Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:50)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

06:50(07:45)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdning. For syv år siden kjøpte Per og Heidi et nytt hus i Sarpsborg. Per har stått for det meste av oppussingen, men en hel del gjenstår fortsatt. Nå har de gitt opp hele prosjektet, noe som fører til krangling og frustrasjon. Per og Heidi. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen.

07:45(08:40)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsprogram fra 2015. Thea Næss er ikke bare verdensmester i kickboksing, hun vet også å sparke fra seg på kjøkkenet. Thea Næss.

08:40(09:30)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

09:30(10:30)

> Camping på Öland

Svensk dokumentarserie fra 2012. Vi møter familien Larsson, som bruker all sin ledige tid på sin favorittsyssel «platespotting». Det går ut på å lete etter spesielle nummerskilt på biler.

10:30(11:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdning. Da Jørn og Monica kjøpte hus i Nannestad hadde de en drøm om det gode liv på landet. Men trass i iherdig jobbing er de ennå ikke ferdig med oppussingen. Verandaen mangler rekkverk, og rett nedenfor er det et bratt stup. Jørn og Monica. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen.

11:30(12:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2019. Kveldens vertinne er artist Carina Dahl, som inviterer hjem til en venns leilighet på Tjuvholmen. Der serverer hun pink tostada til forrett, mexican social eating til hovedrett, og oreo-margarita til dessert. Carina Dahl.

12:30(13:30)

> Brille

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Kveldens gjester er Andreas Wahl, Martin Beyer Olsen, Ingerid Stenvold og Mikkel Niva. Andreas Wahl, Martin Beyer Olsen, Ingerid Stenvold og Mikkel Niva. "Brille" er et humorbasert spørreprogram hvor Harald Eia serverer noen av landets ledende komikere tilsynelatende umulige oppgaver og spørsmål. Svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker.

13:30(14:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Hvordan kan du sovne på et blunk? Hva er feil i teksten i DDEs sang «E6»? Denne ukas panel består av Bård Tufte Johansen, Egil Hegerberg, Tore Sagen og Elin Ørjasæter. Bård Tufte Johansen, Egil Hegerberg, Tore Sagen, Elin Ørjasæter. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger.

14:30(15:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Et eksperiment som får deltakerne til å bli forelsket i hverandre pirrer nysgjerrigheten hos Sheldon og Penny. The Intimacy Acceleration.

15:00(15:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Det er trøbbel i gjære når Amy oppdager at Sheldon har søkt om å bli med på en enveis-ekspedisjon til Mars. Colonization Application.

15:30(16:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Chandler ser tilfeldigvis Rachel toppløs idet hun kommer ut fra dusjen, så Rachel prøver å ta igjen med samme mynt. The One With the Boobies. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

16:00(16:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Ross er på date på valentinerdagen og havner på samme restaurant som Susan og Carol. The One with the Candy Hearts. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

16:30(17:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Monica lager et gourmetmåltid for en restauranteier på utkikk etter en ny kjøkkensjef, men han dukker opp stein og med unormalt høy appetitt. The One with the Stoned Guy. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Walden ber Zoey og Ava om å flytte inn med ham og oppdager en hel del utfordringer. Alan får også sine egne utfordringer når han flytter tilbake til Lyndsey. Mr. Hose Says 'Yes'. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Alan har hatt et lite hjerteinfarkt og blir besøkt av Charlies spøkelse på sykehuset. Waldens panikk over å bo med Zoey og Ava som en familie tar en vending som overrasker ham. Why We Gave Up Women. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Zoey mistenker at Alan ikke fortjener all kjærligheten og oppmerksomheten han får når han kommer hjem fra sykehuset. The Straw in My Donut Hole. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Det oppstår gnisninger mellom Leonard og Sheldon når et tidsskrift utelater Leonards navn fra omtalen av forskningsartikkelen de skrev sammen. The Leftover Thermalization.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Leonard og Sheldon er på vei til Berkeley for å holde en tale, men tar en omvei til Skywalker Ranch for å møte selveste George Lucas. Samtidig krangler Howard og Bernadette om skjebnen til Dr. Whos TARDIS. The Skywalker Incursion.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2019. Kveldens vert er youtuber Preben «Prebz» Fjell, som inviterer hjem til seg i Drammen. Der får gjestene servert skalldyrsuppe til forrett, lammeskank med potetpuré til hovedrett og multekrem til dessert. Preben Fjell.

20:30(21:30)

> Første date

Norsk realityserie fra 2018. På Første date-restauranten møtes single fra hele landet på blind date. Daniel (27) har utlagt tarm, og velger å være åpen om det på aller første date. Første date er tilbake i ny restaurant hvor nye single skal på blid date.

21:30(22:30)

> Gift ved første blikk

Norsk realityserie fra 2018. I løpet av tre uker har ekteparene blitt godt kjent. De har turt å åpne hjertene sine og jobbe for relasjonene. Men de har også våget å dele med den andre når de har tvilt på forholdet. Gift ved første blikk er et eksperiment hvor det arrangeres tre ekteskap. Brud og brudgom er single som har prøvd stort sett alt for å finne kjærligheten. Nå har de sagt ja til å bli matchet opp av fire eksperter, for deretter å gifte seg med et menneske de aldri før har møtt.

22:30(23:30)

> Drapet i Holmenkollen

Norsk dokumentarserie fra 2017. Blodige klær blir funnet på Høvikodden i Bærum morgenen etter drapet på Anni Iranzo. Spansk politi kommer for å bistå i etterforskningen, og ber Annis ektemann, Enrique Iranzo, oppgi navn på kvinner han har hatt et….

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie fra 2017. Hvordan kan flodhester sove under vann? Hvorfor ble jesusbarnet malt som en gammel mann før i tiden? Hvordan kan man bli kvitt forkjølelse for alltid?. Bård Tufte Johansen, Are Kalvø, Kevin Vågenes, Cecilie Steinmann Neess. Harald Eia leder det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden, og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger.

00:30(01:25)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2017. Når en student forsvinner under en skoletur til New York, setter politiet alt inn på å finne en mystisk, maskert mann. Samtidig får både Fin og Stone familie på besøk. Send in the Clowns. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.

01:25(02:25)

> CSI

Amerikansk spenningsserie fra 2009. CSI teamet oppdager at to tilsynelatende helt tilfeldige kriminelle handlinger faktisk er deler av én og samme syke hevnaksjon. Og snart har de tre forskjellige personer som alle tilstår ett og samme drap. Death and the Maiden.

02:25(03:20)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2013. Forrige sesong sluttet med at Beckett måtte bestemme seg for om hun skulle takke ja til en høyprofilert stilling i DC - et dilemma som ble ytterligere komplisert da Castle fridde til henne. Valkyrie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir plutselig mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine.

03:20(04:15)

> Morgan og Ola-Conny i USA

Svensk dokumentarserie. I Texas er Ola-Conny i sitt ess. Det blir nye boots, cowboyhatt-hilsener og besøk på et monstertruckstevne og en skytebane. Vennene tester drive in-øl og drive in-burgere. Texas.

04:15(05:05)

> Gossip Girl

Amerikansk dramaserie fra 2011. Nate gjenforenes uventet med Diana (Elizabeth Hurley) som tilbyr ham en spennende mulighet. Serena tvinger Charlie til å velge hvilken verden hun ønsker å omfavne, og Dan søker Chucks hjelp for å stoppe publiseringen…. Beauty and the Feast.

05:05(05:30)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2012. Lisa fra Louisiana elsker å bruke kuponger, og håper å skaffe en måneds mat til familien for 15 dollar. April skal fø 300 gjester på datterens store 15-årsdag for under 100 dollar. Lisa & April. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

05:30(06:00)

> Verdens morsomste barn

Amerikansk underholdning fra 2015.