Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2012. Lisa fra Louisiana elsker å bruke kuponger, og håper å skaffe en måneds mat til familien for 15 dollar. April skal fø 300 gjester på datterens store 15-årsdag for under 100 dollar. Lisa & April. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:25(07:20)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Artist Mia Gundersen tar i mot Elisabeth Andreassen, Bugge Wesseltoft og Steinjo Grieg Halvorsen med en velkomstdrink full av antioksidanter servert i en kokosnøtt. Ep 4 Mia Gundersen. Det er duket for flere kjendismiddager. Vil sjefskokk Ole-Martin Alfsen la seg begeistre?

07:20(07:45)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2018. Christy og Jill krangler på grunn av spillgjeld, og Bonnies nye hobby plager Adam. Cottage Cheese and a Weird Buzz.

07:45(08:10)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen er i Stavanger, og når heisen stopper mellom to etasjer, er det opp til brannvesenet å få dørene opp og folkene ut.

08:10(08:40)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I kveldens brannstasjonen er det ikke flammene som blir brannfolkenes store utfordring, men vannet, da de må dra på undervannssøk.

08:40(09:30)

> Ullared

Svensk realityserie fra 2016. Ola-Conny prøvejobber på lageret, men å håndtere truckene er vanskeligere enn han hadde trodd. Moteshopperne Helene, Beatrice og Alva handler årets populære mote, boho-chick og avslutter med en luksuriøs fotmassasje. Vi følger personalet og kundene på Sveriges største varehus i Ullared.

09:30(10:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Phoebes halvbror kommer på besøk, men de sliter med å knytte bånd. Joey prøver å bygge et multimediaskap. Ross blir utfordret til å liste opp fem kjendiser han vil ligge med. The One with Frank Jr. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

10:00(10:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Janice spør gjengen om noen av dem har ligget sammen, og vennene ser tilbake på en hendelse for tre år siden. The One with the Flashback. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

10:30(11:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Per-Olav (33) er en Amcar-interessert fyr som kjøpte seg en enebolig i 2008. Han pusset opp soverom og begynte på stuen, men prosessen stoppet opp da han oppdaget at huset var isolert med leire. Sarpsborg: Per-Olav.

11:30(12:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2020. Skuespiller og samfunnsdebattant Iman Meskini tar gjestene med på en reise til Midtøsten! Med tips fra mor og hjelp fra søster byr hun på en spennende meny. Iman Meskini.

12:30(13:30)

> Første date

Norsk realityserie fra 2019. På Første date-restauranten møtes single fra hele landet på blind date. Den kristne og homofile Youtuberen, Ole Johannes (22), har dårlig erfaring med dating fra før. Kan Fredrik (30) endre på det?. Første date er tilbake i ny restaurant hvor nye single skal på blid date.

13:30(14:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie. I første program består panelet av Jon Almaas, Henriette Steenstrup og Finn Tokvam. Jon Almaas, Henriette Steenstrup og Finn Tokvam. Harald Eia er tilbake med en ny sesong av det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Bård Tufte Johansen er fortsatt fast deltaker og skal som vanlig dele panel med noen av de mest kjente og kjære komikerne i landet. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. Da guttene finner en rar filmrekvisitt fra "Ringens herre" på et garasjesalg, holder vennskapet på å ryke. De blir tvunget til å velge mellom ringen og vennskapet. The Precious Fragmentation. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. Sheldons venner hjelper til når frykten hans for å snakke i en forsamling står mellom han og en ettertraktet pris. The Pants Alternative. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Monica kjøper en ny seng av Janices fremtidige eksmann, «The Mattress King». Rachels forsøk på å få faren og Ross til å knytte bånd mislykkes, helt til hun gir opp. Joey får jobb som såperoperainstruktør. The One with the Race Car Bed. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Chandler planlegger å kjøpe en dyr gave til Janice, men kommer på andre tanker når Joey forteller at han så henne kysse eksmannen. Samtidig dunker Monica ved et uhell Bens hode i en bjelke. The One with the Giant Poking Device. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Når Walden oppmuntrer Alan til å oppdatere utseendet sitt og begynne å date igjen, får Alan et moralsk dilemma når han tiltrekkes av en gift kvinne. My Bodacious Vidalia. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Selv om Walden dater en sexy, 22 år gammel kvinne (spilt av Hilary Duff), er han mer tiltrukket av hennes verdslige bestemor, Linda. Alan og Jake drar på en far-og-sønn-tur for å knytte sterkere bånd. Cows, Prepare to Be Tipped. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Alan og Berta er sjokkerte når Chalies uekte datter dukker opp i Waldens strandhus for å bli kjent med det som er igjen av familien hennes. Nangnangnangnang. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2013. Når Walden føler seg ubekvem i sitt eget hus, flytter Jenny inn hos Evelyn og hennes velstående kjæreste, Marty. Alan blir Lyndseys «andre mann». I think I Banged Lucille Ball. Milliardærentreprenøren Walden Schmidt og den snyltende leieboeren Alan Harper sitter alene igjen i redet, strandhuset i Malibu. Men det varer ikke lenge. Alans frem til nå ukjente niese Jenny sjangler inn på scenen med en gjeng herlige partydamer på slep og bidrar til nye, hysteriske situasjoner og relasjoner.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. En krangel mellom Leonard og Penny truer forholdet deres, mens Sheldon kjemper mot Wil Wheaton i bowling. The Wheaton Recurrence. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2009. Når Leonard og Penny ikke snakker til hverandre, gjør Sheldon alt han kan for å gjøre begge glade. The Spaghetti Catalyst. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2020. Ukens siste vert er langrennslegende Thomas Alsgaard som inviterer gjestene hjem til gards på Nannestad. Det blir både høyt og lavt når gjestene begir seg ut på kveldens underholdning. Thomas Alsgaard.

