Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:50)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: I Drammen bor John Willy og Anita, som har pusset opp kontinuerlig siden 1998. Med små barn i huset innså de allerede da at de hadde tatt på seg for mye. Resultatet er at de to yngste barna har bodd i oppussing hele livet. Familien var nesten i mål da en serie med vannlekkasjer sørget for at de var tilbake på start. Nå mangler Anita og John Willy soverom, og det samme gjelder sønnen Oliver. De har innredet et provisorisk rom i stuen hvor alle tre sover, og slik har situasjonen vært i tre år. Etter alle vannskadene har de nå gitt helt opp, og selv om rørene som forårsaket skadene er fikset, har pågangsmotet og lysten forsvunnet helt.

06:50(07:45)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. I denne del: Ola-Conny besøker optikeren for å kontrollere synet og prøve nye briller. Kjell og Rose-Marie sjekker inn på det nye hotellet, men Kjell er skeptisk. Han foretrekker å grille og se på folk på campingplassen. Boris tar oss med på en omvisning i varehuset, men presterer å gå seg vill.

07:45(08:10)

> Benched

Amerikansk komiserie fra 2014. Den anerkjente forretningsadvokaten Nina Whitley har ofret alt for å nå toppen. Men når hun blir forbigått i en ettertraktet forfremmelse, samtidig som forloveden finner seg en ny, får hun et sammenbrudd. Det eneste stedet hun får jobb nå er på det offentlige rettshjelpkontoret, der hun må tilpasse seg en ny hverdag. I denne del: Når Nina oppdager at Trent og statsadvokatens kontor er innblandet i planer om å arrestere alle byens hjemløse, sliter Nina med sine prioriteringer: skal hun beskytte rettferdigheten, Trent eller sitt eget rykte. Samtidig kommer Cheryl til Nina for å få hjelp, etter at hun har problemer med den nye sjefen sin.

08:10(08:40)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

08:40(09:05)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

09:05(10:00)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Pål sendte Iris på visning sammen med en snekkerkompis, siden han ikke hadde tid til å være med selv. Huset virket bra, men viste seg å være pill råttent fra kjeller til tak. Iris sitter igjen med en enorm skyldfølelse for kjøpet, og de orker ikke å planlegge videre oppussing lenger. I mellomtiden har huset stått i årevis med manglende kledning på flere vegger. Forråtnelsen er et faktum.

10:00(11:00)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. I denne del: De to søstrene Gunnel og Maritta fra Hofors slår seg løs på Gekås før de pynter seg til fest. Ola-Conny selger sitt eget «Ola-Connys Bröd» og hjelper Morgan med å sage ned et tre. Ullaredfantastene Anders og Rosie er tilbake.

11:00(12:00)

> Morgan og Ola-Conny gjør Norge

Norsk underholdningsserie fra 2014. Sveriges herligste dynamitt-duo, Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren, har reist verden rundt. Nå er tiden inne for å utforske Norge. I denne del: Morgan og Ola-Conny reiser til Lofoten, der de bor i en gammel rorbu. I Lofoten står naturen og dyrelivet i fokus, og gutta får bryne seg på mange ulike aktiviteter, som å ri på fjordhest, dra på ørnsafari, sette garn og male bilder av naturen. Gutta jobber også som servitører på Hurtigruta, og i Trollfjorden kler de seg ut som troll.

12:00(12:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Det skal være 90-tallscruise på båten og avgangshallen er fylt opp av gjester som gleder seg til å gjenoppleve en svunnen storhetstid. En venninnegjeng fra Fredrikstad og en kompisgjeng fra Toten er blant de som gleder seg mest. DJ Donald gjør sitt for å underholde, og nede på dekk 4 jobber spillverten Olle videre på kafferørepinnehuset sitt.

12:30(13:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag. I denne del: I kveld er det programleder Ingeborg Myhre sin tur til å invitere til tre-retters. På menyen står sommersalma og mangotaco til forrett, skalldyr linguini à la Ingeborg til hovedrett, og sjokolade-panna cotta til dessert. Som underholdning har Ingeborg planlagt at de skal melke ku.

13:30(14:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon føler seg forbigått når Professor Proton ber Leonard om råd i stedet for ham. Som hevn innynder han seg hos en annen TV-legende, Bill «the Science Guy» Nye. Samtidig blir Raj sjalu når Howard blir med på jentekvelden uten å være invitert.

14:00(14:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Leonard prøver å forhindre at Sheldon overreagerer når en tidligere tabbe blir brakt til overflaten. Men Sheldon straffer Leonard ved å tvinge ham til å gå en dag i hans sko. Samtidig konfronterer Penny ekskjæresten til Raj, Lucy.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon protesterer når gjengen drar ham med hjem til Mrs. Wolowitz på Thanksgiving. Samtidig må Penny og Leonard rette opp en tabbe fra Pennys fortid.

