Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:30)

> Massive Moves

Amerikansk realityserie. Synes du det er stressende å pakke og flytte til ny bolig? Tenk deg hvordan det vil være om hele bygningen skal flyttes: murvegger, pipe, møblement - alt sammen i ett stykke! Vi følger dramatiske flyttinger av svære enheter i kompliserte operasjoner - strukturer som ikke er bygget for å bli flyttet på! I denne del: En 250 år gammel villa skal flyttes til en ny tomt, men å frakte den i en bit blir en krevende jobb.

06:30(07:00)

> Massive Moves

Amerikansk realityserie. Synes du det er stressende å pakke og flytte til ny bolig? Tenk deg hvordan det vil være om hele bygningen skal flyttes: murvegger, pipe, møblement - alt sammen i ett stykke! Vi følger dramatiske flyttinger av svære enheter i kompliserte operasjoner - strukturer som ikke er bygget for å bli flyttet på! I denne del: Donna og John Bertram har drømt om å bo i en gammel ranch hele livet. Når de så oppdager at det er en ranch fra 1970 til salgs, må de bare kjøpe den. Det er bare ett problem - eiendommen er solgt til en utvikler, så hvis de ikke flytter huset, blir det revet.

07:00(07:30)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe fra 2015. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Lothepus og mannskapet på fiskeskøyta Hovda har omsider nådd isbeltet rundt Grønland. Det er bare noen få mil som skiller dem fra målet, og til Joars store glede skal den siste delen vise seg å bli mye tøffere enn Lothepus hadde forestilt seg. Hjemme i Fjorden venter en bekymret og svært misfornøyd Randi.

07:30(08:25)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Et team prøver å finne et nytt område for å unngå noen kjeltringer.

08:25(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny opplever dobbel lykke når gjengen på Count Kustoms får jobben med å restaurere både en Plymouth Road Runner 1970-modell og en Dodge Coronet fra samme år. Men har gutta tatt på seg en litt for stor jobb?

09:25(09:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Hawk må komme svogeren sin til unnsetning når en kvinne raser over at bilen hennes er i ferd med å bli tauet bort i Trenton!

09:55(10:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Tauebilsjåføren Hawk blir møtt med harme av en gjeng sinte bileiere i Trenton. I Providence forsøker en sjåfør å slippe unna parkeringsboten sin ved å vise til et ugyldig handikapbevis.

10:25(11:20)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie. Actionfylt konkurranse der deltakerne løper, hopper, kryper, henger og svinger seg gjennom noen av verdens mest krevende hindringer for å bli den neste American Ninja Champion. I denne del: Det er duket for regionsfinalen i Midtvesten, og 30 ninjaer som har kvalifisert seg i de innledende rundene kjemper nå om plasser i den nasjonale finalen i Las Vegas.

11:20(12:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Vinteren fester grepet og ødemarkens menn kjemper mot naturkreftene for å overleve. I Cimarron Valley i New Mexico gir Kyle Bell og sønnen Benn alt for å redde en bisonflokk fra en vinterstorm som nærmer seg med stormskritt. I Blue Ridge Mountains i Nord-Carolina trosser Eustace Conway og vennen Preston det barske vinterværet for å forsøke å forhindre at et ras ødelegger en landlig veistrekning.

12:15(13:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Den verste vinteren på flere tiår herjer landet, og ødemarkens menn må kjempe hardt for å holde seg på toppen av næringskjeden. I Yaak Valley, oppsøker en stadig voksende ulvebesetning hjemmet til Tom Oar, og det hele utvikler seg til en blodig kamp. I Alaska er fellene til Marty Meierotto tomme, og han samler familien for å legge planer for hvordan de skal overleve vintersesongen.

13:15(14:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politibetjenten Simon blir varslet om at noen har tent fyr på en sommerhytte der folk ligger og sover, og ambulansesykepleieren Janne tar hånd om en kvinne med høy feber.

14:10(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: I Trollhättan blir politibetjenten Anna sammen med et helikopter og en hundepatrulje satt inn i jakten på innbruddstyver. Ambulansesykepleieren Peter blir tilkalt til en ung kvinne med kraftige magesmerter, og brannmannen Mattias rykker ut til en trafikkulykke i Stockholm.

15:10(16:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmennene Anders, Peter og Jocke fra Brännkyrka brannstasjon rykker ut til en brann i et industrilokale med farlige gassflasker. I Uddevalla gjør politibetjenten Angelica et stort smuglerbeslag.

16:10(17:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politibetjentene Martin og Kalle rykker ut til en person som blir mishandlet, og for brannmannen Jocke handler det om sekunder når han må redde et liv. Ambulansesykepleieren Nicklas haster av sted til en svært syk mann.

17:05(18:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny skal være vert for et stort bilshow, og går i gang med å restaurere en Riviera fra 1973 for å sikre seg om at han blir showets hovedattraksjon.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie. Actionfylt konkurranse der deltakerne løper, hopper, kryper, henger og svinger seg gjennom noen av verdens mest krevende hindringer for å bli den neste American Ninja Champion. I denne del: Deltakere fra nordøst i USA konkurrerer om de 30 plassene i regionsfinalen. Kampen om plassene er beintøff, og ninjaene må forsere to hindringer som aldri tidligere har vært med i de innledende rundene av konkurransen.

19:00(19:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?

19:30(20:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe fra 2015. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Lothepus og mannskapet på fiskeskøyta Hovda har omsider nådd isbeltet rundt Grønland. Det er bare noen få mil som skiller dem fra målet, og til Joars store glede skal den siste delen vise seg å bli mye tøffere enn Lothepus hadde forestilt seg. Hjemme i Fjorden venter en bekymret og svært misfornøyd Randi.

20:00(21:00)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2016. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året. I denne del: Steph Custance tar fatt på en av de lengste passasjen på vinterveikartet, helt alene. Darrell Ward går inn for tre leveringer på en dag, mens Lisa blir stanset av en brann.

21:00(22:00)

> Iskrigerne

Norsk dokusåpe fra 2017. Det er klart for den siste sesongen av Iskrigerne der vi følger Norges mestvinnende hockeylag. Laget har fått ny trener og laget må flytte ut av sin egen arena på grunn av at ærverdige Jordal Amfi skal rives. Denne sesongen er full av oppturer og nedturer både på og utenfor isen, og TV-kameraene får være med på alt! I denne del: Gutta skal på premierefest og tar turen for å fikse seg skikkelig opp før kvelden starter. Materialforvalter Roar Holmen er endelig tilbake i bedre form og blir bedt med ut på revy med deler av laget. Glenn Jensen skal i aksjon på sitt nye hockeylag, nå som utespiller.

22:00(22:30)

> Gatebil

Norsk dokusåpe fra 2017. Bli med på fantastiske oppturer og bunnløse nedturer i gatebilmiljøet i Norge! Det er duket for sterke følelser, og vi kommer tett på både skuffelser, kjærlighet og vennskap på tvers av kjønn, generasjoner, by og bygd. I denne del: Andre Olsen var en av de beste juniorsjåførene i drifting i fjor. I år har han tatt steget over i de voksnes rekker. En overgang som skal vise seg å være brutal. Samtidig skal årets andre løp i Gatebil Extreme-serien kjøres på Mantorp i Sverige, og det er klart for sesongens første store overraskelse.

22:30(23:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokumentarserie fra 2016. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Lothepus ser mulighetene der ingen andre ser dem. En gammel restehaug ved en metallfabrikk kan bli til gode penger. Lothepus setter maskiner og menn i sving, men ingen jobb er uten risiko. Plutselig får Joar en uventet telefon om en alvorlig ulykke på anleggsplassen!

