Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:25)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

06:25(07:15)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor. I denne del: Julie er i Istanbul og venter spent på å komme på operasjonsbordet der hun skal få nye bryster og ny rumpe. Nanna Mia har kjøpt seng til datteren Neel, men det er ikke meningen at hun skal sove i den. Sabrina har lenge klart å holde sklerosen i sjakk med sunn kost og mosjon, men nå har hun blitt verre, og innser at hun trenger medisin. Martinnas tradisjon med stor familiemiddag betyr mye for henne.

07:15(08:10)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor. I denne del: Julie er i Istanbul og venter på at det skal bli hennes tur til å komme på operasjonsbordet, men må innse at tyrkisk planlegging ikke er som dansk. Maria forlater tryggheten i bofellesskapet og må stå på egne ben for første gang etter at hun ble mor. Amanda Sisses sønn, Wiliam, skal begynne på skolen om ett og et halvt år, og har begynt på dans for å bli trent i disiplin.

08:10(09:00)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Det er seks måneder siden de tre parene giftet seg med en totalt fremmed. Programleder Kevin Frazier snakker med både parene og ekspertene for å høre hvordan det går med dem nå. Del 2 av 2.

09:00(09:55)

> Gift ved første blikk Sverige

Svensk realityserie fra 2014. Seks single som har prøvd alt i jakten på den store kjærligheten, matches av et ekspertteam. Første gang de ser hverandre er når de gifter seg. Kan kjærlighet oppstå ved første blikk? I denne del: I første episode tar ekspertene fatt på den store gruppen som har søkt på eksperimentet. Nå er det på tide å finne den perfekte matchingen.

09:55(10:55)

> Gift ved første blikk Sverige

Svensk realityserie fra 2014. Seks single som har prøvd alt i jakten på den store kjærligheten, matches av et ekspertteam. Første gang de ser hverandre er når de gifter seg. Kan kjærlighet oppstå ved første blikk? I denne del: Det er klart for bryllup for de seks single som matches av et ekspertteam. Hvordan kommer brud og brudgom til å reagere når de ser hverandre for første gang. Hvordan blir det første kysset og hva skjer på bryllupsfesten?

10:55(11:55)

> Kakekrigen

Norsk realityserie. Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre. Hver uke skal fem nye amatører konkurrere så smøret spruter og melskyen står. Ukesvinnerne går videre til en finaleuke hvor vinneren kåres. Matjournalist Monica Csango og konditormester Lars Lian står klare til å bedømme kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til finalen. I denne del: I finaleukas nest siste dag står konsistens og tekstur i høysetet. Det skal nemlig bakes kaker som inneholder både noe mykt og knasende. Vinneren i dag blir belønnet med gult lederforkle inn i morgensdagens store finale, mens den dårligste kakebakeren må forlate konkurransen. I dagens dommertips viser Monica hvordan man kan karamellisere nøtter.

11:55(13:00)

> Kakekrigen

Norsk realityserie. Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre. Hver uke skal fem nye amatører konkurrere så smøret spruter og melskyen står. Ukesvinnerne går videre til en finaleuke hvor vinneren kåres. Matjournalist Monica Csango og konditormester Lars Lian står klare til å bedømme kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til finalen. I denne del: Det er finale, og baketiden er utvidet til to timer. I løpet av den tiden skal finalistene diske opp med bryllupskake i minst to etasjer, noe som er en svært krevende øvelse. Dommerne får i dag smake tre helt ulike bryllupskaker, og den beste belønnes med heder og ære samt en kulinarisk reise til Paris.

13:00(14:00)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: Kristin og Christopher tar med seg barna til Kristiansand Dyrepark, hvor de får være med dyrepasserne inn for å mate lemurer. Gry Kristina og Alexander nyter romantiske dager i Paris, og Roy Are tar med familien sin til Legoland. Og i Trondheim går Sannes modelldrøm i oppfyllelse når hun får et modelloppdrag.

14:00(15:00)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler. I denne del: Pernilla fortsetter med treningen og går på yoga. Hun tar sønnen Theo med på fotballkamp, som får en helt annen avslutning enn hun kunne ane. Og så skal Benjamin opptre på Skansen, og Bianca tar på seg rollen som manager når han skal stå på scenen.

15:00(16:00)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie fra 2017. Sinnasnekker’n Adam Alsing og hans profesjonelle team hjelper familier med oppussingsprosjekter som har utartet, amatørsnekring som har resultert i ubeboelige hjem og ideer som har ført til livsfare. I denne del: I Riala bor Katarina og Oskar med tvillingene Loke og Melvin. Oskar kjøpte huset sammen med barnas mor, men renoverte i stykker både hus og ekteskap. Nå er han igang med å gjøre det samme med forholdet til Katarina. Adam Alsing og teamet kommer til unnsetning.

16:00(17:00)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie fra 2017. Sinnasnekker’n Adam Alsing og hans profesjonelle team hjelper familier med oppussingsprosjekter som har utartet, amatørsnekring som har resultert i ubeboelige hjem og ideer som har ført til livsfare. I denne del: I et nedslitt hus i Ullared bor Lena, Jörgen og deres åtte barn. Tagging på veggene og hull i dørene. Elektrisiteten er livsfarlig og det renner vann ned i kjelleren. Lena og Jørgen plages av dårlig samvittighet siden barnas hjemmemiljø er et eneste kaos.

