Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> Jessie

Amerikansk komiserie fra 2015. I denne del: Jessie har det travlere enn noen gang! Hun skaffer seg skuespilleragent og blir vikar for en berømt skuespiller, mens hun fortsetter å bestyre kaoset med å være barnepike for Emma, Ravi, Luke og Zuri. Jessie lærer seg å takle både konflikter, kaos, barnepikejobben, privatlivet og en gryende karriere som skuespiller mens hun forsøker å virkeliggjøre drømmer og nå sine mål i storbyen.

06:25(06:50)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:50(07:40)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. En glidelås og en trampoline blir en episk tabbe, en gaffeltruck-kjører har en dårlig dag på jobben og noen venner setter en airbag i en sofa.

07:40(08:05)

> Melissa & Joey

Amerikansk komiserie. I denne del: Lokalpolitikeren Mel oppdrar niesen Lennox og nevøen Ryder med hjelp fra Joe. Men nå som barna er store og uavhengige, må Mel og Joe finne ut hvor de står både personlig og profesjonelt.

08:05(08:30)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben og Riley får begge mer enn de ønsker når de dater eldre partnere, og samarbeider om en plan for komme ut av forholdene. Bonnie og Tucker får insideinformasjon om spillere på Dannys hockey-lag, og vedder penger på motstanderlaget.

08:30(08:55)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Jules begynner å tvile på at hun og Grayson er ment for hverandre når han ikke viser sympati med henne etter noen triste hendelser. Samtidig lar Bobby seg distrahere av Travis sin nye kjæreste når han prøver å spille golf. Når Ellie finner ut at Andy har brukt spøken deres mot Laurie, blir hun veldig lei seg.

08:55(09:20)

> Melissa & Joey

Amerikansk komiserie. I denne del: Lokalpolitikeren Mel oppdrar niesen Lennox og nevøen Ryder med hjelp fra Joe. Men nå som barna er store og uavhengige, må Mel og Joe finne ut hvor de står både personlig og profesjonelt.

09:20(09:45)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben mottar en anonym beskjed fra en tidligere flamme som spør om en ny sjanse. Han gjør alt han kan for å finne den mystiske jenta. Danny misforstår en beskjed han tror er til ham, og prøver å få Riley tilbake. Og Riley går forlangt når hun melder Emma på en skjønnhetskonkurranse for barn, sammen med Tucker of Bonnie.

09:45(10:30)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. En våt oppvåkning, en katt med talent for å løsne bikinier og en barista som prøvedrikker før han serverer.

10:30(11:25)

> Ullared: Den neste salgssuksessen

Svensk underholdningsserie fra 2016. Tidligere administrerende direktør i Gekås, Boris Lennerhov, gir det svenske folket sjansen til å vise fram sine unike produkter. Oppfinnere og entreprenører presenterer sine oppfinnelser for Boris og hans jury. Til slutt velger Boris det produktet som får plass i varehusets hyller. I denne del: Det står mellom oppslagstavler, holdere for papptallerkener og vindskydd til mobilheadsetet. Hva vil Boris velge?

11:25(12:25)

> Morgan og Ola-Conny gjør Norge

Norsk underholdningsserie fra 2014. Sveriges herligste dynamitt-duo, Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren, har reist verden rundt. Nå er tiden inne for å utforske Norge. I denne del: Morgan begynner å bli lei av snø og villmark. Han er egentlig et storbymenneske, så det passer bra at de nå skal til Oslo. Der sjekker de inn på luksushotell og får en guidet tur til Nasjonalmuseet, Vigelandsparken og Operaen. På 17. mai får gutta være med en norsk familie på ekte 17. mai-feiring.

12:25(13:25)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Programleder Synnøve Skarbø inviterer til 4-stjerners festmåltid, til tross for at hun selv innrømmer å være totalt ubrukelig på kjøkkenet. Hun kompenserer derfor med å gi kvelden et juletema, og dekker på med nisseluer og blankpusset bestikk. Gjestene må også ikle seg dekorative julegensere, og får til og med julegaver når de setter seg til bords.

