Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> Jessie

Amerikansk komiserie fra 2015. I denne del: Jessie finner tonen med en fyr hun møter i parken, Brooks. Men hun vet ikke at det er sønnen til fru Chesterfield.

06:25(06:50)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:50(07:40)

> Top 20 Funniest

How Did That Happen? Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben og Riley bestemmer seg for å spille «shoot and score» - den som først har seg med en fremmed, vinner. Men når Rileys one-night stand ender opp som hennes nye sjef, blir hun skrekkslagen. Det går ikke så bra for Ben heller, siden hans «fangst» viser seg å være kona til Ian, som prøver å kjøpe Bar on B. Nå lover Ian å ødelegge Bens karriere.

08:05(08:30)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Tucker må møte i retten fordi han har anmeldt et snekkerselskap, så han ansetter Riley som sin advokat. Bonnie blir sjokkert over at Ben og Danny kjøpte Bar on B, og synes de bør selge den siden de ikke kan noe om forretningsdrift.

08:30(08:55)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. Jules Cobb er en nyskilt mor i 40-årene som står overfor humoristiske utfordringer og fallgruver i sin nye livssituasjon. Hennes tenåringssønn, eksmann og venner utgjør en dysfunksjonell, men støttende, utvidet familie – selv om de har en merkelig måte å vise det på noen ganger. I denne del: Ellie forsøker å overbevise de andre om at hennes søte mor, Betsy, er en sosiopat – men ingen tror henne. Grayson bestemmer seg for å hjelpe Laurie med å realisere drømmen om å starte bakeri, men reaksjonen hennes blir ikke som forventet.

08:55(09:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachel venter tålmodig på Ross på flyplassen, uvitende om at han vender tilbake med en ny kjæreste. Phoebe har varierende suksess med å klippe håret til vennene. Joey finner ut at skredderen hans er en veldig dårlig fyr.

09:20(09:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Gutta er ukomfortable med Carols brystmelk, og Rachel er ukomfortabel med Monicas vennskap med Julie. Samtidig konkurrerer Joey med en annen parfymeselger om gunsten til en vakker kollega.

09:45(10:35)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.

10:35(11:25)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. I denne del: Morgan har mye stress på jobben og Boris tror på salgsrekord. Han har lovet å hoppe i fallskjerm om det blir rekord og nå begynner han å angre.

11:25(12:25)

> Morgan og Ola-Conny i USA

Svensk dokumentarserie. I denne del: Fra New York går turen til Miami, der vennene kjører segway, klapper alligatorer, går på "skunk ape"-jakt, kysser delfiner og mater aper. Og det er ikke usannsynlig at gutta også tar turen innom et tatoveringsstudio.

12:25(13:25)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Programleder Katarina Flatland inviterer til et festmåltid med parma- og chévreruller til forrett, ovnsbakt torsk til hovedrett og sjokoladefondant til dessert. Katarina er legestudent og vil gjerne utfordre gjestene på medisinkunnskapene deres. Men når de må sy noen sting, går én av dem i bakken ved synet av «blod».

13:25(14:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdning. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. I denne del: Da Karen skilte seg, kjøpte hun og moren en generasjonsbolig i Oslo, der de skulle bo med Karens to barn. Kort tid etter traff hun Peter, og nå har de giftet seg og fått en datter. Huset er blitt for lite for alle sammen. De har pusset opp mye, men nå har det gått helt i stå. Peter er mer kreativ enn handy, og spiller heller piano enn å snekre.

14:25(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Howards bryllupsplaner henger i en tynn tråd etter at gutta (og Wil Wheaton) arrangerer et utdrikningslag for ham. Etter at detaljer rundt hans seksuelle erfaringer blir spredt på nettet, revurderer Bernadette om hun vil gifte seg med Howard.

14:50(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Howard får hendene fulle idet NASA framskynder oppskytingen og han blir nødt til å møte faren til Bernadette. Leonard havner i en pinlig situasjon som kan forandre forholdet til Penny.

15:20(15:45)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. Jules Cobb er en nyskilt mor i 40-årene som står overfor humoristiske utfordringer og fallgruver i sin nye livssituasjon. Hennes tenåringssønn, eksmann og venner utgjør en dysfunksjonell, men støttende, utvidet familie – selv om de har en merkelig måte å vise det på noen ganger. I denne del: Både Jules og Grayson må gjøre noen vanskelige økonomiske valg hvis de virkelig ønsker å gifte seg. Samtidig gjør Lauries «Krazy Kakes»-forretning det overraskende bra, og Travis overtaler henne til å ta noen avgjørelser på egenhånd.

15:45(16:15)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Etter at Mr. Heckles dør og etterlater alle eiendelene sine til Monica og Rachel, oppdager Chandler skremmende likheter mellom den avdøde eksentrikeren og sitt eget liv. Ross og Phoebe diskuterer evolusjonsteorien.

16:45(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Alle blir overrasket av at Phoebe giftet seg med en homofil kanadisk isdanser for å hjelpe ham med oppholdstillatelse. Ross forteller Rachel at han og Julie ikke har fullbyrdet forholdet ennå.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Evelyn og Chelsea møter hverandre for første gang, og Charlie vil være sikker på at de aldri blir venner.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Chelsea blir spurt av Alan om å arrangere en blind date med ham og hennes nye venn, uvitende om at hennes nye venn er Rose.

18:05(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sesongavslutning: Howard og Bernadette bestemmer seg for å gifte seg før Howard skytes opp i verdensrommet, og gjengen snur seg rundt for å få i stand et bryllup i siste liten. NASA-astronauten Mike Massimino gjestespiller som seg selv.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2012. I denne del: Howard oppdager at han ikke kan unnslippe moren - selv når han er i verdensrommet! Fra den internasjonale romstasjonen må han roe ned gemyttene mellom moren og Bernadette. Samtidig perfeksjonerer Raj sin rolle som femte hjul på vogna.

19:00(19:30)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Bjørn Einar Romøren inviterer til sitt nyoppussede hus, som tar pusten fra flere av gjestene. Menyen er satt sammen for å imponere, med fjellørret til forrett, lammebaron til hovedrett og pizza med vaniljekrem og epler til dessert. Som underholdning blir gjestene utfordret i en virtuell virkelighet hvor de konkurrerer på sirkus, og det er ikke noe å si på engasjementet.

20:30(21:00)

> Marcus & Martinus

Norsk dokumentarserie fra 2017. I denne serien følger vi Norges for tiden aller største popartister fra innspillingen av debutplata "Hei", og fram til de i 2016 erobret hele Skandinavia med sitt første engelskspråklige album "Together". Gjennom seks episoder blir vi kjent med brødrene på hjemmebane, på skolen, i studio og på konserter. I tillegg til familiens egne opptak har et kamerateam har fulgt guttene de to siste årene, og tar publikum med på deres mange oppturer - både nasjonalt og internasjonalt - i tillegg til å gi et innblikk i utfordringene med å kombinere skolegang og ungdomstid med artistliv og superstjernestatus. I denne del: Tvillingene forteller om året de aldri glemmer. Vi blir med guttene tilbake til 2015 da de for alvor slo gjennom som Norges ferskeste popyndlinger. Fra å spille inn sitt første album til å ha konsert på VG-lista på Rådhusplassen foran 100.000 publikummere. Vi blir også med guttene hjem til Trofors der de opplever årets største høydepunkt; å selge ut egen konsert i Oslo Spektrum på én time.

21:00(22:00)

> Lost in Time

Norsk gameshow fra 2017. Tre deltakere sendes til ulike tidsepoker, som for eksempel det ville vesten, istiden, middelalderen eller juratiden, hvor de skal samle mest mulig poeng før tiden er ute. Vinneren kan få med seg inntil én million kroner. Samtidig vil seerne få muligheten til å konkurrere i de samme utfordringene hjemme i stua, via mobiltelefoner og nettbrett, og vinne like mye som vinneren i programmet. I denne del: Hollywood møter norske TV-skjermer i dette gameshowet når tre deltakere sendes til ulike tidsepoker, som for eksempel det ville vesten, istiden, middelalderen eller juratiden, hvor de skal samle mest mulig poeng før tiden er ute. Vinneren kan få med seg inntil én million kroner. Samtidig vil seerne få muligheten til å konkurrere i de samme utfordringene hjemme i stua, via mobiltelefoner og nettbrett, og vinne like mye som vinneren i programmet.

22:00(23:00)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2017. I den sørligste delen av Vestfold, 20 minutter fra Larvik, ligger Oddane Sand Camping. Med 1500 gjester boende på en vanlig sommerdag kan det fort bli travelt mellom campingvognene, utleiehyttene og bobilene. Livet på campingplassen byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong. I denne del: Daglig leder Ole og vaktmester Vidar prøver seg som rørleggere, og håper i det lengste at de klarer seg uten profesjonell hjelp. Reidar arrangerer svømmekurs for barna på campingen, noe han har gjort i over 40 år. En stor vennegjeng forbereder sommerens høydepunkt, julibord, som er nesten som et julebord - bare i juli. Førstegangscamperene fra Tønsberg prøver å venne seg til det primitive campinglivet.

23:00(00:00)

> Insider FEM

Norsk dokumentarserie fra 2015. Insider FEM er en dokumentarserie som belyser norske miljøer i inn- og utland der unge mennesker lever uvanlige liv. I denne del: Hva får noen til å ofre liv og helse på jobb i et krigsherjet land? Vi følger spesialrådgiver Silje Heitmann når hun drar på feltoppdrag for Kirkens Nødhjelp til Mogadishu i Somalia. Her får vi se hvordan hun og kollegene arbeider for at kvinner og barn som er utsatt for overgrep skal få medisinsk hjelp og rettsikkerhet. Turen viser seg å bli en emosjonell berg og dalbane som går hardt inn på selv den mest erfarne feltarbeider.

00:00(00:55)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: En kjent musikkhistoriker blir drept og gjemt i et piano, noe som preger Sanders, som hadde en fortid med henne.

00:55(01:50)

> Castle

Fidelis As Mortem. Amerikansk krimserie fra 2015. I denne del: Beckett og teamet etterforsker drapet på en politimann ved New York politihøyskole. Castle må ta et valg som vil få store konsekvenser for ham og Beckett.

01:50(02:45)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Etterforskerne jobber for å stoppe en trafficking-ring som utnytter unge kvinner. De er i ferd med å løse saken idet politiinspektør Alexandra Eames tvinger dem til å skifte retning.

02:45(03:35)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: Vitnet til et brutalt heisdrap er forsvunnet, og når CSI-teamet forsøker å oppspore henne, avdekker de en verden av Manhattan-lolitaer, unge piker som tråler etter eldre menn og som aldri tenker over de potensielle fatale konsekvensene.

03:35(04:20)

> Hannibal

Amerikansk dramaserie. Den anerkjente legen Hannibal Lecter befinner seg på høyden av sin karriere. Både som psykiater og seriemorder. Mens filmen "Hannibal Rising" forteller historien om traumene som gjorde Lecter til den følelsesløse psykopaten vi alle kjenner, blir vi i serien "Hannibal" kjent med verdens mest berømte kannibal i tiden før han ble avslørt og puttet bak lås og slå i Baltimore State Hospital for the Criminally Insane. Psykiateren Hannibal blir hyret av FBI for å bistå atferdsekspert og spesialagent Will Graham i jakten på seriemordere, og for å ivareta Grahams mentale helse. I denne del: Hannibal tolker sitt komplekse forhold til FBI-agent Will Graham med sin egen terapeut. I mellomtiden stiller Jack Crawford spørsmål ved Wills virkelighetsforståelse i kjølvannet av en teori om «Copy Cat Killer».

04:20(05:10)

> Cold Case

Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. I denne del: I 1968 ble Johnny Cash' fengselskonsert kringkastet til millioner av fanger over hele USA. Samme natt ble en innsatt drept, og liket hans ble gjemt i et fengsel utenfor Philadelphia. Lilly gjenopptar saken når skjelettrester blir funnet nedgravd ved det nedlagte fengselet. Men når det viser seg at de ikke tilhører den drepte fangen, begynner jakten på identiteten til enda en fange som har måttet bøte med livet i fengselet 36 år tidligere.

05:10(05:35)

> The Neighbors

Amerikansk komiserie. I denne del: Debbie designer en ny og unik veske og får med seg Jackie til å hjelpe seg med å skaffe investorer.

05:35(06:00)

> The Neighbors

Amerikansk komiserie. I denne del: Debbie har lyst til å begynne på skole for å lære seg hvordan hun kan lede en bedrift, og Dick hjelper henne med å overbevise opptakskomiteen.