Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:10(06:35)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. Missy har planer om å tjene over 50 dollar på å bruke kuponger. Supersparsommelige Amy har på sin side som mål å kjøpe matvarer verdt over 400 dollar for under 10. Missy & Amy. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:35(07:20)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

07:20(08:10)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Realitykjendis Petter Pilgaard kan skilte med M i heimkunnskap og satser på at den, samt litt hjelp fra mamma, kan hjelpe ham til topps i ukens middagskonkurranse. Petter Pilgaard. Fire kjendiser inviterer hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. En profesjonell kokk vil komme med tips og kommentarer fra sidelinjen.

08:10(08:50)

> Første date USA

Amerikansk realityserie fra 2016. En dater har et bilde av seg selv som en del av et makt-par, mens en annen dater innrømmer at han aldri har blitt kysset. Never Been Kissed. Bli med inn i en litt uvanlig restaurant der ingen av gjestene har sett hverandre før. Alle er single, og de har vært modige nok til å la kameraene bli med på deres første date med en helt fremmed person.

08:50(09:40)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Sommeren har startet på Oddane Sand Camping. Daglig leder Ole gjør klart for storinnrykk. Campingveteranen Peter ankommer på motorsykkelen, og er klar for å starte båten sin for første gang på fem år. I den sørligste delen av Vestfold, 20 minutter fra Larvik, ligger Oddane Sand Camping. Med 1500 gjester boende på en vanlig sommerdag kan det fort bli travelt mellom campingvognene, utleiehyttene og bobilene. Livet på campingplassen byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong.

09:40(10:05)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Vi blir kjent med den forholdsvis nyfrelste danskebåtentusiasten Agno. Hun har reist mye i det siste, og elsker særlig karaoken på Riva bar.

10:05(10:35)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Stena Saga ankommer Frederikshavn, og stamgjestene Knut og Morten rekker en forfriskende halvliter på Tordenskjold før hjemturen.

10:35(11:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Marianne og Eilert har sønnen Robert (15) som snart skal konfirmeres. De har pusset opp i snart fire år. Siden det verken finnes bad, soverom eller kjøkken i huset, har Marianne og sønnen flyttet inn til hennes mor. Nøtterøy, del 1: Marianne og Eilert.

11:25(12:15)

> Typisk deg med Petter Schjerven

Norsk underholdningsserie fra 2016. Petter Schjerven prøver seg som svindler i Oslos gater. Han er med på å selge en middels støvsuger til en gammel dame for 10 000 kroner, og blir selv utsatt for ID-tyveri. Bedrag. Gjennom å snakke med noen av klodens klokeste hoder, intervjue mannen på gata og gjøre eksperimenter på voksne og barn forsøker Petter Schjerven å forklare hvorfor du tenker som du tenker og hvorfor du gjør som du gjør. Denne sesongen dykker Petter ned i temaer som sex, penger, sport og kriminalitet. I tillegg har han oppgradert sitt fryktede «psykokammer», og sender inn nye kjendiser for å teste deres stressmestringsevner.

12:15(13:10)

> Ullared

Svensk realityserie fra 2018. Elven der Morgan og Ola-Conny skal arrangere varehusets anderace har tørket inn i varmen. Administrerende direktør Boris søker ansatte til en maskotjobb. Vi følger personalet og kundene på Sveriges største varehus i Ullared.

13:10(14:05)

> Brille

Norsk humorprogram. Kveldens gjester er Einar Tørnquist, Tore Sagen og Pernille Sørensen. Einar Tørnquist, Tore Sagen og Pernille Sørensen. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

14:05(14:30)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. Bonny driver alle til vanvidd med hjertesorgen sin. Christy bønnfaller Adam om å ta henne tilbake. Roast Chicken and a Funny Story. Christy og hennes mor, Bonnie, som begge er tørrlagte alkoholikere prøver å få livene sine på rett kjøl, men møter stadig på utfordringer.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Sheldons svar under et FBI-intervju setter Wolowitz' sikkerhetsklarering i fare. The Apology Insufficiency. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. For å se 21 sekunder med materiale som aldri har blitt vist før av en "Indiana Jones"-film, sover guttene ute i håp om å sikre seg billetter til forestillingen. The 21-Second Excitation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Carol er iferd med å føde mens Ross, Phoebe og Susan har blitt innelåst i et skap. The One with the Birth. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Under Rachels bursdagsfeiring avslører Chandler i et ubetenksomt øyeblikk at Ross er forelsket i henne. The One Where Rachel Finds Out. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden sjonglerer mellom sine to identiteter – rik mann og fattig mann – og «Sam Wilson» får ny jobb i løpet av ferien, mens Alan er alene hjemme i julen. Give Santa a Tail-Hole. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan bruker Waldens penger til å investere i Kates motemerke. Samtidig begynner dobbeltlivet å slite på Walden. Welcome to Alancrest. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden og Alan besøker Kates motevisning i New York, så Walden kan avsløre sannheten om hvem han er. Avsløringen er en sang i Broadway-stil og en danseoppvisning. Grab a Feather and Get in Line. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan og Lyndseys forhold blir anstrengt når han ikke vil gi henne nøkkel til strandhuset. Walden, Billy og Herb klager over kvinner og forhold. Dr. Steven Staven, Lyndseys gynekolog, tar henne med på date. Run, Steven Staven! Run!. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Penny ber Leonard om å lyve for faren hennes, og Howard, Raj og Bernadette bruker hele natten på teleskopet. The Boyfriend Complexity. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Amy finner ut at hun har seksuelle følelser for Pennys eks, og Koothrappali og Wolowitz forsøker å bevise hvem som er den beste superhelten. The Alien Parasite Hypothesis. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. Programleder Carina Olset inviterer radiovertinne Johanna Grønneberg, fotballspiller Mads Hansen og youtuber Dennis Vareide hjem til seg på Strømmen. Carina Olset. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag.

