Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV Norge

06:00(06:30)

> Alt til salgs

Norsk underholdningsserie. Amund selger norske filmplakater, mens Gerd Lovise og Ida selger vintageklær til barn. Shetlandsponnien Thor får en hjertelig velkomst i nytt hjem, Sverre fyller pensjonisttilværelsen med radio for alle penga og Eirik og Jørgen, entusiaster av asiatisk karaoke, lurer på om noen vil slå til på afrikansk kunst? Fem nye historier rundt smått og stort som til enhver tid er annonsert på nettet, altså - som vanlig presentert av Didrik Solli-Tangen.

06:30(07:25)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Linda og Torgeir - Svelvik. Da Torgeir og Linda kjøpte huset de møttes i for første gang i sin ungdom, visste de at det måtte totalrenoveres. Men etter at de pusset opp hele andreetasjen for at barna skulle ha det fint når de kom på besøk med sine familier, har det gått helt i stå. Begge er utslitt, og de tok ikke høyde for at de ikke lenger har like stort overskudd og pågangsmot som de en gang hadde.

07:25(08:15)

> Ullared

Svensk dokumentarserie fra 2013. Kjærligheten blomstrer i Ullared. Åsa og Robert fra Uddevalla skal gifte seg og bli mann og kone på campingplassen i Ullared. Ann-Britt og Veiler skal fornye ekteskapsløftene sine og har valgt ut strømpebukseavdelingen på varehuset som det perfektet stedet. Romantikk blir det også når Åke overrasker sin Rose-Marie med kebabmiddag for å markere at det er 20 år siden de møttes.

08:15(09:10)

> 4-stjerners middag

Norsk underholdningsserie. 604 Unni Wilhelmsen. Musiker Unni Wilhelmsen liker å invitere til selskap. Hun har full kontroll og er effektiv i forberedelsene. Underholdningen står hun selvfølgelig for selv, men hvordan reagerer gjestene når Unni serverer agurksuppe med champagne, og chili con carne med sjokolade?

09:10(09:35)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. Too Good to be True. Travis starter åpen mikrofon-kveld på Coffe Bucks, men ting går galt når Andy prøver seg på stand-up. Toms datter Haylee kommer på besøk, og Grayson og Jules bestemmer seg for å spille med når de finner ut at Tom har løyet for datteren for å virke kul.

09:35(10:00)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. Brannalarmen går på en skole, og brannvesenet må ta i bruk alternative metoder når det brenner i skogbunnen.

10:00(10:30)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. Det dykkes etter en savnet person, og i Drammen står en bil i full fyr.

10:30(11:20)

> Ullared

Svensk dokumentarserie fra 2013. Morgan og Ola-Conny drar for å handle et plommetre til Morgans hage, men Morgans nye, fine BMW viser seg ikke å være den beste bilen til å transportere trær med. Boris viser stolt fram hotellet som er under utbygging. Det skal bli et shoppinghotell med 150 rom som blir det lille tettstedet Ullareds første høyblokk.

11:20(12:10)

> Ut på tur med Morgan og Ola-Conny

Svensk realityserie fra 2012. Polen. Ola-Conny og Morgan sjekker inn på spahotell i Polen. Mens de tester elektrodemassasje, yoga og bad skal de sjekke ut spaopplevelser for Boris. Han lurer nemlig på om Gekås’ egen frisørsalong skal utvide med litt skjønnhetsbehandling og spafølelse. Herrene prøver til og med det lokale kjøkken, besøker en bonde og tar seg en svingom på hotellet.

12:10(13:00)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. Martine Aurdal. I kveld er det Martine Aurdal som har Christer Falck, Nils Ole Oftebro og Marte Stokstad på besøk.

13:00(13:55)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. 514 Ise (Sarpsborg): Jon Inge og Ann Jeanette Sæther. Ann Jeanette overtalte Jon Inge til å kjøpe sin bestemors gamle hus på Ise i Østfold rett etter at han hadde pusset opp et annet hus etter alle kunstens regler. Jon Inge synes det er sårt at han ikke engang fikk tid til å ta i bruk det forrige huset da han endelig var ferdig, og etter mange års oppussing på Ise, har det nå gått helt i lås.

13:55(14:20)

> Cougar Town

Amerikansk komiserie. Refugee. Når Bobbys båt blir meldt savnet, blir Jules og Bobby til sine gamle kriminalitetsbekjempende personligheter «Blacktop» og «Gumshoe» for å løse mysteriet. Samtidig hjelper Grayson Andy med å vinne over sin nye veileder, og Laurie og Travis skal innrede hennes nye leilighet sammen.

14:20(14:50)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. The Agreement Dissection. Når Priya bruker sine advokatkunnskaper til å plukke fra hverandre avtalen mellom romkameratene tar jentene med seg Sheldon ut for å danse.

14:50(15:20)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. The Wildebeest Implementation. Ray prøver å kurere sin sosiale angst, og Penny bruker Bernadette til å spionere på Leonard og hans kjæreste.

15:20(15:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One with the Male Nanny. Rachels valg av en overfølsom, mannlig barnepike setter i gang Ross' erting. Phoebe må velge mellom to ivrige beilere: den nye kjæresten Mike og den tidligere kjæresten David.

15:55(16:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One with Ross's Inappropriate Song. Phoebe møter Mikes foreldre for første gang, og finner ut at de er rike overklassemennesker. Hun prøver å gjøre et godt inntrykk, uten hell. Ross oppdager at «Baby Got Back» er den eneste sangen som får Emma til å slutte å gråte.

16:25(17:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One with Rachel's Other Sister. Rachels selvsentrerte lillesøster Amy ødelegger alles Thanksgiving-middag med sine usensurerte observasjoner.

17:00(17:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. A Fishbowl Full of Glass Eyes. Walden dater en britisk kvinne han traff på butikken, men han sliter med følelsene etter skilsmissen.

17:30(18:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. What a Lovely Landing Strip. Walden har endelig kommet videre etter Bridget og gjør alt for å imponere sin nye kjæreste Zoey, når Bridget bestemmer seg for at hun ønsker ham tilbake.

18:00(18:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. One False Move, Zimbabwe!. Walden gleder seg til å feire julen sammen med moren sin og møte Zoeys foreldre. Men morens besøk trigger barndomsminner og reaksjonen hans er alt annet enn lystig.

18:30(19:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. The Engagement Reaction. Da Howard endelig avslører for sin mor at han er forlovet med Bernadette, havner hun på sykehus.

19:00(19:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. The Roommate Transmogrification. Når Bernadette får sin medisinske eksamen, har guttene det moro med å minne Wolowitz om at han er den eneste i gruppen som ikke har en doktorgrad. Samtidig blir Koothrappali Sheldons nye romkamerat etter å ha overhørt Leonard og Priya i en "Star Trek"-soveromsfantasi.

19:30(20:30)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2018. Marte Stokstad. I kveld er det Marte Stokstad som har Nils Ole Oftebro, Christer Falck og Martine Aurdal på besøk.

20:30(21:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie. Atle Antonsen, Steinar Sagen og Henrik Fladseth. Denne ukens panel består av Atle Antonsen, Steinar Sagen og Henrik Fladseth.

21:30(22:30)

> Kjekt å ha

Norsk realityserie fra 2016. Magisk tryllestav og spraytan. Denne uka får familiene hver sin magiske tryllestav som skal danke ut fjernkontrollen. Og flere av gutta får jobbet med brunfargen når de tester hvert sitt spraytansystem. Sturla og Francine bytter ut den vanlige spagettien med squash som kuttes opp med helt spesiell kuttemaskin. Og alle får testet de siste innen tannhelse, nemlig en moderne lufttrykkmaskin til tennene.

22:30(23:00)

> Mellom bakkar og berg

Norsk humorserie fra 2014. "Mellom bakkar og berg" er en vri på nasjonalskatten "Norge rundt", men denne gangen er Ola og Kari Nordmann byttet ut med et mangfold av humoristiske rollefigurer. Disse spilles av Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen, Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen og Kevin Vågenes, som alle får utfolde seg i fri dressur med hele landet som lekegrind.

23:00(23:30)

> Mellom bakkar og berg

Norsk humorserie fra 2014. "Mellom bakkar og berg" er en vri på nasjonalskatten "Norge rundt", men denne gangen er Ola og Kari Nordmann byttet ut med et mangfold av humoristiske rollefigurer. Disse spilles av Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen, Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen og Kevin Vågenes, som alle får utfolde seg i fri dressur med hele landet som lekegrind.

23:30(00:30)

> Brille

Norsk underholdningsserie. Egil Hegerberg, Einar Tørnquist og Trine Lise Olsen. Denne ukens panel består av Egil Hegerberg, Einar Tørnquist og Trine Lise Olsen.

00:30(01:20)

> Special Victims Unit

Amerikansk krimserie fra 2015. Devil's Dissections. SVU-teamet vender tilbake til åstedet der en seriemorder har gravd ned ofrene sine. Rollins prøver å tvinge fram en tilståelse, men drapsmannen kommer i stedet med sjokkerende avsløringer.

01:20(02:15)

> CSI

Amerikansk krimserie. Leapin' Lizards. C.S.I. avdekker at flere mistenkte involvert i drapet på en kvinne er medlemmer av en underlig UFO-klubb. Klubbens medlemmer er overbevist om at reptilaktige utenomjordiske vesener har parret seg med jordens befolkning gjennom årtusener for å underlegge seg den menneskelige rase.

02:15(03:05)

> Castle

Amerikansk krimserie fra 2009. Overkill. Når et drap finner sted ber Beckett Demming om å hjelpe til å løse saken og Castle kommer dermed nært på duoens påbegynte romanse. Demming og Castle har to helt forskjellige strategier for hvordan gjerningsmannen skal fakkes og etterforskningen utvikler seg til en konkurranse om Becketts oppmerksomhet.

03:05(03:50)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2005. I Like to Watch. Da en ung kvinne blir funnet neddopet og seksuelt mishandlet i et luksuriøst leilighetskompleks, viser saken seg å være stoff for en realitybasert kriminalserie på TV. Grissom og teamet tar derfor opp jakten på en psykotisk gjerningsmann med et sensasjonslystent kamerateam i hælene!

03:50(04:40)

> CSI

Amerikansk krimserie fra 2005. The Unusual Suspect. 17 år gamle Stacy Vollmer blir funnet død - innpakket i et blodig dusjforheng og dumpet i et blomsterbed. Grissom og hans folk møter uvanlige utfordringer i kveldens episode av spenningsserien C.S.I., for de har to tilståelser - men kun ett drap!

04:40(05:10)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. Brannalarmen går på en skole, og brannvesenet må ta i bruk alternative metoder når det brenner i skogbunnen.

05:10(06:00)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. Brannstasjonen. Det dykkes etter en savnet person, og i Drammen står en bil i full fyr.