20:30(21:30)

> 71° nord - Norges tøffeste kjendis

Norsk realityserie fra 2020. Lag Nordkapp og Lag Lindesnes fortsetter knivingen om seieren på padleetappen på Tinnsjå i Notodden kommune. Det venter sterke strømmer og viltre stryk når de går over til å padle nedover elva Tinne på vei mot mål. Ti kjendiser bytter ut rød løper med svart løype. De som skal kjempe om tittelen «Norges tøffeste kjendis» denne gangen er: Jon Almaas, Pål «OnklP» Tøien, Melina Johnsen, Atle Pettersen, Mia Hundvin, Erik Follestad, Maren Turmo, Lise Finckenhagen, Øystein «Pølsa» Pettersen og Hedvig Wessel.

21:30(22:30)

> Mannen som falt

Norsk kriminalserie fra 2020. En av Oslos gamle «gategutter» hevder å vite svaret i Wiborg-saken, og han er villig til å bevise at han har rett. En annen, mystisk informant hevder å sitte på avslørende videotape. Torpedosporet.

22:30(22:50)

> Jan Thomas og Einar blir venner

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Det er tid for julebord, og Jan og Einar inviterer to venner hver. Det blir både historier, allsang og utveksling av gaver. I «Jan Thomas og Einar Tørnquist blir venner» får vi følge med på når de to ganske så forskjellige menneskene blir kompiser, helt på ekte!

22:50(23:20)

> Lykkelig gift ved første blikk

Norsk realityserie. Det er tid for å reise hjem fra sykehuset og tilværelsen blir snudd på hodet med en baby i hus.

23:20(23:50)

> Lykkelig gift ved første blikk

Norsk realityserie. Vi følger Sara og Joakim fra «Gift ved første blikk», som er høygravide ett år etter at de møttes for første gang.

23:50(00:50)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018. I kveld skal Jon Almaas blant annet finne ut hva håret betyr for oss, hvorfor økonomisk vekst er så viktig, og hva som er sunnest av ferske og frosne grønnsaker. Jon Almaas er tilbake med talkshowet hvor han gir deg praktisk info du ikke visste at du trengte.

00:50(01:50)

> Brille

Norsk underholdningsserie. Denne ukens panel består av Else Kåss Furuseth, Anne Lindmo og Mikkel Niva. Else Kåss Furuseth, Anne Lindmo og Mikkel Niva. Harald Eia er tilbake med en ny sesong av det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Bård Tufte Johansen er fortsatt fast deltaker og skal som vanlig dele panel med noen av de mest kjente og kjære komikerne i landet. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger.

01:50(02:50)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2015. En fengselsbetjent blir arrestert mistenkt for å ha forgrepet seg på innsatte i fengselet, og fagforeningen som støtter ham angriper Barba og SVU-teamet. Intersecting Lives. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

02:50(03:45)

> CSI: Miami

Amerikansk spenningsserie. Horatio og hans team blir nok en gang satt under internetterforskning, når to av teamets medarbeidere, Natalia Boa Vista og Maxine Valera, blir arrestert for drapet på Boa Vistas eksmann. Internal Affairs.

03:45(04:40)

> Forsvunnet

Amerikansk dokumentarserie fra 2011. Når Colleen Orsborn forsvinner etter å ha skulket skolen for å dra på stranda, fører observasjoner av en seriemorder etterforskningen ned en uhyggelig vei. Spring Break Nightmare. Vi følger de uforutsigbare vendingene i saker som omhandler savnede personer og etterforskningene som har som mål å finne ut hvordan og hvorfor folk forsvinner.

04:40(05:30)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Maria har fått en forferdelig beskjed. Legene har anbefalt henne å ta abort siden hennes ufødte barn har en alvorlig kromosomfeil. Annica må venne seg til en ny hverdag etter at hun har blitt skilt fra mannen sin. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

05:30(06:00)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2012. Lisa fra Louisiana elsker å bruke kuponger, og håper å skaffe en måneds mat til familien for 15 dollar. April skal fø 300 gjester på datterens store 15-årsdag for under 100 dollar. Lisa & April. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.