Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2019.

07:00(08:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2019.

08:00(08:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. En alenemor jakter på et bittelite hjem i den bittelille byen La Conner i Washington. Straight Skinny on Baltimores Slim Row Houses. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

08:30(09:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Et par som leier ut ferieeiendommer på Long Island håper å finne seg et lite feriehus med en liten strand, på et lite budsjett, til eget bruk. Puget Sound Tiny. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

09:00(10:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Jeremy har planer om å transformere et hus i kolonistil med tre soverom i Hamden Connecticut. Han vil gjøre det til gatens stolthet, helt til han finner ut at huset stappfullt av skrot, etterlatt av tidligere leieboere. Pipe Dreams. Vi følger små eiendomsselskaper i USA i deres søken etter den billigste og mest håpløse eiendommen i nabolaget, det huset ingen andre vil ta i. I hvert program investeres tusenvis av dollar for å lage et drømmehjem de kan selge med profitt.

10:00(11:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. Et ungt par bygger et lite hus. Han liker å brygge øl, og hun liker å trene ved bruk av en strippestang. Begge aktivitetene er plasskrevende. Utfordringen for John og Jack er å få plass til alt i ett rom. 210 sq ft Rochester Studio Retreat. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

11:00(12:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. Et ungt Cleveland-par har et bittelite hjem på lasteplanet til en trailer, slik at de kan reise rundt og jobbe. De ønsker et musikkstudio og et rom for avslapning. Programlederne John og Zack får en stor oppgave å løse. 220 sq ft Bohemian Escape. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

12:00(12:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk underholdningsserie fra 2013. Tarek og Christina får økonomisk bistand, og noen uønskete råd, når de prøver å kjøpe et hjem med en utropspris på $ 700.000. Flipp eller flopp?. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken.

12:30(13:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk underholdningsserie fra 2013. Tarek og Christina kjøper et hus med støyproblemer. Huset ligger nær en barneskole, en vei og en flyplass, så her blir det en utfordring å få solgt med fortjeneste. Flipp eller flopp?. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken.

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Kim og Kourtney får endelig et innblikk i Khloés privatliv i Cleveland. Familien blir overrasket når Cait avslører sjokkerende nyheter. The Cleveland Show. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2018. Scott blir sjalu når Kourtney drar på jentetur til Mexico for å feire bursdagen sin. Kim blir knust når lite flatterende bilder fra Mexico-turen spres på internett. MILFs Gone Wild. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede.

15:00(15:30)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Jørgine er nominert til Publikumsprisen på Gullruten, og hun kjenner både på nerver og et press om å finne den perfekte kjolen. Midt oppi det hele må hun på fotoshoot og legge siste hånd på verket i kokeboken. Dårlig taper. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

15:30(16:00)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe fra 2020.

16:00(17:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. Paul har en dårlig følelse og beordrer flere tester for en kvinne med en feiloperert nese, noe som fører til en sjokkerende oppdagelse. Double Trouble. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

17:00(18:00)

> 100% Hotter

Britisk realityserie fra 2016. Moteekspertene hjelper en frisør med å gå fra grønt til vakkert, og en ung kvinne som elsker rosa, blir presentert for den lille sorte. Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

18:00(19:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2018. Hennes utdaterte, fleretasjes hus og lang vei til jobb gjør Aleksandra gal, men Vincent tror at huset deres har stort potensiale. Kan Jillians åpne konsept trumfe Todds moderne, flott plasserte hus?. Aleksandra & Vincent. Designer Jillian Harris og eiendomsmegler Todd Talbot gir huseiere i Vancouver den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? Todd bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Jillian viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Jillian eller Todd som vinner.

19:00(20:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2018. Alison og Franks majestetiske hus ved havet har blitt en byrde i stedet for en velsignelse. Alison & Frank. Designer Jillian Harris og eiendomsmegler Todd Talbot gir huseiere i Vancouver den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? Todd bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Jillian viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Jillian eller Todd som vinner.

20:00(21:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2020. Dette rommet er husets hjerte. Et vakkert rom i en flott beliggende enebolig. Familien tilbringer mye tid her, lager mat sammen og bruker det store spisebordet. Kjersti og teamet er klare for nok en sesong med maling, pussing, sliping, riving, snekring og hamring. Se forskjellen det utgjør i disse hjemmene!

21:00(21:30)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe fra 2020.

21:30(22:30)

> Love Island Norge

Norsk realityserie fra 2020. Men på Love Island kan alt skje. Gjennom seernes påvirkningskraft, og en konstant strøm av nye single som venter på sin sjanse, settes parene på stadige prøver. Vinnerne er paret som ikke bare vinner hverandres, men også seernes hjerter.

22:30(23:00)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe fra 2020.

23:00(00:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2016. Rajee er født som gutt, men lever nå som kvinne. Hun har gjort kirurgiske inngrep for å få et kvinnelig utseende. Foreign Bodies. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

00:00(00:30)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2018. Det oppstår problemer når Liza drar på turné med boken "Marriage Vacation". The End of the Tour. Den nyskilte 40-åringen Liza kommer seg tilbake til arbeidslivet ved å utgi seg for å være i 20-årene. Hun lever på en livsløgn for å få fart på både karriere og kjærlighetslivet.

00:30(01:00)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2018. Liza tar en sjanse på en sjarmerende journalist - både profesjonelt og personlig, og Diana beveger seg utenfor komfortsonen sin. The Talented Mr. Ridley. Den nyskilte 40-åringen Liza kommer seg tilbake til arbeidslivet ved å utgi seg for å være i 20-årene. Hun lever på en livsløgn for å få fart på både karriere og kjærlighetslivet.

01:00(02:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. Paul har en dårlig følelse og beordrer flere tester for en kvinne med en feiloperert nese, noe som fører til en sjokkerende oppdagelse. Double Trouble. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

02:00(02:55)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2017. I et flashback til Irak i 2007, får vi oppleve hendelsene som førte til Megans kidnapping. Tilbake i nåtiden rippes det opp i gamle sår hos Owen og Megan. Danger Zone. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital.

02:55(03:50)

> Elementary

Amerikansk dramaserie fra 2018. Holmes og Watson kommer inn i en verden av sjeldne antikviteter i forbindelse med etterforskningen av et drap. Offeret ble drept under et rollespill om revolusjonskrigen. Holmes er dessuten utålmodig. Pushing Buttons. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker.

03:50(04:50)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

04:50(05:15)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Et par som leier ut ferieeiendommer på Long Island håper å finne seg et lite feriehus med en liten strand, på et lite budsjett, til eget bruk. Puget Sound Tiny. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

05:15(05:43)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie fra 2019. En forlatt puddelblanding kan være den perfekte match for en ensom kvinne som er i ferd med å starte på nytt i livet. Men først må han lokke den forsiktige hunden ut av skallet sitt. Chester. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr.