Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> Airwolf

Amerikansk actionserie. Om det høyteknologiske helikopteret Airwolf og teamet som jobber ombord på helikopteret. De reiser rundt på ulike oppdrag rundt i verden. I denne del: Hawke, Dominic og Caitlin gjenforenes med legenden El Gato i Sør-Amerika når de prøver å redde en amerikansk forsker som blir holdt fanget.

06:50(07:15)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1992. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Når Al får honnørbillett på kino, blir han opptatt av om han ser gammel ut. Men når Marcy foreslår at han skal skaffe seg et rabattkort for pensjonister, øyner Al uforutsette fordeler ved misforståelsen.

07:15(07:40)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1992. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Når Al slår ned en innbruddstyv blir han erklært "en modig helt som forsvarer hjemmet sitt". Men når han selger reklameplass på klærne sine mottar han et søksmål på $ 50.000 - fra innbruddstyven.

07:40(08:05)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. I denne del: Diane hjemsøkes av minnene til det lykkelige paret som bodde i huset hun og Sam har kjøpt.

08:05(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. I denne del: Lily og Robin krangler om morgenen på bryllupsdagen, mens Barney sliter med å velge dress for dagen. Samtidig ser resten en film som Ted nektet dem å se.

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. I denne del: Det er søndags ettermiddag og klokken er 2. Ted og Barney hjelper Marshall med å finne Lily, som etter hvert avslører at hun er gravid, denne gangen med ei lita jente.

09:00(09:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1992. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Bud forsøker å skape seg et nytt image, som skal hjelpe han i jakten på damene. Han mislykkes igjen når han denne gangen gir seg ut for å være countrystjernen Billy Ray Bundy. Han bestemmer seg for å trekke seg tilbake og å tilbringe resten av livet i kjelleren. Men så dukker hans alter ego "Kule Bud" opp. Han hevder at han ikke kan utstå Buds stadige flauser og insisterer på å hjelpe Bud med å bli mer populær. Peggy bekymrer seg over sønnen, og Al har funnet en skraphandler som kan skaffe en viktig del til skranglekassa hans. Hvis han kan komme fram på telefonen da?

09:30(10:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1992. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Peggy hevder at Als horoskop lover godt framover, men Al selv vifter påstanden vekk som meningsløst tullprat. Sånt tror han ikke på. Men så får Kelly ny jobb, som gjør at hun har råd til å flytte hjemmefra, og Bud blir tatt opp i en studentforening. Så var de jammen kvitt han også...Smiler virkelig lykken til Al?

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Jerry blir med Kramer for å se på en nyfødt baby. George har gått arbeidsledig så lenge at han ikke får trygd lengre, men han jobber iherdig for å få forlenget utbetalingen. Elaine ser ut til å ha funnet tonen med Keith Hernandez, men så avslører han sine svake sider.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Bilen til George bryter sammen på veien til flyplassen hvor han skal plukke opp Jerry. De får tilfeldigvis haik med en limousin, og benytter anledningen til å ringe Elaine og Kramer, som blir med på et event i Madison Square Garden. Hva slags event har de ikke riktig fått med seg...

11:00(11:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Pappa Homer har dårlige manerer, arbeider i et kjernekraftverk og er ganske dum, men han elsker sin familie over alt på jord. Sønnen Bart er konstant på jakt etter nye apestreker, mens datteren Lisa er den intelligente. Baby Maggie kommuniserer med omverdenen gjennom smokken, og mamma Marge forsøker å holde orden på dem alle. I denne del: Homer og Marge tillater Lisa å være barnevakt for Bart.

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Pappa Homer har dårlige manerer, arbeider i et kjernekraftverk og er ganske dum, men han elsker sin familie over alt på jord. Sønnen Bart er konstant på jakt etter nye apestreker, mens datteren Lisa er den intelligente. Baby Maggie kommuniserer med omverdenen gjennom smokken, og mamma Marge forsøker å holde orden på dem alle. I denne del: Homer starter med hjemmebrenning da Springfield gjeninnfører strenge alkohollover.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Homer er på fest hos Lenny som har fått seg ny flatskjerm-tv. Etter tre dager er Homer fortsatt der, helt besatt av det nye vidunderet. Marge sier ja til å bli med på ”Konebytte” slik at Homer kan vinne penger til å kjøpe sin egen flatskjerm-tv.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Homer står i spissen for en kampanje for å få profesjonell fotball til Springfield. Ønsket blir oppfylt! Mannen som skal fortelle Springfield den gode nyheten, blir slått ned av bestefar Abe, og fotballrettighetene blir trukket tilbake. Det blir ikke tatt godt imot, og Abe blir støtt ut av byen. Han prøver å bevise at han fremdeles har motet i behold ved å bli Springfields nye tyrefekter.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. I denne del: Doug og Carrie lar seg overtale til å hjelpe til i den lokale kirken.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. I denne del: Doug låner en baby for å vise Carrie at de er klare til å få barn.

