Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018.

07:00(08:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2018.

08:00(08:25)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Et par ønsker seg et bortgjemt bittelite hus på Hawaii. Living Tiny on Hawaii's Big Island. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

08:25(08:55)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Et par ser seg om etter en lite hus på Hawaii. Tiny Getaway Retreat in Kona, Hawaii. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

08:55(09:55)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Than og Paul konkurrerer mot JD og Jeremy. De to teamene skal renovere hvert sitt hus i viktoiriansk stil i Elm Street, New Haven, men de er uenige om det meste, fra budsjett til design. Elm Street Nightmare. Vi følger små eiendomsselskaper i USA i deres søken etter den billigste og mest håpløse eiendommen i nabolaget, det huset ingen andre vil ta i. I hvert program investeres tusenvis av dollar for å lage et drømmehjem de kan selge med profitt.

09:55(10:50)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. En familie på fire bygger et lite hus, og utfordringen for John og Zack er å sørge for at de to tenåringene i familien får sitt eget private område. River escape. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

10:50(11:45)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. Et ungt Cleveland-par har et bittelite hjem på lasteplanet til en trailer, slik at de kan reise rundt og jobbe. De ønsker et musikkstudio og et rom for avslapning. Programlederne John og Zack får en stor oppgave å løse. 220 sq ft Bohemian Escape. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

11:45(12:15)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk underholdningsserie fra 2013. Tarek og Christina kjøper et hus av banken, men det viser seg at det skjuler mange problemer. Flipp eller flopp?. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken.

12:15(12:45)

> Solsidan

Svensk komiserie. Noen urovekkende kuler på private deler av kroppen får Fredde til å tro at han har fått kreft. Mickan engasjerer seg i idealistisk arbeid for å verne om de svake i samfunnet, og finner raskt ut at hun må gjøre visse prioriteringer…. Vi følger de to naboparene Alex og Anna og Fredde og Mickan i deres hverdagsforviklinger.

12:45(13:45)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne sesongen finale, forsøker Kourtney å holde grep om Scott og hans utagerende adferd. The Last Straw. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris, Kendall og Kylie Jenner, Scott Disick med flere.

13:45(14:40)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Sesongstart. Forhold starter og forhold tar slutt. Det er aldri et kjedelig øyeblikk rundt The Kardashians. That Was Then This Is Now. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere.

14:40(15:10)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Jørgine og Morten har startet flytteprosessen og det er mye og ta stilling til og enes om når interiør og pakking skal planlegges. Dummere, styggere, slemmere. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

15:10(15:40)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Endelig er huset på Jessheim innflytningsklart og hele familien er i sving for å komme i orden. Midt opp i det hele reiser Jørgine, Milano, Trude og tvillingene på treningsreise til Kypros, hvor tvillingene skal debutere som…. Nytt hus, nye muligheter. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

15:40(16:05)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Det er trening og soling som står i fokus på Kypros. Vil tvillingene innfri som instruktører? Mamma Trude gjør så godt hun kan som “au pair” på turen og Jørgine kommer med en sjokkerende avsløring for tvillingene ved…. Debuten. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

16:05(17:00)

> 1-2-3 Puss opp!

Kanadisk livsstilsprogram fra 2017. Sue og Glen Bradbury er er superstjernene i fosterfamilieverdenen. For å vise sin takknemlighet jobber hele familien sammen for å overraske dem med en oppussing av tre av de mest slitte rommene i huset. All in the Family. Reno, Set, Go! er programmet hvor familier jobber sammen for å overraske et uvitende familiemedlem med en oppussing mens de er på jobb. Programlederne Cheryl Torrenueva og Roger Morin er hodene bak planene som settes i gang for å distrahere det uvitende familiemedlemmet, så de ikke finner ut av hva som skal skje.

17:00(18:00)

> 100% Hotter: Make Me Over

Britisk realityserie. Performanceartisten Hannah skjuler sin sprudlende personlighet bak svarte klær. Nå skal hun på bryllupsreise og ønsker seg både ny garderobe og stil. Tobarnsmoren Molly har mistet seg selv etter at hun ble mamma. Kvinner og menn som står fast i sin egen dårlige stil, blir vurdert av publikum. Etter 24 timer med krisehjelp fra dyktige stylister, skal deltakerne bedømmes på nytt. Har superstylistene klart å gjøre dem hottere?

18:00(19:00)

> Bolighjelpen UK

Britisk livsstilsserie fra 2018. Familien Pogson har bodd i samme hus i 16 år, men mor er klar for forandring! Far på sin side, vil helst bli hvor han er. Kirstie får en ekstra krevende jobb når hun må inkludere en bestefar i planene sine. Carol & Andrew. Med glimt i øyet går eiendomsekspert Phil Spencer og Kirstie Allsopp til vennligsinnet kamp mot hverandre, når de skal overbevise huseiere om å enten selge huset sitt, eller renovere det.

19:00(20:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. Et ungt par bygger et lite hus. Han liker å brygge øl, og hun liker å trene ved bruk av en strippestang. Begge aktivitetene er plasskrevende. Utfordringen for John og Jack er å få plass til alt i ett rom. 210 sq ft Rochester Studio Retreat. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

20:00(21:00)

> 100% Hotter: Make Me Over

Britisk realityserie. Kamilla har små barn, tre jobber og lite tid til å bry seg om klær og utseende. Favorittantrekket har vært leggings, t-skjorte og flip flops, men nå ønsker hun å bli mer glamorøs. Kvinner og menn som står fast i sin egen dårlige stil, blir vurdert av publikum. Etter 24 timer med krisehjelp fra dyktige stylister, skal deltakerne bedømmes på nytt. Har superstylistene klart å gjøre dem hottere?

21:00(23:10)

> The Romantics

Amerikansk dramakomedie fra 2010. Syv nære venner, alle medlemmer av en sammensveiset, eklektisk skoleklikk, gjenforenes i bryllupet til to av vennene. Laura er bestevennen og forloveren til bruden Lila. De to har lenge slåss om brudgommen Tom. Vennskap og allianser testes, og kjærlighetstriangelet tilspisser seg kvelden før bryllupet da de festglade vennene morer seg i bølgene og vender tilbake på land - uten brudgommen.

23:10(01:15)

> Chloe

Amerikansk-kanadisk thrilllerdrama fra 2009. En kvinne forsøker å finne bevis for at ektemannen er utro og hyrer en eskortepike for å avsløre ham. Men uforutsette hendelser setter hele familien i fare.

01:15(02:15)

> Fengslende kjærlighet

Amerikansk dokusåpe fra 2019. Scott føler at han blir brukt av Lizzie, og har en utblåsning som fører til deres første krangel. Caitlin inspiserer mannen sin. I want this to be real. Vi møter par som forelsker seg på tvers av fengselsmurene, får innblikk i deres håp og drømmer, og følger dem etter at den innsatte er kommet ut. Hvordan går det da med kjærligheten?

02:15(03:15)

> Fengslende kjærlighet

Amerikansk dokusåpe fra 2019. Matt og Caitlins sexy gjenforening får en overraskende konsekvens, og Brittany drar på sin første date med Marcelino. Sarah henter Michael i fengselet, men det viser seg at han skjuler en skandaløs hemmelighet for henne. Washing off prison. Vi møter par som forelsker seg på tvers av fengselsmurene, får innblikk i deres håp og drømmer, og følger dem etter at den innsatte er kommet ut. Hvordan går det da med kjærligheten?

03:15(04:10)

> Unreal

Amerikansk dramaserie fra 2017. Chet søker samvær med sin sønn og trenger et karaktervitne. Han ser sin tidligere elskerinne Quinn som sitt eneste håp. Rachel overtaler Serena til å velge hjemmebesøk hos frier Owen og hans lille datter. Projection. Unreal tar oss med bak kulissene til det fiktive realityprogrammet «Everlasting». I showet følger vi produsenter, sjefer, deltagere og kamerafolk i et portrett av de kommersielle mekanismene som blomstrer i jakten på tittervennlig realitydrama.

04:10(05:00)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:00(05:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Et par ønsker seg et bortgjemt bittelite hus på Hawaii. Living Tiny on Hawaii's Big Island. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

05:30(06:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Et gift par søker tilbake til hjembyen og til et bittelite hjem. Return to Tiny in Boise. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.