Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?

06:30(07:25)

> World's Funniest Fails

Amerikansk underholdningsserie. Et panel med kjendiser og komikere kårer den ultimate "Fail of the Week" blant de morsomste tabbevideoene som florerer på internett. Inspirert av YouTube-kanalen "Fail Army" tar vi en titt på videoer av aktiviteter der ikke alt går helt som planlagt. I denne del: I dommerpanelet: Loni Love, Gary Valentine og Chris Franjola.

07:25(08:20)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: I årenes løp har alligatorjegerne i sumpene i Louisiana risikert både liv og lemmer i kamp med svære alligatorer. I denne spesialen får vi et tilbakeblikk på de ti farligste jakthistoriene.

08:20(08:50)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2010. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Shawn diskuterer med de ansatte på en pizzeria, som også tror de er hevet over loven. Rodney og Courtney er i klinsj med en mann som klandrer alle andre enn seg selv for bøtene han har fått. I tillegg får en utspekulert stripper to ekskjærester til å hente bilen hennes på en inntauingstomt i Philadelphia.

08:50(09:20)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2010. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Kim havner i en krangel med sinte Detroit-beboere, som er irritert over byens bøtepolitikk. I Philadelphia forsøker en ung mann med en utgått parkeringstillatelse, å hente en borttauet bil.

09:20(10:20)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs beste ninjaer kjemper om seieren i American Ninja Warrior. I denne del: American Ninja Warrior er tilbake i Pittsburgh i Pennsylvania der de 30 som gjorde det best i kvalifiseringsrundene i byen er klare for å prøve seg på finalehinderløypen.

10:20(11:15)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs beste ninjaer kjemper om seieren i American Ninja Warrior. I denne del: Det er klart for andre del av finalerunden i Pittsburgh, Pennsylvania, og de 30 som gjorde det best i kvalifiseringsrundene i byen er klare for å prøve seg på finalehinderløypen.

11:15(12:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Tømmersesongen er på hell, og de forskjellige teamene føler tidspresset. Dave er ute av fengsel, men vet ikke om han har en jobb å komme tilbake til. Shelby jakter på sesongens største fangst, mens Connors "rookie-piloter" skal på sine første solooppdrag. Jimmy står overfor et moralsk dilemma i Florida. For Browning er det snart slutt.

12:15(13:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Etter å ha overlevd rekordkulden året i forveien, er ødemarkens menn bedre forberedt enn noen gang til å møte de tøffe utfordringene moder jord har å by på. Naturen er i stadig endring, og tvinger mennene til å finne stadig nye måter å overleve på.

13:10(14:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politibetjentene Johan og Fredric hjelper en kollega med å ta hånd om en svært aggressiv mann, og brannmannen Mattias rykker ut til en skole som står i brann.

14:10(15:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politimannen Martin rykker ut til en brann som kan være påsatt, og på åstedet dukker plutselig den antatte gjerningsmannen opp. Ambulansesykepleieren Angelika blir varslet om en trafikkulykke, og politimannen Simon dras inn i en biljakt.

15:05(16:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Stasjonssjef Rolf får tips om bråk i en leilighet, og om at en person blir truet med kniv. Politibetjentene Simon og Rickard blir tilkalt til en alvorlig ulykke der en personbil har kjørt på to hester.

16:00(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politimannen Roffe rykker i hui og hast ut til en kollega som er truet. Brannmannen Stefan drar ut til en leilighetsbrann i Stockholm, men har problemer med å finne frem.

17:00(17:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?

17:30(18:00)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2015. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs beste ninjaer kjemper om seieren i American Ninja Warrior. I denne del: American Ninja Warrior er tilbake i San Jose i California der 30 deltakere som kom seg videre fra kvalifiseringsrunden for militært personell, er klare for finale.

19:00(20:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs beste ninjaer kjemper om seieren i American Ninja Warrior. I denne del: Vi er i San Jose i California der resten av deltakerne som kom seg videre fra kvalifiseringsrunden for militært personell, er klare for finale.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Tom må forsvare hjemmet sitt mot en bjørn som truer husfreden, og Morgan gjør en fatal feilberegning på tynn is.

21:00(22:00)

> Spesialstyrkene

Avhør. Britisk realityserie. For første gang får vi et innblikk i hvordan elitesoldatene som får plass i britiske Special Air Service (SAS) velges ut. En gruppe med tidligere elitesoldater, tar 30 fysisk sterke sivilister gjennom svært krevende fysiske og psykiske tester. Alle hentet fra den virkelige utvelgelsesprosessen. I denne del: De fem rekruttene om ennå ikke har blitt bedt om å dra hjem eller har valgt å trekke seg, skal gjennom den tøffeste testen av alle: Isolasjon og avhør under ekstreme forhold. Vil noen av de fem klare testen som kunne gitt dem en plass i Spesialstyrkene?

22:00(22:30)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokumentarserie. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Vi blir med cowboyene fra Sørfjorden på nye halsbrekkende ekspedisjoner og oppdrag som ingen andre er villige til å ta. I denne del: Lothepus skal til Amerika for å få med seg sønnens skoleavslutning. Joar mener Lothepus trenger en pause fra kjendistilværelsen, og ser sitt snitt til å forlenge reisen til en skikkelig ferie i Florida. Randi har alltid drømt om å dra dit, og er ikke spesielt begeistret for at de reiser uten henne.

22:30(23:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokumentarserie. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. Vi blir med cowboyene fra Sørfjorden på nye halsbrekkende ekspedisjoner og oppdrag som ingen andre er villige til å ta. I denne del: Joar og Lothepus er i Amerika på kjøretur nordover mot skoleavslutningen til Lothepus sin sønn. På veien må de krysse Sør-Carolina, en stat som er kjent for sine ugjestmilde sumpområder. Underveis trenger Lothepus og Joar overnatting, og blir tvunget til å utfordre sine fordommer!

23:00(23:55)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2017. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. I denne del: Team Scorpion er stengt inne i en dommedagsbunker med kunstig intelligens, og alle står i fare for å bli drept. For å kunne redde livene sine må teamet samarbeide med Tobys nemesis Quincy Berkstead og kona hans Amy, som er Tobyss eks-forlovede.

23:55(00:25)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie. Vi møter familien Robertson, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inne i de vannrike områdene i Lousiana. Men det var før de begynte å selge andelokker. Nå er de staten Lousianas første familie med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming. I denne del: Korie funderer på hvordan hun skal feire Wills bursdag, og ber gutta om hjelp. Jakes tar regien, og begynner å planlegge en tur til innsjøen der Phil og Kay bodde før. Del 1 av 2.

00:25(00:55)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie. Vi møter familien Robertson, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inne i de vannrike områdene i Lousiana. Men det var før de begynte å selge andelokker. Nå er de staten Lousianas første familie med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming. I denne del: Korie funderer på hvordan hun skal feire Wills bursdag, og ber gutta om hjelp. Jakes tar regien, og begynner å planlegge en tur til innsjøen der Phil og Kay tidligere bodde. Del 2 av 2.

00:55(01:50)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2016. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie, og forteller om det eksentriske geniet Walter O'Brien og hans team av brilliante outsidere. De blir rekruttert av den føderale agenten Cage Gallo og skal utgjøre Homeland Securitys nye "tenketank" under navnet Scorpion. O'Brien er en av verdens smarteste, med en IQ på 197. Kompisen Sylvester Dodd er ekspert på statistikk og tall, Happy Quinn et mekanisk orakel og Toby Curtis er ekspert på psykologisk oppførsel. Gruppens sammensatte evner og teknologiske kunnskap imponerer agent Gallo, som deler en fortid med O'Brien. Innad er Scorpion-teamet komfortable med hverandre og sin særegne humor, men utad skjønner de ikke alltid hvordan ting fungerer i den virkelig verden. I denne del: En storm ødelegger den sterile boblen som Happys venninne Ada bor i, siden immunsystemet hennes er ødelagt. Team Scorpion står overfor en krevende oppgave når de skal flytte Ada til et trygt sted uten å risikere livet hennes.

01:50(02:45)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2016. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie, og forteller om det eksentriske geniet Walter O'Brien og hans team av brilliante outsidere. De blir rekruttert av den føderale agenten Cage Gallo og skal utgjøre Homeland Securitys nye "tenketank" under navnet Scorpion. O'Brien er en av verdens smarteste, med en IQ på 197. Kompisen Sylvester Dodd er ekspert på statistikk og tall, Happy Quinn et mekanisk orakel og Toby Curtis er ekspert på psykologisk oppførsel. Gruppens sammensatte evner og teknologiske kunnskap imponerer agent Gallo, som deler en fortid med O'Brien. Innad er Scorpion-teamet komfortable med hverandre og sin særegne humor, men utad skjønner de ikke alltid hvordan ting fungerer i den virkelig verden. I denne del: For å stanse spredningen av et farlig virus, må Team Scorpion finne en sjelden ape i Amazonans som har antistoffet som kuren mot viruset trenger. Toby og Happy oppsøker en rådgiver for å forberede seg til ekteskapet.

02:45(03:15)

> Car Matchmaker

Amerikansk realityserie fra 2017. Den tidligere Seinfeld-manusforfatteren og komikeren Spike Feresten hjelper folk med å finne den rette bilen. I denne del: Spike kjører en Porsche Carrere GT fra 20014 når han skal møte en tidligere fotballspiller som nylig totalvraket bilen sin.

03:15(03:45)

> Car Matchmaker

Amerikansk realityserie fra 2017. Den tidligere Seinfeld-manusforfatteren og komikeren Spike Feresten hjelper folk med å finne den rette bilen. I denne del: Spike setter seg på motorsykkelen til Keanu Reeve når han drar for å treffe en makup-artist som har vokst fra nybegynnersykkelen sin og ser etter en med mer krefter.

03:45(04:50)

> Før katastrofen inntreffer

Dokumentarserie fra 2012. Tragiske hendelser som flykrasj, togulykker og gasseksplosjoner kan skje hvor og når som helst. Vi ser nærmere på hva som skjedde like før og som utløste kjente katastrofer. Angrepet på Pearl Harbor, terrorangrepene 11. september, gondolulykken i Cavalese i Italia, gasstragedien i Bhopal i India, togkollisjonen ved Paddington stasjon i London er noen av katastrofene som blir gått nærmere etter i sømmene. I denne del: I februar 1998 ble en taubanekabel kuttet av et amerikansk jagerfly nær Cavalese i Italia. 20 mennesker omkom. Jagerflyet fikk store skader, men piloten klarte å fly de de 90 kilometerne tilbake til basen. Vi ser nærmere på etterforskningen av ulykken og følgen den fikk for de involverte, både mannskapet og de etterlatte.

04:50(06:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Tømmersesongen er på hell, og de forskjellige teamene føler tidspresset. Dave er ute av fengsel, men vet ikke om han har en jobb å komme tilbake til. Shelby jakter på sesongens største fangst, mens Connors "rookie-piloter" skal på sine første solooppdrag. Jimmy står overfor et moralsk dilemma i Florida. For Browning er det snart slutt.