Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:25)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

06:25(06:50)

> Inntauerne på South Beach

Amerikansk realityserie. Bli med på innsiden av den actionfylte hverdagen til Tremont Towing, et familiedrevet inntauingsselskap på South Beach i Miami. Hvert år kommer åtte millioner mennesker for å feste i South Beach. Byen er stappfull av biler og gærne sjåfører, men det er ikke i nærheten av nok parkeringsplasser til alle sammen. I denne del: Bernice forsøker å taue inn bilen til en elektriker som er på Tremont for å fikse strømmen.

06:50(07:15)

> Inntauerne på South Beach

Amerikansk realityserie. Bli med på innsiden av den actionfylte hverdagen til Tremont Towing, et familiedrevet inntauingsselskap på South Beach i Miami. Hvert år kommer åtte millioner mennesker for å feste i South Beach. Byen er stappfull av biler og gærne sjåfører, men det er ikke i nærheten av nok parkeringsplasser til alle sammen. I denne del: Eddie og Bernice havner midt i et hoftevrikkende videoopptak, og Bernice kommer hjelpende til når en illsint kvinnelig kroppsbygger truer Robbie og Perez med bank.

07:15(08:05)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. De hardføre fiskerne på Beringshavet fisker etter krabber med en potensiell gevinst på 100 millioner dollar, men ett feilskritt er alt som skiller fiskerne fra å bli tatt av de store bølgene. I denne del: Vintersesongen raser fram. Blod spilles på Time Bandit, en slåsskamp bryter ut på Wizard, Northwestern klamrer seg til en utbrent båt og et tapt veddemål fører til torsketarmer på Brenna A.

08:05(08:30)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Oppkjøperne setter kursen mot Moreno Valley og auksjoner som er kjent for gode kjøp. Mary håper å slå følge med de andre til et solid lager, mens Dave vil prøve seg på egen hånd. Både Ivy og Rene får klørne i solide lagre, men bare en av dem sitter igjen med stor fortjeneste.

08:30(08:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Skattejakten fortsetter i Riverside i California. Jarrod og Brandi prøver å lære Bozek en lekse, Ivy prøver å få god avkastning mens Darrell og Brandon begir seg inn i et lager som kan gjøre dem alle våte.

08:55(09:25)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: Betjentene undersøker en mann fra Beijing som har spor etter narkotika på eiendelene sine. Tre menn hevder at de er i landet for å besøke et tempel. Det eneste problemet er at det ikke er bygd ennå. Et mobilt røntgenapparat må til for å undersøke store stoffruller fra Thailand.

09:25(09:55)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

09:55(10:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: En medalje de tror er en "Polish White Eagle" svever inn i sjappa og Rick har ikke tid til å tilkalle en ekspert. Corey og Chumlee racer av gårde for å sjekke ut en murstein fra Indianapolis Motor Speedway. Chumlee gir alt for hjemmebrygget sitt.

10:25(10:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: Et signert bilde av Howard Hughes kommer flyvende inn i sjappa. Rick sikter så godt han kan når en Marlin-rifle trigger interessen hans. Senere, etter at Rick kjøper et gammelt modelltog, bestemmer Chumlee seg for å leke konduktør.

10:55(11:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan drar på date med en gammel venninne av Judith, som bruker hele kvelden på å sladre om Judiths tidligere sexliv.

11:25(11:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie og Jake planlegger en dobbeltdate, og Charlie sørger for at Alan blir fulgt av en prostituert på daten.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan frykter at Charlies jakt på kvinner har gått for langt.

12:25(12:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne. I denne del: Vi er i Sarpsborg, der en mann tenner en lighter i ansiktet på en politimann. Han finner raskt ut at det ikke er det smarteste han har gjort. Patruljen stopper også en potensiell fyllekjører, men ting er ikke slik de først tror.

12:55(13:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne. I denne del: Vi er i Trondheim der en eldre mann har forsvunnet sporløst fra en institusjon. Betjentene må etterforske flere innbrudd, og de stopper på en bensinstasjon hvor de blir overlevert en pakke som viser seg å inneholde noe spesielt.

13:25(13:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: Vekter Anders er på jakt etter en ungdomsgjeng som bruker narkotika på stasjonen, mens vekter Tushy leter etter en person som har lurt seg inn på et avsperret område. Det etterlates mye rart på stasjonen. På hittegodskontoret gir Bilal oss en gjennomgang av de mest overraskende og merkelige tingene folk har lagt fra seg opp gjennom årene.

