Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:40)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Sulla og Bing hjelper Emma i grønnsakshagen då dei finn ei potet med ei nase. Potet. Sulla og Bing hjelper Emma i grønnsakshagen då dei finn ei potet med ei nase.

06:40(06:50)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

06:50(06:57)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie. Mamma Kanins mage. Mamma Kanin er høygravid, og Peppa og vennene hennes får lov å finne på navn til den kommende babyen.

06:57(07:00)

> Kan selv

Norsk serie i kort-format fra 2017. Vi treffer barn mellom ett og tre år som klarer ting selv i barnehagen.

07:00(07:10)

> Albert Åberg

Nordisk animasjonsserie. Albert sparer til et dataspill. Men det er vanskelig å spare, avstå fra godteri og moro, og fristelsen til å jukse blir så stor at han lurer seg selv. Albert sparer til et dataspill. Men det er vanskelig å spare, avstå fra godteri og moro, og fristelsen til å jukse blir så stor at han lurer seg selv.

07:10(07:20)

> Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie. Jeg vil samle. Jeg vil samle.

07:20(07:30)

> 3 venner

Norsk dramaserie. Lotta er redd for hunder. Skal hun tørre å si det til Anna og Elias?. Hundeleken. Lotta er redd for hunder. Skal hun tørre å si det til Anna og Elias?

07:30(07:40)

> Elias

Norsk animasjonsserie. Superkruse. Redningsskøyta Elias bor i Lunvik, og sammen med sine gode venner Helinor og Duppe redder de båter i alle mulige situasjoner.

07:40(07:50)

> Æsops teater

Britisk animasjonsserie. De kjente Æsopfablene blir gjenfortalt av en omreisende teatertrupp med en leder som tilfeldigvis også heter Æsop. De reiser de fra by til by og setter opp teaterstykker.

07:50(08:00)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie. Det blir kaos på gården når bonden snur ryggen til sauen Shaun.

08:00(08:15)

> Bien Maja

Tysk animasjonsserie. Bjørnealarm!. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.

08:15(08:25)

> Flaskepost fra Stillehavet

Norsk reisedokumentar. Det kommer en stor seilbåt til Tikopia. Det er spennende å vise dem rundt på øya. Vi får besøk. Det kommer en stor seilbåt til Tikopia. Det er spennende å vise dem rundt på øya.

08:25(08:50)

> Gisle Wink på eventyr

Amerikansk animasjonsserie. Bestefar Gisle Wink forteller spennende historier til barnebarna sine fra den gang han selv var liten.

08:50(09:00)

> Kodetropp O

Kanadisk dramaserie. Otto og Oddvar kjemper om å få flest stemmer, for å bli kapein Moro. Kaptein Moro. Otto og Oddvar kjemper om å få flest stemmer, for å bli kapein Moro.

09:00(09:10)

> Floopaloo

Fransk animasjonsserie. Det er Grete som holder tellingen på poengene i et spill, men hun gjør en feil. Grete skammer seg, og vil gjøre hva som helst for å ordne opp i det - til og med reise bakover i tid. En uendelig feil. Det er Grete som holder tellingen på poengene i et spill, men hun gjør en feil. Grete skammer seg, og vil gjøre hva som helst for å ordne opp i det - til og med reise bakover i tid.

09:10(09:35)

> Geronimo Stilton

Amerikansk animasjonsserie. De utrolige krympede Stiltonene. Eventyr med den berømte musa Geronimo Stilton og hans fryktløse nevø Benjamin.

09:35(09:45)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Apes snabel. Modige og nysgjerrige Ape og den storhjertede Snabel lever sammen i jungelen.

09:45(10:10)

> Svampebob

Amerikansk animasjonsserie. SvampeBob er fan av Kenny Katt, som er blitt berømt for å holde pusten under vann utrolig lenge. For å få Bleke til å jobbe, prøver herr Krabbe å skremme ham med at om han ikke jobber, kommer Yetikrabben og eter ham, for…. Kenny Katt / Yetikrabben. SvampeBob er fan av Kenny Katt, som er blitt berømt for å holde pusten under vann utrolig lenge. For å få Bleke til å jobbe, prøver herr Krabbe å skremme ham med at om han ikke jobber, kommer Yetikrabben og eter ham, for Yetikrabben kan lukte latskap.

10:10(10:30)

> Det andre kongeriket

Kanadis humorserie. Konkurranseinstinktet til Astral slår inn for fullt i kanonball, og hun står i fare for å la sin mørke side ta kontroll. Slem, slem fe. Konkurranseinstinktet til Astral slår inn for fullt i kanonball, og hun står i fare for å la sin mørke side ta kontroll.

10:30(10:55)

> AF1

Norsk dramaserie. Mathias vil lære å danse for Miras skyld og Hac ser sitt snitt til å brilljere med skillsa sine. Kjell vil hjelpe til med å skape samhold og vennskap på klubben og arrangerer en fest under mottoet Alle For En. Mathias vil lære å danse for Miras skyld og Hac ser sitt snitt til å brilljere med skillsa sine. Kjell vil hjelpe til med å skape samhold og vennskap på klubben og arrangerer en fest under mottoet Alle For En.

10:55(11:25)

> Newton

Populærvitenskapelig program for barn. Jorda vår er full av kjempestore dyr som er både interessante, flotte og varierte. Noen av dem har stor kropp sammenlignet med andre dyr, mens andre har liten kropp, men er likevel de største i sin art. Jorda vår er full av kjempestore dyr som er både interessante, flotte og varierte. Noen av dem har stor kropp sammenlignet med andre dyr, mens andre har liten kropp, men er likevel de største i sin art. Verdens største edderkopp kan bli 30 cm stor, og den kan spise små fugler og små pattedyr. En isbjørn kan veie omlag ett tonn, og når den står på to, rager den nesten to og en halv meter. I denne filmen møter du mange forskjellige kjemper i dyreverdenen.

11:25(11:35)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Siri gjør sitt beste for å unngå Roger. Jim har blitt populær fordi han er sammen med Maud. Vibeke vil bli venner med Daniel igjen. Eman går på trynet. Siri gjør sitt beste for å unngå Roger. Jim har blitt populær fordi han er sammen med Maud. Vibeke vil bli venner med Daniel igjen. Eman går på trynet.

11:35(11:45)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Caro får høre om hun får begynne med hormonhemmere. Daniel prøver å snike seg ut fra skolen, men Albert oppdager han. Blir det utvisning?. Caro får høre om hun får begynne med hormonhemmere. Daniel prøver å snike seg ut fra skolen, men Albert oppdager han. Blir det utvisning?

11:45(11:55)

> Just Kidding - Bare tulla

Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.

11:55(12:05)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Artisten. Modige og nysgjerrige Ape og den storhjertede Snabel lever sammen i jungelen.

12:05(12:15)

> Katten med hatten

Amerikansk animasjonsserie. Hvor kommer honningen fra?. Hvor kommer honningen fra?

12:15(12:30)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie. Bli med de syngende ekornene Alvin, Simon, Theodore og gjengen på morsomme eventyr.

12:30(12:40)

> Yakari

Fransk animasjonsserie. Yakari må bruke list for å redde en puma fra den nådeløse jegeren Stolte Sky. Pumasporet. Yakari må bruke list for å redde en puma fra den nådeløse jegeren Stolte Sky.

12:40(12:50)

> Doki

Kanadisk animasjonsserie. Otto går tom for vanilje mens han lager vaniljeiskrem. Han påstår at vanilje kommer fra en magisk vaniljefontene på Madagaskar. Vennene er tvilsomme, men for å finne det ut reiser de til Madagaskar. Hele verdens favorittsmak. Otto går tom for vanilje mens han lager vaniljeiskrem. Han påstår at vanilje kommer fra en magisk vaniljefontene på Madagaskar. Vennene er tvilsomme, men for å finne det ut reiser de til Madagaskar.

12:50(13:00)

> Tikketitakk

Britisk animasjonsserie. Bli med Tommy og Tallulah og se hva som foregår inni klokka.

13:00(13:15)

> Bien Maja

Tysk animasjonsserie. Sutrete Willy. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.

13:15(13:29)

> Trond med hammer'n

Norsk serie. I dag skal vi se hvordan vi kan lage hundehus av gamle ting. I dag skal vi se hvordan vi kan lage hundehus av gamle ting.

13:29(13:30)

> Animanimals

Tysk animasjonsserie. Flaggermus. Om dyr som opplever en krøll i livet.

13:30(13:45)

> Franklin og vennene

Kanadisk animasjonsserie. Om skilpadden Franklin og vennene hans.

13:45(13:50)

> Tilde Møfrø

Tysk animasjonsserie. Tulla seier det er fredag den 13. - ulykkesdagen! Alle venane blir stressa, men Tilde finn på noko lurt så ingen av dei får ein fullt så dårleg dag som dei trudde. Tilde har uflaks. Tulla seier det er fredag den 13. - ulykkesdagen! Alle venane blir stressa, men Tilde finn på noko lurt så ingen av dei får ein fullt så dårleg dag som dei trudde.

13:50(14:05)

> Mille Måne

Fransk animasjonsserie. Lille Jon er snørrete, og for å behandle ham gir Mille Måne han en styrkedrikk fra Den Magiske Verden. Super-Jon. Lille Jon er snørrete, og for å behandle ham gir Mille Måne han en styrkedrikk fra Den Magiske Verden.

14:05(14:10)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Bjørneduft. Ingen tør å våge seg inn på den store og sterke bjørnen, bortsett fra de rare og artige lemenene.

14:10(14:35)

> Rampereservatet

Amerikansk animasjonsserie. Snakkes, tomsing og hårete Hjelp. Harvey Beaks er en ung, vennlig fugl, som sammen med de to beste vennene, Fee og Foo, søker eventyr og ugang i den magiske skogen de bor i.

14:35(14:55)

> Stallen

Fransk animasjonsserie. Kvalstadhauggården sponser en stor opprydding av området. En attraktiv premie loves ut til laget som samler inn mest søppel. Den store oppryddingen. Kvalstadhauggården sponser en stor opprydding av området. En attraktiv premie loves ut til laget som samler inn mest søppel.

14:55(15:20)

> Annedroidene

Amerikansk dramaserie. I første del av sesongfinalen bygger Anne og Jack moren til Annes store hologram-maskin. Systemfeil - Del 1. I første del av sesongfinalen bygger Anne og Jack moren til Annes store hologram-maskin.

15:20(15:30)

> Villmarksbarna

Norsk serie.

15:30(15:40)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie. Bli med de syngende ekornene Alvin, Simon, Theodore og gjengen på morsomme eventyr.

15:40(15:55)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie. Lagtempo. Bli med de syngende ekornene Alvin, Simon, Theodore og gjengen på morsomme eventyr.

15:55(16:00)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Lærerens yndling. Møt haien som er forelsket i en liten havfrue, og hyenen han må beskytte henne mot.

16:00(16:15)

> Just Kidding - Bare tulla

Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.

16:15(16:25)

> Fagerpels Hotell

Amerikansk animasjonsserie. Phobe og Elmo trener opp et pingvinlag som skal kjøre bob. Pingvinene kjører bob. Phobe og Elmo trener opp et pingvinlag som skal kjøre bob.

16:25(16:35)

> Flaskepost fra Stillehavet

Norsk reisedokumentar. Et nytt land, med nye folk. Vi møter magikere i jungelen, og reiser opp i en elv. Reisen er slutt. Farvel "Infinity". Reisen tar slutt. Et nytt land, med nye folk. Vi møter magikere i jungelen, og reiser opp i en elv. Reisen er slutt. Farvel "Infinity".

16:35(16:48)

> Æsops teater

Britisk animasjonsserie. De kjente Æsopfablene blir gjenfortalt av en omreisende teatertrupp med en leder som tilfeldigvis også heter Æsop. De reiser de fra by til by og setter opp teaterstykker.

