Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:30)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. En ettersøkt mann prøver å rømme fra politihunden Epic. Narkotikahunden Mater gjør et funn og biosikkerhetshunden Astro finner noe de fleste ikke har hørt om. En ettersøkt mann prøver å rømme fra politihunden Epic. Narkotikahunden Mater gjør et funn og biosikkerhetshunden Astro finner noe de fleste ikke har hørt om.

06:30(06:55)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. Hundeteamet Jason og Farris ordner opp i en familiekrangel og narkotikahunden Storm finner narkotika i en besøkendes bil ved Christchurch fengsel. Hundeteamet Jason og Farris ordner opp i en familiekrangel og narkotikahunden Storm finner narkotika i en besøkendes bil ved Christchurch fengsel.

06:55(07:45)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. To små barn dekker huset med mel, et skoleeksperiment sprenger alle grenser og vi møter verdens verste dyrepasser. Side Splitters Episode. To små barn dekker huset med mel, et skoleeksperiment sprenger alle grenser og vi møter verdens verste dyrepasser.

07:45(08:35)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. En rasende spiller, en romantisk tryllekunstner og en kvinne lærer seg golf. Hilarious Moments Episode. En rasende spiller, en romantisk tryllekunstner og en kvinne lærer seg golf.

08:35(09:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. Vennene er fortsatt på konferansen på Barbados. The One in Barbados (2). Vennene er fortsatt på konferansen på Barbados.

09:05(09:40)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Ross og Charlie føler at de ikke kan innlede et forhold før Ross prater med Joey, mens Joey og Rachel bestemmer seg for at de ikke kan gå inn i et forhold før de prater med Ross. The One After Joey and Rachel Kiss. Ross og Charlie føler at de ikke kan innlede et forhold før Ross prater med Joey, mens Joey og Rachel bestemmer seg for at de ikke kan gå inn i et forhold før de prater med Ross.

09:40(10:15)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Ross prøver å overbevise alle om at det er greit for ham at Joey og Rachel er sammen, mens Phoebe får et uvanlig tilbud fra halvbroren sin. The One Where Ross Is Fine. Ross prøver å overbevise alle om at det er greit for ham at Joey og Rachel er sammen, mens Phoebe får et uvanlig tilbud fra halvbroren sin.

10:15(10:50)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Joey og Rachel synes det nye forholdet deres er litt pinlig, mens Ross får en uvanlig selvbruning. The One with Ross's Tan. Joey og Rachel synes det nye forholdet deres er litt pinlig, mens Ross får en uvanlig selvbruning.

10:50(11:20)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Alt går galt i Emmas første bursdag, blant annet en kake som er formet som et erotisk objekt. The One with the Cake. Alt går galt i Emmas første bursdag, blant annet en kake som er formet som et erotisk objekt.

11:20(11:55)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Rachels søster, Amy, er barnevakt for Emma, men foreldrene blir sinte når de finner ut hva hun har gjort. The One Where Rachel's Sister Babysits. Rachels søster, Amy, er barnevakt for Emma, men foreldrene blir sinte når de finner ut hva hun har gjort.

11:55(12:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Ross prøver å få bidrag fra Charlies eks-kjæreste, som er villig til å betale hvis han får Charlie tilbake. The One with Ross's Grant. Ross prøver å få bidrag fra Charlies eks-kjæreste, som er villig til å betale hvis han får Charlie tilbake.

12:30(13:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Adopsjonsarbeideren, som er ansvarlig for å bedømme Monica og Chandler, har hatt et tidligere sammenstøt med Joey. Phoebe og Mike vurderer å gi bryllupspengene til veldedighet. The One with the Home Study. Adopsjonsarbeideren, som er ansvarlig for å bedømme Monica og Chandler, har hatt et tidligere sammenstøt med Joey. Phoebe og Mike vurderer å gi bryllupspengene til veldedighet.

13:00(13:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Walden og han tidligere businesspartner lager en midlertidig fred mellom dem for å jobbe med et nytt prosjekt. The War Against Gingivitis. Walden og han tidligere businesspartner lager en midlertidig fred mellom dem for å jobbe med et nytt prosjekt.

13:30(14:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Når Lyndseys mor kommer på besøk, forslår Alan at hun skal møte Evelyn. Walden må høre på Jake og Eldridges ideer for en iPhone app. Palmdale, Ech. Når Lyndseys mor kommer på besøk, forslår Alan at hun skal møte Evelyn. Walden må høre på Jake og Eldridges ideer for en iPhone app.

14:00(14:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Walden prøver å overbevise Zoey om at hans nye businessvirksomhet med hans ekskone kun er business. Alan og Lyndsey prøver å forstå det plutselige vennskapet mellom mødrene deres. Grandma's Pie. Walden prøver å overbevise Zoey om at hans nye businessvirksomhet med hans ekskone kun er business. Alan og Lyndsey prøver å forstå det plutselige vennskapet mellom mødrene deres.

14:30(15:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Walden ber Zoey og Ava om å flytte inn med ham og oppdager en hel del utfordringer. Alan får også sine egne utfordringer når han flytter tilbake til Lyndsey. Mr. Hose Says 'Yes'. Walden ber Zoey og Ava om å flytte inn med ham og oppdager en hel del utfordringer. Alan får også sine egne utfordringer når han flytter tilbake til Lyndsey.

15:00(15:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Alan har hatt et lite hjerteinfarkt og blir besøkt av Charlies spøkelse på sykehuset. Waldens panikk over å bo med Zoey og Ava som en familie tar en vending som overrasker ham. Why We Gave Up Women. Alan har hatt et lite hjerteinfarkt og blir besøkt av Charlies spøkelse på sykehuset. Waldens panikk over å bo med Zoey og Ava som en familie tar en vending som overrasker ham.

15:30(16:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Zoey mistenker at Alan ikke fortjener all kjærligheten og oppmerksomheten han får når han kommer hjem fra sykehuset. The Straw in My Donut Hole. Zoey mistenker at Alan ikke fortjener all kjærligheten og oppmerksomheten han får når han kommer hjem fra sykehuset.

16:00(16:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Jake tar eksamen og må bestemme seg for hva han skal gjøre med livet sitt. Valget hans overrasker alle sammen. Oh Look! Al-Qaeda!. Jake tar eksamen og må bestemme seg for hva han skal gjøre med livet sitt. Valget hans overrasker alle sammen.

16:30(17:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie fra 2018. Maria og Henrik bor i et rosa Pippihus i Horten. De har brukt flere år på å skape drømmeboligen, men all jobbingen har tatt knekken på forholdet og de har nå gitt helt opp. Maria og Henrik i Horten, del 2. Maria og Henrik bor i et rosa Pippihus i Horten. De har brukt flere år på å skape drømmeboligen, men all jobbingen har tatt knekken på forholdet og de har nå gitt helt opp. Hver gang paret skal pusse opp, starter de å krangle og samarbeidet er på bunn. Nå holder forholdet på å ryke og huset er enda ikke ferdig. Sinnasnekker'n har sjeldent vært hos et par som er så uenige, og han har en stor oppgave med å gi dem gnisten tilbake.

17:30(18:30)

> 71° nord

Norsk realityserie fra 2018. I finaleetappen skal de fire siste deltakerne klare seg på egenhånd på Finnmarksvidda. Bruk av kart og kompass vil være essensielt når det skal avgjøres hvem som går videre til den siste delen av finalen. I finaleetappen skal de fire siste deltakerne klare seg på egenhånd på Finnmarksvidda. Bruk av kart og kompass vil være essensielt når det skal avgjøres hvem som går videre til den siste delen av finalen. Vinneren av etappen kommer direkte til Nordkapp, mens sistemann i mål er ute av konkurransen.

18:30(19:30)

> 71° nord

Norsk realityserie fra 2018. Det er kun tre igjen av de 14 deltakere som startet på Lindesnes fyr. Vinneren av finaleetappen ble automatisk kvalifisert til den siste duellen i nettet på Nordkapp. Det er kun tre igjen av de 14 deltakere som startet på Lindesnes fyr. Vinneren av finaleetappen ble automatisk kvalifisert til den siste duellen i nettet på Nordkapp. De to andre må først duellere seg imellom om hvem som skal bli den andre utfordreren, før det skal avgjøres hvem som blir årets vinner av 71° nord.

19:30(20:30)

> Alt for Norge

Norsk realityserie fra 2018. Fridtjof gir de to gjenværende deltakerne en gledelig overraskelse i form av et aldri så lite spa-opphold. Gode og uthvilte sjekker finalistene inn på et sjarmerende bilvrakhotell i Hvitsten. Finale. Fridtjof gir de to gjenværende deltakerne en gledelig overraskelse i form av et aldri så lite spa-opphold. Gode og uthvilte sjekker finalistene inn på et sjarmerende bilvrakhotell i Hvitsten. Den siste, episke konkurransen blir en test av alt de har lært og opplevd på reisen gjennom landet. Utrolig mye står på spill, for bare én av dem kan vinne et møte med sin norske slekt.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie fra 2018. Silje fra Stavanger ble alenemor for firlinger i 2009. Det råder et salig kaos i det lille rekkehuset deres, som er preget av dårlige løsninger og manglende oppbevaring. Silje fra Stavanger. Silje fra Stavanger ble alenemor for firlinger i 2009. Det råder et salig kaos i det lille rekkehuset deres, som er preget av dårlige løsninger og manglende oppbevaring. Det er bare to soverom i huset, og Silje drømmer om å gi barna nye soverom til ti-årsdagen deres. Sinnasnekker'n får en vanskelig oppgave når han skal lage fem soverom i et lite rekkehus som bare er fire meter bredt. Men han vil gjøre alt for at firlingene endelig skal få hvert sitt soverom.

