Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> A-Team

Amerikansk actionserie fra 1984. Kultserien om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene som tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med, om du kan finne dem. I denne del: A-Team finner ut at kriminelle har dumpet giftig avfall i en årrekke da de prøver å beskytte en ung mann og den blinde søsteren hans.

06:50(07:15)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1994. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Bud blir med på et laboratorie-eksperiment - om sex. Samtidig oppdager Jefferson en bryter på veggen til Al, som de satser tid, krefter og helse på å finne ut hva er til for.

07:15(07:40)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1994. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Al og bowlinglaget hans er nære ved å vinne "The Pugge Weaver Cup". Derfor har de bestemt seg for å beskytte sine vevre hender fram til avgjørelsens sekund, omgangen mot A.J.'s Casketeria. Mye skjer innen den tid. Al blir bundet, robbet og etterlatt i skobutikken. Resultatet er at han saksøker kjøpesenteret for at han nå er blitt redd for sko!

07:40(08:05)

> Cheers

Amerikansk komiserie fra 1990. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren ”Cheers”. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine, le av hverandres tabber og støtte hverandre når det trengs. ”Cheers” er stedet der alle vet hvem du er…. I denne del: Rebecca blir fornærmet da Robins ekskjæreste går ut i pressen og forteller at hun er hans store kjærlighet.

08:05(08:35)

> Til Death

Amerikansk komiserie fra 2006. Jeff og Steph Woodcock har vært gift i tolv dager og flytter inn i sitt nye hus. De nye naboene deres, Eddie og Joy, har derimot vært gift mye lenger, i 8743 dager. Ved å se på naboene får Jeff og Steph et overraskende innblikk i hvordan deres egen framtid kan komme til å utforme seg i nabolaget. Sammentreffene mellom parene blir mange når Jeff får seg jobb som assisterende rektor på skolen hvor Eddie underviser. Det varer ikke lenge før Eddie tar Jeff under sine vinger og disker opp med råd for hvordan han kan få det unge ekteskapet til å vare like lenge som hans. I denne del: Møt Eddie og Joy Stark. De har vært gift i over 25 år, mens de nye naboene deres har knapt vært gift i 12 dager. Eddie og Jeff jobber på samme skole, og da Jeff sier at han har lyst på et biljardbord tar det ikke lang tid før den mer erfarne Eddie kommer med sin spådom om hva Eddies nybakte kone vil ha å si om den saken!

08:35(09:00)

> Til Death

Amerikansk komiserie fra 2006. Jeff og Steph Woodcock har vært gift i tolv dager og flytter inn i sitt nye hus. De nye naboene deres, Eddie og Joy, har derimot vært gift mye lenger, i 8743 dager. Ved å se på naboene får Jeff og Steph et overraskende innblikk i hvordan deres egen framtid kan komme til å utforme seg i nabolaget. Sammentreffene mellom parene blir mange når Jeff får seg jobb som assisterende rektor på skolen hvor Eddie underviser. Det varer ikke lenge før Eddie tar Jeff under sine vinger og disker opp med råd for hvordan han kan få det unge ekteskapet til å vare like lenge som hans. I denne del: Eddie synes det er langt fra verdens beste idé, men Joy inviterer likevel de nye naboene over til grillfest. Ting går derimot som Eddie fryktet når Steph kommer med kommentarer om de nedslitte hagemøblene og råder Joy til å bruke sex som pressmiddel for å få Eddie med seg til å kjøpe nye.

09:00(09:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Kelly klarer, ved et uhell selvfølgelig, å finne en kur for skallethet. Al får kloa i kuren og øyner sjansen til å bli rik i en fart. Men han får erfare at bivirkningene er noe uvanlige.

09:30(10:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Peggy forlanger 250 dollar for å kunne melde seg på et kurs i selvforsvar, og Al lar seg overtale. Men med Peggy på kurs oppstår et tomrom i livet til Al, og Kelly foreslår at han spriter opp ekteskapet litt ved å inviterer Peggy ut på byen.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Elaine drar på auksjon og på vegne av sin sjef kjøper hun et golfsett som har vært i John F. Kennedys besittelse. Hun legger golfsettet i bilen til Jerry, men så blir den stjålet av en bilmekaniker. Kramer og Newman finner et nytt prosjekt for å tjene penger. (Del 1:2).

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Elaine drar på auksjon og på vegne av sin sjef kjøper hun et golfsett som har vært i John F. Kennedys besittelse. Hun legger golfsettet i bilen til Jerry, men så blir den stjålet av en bilmekaniker. Kramer og Newman finner et nytt prosjekt for å tjene penger. (Del 2:2).

11:00(12:00)

> Sin City Motors

Kanadisk dokumentarserie fra 2013. Steve Darnell er bilentusiast og ekspert i å finne gjemte skatter på søppeldynga, gårdsjorder og diverse andre steder, før han nærmest forvandler de ulike delene til kunst på fire hjul. I denne del: Steve har to problemer: Teamet hans har fått i oppgave å tilføye litt "bling" til en bil de alle avskyr, og hans to sønner er i byen og vil omdanne garasjen til en gokartbane.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Homer forelsker seg i en ny kvinnelig ansatt på atomkraftverket som er helt lik ham selv.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Springfield legaliserer gambling for å fart på lokaløkonomien.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Doug og Carrie har sittet barnevakt for Deacon og Kelly mang en gang, og nå synes de kanskje at paret burde gjengjelde tjenesten. Som sagt så gjort, og Deacon og Kelly tar med seg Arthur ut for å spise slik at Doug og Carrie kan få litt tid til seg selv. Imidlertid - de ignorerer advarselen om at Arthur reagerer på sterk mat.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Doug og Carrie møter på en eks av Doug, og Carrie inviterer henne med ut på lunsj etter at Doug forteller henne at kvinnen tok bruddet hardt. Allerede før maten har kommet på bordet, angrer Carrie bittert på invitasjonen.

14:00(14:30)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

14:30(15:00)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tyler i vertssetet setter Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Byambajav Ulambyar og Gary Anthony William, sine komikerferdigheter på prøve gjennom en rekke spontane leker med innspill fra publikum.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjestene Nolan Gould og Jeff Davis, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: En innbruddstyv herjer i Springfield, og Homer sverger at han skal bekjempe ham.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Etter at Homer blir matforgiftet på Kwik-E-Mart, får han Apu sparket. Senere angrer han, og sverger på å skaffe Apu jobben tilbake.

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Da Holly blir sparket ut av leiligheten hun bor i, insisterer Arthur på at hun flytter inn i kjelleren til hun finner et annet sted å bo. Det tar ikke lang tid før Doug ser fordelen med to kvinner rundt seg.

17:30(18:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2005. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence (Patton Oswalt) og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem... I denne del: Doug inviterer Carrie på en spabehandling i håp om at det vil gjøre henne mer villig til å la ham reise til Las Vegas med gutta. Vegas-turen blir imidlertid avlyst, så Doug må finne en annen måte å ta ut "bonuspoengene" sine på. Carrie aner derimot ugler i mosen.

18:00(19:00)

> Sin City Motors

Kanadisk dokumentarserie fra 2013. Steve Darnell er bilentusiast og ekspert i å finne gjemte skatter på søppeldynga, gårdsjorder og diverse andre steder, før han nærmest forvandler de ulike delene til kunst på fire hjul. I denne del: Steve finner en Ford F1 på et jorde og vil gjøre den om til en reklamebil. Men leveringsdagen nærmer seg, og omkostningene stiger, så Steve sliter med å holde hodet kaldt.

19:00(19:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2016. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt. I denne del: Heavy D er på plass i Caxton og som vanlig klar til å ofre mye for et godt parti. Sam forsøker å sjarmere de andre budgiverne, mens nykomlingene Glyn og James går rett på sak.

19:30(20:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2016. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt. I denne del: Auksjonene finner i dag sted i Leeds der nye budgivere er kommet til, og de er ikke redd for å kaste seg rundt. Sam og Ione gjenopptar kjeklingen.

20:00(20:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Bart og resten av de mindre begavede elevene på barneskolen i Springfield får seg en spennende opplevelse etter at de blir sendt hjem fra skolen da de andre elevene skal ha en prøve.

20:30(21:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Boligrenten stiger, og Homer og Marge må legge huset sitt ut for salg. Ned Flanders kjøper huset og leier det ut til dem for en billig penge, og Homer prøver å utnytte situasjonen.

21:00(21:30)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen gjør alt de kan for å påføre seg smerter under beltestedet, mens andre finner nye bruksområder for en airbag.

21:30(22:00)

> Liftoff - det ekstreme byttet

Norsk sportsdokumentarserie fra 2016. I "Lift Off" følger vi en av verdens beste basehoppere, norske Jokke Sommer, og hans venn Niccolo Porcella, som er både surfer og kiter. Niccolo skal lære Jokke hva det krever å kunne surfe på kjempebølger, mens Jokke på sin side skal undervise Niccolo i kunsten å fly med vingedrakt.

22:00(22:30)

> Liftoff - det ekstreme byttet

Norsk sportsdokumentarserie fra 2016. I "Lift Off" følger vi en av verdens beste basehoppere, norske Jokke Sommer, og hans venn Niccolo Porcella, som er både surfer og kiter. Niccolo skal lære Jokke hva det krever å kunne surfe på kjempebølger, mens Jokke på sin side skal undervise Niccolo i kunsten å fly med vingedrakt.

22:30(23:30)

> Prison Break

Amerikansk actiondramaserie fra 2017. Prison Break er tilbake, og klar med det som blir den største rømningsaksjonen så langt. I denne del: Michael står overfor et vanskelig valg når han føler at han står uten noen alternativer.

23:30(00:30)

> 24: Legacy

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. Igjen tikker klokka når "24" er tilbake med en ny serie der det oppstår en nervepirrende kamp for å stoppe et katastrofalt terrorangrep på amerikansk jord. Sersjant Eric Carter har tidligere drept terroristlederen Sheik Ibrahim Bin-Khalid i kamp i Yemen, noe som har gjort ham til mål for et hevnangrep. Sammen med Rebecca Ingram, tidligere leder for terrorenheten, avdekker Carter et sofistikert terrornettverk som gjør det tvingende nødvendig å finne ut hvem man virkelig kan stole på. Mens de kjemper mot Bin-Khalids trofaste tilhengere, blir de tvunget til å stille spørsmålstegn ved sin egen identitet, sine familier og sin fortid. I denne del: Rebeccas privatliv blir dratt inn i det profesjonelle når hun mottar en samtale som tvinger henne til et vanskelig valg. Nicole vil ha en avklaring fra Carter når det gjelder deres fremtid sammen.

00:30(01:00)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. The Simpsons treffer fremdeles en nerve hos seerne med sitt respektløse harselas med alt og alle. The Simpsons er den serien med lengst fartstid i tv-historien, og har blitt en av de mest banebrytende, innovative og gjenkjennelige underholdningsforetakene i verden. Med sin samfunnskritiske humor og sine forfriskende vittigheter har serien satt et uutslettelig preg på amerikansk popkultur, og familiemedlemmene Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie er alle fjernsynsikoner. I denne del: Mr. Burns leier inn Simpsons-familien til sitt virtual reality-program, men ekskluderer Homer. Homer får seg en ny bestevenn i jenta ved siden av, Julia, som spiser, drikker og tenker som ham.

01:00(01:30)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen bruker laserpistol på seg selv med vilje, mens andre slutter i en jobb de aldri hadde. En fyr ødelegger romkameratens bil med en øks.

01:30(02:00)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen mislykkes i sitt forsøk på å være superhelt, mens andre skremmer sin utvalgte med uekte dyr. En mann overrasker kjæresten i dusjen - med en levende ål.

02:00(02:25)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tyler i vertssetet setter Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Byambajav Ulambyar og Gary Anthony William, sine komikerferdigheter på prøve gjennom en rekke spontane leker med innspill fra publikum.

02:25(02:50)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjestene Nolan Gould og Jeff Davis, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

02:50(03:15)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. I denne del: Lois og Bonnie reiser til Paris. Bonnie er utro med en kjekk franskmann og må forklare seg til Joe. Peter bestemmer seg for å skolere Meg og Chris hjemme.

03:15(03:35)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. I denne del: Familien opplever et nytt strømbrudd som gjør at de nølende må gå gjennom Return of the Jedi.

03:35(04:00)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

04:00(04:20)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

04:20(05:05)

> A-Team

Amerikansk actionserie fra 1984. Kultserien om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene som tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med, om du kan finne dem. I denne del: A-Team finner ut at kriminelle har dumpet giftig avfall i en årrekke da de prøver å beskytte en ung mann og den blinde søsteren hans.

05:05(05:30)

> Cheers

Amerikansk komiserie fra 1990. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren ”Cheers”. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine, le av hverandres tabber og støtte hverandre når det trengs. ”Cheers” er stedet der alle vet hvem du er…. I denne del: Rebecca blir fornærmet da Robins ekskjæreste går ut i pressen og forteller at hun er hans store kjærlighet.

05:30(06:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I denne del: Bart og resten av de mindre begavede elevene på barneskolen i Springfield får seg en spennende opplevelse etter at de blir sendt hjem fra skolen da de andre elevene skal ha en prøve.