Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby. I denne del: Hunter innrømmer overfor Irene at han var involvert i ranet av dineren. Irene og Marilyn prøver å muntre Kat opp etter bruddet med Ash.

06:30(06:55)

> Nyhetene

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

12:00(13:00)

> Masterchef Sverige

Svensk realityserie fra 2014. Svenske amatørkokker skal vise sine kulinariske kunnskaper for en jury bestående av stjernekokkene Anders Dahlbom, Markus Aujalay og Leif Mannerström. Ingen er trygge, og det gjelder å hele tiden prestere på toppnivå for å få bli med videre i konkurransen.

13:00(13:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2016. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. I denne del: Tapiren Fernando er ny i parken og finner seg ikke helt til rette i innhengningen og Lisbeth gleder seg over et nytt sebraføll.

13:30(14:30)

> Mitt drømmehjem

Amerikansk livsstilsprogram. Brødrene Drew og Jonathan Scott finner rimelige og stusselige hjem som de pusser opp til drømmehus for par som har en beskjeden kreditt. Drew er en kjekk eiendomsmegler som er ekspert på å finne stygge hus med stort potensiale. Tvillingbroren Jonathan er en ambisiøs entreprenør som kan forvandle selv det verste krypinn til et drømmehjem. I denne del: Veronica og Andrew ønsker seg et innflyttingsklart hjem til sin lille familie. De må bestemme seg mellom to store oppussingsprosjekter, som brødrene Scott skal forvandle til et drømmehjem for familien.

14:30(15:30)

> Bolighjelpen

Kanadisk livsstilsserie. Designer Hilary Farr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller David som vinner. I denne del: McPherson-familien liker nabolaget sitt, men huset de bor i passer ikke lenger familiens behov. Vil en renovering gjøre det mulig å bo i huset, eller vil de flytte? David og Hilary tar utfordringen.

15:30(16:00)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2015. Vi følger parene Alex og Anna, og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden, som strever med livets små og store spørsmål. I vennekretsen deres finner vi også paret Ove og Anette, som alle de andre forsøker å unngå. I denne del: Anna og Alex kan låne penger med pant i eneboligen sin for å kjøpe sommerhus, men eiendommen de har sett på har et stort tre som står i veien for sjøutsikten og dermed senker verdien. Mickan tvinger Fredde til å fortsette i parterapi og et nytt problem dukker opp: Freddes snorking.

16:00(16:30)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2015. Vi følger parene Alex og Anna, og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden, som strever med livets små og store spørsmål. I vennekretsen deres finner vi også paret Ove og Anette, som alle de andre forsøker å unngå. I denne del: Fredde foreslår at han og Mickan kanskje bør skille lag, ettersom hun hele tiden stiller spørsmål ved forholdet deres. Han håper det vil skremme Mickan til å dempe på kravene sine, men det går ikke helt som han håper. Anna får tilbud om en prøvefilming for en ny politiserie, som hun kanskje burde ha takket nei til...

16:30(17:00)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby. I denne del: Alf og Leah blir svindlet, og John og Marilyn sliter med å være foreldre for en uavhengig Raffy.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby. I denne del: Ziggy trosser foreldrenes avgjørelse om å flytte til Summer Bay og flykter til byen. Marilyn og Josh finner ut hva som er årsaken til Raffys rebelske oppførsel.

17:30(18:30)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2017. Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig. I denne del: Familien på fire har planlagt hage i mange år, men mangel på besluttsomhet har stoppet det hele. Nå er de er i tvil om det er mulig å lage noe der i det hele tatt. Programleder Kjersti Bergesen er selv designer for dette prosjektet og planlegger en kveldshage og en spiseplass og oppholdsplass der solen er hele dagen.

18:30(18:45)

> Nyhetene

18:45(18:50)

> Været

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

19:00(20:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2015. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om. I denne del: P3 programleder Ronny Brede Aase og TV 2 programleder Solveig Kloppen anser seg selv som det sterkeste laget i Huskestue. De gir alt for å vinne over Dag Otto Lauritzen og komiker Henrik Thodesen.

20:00(21:00)

> Truls à la Hellstrøm

Norsk livsstilsprogram fra 2017. Tidenes norske kokk, Eyvind Hellstrøm, har sagt ja til å gjøre Truls Svendsen til en mester på kjøkkenet. Sammen legger de ut på en kulinarisk dannelsesreise i inn- og utland, hvor også Truls tar sin del av ansvaret på reisen. Han ønsker nemlig å løsne litt på snippen til Hellstrøm, og organiserer derfor aktiviteter for å bringe Eyvind ut av sin komfortsone, og Truls og Eyvind tettere sammen. I denne del: Eyvind tar med seg Truls til Frankrike for å oppleve verdens beste kylling. De drar på en missekonkurranse for kyllinger, besøker den franske gastronomiens hellige gral, og Truls lærer unike måter å tilberede fjærkre på før han selv skal lage en eksklusiv middag for en av verdens fremste kyllingprodusenter.

