Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:01(06:11)

> Vennebyen

Animasjonsserie. Hold på hemmeligheten.

06:11(06:13)

> Du er min venn

Norsk barneprogram fra 2018. Du er min venn fordi du leker med meg. Utelek. Dette er en serie som handler om vennskap og alt det fører med seg.

06:13(06:15)

> Polly Pocket

Kanadisk animasjonsserie. Message in a Battle.

06:15(06:17)

> Polly Pocket

Kanadisk animasjonsserie. Double Diva.

06:17(06:31)

> Klatrekampen

Norsk barneprogram fra 2019. Siste ukefinale og utslagsduell i "Klatrekampen". Det står om siste plassen i finaleuka. Hvilket lag går videre?. I «Klatrekampen» møtes 24 lag fra hele landet til konkurranser høyt oppe i trærne. Deltagerne er 12 år, og får testet høydeskrekk, samarbeidsevner og konkurransenerver. Etter mange tøffe dueller mellom lagene kan programleder Cecilie Skog til slutt utrope et vinnerlag! Fest sikkerhetsbeltene – her blir det action!

06:31(06:45)

> Klatrekampen

Norsk barneprogram fra 2019. Siste ukefinale og utslagsduell i "Klatrekampen". Det står om siste plassen i finaleuka. Hvilket lag går videre?. I «Klatrekampen» møtes 24 lag fra hele landet til konkurranser høyt oppe i trærne. Deltagerne er 12 år, og får testet høydeskrekk, samarbeidsevner og konkurransenerver. Etter mange tøffe dueller mellom lagene kan programleder Cecilie Skog til slutt utrope et vinnerlag! Fest sikkerhetsbeltene – her blir det action!

06:45(07:45)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie fra 1961. Ben Cartwright og Virginia Citys nye prest må finne ut av hvem som skal få foreldreretten til et barn som nylig er blitt foreldreløst. Blessed are They. The Cartwrights fortsetter å håndtere problemer og moralske dilemmaer fra sin familieranch Ponderosa.

07:45(08:50)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie fra 1961. Vognen som frakter Alexander Dubois, datteren Michele og forlovedenDon Ricardo Fernandez blir stoppet, og medgiften blir stjålet. Dowry. The Cartwrights fortsetter å håndtere problemer og moralske dilemmaer fra sin familieranch Ponderosa.

08:50(09:55)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. Pete venter på operasjonen sin og føler seg ubrukelig, men MacGyver minner ham på hvor viktig han er. Samtidig prøver de å finne ut hvem det er som har sendt Pete en rekke vage trusler. Hind-Sight. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

09:55(10:55)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyver skal feire sin gudsønn Jeffrey sin bar mitzwah og får i oppdrag å hente hans bestefar til feiringen, men alt går ikke etter planen. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

10:55(12:00)

> Badehotellet

Dansk spenningsserie fra 2017. Det er sommeren 1931, og avisene er fulle av artikler om all verdens kriser. Men stamgjestene på Andersens lille badehotell er selvfølgelig tilbake, klar for gjensynsglede, ferieidyll og romantikk. Midsommernatten. Stamgjestene rykker inn for å nyte sommeren. Stemingen er på topp og gjensynsgelden stor, men verdenskrisen har for alvor kommet til Danmark, og nærmer seg faretruende idyllen ved Vesterhavet. Det er sommeren 1931, og avisene er fulle av artikler om all verdens kriser. Men stamgjestene på Andersens lille badehotell er selvfølgelig tilbake, klar for gjensynsglede, ferieidyll og romantikk.

12:00(13:00)

> Badehotellet

Dansk spenningsserie fra 2017. Fie må ta over ansvaret for søsteren Ane, som er alt annet enn lett å holde styr på. Weyse holder på å bli gal av skuespillerparet Bette og Sophus Pulsen, mens Madsen sikler på greve Ditmars eiendommer i København. Weyses forbandelse. Stamgjestene rykker inn for å nyte sommeren. Stemingen er på topp og gjensynsgelden stor, men verdenskrisen har for alvor kommet til Danmark, og nærmer seg faretruende idyllen ved Vesterhavet. Det er sommeren 1931, og avisene er fulle av artikler om all verdens kriser. Men stamgjestene på Andersens lille badehotell er selvfølgelig tilbake, klar for gjensynsglede, ferieidyll og romantikk.

13:00(14:00)

> Veterinærene

Svensk dokusåpe fra 2014. Hunden Milo gjennomgår en avansert hofteoperasjon, og Kalle i Skånes dyrepark bedøver og klipper klovene på moskusokseungen Vida. Følg det dramatiske arbeidet til svenske veterinærer når de hjelper dyr som enten er syke eller skadet. «Veterinærene» er en svensk dokumentarserie om veterinærer rundt i Sverige og deres daglige arbeid på dyrehospitaler, dyreklinikker og i dyreparker. Vi følger dem når de prøver å hjelpe syke eller skadde dyr. Veterinærer møter mange forskjellige typer dyr, store og små, og må også sette seg inn i eierens historier.

14:00(15:00)

> Veterinærene

Svensk dokusåpe fra 2014. Kalle i Skånes dyrepark skal gi medisin til en elgkalv med mageproblemer, og blir nødt til å tenke kreativt for å nå frem til kalven. Følg det dramatiske arbeidet til svenske veterinærer når de hjelper dyr som enten er syke eller skadet. «Veterinærene» er en svensk dokumentarserie om veterinærer rundt i Sverige og deres daglige arbeid på dyrehospitaler, dyreklinikker og i dyreparker. Vi følger dem når de prøver å hjelpe syke eller skadde dyr. Veterinærer møter mange forskjellige typer dyr, store og små, og må også sette seg inn i eierens historier.

