Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(07:00)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie fra 2017. Chase dukker ikke opp andre dag i ny jobb som kaptein på egen båt. Dwaine strever med å leve opp til sin fars forventninger, mens Bayou åpner opp nytt territorium for Frenchie og Gee. Fresh Blood. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem.

07:00(08:00)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. Dia De Muertos + Sicarious + Family.

08:00(09:00)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. Murdoc + MacGyver + Murdoc.

09:00(10:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. På en nattutflukt finner Shelby noe som kan gi ham mer penger enn han noensinne har fått. I Washington legger Craig og Wayne planer for å lære Dave en lekse. Swamp Gold. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

10:00(11:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. Hos Rygaard jobber to skogsmaskinførerne igjen side om side, og konflikten mellom dem er verre enn noensinne. I Florida tar alliansen mellom Team Buck og James Smith en brå slutt. Up in Smoke. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

11:00(12:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Snart vårTom får en uventet boost, og Eustace har det travelt med å bli ferdig med tømmerhogstjobben før våren kommer. In the Blood. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo.

12:00(13:00)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2015. Frafall i rekkene fører til kampen om vintervenene til et nytt nivå. Hugh klekker ut en plan for hvordan VP Express skal knuse all konkurranse. Lone Wolf , The. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året.

13:00(13:30)

> Scrubs

Amerikansk komiserie. J.D. og Turk står for det interne humorshowet, men opplever at kveldens morsomste innslag går på bekostning av dem. Comedy Show. Humor og tragedie går hånd i hånd ved Sacred Heart Hospital.

13:30(14:00)

> The Office

Amerikansk komiserie fra 2011. Etter reisen til Florida og møtet med Erin prøver Andy å gjøre det slutt med kjæresten. De ansatte i Dunder Mifflin må motvillig arrangere en fest for den upopulære Nellie. Welcome Party. Arbeidsplassen vi nå skal besøke, er stedet for intriger, sladder, sær humor og ett og annet dolk i ryggen.

14:00(14:30)

> The Office

Amerikansk komiserie fra 2011. Andy og Erin vender tilbake til Dunder Mifflin, men oppdager at Nellie har overtatt Andys jobb og kontor. Ryan blir sjalu etter at Pam har begynt å gi Kelly datinghjelp. Angry Andy. Arbeidsplassen vi nå skal besøke, er stedet for intriger, sladder, sær humor og ett og annet dolk i ryggen.

14:30(15:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Phil og Claire får en sen telefon om at Haley har blitt arrestert for drikking. Familieadvokaten, Mitchell, blir med på politistasjonen. Cameron skal passe Alex og Luke i mellomtiden, men får trøbbel. Arrested. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

15:00(15:30)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Clarie tar med Manny og Luke til Alex sin «akademiske tikamp». Phil forsøker å arrangere en guttekveld og Cameron og Mitch gir en overraskelsespresang til Jay og Gloria. Mistery Date. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

15:30(16:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Mitch og Cameron forsøker å redde et gammelt tre i parken, men hvor langt vil de gå for å redde det? Jay og Manny blir med på en bursdag med «barneolympiade» som tema, og begge må strekke seg langt utenfor sine komfortsoner for…. When a Tree Falls. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

16:00(16:30)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Red spiller inn en instruksjonsvideo for de ansatte hos Price Mart. Og i stedet for å bruke Eric i videoen, som faktisk jobber der, får Kelso jobben. Forgotten son. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

16:30(17:00)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Red prøver å spleise Eric med kassadamen på Price Mart, Stacey. Men til alles store overraskelse viser det seg at Stacey er forelsket i Red. Red and Stacey. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

17:00(17:30)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Gutta drar på bowling, hvor Hyde presenterer dem for sin nye kjæreste, Jill. Donna får sjokk når hun hører om Bob og Joannes intime forhold, og Red må sørge for å få pastor Dave tilbake i kirkens tjeneste. Third wheel. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

17:30(18:00)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Eric har regi på kirkens julespill, men det blir bare rot når han involverer resten av gjengen og det ender med at Eric får sparken. Red irriterer seg over Bobs entusiastiske juleglede. Eric Forman Christmas. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

18:00(19:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Martin prøver å stanse en bil som kjører mot kjøreretningen, og Mikke rykker ut til en bobilbrann. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

19:00(20:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Maria får inn en pasient hun mistenker har fått slag, og politi Emma prøver å hjelpe en voldelig mann som har skadet seg. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Marty tar en sjanse som kan forandre alt, og en storm skaper trøbbel for Eustace og Preston. Winter’s Gamble. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo.

21:00(22:00)

> Norge bak fasaden

Norsk dokumentar fra 2018. De glemte guttene.

22:00(22:30)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2020. Hundefører Rune søker i skogen etter en savnet mann. Det er vinter og svært kaldt, og Rune er bekymret da mannen skal være beruset og tynnkledd. Søker etter savnet mann. Som første norske politiserie gir vi et eksklusivt innblikk i hele spekteret av politiets arbeid – fra patruljer på veien i byen og på landet, og helt til topps der avgjørelsene tas; politimesterens kontor. Patruljene må kunne håndtere alt fra trusler om skoleskyting til krangling på byen, samtidig som store politiressurser settes inn i en av de mest oppsiktsvekkende forsvinningssakene i nyere tid.

22:30(23:00)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2020. Rus blant ansatte på Oslo Lufthavn, Gardermoen, er blitt et økende problem. Politibetjentene Ingvild og Thomas skal sjekke piloter og annet mannskap. En mann tester positivt, og dette vil få store konsekvenser for ham. Rustest av piloter. Som første norske politiserie gir vi et eksklusivt innblikk i hele spekteret av politiets arbeid – fra patruljer på veien i byen og på landet, og helt til topps der avgjørelsene tas; politimesterens kontor. Patruljene må kunne håndtere alt fra trusler om skoleskyting til krangling på byen, samtidig som store politiressurser settes inn i en av de mest oppsiktsvekkende forsvinningssakene i nyere tid.

23:00(00:15)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2013. Alle tre drar til et kriserammet Spania i hver sin lavbudsjett superbil. Jeremy tar en McLaren MP4-12C, Richard velger Ferrari 458 og James tar til takke med en Audi R8 V10, og de ender opp i et forlatt…. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

00:15(00:40)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2019. En velferdssak i Washington, en person som motstår arrestasjon i Florida, og et narkotikabeslag i South Carolina. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer. Alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

00:40(01:10)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2019. En ordensforstyrrelse i Illinois, et narkotikabeslag i South Carolina og fyllebråk i Texas. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer. Alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

01:10(02:30)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2017. De tre gjenværende deltakerne er inne i sine siste dager i Clark County Jail. Alle prøver etter beste evne å unngå flere konflikter før de slipper ut. Bed and Baggage. Åtte frivillige går undercover som fanger i Clark County Jail i 60 dager for å avdekke hva som egentlig foregår blant innsatte og ansatte.

02:30(03:25)

> Arrow

Amerikansk actionserie fra 2016. Den nyvalgte borgemesteren møter motstand når han kjemper på to fronter for byens fremtid. Og Arrows triumf over Damien Darhk for åpen scene inspirerer en ny borgerverngruppe. Dangerous Liaisons. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

03:25(04:40)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2013. Alle tre drar til et kriserammet Spania i hver sin lavbudsjett superbil. Jeremy tar en McLaren MP4-12C, Richard velger Ferrari 458 og James tar til takke med en Audi R8 V10, og de ender opp i et forlatt…. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

04:40(05:30)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2015. Frafall i rekkene fører til kampen om vintervenene til et nytt nivå. Hugh klekker ut en plan for hvordan VP Express skal knuse all konkurranse. Lone Wolf , The. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året.

05:30(06:00)

> My name is Earl

Amerikansk komiserie. Etter Richard Chubbys dødsfall, kommer sønnen til byen for å ta over familieforretningene. Earl lærer hva sann forsakelse er når han skal krysse av neste punkt på karmalisten sin. Two Balls, Two Strikes. Småskurken Earl J. Hickey begynner å tro på karma etter å ha vunnet 100.000 dollar i et lotteri. Han lager en liste over alle han har gjort urett i løpet av livet, og bestemmer seg for å gjøre opp for sine feiltrinn, et steg om gangen.