Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:25)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1995. Alle pliktene i Sheffield-huset og oppfølgingen av barna hindrer Fran i å komme seg ut blant folk. Sylvia maser om at hun aldri vil finne seg en ektemann hvis hun fortsetter på denne måten. Val's Apartment. Alle pliktene i Sheffield-huset og oppfølgingen av barna hindrer Fran i å komme seg ut blant folk. Sylvia maser om at hun aldri vil finne seg en ektemann hvis hun fortsetter på denne måten. Det er til slutt Maxwell som får Fran til å kreve forandringer når han blander seg inn i et av stevnemøtene hennes.

06:25(07:10)

> MasterChef Norge

Norsk realityserie fra 2014. De som skal knive om to semifinaleplasser denne uken, er Siv Cotton, Alexandra Joner, Ørjan Burøe, Cathrine Larsåsen, Sebastian Warholm, Brita Møystad Engseth. De som skal knive om to semifinaleplasser denne uken, er Siv Cotton, Alexandra Joner, Ørjan Burøe, Cathrine Larsåsen, Sebastian Warholm, Brita Møystad Engseth. Lista er lagt høyt i dagens konkurranse da de skal lage franske spesialiteter som Moules Frites og bernaise. I tillegg får de utdelt hver sin kasse full av levende sjøkreps som de må tilberede, og denne oppgaven blir ikke like godt mottatt av alle. Klarer noen av deltakerne å imponere den franske dommeren?

07:10(07:55)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow. Skuespiller Kate Hudson tar turen til Ellen i dag. Kate Hudson. Skuespiller Kate Hudson tar turen til Ellen i dag.

07:55(08:40)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow. Wanda Sykes intervjues av Ellen i dag. Wanda Sykes. Wanda Sykes intervjues av Ellen i dag.

08:40(09:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. Whitney føler at hun har kasta bort tid på en hun trodde var sitt livs store kjærlighet. Hun har vært sammen med Adam siden high school, men han innrømmer å ha levd et dobbeltliv. My Husband is a Sex Addict and Even Exposed Himself to My Mother. I Need the Whole Truth!. Whitney føler at hun har kasta bort tid på en hun trodde var sitt livs store kjærlighet. Hun har vært sammen med Adam siden high school, men han innrømmer å ha levd et dobbeltliv.

09:35(10:30)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. Lisa hevder at eksmannen mishandlet henne og deres to sønner, og at de er redd for ham. Hun vil ha ham ut av livet sitt. I Want My Ex-Husband out of My Life So My 81-Year-Old Fiancé Can Adopt My Children. Lisa hevder at eksmannen mishandlet henne og deres to sønner, og at de er redd for ham. Hun vil ha ham ut av livet sitt.

10:30(11:30)

> NCIS

Amerikansk dramaserie fra 2009. NCIS må spore opp en skruppelløs morder etter at de avkappede fingertuppene og tennene til en drept marinesoldat blir funnet i en stjålet veske. Kill Screen. NCIS må spore opp en skruppelløs morder etter at de avkappede fingertuppene og tennene til en drept marinesoldat blir funnet i en stjålet veske.

11:30(12:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2013. NCIS får snusen i en tenåring som ødelegger terroroppdrag ved hjelp av sine utmerkede datakunnskaper. Big Brother. NCIS får snusen i en tenåring som ødelegger terroroppdrag ved hjelp av sine utmerkede datakunnskaper.

12:30(13:30)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2017. Riggs innser at en barndomsvenn kan være innblandet i ran og drap. Murtaugh finner marihuana hjemme på kjøkkenet, så han ber Scorsese om hjelp for å finne ut hvem den tilhører. Gullrushet. Riggs innser at en barndomsvenn kan være innblandet i ran og drap. Murtaugh finner marihuana hjemme på kjøkkenet, så han ber Scorsese om hjelp for å finne ut hvem den tilhører.

