Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:35)

> Store maskiner

Svensk serie.

06:35(06:50)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Bing vil verte svimmel på karusellen, så Pando skubbar han kjempefort!. Svimmel. Opplev verden med Bing og vennene. Oppgaver blir løst - det er en Bing-ting!

06:50(07:00)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Nelly og Nora tror at Bjørn Bonde er Julenissen. Kanskje det er sant?. Bondenissen. Moro og eventyr, uansett vær.

07:00(07:05)

> Diddi

Fransk animasjonsserie. Pili og Oko skal overnatte hos Diddi, men Oko kan jo ikke klatre opp i baobabtreet, så han skal sove inni den hule stammen. Under stjernene. Om spurven Diddi, giraffen Makeba og og de andre dyra fra Ubuyusletta i Afrika på nye eventyr.

07:05(07:10)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Silkes nye venn er en smart musling kalt Miriam. Silke sin nye venn.

07:10(07:25)

> Dinosaurtoget

Amerikansk animasjonsserie.

07:25(07:35)

> Bo flytter hjemmefra

Dansk serie. Bo flytter ut i lekestuen i hagen når han ikke får det som han vil. Der finner han på mange artige ting.

07:35(07:45)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Pingo vert forelska i Veslelam og Bamse vert sjalu. Etter konkurransen om å ha artigaste ideen, vert dei vener og vel forlikte att. Mitt livs kjærleik.

07:45(07:50)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie.

07:50(08:00)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. Hanna elskar å klatre, men mamma og pappa er ikkje så veldig glad i klatring, så Hanna får ikkje klatre så ofte som ho vil. No vil ho prøve å klatre til toppen av Norges brattaste klatrevegg. Vi møter barn som prøver å mestre ting og som tør å gjøre noe de aldri har gjort før.

08:00(08:15)

> Andys ville dinoeventyr

Britisk serie. Andy reiser 127 millioner år tilbake i tid til da Ornithocheirus levde. Hans oppdrag er å finne skjelettet av en Sanddollar, et sjødyr som krøp rundt på havbunnen. Ornithocheirus og sanddollar. Bli med Andy millioner av år tilbake og oppdag spennende dionosaurer.

08:15(08:30)

> Piratene i gata

Fransk animasjonsserie. Jim, Matilda og vennene deres har fått mer enn nok av Liss Bakken og reglene hennes. En dag oppdager de at hun skjuler en skammelig hemmelighet. Liss Bakkens hemmelighet. Familen Sjøsterk flytter til Kjedestrand. Det spesielle med de er at de er sjørøvere.

08:30(08:40)

> Mille Måne

Fransk animasjonsserie. Etter en mislykket trylleformel blir Mester Rabarbara forvandlet til et spøkelse. Det hjemsøkte huset. Mille Måne er en snill fe som kommer fra den "Magiske Sky". Hennes oppdrag på jorden er å være barnepike, og det går ikke alltid etter planen.

08:40(08:50)

> Jamillah og Aladdin

Britisk dramaserie. Jamillah har med seg en fotball til Aladdin, og takket være Genie blir det en magisk fotball. Med på leken får de en uventet gjest. Genieball.

08:50(09:00)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Sprettball.

09:00(09:25)

> Kosmoo

Belgisk dramaserie fra 2017. Robbe og Markus drar på guttetur, og havner i trøbbel. Guttetur. Detektivserie om barna Robbe og Ellis som finner ut av merkelige ting som skjer.

09:25(09:30)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm.

09:30(09:40)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Blinky slepp uforvarande laus ein vasketyrann i Grønlapp når han inviterer mora til Gretten til å komme på besøk. Vasketyrannen. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp.

09:40(10:05)

> Det andre kongeriket

Kanadisk humorserie. Astral og Tristan skal ha sin første date, men Astral er altfor opptatt av at alt skal være perfekt. Utgangsdato. Feprinsessen, Astral, bestemmer seg for å reise til den virkelige verden for å oppleve skole og den menneskelige verden.

10:05(10:15)

> Sommerleirøya

Amerikansk animasjonsserie. Pyjamas og Nattskjorte.

10:15(10:35)

> Thunderbirds

Britisk animasjonsserie. Kalle og Eli Fenderland drar inn i Mulokamba-dalen for å prøve å finne en sjelden skapning. De kommer seg ikke ut igjen, så Gordon flyr ut sammen med Scott for å lete etter dem. Reptilene angriper.

10:35(11:00)

> Sara og tjuaguttene

Australsk animasjon. Iskrystallet.

11:00(11:20)

> 100 ting å gjøre før High School

Amerikansk dramaserie. På kvelden, når de har en innsamlingsaksjon på skolen hvor alle skal sove over, bestemmer CJ, Fen og Crispo seg for å være våkne hele natten så de kan oppleve sin første soloppgang. CJ og hennes to beste venner skal snart begynne på high school. De bestemmer seg for å utforske ungdomsskole opplevelsene mens de ennå kan ta en risk og ha det gøy.

11:20(11:45)

> Backstage

Kanadisk dramaserie. Når sceneteppet åpnes for Keatons spektakulære forestilling, balanserer skjebnen til alle elevene på en knivsegg. Backstage følger talentfulle tenåringer som gjennomgår oppturer og nedturer på den prestisjetunge Keaton School of the Arts. Fra angst og nederlag, til nye vennskap og premierte prestasjoner. Gjennom dagboklignende bekjennelser og dramatiske spenningsmomenter, vil Backstage lette på sløret til de kommende stjernene, mens de jager etter drømmer og takler daglige utfordringer.

11:45(11:55)

> Campus 12

Belgisk spenningsserie. Tom velger et upassende tidspunkt for badehistorien hans. Tid for et bad. Bo forsvinner uten et spor, og tvillingbroren ser ut til å være den eneste som husker at søsteren har eksistert. Alle tingene hennes er borte, og verken venner eller familie tror på Noa når han forteller at han har en tvillingsøster. Har det skjedd noe mystisk? Eller har det fullstendig rabla for han? Jakten begynner.

11:55(12:10)

> Campus 12

Belgisk spenningsserie. Valget til Noah kommer brått på for Louise. Skikkelser fra fortiden. Bo forsvinner uten et spor, og tvillingbroren ser ut til å være den eneste som husker at søsteren har eksistert. Alle tingene hennes er borte, og verken venner eller familie tror på Noa når han forteller at han har en tvillingsøster. Har det skjedd noe mystisk? Eller har det fullstendig rabla for han? Jakten begynner.

12:10(12:40)

> Fotballproff

Norsk dokumentarserie. Sigurd har øvd på frispark, men klarer han å imponere treneren når han får sjansen til å avgjøre? Håvard får et gjensyn med noe han har ofret for fotballen, mens Henrik får seg en støkk når han føler på hva fotballsatsinga går…. Fire tenåringer i Tromsø starter på en ny fotballsesong. De har ulike utgangspunkt, men samme store drøm om en gang å bli fotballproff.

12:40(13:00)

> Top Wing

Kanadisk animasjonsserie. Kadetten redder Pip og Pap og flashvingen til Swift når Baddy Mcbat stjeler flyet med kyllingene inni. Redd Flashvingen!.

13:00(13:05)

> Leiketid

Kanadisk serie. Besta skal lese for Jacob, men sovner mens han finner boka. Max tar jobben med å passe på at ingenting vekker henne mens Jacob er borte. La Besta sove. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

13:05(13:10)

> Leiketid

Kanadisk serie. Jacob og Max leker at Max skal gå på line. Men de trenger noe klissete for å holde Max på linen. Mens Jacob leter nede klarer Max å gå på liksom-line på akvariet og finne en teip som kan brukes. Gå på line. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

13:10(13:15)

> Leiketid

Kanadisk serie. Max har bursdag, men er lei seg fordi Jacob ikke ser ut til å bry seg. En etter en kommer vennene hans til loftet, og sammen lurer de på hva slags gave Max skal få fra Jacob. Max har bursdag. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

13:15(13:25)

> Jungelgjengen

Fransk animasjonsserie. Eggjakten.

13:25(13:35)

> Jungelgjengen

Fransk animasjonsserie. Uatskillelig duo.

13:35(13:50)

> Jungelgjengen

Fransk animasjonsserie. Pass opp for gorillaen.

13:50(14:00)

> Regnbue-Rubi

Kanadisk animasjonsserie. Folk over hele Regnbuebyen får mystiske gaver, så Regnbue-Rubi blir en detektiv og følger de sporene hun finner for å avsløre hva eller hvem som gir gavene. Mysteriegaver. Rubi reiser hver dag, på magisk vis, til Regnbuebyen der alle lekene hennes lever og bor.

14:00(14:15)

> Regnbue-Rubi

Kanadisk animasjonsserie. Når toget i Regnbuebyen ikke klarer å stoppe, og motoren går varm og alle passasjerene sitter fanget ombord, blir Regnbue-Rubi en brannkonstabel. Togstans. Rubi reiser hver dag, på magisk vis, til Regnbuebyen der alle lekene hennes lever og bor.

14:15(14:25)

> Ravnestreker

Tysk animasjonsserie. Ravn har helt glemt Bjørn sin bursdag, og må i all hast finne på en gave til ham. Ønskeboksen.

