Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:30)

> Massive Moves

Amerikansk realityserie. Synes du det er stressende å pakke og flytte til ny bolig? Tenk deg hvordan det vil være om hele bygningen skal flyttes: murvegger, pipe, møblement - alt sammen i ett stykke! Vi følger dramatiske flyttinger av svære enheter i kompliserte operasjoner - strukturer som ikke er bygget for å bli flyttet på! I denne del: Suzanne og Allen Moe har funnet det perfekte, gamle huset de ønsker å ha på eiendommen de tenker å bruke som sitt landsted. Men, det massive, 100 år gamle huset ligger milevis fra der de ønsker å ha det. Kan Neil Anderson og hans team klare å flytte huset uten å ødelegge det?

06:30(07:00)

> Massive Moves

Amerikansk realityserie. Synes du det er stressende å pakke og flytte til ny bolig? Tenk deg hvordan det vil være om hele bygningen skal flyttes: murvegger, pipe, møblement - alt sammen i ett stykke! Vi følger dramatiske flyttinger av svære enheter i kompliserte operasjoner - strukturer som ikke er bygget for å bli flyttet på! I denne del: Er det mulig å flytte en gammel kirke med spir og det hele, når den må løftes av grunnmuren og fraktes over jernbaneskinner og under strømledninger? Matt og Tim gir seg i kast med det vanskelige oppdraget.

07:00(07:30)

> Broom

Norsk motormagasin. Programleder Jan Erik Larssen er klar med store doser bil, entusiasme og underholdning.

07:30(08:25)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: En gruppe alligatorjegre er på jakt etter en legendarisk alligator som har vært jaktet på i årevis.

08:25(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny skal være vert for et stort bilshow, og går i gang med å restaurere en Riviera fra 1973 for å sikre seg om at han blir showets hovedattraksjon.

09:25(09:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Ponytail viser ingen nåde for to karer som har feilparkert på fortauet utenfor et bønnemøte i Detroit. For Johnny går et besøk hos frisøren galt, og han ender opp skallet. Den nye frisyren bringer imidlertid lykke med seg når han må taue bort biler i Bronx.

09:55(10:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Mike og Jo-Jo havner i krangel med irriterte bileiere mens de tauer biler bort fra et leilighetskompleks på Staten Island. I Detroit blir Erics autoritet utfordret når han bøtelegger bilister som har feilparkert på handikapplasser.

10:25(11:20)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie. Actionfylt konkurranse der deltakerne løper, hopper, kryper, henger og svinger seg gjennom noen av verdens mest krevende hindringer for å bli den neste American Ninja Champion. I denne del: Deltakere fra nordøst i USA konkurrerer om de 30 plassene i regionsfinalen. Kampen om plassene er beintøff, og ninjaene må forsere to hindringer som aldri tidligere har vært med i de innledende rundene av konkurransen.

11:20(12:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Marty får en ny start i Alaskas tøffeste terreng, men hans første solotur inn i fjellene blir en farlig en. I mellomtiden har Eustace og kompisen hans, Preston, satt seg fore å bygge et digert vedskjul.

12:15(13:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: En elv har fryst til is og hindrer derfor Martys vei ut av Alaskas fjellnatur, i Montana eksperimenterer Tom med en Bisonfelle, og i North Carolina må Eustace bruke all sin kløkt og kreativitet til å bygge en ved-brennende bil. Røyken skal omgjøres til gass og han må finne en pumpe som gjør at bilen på den måten kun trenger å bruke ved som drivstoff.

13:15(14:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: For brannmannen Rikard handler det om sekunder når han skal redde en person som har gått gjennom isen. Politibetjenten Calle havner i en dramatisk biljakt i Uddevalla.

14:10(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Peter rykker i all hast ut til en mann som har fått hjertestans i et varehus i Stockholm. Politibetjentene Simon og Rikard blir varslet om en person som blir mishandlet på det groveste, og hjertekirurgen Calle må løse opp en propp i et stort kar i hjertet til en pasient.

15:10(16:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Kirurgen Andreas opererer en pasient med dårlig hjerte og brannmennene Magnus og Mattias forsøker å redde livet til en person som blir funnet i en brennende leilighet i Stockholm.

16:10(17:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: En kvinne i Hässleholm har oppgitt å ha tatt for mange sovepiller, og politibetjentene Johan og Fredrik skynder seg til stedet. Micke fra Brännkyrkas brannstasjon hjelper en mann å komme ut av bilen hans som har veltet.

17:05(17:30)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Inspirert av veteranbilene i en lokal bilforretning, sender Danny gutta ut for å få fatt i deler til en veteranbil de kan ha i Count's Kustoms. Under jakten på en gammel bil, blir Danny distrahert av en skjønnhet av en Bel Air, og snart befinner han seg midt i en prisforhandling om denne.

17:30(18:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny får en telefon fra Kevins bror som ønsker å selge Danny en Cadillac fra 1969. Men Kevin kan ikke få vite om dette, for da vil han aldri stole hverken på broren eller Danny igjen. Under jakten på en Rolls Royce får Danny lyst til å kjøpe en Ford Humpback fra 1936 i stedet.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie. Actionfylt konkurranse der deltakerne løper, hopper, kryper, henger og svinger seg gjennom noen av verdens mest krevende hindringer for å bli den neste American Ninja Champion. I denne del: Deltakere fra nordøst i USA kjemper om de 30 plassen i regionsfinalen. Foreløpig har bare åtte ninjaer klart å komme seg gjennom de utfordrende hindrene i Miami.

19:00(20:00)

> World's Funniest Fails

Amerikansk underholdningsserie. Et panel med kjendiser og komikere kårer den ultimate "Fail of the Week" blant de morsomste tabbevideoene som florerer på internett. Inspirert av YouTube-kanalen "Fail Army" tar vi en titt på videoer av aktiviteter der ikke alt går helt som planlagt.

20:00(21:00)

> World's Funniest Fails

Amerikansk underholdningsserie. Et panel med kjendiser og komikere kårer den ultimate "Fail of the Week" blant de morsomste tabbevideoene som florerer på internett. Inspirert av YouTube-kanalen "Fail Army" tar vi en titt på videoer av aktiviteter der ikke alt går helt som planlagt.

21:00(22:00)

> Grenseland

Norsk spenningsserie fra 2017. For å beskytte familien sin, dekker politietterforskeren Nikolai over i en drapssak. Men når makkeren Anniken aner ugler i mosen, blir han fanget i et livsfarlig dobbeltspill i tjeneste. I denne del: Nikolai skal tilstå en falsk forklaring som holder Lars ute av saken, men frykter flere liv kan gå tapt om ikke han får satt Bengt utav spill. Men Bengt gir seg ikke uten kamp.

22:00(00:15)

> Rocky II

Amerikansk actiondrama fra 1979. Sylvester Stallone, Burt Young. Rocky har pådratt seg en alvorlig øyeskade, og legen har gitt ham forbud mot en videre boksekarriere. Desillusjonert og med altfor mye fritid, sløser Rocky bort penger på gull og grønne enger og tull han ikke trenger. Livet føles meningsløst uten boksingen, og han bestemmer seg for å ignorere doktorens ordre. Med kjærestens motvillige samtykke tar han opp karrieren igjen. Målet er en tittelkamp mot mesteren Apollo Creed. Klarer Rocky nok en gang å vinne kampen? Aldersgrense: 15 år.

00:15(01:10)

> Arrow

Amerikansk actionserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin. I denne del: Akkurat når Oliver er i ferd med å få orden på ting, angriper Black Siren nok en gang innbyggerne i Star City.

01:10(01:40)

> Jail: Las Vegas

Amerikansk realityserie fra 2015. Hvert år blir mer enn 14 millioner personer arrestert i USA. Vi følger fengselsbetjenter som tar imot nye innsatte, og får et unikt innblikk i den tøffe og noen ganger morsomme hverdagen i og rundt fengselscellene. I denne del: En mann blir brakt inn etter å ha danset i gatene i bare underbuksen. En far på vei til pizzarestaurant med barna sine, ender med å bli arrestert for fyllekjøring.

01:40(02:10)

> Jail: Las Vegas

Amerikansk realityserie fra 2015. Hvert år blir mer enn 14 millioner personer arrestert i USA. Vi følger fengselsbetjenter som tar imot nye innsatte, og får et unikt innblikk i den tøffe og noen ganger morsomme hverdagen i og rundt fengselscellene. I denne del: Tequila er årsaken til at an mann blir innbrakt for utagerende oppførsel. En kvinne prøver å finansiere et besøk til skjønnhetssalong ved å selge dop.

02:10(03:10)

> Grensevaktene: Irland

Irsk dokumentarserie fra 2015. Den irske grensen er en magnet for organiserte smuglerbander som prøver å frakte narkotika, penger, våpen, tobakk og andre smuglervarer over grensen og inn til Storbritannia. Vi blir med tollerne på den irske grensen på jobb. I denne del: Shannons narkotikahund Ollie får ferten av kokain og ecstasy i posten og finner cannabis gjemt i gitaren til en passasjer. Merkelig væske i en bag kan forårsake et sikkerhetsproblem på Dublin Airport. I tillegg følger vi det maritime teamet av tollere som patruljerer langs Irlands kystlinje.

03:10(04:05)

> Hap and Leonard

Amerikansk spenningsserie fra 2016. Voldsduoen er tilbake i en herlig smørje av sumpe-action, skattejakt og bromance, krydret med krim og eksentriske karakterer. Retroserie basert på bøkene av Joe Lansdale. I denne del: Gjengen nærmer seg lasten med de forvunne pengene, samtidig som Hap, Leonard og Trudy snakker ut om fortiden. Lojaliteten settes på prøve under et begivenhetsrikt treff i Leonards hus.

04:05(04:55)

> MacGyver

Amerikansk actionserie fra 2017. I nyversjonen av MacGyver treffer vi den unge MacGyver. Han har dannet en ny, statlig organisasjon, der han viser frem sine evner til å bruke vitenskap og kritisk tenkning for å løse problemer og forhindre katastrofer. I denne del: Teamet må ta seg inn i hvelvet på et østeuropeisk casino for å stjele diamanter verdt en formue, som en terroristgruppe planlegger å bruke på en atombombe.

04:55(05:30)

> M*A*S*H

Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Korea-krigen.

05:30(06:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Musikkmagnaten Del Bryant har en Blazer han vil ha fikset, og Mike og Ryan tar en titt på en sjelden Oldsmobile fra 1963 som har mener Count bør få fatt i.