Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

06:30(07:25)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Alligatorjegerne får en sjelden mulighet til å starte dagen tidlig. En av lagene velger en spesiell åte de kaller «Surf and Turf». Et annet blir tvunget til å jakte fra en ATG på sesongen siste kvote.

07:25(08:20)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Sumpgress og vannliljer setter kjepper i hjulene for alligatorjegerne.

08:20(08:50)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2011. Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: En nyinnflytter forsøker å få utlevert bilen sin som er tauet inn på hans første dag i Philadelphia. Shawn klarer ikke å få skrevet ut bøter til alle bilene som er feilparkert utenfor et populært bagettutsalg, og Neema sliter med å være den eneste kvinnelige tauebilsjåføren på avdelingen.

08:50(09:20)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2011. Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: En kvinnes raseri hindrer henne i å få utlevert bilen sin, og Lisa opplever å bli forfulgt på runden sin.

09:20(10:20)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: De 30 beste utøverne fra Oklahoma City er tilbake for å prøve seg på byens finaleløype! Den er utvidet siden forrige runde, og inneholder nå fire nye hindringer!

10:20(11:15)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: De 30 beste utøverne fra Philadelphia er tilbake for å prøve seg på byens finaleløype! Den er utvidet siden forrige runde, og inneholder nå fire nye hindringer!

11:15(12:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2008. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Tømmermarkedet er i fritt fall, og selskapene føler på presset. Sjefene på et av lagene tar over jobben til tømmerhoggere som er permitterte.

12:15(13:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Tom kjemper mot farlig is, og Marty gjør et siste forsøk på å komme seg ned fra fjellet. I Ruby Valley vender et rovdyr tilbake.

13:10(14:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Magnus drar ut til en trafikkulykke på E4, og ambulansesjåføren Erik får alarm om en ung gutt som spyr blod.

14:10(15:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Magnus får alarm om en voldsom trafikkulykke, og Johan og Fredric drar ut på en annerledes alarm.

15:05(16:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Magnus må raskt inn på en brennende skole, og Ambulansesjåføren Sara i Göteborg kalles ut til en bevisstløs jente.

16:00(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: I Göteborg kalles sykepleieren Maria til en mann med hjertefeil, og brannmannen Jørgen oppdager at det fortsatt er et menneske i flammene.

17:00(17:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

17:30(18:00)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2015. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: De 30 beste utøverne fra Philadelphia er tilbake for å prøve seg på byens finaleløype! Den er utvidet siden forrige runde, og inneholder nå fire nye hindringer!

19:00(20:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: Vi blir med til Las Vegas der til sammen 90 finalister som har gått videre fra byfinalene er samlet for å prøve seg i den nasjonale finalen. Den svært krevende hinderløypen de må gjennom, har hatt beryktede Mount Midoriyama i Japan som modell.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Marty blir midt i flyturen tvunget til å ta en omvei som koster ham dyrebart drivstoff. Rich står overfor sin største frykt når hundene stikker av etter å ha blitt truet av et farlig rovdyr.

21:00(21:30)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe fra 2015. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Joar og kjæresten Sigrid kjøper et gammelt hus i Fjorden og Lothepus må innse at de har overgått hans eget lille rekkehus i størrelse. Når Randi ser at drømmehuset hennes er til salgs tar konkurranseinstinktet til Lothepus overhånd, og han bruker alle midler i budkampen.

21:30(22:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe fra 2015. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Sigrid fyller 30 år og Joar skal arrangere en kjempefest i Fjorden. Når Lothepus blir minnet på at Randi har bursdag samme dag sprer panikken seg. Sammen bestemmer de seg for å gi en spektakulær gave til damene sine. En gave som de absolutt ikke ønsker seg.

22:00(22:55)

> Bak murene: Fengselsbetjentene

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Vi følger en gruppe ferske fengselsbetjenter på deres 60 dager lange prøveperiode bak murene. I denne del: Bare de sterkeste overlever bak murene, og dette gjelder både for for innsatte og betjenter. Purto og D'Angelo støter sammen med en gruppe lite samarbeidsvillige fanger, og Andrew begynner å lure på om han egentlig er egnet for den krevende jobben som fengselsbetjent.

22:55(23:50)

> 60 Days In

Cell Shock. Amerikansk realityserie fra 2016. Syv frivillige som ikke har begått noe lovbrudd, går undercover som fanger i Clark County Jail fengsel i 60 dager. Med dette vil sheriffen Jamey Joel forsøke å avdekke kriminalitet og korrupsjon i fengselet han styrer. Håpet hans er å få et unikt perspektiv på hva som faktisk foregår bak fengselsmurene. I denne del: To nye undercover-innsatte er klare for å teste ut livet i Clark County Jail. Isaiah, en 19 år gammel ungdom fra et tøft nabolag, og Maryum, den eldste datteren til Muhammad Ali, blir med i programmet.

23:50(00:20)

> Jail: Las Vegas

Amerikansk realityserie fra 2015. Hvert år blir mer enn 14 millioner personer arrestert i USA. Vi følger fengselsbetjenter som tar imot nye innsatte, og får et unikt innblikk i den tøffe og noen ganger morsomme hverdagen i og rundt fengselscellene. I denne del: En hjemløs slår til en forbipasserende etter å ha fått slengt en rasistisk kommentar etter seg. En sovende mann blir angrepet med en stein av en kar som mener han skylder ham penger.

00:20(00:50)

> Jail: Las Vegas

Amerikansk realityserie fra 2015. Hvert år blir mer enn 14 millioner personer arrestert i USA. Vi følger fengselsbetjenter som tar imot nye innsatte, og får et unikt innblikk i den tøffe og noen ganger morsomme hverdagen i og rundt fengselscellene. I denne del: En kvinne som har latt seg overtale av kjæresten til å gjemme narkotika i bh-en får erfare at også jenter blir kroppsvisitert.

00:50(01:45)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2017. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. I denne del: Team Scorpion må jobbe sammen med sin gamle nemesis Mark Collins for å forhindre at hele menneskeheten utslettes i sesongpremieren.

01:45(02:40)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2017. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. I denne del: Team Scorpion fortsetter samarbeidet med sin nemesis Mark Collins for å forhindre en hendelse som kan utslette menneskeheten. Cabe tar en avgjørelse i siste liten som kan komme til å gjøre slutt på karrieren hans.

02:40(03:05)

> 10 Things You Don't Know About

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Du trodde kanskje du visste alt om en historisk hendelse, bygning eller person? "10 Things You Don't Know About" gir deg overraskende og ny informasjon! I denne del: George S. Patton var en av de største kampgeneralene i 2. verdenskrig, og troppene hans vant slag både i Nord-Afrika og i Europa på imponerende vis. Men Patton hadde dysleksi, og han var en internasjonal storsmugler. Historikeren David Eisenbach avslører Pattsons hemmeligheter.

03:05(04:00)

> Limitless

Amerikansk sciencefictionserie. Brian Finch får unik intelligens og hukommelse etter å ha tatt det mystiske stoffet NZT, og blir hyret inn av FBI for å bistå dem i de aller mest krevende sakene. I denne del: Brian får sitt første FBI-oppdrag ute i felten når han reiser til Quantico for å låne bort sine spesielle egenskaper til et byrå som spesifikt jakter på seriemordere.Turen tar imidlertid en brå vending når Brian oppdager at mannen som har gitt ham oppdraget kan ha sendt en uskyldig mann i fengsel. Saken med den uskyldig dømte, er også den samme saken som gjorde at vedkommende steg oppover i rangstigen og ble en velkjent etterforsker. I tillegg forsøker Brian å holde seg et steg foran Rebecca, fordi hun har kommet litt for nær sannhetene om Senator Morras kobling til NZT-stoffet.

04:00(04:55)

> Limitless

Amerikansk sciencefictionserie. Brian Finch får unik intelligens og hukommelse etter å ha tatt det mystiske stoffet NZT, og blir hyret inn av FBI for å bistå dem i de aller mest krevende sakene. I denne del: En utvikler i den tekniske tankesmien der Ian er medlem blir drept, og Rebecca intervjuer en robotversjon av offeret som hun laget før hun døde, for å forsøke å finne ut hvem morderen kan være. Brian ser etter en agent som kan bli livvakten hans sammen med Mike og Ike.

04:55(06:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2008. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Tømmermarkedet er i fritt fall, og selskapene føler på presset. Sjefene på et av lagene tar over jobben til tømmerhoggere som er permitterte.