Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:20(06:45)

> Long Island Medium

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Theresas datter Victoria er hjemme en kort tur fra college, men egenrådigheten hennes får foreldrene til å lure på om den nye selvstendigheten egentlig er en god idé. Missing My Princess. Theresas datter Victoria er hjemme en kort tur fra college, men egenrådigheten hennes får foreldrene til å lure på om den nye selvstendigheten egentlig er en god idé.

06:45(07:10)

> Long Island Medium

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Theresa har alltid slitt med vekten, og med hjelp fra ektemannen Larry bestemmer hun seg for endelig å bli kvitt noen kilo. Theresa in Training. Theresa har alltid slitt med vekten, og med hjelp fra ektemannen Larry bestemmer hun seg for endelig å bli kvitt noen kilo.

07:10(07:40)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Det er dagen før Marcus' dåp og Kristina skal hente faren sin. Hun er spent, for det er første gang på 18 år at foreldrene hennes skal møtes! I Kolding blir det også gjort klart til barnedåp, men ikke alt er som det skal være. Det er dagen før Marcus' dåp og Kristina skal hente faren sin. Hun er spent, for det er første gang på 18 år at foreldrene hennes skal møtes! I Kolding blir det også gjort klart til barnedåp, men ikke alt er som det skal være. I Mørkøv forsøker Camilla etter beste evne å holde familien samlet, men har stadig økonomiske problemer etter anklagen om bedrageri.

07:40(08:10)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Med tre barn har Camilla en særdeles travel hverdag, men i dag skal hun skjemmes bort med noe hun lenge har ønsket seg. I Gjerlev er alt klart til den store barnedåpen og det spennende møtet mellom Kristinas foreldre. Med tre barn har Camilla en særdeles travel hverdag, men i dag skal hun skjemmes bort med noe hun lenge har ønsket seg. I Gjerlev er alt klart til den store barnedåpen og det spennende møtet mellom Kristinas foreldre. Og på Louise og Ronnis kant av verden, er de rede til å komme med en viktig avsløring; hva blir navnet på den nyfødte sønnen?

08:10(09:05)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2017. Tidligere Paradise Hotell-deltaker Mali føder tvillinger sammen med sin Tom. Christine og Pål får en dramatisk annengangs-fødsel. Maren skal føde sitt andre barn og forventer en kort fødsel. Tidligere Paradise Hotell-deltaker Mali føder tvillinger sammen med sin Tom. Christine og Pål får en dramatisk annengangs-fødsel. Maren skal føde sitt andre barn og forventer en kort fødsel. Den drar ut og blir tung, da er barnepappa Steffen veldig god å ha.

09:05(09:30)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Savory Standouts. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.

09:30(10:00)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Surf 'N' Turf Jackpot. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.

10:00(10:30)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Massachusetts Madness. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.

10:30(10:55)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. East Coast Comfort. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.

10:55(11:55)

> Mesterkokken

Amerikansk realityserie fra 2015. Fire college-studenter tar seg fri fra studiene for å kjempe om kulinarisk ovelegenhet i kjøkkenet. College Challenge. Fire college-studenter tar seg fri fra studiene for å kjempe om kulinarisk ovelegenhet i kjøkkenet.

11:55(12:25)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2012. Advokatene Tim og Ellen fra Washington DC skal kjøpe sitt første hjem. Hun ønsker seg historisk sjarm, men han vil ikke gi opp moderne bekvemmeligheter eller skaffe seg store prosjekter. Tim and Ellen. Advokatene Tim og Ellen fra Washington DC skal kjøpe sitt første hjem. Hun ønsker seg historisk sjarm, men han vil ikke gi opp moderne bekvemmeligheter eller skaffe seg store prosjekter. Begge ønsker seg en stor hage til hunden.

12:25(12:55)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2012. Shantel er klar til å kjøpe sitt første hjem i Raleigh i North Carolina. Hun har en kostbar ønskeliste, men vil budsjettet holde?. Schantel. Shantel er klar til å kjøpe sitt første hjem i Raleigh i North Carolina. Hun har en kostbar ønskeliste, men vil budsjettet holde?

12:55(13:25)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk realityserie fra 2015. New Mexico-paret Tim og Lauren ble hekta på Cozumel første gang de besøkte stedet for ti år siden. Tim and Lauren. New Mexico-paret Tim og Lauren ble hekta på Cozumel første gang de besøkte stedet for ti år siden. Nå som de har en suksessrik forretning i statene flytter de til drømmeøya for å åpne en reataurant ved vannkanten og leve livet i Karibia.