13:25(14:20)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: I flotte omgivelser på Hyggen bor Martine sammen med Tom og datteren Alva. Området er fantastisk, men det samme kan ikke sies om parets renoveringsobjekt. Selv om de har bodd der siden 2006, er det kun stuen som er tilnærmet ferdig. De har kranglet så mye om oppussingen at Tom tok seg jobb i Gøteborg for å slippe å forholde seg til huset utenom i helgene.

14:20(14:45)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Amy finner ut at hun har seksuelle følelser for Pennys eks, og Koothrappali og Wolowitz forsøker å bevise hvem som er den beste superhelten.

14:45(15:15)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Guttene finner ut at Pennys kjæreste, Zack, kan være til nytte når de skal være med i en kostymekonkurranse.

15:15(15:40)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: På tross av at gutta argumenterer for at menn er lojale venner og at jenter dropper vennene sine uten å tenke over det, viser det seg at cul-de-sac-gjengen passer på hverandre. Selv om Laurie er en forferdelig husgjest stiller Jules opp når hun trenger et sted å bo. Laurie hjelper Jules med å skjønne at hun ikke trenger å forandre andre, og Grayson ender opp med å hjelpe Bobby.

15:40(16:10)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

16:10(16:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross prøver å få bidrag fra Charlies eks-kjæreste, som er villig til å betale hvis han får Charlie tilbake.

16:40(17:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Adopsjonsarbeideren, som er ansvarlig for å bedømme Monica og Chandler, har hatt et tidligere sammenstøt med Joey. Phoebe og Mike vurderer å gi bryllupspengene til veldedighet.

17:10(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Etter å ha gått ut med for mange bimboer, gir Charlie Alan lov til å fikse en date til ham med en kvinne på hans egen alder.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie er klar for å gå inn i et seriøst forhold med Linda, men når han begynner å se ansiktet til Rose overalt, klarer han ikke å gjennomføre det.

18:05(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Leonards app-idé til en smarttelefon skaper problemer i vennskapet med Sheldon da Sheldon prøver å ta over prosjektet og Leonard ser seg nødt til å sparke ham.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Det oppstår gnisninger da alle bor på samme hotell under et vitenskapsarrangement, og Bernadette støter på ekskjæresten sin.

19:00(19:30)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Programleder Fridtjof Nilsen slår på stortromma ved å kokkelere grillet sjøkreps, boeuf bourguignon og sjokoladefondant. Siden det også er bursdagen til Synnøve Skarbø, dekker Fridtjof på med partyhatter og serpentiner, og det blir rene barneselskapet. Kveldens underholdning er en versjon av russisk rulett der gjestene får ansiktene fulle av krem.

20:30(21:30)

> Jegertvillingene

Norsk underholdningsserie. I andre sesong av Jegertvillingene følger vi Johanne og Kristine tett på gjennom et helt år, på hjemmebane. Med utgangspunkt i Reisadalen hvor de har vokst opp, lever de livet for en stor del ute i naturen. I denne del: Kristine og Johanne tar med seg Adam og Sahra, som var vertskap for dem da de besøkte fjellene i Idaho, på telttur på vidda i minus 30 grader. Både Adam og Sahra elsker naturopplevelser, men hadde begge til gode å oppleve en nordlysnatt under stjerneklar vinterhimmel. Men det var før de kom på besøk til Kristine og Johanne.