16:48(16:50)

> Binnabánnas

Barneserie på samisk.

16:50(17:05)

> Teletubbies

Britisk barneserie. Vannpytt.

17:05(17:07)

> Binnabánnas

Barneserie på samisk.

17:07(17:20)

> Teletubbies

Britisk barneserie. Våkn opp!.

17:20(17:35)

> Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie. Det vil jeg ikke gå glipp av. Det vil jeg ikke gå glipp av.

17:35(17:40)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Sulla og Bing hjelper Emma i grønnsakshagen då dei finn ei potet med ei nase. Potet. Sulla og Bing hjelper Emma i grønnsakshagen då dei finn ei potet med ei nase.

17:40(17:55)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

17:55(18:00)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie. Mamma Kanins mage. Mamma Kanin er høygravid, og Peppa og vennene hennes får lov å finne på navn til den kommende babyen.

18:00(18:30)

> Lille Gruffalo

Britisk animasjonsfilm. Pappa Gruffalo forteller om Store Stygge Mus som holder til i skogen. Men Lille Gruffalo stoler ikke helt på historien, og en kveld lurer hun seg ut i vinternatten for å finne ut om det pappa forteller er sant. Pappa Gruffalo forteller om Store Stygge Mus som holder til i skogen. Men Lille Gruffalo stoler ikke helt på historien, og en kveld lurer hun seg ut i vinternatten for å finne ut om det pappa forteller er sant.

18:30(19:00)

> Labyrint

Norsk konkurranseprogram. I dag skal det bli slimfest i Labyrinten. Og Daidalos har laget en ny og festlig konstruksjon som skal bestemme hvilke roboter "Kusinene" fra Balsfjord skal kjempe mot i dagens konkurranser. I dag skal det bli slimfest i Labyrinten. Og Daidalos har laget en ny og festlig konstruksjon som skal bestemme hvilke roboter "Kusinene" fra Balsfjord skal kjempe mot i dagens konkurranser.

19:00(19:15)

> Helium

Norsk dramaserie. Tjuben tar helt av! Men å bli populær koster! Vennskapet med Petter blir satt på prøve, og Martin må finne en løsning på alle utfordringene. Tjuben tar helt av! Men å bli populær koster! Vennskapet med Petter blir satt på prøve, og Martin må finne en løsning på alle utfordringene.

19:15(19:29)

> Helium

Norsk dramaserie. Nå som Martins Heliumstemme ligger ute på Tjuben renner det inn med følgere. Gutta blir invitert på TV-show. Men når Delia også dukker opp blir det litt vanskelig for Martin. Nå som Martins Heliumstemme ligger ute på Tjuben renner det inn med følgere. Gutta blir invitert på TV-show. Men når Delia også dukker opp blir det litt vanskelig for Martin.

19:30(20:10)

> Solgt!

Norsk underholdningsserie fra 2018. Hva koster en øy i Lofoten? En øy på seks mål i vakre Henningsvær står på menyen, når programleder Frode Søreide sparker i gang en ny sesong med Solgt. Hva koster en øy i Lofoten? En øy på seks mål i vakre Henningsvær står på menyen, når programleder Frode Søreide sparker i gang en ny sesong med Solgt. Denne gangen blir to Oslo-meglere utfordret av to av de største boligprofilene i Norge siste årene, OBOS-sjef Daniel Kjørberg Siraj og tidligere Selvaag-sjef Baard Schumann. Vil de bli blendet av den spektakulære naturen eller klarer de å tippe rett salgspris?

20:10(21:35)

> Big Fat Liar

Amerikansk komedie fra 2002. En Hollywood-produsent stjeler en skolestil og lager en film basert på den. Filmen blir en enorm suksess, og fjortenårige Jason legger to og to sammen. En Hollywood-produsent stjeler en skolestil og lager en film basert på den. Filmen blir en enorm suksess, og fjortenårige Jason legger to og to sammen. Snart er han på vei til Los Angeles sammen med venninnen Kaylee for å fortelle sannheten. Oppgjørets time er kommet!

