Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:50)

> Fra shabby til chic

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Når du kjøper ditt første hjem, ønsker du deg en perfekt bolig. Men du har som regel et budsjett å forholde deg til, hvis ikke du skal slite med gjeld resten av livet. Designerduoen Gary og Bama påtar seg oppdrag for å gi folk en drømmebolig innenfor deres budsjetter. I denne del: Entreprenør Gary og designer Bama hjelper en kjæreste som vil overraske partneren sin med å forvandle er ubeboelig hus til et drømmehjem på bare fem dager.

06:50(07:20)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk boligprogram. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Matthew fra Phoenix prøver å starte på nytt, etter at forlovelsen med kjæresten gikk i vasken. Med hjelp av sin bror Tim, er Matthew fast bestemt på å kjøpe seg et bittelite hus. Med en søster som er eiendomsmegler og en som er arkitekt, skulle drømmen om et lite hus kunne bli virkelighet.

07:20(08:15)

> Top Chef USA

Amerikansk realityserie fra 2015. Top Chef er en verdensomspennende realitykonkurranse med fokus på kulinariske kunster og ferdigheter. Det er matlaging i verdensklasse, på restaurantbransjens høyeste nivå. Håpefulle kokker setter sine kulinariske ferdigheter på prøve for muligheten til å smykke seg med den prestisjetunge tittelen Top Chef. I denne del: Den tradisjonelle "Restaurant Wars"- konkurransen fortsetter.

08:15(09:05)

> Crazy Ex-Girlfriend

Amerikansk komiserie fra 2015. Rebecca Bunch er en vellykket partner i et prestisjefylt i advokatfirma i New York. Impulsivt slutter hun i jobben og forlater henne eksklusive leilighet på Manhattan for å søke etter kjærlighet og lykke i California. I denne del: Etter Rebecca og Gregs katastrofale date, beskylder Greg Rebecca for å være en forferdelig person foran Josh. Rebecca går dermed inn for å bevise at hun er en god person, noe som inkluderer å hjelpe Darryl med skilsmissen.

09:05(09:35)

> Helt ny på 100 minutter

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi har samlet et profesjonelt stylingteam med eksperter innen klær, sminke og hår hvor målet er enkelt: De skal bevise at det er mulig å forvandle en heldig kvinne og gi henne en ny og kulere stil. Og de trenger bare 100 minutter! I denne del: Lill er en sprudlende og aktiv kvinne med mann og to barn. Lill har de siste årene mistet helt piffen til å style seg eller finne plagg som passer henne. Lill sitt hverdagsantrekk er treningsklær og en leopard-onepiece som hun bruker som koseklær hjemme. Dette begynner Lill sin mann å bli noe lei av. Så nå føler Lill det er på tide å ta tak i dette og gjøre en forandring.

09:35(10:05)

> Helt ny på 100 minutter

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi har samlet et profesjonelt stylingteam med eksperter innen klær, sminke og hår hvor målet er enkelt: De skal bevise at det er mulig å forvandle en heldig kvinne og gi henne en ny og kulere stil. Og de trenger bare 100 minutter! I denne del: Hege Iren er en ung dame som akkurat har blitt mor til en liten jente. Selv føler Hege Iren hun ikke har peiling på sminke og klær. Det er mor og søster som handler klær. Hege Iren vil oppgradere stilen sin. Derfor trenger hun gode tips og råd til hvordan hun skal finne sin beste stil.

10:05(11:00)

> Fra shabby til chic

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Når du kjøper ditt første hjem, ønsker du deg en perfekt bolig. Men du har som regel et budsjett å forholde deg til, hvis ikke du skal slite med gjeld resten av livet. Designerduoen Gary og Bama påtar seg oppdrag for å gi folk en drømmebolig innenfor deres budsjetter. I denne del: Entreprenør Gary og designer Bama hjelpe et ungt ,ugift par som vil kjøpe et nedslitt og ubeboelig hjem. Planen er å øke verdien for eiendommen til det dobbelte, ved å totalrenovere huset.

11:00(11:50)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie. En ung kvinne, fra en svært religiøs familie, blir feilaktig inseminert av legen. Jane sliter med å ta det rette valget. Skal hun bære frem barnet? I denne del: Nonnene tilbyr Jane en fast stilling som lærer, men det blir komplisert når Rogelio vil at hun skal skrive på hans telenovela.

11:50(12:45)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske , og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: En ny begynnelse venter for en alenemor som nettopp har gått gjennom en vanskelig skilsmisse. Samtidig har Jo en overraskelse i vente for Chip som han nærmer seg rund dag.

12:45(13:40)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske , og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Tre søsken ber Gaines om hjelp til å finne et fristed for sine misjonærforeldre,som driver et barnehjem i Uganda , men nå vil tilbake til Texas, for halvårlige besøk.

13:40(14:05)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk reallityserie. I denne del: En brud ønsker seg en utradisjonell og helt spesiell brudekjole.

14:05(14:30)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk reallityserie. I denne del: En pastor ønsker seg en sexy brudekjole for den store dagen, men vennene hennes er ikke enig i kjolevalget.

14:30(15:05)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsserie fra 2015. Vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg og skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er god nok for salg. I denne del: Vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg og skuffer, skap, loft og kjellere blir endevendt. I tillegg til å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er god nok for salg.

15:05(15:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk boligprogram. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Mikke og Catalina er klar til å forlate blokken de bor i, i sentrum av Austin, for et lite hus like utenfor byen. De håper å finne et hjem som er nær deres favoritt-turområde, og som har nok plass til også å huse hunden deres. Men med nært forestående bryllup i vente, må det nyforlovete paret passe budsjettet.

15:30(16:00)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram. I hver episode av «Kjære mamma» møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna og de ulike utfordringer knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn. I denne del: Agnes er gift med Heidi og tilsammen har de seks barn som er mine, dine og våre. Men med et godt samarbeid med både eksmenn og barn får de familien til å fungere godt.

16:00(17:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: The Kardashians drar til New York for å lansere sin nye app.

17:00(18:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Søstrene er samlet til et fotoshoot med gotisk tema. Men Kris har også en annen plan for dagen. Siden det er kreft i familien, vil hun at alle døtrene skal ta blodprøve for å sjekke om de er genetisk disponert for å få sykdommen. Kris har derfor booket medisinsk personell som skal ta blodprøvene under fotoshooten. Men Khloe nekter å bli tatt blodprøve av.

18:00(19:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Scotts utagerende festing og drikking skaper fortsatt problemer for Kardashian-familien. Kylie skal flytte inn i sitt eget hus for første gang og gjør sine siste innkjøp. Samtidig har søstrene planer for innvielsesfesten. Khloe strever med å finne tid til å skrive ferdig boken. Kim er opptatt av graviditeten og den stadig voksende magen.

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Kris skal delta i venninnens podcast, og må snakke både om kjæresten Corey og den kommende 60- årsdagen. Samtidig planlegger Kardashian-søstrene en stor bursdagsfeiring for moren. Med tanke på at moren alltid har arrangert store fester for dem, føler de at nå er det på tide å sette moren i fokus. Samtidig har Kris sin kjæreste, Corey, planlagt en stor bursdagsgave til Kris.

20:00(20:30)

> Happy go lucky

Norsk dokumentarserie fra 2017. Ida Fladen lever tilsynelatende det perfekte liv, med gode venner, kjæreste, egen leilighet og drømmejobben som programleder i TV 2. Likevel har hun slitt med depresjon og angst i mange år, og nå har hun bestemt seg for å gjøre noe med det. Sammen med psykologen sin starter Ida et prosjekt som handler om å gjøre ting forskere vet har en dokumentert effekt på hvordan vi mennesker føler oss. I denne del: Ida føler at alle har et talent eller noe de er gode på, men at hun selv har ikke det. Hun begynner på gitarundervisning og har planer om å skrive en personlig sang for å få ut følelsene sine. Men det å skrive noe personlig viser seg å ikke være så lett, og Ida ender opp med å lage en sang om kattene sine, med en tilhørende musikkvideo som er noe av det rareste folk har sett.

20:30(21:00)

> Happy go lucky

Norsk dokumentarserie fra 2017. Ida Fladen lever tilsynelatende det perfekte liv, med gode venner, kjæreste, egen leilighet og drømmejobben som programleder i TV 2. Likevel har hun slitt med depresjon og angst i mange år, og nå har hun bestemt seg for å gjøre noe med det. Sammen med psykologen sin starter Ida et prosjekt som handler om å gjøre ting forskere vet har en dokumentert effekt på hvordan vi mennesker føler oss. I denne del: Psykolog Marianne forteller Ida at mennesker som har en tilhørighet til noe større enn seg selv opplever mindre stress, mindre angst og mindre depresjon. Hun har lyst til at Ida skal finne et prosjekt der hun blir med i et fellesskap og jobber mot et mål som er større enn henne selv. Ida synes oppgaven er vanskelig, men hun har alltid vært nysgjerrig på buddhismen og bestemmer seg for å utforske det.

21:00(21:30)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram. I hver episode av «Kjære mamma» møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna og de ulike utfordringer knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn. I denne del: Agnes er gift med Heidi og tilsammen har de seks barn som er mine, dine og våre. Men med et godt samarbeid med både eksmenn og barn får de familien til å fungere godt.

21:30(22:00)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram. I hver episode av «Kjære mamma» møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna og de ulike utfordringer knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn. I denne del: Siv og mannen Michel er begge døve, men har to hørende barn. Familiespråket er tegnspråk, men når Siv skal følge opp barnas aktiviteter på skole og fritid kan det være en utfordring å være døv. Siv tenker at hun har de samme utfordringene som andre mødre har. En travel hverdag, barneoppdragelse og grensesetting. Hun mener det er veldig viktig at de som døve foreldre stiller opp selv om de har utfordringer.

22:00(23:05)

> Thirteen

Britisk dramaserie fra 2016. Ivy Moxam ble kidnappet da hun var 13, men klarte endelig å rømme i en alder av 26. Tretten år etter kidnappingen må hun restarte livet sitt. Det er ingen enkel oppgave når hun vet at den som kidnappet henne fremdeles er på rømmen, der ute et sted. Ivy Moxam ble kidnappet da hun var 13, men klarte endelig å rømme i en alder av 26. Tretten år etter kidnappingen må hun restarte livet sitt. Det er ingen enkel oppgave når hun vet at den som kidnappet henne fremdeles er på rømmen, der ute et sted. I denne del: Phoebes far, som er hysterisk etter datterens kidnapping, tvinger Ivy med seg for å finne Phoebe. Familien hjelper henne, men Ivy havner likevel i sjokktilstand etter episoden. Merchant drar tilbake til Whites hus og gjør en sjokkerende oppdagelse.Samtidig prøver hun å komme nærmere søsteren, men planen trues av et mystisk brev som ser ut til å være fra Mark White.

23:05(00:05)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2016. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: Frenchy er 40 år, modell, artist og tidligere stripper. Frenchy har angst for å se gammel ut, og gjør det hun kan for å fikse på utseende. Hun mener puppene ikke er store nok, og oppsøker Dr. Paul Nassif og Dr.Terry Dubrow får å se på muligheten til å gjøre dem enda større. Kathy er tidligere modell, med erfaring fra Playboy. Når hun var 52 år dro hun til Equador, uten å kunne et ord spansk, for å fjerne rynker på halsen og for å operere nesen. Hun endte opp med flere rynker, og et ønske om å få tilbake nesen slik den var før operasjonen.

00:05(01:00)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Meredith og Cristina vender seg til hverandre for støtte når de må takle økt ansvar på sine respektive sykehus. I tillegg sliter de fortsatt med ettervirkningene etter flyulykken. Cristina hjelper Dr. Thomas med en utfordrende hjerteoperasjon.

01:00(01:50)

> Hart of Dixie

Amerikansk dramaserie. Kirurgen Dr. Zoe Hart befinner seg uventet i den lille byen Bluebell i Alabama. Her prøver hun å bli en bedre lege, en bedre person, og kanskje til og med finne kjærligheten. I denne del: Alt har gått etter planen for Zoe Hart fra New York. Hun er pen, privilegert og talentfull og alt ser ut til at hun skal blir hjertekirurg som sin far. Men så får hun et tilbud fra en fremmed.

01:50(02:40)

> Beverly Hills 90210

Amerikansk dramaserie. Søskenparet Annie og Dixon er nye på skolen og må takle både klikker, intriger og kjærlighetsproblemer i den nye "Beverly Hills 90210"-serien. I denne del: Naomi og søsteren Jen deltar på et hesteveddeløp for å se veddeløpshesten som Jen har kjøpt med Naomis penger. Liam, Dixon og Ivy legger en plan for å avsløre sannheten om Jen for Naomi.

02:40(03:25)

> Glee

Amerikansk dramaserie. Om en gruppe ambisiøse og talentfulle unge voksne som drømmer om stjernestatus, men som sliter med livet i den virkelige verden. I denne del: Rachel må ta et valg - enten returnere til NYADA, eller ta en rolle i et Broadway Show med sin tidligere kjæreste Jesse St. James.

03:25(04:25)

> Jeg skal bli pappa

Britisk livsstilsprogram. I denne serien rykker tre jordmødrer inn og lærer vordende fedre med null kunnskap om babyer til å bli superfedre på 1-2-3 før barnet kommer.

04:25(05:05)

> The O.C.

Amerikansk dramaserie. Penger og skjønnhet er grunnverdiene i dette kystområdet sør i California. Men fra det øyeblikket den problemfylte fremmede Ryan Atwood flytter inn hos Cohen-familien, forandres alt. Ryans ankomst setter i gang en Newport-bølge av sosialt press, kjærlighetstriangler og generasjonskonflikter. I denne del: Seth besøker Dr. Robert i Seattle for å be om tillatelse til å gifte seg med Summer.

05:05(05:25)

> Hot Bench

Amerikansk realityserie fra 2016. Tre dommere, Patricia DiMango, Tanya Acker og Larry Bakman løser rettstvister på TV. De hører først på motpartene, så diskuterer de seg i mellom før dommen blir avsagt foran kamera.

05:25(06:00)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsserie fra 2015. Vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg og skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er god nok for salg. I denne del: Vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg og skuffer, skap, loft og kjellere blir endevendt. I tillegg til å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er god nok for salg.