentene

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Vi følger en gruppe ferske fengselsbetjenter på deres 60 dager lange prøveperiode bak murene. I denne del: Nybegynnerne må lære å hevde sin autoritet bak murene, hvis ikke risikerer de å bli lett bytte for de innsatte. Ariel gruer seg til å ha oppsyn med en fange på dødscelle, og Lilly sliter med å få respekt hos en flokk uregjerlige gjengmedlemmer. Purto er tilbake på jobb etter at han ble brutalt angrepet, bare for å oppleve å bli konfrontert av en annen innsatt.

22:55(23:50)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2016. Syv frivillige som ikke har begått noe lovbrudd, går undercover som fanger i Clark County Jail fengsel i 60 dager. Med dette vil sheriffen Jamey Joel forsøke å avdekke kriminalitet og korrupsjon i fengselet han styrer. Håpet hans er å få et unikt perspektiv på hva som faktisk foregår bak fengselsmurene. I denne del: De syv som nå skal i fengsel har alle fått utdelt dekkhistorier, og har på forhånd blitt drillet i både skrevne og uskrevne regler som gjelder blant de innsatte. I tillegg har de blitt instruer om hvordan de skal holde seg trygge. Ale syv har også sine helt spesielle grunner til at de ønsker å teste ut fengselslivet. Nå har de en viktig jobb foran seg: å overbevise alle om at de er ordentlige innsatte.

23:50(00:20)

> Jail: Las Vegas

Amerikansk realityserie fra 2015. Hvert år blir mer enn 14 millioner personer arrestert i USA. Vi følger fengselsbetjenter som tar imot nye innsatte, og får et unikt innblikk i den tøffe og noen ganger morsomme hverdagen i og rundt fengselscellene. I denne del: En kvinne som har blitt arrestert 45 ganger, har råd å komme med til en narkotikamisbruker som akkurat har blitt løslatt. To australske brødre skjønner ikke hvorfor en fotballkamp i en hotellkorridor sender dem i fengsel.

00:20(00:50)

> Jail: Las Vegas

Amerikansk realityserie fra 2015. Hvert år blir mer enn 14 millioner personer arrestert i USA. Vi følger fengselsbetjenter som tar imot nye innsatte, og får et unikt innblikk i den tøffe og noen ganger morsomme hverdagen i og rundt fengselscellene. I denne del: En beruset kvinne havner i klammeri med betjentene, men får senere erfare at god oppførsel lønner seg. En erfaren prostituert gir råd til en yngre kvinne, og ber henne om å komme seg ut av «gamet».

00:50(01:40)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2016. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie, og forteller om det eksentriske geniet Walter O'Brien og hans team av brilliante outsidere. De blir rekruttert av den føderale agenten Cage Gallo og skal utgjøre Homeland Securitys nye "tenketank" under navnet Scorpion. O'Brien er en av verdens smarteste, med en IQ på 197. Kompisen Sylvester Dodd er ekspert på statistikk og tall, Happy Quinn et mekanisk orakel og Toby Curtis er ekspert på psykologisk oppførsel. Gruppens sammensatte evner og teknologiske kunnskap imponerer agent Gallo, som deler en fortid med O'Brien. Innad er Scorpion-teamet komfortable med hverandre og sin særegne humor, men utad skjønner de ikke alltid hvordan ting fungerer i den virkelig verden. I denne del: På Toby og Happys bryllupsreise, styrter flyet alle er om bord i, på en øde øy. Håpet om å bli reddet er minimalt.

01:40(02:35)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2016. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie, og forteller om det eksentriske geniet Walter O'Brien og hans team av brilliante outsidere. De blir rekruttert av den føderale agenten Cage Gallo og skal utgjøre Homeland Securitys nye "tenketank" under navnet Scorpion. O'Brien er en av verdens smarteste, med en IQ på 197. Kompisen Sylvester Dodd er ekspert på statistikk og tall, Happy Quinn et mekanisk orakel og Toby Curtis er ekspert på psykologisk oppførsel. Gruppens sammensatte evner og teknologiske kunnskap imponerer agent Gallo, som deler en fortid med O'Brien. Innad er Scorpion-teamet komfortable med hverandre og sin særegne humor, men utad skjønner de ikke alltid hvordan ting fungerer i den virkelig verden. I denne del: Tre uker etter at de krasjlandet på en øde øy, stiger spenningen i Team Scorpion. For å overleve, er de nødt til å bekjempe personlig motsetninger.

02:35(03:05)

> 10 Things You Don't Know About

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Du trodde kanskje du visste alt om en historisk hendelse, bygning eller person? "10 Things You Don't Know About" gir deg overraskende og ny informasjon! I denne del: Adolf Hitler er historiens aller verste antisemitt, så oppsatt på verdensherredømme at nazimaskineriet hans tok livet av millioner av uskyldige ofre. Historikeren David Eisenbach avslører at Hitler hadde en fortid som hjemløs, fryktet sex med kvinner og hadde vært utsatt for incest.

03:05(03:55)

> Limitless

Amerikansk sciencefictionserie. Brian Finch får unik intelligens og hukommelse etter å ha tatt det mystiske stoffet NZT, og blir hyret inn av FBI for å bistå dem i de aller mest krevende sakene. I denne del: Når agent Casey Rooks og hans taktiske team tar NZT superpillene selv, starter en intern etterforskning i FBI.

03:55(04:50)

> Limitless

Attentatforsøk på senatoren. Amerikansk sciencefictionserie. Brian Finch får unik intelligens og hukommelse etter å ha tatt det mystiske stoffet NZT, og blir hyret inn av FBI for å bistå dem i de aller mest krevende sakene. I denne del: En leiemorder forsøker å drepe senator Edward Morra og Brian blir beordret til å sabotere FBIs etterforskning for å unngå å avsløre senatorens kobling til NZT-stoffet.Brian og Senator Morras skjebner blir ytterligere sammenkoblet, og Brian må vurdere hvor langt han er villig til å gå for å beskytte politikeren.

04:50(06:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2008. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Sesongen er halvferdig, og et av selskapene prøver ut en ny måte å jobbe på, som kan være farlig. Et annet hogstlag benytter tiden til å slappe av mens sjefen er på ferie.