Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Dette programmet teller ned de ti beste klippene med situasjoner der det hadde vært bedre å gå.

06:25(07:15)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe, inkludert gressklipper på hjul og eldre personer som spiller videospill.

07:15(07:40)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben prøver å bevise for Danny at hans forhold til Riley var ekte, noe som fører til en spent situasjon. Tucker gjenoppfrisker en gammel romanse.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Nå som hun er blitt TV-stjerne, dukker Emmas mamma, Angela, uventet opp og ønsker å se Emma. Bonnie styrer baren midlertidig og benytter anledningen til å teste ut noen nye ideer. Og Tucker lever i frykt, siden han er overbevist om at Mary Hart er ute etter å ta ham.

08:05(08:30)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Bobby bestemmer seg for å bli finansielt uavhengig av Jules. Jules, derimot, legger en plan for å hjelpe ham når hun oppdager alt Bobby har blitt nødt til å forsake for å være uavhengig. Ellie tror at hun er den smarteste i cul-de-sac-gjengen, men alle er fast bestemt på å bevise at hun ikke er nettopp det.

08:30(08:55)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

08:55(09:20)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

09:20(10:10)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. Møt en macho mann som ikke er like tøff overfor edderkopper.

10:10(10:35)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Dette programmet teller ned de ti beste klippene med måter å trekke en tann på.

10:35(11:25)

> Ullared: Den neste salgssuksessen

Svensk underholdningsserie fra 2016. Tidligere administrerende direktør i Gekås, Boris Lennerhov, gir det svenske folket sjansen til å vise fram sine unike produkter. Oppfinnere og entreprenører presenterer sine oppfinnelser for Boris og hans jury. Til slutt velger Boris det produktet som får plass i varehusets hyller. I denne del: Skulle du ønske det fantes lettere måter å plukke opp etter hunden din på, eller lengter du etter noe som får vinglasset til å stå stødigere? Våre oppfinnere har løsninger. Men blir det den neste salgssuksessen?

11:25(12:25)

> Camping på Öland

Svensk realityserie. Det er klart for svensk sommer når den er på sitt beste, på den solfylte øya Öland. Ta fram grillen, spenn opp forteltet og blås opp baderingen - det er tid for en ny campingsommer i gode naboers selskap. I denne del: Sommeren går mot slutten. Det markeres med et 20-årsjubileum og en stor fest for alle på campingen. Det blir fyrverkeri, allsang og tautrekking mellom nord og sør.

12:25(13:25)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Det er sesongpremiere på 4-stjerners middag, og FrP-politiker Siv Jensen er denne ukens første vert. Hun åpner dørene til sitt sommerparadis for revyguru Tom Sterri, seiler Siren Sundby og klatrer Magnus Midtbø, og norsk sommer er også stikkord for kveldens meny. Gjestene er spente på kvelden, men er de mer spente på å treffe kveldens vertinne enn på selve maten?

13:25(14:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdning. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. I denne del: Da Jørn og Monica kjøpte hus i Nannestad hadde de en drøm om det gode liv på landet. Men trass i iherdig jobbing er de ennå ikke ferdig med oppussingen. Verandaen mangler rekkverk, og rett nedenfor er det et bratt stup. Inne ligger det åpne ledninger med strøm i. De har ikke prioritert sikkerheten til barna - og nå venter de attpåtil sitt fjerde barn!

14:25(14:55)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2008. Leonard og Sheldon er briljante fysikere som virkelig forstår hvordan universet fungerer. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre mennesker, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. I denne del: Da Sheldon møter Dean på universitetet og blir spurt om han vil lede en arktisk ekspedisjon til Nordpolen, spør han vennene sine om de vil være med. Under sterk tvil bestemmer de seg for å bli med, men begynner fort å angre når treningen starter. Da Penny finner ut at de skal reise bort bestemmer hun seg for å vise Leonard hva hun føler ved å strikke et skjerf til ham. Aldersgrense: 15 år.

14:55(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Sheldon rømmer til Texas i skam da han oppdager at vennene har klusset med hans ekspedisjonsdata fra Antarktis. Dermed tvinger han vennene til å følge etter ham og Leonards håp om et romantisk møte med Penny trues.

15:20(15:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Leonard og Penny strever med å komme over sin første merkelige date, mens Sheldon og Howard satser sine beste tegneserier i et veddemål angående en gresshoppe.

15:50(16:15)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Faren til Jules kommer på besøk til en spesiell Halloween-fest. Jules er bestemt på å gjenoppta kontakten med faren og siden Halloween er hans favoritthelligdag, gir Jules etter og kler seg ut. Det viser seg også at Greyson kommer godt overens med Jules sin far. Bobby vil bli Stans formynder igjen, i tilfelle noe skjer med Ellie og Andy. Vil Laurie klare å vise Travis hvor moro Halloween er?

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica lager julegodteri til naboene. Rachel og Tag setter nye grunnregler for deres nye romanse. Ross blir rørt av Phoebes barndomshistorie og kjøper en ny sykkel til henne.

16:45(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross ønsker å la sønnen Ben få innblikk i Hanukkah. For å lokke Rachel til å flytte tilbake til deres renoverte leilighet, må Phoebe drive en kile mellom Rachel og romkameraten Joey.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Jake får en ny venn, som Alan føler har en dårlig innflytelse, helt til han møter hans attraktive mor.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan planlegger en intim natt på et hotell med Lyndsay, mens Charlie prøver noe annerledes som en erstatning for Chelsea.

18:05(18:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Howard og Raj besøker en nattklubb for å plukke opp damer, mens Sheldon prøver å gjøre Penny bedre ved å bruke en sjokoladebasert adferdsmodifisering.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Raj må finne en ny jobb, ellers blir han sendt tilbake til India. Sheldon derimot har en løsning som innebærer at Leonard og Penny må behandle Howard som et femte hjul på vogna.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. I denne del: Sheldon finner ut hvordan det ligger an mellom han og hans likemann, Wil Wheaton fra "Star Trek: The Next Generation". Wolowitz tigger og ber Leonard om at Penny skal spleise ham med en av venninnene hennes.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Tom Sterri har valgt å ha middagen på hytta si, et idyllisk sted som har vært i familien i generasjoner. Siv, Magnus og Siren får vite mer om Toms forhold til teaterlivet, men Tom overrasker også med nye sider. Blant annet serverer han konjakk på sin helt spesielle måte; kroppstemperert.

20:30(21:30)

> Ullared

Svensk realityserie fra 2016. Vi følger personalet og kundene på Sveriges største varehus i Ullared. I denne del: Morgan og Ola-Conny jobber i dameavdelingen og må lære seg alt om dameklær. Administrerende direktør Jan innvier et nytt parkeringshus, og stamkunden Åke mister kontrollen over en drone mens han flyr over en fullsatt parkeringsplass.

21:30(22:30)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2016. I denne del: Benson blir opprørt da en mistenkt hevder at det er genene som får ham til å voldta.

22:30(23:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie. Harald Eia er tilbake med en ny sesong av det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Bård Tufte Johansen er fortsatt fast deltaker og skal som vanlig dele panel med noen av de mest kjente og kjære komikerne i landet. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Denne ukens panel består av Atle Antonsen, Steinar Sagen og Henrik Fladseth.

23:30(00:00)

> Thomas Giertsen: Helt perfekt

Norsk komiserie fra 2012. I denne del: Thomas og Ine snakker om hvor flott Ingrid Bjørnov er, og innser at de har lyst til å ha trekant. Men hvordan skal de få tak i en attraktiv tredjepart? De bestemmer seg for å legge ut en smakfull annonse på nett for å finne aktuelle kandidater, men får ikke helt responsen de håpet på.

00:00(00:55)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: Under en øvelse til en skjønnhetskonkurranse blir deltakerne sjokkerte over å finne Miss Illinois død – kvalt, men av hvem? Castle og Beckett finner ut at det er en rekke mistenkte som har motiv for drap. Både konkurrentene, missens millionsponsor og showets programleder er i søkelyset.

00:55(01:50)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: En ny varm natt i Las Vegas resulterer i en skyteepisode på en nattklubb, en død stripper på et hotellrom, E.T. blir funnet nedgravd i en uttørket innsjø, og en gjennomreisende begår selvmord. Men som vanlig er ingenting som man tror.

01:50(02:45)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2014. I denne del: Et meslingutbrudd forsinker SVU-teamets etterforskning av pornografiske bilder fra en tenåringsfest som er sirkulert på nettet. Når Noah også blir smittet, mistenker Benson at mødrene har forfalsket barnas sykehistorier.

02:45(03:35)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: Det nyeste medlemmet i CSI-teamet, tidligere FBI-agent Jo Danville, snubler over liket av en ung kvinne som ble drept i bygningen der New York-politiets kriminallaboratorium holder til.

03:35(04:20)

> CSI: Miami

Amerikansk krimserie. Horatio og hans etterforskere løser nye kriminalsaker. I denne del: Under etterforskningen av drapet på en lokal gangster, oppdager Speedle en ukjent person iført CSI-jakke på åstedet. Mannen forsyner seg med et av bevisene funnet på drapsstedet, og stikker av. Det viser seg at Grissom og gjengen har en fan - men en som ikke nødvendigvis vil deres beste ...

04:20(05:10)

> Cold Case

Amerikansk krimserie. I denne del: Teamet gjenåpner en sak fra 1998 med en dødssyk mann når en sykepleier tilstår å ha begått barmhjertighetsdrap på seks av sine tidligere pasienter.

05:10(05:35)

> Dyreflyplassen

Amerikansk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.

05:35(06:00)

> Dyreflyplassen

Amerikansk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.