Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:50)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Mirjam og Remi Berg bor på Torp i Fredrikstad, sammen med sine tre barn. For noen år siden kjøpte de et gammelt hus. For å oppfylle lånekravet måtte de pusse opp en del av huset, som skulle leies ut. Etter at det var gjort, bygget de et tilbygg på huset slik at ungene fikk soverom. De fikk hjelp av venner og familie, men da det bare gjensto småtteri på tilbygget, stoppet det helt opp. Kjøkken og stue er halvhjertet påbegynt, men det ser fremdeles forferdelig ut. Paret er oppgitt og utslitt, og på toppen av det hele planlegger de bryllup. Nå står det fullstendig stille på oppussingsfronten, og det samme er tilfelle når det gjelder forholdet dem imellom. Uten hjelp spøker det for bryllupet, og både Remi og Mirjam er i ferd med å gi opp.

06:50(07:45)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. I denne del: I år fyller det gule varehuset Gekås 50 år, og denne sesongen får vi blant annet være med på åpningen av det nye hotellet. Bestevenninnene Mari-Anne og Helene spiser champagnefrokost for å komme i rett humør før dagens shopping av luksusartikler. Kassadama Camilla viser hvordan man håndterer kassa best mulig. Boris arrangerer stor bursdagsfest og hele personalet er invitert, blant andre Morgan og Ola-Conny.

07:45(08:10)

> Benched

Amerikansk komiserie fra 2014. Den anerkjente forretningsadvokaten Nina Whitley har ofret alt for å nå toppen. Men når hun blir forbigått i en ettertraktet forfremmelse, samtidig som forloveden finner seg en ny, får hun et sammenbrudd. Det eneste stedet hun får jobb nå er på det offentlige rettshjelpkontoret, der hun må tilpasse seg en ny hverdag. I denne del: Nina er satt på saken til en av Phils tidligere saksøkte og inngår et veddemål med Phil om at hun skal fikse det han ikke klarte, å få fyren ut av rettssystemet en gang for alle. Samtidig, etter at Micah kritiserer Phil og Carlos opptreden i rettssalen, bestemmer de seg for å lære henne en lekse og gi henne en egen sak.

08:10(08:40)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

08:40(09:05)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

09:05(10:00)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: I Drammen bor John Willy og Anita, som har pusset opp kontinuerlig siden 1998. Med små barn i huset innså de allerede da at de hadde tatt på seg for mye. Resultatet er at de to yngste barna har bodd i oppussing hele livet. Familien var nesten i mål da en serie med vannlekkasjer sørget for at de var tilbake på start. Nå mangler Anita og John Willy soverom, og det samme gjelder sønnen Oliver. De har innredet et provisorisk rom i stuen hvor alle tre sover, og slik har situasjonen vært i tre år. Etter alle vannskadene har de nå gitt helt opp, og selv om rørene som forårsaket skadene er fikset, har pågangsmotet og lysten forsvunnet helt.

10:00(11:00)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. I denne del: Ola-Conny besøker optikeren for å kontrollere synet og prøve nye briller. Kjell og Rose-Marie sjekker inn på det nye hotellet, men Kjell er skeptisk. Han foretrekker å grille og se på folk på campingplassen. Boris tar oss med på en omvisning i varehuset, men presterer å gå seg vill.

11:00(12:00)

> Morgan og Ola-Conny gjør Norge

Norsk underholdningsserie fra 2014. Sveriges herligste dynamitt-duo, Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren, har reist verden rundt. Nå er tiden inne for å utforske Norge. I denne del: Morgan og Ola-Conny får smake på norsk luksusliv når de besøker oljehovedstaden Stavanger. Der sjekker de inn i hver sin hotellsuite i byens høyeste bygning, leier luksusbil, jobber på luksusrestaurant og går på sigarklubb. Men det blir også tid for Morgan å å jobbe på oljeplattform, før gutta avslutter oppholdet med å besøke en vikingfestival.

12:00(12:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Danskebåten ligger til kai i Frederikshavn og mange ansatte tar livet med ro. Vi får være med på Jørgens mogenrutiner. Etter gårsdagens konsert, vil Tottis-bandet i dag ta seg en tur til byen for å se på orgler og spise rød pølse, mens stamgjestene Britt, Elsa og Eldbgjørg atter en gang spiller «Vri åtter» på båtens café.

12:30(13:35)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag. I denne del: Kveldens vertinne er tidligere kickboxer Mette Solli. Hun serverer gjestene sine kongekrabbe til forrett, andebryst til hovedrett og ostekake på glass til dessert. Mesterkokk Ole Martin Alfsen viser hvordan man steker kongekrabbe med en asiatisk vri, og underholdningen for kvelden er øksekast.

13:35(14:05)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon sverger hevn etter at Amy ødelegger en av hans favorittfilmer, «Indiana Jones: Jakten på den forsvunne skatten». Samtidig oppdager Leonard hvordan han kan få Penny til å gjøre alt han vil, og Raj og Stuart prøver seg på nettdating.

14:05(14:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon må bestemme seg for hvor mye «Amy-tid» som er for mye når hun får seg jobb ved universitetet. Samtidig tilbringer Howard natten på sofaen til Raj etter en krangel med Bernadette.

14:35(15:05)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldons store vitenskapelige gjennombrudd får ham til å føle seg som en bedrager. Samtidig lar Penny seg inspirere av Howards romantiske fremstøt overfor Bernadette.

15:05(15:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica har dårlig samvittighet etter å ha nektet Chandler et utdrikningslag, så hun ansetter en stripper som kan opptre for ham, uten å vite at hun er prostituert. Rachels far får vite om graviditeten og planlegger å gjøre det vanskelig for Ross.

15:35(16:05)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica inviterer en gammel venn fra high school (Brad Pitt) til Thanksgiving, uvitende om at han var med på å starte «We Hate Rachel»-klubben med Ross. Samtidig prøver Joey å spise en hel kalkun på egenhånd, og Chandler og Phoebe later som at de ser på amerikansk fotball for å slippe å hjelpe til på kjøkkenet.

16:05(16:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler blir irritert når Monica kjøper et par dyre og smertefulle støvletter. Phoebe prøver desperat å få tak i konsertbilletter til Sting.

16:35(17:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Charlie blir besatt av nygifte Rose, og Jake og Eldridge begynner å filme dumme og farlige stunts i håp om å tjene penger.

17:05(17:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Charlie og Rose fortsetter å ha kontakt, og Alans forsøk på å låne penger for å ekspandere kiropraktorfirmaet tar en uventet vending.

17:35(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2010. I denne del: Rose og Alan oppdager hverandres hemmeligheter. Samtidig er Charlie desperat etter å få litt alenetid med Rose.

18:05(18:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon føler seg forbigått når Professor Proton ber Leonard om råd i stedet for ham. Som hevn innynder han seg hos en annen TV-legende, Bill «the Science Guy» Nye. Samtidig blir Raj sjalu når Howard blir med på jentekvelden uten å være invitert.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Leonard prøver å forhindre at Sheldon overreagerer når en tidligere tabbe blir brakt til overflaten. Men Sheldon straffer Leonard ved å tvinge ham til å gå en dag i hans sko. Samtidig konfronterer Penny ekskjæresten til Raj, Lucy.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon protesterer når gjengen drar ham med hjem til Mrs. Wolowitz på Thanksgiving. Samtidig må Penny og Leonard rette opp en tabbe fra Pennys fortid.

19:30(20:00)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Danskebåten ligger til kai i Frederikshavn og mange ansatte tar livet med ro. Vi får være med på Jørgens mogenrutiner. Etter gårsdagens konsert, vil Tottis-bandet i dag ta seg en tur til byen for å se på orgler og spise rød pølse, mens stamgjestene Britt, Elsa og Eldbgjørg atter en gang spiller «Vri åtter» på båtens café.

20:00(20:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Det skal være 90-tallscruise på båten og avgangshallen er fylt opp av gjester som gleder seg til å gjenoppleve en svunnen storhetstid. En venninnegjeng fra Fredrikstad og en kompisgjeng fra Toten er blant de som gleder seg mest. DJ Donald gjør sitt for å underholde, og nede på dekk 4 jobber spillverten Olle videre på kafferørepinnehuset sitt.

20:30(21:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag. I denne del: I kveld er det programleder Ingeborg Myhre sin tur til å invitere til tre-retters. På menyen står sommersalma og mangotaco til forrett, skalldyr linguini à la Ingeborg til hovedrett, og sjokolade-panna cotta til dessert. Som underholdning har Ingeborg planlagt at de skal melke ku.

21:30(22:30)

> Tangerudbakken borettslag

Norsk realityserie fra 2018. I denne del: Hansine har et veldig nært forhold til søsteren sin, Annikken, og nå er hun kommet på besøk fra USA for å være med Hansine i den årlige Pride-paraden. Hege-Annette drar på hyttetur med reservefamilien sin, Bjørn Terje er med på dugnad i Arendal, og Hans drar på middagsbesøk til moren sin.

22:30(23:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Jon Almaas er tilbake med talkshowet hvor han gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte. I denne del: Jon Almaas er tilbake med talkshowet hvor han gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte!

23:30(00:30)

> Insider

Scandinavian Star. Norsk dokumentarserie fra 2018. I dokumentarserien "Insider" oppsøker vi miljøer og møter mennesker de færreste har tilgang til. I denne del: Dødsbrannen på Scandinavian Star kostet 159 mennesker livet. Etterforskningen viste at den var påsatt. Det gjør den til Norgeshistoriens største forbrytelse. Men 28 år etter står mordbrannen fortsatt uoppklart. Ingen vet sikkert hvem som tente på og hvorfor. Insider blir med på en reise sammen med Stiftelsen etterforskning av mordbrannen Scandinavian Star med et mål om endelig å løse saken.

00:30(01:30)

> Brille

Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. I denne del: Denne ukens panel består av Klaus Sonstad, Henrik Elvestad og Marte Stokstad.

01:30(02:25)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: En ung kvinne ser ut til å bokstavelig talt ha blitt skremt i hjel etter å ha sett en DVD som er hjemsøkt. Det blir en guffen opplevelse for Castle og Beckett å etterforske saken, spesielt etter at Castle ved et uhell ser på den forheksede filmen og blir overbevist om at han er den neste som skal tas av dage.

02:25(03:20)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2003. I denne del: Når en modell og lovende showdanser forsvinner sporløst, bidrar den enorme mediedekningen til å avsløre jentas morder. Men den eneste etterforskeren drapsmannen vil samarbeide med, er Catherine.

03:20(04:10)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2011. I denne del: Benson og Stabler etterforsker voldtekten av en collegestudent. Ada Sonya Paxton kommer tilbake for å ordne opp i saker og ting.

04:10(05:00)

> CSI

Amerikansk spenningsserie. I denne del: En av Langstons tidligere studenter blir funnet drept. Hun hadde drevet research på en elleve år gammel drapssak, og noen har tydeligvis ikke likt det hun har funnet ut.

05:00(05:25)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

05:25(06:00)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.