Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:10(06:55)

> Bisarre retter

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Andrew tar en bit av Eriekanalens smakfulle retter, inkludert kyllingrigatoni og tomatpai. The Mighty Erie Canal. Andrew tar en bit av Eriekanalens smakfulle retter, inkludert kyllingrigatoni og tomatpai.

06:55(07:40)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Krabbekvoten økes og mannskapet pakker sakene og gjør seg klare til sesongstart. En båt blir stjålet og en uvanlig allianse inngås. Del 1 av 2. A Brotherhood Tested. Krabbekvoten økes og mannskapet pakker sakene og gjør seg klare til sesongstart. En båt blir stjålet og en uvanlig allianse inngås. Del 1 av 2.

07:40(08:05)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Alarmen går og vekterne blir sendt til en kiosk der en mann forsøker å ta ut penger med et spillekort som tilhører en annen person. Noen unge jenter har blitt snikfotografert av en eldre mann på stasjonen. Alarmen går og vekterne blir sendt til en kiosk der en mann forsøker å ta ut penger med et spillekort som tilhører en annen person. Noen unge jenter har blitt snikfotografert av en eldre mann på stasjonen. Mannen er kjent blant vekterne og har blitt tatt for det samme før, og har tidligere lagt ut bilder av unge jenter på nettet.

08:05(08:30)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En butikk melder om et mulig tyveri, og Peter som betjener kameraene får en beskrivelse av de mistenkte. Han bruker overvåkningssystemet til å lete opp en ung kvinne og hennes venn, og sender to vektere til stedet. En butikk melder om et mulig tyveri, og Peter som betjener kameraene får en beskrivelse av de mistenkte. Han bruker overvåkningssystemet til å lete opp en ung kvinne og hennes venn, og sender to vektere til stedet. De to mistenkte tyvene blir tatt med til vaktsentralen for å undersøke om de har tyvegods på seg.

08:30(09:00)

> Grensevakten

Australsk realityserie. En mann blir rasende da tollere finner flere pakker med hvitt pulver i bagasjen hans. En mann fra New Zealand kommer for å starte et nytt liv, men det er kanskje ikke så lett å rømme fra sin kriminelle fortid. En mann blir rasende da tollere finner flere pakker med hvitt pulver i bagasjen hans. En mann fra New Zealand kommer for å starte et nytt liv, men det er kanskje ikke så lett å rømme fra sin kriminelle fortid. Og en familie som prøver å ta med seg en eksotisk boks med merkelig innhold, blir stoppet.

09:00(09:30)

> Grensevakten

Australsk realityserie. To kvinner er mistenkt for å prøve å skjule noe siden historiene deres ikke stemmer overens. En mann hevder han reiste halve jorda rundt for å plukke opp tre små bager med mystisk innhold. To kvinner er mistenkt for å prøve å skjule noe siden historiene deres ikke stemmer overens. En mann hevder han reiste halve jorda rundt for å plukke opp tre små bager med mystisk innhold. Og noen billige trekasser kan være verd opp til åtte millioner dollar.

09:30(10:25)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. Mattias og Mickis hjelper en mann som har pusteproblemer etter å ha tatt et ukjent, narkotisk stoff. Jeanette og Fille bistår en kvinne som har blitt utsatt for utpressing. Mattias og Mickis hjelper en mann som har pusteproblemer etter å ha tatt et ukjent, narkotisk stoff. Jeanette og Fille bistår en kvinne som har blitt utsatt for utpressing. En mann blør fra bakhodet og Richard og Baran tilkaller ambulanse.

10:25(10:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En gammel mynt og en signert filmplakat fra 1990-tallets indie-hit «Reservoir Dogs» kommer inn i sjappa. Blir det handel?. King of Pawntus. En gammel mynt og en signert filmplakat fra 1990-tallets indie-hit «Reservoir Dogs» kommer inn i sjappa. Blir det handel?

10:55(11:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En karabin fra borgerkrigstiden dukker opp med en kaffekoker i skaftet. Senere kommer det inn et gammlet skateboard. Kommer Chum til å rulle inn i solnedgangen eller miste fotfestet?. Declaration of Dopeness. En karabin fra borgerkrigstiden dukker opp med en kaffekoker i skaftet. Senere kommer det inn et gammlet skateboard. Kommer Chum til å rulle inn i solnedgangen eller miste fotfestet?

11:25(11:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden begynner å føle alderen når datteren til en venn kommer til byen. Miley Cyrus gjestespiller som Missi, vennen som kommer på besøk og utvikler et forhold til Jake, som kommer hjem fra militæret. You Do Know What the Lollipop's For. Walden begynner å føle alderen når datteren til en venn kommer til byen. Miley Cyrus gjestespiller som Missi, vennen som kommer på besøk og utvikler et forhold til Jake, som kommer hjem fra militæret.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden begynner å date Rose, på tross av Alans advarsler. That's Not What They Call It in Amsterdam. Walden begynner å date Rose, på tross av Alans advarsler.

12:25(12:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden spør om Rose vil flytte inn sammen med ham, men hun synes det er for tidlig i forholdet deres. Ferrets, Attack!. Walden spør om Rose vil flytte inn sammen med ham, men hun synes det er for tidlig i forholdet deres. Men når Zoey forteller Walden at hun ønsker å bli sammen med ham igjen, må han velge mellom Rose og Zoey – før det er for sent.

12:55(13:55)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2012. Mike er i Trieste for å kjøpe en sportsbil fra tidlig 70-tall. Motoren, interiøret og karosseriet må fikses før Mike og Edd kan prøve å finne en kjøper. Fiat Dino. Mike er i Trieste for å kjøpe en sportsbil fra tidlig 70-tall. Motoren, interiøret og karosseriet må fikses før Mike og Edd kan prøve å finne en kjøper.

13:55(14:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi er med Svein og Ronny i Follo. I kveld får patruljen melding om en person som stjeler fra sine naboer. Senere kommer de over en bil som står i feil kjørefelt. 548 Follo. Vi er med Svein og Ronny i Follo. I kveld får patruljen melding om en person som stjeler fra sine naboer. Senere kommer de over en bil som står i feil kjørefelt.

14:25(14:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I første program er vi i Bergen, og politifolkene våre jakter denne natten på en Jaguar som er på ville veier. De håndterer en fest som blir i luftigste laget, og møter en jente som har en helt spesiell oppgave til dem. Bergen. I første program er vi i Bergen, og politifolkene våre jakter denne natten på en Jaguar som er på ville veier. De håndterer en fest som blir i luftigste laget, og møter en jente som har en helt spesiell oppgave til dem.

14:55(15:55)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. Stefan og Mattias hjelpler en patrulje som slåss med en aggressiv mann ved Blåsut, samt hjelper en kvinne som har mistet bevisstheten i Skarpnäck. En mann har drukket håndsprit og fått brystsmerter. Stefan og Mattias hjelpler en patrulje som slåss med en aggressiv mann ved Blåsut, samt hjelper en kvinne som har mistet bevisstheten i Skarpnäck. En mann har drukket håndsprit og fått brystsmerter. Charlie og Nathalie får tips om en blotter.

15:55(16:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En veskebutikk melder om et pågående tyveri, og to av vekterne ankommer stedet raskt. En håndverker legger fra seg jakken ved en av oppbevaringsboksene mens han jobber. En veskebutikk melder om et pågående tyveri, og to av vekterne ankommer stedet raskt. En håndverker legger fra seg jakken ved en av oppbevaringsboksene mens han jobber. En stund senere går han for å spise lunsj, og jakken med lommebok blir liggende. På overvåkingsbildene ser operatøren i vaktsentralen at det like etterpå dukker opp en mann som tar med seg jakken.

16:25(16:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. To unge menn blir tatt på fersken i å stjele en flaske whisky på Vinmonopolet. Vekterne er raskt på stedet, og tar de to naskerne med ned til vaktsentralen og politiet kommer for å avhøre guttene. To unge menn blir tatt på fersken i å stjele en flaske whisky på Vinmonopolet. Vekterne er raskt på stedet, og tar de to naskerne med ned til vaktsentralen og politiet kommer for å avhøre guttene. På et NSB-tog har en mann låst seg inn på et toalett, og NSB mistenker at han ruser seg.

16:55(17:55)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Krabbekvoten økes og mannskapet pakker sakene og gjør seg klare til sesongstart. En båt blir stjålet og en uvanlig allianse inngås. Del 2 av 2. A Brotherhood Tested. Krabbekvoten økes og mannskapet pakker sakene og gjør seg klare til sesongstart. En båt blir stjålet og en uvanlig allianse inngås. Del 2 av 2.

17:55(18:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En verdifull Pokémon-samling og en Dunhill klokkelighter er blant sakene som kommer inn til pantelånerne i dag. PokePawn. En verdifull Pokémon-samling og en Dunhill klokkelighter er blant sakene som kommer inn til pantelånerne i dag.

18:25(18:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Rick får tilbud om en Marshall Amp. Complete fra 1973 med alle originaldelene. Så går Corey og Chum «tilbake til framtiden» når et signert hoverboard kommer inn i sjappa. Great Scott!. Rick får tilbud om en Marshall Amp. Complete fra 1973 med alle originaldelene. Så går Corey og Chum «tilbake til framtiden» når et signert hoverboard kommer inn i sjappa.

18:55(19:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. «Nattpatruljen» er i Fredrikstad, og politifolkene må håndtere en gammel kjenning som slett ikke er interessert i å samarbeide. Fredrikstad. «Nattpatruljen» er i Fredrikstad, og politifolkene må håndtere en gammel kjenning som slett ikke er interessert i å samarbeide. De stopper også det de tror er en fyllekjører, men det viser seg snart at ting ikke er helt som de tror.

19:25(19:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I dag er «Nattpatruljen» i Trondheim, og denne natten får politifolkene våre melding om en tyv som sitter fast i et vindu. Og fast sitter han. Dønn fast!. Trondheim. I dag er «Nattpatruljen» i Trondheim, og denne natten får politifolkene våre melding om en tyv som sitter fast i et vindu. Og fast sitter han. Dønn fast!

19:55(20:25)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Røntgen av noen religiøse statuer viser noe mistenkelig på innsiden, og en passasjer får problemer da tollerne oppdager at han har reist med brannfarlig materiale på flyet. Røntgen av noen religiøse statuer viser noe mistenkelig på innsiden, og en passasjer får problemer da tollerne oppdager at han har reist med brannfarlig materiale på flyet.

20:25(21:00)

> Grensevakten

Australsk realityserie. En adrenalinjunkie blir stoppet etter at en narkotikahund markerer på ham. En oppmerksom toller skjønner at noe er galt da han ser et drikkepulver med merkelig farge. En adrenalinjunkie blir stoppet etter at en narkotikahund markerer på ham. En oppmerksom toller skjønner at noe er galt da han ser et drikkepulver med merkelig farge.

21:00(21:30)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Etter at Daniel fridde har Hilde bestemt seg for å avvikle småbruket sitt i Telemark og flytte til Daniel på Rena. Daniel og sønnen, Oskar, skal hjelpe til med å rydde opp på gården, men det er vemodig for Hilde. Etter at Daniel fridde har Hilde bestemt seg for å avvikle småbruket sitt i Telemark og flytte til Daniel på Rena. Daniel og sønnen, Oskar, skal hjelpe til med å rydde opp på gården, men det er vemodig for Hilde. Odd og Lenica lager fest på Ranchen, der festdeltakerne bokstavelig talt er litt på jordet når de prøver å stå på snowboard uten snø, slept etter Odds pickup. Per og Vesla vil lage akebrett av et biltak, men mangler taket.

21:30(22:00)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Väinö og Gunn-Berit har plutselig fått beskjed om at de ikke lenger får bruke campingplassen på Kvelde som samlingsplass for redneck-gjengen. Väinö og Gunn-Berit har plutselig fått beskjed om at de ikke lenger får bruke campingplassen på Kvelde som samlingsplass for redneck-gjengen. Erik Röv og Ann Sofie eier Sveriges lengste kabriolet, og har nå blitt invitert til å stille den ut på Oslo Motorshow, men først trenger den en ordentlig rengjøring og nye halmballer til baksetet.

22:00(23:00)

> Værdal'n karsk & BASE

Norsk reality fra 2018. Gjengen i Værdal'n karsk & BASE er i Oslo for hoppe fra en 70 meter høy lift utenfor Operaen. Senere går turen til Kjærag hvor det er Heliboogie med BASE-hoppere fra hele verden. Gjengen i Værdal'n karsk & BASE er i Oslo for hoppe fra en 70 meter høy lift utenfor Operaen. Senere går turen til Kjærag hvor det er Heliboogie med BASE-hoppere fra hele verden.

23:00(23:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Sheldon og Leonard blir invitert til å presentere sine felles funn på en fysikkonferanse, men Sheldon nekter. Penny stepper inn for å megle, men det gjør bare kløften mellom de to bestevennene enda større. The Cooper-Hofstadter Polarization. Sheldon og Leonard blir invitert til å presentere sine felles funn på en fysikkonferanse, men Sheldon nekter. Penny stepper inn for å megle, men det gjør bare kløften mellom de to bestevennene enda større.

23:30(00:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Etter å ha hørt Penny synge, lyver Leonard for å unngå å se henne opptre. Sheldon går ett skritt videre med en mer detaljert løgn, noe som fører til at hans ikke-eksisterende søskenbarn dukker opp. The Loobenfeld Decay. Etter å ha hørt Penny synge, lyver Leonard for å unngå å se henne opptre. Sheldon går ett skritt videre med en mer detaljert løgn, noe som fører til at hans ikke-eksisterende søskenbarn dukker opp.

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden er lei av problemene med tradisjonelle forhold og leier en skuespiller til å spille kjæresten hans. Men når han begynner å falle for henne, vet han ikke om hun har følelser for ham, eller om hun bare spiller. Avoid the Chinese Mustard. Walden er lei av problemene med tradisjonelle forhold og leier en skuespiller til å spille kjæresten hans. Men når han begynner å falle for henne, vet han ikke om hun har følelser for ham, eller om hun bare spiller. Jake og Missi overrasker Walden og Alan når de planlegger helgetur til strandhuset. Bare synd militæret også leter etter ham.

00:30(01:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan vegrer seg for å forplikte seg til Lyndsey, men får inspirasjon fra usannsynlig hold. Walden ender ved en feiltakelse opp som «boy-toy» for en rik, eldre kvinne. Something My Gynecologist Said. Alan vegrer seg for å forplikte seg til Lyndsey, men får inspirasjon fra usannsynlig hold. Walden ender ved en feiltakelse opp som «boy-toy» for en rik, eldre kvinne.

01:00(01:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alans heite, berømte ekskone, Kandi, vil ha ham tilbake. Berta er ikke interessert i å feire bursdagen sin – ikke før Walden gjør den spesiell. I Scream When I Pee. Alans heite, berømte ekskone, Kandi, vil ha ham tilbake. Berta er ikke interessert i å feire bursdagen sin – ikke før Walden gjør den spesiell.

01:30(02:30)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike reiser til Ohio for å sjekke ternebestanden og til Nord-California der han skal plugge igjen en forlatt gruve. Abandoned Mine Plugger. Mike reiser til Ohio for å sjekke ternebestanden og til Nord-California der han skal plugge igjen en forlatt gruve.

02:30(03:25)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift.

03:25(04:15)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2012. Mike er i Trieste for å kjøpe en sportsbil fra tidlig 70-tall. Motoren, interiøret og karosseriet må fikses før Mike og Edd kan prøve å finne en kjøper. Fiat Dino. Mike er i Trieste for å kjøpe en sportsbil fra tidlig 70-tall. Motoren, interiøret og karosseriet må fikses før Mike og Edd kan prøve å finne en kjøper.

04:15(05:05)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2004. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

05:05(05:30)

> Bånn gass

Norsk dokumentarserie fra 2015. Trine ligger godt an etter bra kjøring på Aremark, og er allerede kvalifisert til A-finalen. Hun bestemmer seg likevel for å kjøre det siste innledende løpet. Det skulle hun ikke ha gjort. Trine ligger godt an etter bra kjøring på Aremark, og er allerede kvalifisert til A-finalen. Hun bestemmer seg likevel for å kjøre det siste innledende løpet. Det skulle hun ikke ha gjort...