Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:45)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger ungdomsårene til Clark Kent - mannen som senere ble kjent som Supermann.

06:45(07:35)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger ungdomsårene til Clark Kent - mannen som senere ble kjent som Supermann.

07:35(08:30)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Daniel Edgar blir ikke blid når guttene hans dukker opp fyllesyke og forsinket. Willie risikerer alt for å fange den største alligatoren han noen sinne har støtt på.

08:30(08:55)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny blir inspirert til å ta opp igjen et gammelt prosjekt, en 1967-modell Ford Bronco som han allerede har lagt en god del tid og penger ned i. For å kunne tjene penger på den, må gutta på Count’s fikse den raskt.

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny har en kunde som vil kjøpe Ford Broncoen fra 1967 som han holder på å restaurere, men Ryans tabbe har satt prosjektet langt tilbake.

09:25(09:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokumentarserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med parkeringsvaktene i amerikanske storbyer på jobb! I denne del: I denne spesialepisoden i to deler får vi et tilbakeblikk på de verste sammenstøtene mellom feilparkerere og parkeringsvaktene i Philadelphia i de fire første sesongene av "Parkeringsvaktene".

09:55(10:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokumentarserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med parkeringsvaktene i amerikanske storbyer på jobb! I denne del: I denne spesialepisoden i to deler får vi et tilbakeblikk på de verste sammenstøtene mellom feilparkerere og parkeringsvaktene i Philadelphia i de fire første sesongene av "Parkeringsvaktene".

10:25(10:55)

> Fraktekrigen

Love is a Crazy Carnevalride. Amerikansk dokusåpe fra 2014. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Jessica har mange spørsmål når hun avtaler å frakte en selgers kjære med navnet Bruce. Dusty legger ut på veien med en gigantisk kuskalle i lasten.

10:55(11:25)

> Fraktekrigen

To the Moon and Back. Amerikansk dokusåpe fra 2014. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Todd og Tamara sliter både med motoren på lastebilen sin og med å finne frem når de skal levere et gigantisk hundeleketøy. Jenn setter himmel og jord i bevegelse når hun skal frakte noen små månesteiner fra Houston til Phoenix.

11:25(12:20)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Etter at en grizzlybjørn endevendte hagen hans, er Tom Oar desperat etter mat og legger ut på hjortejakt. I Ruby Valley i Montana, forfølger Rich Lewis en plyndrende ulveflokk som regelrett har slaktet naboens buskap, mens i North Carolina må Eustace Conway hanskes med Scout - en uforsiktig praktikant med mye bygutt i seg.

12:20(13:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Etter å ha hatt suksess under hjortejakten, skynder Tom seg med å forberede kjøttet før det tiltrekker seg sultne grizzlybjørner. I North Carolina tar Eustace fatt på en knallhard jobb som han må fullføre før han foretar før sin første nedbetaling på lånet. Martys mekaniske problemer fortsetter. Dermed «strander» han i den iskalde Alaska-natten.

13:15(14:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Reine i Huddinge blir varslet om at en person blir mishandlet. Politibetjentene Annsi og Gunilla rykker ut når de får melding om leilighetsbråk. Brannmannen Jörgen på sin side, redder et liv.

14:15(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: To barn i Huddinge er sporløst forsvunnet, og Reine og Camilla begir seg ut for å lete etter dem. Politibetjenten Kristoffer i Haninge varsles om husbråk og krangling, og brannmennene Thomas og Jörgen rykker ut til en mulig leilighetsbrann.

15:10(16:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Det skjer en alvorlig trafikkulykke midt i Stockholm, og brannmannen Marcus rykker ut. Politibetjenten Mats i Haninge blir varslet om noen ungdommer som mistenkes for å røyke hasj, og drar for å finne dem.

16:10(17:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Ambulansesykepleieren Janne blir tilkalt når en kvinne får akutte pusteproblemer, og brannmannen Thomas rykker ut når det bryter ut brann i en kjeller. Politibetjenten Reine konfronterer en knivmann.

17:05(17:30)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny blir bedt om å lage en jubileumssykkel for å hedre musikklegenden Les Paul, og må få jobben gjort i løpet av 30 dager. Horny Mike ønsker å imponere Danny, og tar en titt på en Dodge 1940-modell som er til salgs.

17:30(18:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny og gutta møter en kunde som har en helt spesiell lakkeringsjobb han ønsker utført. Samtidig bygger Shannon og Ryan en Harley Davidson-lignende motorsykkel til en kunde med en gammel politisykkel som utgangspunkt.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram fra 2011. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i American Ninja Warrior. I denne del: To hundre atleter har forsøkt seg på den krevende kvalifiseringsløypen. De siste hundre som skal prøve seg, må ikke bare gjennomføre, de må gjøre det raskere enn dem som har vært før dem. Etter dagens runde er det klart hvem som er med videre til semifinalene.