13:25(13:55)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk realityserie fra 2015. Bill og Marys venner har lenge tullet med at de har bodd på feil sted. Huset deres i Houston har alltid vært fullt av tropisk dekor. Bill and Mary. Bill og Marys venner har lenge tullet med at de har bodd på feil sted. Huset deres i Houston har alltid vært fullt av tropisk dekor. De har elsket Cozumel fra første gang de så stedet og nå flytter de dit for å leve øylivet på fulltid.

13:55(14:55)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilserie fra 2015. Chip og Joanna Ganiens tar Kristin og Brandon Haire med til det etablerte nabolaget Western Hills, i nærheten av Lake Waco i Waco, Texas. Kristin and Brandon Haire in Western Hills. Chip og Joanna Ganiens tar Kristin og Brandon Haire med til det etablerte nabolaget Western Hills, i nærheten av Lake Waco i Waco, Texas.

14:55(15:25)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2009. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Randy Fenoli og hans erfarne kolleger tar imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Indecisive Brides. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Randy Fenoli og hans erfarne kolleger tar imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

15:25(15:55)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2009. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Randy Fenoli og hans erfarne kolleger tar imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Goals. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Randy Fenoli og hans erfarne kolleger tar imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

15:55(16:55)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2015. Det viser seg å være vanskelig for Mark og Nikki å bo sammen. Aleksandras fortid sjokkerer familien til Josh. Melanie leter etter den perfekte ringen og møter Devars mor. Full of Surprises. Det viser seg å være vanskelig for Mark og Nikki å bo sammen. Aleksandras fortid sjokkerer familien til Josh. Melanie leter etter den perfekte ringen og møter Devars mor. Kyle gjør et stort sprang for å bevise sin kjærlighet ti Noon. I Colombia har Fernando dårlige nyheter til Carolina.

16:55(17:55)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2016. Hempa får blodforgiftning og må amputere begge bena, underarmer og nese. Hjemmet er ikke handikaptilpasset og Sofias engler kommer til unnsetning. Hempa. Hempa får blodforgiftning og må amputere begge bena, underarmer og nese. Hjemmet er ikke handikaptilpasset og Sofias engler kommer til unnsetning.

17:55(18:55)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Hans og Christina inviterer hele familien på middag. Bianca går til en spådame for å finne ut hva framtiden har å tilby. Pernilla og Oliver har en herlig dag sammen, men dagen får bråstopp når de går tom for bensin. Hela familjen på middag. Hans og Christina inviterer hele familien på middag. Bianca går til en spådame for å finne ut hva framtiden har å tilby. Pernilla og Oliver har en herlig dag sammen, men dagen får bråstopp når de går tom for bensin.

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. Joey får en rolle i "Law & Order" og hans italiensk-talende bestemor besøker gjengen for å overvære debuten. Ross bestiller lassevis med pizza for å flørte med det kvinnelige pizzabudet. The One Where Ross Can't Flirt. Joey får en rolle i "Law & Order" og hans italiensk-talende bestemor besøker gjengen for å overvære debuten. Ross bestiller lassevis med pizza for å flørte med det kvinnelige pizzabudet.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. Datoen for Emilys bryllup nærmer seg og gjengen prøver som best de kan å distrahere Ross. Et pistolskudd og en kjøttbollesandwich står i sentrum for begivenhetene når gutta blir med politimannen Gary på jobb. The One with the Ride Alongs. Datoen for Emilys bryllup nærmer seg og gjengen prøver som best de kan å distrahere Ross. Et pistolskudd og en kjøttbollesandwich står i sentrum for begivenhetene når gutta blir med politimannen Gary på jobb.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Rachel kjøper en psykotisk katt, og Phoebe får vite at Gary planlegger å be henne flytte inn hos seg. Ross og Joey begynner å kaste en ball til hverandre, og konkurranseinstinktet skjerpes når Monica entrer banen. The One with the Ball. Rachel kjøper en psykotisk katt, og Phoebe får vite at Gary planlegger å be henne flytte inn hos seg. Ross og Joey begynner å kaste en ball til hverandre, og konkurranseinstinktet skjerpes når Monica entrer banen.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. I Skiptvet har Janes tre barn søkt på vegne av sin mor. De ser at moren ikke klarer dette alene, selv om hun gjerne vil. Jane kjøpte seg et småbruk på landet der hun ønsket å stresse ned. 525 Jane og barna, Skiptvet. I Skiptvet har Janes tre barn søkt på vegne av sin mor. De ser at moren ikke klarer dette alene, selv om hun gjerne vil. Jane kjøpte seg et småbruk på landet der hun ønsket å stresse ned. Men det hjelper lite når taket ikke er tett, røropplegget virker hjemmelaget, huset er isende kaldt om vinteren og strømmen er krise.

21:30(22:45)

> Ungkaren Australia

Australsk realityserie fra 2017. Matty inviterer Laura på date der de cruiser rundt Sydney havn, og de knyttes tettere sammen når de tegner portretter av hverandre. Matty inviterer Laura på date der de cruiser rundt Sydney havn, og de knyttes tettere sammen når de tegner portretter av hverandre.

22:45(23:45)

> Kjendisenes kirurgiske katastrofer

Britisk livsstilserie fra 2016. Vi følger et team av toppkirurger som gjør sitt beste for å fikse skaden etter kirurgiske inngrep hos britiske kjendiser. Daniella Westbrooke håper å få fikset puppene en gang for alle. Vi følger et team av toppkirurger som gjør sitt beste for å fikse skaden etter kirurgiske inngrep hos britiske kjendiser. Daniella Westbrooke håper å få fikset puppene en gang for alle. Vi får også et innblikk i historien bak Katie Prices bryst, mens en mann forklarer hvorfor han ønsker å være Kim Kardashian.

23:45(00:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. Joey får en rolle i "Law & Order" og hans italiensk-talende bestemor besøker gjengen for å overvære debuten. Ross bestiller lassevis med pizza for å flørte med det kvinnelige pizzabudet. The One Where Ross Can't Flirt. Joey får en rolle i "Law & Order" og hans italiensk-talende bestemor besøker gjengen for å overvære debuten. Ross bestiller lassevis med pizza for å flørte med det kvinnelige pizzabudet.

00:15(00:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. Datoen for Emilys bryllup nærmer seg og gjengen prøver som best de kan å distrahere Ross. Et pistolskudd og en kjøttbollesandwich står i sentrum for begivenhetene når gutta blir med politimannen Gary på jobb. The One with the Ride Alongs. Datoen for Emilys bryllup nærmer seg og gjengen prøver som best de kan å distrahere Ross. Et pistolskudd og en kjøttbollesandwich står i sentrum for begivenhetene når gutta blir med politimannen Gary på jobb.

00:45(01:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. Rachel kjøper en psykotisk katt, og Phoebe får vite at Gary planlegger å be henne flytte inn hos seg. Ross og Joey begynner å kaste en ball til hverandre, og konkurranseinstinktet skjerpes når Monica entrer banen. The One with the Ball. Rachel kjøper en psykotisk katt, og Phoebe får vite at Gary planlegger å be henne flytte inn hos seg. Ross og Joey begynner å kaste en ball til hverandre, og konkurranseinstinktet skjerpes når Monica entrer banen.

01:15(02:10)

> Det perfekte mord

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. For morderen er det et perfekt drap. Etter hvert som etterforskningen ender i blindgater og feil mistenkte blir forkastet tror gjerningspersonene de kommer unna med det. The Honeymoon Killers. For morderen er det et perfekt drap. Etter hvert som etterforskningen ender i blindgater og feil mistenkte blir forkastet tror gjerningspersonene de kommer unna med det. Men et nytt spor kan føre til et annet og plutselig er politiet på sporet.

02:10(03:10)

> Min nabo er morder

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkelighete avsløres. House of Horror. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkelighete avsløres.

03:10(04:00)

> Drap i familien

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn. House of Lies. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn.

04:00(04:25)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2012. Advokatene Tim og Ellen fra Washington DC skal kjøpe sitt første hjem. Hun ønsker seg historisk sjarm, men han vil ikke gi opp moderne bekvemmeligheter eller skaffe seg store prosjekter. Tim and Ellen. Advokatene Tim og Ellen fra Washington DC skal kjøpe sitt første hjem. Hun ønsker seg historisk sjarm, men han vil ikke gi opp moderne bekvemmeligheter eller skaffe seg store prosjekter. Begge ønsker seg en stor hage til hunden.

04:25(04:50)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2012. Shantel er klar til å kjøpe sitt første hjem i Raleigh i North Carolina. Hun har en kostbar ønskeliste, men vil budsjettet holde?. Schantel. Shantel er klar til å kjøpe sitt første hjem i Raleigh i North Carolina. Hun har en kostbar ønskeliste, men vil budsjettet holde?

04:50(05:15)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk realityserie fra 2015. Bill og Marys venner har lenge tullet med at de har bodd på feil sted. Huset deres i Houston har alltid vært fullt av tropisk dekor. Bill and Mary. Bill og Marys venner har lenge tullet med at de har bodd på feil sted. Huset deres i Houston har alltid vært fullt av tropisk dekor. De har elsket Cozumel fra første gang de så stedet og nå flytter de dit for å leve øylivet på fulltid.