Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2018. Colby går bak ryggen på Chelsea i sin søken etter Bella, men det blir ikke den lykkelige familiegjenforeningen han hadde drømt om. Justin klarer å komme til bunns i hva det er som gjør Raffy så ulykkelig. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

06:30(06:55)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester.

12:00(12:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. Ferskt rådyr er ikke hverdagskost. Villhundene blir skikkelig ville når de får servert et helt dyr. Dovendyret Terje får sin første helsesjekk i denne episoden. Det blir en underlig og fascinerende affære for dyrepasserne. "Dyrepasserne" er en familievennlig dokumentarserie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

12:30(13:00)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. Er det den sibirske tigeren Ulysses eller løvenes konge Aslan som er størst i dyreparken? I denne episoden får du vite hvem som er Norges største kattedyr. "Dyrepasserne" er en familievennlig dokumentarserie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

13:00(14:00)

> Veterinærene

Svensk dokusåpe fra 2014. Flatcoated retrieveren Zlatan i Falun halter og blir operert. I Skånes dyrepark skal tennene til djerven Dina undersøkes. Følg det dramatiske arbeidet til svenske veterinærer når de hjelper dyr som enten er syke eller skadet. «Veterinærene» er en svensk dokumentarserie om veterinærer rundt i Sverige og deres daglige arbeid på dyrehospitaler, dyreklinikker og i dyreparker. Vi følger dem når de prøver å hjelpe syke eller skadde dyr. Veterinærer møter mange forskjellige typer dyr, store og små, og må også sette seg inn i eierens historier.

14:00(15:00)

> Masterchef Sverige

Svensk realityserie fra 2016. Amatørkokkene skal lage en rett som deres kjære har valgt. Svenske amatørkokker skal vise sine kulinariske kunnskaper for en jury bestående av stjernekokkene Mischa Billing, Markus Aujalay og Leif Mannerström. Ingen er trygge, og det gjelder å hele tiden prestere på toppnivå for å få bli med videre i konkurransen.

15:00(16:00)

> Bolighjelpen

livsstilsprogram. Jon vokste opp i et stort hus med stor hage. Anjelica har alltid bodd i mindre hus, nært på naboene. Nå har de funnet et kompromiss i et hyggelig nabolag rett utenfor byen. Jon og Anjelica. Designer Hilary Farr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller David som vinner.

16:00(17:00)

> Sommerhytta

Norsk realityserie fra 2019. De fleste av parene har nå fått soveromsveggene på plass, men ikke alle disponerer tiden like bra. Da blir det desto viktigere å vinne dagens konkurranse, for å kunne få litt ekstra hjelp. Fire deltagerpar skal i ti uker kjempe om å vinne sin egen sommerhytte. Hver uke må de gjennom omfattende oppussing, konkurranser og inspirerende utfordringer både ute og inne.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2018. Colbys og Deans redningsaksjon blir mer og mer farlig. Konflikten mellom John og Ben topper seg, og Alf griper inn før det blir blodig. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

17:30(18:00)

> Oppgrader!

Norsk gameshow. Sigurd tar turen til Grünerløkka i Oslo og besøker søstrene Emilie og Hanna Forbes Holmen som deler leilighet med kjærestene sine, Peder og Mats. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på.

18:00(18:30)

> Oppgrader!

Norsk gameshow. Sigurd har kjørt traileren sin til østkanten i Oslo for å besøke en kompisgjeng fra Kragerø. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på.

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(20:00)

> Sommerhytta

Norsk realityserie fra 2019. Deltagerne er over halvveis i uken med "prosjekt soverom". Men klarer de å bli ferdige i tide? Det oppstår uventede utfordringer, og tidspresset blir stadig tydeligere for flere av parene. Fire deltagerpar skal i ti uker kjempe om å vinne sin egen sommerhytte. Hver uke må de gjennom omfattende oppussing, konkurranser og inspirerende utfordringer både ute og inne.

20:00(21:00)

> Sporløs

Norsk dokumentarserie fra 2018. Hvem ga Andrea livet? Hvem elsket henne? Har noen savnet henne? I «Sporløs» legger vi ut på en reise til Costa Rica, hvor vi forsøker å finne svar på spørsmålene. Programleder Geir Fredriksen hjelper nordmenn å lete etter slektninger, nære og kjære som de har mistet kontakten med, eller på en eller annen måte kommet bort fra gjennom årenes løp. Jakten kan starte med kun noen få håndfaste spor, som et navn eller kanskje et minne fra fortiden. TV 2 hjelper de medvirkende videre i den kompliserte jakten, ofte under fjerne himmelstrøk.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(22:40)

> En kveld hos Kloppen

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Solveig får besøk av forrfatter Anne B. Ragde, skuespiller Vidar Magnussen og artist Esben «Dansken» Ullbæk Bundgaard-Jørgensen Selvig. Solveig Kloppen inviterer tre kjente mennesker som hun er nysgjerrig på og fascinert av hjem til seg for en hyggelig kveld i Tåsen Hageby. Solveig er en kløpper på fest og god stemning, men hun er rett og slett elendig til å lage mat. Hun har derfor gjort det sånn at hun står for hus og vin, mens gjestene hennes bidrar med en enkel rett hver.

22:40(23:15)

> Best før

Norsk komiserie fra 2017. Lena søker på en jobb som redaktør i magasinet «Foreldre og barn». Når hun skjønner at kvinnen som skal ansette henne, Oda, har en forkjærlighet Steinerskolen, lar Lena Oda tro at Herman går på Steinerskolen. Steinermamma. Lena forsøker å leve opp til forventningene om å takle skilsmissen modent og behersket. I tillegg slår angsten for å bli gammel inn med full tyngde, men kanskje kan hun finne kjærligheten igjen likevel?

23:15(23:45)

> Klovn

Dansk komiserie fra 2018. Frank havner i en bitter nabofeide med et nyinnflyttet lesbisk par. Casper på sin side, er på jakt etter en helt spesiell gave til Lene. Dobbelt dip. Åtte år har gått siden forrige sesong, og Frank og Mia har nå både en tenåringsdatter og en yngre sønn. Selv om han nå er familiemann, har Frank den samme tendensen til å havne i absurde situasjoner. Casper har giftet seg med Aqua-Lene, og jobber hardt for å følge tempoet til sin nye kone.

23:45(00:25)

> Andra åket

Svensk komiserie fra 2018. Hotellkongen Peter Stordalen vil kjøpe både Gammelgården og det konkurrerende Högfjällshotellet. Tommy og Stisse har giftet seg uten å fortelle det til noen, og Madde mistenker Stisse for å ha baktanker med giftermålet. Madde tar med seg mann og barn fra storbyen. De flytter tilbake til barndomsbygda langt nord i Sverige for å drive hotell.

00:25(01:20)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. Criminal Minds er tilbake for fullt med den spennende fortsettelsen fra forrige sesong. Agent Luke Alvez (Adam Rodriguez) slutter seg til BAU-teamet, som har i oppgave å fange en seriemorder som rømte fra fengsel med 13 andre…. Crimson King. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle.

01:20(02:20)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie fra 2017. McGarrett og Danny får i oppgave å hjelpe Harry Langford med å spore opp Lady Sophie, en britisk kongelig tenåring, som har forsvunnet under hans beskyttelse. Ahuwale Ka Nane Huna. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender.

02:20(03:15)

> Blindspot

Amerikansk spenningsserie fra 2017. Tyveriet av en svart boks, som kan avvæpne militære forsvarssystem, gjør at Jane havner ansikt til ansikt med en nådeløs leiemorder hun tidligere jobbet med. Enemy Bag of Tricks. To år etter de dramatiske hendelsene har Jane Doe fått nye, mystiske tatoveringer på kroppen sin. Alle tatoveringene inneholder viktige spor som kan hjelpe kollegene i FBI.

03:15(04:10)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2016. Eddie og Jamie blir involvert i en adopsjonssak mellom den biologiske moren og adopsjonsparet, og ber Erin om hjelp til å løse saken uten å gå rettens vei. Genetics. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien.

04:10(05:25)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie fra 1965. John lærer en venn om hvordan han skal håndtere et gevær, men oppdager så at vennen har skjulte motiver. Invention of Gunfighter. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada.

05:25(06:00)

> Oppgrader!

Norsk gameshow. Oppgrader er i Trøndelag og i dag besøker Sigurd kjæresteparet Ingrid og Hans Petter. Paret elsker 50-tallet og ønsker seg nytt kjøleskap som står i stil med retrointeriøret i leiligheten. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på.