Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:10(06:35)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

06:35(07:00)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

07:00(07:50)

> Ullared

Svensk dokusåpeserie. I denne del: Konsernsjef Boris takker for seg og får en verdig avslutning. Stamkunden Kjell filosoferer over emnet teknikk. Ola-Conny hjelper Morgan på lageret, men får problemer. Søstrene Gunel og Maritta skal bo på campingplassen, men Maritta har en overraskelse.

07:50(08:15)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2017. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Danny er overbeskyttende overfor gravide Riley, så Ben overrasker henne med en fridag og tur i skogen for å få litt fritid. Bonnie finner ut at sjefen hennes kan være årsak til at Brad er i fengsel, så hun legger en plan sammen med Tucker for å finne bevis og få Brad satt fri.

08:15(08:40)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2017. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben er sjalu på Danny for at han skal bli far igjen.

08:40(09:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Ida Marie og Michael har pusset opp litt her og der, men det meste er blitt gjort halvveis. Minstesønnen sover på foreldrenes rom. Snart får de et nytt barn, og om de ikke tar tak før den tid blir det da to barn på rommet deres. I kjelleren er det mye plass, men den er overfylt av skrot og en gigantisk verktøysamling som bare ligger og slenger.

09:30(09:55)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

09:55(10:20)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

10:20(11:20)

> Ullared

Svensk dokusåpeserie. I denne del: Morgan synes han har blitt litt kraftig, og endrer livsstil ved å handle sunn mat og trene svømming. Alenefedrene Roger og Mattias kjører 140 mil for å ta med døtrene på heldagsshopping. Ola-Conny viser hvordan man kan trene samtidig som man jobber. Åke kjøper fiskeutstyr før han drar på fisketur.

11:20(12:20)

> Camping på Öland

Svensk realityserie. Det er klart for svensk sommer når den er på sitt beste, på den solfylte øya Öland. Ta fram grillen, spenn opp forteltet og blås opp baderingen - det er tid for en ny campingsommer i gode naboers selskap. I denne del: Helsebølgen skyller også over sommerparadiset Böda Camping. Løping, dans eller hva med sandslottbygging? Noen gamle militærkompiser har ankommet campingen og konkurrerer i alt, det være seg golf, tennis eller løping.

12:20(13:20)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: For fire år siden flyttet Jørn inn til Renate på Eidsvoll. Huset er slitent, og både inne og ute bærer det preg av midlertidige og lettvinte løsninger. Kledningen må delvis byttes, den ene veggen bør byttes i sin helhet og det mangler takrenner og hjørnekasser. Jørn og Renate er svært uenige om hvordan de skal gjøre ting og blir heller stående på stedet hvil.

13:20(14:20)

> Brille

Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. I denne del: Denne ukens panel består av Tore Sagen, Cecilie «Cess» Steinmann Neess og Kristopher Schau.

14:20(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Mens Sheldon og Amy feirer Amys bursdag, ønsker Howard og Bernadette sin nye Baby Wolowitz velkommen.

14:50(15:15)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Sheldon og Amy besøker Leonard og Penny for første gang siden ferien og forteller om sin forferdelige tur til Texas.

15:15(15:45)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Etter at han har mistet jomfrudommen, avslører Monicas kjæreste at han går siste året på high school. Phoebe vikarierer som Chandlers sekretær.

15:45(16:15)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Carol er iferd med å føde mens Ross, Phoebe og Susan har blitt innelåst i et skap.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. I denne del: Under Rachels bursdagsfeiring avslører Chandler i et ubetenksomt øyeblikk at Ross er forelsket i henne.

16:45(17:15)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Walden er sjokkert når moren og ekskona hans prøver å ta over kontrollen av selskapet hans. Walden søker råd hos Zoey og Alan, men Bridget og Robin ser på Alan som et svakt ledd og går etter ham.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Zoey vil at Walden skal fjerne skjegget og klippe håret. Samtidig finner Alan og Lyndsey tilbake til hverandre.

17:40(18:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Når Walden føler at Zoey er litt stiv på soverommet, foreslår Berta å prøve hennes marihuana-kaker for å løsne opp.

18:10(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Sheldon opptrer som fredsmekler når Leonard og Penny krangler. Howard og Raj prøver å reparere en knirkende gulvplanke på babyens rom.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Mens Raj får datingråd fra ekskjærestene sine, får Sheldon hjelp til å lese menneskers følelser når han betatester en oppfinnelse som gjenkjenner følelser.

19:00(19:15)

> Asbjørns julekalender

Norsk underholdningsserie fra 2015. Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. I denne del: Bak julekjøkkendørkalenderluka denne kvelden venter radarparet Hasse Hope og Erik Solbakken.

19:15(19:30)

> Asbjørns julekalender

Norsk underholdningsserie fra 2015. Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. I denne del: Sangfuglen Herborg Kråkevik venter bak julekjøkkendørkalenderluke nummer 20.

19:30(19:45)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Svein og Nanna krangler og går fra hverandre i sinne, før en mystisk julesang-rebus dukker opp på veggen.

19:45(20:00)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Svein og Nanna mistenker at morderen vil sprenge hotellet i lufta. Samtidig er det julerengjøring på hele hotellet.

20:00(21:00)

> Jul i Tangerudbakken

Norsk underholdningsserie. Det sjarmerende borettslaget inviterer seerne med på juleforberedelser litt utenom det vanlige. I denne del: Gjengen i Tangerudbakken har bestemt seg for å gjøre en innsats for mennesker som kanskje ikke har det så bra i førjulstiden og ønsker å arrangere en stor julekonsert for Kirkens Bymisjon i Kulturkirken Jakob. Det er mye som skal forberedes; dresser må prøves, hår skal friseres, og replikker må øves inn.

21:00(22:00)

> Hopplandslaget

Norsk dokusåpe fra 2016. I denne del: Det norske hopplandslaget reiser til OL-byen PyeongChang for første gang for å delta i prøve-OL. Dette blir lagets aller første møte med OL-bakkene. Hjemme på Lillehammer skal Kenneth Gangnes gjennomføre sitt første skihopp på ti måneder, etter å ha vært gjennom en opptreningsperiode etter en korsbåndskade.

22:00(22:20)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Svein og Nanna krangler og går fra hverandre i sinne, før en mystisk julesang-rebus dukker opp på veggen.

22:20(22:40)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Svein og Nanna mistenker at morderen vil sprenge hotellet i lufta. Samtidig er det julerengjøring på hele hotellet.

22:40(23:40)

> Brille

Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. I denne del: Denne ukens panel består av Klaus Sonstad, Henrik Elvestad og Marte Stokstad.

23:40(00:30)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle hjelper politiet og den intelligente etterforskeren Kate Beckett med å løse drapsgåter. Kontrollfriken Kate har store vansker med å samarbeide med Castle – de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på. I denne del: Under etterforskningen av drapet på en plastisk kirurg oppdager Castle hemmeligheter om Beckett som han ikke kjente til. Men han skjønner at hvis kjæresten oppdager at han vet noe, kan det bety slutten på forholdet.

00:30(01:25)

> CSI

Amerikansk spenningsserie. I denne del: I kjølvannet av et bilkappløp blir en ung gutt funnet død på skolen med alvorlige hodeskader, og kjæresten hans har forsvunnet. Etterforskerne i CSI blir ledet inn i en verden av gatebilløp, trimmede biler og ikke fullt så erfarne sjåfører. Jakten på drapsmannen blir vanskeligere enn først antatt, og snart kjemper Langston og teamet hans en kamp mot tiden.

01:25(02:20)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Politibetjent Michael Groves havner på psykiatrisk sykehus etter å ha anklaget sitt eget avsnitt for å fjerne voldtektssaker fra statistikken. Brian Cassidy går undercover for å finne ut om det er hold i anklagene, men en uærlig purk strekker seg langt for å stoppe ham.

02:20(03:10)

> Major Crimes

Amerikansk krimserie fra 2014. Påtalemyndigheter og politi i LA samarbeider for å løse kriminalsaker. I denne del: En ung rømling blir drept, og Major Crimes-teamet innleder en vanskelig etterforskning for å finne gjerningsmannen og avdekke offerets identitet. Raydor strekker ut hånden til ektemannen for å diskutere et forslag som omhandler Rusty.

03:10(03:55)

> Nikita

Amerikansk actionserie. I denne del: Nikita begynner endelig å se slutten på den lange krigen mot Shop, men Ryans avsløringer kan ødelegge alt. Sam blir overfalt og må reddes av Alex.

03:55(04:45)

> Gordon Ramsay rydder opp

Britisk livsstilserie. I denne del: Gordon vender tilbake til La Parra de Burriana i Spania. Har den tidligere nattklubbeieren Laurence klart å heve kvaliteten på restauranten?

04:45(05:35)

> Forsvunnet

Amerikansk dokumentarserie fra 2010. Vi følger de uforutsigbare vendingene i saker som omhandler savnede personer og etterforskningene som har som mål å finne ut hvordan og hvorfor folk forsvinner. I denne del: Vi følger de uforutsigbare vendingene i saker som omhandler savnede personer og etterforskningene som har som mål å finne ut hvordan og hvorfor folk forsvinner.