Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:35)

> Uki

Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.

06:35(06:50)

> Timmy tid

Britisk animasjonsserie. Om det lille lammet Timmy som går i barnehage.

06:50(06:55)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Lage skyer. Moro og eventyr, uansett vær.

06:55(07:00)

> Lili

Dansk animasjonsserie. Lili har fest. Lili har fest.

07:00(07:10)

> Tikketitakk

Britisk animasjonsserie. Bli med Tommy og Tallulah og se hva som foregår inni klokka.

07:10(07:15)

> Sol, snart seks

Norsk dramaserie. Sol har gledet seg veldig til fisketuren med de eldste barna i barnehagen, og blir veldig lei seg når hun skjønner at de andre har dratt uten henne. Heldigvis har Birk en annen lur plan på gang. Fisketur. Sol har gledet seg veldig til fisketuren med de eldste barna i barnehagen, og blir veldig lei seg når hun skjønner at de andre har dratt uten henne. Heldigvis har Birk en annen lur plan på gang.

07:15(07:25)

> Rorri Racerbil

Britisk animasjonsserie. Rorri Racerbil ordner opp på Sølvstripa racerbane sammen med vennene sine. Der går det unna med artige påfunn.

07:25(07:35)

> Elleville Elfrid

Norsk animasjonsserie. Elleville Elfrid og vennene gleder seg så mye til gårdsbesøk at de ikke får sove. Det hjelper ikke en gang å telle sauer. Sov godt. Elleville Elfrid og vennene gleder seg så mye til gårdsbesøk at de ikke får sove. Det hjelper ikke en gang å telle sauer.

07:35(07:45)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Mila skal delta på et spørreprogram på TV, og resten av Vårby-rakettene vil så gjerne være publikum. Dessverre har de ikke fått tak i billetter, så ordfører Madsen og Bob lager i stand en utendørsvisning av TV-showet. Raketter under stjernene. Mila skal delta på et spørreprogram på TV, og resten av Vårby-rakettene vil så gjerne være publikum. Dessverre har de ikke fått tak i billetter, så ordfører Madsen og Bob lager i stand en utendørsvisning av TV-showet.

07:45(07:55)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Barndomsminner. Ingen tør å våge seg inn på den store og sterke bjørnen, bortsett fra de rare og artige lemenene.

07:55(08:00)

> Hilsen Johanne

Norsk serie. Johanne er fem år og hennes største ønske er å lære å svømme. Hun forlater alle vennene sine i barnehagen for å reise til Brasil hvor hun blir kjent med et helt nytt land.

08:00(08:15)

> Martin Morgen

Fransk tegnefilmserie. Martin våkner opp og blir møtt av en gul, snakkende hund. Sammen skal de være sikkerhetsvakter på romsenteret i byen. Hundeplaneten. Martin våkner opp og blir møtt av en gul, snakkende hund. Sammen skal de være sikkerhetsvakter på romsenteret i byen.

08:15(08:25)

> Mille Måne

Fransk animasjonsserie. Når baronessen tilfeldigvis får kloa i Mille Månes magiske teleporteringsnøkkel, bestemmer hun seg for å vise nøkkelen til Lady Pop som bevis for at Mille Måne er en heks. Baronessens nøkkel. Når baronessen tilfeldigvis får kloa i Mille Månes magiske teleporteringsnøkkel, bestemmer hun seg for å vise nøkkelen til Lady Pop som bevis for at Mille Måne er en heks.

08:25(08:35)

> Kodetropp O

Kanadisk dramaserie. Oda og Otto må stoppe en skurk som gjør folk i byen og Kodetropp O-agenter usynlige. Nå kan dere ikke se meg. Oda og Otto må stoppe en skurk som gjør folk i byen og Kodetropp O-agenter usynlige.

08:35(08:40)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Noen ganger må man være modig her i livet. Hugo må for eksempel være modig når han går til legen, og han må være ekstra modig når han slåss med drager. Modig. Noen ganger må man være modig her i livet. Hugo må for eksempel være modig når han går til legen, og han må være ekstra modig når han slåss med drager.

08:40(08:50)

> Øisteins blyant ABC

Norsk serie. C = Campingvogn. C = Campingvogn.

08:50(09:00)

> Tilde Møfrø

Tysk animasjonsserie. Ekorntvillingane finn ein trompet og lagar eit forferdeleg leven. Trompettimar. Ekorntvillingane finn ein trompet og lagar eit forferdeleg leven.

09:00(09:10)

> Regnbue-Rubi

Kanadisk animasjonsserie. Regnbue-Rubi blir en marinbiolog for å hjelpe en skadet baby-delfin med å komme seg hjem. Delfindilemma. Regnbue-Rubi blir en marinbiolog for å hjelpe en skadet baby-delfin med å komme seg hjem.

09:10(09:15)

> Molly Monster

Tysk animasjonsserie. Lille Molly Monster er et fornøyd lite monster som bor i Monsterland sammen med foreldrene sine og bestevennen Edison.

09:15(09:30)

> Charlie og Lola

Britisk animasjonsserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.

09:30(09:40)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Det skal arrangeres maraton i Vårby, og målstreken skal være på den flunkende nye gangbroa som Bob og teamet jobber på. Det blir litt av et maraton å få broa ferdig, og spennende å se hvem som vinner selve maratonet. Maratonløpet. Det skal arrangeres maraton i Vårby, og målstreken skal være på den flunkende nye gangbroa som Bob og teamet jobber på. Det blir litt av et maraton å få broa ferdig, og spennende å se hvem som vinner selve maratonet.

09:40(09:50)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. Tannlegen har bestemt at Nora må trekke to melketenner for å få plass til dei nye tennene. Nora gruar seg veldig, for ho har aldri trekt tenner hos tannlegen før. Tenk om det er vondt og tenk om noko gale skjer?. Tannlegen har bestemt at Nora må trekke to melketenner for å få plass til dei nye tennene. Nora gruar seg veldig, for ho har aldri trekt tenner hos tannlegen før. Tenk om det er vondt og tenk om noko gale skjer?

09:50(10:00)

> Kasper og Lisa

Britisk animasjonsserie. Bestevennene Kasper og Lisa er ofte litt uheldige, men som regel klarer de å ordne opp igjen.

10:00(10:25)

> Digge dyr

Britisk naturserie. I dag skal vi se på et dyr som liker seg best i vannet og som lever i Sør-Amerika, på gresslettene i Venezuela. I dag skal vi se på et dyr som liker seg best i vannet og som lever i Sør-Amerika, på gresslettene i Venezuela.

10:25(10:35)

> Rorri Racerbil

Britisk animasjonsserie. Rorri Racerbil ordner opp på Sølvstripa racerbane sammen med vennene sine. Der går det unna med artige påfunn.

10:35(10:55)

> Kråkeklubben

Norsk serie. Kråka vil ikke spille fotball med Christer, men kanskje den kan være dommer? Kråka lager sine helt egne regler og det blir en litt annerledes fotballkamp enn det Christer hadde sett for seg. Kråka vil ikke spille fotball med Christer, men kanskje den kan være dommer? Kråka lager sine helt egne regler og det blir en litt annerledes fotballkamp enn det Christer hadde sett for seg.

10:55(11:10)

> Hundehagen

Kanadisk animasjonsserie. Hunder kan også gå i barnehage - bli med til Hundehagen!

11:10(11:15)

> Lilly i Paradisbukta

Irsk animasjonsserie. Bli med Lilly på eventyr i Paradisbukta.

11:15(11:25)

> Petter Kanin

Britisk animasjonsserie. Bli med snille, modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.

11:25(11:35)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie. Det blir kaos på gården når bonden snur ryggen til sauen Shaun.

11:35(11:45)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Blinky og Jacko legg ut på ei eventyrleg ferd gjennom dei krunglete gangane i hiet til Vombo for å finne den forsvunne knollen hans. Lys i tunellen. Blinky og Jacko legg ut på ei eventyrleg ferd gjennom dei krunglete gangane i hiet til Vombo for å finne den forsvunne knollen hans.

11:45(12:00)

> Floopaloo

Fransk animasjonsserie. Ungene finner en fantastisk trehytte i skogen. Den er enorm og magisk, og bare må være Floopaloo sin. Men Mats roter det til, sånn at Sedrik oppdager den. Floopaloos trehytte. Ungene finner en fantastisk trehytte i skogen. Den er enorm og magisk, og bare må være Floopaloo sin. Men Mats roter det til, sånn at Sedrik oppdager den.

12:00(12:05)

> BlimE

Norsk barneprogram. BlimE-dansen. I dag danser hele Norge BlimE-dansen sammen! Skoler og barnehager over hele landet har meldt seg på BlimE-dansen til NRK Super.

12:05(12:25)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

12:25(12:50)

> Sara og tjuaguttene

Australsk animasjon. Den gylne slanges øye. Sammen med kusinen Sara, er brødrene Kjell, Henrik og Endre beskyttere av de tapte hemmeligheter. Verdens skjebne ligger i deres hender.

12:50(13:00)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm. Oggy er en stor katt som liker å slappe av og ta dagene som de kommer. Men han blir stadig vekk plaget av noen kakerlakker som gjør alt de kan for å lage vanskeligheter for ham.

13:00(13:10)

> Limbo

Dansk dramaserie. Når Boye, Ask, Naya og Louise møtes etter sommeren er Boye ivrig på at de må sees etter skolen. Men de andre tre er opptatt. Spesielt Louise, som til Boyes skrekk har blitt invitert til en fest hos en av gutta i syvende klasse. Når Boye, Ask, Naya og Louise møtes etter sommeren er Boye ivrig på at de må sees etter skolen. Men de andre tre er opptatt. Spesielt Louise, som til Boyes skrekk har blitt invitert til en fest hos en av gutta i syvende klasse.

13:10(13:30)

> Limbo

Dansk dramaserie. Det er den store skolefotodagen. Louises verste fiende, Simone, legger en plan for hvordan Louise skal bli skikkelig stygg på skolebildet. Boye prøver å hjelpe Louise, som ikke orker å kjempe imot Simone og hennes gjeng. Det er den store skolefotodagen. Louises verste fiende, Simone, legger en plan for hvordan Louise skal bli skikkelig stygg på skolebildet. Boye prøver å hjelpe Louise, som ikke orker å kjempe imot Simone og hennes gjeng.

13:30(13:55)

> Ulveblod

Britisk dramaserie. Alric kommer for å ta hevn, og Liam drar tilbake til de underjordiske gangene med Jimi og Sam. Under jorden. Alric kommer for å ta hevn, og Liam drar tilbake til de underjordiske gangene med Jimi og Sam.

13:55(14:20)

> Barn ingen adgang

Norsk serie. Håvard skal lage skoleforestilling basert på norske folkeeventyr. Selda og PK vil gjerne hjelpe til med spesialeffektene til forestillinga og det blir i overkant effektfullt når de lager en versjon av de gode hjelperne til Askeladden…. Skoleforestilling. Håvard skal lage skoleforestilling basert på norske folkeeventyr. Selda og PK vil gjerne hjelpe til med spesialeffektene til forestillinga og det blir i overkant effektfullt når de lager en versjon av de gode hjelperne til Askeladden som de ikke helt har kontroll på. De bygger også en ellevill sminkomat.

