Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:25)

> Verdens morsomste barn

Amerikansk underholdning fra 2015. Barn gjør de merkeligste ting, og rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting.

06:25(07:10)

> 24 timer på legevakten

Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia. I denne del: Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia.

07:10(08:05)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2012. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: Familiefaren Johan ble påkjørt av en bil da han var ute og syklet. Til sammen med kona Annakarin øver han seg på å lære seg å snakke igjen. Sofias engler hjelper Johan, Annakarin og barna og ruste opp og tilpasse huset.

08:05(08:55)

> Gossip Girl

Amerikansk dramaserie fra 2012. I denne del: Blair blir mer og mer bekymret for Chucks sikkerhet etter et sammenstøt med den stadig mer paranoide Bart. Men Chuck er sikker på at faren ikke vil skade ham og inngår en avtale som kan forandre livet hans. Nates økonomiske dilemma sender ham et sted han aldri trodde han skulle komme.

08:55(09:45)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: De nygifte har nå kjent hverandre i noen få dager. Kommer romantikken til å utvikle seg på bryllupsreisen - eller ikke?

09:45(10:15)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: Lillian (19) på Stange er gravid på overtid og bestemmer seg for å prøve noen kjerringråd for å sette fødselen i gang, mens det i Mandal er tid for bursdagsfeiring og Marthe H (20) briljerer på kjøkkenet. Marthe J (21) er i full gang med lærerstudiene og i dag er det eksamen, noe Marthe føler seg sånn passe forberedt til.

10:15(10:45)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: Marthe H skal på sin første sexy fotoshoot etter fødselen og er mer enn spent på hvordan dette skal gå – det er nemlig ikke bare bra at puppene er blitt større. Samtidig kommer Lillians fødsel omsider i gang, og Marthe J tar med seg sønnen William og en venninne på skogstur.

10:45(11:45)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2014. Med 90 dagers forlovelsesvisum kommer seks utlendinger til USA for å bo sammen med sine amerikanske forloveder for første gang. Hvert par har 90 dager på å gifte seg før visumet løper ut og kvinnene må vende tilbake til sine hjemland. I denne del: Danny går glipp av Amys første dag i Amerika. Justin sjokkerer slektningene med nyheter om forlovelsen. Mohamed møter resten av Danielles familie. Daya møter Bretts datter for første gang. Og vi møter et nytt par, Jason og Cassia.

11:45(12:50)

> Ungkaren Sverige

Svensk realityserie. Pär Nilsson (33) er en ambisiøs mann, som etter flere lykkelige år som singel, nå søker etter en kvinne å dele livet med. I denne del: Det er fem jenter igjen på gruppedaten i kirken og alle skal kle seg opp og gjøre seg klare til bryllupsfotografering. Neste dag tar Pär med seg en av kvinnene på date til en vingård.

12:50(13:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2010. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens.

13:50(14:50)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Parene er tilbake fra bryllupsreisen og står overfor sin første høytid sammen som mann og kone. De nygifte har kjent hverandre i under en uke, og skal nå prøve å forene tradisjonene sine. Julen kan bety være eller ikke være for ekteskapet.

14:50(15:50)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Lena og Pål Gunnar var ikke gode venner da de gikk i samme klasse på barneskolen. Men da de to møttes igjen for noen år tilbake var tonen en annen. Lena har et barn fra tidligere forhold og nå venter de to sitt første barn sammen. Men Lena sliter med fødselsangst og ønsker full oppfølging på sykehuset. Kjersti og Bjørn-Magne gikk igjennom en tung fødselsdepresjon etter fødselen av sitt første barn. Nå får de ekstra oppfølging på sykehuset for og forhindre at de skal kjenne på følelsene fra sist gang. Men fødselen trekker ut og Kjersti blir så svært sliten og sliter med motivasjonen. Amanda og Morgan hadde en dramatisk første fødsel og Amanda frykter at de skal oppleve det samme nå med sitt andre barn. Men fødselen går raskt og jordmor Eli støtter Amanda igjennom fødselen.

