Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. American Ninja Warriors befinner seg i Philadelphia. I kvalifiseringsrunden her dukker fjorårets vinner Geoff Britten opp for å vise at han kan gjenta bragdene sine. Philadelphia qualifying del 2. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. De 30 beste deltakerne fra kvalifiseringsrundene i Los Angeles er tilbake i byen for å prøve seg i finaleløypen. De 15 som gjør det skarpest her, får være med videre til landsfinalen. Los Angeles finals del 1. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

07:55(08:25)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2016.

08:25(09:20)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2016. Darrell Ward og Lisa Kelly drar til Alberta for å se på muligheter for utvidelse av firmaet. Art Burk tar fatt på ispassasjen som nesten kostet ham livet. Trial By Ice. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året.

09:20(10:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. En terrorist ønsker Nikki Carpenter død. MacGyver leter gjennom Nikkis gamle notater for å finne ut hvem som ønsker å drepe henne og hvorfor. Blow Out. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

10:25(11:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. Når en satelitt som inneholder et genetisk eksperiment kræsjlander, blir MacGyver sendt for å finne vrakrestene. Kill Zone. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

11:25(12:25)

> Ax Men

Amerikansk dokusåpe fra 2010. Tømmersesongen er på hell, og de forskjellige teamene føler tidspresset. Dave er ute av fengsel, men vet ikke om han har en jobb å komme tilbake til. End of the Line. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

12:25(13:20)

> Ax Men

Amerikansk dokusåpe fra 2010. Det er bare to uker igjen av sesongen. På fjellet står alt på hodet. Browning er på banen igjen, mens Rygaard opplever et ødeleggende tap. Eleventh Hour. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

13:20(14:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Marty blir midt i flyturen tvunget til å ta en omvei som koster ham dyrebart drivstoff. Rich står overfor sin største frykt når hundene stikker av etter å ha blitt truet av et farlig rovdyr. No Rest For The Weary. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo.

14:15(15:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Hässleholmpolitimannen Henrik blir varslet om en innbrudd som pågår, og ambulansesykepleieren Angelica rykker ut til en mann som er rammet av en alvorlig infeksjon. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

15:15(16:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. I Hässleholm deltar politimennene Johan og Fredric i en dramatisk jakt på flere mistenkte gjerningsmenn. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

16:15(17:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Brannmennene Stefan og Anders blir varslet om en voldsom brann i en familiebolig utenfor Stockholm. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

17:10(18:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Politibetjenten Simon blir varslet om at noen har tent fyr på en sommerhytte der folk ligger og sover, og ambulansesykepleieren Janne tar hånd om en kvinne med høy feber. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

18:10(19:05)

> Ax Men

Amerikansk dokusåpe fra 2010. Gabe gjør et overraskende comeback, og både Browning og Rygaard gir alt i sluttfasen. Samtidig blir det kroken på døren for Jimmy i Florida, mens James får et tilbud han knapt kan si nei til. King of the Mountain. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

19:05(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. I fjerde sesong av Ax Men er konkurransen hardere enn noensinne. Far og sønn-laget, Craig og Gabe Rygaard ønsker revansj over J.M. Alaska. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Etter å ha overlevd rekordkulden året i forveien, er ødemarkens menn bedre forberedt enn noen gang til å møte de tøffe utfordringene moder jord har å by på. Adapt or Die. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo.

21:00(22:00)

> Togturer fra helvete

Britisk dokumentar fra 2017. Her er det bare å holde seg fast! Bli med på de mest dramatiske - og morsomste togturene. Vi får se akkurat hva som kan gå riktig galt, og situasjoner som går på skinner på en litt mer uortodoks måte. Psykologer og bransjefolk reflekterer dessuten over togrelaterte fobier og gjennkjennelige situasjoner som kan oppstå på korte eller lange togturer.

22:00(22:30)

> Jail: Big Texas

Amerikansk realityserie fra 2016. En eksentrisk gjenganger ønskes velkommen tilbake i arresten, og en mann som har flyktet fra Mexico forteller om de grusomme forholdene han rømte fra. Vi følger den dramatiske, utfordrende og noen ganger humoristiske hverdagen til ansatte og innsatte i fengsler i Texas.

22:30(23:00)

> Jail: Big Texas

Amerikansk realityserie fra 2016. En kvinne som hevder hun blir kalt «Sunshine» viser seg å også ha andre sider enn kallenavnet skulle tilsi. Vi følger den dramatiske, utfordrende og noen ganger humoristiske hverdagen til ansatte og innsatte i fengsler i Texas.

23:00(23:25)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En gjengeskyting i Connecticut, fyllekjøring i Florida og en biljakt i South Carolina. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

23:25(23:55)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En skyteepisode i Connecticut, fyllekjøring i Florida og en politijakt til fots i Oklahoma. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

23:55(00:55)

> Grensevaktene: Irland

Irsk dokumentarserie fra 2017. Dublin har landets største havn - et eldorado for smuglere og banditter. En mann er beskyldt for tyveri ombord i en båt. Han klarer å flykte ved å kapre en varebil. Den irske grensen er en magnet for organiserte smuglerbander som prøver å frakte narkotika, penger, våpen, tobakk og andre smuglervarer over grensen og inn til Storbritannia. Vi blir med tollerne på den irske grensen på jobb.

00:55(01:50)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Cayden setter i gang en terroraksjon mot Sin City, og hacker seg inn på byens internett for å ta kontroll over det elektriske systemet. We Fall. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

01:50(02:40)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Oliver fortsetter kampen med Cayden James. Samtidig er Dinah og Oliver svært uenige om en avgjørelse som setter livet til en av deres egne i fare. All for Nothing. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

02:40(03:10)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En gjengeskyting i Connecticut, fyllekjøring i Florida og en biljakt i South Carolina. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

03:10(03:40)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En skyteepisode i Connecticut, fyllekjøring i Florida og en politijakt til fots i Oklahoma. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

03:40(04:40)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. En terrorist ønsker Nikki Carpenter død. MacGyver leter gjennom Nikkis gamle notater for å finne ut hvem som ønsker å drepe henne og hvorfor. Blow Out. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

04:40(05:41)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. Når en satelitt som inneholder et genetisk eksperiment kræsjlander, blir MacGyver sendt for å finne vrakrestene. Kill Zone. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.