Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

06:45(07:15)

> Dyreklinikken

Svensk dokumentarserie. Følg den dramatiske hverdagen på en dyreklinikk i Sverige.

07:15(07:45)

> Det gode bondeliv

Dansk livsstilsserie fra 2016. På Kastaniegården prøver Frank Erichsen seg på selvberging. Han vil leve et enkelt liv sammen med familien sin. I denne del: Grisehuset har fått ny halm, og Lone legger det utover. Frank er i full gang med lettveggene i gårdshuset. Kua Maren skal avlives og slaktes.

07:45(08:00)

> Politisk kvarter

Samsending med P2.

08:00(09:00)

> Det store symesterskapet

Britisk underholdningsprogram fra 2015. Ti deltakere står klare i en ny konkurranse om å bli Storbritannias beste amatørsyer. Gjennom seks programmer får de utfordrende oppgaver som de må løse innen korte tidsfrister. Dommerne May Martin og Patrick Grant avgjør hvem som får bli med videre, og hvem som må reise hjem. I denne del: Det er semifinale, og intensiteten i systua øker når deltakerne må vise sine ferdigheter med kinkige og tekniske stoffer. En av oppgavene er å lage en fiks ferdig skinnjakke, og det skal vise seg å bli litt av et kappløp med tiden. Stressnivået når nye høyder når deltakerne får vite at det ikke er én som må forlate konkurransen i dag, men to! Dommerne May Martin og Patrick Grant avgjør hvem det blir.

09:00(10:00)

> Mesternes mester

Norsk underholdningsserie fra 2016. En ishockeyspiller, en skihopper og en syklist er blant de ti tidligere idrettsstjernene som har dratt til den franske rivieraen for å kåre den syvende vinneren av Mesternes mester. I denne del: Årets mest spennende Mesteroppgjør er i gang!

10:00(11:00)

> Husdrømmer

Svensk serie. Pernilla Monsson Colt følger familier som skal realisere boligdrømmene sine. Arkitekt Gert Wingårdh viser fram villaer, loftsleiligheter, nybygg og oppussingsobjekter. I denne del: Linda og David har funnet husdrømmen i en gammel skole i Skåne. Det er et kjempeprosjekt. De har ingen tegninger, men vil heller gjøre som de føler for. De vil gjøre alt selv. Kommer de til å klare det?

11:00(12:00)

> Nytt liv i East End

Britisk dramaserie. En serie om fødsel, liv og død på Londons østkant på begynnelsen av 60-tallet. I denne del: To skolekameratar møtes igjen, og livene deres blir flettet i hverandre på en uventet måte. Barbara og søster Mary Cynthia går sammen om å innføre en revolusjonerande teknikk for å hjelpe en pasient med liggesår.

12:00(12:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

12:15(12:45)

> Antikkduellen

Dansk serie. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen.

12:45(13:15)

> Frå jord til bord

Finsk matserie fra 2016. Restauratørane Filip og Linda ser nærmere på ulike råvarer de bruker i maten sin. I denne del: Det blir fødselsdagsfest med Filip og Lindas barn Nicolas og Melanie. Og det blir mye jordbær!

13:15(14:50)

> Miss Marple

Døde spor. Britisk krimserie. I denne del: Jacko Argyle ble funnet skyldig i drapet på sin stemor og døde senere i fengsel. To år etter viser nye bevis at Jacko ble uskyldig dømt. Miss Marple er på besøk hos Argyle-familien, og hun avdekker en rekke godt bevarte hemmeligheter. Men hvem er den egentlige morderen?

14:50(15:20)

> Det gode bondeliv

Dansk livstilsserie fra 2014. Frank er en vaskeekte bondeknoll. Han driver Kastanjegården på Jylland etter gammeldagse metoder. Ikke for at det skal være tungvint, men fordi det føles bedre. I denne del: Det nye huset får stråtak, kjøkkenhagen bugner av grønnsaker og drivhuset ser ut som en jungel av tomatplanter.

15:20(16:00)

> Tid til å leve

Norsk dokumentarserie. Siri og Jørn flytter til en liten hytte ved havgapet i Lofoten sammen med sine to smågutter. Her skal de bo uten naboer, bilvei og strøm. Familien skal ha et friår fra bylivets stramme timeplan, være sjølberga med mat, og kjærestelivet skal blomstre. Blir det slik de drømmer om? I denne del: Siri ble syk og måtte reise bort for å få behandling. Det ble stusselig i Gullvika. Vil hun rekke hjem til julefeiring med guttene sine?

16:00(17:00)

> Mesternes mester

Norsk underholdningsserie fra 2016. En ishockeyspiller, en skihopper og en syklist er blant de ti tidligere idrettsstjernene som har dratt til den franske rivieraen for å kåre den syvende vinneren av Mesternes mester. I denne del: Årets mest spennende Mesteroppgjør er i gang! 10 tidligere toppidrettsutøvere er samlet på den franske rivieraen for å konkurrere mot hverandre om tittelen - Mesternes mester.

17:00(17:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

17:15(17:30)

> Filmavisen 1960

Ukentlig nyhetsbulletin som gikk som forfilm på kino i årene 1941 - 1963. Uke 22.

17:30(17:45)

> Oddasat - nyheter på samisk

Nyheter på samisk.

17:45(17:50)

> Tegnspråknytt

Nyheter på tegnspråk.

17:50(18:15)

> Vannkalvens verden

Vannkalvens verden. Norsk naturdokumentar fra 2005. Arild Hagen tar oss med til vannkalvenes verden og livet i vanndammen. De store vannkalvene og de monsteraktige larvene deres, er de grådigste jegerne i dammen. Vi følger deres livsløp i en verden full av dramatikk og underlige forvandlingsprosesser.

18:15(18:45)

> Skattejegerne

Dansk serie om antikviteter. I mange hjem finnes det flotte arvestykker. Danmarks fineste antikvitetshandlere lever av å jakte på gjemte skatter i hele dronningriket. I denne del: Retrohandleren Søren tar i bruk alle triks for å få solgt ut av en velfylt butikk. Rikke og Frede leter etter svenske skatter på en antikkmesse i Malmö. Og hos Søren skal det forhandles om prisen på en vetarnbuss.

18:45(19:00)

> Distriktsnyheter

19:00(19:45)

> Dagsrevyen

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.

19:45(20:15)

> Solgt!

Norsk underholdningsserie fra 2017. To lag med eiendomsmeglere blir røsket opp fra sitt vanlige territorium og tatt med til et ukjent boligmarked. Her skal de tippe prisen på tre ulike eiendommer. Hvem er flinkest til å sette rett pris på en bolig - takstmenn eller meglere? I denne del: Å ha god lokalkunnskap er gull verdt for en megler. Derfor er det ekstra utfordrende å komme til et fremmed område og tippe boligpriser. Det får meglere fra Trondheim og Bergen erfare når de blir tatt med på visning i Akershus. Programleder Frode Søreide byr på sørlandsidyll i Asker, en eksklusiv villa i Lommedalen i Bærum og et ombygd 80-tallshus på Nesodden.

20:15(20:45)

> Vår spektakulære verden

Aurora. Britisk naturserie fra 2016. Spektakulære naturfenomen kan i dag studeres i detalj ved hjelp av ny teknologi. I denne del: Nordlyset kan frigjøre energi tilsvarende 50 kjernekraftverk. Norske Kristian Birkeland simulerte først nordlys i et laboratorium, og i dag kan vi observere fenomenet i sin fulle bredde og med større presisjon enn noen gang.

20:45(20:55)

> Planeten vår II - bak kamera

Britisk dokumentarserie... Opptakene til den fantastiske naturserien "Planeten vår II" ble gjort ved 117 forskjellige anledninger i 40 ulike land mellom 2013 og 2016. Nå får vi bli med bak kamera på denne spennende produksjonen. I denne del: Denne gangen blir atferden til en kongeørn dokumentert med tre kamera, blant annet et ovenfra og et på en paraglider.

20:55(21:00)

> Distriktsnyheter

21:00(21:30)

> Dagsrevyen 21

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

21:30(22:25)

> Monster

Norsk mysteriedrama fra 2017. I denne del: Skuffet over eget politiarbeid søker Hedda trøst og tilflukt hos en nær slektning, men ikke alt er som det skal der. Misnøye og mistanker gjør samtidig at Ed blir mer involvert i politiarbeidet.

22:25(23:00)

> Jævla homo

Fistefest. Norsk dokumentarserie fra 2017. Gisle får vondt i magen når kjæresten hans tar han i hånda - fordi kjæresten hans er en gutt. I denne dokumentarserien tråkker han inn i en ukjent verden for å få svar på alle spørsmålene han har. Hvorfor er det fortsatt vanskelig å være skeiv i Norge i 2017? Og klarer Gisle å fri seg fra skammen over å være annerledes? I denne del: Er skeiv sex bare lakk, lær og fisting? Gisle drar på sexklubb, sjokkeres av frigjorte Ulrik og prøver seg som småbarnsfar.

23:00(23:15)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:15(00:45)

> Vera

Britisk krimserie fra 2016. I denne del: Levningene etter en ung mann blir funnet i en avsidesliggende hule. Vera Stanhope etterforsker dødsfallet.

00:45(02:40)

> Killer Elite

Amerikansk actionthriller fra 2011. Jason Statham, Clive Owen. Det handler om to av verdens beste elitesoldater – Danny, en tidligere spesialsoldat, og Hunter, mentoren hans – og deres kamp mot den utspekulerte lederen av et hemmelig militært samfunn. Danny og Hunter kastes ut i en svært farlig katt-og-mus-lek fra Australia til Paris, London og Midtøsten – og jegerne blir snart byttet ... Aldersgrense: 15 år.

02:40(04:15)

> Miss Marple

Døde spor. Britisk krimserie. I denne del: Jacko Argyle ble funnet skyldig i drapet på sin stemor og døde senere i fengsel. To år etter viser nye bevis at Jacko ble uskyldig dømt. Miss Marple er på besøk hos Argyle-familien, og hun avdekker en rekke godt bevarte hemmeligheter. Men hvem er den egentlige morderen?

04:15(05:13)

> Mesternes mester

Norsk underholdningsserie fra 2016. En ishockeyspiller, en skihopper og en syklist er blant de ti tidligere idrettsstjernene som har dratt til den franske rivieraen for å kåre den syvende vinneren av Mesternes mester. I denne del: Årets mest spennende Mesteroppgjør er i gang! 10 tidligere toppidrettsutøvere er samlet på den franske rivieraen for å konkurrere mot hverandre om tittelen - Mesternes mester.