21:30(22:30)

> Typisk deg med Petter Schjerven

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Gjennom å snakke med noen av klodens klokeste hoder, gjøre små psykologiske eksperimenter og spørre folk på gata, forsøker Petter å forklare hvorfor du tenker som du tenker og hvorfor du gjør som du gjør. Altså hva som er typisk deg. Temaene for årets programmer spenner fra sinne til kos, fra naturen til manipulasjon. I tillegg skal Petter finne ut hvem som er Norges beste A4-menneske når han sender ti vaskeekte kjendiser gjennom sitt nye og oppgraderte Psykokammer. I denne del: I kveldens program skal vi gjøre det mange nordmenn er veldig glade i; dra ut i naturen. «Miljøpsykolog» Einar Strumse forteller oss hva slags landskap vi liker best, og vi møter den nesofile svensken Anders Källgård som er langt over gjennomsnittet opptatt av øyer. I tillegg får vi se Stian «Staysman» Thorbjørnsen i Psykokammeret.

22:30(23:30)

> Dødens tjern

Norsk realityserie fra 2016. I 1983 forsvant tre speidere og deres troppleder sporløst under en speidertur til Lygnaområdet. Etter omfattende søk i området, uten resultat, blir saken henlagt. Nå, over 30 år senere, har 12 deltakere fått i oppdrag å prøve å løse mysteriet. I denne del: Deltakerne har mistet kontakten med hverandre etter at den ene gruppa fant ransbilen, den andre gruppa er på flukt i skogen med hundene etter seg. De har med seg en hagle og en ransmaske. Deltakerne finner initialene G.E. Det må være en person som har vært innblandet i ranet sammen med Christian Wilhelmsen. De får bussbilletter til St. Sunniva hospital. Der finner de nye viktige spor i saken og en blir forlatt på sykehuset.

23:30(00:25)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: Da CSI-teamet ankommer åstedet for en bilulykke, finner de tre forulykkede og en menneskehjerne som ikke tilhører noen av ofrene.

00:25(01:25)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: En profilert personskadeadvokat blir funnet drept, og Castle og Beckett etterforsker flere klienter og konkurrenter som har motiv for å ha drept ham. Men saken tar en uventet vending når de oppdager en forbindelse til drapet på Richie.

01:25(02:20)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En mann i varetekt på et psykiatrisk sykehus hevder å ha vært vitne til en voldtekt i et pauserom. Til tross for vitnets vaklende troverdighet internt i SVU innleder de en etterforskning, men det påståtte offeret, Gia Eskas, benekter å ha blitt overfalt. Benson og Rollins sliter med å kartlegge hva som egentlig skjedde med den unge kvinnen, spesielt når både tanten og moren sier at Gia gjentatte ganger har vært institusjonalisert.

02:20(03:05)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I metropolen New York, som huser over 18 millioner mennesker, kjemper politiet en konstant kamp mot kriminalitet. Etterforskerne Mac Taylor og Stella Bonasera tar deg med ned i The Big Apples underverden. I denne del: En ung kvinne blir funnet død i en blodpøl rett utenfor leilighetskomplekset der hun bor. En nabojente i blodig nattkjole påstår at hun fant henne mens hun gikk i søvne, en forklaring som kan være vanskelig å tro, selv for en CSI-etterforsker.

03:05(03:55)

> 48 timer

Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. I denne del: Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

03:55(04:45)

> Body of Proof

Amerikansk dramaserie. I denne del: En tenåringsjente blir myrdet på et mentalsykehus, og Megan og Tommy intervjuer en pasient som mener at hun var det tiltenkte offeret, og ikke jenta som ble drept.

04:45(05:30)

> Body of Proof

Amerikansk dramaserie. I denne del: En passasjer starter en skuddveksling i et passasjerfly, som ender opp med å krasje i Philadelphia. Hele teamet trår til for å hjelpe, og når Megan foretar obduksjoner mellom strømbruddene, forsvinner et av ofrene.

05:30(06:00)

> Happy Endings

Amerikansk komiserie. I denne del: Gjengen er i bryllup hos Derrick og Eric – og selvfølgelig blir det drama. Brad sliter med å fortelle Jane noe viktig, Jane hjelper Erik å skjule at mottakelsen må nedskaleres og Max manner seg opp til å opptre med sitt gamle Madonna-coverband.