21:00(21:20)

> Nyhetene

21:20(21:25)

> Været

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

21:40(22:40)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2017. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. I denne del: Storbonden skal velge førstekjempe, og siden finaleuken nærmer seg er det viktig å tenke flere trekk frem i tid, selv på bekostning av nære vennskap. Storbonden har fått nyss om at det er enkelte som ønsker å sabotere ukesoppdraget, og går derfor drastisk til verks.

22:40(23:10)

> Otto har fått nok

Norsk humorprogram. Et subjektivt forbruker- og samfunnsmagasin med kort lunte. På vegne av seg selv - og ikke minst oss seere - tar Otto Jespersen og hans makker Emilie Skolmen for seg ting i samfunnet som går oss på nervene eller kan behøve en Ottosk pekefinger. Her er ingenting for lite eller for stort, enten det dreier seg om oppdrettsnæringen, klimaskeptikere, folk som sniker i kø eller gjenstander som er umulige å få ut av emballasjen. Otto og Emilie skal verken øke nasjonalproduktet, finne ut hva Norge skal leve av etter oljen eller sørge for flere norske seire i FN-kåringen – bare gjøre Norge til et litt mindre irriterende samfunn.

23:10(23:40)

> Sølvrekka

Norsk humorprogram fra 2017. Noen av Norges største humortalenter har slått seg sammen for å harselere med alt som er på TV. I "Sølvrekka" får du gjengens egne versjoner av populære TV-programmer. I denne del: Vi besøker Norges mest populære spørrekonkurranse QuizLeif, får et innblikk i det mest hardbarka teatersportmiljøet og det blir Sofa. Masse Sofa.

23:40(00:10)

> Nårje

Norsk komiserie fra 2012. Otto Jespersen, John Brungot og Henriette Steenstrup er klare med sitt karakterbaserte sketsjeprogram Nårje; et skråblikk på det moderne, norske samfunn, sett med svenske øyne. I denne del: Familien vi får møte har bedt inn ensomme Kjell Rune til å feire julaften sammen med dem. Den lille datteren i huset gleder seg både til å gå rundt juletreet og til å møte nissen. Men Kjell Rune har ikke antenner for hva som skal synges eller sies om nissen, så julekvelden utvikler seg til alt annet enn hyggelig for familien. Designerduoen fra Stavanger sliter med samarbeidet. Det er gått så langt at den mannlige delen av duoen ønsker seg et verneombud. Men det er kanskje litt vanskelig når det bare er to ansatte i bedriften. John Arne Riise ønsker en statue av seg selv. Men det er ikke så lett å få til som han hadde trodd. Selv ikke en politiker fra Ap, John Bøler, ser ut til å kunne hjelpe. Vi er tilbake på besøk hos det privatiserte sykehjemmet. Mye er skjedd, pleieren har blitt utsatt for overgrep fra den gamle homoen fra bygda og har nå sagt seg opp.

00:10(00:40)

> Samurai Sikkerhet

Norsk komiserie fra 2014. Selv de mest elementære vekteroppgaver blir fort veldig vanskelige å håndtere for gjengen i Samurai Sikkerhet. I denne del: Kato og Samurai Sikkerhet må tenke kreativt skal de overleve videre. Dette fører til både stripping og sushi-levering.

00:40(01:30)

> Criminal Minds

Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: BAU-teamet finner to døde personer på forskjellige steder i Los Angeles. Ofrene har tilsynelatende ikke noe med hverandre å gjøre, men etter hvert kommer teamet opp med en teori om at en drapsduo er på ferde.

01:30(02:25)

> Hawaii Five-0

Amerikansk actionserie fra 2015. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. I denne del: Mens Grover reiser til Chicago for å få en tilståelse av Clay Maxwell for drapet på hans kone, blir Chin og Kono truet av to drapsmenn, men de aner ikke at de er i ferd med å true to etterforskere.

02:25(03:20)

> Extant

Amerikansk dramaserie fra 2015. Etter å ha mistet både ektemannen og sønnen Ethan, kjemper astronauten Molly Woods for å komme tilbake til livet og få en ny start. Samtidig må hun nå jobbe med de samme menneskene som sviktet henne. I denne del: Molly får panikk når hun oppdager at kroppen hennes fysisk endrer seg. Spørsmålet er bare hva hun er i ferd med å endres til, og om hun kan reversere det som skjer med henne.

03:20(04:15)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2014. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie. I denne del: Tre fanger rømmer fra fengsel. Det viser seg at en av fangene er er en genierklært hacker, som de andre to har tvunget med seg for å stjele millioner av dollar via internett. Samtidig prøver Paige å dempe forventningene til Ralph når faren hans skal komme tilbake.

04:15(05:20)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

05:20(06:00)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?