Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:01(06:11)

> Lille Jack

Britisk barneprogram. Reis på magiske eventyr med den søte og nysgjerrige babyen Lille Jack. Lille Jack husker. Reis på magiske eventyr med den søte og nysgjerrige babyen Lille Jack.

06:11(06:13)

> Du er min venn

Norsk barneprogram fra 2018. Du er min venn fordi du følger meg når det er mørkt. Mørk kveld. Dette er en serie som handler om vennskap og alt det fører med seg.

06:13(06:15)

> Polly Pocket

Kanadisk animasjonsserie. Break a Leg!.

06:15(06:22)

> Barnehageliv

Norsk barneprogram fra 2018. I skogen står det et fint grantre, og i dag skal barna pynte det. Det er viktig å ikke bruke plast som pynt i tilfelle fuglene tror det er mat, men det finnes mange andre ting man kan bruke i stedet for. Pynt som ikke er mat. I barnehagen skjer det mye. Og spesielt i denne barnehagen, for der er de ute nesten hele tiden. Og så har de dyr der, både fugler og kaniner. Gjennom et halvt år følger vi de eldste barna i barnehagen. Det er mye forskjellig som skjer der. Noen ganger er det bare gøy, mens andre ganger kan det være både litt skummelt og trist.

06:22(06:30)

> Villmark uten voksne

Norsk barneserie fra 2018. Isak og Simon kommer til Rjukan der de skal få hoppe i Norges høyeste strikkhopp. Men kommer de til å tørre å hoppe når de ser hvor høyt det faktisk er?. Norges høyeste strikkhopp. Som noen av de første ungdommene noensinne skal Isak og Simon gå hele Norge på langs, helt uten voksne. De må takle vær og vind, passe seg for ville dyr, navigere i vanskelig terreng og passe på å få i seg nok mat. Og hele tiden flmer de seg selv. Fra sin Alfabase følger Alfa med på guttene, og ved hjelp av dronen sin gir hun guttene skikkelig vanskelige utfordringer underveis på turen. Er det mulig å komme seg gjennom norges villmark helt uten voksne?

06:30(06:45)

> Klatrekampen

Norsk barneprogram fra 2019. Første dag i finaleuken. Cecilie tar imot 6 lag som har vunnet sine ukefinaler. De skal bo i svevetelt-camp denne uken. Det blir konkurranse om hvilke lag skal møte hvem i kvartfinalene. I «Klatrekampen» møtes 24 lag fra hele landet til konkurranser høyt oppe i trærne. Deltagerne er 12 år, og får testet høydeskrekk, samarbeidsevner og konkurransenerver. Etter mange tøffe dueller mellom lagene kan programleder Cecilie Skog til slutt utrope et vinnerlag! Fest sikkerhetsbeltene – her blir det action!

06:45(07:45)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie fra 1961. Adam har halvannen dag på seg til å levere en stor sjekk, men blir overfalt av en rømt fange. Long Night. The Cartwrights fortsetter å håndtere problemer og moralske dilemmaer fra sin familieranch Ponderosa.

07:45(08:50)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie fra 1961. Joe får i oppgave å påse at Bestefar Coombs siste ønsker blir oppfylt. Mountain Girl. The Cartwrights fortsetter å håndtere problemer og moralske dilemmaer fra sin familieranch Ponderosa.

08:50(09:55)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyver ankommer sitt nye nabolag i en flyttebil, og det viser seg at nabolaget er fullt av merkelige mennesker. The Hood. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

09:55(11:00)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyvers besettelse av Murdoc kommer i konflikt med jobben hans, og truer Peter sin posisjon i Phoenix Stiftelsen. Obsessed. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

11:00(12:00)

> Badehotellet

Dansk spenningsserie fra 2017. Ane har lyst til å høre Jesper spille på Hotel Udsigten, men Fie gir henne ikke lov. Weyse får tilbud om en ønskerolle, og fru Aurland oppdager nye sider ved greve Ditmars tyske kusine Mitzi. Et galehus. Stamgjestene rykker inn for å nyte sommeren. Stemingen er på topp og gjensynsgelden stor, men verdenskrisen har for alvor kommet til Danmark, og nærmer seg faretruende idyllen ved Vesterhavet. Det er sommeren 1931, og avisene er fulle av artikler om all verdens kriser. Men stamgjestene på Andersens lille badehotell er selvfølgelig tilbake, klar for gjensynsglede, ferieidyll og romantikk.

