Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:45)

> Trinny & Susannah - oppdrag Norge

Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. I denne del: Gunnar Emils kjæreste ble stil-boostet av Trinny og Susannah i fjor og føler at han ikke lenger står i stil til henne. Hva gjør han da, når han faktisk går med planer om å fri? Helen var den stygge andungen som ble modell, men som 16 år senere søker trygghet i ektemannens klær. Karina er identitetsforvirret og skjuler egen usikkerhet bak et ekstremt ytre. Tre nye utgangspunkt for Trinny og Susannah, altså - som denne uken befinner seg i Stavern og Larvik på jakt etter nordmenn med stilmessige utfordringer.

06:45(07:35)

> Trinny & Susannah - oppdrag Norge

Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. I denne del: Bondejenta Silje, som flere ganger er blitt tatt for å være gutt, drømmer om både kvinnelighet og selvsikkerhet nok til å møte drømmeprinsen. Signe sliter med å komme seg ut av de sporty og praktiske klærne, mens Marit - etter å ha vært rammet av kreft - har tatt grep om eget liv og går en singel og selvstendig fremtid i møte. I Stavern og Larvik kommer trekløveret i Trinny og Susannahs søkelys, og stilfulle forvandlinger er i emning.

07:35(08:30)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2015. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: For et knapt år siden døde Annas mann etter kort tids sykdom. Anna ble alene med barna, Theo og Klare, og et halvferdig hus. Anna har verken tid eller råd til å ferdigstille det og i tillegg lider Theo av en alvorlig sykdom.

08:30(09:25)

> Kakekrigen

Norsk underholdningsserie. I denne del: Fem nye deltakere står klare til å kjempe om en finaleplass, og i dag skal de bake kaker som hyller naturen. Deltakere denne uka er Camilla Harsem fra Oslo, Marianne Løkken fra Råholt, Ingrid Marie Widvey fra Haugesund, Radoslav Soska fra Oslo, og Hanne H. Olsen fra Trondheim. Dommerne er matblogger og kokebokforfatter Monica Csango og konditormester Lars Lian. Fridtjof Nilsen er programleder.

09:25(10:20)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor. I denne del: Maria trosser diagnosen og drar i dyreparken med Jean. Sabrina drar til moren sin for å få healing. Sklerosen har nemlig blitt verre. Nanna er tilbake med datteren, Malucca, som er blitt tre år, og Camilla har blitt mor for tredje gang, og skal endelig gifte seg med sin utkårede, Kevin.

10:20(10:50)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

10:50(11:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2011. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.

11:50(12:50)

> Gossip Girl

Amerikansk komiserie. Våre venner fra Upper East Side i ferd med å bli voksne. De er ferdige med videregående, men du kan være helt sikker på at en fremtid fylt av kjærlighet, skandaler og hemmeligheter venter. I denne del: Når Lilys eksmann uventet dukker opp på Manhattan, får Serena endelig den gjenforeningen med faren sin som hun så desperat har ønsket seg, men omstendighetene viser seg å være langt fra ideelle. Samtidig fortsetter problemene i forholdet til Serena og Nate, og en beregnende Jenny er mer enn glad for å tilby en skulder å gråte på for Nate. I tillegg finner Dan ut at han ikke kom inn på skrivekurset han søkte på, og Vanessa innrømmer at hun kan ha noe av skylden for det.

12:50(13:50)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. I denne del: Daniel lar lederne av Føniks-samfunnet bestemme hos Mode, og Bennetts lovnader om å gjenforene Daniel med sin døde kone setter Betty i aksjon.

13:50(14:50)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2015. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: I Värmland bor Maria med barna Wilma (11), Lova (9) og Ludwig (5). Lova er født med en alvorlig CP-skade og Maria har hovedansvaret for barna etter at hun ble separert for noen år siden. For Lovas skyld kjøpte Maria et hus på ett plan, men den er nedslitt og full av mugg og problemer. Dessuten har Maria ikke eget soverom, så kjæresten, Per, har ikke kunnet flytte inn.

14:50(15:50)

> Kakekrigen

Norsk underholdningsserie. I denne del: Kvæfjordkake eller «Verdens beste» er Norges nasjonalkake. I dag får deltakerne i oppgave å forvandle denne klassiske kaken slik at den også vil friste en fransk konditor. Det hele skal gjøres på halvannen time, men gårsdagens taper får ti minutter tidsstraff inn i dagens konkurranse. Den som gjør det dårligst i dag, må reise hjem.

15:50(16:50)

> Norske rotehjem

Norsk livsstilsserie fra 2017. Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små men viktige øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I denne del: Elie bor sammen med datteren sin, Helene, som begynner å nærme seg ungdomsalderen. Og med det melder det seg en rekke nye behov. Men det viser seg at det ikke bare er datteren som trenger hjelp inn i en ny fase, mor har også noen utfordringer. Synnøve og teamet hennes tar saken.

