Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:20(06:50)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. Deltateamet Paul og Epic sporer opp noen som har gjort innbrudd i biler; narkotikahunden Oscar lukter narkotika på en besøkende i fengselet, og biosikkerhetsteamet Noeline og Minti finner reptiler på postbåndet. Episode 7. Deltateamet Paul og Epic sporer opp noen som har gjort innbrudd i biler; narkotikahunden Oscar lukter narkotika på en besøkende i fengselet, og biosikkerhetsteamet Noeline og Minti finner reptiler på postbåndet.

06:50(07:15)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. Deltateamet Aidan og Iko jakter på noen personer som har brutt seg inn i et forstadsbakeri, tollhunden Waldo sniffer narkotika på postbåndet, og biosikkerhetshunden Ollie lukter problemer på flyplassen. Episode 8. Deltateamet Aidan og Iko jakter på noen personer som har brutt seg inn i et forstadsbakeri, tollhunden Waldo sniffer narkotika på postbåndet, og biosikkerhetshunden Ollie lukter problemer på flyplassen.

07:15(08:05)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

08:05(08:55)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

08:55(09:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. Phoebe får vite om Monica og Rachels forhold, og hun forsøker å få dem til å avsløre sannheten ved å flørte med Chandler. The One Where Everybody Finds Out. Phoebe får vite om Monica og Rachels forhold, og hun forsøker å få dem til å avsløre sannheten ved å flørte med Chandler. Den stygge, nakne mannen på andre siden av gaten flytter ut, og Ross benytter muligheten til å skaffe seg sin egen leilighet igjen.

09:25(09:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. Joey dater Katie, en slagkraftig liten dame. Ross strever med å komme overens med sine nye naboer. Thee One with the Girl Who Hits Joey. Joey dater Katie, en slagkraftig liten dame. Ross strever med å komme overens med sine nye naboer.

09:55(10:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. Phoebe finner et politiskilt i sofaen på Central Perk. I stedet for å levere det tilbake, begir hun seg ut på byen for å gjøre gode gjerninger. Joey blir tatt på sengen av en romantisk drøm om Monica. The One with the Cop. Phoebe finner et politiskilt i sofaen på Central Perk. I stedet for å levere det tilbake, begir hun seg ut på byen for å gjøre gode gjerninger. Joey blir tatt på sengen av en romantisk drøm om Monica.

10:25(10:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. Monica og Chandler prøver å bevise at de har et heitere forhold enn Phoebe og Gary. Rachel kysser ved en feiltakelse mannnen som skal intervjue henne ved Ralph Lauren. The One with Rachel's Inadverted Kiss. Monica og Chandler prøver å bevise at de har et heitere forhold enn Phoebe og Gary. Rachel kysser ved en feiltakelse mannnen som skal intervjue henne ved Ralph Lauren. Joey forsøker å møte ei jente i bygningen til Ross, men Ross møter henne først.

10:55(11:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. Rachel begynner å røyke for å få med seg de viktige røykepause-møtene med sjefen. Joey blir med sønnen til Ross på audition for en suppereklame. The One Where Rachel Smokes. Rachel begynner å røyke for å få med seg de viktige røykepause-møtene med sjefen. Joey blir med sønnen til Ross på audition for en suppereklame.

11:25(11:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. Joey får en rolle i "Law & Order" og hans italiensk-talende bestemor besøker gjengen for å overvære debuten. Ross bestiller lassevis med pizza for å flørte med det kvinnelige pizzabudet. The One Where Ross Can't Flirt. Joey får en rolle i "Law & Order" og hans italiensk-talende bestemor besøker gjengen for å overvære debuten. Ross bestiller lassevis med pizza for å flørte med det kvinnelige pizzabudet.

