Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:40)

> Bing!

Matboks. Britisk animasjonsserie. I denne del: Bing har ei heilt ny Hoppity Svosj-matboks, og Pando har ein heilt maken. Dei blandar saman matboksane og får feil matpakke.

06:40(06:50)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

06:50(06:55)

> Bitte lille Benny

Første gang jeg gikk tur med en hund. Fransk animasjonsserie. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye, spennende, hverdagslige og ordinære ting for aller første gang.

06:55(07:00)

> Leiketid

Kanadisk serie. I denne del: Riddarar. Jacob og Erik leikar at dei er riddarar, men ein leikekloss blir eten av ein skummel støvsugardrake. Max og Svein bestemmer seg for å hjelpe dei, og klarar å få klossen ut av magen til draken igjen.

07:00(07:10)

> Lundefjell

Hermeleken. Irsk animasjonsserie. I denne del: Una tar over som leder for dvergspissmusene for dagen.

07:10(07:20)

> Nysgjerrige Nils

Til lykke med valentinsdagen, Nils. Amerikansk tegnefilmserie. Nils er en nysgjerrig liten apekatt som finner på mye rart.

07:20(07:25)

> Evies familie

Britisk serie. Dagene til Evie blir aldri kjedelige, for hun bor på landet med sin store familie og mange dyr. I denne del: Evie lager eggesalat.

07:25(07:40)

> Charlie og Lola

Britisk animasjonsserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.

07:40(07:50)

> Fagerpels Hotell

Hotellroboten. Amerikansk animasjonsserie. Kom og sjekk inn på hotellet der Elmo, Kakemonsteret og de andre tar imot gjester av alle slag. I denne del: Det er noe galt med Fagerpels sin nye robothjelper, så Elmo, Phoebe, Funella og Furgus må prøve å fange roboten og skru den av før den skaper for mange problemer.

07:50(08:05)

> Katten med hatten

Nattens lys. Amerikansk animasjonsserie. Katten tar Nick og Sally med på en rekke opplevelser rundt om i hele verden.

08:05(08:15)

> Ape og Snabel

Hvordan sover du? Sør-Afrikansk animasjon. Modige og nysgjerrige Ape og den storhjertede Snabel lever sammen i jungelen.

08:15(08:25)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie. Bli med de syngende ekornene Alvin, Simon, Theodore og gjengen på morsomme eventyr.

08:25(08:30)

> Regnbuefamilien

Svensk dramaserie. I denne del: Farfar Allan er hemmelighetsfull om hva han driver med på nettet, men Fia og Akke finner ut at han prøver å sjekke opp en dame. De hjelper ham på hans første date som blir meget vellykket.

08:30(08:40)

> Monchhichi

Den store Monchhi-skattejakten. Fransk animasjonsserie. Monchhichiene er skapninger som bor i skogslandet Monchia på toppen av høye trær godt over skyene, og her skjer det forundelige ting. I denne del: Snart begynner den store Monchhi-skattejakten, men Willow roter bort alle gavene! Kauri og Hanae hjelper ham med å finne dem, men de er ikke alene.

08:40(08:55)

> Kodetropp O

Den perfekte lunsj. Kanadisk serie. I denne del: Oda og Otto hjelper frøken O med å dekke på til en lunsj til noen veldig viktige og veldig kravstore gjester.

08:55(09:05)

> Blinky Bill

Sandtjuven. Australsk animasjonserie. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp. I denne del: Blinky og Jacko leitar etter dei forsvunne sanddynene i Grønlapp.

09:05(09:30)

> Marco Polo

I tjeneste hos tempelridderne i Akko. Tysk animasjonsserie. I denne del: Marco og vennene hans kommer fram til havnebyen Akko. De drar til markedet for å få tak i hester så de kan reise videre mot Kina.

09:30(09:50)

> Dypet

Lokeslottet. Australsk animasjonsserie fra 2014. Familien Nekton som bor på en undervannsbåt. De lever som utforskere. I denne del: Når de kjemper om en vikingskatt overtar familien Nekton Orcaen og kaptein Hammerhode og piratene overtar Arronax. Ingen av partene er spesielt fornøyde med å ha fremmede i ubåtene sine, men ingen av dem er villige til å gi seg heller.

09:50(10:05)

> Jungelgjengen

Dette landet er ikke deres land. Fransk animasjonsserie. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unnsetning når noen er i fare.

10:05(10:30)

> Hank Zipzer

Konsollkrøll. Amerikansk dramaserie. I denne del: Hanks oppfinnsomhet ødelegger vennskapet med Frank. Rosa har et unaturlig forhold til den nye mobiltelefonen sin.

10:30(10:40)

> Just Kidding - Bare tulla

Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.

10:40(11:05)

> Backstage

Rak i ryggen. Kanadisk dramaserie. I denne del: Vanessa får hjelp av Carly til å imponere primaene. Bianca søker hjelp hos en motvillig klassevenn for å kunne lage en spektakulær sang. Denzel føler på presset med å skulle imponere sin store kunstheltinne.

11:05(11:15)

> Ghost Rockers

Solens skyggeside. Belgisk dramaserie. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker... I denne del: Det kan ikke være tilfeldig: tiden er ute, bonden har forsvunnet fra brettet, og nå er Samuel borte! Gjengen gjør alt de kan for å finne ham, men da må de ta oppgaven fra Kløver-dronningen på alvor.

11:15(11:25)

> Feriekolonien

Finsk dramaserie. Cynthia forteller om den hvite damen og jentene smyger seg ut om natten for å finne henne. I denne del: Cynthia forteller om den hvite damen og jentene smyger seg ut om natten for å finne henne.

11:25(11:35)

> Kolonien

Den sorte mann. Dansk dramaserie. I denne del: Carl og Milan tar Albert og Niklas med til butikken hvor de blir tvunget til å stjele mat til dem. Carl og Milan stikker av når de ser den sorte mannen. Etterpå vil Carl banke Albert og Niklas, men Viktoria redder dem.

11:35(11:50)

> Bien Maja

Den snille vepsen. Tysk animasjonsserie. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.

11:50(12:00)

> Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie. På det kongelige slottet bor kongen, dronningen, statsministeren og mange andre. Men den aller viktigste personen er Lille Prinsesse. Og hun vet hva hun vil. I denne del: Jeg vil være en hulejente.

12:00(12:10)

> Petter Kanin

Britisk animasjonsserie. Bli med snille, modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.

12:10(12:25)

> Sangfoni

Nei, nei gutt. Norsk musikkserie for barn. Vi utforsker musikk og henter fram gamle barne- eller folkesanger. I denne del: Vi utforsker musikk og henter fram gamle barne- eller folkesanger. Må gutter fortsatt ta av lua når de kommer inn i stua, som sangteksten sier? Og har du prøvd å lage rytmen til sangen med en basketball?

12:25(12:30)

> Elleville Elfrid

Norsk animasjonsserie. Lille Elfrid er fem år og en gledesspreder. Når hun endelig får lov til å utforske verden på egenhånd blir vi med på en oppdagelsesferd som er både skummel og fantastisk.

12:30(12:40)

> Lundefjell

Silke og blekkspruten. Irsk animasjonsserie. I denne del: Una og Silke møter en fantastisk blekksprut.

12:40(12:50)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie. Brannmann Sam er den store helten i Pontypandy, og støtt og stadig må han ut på oppdrag for å hjelpe folk i nød.

12:50(13:15)

> Gisle Wink på eventyr

Amerikansk animasjonsserie. Bestefar Gisle Wink forteller spennende historier til barnebarna sine fra den gang han selv var liten.

13:15(13:35)

> Heidi

Tysk animasjonsserie. I denne del: Heidi finner en skadet fugl som hun så gjerne vil redde livet til, men det er vanskelig. Peter er ikke hjemme, så Heidi må først finne ham, før hun kan be ham om hjelp.

13:35(13:45)

> Kodetropp O

For en neve juice. Kanadisk dramaserie. I denne del: Frøken O forteller Oda og Otto om da hun begynte å jobbe for Kodetropp O.

13:45(13:55)

> Sigve og Haifinn

Rødt lys, grønt lys. Fransk animasjonsserie. Møt haien som er forelsket i en liten havfrue, og hyenen han må beskytte henne mot.

13:55(14:20)

> Rampereservatet

Kometnatt 1 og Kometnatt 2. Amerikansk animasjonsserie. Harvey Beaks er en ung, vennlig fugl, som sammen med de to beste vennene, Fee og Foo, søker eventyr og ugang i den magiske skogen de bor i.

14:20(14:45)

> Kosmoo

Farlig avfall. Belgisk dramaserie fra 2016. Detektivserie om barna Robbe og Ellis som finner ut av merkelige ting som skjer. I denne del: Robbe oppdager en tønne med kjemisk avfall som har logoen til Bionicel på seg.

14:45(15:05)

> Stallen

Fransk animasjonsserie. Ungdommene ved den lille stallen tilbringer dagene sammen med hverandre og hestene sine. De opplever spennende eventyr og forelskelser.

15:05(15:15)

> Jungelgjengen

Dette landet er ikke deres land. Fransk animasjonsserie. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unnsetning når noen er i fare.

15:15(15:40)

> Bevinget

Kanadisk serie. Porter, en skytsengel under opplæring, er sendt til jorden på eksamensoppdrag. For å gjøre seg fortjent til vingene sine, må han forvandle uheldige Carl til den mest populære gutten på skolen.

15:40(15:50)

> Hotell 13

Tysk dramaserie. I denne del: Tom ser en mann han kjenner igjen på bildene fra fremtiden. Har denne mannen noe med tidsmaskinen. Og har han ført Simon, pirat, hit?

15:50(16:05)

> Hotell 13

Tysk dramaserie. I denne del: Tom og Liv sørger for at Ruth ikke oppdager piraten Simon. Hvor lenge kan de holde på hemmeligheten?

16:05(16:10)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm. Oggy er en stor katt som liker å slappe av og ta dagene som de kommer. Men han blir stadig vekk plaget av noen kakerlakker som gjør alt de kan for å lage vanskeligheter for ham.

16:10(16:15)

> Jungelens puls

Afrikansk animasjonsserie. Afrikansk animasjonsserie om mange av Afrikas dyr.

16:15(16:20)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie. Det blir kaos på gården når bonden snur ryggen til sauen Shaun.

16:20(16:30)

> Masha og Mishka

Feiande flott. Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka. I denne del: Masha finn eit kosteskaft som ho nyttar først i ein hockeykamp og deretter til å flyge på. Kosteskaftet er noko eigenrådig, og til slutt har Masha fått nok, og vert redd for å bli ei heks.

16:30(16:40)

> Flaskepost fra Stillehavet

Kanotur. Norsk reisedokumentar. I denne del: Ivi og Jørgen drar på kanotur til ytterkanten av revet med noen av de andre store barna på øya. Hvordan er det å leve uten butikk og penger? Pappa Thomas må på fisketur.

16:40(16:50)

> Thomas og vennene hans

Britisk animasjonsserie. Lokomotivet Thomas og vennene hans er klare for nye opplevelser - inne på stasjonen eller ute langs jernbanesporet.

16:50(17:05)

> Postmann Pat - Spesialpakkeservice

Postmann Pat og den løpske fjernkontrollen. Britisk animasjonsserie. Postvesenet i Greendale er blitt veldig modernisert, og Postmann Pat har travle dager og mye å gjøre. Heldigvis har han nå motorsykkel, helikopter og en egen varebil i tillegg til sin gode, gamle postbil. I denne del: All mekanikk i Greendale slår seg vrang! Hva skjer? Og kan det ha noe å gjøre med den nye alt-i-ett-fjernkontrollen som Pat skal levere hos fru Goggins?

17:05(17:20)

> Tikketitakk

Britisk animasjonsserie. Bli med Tommy og Tallulah og se hva som foregår inni klokka.

17:20(17:30)

> Bien Maja

Dronningens budbringer. Tysk animasjonsserie. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.

17:30(17:40)

> Bing!

Matboks. Britisk animasjonsserie. I denne del: Bing har ei heilt ny Hoppity Svosj-matboks, og Pando har ein heilt maken. Dei blandar saman matboksane og får feil matpakke.

17:40(17:55)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

17:55(18:00)

> Bitte lille Benny

Første gang jeg gikk tur med en hund. Fransk animasjonsserie. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye, spennende, hverdagslige og ordinære ting for aller første gang.

18:00(18:10)

> Bamse Bjørn

Skattejakt. Dansk animasjonserie. I denne del: Bamse Bjørn og gjengen er på skattejakt og møter en bever som trenger hjelp til å bygge demningen sin.

18:10(18:25)

> Ravnestreker

Hypnosen. Tysk animasjonsserie. I denne del: Ravn hypnotiserer Ulla slik at hun tør å klatre i trær.

18:25(18:35)

> Sommeren med pappa

Ny sveis. Norsk dramaserie. I denne del: Axel drar på campingtur med pappaen sin så de kan bli bedre kjent. Mens pappa er borte prøver Axel hårklipperen på sitt eget hår. Hva kommer pappa til å si når han finner det ut?

18:35(18:45)

> Just Kidding - Bare tulla

Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.

18:45(18:50)

> Kompisboken

Gapahuk for natten. Finsk serie. I denne del: Elias og Tore trenger ly for natten. De ser om boken kan gi dem et tips.

18:50(19:05)

> Ghost Rockers

Parvis. Belgisk dramaserie. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker... I denne del: Samuel er tilbake og forteller en uklar historie til Milla. Ghost Rockers innser alvoret, men de kan ikke involvere politiet. I Sonneveld-samlingen skjønner Alex at dette er starten på en lang reise.

19:05(19:29)

> Kule kidz gråter ikke

Norsk spillefilm. Anja er ei livlig og tøff jente som elsker fotball. Klassekameraten Jonas liker ikke at jenter spiller fotball og særlig ikke når de er så flinke som Anja. Så blir Anja alvorlig syk. Hun nekter å la seg knekke og legger planer for fotballaget, trener til skoleturneringen og deltar på leirskole.

19:29(19:30)

> Ingen sending

19:30(19:45)

> Smilehullet

Klipp med humoristiske perler fra arkivet i Underholdningsavdelingen.

19:45(19:50)

> Rundlurt

Norsk underholdningsserie. Magiker Kevin Lunde lurer godtroende folk og kjendiser ved hjelp av fingerferdigheter og avledning.

19:50(21:55)

> FIFA Fotball-VM 2018: Panama - Tunisia

Panama - Tunisia. Direkte fra Saransk. Kommentator: Thomas Lerdahl.

21:55(22:45)

> Valkyrien

Norsk dramathrillerserie fra 2017. En desperat lege og en dommedagsfantast inngår en allianse og etablerer en illegal klinikk dypt under jorden i Oslo sentrum. Legen Ravn prøver å finne en kur til sin døende kone Vilma. Han trenger et under, men nekter å gi opp håpet. Beredskapsmannen Leif forbereder seg på samfunnskollaps. I mellomtiden tilbyr de lyssky pasienter et svært alternativt helsetilbud. I denne del: I Oslo, under Valkyrie plass, har dommedagsfantasten Leif tilrettelagt for at legen Ravn kan forske i hemmelighet. Mens Ravn er på overflaten for å begrave sin kone Vilma, går en av Leifs mange alarmer. Et ran har gått fryktelig galt, og den hardt skadde raneren Teo søker tilflukt hos Leif. Uten legehjelp vil Teo dø. Og Ravn skylder Leif en tjeneste.

22:45(23:25)

> Trygdekontoret

På Paradise hotell. Norsk dokumentarserie fra 2018. En salig blanding gjester med programleder Thomas Seltzer i spissen bidrar med både kvalifisert synsing, og ren, skjær idioti. Trygdekontoret er ditt popkulturelle fyrtårn i natt og tåke, men samtidig en røykmaskin under stjerneklar himmel. I denne del: Thomas får bli med bak kulissene når årets sesong av Paradise Hotel skal lages. Hva er det som gjør at unge folk vil la seg filme døgnet rundt og eksponere absolutt alt for tv-seerne? Og hva er de som lager det ute etter?

23:25(00:15)

> Reggie Yates - Grenfells gløymde offer

Britisk dokumentar fra 2018. Hvem var menneskene som mistet livet i Grenfell Tower? Reggie Yates møter de etterlatte etter en av Storbritannias dødeligste branntragedier.

00:15(00:55)

> Når kjemien stemmer

Full tenning. Norsk dokumentarserie. I denne del: Lyst og attraksjon oppstår ikke tilfeldig, men hjelper det for en mann å brøle i skogen? Jenny får bare bruke hørselen når mennene bruker stemmen sin for alt den er verdt. Kan et kraftig mannebrøl lede henne på rett vei mot den mest tiltrekkende hannen?

00:55(01:30)

> Presten

Norsk humorserie fra 2018. I denne del: Bjarte skal vie et ungt ektepar, men oppdager at de knapt kjenner hverandre. På hjemmebane må han gå langt utenfor komfortsonen når Kristin ber ham klage på en ødelagt PC.

01:30(01:55)

> Girls

Amerikansk komiserie fra 2016. Hannah og venninnene er i begynnelsen av 20-årene og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. I denne del: Marnie styrer på med bryllupet, men prøver å holde en avslappet fasade. Mens jentene gjør seg klare, er guttene nervøse.

01:55(02:25)

> Girls

Amerikansk komiserie fra 2016. Hannah og venninnene er i begynnelsen av 20-årene og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. I denne del: Fran irriterer seg over romkameraten sin, og vil flytte inn med Hannah. I mellomtiden er Adam på et AA-møte, og der treffer han Jessa.

02:25(02:40)

> Boys

Svensk dramaserie fra 2015. Victor og Leo drømmer om suksess, grenseløs kjærlighet og lidenskapelig sex. Men hva skjer om de ikke lykkes? I denne del: Victor og Leo gjør seg klar til releasekonserten på Trädgården, men det blir ikke riktig som de hadde forestilt seg. Leo og Lovisa havner i en slitsom prat om porno, mens Victor og Ellie koser seg og danser spontant i regnet.

02:40(03:25)

> Valkyrien

Norsk dramathrillerserie fra 2017. En desperat lege og en dommedagsfantast inngår en allianse og etablerer en illegal klinikk dypt under jorden i Oslo sentrum. Legen Ravn prøver å finne en kur til sin døende kone Vilma. Han trenger et under, men nekter å gi opp håpet. Beredskapsmannen Leif forbereder seg på samfunnskollaps. I mellomtiden tilbyr de lyssky pasienter et svært alternativt helsetilbud. I denne del: Klinikken er åpen. Leif skaffer pasienter og Ravn og Unn behandler dem etter beste evne. Samtidig gjør de framskritt i behandlingen av Vilma. Men Vilmas datter Siv begynner å stille spørsmål Ravn ikke kan svare på. Leif er i politiets søkelys for å ha medvirket til ranet, og får en uventet utfordring i beredskapsetaten.

03:25(03:40)

> Smilehullet

Klipp med humoristiske perler fra arkivet i Underholdningsavdelingen.