Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(07:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. Finalen i Las Vegas er i gang, og første utfordring for finalistene er å fullføre første trinn av den krevende hinderløypen på mindre enn 2 minutter og 20 sekunder. Las Vegas Finals Episode #1. Finalen i Las Vegas er i gang, og første utfordring for finalistene er å fullføre første trinn av den krevende hinderløypen på mindre enn 2 minutter og 20 sekunder.

07:00(08:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. Det er klart for andre finalekveld! På konkurransens første finaledag klarte 20 deltakere å komme seg gjennom første hinder, nå er det resten av atletenes tur til å prøve seg. Las Vegas Finals Episode #2. Det er klart for andre finalekveld! På konkurransens første finaledag klarte 20 deltakere å komme seg gjennom første hinder, nå er det resten av atletenes tur til å prøve seg.

08:00(08:30)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2015. Episode 11. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.

08:30(09:25)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2016. Ekspertene spår den korteste og varmeste vinteren noen sinne, og dette gir sjåførene store utfordringer. Against All Odds. Ekspertene spår den korteste og varmeste vinteren noen sinne, og dette gir sjåførene store utfordringer. Transportselskapene som trafikkerer de isbelagte veiene, risikerer økonomisk ruin dersom de ikke klarer å levere lasten den korte perioden de har mulighet til å ta seg trygt frem.

09:25(10:20)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie fra 2017. I sesongens første episode får vi se de 10 mest fryktelige alligator-møtene gjennom syv sesonger med alligatorjegerne i Lousianna. Ten Most Dangerous Moments. I sesongens første episode får vi se de 10 mest fryktelige alligator-møtene gjennom syv sesonger med alligatorjegerne i Lousianna.

10:20(11:15)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie fra 2017. Troy forfremmer Chase til kaptein på egen båt. Daniel Edgar henter inn sønnen for å hjelpe til, mens RJ og Jay Paul for første gang noensinne skal jakte fra hver sin båt. The Hunt Begins. Troy forfremmer Chase til kaptein på egen båt. Daniel Edgar henter inn sønnen for å hjelpe til, mens RJ og Jay Paul for første gang noensinne skal jakte fra hver sin båt.

11:15(12:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. På fjellet går en av nøkkelpersonene på Gabes team til konkurrenten. Big Gun strever med å rekke en alt for stram deadline, mens Joe og den nye tømreren prøver å finne ut av ting i Alaska. Where's Willy?. På fjellet går en av nøkkelpersonene på Gabes team til konkurrenten. Big Gun strever med å rekke en alt for stram deadline, mens Joe og den nye tømreren prøver å finne ut av ting i Alaska. PÅ elven kan en ulykke sette en stopper for S&S for godt, mens Shelby's trofaste medarbeider Willy, forsvinner i sumpen.

12:15(13:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. Alle teamene kjenner på presset. Både Rygaard-teamet og S&S møter motgang og rystelser. I Florida opplever S&S motgang, mens Buck og Swilley får uventet hjelp fra James. Falling Apart. Alle teamene kjenner på presset. Både Rygaard-teamet og S&S møter motgang og rystelser. I Florida opplever S&S motgang, mens Buck og Swilley får uventet hjelp fra James. I Alaska drar Papac-teamet på fisketur, mens Gig Gun må hente inn en ny skogsmaskin-operatør for å takle det bratte terrenget. I sumpen skjer det en ulykke som kan føre til at Shelby mister enda en assistent.

13:15(14:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2017. Tidlig snøsmelting fører de lokale bjørnene ut av hiene sine flere uker tidligere enn normalt. Jasons jakt etter et hjem er endelig slutt. Race to Ruin. Tidlig snøsmelting fører de lokale bjørnene ut av hiene sine flere uker tidligere enn normalt. Jasons jakt etter et hjem er endelig slutt.

14:10(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. Brannmannen Peter blir varslet om en leilighet i Stockholm som står i full fyr. Ann-Marie skynder seg til en kvinne som sannsynligvis har brukket hoften, og politibetjenten Anders får en stri jobb med å opprettholde orden på…. Brannmannen Peter blir varslet om en leilighet i Stockholm som står i full fyr. Ann-Marie skynder seg til en kvinne som sannsynligvis har brukket hoften, og politibetjenten Anders får en stri jobb med å opprettholde orden på en byfestival.

15:10(16:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. Anders rykker ut til et voldsomt butikkran i Åmål, og ambulansesykepleieren Miriam skynder seg til en mann som antakeligvis har fått slag. I Trollhättan blir Anna varslet om at en kvinne har mottatt trusler. Anders rykker ut til et voldsomt butikkran i Åmål, og ambulansesykepleieren Miriam skynder seg til en mann som antakeligvis har fått slag. I Trollhättan blir Anna varslet om at en kvinne har mottatt trusler.

16:05(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. Brannmennene Roger og Olof rykker ut til en mann som sitter fast i en glassdør og som de blir tvunget til å sprenge løs. Brannmennene Roger og Olof rykker ut til en mann som sitter fast i en glassdør og som de blir tvunget til å sprenge løs. Janne skynder seg for å hjelpe en jente som har vært innblandet i en alvorlig trafikkulykke, og politibetjenten Anders blir varslet om et voldsomt leilighetsbråk i Åmål.

17:00(18:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. Brannmannen Tony fra Brännkyrka brannstasjon rykker ut til en voldsom bilbrann. Politibetjenten Daniel stanser en bil han mistenker det finnes narkotika i, og ambulansesykepleieren Per skynder seg til en mann som lider av…. Brannmannen Tony fra Brännkyrka brannstasjon rykker ut til en voldsom bilbrann. Politibetjenten Daniel stanser en bil han mistenker det finnes narkotika i, og ambulansesykepleieren Per skynder seg til en mann som lider av kraftige brystsmerter.

18:00(19:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. Alle tar stadig mer risiko for å gjøre det best mulig. Jimmy Smith klarer å overkomme angsten og dykker igjen for første gang på tre år, men frykten innhenter ham. Up in Flames. Alle tar stadig mer risiko for å gjøre det best mulig. Jimmy Smith klarer å overkomme angsten og dykker igjen for første gang på tre år, men frykten innhenter ham. I sumpen prøver Shelby seg på en gammel fiende, en kjempestokk som glapp i forrige sesong, og førte til at vinsjen hans røk.

19:00(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. Hos Papac rømmer crewet fra stedet på grunn av Joe's ville ferd med skogsmaskinen. I sumpen nekter Shelby å gi seg før han får tatt hevn. Family Rivalry. Hos Papac rømmer crewet fra stedet på grunn av Joe's ville ferd med skogsmaskinen. I sumpen nekter Shelby å gi seg før han får tatt hevn. I New Hampshire melder to nye team seg på konkurransen, og her snakker vi om tømmermenn som er sterke som okser!

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2017. Morgans hester forsvinner samtidig som de lokale bjørnene er i ferd med å våkne opp fra dvale. Richs løvejakt utvikler seg i dramatisk retning, og Tom prøver seg i USAs største spill. Stand Your Ground. Morgans hester forsvinner samtidig som de lokale bjørnene er i ferd med å våkne opp fra dvale. Richs løvejakt utvikler seg i dramatisk retning, og Tom prøver seg i USAs største spill.

21:00(22:00)

> The Cops

Britisk dokumentarserie fra 2018. Både politi og brannvesen rykker ut når de får melding om at en mann har forskanset seg i huset sitt sammen med familien, og truer å drepe alle med en motorsag. Både politi og brannvesen rykker ut når de får melding om at en mann har forskanset seg i huset sitt sammen med familien, og truer å drepe alle med en motorsag.

22:00(23:00)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2018. De tre siste deltakerne flytter inn i Fulton County Jail. Strid mellom innsatte og intern maktkamp, setter snart de nyankomne i fare. Shank Anxiety - Del 1. De tre siste deltakerne flytter inn i Fulton County Jail. Strid mellom innsatte og intern maktkamp, setter snart de nyankomne i fare.

23:00(23:25)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Politiet er på jakt etter en fører som har stukket av etter en påkjørsel i Sør-Carolina. Her blir det dessuten en heftig motorsykkeljakt. I Maryland jakter politiet på en farlig rømling. Politiet er på jakt etter en fører som har stukket av etter en påkjørsel i Sør-Carolina. Her blir det dessuten en heftig motorsykkeljakt. I Maryland jakter politiet på en farlig rømling.

23:25(23:55)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer.

23:55(01:00)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2017. Vi blir nærmere kjent med gruppen som nå skal teste ut livet bak murene: En spesiallærer som jobber med ungdom i risikosonen, en mann som mener samfunnet har sviktet afroamerikanere og som kjemper mot…. Fulton County Jail: Welcome to the A-T-L. Vi blir nærmere kjent med gruppen som nå skal teste ut livet bak murene: En spesiallærer som jobber med ungdom i risikosonen, en mann som mener samfunnet har sviktet afroamerikanere og som kjemper mot diskriminering, en tidligere fengselsbetjent og en kvinne som møtte sin mann da han satt inne er bare noen av dem vi møter.

01:00(01:55)

> Suits

Amerikansk dramakomiserie fra 2017. Louis og Harveys sliter med den nye dynamikken i firmaet etter Alex Williams inntreden i firmaet. Mike får et nytt oppdrag, og Rachel blir utfordret av en ansatt. Harvey og Paula har endelig sin andre date. Mudmare. Louis og Harveys sliter med den nye dynamikken i firmaet etter Alex Williams inntreden i firmaet. Mike får et nytt oppdrag, og Rachel blir utfordret av en ansatt. Harvey og Paula har endelig sin andre date.

01:55(02:50)

> Suits

Amerikansk dramakomiserie fra 2017. Harvey, Louis og Donna må stå sammen når Bratton Gould går til angrep på firmaet, og prøver å lure til seg en av Louis’ klienter, og å saksøke en av Harveys. Divide and Conquer. Harvey, Louis og Donna må stå sammen når Bratton Gould går til angrep på firmaet, og prøver å lure til seg en av Louis’ klienter, og å saksøke en av Harveys. Mike og Rachel sliter med å finne tid til bryllupsplanlegging.

02:50(03:15)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Politiet er på jakt etter en fører som har stukket av etter en påkjørsel i Sør-Carolina. Her blir det dessuten en heftig motorsykkeljakt. I Maryland jakter politiet på en farlig rømling. Politiet er på jakt etter en fører som har stukket av etter en påkjørsel i Sør-Carolina. Her blir det dessuten en heftig motorsykkeljakt. I Maryland jakter politiet på en farlig rømling.

03:15(03:45)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer.

03:45(04:35)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie fra 2017. Troy forfremmer Chase til kaptein på egen båt. Daniel Edgar henter inn sønnen for å hjelpe til, mens RJ og Jay Paul for første gang noensinne skal jakte fra hver sin båt. The Hunt Begins. Troy forfremmer Chase til kaptein på egen båt. Daniel Edgar henter inn sønnen for å hjelpe til, mens RJ og Jay Paul for første gang noensinne skal jakte fra hver sin båt.

04:35(05:30)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2016. Ekspertene spår den korteste og varmeste vinteren noen sinne, og dette gir sjåførene store utfordringer. Against All Odds. Ekspertene spår den korteste og varmeste vinteren noen sinne, og dette gir sjåførene store utfordringer. Transportselskapene som trafikkerer de isbelagte veiene, risikerer økonomisk ruin dersom de ikke klarer å levere lasten den korte perioden de har mulighet til å ta seg trygt frem.

05:30(06:00)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2015. Episode 11. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.