Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:50)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

06:50(07:45)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Otto reiser på gjenbesøk til familier han har hjulpet tidligere. Har de blitt ferdige med det som gjenstod, er de fornøyd og har de fått en bedre hverdag? Det skal Otto finne ut av i kveld. 524 Gjenbesøk. Otto reiser på gjenbesøk til familier han har hjulpet tidligere. Har de blitt ferdige med det som gjenstod, er de fornøyd og har de fått en bedre hverdag? Det skal Otto finne ut av i kveld.

07:45(08:40)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Værdame Isabella Martinsen er ukens første kjendis til å arrangere en 4-stjerners middag, og hennes gjester er P3 programleder Siri Kristiansen, fotballhelt André Bergdølmo og skuespiller Benjamin Helstad. 825 Isabella Martinsen. Værdame Isabella Martinsen er ukens første kjendis til å arrangere en 4-stjerners middag, og hennes gjester er P3 programleder Siri Kristiansen, fotballhelt André Bergdølmo og skuespiller Benjamin Helstad. Det blir en latinamerikansk aften når Isabella serverer ceviche til forrett og enchiladas til hovedrett.

08:40(09:30)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

09:30(10:30)

> Camping på Öland

Svensk dokumentarserie fra 2012. Sommeren begynner å nærme seg slutten, og personalet på campingplassen setter opp et avslutningsshow for alle de ferierende. Men flere av campinggjestene er sesonggjester, og tenker å bli værende en stund til. Sommeren begynner å nærme seg slutten, og personalet på campingplassen setter opp et avslutningsshow for alle de ferierende. Men flere av campinggjestene er sesonggjester, og tenker å bli værende en stund til.

10:30(11:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. I Skiptvet har Janes tre barn søkt på vegne av sin mor. De ser at moren ikke klarer dette alene, selv om hun gjerne vil. Jane kjøpte seg et småbruk på landet der hun ønsket å stresse ned. 525 Jane og barna, Skiptvet. I Skiptvet har Janes tre barn søkt på vegne av sin mor. De ser at moren ikke klarer dette alene, selv om hun gjerne vil. Jane kjøpte seg et småbruk på landet der hun ønsket å stresse ned. Men det hjelper lite når taket ikke er tett, røropplegget virker hjemmelaget, huset er isende kaldt om vinteren og strømmen er krise.

11:30(12:30)

> Typisk deg med Petter Schjerven

Norsk underholdningsserie. Petter Schjerven forsøker å finne ut av hva en personlighet egentlig er. Han møter Norges garantert mest intelligente bilstereoselger, får hjelp av «bare» Egil Hegerberg og spør seg om hvorfor kvinner tror menn er…. 209 Personlighet. Petter Schjerven forsøker å finne ut av hva en personlighet egentlig er. Han møter Norges garantert mest intelligente bilstereoselger, får hjelp av «bare» Egil Hegerberg og spør seg om hvorfor kvinner tror menn er smartere. Fridtjof Såheim skal i psykokammeret, og «Charter-Svein» Østvik skal på jobbjakt.

12:30(13:30)

> Tangerudbakken borettslag

Norsk realityserie fra 2018. Hans spiller landsturnering med fotballaget sitt BUL, og skal i år være keeper med egen heiagjeng på sidelinja. Siden Hansine elsker dyr, har hun skaffet seg en litt annerledes sommerjobb. Hans spiller landsturnering med fotballaget sitt BUL, og skal i år være keeper med egen heiagjeng på sidelinja. Siden Hansine elsker dyr, har hun skaffet seg en litt annerledes sommerjobb. Hun skal være dyrepasser for en dag i Tangen dyrepark. Olav mimrer med familien om gamle dager, og blir med foreldrene på hyttetur.

13:30(14:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte! Vi skal lære det vi trenger å vite om kildesortering, og det skal handle om flaks. For er det sånn at noen har mer flaks enn andre?. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte! Vi skal lære det vi trenger å vite om kildesortering, og det skal handle om flaks. For er det sånn at noen har mer flaks enn andre?

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Sheldon og Penny kjemper for å få viljen sin, og Amy havner i midten. Leonard prøver å piffe opp langdistanseforholdet sitt med Priya. The Infestation Hypothesis. Sheldon og Penny kjemper for å få viljen sin, og Amy havner i midten. Leonard prøver å piffe opp langdistanseforholdet sitt med Priya.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Leonard og Amy er i bryllupet til en kollega og blir bedre kjent med hverandre, mens Howard og Bernadette tilbringer helgen med Mrs. Wolowitz!. The Pulled Groin Extrapolation. Leonard og Amy er i bryllupet til en kollega og blir bedre kjent med hverandre, mens Howard og Bernadette tilbringer helgen med Mrs. Wolowitz!

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Joey er i skyene etter å ha blitt tildelt hovedrollen i en film som blir skutt utenfor Las Vegas. Men når Chandler begynner å tvile på om dette virkelig er gjennombruddet for Joey, skaper det splid i vennskapet deres. The One with Joey's Big Break. Joey er i skyene etter å ha blitt tildelt hovedrollen i en film som blir skutt utenfor Las Vegas. Men når Chandler begynner å tvile på om dette virkelig er gjennombruddet for Joey, skaper det splid i vennskapet deres.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Chandler reiser til Las Vegas for å reparere vennskapet med Joey. Phoebe nekter å gå glipp av enda ett eventyr, så alle ender opp med å dra. Men det er trøbbel i gjære når Chandler oppdager at Monica har hatt lunsj med Richard. The One in Vegas (1). Chandler reiser til Las Vegas for å reparere vennskapet med Joey. Phoebe nekter å gå glipp av enda ett eventyr, så alle ender opp med å dra. Men det er trøbbel i gjære når Chandler oppdager at Monica har hatt lunsj med Richard.

16:30(17:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Rachel og Ross' skøyerstreker begynner å komme ut av kontroll, mens Chandler inngår tidenes veddemål for å reparere forholdet til Monica. The One in Vegas (2). Rachel og Ross' skøyerstreker begynner å komme ut av kontroll, mens Chandler inngår tidenes veddemål for å reparere forholdet til Monica.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Jakes lærer har et møte med Alan og Judith for å diskutere hans manglende innsats på skolen. Alan begynner å gå lei av de lite stimulerende samtalene med Kandi. Charlie hjelper Jake med å prøvespille for skolestykket. And the Plot Moistens. Jakes lærer har et møte med Alan og Judith for å diskutere hans manglende innsats på skolen. Alan begynner å gå lei av de lite stimulerende samtalene med Kandi. Charlie hjelper Jake med å prøvespille for skolestykket.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Jake er invitert til sin første fest med både jenter og gutter, og Charlie og Alan gir ham mer eller mindre gode råd. Just Once with Aunt Sophie. Jake er invitert til sin første fest med både jenter og gutter, og Charlie og Alan gir ham mer eller mindre gode råd.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Mia er tilbake i byen og Charlie prøver å overbevise alle om at han har kommet over henne. Arguments for the Quickie. Mia er tilbake i byen og Charlie prøver å overbevise alle om at han har kommet over henne.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Raj er opprørt fordi han er den eneste av gutta som ikke er i et forhold, så Penny tar på seg oppdraget å finne den perfekte daten. Hun finner Emily, en jente han faktisk kan snakke med!. The Wiggly Finger Catalyst. Raj er opprørt fordi han er den eneste av gutta som ikke er i et forhold, så Penny tar på seg oppdraget å finne den perfekte daten. Hun finner Emily, en jente han faktisk kan snakke med!

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Sheldon og Leonard blir invitert til en innflyttingsfest hos Wil Wheaton, mens Howard får en fantastisk mulighet. The Russian Rocket Reaction. Sheldon og Leonard blir invitert til en innflyttingsfest hos Wil Wheaton, mens Howard får en fantastisk mulighet.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2019. Først ut denne uken er kokkenes kokk Øyvind Hjelle, som inviterer tv-kokk Lise Finckenhagen, komiker og kokebokforfatter Anne-Kat. Hærland og grillkongen Craig Whitson hjem til seg. Uke 3: Øyvind Hjelle. Først ut denne uken er kokkenes kokk Øyvind Hjelle, som inviterer tv-kokk Lise Finckenhagen, komiker og kokebokforfatter Anne-Kat. Hærland og grillkongen Craig Whitson hjem til seg. På menyen står Torsk til forrett, Biff og béarnaise til hovedrett og Sjokolademousse til dessert. Mesterkokk Ole Martin Alfsen har en liten utfordring til Øyvind.

20:30(21:30)

> Jegertvillingene

Norsk underholdningsserie. Svalbard har lenge vært en drøm for Kristine og Johanne. Nå er de på vei for å besøke Ronny som jobber med reiseliv på Svalbard og er en ekte friluftsmann. Svalbard. Svalbard har lenge vært en drøm for Kristine og Johanne. Nå er de på vei for å besøke Ronny som jobber med reiseliv på Svalbard og er en ekte friluftsmann. Han har lagt opp et spennende program for jentene som tar dem med rundt i villmarksområdene på øygruppa. Kristine og Johanne er spesielt opptatt av isbjørnfaren. Den er reell og krever at man tar sine forholdsregler. Det vet Ronny som har opplevd isbjørn på ubehagelig nært hold.

21:30(22:30)

> Typisk deg med Petter Schjerven

Norsk underholdningsserie. Petter Schjerven dykker ned i ondskapen og godheten. Han møter Christian Ringnes som ble kalt ond når han prøvde å være god. Og han blir med Lillestrøm-mannen Terje Martinsen som bruker all sin tid på å hjelpe andre. 210 Ondskap og godhet. Petter Schjerven dykker ned i ondskapen og godheten. Han møter Christian Ringnes som ble kalt ond når han prøvde å være god. Og han blir med Lillestrøm-mannen Terje Martinsen som bruker all sin tid på å hjelpe andre. Hvor mange metoder finnes det for å drepe mus, og hvordan klarer Silya Nymoen seg i Psykokammeret?

