Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:45)

> Pascals konditori

Norsk dokumentarserie fra 2014. Ny dag i Pascals konditori, der ingen dag er lik. Det er snart påske og for å komme i påskestemning, bestemmer Pascal seg for å lage det største påskeegget av mørk sjokolade du noen sinne har sett. Konditor Pascal Dupuy inviterer deg inn i sitt travle bakeverksted i Tollbugata i Oslo. Foruten eksklusiv sniktitt på arbeidsmetoder og tips og triks fra Pascal selv, blir vi kjent med de ansatte og hvordan de jobber. Bakeriet i Tollbugata leverer dessuten kaker til alle filialene, så her blir det fort travelt, hektisk og til tider dramatisk.

06:45(07:30)

> Pascals konditori

Norsk dokumentarserie fra 2014. Pascal og hans kollegaer i Tollbugata får en røff start på arbeidsdagen. Fryseren har gått i stykker i løpet av natten, hvilket betyr at mellom fem og ti tusen kaker må kastes. Konditor Pascal Dupuy inviterer deg inn i sitt travle bakeverksted i Tollbugata i Oslo. Foruten eksklusiv sniktitt på arbeidsmetoder og tips og triks fra Pascal selv, blir vi kjent med de ansatte og hvordan de jobber. Bakeriet i Tollbugata leverer dessuten kaker til alle filialene, så her blir det fort travelt, hektisk og til tider dramatisk.

07:30(08:15)

> This Is Us

Amerikansk komiserie fra 2016. Randall og William drar på tur til Memphis, der Randall får høre mer om Williams fortid. Memphis. En forfriskende ærlig og tankevekkende der hovedpersonenes veier og livshistorier krysses og sammenfiltres på underlig vis.

08:15(09:10)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Chadwick Boseman tar turen til Ellen i dag. Claire Foy. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

09:10(10:05)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Timothée Chalamet tar turen til Ellen i dag. Timothee Chalamet. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

10:05(11:00)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Robin Roberts tar turen til Ellen i dag. Robin Roberts. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

11:00(12:00)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Murtaugh må overveie lojaliteten overfor sin egen partner når Cole blir etterforsket av FBI. Samtidig jobber Cole på en sak som setter Natalies forlovede i søkelyset. The Spy Who Loved Me. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

12:00(14:25)

> Jakten på den forsvunne skatten

Amerikansk-britisk actioneventyr fra 1981. Arkeologen Indiana Jones er på oppdrag for den amerikanske regjeringen for å finne paktens ark som skjules et eller annet sted i den peruvianske regnskogen.

14:25(15:30)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2018. Candiace overtaler moren til å gi henne kontroll over familiens virksomhet. Ashley og Michael ser på deres prenup, Monique og Robyn arrangerer fester samme dag. Gizelle tar imot råd. RSVPlease!. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse.

15:30(16:30)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2018. Monique inviterer en usannsynlig gjest til en gallafest. Robyn er sur på Karen for hun ikke kom til Robyns arrangement, så Gizelle og Robyn konfronterer henne, men blir fanget av sitt sjokkerende svar. Ex's and Oh No's. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse.

16:30(17:30)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2018. Michael ikke vil ha flere barn. Robyn konfronterer Karen om hennes løyner i offentlighet. Charrisse er usikker på vennskapet sitt med Monique. Candiace er stresset med bryllupsplanering. Can't Hide from These Green Eyes. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse.

17:30(18:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Maria er tilbake i USA og barna skal gjøres klare til skolestart. Isabel hyrer en kjent fotograf for å ta bilder av datterens rom. Päivi ser på en leilighet i Malibu som hun er interessert i. I tredje sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian.

18:30(19:00)

> Kjendismødre

Norsk realityserie fra 2019. Louise tar malekosten i egne hender og overrasker John Arne når han er på jobbtur. Linni og Niklas deltar i Poker NM, mens Kristin er noe skuffet over bursdagskortet fra Dennis. Vi følger Louise Angelica Riise, Kristin Gjelsvik og Linni Meister i opp- og nedturer i tilværelsen som mor, og får et nært innblikk i hvordan de takler balansen mellom kjendislivet og foreldre. Gjennom seks episoder følger vi Louise Angelica Riise, Kristin Gjelsvik og Linni Meister i opp- og nedturer i tilværelsen som mor, og får et nært innblikk i hvordan de takler balansen mellom kjendislivet og foreldre. Vi møter de unge familiene i alle slags anledninger og får følge overgangen fra et tilsminket influenserliv til en ansvarsfull hverdag med bleieskift, amming og lite søvn.

19:00(21:30)

> Karate Kid III

Amerikansk actiondrama fra 1989. Karate Kid, Daniel LaRusso, må kjempe sin vanskeligste kamp alene. Han kommer tilbake fra Okinawa og drømmer om et rolig arbeidsliv hos sin trener, Mr. Miyagi. Isteden blir han truet til å stille opp i en kamp mot den ondskapsfulle Mike Barnes. Mr. Miyagi nekter denne gangen å hjelpe, og Daniel trosser sin mesters visdomsord. Men når han finner ut at han er blitt lurt, er det bare én som kan hjelpe ham - nemlig Miyagi.

21:30(23:45)

> The Other Woman

Amerikansk romantisk komedie fra 2014. Carly, Kate og Amber, tre kvinner som ikke kjenner hverandre fra før, oppdager til sin forskrekkelse at de alle tre er involvert i et forhold med samme mann, sjarmøren Mark. Oppdagelsen sjokkerer trioen, men istedet for å konfrontere Mark, slår de bedratte kvinnene seg sammen for å planlegge en grusom hevn.

23:45(01:45)

> The Wedding Ringer

Amerikansk romantisk komedie fra 2015. To uker før bryllupet sitt går en sosialt utilpass mann til et firma som tilbyr forlovere til trengende brudgommer.

01:45(03:20)

> Management

Amerikansk dramakomedie fra 2008. En omreisende kunstselger prøve å riste av seg en sprø motellsjef som forelsker seg i henne og ikke lar henne være i fred.

03:20(04:05)

> This Is Us

Amerikansk komiserie fra 2016. Randall og William drar på tur til Memphis, der Randall får høre mer om Williams fortid. Memphis. En forfriskende ærlig og tankevekkende der hovedpersonenes veier og livshistorier krysses og sammenfiltres på underlig vis.

04:05(04:50)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. Sesongavslutning. Gibbs, McGee og Torres drar til et avsidesliggende sted i Paraguay kontrollert av en opprørsgruppe, i et forsøk på å finne en savnet marinesoldat. Sesongavslutning - Rendezvous. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet.

04:50(05:35)

> Love Island UK

Britisk realityshow fra 2018. Jack og Dani drar på date på stranden. Etter å ha reddet Hayley fra å bli dumpet, finner Eyal ut at hun har snakket om ham bak ryggen hans. Episode 7. Håpefulle single på jakt etter kjærligheten settes sammen i par, konkurrerer mot hverandre og stemmes ut uke for uke.

05:35(06:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. Robin takker ja til en bryllupsinvitasjon, men takket være Ted er det stor sjanse for at paret aldri når frem til alteret. The Wedding. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted ble forelsket og falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli dem to…