Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Dyrepasserne

Norsk underholdningsserie. Kyrne og den råsterke oksen Mosk skal ut på beite. Dermed får dyrepasser Maria en krevende utfordring. To måkeunger forviller seg ut på togskinnene. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

06:30(07:00)

> Dyrepasserne

Norsk underholdningsserie. En vakker elgkalv kommer til verden i dyreparken. Dyrepasser Hilde mistenker at en hoggorm glir rundt i gresset inne hos pandaene og setter noen raggete gressklippere på saken. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

07:00(07:30)

> Dyrepasserne

Norsk underholdningsserie. Vet du hva som er verdens raskeste dyr? I denne episoden av "Dyrepasserne" får du se når geparden kommer til dyreparken. Den brunstige elgen Odin er ellers på krigsstien, og dyrepasser Alexander må redde en liten kalv. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

07:30(08:00)

> Oppgrader!

Norsk gameshow. Sigurd Sollien besøker Siri, Thea Renate og Cecilie som bor i kollektiv i Oslo. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på.

08:00(08:30)

> Oppgrader!

Norsk gameshow. Den fotballglade familien Caceres har seks medlemmer og bor på Frogner i Sørum Kommune. Familien har arvet de fleste av sine møbler, og trenger sårt noen nye hagemøbler. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på.

08:30(09:00)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2010. Fredde og Mickan planlegger midtsommerfest med familie og venner. Ikke alle er like begeistret for gjestene som skal være med. Alex irriterer seg over at sjarmøren Palle har klart å snike seg med på festen. Alex og Anna har flyttet til barndomshjemmet hans i Saltsjöbaden utenfor Stockholm. Anna føler seg utilpass i det borgerlige nabolaget og Alex gjør alt han kan for at hun skal trives. Alex' barndomskamerat Fredde og hans kone Mickan har klare meninger om livet generelt og boliglivet spesielt.

09:00(09:30)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2010. Anna skal føde og Alex gjør alt han kan for å hjelpe til, men innser at det ikke er så lett å tilfredsstille Annas krav. Margareta prøver også å hjelpe til, noe som skaper enda mer kaos. Alex og Anna har flyttet til barndomshjemmet hans i Saltsjöbaden utenfor Stockholm. Anna føler seg utilpass i det borgerlige nabolaget og Alex gjør alt han kan for at hun skal trives. Alex' barndomskamerat Fredde og hans kone Mickan har klare meninger om livet generelt og boliglivet spesielt.

09:30(10:00)

> Solsidan

Svensk komiserie. I kveldens episode har Alex endelig bestemt seg for å fri til Anna, men det er ikke lett å finne riktig tidspunkt å gjøre det på. Vi følger de to naboparene Alex og Anna og Fredde og Mickan i deres hverdagsforviklinger.

10:00(11:00)

> Sommerhytta

Norsk realityserie fra 2019. Parene begynner å merke at konkurransen tilspisser seg. Klarer de å ta i bruk snekkererfaringene fra tildligere uker, når entreen og gangen skal pusses opp?. Fire deltagerpar skal i ti uker kjempe om å vinne sin egen sommerhytte. Hver uke må de gjennom omfattende oppussing, konkurranser og inspirerende utfordringer både ute og inne.

11:00(12:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2017. En ung familie har flyttet fra Oslo til Kråkerøy i Fredrikstad. Der har de en stall som de ønsker å gjøre om til oppholdsrom. Kjersti og gjengen drar til Kråkerøy for å ta fatt på oppdraget. Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig.

12:00(12:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2018. Løvemor Sera har besvimt under en presentasjon og dermed må veterinær Michaela bedøve en løve for første gang. Elgkua Frigg blir overbeskyttende etter at hun har fått kalver og Kristin er bekymret. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. Vi får se hvordan dyrepasserne tar vare på dyrene og på hverandre, hvordan de takler vanskelige situasjoner, men ikke minst hvordan de setter pris på de fine øyeblikkene livet i Dyreparken har å by på.

12:30(18:30)

> Sykkel: Tour de France - 16. etappe

Sykkelritt fra Frankrike. 16. etappe NÎMES – NÎMES (177 km). Etter hviledagen skal rytterne ut i en forholdsvis flat etappe skreddersydd for sprintere – ut og inn av Nîmes. Alexander Kristoff vant denne etappen for fem år siden og det er ikke umulig at han kan gjenta bragden.

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(20:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram. Det blir garantert Huskestue når Petter Pilgaard, Tore Halvorsen fra Ole Ivars og selveste Staysmann skal svare på quizspørsmål. Tema er norsk underholdning og 2000 tallet. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

20:00(21:00)

> Truls à la Hellstrøm

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Eyvind og Truls reiser til Fort Worth i Texas, et klassisk amerikansk tettsted utenfor Dallas.Her skal de dykke ned i kullet til den genuine grillmaten, nemlig amerikansk barbecue. Texas. I første sesong av «Truls à la Hellstrøm» kom ikke Eyvind Hellstrøm helt i mål med å gjøre en mesterkokk av Truls Svendsen. Men det er begge to egentlig ganske fornøyde med, for da kan de fortsette sin kulinariske dannelsesreise i inn- og utland. Nye opplevelser og utfordringer står i kø for både Truls og Eyvind når de nå tar turen til blant annet Hong Kong, New York, Texas, Chianti og Finnmark.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:35)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:35(21:45)

> Tour de France: Magasinet

Norsk sykkelmagasin.

21:45(22:45)

> Hjertebarna

Norsk dokumentarserie fra 2017. Trym (12) har vært gjennom sin hjerteoperasjon. Selv om operasjonen var vellykket, er han ikke så frisk som han hadde ønsket. I Norge i dag lever 9000 barn under 18 år med medfødt hjertefeil. Til Oslo universitetssykehus Rikshospitalet kommer foreldre med barn som ikke overlever uten operasjon. I denne serien følger vi noen av de hjertesyke barna og deres familier. I Norge i dag lever 9000 barn under 18 år med medfødt hjertefeil. Til Oslo universitetssykehus Rikshospitalet kommer foreldre med barn som ikke overlever uten operasjon. I denne serien følger vi noen av de hjertesyke barnene og deres familier.

22:45(23:50)

> Grand Hotel

Amerikansk dramaserie. Hotellet møter motstand fra nabohotellet når de skal planlegge en veldedighetsgalla. I mellomtiden går Mrs. P undercover, og Javi omfavner farsrollen til tross for at familien er betenkt. Den karismatiske Santiago Mendoza eier et hotell, og hans glamorøse kone, Gigi, og deres voksne barn lever på suksessen hans. Rike og vakre gjester omgir seg i luksus, men skandalene, voksende gjeld og eksplosive hemmeligheter gjemmer seg under det perfekte eksteriøret.

23:50(00:50)

> Huskestue

Norsk humorprogram. Det blir garantert Huskestue når Petter Pilgaard, Tore Halvorsen fra Ole Ivars og selveste Staysmann skal svare på quizspørsmål. Tema er norsk underholdning og 2000 tallet. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

00:50(01:50)

> Baywatch

Amerikansk dramaserie fra 1989. Eddie er overbevist om at han har sett et spøkelse ved stranden, men de andre tror han har gått fra forstanden. Hobie prøver å hjelpe en venn med å finne et nytt hjem til hunden hennes. Eclipse. Følg det dramatiske livet til de veldreide badevaktene på Santa Monica Beach.

01:50(02:45)

> Hawaii Five-0

Amerikansk spenningsserie. Det blir en reise tilbake i tid for Steve McGarrett når han sammen med Catherine vender tilbake til Korea, hvor han i sin tid kjempet for SEAL-kommandoen. Olelo Pa'a. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender.

02:45(03:45)

> Madam Secretary

Amerikansk dramaserie fra 2018. Elizabeth og Jay prøver å hindre at en historisk avtale mellom Serbia og Kosova skal bli brutt, etter at en massegrav fra krigen i Kosovo blir oppdaget i Serbia. Winter Garden. Téa Leoni er strålende i rollen som USAs utenriksminister, Elizabeth McCord, i en serie som leverer drama med både hjerte og hjerne. «Madam Secretary» navigerer mellom globale og nasjonale utfordringer, livsfarlig politisk spill og hverdagslige intriger – både i Det Hvite Hus og på hjemmebane.

03:45(04:40)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. Reid blir arrestert i Mexico, mistenkt for både narkotikabesittelse og drap. BAU-teamet samarbeider med medlemmer fra International Response Team for å bevise at Reid er uskyldig. Spencer. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle.

04:40(05:33)

> Bull

Amerikansk dramaserie fra 2016. Bull blir bedt om å hjelpe til i en sak som omhandler en lærers seksuelle forhold til en elev. Saken blir svekket når eleven plutselig tar lærerens parti. Teacher’s Pet. Møt den småarrogante men sjarmerende psykiateren Jason Bull. Han driver et konsulentselskap som har spesialisert seg på å kartlegge egenskapene til både advokater, jurymedlemmer, aktorat, vitner og forsvarere - alt for å hjelpe sine klienter med å vinne sakene sine. Serien er basert på karrieren til psykiateren Phil McGraw.