Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:05(06:55)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Barn finner på skøyerstreker overfor foreldrene, en strandbums prøver en vannsklie og er det så lurt å dykke i en fontene på et kjøpesenter?

06:55(07:25)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Impulskjøperen Pål tvinges til å kvitte seg med et par rådyre slalåmbriller. Bjørn selger et vågalt portrett, mens Hege og Johannes er på jakt etter en ny katt. Eirik og Sondre gir bort en selvlaget pølsekiosk og Terje skulle gjerne ha solgt et sju meter høyt troll.

07:25(07:50)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Jan-Erik selger en jukeboks. Gudrun leter etter drømmebrudekjolen. Noen har større behov for sokker enn andre. Vi får også møte en levende reklameplakat, og hvordan går det egentlig med Hege og Johannes' kattejakt?

07:50(08:20)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs.

08:20(08:45)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs.

08:45(09:10)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs.

09:10(09:35)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs.

09:35(10:05)

> Benched

Amerikansk komiserie fra 2014. Den anerkjente forretningsadvokaten Nina Whitley har ofret alt for å nå toppen. Men når hun blir forbigått i en ettertraktet forfremmelse, samtidig som forloveden finner seg en ny, får hun et sammenbrudd. Det eneste stedet hun får jobb nå er på det offentlige rettshjelpkontoret, der hun må tilpasse seg en ny hverdag. I denne del: Nina møter på sin gamle venn, Francine, som ber henne ordne en date med Phil. Francine gjengjelder tjenesten med å arrangere en uheldig dobbelt-date. Samtidig blir en kvinnelig dommer interessert i Carlos, men Carlos er bekymret for at oppmerksomheten går over streken.

10:05(10:35)

> Benched

Amerikansk komiserie fra 2014. Den anerkjente forretningsadvokaten Nina Whitley har ofret alt for å nå toppen. Men når hun blir forbigått i en ettertraktet forfremmelse, samtidig som forloveden finner seg en ny, får hun et sammenbrudd. Det eneste stedet hun får jobb nå er på det offentlige rettshjelpkontoret, der hun må tilpasse seg en ny hverdag. I denne del: Når nyheten om at Phil er nominert til årets offentlige forsvarer, insisterer Nina på å hjelpe ham med å vinne, på tross av at han synes prisen er tullete. Samtidig tar Trent med sin ti år gamle lillebror, Walter, i retten.

10:35(11:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachels søster, Amy, er barnevakt for Emma, men foreldrene blir sinte når de finner ut hva hun har gjort.

11:10(11:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross prøver å få bidrag fra Charlies eks-kjæreste, som er villig til å betale hvis han får Charlie tilbake.

11:40(12:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Adopsjonsarbeideren, som er ansvarlig for å bedømme Monica og Chandler, har hatt et tidligere sammenstøt med Joey. Phoebe og Mike vurderer å gi bryllupspengene til veldedighet.

12:10(12:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica og Chandler blir bedt om å være verter på Thanksgiving atter en gang, men så legger Ross, Joey, Phoebe og Rachel andre planer. Ting går ikke bra når de kommer en time for sent til middagen.

12:40(13:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica og Chandler møter moren til barnet som de har tenkt å adoptere, men de settes i en ubehagelig situasjon når hun tror de er en prest og en lege.

13:10(13:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Herb blir sparket ut av huset, prøver Alan få innpass hos Judith igjen.

13:40(14:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie prøver å introdusere Herb til sin livsstil, mens Alan prøver å unnslippe Judith.

14:05(14:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlies seneste dame vil at han skal sove hos henne, og Alan prøver å få frem sin autoritet som forelder.

14:35(15:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie blir satt i en ukomfortabel situasjon når Jake drar av gårde med datteren til en tidligere NFL-spiller.

15:00(15:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan overveier å pensjonere seg når Evelyn forteller at hun vil ta seg av Jakes collegeutdannelse. Samtidig viser Jake et talent som kanskje vil eliminere behovet for college.

15:30(16:00)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie fra 2016.

16:00(16:30)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie fra 2016.

16:30(17:30)

> Brille

Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. I denne del: Denne ukens panel består av Are Kalvø, Yngve Skomsvoll og Terje Sporsem.

17:30(18:30)

> Brille

Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. I denne del: Sesongsavslutningens panel består av Steinar Sagen, Egil Hegerberg og Pernille Sørensen.

18:30(19:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Denne ukens panel består av Bård Tufte Johansen, Else Kåss Furuseth, Jon Almaas og Steinar Sagen.

19:30(20:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Finnes det pattedyr uten patter? Og hvordan går det når Brille får besøk av sjekkeekspert Richard La Ruina, som prøver å sjekke opp Live Nelvik? Ukens panel består av Bård Tufte Johansen, Trine Lise Olsen, Atle Antonsen og Live Nelvik.

20:30(21:30)

> Typisk deg med Petter Schjerven

Bedrag. Norsk underholdningsserie fra 2016. Gjennom å snakke med noen av klodens klokeste hoder, intervjue mannen på gata og gjøre eksperimenter på voksne og barn forsøker Petter Schjerven å forklare hvorfor du tenker som du tenker og hvorfor du gjør som du gjør. Denne sesongen dykker Petter ned i temaer som sex, penger, sport og kriminalitet. I tillegg har han oppgradert sitt fryktede «psykokammer», og sender inn nye kjendiser for å teste deres stressmestringsevner. I denne del: Petter Schjerven prøver seg som svindler i Oslos gater. Han er med på å selge en middels støvsuger til en gammel dame for 10 000 kroner, og blir selv utsatt for ID-tyveri. Hva var det som gjorde at Jon Almaas i starten av «Nytt på Nytt» følte seg som en bedrager? Og hvordan går det når ekstremt mørkeredde Magnus Devold skal ut i psykokammeret?

21:30(23:25)

> John Wick

Amerikansk actionthriller fra 2014. Keanu Reeves, Michael Nyqvist. John Wick er en dyktig leiemorder som har lagt pistolene på hyllen for kjærlighetens skyld. Når hans kone dør, etterlater hun seg en siste kjærlighetsgave: en hundevalp. Men når hunden blir drept av innbrudstyver, våkner morderen igjen til liv i John Wick, og han innleder en enmannskrig mot en mektig mafioso.

23:25(02:10)

> James Bond i hemmelig tjeneste

Britisk actioneventyr fra 1969. George Lazenby, Diana Rigg. Agent 007 og den dristige Tracy Di Vicenzo slår seg sammen i kampen mot den nådeløse organisasjonen SPECTRE. Men kan gruppens mektige leder, Blofeld, komme dem i forkjøpet med sin nyeste, mest djevelske plan? Vil verden gi etter for hans utpressing med massiv biologisk krigføring? Aldersgrense: 15 år.

02:10(04:15)

> Eraser

Amerikansk action fra 1996. Arnold Schwarzenegger, James Caan. John Kruger får i oppdrag å beskytte en ung kvinne og blir involvert i en konspirasjon som har forgreninger langt oppe i regjeringen. Aldersgrense: 18 år.

04:15(05:00)

> Revolution

Amerikansk actionserie. Hva hadde skjedd dersom all elektrisitet forsvant og all moderne teknologi plutselig sluttet å virke? En dag er det som om en bryter blir skrudd av og hele verden blir mørklagt og brakt tilbake til middelalderen. Uten moderne teknologi er det nærmest umulig å kommunisere med hverandre og finne ut hva som har skjedd. I denne del: Charlie kommer over en landsby full av barn som har vært overlatt til seg selv i flere år. De forteller at en av dem har blitt bortført av militsen. Charlie føler seg forpliktet til å hjelpe dem, men først må hun overbevise Miles. Samtidig støter Rachel på noen fra sin fortid.

05:00(05:25)

> Visning på stranda

Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: Et helsebevisst par ønsker å flytte til stranda, og leter etter et hjem i Dauphin Island.

05:25(06:00)

> Visning på stranda

Appalachian Islands. Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: Private øyer på kysten av South Carolina tilbyr en rustikk og røff opplevelse, til og med med et budsjett på en million dollar.