Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:25)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. Scott forbereder seg på en siste handletur før kona Amy skal føde, og Jen bruker kupongsamlingen til å undervise sine seks år gamle tvillinger hjemme. Scott & Jen. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:25(06:55)

> Rik på rabatt

Amerikansk realityserie fra 2011. I Ohio prøver Joni å få dagligvarer til en verdi av 3100 dollar for mindre enn 100 dollar. Men i staten Washington er Angelique oppe hele natten og planlegger handleturen. Joni & Angelique. Vi blir med handlegale amerikanere som bruker rabattkuponger for å spare hundrevis av dollar.

06:55(07:45)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

07:45(08:35)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

08:35(09:20)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe.

09:20(09:55)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2002. Joey er nervøs for en kommende romantisk scene og øver med Rachel. Etter å ha sett programmet i opptak har Rachel en overraskende drøm om Joey. The One with Rachel's Dreams. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

09:55(10:25)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2002. Ross blir oppstemt når det viser seg at hans paleontologikollega Charlie også er smellvakker. Men gleden blir kortvarig når hun begynner å prate om sin imponerende liste over ekskjærester på Joeys fest. The One with the Soap Opra Party. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

10:25(11:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2002. Ross blir såret når den strålende Charlie begynner å date Joey. Chandler og Monica har et møte på en fertilitetsklinikk. The One with the Fertility Test. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

11:00(11:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2002. Monica og Chandler finner ut at de ikke kan bli gravide på den naturlige måten og tenker over alternativene. Chandler tar med seg en kjekk, uvitende kollega hjem til middag for å vurdere ham som potensiell sæddonor. The One with the Donor. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

11:30(12:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2002. Ross skaffer gratis billetter til vennene sine til en paleontologisk konferanse på Barbados. Med Charlies hjelp rekonstruerer de foredraget hans, etter at det ved et uhell ble slettet fra datamaskinen hans. The One in Barbados (1). De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

12:00(12:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Alan lurer Charlie til å ta over skolestykket til Jake og hans klassekamerater. Twenty-Five Little Pre-Pubers Without a Snoot-ful. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

12:30(13:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Jake blir venn med Charlies nyeste kjæreste Wendy, og Charlie bekymrer seg for at Wendy venter mer av forholdet enn ham. Phase One, Complete. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

13:00(13:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie finner ut at hans tidligere favorittkjæreste, Lisa, skal gifte seg, og gjør et desperat forsøk på å vinne henne tilbake. Merry Thanksgiving. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

13:30(14:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie og Jake overtaler Alan til å få en makeover da det ser ut til at Judith har kommet seg videre etter skilsmissen. Evelyn prøver å finne tonen med barnebarnet Jake. Alan Harper, Frontier Chiropractor. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

14:00(14:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Berta må ta med seg sitt 16 år gamle sexy og opprørske barnebarn Prudence på jobb, noe gutta setter stor pris på. Megan Fox gjestespiller som Prudence. Camel Filters + Pheromones. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

14:30(15:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie avtaler en dobbeldate med en heit nabo og søsteren hennes og må ta med seg Alan. Det eneste problemet er at Alan er forkjølet, så Charlie tar ham med til et steamrom for å helbrede ham. Sarah Like Puny Alan. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

15:00(15:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie oppdager at han ikke har betalt ned på gjelden sin på lenge, og at forretningsføreren hans er fullstendig udugelig. Charlie prøver å redusere pengebruken, men sliter med å gi slipp på luksuslivet. I Can't Afford Hyenas. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

15:30(16:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie og Alan oppdager Frankie - en sexy, men tilsynelatende gal dame - mens hun slår løs på en bil med et balltre. Til tross for Alans advarsler lar Charlie seg sjarmere av henne. Round One to the Crazy Hot Chick (1). Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

16:00(16:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Frankie forteller Charlie og Alan hvorfor hun og moren er på rømmen, og Frankies datter blir forelsket i Jake. That Was Saliva, Alan (2). Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

16:30(17:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie blir fornærmet av at Alan velger deres gale søskenbarn som Jakes verge hvis han og Judith dør, og Charlie må bevise at han kan være pålitelig. Ate the Hamburgers, Wearing the Hats. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2003. Charlie går med på å møte en tidligere kjæreste som gjorde det slutt for flere år siden. Men han får seg en stor overraskelse da det viser seg at hun har skiftet kjønn og heter Bill. An Old Flame with a New Wick. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake.

17:30(18:30)

> Else om: barn

Norsk underholdningsserie fra 2019. «Norge trenger flere barn. Jeg trenger neppe forklare hvordan dette gjøres», sa Erna i nyttårstalen. Men Else vil ha en forklaring! Hun er singel og snart 40. Else Kåss Furuseth er en folkekjær komiker. Hun er også en singel kvinne uten barn, som nærmer seg 40 med stormskritt. Hva betyr det i 2019? Det forsøker Else å finne ut av i “Else om: barn”. Den biologiske klokka tikker, og for Else er det nå eller aldri. Hun har gitt opp datinglivet og håpet om den tradisjonelle familien. Gjennom seks episoder tar Else en vurdering på hvorvidt hun ønsker å bli mor eller ikke, og hvordan hun som enslig kan bli mor dersom hun ønsker å prøve. Else møter mennesker som har tatt sine valg og funnet sine familier, med eller uten partner, med eller uten barn. Samtidig reflekterer hun rundt hvorfor presset på å få barn er så stort, og hvorfor tematikken fortsatt er vanskelig å snakke om.

18:30(19:30)

> 71° nord

Norsk realityserie fra 2019. Finaleetappen er i gang, og kart og kompass er en avgjørende faktor i det golde terrenget på Magerøya. Den som er raskest på første del av etappen får en fordel i neste del på vei til Nordkapp. Det blir spektakulære destinasjoner og mye drama på veien mot 71° nord. Deltakerne må jobbe sammen i lag, og de vil måtte bryte egne grenser i møte med beintøffe utfordringer.

19:30(20:30)

> 71° nord

Norsk realityserie fra 2019. Finalistene kjemper mot hverandre i et kappløp der det er om å gjøre å komme seg til Nordkapp. De to som kommer først fram skal møtes i den siste og avgjørende duellen, der vinneren stikker av med både bil og penger. Det blir spektakulære destinasjoner og mye drama på veien mot 71° nord. Deltakerne må jobbe sammen i lag, og de vil måtte bryte egne grenser i møte med beintøffe utfordringer.

20:30(21:25)

> Alt for Norge

Norsk realityserie fra 2019. Det er finale i Alt for Norge. Vi reiser til skjærgården i Søgne i Vest-Agder, der de tre finalistene skal bevise at de har lært hva det vil si å være norsk. Finale. Alt for Norge feirer ti år på skjermen ved å invitere ti nye norskamerikanere til Norge. Gjennom gøyale og spennende konkurranser skal de kjempe om å få møte sin norske familie.

21:25(21:30)

> Postkodelotteriet - vinnerne

Norsk underholdningsprogram fra 2019. I november har Postkodelotteriet nye gevinster hver eneste dag. Er det du og dine naboer som stikker av med gevinsten?.

21:30(23:55)

> Tomorrow Never Dies

Britisk-amerikansk actionthriller fra 1997. Den britiske agenten 007 må denne gangen hindre en katastrofe. Noen er i ferd med å egge verdens supermakter til kamp, og da et britisk krigsskip forsvinner uten spor utenfor Kina, står verden foran…. James Bond finner veien til opphavsmannen Elliot Carver, en mediemogul som manipulerer verdensbildet like lett som han endrer overskriftene. Sammen med den vakre, men farlige kinesiske agenten Wai Lin setter Bond alle kluter til for å redde verden.

23:55(00:55)

> Drapet i Holmenkollen

Norsk dokumentarserie fra 2019. Blodige klær blir funnet på Høvikodden i Bærum morgenen etter drapet på Anni Iranzo. Spansk politi kommer for å bistå i etterforskningen, og ber Annis ektemann, Enrique Iranzo, oppgi navn på kvinner han har hatt et….

00:55(03:00)

> Payback

Amerikansk actionthriller fra 1999. Porter og kameraten Val har nettopp gjennomført et perfekt kupp mot den kinesiske mafiaen, og sluppet unna med 140.000 dollar. Deretter stikker han av med Porters kone, og snart bestemmer han seg for å ta Porter av dage. Porter gir seg derimot ikke så lett, og kommer snart tilbake "fra de døde". Han er nå langt fra vennlig innstilt mot den tidligere kameraten sin. Han vi ha pengene sine tilbake, han vil ha hevn, og han vil ha det nå!

03:00(05:00)

> Secret in Their Eyes

Amerikansk thriller fra 2015. Politibetjentene Ray og Jess sendes til et mordåsted og oppdager der at offeret er Jess' datter. Det blir starten på en tretten år lang jakt for å finne morderen og få ham felt.

05:00(05:30)

> Dyreflyplassen

Amerikansk realityserie fra 2012.

05:30(06:00)

> Dyreflyplassen

Amerikansk realityserie fra 2012.