19:00(20:00)

> Gjeldshaiene

Britisk realityserie. Dramatiske historier om mennesker i dyp gjeld og om dem som har som jobb å kreve inn penger eller verdier fra disse. I denne del: I denne realityserien følger vi britiske offentlige pengeinnkrevere på jobb, og blir med dem når de banker på dører til folk som ikke har betalt gjelden sin. Vi blir med dem Storbritannia rundt til både leiligheter, herregårder, butikker og forretningsselskaper. De jakter først og fremst penger, men kan ikke folk betale tar de beslag både av biler, personlige eiendeler og hus. Noen ganger oppstår voldelige konfrontasjoner. Vi får høre hvordan innkreverne håndterer gjeldsofrene, og hva de føler overfor personene som har havnet i økonomisk uføre. Vi får også høre historiene til dem som får besøk av innkreverne, og om hvordan de havnet i vanskeligheter.

20:00(21:00)

> Gjeldshaiene

Britisk realityserie. Dramatiske historier om mennesker i dyp gjeld og om dem som har som jobb å kreve inn penger eller verdier fra disse. I denne del: Mike og Terry drar til Cheshire for å hente et kjøretøy hos en kvinne som skylder flere hundre pund.

21:00(23:35)

> Mission Impossible - Ghost Protocol

Amerikansk action fra 2011. Tom Cruise, Paula Patton. Agent Ethan Hunt er tilbake og denne gangen blir han og IMF beskyldt for en terrorbombe som går av i Kreml. De amerikanske myndighetene kutter deretter alle bånd til byrået og Ethan må uten ressurser finne en måte å renvaske seg selv og IMFs navn på, samtidig som han forsøker å forhindre et nytt terrorangrep. Aldersgrense: 15 år.

23:35(00:30)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

00:30(01:45)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2016. Syv frivillige som ikke har begått noe lovbrudd, går undercover som fanger i Clark County Jail fengsel i 60 dager. Med dette vil sheriffen Jamey Joel forsøke å avdekke kriminalitet og korrupsjon i fengselet han styrer. Håpet hans er å få et unikt perspektiv på hva som faktisk foregår bak fengselsmurene. I denne del: De syv deltakerne møtes for første gang for å diskutere erfaringene de gjorde seg i fengselet. Robert får oppleve Tamis sinne når hun anklager ham for å ikke ha tatt programmet seriøst.

01:45(02:25)

> MacGyver

Amerikansk actionserie fra 2016. I nyversjonen av MacGyver treffer vi den unge MacGyver. Han har dannet en ny, statlig organisasjon, der han viser frem sine evner til å bruke vitenskap og kritisk tenkning for å løse problemer og forhindre katastrofer. I denne del: MacGyver har bare en korketrekker og en rull papirlommetørkler å forsvare seg med når han står ansikt til ansikt med en internasjonal leiemorder som har fått i oppdrag å drepe ham. Bozer føler seg lurt når han får vite MacGyvers virkelige identitet.

02:25(03:10)

> Møbelsnekkerne

Realityserie. 13 lovende møbeldesignere får hver uke nye utfordringer og konkurrerer om å bli vinneren av 100 000 dollar og nasjonal lansering av et møbel de har designet! 13 lovende møbeldesignere får hver uke nye utfordringer og konkurrerer om å bli vinneren av 100 000 dollar og nasjonal lansering av et møbel de har designet! I denne del: Deltakerne kjenner på presset når de blir bedt om å lage et møbel til programlederen deres, hip-hop-artisten Common.

03:10(03:50)

> Zoo

Amerikansk science-fiction-serie fra 2015. Verden over begynner ville dyr å gå til angrep på mennesker. Det viser seg at dyrene har utviklet intelligens som gjør dem i stand til å utrydde menneskeheten. Serien er basert på bestselgeren med samme navn av James Patterson og Michael Ledwidge. I denne del: Jackson og resten av teamet gjør et siste forsøk på å finne en kur for den verdensomspennende dyrepandemien, men møter en hindring som synes uoverkommelig.

03:50(04:30)

> Jakten på en kriminell

Amerikansk dokumentarserie. John Walsh tar fatt i uoppklarte kriminalsaker og prøver å finne løsningen. Han intervjuer ofre, pårørende, etterlatte og advokater, og søker nye spor som kan gi svar på hvem som står bak kriminalsakene. Sakene blir også rekonstruert.

04:30(05:00)

> The Red Road

A Cure. Amerikansk dramaserie. Konflikten mellom byens politi og urbefolkningen i fjellene fortsetter. I denne del: Harold, som er redd for at hans karriere som politimann snart er over, blir møtt med overraskende nyheter. Det oppstår heftige diskusjoner mellom Junior og Marie omkring det planlagte kasinoet. Phillip prøver å renvaske navnet sitt, samtidig som et viktig møte finner sted. Aldersgrense: 15 år.

05:00(05:15)

> Ingen sending

05:15(05:35)

> USAs styggeste tatoveringer

Amerikansk dokusåpeserie fra 2012. I denne del: Tommy fikser en plagsom sopp, og Jasmine blir sjokkert av en sinna far. Gus mister besinnelsen overfor en vanskelig kunde.

05:35(06:00)

> USAs styggeste tatoveringer

Amerikansk dokusåpeserie fra 2012. I denne del: Gus hjelper en kunde med å glemme ekskjæresten, og Jasmine skjuler en mannevond ulv.