Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:45)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger ungdomsårene til Clark Kent - mannen som senere ble kjent som Supermann.

06:45(07:35)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger ungdomsårene til Clark Kent - mannen som senere ble kjent som Supermann.

07:35(08:30)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Willie Edwards er tilbake, og denne gangen jakter han alene. Bevæpnet med kjennemerket sitt, en trippel krok, går han til krig mot den største alligatoren han noen sinne har kjempet mot.

08:30(08:55)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Shannon ber butikken om hjelp når han tar på seg oppdraget med å restaurere en Karmann Ghia fra 1962, som skal være en bryllupsdagsgave til kona. Når rollene blir snudd, oppdager han raskt at kunden ikke alltid har rett. Danny får tidenes invitasjon og muligheten til å sjekke ut en privat bilsamling som inneholder flere sjeldne skatter.

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: En Monte Carlo 1972-modell skal restaureres for en av Dannys beste kunder, og han stoler på at teamet klarer å få jobben gjort på en uke. Samtidig får Ryan og Mike sitt livs kjøretur i en Fastback Mustang fra 1965.

09:25(09:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokumentarserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med parkeringsvaktene i amerikanske storbyer på jobb! I denne del: En rasende mor og hennes sønn lager oppstyr når de sniker i køen på kontoret i Philadelphia. Richie står overfor sitt verste mareritt når regnvær truer med å ødelegge den imponerende hårsveisen hans.

09:55(10:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokumentarserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med parkeringsvaktene i amerikanske storbyer på jobb! I denne del: Marylin konfronterer en rasende stalker på runden sin i Philadelphia. En kvinne i Detroit som har fått dekkene på bilen sin låst mens hun var på et jobbintervju, er svært frekk mot Rodney og Sonjia.

10:25(10:55)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; ting som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne bransjen er du ikke bedre enn din forrige frakt. I denne del: En kunstner har laget en Hummer-skulptur som skal fraktes til ulike fotoshoot-locations, og Jerry får jobben!

10:55(11:25)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; ting som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne bransjen er du ikke bedre enn din forrige frakt. I denne del: Todd og Tamara får jobben med å frakte noen svære monsterfigurer brukt i en film til en dedikert samler. Dusty møter på utfordringer når en last med utstillingsdukker skal transporteres til sin nye eier.

11:25(12:20)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: I Yaak-dalen nordvest for Montana truer en brann huset til Tom Oar. Samtidig i Alaska flyr Marty Meierotto rett inn i en storm. Marty er på sin årlige tur til Turtle Island. Eustace Conway er selvsagt også tilbake, og i tillegg blir vi kjent med en ny mann fra ødemarken, nemlig løvejegeren Rich Lewis. Han leder sitt hundespann gjennom Montanas Ruby-dalen, på jakt etter en farlig puma.

12:20(13:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Marty Meierotto lander småflyet sitt i Alaska, men det er usedvanlig varmt og det kan få konsekvenser for planene hans. I North Carolina finner Eustace to hodeløse høner i hønsehuset og starter jakten på «synderen». I Montana oppdager Tom Oar at en grizzlybjørn har sondert terrenget rundt eiendommen hans. Rich Lewis på sin side, befinner seg lenger sør i Montana, her leter han etter sin savnede hund, Turbo. Han har sendt hundene sine på en fjelløve, men bare en av dem returnerer.

13:15(14:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: En trafikkontroll utarter seg, og politimannen Magnus befinner seg midt i begivenhetenes sentrum. Brannmannen Sebastian blir varslet om en svært alvorlig ulykke, og frykter det verste.

14:15(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Sofia forteller om da hun var med i et bilkrasj som nesten kostet henne livet. Ruth deler historien om da hennes fem år gamle datter var utsatt for en alvorlig skiulykke. Maria i Göteborg minnes da hun ble påkjørt av en bil.

15:10(16:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: En mann ser ut til å ha fått hjerteinfarkt, og ambulansesykepleieren Anneli rykker ut i hui og hast. Brannmannen Tony får en alvorlig henvendelse, og politibetjenten Daniel starter søk etter en etterlyst person.

16:10(17:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: En brann bryter ut i tettbygde Gamla stan, og brannmannen Barry rykker ut. Det som mistenkes å være en fluktbil står parkert utenfor et kjøpesenter, og politibetjenten Daniel undersøker den. Ambulansesykepleieren Nicklas rykker ut til en diabetiker med for høyt blodsukker.

17:05(17:30)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny blir inspirert til å ta opp igjen et gammelt prosjekt, en 1967-modell Ford Bronco som han allerede har lagt en god del tid og penger ned i. For å kunne tjene penger på den, må gutta på Count’s fikse den raskt.

17:30(18:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny har en kunde som vil kjøpe Ford Broncoen fra 1967 som han holder på å restaurere, men Ryans tabbe har satt prosjektet langt tilbake.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram fra 2011. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i American Ninja Warrior. I denne del: De tretti deltakerne som gjennomførte kvalifiseringsrunden på kortest tid, kjemper i denne semifinalen. De må bekjempe seks av hindrene fra de innledende rundene, og i tillegg er nye kommet til. Dette gjør løypen enda tøffere.

19:00(19:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?

19:30(20:00)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2015. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.

20:00(20:30)

> Mr. Bean

Britisk komiserie fra 1990. Mr. Bean havner stadig i rare situasjoner. I denne del: Mr. Bean er sen til tannlegetimen sin og må skifte i bilen. Vel på plass klarer han å sette bedøvelsessprøyten i tannlegen. En lunsj i parken blir kraftig forstyrret av en flue.

20:30(21:30)

> SINT

Britisk realityserie fra 2014. Blindt raseri får sitt utløp både støtt og stadig. Nå kan du se de verste utbruddene fanget på film. I "SINT" er raseriutbruddene til helt vanlige mennesker fanget på film. Senere, når de har roet seg, møter vi de involverte og får historiene bak utbruddene. Både selverklærte sinnatagger og ofrene for deres ofte umotiverte utbruddene står frem og forteller hvordan de opplevde raseriutbruddene.

21:30(00:05)

> Jack Reacher

Amerikansk actionthriller fra 2012. Tom Cruise, Rosamund Pike. Etter et skuddrama på åpen gate i Pittsburgh, peker alle bevis mot en mistenkt som er anholdt av politiet. Alt er imidlertid ikke som først antatt, og tidligere militæretterforsker Jack Reacher blir kalt inn for å undersøke saken. Dermed begynner en intens jakt på sannheten og motivene bak skytingen. Aldersgrense: 15 år.

00:05(01:05)

> Suits

Amerikansk dramakomiserie fra 2016. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. I denne del: Mike møter problemer i gruppesøksmålet som kan koste ham mer enn bare selve saken, og Harvey, Louis og Rachel vurderer å hjelpe ham. Donna og Benjamin på sin side, jakter på en investor. .

01:05(01:35)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Lothepus skal lage et CD-cover der han ønsker å gjenskape det klassiske maleriet “Brudeferden i Hardanger” ved hjelp av små gravemaskiner, jord og nakne kvinnebryster. Men til Joars store forlystelse går prosjektet absolutt ikke som planlagt. Lothepus sin samboer Randi er lite imponert og tar en søt hevn.

01:35(01:55)

> Las Vegas Jailhouse

Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. I denne del: En stor tøffing ender med å bli som en baby når politiet må ta blodprøve av ham. En full mann forsøker å bite av nese og tær på politibetjentene som arresterer ham.

01:55(03:15)

> Sons of Anarchy

Amerikansk thrillerdramaserie. Om MC-klubben som vil beskytte byen sin mot narkotikahandel, eiendomsutviklere og overivrige sheriffer, samtidig som de driver sine egne lyssky og voldelige aktiviteter. I denne del: Jax forsøker å oppfylle farens siste ønske i Sons of Anarchys finaleepisode.

03:15(03:55)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Willie Edwards er tilbake, og denne gangen jakter han alene. Bevæpnet med kjennemerket sitt, en trippel krok, går han til krig mot den største alligatoren han noen sinne har kjempet mot.

03:55(04:20)

> All Worked Up

Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

04:20(04:45)

> All Worked Up

Amerikansk realityserie. Vi følger menneskene som har som jobb å fortelle dårlige nyheter til andre mennesker. Alt fra parkeringsvakter, kemneren og biltauere møter du i «All worked up».

04:45(05:25)

> Vettskremte pøbelunger

Amerikansk realityserie. Ungdom på vei utpå skråplanet blir sendt frivillig i fengsel i et forsøk på å skremme dem fra å bli morgendagens kriminelle. I denne del: En tolv år gammel gutt er et geni, og overbevist om at han er smartere enn alle andre. I Georgia's Dougherty County Jail står han likevel overfor store utfordringer når han skal teste ut hvordan det er å overleve der.

05:25(06:00)

> USAs styggeste tatoveringer

Amerikansk realityserie. I denne del: Jasmines kunde forbløffer henne med en hemmelighet, og Gus skjuler en penis som bærer kniv.