Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:45)

> Garasjen

Norsk motorprogram fra 2016. Bilentusiasten Asgeir Borgemoen møter likesinnede med lidenskap for bil og bilsport Når garasjeportene åpnes spiller det ingen rolle om motoren er festet til sykkel eller bil, om den er ny eller gammel. Asgeir lar seg begeistre uansett, og motorkjærligheten er smittende. Maria Elena har blitt Asgeirs faste kompanjong, og sammen utgjør de et radarpar som stadig prøver seg i ukjente terreng. I denne del: I denne episoden møter Asgeir Mats Bjerknes. Mats lever med en muskelsykdom som byr på litt større utfordringer i livet, men det hinder ham ikke i å drive med det han liker aller best, bilcross. I garasjen til Kjell Ivar, kjent fra sesong 5, er restaureringen av Piccoloen ferdig, med unntak av siste finish på lakken. Det skal Maria Elena hjelpe han med og lærer ham hvordan man pinstriper. I Trondheim er det er duket for Classic Car Show.

06:45(07:15)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. I denne del: Sam låner Diane 500 dollar for å kjøpe en bok angivelig signert av Ernest Hemingway.

07:15(07:40)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. I denne del: For å muntre opp Carla, sender Sam og resten av gjengen et svar på kontaktannonsen hennes.

07:40(08:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Elaine har begynt å treffe en jazz-saksofonist. Han skriver en sang om forholdet sitt til Elaine, noe som skal vise seg å få en stor betydning for hans karriere. Susans foreldre spiser middag med familien Costanza for aller første gang. Begge familiene blir besatt av et rugbrød som Frank tar med seg hjem.

08:00(08:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Kramer blir kjent med en caddie som hjelper ham med golfsvingen, i tillegg til andre råd. George blir vurdert til en forfremmelse, siden bilen hans har stått på parkeringsplassen før de andre på jobben er kommet, og fortsatt står der etter at alle har gått hjem.

08:30(09:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Elaine skal løfte ned en sykkel hun vil kjøpe og får kink i nakken. George blir opphisset fordi Susans kusine har tenkt å døpe sitt barn med det navnet han ønsker å bruke på sitt første barn. Kramer lager et system for å holde orden på hva han tar fra Jerrys kjøkken. Jerry er nysgjerrig på hva som foregår, kjæresten hans har nemlig på seg den samme kjolen hver gang de går ut.

09:00(09:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Jerry tjener godt og overrasker foreldrene sine med å kjøpe en Cadillac til dem. Vennene hans har ikke forstått hvor mye Jerry tjener før nå, og Kramer mener det vil endre forholdet deres nå som de vet det. Elaine blir plutselig interessert igjen, men er Jerry interessert? George revurderer forlovelsen sin når en venn av Elaine forteller ham at hun kan skaffe ham en date med Oscar-vinneren Marisa Tomei.

09:30(10:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: George blir fullstendig besatt av tanken på skuespilleren Marisa Tomei, etter at en av Elaines venninner sa at hun kunne spleiset de to hvis George ikke hadde vært forlovet. Elaine gir George telefonnummeret til Marisa, og Susan blir sjalu fordi hun tror George er utro med Elaine.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Elaine tar en legeundersøkelse før hun skal på forretningsreise til Afrika, og ender opp med å få sparken. Alle dusjene i Jerrys oppgang blir byttet ut med sparedusjer, og Newman starter svartebørshandel med dusjhoder. Jerry opptrer på TV og drar en vits om onkel Leo, noe han får svi for.

10:30(11:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjest eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. I denne del: Rachel Bloom gjester dagens episode.

11:00(11:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjest eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. I denne del: Det er duket for latterkuler når Lea Thompson i dag er gjestekomiker i dette morsomme improviseringsprogrammet ledet av Aisha Tyler.

11:30(12:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2016. Aisha Tyler leder dette humorsketsjprogrammet der de deltakende skuespillerne, vanligvis Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles samt en gjest eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro og et produkt av øyeblikket. I denne del: Katie Cassidy er gjestekomiker i denne episoden av dette humørfylte improviseringsprogrammet, ledet av Aisha Tyler.

12:00(13:00)

> Jay Leno's Garage

Amerikansk bilprogram fra 2015. Den berømte komikeren og tidligere talkshow-verten Jay Leno tar seerne med på turen når han viser sin lidenskap for alt av motoriserte kjøretøy. I hver episode reiser han avgårde for å treffe bilentusiaster over hele landet, og får høre de fascinerende historiene til de verdsatte bilene. Hopp inn for en underholdene reise som dykker ned i automobilhistorien, og som tilbyr en kikk på de seneste kjøretøysinnovasjoner. Med alt fra klassikere og restaurasjonsprosjekter til utprøvinger og samleobjekter, har Jay Leno's garasje en mangfoldig tilnærming til bilverdenen. I denne del: Jay Leno treffer andre bilentusiaster på jakt etter det virkelig kule. Han drar på motorsykkeltur med Anthony Kiedis, og lærer å kjøre som James Bond.

13:00(14:00)

> Sin City Motors

Kanadisk realityserie fra 2016. Steve Darnell er en legendarisk motorproff som finner skjulte skatter på fyllinga, på jorder og gjennom byttehandel - og med de nyvunne delene bygger han rullende bilkunst! I denne del: To livvakter fra Nashville viser seg å bli utfordrende kunder for Steve når de ber ham om å forvandle Chevy'en deres i forbindelse med et forestående jubileum.

14:00(14:30)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: Papa Bear og Mone er ute etter samme innhold i en bøtte, mens T Money gambler på at det finnes våpen i en annen bøtte.

14:30(15:00)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: En søppelbøtte fra "down under" gjemmer på en mørk og mystisk overraskelse. Papa Bear presser Brandon til bristepunktet.

15:00(15:30)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: På årets varmeste dag kan det fort bli vanskelig for kjøperne å holde hodet kaldt. Hva gjemmer seg i enheten gjemt bak plastikk?

15:30(16:00)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: Brandon kommer alene til auksjon, men viser fortsatt muskler. I dag kjemper de om innspillingsutstyr fra et studio.

16:00(16:30)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: Jesse håper på å finne noen gjemte skatter i en henger full av gamle møbler. Brandon og Lori gambler på innholdet i en boks.

16:30(17:00)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: Kjøperne drar til Canyon Country for å by på store lastebiler.

17:00(17:30)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: Lori er ute etter ei solseng, mens en oppbevaringsrom med falske vegger interesserer Brandon. Papa Bear og Jesse krangler om antikke møbler.

17:30(18:00)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2013. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: Sean har bare tilgang til lageret på kveldstid, noe som resulterer i seriens første nattauksjon.

18:00(18:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: Hvert år mister de reisende 5000 nettbrett og PC-er på Gardermoen og vi se hva annet som skjuler seg hos hittegodsavdelingen. F.O. hanker inn en tyv som hårdnakket påstår at hun er uskyldig. Narkohunden Charlie snuser seg frem til heroin gjemt i brev. Og et av verdens største fraktfly ankommer OSL for å åpne ny eksportrute for norsk laks.

18:30(19:00)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: En nyuydannet flygeleder settes på prøve, først i simulator og deretter i selve flytårnet. Tolleren Sondre mistenker at noen har forsøkt å gjemme doping i emballasjen på en pakke. F.O. og en butikkansatt jakter på den dame de tror har kommet unna med tyveri tidligere. Og hos Plasstjenesten har de hendene fulle med å reparere 5000 ødelagte lamper på rullebanen.

19:00(19:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: Tolleren Runar oppdager en pakke merket med grafittifjerner og får mistanke til smugling av det ulovlige rusmiddelet GBL. SAS-tekniker Bård må til rusegropa å teste en flymotor for å avdekke feilen med motoren. Og Airport Patrol må ut på nattlig tokt med gevær for å få bukt med fugleproblematikken på Gardermoen.

19:30(20:00)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: En kvinne som reiser med barn blir tatt i å stjele på flyplassen, og F.O. står overfor en vanskelig konfrontasjon. I tollen finner Camilla narkotika gjemt i brev. Truls i Airport patrol må lade pistolen og ut og skremme vekk fugler som truer flysikkerheten. Vi blir med når et av postens jetfly til Tromsø skal lastes, og når girkassa på en av verdens største snøfresere må skiftes ut.

20:00(20:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: En voldsom snøstorm rammer Springfield og alt stenger, bortsett fra skolen. Rektor Seymour Skinner nekter nemlig å stenge. Lærerne vil ikke jobbe, og Skinner må finne på noe de kan gjøre alle sammen. Han tvinger derfor elevene til å se på en fryktelig film, og det tar ikke lang tid før de gjør opprør, selvfølgelig med Bart i spissen. På utsiden jobber Homer og Flanders for å befri barna sine.

20:30(21:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Under en undersøkelse oppdager legene en fargestift i Homers hjerne. Den blir fjernet, noe som øker Homers intelligens dramatisk. Hans svært velutviklede intellekt knytter ham sterkere til Lisa, men fører også til stenging av Springfields atomkraftverk, der Homer jobber som sikkerhetsinspektør.

