Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

06:30(06:55)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. God morgen Norge byr på møte med aktuelle gjester, kokkekunst, og live musikk hver morgen fra mandag til fredag - direkte fra Aker Brygge.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Møte med aktuelle gjester.

12:00(13:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsserie fra 2016. I denne episoden av "Tid for hjem" integrerer gjengen et lite kjøkken i en åpen kjøkken-/stueløsning. Den unge familien har overtatt huset etter farmor, og det bittelille kjøkkenet har gjort sin misjon. I denne episoden av "Tid for hjem" integrerer gjengen et lite kjøkken i en åpen kjøkken-/stueløsning. Den unge familien har overtatt huset etter farmor, og det bittelille kjøkkenet har gjort sin misjon. De ser for seg en åpen kjøkken-/stueløsning, har begynt å rive, men så blir de usikre på hvordan de egentlig vil ha det og hvordan de skal få det til. "Tid for hjem" setter designer Oliver Heath på saken, og et stort lyst allrom skal bli til. Foruten oppussingstips får du også lære hvordandu kan lage en "hengende hage" i stuen og hvordan man kan farge stoff med shibori-metoden.

13:00(13:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2016. Er geparden Kimani er gravid? Trond går på eggjakt hos den hissige alligatoren og ei stråleskilpadde har fått gnagsår og Silje må hjelpe til. Er geparden Kimani er gravid? Trond går på eggjakt hos den hissige alligatoren og ei stråleskilpadde har fått gnagsår og Silje må hjelpe til.

13:30(14:30)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2015. Familien på fire bor i et fantastisk nabolag med en glimrende uteplass. Huset derimot, er fryktelig upraktisk. Familien på fire bor i et fantastisk nabolag med en glimrende uteplass. Huset derimot, er fryktelig upraktisk.

14:30(15:30)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2015. En aktiv familie på fire knaker i sømmene. Jillian forsøker å skape mer plass med åpen løsning, mens Todd forsøker å finne en ny innflyttingsklar bolig. En aktiv familie på fire knaker i sømmene. Jillian forsøker å skape mer plass med åpen løsning, mens Todd forsøker å finne en ny innflyttingsklar bolig.

15:30(16:00)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2010. Fredde er redd han skal miste håret, og tror at alle studerer hans stigende hårfeste til enhver tid. Han tester ulike hodeplagg og preparater, noe som dessverre fører til diverse uønskede bieffekter. Fredde er redd han skal miste håret, og tror at alle studerer hans stigende hårfeste til enhver tid. Han tester ulike hodeplagg og preparater, noe som dessverre fører til diverse uønskede bieffekter.

16:00(16:30)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2010. En fredagskveld får Alex panikk og forsøker å få med seg noen kompiser på ut på byen. Han springer på Sofie, ungdomsskolens mest populære jente. En fredagskveld får Alex panikk og forsøker å få med seg noen kompiser på ut på byen. Han springer på Sofie, ungdomsskolens mest populære jente. Dermed begynner Alex å fundere over sin egen alder og hvordan årene bare forsvinner mens han sitter foran tv'n kveld etter kveld.

16:30(17:00)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2016. Robbo setter klare regler for Jasmine, og Raffy konfronterer Coco med at hun har neglisjert Ryder. Robbo setter klare regler for Jasmine, og Raffy konfronterer Coco med at hun har neglisjert Ryder.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2016. Raffy blir knust når Coco og Ryder går sammen om å kritisere henne. Raffy blir knust når Coco og Ryder går sammen om å kritisere henne.

17:30(18:30)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsserie. Denne uken skal det lages et luksuriøst kjøkken i Tid for Hjem. Her skal det ikke spares på noe, det pøses på med detaljer og drømmedingser. - Dette er det største kjøkkenprosjektet vi har gjort, sier Kjersti Bergesen. Denne uken skal det lages et luksuriøst kjøkken i Tid for Hjem. Her skal det ikke spares på noe, det pøses på med detaljer og drømmedingser. - Dette er det største kjøkkenprosjektet vi har gjort, sier Kjersti Bergesen.

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(19:30)

> Dagens God morgen Norge

Norsk aktualitetsprogram fra 2018. Høydepunkter fra dagens God morgen Norge-sending.

19:30(20:00)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. I kjelleren på politihuset i Bergen ligger arresten. To av dem som jobber her, er Lill Marita og Ivo som har ansvaret for å ta hånd om alle innsatte før de transporteres videre eller slippes ut igjen. I kjelleren på politihuset i Bergen ligger arresten. To av dem som jobber her, er Lill Marita og Ivo som har ansvaret for å ta hånd om alle innsatte før de transporteres videre eller slippes ut igjen. Ordensforstyrrelser er ofte grunnen til at folk havner i arresten, og dagen i dag er ikke noe unntak. Det er også en hektisk dag for politimennene Olav og Frode som er på patrulje i Bergen sentrum. En vinglete bilist skaper kaos i trafikken, og de må stoppe vedkommende før det skjer en alvorlig ulykke. De er også på jakt etter en kjenning av politiet som har begått flere innbrudd.

20:00(21:00)

> Truls à la Hellstrøm

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Truls og Eyvind reiser til den nordiske gourmethovedstaden København for å oppleve det smaksrike danske kjøkken. Truls og Eyvind reiser til den nordiske gourmethovedstaden København for å oppleve det smaksrike danske kjøkken. Det blir bokstavlig talt mye lek og moro, før Truls skal severe en tradisjonsrik rett til noen av verdens beste kokker. Nye opplevelser og utfordringer står i kø for både Truls og Eyvind når de nå tar turen til blant annet Hong Kong, New York, Texas, Chianti og Finnmark.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(22:40)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2018. Storbonden har et tøft valg foran seg når en førstekjempe skal pekes ut. Finaleuken nærmer seg med stormskritt, men det er flere sterke konkurrenter å velge mellom. Storbonden har et tøft valg foran seg når en førstekjempe skal pekes ut. Finaleuken nærmer seg med stormskritt, men det er flere sterke konkurrenter å velge mellom. Etter valget og hardt arbeid på ukesoppdraget er det behov for litt moro! Forandring fryder etter så mange uker med faste rutiner. For 100 år siden levde folk store deler av døgnet i mørket. Lite har betydd mer for utviklingen vår enn elektrisiteten. Gaute besøker Hunderfossen kraftverk, og får lære mer om da strømmen kom til Norge.

22:40(23:10)

> Otto har fått nok

Norsk humorprogram fra 2018. Otto og Emilie er tilbake, og denne uka spør vi om det virkelig er nødvendig at kirkeklokker skal bråke så mye hver eneste søndag?. Otto og Emilie er tilbake, og denne uka spør vi om det virkelig er nødvendig at kirkeklokker skal bråke så mye hver eneste søndag? Er det helt vilkårlig hvilke biter som blir rasket sammen i en Nidar Favoritter-pose, eller bare virker det sånn? Og Otto tar en alvorsprat med Tine om et svært pikant problem. Her er ingenting for lite eller for stort, enten det dreier seg om oppdrettsnæringen, klimaskeptikere, folk som sniker i kø eller gjenstander som er umulige å få ut av emballasjen. Otto og Emilie skal verken øke nasjonalproduktet, finne ut hva Norge skal leve av etter oljen eller sørge for flere norske seire i FN-kåringen – bare gjøre Norge til et litt mindre irriterende samfunn.

23:10(23:40)

> Dritseint med Edel

Norsk talkshow fra 2014. Edel Hammersmark Gjervan får Katrine Moholt og Trond Fausa Aurvåg på besøk. Jan reiser ut for å se hvor lettlurte folk er med skjult kamera. Edel har observert at Trond Fausa Aurvåg spiller mange triste roller. Edel Hammersmark Gjervan får Katrine Moholt og Trond Fausa Aurvåg på besøk. Jan reiser ut for å se hvor lettlurte folk er med skjult kamera. Edel har observert at Trond Fausa Aurvåg spiller mange triste roller. Ingen filmer har foreløpig vært triste nok til å få Trond til Hollywood, noe Edel vil gjøre noe med. Hun har derfor skrevet og regissert en VELDIG nitrist film, med Trond i hovedrollen som sin tristeste rollefigur noensinne. Traileren får du i «Dritseint med Edel».

23:40(00:40)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2018. Gormley ber Danny og Baez om hjelp i jakten på en tidligere NYPD-etterforsker som han tror kan være en sikkerhetstrussel for Frank. Gormley ber Danny og Baez om hjelp i jakten på en tidligere NYPD-etterforsker som han tror kan være en sikkerhetstrussel for Frank.

00:40(01:30)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. Rossi får en telefon på bursdagen sin fra seriemorderen og erkefienden Tommy Yates. Yates gir ham opplysninger om drapsåstedet for sitt siste offer. Rossi får en telefon på bursdagen sin fra seriemorderen og erkefienden Tommy Yates. Yates gir ham opplysninger om drapsåstedet for sitt siste offer.

01:30(02:25)

> Hawaii Five-0

Amerikansk spenningsserie. Teamet etterforsker tre drap som ser ut til å ha sammenheng med en topphemmelig kinesisk satelitt. Grover lar Clara bli med ham på utrykning. Teamet etterforsker tre drap som ser ut til å ha sammenheng med en topphemmelig kinesisk satelitt. Grover lar Clara bli med ham på utrykning.

02:25(03:20)

> Blindspot

Amerikansk spenningsserie fra 2016. Jane unnslipper CIAs varetekt, men blir gjenerobret av FBI-teamet som overtaler henne til å bli en trippel-agent i sin gamle organisasjon, for å forsyne dem med hemmelig informasjon. Jane unnslipper CIAs varetekt, men blir gjenerobret av FBI-teamet som overtaler henne til å bli en trippel-agent i sin gamle organisasjon, for å forsyne dem med hemmelig informasjon.

03:20(04:15)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2015. En drapssak ender med en delt jury, og Eirin tvinges til å ta over saken fra kollegaen. Ved hjelp av etterforsker Anthony Abetemarco finner hun et nytt vitne. En drapssak ender med en delt jury, og Eirin tvinges til å ta over saken fra kollegaen. Ved hjelp av etterforsker Anthony Abetemarco finner hun et nytt vitne. En gjeng terroriserer et nabolag, og Jamie og Eddie går undercover for å ta gjerningsmennene.

04:15(05:30)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada.

05:30(06:00)

> Dagens God morgen Norge

Norsk aktualitetsprogram fra 2018. Høydepunkter fra dagens God morgen Norge-sending.