Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. Tvillingene Tai og Tarin bruker fødselsdagen på å få gratis varer over hele byen. Nathan vil få det ukentlige matbudsjettet på 50 dollar til å strekke til 1000 militærrasjoner. Tai and Tarin & Nathan. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:25(07:10)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

07:10(07:55)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. Synnøve Skarbø flyr inn en venninne fra Bergen som skal hjelpe henne med å lage vinnermåltidet. Gjestene Petter Pilgaard, Håvard Lilleheie og Mira Craig synes maten er litt kald, men stemningen stiger betraktelig når…. Synnøve Skarbø. Fire kjendiser inviterer hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. En profesjonell kokk vil komme med tips og kommentarer fra sidelinjen.

07:55(08:50)

> Første date Australia

Australsk realityserie fra 2016. Modellen Aiden er på date med romantiske Emily. Men er deres vakre ytre nok til å få kjærligheten til å blomstre? Vi møter også Micholas og Dannii, Caterina og Chris, Lauren og Corbin og Tom og Vanessa. Aiden & Emily.

08:50(09:40)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Campingveteranen Peter har endelig fått start på båtmotoren og tar oss med til det hemmelig stedet sitt, «lagunen». I den sørligste delen av Vestfold, 20 minutter fra Larvik, ligger Oddane Sand Camping. Med 1500 gjester boende på en vanlig sommerdag kan det fort bli travelt mellom campingvognene, utleiehyttene og bobilene. Livet på campingplassen byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong.

09:40(10:05)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Stena Saga ankommer Frederikshavn, og stamgjestene Knut og Morten rekker en forfriskende halvliter på Tordenskjold før hjemturen.

10:05(10:35)

> Danskebåten

Norsk dokusåpe fra 2018. Det skal være Ræggercruise på båten, Røvballebandet skal opptre. Vi er med på forberedelser og konsert, og publikum og band koser seg om kapp.

10:35(11:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Vi møter igjen Marianne og Eilert på det tomme, nye soverommet deres. De blir svar skyldig når Otto antar at de har en seng. Nøtterøy, del 2: Marianne og Eilert.

11:25(11:50)

> Neste sommer

Norsk komiserie. Det har blitt stjålet flere fritidsbåter de siste ukene, og Per Ivar melder seg frivillig som bryggevakt. Oddvar blir sjalu da Terje heller spør humorsprederen Johnny om hjelp til å fikse en påhengsmotor. Bryggevakt og båtmekking. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

11:50(12:15)

> Kongsvik videregående

Norsk underholdningsserie. Wenche skal eksaminere elevene sine i spansk muntlig, men prøver å slippe unna med en syk undulat. Lene Kongsvik Johansen stiger inn i nye klasserom på Kongsvik videregående, og byr på både gamle favoritter og splitter nye, fargerike personer. Denne gangen er lærerne kulere, foreldrene sprøere og elevene enda mer veslevoksne.

12:15(13:10)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2018. Den store konsertdagen er her, men arrangementskomiteen er ikke helt fornøyd etter at Tommy og Leif har holdt fest i komiteens partytelt. Marias feriebudsjett har sprukket og Gøran med familie pakker og drar. Bli med til en av Norges største og triveligste campingplasser. Med flotte strender, idyllisk plassering og dedikerte campere, er Larkollen Camping et sted hvor man finner både fest, moro, gode venner, og tid til å gire helt ned og nyte sommeren.

13:10(14:05)

> Brille

Norsk underholdning. I første episode består panelet av Cecilie Steinmann Ness, Are Kalvø og Tore Sagen. Cecilie Steinmann Neess, Are Kalvø og Tore Sagen. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker.

14:05(14:30)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. Når Bonnie oppdager at Adam fortsatt har et nært forhold til ekskona, blir Christy bekymret for at følelsene kan sette Bonnies avholdenhet i fare. Night Swimmin' and an English Muffin. Christy og hennes mor, Bonnie, som begge er tørrlagte alkoholikere prøver å få livene sine på rett kjøl, men møter stadig på utfordringer.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Penny ber Leonard om å lyve for faren hennes, og Howard, Raj og Bernadette bruker hele natten på teleskopet. The Boyfriend Complexity. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Amy finner ut at hun har seksuelle følelser for Pennys eks, og Koothrappali og Wolowitz forsøker å bevise hvem som er den beste superhelten. The Alien Parasite Hypothesis. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. Rachel venter tålmodig på Ross på flyplassen, uvitende om at han vender tilbake med en ny kjæreste. Phoebe har varierende suksess med å klippe håret til vennene. Joey finner ut at skredderen hans er en veldig dårlig fyr. The One with Ross's Girlfriend. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Gutta er ukomfortable med Carols brystmelk, og Rachel er ukomfortabel med Monicas vennskap med Julie. Samtidig konkurrerer Joey med en annen parfymeselger om gunsten til en vakker kollega. The One with the Breast Milk. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan er bekymret når Jake kommer hjem med sin 36 år gamle kjæreste, Tammy, som han er stormforelsket i. Samtidig sliter Walden med å holde en hemmelighet skjult for Alan. Paint It, Pierce It or Plug It. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden depper over å være singel på valentinsdagen og prøver å overbevise Kate om å gi ham en ny sjanse. Samtidig tar Alans valentinsplaner for Lyndsey en uheldig vending. Advantage: Fat, Flying Baby. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Når Walden treffer på ekskona, Bridget, snakker de om å bli sammen igjen. Men Alan mener hun ikke er bra for Walden. Throgwarten Middle School Mysteries. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan flytter ut etter at han og Walden har en krangel om en ødelagt brødrister. Etter at Alan flytter inn hos Herb, får Walden dårlig samvittighet og prøver å be om unnskyldning. The 9:04 from Pemberton. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Guttene finner ut at Pennys kjæreste, Zack, kan være til nytte når de skal være med i en kostymekonkurranse. The Justice League Recombination. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Leonards app-idé til en smarttelefon skaper problemer i vennskapet med Sheldon da Sheldon prøver å ta over prosjektet og Leonard ser seg nødt til å sparke ham. The Bus Pants Utilization. Bestevennene Leonard og Sheldon er to smartinger. De kan fortelle deg alt du ønsker å vite om kvantefysikk, men når det gjelder å takle det dagligdagse livet her på jorden, er de helt på jordet.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. I kveld er det duket for gangsteraften hjemme hos radiovertinne Johanna Grønneberg og hennes mor. Der serveres det mexican corn til forrett, street tacos til hovedrett, og flan til dessert. Johanna Grønneberg. 52 celebre gjester åpner dørene til sine hjem og kjøleskap, og kjemper om gastronomisk heder og ære i 4-stjerners middag.

20:30(21:30)

> Brille

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Panelgjestene i kveld er Jakob Schøyen Andersen, Dag O. Hessen, Kristin Halvorsen og Egil Hegerberg. Jakob Schøyen Andersen, Dag O. Hessen, Kristin Halvorsen og Egil Hegerberg. "Brille" er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

21:30(22:30)

> Praktisk info med Jon Almaas

Norsk talkshow fra 2018.

22:30(23:00)

> Neste sommer

Norsk komiserie. Terje har dårlig samvittighet for å ha jobbet for mye i ferien og inviterer ungene med på telttur. Per Ivar savner ungkarslivet og får en overraskelse i fanget. Sykkeltur og hyttebok. Nordmenns søken etter hytteidyllen leder gjerne til opplevelsen av at drømmen ikke blir virkelig - og troen på at det blir bedre neste sommer.

23:00(23:30)

> Kongsvik videregående

Norsk underholdningsserie. Tuva bedriver sivil ulydighet for å redde et tre i skolegården. Alexander tar et oppgjør med guttegjengen, mens Kine er fornøyd med å ha strøket i to fag, for da trekker de ikke snittet ned. Lene Kongsvik Johansen stiger inn i nye klasserom på Kongsvik videregående, og byr på både gamle favoritter og splitter nye, fargerike personer. Denne gangen er lærerne kulere, foreldrene sprøere og elevene enda mer veslevoksne.

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdning. Denne ukens panel består av Steinar Sagen, Einar Tørnquist og Dora Thorhallsdottir. Steinar Sagen, Einar Tørnquist og Dora Thorhallsdottir. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker.

00:30(01:20)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2017. Når et barn blir savnet, må SVU forholde seg til en rettssak om en families rett til å dø. Samtidig setter Barbas inngripen i saken hele DA-kontoret på spill. The Undiscovered Country. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

01:20(02:10)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. En brudepike blir funnet død og Castle og Beckett starter jakten på drapsmannen. Castle blir overrasket over å finne ut at den vordende bruden er hans gamle flamme. A Rose for Everafter. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir plutselig mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine.

02:10(02:55)

> Ja vi elsker camping

Norsk dokusåpeserie fra 2017. Campingveteranen Peter har endelig fått start på båtmotoren og tar oss med til det hemmelig stedet sitt, «lagunen». I den sørligste delen av Vestfold, 20 minutter fra Larvik, ligger Oddane Sand Camping. Med 1500 gjester boende på en vanlig sommerdag kan det fort bli travelt mellom campingvognene, utleiehyttene og bobilene. Livet på campingplassen byr på strandliv, surfing og skjærgårdsidyll når TVNorge følger ansatte og besøkende gjennom en hel sommersesong.

02:55(03:45)

> Fødeavdelingen

Britisk dokumentarserie fra 2017. Tatoverte Sazzie og bikeren Adam venter sitt første barn. Det gjør også Jen, som har Chrohns sykdom, og eks-soldaten John. Jeannie venter sitt fjerde og siste barn. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden.

03:45(04:30)

> Første date Australia

Australsk realityserie fra 2016. Modellen Aiden er på date med romantiske Emily. Men er deres vakre ytre nok til å få kjærligheten til å blomstre? Vi møter også Micholas og Dannii, Caterina og Chris, Lauren og Corbin og Tom og Vanessa. Aiden & Emily.

04:30(05:15)

> 71° nord

Norsk realityserie fra 2018. Deltakerne får seg en stor overraskelse når de ankommer Tromsø og får vite at de skal på en ekspedisjon med skipet MS Nordstjernen til Barentshavet og selveste Bjørnøya. Verdens lengstlevende realityserie går inn i sin 20. sesong. Det feires med spektakulære destinasjoner, to programmer i uka og enda mer drama. Vi møter blant andre en veganer som har Norges lengste skjegg, en svært ambisiøs eiendomsmegler, en tidligere VIF-keeper, en advokatutdannet PT og en metalrocker. Underveis må de jobbe sammen i lag, og de vil måtte bryte egne grenser i møte med beintøffe utfordringer.