Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:30)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Hundetrener Brandon McMillan vil ha slutt på at hjemløse hunder avlives fordi de ikke har et hjem. I denne rørende serien gjør han sitt for å hjelpe, ved å trene opp uregjerlige og hjemløse hunder og deretter gi dem et godt hjem for resten av livet. I denne del: Brandon prøver å inspirere en seks måneder gammel Chihuahua som mangler motivasjon.

06:30(07:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Hundetrener Brandon McMillan vil ha slutt på at hjemløse hunder avlives fordi de ikke har et hjem. I denne rørende serien gjør han sitt for å hjelpe, ved å trene opp uregjerlige og hjemløse hunder og deretter gi dem et godt hjem for resten av livet. I denne del: Brandon velger en cocker spaniel for sin tante Patti som ønsker å adoptere en hund.

07:00(07:35)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsserie fra 2015. Dette er interiørprogram, hvor vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg, skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til det å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er god nok for salg. I denne del: Nikolaj er 38 år og synes ting er til for å brukes. I sin murvilla har en blanding av designmøbler, kuriositeter og antikvitetsskatter. Han har ingen tilknytning ti tingene, og ser gjerne at de blir skiftet ut. De tre oppkjøperne lar seg begeistre og kampen står i budrunden!

07:35(08:30)

> Grey's Anatomy

Where Do We Go From Here. Amerikansk dramaserie. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Legene ved sykehuset må trå til etter en alvorlig trafikkulykke, forårsaket av en alvorlig syk kvinne som kollapset bak rattet. April og Jackson må takle tøffe nyheter om sitt nyfødte barn, og det hjelper ikke at flere av ofrene i bilulykken er små barn. Derek har dratt til Washington, og når Meredith ser tilbake på bryllupet deres, kommer hun frem til en viktig avgjørelse.

08:30(09:25)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Meredith sliter med nattesøvnen, mens April og Jackson har det svært tøft etter nyheten om deres ufødte barn. Meredith er ensom nå som Derek er i Washington og Cristina er i Sveits. Hun sliter med å sove alene, men er ikke den eneste. Amelia føler at ingen forstår henne, men hun får gode råd fra Richard. Samtidig prøver Meredith, Maggie og Bailey 3D-printeren for å forstå svulsten til en pasient. Samtidig sliter April og Jackson fortsatt med nyheten om at deres ufødte barn er i alvorlig skade. April prøver å være optimistisk når Arizona begynner å utføre tester på babyen. Jackson vil vurdere abort dersom nyhetene er veldig dårlige, men det strider mot Aprils kristne tro.

09:25(10:20)

> Grey's Anatomy

All I Could Do Was Cry. Amerikansk dramaserie. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Etter flere tunge samtaler med dr. Herman må April og Jackson ta en tøff avgjørelse om sitt ufødte barn. Catherine kommer til Seattle for å hjelpe sønnen og svigerdatteren og treffer samtidig på Richard på sykehuset. Samtidig får Meredith tilbud om hjelp med barna fra uventet hold, slik at hun kan reise på besøk til Derek. Amelia og Stephanie fortsetter å jobbe sammen om dr. Hermans svulst, men Stephanie er usikker på om det de gjør er etisk riktig.

10:20(11:15)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Maggie presser Meredith etter at hun unngår å svare Maggie på spørsmål angående Washington DC. Bailey og Ben blir bekymret når Bens bror havner på sykehuset. Og samtidig begynner Dr. Herman å blir mer komfortabel rundt Arizona, mens Richard føler at Catherine manipulerer ham.

11:15(12:00)

> Luksusboden

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Damedesign mot herredesign! Det har blitt en trend å utnytte alle små rom og boder i et hjem. I dette programmet blir det konkurranse, kvinner mot menn. Hvem lager det fineste rommet? I denne del: Heather ønsker seg en "voksensone" når hageboden skal pusses opp. Et barnefri sted hun kan drikke champange. Pete ønsker seg også et sted fri for barn, hvor hans store hobby, hockey, kan dyrkes i ro og mak.

12:00(13:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kris bekymrer seg over Robs oppførsel, og forsøker å ordne opp. Scott må møte frykten når han satser på racerkarrieren.

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kim og Kourtney diskuterer babyer, noe som får Khloe til å føle seg utenfor.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kim får beskjed om at oppussingen av huset ikke vil være ferdig før babyen hennes blir født.

15:00(16:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kris og Brody krangler, noe som risikerer å ødelegge familieturen til Hellas. Khloe og Scott planlegger en overraskelse til Kourtney.

16:00(17:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: I Hellas er Kris overvennlig mot Brody, som til slutt konfronterer henne. Samtidig bestemmer Khloe og Kourtney seg for å møte det de frykter og skape en uforglemmelig ferie.

17:00(18:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Etter krangling mellom Rob og Chyna, føler søstrene en plikt til å beskytte broren. Kris forsøker å gjenoppbygge sitt forhold til Cait, og Kim forsøker å overbevise Khloe om at det er viktig holde fast ved gamle minner.

18:00(18:55)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2017. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: Paul og Terry opererer på en hjerteformet nese og møter en brasiliansk dukke som ønsker seg en større rumpe.

18:55(19:25)

> Flipp eller flopp Vegas

Amerikansk livsstilsprogram fra 2017. MMA-fighter Bristol Marunde og designer-kona Aubrey omskaper noen av Las Vegas' mest forsømte eiendommer til drømmeboliger. Vi snakker om de eiendommene ingen andre vil røre! I "Sin City" må man satse høyt for å vinne jackpot. Det gjelder også i eiendomsmarkedet. I denne del: Bristol og Abrey vurderer et sjeldent funn av en eiendom i et populært område rett utenfor Las Vegas. Men utfordringene er store. Et deprimerende kjøkken, et ødelagt svømmebasseng og en fullstendig ulogisk rominndeling er bare noen av utfordringene. Kan det lønne seg?

19:25(20:00)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsserie fra 2015. Dette er interiørprogram, hvor vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg, skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til det å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er god nok for salg. I denne del: I denne episoden går oppkjøperne på skattejakt på en gammel skole, som rommer tre generasjoner. Her er det noe for enhver smak og eierne blir overrasket over hvilke ting det er mest interesse for.

20:00(20:30)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2017. Den nyskilte 40-åringen Liza kommer seg tilbake til arbeidslivet ved å utgi seg for å være i 20-årene. Hun lever på en livsløgn for å få fart på både karriere og kjærlighetslivet. I denne del: Liza har fortalt Kelsey sannheten og må nå ta konsekvensene. Kelsey finner en å alliere seg med.

20:30(21:00)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe. Vi følger bloggeren, forfatteren og artisten Sophie Elise Isachsen gjennom en tung, men samtidig givende tid. Hun flytter sammen med vennene Fetisha Williams og Joakim Kleven, som sammen håper de kan hjelpe Harstad-jenta i hennes forsøk på å finne tilbake til seg selv igjen.

21:00(23:55)

> The Hunger Games: Catching Fire

Amerikansk eventyrfilm fra 2013. Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth. Katniss og medvinneren Peeta Mellark vender tilbake til Distrikt 12 for litt etterlengtet hvile etter seieren i de 74. Dødslekene. Men like etterpå, under en seiersrunde til alle de andre distriktene, legger hun merke til en ulmende misnøye med Capitols styre, og innser at et opprør ligger i luften. Under forberedelsene til de tredje Kvartsekelspillene (de 75. Dødslekene), ordner president Coriolanus Snow, som fortsatt er plaget av Capitols ydmykelse i de siste lekene, derfor ting til sin egen fordel, slik at lekene vil feie vekk all motstand fra distriktene en gang for alle. Aldersgrense: 11 år.

23:55(01:45)

> A Case of You

Amerikansk romantisk komedie fra 2013. Justin Long, Evan Rachel Wood. En ung forfatter sjarmerer en søt og sær barista ved å studere Facebook-profilen hennes og fremstille seg selv som drømmemannen hennes. Men når hun faller for hans alter ego, må han opprettholde fasaden eller risikere å miste henne.

01:45(02:50)

> Kiss Bang Love

Amrerikansk realityserie fra 2017. Blir det kjærlighet ved første kyss? Single menn og kvinner får muligheten til å finne en partner i blinde - med hjelp av kun ett kyss. I denne del: Uten mulighet til å dømme etter førsteinntrykk får deltakerne teste ut om valget av en partner kan baseres på kjemien av kun ett kyss. Hvem får være med videre til den siste overnattingsdaten?

02:50(03:50)

> Teen Wolf

Amerikansk dramaserie fra 2017. Scott McCall er en helt gjennomsnittlig tenåring. Men han har en hemmelighet: Han er varulv. På begynnelsen av senioråret oppdager Scott og vennene at de tar valg som kan føre dem i forskjellige retninger i livet. Lite vet de om uteforstående krefter som prøver å bryte pakten, lenge før eksamen.

03:50(04:45)

> Deadly Wives

Amerikansk dokumentarserie. Alt virker perfekt i de idylliske småbyene i USA, men bak de lukkede dører skjuler det seg mange mørke historier. I denne dokumentarserien avdekkes historier om kvinner som dreper sine ektemenn. I denne del: Rebecca Salcedo er en populær, ung alenemor med mange venner. Når hun møter den sjenerte ingeniøren Bruce Cleveland blir det romantikk og bryllup. Men ekteskapet blir kort når Bruce blir drept .

04:45(06:00)

> Barn på bestilling

Britisk dokumentar. Danmark har blitt den store destinasjonen for folk som ønsker assistert befruktning. Denne prisvinnende dokumentaren ser nærmere på den nye verdenen av danske donor-babyer. Vi følger fire kvinner som alle har et ønske om å bli gravid ved hjelp av sæd fra Danmark. Vi møter også sjefen for verdens største sædbank, og donorene som bidrar til å oppfylle folks drømmer.