Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Parks and Recreation

Amerikansk komiserie fra 2013. Bli med inn i den interessante verdenen av lokalt byråkrati og bli kjent med lokale politikere. Serien følger Leslie Knope, som er en middels byråkrat i park- og rekreasjonsavdelingen i Pawnee, Indiana. I denne del: Leslie steller i stand en "Galentine's Day"-brunch i håp om å finne en ny bestevenn. Tom og Ben leter etter telt til konserten, mens Ron tar hånd om Andy.

06:30(07:00)

> Mot i brøstet

I all hemmelighet. Norsk komiserie. Hjemme hos den livlige gjengen som bor i Karls hus dukker det stadig opp nye overraskelser. I denne del: Ved flere anledninger har de oppdaget merkelig bakgrunnsstøy i telefonen. Nå er Karl sikker på at telefonen blir avlyttet. Han er overbevist om at det er ham de er ute etter.

07:00(07:30)

> Mot i brøstet

Rett mann på rett sted. Norsk komiserie. Hjemme hos den livlige gjengen som bor i Karls hus dukker det stadig opp nye overraskelser. I denne del: Karl venter en forretningsforbindelse og Henry venter en sosionom. Men selvsagt blir det forviklinger når ingen av dem er tilstede når de dukker opp.

07:30(08:00)

> Mot i brøstet

En sunn sjel i et sultent legeme. Norsk komiserie. Hjemme hos den livlige gjengen som bor i Karls hus dukker det stadig opp nye overraskelser. I denne del: Karl skal presentere et nytt produkt og tar fullstendig av. Nå er det sunne matvaner det går i og alt som inneholder det minste snev av kunststoffer blir lempet.

08:00(08:30)

> Nyhetene

08:30(08:45)

> Nyhetene

08:45(09:00)

> Sportsnyhetene

09:00(11:00)

> Rango

Amerikansk animasjonskomedie fra 2011. Johnny Depp, Isla Fisher. Rango er en overbeskyttet kameleon som lever som kjæledegge, og lider av en identitetskrise. For hvordan kan man satse stort når hele poenget med tilværelsen din er å passe inn? Så når Rango plutselig befinner seg i den tøffe byen Dirt, må han jobbe hardt for å overbevise i sin nye rolle som sheriff. Aldersgrense: 7 år.

11:00(12:00)

> Bonanza

Amerikansk westernserie.

12:00(12:30)

> Rom123

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Nå skal designer Thilde Rosén-Lystrup og Kaja Hanevoll, sammen med handyman Øyvind Lie, hjelpe ulike beboere med å finne fine og kreative løsninger i sine hjem. I denne del: I et lite rekkehus på Abildsø i Oslo bor Maria og Thomas med sine to barn. For at lille Henny skulle få sitt eget rom har de måtte innrede et vanskelig kjellerrom, og det har bydd på store utfordringer og ikke minst uenigheter.

12:30(13:00)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi møter 20 mammaer anno 2016 og får ta del i deres hverdag med utfordringer, oppturer og nedturer. En hyllest til alle mammaer der ute. I denne del: Dorthe er mor til tre barn i skolealder. Hver dag samles alle til lekselesing rundt middagsbordet. Men blir man automatisk flink til å hjelpe til og en god pedagog selv om man er lærer?

13:00(14:00)

> Love It or List It

Amerikansk realityserie fra 2015. Huseiere som ønsker noe nytt får valget mellom et nytt hus eller en renovert versjon av sitt gamle hjem.

14:00(14:30)

> Solsidan

Svensk komiserie. Om de to parene Alex og Anna og Fredde og Mickan og deres omgivelser. I denne del: Alex og Annas må be Jonas komme tilbake for gjøre kjøkkenet deres ferdig, noe som fører til en haug med misforståelser. Fredde syns det er på tide at Victor skaffer seg et bedre nettverk, mens Mickan får problemer når hun inviter sine miljøbevisste venner på middag.

