Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:50)

> I am Cait

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Caitlyn Jenner tar steget ut i verden som kvinne. I denne del: I et forsøk på å forbedre forholdet deres, besøker Kris Cait i New Orleans. Men når gamle sår rippes opp i det tidligere ekteparet må Caits venninner gripe inn.

06:50(07:20)

> Mitt lille luksushjem

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Tyson og Michelle Spiess er et ektepar som har spesialisert seg på å bygge bittesmå luksushjem på hjul. De strekker seg langt for å oppfylle kundenes ønsker, selv om det er få kvadratmeter til rådighet. I denne del: Et forlovet par, Lauren og Kalani, ønsker seg et bittelite hjem med gourmetkjøkken og musikkrom. Tyson har en smart ide på hvordan man kan skjule en stor flatskjerm.

07:20(08:15)

> Top Chef USA

Amerikansk realityserie fra 2014. Sesong tolv starter med tolv kokker som skal konkurrere om å få være med videre i konkurransen. I denne del: Kokkene lager mat ut fra en "overraskelsesboks", og de heldige gjestene er lokale politi- og brannmenn i Boston.

08:15(09:05)

> Dallas

Amerikansk såpeopera. Dallas er en helt ny serie, basert på en av verdens mest populære dramaserier gjennom tidene, med samme navn. Fortsatt er det bitterhet og stridigheter innad i den mektige Erwing-familie. Utgangspunktet for uenighetene er familiens oljeimperium i Texas. I denne nye utgaven av Dallas er det sønnene til legendariske JR og Booby Ewing, som fører kampen om verdiene videre. I denne del: Nicolas sine planer om å overta Ewing Global taes til et nytt nivå.

09:05(10:00)

> Project Runway med Tim Gunn

Amerikansk realityserie. Tim Gunn leder denne realityserien, der det handler om mote og design og der tre mentorer skal bevise at de kan drive et motehus og få frem nye designere. I denne del: Designerne lar seg inspirere av vampyrverdenen og bruker utradisjonelle materialer for å lage et mystisk design i dagens oppgave.

10:00(10:55)

> Project Runway med Tim Gunn

Amerikansk realityserie. Tim Gunn leder denne realityserien, der det handler om mote og design og der tre mentorer skal bevise at de kan drive et motehus og få frem nye designere. I denne del: Designerne får i oppgave å lage antrekk til som popstjernen Zendaya kan bruke på scenen.

10:55(11:50)

> I am Cait

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Caitlyn Jenner tar steget ut i verden som kvinne. I denne del: Cait tar på seg sin del av skylden for at ekteskapet med Kris endte med skilsmisse. Candis ser på mulighetene til å adoptere en baby.

11:50(12:45)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske og se mulighetene i forfalne hus.t De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: En familie ønsker seg et hus som ligger nær vannet.

12:45(13:40)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske og se mulighetene i forfalne hus.t De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Chip og Joanna Gaines hjelper et par med å finne det perfekte hus til et budsjett på 450 000 dollar.

13:40(14:10)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk realityserie. Vi følger de ansatte og kommende bruder i brudesalongen Bridals by Lori i Atlanta. I denne del: Bruden Shaina står midt i en familiekonflikt når hennes konservative mor og motebevisste bror har sterke meninger om hvilken brudekjole hun skal velge.

14:10(14:40)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk realityserie. Vi følger de ansatte og kommende bruder i brudesalongen Bridals by Lori i Atlanta. I denne del: En mor skal se sin datter stå brud, men er mer opptatt av å velge kjole til seg selv enn til datteren.

14:40(15:35)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. I denne del: Bruce og Kriss diskuterer fremtiden sin som par og bestemmer seg for å ta ut separasjon. Også et annet par i familien sliter, nemlig Khloe og Lamar.

15:35(16:30)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. I denne del: Scott tar karatetimer, eller later som han gjør det i alle fall. Kris prøver å stjele Jonathan, Kims bestevenn.

16:30(17:00)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsprogram fra 2016. Vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg og skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er høy nok for salg. I denne del: I denne episoden skal de tre oppkjøperne Mune, Mads og Thomas på jakt etter moderne møbler og danske klassikere i en villa på Frederiksberg. Det er ekteparet Nicolai og Ronnie som skal selge ut mange av tingene sine, fordi de vil finne en stil som kan passe begge. Thomas får raskt øye på en klassiker, og legger inn første bud. Mune føler seg litt på bortebane blant alle de dyre møblene, men finner likevel et bord hun vil ha med seg hjem. Mads, som pleier å gå for det antikke, finner seg en moderne bestseller.

17:00(17:30)

> Mitt lille luksushjem

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Tyson og Michelle Spiess er et ektepar som har spesialisert seg på å bygge bittesmå luksushjem på hjul. De strekker seg langt for å oppfylle kundenes ønsker, selv om det er få kvadratmeter til rådighet. I denne del: En offiser og hans kone,Tiny, ønsker seg et lite hjem med mobilitet med tanke på deres neste flytting.

17:30(18:00)

> Bloggerne

Norsk dokusåpe. Dokuserien ”Bloggerne” er tilbake i en ny sesong hvor vi får stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. I den sjette sesongen av serien følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Dokuserien ”Bloggerne” er tilbake i en ny sesong hvor vi får stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. I den sjette sesongen av serien følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Vi følger bloggere fra Karasjok i nord, via Førde og Ålesund i vest, Oslo i øst til Søgne i sør. I denne del: Et gjensyn med ekskjæresten gir Anniken nerver og hun bestemmer seg brått for å flytte til Bergen. I Ålesund har Louise funnet drømmehuset og siden John Arne fortsatt er i India, må hun ta saken i egne hender. Også Kristine er på flyttefot, da den første leiligheten på Veitvet viste seg å være for usentral. Nå er hun klar for det urbane livet på Grünerløkka.

18:00(19:00)

> The Kardashians

Amerikansk dokusåpe. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler – alt med kamera til stede. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. I denne del: Rob foreslår at Khloè kan flytte inn hos ham. Kris vurderer å prøve seg på Broadway.

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. I denne del: Kris er lei av at Kim tar over hele huset , og blir ikke fornøyd når Kim forteller at huset de renoverer ikke er klart på mange måneder. Kanyes assistent forteller Kris at Kanye har en helt spesiell overraskelse for Kims bursdag.

20:00(21:00)

> Tenåringenes hemmelige liv

Norsk dokumentarserie fra 2016. Programmet er en dokumentarserie som følger 21 ungdommer i alderen 15 til 19 år, og deres liv i fem måneder høsten 2015. For at vi skal få en forståelse av hvordan det er å vokse opp i Norge i dag, har ungdommene gitt TV 2 tilgang til mobiltelefon, sosiale medier og all kommunikasjon med vennene sine. På den måten får vi et ærlig bilde av hvordan det er å være ung i dag, hva som opptar dem og hvordan de kommuniserer seg imellom. På en unik måte slipper vi til på innsiden av gutte- og jenterommet, og får ta del i det som virkelig skjer og hvordan de forholder seg til posts, likes, snaps og all annen kommunikasjon ansikt til ansikt. I denne del: De fire venninnene Ida, Susanne, Iselin og Beate går alle første året på videregående skole. Men de har alt begynt å planlegge russetiden, og begynner innsamling av penger til russebussen de ønsker seg. Bestevennene Artan, Albert, Sim og Bjørn André driver youtube-kanalen Generation Individuals, hvor guttene legger ut videoer for å engasjere andre ungdommer. Guttene har planlagt en ny video som de skal spille inn. Men når Albert presser Artan til å stå foran kamera sammen med de andre tre, begynner vennene å krangle. Dansegruppa Unity Crew bruker all sin tid på dans og ligger i hardtrening, da de skal ut i en battle-konkurranse om to uker. Men en av gruppas medlemmer, 19 år gamle Danish, føler seg ikke klar til å delta. Han har akkurat begynt å danse igjen etter flere års avbrekk og stiller høye krav til seg selv. Klarer han å holde følge med de andre guttene i crewet?

21:00(21:30)

> Bloggerne

Norsk dokusåpe. Dokuserien ”Bloggerne” er tilbake i en ny sesong hvor vi får stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. I den sjette sesongen av serien følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Dokuserien ”Bloggerne” er tilbake i en ny sesong hvor vi får stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. I den sjette sesongen av serien følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Vi følger bloggere fra Karasjok i nord, via Førde og Ålesund i vest, Oslo i øst til Søgne i sør. I denne del: Et gjensyn med ekskjæresten gir Anniken nerver og hun bestemmer seg brått for å flytte til Bergen. I Ålesund har Louise funnet drømmehuset og siden John Arne fortsatt er i India, må hun ta saken i egne hender. Også Kristine er på flyttefot, da den første leiligheten på Veitvet viste seg å være for usentral. Nå er hun klar for det urbane livet på Grünerløkka.

