Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

06:35(06:40)

> Folkeopplysningen

Norsk dokumentarserie fra 2019. Vi legger igjen enorme mengder data om oss selv på nettet. Det gjør oss ekstra sårbare for å bli manipulert. Sosiale Mehdi. Fysiker Andreas Wahl skiller myter fra fakta.

06:40(07:15)

> Kroppsspråk

Norsk underholdningsserie fra 2018. Kan selvtillit øves opp? Sebastian føler seg utilpass i møte med fremmede. Han er med på et eksperiment der han må lyge. Hva gjør det med kroppsspråket? Kan han lære å bli tryggere når han møter nye folk?. Øvelse gjør mester.

07:15(08:15)

> Draumehuset

Norsk livsstilserie fra 2015. Brita og Vetle er lidenskapelig opptatt av design og arkitektur. Nå vil de få bygd en hytte som er ulik alle andre norske fjellhytter. Å realisere drømmen om å bygge sin egen bolig, er både spennende og krevende. Programleder Frode Søreide har fulgt seks norske familier fra byggeprosessen starter til drømmehuset står ferdig.

08:15(09:00)

> Munter mat - en nordisk odyssé

Dansk matprogram. Småland i Sverige byr på kroppkakor, uimotståelige köttbullar, ostekake, knekkebrød og kanelbullar i Astrid Lindgrens Vimmerby. Sverige. Brødrene Price reiser ut i Norden på jakt etter norske, svenske og finske matopplevelser.

09:00(10:30)

> Sesongstart skiskyting

Rennstart kl 0915. Direkte fra Sjusjøen. I studio har programleder Emil Gukild med seg NRKs ekspert Liv Grete Skjelbreid.

10:30(11:30)

> Sesongstart skiskyting

Direkte fra Sjusjøen. I studio: Andreas Stabrun Smith, Ola Lunde, Emil Gukild og Liv Grete Skjelbreid.

11:30(12:55)

> Sesongstart skiskyting

Direkte fra Sjusjøen. I studio har programleder Emil Gukild med seg NRKs ekspert Liv Grete Skjelbreid.

12:55(15:15)

> Toppserien: Røa - Sandviken

Direkte fra Røa kunstgress.

15:15(15:45)

> Matsjokket

Norsk matserie fra 2019. Ronny og Tuva fra P3 får sjokk når kokken Christer rydder i kjøleskapet deres. Når de får se hvor mye grønnsaker som blir til matsvinn fordi de har feil form og størrelse, bestemmer de seg for å gjøre noe. Ronny og Tuvas grønnsakssjokk. Den enorme sløsingen med ressurser og matvarer kan vi åpenbart ikke ha noe av, ifølge kokk og programleder Christer Rødseth. Foruten å være en anerkjent, medaljevinnende kjøkkensjef med kapteinsbindet på det norske kokkelandslaget, brenner Rødseth for å redusere det enorme matsvinnet som nå foregår. Regjeringen har som mål å halvere det norske matsvinnet innen 2030, men det holder ikke mål. Ifølge FNs klimarapport må dette skje nå, og Rødseth har noen formeninger om hvordan dette skal gå til.

15:45(16:25)

> Safari Norge

Norsk naturserie fra 2019. Mia Gundersen-Leliënhof har en drøm om å oppleve spekkhoggere. Hun drar på safari til Skjervøy i Troms, der hun vil prøve å svømme med spekkhoggere, og kanskje også med de gigantiske knølhvalene. Mia og hvalene. Kjente nordmenn drar på safari for å oppfylle drømmen om å møte ville norske dyr på nært hold.

16:25(17:25)

> Beat for beat

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Sesongpremiere! Det er igjen tid for å feire musikkgleden når Beat for beat nå er tilbake med nye oppgaver og nye artister. Det er igjen tid for å feire musikkgleden når Beat for beat nå er tilbake med splitter nytt band, nye oppgaver og nye artister.

17:25(18:05)

> Team Bachstad i Karibia

Norsk humor-reiseserie fra 2019. Team Bachstad er i Karibia og nærmer seg St. Croix, øya som (engang) var en dansk-norsk koloni. Men før de kommer dit er de innom Antigua, øya som har en sandstrand for hver dag i året. Team Bachstad er på tur igjen. Reisen går vestover til de karibiske øyene.

18:05(19:00)

> Det ville New Zealand

Britisk naturserie fra 2016. Den villeste naturen og de mest ekstreme forholdene finner vi på de sørlige øyene. Blant heftige stormer og den mektige fjellkjeden Søralpene treffer vi lynende intelligente papegøyer og skumle snegler med tenner. Ekstrem villmark. Oppdag den storslåtte og gåtefulle naturen på de nyzealandske øyene.

19:00(19:45)

> Lørdagsrevyen

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.

19:45(19:50)

> Lotto

Trekning av ukas sju rette tall og Joker.

19:50(21:05)

> Jorden rundt på seks steg

Norsk underholdningsserie fra 2019. Sâo Tomé og Príncipe er et av Afrikas minst besøkte land, noe som gir Svein Østvik og Kathrine Sørland en ekstra utfordring: Hvordan komme på sporet av en berømt politiker i et av verdens minst besøkte land?. Svein Østvik og Kathrine Sørland. Vi er snart åtte milliarder mennesker på jorden. Ifølge teorien "six degrees of separation" er vi alle koblet sammen gjennom maksimalt seks bekjentskaper. Via en venn av en venn, på seks steg, kan du altså kobles sammen med hvem som helst på planeten! Nå skal seks nye par reisekamerater ut i verden for å teste denne teorien i praksis.

21:05(21:30)

> Hellums kro

Norsk humorserie fra 2019. Jan utsetter seg selv for enorm fare for å bevise at han er tøff nok til å bli sjef. Men tør han åpne når kjærligheten banker på døren?. Jan - en pyse. Når eieren av to veikroer på hver sin side av E6 pensjonerer seg, bryter det ut full krig mellom de to daglige lederne.

21:30(22:20)

> Eides språksjov

Norsk underholdningsserie fra 2019. Det starta med eit flåttbitt, og enda med ein svært sjelden diagnose. Birgit vakna ein dag opp med tysk aksent. Vi får også besøk av dialektfenomenet Robert Gustavsson, ein av Sveriges mest morosame menn. Norsk på svensk. I "Eides språksjov" inviterer programleder Linda Eide til språklig moro og opplysning.

22:20(22:30)

> Parterapi

Norsk underholdningsserie fra 2019. Er du passiv-aggressiv, ekstremt egoistisk eller sykelig sjalu? Vil du redde forholdet, er denne serien noe for deg. Intimiteten. Er du passiv-aggressiv, ekstremt egoistisk eller sykelig sjalu? Vil du redde forholdet, er denne serien noe for deg.

22:30(23:05)

> HAIK

Norsk underholdningsprogram fra 2019. I denne episoden har Astrid S lagt livet sitt i programleder Christine Dancke sine hender for en dag. De drar på en biltur fylt av overraskelse og deilig musikk. Målet for reisen er en hemmelig konsert. Astrid S. I HAIK skal Norges største popstjerner ut på tur.

23:05(23:20)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:20(23:45)

> Konsert - Astrid S

Konsert. Astrid S har sagt ja til å spille en konsert hun ikke vet noe om på forhånd. Programleder Christine Dancke har i hemmelighet invitert venner og artistens største fans for å lage en uforglemmelig konsertopplevelse. Astrid S.

23:45(02:25)

> Boyhood

Amerikansk drama fra 2014. Dette dramaet ble filmet over en periode på 12 år, og begynner når Olivia flytter til Houston i Texas sammen med sønnen Mason og datteren Samantha etter at ekteskapet med barnas far faller fra hverandre.

02:25(02:55)

> Nytt på nytt

Norsk underholdningsprogram fra 2019.

02:55(03:50)

> Det siste kongeriket

Britisk dramaserie fra 2018. Uhtred og hans menn prøver en siste gang å få Skade tilbake. Blodhevn og skalleknusing. Lojalitet og kjærlighet. Denne serien er som skapt for deg som elsker "Game of Thrones" og "Vikings".

03:50(04:40)

> Det siste kongeriket

Britisk dramaserie fra 2018. Winchester forbereder seg til kongelig bryllup. Blodhevn og skalleknusing. Lojalitet og kjærlighet. Denne serien er som skapt for deg som elsker "Game of Thrones" og "Vikings".

04:40(05:39)

> Beat for beat

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Sesongpremiere! Det er igjen tid for å feire musikkgleden når Beat for beat nå er tilbake med nye oppgaver og nye artister. Det er igjen tid for å feire musikkgleden når Beat for beat nå er tilbake med splitter nytt band, nye oppgaver og nye artister.