Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:25)

> Long Island Medium

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Etter at hun drømmer at ektemannen er utro, tvinger Theresa Larry med på dansekurs. En kvinne får en beskjed fra sin avdøde mann. Once Upon a Dream.

06:25(06:50)

> Long Island Medium

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Klarsynte Theresa er i ubalanse etter at en føflekk, som er blitt fjernet fra foten hennes, blir testet for føflekkreft. Et par får kontakt med sitt døde barn. The Patient.

06:50(07:35)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Julie er i Istanbul og venter på at det skal bli hennes tur til å komme på operasjonsbordet, men må innse at tyrkisk planlegging ikke er som dansk. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

07:35(08:20)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Julie er endelig på beina igjen etter operasjonen. Nå skal hun ut for å oppleve Istanbul sammen med kjæresten, Benamin, før turen går hjem til Danmark og datteren Melia. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

08:20(08:40)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk realityserie fra 2017. Et California-par drømmer om dykkemuligheter rett utenfor døra i Roatan i Honduras. Diving Into Roatan. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

08:40(09:05)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk realityserie fra 2017. Et kanadisk par ønsker å jobbe hjemmefra og bruke mer tid sammen i Den dominikanske republikk. Starting Over in the Dominican Republic. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

09:05(09:25)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk realityserie fra 2017. En familie fra Georgia leter etter et hjem med hage i Den dominikanske republikk. All About the Kids in the Dominican Republic. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

09:25(09:50)

> Lite hus - store drømmer

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Et nygift par som er lei av Texas-varmen rydder opp i sit 325 kvadratmeter store hus og planlegger å flytte til Colorado. De er på utkikk etter et lite hus på hjul for seg og sine tre hårete babyer. Tiny House for a Growing Family.

09:50(10:15)

> Lite hus - store drømmer

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Seth ønsker å pensjonere seg tidlig, så han forvandler en gammel skolebuss til et lite hus. Seth's Tiny Bachelor Bus.

10:15(10:40)

> Lite hus - store drømmer

Amerikansk livsstilserie fra 2017. En grillentusiast bygger et mobilt hjem som han planlegger å bruke for å reise rundt på BBQ-konkurranser. Han inkluderer kulinariske innslag som for eksempel en plantekasse hvor han kan dyrke friske urter. Pitmaster's 90-Square-Foot Dream Home.

10:40(11:05)

> Lite hus - store drømmer

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Rob og Sandi bruker mesteparten av fritiden på en gård utenfor Las Vegas. Rob er bygningsarbeider og har bygd små hjem før, så han er godt forberedt til å takle et nytt, lite hjem på 18 kvadratmeter, med alle slags…. Tiny Cowboy House.

11:05(11:35)

> Lite hus - store drømmer

Amerikansk livsstilserie fra 2017. En gammel husbåt gjøres om til et flytende drømmehjem i Jersey Shore. Floating Tiny House.

11:35(12:05)

> Lite hus - store drømmer

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Et surfepar bygger et gjennomarbeidet minihus i pitoreske Oceanside, California. Pushing the Tiny House Limits.

12:05(13:05)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2016. Fire spesialister har matchet seks single mennesker med en de mener er deres ideelle partner. Første gang de møtes er på bryllupsdagen. The Weddings.

13:05(14:00)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2019. Pernilla er på biltur i Spania med jentene. Første stopp blir et spøkelseshotell, der gjester forteller om mystiske hendelser om natten. Til og med en i gjengen opplever noe rart. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

14:00(15:00)

> Herlige hjem

Norsk livsstilsserie. Maria er ikke redd for å ta sjanser i interiøret. Eklektisk, modig, dristig og fargerikt er bare noen av ordene som blir brukt om hjemmet på Skedsmokorset. Utenfor boksen. Programleder Birgitte Lund Nakken besøker både spektakulære og mer folkelige hjem. Serien er en reise i Norge, spekket med gode historier, kreative tips, unik design og personlige innfallsvinkler til hvordan vi bor.

15:00(16:00)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilsserie. Anniqa og Mattiaz var sammen i ni år, men nå er de skilt, mye på grunn av renoveringen av huset som aldri ble fullført. Etter tre år i en liten hytte på 60 kvadrat, uten elektrisitet og vann på kjøkkenet, fikk Anniqa nok. Anniqa og Mattiaz. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp.

16:00(17:00)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilsserie. Maria (38) og hennes to sønner skal etter planen flytte sammen med Calle (39) og hans to døtre i deres hus. Men Calle holder på med oppussing og tror det kan ta sju måneder før Marias gutter kan få et rom i huset. Maria og Calle. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp.

17:00(18:00)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilsserie. Under huset til Gino og Åsa lekker det vann fra fjellet, noe som kan føre til mugg og råte. Gulvet svikter og ytterdøren kan ikke åpnes når det regner men i stedet for å fikse huset begynte Gino å bygge på en ny etasje. Gino og Åsa. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp.

18:00(19:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. I Akalle planlegger en maskert mann å skyte Alejandro, men han blir reddet av lillebroren, Robin, som blir drept i steden. Alejandro blir skutt i ryggen, men overlever, og sitter nå i rullestol. Alejandro. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

19:00(20:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Tina fikk problemer med balansen og følte seg sliten. Det var hjernesvulst. Den var godartet, men så kom neste nedtur: hun fikk diagnosen MS. Tina. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

20:00(21:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. I 2015 fikk Elin og Nicklas datteren Allie. Men Allie fikk leukemi samtidig som de kjøpte huset i Häggeby, som de skal pusse opp. I 2017 ble Nicklas rammet av hjertestopp. Elin og Nicklas. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

21:00(23:10)

> Music and Lyrics

Amerikansk romantisk komedie fra 2007. Et falmet 80-tallsidol får en ny sjanse da en berømt stjerne ønsker at han skal skrive en sang for henne. Problemet er bare at han ikke er i stand til å skrive tekster.

23:10(01:20)

> Cocktail

Amerikansk romantisk komedie fra 1988. Den unge, selvsikre og ambisiøse bartenderen Brian Flanagan lever livet på Manhattans Upper East Side.

01:20(02:20)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen. What Happened to Baby Lisa?. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

02:20(03:20)

> Jeg slapp nesten unna

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Tony flyr marihuana inn i Florida, men han blir fort tatt. Etter at han blir sluppet fri, starter han med ny kriminell aktivitet. Greier politiet å få fatt i denne piloten?. GOT to Be the «Green Baron». Drap, narkotikasaker, bankran og fangeflukt. Alle historiene er forskjellige, men motivet er det samme – å unngå, eller rømme fra fengselet.

03:20(04:05)

> Drap i familien

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn. Blood is the New Black. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn.

04:05(04:30)

> Lite hus - store drømmer

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Et nygift par som er lei av Texas-varmen rydder opp i sit 325 kvadratmeter store hus og planlegger å flytte til Colorado. De er på utkikk etter et lite hus på hjul for seg og sine tre hårete babyer. Tiny House for a Growing Family.

04:30(04:50)

> Lite hus - store drømmer

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Seth ønsker å pensjonere seg tidlig, så han forvandler en gammel skolebuss til et lite hus. Seth's Tiny Bachelor Bus.

04:50(05:10)

> Lite hus - store drømmer

Amerikansk livsstilserie fra 2017. En grillentusiast bygger et mobilt hjem som han planlegger å bruke for å reise rundt på BBQ-konkurranser. Han inkluderer kulinariske innslag som for eksempel en plantekasse hvor han kan dyrke friske urter. Pitmaster's 90-Square-Foot Dream Home.

05:10(05:35)

> Lite hus - store drømmer

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Rob og Sandi bruker mesteparten av fritiden på en gård utenfor Las Vegas. Rob er bygningsarbeider og har bygd små hjem før, så han er godt forberedt til å takle et nytt, lite hjem på 18 kvadratmeter, med alle slags…. Tiny Cowboy House.

05:35(06:00)

> Lite hus - store drømmer

Amerikansk livsstilserie fra 2017. En gammel husbåt gjøres om til et flytende drømmehjem i Jersey Shore. Floating Tiny House.