Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> A-Team

Amerikansk actionserie fra 1984. Kultserien om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene som tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med, om du kan finne dem. I denne del: Murdock blir kidnappet av dusørjegere og må reddes av resten av gjengen. Men det viser seg å være vanskeligere enn antatt.

06:50(07:15)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1994. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Al blir fra seg når han oppdager at en tidligere medarbeider er avbildet i siste nummer av "Skonytt". Selv om Al ikke har gjort noe for å fortjene det, insisterer han på at bildet burde vært av ham og ikke av Luke Ventura.

07:15(07:40)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1994. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Buds sjanser for å bli sammen med søte April er små når konkurrenten viser seg å være skolens mest populære basketballspiller.

07:40(08:05)

> Cheers

Amerikansk komiserie fra 1990. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren ”Cheers”. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine, le av hverandres tabber og støtte hverandre når det trengs. ”Cheers” er stedet der alle vet hvem du er…. I denne del: Moren til Cliff flytter inn hos Woody etter at Cliff nekter henne å flytte inn hos ham.

08:05(08:35)

> Til Death

Amerikansk komiserie fra 2006. Jeff og Steph Woodcock har vært gift i tolv dager og flytter inn i sitt nye hus. De nye naboene deres, Eddie og Joy, har derimot vært gift mye lenger, i 8743 dager. Ved å se på naboene får Jeff og Steph et overraskende innblikk i hvordan deres egen framtid kan komme til å utforme seg i nabolaget. Sammentreffene mellom parene blir mange når Jeff får seg jobb som assisterende rektor på skolen hvor Eddie underviser. Det varer ikke lenge før Eddie tar Jeff under sine vinger og disker opp med råd for hvordan han kan få det unge ekteskapet til å vare like lenge som hans. I denne del: Eddie synes det er langt fra verdens beste idé, men Joy inviterer likevel de nye naboene over til grillfest. Ting går derimot som Eddie fryktet når Steph kommer med kommentarer om de nedslitte hagemøblene og råder Joy til å bruke sex som pressmiddel for å få Eddie med seg til å kjøpe nye.

08:35(09:00)

> Til Death

Amerikansk komiserie fra 2006. Jeff og Steph Woodcock har vært gift i tolv dager og flytter inn i sitt nye hus. De nye naboene deres, Eddie og Joy, har derimot vært gift mye lenger, i 8743 dager. Ved å se på naboene får Jeff og Steph et overraskende innblikk i hvordan deres egen framtid kan komme til å utforme seg i nabolaget. Sammentreffene mellom parene blir mange når Jeff får seg jobb som assisterende rektor på skolen hvor Eddie underviser. Det varer ikke lenge før Eddie tar Jeff under sine vinger og disker opp med råd for hvordan han kan få det unge ekteskapet til å vare like lenge som hans. I denne del: Steph og Jeff inviterer Joy og Eddie ut på restaurant som takk for grillfesten. Eddie er lite begeistret for planen, men blir med likevel siden Steph og Jeff betaler. Kvelden blir ikke bedre når Jeff begynner å fortelle en evigvarende historie om hvordan han fridde til Joy på en vandretur, og ikke utelater en eneste detalj!

09:00(09:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Al og kameratene planlegger en TV-kveld med wrestling, men de oppdager snart at konene deres har okkupert fjernsynet for å se en klissete kjærlighetsfilm. Dermed invaderer de rommet til Bud for å se på TV der, med det resultat at de ødelegger Buds hete stevnemøte...

09:30(10:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Under forberedelsene til gjenforeningsfesten på skolen mimrer Kelly og vennene hennes over hvor dårlig de pleide å behandle guttene som var interessert i dem. Nå lurer de på om de fremdeles har draget og kan tiltrekke seg guttene på samme måte som tidligere...

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Etter at George har kommet med en sleivete bemerkning til et ektepar, venter Jerry og Elaine bare på separasjonen. Kramer går med for trange bukser.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1995. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Ettersom den store dagen nærmer seg bestiller George og Susan bryllupsinvitasjonene. George velger de billigste, og da Susan slikker konvoluttene for å sende dem ut besvimer hun.

