Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

06:45(06:50)

> Hei Kembo

Britisk animasjon. Kembo maler klubbhuset. Småtrolla vil også være med, og får tips fra kunstermusa Tino. Kembo og malemerket.

06:50(07:00)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Nora leker hun er en vindmøllejente, som bare virker når det er vind!. Vindmøllejenta. Moro og eventyr, uansett vær.

07:00(07:05)

> Simon

Fransk animasjonsserie. Fetter Benjamin kommer på besøk, men finner ikke helt tonen når han skal leke med Simon og Karsten. Min store fetter. Fransk animasjonsserie om en kanin med mange påfunn.

07:05(07:10)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Mosse stiller opp. Mosse - en helt?.

07:10(07:20)

> Zack & Quack

Britisk animasjonsserie. Når Zack og Quack finner ut at de er de dårligste i hele hagen til å leke gjemsel, bestemmer de seg for å forsøke å mestre kunsten ved å gå i lære. Pop-opp gjemsel. Bli med Zack og Quack på spennende eventyr i en pop-opp-verden der alt kan skje.

07:20(07:30)

> Sol, snart seks

Norsk dramaserie. Sol har gledet seg veldig til fisketuren med de eldste barna i barnehagen, og blir veldig lei seg når hun skjønner at de andre har dratt uten henne. Heldigvis har Birk en annen lur plan på gang. Fisketur.

07:30(07:40)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Medan Rikke, Lilly og Labben blir med Besta i skogen prøver Besten og Willy å lage trapp heime, men det var visst vanskelegare enn dei trudde. Barnevakt. Inne i skogen bor grevlingpappa og revemor sammen med ungene sine under ett tak, i samme hi.

07:40(07:50)

> Masha og Mishka

Russisk animasjonsserie. Masha utfordrer en stor bjørn i tennis, som hun ikke kan fra før. Hun prøver å vinne kampen ved å rope høyest, men vinner til slutt ved rett og slett å være best. Premien er at bjørnen skal være leken til Masha. Seiersrop. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.

07:50(08:00)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. Erian har ein bestefar som eig mange store lastebåtar. No håpar Erian at han skal få lov til å styre ein av båtane. Men tenk visst han krasjar? Då kjem bestefar til å bli sur!. Erian. Vi møter barn som prøver å mestre ting og som tør å gjøre noe de aldri har gjort før.

08:00(08:15)

> Andys ville dinoeventyr

Britisk serie. Andy reiser 220 millioner år tilbake i tid til da Coleophysis levde. Hans oppdrag er å finne en fisk og erstatte den katten Taffy spiste på musèet. Coleophysis og fisk. Bli med Andy millioner av år tilbake og oppdag spennende dionosaurer.

08:15(08:25)

> Piratene i gata

Fransk animasjonsserie. Matilda er besatt av karakterene på skolen, og tilbringer ikke noe tid med Jim på grunn av det. Den unge piraten prøver å vise henne at man lærer vel så mye på "livets sjørøverskole" som på vanlig skole. Sjørøverskolen. Familen Sjøsterk flytter til Kjedestrand. Det spesielle med de er at de er sjørøvere.

08:25(08:40)

> Floopaloo

Fransk animasjonsserie. Malik er lei av å bli ertet for å være klumsete, og bestemmer seg for å bevise at han ikke er så håpløs likevel. Han forlater leiren og går seg vill med vilje, for å bli reddet av selveste Floopaloo!. Maliks eksil. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!

08:40(08:50)

> Flaskepost fra Stillehavet

Norsk reisedokumentar. Det er spennende for oss å besøke Tikopia, men det er også spennende for de fra Tikopia å besøke båten. Og hvem kommer seg først rundt Tikopia i kanoracet?. Besøk på båten.

08:50(08:55)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Hetten.

08:55(09:00)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Vakkert.

09:00(09:10)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. En stor pakke blir levert, og Skuff tror det er bursdagsgaven som Wenche skal overraske Bob med. Skuff går iherdig inn for å skjule pakken for Bob, men resultatet er skuffende. Pakke til Bob.

09:10(09:30)

> Top Wing

Kanadisk animasjonsserie. Penny får en venn og redder dagen, når en strandet isbjørnfamilie flyter inn i det varme vannet ved Virveløya. Pennys Isbjørnredning.

09:30(09:40)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

09:40(09:55)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

09:55(09:56)

> Fagerpels Hotell

Amerikansk animasjonsserie. Stolen til Harvey P. Dull går i stykker, så Fagerpelsene må underholde ham mens den repareres av en spesialist. Herr Dull må underholdes. Kom og sjekk inn på hotellet der Elmo, Kakemonsteret og de andre tar imot gjester av alle slag.

09:56(10:05)

> Leiketid

Kanadisk serie. Max skal passe den nye fisken til Jacob medan Jacob hentar ei saks til å opne posen med, men klarar å stikke hol på posen og må skunde seg å få fisken oppi akvariet før det går gale. Fiskelekkasje. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

10:05(10:10)

> Tenkjetanken

Irsk animasjonsserie. I dagens episode spør doktor Lurum og professor Kork "korleis fungerer eit kompass?" og vi reiser tilbake til oldtidas Kina og heilt inn til Jordas indre på vår oppdagingsferd!. Korleis fungerer eit kompass?. Bli med Dr. Lurum og Prof. Kork når dei svarer på dei små og store spørsmåla i livet.

10:10(10:15)

> Molly Monster

Tysk animasjonsserie.

10:15(10:35)

> Heidi

Tysk animasjonsserie. Heidi og Klara skal få hjemmeundervisning. Herr Bekker, læreren deres, blir sjokkert over at Heidi aldri har gått på skole og at hun verken kan lese eller skrive. Hjemmeundervisning. Tante Dete tar med seg Heidi til Dörfli, der skal hun bo med bestefaren sin. Oppe i fjellet møter hun Peter, som blir hennes gode venn.

10:35(10:45)

> Petter Kanin

Britisk animasjonsserie. Petter brukar ei ugle-statue for å skremme Gamle Brun, men han hadde ikkje forventa at ekorna også skulle verte redde!. Eventyret om ugleskremselet. Bli med snille, modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.

10:45(11:00)

> Petter Kanin

Britisk animasjonsserie. Når Gamle Brun flyttar frå Ugleøya for å finne ein rolegare vagl, finn Petter, Lily og Benjamin ut at han kanskje flyttar litt for nær dei!. Eventyret om Gamle Brun sin nye vagl. Bli med snille, modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.

11:00(11:30)

> Ponniskolen

Svensk realityserie.

11:30(11:50)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie.

11:50(12:15)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie.

12:15(12:30)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Blinky må hjelpe ein forvirra fugl med å finne igjen flokken sin. Ein koala med venger. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp.

12:30(12:40)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Dei nye sensurreglane til borgarmeister Gretten er strenge, og Blinky må prøve å få den sure borgarmeisteren på andre tankar. Eit drakeeventyr. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp.

12:40(12:55)

> Postmann Pat - Spesialpakkeservice

Britisk animasjonsserie. All mekanikk i Greendale slår seg vrang! Hva skjer? Og kan det ha noe å gjøre med den nye alt-i-ett-fjernkontrollen som Pat skal levere hos fru Goggins?. Postmann Pat og den løpske fjernkontrollen. Postvesenet i Greendale er blitt veldig modernisert, og Postmann Pat har travle dager og mye å gjøre. Heldigvis har han nå motorsykkel, helikopter og en egen varebil i tillegg til sin gode, gamle postbil.

12:55(13:25)

> Eva

Britisk dramaserie. Katrine er under press fra styret i Kalimov. Hun gjør seg klar til å presentere Eva for verden. Ikke bygg dem. Det handler om Eva. Den humanoide roboten Eva våkner til liv, og Bill må holde det hemmelig. På Kalimov leter Katrine etter Prosjekt Evighet.