11:55(12:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. Datoen for Emilys bryllup nærmer seg og gjengen prøver som best de kan å distrahere Ross. Et pistolskudd og en kjøttbollesandwich står i sentrum for begivenhetene når gutta blir med politimannen Gary på jobb. The One with the Ride Alongs. Datoen for Emilys bryllup nærmer seg og gjengen prøver som best de kan å distrahere Ross. Et pistolskudd og en kjøttbollesandwich står i sentrum for begivenhetene når gutta blir med politimannen Gary på jobb.

12:25(13:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Rachel kjøper en psykotisk katt, og Phoebe får vite at Gary planlegger å be henne flytte inn hos seg. Ross og Joey begynner å kaste en ball til hverandre, og konkurranseinstinktet skjerpes når Monica entrer banen. The One with the Ball. Rachel kjøper en psykotisk katt, og Phoebe får vite at Gary planlegger å be henne flytte inn hos seg. Ross og Joey begynner å kaste en ball til hverandre, og konkurranseinstinktet skjerpes når Monica entrer banen.

13:00(13:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie arrangerer et romantisk stevnemøte med Mia, mens Alan går ut med Charlies forrige kjæreste, Kandi. Love Isn't Blind, It's Retarded. Charlie arrangerer et romantisk stevnemøte med Mia, mens Alan går ut med Charlies forrige kjæreste, Kandi.

13:30(14:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlies nye kjæreste prøver å få ham til å leve sunnere, så han begynner å snike inn øl, sigarer og hamburgere bak ryggen hennes. My Tongue Is Meat. Charlies nye kjæreste prøver å få ham til å leve sunnere, så han begynner å snike inn øl, sigarer og hamburgere bak ryggen hennes.

14:00(14:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan er redd for å fortelle moren at han går ut med en yngre kvinne. Rose prøver å få kjæresten sin til å bli mer som Charlie. Ergo, the Booty Call. Alan er redd for å fortelle moren at han går ut med en yngre kvinne. Rose prøver å få kjæresten sin til å bli mer som Charlie.

14:30(15:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie er nominert til en reklamepris, men bestemmer seg for å boikotte den siden hans erkefiende alltid vinner. Resten av familien prøver å overtale ham til å dra. The Unfortunate Little Shnauser. Charlie er nominert til en reklamepris, men bestemmer seg for å boikotte den siden hans erkefiende alltid vinner. Resten av familien prøver å overtale ham til å dra. Rose har problemer med forholdet til Gordon og søker råd hos Charlie.

15:00(15:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alans forhold til Kandi går hardt utover lommeboka, så Charlie prøver å få ham til å gjøre det slutt. Samtidig er Judith ute etter Alan fordi han ikke har betalt underholdningsbidraget i tide. The Spit-Covered Cobbler. Alans forhold til Kandi går hardt utover lommeboka, så Charlie prøver å få ham til å gjøre det slutt. Samtidig er Judith ute etter Alan fordi han ikke har betalt underholdningsbidraget i tide.

15:30(16:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie blir overrasket av å finne ut at Kandi har bodd sammen med dem de siste ukene. Kandi prøver å få seg en jobb. Golly Moses, She's a Muffin. Charlie blir overrasket av å finne ut at Kandi har bodd sammen med dem de siste ukene. Kandi prøver å få seg en jobb.

16:00(16:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Kandi forlater Alan for å bo hos Judith, til Alans store forferdelse. Charlie begynner å ligge med moren hennes, Mandi, mens Kandi spleiser Judith med faren. Always a Bridesmaid, Never a Burro. Kandi forlater Alan for å bo hos Judith, til Alans store forferdelse. Charlie begynner å ligge med moren hennes, Mandi, mens Kandi spleiser Judith med faren.

16:30(17:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2019. Blogger og forfatter Linnéa Myhre inviterer radiovert Markus Neby, musiker Sondre Lerche og kunstner Aune Sand hjem til seg. Uke 2: Linnea Myhre. Blogger og forfatter Linnéa Myhre inviterer radiovert Markus Neby, musiker Sondre Lerche og kunstner Aune Sand hjem til seg. Der serveres det tomat- og ferskensalat med burrata til forrett, etterfulgt av ekte pasta bolognese til hovedrett. Når det er tid for dessert, steller Linnéa i stand til barnebursdag, og det blir «Kims lek» som underholdning.

17:30(18:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2019. Radiovert Markus Neby inviterer hjem til seg på Vindern, der han serverer scampi i chili, hvitløk og basilikum til forrett, crispy duck til hovedrett, og daimiskake med jordbær til dessert. Uke 2: Markus Neby. Radiovert Markus Neby inviterer hjem til seg på Vindern, der han serverer scampi i chili, hvitløk og basilikum til forrett, crispy duck til hovedrett, og daimiskake med jordbær til dessert. Kveldens underholdning tas på strak arm, og et nytt band dannes når det er tid for «samtidsverk i musikkstudio».

18:30(19:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2019. I kveld skal vi hele veien til New York, til Sondre Lerches penthouse. På menyen står soppravioli med høstens amerikanske mais og smørsalvie til forrett, slow-cooked bolognese à la Sondre til hovedrett og appelsinsorbet…. Uke 2: Sondre Lerche. I kveld skal vi hele veien til New York, til Sondre Lerches penthouse. På menyen står soppravioli med høstens amerikanske mais og smørsalvie til forrett, slow-cooked bolognese à la Sondre til hovedrett og appelsinsorbet og rødbetglasert donut med ricotta til dessert. Når det er tid for underholdning, inviterer verten til intimkonsert.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2019. I kveld skal vi hjem til Aune Sand og hans familie i New York. Der serveres det shrimp-popcorn, garden salad og meatballs til forrett, fried chicken og five cheese macaroni til hovedrett, etterfulgt av sweet potato…. Uke 2: Aune Sand. I kveld skal vi hjem til Aune Sand og hans familie i New York. Der serveres det shrimp-popcorn, garden salad og meatballs til forrett, fried chicken og five cheese macaroni til hovedrett, etterfulgt av sweet potato pudding til dessert, alt med god hjelp av en venn. Når det er tid for underholdning, får gjestene prøvd seg som kunstnere.

20:30(21:30)

> All Together Now Norge

Norsk musikkkonkurranse fra 2019. Med Ingrid Kjosavik, Marius Barhaugen, Lilja Scarfi, Tor Amund Storaas, Jenny-Alice Handelsby, Thomas Anholt og Cecilie Schilling. Med Ingrid Kjosavik, Marius Barhaugen, Lilja Scarfi, Tor Amund Storaas, Jenny-Alice Handelsby, Thomas Anholt og Cecilie Schilling.

21:30(22:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) og Eva (Janne Formoe) får besøk av et nordnorsk vennepar som elsker grovt snakk og er svært høylytte i senga. Intimgrenser og likes. Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) og Eva (Janne Formoe) får besøk av et nordnorsk vennepar som elsker grovt snakk og er svært høylytte i senga. Tålmodigheten til Per Ivar settes på prøve, men planen han legger for å få en slutt på det gjør situasjonen bare enda verre. Terje (Eivind Sander) bestemmer seg for bli mer aktiv på sosiale medier. Men selvtilliten hans får en knekk da pappa Oddvar (John Nyutstumo) får mye mer likes på Facebook enn han.

22:00(22:30)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. Det skal arrangeres bryggefest og alle hjelper til. Evas (Janne Formoe) nyskilte ungdomskjæreste er på besøk og Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) blir fryktelig sjalu. Geita til Terje og bryggedans del 1. Det skal arrangeres bryggefest og alle hjelper til. Evas (Janne Formoe) nyskilte ungdomskjæreste er på besøk og Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) blir fryktelig sjalu. Forsøket hans på å sette en stopper for flørtingen gjør situasjonen bare verre. Anki (Pia Tjelta) gleder seg til at hun og Terje (Eivind Sander) endelig skal ha tid til å dyrke hverandre og kjærligheten. Idyllen tar en brå slutt da Terje finner en en skadet geit på hyttetomta.

22:30(23:05)

> Oljefondet

Norsk komiserie fra 2018. Oljefondets kreativitetsseminar kolliderer med Pers møte med miljøverstingen Yuri Yanokovic. Per ser seg nødt til å reise til Yanokovic sitt hovedkontor i Moskva, men var ikke forberedt på at han skulle få med seg Katrine…. To Russia with Love. Oljefondets kreativitetsseminar kolliderer med Pers møte med miljøverstingen Yuri Yanokovic. Per ser seg nødt til å reise til Yanokovic sitt hovedkontor i Moskva, men var ikke forberedt på at han skulle få med seg Katrine som reisefølge.

23:05(00:05)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte! Vi skal lære det vi trenger å vite om kildesortering, og det skal handle om flaks. For er det sånn at noen har mer flaks enn andre?. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte! Vi skal lære det vi trenger å vite om kildesortering, og det skal handle om flaks. For er det sånn at noen har mer flaks enn andre?

00:05(01:10)

> The Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2018. Whoopi Goldberg, Jamie Dornan, Rosamund Pike, Harry Connick Jr og BTS er gjester hos den prisvinnende, irske talkshow-verten Graham Norton i kveld. Whoopi Goldberg, Jamie Dornan, Rosamund Pike, Harry Connick Jr og BTS. Whoopi Goldberg, Jamie Dornan, Rosamund Pike, Harry Connick Jr og BTS er gjester hos den prisvinnende, irske talkshow-verten Graham Norton i kveld.

01:10(02:05)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2017. Stone prøver sin egen sak for retten når en kvinne fra fortiden beskylder ham for sekstuelt overgrep. Mea Culpa. Stone prøver sin egen sak for retten når en kvinne fra fortiden beskylder ham for sekstuelt overgrep.

02:05(03:05)

> Tangerudbakken borettslag

Norsk realityserie fra 2018. Hans spiller landsturnering med fotballaget sitt BUL, og skal i år være keeper med egen heiagjeng på sidelinja. Siden Hansine elsker dyr, har hun skaffet seg en litt annerledes sommerjobb. Hans spiller landsturnering med fotballaget sitt BUL, og skal i år være keeper med egen heiagjeng på sidelinja. Siden Hansine elsker dyr, har hun skaffet seg en litt annerledes sommerjobb. Hun skal være dyrepasser for en dag i Tangen dyrepark. Olav mimrer med familien om gamle dager, og blir med foreldrene på hyttetur.

03:05(04:05)

> Typisk deg med Petter Schjerven

Norsk underholdningsserie. Petter Schjerven forsøker å finne ut av hva en personlighet egentlig er. Han møter Norges garantert mest intelligente bilstereoselger, får hjelp av «bare» Egil Hegerberg og spør seg om hvorfor kvinner tror menn er…. 209 Personlighet. Petter Schjerven forsøker å finne ut av hva en personlighet egentlig er. Han møter Norges garantert mest intelligente bilstereoselger, får hjelp av «bare» Egil Hegerberg og spør seg om hvorfor kvinner tror menn er smartere. Fridtjof Såheim skal i psykokammeret, og «Charter-Svein» Østvik skal på jobbjakt.

04:05(04:30)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. Hundepatruljen følger hardtarbeidende hunder som sammen med sine menneskelige partnere beskytter våre gater, fengsler, parker, flyplasser og grenser. Episode 10. Hundepatruljen følger hardtarbeidende hunder som sammen med sine menneskelige partnere beskytter våre gater, fengsler, parker, flyplasser og grenser.

04:30(05:00)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. Politiet tilkalles for å hjelpe til med å avslutte fester som har kommet ut av kontroll og narkotikahunden Kelso lukter penger. Episode 9. Politiet tilkalles for å hjelpe til med å avslutte fester som har kommet ut av kontroll og narkotikahunden Kelso lukter penger.

05:00(05:25)

> Dyreflyplassen

Britisk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.

05:25(06:00)

> Dyreflyplassen

Britisk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.