12:00(13:00)

> Badehotellet

Dansk spenningsserie fra 2017. Fru Frigh får endelig besøk av datteren Bertha og guvernanten fra København. Frøken Vetterstrøm drømmer om sin store ungdomskjærlighet, mens fru Aurland får hjelp av Weyse til å passe Severin mens herr Aurland er…. Feriebarnet. Stamgjestene rykker inn for å nyte sommeren. Stemingen er på topp og gjensynsgelden stor, men verdenskrisen har for alvor kommet til Danmark, og nærmer seg faretruende idyllen ved Vesterhavet. Det er sommeren 1931, og avisene er fulle av artikler om all verdens kriser. Men stamgjestene på Andersens lille badehotell er selvfølgelig tilbake, klar for gjensynsglede, ferieidyll og romantikk.

13:00(14:00)

> Skavlan

Norsk talkshow fra 2019.

14:00(15:00)

> Veterinærene

Svensk dokusåpe fra 2014. I Skånes dyrepark prøver Kalle og kollegaene hans å få fatt i parkens kongeørner. Det er nødvendig med en helsesjekk. Michaela undersøker en hund som for en tid tilbake hadde problemer med leveren. Følg det dramatiske arbeidet til svenske veterinærer når de hjelper dyr som enten er syke eller skadet. «Veterinærene» er en svensk dokumentarserie om veterinærer rundt i Sverige og deres daglige arbeid på dyrehospitaler, dyreklinikker og i dyreparker. Vi følger dem når de prøver å hjelpe syke eller skadde dyr. Veterinærer møter mange forskjellige typer dyr, store og små, og må også sette seg inn i eierens historier.

15:00(16:00)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2019. Mentor er på vei for å bedømme ukens oppdrag, og Storbonden er stresset fordi det trengs penger til markedet. Men det er ikke alle som unner Storbonden en seier nå som finalen nærmer seg med stormskritt. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem.

16:00(16:30)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2019. Det er duket for en svært spennende kamp, som ender i gledeshyl for vinneren og tårer for den utslåtte. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem.

16:30(17:30)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2019. Det er duket for den niende uken på Farmen, og nå venter alle spente på hvem som er neste storbonde. For at ukesoppdraget skal bli utført, er det viktig at alle bidrar. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem.

17:30(18:30)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2019. Storbonden ser at enkelte tar for mange pauser og frykter at gruppen ikke vil bli ferdig med ukesoppdraget i tide. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem.

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(20:00)

> Truls à la Hellstrøm

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Denne gang går turen til London, hvor Truls og Eyvind skal lage tradisjonell mat med innmat. De får enn innføring i engelsk skikk og bruk, og Eyvind tar med Truls på en klassisk Afternoon Tea. London. Denne høsten må Truls vise Eyvind hva han har lært. Truls skal derfor opp til en eksamen hvor han skal konkurrere mot to av Norges aller beste kokker. For å være best mulig forberedt tar Eyvind med seg Truls til nye eventyrlige destinasjoner med råvarer i verdensklasse. Turene går blant annet til Færøyene, Peru, London og Oslo.

20:00(21:00)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2019. Forpakterne jobber med det resterende på ukesoppdraget før mentor kommer, men når beskjeden om sabotasje når storbonden blir det kaotisk. Vil mentor godkjenne ukesoppdraget, eller må gjengen gå tomhendt til markedet?. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:45)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:45(22:15)

> Farmen

Norsk realityserie fra 2019. En spennende tvekamp venter, og kun en av deltakerne får vende tilbake til gården. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem.

22:15(22:45)

> Vårt lille land

Norsk dokumentarserie fra 2019. Sissel Monsen (53) levde i konstant angst og våget ikke spise annet enn suppe i over 25 år. Så møtte hun "hypokonderlegen" Ingvar Wilhelmsen (70). Det er ikke mer synd på deg enn på andre. Alle har en historie. Programleder Tonje Steinsland møter vanlige folk i hele Norge og får ta del i deres spennende historier. Hva skjer når en gruppe erfarne journalister, ledet av Tonje Steinsland, reiser ut i Norge på jakt etter håpet? De kommer tilbake med fantastiske fortellinger om vanlige menneskers liv. For i «Vårt lille land» har alle en historie.

22:45(23:15)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Jørgine er nominert til Publikumsprisen på Gullruten, og hun kjenner både på nerver og et press om å finne den perfekte kjolen. Midt oppi det hele må hun på fotoshoot og legge siste hånd på verket i kokeboken. Dårlig taper. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

23:15(23:45)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Det er tid for Gullruten i Bergen, og Jørgine tar med hele familien som støtte. Hun og Vegard Harm er nominert i samme kategori, noe som setter et ekstra press på dagen. Den som ler sist, ler best. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

23:45(00:15)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Hele familien er med når Jørgine arrangerer Funkygine challenge i Vallhall arena. Dette er norges største treningsevent, og både Trude og brødrene må bistå som trenere. Funkychallenge!. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

00:15(00:45)

> Ack Värmland

Svensk komiserie fra 2015. Pontus treffer ekskjæresten sin på butikken, og Anette blir sjalu. Ola og Fanny inviterer hjem en kjendis de treffer ved grillen. Janne finner et swinger-par til seg og Sol-Britt. Anette driver fotpleiesalongen "Anettes Føtter" sammen med sin 20-årige datter Fanny. I tillegg har de begge fått barn med kjærestene sine, Ola og Pontus. Sånt blir det forviklinger av.

00:45(01:15)

> Ack Värmland

Svensk komiserie fra 2015. Anette og Fanny arrangerer et mislykket utdrikningslag for Sol-Britt. Samtidig gjør Anette alt hun kan for å slippe å gå i bryllupet. Janne begynner å få kalde føtter, og en ubuden gjest dukker opp. Anette driver fotpleiesalongen "Anettes Føtter" sammen med sin 20-årige datter Fanny. I tillegg har de begge fått barn med kjærestene sine, Ola og Pontus. Sånt blir det forviklinger av.

01:15(01:55)

> God kveld Norge

Norsk talkshow fra 2019. Dorthe Skappel gir deg siste nytt fra kjendisverdenen, og i kveld møter hun selveste Robbie Williams – igjen!. God kveld Norge er et norsk underholdningprogram med Dorthe Skappel som har gått på TV 2 siden 1997. Programmet dekker kjendis- og underholdningsbransjen og har hver uke intervjuer med noen av verdens største kjendiser.

01:55(03:05)

> Senkveld med Helene og Stian

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Finansminister Siv Jensen, programleder og artist Atle Pettersen, programleder Nicolay Ramm og artisten Malin Pettersen gjester Senkveld med Helene og Stian denne fredagen!. Helene Olafsen og Stian Blipp inviterer til talkshow i studio med kjente gjester, underholdning, musikk og kanskje en aldri så liten overraskelse.

03:05(04:05)

> Cheat

Britisk spenningsserie fra 2018. Leah må håndtere Adams svik, men ny informasjon kompliserer situasjonen. Michael og Angelas forlovelsesfest blir en velkommen distraksjon, men sannheten kommer alltid for en dag. Universitetsprofessoren Leah Dale er stolt av sin akademiske integritet. Når studenten Rose Vaughan leverer en mistenkelig god oppgave, er hun derfor rask med å gi beskjed om at hun tror hun har jukset. Rose nekter, og dette blir starten på en kamp mellom de to kvinnene. Ting eskalerer, og blir til et farlig forhold som til slutt får fatale konsekvenser.

04:05(05:05)

> Torsdagsfilmen

Norsk humorserie fra 2018. Drapsetterforskeren Morgan Winther må samarbeide med drapsavsnittets nye SoMe-ansvarlige, Felix Davidsen. Sammen jakter de på en morder som tar livet av kjente bloggere og influencere. #Likogdel. Humordrama med 5 frittstående filmer. Erik Solbakken og Morten Ramm tolker de store filmsjangerne og gir dem sin egen humoristiske vri. Torsdagsfilmen gir deg nordic noir, krigsdrama, romantisk actionkomedie, psykologisk thriller og familiedrama. Gjør deg klar for sterke filmopplevelser.

05:05(06:00)

> Mellom oss

Norsk dramaserie fra 2019. Joachim er bekymret for Meretes flørt, og Kasper er redd for at Nanna ikke er ærlig når hun sier at det går fint at de ikke kan få barn. Nøkkelkort. Kjærligheten tåler alt, sies det, men gjør den det? Hvor ærlig skal man være når ønsker og drømmer er på kollisjonskurs? Eller når man innser at det er flest hverdager i livet og fristelser lurer på andre siden av gjerdet?