16:50(17:50)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. I denne del: Lars og hans tre barn bor i et stort treetasjers hus. Han begynte på husbyggingen sammen med ekskona for seks år siden, men etter at de gikk fra hverandre stoppet prosjektet opp. Nå står han alene igjen med et gigantisk husskall der han og barna bare har lecablokker til vegger, uten fungerende kjøkken og bad og med et banklån på fire millioner. Dette blir en utfordring for Anders.

17:50(18:20)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

18:20(18:55)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachels konstante oppringninger til barnelegen fører til at han ikke ønsker Emma som pasient lenger og Rachel jakter på en ny lege. Ross blir ukomfortabel når Rachel ønsker å bruke barnelegen hans.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe er redd for å miste sin nye kjæreste, og hennes usikkerhet blir forverret av Ross' dumme kommentarer.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Mens Phoebe og Joey venter på vennene sine på en fancy restaurant, er Rachel fortvilet over å etterlate Emma hos en barnevakt.

20:30(21:30)

> Norske rotehjem

Norsk livsstilsserie fra 2017. Synnøve Skarbø, forfatter av boka Synnøves System, elsker å rydde. I TV-serien Norske rotehjem skal hun vise Norge at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom. Sammen med en handyman og en interiørstylist skal hun hjelpe alle typer mennesker, i alle typer relasjoner, i alle typer boliger, med å få orden på kaoset. I hvert program skal et nytt rom ryddes og struktureres, og eierne av rotet må selv være med på opprydningen. Norske rotehjem hjelper vanlige folk med å få en ryddigere hverdag - og dermed mer tid til de små men viktige øyeblikkene i livet. Med Synnøves enkle, smarte og inspirerende tips skal både deltakere og TV-seere lære seg å ta kontroll over eget rot. I denne del: Å bo i byen kan være utfordrende på grunn av høye priser og små leiligheter. Eline og Christer har fått tvillinger, men har ikke lyst til å flytte fra byen. Da kan et godt system og god orden være løsningen. Synnøve og teamet hennes finner løsninger som passer både barna og de voksne.

21:30(22:30)

> Solplassen

Norsk dokumentarserie fra 2015. I denne del: Lise i Askim har fått kreft, og klarer ikke ta seg av lille Papillon Izma på seks år. På herregården til Toppen Bech i Rygge arrangeres det innsamling til fattige barn i Afrika, og Solplassenhundene stiller på «Dogwalken» for å vise siste mote innen hundeklær designet av Baron Von Buldog.

22:30(23:30)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2017. I denne del: Cathrine og Erik har prøvd å bli gravid i 3 år, seks dager over termin skal de endelig få barnet sitt. Subhadra og Raghbendra venter sitt første barn, og Subhadra vil ha en naturlig fødsel, men må få hjelp av legen når det oppstår problemer. Barbra og Robert venter sin tredje gutt.

23:30(00:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachels valg av en overfølsom, mannlig barnepike setter i gang Ross' erting. Phoebe må velge mellom to ivrige beilere: den nye kjæresten Mike og den tidligere kjæresten David.

00:15(00:50)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe møter Mikes foreldre for første gang, og finner ut at de er rike overklassemennesker. Hun prøver å gjøre et godt inntrykk, uten hell. Ross oppdager at «Baby Got Back» er den eneste sangen som får Emma til å slutte å gråte.

00:50(01:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachels selvsentrerte lillesøster Amy ødelegger alles Thanksgiving-middag med sine usensurerte observasjoner.

01:25(02:25)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2012. Vi får et innblikk i den mystiske sigøynerkulturen i USA. De arrangerer Amerikas mest fargerike bryllup, med ville og drømmeinspirerte kjoler. I denne del: Det er ikke snakk om sex før ekteskapet hvis du er en tenårings-sigøyner. Vi følger to tenåringsjenter som går gjennom forskjellige riter under vaktsomme øyne fra deres beskyttende mødre. Hopes ekstravagante 15-årsfest og 17 år gamle Shyannes bryllup.

02:25(03:20)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2011. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.

03:20(04:05)

> Cold Case

Amerikansk krimserie fra 2008. I denne del: Lily Rush og teamet gjenopptar drapssaken til en ung og lovende reporter etter at det blir funnet nye bilder av henne. De nye bevisene indikerer at hun hadde fått nyss om en stor sak; en kilde på innsiden av et plastfirma avslørte at firmaets ansatte ble utsatt for asbest.

04:05(04:50)

> Switched at Birth

Amerikansk dramaserie. I denne del: Bay blir overrasket over følelsene sine når hun finner ut at Emmet har begynt å date igjen. Jorge spør Daphne hun vil bli med ham på familieferie. Regina og Angelo har en ordentlig prat om forretningene. I mellomtiden overrasker John hele familien når han gjør et uvanlig kjøp.

04:50(05:35)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. I denne del: Daniel lar lederne av Føniks-samfunnet bestemme hos Mode, og Bennetts lovnader om å gjenforene Daniel med sin døde kone setter Betty i aksjon.

05:35(06:00)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie. I denne del: Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.