Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:25(06:50)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:50(07:40)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe, inkludert heavy metal-hjemmedekoratører.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben mottar en anonym beskjed fra en tidligere flamme som spør om en ny sjanse. Han gjør alt han kan for å finne den mystiske jenta. Danny misforstår en beskjed han tror er til ham, og prøver å få Riley tilbake. Og Riley går forlangt når hun melder Emma på en skjønnhetskonkurranse for barn, sammen med Tucker of Bonnie.

08:05(08:30)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Bens første date med hans nye kjæreste går ikke så bra og Danny og Riley trår til for å hjelpe. Tucker bestemmer seg for å fortelle faren sin om forholdet til farens kollega, Renee. Men han får panikk når han finner ut at faren kanskje også har følelser for Renee.

08:30(08:55)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Jules havner i en bilulykke med en attraktiv mann (Matthew Perry som spiller Chandler i Friends). Når Jules oppdager at gifteringen har falt av i sammenstøtet kan hun ikke motstå fristelsen til å akseptere Sams tilbud om å ta henne med på en date. Samtidig forbereder Bobby seg på en stor snøstorm. Men det er liten sjanse for at snøværet inntreffer, og Travis er bekymret for at faren kommer til å bli skuffet.

08:55(09:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe leter etter sin biologiske far og overbeviser vennegjengen om å dra på helgetur til et strandhus. Ross oppdager at Rachel fremdeles elsker ham og må velge mellom sin nye kjæreste og Rachel, hans store kjærlighet. Og Chandler lurer på hvorfor Monica ikke tar ham seriøst.

09:20(09:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross må velge mellom Rachel og sin skallede kjæreste Bonnie. Phoebe sliter med å takle avsløringen om at morens venninne faktisk er moren hennes. Monica blir brent av en brennmanet, og Chandler og Joy må trå til for å døyve smertene.

09:45(10:35)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe, inkludert en sovende students brå oppvåkning.

10:35(11:25)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. I denne del: I år fyller det gule varehuset Gekås 50 år, og denne sesongen får vi blant annet være med på åpningen av det nye hotellet. Bestevenninnene Mari-Anne og Helene spiser champagnefrokost for å komme i rett humør før dagens shopping av luksusartikler. Kassadama Camilla viser hvordan man håndterer kassa best mulig. Boris arrangerer stor bursdagsfest og hele personalet er invitert, blant andre Morgan og Ola-Conny.

11:25(12:25)

> Morgan og Ola-Conny på opplevelsesreise

Svensk realityserie. I denne del: Turen har kommet til Japan. Morgan og Ola-Conny sjekker inn på et hotell med tradisjonelle japanske rom uten senger. Ola-Conny er klar for å lære seg en rekke kampsporter. Derfor drar han på både ninjaskole og samuraikurs og besøker en sumobrytingsklubb. Det blir også tid til kulinariske herligheter fra det japanske kjøkken når de spiser dødelig fugufisk og drikker te med Geishaer på et japansk tehus.

12:25(13:25)

> 4-stjerners middag

Guri Schanke. Norsk underholdningsserie. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres. I denne del: Skuespiller Guri Schanke er denne ukens førstemann til å stelle i stand et treretters stjernemåltid, og hennes gjester er supersyklist Kurt Asle Arvesen, kjendisblogger Marna Haugen og NRK-legende Roald Øyen.

13:25(14:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Mari-Anne (40) og Tommy (37) elsker huset sitt, men har mistet all mulighet til å fikse det. Det største problemet er et hull i taket, som gjør at det regner rett inn. De hadde spart opp penger til å ordne taket, men så ble Tommy syk, og alle pengene gikk med. Nå har de verken økonomi eller krefter til å ordne huset, som har stort behov for oppussing.

14:25(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Professor Proton hjelper Sheldon i sorgprosessen, mens Leonard når en milepæl i forholdet til Penny. Samtidig lager Amy og Bernadette en spesiell Star Wars-dag for gutta.

14:50(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Penny må revurdere livsvalgene sine, inkludert forholdet til Leonard, etter en grusom dag på filmsettet. Samtidig strever Howard og Bernadette med å ta seg av en pleietrengende Mrs. Wolowitz.

15:20(15:45)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Jules og Grayson mottar en bryllupsinvitasjon fra et par de bare så vidt kjenner, og på en dato som kolliderer med Graysons roller-hockey-finale. Men på tross av Graysons viktige planer, vil ikke Jules takke nei. Samtidig finner Bobby ut at Dog Travis har valper, og gjengen finner ut at Tom har laget en modell av nabolaget med livaktige dukker av alle.

15:45(16:15)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Adam flytter inn sammen med Bonnie, og Christy slår seg sammen med Jill for å møte menn.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe tror at sjelen til hennes adoptivmor har tatt bolig i en katt. Monica går på date med Rachels high school-kjæreste, som var kul i skoleårene, men nå er en taper. Og når Joey og Chandler bestemmer seg for å selge multimediasenteret, tar de idioti til et helt nytt nivå.

16:45(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica lager mat til en fest for moren, som fremdeles ikke vet hvordan hun skal snakke med datteren. Chandlers møte med Rachels sjef fører til en flau situasjon. Og en leksikonselger utnytter Joey.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie dater en kvinne med en personlighet som minner urovekkende mye om moren, men han ser det ikke selv.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Bertas datter Naomi er gravid, og Berta tar med seg Charlie for å konfrontere barnefaren. Alan avslører en hemmelig fetisj.