21:35(23:20)

> American Dreamz

Amerikansk komedie fra 2006. Martin Tweed er en kynisk programleder for det svært populære TV-programmet American Dreamz, som er en talentkonkurranse. Martin Tweed er en kynisk programleder for det svært populære TV-programmet American Dreamz, som er en talentkonkurranse. Det er flere som stemmer på deltakere i dette showet, enn hva det er som stemmer ved et presidentvalg. Finalen er på trappene, og ingen ringere enn USAs president skal være med som dommer.

23:20(00:55)

> 10 Years

Amerikansk romantisk komedie fra 2011. Vi følger en gruppe venner på gjenforeningsfest som innser at de ti år senere fortsatt ikke har blitt voksne. Vi følger en gruppe venner på gjenforeningsfest som innser at de ti år senere fortsatt ikke har blitt voksne. Jake er dypt forelsket i kjæresten og klar til å stille det store spørsmålet – inntil han treffer på sin gamle skoleflamme for første gang på mange år. Jakes venn Cully giftet seg med cheerleader-kjæresten sin, og har sett frem til å kunne si unnskyld til alle klassekameratene han mobbet på skolen. Men etter litt for mye å drikke, går den tidligere idrettsgutten, nå familiemann, tilbake til gamle vaner. I mellomtiden fortsetter de gamle rivalene Marty og AJ der de slapp taket, med å prøve å imponere den hotteste dama i klassen. Reeves er nå rockestjerne, men fortsatt for sjenert til å tørre å snakke med dama han var forelsket i på skolen. Utover kvelden gjenopplives gamle vennskap og rivaliseringer, og noen finner kjærlighet der de ikke ventet det.

00:55(01:55)

> Eit betre liv i vente

Dansk dokumentarfilm fra 2014. Russiske Yula var ti år da den Oscar-nominerte regissøren Hanna Polak traff henne på gata og besluttet å følge henne videre i livet. Russiske Yula var ti år da den Oscar-nominerte regissøren Hanna Polak traff henne på gata og besluttet å følge henne videre i livet. Veien gikk til Svalke der hun bodde, den største søppelfyllinga i Europa, to mil utenfor Moskva. Det tok 15 år å gjøre filmen ferdig, og vi blir kjent med det dramatiske livet til Yula, med venner, kjærester, foreldre, skurker, alkohol og sykdom. Men her er også glede og håp og vare følelser. Og en historie om hvordan et barn blir en voksen på en slik umenneskelig plass.

01:55(02:55)

> Selvmord og meg

Britisk dokumentar fra 2016. Ferske tall viser at det hvert år er nesten 5000 menn som tar sitt eget liv i Storbritannia, rundt fire ganger flere enn kvinner. Ferske tall viser at det hvert år er nesten 5000 menn som tar sitt eget liv i Storbritannia, rundt fire ganger flere enn kvinner. Den britiske rapperen Professor Green gjør en sterk og personlig reise for å finne sannheten bak farens selvmord og svaret på hvorfor de fleste dødsårsakene blant menn under 45 år i Storbritannia er nettopp selvmord.

02:55(03:44)

> Stacey Dooley vil redde verden

Britisk dokumentarserie fra 2015. Stadig sterkere cannabis-hybrider dyrkes fram av gårdbrukere i Swaziland. Dopet er blant annet ment for det britiske markedet. Stadig sterkere cannabis-hybrider dyrkes fram av gårdbrukere i Swaziland. Dopet er blant annet ment for det britiske markedet. Stacey konfronterer noen av dem som blir rike på å frakte dopet over grensen til Sør-Afrika, og hun oppdager hvor lett det er å smugle stoffet videre til Europa. I Sør-Afrikas townships blandes cannabisen med heroin og andre kjemikalier for å produsere nyope, en kraftig og svært avhengighetsskapende cocktail som herjer de fattige samfunnslagene i Sør-Afrika.