Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:20)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2007. Barney og Abby går til baren for å vise seg fram som kjærester foran øynene på Ted. Everything Must Go. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.

06:20(06:45)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1995. Frans forsøk på å imponere Gary - en kjekk musiker fra morens menighet - slår tilbake da han blir stjerne i Maxwells nyeste musikal. Burt Bacharach gjestespiller i denne episoden som seg selv. The Cantor Show. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante.

06:45(07:10)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1995. Maxwell forbereder Brightons konfirmasjon, og Fran forbereder seg selv - på et luksuscruise med en venninne. Green Card. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante.

07:10(07:55)

> Below Deck Mediterranean

Amerikansk realityserie fra 2016. Hannah føler seg forrådt når Ben går til kapteinen og forteller ham om deres misforståelser. Who's Got Game?. Vi får et innblikk i hverdagen til de ansatte på Ionian Princess - en luksusyacht som holder til i Middelhavet.

07:55(08:45)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Cory Booker er gjest hos Ellen i denne episoden. Cory Booker. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

08:45(09:40)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2018. Kerrys far er også bedre kjent som den beryktede seriemorderen "BTK". Kerri forteller om hennes opplevelse da FBI avslørte hvem hennes far virkelig var. The BTK Killer’s Daughter Speaks Out and The Mysterious Case of Crystal Rogers. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, og ledes av Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, Dr. Phil McGraw. I sin tiende sesong ble Dr. Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

09:40(10:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2018. Bare to dager etter at han hadde fridd til Kalan, endret Giovanni sin identitet. Nå har han påtatt seg rollen som superhelt, og vil bare bli kalt for "Goose Wayne Batman". My Fiancé Believes He's a Superhero. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, og ledes av Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, Dr. Phil McGraw. I sin tiende sesong ble Dr. Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

10:35(11:30)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2018. Wynn Crawford setter en stopper for Gibbs drapsetterforskning og krever at spesialagentene McGee og Torres skal bli arrestert. Toil and Trouble. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet.

11:30(12:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2009. NCIS-agenten Kensi Blye befinner seg i en bank da en gjeng bevæpnede ranere stormer inn og tar alle personene i bygningen som gisler. The Bank Job. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

12:30(13:30)

> NCIS: New Orleans

Amerikansk krimserie fra 2014. En marinepistol blir funnet i baggen til en død tyv, noe som leder politiet til en 38 år gammel uløst sak som har tøff innflytelse på Loretta. Laurel kommer hjem med en Thanksgiving-overraskelse. Chasing Ghosts. Bli med det lokale NCIS teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i byen kjent for musikk, underholdning og dekadens. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med.

13:30(14:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2018. Det er kun åtte deltakere igjen, og denne gangen drar de til Cailfornia, for å lage mat til 25 brannmenn i en intens lagutfordring. American Heroes. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

14:30(15:30)

> The Real Housewives of Dallas

Amerikansk dokusåpeserie fra 2017. Kameron forbereder sin store lanseringsfest, mens D'Andra får dårlige nyheter når det gjelder kosmetikkproduksjonen sin. På festen konfronterer Mark LeeAnne med påstandene hennes. Ladies Who Launch. "Real Housewives"-konseptet saler på og setter kurs mot "The Lone Star"-staten Texas. De ekte husfruene i Dallas er sofistikerte sosietetsdamer som briljerer med sin overdådige livsstil.

15:30(16:30)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2019. Damene drar til de vakre Caymanøyene, men de får en humpete start. Ashley konfronterer Katie om sladderet hun sprer om mannen hennes. Cayman We Get Along?. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Åsa vil spille Gunilla et puss før årets pressefotografering, og tar noen snertne nakenselfies som hun sender til Gunilla. Det slipper helvete løs hos Gunilla, og fører til at fotograferingen går rett vest. Vi møter kvinner som har flyttet fra Sverige til fordel for et luksuriøst drømmeliv i Hollywood. Det blir gjensyn med seerfavorittene Maria Montazami, Gunilla Persson og Britt Ekland, og Åsa Vesterlund, kjent fra Svenske New York-fruer, slår seg også sammen med trioen i årets sesong. Vi følger fruenes sosietetsliv hvor de som vanlig ikke lar en eneste mulighet til å sladre, eller verbalt angripe hverandre, glippe.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2015. I kveldens episode begir Patrick og Magnus seg ut på veien for å besøke deltakere fra tidligere sesonger. Har de lykkes med å holde økonomien i sjakk, eller har de falt tilbake til gamle synder?. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I "Luksusfellen Sverige" forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine?

18:30(19:30)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Elisabeth fra Rendalen har svart belte i shopping av nips og naps. I tillegg til å bruke langt over gjennomsnittet på mat, røyk og cafebesøk, har hun aldri hatt kontroll på forbruket, og har ofte tydd til kreditt. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Tømte bankkontoer, regninger som opptenningsved og et overforbruk på biler er ingen utfordring for ekspertene i "Luksusfellen". Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger åpenbart hjelp som aldri før. Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer "Luksusfellen"s eksperter til unnsetning. "Å havne i luksusfellen" er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Forbrukerøkonomene Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl og Magne Gundersen bretter sammen med psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare opp ermene for å yte økonomisk førstehjelp for femtende gang, og nok en gang få den vaklende, økonomiske skuta til Ola Nordmann på rett kjøl.

19:30(20:30)

> Eventyrlig oppussing

Norsk oppussingsprogram fra 2018. Gutta visker ut skillet mellom ute- og innerom i denne episoden fra Sotra utenfor Bergen. Det blir en knalltøff start når Gustav ringer Halvor og sier at han må holde senga på grunn av sykdom. Interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam tar deg med til spektakulære omgivelser og gir hytter en sårt tiltrengt ansiktsløftning.

20:30(22:30)

> My Big Fat Greek Wedding 2

Amerikansk komedie fra 2016. Paris jobber på moren Toulas greske restaurant, og hun fullfører snart high school. Toula er lei seg for at Paris vil studere langt hjemmefra, og Paris blir irritert over at familien alltid skal bry seg.

22:30(00:55)

> Couples Retreat

Amerikansk komedie fra 2009. Fire par er på ferie på en tropisk paradisøy. Et av parene er der for å jobbe med ekteskapet sitt, de andre oppdager etter hvert at deltakelsen på hotellets parterapi er alt annet enn frivillig.

00:55(01:50)

> NCIS

Amerikansk krimdramaserie fra 2018. Wynn Crawford setter en stopper for Gibbs drapsetterforskning og krever at spesialagentene McGee og Torres skal bli arrestert. Toil and Trouble. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet.

01:50(02:45)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2009. Teamet oppdager at åstedet for en forbrytelse tidligere ble brukt til å fremstille en dødbringende gift. LD50. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

02:45(03:30)

> 24: Legacy

Amerikansk krimdramaserie fra 2016. Rebeccas kjøpslåing for å redde Donovon går ikke helt som forventet. Terrorenheten må sette sin lit til Carter, som må ut i felten og ordne med en viktig utveksling. Sesongavslutning - 11:00 p.m. - 12:00 a.m. Igjen tikker klokka når "24" er tilbake med en ny serie der det oppstår en nervepirrende kamp for å stoppe et katastrofalt terrorangrep på amerikansk jord. Sersjant Eric Carter har tidligere drept terroristlederen Sheik Ibrahim Bin-Khalid i kamp i Yemen, noe som har gjort ham til mål for et hevnangrep. Sammen med Rebecca Ingram, tidligere leder for terrorenheten, avdekker Carter et sofistikert terrornettverk som gjør det tvingende nødvendig å finne ut hvem man virkelig kan stole på. Mens de kjemper mot Bin-Khalids trofaste tilhengere, blir de tvunget til å stille spørsmålstegn ved sin egen identitet, sine familier og sin fortid.

03:30(04:00)

> Mozart in the Jungle

Amerikansk komiserie fra 2016. En nesten-katastrofe på en livespilling tvinger Rodrigo til å endre måten han dirigerer seg selv og sitt orkester. The Modern Piece. Sex, dop og klassisk musikk – det som skjer bak scenen, er minst like interessant som det som skjer på scenen, i denne prisbelønte serien om en dirigent i New York og hans kontroversielle metoder.

04:00(04:55)

> Love Island Australia

Australsk realityserie fra 2018. Det er tid for å kåre Mr. Love Island, men hvem har det som kreves for å vinne tittelen?. Vakre, unge og single australiere er på sitt livs ferie, og har muligheten til å møte den eneste ene. Men det vil ikke bli lett, da de både må vinne hjertet til sin utkårede og seerne.

04:55(06:00)

> Love Island Australia

Australsk realityserie fra 2018. De australske seerne har stemt, og en av deltakerne må reise hjem. Men hvem?. Vakre, unge og single australiere er på sitt livs ferie, og har muligheten til å møte den eneste ene. Men det vil ikke bli lett, da de både må vinne hjertet til sin utkårede og seerne.