Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:50)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2004. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

06:50(07:10)

> Containerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: En krangel over innholdet i en mystisk container truer med å ødelegge partnerskapet til Mo & Ty for alltid. Klarer de å komme til enighet og dra i land seieren? Eller vil Team Muscle trekke det lengste strået?

07:10(07:35)

> Containerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Israelerne inngår en uventet allianse som truer med å slå beina under all konkurranse. Senere graver John fram en container fra den andre siden av graven, men kan den være forbannet?

07:35(08:30)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2004. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

08:30(09:20)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie. Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere. I denne del: Skattejakten i Alabama viser seg å bli en jackpot av uvanlige ting, inkludert en kostbar relikvie fra en legendarisk plantasje. En Chevy-forhandler i en småby er en tidsmaskin av klassisk bilnostalgi.

09:20(09:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Les oppdager at noen har brutt seg inn i et av bakrommene og innleder en storstilt menneskejakt. Samtidig prøver en kunde å selge en gitar signert av Kid Rock. Han avslører en godt bevart hemmelighet som kan være svært lukrativ. Senere finner Les ut hvem som har brutt seg inn, og en av de ansatte risikerer å bli kastet ut av sjappa.

09:55(10:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Dagen får en tøff start, men ingenting kan stoppe skattejakten når oppkjøperne setter kursen mot Rancho Palos Verdes i California. Mary lærer en lekse om Dave, Rene prøver en hemmelig strategi og Jarrod og Brandi prøver å treffe auksjonen med gammeldags stil.

10:25(10:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Ørkenbyen Indio inneholder skatter, men hvem gjør det best? Ivy bruker en feig taktikk for å jage opp konkurransen og Mary tvinges til å bevege seg langt utenfor komfortsonen. Rene trapper opp spillet, mens Darrell prøver å vinne på tross av Brandons dårlige humør.

10:55(11:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En australier kommer hjem etter en ferie på Bali og hevder at han kun har med seg suvenirer i bagasjen, men tollerne finner et stort antall farlige våpen. Immigrasjonsmyndighetene anklager en ire for å drive med VISA-scanning, og tollerne fatter mistanke til en pakke.

11:25(11:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: En samling med The Beatles-suvenirer, som blant annet inneholder en gitar signert av selveste Paul McCartney er noen av gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne. En venn av familien besøker Corey, og er ute etter en avtale om et kunstverk. Kommer Corey til å gi ham familierabatt? Gutta bestemmer seg for at Old Man trenger en hobby.

11:55(12:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Rick sjekker ut en innspilt telefonsamtale av president John F. Kennedy, der den tidligere presidenten uttrykker sinne. Sjappa blir et fiendtlig arbeidssted når Chumlee, i all hemmelighet, prøver å ta opptak av at Old man skriker til ham.

12:25(12:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Follo, og denne natten blir hektisk for Svein og Ronny med masseslagsmål og redningsaksjoner til vanns.

12:55(13:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Det er sommer i Bærum, og denne natten må Andreas og Trond Sverre hjelpe en svenske som er så full at han prøver å ta på seg buksa som genser.

13:25(13:55)

> Hundepatruljen NZ

New-zealandsk dokumentarserie. I denne del: Tollhunden Rowdy sniffer narkotika i en boks med falsk bunn. Maurice får seg en på trynet av en fengselsbesøkende og det blir funnet våpen ved Mt Eden fengsel.

13:55(14:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: Det er en beruset mann som lager bråk i ankomsthallen, og vekter Sturla og Aqib er raskt på stedet. Mannen påstår at han har mistet bagasjen sin, mens andre vektere får beskjed om at han har kommet med rasistiske utsagn i en butikk. Sturla gjør så godt han kan for å komme til bunns i saken.

14:25(15:25)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie. Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere. I denne del: Gutta freestyler i en retro bilbutikk i Alabama, de møter veggen når de forhandler med fylkets tidligere politisjef og Mike legger en plan for å få med seg en uunnværlig Lambretta-scooter.

15:25(15:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Les og Seth går i taket da de oppdager at lånene har gått ned for første gang i historien. Midt oppi alt kaoset kommer en kvinne innom med hjemmedyrket medisin som får alle til å miste munn og mæle.

15:55(16:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: En kunde kommer innom med sjeldne samleobjekter fra grungegruppen Nirvana, og Seth og Rich ser for seg en skyhøy fortjeneste. Senere blir en annen kunde ranet i sjappa og krever å få se på overvåkningsopptak. Men Gold-familien nekter og ender opp i et realt basketak.

16:25(16:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Oppkjøperne vender tilbake til Koreatown for å være med på en auksjon i hjertet av Los Angeles. Brandi holder øynene åpne for skøyerstreker fra Jarrod. Ivy og Mary inngår en uventet allianse, mens Rene går bananas og kjøper et lager som kanskje ikke betaler seg.

16:55(17:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Oppkjøperne drar til Palm Springs hvor mer enn prisene blir hete under ørkensolen. Rene prøver å holde hodet kaldt i varmen, men både Mary, Dan og Dave sliter når temperaturen blusser opp.

17:25(18:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En kvinne kommer fra Vietnam, men har problemer med å huske hvor mange ganger hun har vært der. En gjennomsøking gir utrolige resultater. En mann som kommer fra Pakistan med alvorlige utslett må vise fram hva han har med seg og en annen mann blir stoppet fordi hans hensikter med reisen er mistenkelige.

18:00(18:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En av tollerhundene plukker ut en kvinne som har problemer med å svare på tollernes spørsmål og en familie fra Fiji har muligens satt ny karantenerekord med all maten de har pakket med seg.

18:30(18:55)

> Eliteserien: Studio

Norsk studiomagasin fra 2017. Studio lader opp til kveldens kamp i Eliteserien med analyser, forventninger og reportasjer.

18:55(20:00)

> Eliteserien: Sarpsborg - Rosenborg

Direkte fra Sarpsborg Stadion. I denne del: 1. omgang. Det er ventet storfint besøk i Sarpsborg når Troillongan tar turen, men hvordan klarer Patrick Mortensen seg i spissduell mot selveste Nicklas Bendtner? Direkte fra Sarpsborg Stadion. Asbjørn Myhre og Kjetil Wæhler kommenterer.

20:00(21:00)

> Eliteserien: Sarpsborg - Rosenborg

sport. I denne del: 2. omgang. Det er ventet storfint besøk i Sarpsborg når Troillongan tar turen, men hvordan klarer Patrick Mortensen seg i spissduell mot selveste Nicklas Bendtner? Direkte fra Sarpsborg Stadion. Asbjørn Myhre og Kjetil Wæhler kommenterer.

21:00(22:00)

> Klubbhuset

Norsk sportsmagasin fra 2017. I denne del: Programleder Emil Gukild oppsummerer stort og smått fra den siste Eliteserie-runden sammen med Christian Gauseth og Michael Stilson - to helt middels fotballspillere.

22:00(22:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Professor Proton hjelper Sheldon i sorgprosessen, mens Leonard når en milepæl i forholdet til Penny. Samtidig lager Amy og Bernadette en spesiell Star Wars-dag for gutta.

22:30(23:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Penny må revurdere livsvalgene sine, inkludert forholdet til Leonard, etter en grusom dag på filmsettet. Samtidig strever Howard og Bernadette med å ta seg av en pleietrengende Mrs. Wolowitz.

23:00(23:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan forsøker å ansette ekskonas skilsmisseadvokat for å hjelpe seg med å få beholde hunden han og Kandi delte.

23:30(00:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan ser fram til Judiths forestående bryllup, særlig med tanke på at han da ikke trenger å betale forsørgerbidrag lenger.

00:00(00:30)

> Helt magisk

Amerikansk underholdningsserie. Magikeren Michael Carbonaro lurer intetanende mennesker med forvirrende triks i hverdagssituasjoner. Alt fanges opp av skjult kamera. I denne del: I første program utgir Michael seg for å være tekniker og overbeviser kunden om at han har hatt et insekt i telefonen. Som bartender får han kundene til å tro at flasken er utømmelig. Han overbeviser også kontoransatte om at han kan frysetørre dyr og gjøre dem levende igjen.

00:30(01:00)

> Helt magisk

Amerikansk underholdningsserie. Magikeren Michael Carbonaro lurer intetanende mennesker med forvirrende triks i hverdagssituasjoner. Alt fanges opp av skjult kamera. I denne del: Michael utgir seg for å være kassaarbeider i en butikk og får ansiktet til en kunde til å dukke opp på melkekartongen som en savnet person. Han overbeviser folk om at ny teknologi gjør det mulig å sende en bowlingball i posten i en flat eske. Han får også en hotellkunde til å tvile på sin egen identitet.

01:00(01:55)

> Verdens dummeste

Amerikansk underholdning. Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller. I denne del: Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller.

01:55(02:55)

> Verdens dummeste

Amerikansk underholdning. Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller. I denne del: Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller.

02:55(03:15)

> Containerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: En krangel over innholdet i en mystisk container truer med å ødelegge partnerskapet til Mo & Ty for alltid. Klarer de å komme til enighet og dra i land seieren? Eller vil Team Muscle trekke det lengste strået?

03:15(03:40)

> Containerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Israelerne inngår en uventet allianse som truer med å slå beina under all konkurranse. Senere graver John fram en container fra den andre siden av graven, men kan den være forbannet?

03:40(04:05)

> Lagerkrigen Canada

Kanadisk dokumentarserie. I denne del: Alle kjøperne kjemper om oppmerksomheten til auksjonarius Don.

04:05(04:30)

> Lagerkrigen Canada

Kanadisk dokumentarserie. I denne del: Roys latterlige forkledning som Paul forårsaker kaos på en auksjon i Toronto.

04:30(05:10)

> Verdens dummeste

Amerikansk underholdning. Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller. I denne del: Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller.