Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:20)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Områdelederen Neso fra Nokas rykker ut til en kunde som har låst seg ute fra leiligheten sin etter en ferie i utlandet. På Storo Storsenter blir vekterne vitne til at tre gutter stjeler fra en butikk. Serien gir et unikt innblikk i hverdagen til noen av hovedstadens vektere. Hver dag rykker de ut til tyverier, ulykker og hjelpeoppdrag over hele landet. Når alarmen går, er det de som er de første på stedet.

06:20(06:45)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2018. Gjesten i denne episoden er komiker Jeff Davis. Jeff Davis 1. Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro, og et produkt av øyeblikket.

06:45(07:10)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2018. Gjesten i denne episoden er komiker Greg Proops. Greg Proops 1. Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro, og et produkt av øyeblikket.

07:10(07:35)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. Barney gir Marshall et kurs i sjekking, og Lily kommer tilbake fra sitt eventyr mens Robin hjeler henne med å finne en ny leiglighet. The Scorpion and the Toad. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble opp over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

07:35(08:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. Teds foreldre er i New York for å feire bryllupsdagen, og Ted får for første gang høre en familiehemmelighet. Brunch. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble opp over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

08:00(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. Ted og Robin har sin første store krangel, og Barney prøver å overbevise Ted om hvor lett det er å gå på sjekker'n som arkitekt. Ted Mosby, Architect. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble opp over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. Alle Marshalls venner er i forhold, og han er lut lei av å være singel. Barney vil imidlertid helst blit kvitt sin stadig tilbakevendende "tilfeldige" sexpartner, og ber Lily om hjelp for å bli kvitt henne. World's Greatest Couple. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble opp over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

09:00(09:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Doug får en ny lærling på jobben, og til hans store overraskelse er hun både blond og vakker - men vil Carrie bli sjalu hvis hun får vite dette? Doug er ikke riktig sikker, og tenker at det er best å tie. King of Queens. Denne serien handler om Doug, og Carrie Heffernan, et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

09:30(10:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Carrie vil at Doug skal være med i et viktig selskap på jobben hennes, men Doug har ikke særlig lyst. Han bestemmer seg imidlertid for å overraske henne ved å komme i selskapet allikevel. King of Queens. Denne serien handler om Doug, og Carrie Heffernan, et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

10:00(10:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Doug og Carrie har gjort alt de kan for å unngå sine irriterende naboer, Tim og Dorothy Sacksky. Da naboparet separerer seg, tilbyr de Doug og Carrie å låne hytta deres, slik at den ikke blir stående ubrukt. King of Queens. Denne serien handler om Doug, og Carrie Heffernan, et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

10:30(11:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. Doug og Carrie lengter etter privatlivet de hadde før Arthur flyttet inn, og bestemmer seg for å sende Arthur vekk for en helg. Doug kontakter sin fetter Danny, som gjerne vil ha besøk av Arthur. King of Queens. Denne serien handler om Doug, og Carrie Heffernan, et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem.

11:00(11:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Sarte sjeler er herved advart: En av lagerenhetene får budgiverne til å brekke seg!. Cardiff. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

11:30(12:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. De nomadiske kjøpslåerne vender nesen mot "sunny Scunny" (Scunthorpe) for å krangle om lagerenheter. Scunthorpe. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1997. Det er aldri noe lurt å vente til siste frist med å fylle ut selvangivelsen. For dem som er så lite flinke med tall som Homer, må det bli problemer. The Trouble with Trillions. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1997. Lisa må stå på når hun engasjerer seg i en nyhetssending for barn. Girly Edition. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

13:00(13:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. Elaine og Jerry går på en ishockeykamp med Elaines nye kjæreste. Kramer kommer i trøbbel med en ape og George vurderer å fortelle kjæresten at han elsker henne. The Face Painter. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret.

13:30(14:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. George skader Bette Midler under en baseballkamp og blir anklaget for å gjøre det med vilje. Elaine tar med seg Georges far til manikyrsalongen så han kan oversette hva de sier om henne. The Understudy. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret.

14:00(14:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2018. Gjesten i denne episoden er komiker Greg Proops. Greg Proops 2. Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro, og et produkt av øyeblikket.

14:30(15:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humor/reality fra 2018. Gjesten i denne episoden er komiker Gary Anthony Williams. Gary Anthony Williams. Aisha Tyler leder dette humorprogrammet der de faste skuespillerne, samt en gjesteaktør eller to, utfører forskjellige komiske sketsjer. Det hele er impro, og et produkt av øyeblikket.

15:00(15:30)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2012. Moe blir meget begeistret når rike forretningsmenn på utkikk etter investeringsmuligheter viser interesse for hans hjemmelagde whisky. Grampa skader seg mens han passer Bart. Whiskey Business. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

15:30(16:00)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2012. Marge oppfordrer Bart til å utforske sin kreative sider, og Barts motvilje forsvinner med det samme Marge ansetter Slavas pene datter Zhenya til å gi ham pianotimer. The Fabulous Faker Boy. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

16:00(16:30)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2012. Homer, Moe, Lenny og Carl vinner 200.000 dollar i lotto. Men når Carl drar til Island, sitt hjemland, med hele premien, drar gutta avgårde på et nordisk eventyr for å få tilbake pengene sine. The Saga of Carl. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

16:30(17:00)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2012. Marge tar feil av to hjemmesider - hun tror hun er på en side om cupcakes, men egentlig er det en side for folk som ønsker å ha en affære. På siden begynner hun å chatte med den sjarmerende Ben. Dangers On a Train. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

17:00(17:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Jerry og George bestemmer seg for å endre sin rutine når det gjelder å gå fra kvinne til kvinne, noe som fører til at George frir til Susan. The Engagement. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

17:30(18:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Elaine blir sjalu når George ser ut til å være den første i gjengen som gifter seg. The Postponement. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt?

18:00(18:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Heavy D og Sam slår seg sammen, mens Charlotte og Shaun har en far-og-datter-uoverensstemmelse. Buckinghamshire. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

18:30(19:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. I Lincolnshire er Linda sikker på at en av lagerenhetene inneholder noe av en annen verden. Lincolnshire. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

19:00(19:30)

> Border Security: America's Front Line

Amerikansk reality fra 2018. I denne serien følger vi de amerikanske grensevaktene i deres jakt på ulovligheter. I denne serien følger vi de amerikanske grensevaktene i deres jakt på ulovligheter.

19:30(20:00)

> Border Security: America's Front Line

Amerikansk reality fra 2018. I denne serien følger vi de amerikanske grensevaktene i deres jakt på ulovligheter. I denne serien følger vi de amerikanske grensevaktene i deres jakt på ulovligheter.

20:00(21:00)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2016. Riggs og Murtaugh kikker nærmere på et drap i moteindustrien og oppdager at det foregår en føderal undercover-operasjon. Fashion Police. Ekssoldaten og politimannen Martin Riggs sørger over å ha mistet sin kone, så han flytter til California for å begynne på nytt i LA-politiet. Han skal jobbe med Roger Murtaugh, som nylig har kommet tilbake på jobb etter et hjerteinfarkt. Riggs' tendens til å kaste seg hodeløst inn i enhver situasjon står i skarp kontrast til Murtaughs korrekte handlemåte. Da sjefen deres, Brooks Avery gir dem deres første sak, tar Riggs Murtaugh med på en biljakt i stor fart som ender i Long Beach Grand Prix og skuddveksling med narkolangerne. Trass i hans protester, føler den gamle politimannen seg mer levende enn på mange år. Etter at saken er ferdig etterforsket innser Riggs at han har funnet noe i Murtaugh som han har lett etter – en partner og en venn.

21:00(22:00)

> På glattisen

Svensk realityserie fra 2019. En tømmerbil har veltet i en sving og Stefan og hans kollega må ta i bruk luftputer. I Åre kjører tre bilister av veien på samme sted. Bli med heltene som forvandler de gnistrende veiene i Norrland til farbare områder, til tross for Kong Vinters iherdige motstand. Her er snø og is hverdagskost for både bergere og brøytebiler.

22:00(23:00)

> Agents of S.H.I.E.L.D.

Amerikansk actionserie fra 2016. Coulson og teamets seier i Framework er kortlivet, og en enda dødeligere fiende venter dem alle. The Return. Vi følger eventyrene til et team av agenter som etterforsker supermennesker og uvanlige hendelser.

23:00(00:00)

> Agents of S.H.I.E.L.D.

Amerikansk actionserie fra 2016. Etter Ghost Riders overraskende entré må Coulson og teamet prøve å hindre Aida i å ødelegge verden. Sesongavslutning - World's End. Vi følger eventyrene til et team av agenter som etterforsker supermennesker og uvanlige hendelser.

00:00(01:00)

> The Art of More

Amerikansk thrillerserie fra 2016. Grahams bortføring leder ham til nettopp den mannen han har vært på jakt etter. Brukner får uventet besøk. Better a Lion Than a Sheep. The Art of More utforsker skyggesiden av den pengesterke bransjen dominert av svindlere, smuglere, potentater, og samlere av det vakre og esoteriske, der verdensspråket heter begjær.

01:00(02:00)

> The Art of More

Amerikansk thrillerserie fra 2016. Graham får urovekkende informasjon om fortiden sin i forbindelse med en auksjon av gamle fotografier. The Past Ain't Done. The Art of More utforsker skyggesiden av den pengesterke bransjen dominert av svindlere, smuglere, potentater, og samlere av det vakre og esoteriske, der verdensspråket heter begjær.

02:00(02:55)

> The X-Files

Amerikansk sci-fi-serie fra 2016. Når et lik blir funnet i skogen blir Mulder og Scully satt til å undersøke om drapet ble utført av et dyr, en seriemorder eller kanskje bare et underlig vesen, slik øyevitnebeskrivelsene forteller. Mulder & Scully Meet the Were-Monster. David Duchovny og Gillian Anderson gjeninntrer i rollene som de ikoniske FBI-agentene Fox Mulder og Dana Scully, tretten år etter forrige sesong.

02:55(03:20)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Stewie prøver å gjøre seg selv tøffere. Meg gjør sitt beste for å ta seg av Joe. The Hand That Rocks The Wheelchair. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien.

03:20(03:45)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Chris og Meg syns foreldrene har det lett, men Peter og Lois er uenige, så alle bytter roller. Chris jobber på bryggeriet mens Meg styrer huset. Det tar ikke lang tid før ansvaret begynner å tære på dem. Trading Places. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien.

03:45(04:10)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Brian skal på date med et nytt bekjentskap, Denise, men det fører ikke fram. Istedenfor å gi opp kjærligheten, vil han få hjelp av Quagmire. Tiegs For Two. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien.

04:10(05:00)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2016. Riggs og Murtaugh kikker nærmere på et drap i moteindustrien og oppdager at det foregår en føderal undercover-operasjon. Fashion Police. Ekssoldaten og politimannen Martin Riggs sørger over å ha mistet sin kone, så han flytter til California for å begynne på nytt i LA-politiet. Han skal jobbe med Roger Murtaugh, som nylig har kommet tilbake på jobb etter et hjerteinfarkt. Riggs' tendens til å kaste seg hodeløst inn i enhver situasjon står i skarp kontrast til Murtaughs korrekte handlemåte. Da sjefen deres, Brooks Avery gir dem deres første sak, tar Riggs Murtaugh med på en biljakt i stor fart som ender i Long Beach Grand Prix og skuddveksling med narkolangerne. Trass i hans protester, føler den gamle politimannen seg mer levende enn på mange år. Etter at saken er ferdig etterforsket innser Riggs at han har funnet noe i Murtaugh som han har lett etter – en partner og en venn.

05:00(05:25)

> Son of Zorn

Amerikansk live-action/animasjonskomedie fra 2016. Zorn kommer uanmeldt til Edies høsttakkefest for å bevise for moren hennes at han er moden. The Battle of Thanksgiving. Zorn, Zephyrias høye beskytter, er herre over lidelse og kommer fra en øy i Stillehavet der alle er tegneseriefigurer. Det som viser seg å bli hans største utfordring er å tilpasse seg det amerikanske middelklasselivets banaliteter. Zorn vender tilbake til forstedene i Orange County i California for å gjenoppta kontakten med ekskona Edie og sønnen Alan, men får et slag i ansiktet når han finner ut at Edie er forlovet med en annen mann. Han bestemmer seg likevel for å bli for å skape et bånd til Alan, og får seg leilighet og arbeid mens han forsøker å bruke krigermentaliteten sin på å takle dagligdagse fiendtligheter.

05:25(06:00)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Områdelederen Neso fra Nokas rykker ut til en kunde som har låst seg ute fra leiligheten sin etter en ferie i utlandet. På Storo Storsenter blir vekterne vitne til at tre gutter stjeler fra en butikk. Serien gir et unikt innblikk i hverdagen til noen av hovedstadens vektere. Hver dag rykker de ut til tyverier, ulykker og hjelpeoppdrag over hele landet. Når alarmen går, er det de som er de første på stedet.