Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Parks and Recreation

Amerikansk komiserie fra 2012. Bli med inn i den interessante verdenen av lokalt byråkrati og bli kjent med lokale politikere. Serien følger Leslie Knope som er en middels byråkrat i park- og rekreasjonsavdelingen i Pawnee, Indiana. I denne del: Leslie møter motstand når hun leter etter en ny representant for dyrekontroll, Ann overbeviser Ron om å gå til legen, mens Ben spør parfymemogulen Dennis Feinstein om å gi en veldedighetsdonasjon.

06:30(06:55)

> Nyhetene

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

12:00(12:30)

> Rom123

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Nå skal designer Thilde Rosén-Lystrup og Kaja Hanevoll, sammen med handyman Øyvind Lie, hjelpe ulike beboere med å finne fine og kreative løsninger i sine hjem. I denne del: På Slemdal i Oslo bor Caroline og Ståle med sine tre sønner. De klarer ikke å bli enige om hva loftstuen i huset skal brukes til. Ståle vil ha multimediarom til guttene, mens Caroline vil ha hobbyrom.

12:30(13:00)

> Kjære mamma

Norsk livsstilserie. Et ærlig innblikk i hvordan det er å være mamma anno 2015. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Gjennom 40 episoder følger vi 40 flotte mammaer i ulik alder og får ta del i deres små og store utfordringer i hverdagen. I denne del: - Mens andre drømte om reise og selvrealisering, drømte jeg om å bli mamma, sier Stine (26). I dag har hun tre barn, hvorav ett tvillingpar. Men drømmen ble ikke helt som hun så for seg. Tvillingene er ikke alltid venner, og ved matbordet er det ikke full enighet.

13:00(13:30)

> Helsekontrollen

Norsk forbrukermagasin fra 2017. Som forbrukere betaler vi villig for dyre kremer, kosttilskudd, teknologi, treningsmetoder, utstyr og alternativ behandling. Men hva funker? Og hvem prøver å lure deg? Programleder Marte Spurkland konfronterer helseindustrien for å finne svar. I denne del: Marte Spurkland er tilbake for å hjelpe oss i jungelen av helsetilbud. I første program tar hun blant annet for seg alternativ-bransjen.

13:30(14:00)

> TV 2 hjelper deg

Norsk forbrukermagasin fra 2017. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester.

14:00(14:30)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2015. Vi følger parene Alex og Anna, og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden, som strever med livets små og store spørsmål. I vennekretsen deres finner vi også paret Ove og Anette, som alle de andre forsøker å unngå. I denne del: Alex skal ansette en ny sekretær, men han nøler med å ansette den best kvalifiserte fordi hun er for pen, og er bekymret for at andre skal tro at han valgte henne på grunn av utseendet. Når han derfor velger en annen kandidat får han store forklaringsvansker. Mickan tar Fredde med til en parterapaut etter at hun fikk nyss i at han har forsøkt å ødelegge jobbforetaket hennes. Terapauten stiller seg på Mickan sin side, og gjør skam på Fredde.

14:30(15:00)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2015. Vi følger parene Alex og Anna, og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden, som strever med livets små og store spørsmål. I vennekretsen deres finner vi også paret Ove og Anette, som alle de andre forsøker å unngå. I denne del: Anna og Alex kan låne penger med pant i eneboligen sin for å kjøpe sommerhus, men eiendommen de har sett på har et stort tre som står i veien for sjøutsikten og dermed senker verdien. Mickan tvinger Fredde til å fortsette i parterapi og et nytt problem dukker opp: Freddes snorking.

15:00(15:30)

> Modern Family

Amerikansk komiserie fra 2016. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

15:30(16:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie fra 2015. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Storm og tordenvær gjør at alle samles hos Jay og Gloria. Jay vil mye heller på bar for å møte kompisene fra marinen, Phil prøver å spille helt, mens Mitchell og Cameron prøver å redde Lilys bursdagsfest.

16:00(16:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2014. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.

16:30(17:00)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2014. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.

17:00(18:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram. Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig. I denne del: En trang gang og små boder, kan denne kjelleren forvandles til et spennende allrom? Det er ikke rart at de stiller seg det spørsmålet, eierne av den 35 kvadratmeter store kjelleren, for den består nemlig av av seks boder og en gang.

18:00(18:30)

> Rom123

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Nå skal designer Thilde Rosén-Lystrup og Kaja Hanevoll, sammen med handyman Øyvind Lie, hjelpe ulike beboere med å finne fine og kreative løsninger i sine hjem. I denne del: På Slemdal i Oslo bor Caroline og Ståle med sine tre sønner. De klarer ikke å bli enige om hva loftstuen i huset skal brukes til. Ståle vil ha multimediarom til guttene, mens Caroline vil ha hobbyrom.

18:30(18:45)

> Nyhetene

18:45(18:50)

> Været

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

19:00(19:30)

> Dyrepasserne

Norsk underholdningsserie. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

19:30(21:00)

> Norske talenter

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Den ultimate talentkonkurransen der man kan delta med hvilket som helst talent. Dommerpanelet består av skuespiller og artist, Mia Gundersen, komiker og skuespiller Linn Skåber, danser og Norske talenter-vinner Suleman Malik, og D.D.E.-vokalist Bjarne Brøndbo. Programleder Solveig Kloppen følger alt backstage. I denne del: Ni spente talenter er klar for den første semifinalen. Nå er det opp til seerne å bestemme hvem som fortjener en plass i finalen.

21:00(21:20)

> Nyhetene

21:20(21:25)

> Været

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

21:40(22:15)

> Norske talenter

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Den ultimate talentkonkurransen der man kan delta med hvilket som helst talent. Dommerpanelet består av skuespiller og artist, Mia Gundersen, komiker og skuespiller Linn Skåber, danser og Norske talenter-vinner Suleman Malik, og D.D.E.-vokalist Bjarne Brøndbo. Programleder Solveig Kloppen følger alt backstage.

22:15(23:20)

> Senkveld med Thomas og Harald

Norsk talkshow fra 2017. Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø.

23:20(23:50)

> Senere med Tørnquist

Norsk talkshow. Programleder Einar Tørnquist og hans høyre hånd, Gunhild Dahlberg, i fri utfoldelse med kjente gjester i studio. Det skal snakkes om både ditt og datt. Utegående usikkerhetsmoment er Morten Ramm.

23:50(00:20)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokumentarserie fra 2016. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Lothepus skal tjene penger på å dele opp digre jernklumper ved en metallfabrikk. Det viser seg å være en større utfordring enn han hadde trodd, og når det ikke engang fungerer med dynamitt er gode råd dyre. Sammen med Joar må han løse utfordringen en gang for alle!

00:20(01:15)

> Stian Blipp Show

Norsk talkshow. Stian Blipp i fri utfoldelse i et lekent og uforutsigbart talkshow. Han inviterer både kjente gjester og mennesker med spennende historier. Hos Stian står humor, vennskap, samhold og forholdet til publikum sentralt. Datarock skal være husband og Stian skal i løpet av sesongen dele ut en million kroner til veldedige formål. Pengene må han skaffe gjennom å løse spektakulære og underfundige utfordringer. I denne del: Stian får besøk av Dorthe Skappel, Atle Pettersen og den norske MMA-stjernen Emil Weber Meek.

01:15(03:15)

> RoboCop

Amerikansk action fra 2014. Joel Kinnaman, Gary Oldman. Politimannen Alex Murphy kjemper for å opprettholde lov og orden i et framtidig Detroit der kriminaliteten er skyhøy. Etter å ha blitt hardt skadet i jobben, blir han snappet opp av et multinasjonalt selskap som vil skape et politi som både er menneske og maskin. Aldersgrense: 15 år.

03:15(04:55)

> Netter i Rodanthe

Amerikansk-australsk romantisk drama fra 2008. Diane Lane, Richard Gere. Adrienne Willis er ulykkelig gift og rømmer fra livet sitt til den lille byen Rodanthe i North Carolina for å drive en venns hotell for en helg. Hun håper på å finne roen hun trenger for å tenke gjennom ting, men så ankommer dr. Paul Flanner hotellet i forkant av en storm, og planene hennes blir snudd på hodet. Aldersgrense: 11 år.

04:55(06:00)

> Secrets and Lies

Australsk dramaserie. Familiemannen Ben Gundelach finner en død gutt i skogen, men blir selv sakens hovedmistenkte. Både ekteskapet, familien og Bens gode navn og rykte står på spill, og hans eneste mulighet for renvaskelse er å finne drapsmannen på egen hånd. I denne del: Eva forsvinner uten forvarsel, og i desperasjon anklager Ben Jess for å ha tatt henne. Jess svarer med å anklage Ben for seksuelt overgrep, noe som tvinger ham på flukt. Ben kommer over det siste, avgjørende beviset som kan felle Thoms morder. Svaret skal vise seg å sjokkere alle, ikke minst Ben og hans familie.