Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:15(06:40)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

06:40(07:05)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

07:05(07:55)

> Ullared

Svensk dokusåpeserie. I denne del: Morgan synes han har blitt litt kraftig, og endrer livsstil ved å handle sunn mat og trene svømming. Alenefedrene Roger og Mattias kjører 140 mil for å ta med døtrene på heldagsshopping. Ola-Conny viser hvordan man kan trene samtidig som man jobber. Åke kjøper fiskeutstyr før han drar på fisketur.

07:55(08:20)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2017. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben er sjalu på Danny for at han skal bli far igjen.

08:20(08:45)

> Baby Daddy

Amerikansk komiserie fra 2017. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. I denne del: Ben møter en brud som har stukket av og som er overbevist om at skjebnen har ført dem sammen, på samme måte som Ben mener at han og Elle er skapt for hverandre. Danny og Riley drar på baby-cruise.

08:45(09:35)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: For fire år siden flyttet Jørn inn til Renate på Eidsvoll. Huset er slitent, og både inne og ute bærer det preg av midlertidige og lettvinte løsninger. Kledningen må delvis byttes, den ene veggen bør byttes i sin helhet og det mangler takrenner og hjørnekasser. Jørn og Renate er svært uenige om hvordan de skal gjøre ting og blir heller stående på stedet hvil.

09:35(10:00)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

10:00(10:25)

> World's Funniest Videos Top 10 Countdown

Amerikansk underholdningsprogram fra 2016. I denne del: Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er det.

10:25(11:25)

> Ullared

Svensk dokusåpeserie. I denne del: Ola-Conny inviterer vennen Morgan til 50-årsfeiring. Stamkunden Anders kjøper presang til sin elskede Rosie og synger for henne i varehuset. Superstamkunden Gunnel byr på sang av en spansk trubadur for søsteren Maritta som fyller 70 år. Dessuten feirer Kikki Danielsson fridagen sin med en shoppingdag på varehuset.

11:25(12:25)

> Camping på Öland

Svensk realityserie. Det er klart for svensk sommer når den er på sitt beste, på den solfylte øya Öland. Ta fram grillen, spenn opp forteltet og blås opp baderingen - det er tid for en ny campingsommer i gode naboers selskap. I denne del: Camping er en livsstil, og det finnes trender som kommer og går. Hva er det som er «inn» i campingverdenen akkurat nå? Brannbil-Markus, Steffe og Eva forteller oss hva som gjelder.

12:25(13:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: Otto Robsahm og hans team fortsetter oppussingen hjemme hos Jørn og Renate på Eidsvoll. Etter at Renates tidligere mann flyttet ut for fire år siden, skulle Jørn og Renate ta tak i det som stod igjen av oppussing. Men Jørn, som har ti tommeltotter, har i grunn bare gjort vondt verre.

13:25(14:25)

> Brille

Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. I denne del: I første episode består panelet av Cecilie Steinmann Ness, Are Kalvø og Tore Sagen.

14:25(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Sheldon opptrer som fredsmekler når Leonard og Penny krangler. Howard og Raj prøver å reparere en knirkende gulvplanke på babyens rom.

14:50(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Mens Raj får datingråd fra ekskjærestene sine, får Sheldon hjelp til å lese menneskers følelser når han betatester en oppfinnelse som gjenkjenner følelser.

15:20(15:50)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Rachel venter tålmodig på Ross på flyplassen, uvitende om at han vender tilbake med en ny kjæreste. Phoebe har varierende suksess med å klippe håret til vennene. Joey finner ut at skredderen hans er en veldig dårlig fyr.

15:50(16:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Gutta er ukomfortable med Carols brystmelk, og Rachel er ukomfortabel med Monicas vennskap med Julie. Samtidig konkurrerer Joey med en annen parfymeselger om gunsten til en vakker kollega.

16:20(16:50)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Etter at Mr. Heckles dør og etterlater alle eiendelene sine til Monica og Rachel, oppdager Chandler skremmende likheter mellom den avdøde eksentrikeren og sitt eget liv. Ross og Phoebe diskuterer evolusjonsteorien.

16:50(17:15)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Alan og Walden må takle Zoey og Lyndseys antagonismer mot hverandre når en storm holder dem inne i strandhuset.

17:15(17:40)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: En krise får Walden til å si «jeg elsker deg», og han blir opprørt når Zoey ikke sier det tilbake. Lyndseys drikking får Alan til å bekymre seg.

17:40(18:10)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. I denne del: Walden og han tidligere businesspartner lager en midlertidig fred mellom dem for å jobbe med et nytt prosjekt.

18:10(18:35)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Leonard og Howard prøver å distrahere Sheldon ved å gi ham billetter til en historisk jernbanelinje, mens Penny og Amy tar Bernadette med ut på byen. Raj og Stuart passer babyen.

18:35(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2016. I denne del: Amy blir rasende når hun finner ut at Sheldon har delt intime detaljer fra forholdet deres med folk på universitetet, noe som utløser den første krangelen mellom dem etter at de flyttet sammen.

19:00(19:15)

> Asbjørns julekalender

Norsk underholdningsserie fra 2015. Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. I denne del: Sangfuglen Herborg Kråkevik venter bak julekjøkkendørkalenderluke nummer 20.

19:15(19:30)

> Asbjørns julekalender

Norsk underholdningsserie fra 2015. Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. I denne del: John Carew er dagens gjest.

19:30(19:45)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Svein og Nanna mistenker at morderen vil sprenge hotellet i lufta. Samtidig er det julerengjøring på hele hotellet.

19:45(20:00)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Strømmen går på hele hotellet og en mystisk vaktmester dukker plutselig opp. Svein og Nanna henter opp gamle spor.

20:00(21:00)

> Ekstreme julehus

Svensk livsstilsprogram fra 2016. Johnnie og Mattias besøker noen av Sveriges mest entusiastiske julelyspyntere. I hvert program kårer de episodens mest fantastiske, sprøe og beste julebelysning. I denne del: Paret Rudholm elsker lysende dyr og bygger små juleverdener og scenarier. Jonatan Lindell kan elektronikk og har designet egne julefigurer. Familien Sjöberg har brukt 75 000 kroner på julebelysning. Et juletog skal kjøre i hagen, lampene skal synkroniseres til musikk og et band skal spille live. Spørsmålet er om Johnnie og Mattias kommer til å falle for «more is more».

21:00(22:00)

> Klovn til kaffen

Norsk talkshow. Foruten å være fremragende humorister, har egentlig Espen Eckbo, Hege Schøyen, Linn Skåber, Knut Lystad, Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen og Odd-Magnus Williamson noe som helst til felles? I Klovn til kaffen får vi svaret, når de seks komikerne møtes for å snakke om humoren som har formet og inspirert dem. I denne del: I kveld er det fokus på Steinjo, og vi får et innblikk i hvordan det er å være en komiker som driver med en litt særere og smalere form for humor enn de andre, men som likevel har en høy stjerne både blant kolleger, kritikere og publikum. De andre deltagerne skal prøve seg som stylister, og den som blir kåret til Klovn til kaffen må underholde etter middagen med en konsertversjon av Steinjos hitlåt «Been There Done That».

22:00(22:20)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Svein og Nanna mistenker at morderen vil sprenge hotellet i lufta. Samtidig er det julerengjøring på hele hotellet.

22:20(22:40)

> Jul i Blodfjell

Norsk julekalender fra 2017. 1. desember samles Soot-slekten på høyfjellshotellet Blodfjell for å feire jul sammen. Selv om familiehistorien er brolagt med hat og intriger, lar de seg lokke opp til Blodfjell av at deres søkkrike onkel Konrad skal gjøre dem til arvinger. Men det blir brått klart at arven deles ut på én betingelse: De må bli værende på hotellet, og feire jul sammen med Konrad. De som blir til julaften, deler arven. Det hele tar en ny vending når de én etter én tas av dage av en ukjent morder. Hver dag, et nytt drap. I denne del: Strømmen går på hele hotellet og en mystisk vaktmester dukker plutselig opp. Svein og Nanna henter opp gamle spor.

22:40(23:40)

> Brille

Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. I denne del: Denne ukens panel består av Morten Ramm, Henriette Steenstrup og Jan-Paul Brekke.

23:40(00:30)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir plutselig mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine. I denne del: Stjerneforfatteren og politietterforskeren Richard Castle er tilbake og har som vanlig mye på gang. Samtidig som han er i ferd med å avslutte sin nyeste roman, forsøker han å finne ut av hvordan han skal komme på talefot med sin vakre politikollega, Kate Beckett, igjen. Heldigvis for Richard skjer det et mystisk drap som tvinger ham og Beckett til å samarbeide om å fange drapsmannen.

00:30(01:25)

> CSI

Amerikansk spenningsserie. I denne del: En CIA-agent skriver hemmelige notater fra den kalde krigen, og da hans svært liberale sønn finner dokumentet, truer han med å offentliggjøre innholdet. En dag blir liket til CIA-agenten funnet i en innsjø, men hvem står bak hans død? Samtidig får et bandmedlem i Rascal Flatts elektrosjokk under en konsert i Las Vegas og mister hukommelsen. CSI-teamet undersøker om noen står bak hendelsen eller om det hele var en ulykke.

01:25(02:25)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie. I denne del: Et tidligere voldtektsoffer kontakter Benson etter at hun er blitt voldtatt igjen. I jakten på gjerningsmannen støter etterforskerne på en veltalende internettmillionær som ser seg ut sårbare jenter og bestikker dem for å holde munn. Samtidig samles etterforskerne for å ta farvel med Munch.

02:25(03:15)

> Major Crimes

Amerikansk krimserie fra 2014. Påtalemyndigheter og politi i LA samarbeider for å løse kriminalsaker. I denne del: Major Crims slår seg sammen med LAPDs spesialstyrker for å fange en drapsmann som har tatt gisler.

03:15(04:05)

> Nikita

Amerikansk actionserie. I denne del: Nikita er ute etter hevn, og tar en sjokkerende avgjørelse.

04:05(05:00)

> Gordon Ramsay rydder opp

Britisk livsstilserie. I denne del: Da Gordon sist besøkte The Fenwick Arms var søndagssatsingen en stor suksess. Men tidene har endret seg, og puben er truet av ny konkurranse. Det spørs om Gordon kommer til å like det som har skjedd i hans fravær.

05:00(05:25)

> Dyreflyplassen

Britisk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.