15:00(15:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross får panikk og syns forholdet går litt for raskt når Mona ønsker å sende ut et felles julekort. Chandlers nyskilte sjef prøver å invitere Chandler og Monica på middag, men Monica kan ikke fordra ham. Rachels graviditetshormoner får henne til å legge an på nesten alle hun møter.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross får muligheten til å holde et viktig kurs, men oppdager snart at det ligger på den andre siden av byen og at han ikke rekker fram i tide. Joey tar med Rachel på en liksom-date for å muntre henne opp siden hun ikke kan ha et vanlig forhold på grunn av graviditeten.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross og Rachel diskuterer mulige navn til babyen og krangler om de vil finne ut om det er gutt eller jente. Joey prøver å ha en seriøs samtale om "reglene" med Chandler og Monica, noe som får dem til å tro at han ønsker å gjøre det samme som dem - med Phoebe.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Charlie Harpers begravelse tiltrekker alle kvinnene i livet hans som han gjorde urett mot. Alan er i en knipe siden Charlies hus må bli solgt. Alan møter en rik ny venn, Walden Schmidt, som har mer til felles med Charlie enn Alan trodde.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Walden flytter inn i Charlies Malibu-hjem som den nye eieren og Alan flytter midlertidig inn med moren. Walden er bestemt på å bli sammen med kona igjen og tar med Alan for å få hjelp.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Alan flytter «midlertidig» inn med Walden. Walden innhenter Alans råd om kvinner og gir Jake et dårlig råd om livet.

18:00(18:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Leonard og Amy hjelper Sheldon med å takle skammen han føler etter at hans tilfeldige bidrag til vitenskapen ble motbevist. Samtidig må Raj bo hos Howard og Bernadette i en uke.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Mens Sheldon er i Texas for å besøke familien, samles alle de andre for å pynte juletreet i leiligheten. Der forestiller de seg hvordan livene deres hadde vært hvis de aldri hadde møtt Sheldon.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Leonard sliter med å trøste Penny etter at hennes store sjanse som skuespiller mislykkes. Samtidig prøver Sheldon å lære seg å være morsom, mens Raj tørrtrener på sjekketriks.

19:30(20:00)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: Det skal være 90-tallscruise på båten og avgangshallen er fylt opp av gjester som gleder seg til å gjenoppleve en svunnen storhetstid. En venninnegjeng fra Fredrikstad og en kompisgjeng fra Toten er blant de som gleder seg mest. DJ Donald gjør sitt for å underholde, og nede på dekk 4 jobber spillverten Olle videre på kafferørepinnehuset sitt.

20:00(20:30)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. I denne del: 90-tallscruiset fortsetter på danskebåten, og nå begynner festen å ta av. Kompisgjengen fra Toten og venninnegjengen fra Fredrikstad har startet festlighetene på hver sin lugar, og stemningen er upåklagelig. Festarrangør Thomas fra 90-tallsbandet Reset, har duket for et overraskende comeback inne på C-view.

20:30(21:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag. I denne del: Sist ut denne uken er komiker Tor Erik Gunstrøm, som inviterer hjem til seg i Skien. Der får gjestene servert belgisk vaffel med løyrom til forrett, smalahove med vossakorv og kålrotstappe til hovedrett, og multekrem til dessert. Når det er tid for underholdning, kommer tryllekunstneren Geir for å vise dem noen triks.

21:30(22:30)

> Gift ved første blikk

Norsk realityserie fra 2018. Gift ved første blikk er et eksperiment hvor det arrangeres tre ekteskap. Brud og brudgom er single som har prøvd stort sett alt for å finne kjærligheten. Nå har de sagt ja til å bli matchet opp av fire eksperter, for deretter å gifte seg med et menneske de aldri før har møtt. I denne del: Det har vært et toukers intenst ekteskap så langt. Denne uken får parene hjelp av parterapeuten og gjør seg også noen erfaringer som drar forholdet i nye retninger. Vil parene greie å kommunisere og forstå hverandre når følelsene for alvor setter inn?

22:30(23:30)

> Tangerudbakken borettslag

Norsk realityserie fra 2018. I denne del: Hansine har et veldig nært forhold til søsteren sin, Annikken, og nå er hun kommet på besøk fra USA for å være med Hansine i den årlige Pride-paraden. Hege-Annette drar på hyttetur med reservefamilien sin, Bjørn Terje er med på dugnad i Arendal, og Hans drar på middagsbesøk til moren sin.

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. I denne del: Denne ukens panel består av Morten Ramm, Henriette Steenstrup og Jan-Paul Brekke.

00:30(01:25)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: En mann blir funnet drept i en stor industri-mixmaster og Castle og Beckett blir satt på saken. Etterforskningen fører dem til en irsk gjeng på Staten Island, og ikke minst en vakker bareier som Ryan tidligere har hatt et forhold til. Når etterforskningen stopper opp blir Ryan tvunget til å ta opp igjen kontakten med den kvinnelige bareieren, noe hans kone ikke er spesielt fornøyd med.

01:25(02:25)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2003. I denne del: En politimester dør på grunn av en bilbombe, og Grissom og hans team blir satt på saken. De oppdager snart at han ikke var målet for bomben, men var til stede på feil sted – til feil tid. Men hvem var bomben egentlig myntet på?

02:25(03:15)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2011. I denne del: Stabler og Benson etterforsker en voldtektssak samtidig som de fortsetter letingen etter moren til en ung gutt.

03:15(04:05)

> CSI

Amerikansk spenningsserie. I denne del: Nicks etterforskning av dødsfallet til en fallskjermhopper tar en uventet vending når Catherine oppdager at det er en mulig kobling mellom fallskjermhopperen og en grotesk drapssak hun selv etterforsker. Ofrene ble tatt livet av samtidig av et giftig stoff som ble sprayet på dem.

04:05(04:50)

> The Walking Dead

Amerikansk grøsserserie. I denne del: Rick og de andre er fortsatt innesperret i en togvogn i påvente av en mørk skjebne.

04:50(05:20)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

05:20(06:00)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.