Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Spesial All Stars-episode med American Niinja Warrior-helter. All stars del 1. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Andre del av spesial all stars-episoden med American Niinja Warrior-helter. All stars del 2. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

07:55(08:25)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokumentarserie fra 2016. Lothepus skal delta på Farmen kjendis, men sliter med å rekke alt han må få ferdig før avreise. Ingen vei tilbake. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte.

08:25(09:20)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. Murdoc + MacGyver + Murdoc.

09:20(10:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. Murdoc er tilbake, og målet hans er å drepe MacGyver. Strictly Business. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

10:25(11:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. Et strømselskap vil bygge nær et indianerreservat, men et av stammens medlemmer har en plan for å stoppe dem. Trail of Tears. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

11:25(12:25)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2009. Rollene blir byttet og underdogene får sin sjanse, og mennene i Phil Logging møter deres største utfordring. The King Crumbles. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

12:25(13:20)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2009. Den uerfarne Jesse Browning, junior-piloten Steve Smith og nykommeren Brad Hewitt kommer havneri trøbbel. Kun en av dem vil overleve uken. One Weak Link. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

13:20(14:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Tom får barnebarnet på besøk, men han får snart erfare at det ikke finnes noe som heter ferie i Yaak, mens i Ruby Valley har Rich Lewis' hunder fått ferten av puma når jakten tar en dramatisk vending. No Way Out. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo.

14:15(15:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Brannmennene Jocke og Peter rykker ut til en brann i en leilighet der det fremdeles skal befinne seg en person. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

15:15(16:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Brannmannen Anders blir varslet om brann i et museum i Stockholm, og viktige kulturskatter står i fare. Politibetjentene Johan og Fredric rykker ut til en person som blir mishandlet. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

16:15(17:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Brannmannen Peter rykker ut til en bolig i Stockholm som er full av røyk. Ambulansesykepleieren Miriam drar til en pasient som har falt, men som viser seg å ha helt andre symptomer. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

17:15(17:30)

> Snapshots

Spektakulære klipp fra sportens verden.

17:30(18:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2017. Danny får tilbud å gjenopprette sin drømmebil, en 1969 Corvette. Kevin og Mike sjekker ut to klassikere som har vært gjemt bort i en garasje i flere tiår, og senere finner Mike en sjelden Oldsmobile 422. Mighty Fine '69. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt.

18:00(21:00)

> eFotball: Norge - Frankrike

Fra Ullevaal Panorama. Fra Ullevaal Panorama hvor Norges beste FIFA-spillere møter FIFA eNations Cup-mester; Frankrike. Seieren avgjøres med best av 5 kamper. Dette er Norges andre treningskamp på veien mot FIFA eNations Cup 2020.

21:00(21:30)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En narkosak i Utah, en biljakt i Kentucky og en politijakt til fots i Connecticut. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

21:30(22:00)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En bilulykke i Indiana, en politijakt til fots i Florida og en stjålet bil i Oklahoma. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

22:00(22:30)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2019. Torodd er fortsatt på leting etter hus og det samme er Mats og Sandra, som ønsker et større sted nå som de skal bli en familie. Endelig huseier. Vi følger livene til fem rånere og raggere i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. Hele livet har de fryktet det såkalte «voksenlivet», men denne gangen tar livet overraskende vendinger. De må bli voksne over natten!

22:30(23:00)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2019. Mats og Sandra drar på ultralyd og får endelig vite om de får en gutt eller jente. I Skjåk har Jon Arild funnet en gammel buss i garasjen sin som han vil dra på roadtrip med. For Torodd sin del begynner tiden å renne ut. Det er bare livets gang. Vi følger livene til fem rånere og raggere i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. Hele livet har de fryktet det såkalte «voksenlivet», men denne gangen tar livet overraskende vendinger. De må bli voksne over natten!

23:00(00:15)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2017. Matt LeBlanc og Chris Harris begir seg ut i skogene i California for å teste off-road-leketøy, og å jakte på Big Foot! Chris tester også den nye McLaren 720S, og Lee Mack er ukens studiogjest. Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid er klare for flere spektakulære bilturer, tester av nye fartsvidundre, offroad-kjøring og bilauksjon!

00:15(00:40)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En gjengeskyting i Connecticut, fyllekjøring i Florida og en biljakt i South Carolina. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

00:40(01:10)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En skyteepisode i Connecticut, fyllekjøring i Florida og en politijakt til fots i Oklahoma. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

01:10(02:05)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2017. Kloakk flyter inn på avdelingen, og dette skaper kaos i hele Clark County Jail. Sewer Gate. Åtte frivillige går undercover som fanger i Clark County Jail i 60 dager for å avdekke hva som egentlig foregår blant innsatte og ansatte.

02:05(02:55)

> Arrow

Amerikansk dramaserie fra 2015. Team Arrow gjør et forsøk på å redde Ray fra Damiens borg, og Felicity begynner å lure på om hun er i ferd med å miste seg selv i forholdet med Oliver. Donna, på sin side, ankommer Star City for å besøke datteren sin. Lost Souls. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

02:55(04:10)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2017. Matt LeBlanc og Chris Harris begir seg ut i skogene i California for å teste off-road-leketøy, og å jakte på Big Foot! Chris tester også den nye McLaren 720S, og Lee Mack er ukens studiogjest. Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid er klare for flere spektakulære bilturer, tester av nye fartsvidundre, offroad-kjøring og bilauksjon!

04:10(05:10)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. Murdoc er tilbake, og målet hans er å drepe MacGyver. Strictly Business. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

05:10(05:35)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En bilulykke i Indiana, en politijakt til fots i Florida og en stjålet bil i Oklahoma. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

05:35(06:00)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En gjengeskyting i Connecticut, fyllekjøring i Florida og en biljakt i South Carolina. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.