18:05(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon går en usikker framtid i møte og vurderer å gjøre en drastisk endring i livet sitt. Raj og Emily tar forholdet til et nytt nivå. Howard og Bernadette prøver å finne en pleier som orker å ta seg av mrs. Wolowitz.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Amy og Leonard kjører til Arizona for å hente Sheldon, mens Penny drar på jobbintervju i firmaet til Bernadette. Howard blir ikke klok på det merkelige forholdet mellom Stuart og Mrs. Wolowitz. Aldersgrense: 15 år.

19:00(19:30)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Christy vurderer å gi opp drømmen om å bli advokat når Bonnies tidligere venninne, Jeanine, tilbyr henne en lukrativ jobb i eiendomsbransjen.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Kurt Asle Arvesen. Norsk underholdningsserie. Det blir søl, smil, tårer og latterkuler når 40 kjente fjes igjen skal svette over kokekarene i 4-stjerners middag. Oppgaven er å være best mulig vertskap for hverandre, og for TV-seerne, når 4-stjerners middags åttende sesong serveres. I denne del: Sykkelhelten Kurt Asle Arvesen har lagt opp en italiensk meny med hjemmelaget pasta og drikke fra egen vinkjeller. Men før middagen blir servert, får gjestene smake på hverdagen til en syklist, og må konkurrere om å komme seg gjennom en hinderløype.

20:30(21:30)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2017. I den sørligste delen av Vestfold, 20 minutter fra Larvik, ligger Oddane Sand Camping. Med 1500 gjester boende på en vanlig sommerdag kan det fort bli travelt mellom campingvognene, utleiehyttene og bobilene. Livet på campingplassen byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong. I denne del: Det er tid for den årlige Oddanedagen på campingplassen, og daglig leder Ole har overlatt arrangeringen av barneaktivitetene til datteren, Frida. Det blir turnkonkurranser og et mini-sirkus. Anders vil heller ha barna med på å kjøre rdiostyrt bil. Kine skal lage plakater til konserten, og har derfor en fotoshoot. Jentene fra Tønsberg har selfiekonkurranse, og taperen må utføre en klein straff.

21:30(22:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Når Raj flytter ut av leiligheten sin, tilbyr Leonard og Penny ham Sheldons gamle rom.

22:00(23:00)

> Mandagsklubben

Norsk humoristisk talkshow fra 2017. Anne Rimmen har den tvilsomme æren av å sitte i midten og forsøksvis styre showet med stødig hånd, og hennes faste makkere fra uke til uke er komikerne Else Kåss Furuseth og Dag Sørås. I denne del: Ukas gjester er Jon Almaas og Abid Raja.

23:00(23:55)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: CSI-temaet etterforsker drapet på en hjemløs mann som før han døde hadde vunnet stort på et lite kasino.

23:55(00:55)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir plutselig mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine. I denne del: En ung kvinnelig popstjerne blir funnet drept. Åstedet er mistenkelig likt arrangert som i en av offerets mest populære musikkvideoer. Castle og Beckett må lete etter drapsmannen blant besatte fans, sleipe managere og sjalu bandmedlemmer. Men det er Castles datter, Alexis, som til slutt hjelper dem med å avsløre drapsmannens identitet.

00:55(01:50)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En rekke voldtekter på Upper West Side bekymrer byens innbyggere, og Tutuola og Rollins avhører alle som passer beskrivelsen av den mistenkte. I mellomtiden sliter Benson fremdeles med ettervirkningene av de traumatiske hendelsene hun har vært gjennom.

01:50(02:45)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: CSI-etterforskerne blir tilkalt når en ung jente blir funnet død etter å ha falt fra taket på et hotell. Jenta var ansatt på hotellet, men var med på en fotoshoot på taket da ulykken skjedde. Men var det en ulykke? Under obduksjonen finner de blod på fingertuppen hennes, kamelhår på lårene hennes og tydelige spor på seksuell aktivitet kort tid før hun falt.

02:45(03:35)

> CSI: Miami

Amerikansk spenningsserie fra 2002. I denne del: En rik colombiansk forretningsmann oppdager at han bærer en bombe rundt halsen, forkledd som et halskjede. Etterforsker Horatio Caines mentor og lærermester forsøker å uskadeliggjøre bomben, men blir drept i forsøket. En kjent colombiansk antikkhandler blir bombemannens neste offer. Men denne gangen er bomben bare en lokkedue. Den virkelige bomben har han lagt i kurven på en barnesykkel...

03:35(04:20)

> Cold Case

Amerikansk krimserie. I denne del: Lilly Rush og teamet gjenopptar en sak der en eldre kvinne, død av naturlige årsaker, viser seg å ha brukt identiteten til en medsøster som forsvant i 1964.

04:20(05:10)

> Twisted

PSA de Résistance. Amerikansk dramaserie fra 2013. 16 år gamle Danny Desai vender tilbake til hjembyen etter fem år i ungdomsfengsel. Han prøver å gjenoppta kontakten med bestevennene fra barndommen, Jo og Lacey, og å glatte over problemene med moren, Karen, som brått mistet sin sosiale status etter at sønnen havnet i fengsel og ektemannen forsvant på mystisk vis.

05:10(05:35)

> Visning på stranda

Amerikansk livsstilsprogram. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: Vi følger et nygift par som ønsker å etablere seg og stifte familie ved kysten av North Carolina. De har én viktig forutsetning: De må kunne kjøre på stranden med firhjulingen sin.

05:35(06:00)

> Visning på stranda

Amerikansk livsstilsprogram. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: Vi møter et par som leter etter drømmehjemmet i Nord-Carolina. De vil ha både fantastisk strandutsikt og stor terrasse, noe som kan være vanskelig å få til med deres budsjett.