Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:20)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. Robin takker ja til en bryllupsinvitasjon, men takket være Ted er det stor sjanse for at paret aldri når frem til alteret. The Wedding. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted ble forelsket og falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli dem to…

06:20(06:45)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1993. Morsdagen nærmer seg, og Maxwell har lagt planer så barna ikke skal savne den avdøde moren sin så mye. I Don't Remember Mama. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante.

06:45(07:10)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1993. Brighton nekter å be med en upopulær jente på skoledansen, og Fran prøver å forklare at slikt sårer. Når Fran møter en gammel beundrer, blir hun nødt til å gå ut med ham for å ikke motsi seg selv. The Playwright. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante.

07:10(07:55)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2011. Ramsay besøker en restaurant med to eiere som er så passive at selv barna er bedre til å drive restauranten enn de er. Tavolini. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Om det er late kokker, temperamentsfulle servitører eller få og misfornøyde gjester, Ramsay gjør entré for å ordne opp i sakene. Her er det som vanlig duket for eksplosive utbrudd og hete konfrontasjoner. Ramsay har én uke på seg til å få restauranten han besøker ut av marerittet den befinner seg i, og det er lite tid til koseprat når han dukker opp med det mål for øyet at ting skal endres, og det kjapt.

07:55(08:35)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Allison Janney er gjest hos Ellen i dag. Allison Janney. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

08:35(09:30)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2018. Brandon gikk fra å være en deprimert tenåring til å bli en vakker ung kvinne ved navn Diamond, som lever et glamorøst liv. Moren sier at Diamond er en arbeidsløs, hjemløs og emosjonelt ustabil eskorte. Unmasked but Still Unhappy. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, og ledes av Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, Dr. Phil McGraw. I sin tiende sesong ble Dr. Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

09:30(10:25)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2018. Angies ektemann gjennom 25 år holdt sin arv hemmelig, og brukte mer enn 100 000 dollar uten hennes viten. My Husband Butt Dialed Me and Unknowingly Revealed He Blew His Secret Inheritance. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, og ledes av Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, Dr. Phil McGraw. I sin tiende sesong ble Dr. Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

10:25(11:15)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. Sesongavslutning. Gibbs, McGee og Torres drar til et avsidesliggende sted i Paraguay kontrollert av en opprørsgruppe, i et forsøk på å finne en savnet marinesoldat. Sesongavslutning - Rendezvous. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet.

11:15(12:15)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2014. Callen og Sam reiser til Mexico for å finne den eneste ansatte som klarte å rømme fra det nøye planlagte angrepet på forsvarsdepartementet. Resten av NCIS-teamet jobber for å finne motivet bak skytingen. Black Budget. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling, Office of Special Projects (OPS), hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

12:15(13:15)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Murtaugh må overveie lojaliteten overfor sin egen partner når Cole blir etterforsket av FBI. Samtidig jobber Cole på en sak som setter Natalies forlovede i søkelyset. The Spy Who Loved Me. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

13:15(14:15)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. Det er konkurransedag på Camp Kulinaris og en av deltakerne må forlate konkurransen. Terje skal velge en lærling og det er mange som føler seg utsatt. Tolv forventningsfulle kjendiser er nok en gang klare til å drive restaurant i Portør. Med svært varierende kokkekunnskaper må de samarbeide og kjempe mot hverandre for å bli den beste restaurantøren.

14:15(15:15)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2011. Gordon besøker Kingston Café, en karibisk restaurant i Pasadena i California. Kingston Cafe. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Om det er late kokker, temperamentsfulle servitører eller få og misfornøyde gjester, Ramsay gjør entré for å ordne opp i sakene. Her er det som vanlig duket for eksplosive utbrudd og hete konfrontasjoner. Ramsay har én uke på seg til å få restauranten han besøker ut av marerittet den befinner seg i, og det er lite tid til koseprat når han dukker opp med det mål for øyet at ting skal endres, og det kjapt.

15:15(16:15)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2018. Monique inviterer en usannsynlig gjest til en gallafest. Robyn er sur på Karen for hun ikke kom til Robyns arrangement, så Gizelle og Robyn konfronterer henne, men blir fanget av sitt sjokkerende svar. Ex's and Oh No's. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse.

16:15(17:15)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Maria er tilbake i USA og barna skal gjøres klare til skolestart. Isabel hyrer en kjent fotograf for å ta bilder av datterens rom. Päivi ser på en leilighet i Malibu som hun er interessert i. I tredje sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian.

17:15(18:10)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2017. Partyprinsen André kan sløse bort opptil 12.000 kroner på en uke når han er i festmodus, og kjøper seg merkeklær, gadgets og junk food på kreditt. Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, og samtidig er det lettere enn noensinne å låne penger. Kredittselskapene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer luksuriøs tilværelse, noe som fører til at enda flere havner i luksusfellen. Nå er Patrick Grimlund og Magnus Hedberg tilbake med det prisbelønte programmet Luksusfellen Sverige. Patrick og Magnus, som er to av Sveriges mest meritterte økonomieksperter, reiser land og strand rundt for å hjelpe familier ut av det økonomiske uføret de har havnet i, og er villige til å gjøre alt for å bidra til en forandring. Spørsmålet er om familiene selv har viljen og orket til å rydde opp i sitt eget pengekaos?

18:10(19:15)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. Det er ny uke på Camp Kulinaris og det hersker stor spenning rundt hvem det er som blir ukens restaurantsjef, og hvilke utfordringer det er Kjartan har til gruppa. Tolv forventningsfulle kjendiser er nok en gang klare til å drive restaurant i Portør. Med svært varierende kokkekunnskaper må de samarbeide og kjempe mot hverandre for å bli den beste restaurantøren.

19:15(21:30)

> Jakten på den forsvunne skatten

Amerikansk-britisk actioneventyr fra 1981. Arkeologen Indiana Jones er på oppdrag for den amerikanske regjeringen for å finne paktens ark som skjules et eller annet sted i den peruvianske regnskogen.

21:30(00:20)

> X-Men: Days of Future Past

Amerikansk action fra 2014. Mutanten Wolverine sendes tilbake til 1960-tallet for å forhindre utviklingen av en hendelse som risikerer å utrydde såvel mutanter som mennesker.

00:20(03:00)

> Captain Phillips

Amerikansk dramathriller fra 2013. Den sanne historien om kaptein Richard Phillips og somaliske piraters kapring av et amerikansk lasteskip i 2009 – det første amerikanske skipet til å bli kapret på 200 år.

03:00(04:50)

> Hanna

Amerikansk-britisk-tysk action fra 2011. Hanna er tenåring. Hun har blitt oppdratt av faren, en tidligere CIA-agent, i den finske villmarken, og er like sterk, utholden og smart som en soldat. Den lukkede tilværelsen blir snudd på hodet da hun sendes ut i den store verden på oppdrag fra faren.

04:50(05:35)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2014. Callen og Sam reiser til Mexico for å finne den eneste ansatte som klarte å rømme fra det nøye planlagte angrepet på forsvarsdepartementet. Resten av NCIS-teamet jobber for å finne motivet bak skytingen. Black Budget. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling, Office of Special Projects (OPS), hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

05:35(06:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. Ted og Robin blir overrasket da de møter på Barney i et senter for hjemløse. I mellomtiden holder Lily på å gå fra vettet på middag med sine kommende svigerforeldre. Belly Full of Turkey. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted ble forelsket og falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli dem to…