21:00(21:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Etter et hesteshow i fengselet, blir Marge kjent med en av de innsatte. Vennskapet overbeviser henne om at han ikke fortjener å sitte innesperret, og hun legger planer for å slippe ham fri. Michael Keaton spiller Jack, mens Charles Napier har en annen gjesterolle.

21:30(22:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Innehaveren av tegneseriebutikken "The Android's Dungeon" får hjerteattak etter å ha sett hvordan en av de beste make up- og spesialeffekt-artistene jobber. Bart og Millhouse tar mer enn gjerne over som vikarer i butikken.

22:00(00:00)

> Seventh Son

Amerikansk fantasyaction fra 2014. Jeff Bridges, Julianne Moore. Når dronningen av de onde heksene, Mor Malkin, rømmer fra gropen som holdt henne fanget og dreper monsterjegeren Spooks læregutt, får han hjelp av Tom, den syvende sønnen til den syvende sønn. Aldersgrense: 15 år.

00:00(02:45)

> Bad Boys 2

Amerikansk actionkomedie fra 2003. Will Smith, Martin Lawrence. De to narkotikaetterforskerne Mike Lowrey og Marcus Burnett er denne gangen en del av en spesialgruppe som skal etterforske innførselen av ecstasy til Miami. Saken leder dem på sporet av en hensynsløs forbryter som har ambisjoner om å stå for all narkotikaomsetningen i byen, og han skyr ingen midler for å bli Miamis ubestridte narkokonge. Aldersgrense: 15 år.

02:45(03:30)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2017. Murtaugh følger etter Riggs til Mexico i jakten på et hensynsløst narkokartell som Riggs mener stod bak dødsfallet til hans kone. De dro før de fikk sjefen Avery Brooks' godkjenning og uten kollegene dr. Maureen “Mo” Cahill, avdelingens psykolog, patologen Scorsese og etterforskeren Sonya Bailey. I sesong to må Murtaugh både takle den stressende jobben og det trøblete privatlivet med kona Trish, babyen samt tenåringene Roger Jr. og Riana. Han søker støtte hos Riggs, men han oppdager at Riggs' fortid kan ha satt dypere sår enn han trodde. I denne del: La det stå til. Leo Getz hjelper Riggs og Murtaugh med etterforskningen av dødsfallet til en gambler som døde like før han hadde vunnet på et hesteveddemål, og Getz insisterer på at det var drap.

03:30(03:50)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. I denne del: Familien Griffin bestemmer seg for å bestige Mount Everest for å slå sine konkurransedyktige venner. Men familien sliter når de blir sittende fast i en grusom storm oppe i fjellet.

03:50(04:15)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. I denne del: Familien Griffin håndplukkes til å få sine TV-vaner kontrollert, men Peter går for langt når han prøver å overtale flere nettverk til å gjøre om populære TV-program.

04:15(05:00)

> Garasjen

Norsk motorprogram fra 2016. Bilentusiasten Asgeir Borgemoen møter likesinnede med lidenskap for bil og bilsport Når garasjeportene åpnes spiller det ingen rolle om motoren er festet til sykkel eller bil, om den er ny eller gammel. Asgeir lar seg begeistre uansett, og motorkjærligheten er smittende. Maria Elena har blitt Asgeirs faste kompanjong, og sammen utgjør de et radarpar som stadig prøver seg i ukjente terreng. I denne del: I denne episoden møter Asgeir Mats Bjerknes. Mats lever med en muskelsykdom som byr på litt større utfordringer i livet, men det hinder ham ikke i å drive med det han liker aller best, bilcross. I garasjen til Kjell Ivar, kjent fra sesong 5, er restaureringen av Piccoloen ferdig, med unntak av siste finish på lakken. Det skal Maria Elena hjelpe han med og lærer ham hvordan man pinstriper. I Trondheim er det er duket for Classic Car Show.

05:00(05:20)

> Sirens

Amerikansk komiserie fra 2015. Sirens følger en absurd, morsom gjeng som jobber som ambulansesjåfører i Chicago. Mennene har langt fra orden på sine personlige liv, men når det kommer til jobben takler de alle livstruende situasjoner på strak arm. I denne del: På Brians første nattevakt støter gutta på vanskeligheter når de skal rydde opp i en pysjamasfest som har gått over styr.

05:20(06:00)

> Sirens

Amerikansk komiserie fra 2015. Sirens følger en absurd, morsom gjeng som jobber som ambulansesjåfører i Chicago. Mennene har langt fra orden på sine personlige liv, men når det kommer til jobben takler de alle livstruende situasjoner på strak arm. I denne del: Johnny må ta et oppgjør med egne fordommer mot "rike, hvite gutter" når Hank begynner å date Johnnys velbemidlede eiendomsinvestor.