Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:40)

> Lappeteppet

Tysk animasjon. Bia har eit problem. Vingen er øydelagd og no klarer ho ikkje å fly lenger! Kan lappeteppevennene hjelpe henne?. Bia. Bia har eit problem. Vingen er øydelagd og no klarer ho ikkje å fly lenger! Kan lappeteppevennene hjelpe henne?

06:40(06:45)

> Brillebjørn

Norsk dramaserie. Ruby er sulten og venter på middag. Hun er så sulten at hun ikke vil leke med noen av lekene sine og da går tiden veldig sakte. Husken. Ruby er sulten og venter på middag. Hun er så sulten at hun ikke vil leke med noen av lekene sine og da går tiden veldig sakte.

06:45(07:00)

> Her bor Daniel Tiger

Amerikansk animasjonsserie. Daniel lærer at han fortsatt er den samme på innsiden selv om han har en blå genser på seg. Ingen rød genser til Daniel. Daniel lærer at han fortsatt er den samme på innsiden selv om han har en blå genser på seg.

07:00(07:05)

> Albi

Finsk serie. Albi vil lage en telefon. Albi er en avslappet snømann, som bor sammen med fuglen sin. Han ønsker seg et møblert hjem og har en magisk bok som viser han hva han kan lage.

07:05(07:10)

> Tilde Møfrø

Tysk animasjonsserie. Tilde lagar til presangar til Robert, froskeungane og tante Edel, men postmusa Tulla blandar dei saman og leverer alle pakkane feil. Tilde sine gåver. Tilde lagar til presangar til Robert, froskeungane og tante Edel, men postmusa Tulla blandar dei saman og leverer alle pakkane feil.

07:10(07:20)

> Thomas og vennene hans

Britisk animasjonsserie. Gravemaskinen Marion er veldig glad i å grave, og å lage oppdiktede historier om det hun graver i. Marion og røret. Gravemaskinen Marion er veldig glad i å grave, og å lage oppdiktede historier om det hun graver i.

07:20(07:30)

> Stopp

Svensk drama. Alle mot meg. Når Sara roper stopp er det Sara som bestemmer.

07:30(07:40)

> Bien Maja

Tysk animasjonsserie. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.

07:40(07:45)

> Masha og Mishka

Russisk animasjonsserie. Det første møtet. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.

07:45(08:00)

> Kodetropp O

Kanadisk dramaserie. En skurk bruker en av Oscars dingser og lager kaos i byen, som igjen fører til at Oda mister agenttittelen sin. Plassbytte. En skurk bruker en av Oscars dingser og lager kaos i byen, som igjen fører til at Oda mister agenttittelen sin.

08:00(08:10)

> Charlie og Lola

Britisk animasjonsserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.

08:10(08:25)

> Ravnestreker

Tysk animasjonsserie. Ravn er overbevist om at ravner er født med uflaks. Men Bjørn får Ravn på andre tanker. Uheldige Ravn. Ravn er overbevist om at ravner er født med uflaks. Men Bjørn får Ravn på andre tanker.

08:25(08:35)

> Mille Måne

Fransk animasjonsserie. Lille Jon skal ta en liten lur, og Mille Måne legger ham på en magisk sky inni en boble som svever i lufta. Den magiske barnesenga. Lille Jon skal ta en liten lur, og Mille Måne legger ham på en magisk sky inni en boble som svever i lufta.

08:35(09:00)

> Stallen

Fransk animasjonsserie. Ungdommene ved den lille stallen tilbringer dagene sammen med hverandre og hestene sine. De opplever spennende eventyr og forelskelser.

09:00(09:10)

> Dennis og Glefser'n - Full baluba

Britisk-australsk animasjonsserie. Dennis kloner seg selv, og lar klonen gjøre alt kjedelig arbeid for seg. Men så legger Walter seg i. Som to dråper vann. Dennis kloner seg selv, og lar klonen gjøre alt kjedelig arbeid for seg. Men så legger Walter seg i.

09:10(09:20)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Skuff blir inspirert til å bruke fantasien sin til å lage abstrakt kunst av containerne som skal brukes til popup-sjapper, lykkelig uvitende om at noen er innestengt i en av containerne. Popup-sjapper. Skuff blir inspirert til å bruke fantasien sin til å lage abstrakt kunst av containerne som skal brukes til popup-sjapper, lykkelig uvitende om at noen er innestengt i en av containerne.

