Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

06:25(06:50)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

06:50(07:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Forholdet mellom Ross og Emily står i fare. Monica og Rachel prøver å få tilbake sin gamle leilighet ved å bestikke Joey og Chandler med basketballbilletter. Phoebe har på seg «julenissebukser».

07:20(07:50)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler tar med Joey til en søvnklinikk etter å ha blitt holdt våken av hans høylytte snorking. Ross ber Monica om å hente Emilys bryllupskjole for ham, og Monica bestemmer seg for å prøve den en liten stund.

07:50(08:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Vennegjengen ser tilbake på det til tider turbulente forholdet mellom Ross og Rachel etter å ha mottatt invitasjon til bryllupet mellom ham og Emily. Phoebe er for gravid til å reise til England, mens Rachel ikke klarer å bestemme seg om hun skal bli med.

08:20(08:50)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Pheobe er lei av å være gravid og full av humørsvingninger. Ross utpeker Joey som sin forlover, som begynner å planlegge et fullblods utdrikningslag. Jentene bestemmer seg for å arrangere en babyshower for Phoebe.

08:50(09:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Hele vennegjengen, bortsett fra Phoebe og Rachel, reiser til bryllupet til Ross i London. Chandler blir irritert av Joeys mange påfunn. I New York innser Rachel at hennes følelser for Ross er sterkere enn noensinne. Del 1 av 2.

09:20(09:50)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Hele vennegjengen, bortsett fra Phoebe og Rachel, reiser til bryllupet til Ross i London. Chandler blir irritert av Joeys mange påfunn. I New York innser Rachel at hennes følelser for Ross er sterkere enn noensinne. Del 2 av 2.

09:50(10:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross og Rachel er i bakrus og blir sjokkert da de finner ut at de er blitt mann og kone. Joey og Phoebe reiser på en hendelsesrik biltur.

10:15(10:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler og Monica forteller Rachel at de skal flytte inn sammen, men Rachel misforstår og tror de skal bo sammen alle tre. Samtidig oppdager Phoebe at Ross ikke har annullert ekteskapet med Rachel.

10:45(11:15)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Etter at Alan faller av en stige, må Charlie passe på ham og Jake, noe som viser seg å bli en mye vanskeligere oppgave enn han trodde.

11:15(11:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Jake blir utvist fra skolen etter at han tegner et bilde av ei jente i klassen med enorme bryster. Samtidig blir Charlie bedt om å passe på kontoret til Alan.

11:40(12:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie oppdager at Alan og Judith har begynt å date igjen.

12:10(12:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Berta skaper dårlig stemning mellom Charlie og Alan når hun flytter midlertidig inn til dem.

12:40(13:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie sliter med å inngå forpliktende forhold og bestemmer seg for at det er morens skyld. Jake rådfører seg med Charlie om ei jente på skolen.

13:05(13:35)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie ignorerer Alans advarsler og fortsetter å date Isabella - helt til hun truer med å lyse en forbannelse over manndommen hans.

13:35(14:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie våkner opp ved siden av Rose dagen etter bursdagsfesten hennes. Faren hennes forhører seg om Charlies hensikter med datteren, men noe overraskende skjer når Evelyn dukker opp. Martin Sheen gjestespiller i denne episoden.

14:05(14:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie lurer Jake til å ta ballettimer, slik at han kan bli bedre kjent med instruktøren.

14:30(15:30)

> Tangeruddampen

Norsk realityserie. Siden 2009 har gjengen fra Tangerudbakken borettslag og Jarle Andhøy vært gode venner. Nå settes vennskapet på prøve, idet drømmen om en felles reise på sjøen endelig blir virkelighet. I denne del: Den russiske skuta "Shtandart" seiler inn mot Risør trebåtfestival. I år er det fokus på krigsseilerne, og Tangeruddampen skal holde en hederskonsert for dem på brygga i Risør. Foran tusenvis av mennesker holder Tangeruddampen skrangleorkester konsert som en hyllest til krigsseilerne. Dagen etter får de også seile med Kon-Tiki, hvor en velkjent blindpassasjer har gjemt seg, til alles store glede.

15:30(16:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie fra 2017. Otto «Sinnasnekker'n» Robsahm drar igjen ut på veien for å redde nye prosjekter og parforhold. Otto besøker steder over hele landet, og hjelper både enslige, småbarnsfamilier og unge par i oppussingstrøbbel. Denne høsten hjelper Otto blant annet til med oppussingen hos et par i Stavanger som er hardt rammet av oljekrisen, et venninnepar på Hvittingfoss som har revet langt mer enn de klarer å bygge opp, et ektepar på Toten som har flyttet inn i en gammel bussgarasje, og på en gammel gård i Porsgrunn hvor familien deler bolig med cirka 200 mus. I denne del: Ranveig og Are har jobbet lenge med det gamle 60-tallshuset de kjøpte i Horten i 2010. I oppussingsperioden ble plutselig Are akutt syk og har i lang tid vært inn og ut av sykehuset. Han overlevde den alvorlige kreftsykdomen, men sliter med ettervirkninger av behandlingen. Ranveig holdt i trådene hjemme og tross sykdom har de fått gjort mye med huset, men de mangler nå et bad for å få en ferdigattest fra kommunen. Det har de ikke kompetanse eller penger til, og risikerer å miste huset og alt de har jobbet for.

16:30(17:30)

> Ut på tur med Morgan og Ola-Conny

Svensk underholdningsserie fra 2017. Morgan og Ola-Conny skal finne verdens morsomste og berg- og dalbane. For å klare det må de prøvekjøre en rekke attraksjoner – den høyeste, lengste, skumleste, bratteste, raskeste og villeste. I denne del: Morgan og Ola-Conny kommer til Shanghai i Kina, der de blant annet får oppleve det kinesiske nyttåret og Ola-Conny gjør sitt ytterste for å lære bort en svensk drikkevise. Og så blir det høye berg og dype daler i en vill fornøyelsespark.

17:30(19:00)

> 71° nord

Norsk realityserie fra 2017. I 71° nord blir norsk natur servert på spektakulært vis når Tom Stiansen leder nye deltakere gjennom harde prøvelser i majestetiske kulisser, helt fra Lindesnes i sør til målstreken på Nordkapp. I denne del: Deltakerne har ankommet vakre Steigen, nærmere bestemt Nordskot, og her vil noen garantert få utfordret høyeskrekken når de skal bestige Skotstindan. Langs ruta opp mot toppen er det plassert poster som skal løses individuelt. Svarer de riktig får de penger som de kan kjøpe burger, øl og andre goder for i mål. De kjemper i tillegg mot klokka, og må være effektive om de skal ha håp om å tjene 60 000 kroner til premiepotten.

19:00(20:30)

> Alt for Norge

Norsk realityserie fra 2017. I denne del: Ut på tur, aldri sur! Våre norsk-amerikanske venner er denne uka i Nordmarka, og her får de oppleve skogens ro. Der skal de få oppleve marka, med hyttevask og tømming av utedoen. Deretter får de vite at mange nordmenn liker å ta lettkledde bilder av seg selv i naturen, en trend som amerikanerne kaster seg på med stor entusiasme.

20:30(21:30)

> Mandagsklubben

Norsk underholdning fra 2017. Når høst-utgaven av Mandagsklubben går på lufta, er det med et elitelag av TVNorge-profiler i hovedrollene. Anne Rimmen har den tvilsomme æren av å sitte i midten og forsøksvis styre showet med stødig hånd, og hennes faste makkere fra uke til uke er komikerne Else Kåss Furuseth og Dag Sørås. I denne del: Komiker Henrik Elvestad og generalsekretær i WWF, Nina Jensen, er gjester.

21:30(00:15)

> Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

Amerikansk actioneventyr fra 2006. Johnny Depp, Orlando Bloom. Kaptein Jack Sparrow må betale tilbake en blodgjeld til den legendariske Davy Jones, den spøkelsesaktige herskeren over de syv hav, for å unngå evig forbannelse. Underveis klarer han å ødelegge bryllupsplanene til Will Turner og Elizabeth Swann, som blir tvunget til å følge med ham på et eventyr fylt av sjøuhyrer, aggressive øyboere, den strålende spåkona Tia Dalma, samt et besøk av Wills mystiske far – Bootstrap Bill. Aldersgrense: 11 år.

00:15(02:50)

> James Bond: Med døden i sikte

Britisk action fra 1985. Roger Moore, Christopher Walken. James Bond får i oppdrag å stoppe den mektige industrialisten Max Zorin. Zorin planlegger å pumpe vann fra havet inn i San Andreas-forkastningen, for deretter å sette i gang et stort jordskjelv. Skjelvet vil ødelegge hele Silicon Valley, og Zorin vil sitte igjen med verdensrettighetene på mikrobrikken. Med på laget har Zorin kjæresten, karateeksperten May Day. Bond har 36 timer på seg for å sabotere duoens planer, og han velger å samarbeide med forskeren Stacey Sutton, som har egne private grunner for hevn. Aldersgrense: 15 år.

02:50(03:45)

> Betrayal

Amerikansk dramaserie fra 2013. I denne del: Den vakre, men ulykkelig gifte kvinnelige fotografen Sara innleder et forhold med Jack, som er advokat for en mektig familie.

03:45(04:40)

> Betrayal

Amerikansk dramaserie fra 2013. I denne del: Den vakre, men ulykkelig gifte kvinnelige fotografen, Sara, innleder et forhold med Jack, som er advokat for en mektig familie.

04:40(05:30)

> Revolution

Amerikansk actionserie. Hva hadde skjedd dersom all elektrisitet forsvant og all moderne teknologi plutselig sluttet å virke? En dag er det som om en bryter blir skrudd av og hele verden blir mørklagt og brakt tilbake til middelalderen. Uten moderne teknologi er det nærmest umulig å kommunisere med hverandre og finne ut hva som har skjedd. I denne del: Rachels forsøk på å drepe Monroe mislykkes, men det viser seg at hun kan åpne døren til tårnet. På et annet sted i bygningen gjør en mystisk gruppe seg klar til å utfordre inntrengerne. Samtidig kommer Miles, Charlie, Nora og Aaron seg inn i tårnet, men Neville og sønnen Jason blir låst ute. Miles og Monroe møtes nok en gang til dyst.

05:30(06:00)

> Visning på stranda

Dirt Cheap. Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: To Delaware-innbyggere søker etter et budsjettvennlig hjem i Florida Keys for familien og båtene.