Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:50)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

06:50(07:45)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdning. Laila og Ingolf bor på Rakkestad med tre barn. Fire av familiemedlemmene deler soverom. For to år siden kjøpte de en bolig og lagde et tilbygg, men nå har arbeidet stått stille i lang tid. Ingolf og Laila. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen.

07:45(08:40)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. Skuespiller Hallvard Holmen åpner dørene til sitt hjem i Oslo, der han byr på carpaccio, breiflabb og eplekrem i krumkake. Hallvard Holmen.

08:40(09:30)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

09:30(10:30)

> Camping på Öland

Svensk dokumentarserie fra 2012. Nordmannen Bjørn og finnen Kaari havner i en konflikt når de skal sjekke inn på campingplassen. Frank skal ha sommerjobb i resepsjonen på Böda, men har aldri vært på en campingplass før.

10:30(11:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdning. For syv år siden kjøpte Per og Heidi et nytt hus i Sarpsborg. Per har stått for det meste av oppussingen, men en hel del gjenstår fortsatt. Nå har de gitt opp hele prosjektet, noe som fører til krangling og frustrasjon. Per og Heidi. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen.

11:30(12:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2019. Programleder Emil Gukild inviterer hjem til seg på Sagene, der han serverer gjestene sine carpaccio til forrett, bacalao til hovedrett etterfulgt av sjokolade og makroner til dessert. Emil Gukild.

12:30(13:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2019. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I folkeopplysningens navn er intet tema for stort eller for smått. Han har som vanlig med seg Calle Hellevang-Larsen som side kick.

13:30(14:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Hvilket dyr henger opp muselik i piggtrådgjerde? Hvem drepte steinaldermannen Øtzi? Denne ukens panel består av Bård Tufte Johansen, Tore Sagen, Henrik Fladseth og Else Kåss Furuseth. Bård Tufte Johansen, Tore Sagen, Henrik Fladseth, Else Kåss Furuseth. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Et anonymt nettroll kritiserer Leonard og Sheldons forskningsartikkel, og gutta samarbeider for å sette ham på plass. The Troll Manifestation.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Howard mottar urovekkende nyheter idet alle forbereder seg til den store gjenåpningen av Stuarts tegneseriesjappe. Leonard og Raj støter på en restaurantgjest som er prikk lik Nathan Fillion (Castle). The Comic Book Store Regeneration.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Gjengen inngår en pakt om å feire nyttårsaften uten date. Ross fyller tomrommet i livet sitt ved å få en romkamerat, en ape som heter Marcel. The One with the Monkey. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Chandlers mor kommer til New York for å besøke ham, og Joy tar henne og Ross på fersken mens de kysser. The One with Mrs. Bing. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

16:30(17:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Paolo legger an på Phoebe mens hun masserer ham, og nå må hun fortelle Rachel at kjæresten er utro. Monica gir Paolo en av flere lasagner hun hadde lagd til tanta, som ikke vil ha dem lenger fordi de inneholder kjøtt. The One with the Dozen Lasagnas. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Walden og han tidligere businesspartner lager en midlertidig fred mellom dem for å jobbe med et nytt prosjekt. The War Against Gingivitis. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Når Lyndseys mor kommer på besøk, forslår Alan at hun skal møte Evelyn. Walden må høre på Jake og Eldridges ideer for en iPhone app. Palmdale, Ech. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Walden prøver å overbevise Zoey om at hans nye businessvirksomhet med hans ekskone kun er business. Alan og Lyndsey prøver å forstå det plutselige vennskapet mellom mødrene deres. Grandma's Pie. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Et eksperiment som får deltakerne til å bli forelsket i hverandre pirrer nysgjerrigheten hos Sheldon og Penny. The Intimacy Acceleration.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Det er trøbbel i gjære når Amy oppdager at Sheldon har søkt om å bli med på en enveis-ekspedisjon til Mars. Colonization Application.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2019. Kveldens vertinne er artist Carina Dahl, som inviterer hjem til en venns leilighet på Tjuvholmen. Der serverer hun pink tostada til forrett, mexican social eating til hovedrett, og oreo-margarita til dessert. Carina Dahl.

20:30(21:30)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2019. Denne uken er Frode og Trygve i Tottis-duo på Ramtons golfbane for å prøve seg på golf for første gang. På Montebello blir vi kjent med nyinnflyttede Mona og Svein som har en stor oppussingsjobb foran seg. Bli med til en av Norges største og triveligste campingplasser. Med flotte strender, idyllisk plassering og dedikerte campere, er Larkollen Camping et sted hvor man finner både fest, moro, gode venner, og tid til å gire helt ned og nyte sommeren.

21:30(22:30)

> Drapet i Holmenkollen

Norsk dokumentarserie fra 2017. Blodige klær blir funnet på Høvikodden i Bærum morgenen etter drapet på Anni Iranzo. Spansk politi kommer for å bistå i etterforskningen, og ber Annis ektemann, Enrique Iranzo, oppgi navn på kvinner han har hatt et….

22:30(23:30)

> Insider

Norsk dokumentarserie fra 2019. Byggebransjen har de siste årene blitt en yngleplass for kriminelle aktører og bak en tilsynelatende profesjonell fasade skjuler det seg elendig håndverk, svindel og moderne slaveri. Uropatruljen i byggebransjen. I dokumentarserien "Insider" oppsøker vi miljøer og møter mennesker de færreste har tilgang til.

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Hvordan kan du sovne på et blunk? Hva er feil i teksten i DDEs sang «E6»? Denne ukas panel består av Bård Tufte Johansen, Egil Hegerberg, Tore Sagen og Elin Ørjasæter. Bård Tufte Johansen, Egil Hegerberg, Tore Sagen, Elin Ørjasæter. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger.

00:30(01:25)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2017. Det tragiske dødsfallet til en jente blir kriminalsak når en kirurg henter ut organene hennes uten foreldrenes samtykke. Dare. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

01:25(02:25)

> CSI

Amerikansk spenningsserie fra 2009. En kjent fotballtrener blir funnet drept og Langston og teamet hans blir tilkalt for å finne drapsmannen. Bloodsport.

02:25(03:25)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2010. Kate Becketts etterforskning av drapet på moren blir gjenopptatt da den profesjonelle leiemorderen Hal Lockwood, som har kjennskap til drapet, foretar en spektakulær flukt fra en rettsak. Knockout.

03:25(04:15)

> Morgan og Ola-Conny i USA

Svensk dokumentarserie. Fra New York går turen til Miami, der vennene kjører segway, klapper alligatorer, går på "skunk ape"-jakt, kysser delfiner og mater aper. Og det er ikke usannsynlig at gutta også tar turen innom et tatoveringsstudio. Miami.

04:15(05:05)

> Gossip Girl

Amerikansk dramaserie fra 2011. Serena elsker sin nye jobb i Hollywood, men gjør et dyrt feilgrep da hun prøver å imponere sjefen sin. Yes, then Zero.

05:05(05:30)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2012. Joyce er en mor og kelner fra Sør-Carolina som bruker all sin energi på kuponger. I Michigan bestikker Aprille medarbeiderne med snacks fra lageret. Joyce & Aprille. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

05:30(06:00)

> Verdens morsomste barn

Amerikansk underholdning fra 2015.