Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:10(06:55)

> Bisarre retter

Amerikansk livsstilserie fra 2014. I Irland spiser Andrew seg fra Cork til Dublin. Han prøver røkt laks, due med supeik og 3000 år gammelt smør. Ireland: Ancient Bog Butter & Smoked Pigeon. I Irland spiser Andrew seg fra Cork til Dublin. Han prøver røkt laks, due med supeik og 3000 år gammelt smør.

06:55(07:45)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Alene i sjøen, flere dager unna land begynner Northwestern å brenne. På Time Bandit tvinger en krisesituasjon i familien Jonathan til å ta en desperat manøver. Josh Harris får dømmekraften testet. Fire at Sea, pt. 1. Alene i sjøen, flere dager unna land begynner Northwestern å brenne. På Time Bandit tvinger en krisesituasjon i familien Jonathan til å ta en desperat manøver. Josh Harris får dømmekraften testet.

07:45(08:10)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En av de ansatte i NSBs billettskranke opplever en kunde som beruset og aggressiv, men han får likevel kjøpe billett og går ned på plattformen. En av de ansatte i NSBs billettskranke opplever en kunde som beruset og aggressiv, men han får likevel kjøpe billett og går ned på plattformen. Der blir det klart for vekterne at han er altfor beruset og utagerende til å kunne reise med tog. Men den fulle mannen nekter å følge med vekterne ut av stasjonen, og de må ta tøffe virkemidler i bruk.

08:10(08:35)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En kvinne har levert falske resepter til et apotek, og blir tatt med til vaktsentralen. Vekterne Henning og Carlos følger med på en ungdomsgjeng som tidligere har laget trøbbel på stasjonen. En kvinne har levert falske resepter til et apotek, og blir tatt med til vaktsentralen. Vekterne Henning og Carlos følger med på en ungdomsgjeng som tidligere har laget trøbbel på stasjonen. De ber om overvåkningsbistand fra Peter i vaktsentralen, og bare sekunder senere bryter det ut et slagsmål i gjengen.

08:35(09:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

09:00(09:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

09:30(10:25)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. På Tekniska Högskolans stasjon har noen engstelige reisende ringt inn om en mann som har en stor kniv. På Tekniska Högskolans stasjon har noen engstelige reisende ringt inn om en mann som har en stor kniv. Fredde og Robban prøver å få liv i en bevisstløs mann på Medborgarplatsens stasjon når en annen reisende blander seg og situasjonen utarter til slagsmål.

10:25(10:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. Et balltre designet av Ty Cobb og signert av Joe Sewell bringes inn i sjappa. Rick sjekker ut dronningen av filmbiler - bilen fra Wayne's World. Etterpå jakter Rick på en sjelden mynt. Party on, Pawn. Et balltre designet av Ty Cobb og signert av Joe Sewell bringes inn i sjappa. Rick sjekker ut dronningen av filmbiler - bilen fra Wayne's World. Etterpå jakter Rick på en sjelden mynt.

10:55(11:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. En Supermann-dukke fra 1939 kommer inn i sjappa. Corey får inn en Fender Telecaster-gitar fra 1952. Senere skyter en antikk japansk pistol inn i sjappa. Kommer Rick til å trekke av først eller må han ta en kule?. Fender Bender. En Supermann-dukke fra 1939 kommer inn i sjappa. Corey får inn en Fender Telecaster-gitar fra 1952. Senere skyter en antikk japansk pistol inn i sjappa. Kommer Rick til å trekke av først eller må han ta en kule?

11:25(11:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie vender tilbake til sitt utsvevende liv som ungkar etter at Alan flytter ut. Alan får et sammenbrudd etter skilsmissen med Kandi. Working for Caligula. Charlie vender tilbake til sitt utsvevende liv som ungkar etter at Alan flytter ut. Alan får et sammenbrudd etter skilsmissen med Kandi.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie forteller til slutt Alan sannheten om hvorfor han ikke giftet seg med Mia. Charlie og Alan tar et oppgjør med en bråkete nabo. Who's Vod Kanockers. Charlie forteller til slutt Alan sannheten om hvorfor han ikke giftet seg med Mia. Charlie og Alan tar et oppgjør med en bråkete nabo.

12:25(12:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie forsøk på å sjekke opp en vakker ung jente ved å surfe går fryktelig galt. Etter at han nesten druknet, er han overbevist om at han så sin avdøde far. The Sea Is a Harsh Mistress. Charlie forsøk på å sjekke opp en vakker ung jente ved å surfe går fryktelig galt. Etter at han nesten druknet, er han overbevist om at han så sin avdøde far.

12:55(13:55)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2012. Mike er i Frankrike for å finne den sjeldne Renault Alpine 310. Han finner en super bil, men den skjuler noen overraskelser, og Edd får ansvar for å fikse den. Renault Alpine. Mike er i Frankrike for å finne den sjeldne Renault Alpine 310. Han finner en super bil, men den skjuler noen overraskelser, og Edd får ansvar for å fikse den.

13:55(14:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Nattpatruljen er endelig tilbake hos Svein og Ronny i Follo, og i kveld må gutta rykke ut da brannalarmen går i kommunehuset. Patruljen får også testet ut politiets nye videolink fra politihelikopteret. 407 Follo. Nattpatruljen er endelig tilbake hos Svein og Ronny i Follo, og i kveld må gutta rykke ut da brannalarmen går i kommunehuset. Patruljen får også testet ut politiets nye videolink fra politihelikopteret.

14:25(14:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Nattpatruljen er i Arendal, og i kveld er vi med når betjentene Arnt Roger og Yngve må ta seg inn i en leilighet der de tror det foregår salg av narkotika. Senere stopper de en full mann som raver rundt midt i veien. 408 Arendal. Nattpatruljen er i Arendal, og i kveld er vi med når betjentene Arnt Roger og Yngve må ta seg inn i en leilighet der de tror det foregår salg av narkotika. Senere stopper de en full mann som raver rundt midt i veien.

14:55(15:55)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. På T-centralen har en beruset person gått til angrep på en mann og en gravid kvinne. Robban og Fredde kjemper hardt med å få den aggressive kvinen rolig. På T-centralen har en beruset person gått til angrep på en mann og en gravid kvinne. Robban og Fredde kjemper hardt med å få den aggressive kvinen rolig. Et gjengopprør utarter ved Rådmansgatan og en boremaskin brukes som våpen i slagsmålet.

15:55(16:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En 9-8-melding sendes ut over vekternes interne samband, noe som betyr en viktig beskjed til alle vekterne. For under én time siden oppdaget en butikkansatt på Oslo City falske 500 kroner-sedler. En 9-8-melding sendes ut over vekternes interne samband, noe som betyr en viktig beskjed til alle vekterne. For under én time siden oppdaget en butikkansatt på Oslo City falske 500 kroner-sedler. I slike situasjoner er det ikke uvanlig at bedrageren forsøker seg flere andre steder i nærheten. Og litt senere kommer det inn et tips om hvem som kan være falskmyntneren.

16:25(16:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. To av vekterne må ta hånd om en svært aggressiv mann, og de må bruke fysisk makt for å få kontroll på mannen. To av vekterne må ta hånd om en svært aggressiv mann, og de må bruke fysisk makt for å få kontroll på mannen. Basketaket tilspisser seg da mannen trekker frem en blank gjenstand som kan være en kniv eller annet stikkvåpen. NSB slår alarm og trenger hjelp på et innkommende tog. De har problemer med en mann som ikke virker å være i stand til å ta vare på seg selv.

16:55(17:55)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Kaptein Sig og mannskapet kjemper for livet med et maskinrom i brann milevis fra land. Defekt hydraulikk og en 360 kilo tung flyvende gjenstand skaper en dødelig situasjon på Saga. Fire at Sea, pt. 2. Kaptein Sig og mannskapet kjemper for livet med et maskinrom i brann milevis fra land. Defekt hydraulikk og en 360 kilo tung flyvende gjenstand skaper en dødelig situasjon på Saga.

17:55(18:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. En James Brown-dress kommer dansende inn i sjappa. Takker Rick ja, eller blir den for funky? Det blir katt og mus-lek for Corey og Chum når de sjekker ut noe fra filmen «Anchors Aweigh». Godfather of Pawn. En James Brown-dress kommer dansende inn i sjappa. Takker Rick ja, eller blir den for funky? Det blir katt og mus-lek for Corey og Chum når de sjekker ut noe fra filmen «Anchors Aweigh». Senere sjekker Chum ut en popcornmaskin fra 1920-tallet.

18:25(18:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. En sjelden Rolling Stones-plate spinner inn i sjappa. Blir Rick fornøyd eller lærer han at han ikke alltid kan få det han ønsker seg. Så takler Corey en fotball som ble brukt i den første Hall of Fame-kampen. Napoleon Bonapawn. En sjelden Rolling Stones-plate spinner inn i sjappa. Blir Rick fornøyd eller lærer han at han ikke alltid kan få det han ønsker seg. Så takler Corey en fotball som ble brukt i den første Hall of Fame-kampen. Rick er på vakt når tre sverd fra Napoleon-tiden kommer inn i sjappa.

18:55(19:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Vi er i Haugesund, og denne natten må Terje og Mette rykke ut etter melding om brann i et kratt på Karmøy. Vi stifter også bekjentskap med Mettes hund, som hun trener opp til å bli narkotikahund. 409 Haugesund. Vi er i Haugesund, og denne natten må Terje og Mette rykke ut etter melding om brann i et kratt på Karmøy. Vi stifter også bekjentskap med Mettes hund, som hun trener opp til å bli narkotikahund.

19:25(19:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Nattpatruljen er i Follo, og i kveld må Svein og Ronny bortvise en gruppe irske asfaltarbeidere som har slått leir på en parkeringsplass. 410 Follo. Nattpatruljen er i Follo, og i kveld må Svein og Ronny bortvise en gruppe irske asfaltarbeidere som har slått leir på en parkeringsplass. Patruljen rykker også ut etter at de får melding om at en ruset person kjører bil med et barn i baksetet.

19:55(20:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

20:30(21:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

21:00(21:30)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Gunn Berit og Väinö vil slå røtter på Finnskogen og finner fram Väinös første traktor for å gjøre alvor av planene. Frode tester om man kan grille pølser med strøm fra stikkontakten. Gunn Berit og Väinö vil slå røtter på Finnskogen og finner fram Väinös første traktor for å gjøre alvor av planene. Frode tester om man kan grille pølser med strøm fra stikkontakten. Og Daniel er på familiehelg hos kjæresten Hilde. Omgitt av barn og kaos, flykter han inn i en drøm om å sjøsette et gammelt badekar.

21:30(22:00)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Kristian og Monika besøker musiker Arly Karlsen på Sørlandet for å være konferansierer på hans 40-årsjubileum som artist sammen med Väinö og Gunn-Berit. Kristian og Monika besøker musiker Arly Karlsen på Sørlandet for å være konferansierer på hans 40-årsjubileum som artist sammen med Väinö og Gunn-Berit. Kristian har de beste intensjoner om å holde seg edru, men det er ikke bare-bare når nervene tar overhånd. Og Frode inviterer gode venner over på sin helt hjemmelagede offroad-spa.

22:00(00:50)

> James Bond: Med døden i sikte

Britisk action fra 1985. James Bond får i oppdrag å stoppe den mektige industrialisten Max Zorin. Zorin planlegger å pumpe vann fra havet inn i San Andreas-forkastningen, for deretter å sette i gang et stort jordskjelv. James Bond får i oppdrag å stoppe den mektige industrialisten Max Zorin. Zorin planlegger å pumpe vann fra havet inn i San Andreas-forkastningen, for deretter å sette i gang et stort jordskjelv. Skjelvet vil ødelegge hele Silicon Valley, og Zorin vil sitte igjen med verdensrettighetene på mikrobrikken. Med på laget har Zorin kjæresten, karateeksperten May Day. Bond har 36 timer på seg for å sabotere duoens planer, og han velger å samarbeide med forskeren Stacey Sutton, som har egne private grunner for hevn.

00:50(01:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Det er trøbbel i gjære når Amy oppdager at Sheldon har søkt om å bli med på en enveis-ekspedisjon til Mars. Colonization Application. Det er trøbbel i gjære når Amy oppdager at Sheldon har søkt om å bli med på en enveis-ekspedisjon til Mars. Leonard overrasker Penny med et veldig "voksent" innkjøp, og Raj blir tatt på fersken mens han snoker rundt i Emilys leilighet.

01:20(01:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Det oppstår gnisninger mellom Leonard og Sheldon når et tidsskrift utelater Leonards navn fra omtalen av forskningsartikkelen de skrev sammen. The Leftover Thermalization. Det oppstår gnisninger mellom Leonard og Sheldon når et tidsskrift utelater Leonards navn fra omtalen av forskningsartikkelen de skrev sammen.

01:50(02:20)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan forsøker å ansette ekskonas skilsmisseadvokat for å hjelpe seg med å få beholde hunden han og Kandi delte. A Pot Smoking Monkey. Alan forsøker å ansette ekskonas skilsmisseadvokat for å hjelpe seg med å få beholde hunden han og Kandi delte.

02:20(02:50)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan ser fram til Judiths forestående bryllup, særlig med tanke på at han da ikke trenger å betale forsørgerbidrag lenger. A Live Woman of Proven Fertility. Alan ser fram til Judiths forestående bryllup, særlig med tanke på at han da ikke trenger å betale forsørgerbidrag lenger.

02:50(03:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie dater en kvinne med en personlighet som minner urovekkende mye om moren, men han ser det ikke selv. Apologies for the Frivolity. Charlie dater en kvinne med en personlighet som minner urovekkende mye om moren, men han ser det ikke selv.

03:10(04:00)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift.

04:00(04:45)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2012. Mike er i Frankrike for å finne den sjeldne Renault Alpine 310. Han finner en super bil, men den skjuler noen overraskelser, og Edd får ansvar for å fikse den. Renault Alpine. Mike er i Frankrike for å finne den sjeldne Renault Alpine 310. Han finner en super bil, men den skjuler noen overraskelser, og Edd får ansvar for å fikse den.

04:45(05:35)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2006. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.