Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:20)

> The Middle

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Hecks-familien bestemmer seg for å dra på ferie med Donahue-familien, men Frankie oppdager snart at begge familiene har sitt å stri med for tiden. A Very Donahue Vacation. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv.

06:20(06:45)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1996. Maggie vil ha en ny bil men får ingen av sin strenge far. Da stiller Fran opp i en skjønnhetskonkurranse hvor førstepremien er en bil. The Car Show. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Og derfra går det bare en vei ...

06:45(07:10)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1996. Fran og Val - to pene single jenter skal på ferie til Jamaica. En orkan ødelegger derimot halve moroa, og i tillegg savner Fran Maxwell mer enn hun hadde forestilt seg. Hurricane Fran. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Og derfra går det bare en vei ...

07:10(07:55)

> Superoppusserne

Norsk oppussingsprogram fra 2017. Denne uken møter vi Pia og Nicolai, og deres døtre Tiril og Thea. Familien bor i et Tyrolerhus på Malmøya, bare syv km utenfor Oslo sentrum. I Superoppusserne møter vi seks familier som av ulike årsaker har en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekker behovene deres. De drømmer om et bedre hjem. Programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor. Gjennom en uke løfter de et hjem, rom for rom, til livet til eierne er forandret og de har fått et godt og funksjonelt hjem.

07:55(08:40)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Leah Remini tar turen til Ellen i dag. Leah Remini. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

08:40(09:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. Jessica konfronterer stefaren Bob, og hevder at han misbrukte henne seksuelt da hun var 6 år. Kim og Jessicas barndomsvenner forteller om Bobs upassende oppførsel. Was Kim Bob’s Only Victim? His Stepdaughter’s Accusation. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, der verten er Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, dr. Phil McGraw Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

09:35(10:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. Karla forteller at hun er veldig bekymret for datteren Abby, som hun mener lider av posttraumatisk stresslidelse etter å ha kjempet mot egne demoner i mange år. Help! My Daughter Was Possessed, Had Three Exorcisms, and It Is Still Ruining Her Life!. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, der verten er Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, dr. Phil McGraw Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

10:35(11:30)

> NCIS

Amerikansk krimserie fra 2014. En stjålet drone blir koblet til terroristen Parsa og NCIS-teamet må samarbeide med Forsvarsdepartementet for å løse saken. Der jobber blant annet Gibbs eks-kjæreste. Kill Chain. Vi følger en gruppe spesialagenter i NCIS, Naval Criminal Investigative Service. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Jethro Gibbs er en intelligent og erfaren etterforsker, som er villig til å tyne reglene for å få jobben gjort. Under seg har han tre agenter som alle har ulik bakgrunn og erfaring. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter - disse spesialagentene reiser jorden rundt for å etterforske alle forbrytelser knyttet til sjøforsvaret og marineinfanteriet.

11:30(12:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2009. Under etterforskningen av en drive by-skyting må NCIS-enheten finne den døde soldatens bror, som kan være neste mål, og den som har svarene. Blood Brothers. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

12:30(13:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2017. Anna og Bobby bor utenfor Norrköping med sine tre barn. Anna har lånt store pengesummer bak Bobbys rygg, og til og med tatt opp lån i hans navn uten å fortelle noe om det. Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, og samtidig er det lettere enn noensinne å låne penger. Kredittselskapene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer luksuriøs tilværelse, noe som fører til at enda flere havner i luksusfellen. Nå er Patrick Grimlund og Magnus Hedberg tilbake med det prisbelønte programmet Luksusfellen Sverige. Patrick og Magnus, som er to av Sveriges mest meritterte økonomieksperter, reiser land og strand rundt for å hjelpe familier ut av det økonomiske uføret de har havnet i, og er villige til å gjøre alt for å bidra til en forandring. Spørsmålet er om familiene selv har viljen og orket til å rydde opp i sitt eget pengekaos?

13:30(14:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2016. De fem gjenværende hobbykokkene blir presentert for kulinarisk gjestedommer Richard Blais, som er er kokk og driver egen restaurant. Family Drama. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

14:30(15:30)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2011. Gordon reiser til Davide i Boston der han må fikse både restauranten og forholdet mellom brødrene som eier den. Davide. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Om det er late kokker, temperamentsfulle servitører eller få og misfornøyde gjester, Ramsay gjør entré for å ordne opp i sakene. Her er det som vanlig duket for eksplosive utbrudd og hete konfrontasjoner. Ramsay har én uke på seg til å få restauranten han besøker ut av marerittet den befinner seg i, og det er lite tid til koseprat når han dukker opp med det mål for øyet at ting skal endres, og det kjapt.

15:30(16:30)

> Ladies of London

Amerikansk realityserie fra 2016. Julie går gjennom ildprøven som husets overhode da hennes første middagsselskap ender i en voldsom krangel og Caroline Stanbury som stormer ut dørene. Tantrums and Titles. Tredje sesong byr på nye tider og skjellsettende øyeblikk. Det blir ny giv når Julie nå tar over ansvaret for den 400 år gamle Mapperton-eiendommen, Marissa går gjennom et krevende svangerskap, Juliet forsøker å få sving på motebloggen, Caroline Fleming har en far dødssyk far, og Caroline Stanbury gjør seg klar til å flytte til Dubai.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Isabel har bestemt seg for å tatovere datterens navn på fingeren, og skal designe en babykolleksjon. Agnes-Nicole skal på audition for en stor filmrolle, og må ha passende klær. I tredje sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2017. Tora er 20 år og har svidd av en halv million kroner de siste to årene. Siden 18-års dagen har hun dessuten hatt 15 ulike biler, og hun sløser enorme summer på fest, sminke og hår. Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, og samtidig er det lettere enn noensinne å låne penger. Kredittselskapene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer luksuriøs tilværelse, noe som fører til at enda flere havner i luksusfellen. Nå er Patrick Grimlund og Magnus Hedberg tilbake med det prisbelønte programmet Luksusfellen Sverige. Patrick og Magnus, som er to av Sveriges mest meritterte økonomieksperter, reiser land og strand rundt for å hjelpe familier ut av det økonomiske uføret de har havnet i, og er villige til å gjøre alt for å bidra til en forandring. Spørsmålet er om familiene selv har viljen og orket til å rydde opp i sitt eget pengekaos?

18:30(19:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2016. De fire hobbykokkene får 90 minutter på seg til å lage en hovedrett med enten kveite eller and, som skal serveres VIP-matkjennere. Critics Choice. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

19:30(20:30)

> Eventyrlig oppussing

Norsk oppussingsprogram fra 2016. Med Gudbrandsdalens fineste utsikt, skal Halvor og gutta sørge for praktiske og funksjonelle løsninger for familiehytta. Interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam tar deg med til fjells, sjøs og skogs. I år har Halvor også fått med seg snekker Ole Rosén-Lystrup, og sammen med Mikkel Solbjørg og Gustav Brustad-Nilseng tar de oss med over det ganske land og forvandler slitne feriesteder til perler blant vill og vakker natur. Alle hyttene som skal pusses opp har en eventyrlig beliggenhet, og målet er å gjøre innerom like forlokkende som uterom.

20:30(21:30)

> Hemmelige beundrere Sverige

Svensk realityserie fra 2018. Rodrique har et problem, han kan ikke gi slipp på sin eks Jasmine. Forholdet var turbulent, men Rodrique har bestemt seg for å fortelle sin første kjærlighet om sine følelser. I Hemmelige beundrere Sverige får vi følge personer som endelig tør å ta steget fullt ut og treffe den som de har beundret i all hemmelighet.

