Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:45)

> Airwolf

Amerikansk actionserie. Airwolf-teamet har fått i oppdrag å passe på datteren til en Interpol-agent som er ønsket død av terrorister. Mime Troupe. Airwolf-teamet har fått i oppdrag å passe på datteren til en Interpol-agent som er ønsket død av terrorister.

06:45(07:10)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Sam later som han er impotent for å bli bedre kjent med en kollega av Lilith og Frasier. What's Up Doc?. Sam later som han er impotent for å bli bedre kjent med en kollega av Lilith og Frasier.

07:10(07:35)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den rike kjæresten til Woody setter ikke pris på den billige bursdagpresangen hun får av ham. Rebecca fornyer seg for å øke sine karrieremuligheter. The Gift of the Woodi. Den rike kjæresten til Woody setter ikke pris på den billige bursdagpresangen hun får av ham. Rebecca fornyer seg for å øke sine karrieremuligheter.

07:35(08:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Bud får besøk av en brevvenn som har sittet i fengsel, men det er ingen vennlig visitt. Familien Bundy blir tatt som gisler, Kelly blir beskutt og Jefferson gir bort Marcys Mercedes. Desperate Half-Hour. Bud får besøk av en brevvenn som har sittet i fengsel, men det er ingen vennlig visitt. Familien Bundy blir tatt som gisler, Kelly blir beskutt og Jefferson gir bort Marcys Mercedes.

08:00(08:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Al er imot at Kelly skal gifte seg med en forbryter, helt til han finner ut om den søkkrike familien hans. How To Marry A Moron. Al er imot at Kelly skal gifte seg med en forbryter, helt til han finner ut om den søkkrike familien hans.

08:30(09:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Komiserien "Bundy" ble produsert i 11 år, men i 1997 ble det kroken på døra. Likevel går serien i reprise over hele verden, og er umåtelig populær. Chicago Shoe Exchange. Komiserien "Bundy" ble produsert i 11 år, men i 1997 ble det kroken på døra. Likevel går serien i reprise over hele verden, og er umåtelig populær. Dette er den siste episoden som ble laget, hvor Als sjef bestemmer seg for å gi bort alle skoene på lager til veldedighet.

09:00(09:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Jerry og Elaine avtaler signaler for å redde hverandre ut av kjedelige samtaler på en fest. The Stranded. Jerry og Elaine avtaler signaler for å redde hverandre ut av kjedelige samtaler på en fest.

09:30(10:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. George får seg jobb som bilflytter for naboer som ønsker å unngå bøter. Kramer får en rolle i en Woody Allen-film. The Alternate Side. George får seg jobb som bilflytter for naboer som ønsker å unngå bøter. Kramer får en rolle i en Woody Allen-film.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Elaine skaffer George en jobb, og han kjøper en genser til henne som takk. Genseren skifter eiere flere ganger i rask rekkefølge. The Red Dot. Elaine skaffer George en jobb, og han kjøper en genser til henne som takk. Genseren skifter eiere flere ganger i rask rekkefølge.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Jerry, Elaine, George og Kramer tar t-banen. Jerry blir kjent med en tjukk naken mann, Elaine blir sittende fast i en tunnel på vei til et lesbe-bryllup, George møter en vakker kvinne som lurer ham trill rundt og…. The Subway. Jerry, Elaine, George og Kramer tar t-banen. Jerry blir kjent med en tjukk naken mann, Elaine blir sittende fast i en tunnel på vei til et lesbe-bryllup, George møter en vakker kvinne som lurer ham trill rundt og Kramer overhører et tips på vei til veddeløpsbanen.

11:00(11:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Seertallene for "Itchy & Scratchy" synker dramatisk, og TV-selskapet bestemmer seg for å introdusere en hippere figur. Homer får tilbud om å være stemmen til figuren. The Itchy & Scratchy & Poochie Show. Seertallene for "Itchy & Scratchy" synker dramatisk, og TV-selskapet bestemmer seg for å introdusere en hippere figur. Homer får tilbud om å være stemmen til figuren.

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Homer får homofobi når det går opp for ham at familiens nye omgangsvenn er homofil. Homer's Phobia. Homer får homofobi når det går opp for ham at familiens nye omgangsvenn er homofil.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Bart frykter det verste nå Sideshow Bob blir sluppet fri etter å ha overbevist alle om at han er en ny mann. Brother from Another Series. Bart frykter det verste nå Sideshow Bob blir sluppet fri etter å ha overbevist alle om at han er en ny mann.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Homer og Marge tillater Lisa å være barnevakt for Bart. My Sister, My Sitter. Homer og Marge tillater Lisa å være barnevakt for Bart.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Doug kunngjør sin kjærlighet til Carrie en kveld de er ute og spiser middag på en romantisk restaurant. Etterpå bestemmer de seg for å fornye ekteskapsløftet, men å planlegge et bryllup har aldri vært en enkel affære. Dreading Vows. Doug kunngjør sin kjærlighet til Carrie en kveld de er ute og spiser middag på en romantisk restaurant. Etterpå bestemmer de seg for å fornye ekteskapsløftet, men å planlegge et bryllup har aldri vært en enkel affære.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Doug og Carrie blir involvert - på hver sin kant - i Deacon og Kellys gjenforeningsplaner. Nocturnal Omission. Doug og Carrie blir involvert - på hver sin kant - i Deacon og Kellys gjenforeningsplaner.

14:00(14:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Carrie hører rykter om nedbemanning på jobben og blir straks bekymret for sin egen stilling. Sjefen hennes derimot, som har sagt opp, bryr seg bare om avslutningsfesten blir bra nok eller ei. Eggsit Strategy. Carrie hører rykter om nedbemanning på jobben og blir straks bekymret for sin egen stilling. Sjefen hennes derimot, som har sagt opp, bryr seg bare om avslutningsfesten blir bra nok eller ei.

14:30(15:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Det er høsttakkefest og Carrie står på kjøkken og lager mat for 10 gjester, mens Doug slipper inn en fremmed mann som gjerne vil låne telefonen. Thanks Man. Det er høsttakkefest og Carrie står på kjøkken og lager mat for 10 gjester, mens Doug slipper inn en fremmed mann som gjerne vil låne telefonen. Carrie er skeptisk til den fremmede mens Doug er overbevist om at han er en hyggelig fyr. Så spørs det hvem som har rett.

15:00(15:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2002. En mystisk person er ute etter å drepe Homer, og Sideshow Bob blir satt fri for å kunne hjelpe til med å fange den psykotiske morderen. The Great Louse Detective. En mystisk person er ute etter å drepe Homer, og Sideshow Bob blir satt fri for å kunne hjelpe til med å fange den psykotiske morderen.

15:30(16:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2002. Bart nominerer lærerinnen sin til "Årets lærer", etter at rektor Skinner har skuffet henne nok en gang. Special Edna. Bart nominerer lærerinnen sin til "Årets lærer", etter at rektor Skinner har skuffet henne nok en gang.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2002. Lisa blir lei seg fordi Homer har kjøpt helt feil bursdagspresang. Homer ansetter derfor en privatdetektiv slik at han kan finne ut alt om sin datter. The Dad Who Knew Too Little. Lisa blir lei seg fordi Homer har kjøpt helt feil bursdagspresang. Homer ansetter derfor en privatdetektiv slik at han kan finne ut alt om sin datter.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2002. Marge blir engstelig etter å ha blitt ranet på gaten og begynner derfor å løfte vekter. Snart er hun sterk som en okse og tør å forlate huset igjen. The Strong Arms of the Ma. Marge blir engstelig etter å ha blitt ranet på gaten og begynner derfor å løfte vekter. Snart er hun sterk som en okse og tør å forlate huset igjen. For å feire sin nyvunne frihet banker hun til og med opp raneren! Etter tips fra en venninne begynner Marge med anabole steroider. Det gjør noe med humøret hennes...

17:00(17:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Under en reise tvers gjennom landet prøver Marshall å få Marvin til å sovne ved å fortelle ham tre nattahistorier på rim om vennene sine. Bedtime Stories. Under en reise tvers gjennom landet prøver Marshall å få Marvin til å sovne ved å fortelle ham tre nattahistorier på rim om vennene sine.

17:30(18:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Barney blir helt besatt av tanken på å holde prøvemiddagen på et lasergame-senter, noe Robin ikke er interessert i. Samtidig blir Lily sur fordi Ted bryter et løfte. The Rehearsal Dinner. Barney blir helt besatt av tanken på å holde prøvemiddagen på et lasergame-senter, noe Robin ikke er interessert i. Samtidig blir Lily sur fordi Ted bryter et løfte.

18:00(18:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Gjengen møter en fyr i bryllupet som bevisst prøver å skape problemer mellom dem. Marshall ankommer endelig Farhampton Inn. Bass Player Wanted. Gjengen møter en fyr i bryllupet som bevisst prøver å skape problemer mellom dem. Marshall ankommer endelig Farhampton Inn.

18:30(19:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Marshall slår Barney, noe som naturligvis skaper drama. Marshall finner deretter på en lang og inviklet historie som hele gjengen går med på, kun for å skremme Barney. Slapsgiving 3: Slappointment in Slapmarra. Marshall slår Barney, noe som naturligvis skaper drama. Marshall finner deretter på en lang og inviklet historie som hele gjengen går med på, kun for å skremme Barney.

19:00(19:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Flere auksjonssprell når bergingsspesialistene krangler om trevirke. Hull. Flere auksjonssprell når bergingsspesialistene krangler om trevirke.

19:30(20:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Snakkesalige Sean Kelly er auksjonarius i en runde der en oppløftende premie får budene til å rulle inn. Hampshire. Snakkesalige Sean Kelly er auksjonarius i en runde der en oppløftende premie får budene til å rulle inn.

20:00(20:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Spesialtrente valutahunder søker blant passasjerer i terminalen, på jakt etter smuglerpenger. Det er ikke lov å ta med mer enn 25.000 kroner uten å deklare det, og hundene får ferten av en stor seddelbunke. Spesialtrente valutahunder søker blant passasjerer i terminalen, på jakt etter smuglerpenger. Det er ikke lov å ta med mer enn 25.000 kroner uten å deklare det, og hundene får ferten av en stor seddelbunke. Under spaning etter butikktyver oppdager Jon to tyver som samarbeider, og jakten begynner. En Alfa Romeo til 600.000 kroner må kjøres gjennom den svært trange sikkerhetskontrollen.

20:30(21:00)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Det blir en stresset situasjon når et småfly punkterer under landing. Det er vanskelig å få fjernet det fra rullebanen, og rushtrafikken er like om hjørnet. Det blir en stresset situasjon når et småfly punkterer under landing. Det er vanskelig å få fjernet det fra rullebanen, og rushtrafikken er like om hjørnet. Airport Patrol har ansvar for sikkerheten på flyplassen og bygningene som hører til, og Kari og Kjell Are må gjennomsøke forlatte bygninger på gamle Trandum på jakt etter ubudne gjester. Det resulterer i at de må finne frem geværet. I tollen gjøres det funn av MDMA, og hos Mattilsynet må de sjekke et stort parti med levende hummer som skal innføres i Norge.

21:00(23:10)

> Non-Stop

Amerikansk-britisk actionthriller fra 2014. Under en flytur fra New York til London mottar flypolitimannen Bill Marks en rekke kryptiske tekstmeldinger som krever at han instruerer myndighetene om å overføre 150 millioner dollar til en utenlandsk…. Under en flytur fra New York til London mottar flypolitimannen Bill Marks en rekke kryptiske tekstmeldinger som krever at han instruerer myndighetene om å overføre 150 millioner dollar til en utenlandsk konto. Hvis ikke vil én passasjer bli drept hvert 20. minutt.

23:10(01:50)

> White House Down

Amerikansk actionthriller fra 2013. Politimannen John Cale har nettopp gått glipp av drømmejobben: å beskytte presidenten som en del av Secret Service. Han vil ikke skuffe datteren med nyheten, og tar henne med på en omvisning i Det hvite hus. Politimannen John Cale har nettopp gått glipp av drømmejobben: å beskytte presidenten som en del av Secret Service. Han vil ikke skuffe datteren med nyheten, og tar henne med på en omvisning i Det hvite hus. Under omvisningen blir bygningen overtatt av en tungt bevæpnet paramilitær gruppe. Det er nå opp til Cale å redde presidenten, datteren og landet før det er for sent.

01:50(02:45)

> 24 timer i varetekt

Britisk dokumentarserie fra 2015. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen i Bedfordshire. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen i Bedfordshire.

02:45(03:10)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Quahogs tinghus truer med å stenge Peters ulovlige firma. Peter bestemmer seg for å bli med i den amerikanske Tea Party-organisasjonen og fører kampanje for å avsette regjeringen. Tea Peter. Quahogs tinghus truer med å stenge Peters ulovlige firma. Peter bestemmer seg for å bli med i den amerikanske Tea Party-organisasjonen og fører kampanje for å avsette regjeringen.

03:10(03:30)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Brian og Stewie svarer på mail fra seerne. Vi møter til og med en britisk versjon av familien Griffin og byen erobres av en velkjent komiker, Robin Williams. Viewer Mail #2. Brian og Stewie svarer på mail fra seerne. Vi møter til og med en britisk versjon av familien Griffin og byen erobres av en velkjent komiker, Robin Williams.

03:30(05:10)

> Non-Stop

Amerikansk-britisk actionthriller fra 2014. Under en flytur fra New York til London mottar flypolitimannen Bill Marks en rekke kryptiske tekstmeldinger som krever at han instruerer myndighetene om å overføre 150 millioner dollar til en utenlandsk…. Under en flytur fra New York til London mottar flypolitimannen Bill Marks en rekke kryptiske tekstmeldinger som krever at han instruerer myndighetene om å overføre 150 millioner dollar til en utenlandsk konto. Hvis ikke vil én passasjer bli drept hvert 20. minutt.

05:10(06:00)

> Airwolf

Amerikansk actionserie. Airwolf-teamet har fått i oppdrag å passe på datteren til en Interpol-agent som er ønsket død av terrorister. Mime Troupe. Airwolf-teamet har fått i oppdrag å passe på datteren til en Interpol-agent som er ønsket død av terrorister.