Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Dette programmet teller ned de ti beste klippene med rare skapninger og ville beist.

06:25(07:15)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe, inkludert en sovende students brå oppvåkning.

07:15(07:40)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Tucker finner Zoey snikende rundt i leiligheten hans, og antar at hun ser etter ham og ber henne ut. Danny prøver å finne ut hva Sam synes om Ben, men hun tror Danny ber henne ut. Og Riley befinner seg i en ubehagelig situasjon når klienten hennes prøver å ta ting til neste nivå med Bonnie.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben prøver å bevise for Danny at hans forhold til Riley var ekte, noe som fører til en spent situasjon. Tucker gjenoppfrisker en gammel romanse.

08:05(08:30)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Grayson bestemmer seg for at det er på tide å fortelle Jules om ham og Laurie. Jules blir rasende, men sliter med å velge noen å rette sinnet sitt mot. I mellomtiden erkjenner Laurie sin kjærlighet til Smith og Bobby blir besatt av en gateartist som svelger sverd. Samtidig forsøker Andy å få Travis til å tvile på Kylies følelser for ham.

08:30(08:55)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

08:55(09:20)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

09:20(10:10)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe, inkludert gressklipper på hjul og eldre personer som spiller videospill.

10:10(10:35)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Dette programmet teller ned de ti beste klippene med situasjoner der det hadde vært bedre å gå.

10:35(11:25)

> Ullared: Den neste salgssuksessen

Svensk underholdningsserie fra 2016. Tidligere administrerende direktør i Gekås, Boris Lennerhov, gir det svenske folket sjansen til å vise fram sine unike produkter. Oppfinnere og entreprenører presenterer sine oppfinnelser for Boris og hans jury. Til slutt velger Boris det produktet som får plass i varehusets hyller. I denne del: Det står mellom oppslagstavler, holdere for papptallerkener og vindskydd til mobilheadsetet. Hva vil Boris velge?

11:25(12:25)

> Camping på Öland

Svensk realityserie. Det er klart for svensk sommer når den er på sitt beste, på den solfylte øya Öland. Ta fram grillen, spenn opp forteltet og blås opp baderingen - det er tid for en ny campingsommer i gode naboers selskap. I denne del: Camping er en livsstil, og det finnes trender som kommer og går. Hva er det som er «inn» i campingverdenen akkurat nå? Brannbil-Markus, Steffe og Eva forteller oss hva som gjelder.

12:25(12:55)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Maria har for mange haner i flokken. Allan har en klovn sønnen er livredd. Anne-Bente har en imponerende stempelsamling og Willy og Randi har en bursdagsgave de ikke klarer å spille på. Hva gjør de? Jo, annonserer tingene sine på FINN. Om de får napp, gir Didrik Solli-Tangen deg svaret på i nok et dypdykk i havet av objekter til salgs på nettet.

12:55(13:25)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: I ukens siste dypdykk av stort og smått til salgs på nettet, introduserer Didrik Solli-Tangen oss for Ingrid, som lager fleece-kjoler til frosne damer, og tryllekunstner Alexx Alexander, som skal kvitte seg med en strutsedrosje - hva nå dét er. Også Ragnhild-Gro og Tore, som skal gi bort et piano, og Linda, som vil selge en blomstrende butikk, kommer i Didriks søkelys i kveld.

13:25(14:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdning. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. I denne del: For syv år siden kjøpte Per og Heidi et nytt hus i Sarpsborg. Per har stått for det meste av oppussingen, men en hel del gjenstår fortsatt. Nå har de gitt opp hele prosjektet, noe som fører til krangling og frustrasjon. Otto forstår raskt at Per ikke slipper Heidi til, og Heidi ikke tror hun kan nok. Men huset er begges ansvar, det må de forstå!

14:25(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2008. Leonard og Sheldon er briljante fysikere som virkelig forstår hvordan universet fungerer. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre mennesker, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. I denne del: Da Leslie gjør det slutt med Howard blir han så knust at han går med på å bli med Leonard og Koothrappali til Las Vegas. Det viser seg å bli vanskelig å få ham med ut av leiligheten siden han bruker all sin tid på å spore Leslies nettaktiviteter. Samtidig låser Sheldon seg ute og må tilbringe natten hos Penny. Aldersgrense: 15 år.

14:50(15:15)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2008. Leonard og Sheldon er briljante fysikere som virkelig forstår hvordan universet fungerer. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre mennesker, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. I denne del: En ny date mellom Penny og Stuart ender i katastrofe da Penny roper Leonards navn istedenfor Stuarts mens de hygger seg i senga. Samtidig oppdager Howard en stor designfeil på NASA-toalettet sitt og trenger førstehjelp fra vennene sine. Aldersgrense: 15 år.

15:15(15:45)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

15:45(16:10)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Bobby bestemmer seg for å bli finansielt uavhengig av Jules. Jules, derimot, legger en plan for å hjelpe ham når hun oppdager alt Bobby har blitt nødt til å forsake for å være uavhengig. Ellie tror at hun er den smarteste i cul-de-sac-gjengen, men alle er fast bestemt på å bevise at hun ikke er nettopp det.

16:10(16:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Joey bestemmer seg for å slutte og date en jente som Rachel og Phoebe liker, tar jentene grep for å få ham til å ombestemme seg. Ross blir irritert når han finner ut plasseringen av avhandlingen hans i Universitetsbiblioteket.

16:40(17:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachel blir positivt overrasket når hennes assistent Tag dukker opp til gjengens Thanksgiving-middag. Phoebe sniker med seg en valp inn i leiligheten og tvinger Chandler til å innrømme hvorfor han hater hunder.

17:10(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie og Chelsea er begge ulykkelige etter bruddet. De havner i seng med hverandre, men alt er uforandret.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie møter Chelseas bestevenn Gail igjen, mens Alans nye kvinnelige pasient betaler ham godt for utførte tjenester.

18:05(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2008. Leonard og Sheldon er briljante fysikere som virkelig forstår hvordan universet fungerer. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre mennesker, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. I denne del: Da Sheldon møter Dean på universitetet og blir spurt om han vil lede en arktisk ekspedisjon til Nordpolen, spør han vennene sine om de vil være med. Under sterk tvil bestemmer de seg for å bli med, men begynner fort å angre når treningen starter. Da Penny finner ut at de skal reise bort bestemmer hun seg for å vise Leonard hva hun føler ved å strikke et skjerf til ham. Aldersgrense: 15 år.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Sheldon rømmer til Texas i skam da han oppdager at vennene har klusset med hans ekspedisjonsdata fra Antarktis. Dermed tvinger han vennene til å følge etter ham og Leonards håp om et romantisk møte med Penny trues.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Leonard og Penny strever med å komme over sin første merkelige date, mens Sheldon og Howard satser sine beste tegneserier i et veddemål angående en gresshoppe.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Det er sesongpremiere på 4-stjerners middag, og FrP-politiker Siv Jensen er denne ukens første vert. Hun åpner dørene til sitt sommerparadis for revyguru Tom Sterri, seiler Siren Sundby og klatrer Magnus Midtbø, og norsk sommer er også stikkord for kveldens meny. Gjestene er spente på kvelden, men er de mer spente på å treffe kveldens vertinne enn på selve maten?

20:30(21:30)

> Boligkrise

Norsk livsstilsprogram. I denne del: Jeanette og Arild tok ut separasjon og la derfor huset sitt ut for salg. Men siden boligmarkedet ikke har vist noe interesse, har det separerte paret vært tvunget til å bo under samme tak i 6 måneder. De gjør sitt beste for å komme ut av dette som venner, men er redde for at det manglende salget skal gjøre dem til bitre fiender.

21:30(22:30)

> Kjekt å ha

Norsk realityserie fra 2016. Hvert år strømmer kreative nyvinninger inn over landet med løfter om å gjøre nordmenns liv enda enklere, bedre, morsommere og mer komplett. Nå skal åtte ulike norske husholdninger hjelpe alle oss andre med å finne ut hva som faktisk er kjekt å ha, og hva som bare er bortkasta tid og penger. I denne del: Ann og Sissel skal teste et par helt spesielle horisontalbriller som gjør at du kan se på TV mens du ligger rett ned. Husholdningene får en unik brødrister som svir inn bilder av familiemedlemmene på brødskiva. Sturla og Francine tar et oppgjør med nordmenns fredagsfavoritt, taco, og jentekollektivet får utfordret impulskontrollen når de skal teste et strømstøtspill.

22:30(23:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie. Harald Eia er tilbake med en ny sesong av det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Bård Tufte Johansen er fortsatt fast deltaker og skal som vanlig dele panel med noen av de mest kjente og kjære komikerne i landet. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Denne ukens panel består av Steinar Sagen, Live Nelvik og Egil Hegerberg.

23:30(00:00)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2012. I denne del: Thomas, Jon og Eivind får ufrivillig ansvar for Jenny, en mutt tenåring som har arbeidsuke på TVNorge. Ting blir ikke bedre av at Jenny gir Thomas et uventet tilbud.

00:00(00:55)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: Mens de etterforsker drapet på en tidligere partner i New York, begynner Beckett å tro at den mistenkte har stukket av til Los Angeles. Hun trosser ordre og reiser til LA for å spore opp drapsmannen sammen med Castle. Etter hvert som de kommer nærmere å pågripe morderen, begynner Castle å lure på om Beckett er ute etter rettferdighet eller hevn. Gene Simmons fra KISS spiller seg selv i denne episoden.

00:55(01:55)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2003. I denne del: En casinoansatt blir overfalt og voldtatt på vei hjem fra jobb. Hun overlever og identifiserer sin overfallsmann. Men da DNA-prøvene viser at mannen er uskyldig, må Grissom for første gang innse muligheten for at bevisene kan lyve.

01:55(02:50)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2014. I denne del: En collegestudent hevder i et TV-intervju at hun ble voldtatt på en studentfest. Historien hennes setter søkelyset på seksuelle overgrep blant studenter, men Barba strever med å finne nok bevis i saken.

02:50(03:35)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie fra 2007. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. I denne del: En bank blir ranet og bankdirektøren blir skutt. Den rasende raneren, som kaller seg for Joe, tar alle i banken som gisler og har et uvanlig krav; han løslater ingen gisler før CSI-teamet kommer og kan bevise at det ikke var han som drepte direktøren.

03:35(04:20)

> CSI: Miami

Amerikansk krimserie. Horatio og hans etterforskere løser nye kriminalsaker. I denne del: CSI-etterforskeren Horatio tror han har klart å avverge ranet på en pengetransport, men oppdager til sin fortvilelse at noen allerede har klart å bytte ut kontantene med falske penger.

04:20(05:10)

> Cold Case

Amerikansk krimserie. I denne del: Teamet gjenåpner en sak fra 2005 der en myrdet havnearbeider ble sammenfiltret med den russiske mafiaen.

05:10(05:35)

> Dyreflyplassen

Amerikansk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.

05:35(06:00)

> Dyreflyplassen

Amerikansk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.