Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:25)

> Nanny

Amerikansk komiserie. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de. Og derfra går det bare en vei... I denne del: Rodney, Maxwells kjekke kamerat fra studietiden, kommer på besøk, og han overtaler Fran til å gi ham 1 million dollar til sine lysskye forretninger. Når Fran finner ut at Rodney er en svindler, må hun få tak i pengene før Maxwell ser at de er borte...

06:25(06:50)

> Nanny

Amerikansk komiserie. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de. Og derfra går det bare en vei... I denne del: Fran og Maxwell får spennende nyheter når de er på ultralyd. Samtidig blir Fran såret når Brighton skal besøke ulike universiteter, men avslår Frans tilbud om å bli med ham.

06:50(07:35)

> Masterchef USA

Amerikansk realityserie fra 2015. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef". I denne del: De ti beste kokkene forbereder familiemåltid til VIP-gjester i deres neste lagutfordring.

07:35(08:25)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Skuespiller Beth Behrs er på besøk i studio i dag, mens The Growlers står for det musikalske innslaget.

08:25(09:20)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2015. Dr. Phil hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Han løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer. I denne del: Familiemedlemmer anklager hverandre for å være gale.

09:20(10:10)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2015. Dr. Phil hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Han løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer. I denne del: En mann nekter for å ha lagt hånden på kona si.

10:10(11:05)

> NCIS: New Orleans

Amerikansk krimserie fra 2015. Bli med det lokale NCIS-teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i en by som er kjent for musikk, underholdning og dekadens. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. I tillegg er de støttet av rettsmedisiner Dr. Loretta Wade, en dame like klok som hun er sprø. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med ... I denne del: Spesialagent Pride åpner dørene til baren sin for folk med en fest, men feiringen får en brå slutt når han og borgermesteren blir begge kidnappet fra sine respektive Mardi Gras-arrangement og holdt fanget.

11:05(12:00)

> Bones

Amerikansk krimserie fra 2006. En mørk dramaserie basert på en virkelig rettsmedisiner, forfatter og antropolog med et sjeldent talent for å tyde uklare ledetråder og bevismateriale innpreget i ofres skjelletter. I denne del: Man finner glødende beinrester i et gammelt steinhus, og Brennan og Booth blir tilkalt for å etterforske nærmere. Merkelig nok viser stråleresultatet at beina ikke er radioaktive, og dermed står de på bar bakke. Da de endelig får identifisert liket, starter straks mordetterforskningen.

12:00(13:00)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Timothy Olyphant og Mario Lopez er blant gjestene hos Ellen i dag.

13:00(14:00)

> Real Housewives of Orange County

Amerikansk realityserie fra 2006. Ekte frustrerte fruer er en dokuserie som gir oss innpass hos fem familier som lever og bor i en såkalt "gated community" i Orange County, California. Vi får møte fem sofistikerte kvinner og deres familier, og får se nærmere på deres glamorøse liv i det vakre sørlige California. De fleste husene voktes med høye gjerder og koster rundt 12-13 millioner kroner. Kimberly, Jeana, Vicki, Lauri og Jo er vant til å leve i luksus, og gjør alt for å holde på standarden. Hver kvinne har sin egen historie, og vi får være med på botox-behandlinger, diamantpartyer og annet stress. Men livet er ikke alltid perfekt bak gjerdene, bare vent og se. I denne del: Jo ansetter Shane for å jage kaninene som har invadert nabolaget. Kimberly overtales til å oppgradere bilen sin, og Vicky drar på et ganske heftig cruise.

14:00(14:30)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. I denne del: Carrie og politikeren Bill får problemer når han plutselig spør om hun kan oppfylle hans usjarmerende seksuelle drøm. En mann med lav status fanger oppmerksomheten til Samantha. Lav status er ikke hennes stil, men hun blir frustrert når det viser seg at han er et villdyr i senga. Charlotte starter kampanjen om å bli gift i løpet av året, mens Miranda får kalde føtter fordi Steve vil at de skal bli et ordentlig par. Tenk om et bedre alternativ dukker opp?

14:30(15:30)

> Million Dollar Listing New York

Amerikansk realityserie fra 2014. Vi følger tre av Manhattans mest ambisiøse meglerfirmaer og gir seerne innblikk i det aggressive boligmarkedet i New York. Her får vi se de mest eksklusive objektene på Manhattans svindyre boligmarked. I denne del: Luis ansetter en lærling mens Fredrik må takle en masete klient. Ryan får en unik jobb.

15:30(16:30)

> Masterchef USA

Amerikansk realityserie fra 2015. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef". I denne del: De gjenværende hobbykokkene møter hverandre i en flamberingsutfordring, og vinneren får bestemme hvilken sørstatsrett de andre må lage for å få være med videre.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2015. I denne sesongen får Maria Montazami, Gunilla Persson og Åsa Vesterlund selskap av stjernemegleren Caroline Grane. Forvent festlige opptog med spektakulære hendelser, uventede møter, ville konfrontasjoner og nye eventyr. Ingenting er umulig i luksuriøse Los Angeles, og ingenting kan stoppe disse kvinnene. I denne del: Agnes-Nicole har sammen med Caroline invitert til den tradisjonelle fruelunsjen, men ikke alle er like imøtekommende. En av fruene dukker ikke engang opp, til alles store overraskelse.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilprogram fra 2014. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? I denne del: En familie i Skåne står opp til over ørene i gjeld. De tvinges til å ta opp et SMS-lån for å varme opp huset og har ikke råd til å feire datterens bursdag. Likevel bruker de masse penger på røyk og kosemat.

18:30(19:30)

> Superoppusserne

Norsk oppussingsprogram fra 2017. I Superoppusserne møter vi seks familier som av ulike årsaker har en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekker behovene deres. De drømmer om et bedre hjem. Programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor. Gjennom en uke løfter de et hjem, rom for rom, til livet til eierne er forandret og de har fått et godt og funksjonelt hjem. I denne del: Denne uken møter vi Astrid, Svein og deres tre barn, Amelie, Henriette og Gabriel. Familien bor i Astrids barndomshjem, som ligger på Tåsen, nord for Oslo sentrum.

19:30(20:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2012. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Men det så ikke ut som om det skulle bli de to. I denne del: Ted klarer ikke å gjør det slutt med kjæresten sin og Robin holder Marvin for første gang og blir øyeblikkelig knyttet til ham.

20:00(21:00)

> Ekte menn

Norsk livsstilsprogram fra 2017. I Ekte menn følger vi fem typiske mannfolk med et bedrøvelig kosthold og ditto skral holdning til trening på vei til en triatlon i Sør-Afrika. Før de hiver seg på sykkelen, i svømmedrakta og snører på seg joggeskoa må det imidlertid en real livsstilsendring på plass: Snekkerbeltene, spikerpistolene og verneskoa må av – røyk, snus, brus, kebab og bakst må kastes. En helomvending er nødvendig, og for å rette snutene sine mot Sør-Afrika med håp om gjennomføring av triatlonen har de trenings- og kostholdsekspert Stig Færø-Landlie med på laget. Klarer de fem typiske mannfolkene å motivere seg både fysisk og psykisk før den største styrkeprøven? I denne del: Triatlonen i Sør-Afrika nærmer seg med stormskritt, og våre ekte menn må legge inn et ekstra gir for å komme i form. For å gjøre nettopp det, må kostholdet forandres. Gutta får innføring i hva et sunt og godt kosthold er, og de får prøve seg på kjøkkenet – med varierende hell.

21:00(23:25)

> The Change-Up

Amerikansk komedie fra 2011. Ryan Reynolds, Olivia Wilde. Mitch og Dave var uatskillelige under oppveksten, men etter som årene har gått har de glidd fra hverandre. Dave er en overarbeidet advokat, ektemann og far til tre, mens Mitch fortsatt er singel. Han er halvveis sysselsatt, men stort sett et mannebarn som aldri har likt ansvar. Etter en fuktig kveld på byen snus verden deres på hodet når de dagen derpå våkner i den andres kropp. Til tross for at Mitch og Dave nyter friheten fra sine normale rutiner og vaner, oppdager de snart at livet til den andre ikke er like rosenrødt som antatt. Aldersgrense: 11 år.

23:25(00:25)

> Elven

Norsk krimserie fra 2017. Elven er en intens thriller fra Nord-Norge, der den kalde krigen aldri helt tok slutt. I områdene rundt den vesle bygda Djupelv vet folk at man ikke bør stille for mange spørsmål. Men den nylig hjemvendte politimannen Thomas Lønnhøiden hater løgn og hemmeligheter, og han nekter å la ting ligge, tross advarsler. Når han begynner å etterforske SIljas forsvinning vekker han farlige krefter som har slumret lenge. I denne del: Under en pågripelse blir en mistenkt skutt og drept av en rekrutt før politiet rekker å avhøre ham. Etterretningstjenesten legger lokk på saken og skyver Thomas og Mia ut på sidelinjen, men Mia får tak i helt ny informasjon som snur saken på hodet. Det er en sammenheng mellom Thomas' familie, en gammel flyulykke og jenta som døde.

00:25(02:50)

> Wall Street

Amerikansk drama fra 1987. Michael Douglas, Charlie Sheen. Bud er en nyutdannet aksjemegler som ønsker å nå toppen. Da han får innpass hos Gordon Gekko, en av Wall Streets mest beryktede aksjespekulanter, lærer Bud alt om hvordan man tjener seg rik på kort tid - ved hjelp av svært tvilsomme metoder. Aldersgrense: 15 år.

02:50(04:45)

> The Change-Up

Amerikansk komedie fra 2011. Ryan Reynolds, Olivia Wilde. Mitch og Dave var uatskillelige under oppveksten, men etter som årene har gått har de glidd fra hverandre. Dave er en overarbeidet advokat, ektemann og far til tre, mens Mitch fortsatt er singel. Han er halvveis sysselsatt, men stort sett et mannebarn som aldri har likt ansvar. Etter en fuktig kveld på byen snus verden deres på hodet når de dagen derpå våkner i den andres kropp. Til tross for at Mitch og Dave nyter friheten fra sine normale rutiner og vaner, oppdager de snart at livet til den andre ikke er like rosenrødt som antatt. Aldersgrense: 11 år.

04:45(05:35)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilprogram fra 2014. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? I denne del: En familie i Skåne står opp til over ørene i gjeld. De tvinges til å ta opp et SMS-lån for å varme opp huset og har ikke råd til å feire datterens bursdag. Likevel bruker de masse penger på røyk og kosemat.

05:35(06:00)

> Nanny

Amerikansk komiserie. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de. Og derfra går det bare en vei... I denne del: Fran og Maxwell får spennende nyheter når de er på ultralyd. Samtidig blir Fran såret når Brighton skal besøke ulike universiteter, men avslår Frans tilbud om å bli med ham.