Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:50)

> Top 20 Funniest

Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensial til å gi deg latterkrampe. I denne del: Vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene av mennesker og dyr som begår fantastiske feiltrinn. Nedtellingen starter med to kamerater utkledd som superhelter som utfordrer hverandre i en parkour-duell.

06:50(07:15)

> Benched

Amerikansk komiserie fra 2014. Den anerkjente forretningsadvokaten Nina Whitley har ofret alt for å nå toppen. Men når hun blir forbigått i en ettertraktet forfremmelse, samtidig som forloveden finner seg en ny, får hun et sammenbrudd. Det eneste stedet hun får jobb nå er på det offentlige rettshjelpkontoret, der hun må tilpasse seg en ny hverdag. I denne del: Nina møter på sin gamle venn, Francine, som ber henne ordne en date med Phil. Francine gjengjelder tjenesten med å arrangere en uheldig dobbelt-date. Samtidig blir en kvinnelig dommer interessert i Carlos, men Carlos er bekymret for at oppmerksomheten går over streken.

07:15(07:40)

> Benched

Amerikansk komiserie fra 2014. Den anerkjente forretningsadvokaten Nina Whitley har ofret alt for å nå toppen. Men når hun blir forbigått i en ettertraktet forfremmelse, samtidig som forloveden finner seg en ny, får hun et sammenbrudd. Det eneste stedet hun får jobb nå er på det offentlige rettshjelpkontoret, der hun må tilpasse seg en ny hverdag. I denne del: Når nyheten om at Phil er nominert til årets offentlige forsvarer, insisterer Nina på å hjelpe ham med å vinne, på tross av at han synes prisen er tullete. Samtidig tar Trent med sin ti år gamle lillebror, Walter, i retten.

07:40(09:15)

> Bedtime Stories

Amerikansk familiekomedie fra 2008. Adam Sandler, Keri Russell. For Skeeter Bronson, en altmuligmann på et hotell, blir livet forandret for alltid når nattahistoriene han forteller niesen og nevøen, på mystisk vis blir til virkelighet. Når han forteller sine underlige historier, er det barnas uventede bidrag som snur livene deres opp ned.

09:15(10:30)

> YLVIS i Spektrum - The Expensive Jacket Tour

Norsk underholdning. I februar inviterte Bård og Vegard Ylvisåker til et utsolgt show i Oslo Spektrum der de spilte flere av sine nye sanger live for første gang. Fansen som ikke fikk billett da, kan endelig få nyte YLVIS i fri utfoldelse med stort band, spennende gjester og overraskelser på løpende bånd.

10:30(11:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe og Rachel mistenker at Chandler har en affære, men oppdager en annen hemmelighet de ikke hadde forutsett.

11:00(11:35)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Monica og Rachel leier inn en stripper til Phoebes utdrikningslag. Men stripperen er absolutt ikke som de hadde sett for seg.

11:35(12:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe og Mike gifter seg, og Chandler og Ross konkurrerer om en plass i bryllupet.

12:10(12:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebe prøver å lære Joey å snakke fransk, noe som viser seg å ikke være så lett. I mellomtiden får Rachels far et hjerteinfarkt.

12:40(13:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler og Monica drar for å se på sitt nye hus, og Phoebe endrer navnet sitt til Princess Consuela Bananahammock.

13:10(13:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie tenker over livsstilen sin når en gammel venn, som levde på samme måte, dør under et besøk.

13:40(14:05)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan er tiltrukket av resepsjonisten sin, mens Charlie og Jake konkurrerer om en servitrise.

14:05(14:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Judith er gravid, og Alan er bekymret for om barnet er hans etter at de hadde en one night stand. Jake er i dårlig humør, og Charlie er overbevist om at han vet hvorfor.

14:30(15:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan begynner å tro at familien ikke setter pris på ham, så han flytter inn med Melissa og moren hennes.

15:00(15:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie blir enig om å gå til parterapi med Chelsea.

15:30(16:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Ukens første vert er Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus, som får besøk av fotballfrue Caroline Berg Eriksen, Elvis-imitator Kjell-Elvis og sportsanker Carina Olset. Gjestene blir først invitert til Plumbo-bussen, hvor de får et innblikk i turnélivet, og det blir som forventet høy partyfaktor med skåling og allsang rundt bordet. Men hvordan går det egentlig med matlagingen?

16:30(17:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Ukens andre vert er Elvis-imitatoren Kjell Elvis, og gjestene har store forventninger, særlig til underholdningen. Vil Elvis dukke opp i løpet av middagen? Kvelden starter med et brak når han knuser en stein med bare nevene, og han gjør gjestene mo i knærne når han avslutter kvelden med det han er best til, å opptre som kongen, Elvis Presley.

17:30(18:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Sportsanker Carina Olset er kveldens vertinne og har valgt å representere Nord-Norge med sin meny. Gjestene får vite litt mer om hvordan det er å jobbe som sportsjournalist i et mannsdominert yrke, og de får en liten smak av hvordan det er selv på slutten av kvelden med ingen andre enn Arne Scheie! Hvordan klarer egentlig gjestene seg som fotballkommentatorer?

18:30(19:30)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. I denne del: Denne ukens siste vert er fotballfrue og blogger Caroline Berg Eriksen. Caroline er tilhenger av lavkarbo-dietten, men vil gjestene bli overbevist om denne type diett? Gjestene får vite mer om hvordan det er å dele livet sitt gjennom en blogg og de får rørt på seg når Caroline har hyrt inn en zumba-instruktør i hagen. Kvelden avsluttes med kåringen av denne ukens vinner.

19:30(19:45)

> Eliteserien: Studio

Norsk studiomagasin fra 2017.

19:45(19:55)

> Eliteserien: Studio

Norsk studiomagasin fra 2017.

19:55(21:00)

> Eliteserien: Viking - Brann

Norsk fotball fra 2017. 1. omgang. Det endte uavgjort da lagene møttes på vårsesongen. Klarer Lars Arne Nilsens menn å snu det rundt, og krige til seg alle de tre poengene hos rivalen i Stavanger? Direkte fra Viking stadion. Jørgen Klem og Kjetil Rekdal kommenterer.

21:00(22:00)

> Eliteserien: Viking - Brann

Norsk fotball fra 2017. 2 omgang. Det endte uavgjort da lagene møttes på vårsesongen. Klarer Lars Arne Nilsens menn å snu det rundt, og krige til seg alle de tre poengene hos rivalen i Stavanger? Direkte fra Viking stadion. Jørgen Klem og Kjetil Rekdal kommenterer.

22:00(23:00)

> Eliteserien: Fotballrunden

Vi oppsummerer dagens kamper med våre eksperter i studio. I denne del: Vi oppsummerer dagens kamper med våre eksperter i studio.

23:00(23:55)

> Major Crimes

Amerikansk krimserie. I denne del: Konflikten mellom bilister og syklister har nådd kokepunktet i LAs gater, og Major Crimes-teamet rykker ut for å løse en sak der bilisten har stukket av etter en påkjørsel. Provenza vurderer å gå av med pensjon.

23:55(00:50)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2016. I denne del: Hatkriminalitet mot en muslimsk familie resulterer i at datteren dør. Når et viktig vitne i saken blir utvist tvinges Barba til å droppe tiltalen mot en mistenkt og spenningen øker mellom forskjellige grupper på hver side i saken.

00:50(03:25)

> The Island

Amerikansk thriller fra 2005. Ewan McGregor, Scarlett Johansson. Etter en omfattende katastrofe som nesten utryddet menneskeheten, lever resten av jordens befolkning i et lukket samfunn. De har sett verken gress, dyr eller insekter og har aldri pustet inn frisk luft. Den eneste veien ut går gjennom et lotteri der vinnerne kan reise til paradis - The Island. Aldersgrense: 11 år.

03:25(04:10)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: En ung jente blir myrdet, og politiet skylder på en kontrollerende psykolog som utnytter sine pasienters uselvstendighet.

04:10(04:55)

> Longmire

Amerikansk dramaserie fra 2013. Walt Longmire er sheriff i Absaroka County i Wyoming. Etter å ha blitt enkemann har han hatt psykiske problemer, men skjuler dette bak en tøff fasade. I denne del: En tenåringsjente blir funnet død, og Walt etterforsker om det kan kobles til ulovlig salg av reseptbelagte medisiner. Samtidig møter Henry en gammel flamme, og Cady vender hjem igjen.

04:55(05:20)

> Visning på stranda

Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: Et texaspar er på utkikk etter et strandhus på Bolivar Peninsula.

05:20(06:00)

> Visning på stranda

Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. I denne del: Et par med to unge døtre leter etter sin private øy på Hilton Head-kysten, men er bekymret for å flytte til et sted som er såpass rustikt.