Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:30)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. April og de syv barna hennes metter resten av familien og 200 andre i menigheten for under 100 dollar i måneden, og Carlas beste venn konkurrerer med henne om kuponger. April & Carla. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:30(07:25)

> Alt for Norge

Norsk realityserie fra 2019. Det er finale i Alt for Norge. Vi reiser til skjærgården i Søgne i Vest-Agder, der de tre finalistene skal bevise at de har lært hva det vil si å være norsk. Finale. Alt for Norge feirer ti år på skjermen ved å invitere ti nye norskamerikanere til Norge. Gjennom gøyale og spennende konkurranser skal de kjempe om å få møte sin norske familie.

07:25(08:15)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

08:15(08:40)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. Når Christys langdistanseforhold begynner å sprekke, søker hun selskap hos en tidligere flame. Bonnie prøver å slutte med kaffe. A Bear and a Bladder Infection. Christy og hennes mor, Bonnie, som begge er tørrlagte alkoholikere prøver å få livene sine på rett kjøl, men møter stadig på utfordringer.

08:40(09:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. For fire år siden flyttet Jørn inn til Renate på Eidsvoll. Huset er slitent, og både inne og ute bærer det preg av midlertidige og lettvinte løsninger. Ep 439 Renate og Jørn, Eidsvoll. Del 1.

09:30(10:00)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne episoden er gutta fra sjømannskoret tilbake, og vi er med dem hele veien hjemmefra til båten, hvor matrosen Roberto setter dem i arbeid. Vi blir kjent med stamgjesten Roger som liker å reise på dobbeltur i helgene.

10:00(10:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Danskebåten ankommer Frederikshavn og gutta fra Sjømannskoret synger seg gjennom byens gater. Ekteparet Tom og Tordis går på gamle stier, mens stamgjesten Roger benytter tiden til å sosialisere og røyke pipe på båtens….

10:30(11:30)

> Oppussing på en dag

Norsk livsstilsprogram fra 2019. I dag skal vi overraske Madeeha og familien med oppussing uten at de vet noen ting. De kjøpte hus i 2018, men oppdaget råte og muselort og måtte rive mye av det innvendige som følge av dette. Rune Haraldsen og hans team rykker ut for å bistå med boligfiksing der det virkelig trengs. Det hele foregår uten at boligeieren aner noen ting, for alt skjer i løpet av kort tid.

11:30(12:30)

> 71° nord

Norsk realityserie fra 2019. Finalistene kjemper mot hverandre i et kappløp der det er om å gjøre å komme seg til Nordkapp. De to som kommer først fram skal møtes i den siste og avgjørende duellen, der vinneren stikker av med både bil og penger. Det blir spektakulære destinasjoner og mye drama på veien mot 71° nord. Deltakerne må jobbe sammen i lag, og de vil måtte bryte egne grenser i møte med beintøffe utfordringer.

12:30(13:30)

> Kongen befaler

Norsk underholdningsprogram fra 2019. I kveld skal deltakerne blant annet bygge et høyt tårn og imponere ordføreren i Nittedal. Atle Antonsen tøyer grensene til et ordinært humorpanelshow hvor alt styres og bestemmes av «Kongen», Atle Antonsen selv, og hans personlige assistent, Olli Wermskog. De utsetter fem av landets fremste komikere for en rekke forskrudde, vriene og fantasifulle oppgaver som tvinger dem til yttergrensene av komisk oppfinnsomhet. Med deres personlige eiendeler i potten har de alt å tape, særlig egen verdighet. Vinneren av hver episode vinner de andre deltakernes personlige eiendeler, og vinneren av hele sesongen reiser hjem med en byste av Atle Antonsen i gull.

13:30(14:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. Per Ivar skal hente en kommode hos den lokale keramikeren og lar seg friste til å prøve dreieskiven hennes. Men velformannen er forelsket i henne, og helt ufrivillig havner Per Ivar i et trekantdrama med store konsekvenser. Kurvstol & dreieskive. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

14:00(14:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Sheldon og Bert samarbeider på et nytt prosjekt på tross av Sheldons forlegenhet. Penny og Bernadette veileder Koothrappali i hvordan han skal styre forholdet sitt til Ruchi. The Geology Methodology. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

14:30(14:55)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Leonard og Wolowit er rasende etter at de finner ut at Sheldon har jobbet med militæret bak deres rygg. The Tesla Recoil. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

14:55(15:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Joey og Rachel synes det nye forholdet deres er litt pinlig, mens Ross får en uvanlig selvbruning. The One with Ross's Tan. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Alt går galt i Emmas første bursdag, blant annet en kake som er formet som et erotisk objekt. The One with the Cake. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:00(16:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie blir skremt av at en av hans mange kvinner tror hun er gravid. Da det viser seg å være falsk alarm, foreslår Alan at Charlie steriliserer seg. Can You Feel My Finger?. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan bønnfaller Charlie om å ta ham med i sin eksklusive herreklubb med Elvis Costello, Sean Penn, Harry Dean Stanton og Bobby Cooper. Back Off Mary Poppins. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan blir satt ut da han finner ut at Judith dater Jakes barnelege. Men Charlie gjør Alan oppmerksom på at om hun gifter seg på nytt, slipper han å betale underholdningsbidrag. Enjoy Those Garlic Balls. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Jake blir nesten suspendert fra skolen etter at han viser finger'n til læreren sin, Miss Pyle. Charlie prøver å redde Jake ved å date henne, men mislykkes flere ganger. A Bag Full of Jawea. Charlie Sheen spiller Charlie Harper, en lykkelig ungkar med hus på stranden, Jaguar i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

18:00(18:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Sheldon prøver å lære gutta en lekse etter at de hidrer ham fra å gjøre en potensielt verdifull Bitcoin-investering. En sju år gammel video avslører en hemmelighet om Leonard og Pennys forhold. The Bitcoin Entanglement. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2017. Sheldon og Amy prøver å bli kvitt stresset rundt bryllupsplanleggingen ved å bringe matte inn i prosessen. Koothrappali «slår opp» med Wolowitz etter at bestevennen sårer selvtilliten hans. The Confidence Erosion. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:00(19:30)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) og Eva (Janne Formoe) får besøk av et nordnorsk vennepar som elsker grovt snakk og er svært høylytte i senga. Intimgrenser og likes. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

19:30(20:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2019. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick.

20:30(21:30)

> Kongen befaler

Norsk underholdningsprogram fra 2019. I kveld skal deltakerne blant annet bygge et høyt tårn og imponere ordføreren i Nittedal. Atle Antonsen tøyer grensene til et ordinært humorpanelshow hvor alt styres og bestemmes av «Kongen», Atle Antonsen selv, og hans personlige assistent, Olli Wermskog. De utsetter fem av landets fremste komikere for en rekke forskrudde, vriene og fantasifulle oppgaver som tvinger dem til yttergrensene av komisk oppfinnsomhet. Med deres personlige eiendeler i potten har de alt å tape, særlig egen verdighet. Vinneren av hver episode vinner de andre deltakernes personlige eiendeler, og vinneren av hele sesongen reiser hjem med en byste av Atle Antonsen i gull.

21:30(22:30)

> Else om: barn

Norsk underholdningsserie fra 2019. «Norge trenger flere barn. Jeg trenger neppe forklare hvordan dette gjøres», sa Erna i nyttårstalen. Men Else vil ha en forklaring! Hun er singel og snart 40. Else Kåss Furuseth er en folkekjær komiker. Hun er også en singel kvinne uten barn, som nærmer seg 40 med stormskritt. Hva betyr det i 2019? Det forsøker Else å finne ut av i “Else om: barn”. Den biologiske klokka tikker, og for Else er det nå eller aldri. Hun har gitt opp datinglivet og håpet om den tradisjonelle familien. Gjennom seks episoder tar Else en vurdering på hvorvidt hun ønsker å bli mor eller ikke, og hvordan hun som enslig kan bli mor dersom hun ønsker å prøve. Else møter mennesker som har tatt sine valg og funnet sine familier, med eller uten partner, med eller uten barn. Samtidig reflekterer hun rundt hvorfor presset på å få barn er så stort, og hvorfor tematikken fortsatt er vanskelig å snakke om.

22:30(23:40)

> The Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2019. Tom Hanks, Gwyneth Paltrow, Tom Holland, Jake Gyllenhaal og Stormzy er gjester hos den prisvinnende, irske talkshow-verten Graham Norton. Tom Hanks, Gwyneth Paltrow, Tom Holland, Jake Gyllenhaal og Stormzy. Den irske komikeren Graham Norton tar imot kjente gjester i studio.

23:40(02:10)

> Mission: Impossible II

Amerikansk actioneventyr fra 2000. Spesialagenten Ethan Hunt blir kastet inn i en internasjonal krise av skremmende dimensjoner når han sendes ut på nok et umulig oppdrag. En gruppe internasjonale terrorister er også ute etter dødsviruset. Terroristene ledes av den nådeløse eksagenten Sean Ambrose. Han har allerede klart å stjele antistoffene som kan kurere viruset. Nå trenger han bare selve giften for å kunne iverksette sin katastrofale plan: å infisere hele verden med dødsviruset.

02:10(03:05)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. SVU-teamet etterforsker en sak der flere mannlige turister er voldtatt og ranet etter å ha svart på en nettannonse. Under etterforskningen oppdager Benson at hun kjenner en av de mistenkte. Spring Awakening. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

03:05(04:05)

> CSI: Miami

Amerikansk krimserie fra 2004. Seks lik bundet sammen med et tau blir funnet flytende i havet utenfor kysten av Miami. CSI-teamet etterforsker dagens piratvirksomhet. Pirated.

04:05(04:55)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

04:55(05:20)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne episoden er gutta fra sjømannskoret tilbake, og vi er med dem hele veien hjemmefra til båten, hvor matrosen Roberto setter dem i arbeid. Vi blir kjent med stamgjesten Roger som liker å reise på dobbeltur i helgene.

05:20(06:00)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Danskebåten ankommer Frederikshavn og gutta fra Sjømannskoret synger seg gjennom byens gater. Ekteparet Tom og Tordis går på gamle stier, mens stamgjesten Roger benytter tiden til å sosialisere og røyke pipe på båtens….