09:20(09:35)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Fløtte hjelper til med en vedlikeholdsjobb, men klarer både å låse Skuff og Maks inne i garasjene sine og å få Bob og Wenche til å strande på taket. Fløtte-kaos. Fløtte hjelper til med en vedlikeholdsjobb, men klarer både å låse Skuff og Maks inne i garasjene sine og å få Bob og Wenche til å strande på taket.

09:35(09:45)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Rulle skal forklare Siri hvordan de har laget ballbanen, men han blir nervøs og går helt i stå fordi så mange andre også vil høre på. Rulles tale. Rulle skal forklare Siri hvordan de har laget ballbanen, men han blir nervøs og går helt i stå fordi så mange andre også vil høre på.

09:45(09:55)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie. En kald opplevelse. Brannmann Sam er den store helten i Pontypandy, og støtt og stadig må han ut på oppdrag for å hjelpe folk i nød.

09:55(10:05)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie. Brannmann Sam er den store helten i Pontypandy, og støtt og stadig må han ut på oppdrag for å hjelpe folk i nød.

10:05(10:10)

> Molly Monster

Tysk animasjonsserie. Lille Molly Monster er et fornøyd lite monster som bor i Monsterland sammen med foreldrene sine og bestevennen Edison.

10:10(10:25)

> Milly og Molly

Australsk animasjonsserie. Om eventyrene til bestevennene Milly og Molly.

10:25(10:50)

> Heidi

Tysk animasjonsserie. Heidi kommer til Frankfurt med tante Dete. Her skulle hun egentlig få møte den ensomme jenta Klara, men fru Rottenmeier, Klaras guvernante, er usikker på om Heidi er bra nok for Klara, og holder jentene fra hverandre. Klara. Heidi kommer til Frankfurt med tante Dete. Her skulle hun egentlig få møte den ensomme jenta Klara, men fru Rottenmeier, Klaras guvernante, er usikker på om Heidi er bra nok for Klara, og holder jentene fra hverandre.

10:50(11:15)

> Dyrehjelperne

Tysk dramaserie. Våren kommer, og sammen med den, kommer også store bekymringer for Nelly. Hennes mor, Susanne, har fått et supert jobbtilbud fra det fjerne Dubai, men Nelly vil ikke flytte til ørkenen. Gjøkegget. Våren kommer, og sammen med den, kommer også store bekymringer for Nelly. Hennes mor, Susanne, har fått et supert jobbtilbud fra det fjerne Dubai, men Nelly vil ikke flytte til ørkenen. For å få Nelly til å tenke på andre ting viser Philip henne en fugl som har falt ut av redet.

11:15(11:45)

> Ponniskolen

Svensk realityserie. Åtte barn mellom 11 og 14 år tillbringer to uker på rideleir der de får hjelp med ulike problemer de har med ponniene sine.

11:45(12:05)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

12:05(12:29)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

12:29(12:30)

> Tenkjetanken

Irsk animasjonsserie. I dagens episode spør doktor Lurum og professor Kork "korleis fungerer eit kompass?" og vi reiser tilbake til oldtidas Kina og heilt inn til Jordas indre på vår oppdagingsferd!. Korleis fungerer eit kompass?. I dagens episode spør doktor Lurum og professor Kork "korleis fungerer eit kompass?" og vi reiser tilbake til oldtidas Kina og heilt inn til Jordas indre på vår oppdagingsferd!

12:30(12:45)

> Postmann Pat - Spesialpakkeservice

Britisk animasjonsserie. Det skal være Ridder- og Dragedag på skolen. Pat skal til et slott i Wales for å hente ekte ting som riddere brukte i gamledager. Postmann Pat og kongens rustning. Det skal være Ridder- og Dragedag på skolen. Pat skal til et slott i Wales for å hente ekte ting som riddere brukte i gamledager.

12:45(13:00)

> Doki

Kanadisk animasjonsserie. Annabell har laget en stor og tung skulptur, men de klarer ikke å flytte den. Doki og Otto reiser derfor til Påskeøya i Stillehavet for å finne ut hvordan man med enkle maskiner kan flytte store skulpturer. Mystiske moai. Annabell har laget en stor og tung skulptur, men de klarer ikke å flytte den. Doki og Otto reiser derfor til Påskeøya i Stillehavet for å finne ut hvordan man med enkle maskiner kan flytte store skulpturer.

13:00(13:25)

> Eva

Britisk dramaserie. Katrine er under press fra styret i Kalimov. Hun gjør seg klar til å presentere Eva for verden. Ikke bygg dem. Katrine er under press fra styret i Kalimov. Hun gjør seg klar til å presentere Eva for verden.

13:25(13:55)

> Backstage

Kanadisk dramaserie. Carly og Cassandra krangler om hvem som skal lede Primaene. Bianca ber Scarlett om hjelp med en ny sang. Alya og Julie inngår et usannsynlig samarbeid for å hjelpe Miles. Primadonna. Carly og Cassandra krangler om hvem som skal lede Primaene. Bianca ber Scarlett om hjelp med en ny sang. Alya og Julie inngår et usannsynlig samarbeid for å hjelpe Miles.

13:55(14:20)

> Finn meg i Paris

Tysk/fransk/kanadisk dramaserie. I et desperat forsøk på å tilpasse seg de nye omgivelsene overtaler Lena en annen elev til å ta henne med på en liten dagstur utenfor skolens område, men Lena lar seg stadig distrahere av alt hun ser på turen. Ananasterapi. I et desperat forsøk på å tilpasse seg de nye omgivelsene overtaler Lena en annen elev til å ta henne med på en liten dagstur utenfor skolens område, men Lena lar seg stadig distrahere av alt hun ser på turen.

14:20(14:35)

> ZombieLars

Norsk dramaserie. Gjengen er samlet igjen. De finner ut hvordan Anna kan ha kontroll over når hun blir usynlig. Det begynner som en morsom lek, men blir alvor i det FMAF dukker opp på overraskende besøk hos Torill. Onkel Adolf. Gjengen er samlet igjen. De finner ut hvordan Anna kan ha kontroll over når hun blir usynlig. Det begynner som en morsom lek, men blir alvor i det FMAF dukker opp på overraskende besøk hos Torill. Caroline og Herman føler seg overvåket av mor - noe som får trolske konsekvenser.

14:35(14:50)

> ZombieLars

Norsk dramaserie. Anna blir sjalu når Lars forteller at Caroline har invitert han hjem til seg for å hjelpe henne med matteleksene. Hun utnytter sine krefter til å spionere. Anna misbruker kreftene sine. Anna blir sjalu når Lars forteller at Caroline har invitert han hjem til seg for å hjelpe henne med matteleksene. Hun utnytter sine krefter til å spionere. Men spioneringa på Lars og Caroline gir andre svar enn hun trodde hun skulle få.

14:50(15:00)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Caro får ekle meldinger og trusselbrev. Daniel vil ta mobberne. Ramins kjærlighetsbrev til Maud havner i feil hender. Caro får ekle meldinger og trusselbrev. Daniel vil ta mobberne. Ramins kjærlighetsbrev til Maud havner i feil hender.

15:00(15:20)

> Annedroidene

Amerikansk dramaserie. Anne, Jack og Susanne er fast bestemt på å finne ut hvor roboinsektet kom fra, og hvem som sendte det. For å klare det må Anne jobbe natt og dag for å finne programmeringen til innsektet. Mammas triangel. Anne, Jack og Susanne er fast bestemt på å finne ut hvor roboinsektet kom fra, og hvem som sendte det. For å klare det må Anne jobbe natt og dag for å finne programmeringen til innsektet. Når hun finner den, finner hun tre koordinater ved hjelp av stjerner, kart og GPS.

15:20(15:45)

> Marco Polo

Tysk animasjonsserie. Marco og vennene hans kommer til byen Keman, der de fort blir kjent med den omreisende handelsmannen Nasreddin. Det flyvende teppet fra Kerman. Marco og vennene hans kommer til byen Keman, der de fort blir kjent med den omreisende handelsmannen Nasreddin.

15:45(16:10)

> Tre Fu Tom

Britisk animasjonsserie. Stilk og Nøtt krangler om hvem av dem som er høyest, og de inngår et veddemål om hvem som kan plukke flest sporer uten å bruke vingene. Stilk mot nye høyder. Stilk og Nøtt krangler om hvem av dem som er høyest, og de inngår et veddemål om hvem som kan plukke flest sporer uten å bruke vingene. Men når de bruker et magisk rim som gjør at de fysisk ikke greier å fly, blir livene deres vanskeligere enn Stilk hadde trodd.