17:00(18:15)

> Barnas slankeleir

Britisk livsstilserie fra 2016. Åtte overvektige barn settes på et intensivt femukers kurs, som skal hjelpe dem å gå ned i vekt så de forhåpentligvis unngår alvorlige helseproblemer. Ungdommene sliter med alt fra mobbing og lav selvtillit til matavhengighet og vanskelige familieforhold. De får hjelp til å endre livene sine og lærer nye metoder for å forhindre at kiloene kommer tilbake. I denne del: I første episode møter vi Katie (15), som veier 111 kilo. Hun virker selvsikker og glad, men innrømmer at hun bruker humor som selvforsvar. Lana (14) er den tyngste jenta på leiren med sine 124 kilo. Hun tar vare på sin handicappede mor, og har hatt et tøft liv. Adam (20), som veier 127 kilo, sliter fra start, men moren hans er redd for at han skal dø før henne, og nekter ham å komme hjem.

18:15(19:20)

> Fødeavdelingen

Britisk dokumentarserie fra 2017. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden. I denne del: Musikerene Lucy og James setter øvingen på pause for å få en baby. Laura og Mike forelsket seg på sykehuset da Laura var døden nær. Nå venter de sin andre sønn.

19:20(21:00)

> Amors baller

Norsk ungdomskomedie fra 2011. Kåre Hedebrant, Harald William Borg Weedon. Lucas flytter med moren sin fra Stockholm til en liten by i Norge. Der forelsker han seg i Susanne. Hun er keeperen på det lokale fotballaget som skal delta i Norway Cup. Lucas trener for å kommer med på laget, men også for å bli bedre kjent med Susanne. Aldersgrense: 7 år.

21:00(23:05)

> If I Stay

Amerikansk romantisk drama fra 2014. Chloë Grace Moretz, Mireille Enos. Den unge, lovende cellisten Mia slites mellom sine musikkdrømmer og sin store kjærlighet, rockemusikeren Adam. Når Mia havner i en ulykke, må hun foreta et vanskelig valg: Skal hun leve et liv fult av sorg, eller skal hun gi slipp på livet?

23:05(00:55)

> Backstabbed

Amerikansk thriller fra 2016. Josie Davis, Brittany Underwood. En sliten husmor bestemmer seg for å bli eiendomsmekler, men havner i livsfare når hun tar en jobb for en korrupt børsmekler som gjør hva som helst for å få til en avtale.

00:55(01:55)

> Dating uten en tråd

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Det er sesongfinale og spenningen er høy. Chris og Kerri må velge hvem som har kapret hjertet deres. Er det en av datene, eller velger de hverandre? Avgjørelsene sjokkerer alle når de kunngjør valgene sine.

01:55(02:50)

> The 100

Amerikansk sciencefictionserie fra 2014. For 97 år siden la en kjernefysisk katastrofe jordkloden øde. De eneste som overlevde katastrofen, var de 400 beboerne på de 12 internasjonale romstasjonene. Siden har tre generasjoner blitt født i verdensrommet, og befolkningen har økt til tusentalls på «Arken» - de 12 stasjonene som nå er kjedet sammen for å holde befolkningen i live. Livet på Arken er tøft, det er begrenset med ressurser, og befolkningen er strengt kontrollert. Alle brudd på loven blir straffet med døden - så lenge du ikke er under 18 år. I denne del: Murphy vender tilbake til leiren og hevder at han har blitt holdt fanget og torturert. Clarke og Bellamy har svært ulike meninger om hvordan de skal håndtere situasjonen.

02:50(03:50)

> The Affair

Amerikansk dramaserie. Alison er en ung kvinne som jobber som servitør på en populær restaurant i Hamptons og prøver å få orden på livet sitt etter en personlig tragedie. Hennes ektemann Cole sliter med å holde ekteskapet sammen, samtidig som familiens ranch står på konkursens rand. Deres forhold blir enda mer komplisert når Alison innleder et forhold til Noah. Han er en lærer og forfatterspire fra New York som tilbringer sommeren hos sin svigerfamilie på øya. I denne del: Sesongavslutning. Whitneys forsvinning får Helen til å se nærmere på Noah og forholdet hans til Alison og hennes familie. Cole leter etter svar på Lockhart-ranchen. Samtidig gjør etterforsker Jeffries et stort gjennombrudd i saken.

03:50(04:35)

> Believe

Amerikansk dramaserie fra 2014. Helt siden hun ble født, har Bo hatt evner hun verken har klart å forstå eller kontrollere fullt ut. Men nå som hun er ti år gammel, har kreftene blitt sterkere, og trusselen fra onde krefter, som ønsker å bruke evnene hennes til å kontrollere verden, er blitt farligere. Nå som livet og framtiden hennes er i fare, har hennes beskytter, Milton Winter, søkt hjelp fra uventet hold, nemlig Tate, en uskyldig dødsdømt fange, som har klart å rømme. I denne del: Mens de er fanget i Manhattan, treffer Bo og Tate en rik kvinne som fortsatt sørger over sønnen hun mistet for flere tiår siden. FBI utvider jakten og Skouras og Winter tenker tilbake på Bos mor og Orchestras første tid.

04:35(04:55)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.