Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> Jessie

Amerikansk komiserie fra 2015. I denne del: Jessie har det travlere enn noen gang! Hun skaffer seg skuespilleragent og blir vikar for en berømt skuespiller, mens hun fortsetter å bestyre kaoset med å være barnepike for Emma, Ravi, Luke og Zuri. Jessie lærer seg å takle både konflikter, kaos, barnepikejobben, privatlivet og en gryende karriere som skuespiller mens hun forsøker å virkeliggjøre drømmer og nå sine mål i storbyen.

06:25(06:50)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:50(07:35)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. En våt oppvåkning, en katt med talent for å løsne bikinier og en barista som prøvedrikker før han serverer.

07:35(08:00)

> Melissa & Joey

Amerikansk komiserie. I denne del: Lokalpolitikeren Mel oppdrar niesen Lennox og nevøen Ryder med hjelp fra Joe. Men nå som barna er store og uavhengige, må Mel og Joe finne ut hvor de står både personlig og profesjonelt.

08:00(08:25)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben mottar en anonym beskjed fra en tidligere flamme som spør om en ny sjanse. Han gjør alt han kan for å finne den mystiske jenta. Danny misforstår en beskjed han tror er til ham, og prøver å få Riley tilbake. Og Riley går forlangt når hun melder Emma på en skjønnhetskonkurranse for barn, sammen med Tucker of Bonnie.

08:25(08:50)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: På tross av at gutta argumenterer for at menn er lojale venner og at jenter dropper vennene sine uten å tenke over det, viser det seg at cul-de-sac-gjengen passer på hverandre. Selv om Laurie er en forferdelig husgjest stiller Jules opp når hun trenger et sted å bo. Laurie hjelper Jules med å skjønne at hun ikke trenger å forandre andre, og Grayson ender opp med å hjelpe Bobby.

08:50(09:15)

> Melissa & Joey

Amerikansk komiserie. I denne del: Lokalpolitikeren Mel oppdrar niesen Lennox og nevøen Ryder med hjelp fra Joe. Men nå som barna er store og uavhengige, må Mel og Joe finne ut hvor de står både personlig og profesjonelt.

09:15(09:40)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2016. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Bens første date med hans nye kjæreste går ikke så bra og Danny og Riley trår til for å hjelpe. Tucker bestemmer seg for å fortelle faren sin om forholdet til farens kollega, Renee. Men han får panikk når han finner ut at faren kanskje også har følelser for Renee.

09:40(10:30)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe.

10:30(11:25)

> Ullared: Den neste salgssuksessen

Svensk underholdningsserie fra 2016. Tidligere administrerende direktør i Gekås, Boris Lennerhov, gir det svenske folket sjansen til å vise fram sine unike produkter. Oppfinnere og entreprenører presenterer sine oppfinnelser for Boris og hans jury. Til slutt velger Boris det produktet som får plass i varehusets hyller. I denne del: Skulle du ønske det fantes lettere måter å plukke opp etter hunden din på, eller lengter du etter noe som får vinglasset til å stå stødigere? Våre oppfinnere har løsninger. Men blir det den neste salgssuksessen?

11:25(12:20)

> Morgan og Ola-Conny gjør Norge

Norsk underholdningsserie fra 2014. Sveriges herligste dynamitt-duo, Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren, har reist verden rundt. Nå er tiden inne for å utforske Norge. I denne del: Morgan og Ola-Conny tar turen til det vakre Vestland og Bergen, der de får prøve seg på å trene både seler og sjøløver. Deretter går turen til Valdres for å utforske den norske landsbygda. Her får Morgan bruk for sin erfaring fra bondegård når de blant annet skal gjete sauer.

12:20(13:20)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Programleder Fridtjof Nilsen slår på stortromma ved å kokkelere grillet sjøkreps, boeuf bourguignon og sjokoladefondant. Siden det også er bursdagen til Synnøve Skarbø, dekker Fridtjof på med partyhatter og serpentiner, og det blir rene barneselskapet. Kveldens underholdning er en versjon av russisk rulett der gjestene får ansiktene fulle av krem.

13:20(14:20)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Da Eva og Tommy kjøpte hus i 2008 gikk de straks i gang med å pusse opp. Etter hvert fikk de tre barn og bygde derfor inn garasjen for å få soverom til alle sammen. Men etter at soverommene var ferdige i 2012, har det stått helt stille. Alt av materialer står urørt i den overfylte garasjen, Eva er utålmodig og frustrert, og Tommy er drittlei.

14:20(14:45)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Leonards app-idé til en smarttelefon skaper problemer i vennskapet med Sheldon da Sheldon prøver å ta over prosjektet og Leonard ser seg nødt til å sparke ham.

14:45(15:15)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Det oppstår gnisninger da alle bor på samme hotell under et vitenskapsarrangement, og Bernadette støter på ekskjæresten sin.

15:15(15:40)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. I denne del: Gjengen kjeder seg, og da Travis ikke klarer å fikse TV-en, finner Jules på en ny lek. Dessverre begynner Ellie å klage på at de alltid må gjøre de tingene Jules vil gjøre. Samtidig blir Andy sint på Grayson fordi han snakker så mye tull. Gjengen får også møte Bobbys nye venn.

15:40(16:10)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

16:10(16:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica og Chandler blir bedt om å være verter på Thanksgiving atter en gang, men så legger Ross, Joey, Phoebe og Rachel andre planer. Ting går ikke bra når de kommer en time for sent til middagen.

16:40(17:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica og Chandler møter moren til barnet som de har tenkt å adoptere, men de settes i en ubehagelig situasjon når hun tror de er en prest og en lege.

17:10(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan oppdager at Charlie ikke har fått et betalt oppdrag på mange måneder og finner måter å kutte ned på utgiftene og tjene litt penger. Charlie møter Lindas sønn og ender opp med å tilbringe dagen sammen med ham.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie irriterer seg over at hans nye kjæreste er flau over å være sammen med ham ute blant folk. Jake sniker seg ut for å dra på en konsert, selv om han ikke får lov av Alan.

18:05(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon håper at skuespillertimene Penny gir ham vil hjelpe ham med å bli en bedre lærer. Samtidig fantaserer Koothrappali om bestevennens kjæreste.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: For å sikre at universitetet får pengene de trenger, overbeviser Sheldon Leonard om å bli venn med en rik giver.

19:00(19:30)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

19:30(20:00)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

20:00(20:30)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

20:30(21:30)

> Typisk deg med Petter Schjerven

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Gjennom å snakke med noen av klodens klokeste hoder, gjøre små psykologiske eksperimenter og spørre folk på gata, forsøker Petter å forklare hvorfor du tenker som du tenker og hvorfor du gjør som du gjør. Altså hva som er typisk deg. Temaene for årets programmer spenner fra sinne til kos, fra naturen til manipulasjon. I tillegg skal Petter finne ut hvem som er Norges beste A4-menneske når han sender ti vaskeekte kjendiser gjennom sitt nye og oppgraderte Psykokammer. I denne del: I kveldens program skal vi gjøre det mange nordmenn er veldig glade i; dra ut i naturen. «Miljøpsykolog» Einar Strumse forteller oss hva slags landskap vi liker best, og vi møter den nesofile svensken Anders Källgård som er langt over gjennomsnittet opptatt av øyer. I tillegg får vi se Stian «Staysman» Thorbjørnsen i Psykokammeret.

21:30(22:30)

> Ullared

Svensk realityserie fra 2016. Vi følger personalet og kundene på Sveriges største varehus i Ullared. I denne del: Den årlige dansebandfestivalen forventes å trekke tusenvis av besøkende. Morgan og Ola-Conny prøver seg som kundebehandlere og får en hektisk dag når de både må reparere leker og toaletter. Stamkunden Åke fyller 60 år. Hvordan går det når han skal bake bløtkake for første gang? Gunnel og Maritta har fotspa, der både agurk og marengs inngår.

22:30(23:30)

> The Graham Norton Show

Britisk talkshow fra 2016. Den irske komikeren Graham Norton tar imot kjente gjester i studio. I denne del: Annette Bening, Andrew Garfield, Harriet Harman, Asa Butterfield og Elbow er gjester hos Graham Norton i kveld.

23:30(00:25)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: Når CSI-temaet etterforsker tre tilsynelatende separate drap, oppdager de at noen tar hevn for tidligere uoppklarte mordsaker.

00:25(01:25)

> Castle

Amerikansk krimserie. I denne del: Castle og Beckett kommer over opplysninger om perioden han var forsvunnet, men jakten på sannheten får dødelige følger.

01:25(02:20)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Et sigøynerbarn forsvinner på vei hjem fra skolen. Benson og Amaro intervjuer de fortvilte foreldrene, som har mistillit til politiet. Den innledende etterforskningen fører Fin og Rollins til den mektige lederen av sigøynersamfunnet, men han benekter å være involvert. Familien håper at gutten deres vil bli funnet, særlig når de oppdager at mobiltelefonen hans fortsatt er aktiv. Ved hjelp av teknikker og en snushane av en avisreporter, ledes etterforskerne til en mentalt forstyrret nabo.

02:20(03:10)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I metropolen New York, som huser over 18 millioner mennesker, kjemper politiet en konstant kamp mot kriminalitet. Etterforskerne Mac Taylor og Stella Bonasera tar deg med ned i The Big Apples underverden. I denne del: En ung gutt dør av elektrisk sjokk på New Yorks undergrunnsbane, og etterforskerne Mac og Stella blir introdusert til et ekstremsportmiljø som ikke kjenner noen grenser.

03:10(04:00)

> 48 timer

Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. I denne del: Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.

04:00(04:45)

> Body of Proof

Amerikansk dramaserie. I denne del: Etter at en drapstiltalt mann flykter fra fangetransporten, blir et vitne i saken hans drept. Mens Megan etterforsker saken, tar den drapsmistenkte kontakt og hevder han er uskyldig.

04:45(05:35)

> Body of Proof

Amerikansk dramaserie. I denne del: Megan stiller spørsmål ved om faren hennes virkelig begikk selvmord, og moren hennes foreslår at hun undersøker de medisinske dokumentene hans for å finne ut mer om hvordan han døde.

05:35(06:00)

> Happy Endings

Amerikansk komiserie. I denne del: Alex melder gjengen på en turnering, men Max, som er selvutnevnt manager, sliter med å få laget opp på et akseptabelt nivå; Dave stivner i avgjørende øyeblikk, Penny bruker turneringen som en mulighet til å møte kjekke gutter og nekter å bruke passende fottøy, mens Jane svikter vennene og begynner å spille for et annet lag.