Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:25)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Al Goes to the Dogs. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

06:25(06:45)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Kiss of the Coffee Woman. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

06:45(07:10)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Enemies. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

07:10(07:35)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Det er søndag morgen klokken åtte. Barney er fyllesyk, og gjengen prøver å finne en kur. Rally. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.

07:35(08:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Lily og Robin krangler om morgenen på bryllupsdagen, mens Barney sliter med å velge dress for dagen. Samtidig ser resten en film som Ted nektet dem å se. Vesuvius. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.

08:00(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Det er søndags ettermiddag og klokken er 2. Ted og Barney hjelper Marshall med å finne Lily, som etter hvert avslører at hun er gravid, denne gangen med ei lita jente. Daisy. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Med kun noen timer igjen før bryllupet sitter gjengen og mimrer om Gary Blauman, og plutselig dukker han opp til seremonien. Gary Blauman. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.

09:00(09:30)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Det er streikens tredje uke, og Doug og Deacon begynner å kjede seg. De begynner å oppføre seg som guttunger og setter igang med rampestreker. Strike Out. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

09:30(10:00)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Doug og Carrie prøver å minnes hvem det var som sa "jeg elsker deg" på den første høsttakkefesten de tilbragte sammen. Dark Meet. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

10:00(10:30)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Deacon og Kelly skal i en begravelse utenbys, og Doug og Carrie tilbyr seg å være barnevakt. Alt går bra til å begynne med, helt til lille Kirby tar barnevaktene på fersken i foreldrenes seng. Twisted Sitters. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

10:30(11:00)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Doug og Deacon konkurrerer om å stelle i stand den morsomste spøken. Arthur blir med Carrie på jobben, og blir tilbudt en deltidsstilling mens han er der - til Carries store forferdelse. Work Related. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

11:00(11:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Etter å ha gitt tilbake den olympiske ilden som Homer har stjålet, drar familien Simpson innom et karneval på en skole. Bart blir forelsket i Rainier Wolfcastles datter Greta. The Bart Wants What It Wants.

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Bart og Lisa blir kjent med en avdanket westernskuespiller. De prøver å få fart på karrieren hans igjen ved å gi ham en rolle på "The Krusty Show", men skuespillerens langvarige alkoholmisbruk kommer i veien. The Lastest Gun in the West.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Mens Homer venter i spenning på en ny sportssesong, får han en telefon fra aldershjemmet der faren bor. De forteller at han er død, noe som heldigvis viser seg å være en feil. The Old Man and the Key.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. En ny variant av "Simpsons Tall Tales", denne gang med Bart som Hamlet, Lisa som Jeanne D'Arc og Homer som Odyssevs. Tales from the Public Domain.

13:00(13:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1993. Kramer går ut med en av Elaines arbeidskollegaer, en kvinne Elaine ikke er særlig begeistret for. The Fire.

13:30(14:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1993. Gjengen drar til Hamptons for å se et vennepars baby. The Hamptons.

14:00(14:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjest Gary Anthony Williams, på prøve gjennom spontane improviseringsleker med innspill fra publikum. Gary Anthony Williams. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene.

14:30(15:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Brian Shaw and Heather Anne Campbell, på prøve gjennom spontane improviseringsleker med…. Brian Shaw. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene.

15:00(15:30)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2012. Moe blir meget begeistret når rike forretningsmenn på utkikk etter investeringsmuligheter viser interesse for hans hjemmelagde whisky. Grampa skader seg mens han passer Bart. Whiskey Business. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

15:30(16:00)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2012. Marge oppfordrer Bart til å utforske sin kreative sider, og Barts motvilje forsvinner med det samme Marge ansetter Slavas pene datter Zhenya til å gi ham pianotimer. The Fabulous Faker Boy. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

16:00(16:30)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2012. Homer, Moe, Lenny og Carl vinner 200.000 dollar i lotto. Men når Carl drar til Island, sitt hjemland, med hele premien, drar gutta avgårde på et nordisk eventyr for å få tilbake pengene sine. The Saga of Carl. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

16:30(17:00)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2012. Marge tar feil av to hjemmesider - hun tror hun er på en side om cupcakes, men egentlig er det en side for folk som ønsker å ha en affære. På siden begynner hun å chatte med den sjarmerende Ben. Dangers On a Train. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

17:00(17:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1993. For å endre sin uflaks bestemmer George seg for å gjøre akkurat motsatt av hva han pleier. The Opposite.

17:30(18:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. Jerry går ut med en Miss America-deltaker, og må ha med en anstand. Kramer melder seg frivillig, og tar etterhvert rollen som rådgiver for missen. The Chaperone. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret.

18:00(18:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Snakkesalige Sean Kelly er auksjonarius i en runde der en oppløftende premie får budene til å rulle inn. Hampshire. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

18:30(19:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. I Wales oppstår det et auksjonsanarki når budgivere håper å tjene raske penger ved å få tak i lagerenheter med store verdier i. Carmarthen. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

19:00(19:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2018. Tollinspektørene gjør et funn på en reisende som narkohunden Norris har markert på. En mann har stjålet fra flere butikker på flyplassen og F.O må ta opp jakten. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise.

19:30(20:00)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2019. Vekterne Rikke og Ola er på en av sykkelrundene sine i et parkeringshus når de kommer over to personer som er i ferd med å ruse seg. En innbruddsalarm går på en skole og Terje rykker ut. Serien gir et unikt innblikk i hverdagen til noen av hovedstadens vektere. Hver dag rykker de ut til tyverier, ulykker og hjelpeoppdrag over hele landet. Når alarmen går, er det de som er de første på stedet.

20:00(21:00)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Cole vil snakke med Nathalie om forholdet deres før det er for sent, men planene hans blir ødelagt. Murtaugh finner en ny venn. What the Puck. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

21:00(22:00)

> S.W.A.T.

Amerikansk krimdramaserie fra 2018. Hondo kjemper for å få Darryl til å føle seg bedre. Deacon føler seg uverdig for å motta en av LAPDs høyeste utmerkelser. Mens Street tar seg en pause i søket. Sesongavslutning - Kangaroo. I denne nye S.W.A.T.-utgaven, inspirert av den tidligere serien og filmen med samme navn, følger vi marinesoldat Daniel "Hondo" Harrelson, som har fått i oppdrag å lede en taktisk enhet i Los Angeles-politiet - en jobb han han bør være godt rustet til, siden han er lojal overfor både gatemiljøet han vokste opp i, og kollegaene i blå uniform.

22:00(23:00)

> The Brave

Amerikansk actiondramaserie fra 2017. Da doktor Kimberley Wells blir kidnappet av en gruppe med tilknytning til terrorisme, tar kaptein Adam Dalton og spesialstyrken hans i bruk alle midler for å redde henne. Pilot. Overvåkningsnavet i Washington følger hemmelige spesialstyrker som befinner seg langt bak fiendens linjer.

23:00(00:00)

> Taken

Amerikansk spenningsserie fra 2017. Mordet på Bryan Mills søster fører ham inn på en krigssti der hevn mot kartellkongen Carlos Mejia er målet. En hemmelig, amerikansk etterretningsenhet rekrutterer Bryan og innlemmer han i sitt team. Pilot. Tidligere CIA-agent Bryan Mills opplever en personlig tragedie som ryster hele tilværelsen hans, og han gjør alt han kan for å takle hendelsen og få hevnet seg.

00:00(01:00)

> The Strain

Amerikansk grøsserserie fra 2015. Justine får problemer med ordføreren. Eph og Dutch arbeider sammen mot Masters allierte. Setrakian leter etter Lumens rette eier. The Assassin. Et fly lander på John F. Kennedy International Airport med lyset slukket, forseglede dører, lukkede vinduer og ingen bevegelser ombord. Dr. Ephraim Goodweather og teamet hans sendes for å undersøke. Inne i flyet finner de 206 lik og fire overlevende. Situasjonen forverres når kroppene begynner å forsvinne fra likhusene, og snart blir det klart at Goodweather og teamet kjemper for å beskytte hele menneskeheten mot et mystisk vampyrutbrudd.

01:00(02:55)

> Victor Frankenstein

Amerikansk grøsser fra 2015. Unge Igor jobber som assistent for legestudenten Viktor von Frankenstein. Sammen har de store forhåpninger om å tjene menneskeheten gjennom sin forskning på udødelighet.

02:55(03:20)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Meg fyller endelig 18 år og Quagmire setter nok en romantisk plan til verks. Parets forhold blomstrer og Peter skyr ingen middel i sine forsøk på å sabotere for sin relativt uskyldige datter og hennes motbydelige…. Quagmire And Meg. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

03:20(03:40)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Brian begynner å date ei jente som er blind og ting blir vanskelige når hun avslører at hun hater hunder. The Blind Side. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

03:40(04:00)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Stewies bestekompis blir syk og Lois tar ham med til sykehuset der de forteller at han er kritisk syk, men at han kan få behandling for sykdommen. Livin On A Prayer. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

04:00(04:25)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Peter bestemmer seg for å bli berømt skuespiller og blir Tom Tucker's agent for å klatre opp karrierestigen. Samtidig dater Chris en jente som er overraskende lik en viss person i Griffin-familien. Tom Tucker:The Man And His Dream. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

04:25(05:10)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Cole vil snakke med Nathalie om forholdet deres før det er for sent, men planene hans blir ødelagt. Murtaugh finner en ny venn. What the Puck. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

05:10(05:35)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

05:35(06:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Kiss of the Coffee Woman. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.