Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:25)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk dramakomedie fra 2015. Vi befinner oss på nittitallet, og tolv år gamle Eddie har akkurat flyttet til Orlando fra DCs Chinatown med foreldrene. I jakten på den amerikanske drømmen får immigrantfamilien et stort kultursjokk. I denne del: Jessica og Honeys vennskap får seg en omgang etter en krangel om eiendomsinvesteringen. Louis' gamle venn Barry nyter gjestfriheten i overmåte godt.

06:25(07:10)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Skuespillere Charlize Theron og Jeff Garlin er gjester hos Ellen i dag.

07:10(08:00)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2010. Gordon Ramsay reiser rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. I denne del: Gordon reiser til Davide i Boston der han må fikse både restauranten og forholdet mellom brødrene som eier den.

08:00(09:00)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2010. Gordon Ramsay reiser rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. I denne del: Gordon møter en av de staeste eierne noensinne. Abby nekter å høre på Gordons kritikk og kaster ham ut av restauranten.

09:00(10:00)

> Million Dollar Listing New York

Amerikansk boligserie fra 2017. Nye eiendommer, ny dramatikk, ny megler! Hvis du trodde forhandlinger ikke kunne bli tøffere og eiendommer dyrere, tro om igjen! Million Dollar Listing New York er tilbake, og gutta høyner innsatsen i denne sesongen. Luis D. Ortiz er offisielt ute av meglerbransjen, så Fredrik Eklund og Ryan Serhant får selskap av en annen, stor aktør fra "The Big Apple", Steve Gold. I denne del: Fredrik stiller spørsmålstegn ved boligpolitikken når han selger en eiendom verdt 225 millioner dollar i det historiske strøket East Village.

10:00(11:00)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Chris Hardwick og Kunal Nayyar er blant dem som gjester Ellen i studio i dag.

11:00(12:00)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Row Lowe, Edward Matthew Lowe og John Owen Lowe er gjester hos Ellen i dag.

12:00(13:00)

> Ladies of London

Amerikansk realityserie fra 2016. Tredje sesong byr på nye tider og skjellsettende øyeblikk. Det blir ny giv når Julie nå tar over ansvaret for den 400 år gamle Mapperton-eiendommen, Marissa går gjennom et krevende svangerskap, Juliet forsøker å få sving på motebloggen, Caroline Fleming har en far dødssyk far, og Caroline Stanbury gjør seg klar til å flytte til Dubai. I denne del: Det er dronningens bursdag, og fruene feirer! Marissa og Sophie oppdager sin løsslupne side, mens Juliet ber Caroline og Caroline med på bar-til-bar tur.

13:00(14:00)

> Ladies of London

Amerikansk realityserie fra 2016. Tredje sesong byr på nye tider og skjellsettende øyeblikk. Det blir ny giv når Julie nå tar over ansvaret for den 400 år gamle Mapperton-eiendommen, Marissa går gjennom et krevende svangerskap, Juliet forsøker å få sving på motebloggen, Caroline Fleming har en far dødssyk far, og Caroline Stanbury gjør seg klar til å flytte til Dubai. I denne del: Caroline Stanbury tar med alle fruene på tur i et forsøk på å gjøre ting godt igjen, mens Marissa blir konfrontert med ryktene om Caroline og spredningen av dem.

14:00(15:00)

> Ladies of London

Amerikansk realityserie fra 2016. Tredje sesong byr på nye tider og skjellsettende øyeblikk. Det blir ny giv når Julie nå tar over ansvaret for den 400 år gamle Mapperton-eiendommen, Marissa går gjennom et krevende svangerskap, Juliet forsøker å få sving på motebloggen, Caroline Fleming har en far dødssyk far, og Caroline Stanbury gjør seg klar til å flytte til Dubai. I denne del: Whiskyen flyter og haggisen er varm på Caroline Stanburys utflukt med damene. Juliet forsøker å legge bånd på seg etter å ha blitt anklaget for å være for negativ.

15:00(16:00)

> Ladies of London

Amerikansk realityserie fra 2016. Tredje sesong byr på nye tider og skjellsettende øyeblikk. Det blir ny giv når Julie nå tar over ansvaret for den 400 år gamle Mapperton-eiendommen, Marissa går gjennom et krevende svangerskap, Juliet forsøker å få sving på motebloggen, Caroline Fleming har en far dødssyk far, og Caroline Stanbury gjør seg klar til å flytte til Dubai. I denne del: Damene drar på et stevne i roing, men moroa går dukken når Adela krangler med Juliet. Julie stiller Sophie til veggs for at hun er mer lojal mot familien enn mot venner.

16:00(17:00)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2017. I sesong to får vi se at Gizelle muligens har funnet kjærligheten med en gammel kjenning, men at hun blir kritisert for å avsløre Charisses ekteskapsproblemer. Charisse, på sin side, er fast bestemt på å ta seg av barna på best mulig vis. Ashleys restaurantvansker begynner å gå ut over ekteskapet og barnas fremtidsplaner. Med barna ute av redet, har Karen og ektemannen ulike meninger om hvor stort hjemmet deres skal være i fremtiden. Robyn har økonomiske problemer, og må reevaluere forholdet til eksmannen Juan. Det nye tilskuddet - den frittalende Monique - blir en tålmodighetsprøve for de andre fruene. I denne del: Vennskapet til Gizelle og Charisse henger i en tynn tråd etter at Gizelle kom med rystende anklager mot Charisse. Robyn og Juan tilpasser seg sine nye liv, mens Karen og Ray krangler.

17:00(17:30)

> Veterinærene

Norsk realityserie fra 2017. Bli med bak kulissene på Fredrikstad Dyrehospital, et av Norges mest avanserte dyresykehus. I denne del: I kveldens episode møter vi den den irske setteren Sidney, som er døden nær. Camilla og Ole må hasteoperere i et forsøk på å redde livet hans.

17:30(18:00)

> Veterinærene

Norsk realityserie fra 2017. Bli med bak kulissene på Fredrikstad Dyrehospital, et av Norges mest avanserte dyresykehus. I denne del: Camilla må redde en påkjørt katt som er svært forslått. Og mopsen Bella håper på å få synet tilbake.

18:00(19:45)

> Håndball-EM: Kamp ikke fastsatt

Håndball.

19:45(23:00)

> Håndball-EM: Kamp ikke fastsatt

Håndball.

23:00(01:45)

> The Hurt Locker

Amerikansk actiondrama fra 2008. Jeremy Renner, Anthony Mackie. En spesialgruppe av bombeeksperter tvinges til å spille et farlig spill i krigens kaos i Irak, der alle mennesker er potensielle fiender og alle objekter kan være en dødelig bombe. Aldersgrense: 15 år.

01:45(03:40)

> Kompanjongen og jeg

Amerikansk actionkomedie fra 1989. James Belushi, Mel Harris. En narkobande har sprengt bilen til Thomas Dooley i fillebiter. Dooley slapp så vidt unna, og ber om en ny bil. I stedet får han en ny partner, hunden K-9. Dooley er skeptisk i begynnelsen, men etter hvert viser hunden seg å være svært verdifull. Aldersgrense: 11 år.

03:40(05:05)

> Accidental Husband

Britisk-amerikansk romantisk komedie fra 2008. Uma Thurman, Jeffrey Dean Morgan. Når radioverten Emma Lloyd gir råd til en av lytterne sine om å slå opp med kjæresten, planlegger den dumpede ekskjæresten hevn. Emma Lloyd har skapt en karriere ut av sin følsomme, modne og ansvarlige tilnærmingsmåte til kjærlighetsforhold. Hun har et populært radioshow, en forestående bokavtale og et kjærlig forhold til forloveden Richard, en konvensjonell mann av den typen Emma er tiltrukket av. Så finner Emma ut at hun allerede er gift med en mann hun aldri har møtt før, resultatet av en feilslått spøk som etterlater henne desorientert og svært forvirret. Emma sporer opp den tilfeldige ektemannen, Patrick, en sjarmerende og pen brannmann fra nabolaget. Han bærer på en stor hemmelighet: det er han som står bak det tilfeldige ekteskapet.

05:05(06:00)

> Parenthood

Amerikansk dramaserie. Det moderne familielivets gleder og utfordringer presenteres gjennom familien Braverman. Vi møter de fire voksne søsknene Sarah, Adam, Crosby og Julia, som deler sine utfordringer, problemer og gleder ved å være foreldre. I denne del: En avgjørelse tas vedrørende Zekes helse, og Sarah tar selv en avgjørelse som hun forteller til faren. Spenningen øker mellom Adam og Crosby, men fødselsrier sender Amber til sykehuset.