Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Vi befinner oss i Oklahoma City hvor en ny kvalifiseringsrunde går av stabelen. Kjæresteparet Kacy Katanzaro og Brent Steffensen er tilbake, og det samme er Daniel Gil som vakte stor oppsikt da han deltok for første…. Oklahoma City Qualifying - del 2. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. American Ninja Warriors befinner seg i Philadelphia. I kvalifiseringsrunden her dukker fjorårets vinner Geoff Britten opp for å vise at han kan gjenta bragdene sine. Philadelphia Qualifying - del 1. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

07:55(08:25)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe. Joar er med Lothepus på en stor sprengningsjobb, men han begynner for alvor å bli lei av å bli herset med. Han vil starte for seg selv. Derfor tar Joar mot til seg og spør banken om lån. Mann for sin hatt. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte.

08:25(09:20)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. MacGyver og teamet hans begir seg ut på et farlig oppdrag, etter at de blir oppsøkt av en irsk militæroffiser som mener han vet hvor "The Ghost", en farlig bombemaker, befinner seg. Revenge + Catacombs + Le Fantome. En ny sesong hvor MacGyver tar ansvar for å redde verden, bevæpnet til tennene med oppfinnsomhet, tyggegummi og binders

09:20(10:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. MacGyver drar til til Afrika for å stoppe torturen av utrydningstruede neshorn. Først må han befri en av Colton-brødrene, og så få tak i mannen som har tjent seg rik på den ulovlige nedslaktingen av dyrene. Black Rhino. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

10:25(11:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. MacGyver etterforsker påstander fra en Holocaust-overlevende, og avdekker neo-nazisme i det amerikanske politiske systemet. The Ten Percent Solution. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

11:25(12:25)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Swamp Man finner en kjempestokk, og håper å kunne donere pengene den er verd til fetteren som mistet alt i stormen Isaac. Tomme lufttanker gjør at S&S ikke kan dykke. Aftermath , The. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

12:25(13:20)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Belinda hjelper Shelby med å finkjemme sumpen for brukpare ting som er blitt vasket bort av orkanen Isaac, før hun utfordrer ham til et gjørmerace der vinneren får en dagslønn. Unlucky Charm. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

13:20(14:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. I Yaak Valley slår Tom Oar seg sammen med broren Jack for å hjelpe ham med å få den dyrebare jaktfalken hans tilbake til villmarken. Settling the Score. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo.

14:15(15:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. Olof fra Johannes brannstasjon rykker ut når det skjer en bilulykke midt i Stockholm. Politibetjentene Anders og Hanna fra Åmål blir varslet om nabobråk, og i Huddinge tar Andras og Daniel seg av bråk på en restaurant. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

15:15(16:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. Politibetjenten Mats rykker ut etter at det blir meldt om noen ungdommer man mistenker har automatvåpen. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

16:15(17:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. Daniel i Huddinge rykker ut når en personbil kolliderer med en traktor. Politibetjentene Magnus og Calle fra Haninge jakter på en mann mistenkt for mishandling, og Roger ved Johannes brannstasjon varsels om en…. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

17:10(18:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. En bilist i Åmål forsøker å stikke av fra politibetjentene Hanna og Anders. Brannmannen Sebastian mottar en melding om gasslekkasje, og politibetjenten Magnus skynder seg til en bilulykke. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

18:10(19:05)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. En av Swamp Man finner en gedigen tømmerstokk i sumpen, men på turen tilbake blir kamerateamet skadet. Craig kommer tilbake til Rygaard etter å ha snakket med Gabe. Slippery Slope. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

19:05(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Edderkopper, slanger og elvevann som er i ferd med å trekke seg tilbake, kompliserer innhentingen av tømmer i sumpen. Et tre som Stacey feller, blir tatt av vinden, og holder på å lande på flere av Big Guns folk. Hell or High Water. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Rich i Ruby Vally tar sin eldste og yngste hund med på et helt spesielt treningsoppdrag, mens Eustace og Preston legger ut på en kritisk hjortejakt. Judgement Day. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo.

21:00(22:00)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2018. Som brannkonstabel i hovedstaden blir du aldri utlært. I denne episoden følger vi den ferske aspiranten Lise frem mot hennes første test på vei mot å bli godkjent røykdykker, samtidig som vi er med den vikarierende…. I denne dokumentarserien følger vi det indre livet i Oslo Brann- og Redningsetat. I en ny sesong med virkelighetsaction og et fascinerende innblikk får vi følge livet på flere brannstasjoner i Oslo. Denne sesongen får vi blant annet følge to aspiranters hverdag på stasjonen, og deres vei til å bli brannkonstabler.

22:00(23:00)

> Hele historien - Åsted Norge

Norsk dokumentarserie fra 2018. I august 2017 finner en bærplukker et lik under et tre ved Hunn på Gjøvik. Et halvt år etter, må politiet gravlegge den ukjente mannen i en navnløs grav. Skogmannen.

23:00(00:15)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2016. Chris Harris prøver å krysse den arabiske halvøyen - i en Bugatti Chiron - raskere enn Matt LeBlanc, som kan benytte seg av transportløsninger uansett prisklasse. Matt LeBlanc og Chris Evans gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

00:15(00:45)

> Dag

Svart komedieserie. Dag Refsnes får et par dagers overnattingsbesøk av Eva og sønnen. Bendikt sliter med en utagerende russisk dame og i tillegg er sønnen på sykehus. Hevneren fra Holmlia. Møt Dag Refsnes, samlivsterapeuten som mener at alle burde bo alene. Møt Dag Refsnes (Atle Antonsen), samlivsterapeuten som mener at alle burde bo alene.

00:45(01:15)

> Dag

Svart komedieserie. Dag vil slutte i terapi og Benedict har gode råd for å gjøre det slutt med damer. Et stort lite liv. Møt Dag Refsnes, samlivsterapeuten som mener at alle burde bo alene. Møt Dag Refsnes (Atle Antonsen), samlivsterapeuten som mener at alle burde bo alene.

01:15(02:15)

> The Cops

Britisk dokumentarserie fra 2017. Kamerapatruljen må gripe inn i et slagsmål i sentrum. Senere risikerer de sine egne liv for å redde innbyggere fra leiligheter i en blokk som står i full fyr. Vi blir med politiet i Staffordshire som har kamera festet på kroppen på jobb!

02:15(03:10)

> Arrow

Amerikansk dramaserie fra 2015. Green Arrow og teamet hans drar for å befri Andy fra Damiens krefter, mens Ray forteller Felicity at han ikke er sikker på hva han vil med fremtiden sin. BROTHERHOOD. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

03:10(04:20)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2016. Chris Harris prøver å krysse den arabiske halvøyen - i en Bugatti Chiron - raskere enn Matt LeBlanc, som kan benytte seg av transportløsninger uansett prisklasse. Matt LeBlanc og Chris Evans gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

04:20(05:20)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. MacGyver drar til til Afrika for å stoppe torturen av utrydningstruede neshorn. Først må han befri en av Colton-brødrene, og så få tak i mannen som har tjent seg rik på den ulovlige nedslaktingen av dyrene. Black Rhino. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

05:20(06:00)

> Nattarbeiderne

Norsk realityserie. Arnie Norse er en levende legende i underholdningsmiljøet. Han er en sprek mann på 88 år, men ser slutten på karrieren nærme seg. Vi følger en av hans siste opptredener på en privatfest på Nøtterøy. Når andre går hjem, går de på jobb. Møt alt fra strippere til vektere, journalister, fyrverkerieksperter, jernbanearbeidere og bartendere og se hva som skjer i Norge mens du sover.