13:30(14:00)

> Hellstrøms kjøkken

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Hellstrøm lager kveite med hummersaus, og sjokolademousse til dessert. Tim Wendelboe brygger en perfekt kaffe. Hellstrøm lager kveite med hummersaus, og sjokolademousse til dessert. Tim Wendelboe brygger en perfekt kaffe.

14:00(14:30)

> Hellstrøms kjøkken

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Eyvind Hellstrøm lager sin beste reinsdyrgryte. Dette julemåltidet får hans venninne Solveig Kloppen nyte godt av. Eyvind Hellstrøm lager sin beste reinsdyrgryte. Dette julemåltidet får hans venninne Solveig Kloppen nyte godt av.

14:30(15:30)

> MasterChef Norge

Norsk realityserie fra 2014. De som skal knive om to semifinaleplasser denne uken, er Siv Cotton, Alexandra Joner, Ørjan Burøe, Cathrine Larsåsen, Sebastian Warholm, Brita Møystad Engseth. De som skal knive om to semifinaleplasser denne uken, er Siv Cotton, Alexandra Joner, Ørjan Burøe, Cathrine Larsåsen, Sebastian Warholm, Brita Møystad Engseth. I dag er det duket for duell i kakebaking, og nå kommer konkurranseinstinktet virkelig frem hos deltakerne. Det ender dramatisk for Cathrine Larsåsen som kutter seg stygt i fingeren, men kommer tappert tilbake når det skal lages en klassisk kake ved navn Sarah Bernard.

15:30(16:30)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2017. Gizelle blir holdt utenfor av Monique, som har sommerfest. Karen har solgt huset, men prøver raskt å finne en unnskyldning for å slippe å forholde seg til flyttingen. A Host of Issues. Gizelle blir holdt utenfor av Monique, som har sommerfest. Karen har solgt huset, men prøver raskt å finne en unnskyldning for å slippe å forholde seg til flyttingen.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2015. Isabel Adrian er tilbake, og forbereder sin gjenforening med de andre damene i programmet. Hun har et ess i rockeermet!. Isabel Adrian er tilbake, og forbereder sin gjenforening med de andre damene i programmet. Hun har et ess i rockeermet!

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsserie fra 2013. Single Leo lever for å feste og kjøpe dyre merkeklær. Til tross for en inntekt på over 20 000 SEK i måneden er han på vei mot økonomisk kollaps. Single Leo lever for å feste og kjøpe dyre merkeklær. Til tross for en inntekt på over 20 000 SEK i måneden er han på vei mot økonomisk kollaps. Bare i løpet av det siste året har han brukt over 100 000 kroner på klær og alkohol!

18:30(19:30)

> Camp kulinaris

Norsk realityserie fra 2018. Førstelærlingen er kampklar, og velger den sterkeste konkurrenten som sin motstander. Det blir en jevn kamp mellom David og Goliat, men ingenting er avgjort før siste slutt. Førstelærlingen er kampklar, og velger den sterkeste konkurrenten som sin motstander. Det blir en jevn kamp mellom David og Goliat, men ingenting er avgjort før siste slutt.

19:30(20:30)

> Boligjakten

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Ekteparet Christian og Anne Marie vil ha en større bolig, så de får plass til hund og fremtidige barn. Single Erica har solgt leiligheten sin på Torshov og vil nå ha en bolig med åpen kjøkkenløsning. Ekteparet Christian og Anne Marie vil ha en større bolig, så de får plass til hund og fremtidige barn. Single Erica har solgt leiligheten sin på Torshov og vil nå ha en bolig med åpen kjøkkenløsning.

20:30(21:30)

> Eventyrlig oppussing

Norsk oppussingsprogram fra 2018. I sesongens siste episode reiser gutta til Harstad for å pusse opp ei hytte for Den Norske Turistforening. Dugnadsånden henger høyt i dette svært spesielle prosjektet, som foregår over mange uker. I sesongens siste episode reiser gutta til Harstad for å pusse opp ei hytte for Den Norske Turistforening. Dugnadsånden henger høyt i dette svært spesielle prosjektet, som foregår over mange uker.

21:30(22:30)

> Aber Bergen

Norsk dramaserie fra 2018. Erik finner vitnet Tanja, som har tatt overdose, og sender henne til intensiven. Elea nå er overbevist om at Markus ble presset til å tilstå. Erik finner vitnet Tanja, som har tatt overdose, og sender henne til intensiven. Elea nå er overbevist om at Markus ble presset til å tilstå.

22:30(23:30)

> Instinct

Amerikansk krimserie fra 2018. En tidligere CIA-ansatt, som nå lever et rolig liv som professor og forfatter, må vende tilbake til sitt gamle liv når NYPD trenger hjelp med å stoppe en seriemorder. En tidligere CIA-ansatt, som nå lever et rolig liv som professor og forfatter, må vende tilbake til sitt gamle liv når NYPD trenger hjelp med å stoppe en seriemorder.

23:30(00:30)

> Love Island Danmark

Dansk realityserie fra 2018. Jakten på kjærlighet fortsetter når de unge elskerne dater, flørter, krangler og elsker i en luksusvilla på Gran Canaria, hvor ingenting er forutsigbart og alle skjebner er i hendene til seerne. Jakten på kjærlighet fortsetter når de unge elskerne dater, flørter, krangler og elsker i en luksusvilla på Gran Canaria, hvor ingenting er forutsigbart og alle skjebner er i hendene til seerne.

00:30(01:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk krimdramaserie fra 2017. NCIS-teamet legger seg i selen for å redde en av sine egne og et kidnappet barn, i et farefullt oppdrag på fremmed jord. Ninguna Salida. NCIS-teamet legger seg i selen for å redde en av sine egne og et kidnappet barn, i et farefullt oppdrag på fremmed jord.

01:30(02:10)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie. Betyr timing alt? Charlotte forteller jentene at hun tror hennes nye kjærlighet Trey kan være den rette. Samantha lurer på om hun har kommet i overgangsalderen. Steve prøver å overtale Miranda om å få barn. The Big Time. Betyr timing alt? Charlotte forteller jentene at hun tror hennes nye kjærlighet Trey kan være den rette. Samantha lurer på om hun har kommet i overgangsalderen. Steve prøver å overtale Miranda om å få barn.

02:10(02:55)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsserie fra 2013. Single Leo lever for å feste og kjøpe dyre merkeklær. Til tross for en inntekt på over 20 000 SEK i måneden er han på vei mot økonomisk kollaps. Single Leo lever for å feste og kjøpe dyre merkeklær. Til tross for en inntekt på over 20 000 SEK i måneden er han på vei mot økonomisk kollaps. Bare i løpet av det siste året har han brukt over 100 000 kroner på klær og alkohol!

02:55(03:40)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2015. Isabel Adrian er tilbake, og forbereder sin gjenforening med de andre damene i programmet. Hun har et ess i rockeermet!. Isabel Adrian er tilbake, og forbereder sin gjenforening med de andre damene i programmet. Hun har et ess i rockeermet!

03:40(04:25)

> Chicago Med

Amerikansk dramaserie fra 2016. Manning må ta seg av en komatøs ung kvinne som også er gravid. Prisoner's Dilemma. Manning må ta seg av en komatøs ung kvinne som også er gravid.

04:25(05:10)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2013. NCIS får snusen i en tenåring som ødelegger terroroppdrag ved hjelp av sine utmerkede datakunnskaper. Big Brother. NCIS får snusen i en tenåring som ødelegger terroroppdrag ved hjelp av sine utmerkede datakunnskaper.

05:10(06:00)

> MasterChef Norge

Norsk underholdningsserie fra 2010. Det er finale i MasterChef: Norges nye mesterkokk, og i kveld blir det avgjort om det er Henriette, Mats eller Rune som blir Norges første Masterchef!. Finale. Det er finale i MasterChef: Norges nye mesterkokk, og i kveld blir det avgjort om det er Henriette, Mats eller Rune som blir Norges første Masterchef!