Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:05(06:25)

> Bassengkongene

Amerikansk livsstilsserie fra 2017. Fossefall på over fire meter, luksusgrotter og basseng med bar er hverdagskost for Bassengkongene. Vi blir med når de skaper prisvinnende drømmebassenger for klientene sine. Mountain Paradise.

06:25(06:45)

> Oppussing: Bak kulissene

Amerikansk livsstilsserie fra 2014. Oppussing ser lett ut på TV, men å kommer fra «før» til «etter» kan være en humpete vei. Vi blir med bak kulissene og møter par som står overfor den brutale «gjør-det-selv»-virkeligheten. The Hansen Job.

06:45(07:05)

> Oppussing: Bak kulissene

Amerikansk livsstilsserie fra 2014. Oppussing ser lett ut på TV, men å kommer fra «før» til «etter» kan være en humpete vei. Vi blir med bak kulissene og møter par som står overfor den brutale «gjør-det-selv»-virkeligheten. The Khalil Job.

07:05(07:45)

> Gammel låve - nytt hjem

Amerikansk livsstilsserie fra 2016. Vi følger et bygningsteam som forvandler historiske låver til tømmerhytter og moderne hus. Building Fort Barnwood.

07:45(08:25)

> Fiks og flytt

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Tre team med hardtarbeidende eiendoms-entreprenører fra Texas konkurrerer om være best på å kjøpe billig, pusse opp fort og selge dyrt. Money-Saving Design. Tre team med hardtarbeidende eiendoms-entreprenører fra Texas konkurrerer om være best på å kjøpe billig, pusse opp fort og selge dyrt.

08:25(08:50)

> Bassengkongene

Amerikansk livsstilsserie fra 2018. Fossefall på over fire meter, luksusgrotter og basseng med bar er hverdagskost for Bassengkongene. Vi blir med når de skaper prisvinnende drømmebassenger for klientene sine. Slidin' Into Home.

08:50(09:10)

> Bassengkongene

Amerikansk livsstilsserie fra 2018. Fossefall på over fire meter, luksusgrotter og basseng med bar er hverdagskost for Bassengkongene. Vi blir med når de skaper prisvinnende drømmebassenger for klientene sine. Bling by the Bay.

09:10(09:35)

> Bassengkongene

Amerikansk livsstilsserie fra 2018. Fossefall på over fire meter, luksusgrotter og basseng med bar er hverdagskost for Bassengkongene. Vi blir med når de skaper prisvinnende drømmebassenger for klientene sine. Lap of Luxury.

09:35(10:00)

> Bassengkongene

Amerikansk livsstilsserie fra 2018. Fossefall på over fire meter, luksusgrotter og basseng med bar er hverdagskost for Bassengkongene. Vi blir med når de skaper prisvinnende drømmebassenger for klientene sine. It's Tiki Time.

10:00(10:30)

> Bassengkongene

Amerikansk livsstilsserie fra 2019. Fossefall på over fire meter, luksusgrotter og basseng med bar er hverdagskost for Bassengkongene. Vi blir med når de skaper prisvinnende drømmebassenger for klientene sine. Hill Country Heaven. Fossefall på over fire meter, luksusgrotter og basseng med bar er hverdagskost for Bassengkongene. Vi blir med når de skaper prisvinnende drømmebassenger for klientene sine.

10:30(10:55)

> Bassengkongene

Amerikansk livsstilsserie fra 2019. Fossefall på over fire meter, luksusgrotter og basseng med bar er hverdagskost for Bassengkongene. Vi blir med når de skaper prisvinnende drømmebassenger for klientene sine. Pool Party Paradise. Fossefall på over fire meter, luksusgrotter og basseng med bar er hverdagskost for Bassengkongene. Vi blir med når de skaper prisvinnende drømmebassenger for klientene sine.

10:55(12:00)

> Top Gear

Britisk bilmagasin. Mitsubishi Evo VIII, Subaru Impreza Sti og Opel VX220 Turbo er blant Top Gear-bilene i denne utgaven.

12:00(12:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden er lei av problemene med tradisjonelle forhold og leier en skuespiller til å spille kjæresten hans. Men når han begynner å falle for henne, vet han ikke om hun har følelser for ham, eller om hun bare spiller. Avoid the Chinese Mustard. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

12:30(12:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan vegrer seg for å forplikte seg til Lyndsey, men får inspirasjon fra usannsynlig hold. Walden ender ved en feiltakelse opp som «boy-toy» for en rik, eldre kvinne. Something My Gynecologist Said. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

12:55(13:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alans heite, berømte ekskone, Kandi, vil ha ham tilbake. Berta er ikke interessert i å feire bursdagen sin – ikke før Walden gjør den spesiell. I Scream When I Pee. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

13:25(13:50)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Når Alan hjelper Walden med å skape en ny identitet for å kunne finne en kvinne som ikke bare er ute etter pengene hans, treffer han en ny, mulig kjæreste. One Nut Johnson. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

13:50(14:20)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie. Oppkjøperne finner veien til Compton. Jarrod får et nytt kallenavn og finner noe han pleide å samle på. Mike kjøper et lager som Herb ikke vil ha. That's My Jerry.

14:20(14:50)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie. Oppkjøperne invaderer Orange. Barry har med seg en butler, Jarrod og Brandi finner en kongelig lampe, og Darrell kjøper et lager for den høyeste summen i Lagerkrigens historie. This Lamp's for You.

14:50(15:20)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En gammel romersk «Ideas of March»-mynt kommer inn i sjappa. Chumlee blir post-apokalyptisk over en original «Mad Max»-plakat, og Rick får kloa i en MGM løve-dørhammer i messing. Et Tu Rick?. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

15:20(15:50)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Rick blir presentert for en dings som produserer kullsyreholdig vann. Chumlee møter en selger som kommer med eske på eske med tegneserebøker. Rick lærer at du må kjøpe penger for å tjene penger. Chums Risky Business. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

15:50(16:20)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

16:20(16:54)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

16:54(17:24)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Nattpatruljen er i Trondheim og denne natten er det motorsykler som står i høysetet. Patruljen rykker også ut etter melding om mulig innbrudd på en skole. 323 Trondheim.

17:24(17:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi er i Stavanger, og denne natten må betjentene Bjørn Helge og Morten rykke ut til fergekaia etter at de har fått melding om at en trailersjåfør sitter og drikker alkohol på danskebåten. 324 Stavanger.

17:55(18:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie. Oppkjøperne er i Homeland, men Harris-brødrene burde bare ha blitt hjemme. Jarrod og Brandi satser høyt, Barry finner noe han mistet i «skilsmissen», mens Rene og Casey kjøper et lager, og innser at de ikke er i Kansas…. There's No Place Like Homeland.

18:25(18:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk dokumentarserie. Oppkjøperne drar til kysten i Mission Viejo. Jarrod og Brandi finner uvanlig kunst som får dem til å rødme, Rene og Casey nyter vin, og Barrys regnskapsfører prøver å holde ham i tømmene. Total Wine Domination.

18:55(19:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Et Donkey Kong-spill fra 1980-tallet kommer inn sjappa. En Marlon Brando-byste får Rick til å gi et bud eieren ikke kan avslå – eller kan han det?. Pawn or Bust. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

19:25(19:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Pantelånerne gjør kalkulerte trekk når matte håndskrevet av Albert Einstein kan doble fortjenesten deres. Corey og Chumlee kjøper effekter fra den klassiske skrekkfilmen «Childs Play». E Equals MC Pawn. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

19:55(20:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

20:25(21:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

21:00(22:00)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie fra 2018. Jeanette og Fredrick får melding om en mann med pusteproblemer på Fridhemsplan. Jannika og Emily får problemer når de skal avvise en veldig beruset mann. Larm om man med andningssvårigheter. Tunnelbanen er Stockholms pulsåre. Over én million mennesker går hver dag av og på tunnelbanen for å reise til og fra arbeid, hjem, skole, trening og uteliv. Vi følger de ansatte som arbeider under jorden.

22:00(22:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2017. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

22:30(23:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2017. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

23:00(23:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Penny ber Leonard om å lyve for faren hennes, og Howard, Raj og Bernadette bruker hele natten på teleskopet. The Boyfriend Complexity. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

23:35(00:05)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Amy finner ut at hun har seksuelle følelser for Pennys eks, og Koothrappali og Wolowitz forsøker å bevise hvem som er den beste superhelten. The Alien Parasite Hypothesis. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

00:05(00:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden sjonglerer mellom sine to identiteter – rik mann og fattig mann – og «Sam Wilson» får ny jobb i løpet av ferien, mens Alan er alene hjemme i julen. Give Santa a Tail-Hole. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

00:35(01:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan bruker Waldens penger til å investere i Kates motemerke. Samtidig begynner dobbeltlivet å slite på Walden. Welcome to Alancrest. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

01:05(01:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden og Alan besøker Kates motevisning i New York, så Walden kan avsløre sannheten om hvem han er. Avsløringen er en sang i Broadway-stil og en danseoppvisning. Grab a Feather and Get in Line. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

01:30(02:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan og Lyndseys forhold blir anstrengt når han ikke vil gi henne nøkkel til strandhuset. Walden, Billy og Herb klager over kvinner og forhold. Dr. Steven Staven, Lyndseys gynekolog, tar henne med på date. Run, Steven Staven! Run!. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

02:00(02:45)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokusåpeserie fra 2013. Motormesteren Richard Rawlings og mekanikertalentet Aaron Kaufmann fra Gas Monkey Garage leter etter forfalne biler som de kan pusse opp og tjene penger på. Super Sonic Camaro, Part I.

02:45(03:10)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2003. Bilekspertene Mike Brewer og Edd China utfører mekanisk magi på en Ford Capri 1.6 Lazer. Del 1 av 2. Capri - Part 1.

03:10(03:35)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2003. Bilekspertene Mike Brewer og Edd China utfører mekanisk magi på en Ford Capri 1.6 Lazer. Del 2 av 2. Capri - Part 2.

03:35(04:25)

> Kindig Customs

Amerikansk dokusåpeserie fra 2017. En klassisk 1967-modell Chevelle er Kindig Its neste utfordring. Dave oppdager at prosjekter ikke alltid går som planlagt. If it was easy, anyone could do it. Dave Kindig driver Kindig-It Design og lager unike kjøretøy til sine kravstore, og noen ganger berømte kunder.

04:25(05:15)

> Alaskan Bush People Specials

Amerikansk dokusåpeserie fra 2015. I Alaskas villmark bor familien Brown. De har sju barn, lever av det jorda gir dem og er avhengige av hverandre for å overleve i villmarka. Weight of the Wolfpack.