14:00(14:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. I denne del: Ted og Barney gjør sitt inntog i nattelivet sammen med Robin, mens Lily og Marshall prøver seg på noe mer voksent, nå som bryllupet nærmer seg med stormskritt.

14:30(15:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. I denne del: Ted drar på sitt årlige Halloween-party i håp om å treffe en jente han møtte for mange år siden. Samtidig blir Robin dumpet av kjæresten fordi hun er for selvstendig.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway? (Australia)

Australsk underholdningsprogram fra 2016. Nå har også Australia fått sin utgave av dette humorprogrammet, der vert Tommy Little gir fire konkurrerende komikere i oppdrag å iscenesette morsomme sketsjer og scenarioer - gjerne basert på publikumsinnspill. Her er det intet manuskript, fantasien står i høysetet, og poengene teller ikke. I denne del: Programvert Tommy Little får selskap av fire konkurrerende komikere i denne improvisasjonsunderholdningen der det hele er et produkt av øyeblikket, og der poengene ikke teller.

15:30(16:00)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. I denne del: I denne episoden får publikum bestemme tema for ulike improviseringsscener komikerne så skal spille ut. Oppgaver inkluderer merkelige medisineksamener, katastrofale jobintervjuer, og en rekke bisarre forslag. Gjesteaktører er Jeff Davis og tidligere boksemester, Laila Ali.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Pappa Homer har dårlige manerer, arbeider i et kjernekraftverk og er ganske dum, men han elsker sin familie over alt på jord. Sønnen Bart er konstant på jakt etter nye apestreker, mens datteren Lisa er den intelligente. Baby Maggie kommuniserer med omverdenen gjennom smokken, og mamma Marge forsøker å holde orden på dem alle. I denne del: Bart avslører Skinner og Krabappels tvilsomme forretninger.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Pappa Homer har dårlige manerer, arbeider i et kjernekraftverk og er ganske dum, men han elsker sin familie over alt på jord. Sønnen Bart er konstant på jakt etter nye apestreker, mens datteren Lisa er den intelligente. Baby Maggie kommuniserer med omverdenen gjennom smokken, og mamma Marge forsøker å holde orden på dem alle. I denne del: Bart gir bort hunden sin slik at han kan beholde en veltrent og prisbelønnet collie.

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. I denne del: Doug skaffer seg adgang til Carries jobbarrangement uten å vite at hun har tatt seg fri for å tilbringe dagen sammen med venninner.

17:30(20:00)

> Håndball: EM-kvalik: Kroatia - Norge

Direkte fra Zagreb, Kroatia. De norske håndballjentene skal kjempe med Kroatia, Sveits og Ukraina om plass i det kommende EM, som i år går av stabelen i Frankrike.

20:00(20:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Mr Burns bestemmer seg for å flytte kjernekraftverket til India for å spare penger. Utrolig nok blir Homer utvalgt til å reise til India og lære opp de nye arbeiderne, og enda mer utrolig: Han gjør en god jobb! Homer er ør av glede, og opphøyer seg selv til Gud.

20:30(21:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Familien Simpson sitter på resturanten The Frying Dutchman og venter på maten som aldri kommer. De bruker ventetiden til å fortelle hverandre historier.

21:00(21:30)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. I denne del: Hollywoodregissør Colin veileder improvisatørene i ulike scener inkludert en kriminelle scene, en hjemmefrue som forfører den kjekke elektrikern, og en snowboard-økt. Hukommelsen får også kjørt seg! Spesialgjester inkluderer Mary og Mariya fra det amerikanske OL-laget i synkronsvømming.

21:30(22:00)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2018. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: Airport patrol og politiet skal ta pågripe en gruppe asylsøkere som har oppholdt seg ulovlig i Tyskland. Kjetil er ute med narkohunden Norris som markerer på reisende fra København.