14:20(14:35)

> ZombieLars

Norsk komiserie. Lars, Anna og Robert prøver å finne ut om Tess er heks. Lars begynner å føle seg rar og uvel i nærheten av Anna. Lars, Anna og Robert prøver å finne ut om Tess er heks. Lars begynner å føle seg rar og uvel i nærheten av Anna.

14:35(14:50)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Vibeke blir veldig opptatt av Caro og Julie føler seg utestengt. Ramin forteller Levi hvorfor de måtte flykte fra Iran. Vibeke blir veldig opptatt av Caro og Julie føler seg utestengt. Ramin forteller Levi hvorfor de måtte flykte fra Iran.

14:50(15:00)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Jim snakker ut om Siri. Ramin gir ham en ide. Daniel lager et videoportrett av Caro, men hva kommer Caro til å synes om det?. Jim snakker ut om Siri. Ramin gir ham en ide. Daniel lager et videoportrett av Caro, men hva kommer Caro til å synes om det?

15:00(15:25)

> Alle sammen sammen

Norsk komiserie. Bendik og Tobias vil ha mer penger til godteri og lurer Stefan. Lea trenger frihet og kjøper sin egen leilighet. Bendik og Tobias vil ha mer penger til godteri og lurer Stefan. Lea trenger frihet og kjøper sin egen leilighet.

15:25(15:35)

> Just Kidding - Bare tulla

Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.

15:35(15:55)

> Dypet

Australsk animasjonsserie fra 2014. Når de kjemper om en vikingskatt overtar familien Nekton Orcaen og kaptein Hammerhode og piratene overtar Arronax. Lokeslottet. Når de kjemper om en vikingskatt overtar familien Nekton Orcaen og kaptein Hammerhode og piratene overtar Arronax. Ingen av partene er spesielt fornøyde med å ha fremmede i ubåtene sine, men ingen av dem er villige til å gi seg heller.

15:55(16:00)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Skinnende rent. Møt haien som er forelsket i en liten havfrue, og hyenen han må beskytte henne mot.

16:00(16:10)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Una og Baba går seg vill i tåken. Mosse og dvergspissmusene hjelper dem å finne veien hjem. En tåkete dag. Una og Baba går seg vill i tåken. Mosse og dvergspissmusene hjelper dem å finne veien hjem.

16:10(16:20)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. Trine er så stor at mamma og pappa har bestemt at ho må slutte med smukk. Men Trine har aldri sove utan smukk før, og vil ikkje gje smukken frå seg. Trine er så stor at mamma og pappa har bestemt at ho må slutte med smukk. Men Trine har aldri sove utan smukk før, og vil ikkje gje smukken frå seg.

16:20(16:30)

> Gjengen på taket

Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.

16:30(16:40)

> Elias

Norsk animasjonsserie. Rockes redningsaksjon. Redningsskøyta Elias bor i Lunvik, og sammen med sine gode venner Helinor og Duppe redder de båter i alle mulige situasjoner.

16:40(16:55)

> Ravnestreker

Tysk animasjonsserie. Ravn "låner" en gylden amulett av Fru Grevling slik at han kan bytte den i et teleskop, men da blir det problemer. Teleskopet. Ravn "låner" en gylden amulett av Fru Grevling slik at han kan bytte den i et teleskop, men da blir det problemer.

16:55(17:00)

> Historier fra trehytta

Franske historier. Lise forteller historien om hvordan dyrene overvant redselen sin for stupebrettet. Svømmedagen. Lise forteller historien om hvordan dyrene overvant redselen sin for stupebrettet.

17:00(17:20)

> Laara & Leisa

Sørsamisk serie. Laara er en gutt på åtte år som nylig har flyttet til et nytt sted. Hans beste venn er geita Mia. Geita kan ikke bo i det nye huset, derfor skal den flytte inn i en dyrepark. Dette vil ikke Laara.

17:20(17:30)

> Elias

Norsk animasjonsserie. Den store søvnen. Redningsskøyta Elias bor i Lunvik, og sammen med sine gode venner Helinor og Duppe redder de båter i alle mulige situasjoner.

17:30(17:40)

> Uki

Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.

17:40(17:50)

> Timmy tid

Britisk animasjonsserie. Om det lille lammet Timmy som går i barnehage.

17:50(18:00)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Lage skyer. Moro og eventyr, uansett vær.

18:00(18:40)

> BlimE

Norsk barneprogram. BlimE!-show. Si hei, vær en venn og BlimE på fest! NRK inviterer til BlimE-show med Freddy Kalas, Ezzari og mange flere. Du kan også være med å påvirke hva som skal skje underveis i showet, gjennom appen Svar-o-meter!

18:40(19:00)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. En mann later som han sklir i sølet fra juicedispenseren og saksøker Michelle på godt gammelt Amerikansk vis. Miles, Ray og Taylor er bestemt på å hjelpe Michelle å avsløre løgnen. Hjemsøkt bø-gjeng. En mann later som han sklir i sølet fra juicedispenseren og saksøker Michelle på godt gammelt Amerikansk vis. Miles, Ray og Taylor er bestemt på å hjelpe Michelle å avsløre løgnen.

19:00(19:25)

> Lost & Found

Kanadisk dramaserie. Guttene og jentene må bytte bandmedlemmer under Rock Against The Clock konkurransen. Leas handlinger lager gnisninger i jentebandet. Siste sjanse. Guttene og jentene må bytte bandmedlemmer under Rock Against The Clock konkurransen. Leas handlinger lager gnisninger i jentebandet.

19:30(19:55)

> Bondi Beach

Australsk dokumentarserie. I kveld får Blake atter en gang sjansen til å vise hvor dyktig han er. Seks gutter sliter og holder på å drukne. Blake kaster seg i vannet sammen med to kolleger og gjør det han kan for å redde guttene. I kveld får Blake atter en gang sjansen til å vise hvor dyktig han er. Seks gutter sliter og holder på å drukne. Blake kaster seg i vannet sammen med to kolleger og gjør det han kan for å redde guttene.

19:55(20:25)

> Jamalas kamp

Svensk dokumentar fra 2017. Jamala vant Eurovision song contest for Ukraina i 2016. Sangen "1944" handler om den russiske undertrykkelsen av krimtartarene, folkegruppen Jamala selv tilhører. Jamala vant Eurovision song contest for Ukraina i 2016. Sangen "1944" handler om den russiske undertrykkelsen av krimtartarene, folkegruppen Jamala selv tilhører.

20:25(20:55)

> Lovleg

Norsk dramaserie. "Lovleg" er en nettserie som følger Gunnhild når hun flytter hjemmefra for første gang for å gå på videregående skole på Sandane.

20:55(21:10)

> 17

Norsk dramaserie fra 2018. 16 dager igjen. "Jeg skal sprenge området her". 16 dager igjen. "Jeg skal sprenge området her"

21:10(21:25)

> 17

Norsk dramaserie fra 2018. 15 dager igjen: "Det er du som er dritprovoserende". 15 dager igjen: "Det er du som er dritprovoserende"

21:25(21:40)

> 17

Norsk dramaserie fra 2018. 14 dager igjen: "Vi burde hoste en fest nå til helga". 14 dager igjen: "Vi burde hoste en fest nå til helga"

21:40(21:55)

> 17

Norsk dramaserie fra 2018. 13 dager igjen: "Muntlig eksamen er ikke noe du kan chatte deg igjennom". 13 dager igjen: "Muntlig eksamen er ikke noe du kan chatte deg igjennom"

21:55(22:10)

> 17

Norsk dramaserie fra 2018. 12 dager igjen. "Snakka de noe om hva Osman hadde gjort i Somalia?". 12 dager igjen. "Snakka de noe om hva Osman hadde gjort i Somalia?"

