Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:25)

> Mad About You

Amerikansk komiserie fra 1992. Paul blir forskrekket når faren hans roper til talkshowverten Regis Philbin på tvers av et fullsatt teater. Swept Away. Et nygift par i New York City forsøker å opprettholde lykken, til tross for hindringene karrieren, familien og vennene deres byr på.

06:25(06:45)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Tamera Mowry er gjestekomiker i dette morsomme improviseringsprogrammet der publikum i stor grad dikterer det som skjer på scenen. Brett Dier. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

06:45(07:10)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler er programleder og Jeff Davis er dagens gjestekomiker i dette improviseringsprogrammet der publikum er med og bestemmer hva som skjer på scenen. Lea Thompson. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

07:10(07:35)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. Lily og Marshalls plan om å flytte litt ut av byen støter på problemer da Lillys far nekter å reise. Samtidig drar resten av gjengen på strippeklubb. 46 Minutes. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

07:35(08:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. Lily og Marshall har innflytningsfest og Ted kjefter på Marshalls sjef. Barney legger an på en gal, fraskilt kvinne. The Burning Beekeeper. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

08:00(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. Kevin frir til Robin, men han skifter mening da Robin forteller ham at hun ikke kan få barn. I mellomtiden morer Barnet og Ted seg på byen, men det er noe som holder Barney tilbake. The Drunk Train. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2011. Barney prøver å finne ut om private detaljer i Marshall og Lilys forhold. No Pressure. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

09:00(09:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Loaner Car. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

09:30(10:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Mentalo Case. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

10:00(10:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Jung Frankenstein. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

10:30(11:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug blir besatt av sin egen Super Bowl-fest når han finner ut at mange av kollegaene hans skal på en lignende fest arrangert av en ny medarbeider. Attention Deficit. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

11:00(11:30)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2018. Jake og Gina deltar på deres skolegjenforening. Mens Charles hjelper Rosa med hennes kjærlighetsliv. The Tattler. Sesong 6 plukker opp akkurat der sesong 5 slapp, med at Captain Holt avslører hvorvidt han fikk jobben som kommisjonær eller ikke.

11:30(12:00)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2018. Gina tilbringer tid med alle medlemmene i teamet. Four Movements. Sesong 6 plukker opp akkurat der sesong 5 slapp, med at Captain Holt avslører hvorvidt han fikk jobben som kommisjonær eller ikke.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Etter å ha gitt tilbake den olympiske ilden som Homer har stjålet, drar familien Simpson innom et karneval på en skole. Bart blir forelsket i Rainier Wolfcastles datter Greta. The Bart Wants What It Wants. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Bart og Lisa blir kjent med en avdanket westernskuespiller. De prøver å få fart på karrieren hans igjen ved å gi ham en rolle på "The Krusty Show", men skuespillerens langvarige alkoholmisbruk kommer i veien. The Lastest Gun in the West. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

13:00(13:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. George overtaler Jerry til å investere i aksjer etter å ha fått noen "sikre" tips. Elaine har problemer med kjærestens katter. The Stock Tip. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

13:30(14:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. Jerry skal opptre på "Tonight Show"med Jay Leno, og tar med George på tur til Los Angeles. De håper samtidig de skal finne Kramer, som forsvant for noen måneder siden og sist ble sett på TV i serien "Murphy Brown". The Trip: Part 1. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

14:00(14:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. I kveldens episode er Misty May-Treanor gjestekomiker. Brad Sherwood. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

14:30(15:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Lyndie Greenwood er gjestekomiker i kveldens episode av dette morsomme improviseringsprogrammet der publikum i stor grad dikterer det som skjer på scenen. Jonathan Mangum. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket.

15:00(15:30)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2017. Homer samler de gamle bowlingkameratene for å få Moe i bedre humør, men laget må konkurrere mot hovne millionærer. Singin' in the Lane. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

15:30(16:00)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2017. Fremtids-Lisa skriver søknaden til Harvard, og minnes skuffende bursdagsfeiringer som bidro til å forme henne som person. Mr. Lisa's Opus. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

16:00(16:30)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2017. Byen setter opp et letemannskap da Bart forsvinner. Gone Boy. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

16:30(17:00)

> The Simpsons

Amerikansk humorserie fra 2017. Simpsons-familien drar på en ingeniørkonferanse. Lisa faller for en jazzpianist, mens Bart finner ut at han har forkjærlighet for kjemi. Haw-Haw Land. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner.

17:00(17:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. Kramer er arrestert, mistenkt for å være en ettersøkt seriemorder, og Jerry og George må få ham ut. De forsøker samtidig å overtale ham til å bli med tilbake til New York. The Trip: Part 2. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

17:30(18:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1992. Jerry får tilbud om å lage et tv-show, og George foreslår at det skal handle om "ingenting". Samtidig er Elaine i Europa med psykologen sin. The Pitch. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

18:00(18:30)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2018. Jake og Gina deltar på deres skolegjenforening. Mens Charles hjelper Rosa med hennes kjærlighetsliv. The Tattler. Sesong 6 plukker opp akkurat der sesong 5 slapp, med at Captain Holt avslører hvorvidt han fikk jobben som kommisjonær eller ikke.

18:30(19:00)

> Brooklyn Nine-Nine

Amerikansk komiserie fra 2018. Gina tilbringer tid med alle medlemmene i teamet. Four Movements. Sesong 6 plukker opp akkurat der sesong 5 slapp, med at Captain Holt avslører hvorvidt han fikk jobben som kommisjonær eller ikke.