21:30(22:30)

> Åndenes makt

Norsk underholdningsserie fra 2018. Småbruket Holtet gård ligger vakkert til i Nord-Odal. Men ekteparet som kjøpte den snart 200 år gamle gården for ett år siden, opplever at idyllen gjemmer på hemmeligheter de overhode ikke var forberedt på. Nord-Odal. Småbruket Holtet gård ligger vakkert til i Nord-Odal. Men ekteparet som kjøpte den snart 200 år gamle gården for ett år siden, opplever at idyllen gjemmer på hemmeligheter de overhode ikke var forberedt på. Levende mark forsvinner ut av bokser med lokk, dører barrikaderes fra innsiden og tunge gjenstander flyttes rundt. Som om ikke det var nok, virker det som om Johnny oppnår kontakt med «hva-det-nå-er» som står bak. Klarsynte Lena Ranehag har ikke vært på gården mange minuttene før hun nærmest må ta telling.

22:30(23:00)

> Kongsvikklinikken

Norsk humorserie fra 2018. Birgitte og Thorvald forsøker å redde ekteskapet med et spaopphold. Rebekka inviterer kollegaene hjem til det som blir en skikkelig fest. Dr. Gerhard forbereder en gave etter at sykehuset beærer ham med en fløy, men…. Birgitte og Thorvald forsøker å redde ekteskapet med et spaopphold. Rebekka inviterer kollegaene hjem til det som blir en skikkelig fest. Dr. Gerhard forbereder en gave etter at sykehuset beærer ham med en fløy, men planene endrer seg når en uventet ulykke inntreffer. Kan Heidi og Mikke finne tilbake til hverandre etter krangelen?

23:00(23:30)

> Det kunne vært verre

Norsk humorserie fra 2018. Trond får en uventet telefon fra Annika, som han møtte i bryllupet i Sverige og tilbragte natten sammen med. Hun er i Oslo, og vil møte Trond for å se om han er mannen i hennes liv. Hun fra bryllupet. Trond får en uventet telefon fra Annika, som han møtte i bryllupet i Sverige og tilbragte natten sammen med. Hun er i Oslo, og vil møte Trond for å se om han er mannen i hennes liv. Etter råd fra kameraten Nicolay tar Trond med seg Annika på en dårlig date i forsøk på å frastøte seg henne, men resultatet av daten blir noe ganske annet for Trond.

23:30(00:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick.

00:30(01:25)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2017. Tenåringen Sam Conway viser tegn på voldtekt, men nekter å navngi overgriperen. Benson og Rollins gjennomgår store livsendringer. Man Up. Tenåringen Sam Conway viser tegn på voldtekt, men nekter å navngi overgriperen. Benson og Rollins gjennomgår store livsendringer.

01:25(02:35)

> The Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2018. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, Thandie Newton og Jake Shears er gjester hos den prisvinnende, irske talkshow-verten Graham Norton i kveld. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, Thandie Newton og Jake Shears. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, Thandie Newton og Jake Shears er gjester hos den prisvinnende, irske talkshow-verten Graham Norton i kveld.

02:35(04:40)

> Hall Pass

Amerikansk komedie fra 2011. Bestevennene Rick og Fred elsker sine respektive koner, men som mange andre menn klarer de ikke alltid å holde øynene fra andre. Konene tar derfor en uvanlig avgjørelse og gir sine menn en ukes fri fra ekteskapet. Bestevennene Rick og Fred elsker sine respektive koner, men som mange andre menn klarer de ikke alltid å holde øynene fra andre. Konene tar derfor en uvanlig avgjørelse og gir sine menn en ukes fri fra ekteskapet. Klare for en ny ungkarstilværelse skjønner de fort at forventningene til singellivet og seg selv ikke står i stil med virkeligheten.

04:40(05:05)

> Dyreflyplassen

Britisk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.

05:05(05:58)

> Dyreflyplassen

Britisk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.