15:50(16:50)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2012. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: Johan og Marias liv falt i grus da deres 24 år gamle datter Nathalie døde. Tidligere drev familien en barnehage hjemme. Nå er de klare til å fortsette, men Nathalies hund Exxen er for stor til å ha sammen med barnehagebarna, så huset må bygges om.

16:50(17:55)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk realityserie. I denne del: Per-Arnes to døtre må sove på samme sofa når de er på besøk hos ham. Huset hans er i elendig forfatning og håndverkskunnskapene hans er så godt som ikke-eksisterende. Kan Sinnasnekker’n Anders få skikk på mann og hus?

17:55(18:55)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Solveig og Morten venter sitt første barn sammen. Morten har aldri vært med på en fødsel før og er nervøs for hva den vil bringe. Madeleine og Erik opplevde stor dramatikk under forrige fødsel da Madeleine mistet store mengder blod. Nå er hun redd for at det samme skal skje igjen med barn nummer to og Erik gjør alt han kan for å støtte henne igjennom den lange fødselen. Therese og Mike venter sitt andre barn sammen og Therese prøver og holde humøret oppe med å sende bilder til venne sine på Snapchat under fødselen.

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica har dårlig samvittighet etter å ha nektet Chandler et utdrikningslag, så hun ansetter en stripper som kan opptre for ham, uten å vite at hun er prostituert. Rachels far får vite om graviditeten og planlegger å gjøre det vanskelig for Ross.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica inviterer en gammel venn fra high school (Brad Pitt) til Thanksgiving, uvitende om at han var med på å starte «We Hate Rachel»-klubben med Ross. Samtidig prøver Joey å spise en hel kalkun på egenhånd, og Chandler og Phoebe later som at de ser på amerikansk fotball for å slippe å hjelpe til på kjøkkenet.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler blir irritert når Monica kjøper et par dyre og smertefulle støvletter. Phoebe prøver desperat å få tak i konsertbilletter til Sting.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Mirjam og Remi Berg bor på Torp i Fredrikstad, sammen med sine tre barn. For noen år siden kjøpte de et gammelt hus. For å oppfylle lånekravet måtte de pusse opp en del av huset, som skulle leies ut. Etter at det var gjort, bygget de et tilbygg på huset slik at ungene fikk soverom. De fikk hjelp av venner og familie, men da det bare gjensto småtteri på tilbygget, stoppet det helt opp. Kjøkken og stue er halvhjertet påbegynt, men det ser fremdeles forferdelig ut. Paret er oppgitt og utslitt, og på toppen av det hele planlegger de bryllup. Nå står det fullstendig stille på oppussingsfronten, og det samme er tilfelle når det gjelder forholdet dem imellom. Uten hjelp spøker det for bryllupet, og både Remi og Mirjam er i ferd med å gi opp.

21:30(22:30)

> Insider FEM

Norsk dokumentarserie fra 2018. Insider FEM er en dokumentarserie som belyser norske miljøer i inn- og utland der unge mennesker lever uvanlige liv. I denne del: I november ble begrepet «hevnporno» allemannseie da den kjente håndballspilleren Nora Mørk stod fram med sin historie. En mann hadde hacket seg inn på telefonen hennes og delt bilder av henne på nettet. I denne episoden får Janne Amble Haugan et skremmende innblikk i en lovløs verden og hun intervjuer en mann som er en del av et nettverk der det tilrettelegges for deling norske jenters private nakenbilder.

22:30(23:30)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2017. I denne del: Lene og Stig venter sitt tredje barn. Den forrige graviditeten til Lene endte i tragedie, og dette svangerskapet har vært preget av frykt og bekymringer. Lillian og Thomas venter sitt første barn, og bonden Thomas er klar for barnefødsel, til tross for at han er mest vant til kalvefødsel. Michell og Gisle må gjennom en lang fødsel med sitt første barn.