23:00(23:55)

> Salvation

Amerikansk sciencefictionserie fra 2017. En student oppdager at en asteroide bare er seks måneder unna å kollidere med jorden. Sammen med en millionær-venn og Pentagon, legger han en hemmelig plan for å stanse det katastrofale sammenstøtet. I denne del: For å bevise overfor Harris og Grace at han ikke er en forræder, må Darius avsløre en av sine aller mest voktede hemmeligheter. Samtidig hjelper Liam Julian med å finne seg til rette i jobben hos Tanz.

23:55(00:25)

> Bøkketlista

Norsk realityserie fra 2016. Husker du å leve livet mens du kan? Dette spørsmålet får fem venner i 20-årene til å sette opp en liste over alt de har drømt om å gjøre, og å reise ut for å realisere flest mulig av dem. Vil de klare å få tatt en kaffe med Kongen, krysse et hav, stå på wakeboard bak danskebåten, og mye mer? Samtidig vil de hjelpe folk de møter med å oppfylle sine drømmer! I denne del: Hvor vanskelig kan det være å få møte Kongen over en kaffe? Gjengen tror muligheten kan dukke opp når Kongen skal på offisielt besøk til Tromsø.

00:25(00:55)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne del: Willie ansetter Alan som kontorsjef, etter et forslag fra Jase. Men forandringene den nye sjefen innfører, er ikke bare populære.

00:55(01:50)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin. I denne del: Oliver står overfor sin hittil største utfordring som borgermester, og Felicity fortsetter ferden på ville veier sammen med Helix.

01:50(02:45)

> Dødsveiene

Kanadisk realityserie. Bli med sjåførene som kjører på verdens farligste veier. I denne del: Sjåførene er på vei opp Rohtang-passet, men en snøstorm truer med å ødelegge løpet for sjåførene.

02:45(03:15)

> Mystery Diners

Amerikansk realityserie. Hva foregår på restauranten når sjefen er vekk? Med skjult kamera gir undercover gjester svaret på spørsmålet sjefen lenge har lurt på! I denne del: På besøk hos en konkurrent får eieren av Cooper's Old Time Pit Bar-B-Que i Texas servert en barbecue-saus som smaker nøyaktig som hans egen. Han kontakter Charles, og agentene blir sendt inn for å sjekke om en utro ansatt selger unna hemmelige familieoppskrifter.

03:15(03:45)

> Mystery Diners

Amerikansk realityserie. Hva foregår på restauranten når sjefen er vekk? Med skjult kamera gir undercover gjester svaret på spørsmålet sjefen lenge har lurt på! I denne del: Francesco, eieren av Zio Cecio i Dallas, får høre ville historier om at det serveres Tex- Mex-mat i den italienske restauranten. Charles blir satt på saken, og agentene avdekker at et par av de ansatte driver med egne forretninger i restauranten når Francesco ikke er til stede.

03:45(04:45)

> Ekstrem flytting

Amerikansk realityserie. I denne dramatiske serien følger vi gigantiske transporter over land, på havet og i luften. Se forflytninger av konstruksjoner som aldri var ment å flyttes på. I denne del: En 1400 tonn tung HMCS Onondaga-ubåt må fraktes 1100 kilometer til lands og til vanns for å komme frem til sin nye destinasjon.

04:45(05:15)

> M*A*S*H

Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Korea-krigen.

05:15(06:00)

> Nattarbeiderne

Norsk realityserie. Når andre går hjem, går de på jobb. Møt alt fra strippere til vektere, journalister, fyrverkerieksperter, jernbanearbeidere og bartendere og se hva som skjer i Norge mens du sover. I denne del: Arnie Norse er en levende legende i underholdningsmiljøet. Han er en sprek mann på 88 år, men ser slutten på karrieren nærme seg. Vi følger en av hans siste opptredener på en privatfest på Nøtterøy. Bært-bærten er selvfølgelig med.