14:30(15:00)

> Solsidan

Svensk komiserie. Om de to parene Alex og Anna og Fredde og Mickan og deres omgivelser. I denne del: Anna mener at Alex er en mammadalt. Victor mener at hans lærerinne er ekkel, og når Fredde treffer henne, får han sjokk.

15:00(15:30)

> En moderne familie

Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Claire får omsider overbevist Phil om at det er på tide å kvitte seg med den gamle stasjonsvognen. Dette får alle i familien til å se tilbake på spesielle minner. Aldersgrense: 11 år.

15:30(16:00)

> En moderne familie

Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Claire handler som en overbeskyttende mor når hun finner ut at Alex er forelsket i en gutt, mens Haley prøver å gi søsteren gode råd. Gloria begynner å lage columbiansk mat til familien. Aldersgrense: 11 år.

16:00(16:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby. I denne del: VJ og Billie sliter med sitt nye opplegg. Kat og Asks utpresser gjør seg til kjenne.

16:30(17:00)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby. I denne del: Billie forsøker å involvere Leah, og Hope kommer hjem fra sykehuset.

17:00(18:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram. Kjersti og hennes medhjelpere er tilbake med "Tid for hjem". Årets "Tid for hjem"-sesong byr på åtte programmer som er utvidet fra en halv til en hel time. Hver onsdag kan du følge Kjersti, Stein og Einar når de for syvende år på rad går løs på vanlige folks hjem for å gi dem en real oppussing. I denne del: På en knaus, sydvestvendt og litt værhardt, ligger familiens flotte hage. Eller det som kan bli til en særdeles flott hage, hvis Kjersti og co rekker å gjøre det de vil.

18:00(18:30)

> Rom123

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Nå skal designer Thilde Rosén-Lystrup og Kaja Hanevoll, sammen med handyman Øyvind Lie, hjelpe ulike beboere med å finne fine og kreative løsninger i sine hjem. I denne del: I et lite rekkehus på Abildsø i Oslo bor Maria og Thomas med sine to barn. For at lille Henny skulle få sitt eget rom har de måtte innrede et vanskelig kjellerrom, og det har bydd på store utfordringer og ikke minst uenigheter.

18:30(18:45)

> Nyhetene

18:45(18:50)

> Været

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

19:00(19:30)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Vi møter 40 mammaer anno 2016 og får ta del i deres hverdag med utfordringer, opp og nedturer. En hyllest til alle mammaer der ute. I denne del: Vi ville jo at Emilian skulle bli en tøff svaksynt. Vi ville at han skulle kunne gjøre alt som alle andre. Vi vil ikke at folk skal synes synd på ham.

19:30(20:00)

> Budkrigen

Norsk livsstilsprogram fra 2015. I programserien Budkrigen skal Sturla Berg-Johansen og Gunhild Dahlberg følge folk som er på jakt etter et nytt sted å bo. Vi følger kjøpere, meglere og selgere tett på under budrundene. Hvilke taktikker er smarte å velge? Hva bør du vite før du hiver deg ut i en budrunde? Å kjøpe bolig markerer et nytt kapittel i livet - det er et av de vanskeligste valgene vi tar. For første gang skal du få et innblikk i alle sidene ved et boligsalg. Vi er tilstede hos selger, hos megler, og hos kjøperne, som satser alt de har og kjemper bud for bud for å sikre seg drømmeboligen. Noen drømmer vil bli knust, mens andre vil bli oppfylt. I denne del: I denne episoden følger vi salget av en flott 2-roms leilighet sentralt på Bislett i Oslo. Det blir en svært stresset situasjon med mange bud og korte frister. Da kan det fort gå en kule varmt for noen av budgiverne.

20:00(21:00)

> Petter uteligger: Fra gata til Nordkapp

Norsk dokumentarserie fra 2016. Petter Nyquist tar med seg åtte rusavhengige på en fem uker lang rusfri reise gjennom Norge. Målet er Nordkapp, men det er også det eneste som er planlagt med turen - resten er opp til deltakerne selv. Det blir en dramatisk reise med sterke følelser. I denne del: En hundetur på Finnmarksvidda med verdensmester i hundekjøring, Sigrid Ekran, byr på overraskende utfordringer. Thomas (35) besøker på Finnmarkskollektivet, hvor han forhåpentligvis kan få plass etter turen, og gjengen planlegger besøk av helseministeren.

