Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:25)

> Fresh Off the Boat

Amerikansk dramakomedie fra 2015. Vi befinner oss på nittitallet, og tolv år gamle Eddie har akkurat flyttet til Orlando fra DCs Chinatown med foreldrene. I jakten på den amerikanske drømmen får immigrantfamilien et stort kultursjokk. I denne del: Jessica elsker julen,men syns at nissen kan trenge litt oppgradering, så hun og Louis overbeviser Evan om at nissen er en forsker med flere eksamener fra Princeton-universitetet.

06:25(07:10)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Row Lowe, Edward Matthew Lowe og John Owen Lowe er gjester hos Ellen i dag.

07:10(08:00)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2010. Gordon Ramsay reiser rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. I denne del: Ramsay reiser tilbake til to av restaurantene han har hjulpet tidligere, for å sjekke hvordan det går med dem.

08:00(09:00)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2010. Gordon Ramsay reiser rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. I denne del: Ramsay besøker en restaurant med to eiere som er så passive at selv barna er bedre til å drive restauranten enn de er. Uten tydelige og handlekraftige ledere er Travolini dømt til å mislykkes, med mindre Ramsay klarer å snu skuta.

09:00(10:00)

> Million Dollar Listing New York

Amerikansk boligserie fra 2017. Nye eiendommer, ny dramatikk, ny megler! Hvis du trodde forhandlinger ikke kunne bli tøffere og eiendommer dyrere, tro om igjen! Million Dollar Listing New York er tilbake, og gutta høyner innsatsen i denne sesongen. Luis D. Ortiz er offisielt ute av meglerbransjen, så Fredrik Eklund og Ryan Serhant får selskap av en annen, stor aktør fra "The Big Apple", Steve Gold. I denne del: Stever prøver å overbevise klientene sine om at det eneste som er bedre enn leiligheten deres i Tribeca, er objektet han selger- rett over dem.

10:00(11:00)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Simone Biles og Sasha Farber er blant gjestene i studio i dag.

11:00(12:00)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Carson Daly og Rob Delaney besøker Ellen. Spoon opptrer.

12:00(12:30)

> Veterinærene

Norsk realityserie fra 2017. Bli med bak kulissene på Fredrikstad Dyrehospital, et av Norges mest avanserte dyresykehus. I denne del: I dagens episode møter vi den lille kaninen Tassen, som er svært syk. Morten må overbringe dårlige nyheter.

12:30(13:00)

> Veterinærene

Norsk realityserie fra 2017. Bli med bak kulissene på Fredrikstad Dyrehospital, et av Norges mest avanserte dyresykehus. I denne del: Den lille hunden Minnie må trekke hele elleve tenner. Og Morten må finne ut hvorfor Chihuahuaen Gaia ikke greier å spise.

13:00(13:30)

> Veterinærene

Norsk realityserie fra 2017. Bli med bak kulissene på Fredrikstad Dyrehospital, et av Norges mest avanserte dyresykehus. I denne del: Jakthunden Elias har fått et uvanlig problem med halen sin og må amputere, mens øyespesialist Martine forsøker å redde synet til lille Ricco.

13:30(14:00)

> Veterinærene

Norsk realityserie fra 2017. Bli med bak kulissene på Fredrikstad Dyrehospital, et av Norges mest avanserte dyresykehus. I denne del: Schæferen Anton har spist en tennisball som nå sitter fast i halsen. Ole og Morten vil forsøke å få den opp uten operasjon. Og Jannecke tar imot en Ilder med tannproblemer.

14:00(15:00)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsserie fra 2017. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Tømte bankkontoer, regninger som opptenningsved og et overforbruk på biler er ingen utfordring for ekspertene i Luksusfellen. Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger åpenbart hjelp som aldri før. Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. «Å havne i luksusfellen» er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Forbrukerøkonomene Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen bretter sammen med psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare opp ermene for å yte økonomisk førstehjelp for femtende gang, og nok en gang få den vaklende, økonomiske skuta til Ola Nordmann på rett kjøl. I denne del: Azfar fra Sarpsborg jobber med barn og dyktig i jobben sin. Men økonomien er han ikke like flink med. Forbruksgjelden har tårnet seg opp etter overforbruk på blant annet dyre ferier og byturer, og han ser ingen ende på problemene. Det hele har ført til at han måtte flytte inn i et anneks på sin mors tomt. Drømmen er å få ryddet opp i økonomien, så han kan få besøke sitt eget barn. Ekspertene Hallgeir Kvadsheim og Cecilie Lynum får både det ene og det andre å bryne seg på når de forsøker å rydde opp.

15:00(16:00)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsserie fra 2017. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Tømte bankkontoer, regninger som opptenningsved og et overforbruk på biler er ingen utfordring for ekspertene i Luksusfellen. Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger åpenbart hjelp som aldri før. Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. «Å havne i luksusfellen» er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Forbrukerøkonomene Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen bretter sammen med psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare opp ermene for å yte økonomisk førstehjelp for femtende gang, og nok en gang få den vaklende, økonomiske skuta til Ola Nordmann på rett kjøl. I denne del: Sykepleieren Marianne fra Haugesund sliter ekstremt med sin egen økonomi. Hun bruker kredittkort og gir penger til barna sine. I tillegg sløser hun på velvære som solarium, massasje og dyre middager. Gjelda er nå blitt så stor at hun ikke ser annet håp enn å få hjelp. Silje Sandmæl og Magne Gundersen tar oppgaven på strak arm.

16:00(17:00)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsserie fra 2017. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Tømte bankkontoer, regninger som opptenningsved og et overforbruk på biler er ingen utfordring for ekspertene i Luksusfellen. Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger åpenbart hjelp som aldri før. Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. «Å havne i luksusfellen» er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Forbrukerøkonomene Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen bretter sammen med psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare opp ermene for å yte økonomisk førstehjelp for femtende gang, og nok en gang få den vaklende, økonomiske skuta til Ola Nordmann på rett kjøl. I denne del: Nina fra Steinkjer elsker å handle på nett. Så mye at hun handler absolutt alt mulig på nett! Nå sitter hun med regninger på alt fra hagemøbler til brus, og rentene bare løper. Samtidig ligger hun etter med å betale på et forbrukslån som foreldrene er kausjonister på. Nå må ekspertene få Nina til å innse alvoret før hun trekker både foreldrene og seg selv ned i dragsuget.

17:00(18:00)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityprogram fra 2017. Svenske hollywoodfruer har blitt et kjent begrep i det ganske land: Maria Montazami har gitt duskene et ansikt og blitt ostepopens ambassadør. Gunilla Persson kjemper for de eldre og for sin skuespillerkarriere. Elena Belle er også tilbake - med kul på magen. Seerne får følge med på hennes mer eller mindre kontroversielle planer forut for fødselen. Dessuten gjør Isabel Adrian et etterlengtet comeback, og ber oss inn i sitt luksuriøse hjem i Los Angeles. Men "Svenske Hollywoodfruer" ville ikke vært "Svenske Hollywoodfruer" om ikke et nytt ansikt også dukket opp! I denne del: Maria tar med hele familien på båttur, mens Jennifer drar på shopping med moren sin. Elena Belle dokumenterer graviditeten, men for Gunilla er det langt mer tragiske omstendigheter som inntreffer.

18:00(19:00)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2017. Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, og samtidig er det lettere enn noensinne å låne penger. Kredittselskapene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer luksuriøs tilværelse, noe som fører til at enda flere havner i luksusfellen. Nå er Patrick Grimlund og Magnus Hedberg tilbake med det prisbelønte programmet Luksusfellen Sverige. Patrick og Magnus, som er to av Sveriges mest meritterte økonomieksperter, reiser land og strand rundt for å hjelpe familier ut av det økonomiske uføret de har havnet i, og er villige til å gjøre alt for å bidra til en forandring. Spørsmålet er om familiene selv har viljen og orket til å rydde opp i sitt eget pengekaos? I denne del: Jesper fra Lindesberg har gjeld på flere hundretusener, men bruker allikevel enorme summer på tant og fjas. Lønna blir fort borte, og derfor låner han penger fra andre.

19:00(21:00)

> Dusinet fullt 2

Amerikansk komedie fra 2005. Steve Martin, Bonnie Hunt. I håp om å skape en minneverdig sommerferie for hele familien, tar Tom Baker og hans kone Kate med seg alle sine tolv barn og reiser til idylliske Lake Winnetka. Men familieidyllen blir fort ødelagt da Baker-familien møter Jimmy Murtaugh, Toms gamle erkerival, med familie, og de to familiene begynner å konkurrere mot hverandre.

21:00(23:30)

> The Theory of Everything

Britisk drama fra 2014. Eddie Redmayne, Felicity Jones. En fortelling om forholdet mellom den kjente fysikeren Stephen Hawking og hans kone, Jane, fra begynnelsen ved Cambridge University til gjennombruddene innen medisin og vitenskap. Aldersgrense: 15 år.

23:30(00:30)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2017. Murtaugh følger etter Riggs til Mexico i jakten på et hensynsløst narkokartell som Riggs mener stod bak dødsfallet til hans kone. De dro før de fikk sjefen Avery Brooks' godkjenning og uten kollegene dr. Maureen “Mo” Cahill, avdelingens psykolog, patologen Scorsese og etterforskeren Sonya Bailey. I sesong to må Murtaugh både takle den stressende jobben og det trøblete privatlivet med kona Trish, babyen samt tenåringene Roger Jr. og Riana. Han søker støtte hos Riggs, men han oppdager at Riggs' fortid kan ha satt dypere sår enn han trodde. I denne del: Spaning. Riggs og Murtaugh etterforsker dødsfallet til en surfer. Murtaugh blir stadig mer skeptisk til Trishs nye venn, mens Riggs har mareritt som vekker traumer fra barndommen.

00:30(03:05)

> Babel

Fransk-amerikansk-meksikansk drama fra 2006. Brad Pitt, Cate Blanchett. Fire historier på tre forskjellige kontinenter flettes sammen av et tragisk skudd i Marokko. Ulike hendelser og folk forenes i en blanding av feiltakelser, forvirring, frykt og tragedie. Et amerikansk par med samlivsproblemer er på ferie i Marokko med sine to barn og meksikanske barnepike for å prøve å redde sitt ekteskap. Samtidig kjøper en marokkansk gjeter et gevær til sønnene sine for å holde sjakalene unna dyreflokken deres. I Japan sliter en døv jente med en rekke følelsesmessige problemer. Den meksikanske barnepiken tar med seg det gifte parets to barn til sin sønns bryllup i Mexico, hvor de havner i problemer på hjemveien ... Aldersgrense: 15 år.

03:05(05:05)

> The Theory of Everything

Britisk drama fra 2014. Eddie Redmayne, Felicity Jones. En fortelling om forholdet mellom den kjente fysikeren Stephen Hawking og hans kone, Jane, fra begynnelsen ved Cambridge University til gjennombruddene innen medisin og vitenskap. Aldersgrense: 15 år.

05:05(06:00)

> Parenthood

Amerikansk dramaserie. Det moderne familielivets gleder og utfordringer presenteres gjennom familien Braverman. Vi møter de fire voksne søsknene Sarah, Adam, Crosby og Julia, som deler sine utfordringer, problemer og gleder ved å være foreldre. I denne del: Hank og Sarahs bryllup står for døren. Amber får hjelp fra besteforeldrene, mens Joel og Julia mottar en overraskende telefonsamtale. Crosby og Adam kommer til enighet om Luncheonette.