Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

06:45(06:55)

> Tee og Mo

Britisk animasjonsserie. Tee har litt for mange leker og åpner opp en butikk for å bli kvitt dem. Butikken til Tee. Britisk animasjonsserie om den lille apen Tee og moren hans Mo.

06:55(07:00)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie.

07:00(07:05)

> Albi

Finsk serie. Albi vil ha en hund.

07:05(07:15)

> Bien Maja

Tysk animasjonsserie. Vingepulveret.

07:15(07:30)

> Ricky Zoom

Britisk animasjonsserie. Ricky og gjengen skal opptre på Ståle-festen, men Ricky blir stressa då han oppdagar at framhjulet hans vinglar. Kan han opptre med eit vinglete hjul?. Vingle-Ricky. Britisk animasjon om Ricky og sykkelvennane hans som stadig er på jakt etter nye stunt å lære seg.

07:30(07:40)

> Litt av en jobb!

Norsk dokumentarserie. Siril og Sivert er hos fotografen for å hjelpe til. En kunde har nemlig bedt om å få et nydelig bilde av seg selv, som hun kan gi til kjæresten sin. Hos fotografen. Norsk dokumentarserie om barn som prøver seg i ulike jobber.

07:40(07:55)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie.

07:55(08:05)

> Dinosaurene kommer

Kanadisk serie.

08:05(08:15)

> Katten med hatten

Amerikansk animasjonsserie. En sandplan.

08:15(08:25)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie.

08:25(08:35)

> Arthur og barna av det runde bord

Fransk animasjonsserie. Idet Merlin begynner å miste kreftene sine, dukker tilfeldigvis Aeryn opp; en av hans tidligere elever. Den gamle trollmannen innser at det er på tide å forlate Camelot. Aeryn. Arthur blir oppdratt av trollmannen Merlin og sammen med vennene oppdager han nye og spennende eventyr.

08:35(08:45)

> Jamillah og Aladdin

Britisk dramaserie. Prinsessen har sin årlige fest, og Aladdin vil gjerne være bli invitert. Dessverre blir han ikke en av de utvalgte som får en invitasjon. Prinsessens fest.

08:45(08:55)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Bjørnen som la gullegg.

08:55(09:00)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Venn.

09:00(09:10)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

09:10(09:20)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Ted får flere oppgaver enn han kan takle, og det ender med at feil ting blir levert til feil person. Jo flere kokker.

09:20(09:30)

> Doki

Kanadisk animasjonsserie. Når Anna Bell ødelegger hennes mors silkeskjerf ved et uhell, er hun fast bestemt på å fikse det. Da trenger hun silketråd, men hva er egentlig silke? Doki og vennene drar til Beijing i Kina for å finne ut av hva silke er. På Silkeveien. Bli med den lille hunden Doki ut på spennende reiser!

09:30(09:35)

> Hvis jeg var et dyr

Fransk dyreserie. Hvis jeg var et gårdsdyr. På gården er det masse liv, og vi møter blant annet griser, kalver, hester og kyllinger.

09:35(09:40)

> Hvis jeg var et dyr

Fransk dyreserie. Hvis jeg var en sebra. Sebraen Sebastian er født tidlig på året. Men etterhvert drar flokken ut på sin årlige reise.

09:40(09:55)

> Bitz & Bob

Britisk animasjonsserie. Bitz, Bob og Nøste deltar i et kappløp som går rundt hele verden, og vinneren får det troféeste troféet noensinne. Hit og dit-kappløpet. Bli med Bitz og Bob og oppdag vitenskap og ingeniørkunst gjennom lek, bygging og oppfinnelse.

09:55(10:00)

> Leiketid

Kanadisk serie. Jacob og Erik vil sjå stjerner, men det er overskya ute. Medan dei et pizza nede vil Max og Svein hjelpe dei, og klarar det på uventa vis. Stjernesøk. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

10:00(10:05)

> Leiketid

Kanadisk serie. Jacob og Guro bakar leike-pizza og går for å leite etter meir deig. I mellomtida gjer Max og Bertha ferdig pizzaen for dei. Pizzafyll. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

10:05(10:20)

> Ricky Zoom

Britisk animasjonsserie. Sykkelgjengen lånar magneten til Maxvell for å plukke skrapmetall, men dei blir for ivrige og trykker på litt for mange knappar. Magneten går bananas! Kan Ricky og gjengen ordne opp før det blir heilt kaos?. Superduper magnet. Britisk animasjon om Ricky og sykkelvennane hans som stadig er på jakt etter nye stunt å lære seg.

10:20(10:30)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Willy samler på kongler, til alle sin irritasjon. Men de viser seg å være kjekke å ha når en hund vil spise besten. Rotet til Willy. Inne i skogen bor grevlingpappa og revemor sammen med ungene sine under ett tak, i samme hi.

10:30(10:45)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Rikke har funne ei bikube og vil hente ut honningen for å overraske Willy og Labben, men Lilly sladrar til rampekattane, som stel honningen. Dei bestemmer seg for å plukke bær i staden, men då finn Lilly noko søtt i skogen. Honningjakta. Inne i skogen bor grevlingpappa og revemor sammen med ungene sine under ett tak, i samme hi.

10:45(10:55)

> Esther og Roy

Kanadisk animasjonsserie. Esther og Roy sit monstervakt for Tilde, og leikinga byr på hygieniske utfordringar. Monsterbilar. Esther og Roy er bestevenner og de flinkeste monster-barnevaktene i byen.

10:55(11:05)

> Esther og Roy

Kanadisk animasjonsserie. Esther og Roy passar Simon, som ikkje er van med ny mat!. Lunsjtrøbbel. Esther og Roy er bestevenner og de flinkeste monster-barnevaktene i byen.

11:05(11:20)

> Apollo og småkrypa

Fransk animasjon. Apollo treng skodespelarar for å setje opp eit uforgløymeleg teaterstykke for Margeritt. Prøvespelinga vert gjennomført og overraskande for alle, gir Apollo hovudrollene til Wenche og Helium. Lukas er forferda!. Å vere eller ikkje å vere. Sirissen Apollo bur i ein hage der han møter mange truslar. Venene må stå saman for at livet i hagen skal vere fredeleg og roleg.

11:20(11:40)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie.

11:40(11:50)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. Noah skriv songar heilt sjølv og likar og synge dei framfor publikum. No har han bestemt seg for å skrive ein song om vennskap til klassen sin, og gje dei ein CD kvar. Vi møter barn som prøver å mestre ting og som tør å gjøre noe de aldri har gjort før.

11:50(12:00)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. Aleksandra øver masse i lag med drillgruppa si. Ho skal nemlig vere med på eit stort drillstevne. Der må ho hugse mange trinn og alltid vite kor ho skal stå, men det viktigaste er at ho må smile heile tida. Vi møter barn som prøver å mestre ting og som tør å gjøre noe de aldri har gjort før.

12:00(12:05)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm.

12:05(12:15)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm.

12:15(12:25)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm.

12:25(12:50)

> Geronimo Stilton

Amerikansk animasjonsserie. Ungdomskilden.

12:50(13:10)

> Geronimo Stilton

Amerikansk animasjonsserie. Tilbake til Dojoen.

13:10(13:35)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Louie skal prøve å besette piano-påfuglen, men havner i stedet inne i Taylors gamle kosebamse, Tammy. Denne blir kjøpt av Penelope, en gal jente med dukkedilla, fra Michelle og Ray's loppemarked. Hjemsøkt dukke. I det hjemsøkte huset møtes fantasi og familie, de skrullete blir kjent med de tullete og familien Hathaway møter... spøkelser.

13:35(13:55)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Etter en traumatisk bursdag har Taylor sluttet å feire dagen, men Miles nekter å gi seg på at hun skal få en fin dag. Han skaffer henne en spøkelseshund som viser seg å være litt teit. Hjemsøkt hund. I det hjemsøkte huset møtes fantasi og familie, de skrullete blir kjent med de tullete og familien Hathaway møter... spøkelser.

13:55(14:05)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. Gjengen får seg en skikkelig overraskelse når de avslører den maskerte mannen. Og Robin kommer med ny informasjon om mordet på Freebirds. Han tror at "Det Sorte Øyet" står bak. Umaskert. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

14:05(14:20)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. Gjengen er helt sikre, det er "Det Sorte Øyet" som har bortført Jonas, han er i klørne på de folkene som drepte Freebirds!. Kjelleren i hjertet mitt. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

14:20(14:45)

> Finn meg i Paris

Tysk/fransk/kanadisk dramaserie. Når Lena og Max skal samarbeide om et vitenskapsprosjekt, kan de ikke bli enige om et tema, og Lena begynner å lure på om de i det hele tatt kan fungere som et par. Den smarte gjengen. En ung ballettdanserinne fra 1905 har reist i tid, og havnet i det 21. århundre. Mens kjæresten hennes prøver å finne en vei tilbake, må hun prøve å passe inn i den nye tilværelsen.

14:45(14:55)

> Klassen

Norsk dramaserie. Amalie og jentene lager en liste over de tre kjekkeste på skolen. De tre kjekkeste. I serien vil du kjenne igjen dine egne og dine venners hverdagsproblemer, i en berg- og dalbane av kjærlighet, vennskap og samhold.

14:55(15:10)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Etter å ha sett ein gamal skrekkfilm er Blinky og Jacko sikre på at dei har blitt forvandla til overnaturlege nattvesen. Pass deg for månen. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp.

15:10(15:20)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Bamse Bjørn vert nyfiken når han får vite at verdas ende ligg bortanfor ei sanddyne. Endestasjonen.

15:20(15:40)

> Tre Fu Tom

Britisk animasjonsserie. Muru foreslår at Stilk og Tom skal følge henne, slik at de kan lære å forstå dyr og mestre rød magi på turen. Mushaene følger etter dem, og er overbevist om at det er der de kan finne røde krystaller. Den gode, den onde og mushaene. Følg Tom og hans Tre Fu magi i Tretopolis.

15:40(15:45)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Vakkert.

15:45(15:50)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Sannhet.

15:50(15:55)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Kjæledyr.

15:55(16:05)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Dele.

16:05(16:10)

> Rita og Krokodille

Dansk animasjonsserie. Krokodille får ikke bli med i bassenget fordi han er et dyr. Da kamuflerer Krokodille seg som et badedyr. Badedyret. Rita er 4 år, og hennes beste venn er en krokodille.

16:10(16:15)

> Rita og Krokodille

Dansk animasjonsserie. Rita får bestevenninnen på besøk, og da får ikke Krokodille bli med å leke. Venninner. Rita er 4 år, og hennes beste venn er en krokodille.

16:15(16:20)

> Rita og Krokodille

Dansk animasjonsserie. Rita skal mate fuglene i parken, men duen får ingenting. Duen. Rita er 4 år, og hennes beste venn er en krokodille.

16:20(16:25)

> Rita og Krokodille

Dansk animasjonsserie. Rita vil gjøre alt helt alene når hun skal dekke til fest, for Krokodille gjør alt feil. Farmors fødselsdag. Rita er 4 år, og hennes beste venn er en krokodille.

16:25(16:45)

> Heidi

Tysk animasjonsserie. Karl, Therese og William tek over trehytta til Peter. Det blir krig når han og Heidi prøver å ta den tilbake. Angripe trehytta. Tante Dete tar med seg Heidi til Dörfli, der skal hun bo med bestefaren sin. Oppe i fjellet møter hun Peter, som blir hennes gode venn.

16:45(17:00)

> Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie. Lille Prinsesse liker ikke regler, og bestemmer seg for at om hun må følge dem, så må alle de andre i slottet gjøre det også. Jeg vil være politi.

17:00(17:03)

> Binnabánnas

Barneserie på samisk.

17:03(17:15)

> Teletubbies

Britisk barneserie. En gang til.

17:15(17:30)

> Bestis med Bekka

Britisk animasjonsserie. Legenden Gill.

17:30(17:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

17:45(17:55)

> Tee og Mo

Britisk animasjonsserie. Tee har litt for mange leker og åpner opp en butikk for å bli kvitt dem. Butikken til Tee. Britisk animasjonsserie om den lille apen Tee og moren hans Mo.

17:55(18:00)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie.

18:00(18:10)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Når båten Mary forsvinn, må Bamse Bjørn og gjengen leite etter han. Korleis kan ein gløymsk elefant og ei skjelpadde vere til hjelp når Pelle ikkje kan flyge?. Himmelens akrobatar.

18:10(18:25)

> Regnbue-Rubi

Kanadisk animasjonsserie. Regnbue-Rubi blir barnevakt for å passe på Jenny, som har blitt en kjempebaby etter å ha spist en magisk bønne. Kjempebaby. Rubi reiser hver dag, på magisk vis, til Regnbuebyen der alle lekene hennes lever og bor.

18:25(18:35)

> Bli med heim

Norsk dokumentarserie. Lydian synest det er fint å vekse opp som pinseven og meiner at det å tru på Jesus er bra. Likevel synest han det kan vere kjedeleg på vaksenmøter. Han ønskjer at alle venene hans skal tru på det same som han. Dokumentarserie om barn som vokser opp i ulike familier, om deres utfordinger, mestring og stolthet.

18:35(18:55)

> Sofia Flux og det magiske høreapparatet

Norsk dramaserie. Niesene til Sofia Flux dukker plutselig opp og er på jakt etter det magiske høreapparatet. Albert og Iben skjønner at de må finne på noe lurt for at de ikke skal få tak i det. Iben og Albert tror sommeren kommer til å bli kjedelig fordi de ikke skal på ferie. Så skjer det mystiske ting når Sofia Flux ber dem passe på noe for henne - noe veldig hemmelig.

18:55(19:20)

> Svampebob

Amerikansk animasjonsserie. Perle prøver å få seg jobb på kjøpesenteret for å henge mer med vennene sine, men det er ikke lett. SvampeBob knekker tomlene sine av å ha gitt for mye tomler opp til folk, og det tar nesten livet av den gamle svampen. Kjøpesenter-Perle / To tomler ned. Nede på havets bunn finner du Svampebob og vennene hans.

19:20(19:28)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Falske brødre.

19:30(19:55)

> Bondi Beach

Australsk dokusåpeserie fra 2018. En mann med kniv skremmer badegjestene på familiedelen av stranden. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.

19:55(20:40)

> Orkanjegeren

Britisk dokumentarserie fra 2019. Først morgenen etter Mangkhut ser Josh og Oli de enorme skadene. Og i Nord-Carolina fortsetter Florence sine herjinger. Tyfonen Mangkhut. Josh kjører rett inn i uværet når andre flykter.

20:40(21:20)

> Bublé!

Amerikansk konsert. Den prisvinnande artisten Michael Bublé inviterer til ei musikalsk reise gjennom karrieren. Høyr gamle slagarar og nye låtar.

21:20(22:12)

> 22. juli

Norsk dramaserie fra 2019. Sykehuspresten Knut forbereder en verdig organisering. Anine avdekker feil i tidslinjen. 30 minutter. Serien handler om menneskene som ble kalt ut på jobb den dramatiske fredagen.

22:15(22:45)

> Lidenskap til havet

Norsk dokumentar fra 2019. I et kjøkken på syv meters dyp står kokken Nicolai Ellitsgaard. Her forvandler han havets ubrukte råvarer til gastronomiske opplevelser.

22:45(23:10)

> Siri - en prinsesse gir aldri opp

Dansk dokumentarserie fra 2018. ADHD og borderline personlighetsforstyrrelse gjør sjefsfigurer vanskelige for Siri. Hun ønsker derfor å åpne sin egen skjønnhetssalong hvor hun selv kan bestemme. Siri elsker sminke. Hun har en lidenskap for faget. Men hun er en "prinsesse fra blokka" med mye i bagasjen.

23:10(23:40)

> Siri - en prinsesse gir aldri opp

Dansk dokumentarserie fra 2018. Siri elsker sminke. Hun har en lidenskap for faget. Men hun er en "prinsesse fra blokka" med mye i bagasjen. Siri faller alltid for slemme typer og det ender ofte galt. Siri elsker sminke. Hun har en lidenskap for faget. Men hun er en "prinsesse fra blokka" med mye i bagasjen.

23:40(00:10)

> Siri - en prinsesse gir aldri opp

Dansk dokumentarserie fra 2018. Siri er avhengig av systemet både hjemme og på jobb, men alle reglene er vanskelige å sette seg inn i. Snart må hun si opp salonglokalet og starte på nytt. Siri elsker sminke. Hun har en lidenskap for faget. Men hun er en "prinsesse fra blokka" med mye i bagasjen.

00:10(00:35)

> Siri - en prinsesse gir aldri opp

Dansk dokumentarserie fra 2018. Skal Siri komme noen vei med drømmen om å bli selvstendig må hun jobbe med seg selv og sine indre demoner. Hun stoler ikke på psykologer og oppsøker derfor en klarsynt. Siri elsker sminke. Hun har en lidenskap for faget. Men hun er en "prinsesse fra blokka" med mye i bagasjen.

00:35(01:25)

> Live fra Apollo

Britisk underholdningsprogram. Gøyale Gina Yashere står på scenen med Lost Voice Guy fra Britain's Got Talent og briljante Ed Gamble. Humor i verdensklasse fra Hammersmith Apollo Theatre i London.

01:25(02:10)

> Orkanjegeren

Britisk dokumentarserie fra 2019. Først morgenen etter Mangkhut ser Josh og Oli de enorme skadene. Og i Nord-Carolina fortsetter Florence sine herjinger. Tyfonen Mangkhut. Josh kjører rett inn i uværet når andre flykter.

02:10(03:35)

> Geishaer i miniskjørt

Britisk-kanadisk dokumentar fra 2017. Unge kvinnelige popgrupper er et kulturelt fenomen i Japan. Møt det håpefulle idolet Rio og hennes godt voksne mannlige superfans, som er besatt av unge kvinners seksualitet i et hypermoderne samfunn.

03:35(03:58)

> Bondi Beach

Australsk dokusåpeserie fra 2018. En mann med kniv skremmer badegjestene på familiedelen av stranden. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.