Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> A-Team

Amerikansk actionserie. Kultserien fra åttitallet om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene. De tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med. I denne del: En gruppe venner som eier en restaurant som er sponset av A-team, blir truet av kinesiske gangstere. Hannibal tar saken i egne hender.

06:50(07:15)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1993. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. I denne del: Marcy skal arrangere Halloween-fest til inntekt for kvinner som har drept sine ektemenn. Men kveldens underholdning uteblir, og hun har huset fullt av rasende kvinner. Marcy tilbyr Peggy og barna penger for at de, sammen med Jefferson, skal opptre som 70-tallets store disco-helter, Village People, for å redde festen.

07:15(07:40)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1993. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. I denne del: Al planlegger å ansette en person til å selge vesker i skobutikken hans. Marcy insisterer på at Jefferson burde få jobben, men ombestemmer seg når hun ser ham sammen med en vakker kunde. Men når avgangseleven og fotballtalentet Aaron søker, bestemmer Al seg for å gi ham jobben selv. Aaron trenger jobben fordi han snart skal gifte seg. Når Al får høre dette gjør han alt han kan for å advare Aaron mot ekteskapet. Han kan ikke sitte rolig å se på at Aaron går i den samme fella som han en gang gjorde. Og Al forteller litt om sin erfaring...

07:40(08:05)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren Cheers. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer stadig innom for å diskutere problemene sine. I denne del: Woody har problemer med kjærlighetsscenene i sin første jobb som skuespiller.

08:05(08:35)

> Til Death

Amerikansk komiserie fra 2006. Jeff og Steph Woodcock har vært gift i tolv dager og flytter inn i sitt nye hus. De nye naboene deres, Eddie og Joy, har derimot vært gift mye lenger, i 8743 dager. Ved å se på naboene får Jeff og Steph et overraskende innblikk i hvordan deres egen framtid kan komme til å utforme seg i nabolaget. Sammentreffene mellom parene blir mange når Jeff får seg jobb som assisterende rektor på skolen hvor Eddie underviser. Det varer ikke lenge før Eddie tar Jeff under sine vinger og disker opp med råd for hvordan han kan få det unge ekteskapet til å vare like lenge som hans. I denne del: Det er sommerferie, og Allison overrasker foreldrene sine ved å ta Doug med seg hjem på besøk.

08:35(09:00)

> Men at Work

Amerikansk komiserie fra 2012. Milo har drevet kjæresten sin i armene på en annen og er knust av kjærlighetssorg. Hans ironiske og muntre vennegjeng - den kjappe og sofistikerte Tyler, den følsomme og noe kyske Neal, samt fotografen og skjørtejegeren Gibbs - gir ham flust med råd og spøkefulle puff i siden. De jobber alle fire i magasinet "Full Steam", men bruker mesteparten av tiden på å snakke om jenter, sex og sjekking. Sammen prøver de å navigere seg frem og finne formelen for livet. I denne del: Milo blir dumpet av kjæresten, så hans tre venner tvinger han tilbake inn i datingverdenen. Gibbs går over streken når han begynner å date Tylers husholderske. Neal prøver å snakke dirty med kjæresten sin Amy.

09:00(09:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1993. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. I denne del: Kelly finner et Valentines-kort adressert til Bud, og kommer samtidig på at hun lovte å levere det til ham for seks år siden! Når Bud oppdager at kortet var skrevet av klassevenninnen Bernice, begynner han å lete etter henne.

09:30(10:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1993. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. I denne del: Al er bekymret over at han ikke klarer å bli kvitt den gamle bilen sin, og planlegger derfor å selge den. Men når det viser seg at bilen er nær ved å runde en million kilometer, fatter en bilkjøper interesse, og tilbyr Al en ny sportsbil i bytte.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. I denne del: Elaines venninne går ut med en som snakker høyt. Jerry får en sjekk av bestemoren sin som det ikke er dekning for.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. I denne del: Georges telefonlinje krysses med en annens, og Jerry ber ut kvinnen han får på tråden, en Ms. Chang. Foreldrene til George tar ut skilsmisse. Kramer finner ut at han har dårlig sædkvalitet.

11:00(12:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. I denne del: Karoline skal igjen mentalteste Kraft, for å se om han kan brukes som politihund. Kraft har tidligere strøket på denne testen, og stryker han igjen, kan han ikke brukes som politihund. Morten og Lars søker gjennom et boligkompleks der det meldes om en person som har forsøkt å ta seg inn i flere leiligheter. Morten og Lars får det travelt på jobb når de først bistår Lars med en guttegjeng de mistenker smugler varer, for så å kjøre videre til et væpnet personran.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1991. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. I denne del: Etter å ha skuffet Lisa nok en gang, gir Homer henne en ponni. For å kunne finansiere hestekjøpet begynner Homer å arbeide nattskift på Apus Kwik-E-Mart.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1991. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. I denne del: For å forbedre forholdet mellom far og sønn hjelper Homer Bart med å bygge en kassebil.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. I denne del: Når Carrie og Doug skal levere selvangivelsen finner de ut at de ikke har vært særlig sjenerøse med å gi til veldedige formål. For å lette sin samvittighet donerer de penger til Deacons sønns skolebibliotek, men administrasjonen legger til en null på pengesummen.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 1998. I denne del: Bak Carries rygg tar Doug hundre dollar av ekteparets "krisepenger" for å vedde på en boksekamp. Han og Deacon vinner fem tusen dollar, noe han ikke kan fortelle til Carrie. Samtidig blir Carrie tilbudt en ny jobb og sier opp, men så viser det seg at tilbudet ikke var så reelt som hun trodde.

14:00(14:30)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

14:30(15:00)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Aisha Tyler er vertinne for kveldens episode av det legendariske improvisasjonsprogrammet! Gjesteartist er Keegan Michael Key.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Aisha Tyler er vertinne for nok en hylende festlig episode av det legendariske improvisasjonsprogrammet! Gjesteartister er Jeff Davis og den stjerne fra de Olympiske leker, Lolo Jones.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1991. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. I denne del: Homer hjelper Moe med å lage den beste cocktailen i byen. Moe på sin side tar all æren, og Homer sverger hevn. Rockebandet Aerosmith opptrer i denne episoden.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 1991. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. I denne del: Mr. Burns selger atomkraftverket til tyske forretningsmenn, og Homer får vite at jobben hans er i fare.

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Dough og Carrie spiser på resturant, og kelneren deres viser seg å være Dougs ekskjæreste. Når det kommer for en dag at hun fremdeles er i kontakt med Dougs familie vare det ikke lenge før Carrie blir sjalu, og et hav av forviklinger står for døren.

17:30(18:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2002. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Doug går til skriftemål for første gang på 14 år etter å ha tatt et bilde av sine edlere deler med et lånt kamera. Ting går ikke helt som Doug hadde planlagt.

18:00(19:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. I denne del: I sesongavslutningen får du en oversikt over hvor mye hundene bidrar til å oppløse saker i hovedstaden. Motivasjonen til hundeførerne er også avgjørende for dette bidraget. I denne episoden stopper Tonje og Torill en bil hvor de finner et stort beslag av khat. Det blir dramatikk når Kristian og Duncan må ta seg inn i en leilighet der det har vært knivstikking, og Morten og Lars søker etter gjerningsmann etter et innbrudd.

19:00(19:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: En politihund får ferten av narkotika i ankomsthallen. En pyntegjenstand fra Kina viser seg å inneholde ulovlige dopingmidler. Vi får se hvordan piloter og bakkemannskap forbereder seg på vanskelige landingsforhold, og en Porsche til over to millioner må manøvreres inn i en trang vareheis for å kunne kjøres til utstilling i terminalen.

19:30(20:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Vi blir igjen med auksjonarius Sean Kelly og resten av teamet når de reiser Storbritannia rundt og hjelper ivrige kjøpere kjempe om lagerskatter. I denne del: En merkelig kombinasjon hisser opp kjøperne i Birmingham, og Linda er fast bestemt på å holde masken på tross av Dans hån. Nat og John går i strupen på hverandre.

20:00(20:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Lisa er misfornøyd med måten jenter blir undervist i matte på, så hun går over til guttenes side av skolen på utkikk etter en utfordring. Hun kler seg ut som en gutt, Jake Boyman, og begynner på gutteskolen. Matteundervisningen er langt mer spennende der, men det å utgi seg for å være gutt skal vise seg å bli en langt vanskeligere utfordring enn hun hadde trodd.

20:30(21:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Marge har vunnet en gratis vaskehjelp i en konkurranse, men er engestelig for vaskehjelpens reaksjon når hun ser hvor skittent hjemmet hennes er. Derfor tar hun skurekosten fatt før vaskehjelpen kommer. Marge lager ved en feil en eksplosiv blanding av vaskemidler, og hun ender opp med hukommelsestap.

21:00(21:30)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen driver gjøn med folk i offentligheten, mens andre leker med ild.

21:30(22:30)

> 24 timer i varetekt

Britisk dokumentarserie. Et innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen Bedfordshire Police. I denne del: Det er lørdag kveld i Luton, og politiet i Bedfordshire må håndtere fylletrøbbel i hjemmet og fylleslåsskamper.

22:30(01:25)

> Sanne løgner

Amerikansk actionkomedie fra 1994. Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis. Harry Tasker lever et dobbeltliv. Familien hans tror han har en kjedelig jobb som selger, men i virkeligheten er han hemmelig agent. Da han finner ut at kona har et forhold til en annen mann, bestemmer han seg for å gi henne en lærepenge. Aldersgrense: 18 år.

01:25(03:40)

> Hudson Hawk

Amerikansk actionkomedie fra 1991. Bruce Willis, Andie MacDowell. Da mestertyven Hudson Hawk slipper ut etter sitt siste fengselsopphold, blir han høyst ufrivillig innblandet i et kunsttyveri. Kunstverkene inneholder nøkkelen til hvordan man lager gull, og den kunsten er det mange som gjerne vil mestre.

03:40(05:30)

> The Green Hornet

Amerikansk actionkomedie fra 2011. Seth Rogen, Jay Chou. Britt Reid lever et ansvarsløst liv i Los Angeles, men når faren dør, må han må ta over jobben som forlegger for "The Daily Sentinel". Etter å ha vært vitne til et ran sammen med kameraten og kung fu-eksperten Kato, får Britt en idé – Sammen med Kato skal han på kveldstid bekjempe kriminalitet som den maskerte superhelten "The Green Hornet". Aldersgrense: 15 år.

05:30(06:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk humorserie fra 2015. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Aisha Tyler er vertinne for kveldens episode av det legendariske improvisasjonsprogrammet! Gjesteartist er Keegan Michael Key.