13:55(14:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: En bråkete og muligens psykotisk dame skriker høylytt og henger opp klesvasken sin inne på stasjonen. Vaktleder Murat prøver å roe ned damen, noe som skal vise seg å være lettere sagt enn gjort. Senere nekter en full og truende mann å forlate stasjonen. Dette gjør at Adedhe og Glenn blir tvunget til å handle for å få kontroll over situasjonen.

14:25(14:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: En bråkete kunde går over streken, og Ashley krever at han blir nektet adgang i sjappa for alltid, mens Seth mener han er harmløs. Dessuten bestiller Les et kunstverk du aldri har sett maken til.

14:55(15:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Les er fortsatt sykmeldt, så Seth benytter muligheten til å drive sjappa. Men når han bare skaper flere problemer, er Ashley raskt ute med å påpeke brorens feilskritt. Senere fremfører en Prince-wannabe et show for Bobby J.

15:25(15:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Oppkjøperne besøker Santa Ana i California hvor Jarrod og Brandi planlegger å gå bananas idet Dave dukker opp og skaper problemer. Rene får hjelp til å dra i land en stor seier.

15:55(16:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Overklasseområdet i Arcadia i California lover solide auksjoner for oppkjøperne. Darrell og Brandon blir tatt idet de driver med narrestreker. Rene har med faren, Gunter, til å hjelpe ham og Ivy gambler på noe utenom det vanlige.

16:25(17:25)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. De hardføre fiskerne på Beringshavet fisker etter krabber med en potensiell gevinst på 100 millioner dollar, men ett feilskritt er alt som skiller fiskerne fra å bli tatt av de store bølgene. I denne del: En tøff bølge tvinger Zack til å ta en avgjørelse på liv og død. Josh vedder mot med-kapteinen og mannskapet om en Beringshav-myte. Sig ber om hjelp fra datteren, Mandy.

17:25(17:55)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En kvinne med en bemerkelsesverdig bakdel tiltrekker oppmerksomheten til tollbetjentene, som bestemmer seg for å komme til bunns i saken. Hundene i karantenen stopper en passasjer som insisterer på at han ikke har noe ulovlig mat med seg.

17:55(18:30)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En kvinne forsøker å smugle en svært kostbar gave inn i Australia. En mannlig eskorte og kjæresten hans blir avhørt av immigrasjonsmyndighetene, og én av dem avslører en sjokkerende hemmelighet. En eldre kvinne kommer tilbake fra en reise til Tyrkia med bagasjen full av nøtter og frø. En pakke fra Hong Kong vekker mistanke hos tollerne.

18:30(19:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: Rick sjekker ut en 1956 Buick, kjent som den ultimate familiebilen. Kjører han hjem en handel? Så lærer Rick Corey å være «a believer» når en Neil Diamond-jakke flashes i sjappa. Senere får Harrison-mennene laget familieportretter å henge opp i lokalet.

19:00(19:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: Et brev fra United Flight 736 blir levert i sjappa. Rick undersøker dyser fra passasjerdamperen Queen Mary. Senere lar Rick Chum ta roret ved å endelig gjøre ham til direktør - av parkeringsplassen.

19:30(20:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne. I denne del: Vi er i Drammen, der en bil stikker av fra en politikontroll. Det blir meldt om innbrudd i et industriområde, og patruljen må søke med hund etter gjerningsmennene.

20:00(20:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne. I denne del: Det er høst og mørkt i Hammerfest, men det stopper ikke befolkningen fra å feste. En beruset mann setter seg på bakbeina når patruljen vil snakke med ham, og det hele utarter seg til litt av en scene.

20:30(21:00)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: NSB ber om bistand fra vekterne da de mener en passasjer er for full til å reise videre med toget. En rusa mann på stasjonen viser en aggressiv og rasistisk holdning ovenfor Murat, som virkelig får testet tålmodigheten sin.

21:00(21:30)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: En aggressiv og ustabil mann går amok og angriper NSBs ansatte og vekterne. Torjus og den andre må gjøre alt de kan for å forsikre seg om at ingen kommer til skade. Murat havner i en lignende situasjon når en stor og kraftig mann ruser seg åpenlyst inne på stasjonen.

21:30(23:25)

> Catch .44

Amerikansk actiondrama fra 2011. Malin Akerman, Nikki Reed. For Tes og de to medarbeiderne Kara og Tara virker jobben enkel: De skal snappe opp en narkotikaforsendelse for sjefen Mel på en avsidesliggende kafé. Men oppgaven utløser en ustoppelig kjedereaksjon, og alle innser snart at ingen er hvem de utgir seg for å være og at jobben handler om mer enn å eliminere konkurrentene. Det som begynte som en enkel jobb utvikler seg til å bli en katt og mus-lek – med tunge våpen. I denne del: Tes og hennes to venninner, Dawn og Kara, jobber som håndlangere for gangsterkongen Mel, spilt av Bruce Willis, og adlyder alle hans bisarre ordre. Når de får i oppgave å forpurre en narkohandel står de plutselig midt i et oppgjør med en psykotisk morder, en gal kokk og en diger trucker - som ironisk nok alle er innleid av Mel. Åldersgräns: 11 år.

23:25(23:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan jobber med å planlegge Evelyns bryllup. I mellomtiden flørter Charlie med sin fremtidige stesøster.

23:55(00:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Evelyn og Teddy har endelig giftet seg, men en grusom hendelse krever at politiet griper inn.

00:25(00:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie blir tiltrukket til en litt eldre forfatter av selvhjelpsbøker, mens Alan og Jake krangler om en skoleoppgave.

00:55(01:55)

> Insider

Nygårdsparken. Norsk dokumentarserie fra 2016. I dokumentarserien "Insider" oppsøker vi miljøer og møter mennesker de færreste har tilgang til. I denne del: I forrige sesong fulgte Insider stengningen av Nordens største åpne rusarena: Nygårdsparken i Bergen. Nå reiser Insiders reporter til Bergen på ny for å undersøke tilstandene, ett år etterpå. Hva har skjedd med narkomiljøet i Norges nest største by?

01:55(02:25)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

02:25(03:00)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En mor og en sønn vender tilbake fra Vietnam, men hva er det i bagasjen som han på død og liv vil holde skjult for moren? En emosjonell amerikansk kvinne sier at hun har kommet for å fikse et mislykket forhold. Et par kinesere krangler seg imellom mens betjentene går gjennom bagasjen deres.

03:00(03:45)

> Barhjelpen

Amerikansk realityserie. Jon Taffer reiser rundt i USA og prøver å redde noen av landets verste barer. Dårlige drinker, udugelige ansatte og håpløse eiere konspirerer mot ham og hans eksperter når de prøver å gi de vanstyrte drikkestedene en siste sjanse. I denne del: Bartenderne er for opptatt med å danse på disken til å servere drinker, men de får seg et sjokk når Jon Taffer setter en stopper for festen.

03:45(04:30)

> Intelligence

Amerikansk dramaserie fra 2014. Agenten Gabriel Vaughn ved US Cyber Command har en microchip implantert i hjernen som gjør at han kan tappe informasjon fra databaser og andre elektroniske filer. I denne del: Agenten Gabriel Vaughn ved US Cyber Command har en microchip implantert i hjernen, som gjør at han kan tappe informasjon fra databaser og andre elektroniske filer. Secret Service-agenten Riley Neal blir ansatt for å beskytte ham, men de oppdager snart at fienden kan være nærmere enn de trodde og at den lager sin egen intelligens for å konkurrere med Gabriel.

04:30(05:15)

> Hannibal

Amerikansk thrillerserie. Will Graham er innelåst på psykiatrisk sykehus, mistenkt for Hannibal Lecters ugjerninger. Han har avslørt Hannibal for den kaldblodige seriemorderen han er, men må kjempe for å bevise sin egen tilregnelighet før han kan overbevise sine nærmeste om at han er uskyldig. Jack Crawford sliter med tanken på at hans protesje faktisk er en kaldblodig morder. På jakt etter svar vender han seg til en mann han vet han kan stole på: Hannibal Lecter. I denne del: Atferdsanalyse-teamet sirkler seg inn mot drapsmannen når et av ofrene klarer å rømme. Samtidig iverksetter Will Graham en plan for å bevise sin uskyld.

05:15(05:35)

> Auction Hunters

Amerikansk livsstilserie fra 2013. Vi blir med når Allen Haff og Clinton «Ton» Jones reiser rundt på selvbetjente minilager-auksjoner.

05:35(06:00)

> Auction Hunters

Amerikansk livsstilserie fra 2013. Vi blir med når Allen Haff og Clinton «Ton» Jones reiser rundt på selvbetjente minilager-auksjoner.