21:30(22:00)

> Bloggerne

Norsk dokusåpe. Dokuserien ”Bloggerne” er tilbake i en ny sesong hvor vi får stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. I den sjette sesongen av serien følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Dokuserien ”Bloggerne” er tilbake i en ny sesong hvor vi får stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. I den sjette sesongen av serien følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Vi følger bloggere fra Karasjok i nord, via Førde og Ålesund i vest, Oslo i øst til Søgne i sør. I denne del: Anniken reiser til Stockholm på modelloppdrag og har en glamorøs dag på jobb sammen med andre kjente bloggere. Kristine får besøk av Fabian og blir nok en gang konfrontert med hans mange damehistorier. I Ålesund venter Louise på at John Arne skal komme hjem fra India. Hun har stått for hele innflyttingen i det nye huset selv og er svært spent på hva ektemannen tenker om deres nye bolig.

22:00(23:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2016. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: Dr. Nassif hjelper en kommende brud med å få den nesen hun ønsker seg før bryllupet. Og mammaen fra "Honey Boo Boo" trenger også kirurgisk hjelp.

23:00(00:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram. Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig. I denne del: I kveld tar "Tid for hjem"-gjengen fatt på en mørk kjellerstue. De kler inn veggene og lager en hengende sofa.Familien har et supert hus med fin gang og kjellerstue i første etasje. Men kjellerstuen er mørk og gangarealet trenger smartere oppbevaringsløsning for klær og sko.Designerne Morten og Jonas lager en fiffig løsning som "Tid for hjem"-gjengen gjennomfører med stil.

00:00(00:55)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: Dr. Nassif må fikse en tidligere boksers nese. Legene har noen uventede nyheter for skuespillerinnen Shauna Sand.

00:55(01:45)

> Grey's Anatomy

Let The Truth Sting. Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Meredith må hjelpe halvsøsteren Lexie med en pasient, og George har bestemt seg for å fortelle Callie om utroskapen.

01:45(02:35)

> Beverly Hills 90210

Amerikansk dramaserie. Søskenparet Annie og Dixon er nye på skolen og må takle både klikker, intriger og kjærlighetsproblemer i den nyeste "Beverly Hills 90210"-serien. I denne del: Det blir knute på tråden mellom Dixon og Silver. Silver ender opp på togstasjonen for å ta tog til Kansas i et forsøk på å finne Dixons biologiske foreldre.

02:35(03:20)

> Judging Amy

Amerikansk dramaserie. Amy Gray har fått nok av ekteskapet og sett seg lei på New York. Hun tar datteren Lauren på armen og flytter inn til sin mor i Connecticut. Her begynner hun sitt nye liv og en ny karriere som dommer. I denne del: Maxine har ikke sett sin bror på tolv år. De skiltes som uvenner, og i dag banker han på sin søsters dør. Maxine er ikke begeistret for det uventede besøket, og det er heller ikke Maxine sin nevø, Kyle. Amy får ordnet opp i problemer både privat og på jobb.

03:20(04:05)

> Glee

Amerikansk dramaserie. Will Schuester er fortsatt dirigent for skolens Glee Club, "New Directions". Nå som flere av korets uteksaminerte stjerner prøver lykken utenfor McKinley High School, må han bygge opp igjen koret med nye medlemmer. I denne del: Blaine og Sam har flyttet sammen med Kurt, mens Artie prøver å orientere seg i Manhattans gater. Rachel har blitt vant med å være en Broadway-stjerne. Mercedes flytter også til New York for å jobbe med albumet sitt.

04:05(04:30)

> Syk av mat

Britisk realityserie. De er avhengig av en spesiell type mat og de trenger hjelp. Terapeut Mike Dow og matekspert J.J. Virgin hjelper forskjellig mennesker med sin matavhengighet.

04:30(05:15)

> The O.C.

Amerikansk dramaserie. I denne del: Marissa gjør alt hun kan for å reparere forholdet til Kaitlin. I mellomtiden samarbeider Sandy og Matt om å sikre en kontrakt med det nye sykehuset. Julie på sin side er fast bestemt på å knytte familien sin sammen igjen.

05:15(05:35)

> Hot Bench

Amerikansk realityserie fra 2016. Tre dommere, Patricia DiMango, Tanya Acker og Larry Bakman løser rettstvister på TV. De hører først på motpartene, så diskuterer de seg i mellom før dommen blir avsagt foran kamera.

05:35(06:00)

> Hot Bench

Amerikansk realityserie fra 2016. Tre dommere, Patricia DiMango, Tanya Acker og Larry Bakman løser rettstvister på TV. De hører først på motpartene, så diskuterer de seg i mellom før dommen blir avsagt foran kamera.