Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2012. Joyce er en mor og kelner fra Sør-Carolina som bruker all sin energi på kuponger. I Michigan bestikker Aprille medarbeiderne med snacks fra lageret. Joyce & Aprille. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:25(07:20)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Jazzmusiker Bugge Wesseltoft er inspirert av det asiatiske kjøkken etter mange år på reisefot. Gjestene Elisabeth Andreassen, Mia Gundersen og Steinjo Grieg Halvorsen er spente på om Bugge improviserer like mye på…. Ep 3 Bugge Wesseltoft. Det er duket for flere kjendismiddager. Vil sjefskokk Ole-Martin Alfsen la seg begeistre?

07:20(07:45)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2018. Når Majories mann dør, blir jentene med henne på en tur for å minnes ham. Flying Monkeys and a Tank of Nitrous.

07:45(08:10)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Det brenner voldsomt i Stavanger. Klarer brannfolkene å kvele flammene før et bolighus blir overtent?.

08:10(08:40)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen er i Stavanger, og når heisen stopper mellom to etasjer, er det opp til brannvesenet å få dørene opp og folkene ut.

08:40(09:30)

> Ullared

Svensk realityserie fra 2016. Familien Holm, som i fjor handlet for 50 000 kroner, er nå tilbake i Ullared for å fylle fire nye handlevogner. Stamkunden Åke må tilkalle hjelp når han setter seg fast i varehusets massasjestol. Vi følger personalet og kundene på Sveriges største varehus i Ullared.

09:30(10:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Phoebe går ut med en fyr som tror han følger etter tvillingsøsteren. Ross og Rachel gir Chandler kjæresteråd. Monica bruker fritiden etter bruddet med Richard til å lage syltetøy og vurderer å la seg inseminere via en spermbank. The One with the Jam. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

10:00(10:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Phoebe utgir seg for å være Joeys agent. Ross bekymrer seg for sønnen, som leker med dukker. Chandler tar forholdet til Janice et steg videre, men innser at han er redd for å forplikte seg. The One with the Metaphorical Tunnel. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

10:30(11:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Anne-Sofie og Per-Håvard har alltid ledd litt av at det er Anne-Sofie som gjør all oppussingen i huset, mens Per-Håvard er den som passer barna. Mysen: Anne-Sofie og Per-Håvard.

11:30(12:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2020. Kveldens vert er skuespiller Olli Wermskog som inviterer gjestene til sitt andre hjem, rettere sagt ¨Det andre Teateret¨. Olli Wermskog.

12:30(13:30)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2018. Lars Christian er i fyr og flamme på Montebello, han venter nemlig på den nye tipphengeren han har bestilt. På campingplassen møtes alle typer mennesker med alle tenkelige og utenkelige hobbyer og interesser. Ja vi elsker camping er en dokusåpe om det gode livet på typiske norske campingplasser. TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong.

13:30(14:30)

> Brille

Norsk underholdning. Denne ukens panel består av Tore Sagen, Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Kristopher Schau. Tore Sagen, Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Kristopher Schau. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. Det er valentinsdag, og Leonard kan kun ta med seg én person til Sveits for å se verdens største og høyeste energipartikkelakselerator. Tar han med seg Penny eller Sheldon?. The Large Hadron Collision. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. Sheldon går glipp av sjansen til å møte tegneserielegenden Stan Lee fordi han får en trafikkbot takket være Penny. The Excelsior Acquisition. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Phoebes halvbror kommer på besøk, men de sliter med å knytte bånd. Joey prøver å bygge et multimediaskap. Ross blir utfordret til å liste opp fem kjendiser han vil ligge med. The One with Frank Jr. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Janice spør gjengen om noen av dem har ligget sammen, og vennene ser tilbake på en hendelse for tre år siden. The One with the Flashback. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan flytter ut etter at han og Walden har en krangel om en ødelagt brødrister. Etter at Alan flytter inn hos Herb, får Walden dårlig samvittighet og prøver å be om unnskyldning. The 9:04 from Pemberton. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden og Alan prøver å muntre opp en ensom Herb, men ender opp med å ta i litt for hardt. Big Episode. Someone Stole a Spoon. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Når Jake er utro mot kjæresten sin, med hennes 18 år gamle datter, Ashley, blir Alan og Walden fanget i kryssilden. Bazinga! That's from a TV Show. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan er knust når Lyndsey slår opp med ham. Walden prøver å finne en måte å få ham tilbake på beina på. Another Night with Neil Diamond. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. Da guttene finner en rar filmrekvisitt fra "Ringens herre" på et garasjesalg, holder vennskapet på å ryke. De blir tvunget til å velge mellom ringen og vennskapet. The Precious Fragmentation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. Sheldons venner hjelper til når frykten hans for å snakke i en forsamling står mellom han og en ettertraktet pris. The Pants Alternative. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2020. Skuespiller og samfunnsdebattant Iman Meskini tar gjestene med på en reise til Midtøsten! Med tips fra mor og hjelp fra søster byr hun på en spennende meny. Iman Meskini.

20:30(21:30)

> Første date

Norsk realityserie fra 2019. På Første date-restauranten møtes single fra hele landet på blind date. Den kristne og homofile Youtuberen, Ole Johannes (22), har dårlig erfaring med dating fra før. Kan Fredrik (30) endre på det?. Første date er tilbake i ny restaurant hvor nye single skal på blid date.

21:30(22:30)

> Insider

Norsk dokumentarserie fra 2019. Insider er med en av Norges mest beryktede menn, pengeinnkreveren Espen Lee, på oppdrag. Han skal forsøke å få igjen pengene til et eldre ektepar som er blitt svindlet for over en million kroner. Espen Lee. I dokumentarserien "Insider" oppsøker vi miljøer og møter mennesker de færreste har tilgang til.

22:30(23:30)

> 71° nord - Norges tøffeste kjendis

Norsk realityserie fra 2020. Melina skadet hånden i rappellen ned fra Gygrestolen i Bø, men det er likevel neppe til hinder for de andre på lag Lindesnes når de i et kappløp mot lag Nordkapp skal orientere seg til mål gjennom et terreng som er…. Ti kjendiser bytter ut rød løper med svart løype. De som skal kjempe om tittelen «Norges tøffeste kjendis» denne gangen er: Jon Almaas, Pål «OnklP» Tøien, Melina Johnsen, Atle Pettersen, Mia Hundvin, Erik Follestad, Maren Turmo, Lise Finckenhagen, Øystein «Pølsa» Pettersen og Hedvig Wessel.

23:30(00:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Jon Almaas har med seg nytt side kick, Calle Hellevang-Larsen, han skal se nærmere på lidelsen misofoni, og spalten «Vi legger'n død» er tilbake. Jon Almaas er tilbake med talkshowet hvor han gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte.

00:30(01:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie. I første program består panelet av Jon Almaas, Henriette Steenstrup og Finn Tokvam. Jon Almaas, Henriette Steenstrup og Finn Tokvam. Harald Eia er tilbake med en ny sesong av det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Bård Tufte Johansen er fortsatt fast deltaker og skal som vanlig dele panel med noen av de mest kjente og kjære komikerne i landet. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger.

01:30(02:25)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2015. Produsentene av en realityserie gjør Benson og SVU-teamet til medvirkende i programmet når de etterforsker en av deltakernes påstander om at hun er blitt voldtatt. Assaulting Reality. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

02:25(03:25)

> CSI: Miami

Amerikansk spenningsserie. Horatio er vitne til at terrormistenkte Sonya Barak og hennes advokat, Russell Tanninger, blir beskutt på vei til tinghuset. Backstabbers.

03:25(04:20)

> Forsvunnet

Amerikansk dokumentarserie fra 2011. Når Mandy Stokes ikke kommer tilbake til leiligheten deres, sier hennes yngre bror at han trodde hun hadde andre planer. Men vet han mer enn han later som?. The Dark Ravine. Vi følger de uforutsigbare vendingene i saker som omhandler savnede personer og etterforskningene som har som mål å finne ut hvordan og hvorfor folk forsvinner.

04:20(05:10)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Nanna og Malucca er i Holsterbro for å besøke Ditlev, og Nanna benytter sjansen til å dra til en tatovør for å sette en strek over fortiden. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

05:10(06:00)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2012. Joyce er en mor og kelner fra Sør-Carolina som bruker all sin energi på kuponger. I Michigan bestikker Aprille medarbeiderne med snacks fra lageret. Joyce & Aprille. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.