23:30(00:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross får panikk og syns forholdet går litt for raskt når Mona ønsker å sende ut et felles julekort. Chandlers nyskilte sjef prøver å invitere Chandler og Monica på middag, men Monica kan ikke fordra ham. Rachels graviditetshormoner får henne til å legge an på nesten alle hun møter.

00:00(00:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross får muligheten til å holde et viktig kurs, men oppdager snart at det ligger på den andre siden av byen og at han ikke rekker fram i tide. Joey tar med Rachel på en liksom-date for å muntre henne opp siden hun ikke kan ha et vanlig forhold på grunn av graviditeten.

00:30(01:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross og Rachel diskuterer mulige navn til babyen og krangler om de vil finne ut om det er gutt eller jente. Joey prøver å ha en seriøs samtale om "reglene" med Chandler og Monica, noe som får dem til å tro at han ønsker å gjøre det samme som dem - med Phoebe.

01:00(02:00)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2012. Vi får et innblikk i den mystiske sigøynerkulturen i USA. De arrangerer Amerikas mest fargerike bryllup, med ville og drømmeinspirerte kjoler. I denne del: Det er ikke snakk om sex før ekteskapet hvis du er en tenårings-sigøyner. Vi følger to tenåringsjenter som går gjennom forskjellige riter under vaktsomme øyne fra deres beskyttende mødre. Hopes ekstravagante 15-årsfest og 17 år gamle Shyannes bryllup.

02:00(03:00)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2010. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens.

03:00(04:00)

> The Affair

Amerikansk dramaserie. Alison er en ung kvinne som jobber som servitør på en populær restaurant i Hamptons og prøver å få orden på livet sitt etter en personlig tragedie. Hennes ektemann Cole sliter med å holde ekteskapet sammen, samtidig som familiens ranch står på konkursens rand. Deres forhold blir enda mer komplisert når Alison innleder et forhold til Noah. Han er en lærer og forfatterspire fra New York som tilbringer sommeren hos sin svigerfamilie på øya. I denne del: Sommeren nærmer seg slutten, og familien Solloway vender tilbake til Brooklyn. For Noah er det en lettelse etter avsløringen om Alison. Cole konfronterer Alison når Lockhart-familiens lyssky forretninger går for langt. Samtidig må Helen og Noah ta seg av en uventet hendelse.

04:00(04:45)

> The 100

Amerikansk sciencefictionserie fra 2014. For 97 år siden la en kjernefysisk katastrofe jordkloden øde. De eneste som overlevde katastrofen, var de 400 beboerne på de 12 internasjonale romstasjonene. Siden har tre generasjoner blitt født i verdensrommet, og befolkningen har økt til tusentalls på «Arken» - de 12 stasjonene som nå er kjedet sammen for å holde befolkningen i live. Livet på Arken er tøft, det er begrenset med ressurser, og befolkningen er strengt kontrollert. Alle brudd på loven blir straffet med døden - så lenge du ikke er under 18 år. I denne del: Det er lite mat i leiren, og Clark og Finn fører en gruppe ut for å lete etter mat. I mellomtiden gir Raven Bellamy et tilbud han har vanskelig for å avslå.

04:45(05:30)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie fra 2008. I denne del: Betty møter Matts mor, men ting går ikke som hun forventer. Samtidig bruker Wilhelmina sin kreativitet for å løse et problem med kontantstrømmen, og Daniel må ordne opp i de siste utfordringene i forholdet til Molly. Dessuten rotter Suarez-familien seg sammen for å koble Hilda sammen med Archie, det lovende kommunestyremedlemmet fra Queens.

05:30(06:00)

> Verdens morsomste barn

Amerikansk underholdning fra 2015. Barn gjør de merkeligste ting, og rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting.