Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> A-Team

Amerikansk actionserie. Kultserien fra åttitallet om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene. De tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med. I denne del: Face tar over for en sheriffkandidat som ble drept under valgkampen, og hele hæren kommer for å ta A-team når et bilde av ham publiseres i avisen.

06:50(07:15)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1992. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Marcy forteller at hun er blitt bedt om å orientere om bankens dårlige resultat på et styremøte. Engstelig som hun er for å snakke i store forsamlinger, ringer hun en populær radiopsykolog for å få hjelp. Dr. Angela foreslår at Marcy skal tenke på sex under presentasjonen, det vil nemlig få henne til å slappe av.

07:15(07:40)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1993. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. I denne del: Al advarer Kelly og Bud mot å kjøpe en bil sammen. Det er altfor mange ulemper ved å dele på ting, mener han. Men Kelly og Bud vil ikke høre på det øret, og sammen med Jefferson reiser de på bilauksjon og kjøper bil. Men allerede på vei hjemover begynner de å krangle om bilen.

07:40(08:05)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren Cheers. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer stadig innom for å diskutere problemene sine. I denne del: Frasier vil helst ikke være til stede når sønnen hans skal omskjæres. Rebecca prøver å arrangere en morsom fest for en kjedelig forretningsmann.

08:05(08:35)

> Til Death

Amerikansk komiserie fra 2006. Jeff og Steph Woodcock har vært gift i tolv dager og flytter inn i sitt nye hus. De nye naboene deres, Eddie og Joy, har derimot vært gift mye lenger, i 8743 dager. Ved å se på naboene får Jeff og Steph et overraskende innblikk i hvordan deres egen framtid kan komme til å utforme seg i nabolaget. Sammentreffene mellom parene blir mange når Jeff får seg jobb som assisterende rektor på skolen hvor Eddie underviser. Det varer ikke lenge før Eddie tar Jeff under sine vinger og disker opp med råd for hvordan han kan få det unge ekteskapet til å vare like lenge som hans. I denne del: Eddies store idol, Webby, kommer på besøk, og Eddie er mektig imponert av ungkarlivet hans, Men Joy hevder at Webby er både redd for å og samtidig trenger et fast forhold.

08:35(09:00)

> Til Death

Amerikansk komiserie fra 2006. Jeff og Steph Woodcock har vært gift i tolv dager og flytter inn i sitt nye hus. De nye naboene deres, Eddie og Joy, har derimot vært gift mye lenger, i 8743 dager. Ved å se på naboene får Jeff og Steph et overraskende innblikk i hvordan deres egen framtid kan komme til å utforme seg i nabolaget. Sammentreffene mellom parene blir mange når Jeff får seg jobb som assisterende rektor på skolen hvor Eddie underviser. Det varer ikke lenge før Eddie tar Jeff under sine vinger og disker opp med råd for hvordan han kan få det unge ekteskapet til å vare like lenge som hans. I denne del: Det er sommerferie, og Allison overrasker foreldrene sine ved å ta Doug med seg hjem på besøk.

09:00(09:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1993. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. I denne del: Etter at foreldrene har reist på familiefest, ser Bud virkelig fram til en kveld alene sammen med Naomi - hun som aldri sier nei... Han blir imidlertid svært overrasket når Kelly forteller at hun trenger stuen fordi det skal tas opp en reklamefilm der, en film som skal oppfordre barn til å lese...

09:30(10:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1993. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. I denne del: Det bryter ut krangel når Jefferson spiser opp et eple som hang på treet i hagen til Al. Jefferson hevder at eplet lå i hans hage. For å rydde opp i problemene kommer Marcy med en god idé...

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. I denne del: Jerry går ut med en Miss America-deltaker og må ha med anstand. Kramer melder seg frivillig og tar etter hvert rollen som rådgiver for modellen. Elaine prøver å få jobben Jackie Onassis en gang hadde, men ender som personlig assistent for en dame som liker hvite sokker. George bestemmer seg for å bytte ut bomullsuniformene til The Yankees med noen laget av polyester.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. I denne del: Jerry går ut med Newmans ekskjæreste. George kjøper en salat til Elaine fra kafeen, men kjæresten hans tar all æren for det.

11:00(12:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. I denne del: Oslo har over de siste tiårene utviklet seg, og det har det også gjort i det kriminelle miljøet. I denne episoden blir vi bedre kjent med hvordan politiet i byen jobber for å ta vare på det gode miljøet i hovedstaden. Vi blir med når Torill og Nando gjør søk i Oslo sentrum, etter narkotika i åpent landskap. Morten og Lars stopper en kjenning, som har et langt rulleblad. Makkerparet Thomas og Karoline hjelper en dame som sier hun er voldtatt. Kristian og Lars rykker ut til en skyteepisode.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1991. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. I denne del: Homer redder ved en tilfeldighet to atomkraftverk og blir en helt. Han blir også beundret av Lisa.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1991. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. I denne del: Klovnen Krusty kommer på besøk til familien Simpson. Han forteller at han egentlig er sønn av en rabbi. Faren har ikke villet vite av ham etter at han bestemte seg for å bli klovn istedenfor rabbi.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. I denne del: Carrie tvinger Doug på slankern. Han øyner imidlertid muligheter når Carrie begynner å ta en drink med jentene etter jobb på fredager, etter et par innabords er Carrie nemlig mye mer avslappet. Men hva skal Doug gjøre etter at Carrie blir uvenner med jentene?

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. I denne del: Doug er usikker på hvordan han skal fortelle Carrie at han ikke liker den nye frisyren hennes. De skal på gjenforeningsfest på skolen han gikk på, og Doug vil så gjerne vise alle hvor pen kone han har. Spence forteller at han gruer seg til å se en av sine gamle lærere igjen fordi han aldri ringte henne tilbake etter en hyggestund.

14:00(14:30)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

14:30(15:00)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Gjesteartister er Gary Anthony Williams, og komiker og TV-vert Cedric the Entertainer.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Gjesteartister er Keegan Michael Key og NFL-stjerne Vernon Davis.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1991. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. I denne del: Etter å ha skuffet Lisa nok en gang, gir Homer henne en ponni. For å kunne finansiere hestekjøpet begynner Homer å arbeide nattskift på Apus Kwik-E-Mart.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1991. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. I denne del: For å forbedre forholdet mellom far og sønn hjelper Homer Bart med å bygge en kassebil.

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Dougs lag er klare for den årlige bowlingturneringen, men en nyansatt i bowlinghallen viser seg å skape forviklinger når Doug prøver å gi henne en vennlig velkomst.

17:30(18:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Doug stikker innom Carries kontor, hvor han treffer kollegaen hennes Curt. Selv om Carrie forsikrer ham om at Curt er homo, går det ikke lang tid før Doug kjenner sjalusien stikke.

18:00(19:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. I denne del: Karoline skal igjen mentalteste Kraft, for å se om han kan brukes som politihund. Kraft har tidligere strøket på denne testen, og stryker han igjen, kan han ikke brukes som politihund. Morten og Lars søker gjennom et boligkompleks der det meldes om en person som har forsøkt å ta seg inn i flere leiligheter. Morten og Lars får det travelt på jobb når de først bistår Lars med en guttegjeng de mistenker smugler varer, for så å kjøre videre til et væpnet personran.

19:00(19:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: En kvinne forsyner seg av både klær og sminke i tax free-butikken, og F.O. tar opp jakten på tyven. I tollen finner Miriam syntetisk narkotika gjemt i flere lekebiler. Valutahundene jakter på valutasmuglere i terminalen og Norwegian skal sende av gårde sitt aller første fly til Las Vegas, men først må kabinen vaskes og klargjøres på effektivt vis.

19:30(20:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Vi blir igjen med auksjonarius Sean Kelly og resten av teamet når de reiser Storbritannia rundt og hjelper ivrige kjøpere kjempe om lagerskatter. I denne del: Teamet reiser til Leeds, hvor vert Sean Kelly følger nøye med når kjøperne kjemper om potensielle skatter som de finner i konteinere, lagerboder og garasjer.

20:00(20:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Mr Burns bestemmer seg for å flytte kjernekraftverket til India for å spare penger. Utrolig nok blir Homer utvalgt til å reise til India og lære opp de nye arbeiderne, og enda mer utrolig: Han gjør en god jobb! Homer er ør av glede, og opphøyer seg selv til Gud.

20:30(21:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Familien Simpson sitter på resturanten The Frying Dutchman og venter på maten som aldri kommer. De bruker ventetiden til å fortelle hverandre historier.

21:00(21:30)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen setter fyr på underlivet sitt, mens andre danser nakne i trafikken eller gjør seg om til kjempestore vannballonger.

21:30(22:00)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: En politihund får ferten av narkotika i ankomsthallen. En pyntegjenstand fra Kina viser seg å inneholde ulovlige dopingmidler. Vi får se hvordan piloter og bakkemannskap forbereder seg på vanskelige landingsforhold, og en Porsche til over to millioner må manøvreres inn i en trang vareheis for å kunne kjøres til utstilling i terminalen.

22:00(00:30)

> The Green Hornet

Amerikansk actionkomedie fra 2011. Seth Rogen, Jay Chou. Britt Reid lever et ansvarsløst liv i Los Angeles, men når faren dør, må han må ta over jobben som forlegger for "The Daily Sentinel". Etter å ha vært vitne til et ran sammen med kameraten og kung fu-eksperten Kato, får Britt en idé – Sammen med Kato skal han på kveldstid bekjempe kriminalitet som den maskerte superhelten "The Green Hornet". Aldersgrense: 15 år.

00:30(01:00)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen bruker laserpistol på andre mennesker, mens andre spiser ting de ikke burde spise.

01:00(01:30)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen skader seg mens de danser, mens andre tuller med folks undertøy eller forsøker skremme fremmede med talentløs karate.

01:30(02:00)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie fra 2006. I denne del: Peter kjører på Brian, som blir deprimert. Men så får han opptre med Frank Sinatra Jr. og gleden er tilbake. Meg forteller alle at hun er lesbisk for å vinne innpass hos de nye vennene.

02:00(02:25)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie fra 2006. I denne del: Peter er på gjenforeningsfest med klassen, og gamlevennen Tom Brady gjør ham til medlem av "New England Patriots".

02:25(02:50)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Gjesteartister er Gary Anthony Williams, og komiker og TV-vert Cedric the Entertainer.

02:50(03:10)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Gjesteartister er Keegan Michael Key og NFL-stjerne Vernon Davis.

03:10(03:35)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

03:35(03:55)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

03:55(04:20)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie fra 2006. I denne del: Peter starter en klubb for overvektige, mens Lois oppdager at hun har en bror som er drapsmann - og overvektig!

04:20(04:40)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie fra 2006. I denne del: Peter får besøk av faren, som er en strengt troende katolikk. Dermed bestemmer han seg for å skape sin egen religion.

04:40(05:05)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Limbo-skøyerstreker, spising av farlig sterk chilipepper og fæle ting som involverer kake er blant det man får se i klippene i dag.

05:05(05:25)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren Cheers. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer stadig innom for å diskutere problemene sine. I denne del: Frasier vil helst ikke være til stede når sønnen hans skal omskjæres. Rebecca prøver å arrangere en morsom fest for en kjedelig forretningsmann.

05:25(06:00)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie fra 2007. I denne del: Peter overtaler Brian til å flytte sammen Jillian. Stewie bestemmer seg for å flytte inn sammen dem.