16:10(16:20)

> Yakari

Fransk animasjonsserie. Føllet Flammepil får bli med Yakari og Lille Torden på sin første utflukt. Det blir ingen ilddåp uten farefulle opplevelser. Den første utflukten. Føllet Flammepil får bli med Yakari og Lille Torden på sin første utflukt. Det blir ingen ilddåp uten farefulle opplevelser.

16:20(16:35)

> Yakari

Fransk animasjonsserie. Yakari drømmer om en puma som står i fare for å bli tatt av en ulveflokk. Hvite Pote. Yakari drømmer om en puma som står i fare for å bli tatt av en ulveflokk.

16:35(16:45)

> Kasper og Lisa

Britisk animasjonsserie. Bestevennene Kasper og Lisa er ofte litt uheldige, men som regel klarer de å ordne opp igjen.

16:45(17:00)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Olabilrenn på gang, og Bamse får ikkje vere med før han har bestått sikkerheitsskulen. Ikkje brems. Olabilrenn på gang, og Bamse får ikkje vere med før han har bestått sikkerheitsskulen.

17:00(17:02)

> Binnabánnasj

Samisk barneserie. Binnabánnasj ruodná sjattojt Ujujjuaj gávnná. Báinnabánnásj er en artig liten skrue som alltid er nysjerrig på nye ting.

17:02(17:10)

> Birri Biernna

Dansk animasjon på lulesamisk. Buokttjen. Birri Biernna er en glad og energisk liten bjørn som sammen med sine venner Pingu, Pælle og Skávtják, reiser verden rundt og møter nye venner. Ved å hjelpe hverandre løser de utfordringer som oppstår når de seiler verden rundt på det flotte skipet Mary.

17:10(17:15)

> Birri Biernna

Dansk animasjon på lulesamisk. Egyptaj manná. Birri Biernna er en glad og energisk liten bjørn som sammen med sine venner Pingu, Pælle og Skávtják, reiser verden rundt og møter nye venner. Ved å hjelpe hverandre løser de utfordringer som oppstår når de seiler verden rundt på det flotte skipet Mary.

17:15(17:30)

> Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie. Lille Prinsesse ødelegger den splitter nye kjolen sin, som hun har fått av grandtante, når hun leker med saks og lim uten å ha fått lov. Kan hun reparere skadene eller blir hun nødt til å tilstå?. Jeg vil klippe ut. Lille Prinsesse ødelegger den splitter nye kjolen sin, som hun har fått av grandtante, når hun leker med saks og lim uten å ha fått lov. Kan hun reparere skadene eller blir hun nødt til å tilstå?

17:30(17:40)

> Lappeteppet

Tysk animasjon. Bia har eit problem. Vingen er øydelagd og no klarer ho ikkje å fly lenger! Kan lappeteppevennene hjelpe henne?. Bia. Bia har eit problem. Vingen er øydelagd og no klarer ho ikkje å fly lenger! Kan lappeteppevennene hjelpe henne?

17:40(17:45)

> Brillebjørn

Norsk dramaserie. Ruby er sulten og venter på middag. Hun er så sulten at hun ikke vil leke med noen av lekene sine og da går tiden veldig sakte. Husken. Ruby er sulten og venter på middag. Hun er så sulten at hun ikke vil leke med noen av lekene sine og da går tiden veldig sakte.

17:45(18:00)

> Her bor Daniel Tiger

Amerikansk animasjonsserie. Daniel lærer at han fortsatt er den samme på innsiden selv om han har en blå genser på seg. Ingen rød genser til Daniel. Daniel lærer at han fortsatt er den samme på innsiden selv om han har en blå genser på seg.

18:00(18:05)

> Simon

Fransk animasjonsserie. Simon leker sammen med Ruth, Mathias og Ferdinand i hagen. Bittesmå mini-insekter. Simon leker sammen med Ruth, Mathias og Ferdinand i hagen.

18:05(18:15)

> Thomas og vennene hans

Britisk animasjonsserie. Thomas jobber i havna og hører plutselig skummel plystring og jamring. Fryktelige flatvogner. Thomas jobber i havna og hører plutselig skummel plystring og jamring.

18:15(18:35)

> Lesekorpset

Norsk serie. Dagens bokstav er Y. Dagens bokstav er Y.

18:35(18:45)

> Jungelgjengen

Fransk animasjonsserie. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unnsetning når noen er i fare.