19:00(19:30)

> Drug Wars

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Det panamanske politiet mottar informasjon om at det skal foregå en utveksling mellom smuglere. Flere enheter drar dit for å overraske smuglerne, men ting går ikke som planlagt. Eagle Has Landed. I over 40 år har den amerikanske regjeringen ført en krig mot narkotika. Millioner har havnet i fengsel, milliarder er brukt på ressurser, men prisen på narkotika synker og kvaliteten blir bedre.

19:30(20:00)

> Drug Wars

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I Panama arresterer politiet to smuglere som hevder at lokale gjenger har stjålet deres narkotika. Nå begynner jakten for å finne de skyldige. Ferry Dust. I over 40 år har den amerikanske regjeringen ført en krig mot narkotika. Millioner har havnet i fengsel, milliarder er brukt på ressurser, men prisen på narkotika synker og kvaliteten blir bedre.

20:00(21:00)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Murtaugh møter sin likemann i tidligere CIA-operativ Wesley Cole. Cole vender hjem og tiltrer som betjent i LAPD i tospann med Murtaugh. In the Same Boat. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

21:00(23:30)

> The Wolverine

Amerikansk action fra 2013. Wolverine plages av minnet om Jean Gray og av sin egen udødelighet. Da blir han kontaktet av en japansk forretningsmann som han en gang reddet livet til. Mannen gir ham et merkelig tilbud - han vil gjøre Wolverine dødelig.

23:30(00:30)

> Agents of S.H.I.E.L.D.

Amerikansk actionserie fra 2017. Med den overraskende hjelpen fra Lance Hunter, er det ingenting som kan stoppe Fitz fra å finne det savnede teamet, selv om planene hans har blitt avslørt. Rewind. Vi følger eventyrene til et team av agenter som etterforsker supermennesker og uvanlige hendelser.

00:30(01:30)

> Agents of S.H.I.E.L.D.

Amerikansk actionserie fra 2017. Når Daisys liv er i fare, forsøker en uventet venn å redde henne. Fun & Games. Vi følger eventyrene til et team av agenter som etterforsker supermennesker og uvanlige hendelser.

01:30(02:20)

> Midnight Texas

Amerikansk dramaserie fra 2017. En dødelig gruppe med vampyrer ankommer Midnight, ivrige etter å bli gjenforent med Lem, men Manfred mistenker at det er en annen grunn for besøket. Lemuel Unchained. Manfred flykter fra fortiden sin, og ender opp i den avsidesliggende byen Midnight. Her er grensen mellom de levende og døde uklar, noe som gjør det til et perfekt hjem for overnaturlige vesener.

02:20(03:10)

> The X-Files

Amerikansk sci-fi-serie fra 2017. Når to tenåringsjenter går til angrep på hverandre i den tro at den andre er et monster, skjønner Mulder og Scully at etterforskningen deres faktisk kan lede dem til sønnen, William. Ghouli. Andre sesong av spesialutgaven av dette prisbelønte popkulturfenomenet er på plass, og David Duchovny og Gillian Anderson innehar fremdeles rollene som de ikoniske FBI-etterforskerne Mulder og Scully.

03:10(03:35)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2015. Farsdagen nærmer seg, og gjengen har funnet Joes far. Men når Joe forklarer at faren ikke tåler mennesker med handikap, trår Peter til og later som om han er Joe. Papa Has a Rollin' Son. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett.

03:35(04:00)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2015. Stewie bygger en robotvenn for å hevne seg på Brian etter en krangel om fleipingen hans. Men når robot er smartere enn Stewie, og dumper ham, og dermed blir Brian og Stewie gjenforent. Guy, Robot. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett.

04:00(04:25)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2015. Gjengen besøker et nedlagt mentalsykehus for å finne inspirasjon til en ny skrekkfilm, men klarer uheldigvis å drepe en mann de tror holder dem fanget. Skyldbetynget prøver de å klandre hverandre. Peternormal Activity. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett.

04:25(04:50)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2015. Etter å ha sett et videopptak av seg selv som barn, innser Peter at han har blitt en taper. Med Brians hjelp legger han en plan for å sikre at Chris ikke ender opp på samme måte. Peter, Chris & Brian. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett.

04:50(05:10)

> Last Man on Earth

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Gjengen fortsetter letingen etter et nytt sted å bo, men det er mulig at de blir sabotert. Kjærlighetstrekanten mellom Todd, Gail og Melissa fører med seg flere utfordringer. The Power of Power. Året er 2022, og etter en ufattelig hendelse er Phil Miller kanskje den eneste mannen igjen på Jorden. Så møter han Carol Pilbasian, en klagete og eksentrisk kvinne.

05:10(05:35)

> Last Man on Earth

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Tandy vil vite mer om Lewis' fortid for å bli bedre kjent ham, Carol ber Gail om en tjeneste og Todd tar opp Melissas sinnstilstand. The Open Ended Nature of Unwitnessed Death. Året er 2022, og etter en ufattelig hendelse er Phil Miller kanskje den eneste mannen igjen på Jorden. Så møter han Carol Pilbasian, en klagete og eksentrisk kvinne.

05:35(06:00)

> Mad About You

Amerikansk komiserie fra 1992. Paul blir forskrekket når faren hans roper til talkshowverten Regis Philbin på tvers av et fullsatt teater. Swept Away. Et nygift par i New York City forsøker å opprettholde lykken, til tross for hindringene karrieren, familien og vennene deres byr på.