21:30(22:30)

> Charterfeber

Norsk realityserie fra 2018. Norske turister har sin helt egen greie på sydentur, og Hilde prøver å finne ut hva spanjolene egentlig mener om «oss» da hun jobber som reporter for Kanari-TV. Det er fem år siden sist vi chartret ruteflyet – nå er det på tide å reise tilbake til sydligere strøk. Bli med Svein, Hilde, Fred Åge og en haug med nye soltørste og festklare mennesker tilbake til Gran Canaria for sitt livs opplevelse og ny sesong av Charterfeber!

22:30(23:00)

> Kristin & Dennis: 1 + 1 = Baby

Norsk dokusåpe. Dagene flyr av gårde og Falk blir med mamma og pappa på jobb. Kristin blir litt små-sjalu på lille Falk når han får mer oppmerksomhet fra Dennis enn det hun gjør. Og hva blir den neste store begivenheten?. Planen var en barnløs fremtid. Så ble Kristin gravid.

23:00(00:00)

> Real Housewives of Beverly Hills

Amerikansk realityserie fra 2018. Kyle, Lisa Rinna, Dorit, og Teddi drar på Erikas show i LA, men et større uhell truer med å avslutte hele showet. The Show Must Go On. Real Housewives of Beverly Hills er på plass med en ny sesong, og det mangler ikke på iøyenfallende bling, galskap, sjokkerende drama, og noen få overraskelser på veien.

00:00(01:10)

> Love Island Australia

Australsk realityserie fra 2018. En ny jente ankommer hotellet, og blir bedre kjent med gutta i et speed-dating maraton. Vakre, unge og single australiere er på sitt livs ferie, og har muligheten til å møte den eneste ene. Men det vil ikke bli lett, da de både må vinne hjertet til sin utkårede og seerne.

01:10(02:20)

> Love Island Australia

Australsk realityserie fra 2018. Deltakerne blir utsatt for ballongleker og det kommer overraskende sms-meldinger før pardannelsen. Vakre, unge og single australiere er på sitt livs ferie, og har muligheten til å møte den eneste ene. Men det vil ikke bli lett, da de både må vinne hjertet til sin utkårede og seerne.

02:20(03:05)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Isabel har bestemt seg for å tatovere datterens navn på fingeren, og skal designe en babykolleksjon. Agnes-Nicole skal på audition for en stor filmrolle, og må ha passende klær. I tredje sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian.

03:05(03:55)

> NCIS

Amerikansk krimserie fra 2014. En stjålet drone blir koblet til terroristen Parsa og NCIS-teamet må samarbeide med Forsvarsdepartementet for å løse saken. Der jobber blant annet Gibbs eks-kjæreste. Kill Chain. Vi følger en gruppe spesialagenter i NCIS, Naval Criminal Investigative Service. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Jethro Gibbs er en intelligent og erfaren etterforsker, som er villig til å tyne reglene for å få jobben gjort. Under seg har han tre agenter som alle har ulik bakgrunn og erfaring. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter - disse spesialagentene reiser jorden rundt for å etterforske alle forbrytelser knyttet til sjøforsvaret og marineinfanteriet.

03:55(04:45)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2009. Under etterforskningen av en drive by-skyting må NCIS-enheten finne den døde soldatens bror, som kan være neste mål, og den som har svarene. Blood Brothers. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

04:45(05:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk krimdramaserie fra 2018. Visedirektør Ochoa sender NCIS-teamet for å bistå med en skjult operasjon, knyttet til en terroristgruppe som er talsmenn for en ekstrem militærstyrke. The Patton Project. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling som skal pågripe farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi drar teamets veltrente agenter ut på hemmelige oppdrag, og ofte setter de sine egne liv i fare for å få has på de kriminelle.

05:30(06:00)

> Anger Management

Amerikansk komiserie fra 2013. Charlie ber Sean om å date en kvinne for at han og Jordan skal få holde et foredrag, noe som ikke er populært hos Jordan. Lacey later som om hun er i koma for å tjene noen lettvinte penger. Charlie Gets Between Sean and Jordan. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament – til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser.