Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:45)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger Clark Kents unge år - mannen som senere ble kjent som Supermann.

06:45(07:35)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger Clark Kents unge år - mannen som senere ble kjent som Supermann.

07:35(08:30)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør jakte på dem: Vi følger alligatorjegerne fra Louisiana i denne spennende realityserien. I denne del: Den legendariske Troy Landry har hyret inn den kvinnelige alligatorjegeren Liz Cavalier, og allerede på første dagen viser hun hva hun er god for. Men det er fremdeles mange alligatorer som skal fanges, og Troy har et håp om å dra i land 25 stykker for å komme seg tilbake i god gjenge igjen.

08:30(08:55)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny får en gammel Ford Econoline til å se så kul ut at to kunder havner i budkrig for å få den.

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny gjør en jobb på en strandbil, og Mike og Roli kommer over en klassisk Karmann Ghia som de håper de kan få kjøpt av eieren.

09:25(09:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Brain støter på en dobbelparkering mens han forsøker å redde en strandet hauk på runden sin. Clarence som har svært lang erfaring med borttauing, får testet tålmodigheten sin. Steve og Sherry må kjempe med tiden når de forsøker å hjelpe en mann med å betale boten sin før tauebilen ankommer.

09:55(10:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Steve og Sherry tar opp jakten på en forsvunnet borttauet bil. Rob må håndtere en sint bileier som mener bilen hans ble ødelagt da den ble beslaglagt.

10:25(10:55)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Chris og Robbie får jobben med å frakte en skummel last med grøsser-effekter, men den store skrekken får de først når det viser seg at lasten er dobbel så stor som de ble enige med eieren om.

10:55(11:25)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Jarret sliter med forhandlingene etter at han ikke klarer å levere en last med surfebrett i tide, og kunden forlanger rabatt.

11:25(12:20)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Marty tar en sjanse som kan forandre alt, og en storm skaper trøbbel for Eustace og Preston.

12:20(13:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Et rovdyr vender tilbake til Tom når det passer aller dårligst, og Rich tar opp kampen mot ulver.

13:15(14:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politibetjentene Johan og Fredric hjelper en kollega med å ta hånd om en svært aggressiv mann, og brannmannen Mattias rykker ut til en skole som står i brann.

14:15(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politimannen Martin rykker ut til en brann som kan være påsatt, og på åstedet dukker plutselig den antatte gjerningsmannen opp. Ambulansesykepleieren Angelika blir varslet om en trafikkulykke, og politimannen Simon dras inn i en biljakt.

15:10(16:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Stasjonssjef Rolf får tips om bråk i en leilighet, og om at en person blir truet med kniv. Politibetjentene Simon og Rickard blir tilkalt til en alvorlig ulykke der en personbil har kjørt på to hester.

16:10(17:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politimannen Roffe rykker i hui og hast ut til en kollega som er truet. Brannmannen Stefan drar ut til en leilighetsbrann i Stockholm, men har problemer med å finne frem.

17:05(17:30)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Dee Snider fra Twisted Sister kommer innom butikken for å få en ny Sugar Bear front end. Ryan og Horny Mike legger ut på veien for å prøve å finne nye prosjekter de kan ta fatt på i butikken.

17:30(18:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Dee Snider fra Twisted Sister trenger hjelp til å gjøre den nye Teslaen sin til et rock’n roll-kjøretøy, men snart begynner merkelige ting å skje! Danny og Davey Deals får øye på en Monte Carlo 1970-modell, og Danny prøve å overbevise eieren om å selge den til ham.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie. Actionfylt konkurranse der deltakerne løper, hopper, kryper, henger og svinger seg gjennom noen av verdens mest krevende hindringer for å bli den neste American Ninja Champion. I denne del: Deltakere fra nordøst i USA konkurrerer om de 30 plassene i regionsfinalen. Kampen om plassene er beintøff, og ninjaene må forsere to hindringer som aldri tidligere har vært med i de innledende rundene av konkurransen.

19:00(19:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

19:30(20:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe fra 2014. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Joar irriterer seg mer og mer over Lothepus sitt ego. Han har troen på musikkplanene hans, men mener han bør øve mer.

20:00(20:30)

> 10 Things You Don't Know About

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Du trodde kanskje du visste alt om en historisk hendelse, bygning eller person? "10 Things You Don't Know About" gir deg overraskende og ny informasjon! I denne del: Caligula var en hensynsløs romersk hersker, som til og med romere som selv hadde penger og makt fryktet. David Eisenbach avdekker at den grusomme mannen også gikk på vannet, spilte terningspill for å få inn penger til Roma og misbrukte sine egne søstre seksuelt.

20:30(21:00)

> 10 Things You Don't Know About

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Du trodde kanskje du visste alt om en historisk hendelse, bygning eller person? "10 Things You Don't Know About" gir deg overraskende og ny informasjon! I denne del: De var populærmusikkens badboys på 1960-tallet, men i motsetning til det de fleste tror, hadde ikke Frank Sinatra noe å gjøre med oppstarten av The Rat Pack. Dean Martin var i utgangspunktet egentlig aldri full, og Judy Garland var så oppslukt av Sinatra at hun forfulgte ham.

21:00(22:00)

> Best av de beste: Team

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Gjennom 30 svært varierte øvelser skal tolv av våre største profiler fra fire vinteridretter kjempe for sitt lags ære. Blir det ishockeyspillerne, langrennsløperne, skiskytterne eller skøyteløperne som stikker av med seieren? I denne del: Skøytegutta har fått en luke til de andre lagene, men konkurransen blir knallhard fra ishockey, langrenn og skiskyting når biltrekking, leirdueskyting og hinderløype-stafett står på agendaen.

22:00(23:00)

> Amatørenes mester

Norsk humorprogram fra 2017. Hva skjer når Henrik Elvestad, en middels trent 42-åring som er mest glad i å se sport på TV, blir utfordret av våre største idrettsstjerner? I "Amatørenes mester" stilles Henrik overfor de største prøvelsene han noensinne har hatt, og må blant annet bryne seg på skiskyting, sykkel, sjakk og ishockey. I denne del: Skiskyting står på programmet når Henrik Elvestad utfordres av Emil Hegle Svendsen til å debutere under åpningsrennet på Sjusjøen. Skiskyting regner som en meget krevende idrett, og målet er åpningsrennet på Sjusjøen...

23:00(00:00)

> Åsted Norge

Norsk dokumentarserie fra 2017. I Åsted Norge kan du hjelpe politiet med å oppklare uløste kriminalsaker. Flere ganger har tips fra seerne ført til at kriminelle har blitt pågrepet. I det direktesendte programmet får du et unikt innblikk i politiets arbeid og du får følge jakten på landets mest ettersøkte. Åsted Norge ønsker å gjøre Norge litt tryggere. Programleder Jens Christian Nørve har med seg en ekspertgruppe bestående av forsvarsadvokat John Christian Elden, tidligere politileder Hanne Kristin Rohde og tidligere Kripos-etterforsker Asbjørn Hansen.

00:00(00:30)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe fra 2015. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Joar og Lothepus gjør seg klare til å reise fra Shetland, men et kraftig uvær truer etappen til Færøyene. Mens Lothepus trosser uværet og setter kurs mot Torshavn, blir Joar tvunget til å ta et vanskelig valg. Når Lothepus brått får motorstopp midt på havet må mannskapet tenke kreativt for å komme seg tilbake på rett kurs. På Færøyene blir Lothepus servert en middag som setter ham skikkelig på prøve.

00:30(00:55)

> Las Vegas Jailhouse

Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. I denne del: En ung kvinne som jobber for et pornonettsted forteller sjokkerte vakter hva hun gjør foran web-kamera. Et par skjønner ikke hvorfor høylytt sex har gjort at de er arrestert for husbråk.

00:55(01:50)

> Love/Hate

Irsk spenningsserie fra 2013. Et drama basert på Dublins kriminelle underverden. Darren Treacy vender tilbake til Dublin etter å ha søkt tilflukt i Spania. I denne del: Nidge tvinger tannlegen sin til å samarbeide, uvitende om at DI Moynihan er i ferd med å sette i gang en undercoveroperasjon for å få fatt i ham og sette en stopper for aktivitetene hans for godt.

01:50(02:35)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør jakte på dem: Vi følger alligatorjegerne fra Louisiana i denne spennende realityserien. I denne del: Den legendariske Troy Landry har hyret inn den kvinnelige alligatorjegeren Liz Cavalier, og allerede på første dagen viser hun hva hun er god for. Men det er fremdeles mange alligatorer som skal fanges, og Troy har et håp om å dra i land 25 stykker for å komme seg tilbake i god gjenge igjen.

02:35(02:55)

> Billy The Exterminator

Amerikansk realityserie. Vi følger familien Bretherton som driver Louisianas største skadedyrkontrollfirma i deres utfordringer privat og på jobb. I denne del: Billy blir kalt ut til en hestefarm der et rabiat stinkdyr har blitt sett luskende rundt. Billy tar senere fatt på en enkel musefangerjobb, men ender opp med å bli bitt av en slange. Samtidig øker spenningene mellom Mary, Billy og familien, og det hele ender med en voldsom krangel som tuer med å endre fremtiden til hele Vexcon-familien.

02:55(03:20)

> Billy the Exterminator

Amerikansk realityserie. I denne del: Billy og Ricky rykker ut til et begravelsesbyrå der en klapperslange har invadert krematoriet. Etter en nervepirrende jakt på slangen er det den som finner dem, og slangen viser seg å være ond! En kunde sliter med flaggermus på loftet, men loftet viser seg å være langt mer utfordrende en Billy hadde trodd.

03:20(04:00)

> Vettskremte pøbelunger

Britisk realityserie fra 2015. Ungdom på vei utpå skråplanet blir sendt frivillig i fengsel i et forsøk på å skremme dem fra å bli morgendagens kriminelle. I denne del: 16 år gamle Brittany har stukket av fire ganger, og nekter å bøye seg for ansatte og medfanger i Douglas - fengselet i Georgia. Men så finner hun en uventet alliert bak murene.

04:00(04:55)

> Love/Hate

Irsk spenningsserie fra 2013. Et drama basert på Dublins kriminelle underverden. Darren Treacy vender tilbake til Dublin etter å ha søkt tilflukt i Spania. I denne del: Nidge tvinger tannlegen sin til å samarbeide, uvitende om at DI Moynihan er i ferd med å sette i gang en undercoveroperasjon for å få fatt i ham og sette en stopper for aktivitetene hans for godt.

04:55(05:20)

> M*A*S*H

Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen. I denne del: Potter skriver hjem, og Frank og Hot Lips får laget en gave til ham av tre. Radar på sin side, kommer en hest til unnsetning.

05:20(06:00)

> Nattarbeiderne

Norsk realityserie. Når andre går hjem, går de på jobb. Møt alt fra strippere til vektere, journalister, fyrverkerieksperter, jernbanearbeidere og bartendere og se hva som skjer i Norge mens du sover. I denne del: Arnie er tilbake til stedet hvor han har tilbrakt mesteparten av sin karriere - Tranen i Oslo. I over 20 år opptrådte Arnie ukentlig på gamle Tranen, men nå er puben restaurert og har blitt en lys og fin restaurant og cocktailbar. Denne opptredenen symboliserer karrierepunktum for Arnie, som er både stolt og vemodig, og ikke minst glad.