Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> Jessie

Amerikansk komiserie fra 2015. I denne del: Fru Chesterfield leier Bertram for å finne skitne detaljer om Jessie som forhåpentligvis vil få Brooks til å gjøre det slutt med henne.

06:25(06:50)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning.

06:50(07:40)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.

07:40(08:05)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Tucker må møte i retten fordi han har anmeldt et snekkerselskap, så han ansetter Riley som sin advokat. Bonnie blir sjokkert over at Ben og Danny kjøpte Bar on B, og synes de bør selge den siden de ikke kan noe om forretningsdrift.

08:05(08:30)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben mener Ross ikke er riktig for Riley, og utarbeider en plan for å bli kvitt ham. Bonnie vil være med å spille poker med gutta.

08:30(08:55)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. Jules Cobb er en nyskilt mor i 40-årene som står overfor humoristiske utfordringer og fallgruver i sin nye livssituasjon. Hennes tenåringssønn, eksmann og venner utgjør en dysfunksjonell, men støttende, utvidet familie – selv om de har en merkelig måte å vise det på noen ganger. I denne del: Både Jules og Grayson må gjøre noen vanskelige økonomiske valg hvis de virkelig ønsker å gifte seg. Samtidig gjør Lauries «Krazy Kakes»-forretning det overraskende bra, og Travis overtaler henne til å ta noen avgjørelser på egenhånd.

08:55(09:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Etter at Mr. Heckles dør og etterlater alle eiendelene sine til Monica og Rachel, oppdager Chandler skremmende likheter mellom den avdøde eksentrikeren og sitt eget liv. Ross og Phoebe diskuterer evolusjonsteorien.

09:20(09:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Alle blir overrasket av at Phoebe giftet seg med en homofil kanadisk isdanser for å hjelpe ham med oppholdstillatelse. Ross forteller Rachel at han og Julie ikke har fullbyrdet forholdet ennå.

09:45(10:35)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.

10:35(11:25)

> Ullared

Svensk dokumentarserie. I denne del: For første gang følger vi personalet og kundene på Sveriges største varehus i høysesongen på høsten. De barske søstrene Maritta, Laila og Gunnel fra Hofors er tilbake og leier en campingvogn for å shoppe tre dager til ende.

11:25(12:25)

> Morgan og Ola-Conny i USA

Svensk dokumentarserie. I denne del: I Texas er Ola-Conny i sitt ess. Det blir nye boots, cowboyhatt-hilsener og besøk på et monstertruckstevne og en skytebane. Vennene tester drive in-øl og drive in-burgere. De møter kvegoppdrettere og prøver å spise opp en tokilos biff på tid.

12:25(13:25)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Bjørn Einar Romøren inviterer til sitt nyoppussede hus, som tar pusten fra flere av gjestene. Menyen er satt sammen for å imponere, med fjellørret til forrett, lammebaron til hovedrett og pizza med vaniljekrem og epler til dessert. Som underholdning blir gjestene utfordret i en virtuell virkelighet hvor de konkurrerer på sirkus, og det er ikke noe å si på engasjementet.

13:25(14:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdning. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. I denne del: Gunn, Ole Jørgen og sønnen Ole Kristian fra Drammen har bodd i Ole Jørgens barndomshjem i 25 år uten å pusse opp annet enn sønnens rom. På kjøkkenet er det ikke vann, og for å vaske opp må de hente vann i en balje fra badet. Badet fungerer også som soverom og kontor, og skal familien dusje, må de ned i underetasjen der Ole Jørgens mor bor.

14:25(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sesongavslutning: Howard og Bernadette bestemmer seg for å gifte seg før Howard skytes opp i verdensrommet, og gjengen snur seg rundt for å få i stand et bryllup i siste liten. NASA-astronauten Mike Massimino gjestespiller som seg selv.

14:50(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2012. I denne del: Howard oppdager at han ikke kan unnslippe moren - selv når han er i verdensrommet! Fra den internasjonale romstasjonen må han roe ned gemyttene mellom moren og Bernadette. Samtidig perfeksjonerer Raj sin rolle som femte hjul på vogna.

15:20(15:45)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. Jules Cobb er en nyskilt mor i 40-årene som står overfor humoristiske utfordringer og fallgruver i sin nye livssituasjon. Hennes tenåringssønn, eksmann og venner utgjør en dysfunksjonell, men støttende, utvidet familie – selv om de har en merkelig måte å vise det på noen ganger. I denne del: Jules har problemer med å akseptere at Holly er en del av livet hennes, noe som ikke bli lettere etter at hun finner ut at Holly og Travis har tilbrakt natten sammen. Andy ønsker å stille til valg som borgermester for å endre reglene for bryllup på stranden – noe Jules ønsker seg.

15:45(16:15)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

16:15(16:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Vennene planlegger en bursdagfest for Ross, men oppdager at noen har mer penger enn andre. En sexy kvinne ringer feil nummer og Chandler prøver å gjøre det meste ut av situasjonen.

16:45(17:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Ross får en allergisk reaksjon av Monicas kiwi-lime-pai, blir Chandler og Joey spurt om å sitte barnevakt for Ross' sønn Ben. De bruker Ben til å sjekke opp damer, men får panikk når de glemmer han igjen på bussen. Phoebe mister spillejobben på Central Perk til en profesjonell musiker. Dette er første episode vi får høre «Smelly Cat».

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie sørger over tapet av sitt ungkarshjem når han motvillig tillater Chelsea å flytte inn. Alan oppdager at det ikke lenger er mye plass igjen i huset for ham.

17:40(18:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan og Chelsea blir venner, og Charlie utnytter fritiden til å gjøre det han liker på egen hånd.

18:05(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2012. I denne del: Sheldon får vite at Penny vurderer å slå opp med Leonard. Han prøver å få henne på bedre tanker, men Sheldon er ikke særlig flink til å holde på hemmeligheter. Samtidig blir Howard hakket på av de andre astronautene, Pasha Lychnikoff og Mike Massimino.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2012. I denne del: Howard begynner å merke presset av å være i verdensrommet. Samtidig føler Amy seg truet når Sheldon ansetter en ung kvinnelig assistent (spilt av Margo Harshman).

19:00(19:30)

> America's Funniest Home Videos

Amerikansk underholdning. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god, gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. I denne del: Sportsanker Guro Fostervold Tvedten har satt sammen en meny bestående av sashimi til forrett, kyllingbryst med bønnepuré til hovedrett, og noe utradisjonelt smågodt til dessert. Som underholdning får hun gjestene med på et av sine favorittspill fra barndommen, labyrintspillet. Men spillet som kan være enkelt å gjennomføre, viser seg å være bortimot umulig når man må samarbeide.

20:30(21:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I denne del: Finnes det pattedyr uten patter? Og hvordan går det når Brille får besøk av sjekkeekspert Richard La Ruina, som prøver å sjekke opp Live Nelvik? Ukens panel består av Bård Tufte Johansen, Trine Lise Olsen, Atle Antonsen og Live Nelvik.

21:30(22:30)

> Criminal Minds: Beyond Borders

Amerikansk krimserie fra 2016. Jack Garrett er sjef for en internasjonal spesialavdeling i FBI. Avdelingens oppgave er å hjelpe og redde amerikanere som har havnet i farlige situasjoner i utlandet. I denne del: Når to tilfeldigheter har likheter med handlingsmønsteret til den mest beryktede drapsmannen i italiensk historie, tilkalles det internasjonale responsteamet for å etterforske.

22:30(22:55)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Sheldon opptrer som fredsmekler når Leonard og Penny krangler. Howard og Raj prøver å reparere en knirkende gulvplanke på babyens rom.

22:55(23:50)

> CSI

Amerikansk krimserie. I denne del: En politihund får skylden for partnerens død, men CSI-teamet oppdager spor som sier noe annet. Samtidig undersøker Finlay og Morgan dødsfallet til en høyprofilert skilsmisseadvokat med en mengde fiender.

23:50(00:50)

> Castle

Heartbreaker. Amerikansk krimserie fra 2015. I denne del: Beckett og Castle finner et spor på et åsted som fører dem til en av Espositos gamle saker. Men det oppstår komplikasjoner når de oppdager at Esposito ikke har fortalt dem alt om sin fortid med gjerningsmannen.

00:50(01:45)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En ung gutt blir kidnappet mens han er hos faren sin, og saken minner etterforskerne om en uløst kidnapping som skjedde i det samme nabolaget for 13 år siden. Mens hele politistyrken kjemper mot klokka for å finne den savnede gutten, sverger Benson på å lære av tidligere feil og oppklare begge sakene.

01:45(02:40)

> CSI: NY

Amerikansk krimserie. I denne del: Kriminaletterforsker Mac Taylor og politiinspektør Horatio Caine følger sporene fra Miami til New York i jakten på den blodtørstige Henry Darius. Hele krimlabben i New York deltar i et kappløp med tiden for å fange den slu sosiopaten før han dreper igjen. Dette er andre del av en krysningsepisode med CSI: Miami.

02:40(03:25)

> Hannibal

Amerikansk dramaserie. Den anerkjente legen Hannibal Lecter befinner seg på høyden av sin karriere. Både som psykiater og seriemorder. Mens filmen "Hannibal Rising" forteller historien om traumene som gjorde Lecter til den følelsesløse psykopaten vi alle kjenner, blir vi i serien "Hannibal" kjent med verdens mest berømte kannibal i tiden før han ble avslørt og puttet bak lås og slå i Baltimore State Hospital for the Criminally Insane. Psykiateren Hannibal blir hyret av FBI for å bistå atferdsekspert og spesialagent Will Graham i jakten på seriemordere, og for å ivareta Grahams mentale helse. I denne del: FBI-agent Will Grahams mentale forvitring ender i tragedie når han tilsynelatende har tatt livet av Abigail Hobbs. Med seg selv som sin eneste forsvarer forsøker Will desperat å bevise at han er i ferd med å bli lurt i en felle av den ekte "Copy Cat killer". Hannibal Lecter stiller opp, men med vikarierende motiver.

03:25(04:15)

> Cold Case

Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. I denne del: Etterforsker Rush tar opp et dobbeltdrap som fant sted i 1991. Paret, som var flyktninger fra Kambodja, ble funnet skutt i sin leilighet av deres seks år gamle datter. Datteren, som nå er blitt tenåring, kaster nytt lys over saken når hun finner et armbånd til salgs på internett. Et armbånd som tidligere tilhørte hennes mor...

04:15(05:00)

> Southland

Amerikansk krimserie. Vi får et autentisk innblikk i livene og arbeidet til etterforskere og politipatruljer i Los Angeles.

05:00(05:25)

> The Neighbors

Amerikansk komiserie. I denne del: Det er Thanksgiving i Hidden Hills. Martys foreldre kommer på besøk og har overraskende nyheter.

05:25(06:00)

> The Neighbors

Amerikansk komiserie. I denne del: Til Jackies store forferdelse kommer Debbie og Marty svært godt overens med foreldrene hennes.