22:00(00:05)

> Ride Along

Amerikansk krimkomedie fra 2014. Ice Cube, Kevin Hart. De siste to årene har skolesikkerhetsvakten Ben prøvd å vise politimannen James at han er mer enn bare en dataspillnerd som er forlovet med søsteren hans, Angela. For å bevise at han fortjener mer enn bare sin fremtidige brud, må han overleve de mest intense 24 timene i sitt liv ute på patrulje med James.

00:05(02:35)

> The Fifth Estate

Amerikansk biografisk thriller fra 2013. Benedict Cumberbatch, Daniel Brühl. En dramatisk thriller basert på virkelige hendelser om Julian Assange og WikiLeaks avsløringer om maktmisbruk og korrupsjon. Historien begynner når WikiLeaks-grunnleggeren Julian Assange og kollegaen Daniel Domscheit-Berg bestemmer seg for å bli overvåkere av de priviligerte og mektige. De skaper en plattform som lar varslere anonymt lekke konfidensiell informasjon som setter søkelyset på offentlige hemmeligheter og bedriftsforbrytelser. Snart offentliggjør de flere nyhetshistorier enn verdens mektigste mediaorganisasjoner til sammen. Men når Assange og Berg får tilgang til store mengder konfidensiell amerikansk etterretningsinformasjon, sliter de med spørsmålet: Hva er prisen for å ha hemmeligheter i et fritt samfunn, og hva vil det koste hvis de blir avslørt? Aldersgrense: 15 år.

02:35(03:00)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett. I denne del: Peter hører fiolinspill for første gang under en skoleforestilling, og blir rørt til tårer. Han vil lære seg å spille selv, og får gutta med på å starte en strykekvartett.

03:00(03:25)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett. I denne del: "Medieval Castle" stenges, og Peter overbeviser gutta om å dra på tvangsauksjonen og kjøpe stedet. Det viser seg at mange andre har samme idé, og ordfører West vinner budkrigen.

03:25(03:50)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett. I denne del: Rob Gronowski blir Griffin-familiens nye nabo. Stewie begynner med birøkting, men gir biene steroider, som gjør dem aggressive.

03:50(04:15)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2016. I Family Guy følger vi Peter Griffin, så kunnskapsløs og uvitende at det nesten blir sjarmerende, og hans latterlig ukonvensjonelle middelklassefamilieliv i Quahog i Rhode Island. Lois, Peters hjemmeværende kone, har svært lite til overs for de andre familiemedlemmenes særegenheter. Meg, datteren på atten, er et utskudd på skolen og hoggestabben i familien. Tenåringen Chris er sosialt uvøren og er fullstendig blank når det gjelder det motsatte kjønn. Ettåringen Stewie er en fandenivoldsk og utspekulert baby hvis blomstrende seksualitet fremdeles er under utførelse. Brian, familiehunden - en alkoholisert pikenes jens - gjør husholdningen komplett. I denne del: Gutta prøver å lage en podcast fra baren med utgangspunkt i de løse samtalene sine, men Cleveland tar over showet.

04:15(05:00)

> The Americans

Amerikansk dramaserie fra 2014. Periodedramaet The Americans er satt til tiden like etter at Ronald Reagan ble president, og handler om det vanskelige ekteskapet mellom to KGB-spioner som lever under falsk identitet som to amerikanere i Washington DC. Det arrangerte ekteskapet mellom Phillip og Elizabeth Jennings, som har to barn uvitende om deres ekte identitet, blir stadig mer ekte og lidenskapelig. Dette til tross for at forholdet settes på prøve etter hvert som den kalde krigen eskalerer. Situasjonen kompliseres ytterligere av at Philip begynner å kjenne en tilhørighet til USA. I tillegg flytter en FBI-agent som jobber med kontraspionasje, inn i nabohuset. I denne del: Med Larrick som kommer stadig nærmere forsøker Elizabeth å trekke seg unna Jared. Philip forbereder Fred på et avgjørende oppdrag, og når Arkady endelig spiller kortet han har på hånda, må Stan ta et umulig valg.

05:00(06:00)

> Airwolf

Amerikansk actionserie. Om det høyteknologiske helikopteret Airwolf og teamet som jobber ombord på helikopteret. De reiser rundt på ulike oppdrag rundt i verden. I denne del: Hawke, Dominic og Caitlin gjenforenes med legenden El Gato i Sør-Amerika når de prøver å redde en amerikansk forsker som blir holdt fanget.