20:30(21:30)

> Typisk deg med Petter Schjerven

Norsk underholdningsserie fra 2016. Dette programmet kommer med all sannsynlighet til å være fullstendig utdatert om få måneder, siden det skal handle om teknologi. Petter Schjerven plager vettet av en stakkar på IT-support på Universitetet i Oslo. Teknologi. Gjennom å snakke med noen av klodens klokeste hoder, intervjue mannen på gata og gjøre eksperimenter på voksne og barn forsøker Petter Schjerven å forklare hvorfor du tenker som du tenker og hvorfor du gjør som du gjør. Denne sesongen dykker Petter ned i temaer som sex, penger, sport og kriminalitet. I tillegg har han oppgradert sitt fryktede «psykokammer», og sender inn nye kjendiser for å teste deres stressmestringsevner.

21:30(22:30)

> Åndenes makt

Norsk underholdningsserie. Siden slutten av 1800 tallet har Hafslo gjestehus og dets vertskap ønsket velkommen til det idylliske Sognefjordsområdet. Hafslo.

22:30(23:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie. Det har blitt stjålet flere fritidsbåter de siste ukene, og Per Ivar melder seg frivillig som bryggevakt. Oddvar blir sjalu da Terje heller spør humorsprederen Johnny om hjelp til å fikse en påhengsmotor. Bryggevakt og båtmekking. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

23:00(23:30)

> Kongsvik videregående

Norsk underholdningsserie. Wenche skal eksaminere elevene sine i spansk muntlig, men prøver å slippe unna med en syk undulat. Lene Kongsvik Johansen stiger inn i nye klasserom på Kongsvik videregående, og byr på både gamle favoritter og splitter nye, fargerike personer. Denne gangen er lærerne kulere, foreldrene sprøere og elevene enda mer veslevoksne.

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdning. I første episode består panelet av Cecilie Steinmann Ness, Are Kalvø og Tore Sagen. Cecilie Steinmann Neess, Are Kalvø og Tore Sagen. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker.

00:30(01:20)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2017. Etter at en kvinne blir angrepet under en protest, kjemper Benson og Barba for å legge sine politiske overbevisninger tilside for å stille angriperen til ansvar. Info Wars. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

01:20(02:10)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. En kunsthandler har blitt skutt i sitt eget galleri og en savnet kule blir funnet hos et vitne. Det er bare ett problem: Vitnet husker ingen ting – ikke en gang sitt eget navn. The Fifth Bullet. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir plutselig mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine.

02:10(02:55)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Sommeren har startet på Oddane Sand Camping. Daglig leder Ole gjør klart for storinnrykk. Campingveteranen Peter ankommer på motorsykkelen, og er klar for å starte båten sin for første gang på fem år. I den sørligste delen av Vestfold, 20 minutter fra Larvik, ligger Oddane Sand Camping. Med 1500 gjester boende på en vanlig sommerdag kan det fort bli travelt mellom campingvognene, utleiehyttene og bobilene. Livet på campingplassen byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong.

02:55(03:45)

> Fødeavdelingen

Britisk dokumentarserie fra 2017. Emma og James har slanket bort 70 kilo til sammen, og er klare for å stifte familie. Erika og Jez er klare for baby nummer to, etter at slitet med å bli gravide med nummer en ble utmattende for Jez. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden.

03:45(04:25)

> Første date USA

Amerikansk realityserie fra 2016. En dater har et bilde av seg selv som en del av et makt-par, mens en annen dater innrømmer at han aldri har blitt kysset. Never Been Kissed. Bli med inn i en litt uvanlig restaurant der ingen av gjestene har sett hverandre før. Alle er single, og de har vært modige nok til å la kameraene bli med på deres første date med en helt fremmed person.

04:25(05:15)

> 71° nord

Norsk realityserie fra 2018. Deltakerne skal klatre en rute på Hamarøy som aldri er klatret før. Men før etappen starter må en deltaker bytte side fra lag Nordkapp til lag Lindesnes, slik at de blir like mange på hvert lag. Verdens lengstlevende realityserie går inn i sin 20. sesong. Det feires med spektakulære destinasjoner, to programmer i uka og enda mer drama. Vi møter blant andre en veganer som har Norges lengste skjegg, en svært ambisiøs eiendomsmegler, en tidligere VIF-keeper, en advokatutdannet PT og en metalrocker. Underveis må de jobbe sammen i lag, og de vil måtte bryte egne grenser i møte med beintøffe utfordringer.

05:15(06:00)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.