Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. American Ninja Warriors befinner seg i Philadelphia. I kvalifiseringsrunden her dukker fjorårets vinner Geoff Britten opp for å vise at han kan gjenta bragdene sine. American Ninja Warriors befinner seg i Philadelphia. I kvalifiseringsrunden her dukker fjorårets vinner Geoff Britten opp for å vise at han kan gjenta bragdene sine. Også værmannen Joe Moravsky som er favoritt til å vinne hele konkurransen, er klar til dyst. Det samme er veteranene Ryan Stratis og Chris Wilczewski.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. American Ninja Warriors befinner seg i Philadelphia. I kvalifiseringsrunden her dukker fjorårets vinner Geoff Britten opp for å vise at han kan gjenta bragdene sine. American Ninja Warriors befinner seg i Philadelphia. I kvalifiseringsrunden her dukker fjorårets vinner Geoff Britten opp for å vise at han kan gjenta bragdene sine. Også værmannen Joe Moravsky, som er favoritt til å vinne hele konkurransen, er klar til dyst, og det samme er veteranene Ryan Stratis og Chris Wilczewski.

07:55(08:25)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

08:25(08:55)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny og teamet har store planer for en Caddy 77-modell. Jeff Blando fra bandet Slaughter får ferdigdekorert en chopper som Danny bygget for ham flere år tilbake siden. Danny og teamet har store planer for en Caddy 77-modell. Jeff Blando fra bandet Slaughter får ferdigdekorert en chopper som Danny bygget for ham flere år tilbake siden.

09:25(10:20)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Troy og familien hans satser alt på at et nytt jaktområde skal hjelpe dem med å fylle kvoten. Troy og familien hans satser alt på at et nytt jaktområde skal hjelpe dem med å fylle kvoten.

10:20(11:15)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Troy følger sumpkodeksen , og hjelper en gammel venn med linene når han får trøbbel. Jacobs bror Chase dukker ikke opp, og dette setter Landry-jaktlaget tilbake. Troy følger sumpkodeksen , og hjelper en gammel venn med linene når han får trøbbel. Jacobs bror Chase dukker ikke opp, og dette setter Landry-jaktlaget tilbake.

11:15(12:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Aligatorer er observert er observert ved Suwannee-elven, og Jimmy bad blir svært risikabelt. Melvins innsats med skogsmaskinen for Pihl-teamet fører til en skade. Aligatorer er observert er observert ved Suwannee-elven, og Jimmy bad blir svært risikabelt. Melvins innsats med skogsmaskinen for Pihl-teamet fører til en skade. Browning-teamet forfølges av farer, og Jay får et dusin biestikk som fører til at han svimer av.

12:15(13:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Melvin kommer for seint til ny jobb for Pihs team. Deretter kommer han i krangel med andre team-medlemmer, før han stormer vekk fra området. Melvin kommer for seint til ny jobb for Pihs team. Deretter kommer han i krangel med andre team-medlemmer, før han stormer vekk fra området. Jay må til legevakten etter bieangrepet, men kommer seg raskt tilbake til teamet. Joe begynner å bli utålmodig fordi Jimmy og James ikke klarer å samarbeide. Hos Rygaard fører en liten skade i hånden til Travis at Dave blir sendt hjem for dagen.

13:15(14:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. I Yaak-dalen nordvest for Montana truer en brann huset til Tom Oar. Samtidig i Alaska flyr Marty Meierotto rett inn i en storm. Marty er på sin årlige tur til Turtle Island. I Yaak-dalen nordvest for Montana truer en brann huset til Tom Oar. Samtidig i Alaska flyr Marty Meierotto rett inn i en storm. Marty er på sin årlige tur til Turtle Island. Eustace Conway er selvsagt også tilbake, og i tillegg blir vi kjent med en ny mann fra ødemarken, nemlig løvejegeren Rich Lewis. Han leder sitt hundespann gjennom Montanas Ruby-dalen, på jakt etter en farlig puma.

14:10(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

15:10(16:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Sara prøver å hjelpe en kvinne med brystsmerter, og i Köping rykker Eric ut til et bankran. Sara prøver å hjelpe en kvinne med brystsmerter, og i Köping rykker Eric ut til et bankran.

16:05(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Erik prøver å redde en pasient med kraftige kramper, og i Köping drar Johanna ut til en truende person. Erik prøver å redde en pasient med kraftige kramper, og i Köping drar Johanna ut til en truende person.

17:00(18:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Peter og Anders får problemer når de skal redde en mann i en heis, og i Göteborg rykker Sara og Mats ut til en kvinne med mulig hjerteinfarkt. Peter og Anders får problemer når de skal redde en mann i en heis, og i Göteborg rykker Sara og Mats ut til en kvinne med mulig hjerteinfarkt.

18:00(19:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Travis kommer ikke på jobb og en heftig diskusjon oppstår. Dave må vise at han klarer jobben. Shelby skal hente opp førsteklasses tømmer fra elven for Swamp Man, det er bare det at elven er full av alligatorer. Travis kommer ikke på jobb og en heftig diskusjon oppstår. Dave må vise at han klarer jobben. Shelby skal hente opp førsteklasses tømmer fra elven for Swamp Man, det er bare det at elven er full av alligatorer. Melvin blir satt til annet arbeid for å senke konfliktnivået i Phil crew, men havner i nye konflikter og slutter. Etter en tøff dag for Colins team, blir Jimmy satt på sidelinjen, mens en av de yngre team-medlemmene overtar ledelsen midlertidig.

19:00(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Conner starter med å hugge et skogsområde som er infisert av barkbiller slik at problemet ikke skal spre seg. Jimmy og James tar en tur på egen hånd for å finne tømmer for Collins, og nå lykkes de to bedre enn før. Conner starter med å hugge et skogsområde som er infisert av barkbiller slik at problemet ikke skal spre seg. Jimmy og James tar en tur på egen hånd for å finne tømmer for Collins, og nå lykkes de to bedre enn før. Swamp Man søker etter premium tømmer på nattestid, mens filmcrewet plutselig sitter fast i sumpen.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Marty Meierotto lander småflyet sitt i Alaska, men det er usedvanlig varmt og det kan få konsekvenser for planene hans. I North Carolina finner Eustace to hodeløse høner i hønsehuset og starter jakten på «synderen». Marty Meierotto lander småflyet sitt i Alaska, men det er usedvanlig varmt og det kan få konsekvenser for planene hans. I North Carolina finner Eustace to hodeløse høner i hønsehuset og starter jakten på «synderen». I Montana oppdager Tom Oar at en grizzlybjørn har sondert terrenget rundt eiendommen hans. Rich Lewis på sin side, befinner seg lenger sør i Montana, her leter han etter sin savnede hund, Turbo. Han har sendt hundene sine på en fjelløve, men bare en av dem returnerer.

21:00(22:50)

> Politiskolen 6 - By under beleiring

Amerikansk komedie fra 1989. En gjeng bankranere terroriserer byens innbyggere. Guvernøren selv utpeker konstablene fra politiskolen til å bringe skurkene bak lås og slå. En gjeng bankranere terroriserer byens innbyggere. Guvernøren selv utpeker konstablene fra politiskolen til å bringe skurkene bak lås og slå. Det er mistanke om lekkasje innen politietaten, og Lassard blir tiltalt. Dette gjør etterforskerteamet enda mer tent på å få has på ranerne.

22:50(23:50)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2018. Som brannkonstabel i hovedstaden blir du aldri utlært. I denne episoden følger vi den ferske aspiranten Lise frem mot hennes første test på vei mot å bli godkjent røykdykker, samtidig som vi er med den vikarierende…. Som brannkonstabel i hovedstaden blir du aldri utlært. I denne episoden følger vi den ferske aspiranten Lise frem mot hennes første test på vei mot å bli godkjent røykdykker, samtidig som vi er med den vikarierende røykdykkerlederen Tom Arild når han plutselig får en stor utfordring i fanget.

23:50(00:45)

> MacGyver

Amerikansk actionserie fra 2017. Mac prøver å redde en gruppe studenter som er strandet på et synkende skip i Arktis, ved å kommunisere med lederen. Jack slår seg sammen med Elwood, mens Wilt og Leanna må flykte fra mystiske pistolmenn. Mac prøver å redde en gruppe studenter som er strandet på et synkende skip i Arktis, ved å kommunisere med lederen. Jack slår seg sammen med Elwood, mens Wilt og Leanna må flykte fra mystiske pistolmenn.

00:45(01:40)

> MacGyver

Amerikansk actionserie fra 2017. Politiet i Los Angeles avbryter teamets julefeiring ved å arrestere MacGyver for terrorisme, etter å ha funnet et lik i en bygning som er ødelagt av en bombe. Politiet i Los Angeles avbryter teamets julefeiring ved å arrestere MacGyver for terrorisme, etter å ha funnet et lik i en bygning som er ødelagt av en bombe.

01:40(02:40)

> Halt and Catch Fire

Amerikansk dramaserie fra 2017. Donna står overfor et jobbmessig veiskille, og Joanie reiser bort. Joe avslører Comets nye utseende, og Cameron ber en tidligere samarbeidspartner om en tjeneste. Donna står overfor et jobbmessig veiskille, og Joanie reiser bort. Joe avslører Comets nye utseende, og Cameron ber en tidligere samarbeidspartner om en tjeneste.

02:40(03:35)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. American Ninja Warriors befinner seg i Philadelphia. I kvalifiseringsrunden her dukker fjorårets vinner Geoff Britten opp for å vise at han kan gjenta bragdene sine. American Ninja Warriors befinner seg i Philadelphia. I kvalifiseringsrunden her dukker fjorårets vinner Geoff Britten opp for å vise at han kan gjenta bragdene sine. Også værmannen Joe Moravsky, som er favoritt til å vinne hele konkurransen, er klar til dyst, og det samme er veteranene Ryan Stratis og Chris Wilczewski.

03:35(04:30)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Troy følger sumpkodeksen , og hjelper en gammel venn med linene når han får trøbbel. Jacobs bror Chase dukker ikke opp, og dette setter Landry-jaktlaget tilbake. Troy følger sumpkodeksen , og hjelper en gammel venn med linene når han får trøbbel. Jacobs bror Chase dukker ikke opp, og dette setter Landry-jaktlaget tilbake.

04:30(05:00)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

05:00(05:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

05:30(06:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny og teamet har store planer for en Caddy 77-modell. Jeff Blando fra bandet Slaughter får ferdigdekorert en chopper som Danny bygget for ham flere år tilbake siden. Danny og teamet har store planer for en Caddy 77-modell. Jeff Blando fra bandet Slaughter får ferdigdekorert en chopper som Danny bygget for ham flere år tilbake siden.