21:00(21:20)

> Nyhetene

21:20(21:25)

> Været

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

21:40(22:40)

> Åsted Norge

Norsk dokumentarserie fra 2017. I Åsted Norge kan du hjelpe politiet med å oppklare uløste kriminalsaker. Flere ganger har tips fra seerne ført til at kriminelle har blitt pågrepet. I det direktesendte programmet får du et unikt innblikk i politiets arbeid og du får følge jakten på landets mest ettersøkte. Åsted Norge ønsker å gjøre Norge litt tryggere. Programleder Jens Christian Nørve har med seg en ekspertgruppe bestående av forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde og tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen.

22:40(23:40)

> Modus

Svensk spenningsserie fra 2015. Kriminalpsykologen Inger Johanne Vik sin autistiske datter, Stina, blir vitne til et drap. Sammen med krimetterforsker Ingvar Nymann tar Inger opp jakten på det som ser ut til å være en iskald drapsmann med et farlig oppdrag. Serien er basert på Anne Holts bok "Pengemannen". I denne del: Inger Johanne mistenker mer og mer at Stina har vært med på noe fryktelig. Ingvar drar til Uppsala for å etterforske drapet på biskop Elisabeth Lindgren. Der blir det etter hvert tydelig at det er mange hemmeligheter som skjuler seg under overflaten.

23:40(00:35)

> Reckless

Amerikansk dramaserie. I den dampende hete byen Charleston, hvor sommeren er lang og hemmeligheter skjuler seg bak hver dør, der sex og kriminalitet går hånd i hånd, finner vi en nydelig Yankee forsvarsadvokat som møter hard motstand fra en nyutnevnt statsadvokat. Begge disse sliter med å skjule tiltrekningen de har til hverandre samtidig som de krangler rundt saken om en politisexskandale som rulles opp i byen. I denne del: Mens Lee Annes søksmål mot politiet fortsetter å skandalisere byen, prøver en dommer å antyde at hun bør akseptere et forlik.

00:35(01:25)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: BAU-teamet leter etter en drapsmann som tar loven i egne hender i Los Angeles, hvor drapsofrene har forbindelse til kriminelle aktiviteter.

01:25(02:10)

> Hawaii Five-0

Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne kriminalitet fra Hawaiis vakre strender. I denne del: Five-0-teamet leter etter en seriemorder som kopierer drapene fra en kultfilm. Samtidig blir Jerry kidnappet av den samme gruppen han selv har jaktet på.

02:10(02:55)

> Elementary

Amerikansk dramaserie fra 2014. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker. I denne del: Holmes og Watson etterforsker mordet på en profesjonell skeptiker, en mann som har avfeid alt av paranormale og religiøse fenomener. Aldersgrense: 15 år.

02:55(03:40)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: BAU-teamet leter etter en drapsmann som tar loven i egne hender i Los Angeles, hvor drapsofrene har forbindelse til kriminelle aktiviteter.

03:40(04:20)

> Hawaii Five-0

Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne kriminalitet fra Hawaiis vakre strender. I denne del: Five-0-teamet leter etter en seriemorder som kopierer drapene fra en kultfilm. Samtidig blir Jerry kidnappet av den samme gruppen han selv har jaktet på.

04:20(05:05)

> Elementary

Amerikansk dramaserie fra 2014. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker. I denne del: Holmes og Watson etterforsker mordet på en profesjonell skeptiker, en mann som har avfeid alt av paranormale og religiøse fenomener. Aldersgrense: 15 år.

05:05(06:00)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 1985. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen. I denne del: Gå ikke glipp av den aller første episoden som ble laget med kulthelten MacGyver.