Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

06:30(06:55)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. God morgen Norge byr på møte med aktuelle gjester, kokkekunst, og live musikk hver morgen fra mandag til fredag - direkte fra Aker Brygge.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Møte med aktuelle gjester.

12:00(13:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram. I kveldens program drar gjengen til et gammelt hus fra rundt 1900. Her skal de lage et allrom for familien som bor der. I kveldens program drar gjengen til et gammelt hus fra rundt 1900. Her skal de lage et allrom for familien som bor der.

13:00(13:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2016. Vi blir vitne til en historisk fødsel og løpe-endene skal flyttes til det nye sommerhuset. I Jungelen blir nettpytonen servert et herremåltid av lam. Vi blir vitne til en historisk fødsel og løpe-endene skal flyttes til det nye sommerhuset. I Jungelen blir nettpytonen servert et herremåltid av lam.

13:30(14:30)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2015. Paul elsker huset som er 80 år gammelt og håper at huset kan bli bra med riktig renovering. Konen Debora ønsker seg noe nytt. Paul elsker huset som er 80 år gammelt og håper at huset kan bli bra med riktig renovering. Konen Debora ønsker seg noe nytt.

14:30(15:30)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2015. Lyanne og Chris trenger mer plass. Jillian gir hjemmet deres en åpen løsning, mens Todd forsøker å finne et nytt hus med all den plassen de måtte ønske. Lyanne og Chris trenger mer plass. Jillian gir hjemmet deres en åpen løsning, mens Todd forsøker å finne et nytt hus med all den plassen de måtte ønske.

15:30(16:00)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2010. En fredagskveld får Alex panikk og forsøker å få med seg noen kompiser på ut på byen. Han springer på Sofie, ungdomsskolens mest populære jente. En fredagskveld får Alex panikk og forsøker å få med seg noen kompiser på ut på byen. Han springer på Sofie, ungdomsskolens mest populære jente. Dermed begynner Alex å fundere over sin egen alder og hvordan årene bare forsvinner mens han sitter foran tv'n kveld etter kveld.

16:00(16:30)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2010. Alex og Anna synes vennene de har er for opptatt av det ytre og materialistiske, og ønsker å finne nye venner. Mickan har fått et merkelig utslett i pannen. Kan det være stress?. Alex og Anna synes vennene de har er for opptatt av det ytre og materialistiske, og ønsker å finne nye venner. Mickan har fått et merkelig utslett i pannen. Kan det være stress? Fredde kommer i klammeri med skattemyndighetene og må bygge om kjelleren for å kunne få avdrag for spavirksomhet.

16:30(17:00)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2016. Raffy blir knust når Coco og Ryder går sammen om å kritisere henne. Raffy blir knust når Coco og Ryder går sammen om å kritisere henne.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2016. Ziggys innrømmelse setter foreldrelykken med Brody i fare. Ziggys innrømmelse setter foreldrelykken med Brody i fare.

17:30(18:00)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Helene reiser på hoggormjakt i Trondheim og Even må si farvel til noen grisunger. Parkens fugler har fått portforbud, svanegjessene må flyttes og parkens største rovdyr, løvene og tigrene, får en overraskelse til…. Helene reiser på hoggormjakt i Trondheim og Even må si farvel til noen grisunger. Parkens fugler har fått portforbud, svanegjessene må flyttes og parkens største rovdyr, løvene og tigrene, får en overraskelse til kveldsmat.

18:00(18:10)

> Før kampen

Sportsmagasin Vi lader opp til Norges møte med Ungarn i Møbelringen Cup. Direkte fra Telenor Arena. Vi lader opp til Norges møte med Ungarn i Møbelringen Cup. Direkte fra Telenor Arena.

18:10(19:45)

> Håndball: Norge - Ungarn

Landslagshåndball fra 2018. Fra Telenor Arena og kampen mellom Norge og Ungarn i Møbelringen Cup. Kommentatorer: Harald Bredeli og Bent Svele. Fra Telenor Arena og kampen mellom Norge og Ungarn i Møbelringen Cup. Kommentatorer: Harald Bredeli og Bent Svele.

19:45(20:00)

> Etter kampen

Sportsmagasin Oppsummering og høydepunkter etter kampen mellom Norge og Ungarn. Oppsummering og høydepunkter etter kampen mellom Norge og Ungarn.

20:00(20:30)

> Helsekontrollen

Norsk forbrukermagasin fra 2018. I Helsekontrollen skal TV 2 gi deg svaret på hvilke produkter og helsetjenester som holder det de lover, avsløre de som lurer deg og konfrontere de ansvarlige. Som forbrukere betaler vi villig for dyre kremer, kosttilskudd, teknologi, treningsmetoder, utstyr og alternativ behandling. Men hva funker? Og hvem prøver å lure deg? Programleder Marte Spurkland konfronterer helseindustrien for å finne svar.

20:30(21:00)

> TV 2 hjelper deg

Norsk forbrukermagasin fra 2018. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(22:40)

> Kielergata

Norsk dramaserie fra 2018. Kasper begraves og Sofie ønsker hevn over den som er ansvarlig for dødsfallet. Jonas og William blir utpresset av foreldrene til gutten de banket. Kasper begraves og Sofie ønsker hevn over den som er ansvarlig for dødsfallet. Jonas og William blir utpresset av foreldrene til gutten de banket. Jonas føler at dramalæreren Adam begynner å ta over farsrollen for Sofie, men Elin forsøker å avverge at Jonas overreagerer.

22:40(23:40)

> På tur med Dag Otto

Norsk underholdningsserie fra 2018. Didrik og Emil Solli-Tangen lar seg overtale til å gjennomføre tungtvannsekspedisjonen på nytt sammen med Dag Otto og Kristian. Om aksjonen blir like vellykket som orginalen, gjenstår å se. Didrik og Emil Solli-Tangen lar seg overtale til å gjennomføre tungtvannsekspedisjonen på nytt sammen med Dag Otto og Kristian. Om aksjonen blir like vellykket som orginalen, gjenstår å se.

23:40(00:10)

> Otto har fått nok

Norsk humorprogram fra 2018. Otto og Emilie er tilbake, og denne uka spør vi om det virkelig er nødvendig at kirkeklokker skal bråke så mye hver eneste søndag?. Otto og Emilie er tilbake, og denne uka spør vi om det virkelig er nødvendig at kirkeklokker skal bråke så mye hver eneste søndag? Er det helt vilkårlig hvilke biter som blir rasket sammen i en Nidar Favoritter-pose, eller bare virker det sånn? Og Otto tar en alvorsprat med Tine om et svært pikant problem. Her er ingenting for lite eller for stort, enten det dreier seg om oppdrettsnæringen, klimaskeptikere, folk som sniker i kø eller gjenstander som er umulige å få ut av emballasjen. Otto og Emilie skal verken øke nasjonalproduktet, finne ut hva Norge skal leve av etter oljen eller sørge for flere norske seire i FN-kåringen – bare gjøre Norge til et litt mindre irriterende samfunn.

00:10(01:05)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. BAU-teamet etterforsker en rekke drap hvor gjerningspersonen har tvunget seg inn i en flere hus i et eksklusivt nabolag i San Diego. BAU-teamet etterforsker en rekke drap hvor gjerningspersonen har tvunget seg inn i en flere hus i et eksklusivt nabolag i San Diego.

01:05(01:55)

> Hawaii Five-0

Amerikansk spenningsserie. En jente har blitt bortført fra hjemmet sitt, og faren hennes ble skutt da det skjedde. Teamet etterforsker saken. Samtidig prøver Danny å gjenforene foreldrene sine, mens Jerry tolker en kode han han har funnet. En jente har blitt bortført fra hjemmet sitt, og faren hennes ble skutt da det skjedde. Teamet etterforsker saken. Samtidig prøver Danny å gjenforene foreldrene sine, mens Jerry tolker en kode han han har funnet.

01:55(02:55)

> Blindspot

Amerikansk spenningsserie fra 2016. En korrupt DEA- agent forsøker å selge raketter til et narkotikakartell, og teamets oppgave blir å stanse planen. En korrupt DEA- agent forsøker å selge raketter til et narkotikakartell, og teamets oppgave blir å stanse planen.

02:55(03:45)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2015. Danny blir forhørt av en etterforsker fra statsadvokatens kontor fordi hans partner blir beskyldt for å plante bevis i en drapssak. Danny blir forhørt av en etterforsker fra statsadvokatens kontor fordi hans partner blir beskyldt for å plante bevis i en drapssak. Frank strever med grensene for ytringsfrihet når demonstranter vil brenne det amerikanske flagget offentlig.

03:45(04:55)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada.

04:55(05:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

05:30(06:00)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.