Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018.

07:00(08:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018.

08:00(08:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Et par ønsker seg et bittelite hjem med plass til mange bøker og instrumenter. Tiny Urban Retreat in Seattle. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

08:30(09:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Et par bor med sin lille datter i Charleston. Nå ønsker de seg et mindre hjem, for å spare miljøet. Tiny Beach Bugbites Hardened City Dweller. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

09:00(10:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. David og Armando kjøper et brannskadet hus,- et hus de tror vil kunne gi høy profitt. Condemned!. Vi følger små eiendomsselskaper i USA i deres søken etter den billigste og mest håpløse eiendommen i nabolaget, det huset ingen andre vil ta i. I hvert program investeres tusenvis av dollar for å lage et drømmehjem de kan selge med profitt.

10:00(11:00)

> Baywatch

Amerikansk dramaserie fra 1989. Cort og Eddie driver opplæring av tenåringer som jobber i en vannpark, men en av ungdommene har gjort hærverk på en pumpe i rutsjebanen. Muddy Waters. Følg det dramatiske livet til de veldreide badevaktene på Santa Monica Beach.

11:00(12:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2016. Et morsomt par ønsker seg et bittelite hjem med bibliotek! Det blir emosjonelt når paret må kvitte seg med personlige eiendeler. 380 Sq Ft Derby House. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

12:00(12:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2016. Ekteparet Tarek og Christina kjøper denne gangen et stort hus med et lite kjøkken. Men huset viser seg å være fullt av mugg, og stinker kattepiss. Kan dette bli et drømmehus?. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper de styggeste husene de kan finne, og gjør de om til drømmeboliger. Noen ganger må de kjøpe husene usett.

12:30(13:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2016. Et falleferdig hus ved stranden er dagens prosjekt. Boligen har fem soverom, men ikke noe hovedsoverom. I tillegg trenger boligen flere bad. Slike endringer vil høyne prisen i dette nabolaget. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper de styggeste husene de kan finne, og gjør de om til drømmeboliger. Noen ganger må de kjøpe husene usett.

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Kendall er på fotoshoot med sliter med søvnparalyse og angst for fly hjem. Det verste for henne er at hun sliter med å bli trodd. Scott blir invitert til te og trim i bassenget, med Kris og venninnene hennes. Lord of the Cougars. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Kim bestemmer seg for å prøve å få et tredje barn, men det viser seg å være en beslutning som kan dreie seg om liv og død. Kendall engasjerer seg i strengere våpenkontroll og Kris er bekymret for sin mor. Controversies & Legacies. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner.

15:00(15:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. En høygravid Jørgine tar med hele familien på fotballkamp for å se ektemannen Morten i aksjon. Julianne og Ulrik er endelig klare for hjemreise fra sykehuset etter fødselen av sønnen Severin. Surprise!. I den tiende sesongen av «Bloggerne» får vi bli bedre kjent med Martine Lunde. Vi får også følge Caroline Berg Eriksen, Jørgine «Funkygine» Vasstrand, Anniken «Annijor» Jørgensen, Stina Marie Bakken, Julianne «Pilotfrue» og ektemannen Ulrik Nygård. Vi følger deres hverdag i tykt og tynt og får et innblikk i livet bak fasaden.

15:30(16:00)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2019. Anniken har bestemt seg for å vise brystvortene på rød løper og tar med Joakim og Kristine på kjendisfest. Jørgine gjester podcasten til Sandra Lyng, noe Morten viser seg å være spesielt glad for. Free the nipple. I den tiende sesongen av «Bloggerne» får vi bli bedre kjent med Martine Lunde. Vi får også følge Caroline Berg Eriksen, Jørgine «Funkygine» Vasstrand, Anniken «Annijor» Jørgensen, Stina Marie Bakken, Julianne «Pilotfrue» og ektemannen Ulrik Nygård. Vi følger deres hverdag i tykt og tynt og får et innblikk i livet bak fasaden.

16:00(17:00)

> Kirurgiske katastrofer: Naturens utfordringer

Amerikansk dokusåpe fra 2015. I denne episoden hjelper kirurgene en mor født med en misdannelse i brystbenet, som nå opplever en forverret tilstand. Neste pasient tenger hjelp til kroniske plager i nesen. Boobs and tubes. Dr. Nassif og Dr. Dubrow drar ut på veien for å forvandle menneskers liv over hele landet. Legene gjør hjemmebesøk for å vurdere pasientenes misdannelser og fødselsskader.

17:00(18:00)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2016. En ung kvinne ønsker å søke jobb i flybransjen og trenger hjelp til å finne en stil som kan få henne ombord. Og en punker med rosa hanekam får en sjokkerende makeunder. Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

18:00(19:00)

> Bolighjelpen UK

Britisk livsstilsserie fra 2018. Familien Farhall har bodd i den samme boligen i Windsor i over ti år, og far Graham mener fortsatt han bor i drømmehuset. Mor Naradeth derimot, mener huset er både gammeldags og slitt, og vil flytte. Nardeth & Graham. Med glimt i øyet går eiendomsekspert Phil Spencer og Kirstie Allsopp til vennligsinnet kamp mot hverandre, når de skal overbevise huseiere om å enten selge huset sitt, eller renovere det.

19:00(20:00)

> Baywatch

Amerikansk dramaserie fra 1989. Cort og Eddie driver opplæring av tenåringer som jobber i en vannpark, men en av ungdommene har gjort hærverk på en pumpe i rutsjebanen. Muddy Waters. Følg det dramatiske livet til de veldreide badevaktene på Santa Monica Beach.

20:00(21:00)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2016. To unge kvinner trenger moteekspertenes hjelp. Den ene trenger å se mer feminin ut, og den andre kommer med egne råd, uoppfordret til ekspertene. Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

21:00(21:30)

> Drømmekjolen

Amerikansk realityserie. Katharina vil finne drømmekjolen, problemet er bare at forloveden ikke har fridd enda. Keasha fra "Kjolen som sier ja" har flyttet til Canada og startet sin egen brudekjolesalong. Nå hjelper hun kvinnene der å finne den perfekte kjolen til den største dagen i livet deres: bryllupsdagen. Velkommen inn i Ian Stuart, prisvinnende kjoledesigners eksklusive verden. Kjent for sine flamboyante design og tross sine skyhøye priser, strømmer kvinner fra hele verden til hans eksklusive London-boutique for å finne drømmekjolen. Fra rødmende bruder, brudens overbærende mor, til ekstravagante VIPs på jakt etter den helt rette festkjolen, er Ian og hans fargerike team, gjengen å gå til hvis man skal kle seg for å imponere. Forbered deg på millioner av paljetter, metervis med blonder og viktigst av alt, bunnløse glass med bobler!

21:30(22:00)

> Drømmekjolen

Amerikansk realityserie. Meghan og Carly er søstre og konkurrerer om å finne den perfekte kjolen til bryllupet. Keasha fra "Kjolen som sier ja" har flyttet til Canada og startet sin egen brudekjolesalong. Nå hjelper hun kvinnene der å finne den perfekte kjolen til den største dagen i livet deres: bryllupsdagen. Velkommen inn i Ian Stuart, prisvinnende kjoledesigners eksklusive verden. Kjent for sine flamboyante design og tross sine skyhøye priser, strømmer kvinner fra hele verden til hans eksklusive London-boutique for å finne drømmekjolen. Fra rødmende bruder, brudens overbærende mor, til ekstravagante VIPs på jakt etter den helt rette festkjolen, er Ian og hans fargerike team, gjengen å gå til hvis man skal kle seg for å imponere. Forbered deg på millioner av paljetter, metervis med blonder og viktigst av alt, bunnløse glass med bobler!

22:00(23:00)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Den tidligere Baywatch-baben Angela Bridges må slutte med sin selvutslettende tilnærming til livet. Rockeren Ralph Rieckermann, får beskjed om at droppe groupiene for å kunne finne sin sjelevenn. The Doormat and the Lazy Lion. Verdens mest kjente matchmaker, Patti Stanger, hjelper sine rike klienter med å finne kjærligheten.

23:00(23:55)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2014. Sangerinnen Monique har hatt mange kirurgiske inngrep, og det hele har endt med en katastrofe. Ørene er på høyde med kjeven, og dr. Dubrow og dr. Nassif vil prøve å reparere skadene før neste konsert. Silicone Valley. I denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

23:55(00:25)

> Drømmekjolen

Amerikansk realityserie. Meghan og Carly er søstre og konkurrerer om å finne den perfekte kjolen til bryllupet. Keasha fra "Kjolen som sier ja" har flyttet til Canada og startet sin egen brudekjolesalong. Nå hjelper hun kvinnene der å finne den perfekte kjolen til den største dagen i livet deres: bryllupsdagen. Velkommen inn i Ian Stuart, prisvinnende kjoledesigners eksklusive verden. Kjent for sine flamboyante design og tross sine skyhøye priser, strømmer kvinner fra hele verden til hans eksklusive London-boutique for å finne drømmekjolen. Fra rødmende bruder, brudens overbærende mor, til ekstravagante VIPs på jakt etter den helt rette festkjolen, er Ian og hans fargerike team, gjengen å gå til hvis man skal kle seg for å imponere. Forbered deg på millioner av paljetter, metervis med blonder og viktigst av alt, bunnløse glass med bobler!

00:25(01:25)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie fra 2016. To unge kvinner trenger moteekspertenes hjelp. Den ene trenger å se mer feminin ut, og den andre kommer med egne råd, uoppfordret til ekspertene. Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

01:25(02:20)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2014. Sangerinnen Monique har hatt mange kirurgiske inngrep, og det hele har endt med en katastrofe. Ørene er på høyde med kjeven, og dr. Dubrow og dr. Nassif vil prøve å reparere skadene før neste konsert. Silicone Valley. I denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

02:20(03:15)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2017. Bailey står ovenfor vanskelige utfordringer. I tillegg til alt stresset det medfører å styre sykehuset og de ansatte, må hun takle nyheten om at Ben ønsker å bli brannmann i Seattle. (Don't Fear) the Reaper. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital.

03:15(04:10)

> Crazy Ex-Girlfriend

Amerikansk komiserie fra 2017. Rebecca forsøker å gjøre opp for fortiden, men møter noen uventede utfordringer. Samtidig venter på West Covina på at en viktig person skal gjøre sin ankomst. Nathaniel Is Irrelevant. Rebecca Bunch søker etter kjærlighet og lykke i California, tilfeldigvis i samme by som sin store kjærlighet, Josh.

04:10(05:00)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:00(05:30)

> Flipp eller flopp Atlanta

Amerikansk livsstilsprogram fra 2017. Ken og Anita jobber med et hus i forstaden Tucker. Huset må bygges helt om, og under omkonstrueringen dukker uventede problemer opp. Ken og Anita Corsini driver en familiebedrift der de renoverer og selger mer enn hundre hus i året i Atlanta-området. Jobben med å gjøre gamle, nedslitte sørstatshus beboelige igjen, er en kamp både mot klokken og store utgifter.

05:30(06:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie fra 2019. En sky terrier skal trenes opp til å bli bestevennen til en pensjonert sersjant. Sinbad. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr.