Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:50)

> Kakekrigen

Norsk realityserie fra 2015. Dagens fire konkurrenter skal i dag lage kake uten bruk av ovn. I tillegg blir det dommertips med Monica, som viser noe superenkelt og godt man kan lage uten å bruke ovnen. Dagens fire konkurrenter skal i dag lage kake uten bruk av ovn. I tillegg blir det dommertips med Monica, som viser noe superenkelt og godt man kan lage uten å bruke ovnen. Dagens beste baker blir belønnet med gult lederforkle, og den heldige kan benytte seg av Fridtjofs hjelp i morgendagens ukesfinale. Den dårligste i dag må forlate Kakekrigen.

06:50(07:40)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Pernilla har fullt opp på alle kanter. Konsert i Gøteborg, musikalpremiere i Stockholm og butikkmingling i butikken sin. Bianka passer hjemmet på Lidingö og lærer Theo alt om blomstene og biene. Blommor och bin. Pernilla har fullt opp på alle kanter. Konsert i Gøteborg, musikalpremiere i Stockholm og butikkmingling i butikken sin. Bianka passer hjemmet på Lidingö og lærer Theo alt om blomstene og biene.

07:40(08:30)

> Fiks det - selg det

Kanadisk livsstilsserie fra 2016. Kortney og Dave ser for seg høy risiko, men enda større potensiale når de kjøper en klassiker fra 1800-tallet. As History Would Have it. Kortney og Dave ser for seg høy risiko, men enda større potensiale når de kjøper en klassiker fra 1800-tallet.

08:30(09:25)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. En mor føler seg innesperret med sine tre små barn i en ny by mens mannen reiser i jobben. Nanny Jo Frost kommer med sine gode råd. Happy Wife, Happy Life. En mor føler seg innesperret med sine tre små barn i en ny by mens mannen reiser i jobben. Nanny Jo Frost kommer med sine gode råd.

09:25(10:20)

> Kakekrigen

Norsk realityserie fra 2015. Det er ukesfinale i Kakekrigen og de tre deltakerne skal lage kaker som på en eller annen måte inneholder marengs. Det er ukesfinale i Kakekrigen og de tre deltakerne skal lage kaker som på en eller annen måte inneholder marengs. I dommertipset handler det også om marengs, og Lars viser hvordan man enkelt kan trylle frem vakre pikekyss. Den som går seirende ut i dag går videre til den store finaleuka.

10:20(10:50)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. Lillians fødsel er i gang og hun og moren har kommet seg til Elverum sykehus, men den ufødte datteren har bestemt seg for å komme sent til festen. Vente ni måneder på noe så vondt. Lillians fødsel er i gang og hun og moren har kommet seg til Elverum sykehus, men den ufødte datteren har bestemt seg for å komme sent til festen. Marthe H drømmer om bryllup og Marthe J har tatt sommerferie hjemme hos mamma i Fyresdal.

10:50(11:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2015. Rozonda «Chilli» Thomas, tidligere medlem av jentegruppa TLC bruker mesteparten av tiden sin på sønnen og turneer. Nå som sønnen er 17 år er hun klar for å finne kjærligheten og ber Patti om hjelp. Chilli & Jeff Ogden. Rozonda «Chilli» Thomas, tidligere medlem av jentegruppa TLC bruker mesteparten av tiden sin på sønnen og turneer. Nå som sønnen er 17 år er hun klar for å finne kjærligheten og ber Patti om hjelp.

11:50(12:50)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. Da taket i Ingegärds leiligheten falt ned, raste hele tilværelsen sammen. Fra å være en pigg og glad mamma og mormor, mistet hun livslysten. Ingegärd. Da taket i Ingegärds leiligheten falt ned, raste hele tilværelsen sammen. Fra å være en pigg og glad mamma og mormor, mistet hun livslysten. Verken borettslaget eller forsikringsselskapet påtok seg ansvar, og i mer enn to år har Ingegärd vært tvunget til å bo i koffert. Døtrene Cicci og Anna har gjort alt de har kunnet for å hjelpe moren, men uten resultat. Så kommer Sofia og hennes engler på banen...

12:50(13:50)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Andres bor med samboeren Birgitta og sønnen Valter. For sju år siden startet Andres et renoveringsprosjekt av huset og begynte å rive ned alt før han ikke orket mer. Andres og Birgitta. Andres bor med samboeren Birgitta og sønnen Valter. For sju år siden startet Andres et renoveringsprosjekt av huset og begynte å rive ned alt før han ikke orket mer. Datteren Linda orket ikke mer og har flyttet ut og Valter vurderer å flytte til moren. Likevel har Andres problemer med å finne motivasjon og trives best med å gå rundt i den velstelte hagen og lukte på blomstene.

13:50(14:50)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Pernilla har fullt opp på alle kanter. Konsert i Gøteborg, musikalpremiere i Stockholm og butikkmingling i butikken sin. Bianka passer hjemmet på Lidingö og lærer Theo alt om blomstene og biene. Blommor och bin. Pernilla har fullt opp på alle kanter. Konsert i Gøteborg, musikalpremiere i Stockholm og butikkmingling i butikken sin. Bianka passer hjemmet på Lidingö og lærer Theo alt om blomstene og biene.

14:50(15:50)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2014. Chelsea får panikk før bryllupet. Jason og Cassia prøver å løse opp i ulikhetene sine i Las Vegas. Mohamed forsvinner uten å fortelle Danielle hvor han er. Brett må velge mellom Daya og moren. I’m Gonna go Home. Chelsea får panikk før bryllupet. Jason og Cassia prøver å løse opp i ulikhetene sine i Las Vegas. Mohamed forsvinner uten å fortelle Danielle hvor han er. Brett må velge mellom Daya og moren. Jasons bryllupsdag blir ikke som han hadde planlagt.

15:50(16:50)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2012. Familiefaren Johan ble påkjørt av en bil da han var ute og syklet. Til sammen med kona Annakarin øver han seg på å lære seg å snakke igjen. Sofias engler hjelper Johan, Annakarin og barna og ruste opp og tilpasse huset. Johan og Annakarin. Familiefaren Johan ble påkjørt av en bil da han var ute og syklet. Til sammen med kona Annakarin øver han seg på å lære seg å snakke igjen. Sofias engler hjelper Johan, Annakarin og barna og ruste opp og tilpasse huset.

16:50(17:50)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Anna og Christian bor sammen med sine tre barn i en villa i Lindköping. Paret kjøpte huset i 2006 og satte i gang med renoveringen med en gang, siden det var nesten ubeboelig. Anna og Christian i Lindköping. Anna og Christian bor sammen med sine tre barn i en villa i Lindköping. Paret kjøpte huset i 2006 og satte i gang med renoveringen med en gang, siden det var nesten ubeboelig. Christian beregnet at det skulle ta fire måneder, men nå har det gått sju år, og prosjektet bare vokser. Han er redd for å miste kontrollen hvis han leier inn håndverkere, og nå truer Anna med å ta med seg barna og flytte ut.

17:50(18:50)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Hans og Christina inviterer hele familien på middag. Bianca går til en spådame for å finne ut hva framtiden har å tilby. Pernilla og Oliver har en herlig dag sammen, men dagen får bråstopp når de går tom for bensin. Hela familjen på middag. Hans og Christina inviterer hele familien på middag. Bianca går til en spådame for å finne ut hva framtiden har å tilby. Pernilla og Oliver har en herlig dag sammen, men dagen får bråstopp når de går tom for bensin.

18:50(19:20)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Chandler og Monica drar for å se på sitt nye hus, og Phoebe endrer navnet sitt til Princess Consuela Bananahammock. The One with Princess Consuela. Chandler og Monica drar for å se på sitt nye hus, og Phoebe endrer navnet sitt til Princess Consuela Bananahammock.

19:20(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Phoebe prøver å skjule at Joeys agent Estelle er død, og Ross prøver å få Rachel ansatt hos Ralph Lauren igjen. The One Where Estelle Dies. Phoebe prøver å skjule at Joeys agent Estelle er død, og Ross prøver å få Rachel ansatt hos Ralph Lauren igjen. Monica og Chandler forsøker å få Janice til å trekke tilbake tilbudet sitt når de finner ut at hun byr på nabohuset.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. Gjengen holder avskjedsfest for Rachel. Hun sier farvel til alle vennene sine, untatt Ross, som føler at Rachel ikke bryr seg om ham. The One with Rachel's Going Away Party. Gjengen holder avskjedsfest for Rachel. Hun sier farvel til alle vennene sine, untatt Ross, som føler at Rachel ikke bryr seg om ham.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. Pål sendte Iris på visning sammen med en snekkerkompis, siden han ikke hadde tid til å være med selv. Huset virket bra, men viste seg å være pill råttent fra kjeller til tak. Ep 425 Iris og Pål, Borgenhaugen. Pål sendte Iris på visning sammen med en snekkerkompis, siden han ikke hadde tid til å være med selv. Huset virket bra, men viste seg å være pill råttent fra kjeller til tak. Iris sitter igjen med en enorm skyldfølelse for kjøpet, og de orker ikke å planlegge videre oppussing lenger. I mellomtiden har huset stått i årevis med manglende kledning på flere vegger. Forråtnelsen er et faktum.

21:30(22:30)

> Insider FEM

Norsk dokumentarserie fra 2015. Hvordan kan noen stå opp hver morgen og ofre svette og tårer for å forsvare alt fra sedelighetsforbrytere, narkotikasmuglere, gjengmedlemmer og mulige drapsmenn?. Forsvarsadvokatene. Hvordan kan noen stå opp hver morgen og ofre svette og tårer for å forsvare alt fra sedelighetsforbrytere, narkotikasmuglere, gjengmedlemmer og mulige drapsmenn? Og hvilken rolle spiller egentlig advokatene i det norske rettsapparatet? Programleder Janne Amble er med tre kvinnelige forsvarere gjennom deres hverdag for å få deres perspektiv på rettsstaten Norge.

22:30(23:30)

> Første date Australia

Australsk realityserie fra 2017. Taylor er kabinansatt i et regional flyselskap og all reisingen gjør lange forhold vanskelig. Jason er en høy, kjekk brannmann fra Darwin, som sliter med de samme problemene som Taylor. Taylor & Jason. Taylor er kabinansatt i et regional flyselskap og all reisingen gjør lange forhold vanskelig. Jason er en høy, kjekk brannmann fra Darwin, som sliter med de samme problemene som Taylor. Vi møter også Joe og Christine, Kate og Justan og Breanne og Adam.

23:30(00:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. I seriens siste episode har Ross vanskeligheter med å takle Rachels valg om å flytte til Paris, og han bestemmer seg for å dra etter henne. Moren til Monica og Chandlers barn skal føde og de får seg en overraskelse. The Last One. I seriens siste episode har Ross vanskeligheter med å takle Rachels valg om å flytte til Paris, og han bestemmer seg for å dra etter henne. Moren til Monica og Chandlers barn skal føde og de får seg en overraskelse.

00:30(01:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Friends spinner rundt historiene til seks svært forskjellige venner som vokser opp sammen i New York. De seks, Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey, henger sammen gjennom tykt og tynt. Pilot. Friends spinner rundt historiene til seks svært forskjellige venner som vokser opp sammen i New York. De seks, Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey, henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

01:00(02:00)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2014. Alyssa, som ikke er sigøyner, forbereder bryllup med sigøyneren Lacy. Men forholdet deres sette på prøve når Lacys mor ikke vil akseptere den kommende svigerdatteren. Wedded to Disaster. Alyssa, som ikke er sigøyner, forbereder bryllup med sigøyneren Lacy. Men forholdet deres sette på prøve når Lacys mor ikke vil akseptere den kommende svigerdatteren. Et ungt par fra rivaliserende sigøynerklaner viser at kjærlighet overvinner alt.

02:00(03:00)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2015. En av Pattis venner, Jill Zarin, kommer for å be om hjelp til å føre datteren, som nettopp er ferdig på college, på riktig spor når det gjelder kjærligheten. Ally Shapiro, Jill Zarin And Prince. En av Pattis venner, Jill Zarin, kommer for å be om hjelp til å føre datteren, som nettopp er ferdig på college, på riktig spor når det gjelder kjærligheten.

03:00(03:50)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. En mor føler seg innesperret med sine tre små barn i en ny by mens mannen reiser i jobben. Nanny Jo Frost kommer med sine gode råd. Happy Wife, Happy Life. En mor føler seg innesperret med sine tre små barn i en ny by mens mannen reiser i jobben. Nanny Jo Frost kommer med sine gode råd.

03:50(04:35)

> Fiks det - selg det

Kanadisk livsstilsserie fra 2016. Kortney og Dave ser for seg høy risiko, men enda større potensiale når de kjøper en klassiker fra 1800-tallet. As History Would Have it. Kortney og Dave ser for seg høy risiko, men enda større potensiale når de kjøper en klassiker fra 1800-tallet.

04:35(05:25)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2014. Chelsea får panikk før bryllupet. Jason og Cassia prøver å løse opp i ulikhetene sine i Las Vegas. Mohamed forsvinner uten å fortelle Danielle hvor han er. Brett må velge mellom Daya og moren. I’m Gonna go Home. Chelsea får panikk før bryllupet. Jason og Cassia prøver å løse opp i ulikhetene sine i Las Vegas. Mohamed forsvinner uten å fortelle Danielle hvor han er. Brett må velge mellom Daya og moren. Jasons bryllupsdag blir ikke som han hadde planlagt.

05:25(06:00)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. Marthe H skal på sin første sexy fotoshoot etter fødselen og er mer enn spent på hvordan dette skal gå – det er nemlig ikke bare bra at puppene er blitt større. Melkesprengte pupper. Marthe H skal på sin første sexy fotoshoot etter fødselen og er mer enn spent på hvordan dette skal gå – det er nemlig ikke bare bra at puppene er blitt større. Samtidig kommer Lillians fødsel omsider i gang, og Marthe J tar med seg sønnen William og en venninne på skogstur.