15:00(16:00)

> Familieduellen

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Lene Alexandra Øien og Stig André Berge tar med seg familiene sine for å konkurrere om hvem som kjenner Ola og Kari Nordmann best! Vi har stilt 100 nordmenn spørsmål om alt mellom himmel og jord. Øien VS Berge. «Familieduellen» er et feelgood underholdningsprogram for hele familien. To kjendiser tar med seg familien sin for å konkurrere om hvem som kjenner Ola og Kari Nordmann best! Vi har stilt 100 nordmenn spørsmål om alt mellom himmel og jord, og det er deltagernes oppgave å gjette seg frem til hva de tror flest nordmenn har svart. Vinneren får donere 50.000 kroner til et selvvalgt veldedig formål.

16:00(17:30)

> Norske talenter

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Fjerde semifinale - del 1.

17:30(18:00)

> Norske talenter

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Fjerde semifinale - del 2.

18:00(18:30)

> Vårt lille land

Norsk dokumentarserie fra 2019. Me too-oppgjøret tvang Kristian Tonning Riise til å gå av som leder for Unge Høyre. I dette første TV-interjuet tar han ansvar og erkjenner sine feil, samtidig som han gir sin versjon av hva som skjedde. Støtt ut i kulden. Hva skjer når en gruppe erfarne journalister, ledet av Tonje Steinsland, reiser ut i Norge på jakt etter håpet? De kommer tilbake med fantastiske fortellinger om vanlige menneskers liv. Det viser seg at alle har en historie. Hva skjer når en gruppe erfarne journalister, ledet av Tonje Steinsland, reiser ut i Norge på jakt etter håpet? De kommer tilbake med fantastiske fortellinger om vanlige menneskers liv. For i «Vårt lille land» har alle en historie.

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(19:30)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2019. Alex mister selvtilliten når han og Anna reiser bort for å få litt romantisk egentid. Eva og Rune passer barna og forsøker å skjule at de har mistet Wilma. Samtidig prøver Mickan å komme overens med Viktors første kjæreste. Vi følger parene Alex og Anna, og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden, som strever med livets små og store spørsmål.

19:30(20:00)

> Best før

Norsk komiserie fra 2018. Anemone skal snart føde og bygger rede som aldri før. Morten er rastløs og kjenner sterk trang til å lufte seg sammen med gutta før fødselen, noe Anemone er totalt og fullstendig uenig i. Man cave. Lena mister jobben og ektemannen på førtiårsdagen. Desperat prøver hun å stable et nytt liv på beina. Hun tar opp jakten på en ny jobb og kanskje en ny mann, samtidig som hun forsøker å samarbeide med eksen og hans nye unge kjæreste om sønnen på 10 år.

20:00(21:00)

> Familieduellen

Norsk underholdningsprogram fra 2019. «Familieduellen» er et feelgood underholdningsprogram for hele familien. I denne episoden tar Linni Meister og Markus Bailey med seg familiene sin for å konkurrere om hvem som kjenner Ola og Kari Nordmann best!. Meister VS Bailey. «Familieduellen» er et feelgood underholdningsprogram for hele familien. To kjendiser tar med seg familien sin for å konkurrere om hvem som kjenner Ola og Kari Nordmann best! Vi har stilt 100 nordmenn spørsmål om alt mellom himmel og jord, og det er deltagernes oppgave å gjette seg frem til hva de tror flest nordmenn har svart. Vinneren får donere 50.000 kroner til et selvvalgt veldedig formål.

21:00(21:15)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:15(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(22:20)

> God kveld Norge

Norsk talkshow fra 2019. Dorthe Skappel gir deg siste nytt fra kjendisverdenen, og i kveld møter hun selveste Robbie Williams – igjen!. God kveld Norge er et norsk underholdningprogram med Dorthe Skappel som har gått på TV 2 siden 1997. Programmet dekker kjendis- og underholdningsbransjen og har hver uke intervjuer med noen av verdens største kjendiser.

22:20(23:20)

> Skavlan

Norsk talkshow fra 2019.

23:20(00:20)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie fra 2019. Five-0 tar opp jakten på en drapsmann som har styrtet i jungelen med et fly med narkotika verdt 10 millioner dollar om bord. Ne'e aku, ne'e mai ke one o Punahoa. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender.

00:20(02:50)

> Con Air

Amerikansk actionthriller fra 1997. Den tidligere krigshelten Cameron har sonet åtte år for drapet på en mann som truet Camerons gravide kone. Løslatelsen nærmer seg, og han gleder han seg til å møte datteren han aldri har sett. Sammen med en gruppe av USAs farligste fanger flys Cameron til Louisiana. Der venter friheten for ham, mens forbryterne skal flyttes til et annet fengsel. Underveis greier fangene å ta kontroll over flyet, og de setter kursen mot Las Vegas. Den nøye gjennomtenkte aksjonen fører dem til en forlatt flystripe, hvor de vil bytte fly og ta seg ut av landet. De har imidlertid ikke regnet med Cameron Poe.

02:50(05:00)

> Because I Said So

Amerikansk romantisk komedie fra 2007. Daphne Wilder er en alenemor, og hennes kjærlighet kjenner ingen grenser eller begrensninger. For å forhindre at hennes yngste datter begår samme romantiske feil som hun selv gjorde, tar Daphne saken i egne hender, og setter inn en kontaktannonse for å finne den perfekte mannen til Milly. I kjærlighetens navn fortsetter Daphne å gjøre de gale tingene av de rette grunnene. Men er det kanskje på tide å slippe taket?