Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Parks and Recreation

Amerikansk komiserie fra 2013. Bli med inn i den interessante verdenen av lokalt byråkrati og bli kjent med lokale politikere. Serien følger Leslie Knope, som er en middels byråkrat i park- og rekreasjonsavdelingen i Pawnee, Indiana. I denne del: Parkavdelingen setter sammen skoleballet og Ron forsøker å unngå at Leslie velger en videregående-elev som sommervikar.

06:30(06:55)

> Nyhetene

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

12:00(12:30)

> Rom123

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Nå skal designer Thilde Rosén-Lystrup og Kaja Hanevoll, sammen med handyman Øyvind Lie, hjelpe ulike beboere med å finne fine og kreative løsninger i sine hjem. I denne del: På Hosle i Bærum bor fysioterapeutene Benedikte og Jan Kristian med sine 3 barn. De trenger å få orden på kjellerstuen, men blir ikke enig om hvilke behov rommet skal dekke. Jan Kristian har et klart ønske: MANCAVE.

12:30(13:00)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Vi møter 40 mammaer anno 2016 og får ta del i deres hverdag med utfordringer, opp og nedturer. En hyllest til alle mammaer der ute. I denne del: Vi ville jo at Emilian skulle bli en tøff svaksynt. Vi ville at han skulle kunne gjøre alt som alle andre. Vi vil ikke at folk skal synes synd på ham.

13:00(14:00)

> Love It or List It

Amerikansk realityserie fra 2015. Huseiere som ønsker noe nytt får valget mellom et nytt hus eller en renovert versjon av sitt gamle hjem.

14:00(14:30)

> Solsidan

Svensk komiserie. Om de to parene Alex og Anna og Fredde og Mickan og deres omgivelser. I denne del: Kjøkkenet til Alex og Anna er nesten ferdig, og Ove mener de bør ha en innflyttingsfest. Alex forsøker å få Ove til å forstå at det ikke er optimalt med fest, siden Anna er høygravid og ikke orker bråket. Ove vegrer seg for å avlyse og lover at det skal bli en «stille» fest. Festen blir selvsagt alt annet enn stille og rolig. Alex og Fredde rømmer ned til brygga, men da ringer Ove og sier at de må skynde seg tilbake!

14:30(15:00)

> Solsidan

Svensk komiserie. Vi følger parene Alex og Anna og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden. De strever med livets små og store spørsmål. I denne del: Alex og Anna er nybakte tobarnsforeldre, og Alex sin mor Margareta er død. Alex strever med sorgen og savnet etter sin mor. Dessuten er det mange avgjørelser som må tas i sammenheng med begravelsen. Annas foreldre og bror rykker derfor ut for å hjelpe til, men det blir bare mer rot. I siste øyeblikk finner Alex ut at hans mor har skrevet en liste over hvem hun vil skal komme i hennes begravelse. Med hjelp fra Fredde går Alex i gang med å oppfylle morens siste ønske.

15:00(15:30)

> En moderne familie

Earthquake. Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Et jordskjelv rammer byen, og skaper ulike forviklinger for våre venner i "En moderne familie". Aldersgrense: 11 år.

15:30(16:00)

> En moderne familie

Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Claire forsøker å hindre at Phil tabber seg ut på bankett ved å holde en svært lite morsom tale. Og Mitchell forsøker å overbevise Cameron om å gjøre endringer i klesstilen sin. Aldersgrense: 11 år.

16:00(16:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby. I denne del: Billie forsøker å involvere Leah, og Hope kommer hjem fra sykehuset.

16:30(17:00)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby. I denne del: Matt hjelper Evie med å organisere veldedighetskampen. Hope blir arrestert, og en knust Raffy finner ut av sannheten.

17:00(18:00)

> Tid for hjem

Det hvite kjøkken. Norsk livsstilsprogram. Kjersti og hennes medhjelpere er tilbake med "Tid for hjem". Årets "Tid for hjem"-sesong byr på åtte programmer som er utvidet fra en halv til en hel time. Hver onsdag kan du følge Kjersti, Stein og Einar når de for syvende år på rad går løs på vanlige folks hjem for å gi dem en real oppussing.

18:00(18:30)

> Budkrigen

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Gunhild Dahlberg og Sturla Berg-Johansen er tilbake med nye episoder i programserien Budkrigen. De følger kjøpere, meglere og selgere tett på under budrundene. Hvilke taktikker er smarte å velge? Hva bør du vite før du hiver deg ut i en budrunde? Vi følger kjøpere, meglere og selgere tett på under budrundene. Hvilke taktikker er smarte å velge? Hva bør du vite før du hiver deg ut i en budrunde? Å kjøpe bolig markerer et nytt kapittel i livet - det er et av de vanskeligste valgene vi tar. For første gang skal du få et innblikk i alle sidene ved et boligsalg. Vi er tilstede hos selger, hos megler, og hos kjøperne, som satser alt de har og kjemper bud for bud for å sikre seg drømmeboligen. Noen drømmer vil bli knust, mens andre vil bli oppfylt. I denne del: I denne episoden følger vi salget av en flott 2-roms leilighet sentralt på Bislett i Oslo. Det blir en svært stresset situasjon med mange bud og korte frister. Da kan det fort gå en kule varmt for noen av budgiverne.

18:30(18:45)

> Nyhetene

18:45(18:50)

> Været

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

19:00(19:30)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Vi møter 40 mammaer anno 2016 og får ta del i deres hverdag med utfordringer, opp og nedturer. En hyllest til alle mammaer der ute. I denne del: "Det med aktive barn, altså Norge har jo aldri vært mer inaktive enn de er nå". Camilla driver en av Norges største treningsblogger ved siden av å være personlig trener.

19:30(20:00)

> Budkrigen

Norsk livsstilsprogram. Gunhild Dahlberg og Sturla Berg-Johansen er tilbake med nye episoder i programserien Budkrigen. De følger kjøpere, meglere og selgere tett på under budrundene. Hvilke taktikker er smarte å velge? Hva bør du vite før du hiver deg ut i en budrunde? I programserien Budkrigen skal Sturla Berg-Johansen og Gunhild Dahlberg følge folk som er på jakt etter et nytt sted å bo. I denne del: Vi følger salget av en sjelden leilighet i utkanten av Oslo, der mange betalingsvillige kjøpere er med i budrunden.

20:00(21:00)

> Hagetid

Norsk livsstilsprogram. Illustratør Gunvor Rasmussen, snekker Julian Simon og anleggsgartner Steven Stiberg Long skal hjelpe folk med å få det fint og trivelig i hagen. Illustratør Gunvor Rasmussen, snekker Julian Simon og annleggsgartner Steven Stiberg Long er trekløveret som sammen med ulike designere skal fikse hagene til forskjellige familier. De får frie tøyler til å pusse opp folks hager - og de skal klare det på fire dager. I denne del: Selv den minste bakgård kan bli til et ekstra oppholdsrom med litt omtanke. Få tips om hvordan innrede til et deilig avslappingsområde med peis, sofa og egnet belantning.

21:00(21:20)

> Nyhetene

21:20(21:25)

> Været

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

21:40(22:35)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital. I denne del: Diane Pierce kommer tilbake til Grey Sloan, men Maggie skjønner fortsatt ikke hvorfor moren har dukket opp. Owen og Amelia skriker ut om sine problemer samtidig som de jobber på en traumasak, og Bailey prøver å reparere sitt forhold til Richard.

22:35(23:30)

> Madam Secretary

Amerikansk dramaserie fra 2016. Téa Leoni er Elizabeth McCord, tøff, bestemt og USAs utenriksminister. Hun må navigere seg gjennom både globale og nasjonale utfordringer, og hanskes med intriger både i Det Hvite Hus og i sitt eget hjem. I denne del: En mulig muldvarp i CIAs våpensmuglingsring avdekkes. Elizabeths avhør av den mistenkte får henne til å tenke at det er en større, farligere kraft som står bak driften.

23:30(00:00)

> Best før

Norsk komiserie. I denne del: Lenas mor, Wenche, har blitt veldig begeistret for Anemone, og ønsker å bli venninne med henne. Lena prøver å vise moren sin at hun kan være en mye bedre venninne for moren enn det Anemone kan. Men det viser seg å ikke være så lett, siden Lena og Wenche tross alt er mor og datter.

00:00(00:30)

> Ack Värmland

Svensk komiserie fra 2015. Anette driver fotpleiesalongen "Anettes Føtter" sammen med sin 20-årige datter, Fanny. I tillegg har de begge blitt gravide med kjærestene sine, Ola og Pontus. Sånt blir det forviklinger av. I denne del: Fanny har startet en blogg hvor hun deler alt om graviditeten sin, men Ola tror det er ham Fanny skriver om. Olas merkelige oppførsel får Anette til å mistenke at datterens kjæreste er mindre intelligent, og ber Pontus om hjelp for å få Ola på rett kjøl.

00:30(01:15)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: I kveldens sesongavslutning blir Kates niese og bestevennen hennes kidnappet. Det kan tyde på at en forbryter på internett har gitt seg ut for å være tenåringsgutt, mens han egentlig driver med sex-trafficing.

01:15(02:00)

> Hawaii Five-0

Ina Paha (If Perhaps) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne kriminalitet fra Hawaiis vakre strender. I denne del: McGarrett blir kidnappet av Wo Fat og blir vitne til hva som kunne skjedd med Five-0-teamet dersom de hadde valgt en helt annen retning.

02:00(02:45)

> Elementary

Amerikansk dramaserie fra 2014. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker. I denne del: I New York blir to ambulansearbeidere skutt, mens pasienten deres blir kidnappet. Holmes og Watson tar opp jakten på morderen. Aldersgrense: 15 år.

02:45(03:30)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: I kveldens sesongavslutning blir Kates niese og bestevennen hennes kidnappet. Det kan tyde på at en forbryter på internett har gitt seg ut for å være tenåringsgutt, mens han egentlig driver med sex-trafficing.

03:30(04:15)

> Hawaii Five-0

Ina Paha (If Perhaps) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne kriminalitet fra Hawaiis vakre strender. I denne del: McGarrett blir kidnappet av Wo Fat og blir vitne til hva som kunne skjedd med Five-0-teamet dersom de hadde valgt en helt annen retning.

04:15(05:00)

> Elementary

Amerikansk dramaserie fra 2014. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker. I denne del: I New York blir to ambulansearbeidere skutt, mens pasienten deres blir kidnappet. Holmes og Watson tar opp jakten på morderen. Aldersgrense: 15 år.

05:00(06:00)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 1985. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.