Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:25(06:50)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:50(07:40)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Speedo i showet, en surfer-mor som skummer brett og øl-tennis. Her får du lattervekkende klipp fra nettet.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben og Riley får begge mer enn de ønsker når de dater eldre partnere, og samarbeider om en plan for komme ut av forholdene. Bonnie og Tucker får insideinformasjon om spillere på Dannys hockey-lag, og vedder penger på motstanderlaget.

08:05(08:30)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben mottar en anonym beskjed fra en tidligere flamme som spør om en ny sjanse. Han gjør alt han kan for å finne den mystiske jenta. Danny misforstår en beskjed han tror er til ham, og prøver å få Riley tilbake. Og Riley går forlangt når hun melder Emma på en skjønnhetskonkurranse for barn, sammen med Tucker of Bonnie.

08:30(08:55)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Gjengen synes det er rart at Laurie og Travis dater, men Jules har bestemt seg for å late som ingenting. Bobby og Andy gjør det stort når Penny Can blir globalt. Men når Bobby begynner å sløse med pengene, konfronterer Grayson ham med årevis med ubetalte barregninger. Samtidig sliter Andy med å få Stan til å sove etter en brutal film.

08:55(09:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Joeys teaterstykke har premiere: Ross er alene og er sikker på at Rachels date er mentalt ustabil. Joey forelsker seg i Kate, som blir tilbudt en jobb i Los Angeles. Og stakkars Phoebe må vente på telefon i dagesvis.

09:20(09:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Til Monicas store skrekk planlegger Pete å delta i en slåssturnering. Når han nekter å gi opp selv om han er sjanseløs, må hun revurdere framtiden med ham. Chandler sliter med en overentusiastisk sjef. Phoebe arrangerer en date for Ross med en kvinne som tidligere var skallet.

09:45(10:35)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe, inkludert heavy metal-hjemmedekoratører.

10:35(11:25)

> Ullared

Svensk dokumentarserie fra 2013. I denne del: Varehuset fyller 50 år, og Boris byr alle de ansatte på bursdagskake. Han benytter også dagen til å mimre over årene som er gått og filosoferer litt over framtiden.

11:25(12:25)

> Morgan og Ola-Conny på opplevelsesreise

Svensk realityserie. I denne del: Morgan og Ola-Conny reiser med luksustog til Jaipur. Gutta får også tradisjonell indisk ayurvedabehandling, før de skaffer seg hver sin hennatatovering. Det blir også tid til å ri på elefanter.

12:25(12:55)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Christina selger en enestående Caisa-tromme. Elvis vil kvitte seg med en gammel Playboy-samling. Monica er tvunget til å skille seg med sin trofaste hest, mens Karstein forsøker å selge lutefisk-begre til likesinnede. Fellesnevneren er at de alle har annonsert objektene sine på nettet, og Didrik Solli-Tangen loser oss dermed gjennom historiene.

12:55(13:25)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Følg Didrik Solli-Tangen idet han som rykende fersk programleder tar et dypdykk i havet av objekter som er til salgs på nettet. Noen er sjeldne, andre er morsomme. De fleste er nyttige, men enkelte også helt ubrukelige. I denne del: Bjørn er på jakt etter en utstoppet skjære. Per-Aage vil selge unna litt av samlingen med metalskiver. Inger Lill byr på søte dobermannvalper, og Kathe vil bli kvitt en pulk hun aldri har brukt.

13:25(14:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Eirik (50) er skilt og kjøpte en nedslitt leilighet på Romsås for rundt tre år siden. Han jobber mye og sliter med å få tid til oppussing. Han begynte å pusse opp badet, men det stoppet opp, og resultatet er at han og hans to sønner ikke har et fungerende toalett. Derfor har de måttet gå på do på butikken i mange måneder, og Eirik dusjer på jobben.

14:25(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon opplever en personlig krise når han innser at han har kastet bort livet sitt på stringteori. Howard og Bernadette går på dobbeltdate med Raj og Emily.

14:50(15:15)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon og Leonard må håndtere Professor Protons bortgang, samtidig som de forbereder seg på Star Wars-dagen. Under begravelsen diskuterer Leonard og Penny sitt forsøk på å fri til hverandre.

15:15(15:45)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Jules havner i en bilulykke med en attraktiv mann (Matthew Perry som spiller Chandler i Friends). Når Jules oppdager at gifteringen har falt av i sammenstøtet kan hun ikke motstå fristelsen til å akseptere Sams tilbud om å ta henne med på en date. Samtidig forbereder Bobby seg på en stor snøstorm. Men det er liten sjanse for at snøværet inntreffer, og Travis er bekymret for at faren kommer til å bli skuffet.

15:45(16:15)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe leter etter sin biologiske far og overbeviser vennegjengen om å dra på helgetur til et strandhus. Ross oppdager at Rachel fremdeles elsker ham og må velge mellom sin nye kjæreste og Rachel, hans store kjærlighet. Og Chandler lurer på hvorfor Monica ikke tar ham seriøst.

16:45(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross må velge mellom Rachel og sin skallede kjæreste Bonnie. Phoebe sliter med å takle avsløringen om at morens venninne faktisk er moren hennes. Monica blir brent av en brennmanet, og Chandler og Joy må trå til for å døyve smertene.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan forsøker å ansette ekskonas skilsmisseadvokat for å hjelpe seg med å få beholde hunden han og Kandi delte.

17:40(18:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan ser fram til Judiths forestående bryllup, særlig med tanke på at han da ikke trenger å betale forsørgerbidrag lenger.

18:10(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Professor Proton hjelper Sheldon i sorgprosessen, mens Leonard når en milepæl i forholdet til Penny. Samtidig lager Amy og Bernadette en spesiell Star Wars-dag for gutta.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Penny må revurdere livsvalgene sine, inkludert forholdet til Leonard, etter en grusom dag på filmsettet. Samtidig strever Howard og Bernadette med å ta seg av en pleietrengende Mrs. Wolowitz.

19:00(19:30)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Adam flytter inn sammen med Bonnie, og Christy slår seg sammen med Jill for å møte menn.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Guri Schanke. Norsk underholdningsserie. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres. I denne del: Skuespiller Guri Schanke er denne ukens førstemann til å stelle i stand et treretters stjernemåltid, og hennes gjester er supersyklist Kurt Asle Arvesen, kjendisblogger Marna Haugen og NRK-legende Roald Øyen.

20:30(21:30)

> Klovn til kaffen

Norsk humorserie fra 2017. Seks komikere samles for å bli bedre kjent, le og se tilbake på hverandres karrierer. Programmet viser gjensyn fra deltakernes morsomste og minst morsomme øyeblikk fra karrieren, og de får muligheten til å fortelle seerne om hvordan de forskjellige karakterene og ideene ble skapt. Hver av dem skal arrangere sin egen dag, og verten får bestemme dagens aktiviteter. Taperen av aktiviteten må underholde til middagen og gjenskape et av hovedpersonens glansnumre som klovn til kaffen. I denne del: I den syvende og siste episoden tas vi med bak kulissene og får se hvordan komikerne oppfører seg når de tror kameraene er skrudd av. Til kaffen serveres det bortklipte scener, tabber og vitser som var for drøye å vise.

21:30(22:30)

> Mandagsklubben

Norsk humoristisk talkshow fra 2017. Anne Rimmen har den tvilsomme æren av å sitte i midten og forsøksvis styre showet med stødig hånd, og hennes faste makkere fra uke til uke er komikerne Else Kåss Furuseth og Dag Sørås. I denne del: Ukas gjester er Jon Almaas og Abid Raja.

22:30(23:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie fra 2017. I denne del: Terje og Eva bestemmer seg for å tømme brannslukkingsapparater i skogen slik de pleide da de var små, men oppdager for sent at de har ramponert graven til naboens hund. Uheldigvis har de blitt sett av en ni år gammel jente, og hun vil ha penger for å holde munn. Per Ivar feirer seg selv kraftig etter å ha overrrasket alle mannfolka med å gjøre en strålende jobb under dugnaden på parkeringsplassen. Neste morgen våkner han fyllesjuk med en følelse av at noe er fryktelig galt.

23:00(23:30)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2017. I denne del: Thomas og Ine sliter med å få i gang sexlivet etter fødselen. Legen kan fortelle at Ine har fått en tilstand som heter «vaginismus» - som gjør at vagina går i lås. Og når Thomas får vite at Ine skal på reunion med en lesbisk venninne hun gikk på folkehøyskolen med, blir han bekymret. Kommer Ine til å fatte interesse for pikekos?

23:30(00:25)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: I episode nummer 300 vender Catherine Willows tilbake for å hjelpe CSI-teamet med å løse en sak som har hjemsøkt dem i 14 år.

00:25(01:25)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir plutselig mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine. I denne del: Halloween nærmer seg og Castle og Beckett blir tilkalt når en ung gutt blir funnet drept på en kirkegård med en trepinne stukket i hjertet. Etterforskningen fører dem inn i byens mørke undergrunnsmiljø hvor vampyrfetisjene hersker. Der oppdager de to etterforskerne at motivet for drapet kan være gjemt i en bok illustrert med vampyrtegninger som offeret jobbet med før han døde.

01:25(02:20)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En ung gutt som er forlatt på Times Square fører etterforskerne til huset der familien hans bor. Der finner de en låst kjeller med flere ofre som venter på å bli reddet.

02:20(03:10)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: En ung jente som tilhørte kultbevegelsen «Selvmordsjentene», blir funnet drept etter en konsert som skal ha utviklet seg til reneste blodbadet. Danny og Lindsay utforsker en undergrunnsverden av glamorøse og groteske gothere. På den andre siden av byen etterforsker Stella og Mac drapet på en hjemløs som viser seg å være en basketballegende.

03:10(04:00)

> CSI: Miami

Amerikansk spenningsserie fra 2002. I denne del: Megan Donner vender tilbake til Miami akkurat tidsnok til å hjelpe til med å etterforske en flystyrt i The Everglades. Det er en vanskelig jobb å lete etter overlevende i det sumpområdet, der befinner seg masse alligatorer. De finner et av ofrene, en ung kvinne, hele fem kilometer fra åstedet, noe som kaster et nytt lys over ulykken.

04:00(04:45)

> Cold Case

Amerikansk krimserie. I denne del: Lilly Rush og Will Jeffries etterforsker en sak fra 1945, der baseballstjernen Clyde "The Glide" Taylor ble slått til døde med sitt eget balltre etter en kamp.

04:45(05:30)

> Twisted

Grief Is a Five-Letter Word. Amerikansk dramaserie fra 2013. 16 år gamle Danny Desai vender tilbake til hjembyen etter fem år i ungdomsfengsel. Han prøver å gjenoppta kontakten med bestevennene fra barndommen, Jo og Lacey, og å glatte over problemene med moren, Karen, som brått mistet sin sosiale status etter at sønnen havnet i fengsel og ektemannen forsvant på mystisk vis.

05:30(06:00)

> Visning på stranda

Amerikansk livsstilsprogram. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: Vi møter et par som ønsker å oppgradere til et millionhjem med utendørskjøkken, brygge og strandutsikt.