Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:25)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1995. Maggies 16-års dag nærmer seg, og Maxwell bestiller Guggenheim-museet for anledningen. Fran vet at dette ikke er måten Maggie drømmer om å feire fødselsdagen sin på, noe hun forteller til Maxwell. A Fine Family Feud. Maggies 16-års dag nærmer seg, og Maxwell bestiller Guggenheim-museet for anledningen. Fran vet at dette ikke er måten Maggie drømmer om å feire fødselsdagen sin på, noe hun forteller til Maxwell. Men når Fran planlegger å legge arrangementet til en nattklubb, begynner Maggie å lure på om ikke farens plan var den beste likevel?

06:25(07:10)

> MasterChef Norge

Norsk realityserie fra 2014. De som skal knive om to semifinaleplasser denne uken, er Siv Cotton, Alexandra Joner, Ørjan Burøe, Cathrine Larsåsen, Sebastian Warholm, Brita Møystad Engseth. De som skal knive om to semifinaleplasser denne uken, er Siv Cotton, Alexandra Joner, Ørjan Burøe, Cathrine Larsåsen, Sebastian Warholm, Brita Møystad Engseth. Epler er dagens hovedingrediens og de får utdelt en gammeldags eplepresse der det gjelder å være først til å lage en liter eplejuice. Her er det viktig å være ferdig først da det får fordel i andre konkurranse der det skal lages epledessert. Det er kanskje ikke så lett å lage en god epledessert med lakris?

07:10(07:55)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow. Penelope Cruz kommer til Ellen i dag. Penelope Cruz. Penelope Cruz kommer til Ellen i dag.

07:55(08:40)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow. Skuespiller Kate Hudson tar turen til Ellen i dag. Kate Hudson. Skuespiller Kate Hudson tar turen til Ellen i dag.

08:40(09:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. En kvinne påstår at elskeren hennes forlot henne, men at han fortsetter å sende henne kjærlighetsmeldinger via sanger på radioen eller på Ipoden hennes. My Sister Drove from Canada to Mexico Searching for the Ex-Lover She Claims Sends Her Secret Messages via Songs on the Radio. En kvinne påstår at elskeren hennes forlot henne, men at han fortsetter å sende henne kjærlighetsmeldinger via sanger på radioen eller på Ipoden hennes.

09:35(10:30)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. Whitney føler at hun har kasta bort tid på en hun trodde var sitt livs store kjærlighet. Hun har vært sammen med Adam siden high school, men han innrømmer å ha levd et dobbeltliv. My Husband is a Sex Addict and Even Exposed Himself to My Mother. I Need the Whole Truth!. Whitney føler at hun har kasta bort tid på en hun trodde var sitt livs store kjærlighet. Hun har vært sammen med Adam siden high school, men han innrømmer å ha levd et dobbeltliv.

10:30(11:30)

> NCIS

Amerikansk dramaserie fra 2009. En marinesoldat dør da han redder livet til en utenlandsk statsminister, og NCIS-enheten må beskytte statsministerens datter som studerer i USA, mens de etterforsker marinesoldatens dødsfall. Defiance. En marinesoldat dør da han redder livet til en utenlandsk statsminister, og NCIS-enheten må beskytte statsministerens datter som studerer i USA, mens de etterforsker marinesoldatens dødsfall.

11:30(12:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2013. En tidligere militæroffisers kjæreste blir kidnappet og Nell etterforsker saken sammen med teamet. Deeks vet ikke at han har brutt en av Hettys regler. Unwritten Rule. En tidligere militæroffisers kjæreste blir kidnappet og Nell etterforsker saken sammen med teamet. Deeks vet ikke at han har brutt en av Hettys regler.

12:30(13:30)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2017. Murtaugh og Riggs etterforsker et dødsfall som fant sted i øyeblikket offeret vant et hesteveddeløp. Lop Getz insisterer på at det er drap og hjelper med etterforskningen. Let it Ride. Murtaugh og Riggs etterforsker et dødsfall som fant sted i øyeblikket offeret vant et hesteveddeløp. Lop Getz insisterer på at det er drap og hjelper med etterforskningen.