13:25(13:45)

> Backstage

Kanadisk dramaserie. Førsteklassen i dans er fast bestemt på å ta hevn over Julie fordi Maria fikk sparken. Vanessa blander seg inn i Carlys forhold. Ensemble. Backstage følger talentfulle tenåringer som gjennomgår oppturer og nedturer på den prestisjetunge Keaton School of the Arts. Fra angst og nederlag, til nye vennskap og premierte prestasjoner. Gjennom dagboklignende bekjennelser og dramatiske spenningsmomenter, vil Backstage lette på sløret til de kommende stjernene, mens de jager etter drømmer og takler daglige utfordringer.

13:45(13:55)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. Ghost Rockes finner mange hemmelige piler som fører dem til en skjult etasje på DAM. Kan de finne den andre nøkkelen her? Jonas og vennene hans begynner å lete. Men det de ikke vet er at Barlind følger med på dem. Heisen til. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

13:55(14:10)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. Barlind kan bare se på at Jonas og vennene hans finner den andre nøkkelen. Første grad, som er sjef for "Det Sorte Øyet", blir rasende. Samtidig gjør Robin det slutt med Kirsti, og Kirsti skjønner ingenting. Teleskopet. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

14:10(14:40)

> M.I. High

Britisk dramaserie. Gruppen blir sendt for å etterforske Derren Beige, en prangende klarsynt som etter tidligere å ha tatt feil med sine spådommer begynner å spå skremmende riktig. Mannen som tegnet morgendagen. De tre ungdomskoleelevene, Blane, Daisy og Rose, er hemmelige agenter. Deres leder er agent M.1.9, og han jobber forkledd som skolens vaktmester.

14:40(14:50)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Siri er sint på Levi og Jim. Er det sant at idolet hennes, Skeu-O-Morf, går på Spangalis? Å trene sammen fører ikke Ramin og Maud nærmere hverandre.

14:50(15:00)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Siri ser jukseidolet sitt rett inn i øynene og får sin hevn. Caro lurer på om Vibeke er sammen med Daniel.

15:00(15:05)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Oppussing.

15:05(15:15)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon.

15:15(15:20)

> Øisteins blyant

Norsk serie.

15:20(15:35)

> Fagerpels Hotell

Amerikansk animasjonsserie. En pirat ved navn Kaptein Me-Timbers tar Phoebe og Elmo med på skattejakt. De følger ledetråder som er skrevet ned på skjulte ruller. Skattejakt. Kom og sjekk inn på hotellet der Elmo, Kakemonsteret og de andre tar imot gjester av alle slag.

15:35(15:40)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Edderkopptråder.

15:40(15:50)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Hvem vinner?.

15:50(15:55)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Antennebråk.

15:55(16:00)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Høyspenning.

16:00(16:15)

> Jamillah og Aladdin

Britisk dramaserie. Sultanens nattergal kommer seg ut av buret på grunn av Aladdin. Han prøver febrilsk å fange den igjen så han skal slippe å sitte resten av livet i fengsel. Nattergal på rømmen.

16:15(16:25)

> Jamillah og Aladdin

Britisk dramaserie. Aladdin skal levere et dyrebart smykke, men han og Jamillah klarer å miste det ned i avløpet. Planeten ned avløpet.

16:25(16:30)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Una får en venn - for alltid!. Et sommerbesøk.

16:30(16:40)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Una og Baba hjelper et lite lam med å finne mammaen sin. Lam på villspor.

16:40(16:50)

> Æsops teater

Britisk animasjonsserie.

16:50(17:00)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Bamse Bjørn og gjengen er på skattejakt og møter en bever som trenger hjelp til å bygge demningen sin. Skattejakt.

17:00(17:15)

> ieZár

Samisk reportasjeserie om barn. Linnea og bestefar har en lidenskap sammen, hester. De har egne travhester som de trener og kjører løp med. Bestefar har lært Linnea masse, og det er hun glad for. Det kommer til nytte da bestefar plutselig går bort. Linnea ieZár.