18:45(18:50)

> Kampen

Norsk humorserie. Sara sitter i enden av gangen, og nå gjelder det for Stian å samle opp nok mot til å tørre å sette seg sammen med henne. Kampen på gangen. Sara sitter i enden av gangen, og nå gjelder det for Stian å samle opp nok mot til å tørre å sette seg sammen med henne.

18:50(19:00)

> Kampen

Norsk humorserie. Lyset har gått i kjellerstua hjemme, og Stian må ta opp kampen mot mørket. Kampen mot mørket. Lyset har gått i kjellerstua hjemme, og Stian må ta opp kampen mot mørket.

19:00(19:27)

> Finn meg i Paris

Tysk/fransk/kanadisk dramaserie. Når den berømte koreografen Armando Castillo kommer til skolen, vil elevene vise seg fra sin beste side, bortsett fra Max som virker innstilt på å gjøre sitt verste. Arvelig belastet. Når den berømte koreografen Armando Castillo kommer til skolen, vil elevene vise seg fra sin beste side, bortsett fra Max som virker innstilt på å gjøre sitt verste.

19:30(19:50)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

19:50(20:30)

> Viten og vilje

Norsk dokumentarserie fra 2018. Per Olav undersøker hvor ille det kan gå om vi ikke bygger sikkerhet inn i alt fra leker til medisinsk utstyr og flyplass-systemer. Han blir med Nora på landskamp i datasikkerhet. Digital livsfare. Per Olav undersøker hvor ille det kan gå om vi ikke bygger sikkerhet inn i alt fra leker til medisinsk utstyr og flyplass-systemer. Han blir med Nora på landskamp i datasikkerhet. Hun er en av dem som skal beskytte oss mot hackerne i framtida.

20:30(21:20)

> Manndom på prøve

Britisk serie fra 2017. Turen går først til Kina for å lære kung fu hos buddhistmunkane i Shaolintempelet. Turen går først til Kina for å lære kung fu hos buddhistmunkane i Shaolintempelet.

21:20(23:15)

> Crimson Peak

Amerikansk grøsser-fantasifilm fra 2015. Tidlig på 1900-tallet møter den ferske forfatteren Edith Cushing den gåtefulle og forføreriske Sir Thomas Sharpe. Han oppvarter henne, og de to er snart gift. Tidlig på 1900-tallet møter den ferske forfatteren Edith Cushing den gåtefulle og forføreriske Sir Thomas Sharpe. Han oppvarter henne, og de to er snart gift. Ekteparet vender tilbake til herskapshuset hans, hvor hun møter den underlige og mystiske søsteren hans, Lady Lucille Sharpe. Edith innser snart at ting er ikke som de burde være når fortidens spøkelser begynner å hjemsøke henne.

23:15(23:45)

> Under kniven

Dansk dokumentarserie. Stadig flere vurderer plastisk operasjon. Er inngrepene nødvendige, eller er vi blitt mer forfengelige?

23:45(00:30)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2018. Tom Stilton fanges på film i forbindelse med et mord, og Rune Fors pågriper ham. Mette er ikke like sikker på at han er gjerningsmannen. Tom Stilton fanges på film i forbindelse med et mord, og Rune Fors pågriper ham. Mette er ikke like sikker på at han er gjerningsmannen. Olivia får endelig sett på dokumentene fra Sandras datamaskin, og brikkene faller på plass.

00:30(01:15)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2018. Samiras morder har kommet til Sverige for å finne Tom Stilton og Abbas el Fassi. Sandra møtte en mann i tunnelen samme kveld som hun fant faren. Det er Borells medarbeider Magnus Thorhed. Samiras morder har kommet til Sverige for å finne Tom Stilton og Abbas el Fassi. Sandra møtte en mann i tunnelen samme kveld som hun fant faren. Det er Borells medarbeider Magnus Thorhed.

01:15(02:00)

> Springflo

Svensk dramathriller fra 2018. Fransk politi ankommer Stockholm for å forhøre Bressant. Politiet har funnet Sandras datamaskin i Bressants bagasje. Der sporer de opp en kryptert fil. Nærmer Mette seg en løsning på gåten?. Fransk politi ankommer Stockholm for å forhøre Bressant. Politiet har funnet Sandras datamaskin i Bressants bagasje. Der sporer de opp en kryptert fil. Nærmer Mette seg en løsning på gåten?

02:00(02:25)

> Bondi Beach

Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.