13:30(14:00)

> Hellstrøms kjøkken

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Denne uken lager Eyvind Hellstrøm julemat. TV-crewet han får servert and. Denne uken lager Eyvind Hellstrøm julemat. TV-crewet han får servert and.

14:00(14:30)

> Hellstrøms kjøkken

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Eyvind og bror Jan Hellstrøm tilbereder juleribbe stekt på rull. Eyvind og bror Jan Hellstrøm tilbereder juleribbe stekt på rull.

14:30(15:30)

> MasterChef Norge

Norsk realityserie fra 2014. De som skal knive om to semifinaleplasser denne uken, er Siv Cotton, Alexandra Joner, Ørjan Burøe, Cathrine Larsåsen, Sebastian Warholm, Brita Møystad Engseth. De som skal knive om to semifinaleplasser denne uken, er Siv Cotton, Alexandra Joner, Ørjan Burøe, Cathrine Larsåsen, Sebastian Warholm, Brita Møystad Engseth. Lista er lagt høyt i dagens konkurranse da de skal lage franske spesialiteter som Moules Frites og bernaise. I tillegg får de utdelt hver sin kasse full av levende sjøkreps som de må tilberede, og denne oppgaven blir ikke like godt mottatt av alle. Klarer noen av deltakerne å imponere den franske dommeren?

15:30(16:30)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2017. Ashley og Michaels ekteskap blir satt på prøve når hun avslører en ny meny på en pressetilstelning. Gizelle og Karen drar på en dobbeldate som byr på avsløringer. War of the Darbys. Ashley og Michaels ekteskap blir satt på prøve når hun avslører en ny meny på en pressetilstelning. Gizelle og Karen drar på en dobbeldate som byr på avsløringer.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2015. Maria Montazamis bursdag blir tårevåt når tragiske familiehemmeligheter avsløres. Gunilla gjør en innspilling hvor hun selv spiller alle roller, mens Åsa får vite hvordan det står til med eggene hennes. Sesongavslutning. Maria Montazamis bursdag blir tårevåt når tragiske familiehemmeligheter avsløres. Gunilla gjør en innspilling hvor hun selv spiller alle roller, mens Åsa får vite hvordan det står til med eggene hennes.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsserie fra 2013. Tobarnsfaren Torbjørn bor sammen med sine to voksne barn i Stockholm. Han tjener store summer som selger, men sliter fortsatt økonomisk. Luksusfellens eksperter mener han virker økonomisk manisk depressiv. Tobarnsfaren Torbjørn bor sammen med sine to voksne barn i Stockholm. Han tjener store summer som selger, men sliter fortsatt økonomisk. Luksusfellens eksperter mener han virker økonomisk manisk depressiv.

18:30(19:30)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. I det deltagerne gjør seg klare til servering, ankommer to lærlinger. Det blir stor glede når deltagerne ser hvem det er. I det deltagerne gjør seg klare til servering, ankommer to lærlinger. Det blir stor glede når deltagerne ser hvem det er.

19:30(20:30)

> Boligjakten

Norsk livsstilsprogram fra 2018. 16 år gamle Frida har meldt moren sin på Boligjakten fordi hun trenger en rimeligere bolig etter et samlivsbrudd. Marit har bodd i sju kollektiv, men vil nå eie noe eget sentralt i Oslo. 16 år gamle Frida har meldt moren sin på Boligjakten fordi hun trenger en rimeligere bolig etter et samlivsbrudd. Marit har bodd i sju kollektiv, men vil nå eie noe eget sentralt i Oslo.

20:30(21:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk realityserie fra 2018. Carolin fra Mellerud drømmer om et liv med lange feriereiser og store innredningsprosjekter. Men akkurat nå er den drømmen veldig langt unna. Carolin fra Mellerud drømmer om et liv med lange feriereiser og store innredningsprosjekter. Men akkurat nå er den drømmen veldig langt unna.

21:30(22:30)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Murtaugh møter sin likemann i tidligere CIA-operativ Wesley Cole. Cole vender hjem og tiltrer som betjent i LAPD i tospann med Murtaugh. In the Same Boat. Murtaugh møter sin likemann i tidligere CIA-operativ Wesley Cole. Cole vender hjem og tiltrer som betjent i LAPD i tospann med Murtaugh.

22:30(23:30)

> Hånd i hånd

Dansk komiserie fra 2018. Anders og Lise forenes i lykken av å ha født en datter. Men når Anders’ mor kommer for å hjelpe til med babyen, oppstår det katastrofale problemer. Anders og Lise forenes i lykken av å ha født en datter. Men når Anders’ mor kommer for å hjelpe til med babyen, oppstår det katastrofale problemer.

23:30(00:30)

> Love Island Danmark

Dansk realityserie fra 2018. Et actionfylt program venter våre Lovers, da de må velge et par som må forlate villaen, oppleve at det store spørsmålet blir stilt og se Rasmus bli mo i knærne. Et actionfylt program venter våre Lovers, da de må velge et par som må forlate villaen, oppleve at det store spørsmålet blir stilt og se Rasmus bli mo i knærne.

00:30(01:30)

> Love Island Danmark

Dansk realityserie fra 2018. Jakten på kjærlighet fortsetter når de unge elskerne dater, flørter, krangler og elsker i en luksusvilla på Gran Canaria, hvor ingenting er forutsigbart og alle skjebner er i hendene til seerne. Jakten på kjærlighet fortsetter når de unge elskerne dater, flørter, krangler og elsker i en luksusvilla på Gran Canaria, hvor ingenting er forutsigbart og alle skjebner er i hendene til seerne.

01:30(02:05)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie. Er det nødvendig med drama for å få et forhold til å fungere? Carrie begynner å stille spørsmål ved sitt forhold med Aidan, men et uventet møte med mr Big får henne til å innse at jo mindre drama en har, jo bedre. Drama Queens. Er det nødvendig med drama for å få et forhold til å fungere? Carrie begynner å stille spørsmål ved sitt forhold med Aidan, men et uventet møte med mr Big får henne til å innse at jo mindre drama en har, jo bedre.

02:05(02:55)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsserie fra 2013. Tobarnsfaren Torbjørn bor sammen med sine to voksne barn i Stockholm. Han tjener store summer som selger, men sliter fortsatt økonomisk. Luksusfellens eksperter mener han virker økonomisk manisk depressiv. Tobarnsfaren Torbjørn bor sammen med sine to voksne barn i Stockholm. Han tjener store summer som selger, men sliter fortsatt økonomisk. Luksusfellens eksperter mener han virker økonomisk manisk depressiv.

02:55(03:40)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2015. Maria Montazamis bursdag blir tårevåt når tragiske familiehemmeligheter avsløres. Gunilla gjør en innspilling hvor hun selv spiller alle roller, mens Åsa får vite hvordan det står til med eggene hennes. Sesongavslutning. Maria Montazamis bursdag blir tårevåt når tragiske familiehemmeligheter avsløres. Gunilla gjør en innspilling hvor hun selv spiller alle roller, mens Åsa får vite hvordan det står til med eggene hennes.

03:40(05:30)

> Paper Towns

Amerikansk drama fra 2015. Quentin har vært besatt av nabojenta Margo så lenge han kan huske, men de henger i forskjellige kretser. En kveld klatrer Margo gjennom vinduet hans og inviterer ham med på en natt fyllt av eventyr. Quentin har vært besatt av nabojenta Margo så lenge han kan huske, men de henger i forskjellige kretser. En kveld klatrer Margo gjennom vinduet hans og inviterer ham med på en natt fyllt av eventyr. Men i det han tror at han endelig har en sjanse, forsvinner hun.

05:30(06:00)

> Kevin Can Wait

Amerikansk komiserie fra 2017. Kevin ignorerer Vanessas advarsler og gjenforenes med sitt gamle band for en opptreden på Enzo’s. Sesongavslutning - A Band Done. Kevin ignorerer Vanessas advarsler og gjenforenes med sitt gamle band for en opptreden på Enzo’s.