17:15(17:20)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie.

17:20(17:30)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Flopp skubbar Bing på dissa, men så kjem Pando og han vil og prøve. Dissa. Opplev verden med Bing og vennene. Oppgaver blir løst - det er en Bing-ting!

17:30(17:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

17:45(17:50)

> Hei Kembo

Britisk animasjon. Kembo maler klubbhuset. Småtrolla vil også være med, og får tips fra kunstermusa Tino. Kembo og malemerket.

17:50(18:00)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Nora leker hun er en vindmøllejente, som bare virker når det er vind!. Vindmøllejenta. Moro og eventyr, uansett vær.

18:00(18:05)

> Tilde Møfrø

Tysk animasjonsserie. Ekorntvillingane finn ein trompet og lagar eit forferdeleg leven. Trompettimar. Når noen i landsbyen trenger støtte er Tilde Møfrø der med en kopp te, en kjeks og et godt råd. Tilde og vennene er uadskillelige.

18:05(18:15)

> Øisteins blyant ABC

Norsk serie. L = Løve. Bli med Øistein og Dudle når de tegner og fargelegger en bokstav som forvandles til en morsom figur!

18:15(18:20)

> Historier fra trehytta

Franske historier. Lise forteller om opplevelsene til den eventyrlystne kenguruen Adele, som reiser hjemmefra fordi hun er født med vinger. Adele. Franske historier blir fortalt i trehytta.

18:20(18:35)

> Bitz & Bob

Britisk animasjonsserie. Bitz og Bob hjelper Nøste å finne et mystisk vesen som gjemmer seg på slottstomten, slik at hun kan krysse av det siste punktet på listen over ting hun må gjøre for å forbli en Prinsesse. Oppdrag Boble. Bli med Bitz og Bob og oppdag vitenskap og ingeniørkunst gjennom lek, bygging og oppfinnelse.

18:35(19:00)

> Bevinget

Kanadisk serie.

19:00(19:23)

> Hjerterått

Norsk dramaserie. Anneli og Isak tar seg inn i en nedlagt spionstasjon hvor det foregår noe som ikke tåler dagens lys. De utsettes for fare, og politiet må tilkalles. Den tolv år gamle Oslo-jenta Anneli må flytte mot sin vilje til Kautokeino. I Kautokeino møter hun nabogutten og sin nye klassekamerat Isak. De kommer fra hver sin kultur og det første møtet bærer mer preg av skepsis enn nysgjerrighet.

19:30(19:50)

> Bondi Beach

Australsk dokumentarserie fra 2014. Flere høydepunkter fra niende sesong om livredderne på en av verdens travleste strender, Bondi Beach, utenfor Sydney i Australia. Vi følger livredderne på en av verdens travleste strender, Bondi Beach utenfor Sydney i Australia.

19:50(20:50)

> Dagsnytt 18

Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

20:50(21:20)

> Fyllesykmottaket

Dansk dokumentarserie fra 2016. Hvorfor kaster vi opp dersom vi drikker for mye? Vi ser nærmere på hvordan alkohol fører til kvalme og løs mage. Fire bakfulle venner legges inn på Rigshospitalet i vitenskapens navn. Hvor skadelig er tømmermenn?

21:20(21:35)

> Vi skal ha barn

Svensk dokumentarserie. Først ut er Jo og Sofi, et lesbisk par som venter sitt andre barn. Jo vokste opp i Australia og tenkte lenge at barn ikke var noe for henne, mens svenske Sofi alltid har sett for seg å bli mor. Seks par som skal bli foreldre, forteller om forholdet sitt, foreldrerollen og familielivet.

21:35(22:05)

> Sinnssykt

Norsk dokumentarserie fra 2019. Veronikas kjæreste døde brått, og sorgen går ikke over. Cecilie blir med når Veronika starter den vanskelige jobben med å gå inn i det vonde. Veronika. Cecilie Kåss Furuseth ønsker at det skal bli lettere å leve med og snakke om alvorlige psykiske lidelser. Derfor har hun lagd en serie om det. I "Sinnssykt" møter vi også Espen, Veronika, Emil, Christian og Eline som i hver sin episode deler åpent fra sin egen hverdag med diagnoser som tvangslidelser, schizofreni, komplisert sorg, schizoaffektiv lidelse og PTSD.

22:05(22:45)

> Helt alene

Norsk serie fra 2018. Rockeren Willy (24) vil teste sine egne grenser i naturen helt alene. Black metal er den store lidenskapen, men i en måned bytter han ut rockegitaren med ensomheten i Pasvik i Finnmark. Fire turdeltakere blir sendt ut på hver sin ekspedisjon på ulike steder i Norge.

22:45(23:05)

> Lovleg

Norsk dramaserie fra 2018.

23:05(00:05)

> Mark og Christian kikker på mennesker

Dansk underholdningsserie fra 2018. Fantasi og fordommer får fritt utløp når Mark og Christian kommenterer mennesker de ser på gaten. Men får de bekreftet sine antagelser?. Fantasi og fordommer får fritt utløp når Mark og Christian kommenterer mennesker de ser på gaten. Men får de bekreftet sine antagelser når de snakker med dem?

00:05(01:00)

> Stol på meg

Britisk dramaserie fra 2017. Andy må bestemme seg for hva han skal gjøre med det han har funnet ut. En alvorlig glipp tvinger Ally opp i et hjørne. Skal hun beskytte sin egen identitet eller fortsette løgnen?. Cathy er en hardtarbeidende sykepleier og alenemor. Hun varsler om kritikkverdige forhold på arbeid og mister jobben. Hun tvinges til å ta drastiske grep for å forsørge seg selv og datteren sin.

01:00(01:55)

> Stol på meg

Britisk dramaserie fra 2017. Allys privatliv og karriere faller fra hverandre. Karl reiser til Edinburgh, fast bestemt på å ta Molly med tilbake til Sheffield. Vil Ally hindre ham før det er for sent?. Cathy er en hardtarbeidende sykepleier og alenemor. Hun varsler om kritikkverdige forhold på arbeid og mister jobben. Hun tvinges til å ta drastiske grep for å forsørge seg selv og datteren sin.

01:55(02:20)

> Helt katastrofe

Britisk komiserie fra 2016. Rob vender tilbake til sin gamle jobb. Sharon mottar dårlige nyheter fra Irland. Den amerikanske kjekkasen Rob og den irske læreren Sharon fikk en felles framtid etter en heftig helg i London.

02:20(02:50)

> Helt katastrofe

Britisk komiserie fra 2016. Rob og Sharon skal ta et siste farvel med Sharons far. Robs mor ankommer fra USA for å vise respekt på sin særegne måte (og kanskje shoppe litt). Fran konfronterer Douglas. Den amerikanske kjekkasen Rob og den irske læreren Sharon fikk en felles framtid etter en heftig helg i London.

02:50(03:10)

> Odd Mom Out

Amerikansk komiserie fra 2015. Jill går motvillig med på å holde fest for Brooke og den nyfødte datteren hennes. Andy blir overveldet av frynsegodene på jobben. Jill har giftet seg inn i en velstående familie. Vil hun passe inn sammen med de søkkrike "monstermødrene" i New York?

03:10(03:30)

> Odd Mom Out

Amerikansk komiserie fra 2015. Brooke prøver å overtale Jill til å ansette en barnepasser. Jill har giftet seg inn i en velstående familie. Vil hun passe inn sammen med de søkkrike "monstermødrene" i New York?

03:30(03:51)

> Bondi Beach

Australsk dokumentarserie fra 2014. Flere høydepunkter fra niende sesong om livredderne på en av verdens travleste strender, Bondi Beach, utenfor Sydney i Australia. Vi følger livredderne på en av verdens travleste strender, Bondi Beach utenfor Sydney i Australia.