22:10(22:25)

> 17

Norsk dramaserie fra 2018. 11 dager igjen. "Tror du hun kommer til å sende meg til Somalia?". 11 dager igjen. "Tror du hun kommer til å sende meg til Somalia?"

22:25(22:40)

> 17

Norsk dramaserie fra 2018. 10 dager igjen: "Det eneste jeg sa var at det ikke blir noe fest på meg". 10 dager igjen: "Det eneste jeg sa var at det ikke blir noe fest på meg"

22:40(22:55)

> 17

Norsk dramaserie fra 2018. 9 dager igjen. "Føler du deg norsk?". 9 dager igjen. "Føler du deg norsk?"

22:55(23:10)

> 17

Norsk dramaserie fra 2018. 8 dager igjen. "På Stovner er det mye mer kjærlighet". 8 dager igjen. "På Stovner er det mye mer kjærlighet"

23:10(23:25)

> 17

Norsk dramaserie fra 2018. 7 dager igjen. "Hva faen skjedde etter jeg stakk i går a?". 7 dager igjen. "Hva faen skjedde etter jeg stakk i går a?"

23:25(23:40)

> 17

Norsk dramaserie fra 2018. 6 dager igjen. "Du gikk bak ryggen min, det var det du gjorde". 6 dager igjen. "Du gikk bak ryggen min, det var det du gjorde"

23:40(23:55)

> 17

Norsk dramaserie fra 2018. 5 dager igjen. "Du får faen meg ikke stikke fra dette problemet også". 5 dager igjen. "Du får faen meg ikke stikke fra dette problemet også"

23:55(00:10)

> 17

Norsk dramaserie fra 2018. 4 dager igjen: "Du må begynne å ordne opp i dritten din selv!". 4 dager igjen: "Du må begynne å ordne opp i dritten din selv!"

00:10(00:25)

> 17

Norsk dramaserie fra 2018. 3 dager igjen. "Men du, jeg trenger penger. Kan du hjelpe meg? ". 3 dager igjen. "Men du, jeg trenger penger. Kan du hjelpe meg? "

00:25(00:40)

> 17

Norsk dramaserie fra 2018. 2 dager igjen. "Hvor har du vært i natt?". 2 dager igjen. "Hvor har du vært i natt?"

00:40(00:55)

> 17

Norsk dramaserie fra 2018. 1 dag igjen. "Vær forsiktig". 1 dag igjen. "Vær forsiktig"

00:55(01:15)

> 17

Norsk dramaserie fra 2018. Dag 0. "Gruer du deg?". Dag 0. "Gruer du deg?"

01:15(02:05)

> Game of Thrones

Amerikansk fantasyserie fra 2015. Stannis må ta et vanskelig valg. Jon kommer tilbake til Muren, mens Mace besøker Jernbanken. Arya møter en gammel kjenning, mens Dany må være med på en tradisjonell feiring. Stannis må ta et vanskelig valg. Jon kommer tilbake til Muren, mens Mace besøker Jernbanken. Arya møter en gammel kjenning, mens Dany må være med på en tradisjonell feiring.

02:05(03:05)

> Game of Thrones

Amerikansk fantasyserie fra 2015. Stannis marsjerer mot Vinterfall, mens Dany er omringet av fremmede. Cersei prøver å få tilgivelse, og Jon blir utfordret. Stannis marsjerer mot Vinterfall, mens Dany er omringet av fremmede. Cersei prøver å få tilgivelse, og Jon blir utfordret.

03:05(03:27)

> Bondi Beach

Australsk dokumentarserie. I kveld får Blake atter en gang sjansen til å vise hvor dyktig han er. Seks gutter sliter og holder på å drukne. Blake kaster seg i vannet sammen med to kolleger og gjør det han kan for å redde guttene. I kveld får Blake atter en gang sjansen til å vise hvor dyktig han er. Seks gutter sliter og holder på å drukne. Blake kaster seg i vannet sammen med to kolleger og gjør det han kan for å redde guttene.