14:25(14:35)

> Ravnestreker

Tysk animasjonsserie. Ravn leker ridder sammen med beverbrødrene. Ridder Ravnehjerte.

14:35(14:50)

> Ravnestreker

Tysk animasjonsserie. Ravn stikker av med leker som tilhører vennene, og graver de ned på et hemmelig sted. Piratene.

14:50(15:00)

> Esther og Roy

Kanadisk animasjonsserie. Tilde har fått ein ny bulldosar som ho elskar, men ho får ikkje lov til å leike med den før ho har plukka opp alle klossane sine i hagen. Klosserot. Esme og Roy er bestevenner og de flinkeste monster-barnevaktene i byen.

15:00(15:10)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Utforkonkurranse.

15:10(15:15)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Bie i veien.

15:15(15:20)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Bien Ape.

15:20(15:30)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Barnevakt.

15:30(15:35)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Ingen tør å våge seg inn på den store og sterke bjørnen, bortsett fra de rare og artige lemene. Bjørnelås. Ingen tør å våge seg inn på den store og sterke bjørnen, bortsett fra de rare og artige lemenene.

15:35(15:45)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Bjørnemagi. Ingen tør å våge seg inn på den store og sterke bjørnen, bortsett fra de rare og artige lemene. Ingen tør å våge seg inn på den store og sterke bjørnen, bortsett fra de rare og artige lemenene.

15:45(15:50)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Snølemen.

15:50(16:00)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

16:00(16:10)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

16:10(16:15)

> Blekkulf

Norsk animasjonsserie.

16:15(16:25)

> Blekkulf

Norsk animasjonsserie.

16:25(16:35)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Betsy blir irritert over at Phillip, ordførerens tjenestebil, tror han er så viktig. Men hvem ler sist når Phillip går tom for drivstoff?. Phillip er så viktig.

16:35(16:45)

> Bitz & Bob

Britisk animasjonsserie. Bitz og vennene kjører gjennom ørkenen for å finne en kaktus som kun blomstrer en dag i året. Men Bitz sin over-designede bil sinker dem. Bitz oppdager at designets funksjonalitet er det viktigste. Ørkenturen. Bli med Bitz og Bob og oppdag vitenskap og ingeniørkunst gjennom lek, bygging og oppfinnelse.

16:45(17:15)

> Pippi Langstrømpe

Svensk dramaserie fra 1969. Pippi ordner en utflukt. Dramaserie etter Astrid Lindgrens bøker.

17:15(17:30)

> Her bor Daniel Tiger

Amerikansk animasjonsserie. Daniel føler seg utenfor fordi Ugle og Kattarina kan leke sammen hele dagen. Daniel føler seg utenfor. Daniel Tiger er bare 4 år og har en hel verden å utforske. Bli med til nabolaget hans hvor alle hjelper til med å løse hverdagens utfordringer. Gjerne med musikk og sang!

17:30(17:35)

> Store maskiner

Svensk serie.

17:35(17:50)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Bing vil verte svimmel på karusellen, så Pando skubbar han kjempefort!. Svimmel. Opplev verden med Bing og vennene. Oppgaver blir løst - det er en Bing-ting!

17:50(18:00)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Nelly og Nora tror at Bjørn Bonde er Julenissen. Kanskje det er sant?. Bondenissen. Moro og eventyr, uansett vær.

18:00(18:10)

> Zack & Quack

Britisk animasjonsserie. Når Zacks pop-opp-blomst trenger vann, drar han ut på høytflyvende eventyr på jakt etter en regnsky. Pop-opp-blomsten. Bli med Zack og Quack på spennende eventyr i en pop-opp-verden der alt kan skje.

18:10(18:20)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

18:20(18:35)

> Litt av en jobb!

Norsk dokumentarserie. Erik og Johanne finner ut hva brannfolkene gjør når det blir utrykning til brann - for plutselig kan alarmen gå. Dokumentarserie om barn som får prøve seg i ulike jobber.

18:35(18:55)

> 100 ting å gjøre før High School

Amerikansk dramaserie. På kvelden, når de har en innsamlingsaksjon på skolen hvor alle skal sove over, bestemmer CJ, Fen og Crispo seg for å være våkne hele natten så de kan oppleve sin første soloppgang. CJ og hennes to beste venner skal snart begynne på high school. De bestemmer seg for å utforske ungdomsskole opplevelsene mens de ennå kan ta en risk og ha det gøy.

18:55(19:10)

> Campus 12

Belgisk spenningsserie. Valget til Noah kommer brått på for Louise. Skikkelser fra fortiden. Bo forsvinner uten et spor, og tvillingbroren ser ut til å være den eneste som husker at søsteren har eksistert. Alle tingene hennes er borte, og verken venner eller familie tror på Noa når han forteller at han har en tvillingsøster. Har det skjedd noe mystisk? Eller har det fullstendig rabla for han? Jakten begynner.

19:10(19:24)

> Campus 12

Belgisk spenningsserie. Kjellergangene fører guttene til et nytt rom. Alkymi. Bo forsvinner uten et spor, og tvillingbroren ser ut til å være den eneste som husker at søsteren har eksistert. Alle tingene hennes er borte, og verken venner eller familie tror på Noa når han forteller at han har en tvillingsøster. Har det skjedd noe mystisk? Eller har det fullstendig rabla for han? Jakten begynner.

19:30(19:55)

> Bondi Beach

Australsk dokuserie fra 2011.

19:55(20:25)

> Bondespirer

Dansk dokumentarserie fra 2014. Mortens økologiske Jersekyr yter mest i Danmark. Philips vikingkampgruppe kommer til gården hans for å øve. Heidi leser til eksamen i landbruksøkonomi. Åtte unge bønder har valgt en helt annen tilværelse enn de fleste på sin egen alder.

20:25(20:55)

> Irina - En diva vender hjem

Dansk dokumentarserie. Irina er kjent som glamorøs blogger og tv-fjes i Danmark. Sammen med moren Mila reiser hun tilbake til Ukraina, landet hun forlot som 10-årig skøyteprinsesse. Men er det så idyllisk som hun minnes det?. Blogger og TV-kjendis Irina drar sammen med moren sin på en reise tilbake til Ukraina som de forlot for 20 år siden.

20:55(21:30)

> Ramm, ferdig, gå!

Norsk underholdningsserie fra 2019. Programmet ledes som vanlig av Nicolay Ramm, og med seg har han sine to faste lagkapteiner Frida Homlung og Rasmus Wold.

21:30(22:10)

> Chicago Fire

Amerikansk dramaserie fra 2018. Casey hjelper en journalist å finne ut mer om en brann på en campingplass. Boden prøver å bli enig med Grissom. Herrmann, Otis og Kidd tar grep da Molly's får kritikk på internett. Brannmannskapet og ambulansepersonellet ved brannstasjon 51 i Chicago står overfor liv og død på jobben hver dag.

22:10(22:50)

> Chicago Fire

Amerikansk dramaserie fra 2018. Det er Halloween og tid for knask eller knep. Foster og Brett må rykke ut til en hjem etter at et knep har blitt mer alvorlig enn godt er. Samtidig fortsetter Gorsch med å styre brannstasjonen med hard hånd. Brannmannskapet og ambulansepersonellet ved brannstasjon 51 i Chicago står overfor liv og død på jobben hver dag.

22:50(23:50)

> Den beste dietten

Svensk dokumentarserie. De strenge diettreglene sjokkerer to av parene. Livsnyterne tror at fasten blir en lek, mens småbarnsfamilien aner at det kan bli tøft. Hvilken diett er best? I fire uker skal fire familier teste vegansk mat, lavkarbodiett, periodisk fasting og det svenske Mattilsynets kostholdsråd.

23:50(00:50)

> Den beste dietten

Svensk dokumentarserie. Problemene hoper seg opp midtveis i dietten. Barnefamilien stresser, mens lavkarbo-paret mener at alt smaker egg. Hvilken diett er best? I fire uker skal fire familier teste vegansk mat, lavkarbodiett, periodisk fasting og det svenske Mattilsynets kostholdsråd.

00:50(01:20)

> Gira på stripping

Dansk dokumentarserie. Niels skal strippe for aller første gang på sitt lokale diskotek. Kim må jobbe selv om faren ligger for døden. Stripperlivet byr på mye moro, men har også mørke skyggesider.

01:20(01:50)

> Under kniven

Dansk dokumentarserie. 21-årige Danielle drar til Tyrkia for å få en penere nese. Brystopererte Marie på 19 strever med selvbildet sitt, mens Christine på 31 skal til Litauen for å fjerne sporene etter tre fødsler. Stadig flere vurderer plastisk operasjon. Er inngrepene nødvendige, eller er vi blitt mer forfengelige?

01:50(02:20)

> Under kniven

Dansk dokumentarserie. Christine våkner i Litauen etter den plastiske operasjonen. Det går ikke så greit når personalet knapt kan engelsk. Isabel har fått nye bryster til halv pris, og Nicki prøver botox for første gang. Stadig flere vurderer plastisk operasjon. Er inngrepene nødvendige, eller er vi blitt mer forfengelige?

02:20(02:38)

> Bondi Beach

Australsk dokuserie fra 2011.