22:30(23:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte! Vi skal lære det vi trenger å vite om kildesortering, og det skal handle om flaks. For er det sånn at noen har mer flaks enn andre?. Jon Almaas gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte! Vi skal lære det vi trenger å vite om kildesortering, og det skal handle om flaks. For er det sånn at noen har mer flaks enn andre?

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdning. I første program består panelet av Steinar Sagen og de tidligere Nytt på nytt-dronningene Anne-Kat. Hærland og Linn Skåber. Steinar Sagen, Anne-Kat. Hærland og Linn Skåber. I første program består panelet av Steinar Sagen og de tidligere Nytt på nytt-dronningene Anne-Kat. Hærland og Linn Skåber.

00:30(01:30)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2015. Når en av deres egne er involvert i en dekkoperasjon, må SVU-teamet avsløre en menneskehandel-operasjon med forgreninger til byrådet, politiet og den katolske kirke. Unholiest Alliance. Når en av deres egne er involvert i en dekkoperasjon, må SVU-teamet avsløre en menneskehandel-operasjon med forgreninger til byrådet, politiet og den katolske kirke.

01:30(02:25)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2012. En politihund får skylden for partnerens død, men CSI-teamet oppdager spor som sier noe annet. Samtidig undersøker Finlay og Morgan dødsfallet til en høyprofilert skilsmisseadvokat med en mengde fiender. Play Dead. En politihund får skylden for partnerens død, men CSI-teamet oppdager spor som sier noe annet. Samtidig undersøker Finlay og Morgan dødsfallet til en høyprofilert skilsmisseadvokat med en mengde fiender.

02:25(03:25)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. Halloween nærmer seg og Castle og Beckett blir tilkalt når en ung gutt blir funnet drept på en kirkegård med en trepinne stukket i hjertet. Vampire Weekend. Halloween nærmer seg og Castle og Beckett blir tilkalt når en ung gutt blir funnet drept på en kirkegård med en trepinne stukket i hjertet. Etterforskningen fører dem inn i byens mørke undergrunnsmiljø hvor vampyrfetisjene hersker. Der oppdager de to etterforskerne at motivet for drapet kan være gjemt i en bok illustrert med vampyrtegninger som offeret jobbet med før han døde.

03:25(04:15)

> Morgan og Ola-Conny i USA

Svensk dokumentarserie. Morgan har vært i New York en gang tidligere, for ti år siden, men nå synes han at husene har krympet. New York. Morgan har vært i New York en gang tidligere, for ti år siden, men nå synes han at husene har krympet. Vennene tar en kopp kaffe på den svenske kafeen Fika, mater et ekorn i Central Park, spiser østers og sjekker ut Wall Street. Det blir også tid til pretzels, russisk spa og ølsmaking.

04:15(05:05)

> Gossip Girl

Amerikansk komiserie. I håp om å imponere de elitistiske teaterungdommene på NYU, setter Blair seg fore å dra i land en privat konsert med årets hotteste artist, Lady Gaga. The Last Days of Disco Stick. I håp om å imponere de elitistiske teaterungdommene på NYU, setter Blair seg fore å dra i land en privat konsert med årets hotteste artist, Lady Gaga. Samtidig melder Dan og Olivia seg som fortfatter og skuespiller i et skoleteaterstykke basert på en idé av Blair og regissert av Vanessa. Med Blair ute av bildet, vender Serena seg til Nate for å få hjelp gjennom en vanskelig situasjon. Og som en tjeneste for Chuck går Jenny med på å henge sammen med Damian, sønnen til en ambassadør som bor på Chucks hotell. Men erfaringen viser seg å bli mye mer spennende enn forventet.

05:05(05:30)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie fra 2016. Hundeteamet Mike og Ty sporer opp noen som lusker mistenkelig omkring. Narkotikahunden Flash lukter narkotika ved Spring Hill fengsel. Hundeteamet Mike og Ty sporer opp noen som lusker mistenkelig omkring. Narkotikahunden Flash lukter narkotika ved Spring Hill fengsel. Og ved Tauranga-havnen får tollerne hjelp av både en bombehund og en narkotikahund til å sjekke skipslast.

05:30(06:00)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie fra 2016. Schäferen Hera og kompanjongen Warren jakter på skurker gjennom Taupos gater. Ved Waikeria fengsel utsettes besøkende for sjekk av tilfeldig utvalgte. Schäferen Hera og kompanjongen Warren jakter på skurker gjennom Taupos gater. Ved Waikeria fengsel utsettes besøkende for sjekk av tilfeldig utvalgte.