Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:30)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Linda selger bleiekaker som vekker begeistring. Ole Einar synes triksingen fungerer dårlig og vil kvitte seg med en BMX-sykkel. Oddvar tilbyr Norges største Coca Cola-bilsamling, Harald prøver motvillig å selge et hjemmesnekret pokerbord og Christina er på jakt etter hest til alle barna på ridesenteret. Didrik Solli-Tangen ønsker velkommen til siste uke med solskinnshistorier rundt havet av objekter til salgs på nettet.

06:30(07:20)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Recap. Otto reiser på gjenbesøk til familier han har hjulpet tidligere. Har de blitt ferdig med det som gjenstod, er de fornøyd og har de fått en bedre hverdag? Det skal Otto finne ut av i kveld.

07:20(08:10)

> Ullared

Svensk dokumentarserie fra 2013. Boris har stadig nye forretningsidéer som må testes ut. Denne gangen er det et splitter nytt fototelt som han må klippe sløyfebåndet på. Han forsøker også å vise fram sitt nyoppussede kontor, men kan ikke finne det i virvaret av ganger og hyller. På grunn av bilhavari har ikke søstrene Gunnel og Maritta fått reist hjem til Hofors ennå. Mens bilen er på verksted rekker de å handle enda litt mer på kjøpesenteret.

08:10(09:05)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. 603 Kristin Grue. Skuespiller Kristin Grue bor i en leilighet på Kampen og det er her kveldens middagselskap skal finne sted. Kristin er feminist og veldig glad i rosa, noe innredningen bærer preg av. Hun serverer en blanding av indisk og sørøstasiatisk mat. Kveldens underholdning foregår på loftet, der Kristin har planlagt en mimekonkurranse.

09:05(09:30)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. Too Much Ain't Enough. Jules verver Andy som forretningspartner i et «bli rik i en fei-opplegg». Samtidig prøver Grayson å være kul for Travis' nye hipstervenner, og Bobby sliter med å føle seg komfortabel med sin nye bag.

09:30(10:00)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. Gjengen ved brannstasjonen i Drammen må håndtere både en parafinlekasje i et bolighus, og røykutvikling i et lysarmatur.

10:00(10:25)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. En båt går på grunn og brannvesenet må ordne opp. Dessuten brenner det i både vegetasjonen og i søpla.

10:25(11:20)

> Ullared

Svensk dokumentarserie fra 2013. Kjærligheten blomstrer i Ullared. Åsa og Robert fra Uddevalla skal gifte seg og bli mann og kone på campingplassen i Ullared. Ann-Britt og Veiler skal fornye ekteskapsløftene sine og har valgt ut strømpebukseavdelingen på varehuset som det perfektet stedet. Romantikk blir det også når Åke overrasker sin Rose-Marie med kebabmiddag for å markere at det er 20 år siden de møttes.

11:20(12:10)

> Ut på tur med Morgan og Ola-Conny

Svensk realityserie fra 2012. Paris. Vennene vender nesen mot romantiske Paris, motens og matens hovedstad. Ola-Conny besøker et ekte baguettebakeri i den franske hovedstaden. Som brødansvarlig på Gekås håper han på å plukke opp noen gode tips. Det blir besøk på en fin restaurant og naturligvis vinsmaking og en liten leksjon i fransk.

12:10(13:05)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. Christer Falck. I kveld er det Christer Falck som har Nils Ole Oftebro, Martine Aurdal og Marte Stokstad på besøk.

13:05(14:00)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Linda og Torgeir - Svelvik. Da Torgeir og Linda kjøpte huset de møttes i for første gang i sin ungdom, visste de at det måtte totalrenoveres. Men etter at de pusset opp hele andreetasjen for at barna skulle ha det fint når de kom på besøk med sine familier, har det gått helt i stå. Begge er utslitt, og de tok ikke høyde for at de ikke lenger har like stort overskudd og pågangsmot som de en gang hadde.

14:00(14:30)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. Too Good to be True. Travis starter åpen mikrofon-kveld på Coffe Bucks, men ting går galt når Andy prøver seg på stand-up. Toms datter Haylee kommer på besøk, og Grayson og Jules bestemmer seg for å spille med når de finner ut at Tom har løyet for datteren for å virke kul.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. The Zarnecki Incursion. Når noen hacker Sheldons online spillkonto, bestemmer guttene seg for å finne synderen.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. The Herb Garden Germination. Sheldon og Amy eksperimenterer med vennene sine ved å spre sladder. Howard tar et stort skritt i forholdet til Bernadette.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One with the Pediatrician. Rachels konstante oppringninger til barnelegen fører til at han ikke ønsker Emma som pasient lenger og Rachel jakter på en ny lege. Ross blir ukomfortabel når Rachel ønsker å bruke barnelegen hans.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One with the Sharks. Phoebe er redd for å miste sin nye kjæreste, og hennes usikkerhet blir forverret av Ross' dumme kommentarer.

16:30(17:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One with Pheobe's Birthday Dinner. Mens Phoebe og Joey venter på vennene sine på en fancy restaurant, er Rachel fortvilet over å etterlate Emma hos en barnevakt.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Those Fancy Japanese Toilets. Walden ansetter Evelyn som hans interiørdesigner, Jake blir forelsket i kjemilæreren sin, og Alan klarer ikke å slutte å lese Charlies gamle dagbok.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Thank You For The Intercourse. Når Walden selger Charlies piano starter Alan å kanalisere hans indre Charlie.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Frodo's Headshots. Alan vender tilbake fra galehuset og finner ut at livet hans er et kaos.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. The Agreement Dissection. Når Priya bruker sine advokatkunnskaper til å plukke fra hverandre avtalen mellom romkameratene tar jentene med seg Sheldon ut for å danse.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. The Wildebeest Implementation. Ray prøver å kurere sin sosiale angst, og Penny bruker Bernadette til å spionere på Leonard og hans kjæreste.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. Martine Aurdal. I kveld er det Martine Aurdal som har Christer Falck, Nils Ole Oftebro og Marte Stokstad på besøk.

20:30(21:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie. Steinar Sagen, Live Nelvik og Egil Hegerberg. Denne ukens panel består av Steinar Sagen, Live Nelvik og Egil Hegerberg.

21:30(22:30)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2017. Intent. Politiet blir viklet inn i en utspekulert nettspøk som fører til voldtekt av en populær stjerne i sosiale medier. Samtidig lager Benson solide regler med Sheila.

22:30(23:30)

> Åndenes makt

Norsk underholdningsserie. Moss. En europeisk undersøkelse viser at 9 av 10 nordmenn trives på jobb. Ikke noe annet sted i Europa mener en så stor andel av befolkningen at jobben har en positiv påvirkning på helsa. Men det en slik undersøkelse ikke fanger opp er opplevelsene til de ansatte i reisebyrået Ticket i Moss. For hvor skal man krysse av på spørreskjemaet når stoler smadres, folk slås i bakhodet og eiendeler simpelthen forsvinner? Åndenes Makt settes på saken.

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie. Atle Antonsen, Egil Hegerberg og Cecilie Steinmann Neess. Brille er et humorbasert spørreprogram hvor programleder Harald Eia og Bård Tufte Johansen får besøk av landets ledende komikere. Denne ukens panel består av Atle Antonsen, Egil Hegerberg og Cecilie Steinmann Neess.

00:30(01:25)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2014. Surrendering Noah. Sesongavslutning. Benson og Barba trekker Noahs biologiske far for retten for blant annet voldtekt og kidnapping. Men Benson frykter for Noahs framtid når adopsjonen blir blandet inn i saken.

01:25(02:20)

> CSI

Amerikansk krimserie. Ending Happy. Den tidligere bokseren Lorenzo «Happy» Morales flyter livløs i svømmebassenget på et bordell. Med en kvestelse i skallen, merkelige hull i nakken, stikksår i benet og hovne kjønnsorganer, fastslår Dr. Robbins flere mulige dødsårsaker. Hvilke bevis overbeviser CSI om drap, og hvem kan kobles til ugjerningen?

02:20(03:10)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. Food to Die For. En kjent mesterkokk blir funnet frosset i hjel på et kjøkken på en populær restaurant i New York og saken etterforskes av Castle og Beckett. Samtidig fortsetter Becketts forhold til Tom Demming å utvikle seg.

03:10(04:00)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2005. Pirates of the Third Reich. Et utmagret kvinnelik blir funnet i ørkenen. Hodet er barbert, en hånd er borte og et tall er preget inn i armen hennes. Obduksjonen avdekker at liket er kirurgisk maltraktert. I kveldens episode av C.S.I. blir Grissom og teamet hans pålagt å finne ut hvem som står bak galskapen!

04:00(04:45)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2005. Up in Smoke. Martin Sidely og kjæresten Angie nyter en stille kveld ved peisen, men den romantiske kvelden ender som en het sak for Gil Grissom og hans folk.

04:45(05:15)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. Gjengen ved brannstasjonen i Drammen må håndtere både en parafinlekasje i et bolighus, og røykutvikling i et lysarmatur.

05:15(06:00)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. En båt går på grunn og brannvesenet må ordne opp. Dessuten brenner det i både vegetasjonen og i søpla.