11:00(12:00)

> Sin City Motors

Kanadisk dokumentarserie fra 2013. Steve Darnell er bilentusiast og ekspert i å finne gjemte skatter på søppeldynga, gårdsjorder og diverse andre steder, før han nærmest forvandler de ulike delene til kunst på fire hjul. I denne del: Steve finner en Ford F1 på et jorde og vil gjøre den om til en reklamebil. Men leveringsdagen nærmer seg, og omkostningene stiger, så Steve sliter med å holde hodet kaldt.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: En innbruddstyv herjer i Springfield, og Homer sverger at han skal bekjempe ham.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Etter at Homer blir matforgiftet på Kwik-E-Mart, får han Apu sparket. Senere angrer han, og sverger på å skaffe Apu jobben tilbake.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Carrie blir rasende da Doug blir lagt inn for en blindtarmoperasjon og bare snakker om andre damer mens han er dopet ned. For å gjøre situasjonen lettere for seg selv, skriver Carrie en liste over aksepterte fantasier – og kvinner – som Doug kan få drømme om.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. I denne del: Doug får ny leveranserute i jobben og blir straks irritert over en mann som alltid åpner døren iført kun et håndkle. Carrie som fortsatt er arbeidsledig, tar jobb som hundeturgåer sammen med Holly, men hun misliker det sterkt fra første stund og ender opp med å betale et barn i nabolaget til å gå med bikkja for henne.

14:00(14:30)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

14:30(15:00)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

15:00(15:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjestene Mircea Monroe og Gary Anthony Williams, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

15:30(16:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjest Keegan Michael Key, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Under et besøk på en pappfabrikk med skolen rømmer Bart. Han ender opp på Krusty Show og blir klovnens assistent.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1993. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. I denne del: Lisa synes den nye Malibu Stacy-dukken er kvinnediskriminerende. Hun finner den opprinnelige dukkemakeren, og de lager en dukke som gjenspeiler den moderne tid.

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2005. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence (Patton Oswalt) og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem... I denne del: Carrie blir forfremmet, og som resultat bruker hun mer tid på jobben. Hun tar stadig med seg arbeid hjem og begynner å jobbe lørdager. Doug er lite fornøyd med å komme i andre rekke, så for å hevne seg spør han også om å bli forfremmet. Det skal han derimot vise seg å angre på….

17:30(18:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2005. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence (Patton Oswalt) og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem... I denne del: Doug går med på å gå til en støttegruppe for overspisere, men på vei til første møte finner han ut at gruppen i rommet ved siden av, en støttegruppe for dem som blir mishandlet av partnerne sine, serverer smultringer og chips under møtene, så han skifter gruppe. Carrie begynner derimot å bli mistenksom når Doug stadig går på møter, men ikke blir en millimeter slankere.

18:00(19:00)

> Sin City Motors

Kanadisk dokumentarserie fra 2013. Steve Darnell er bilentusiast og ekspert i å finne gjemte skatter på søppeldynga, gårdsjorder og diverse andre steder, før han nærmest forvandler de ulike delene til kunst på fire hjul. I denne del: Steve og teamet jobber med en gammel GMC COE lastebil fra 1954, den feteste lastebilen som noensinne er lagd.

19:00(19:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2016. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt. I denne del: Vi er i Ipswich for en runde med lagerauksjoner, og det er Heavy D også! Den breiale budgiveren pirrer de andre prutende piratene, som vurderer et samarbeid for å få has på ham.

19:30(20:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2016. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt. I denne del: Denne uken er budgiverne på skattejakt ved kysten i Broadstairs i Kent der varer av høy kvalitet er på auksjon. John bestemmer seg for å klare seg uten Nat, men er usikker på om det var lurt.

20:00(23:30)

> UEFA Champions League 2016/2017: Real Madrid - Atletico

Semifinale. UEFA Champions League 2016/2017: Real Madrid – Atletico Det blir nok en gang et Madrid-derby i sluttspillet av UEFA Champions League, men denne gangen møtes ikke lagene fra Spanias hovedstad i finalen. De skal spille om en plass i finalen, og det er ventet to knallharde oppgjør i Kong Felipes by. Det første på Santiago Bernabéu. I studio følger programleder Christian Ramberg kampene sammen med eksperter.

23:30(00:00)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen spiser for mye wasabi på en gang, mens andre raper slik ingen noen gang har rapet. En mann limer fast hendene sine til armhulene.

00:00(00:30)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2016. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises! I denne del: Noen gjør alt de kan for å påføre seg smerter under beltestedet, mens andre finner nye bruksområder for en airbag.

00:30(01:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjestene Mircea Monroe og Gary Anthony Williams, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

01:00(01:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene. I denne del: Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjest Keegan Michael Key, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.

01:30(02:05)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. I denne del: Familien opplever et nytt strømbrudd som gjør at de nølende må gå gjennom Return of the Jedi.

02:05(02:35)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. I denne del: Peter kaster bort alle sine sparepenger på lotto og familien hans ser bare på det som enda en av hans rakkerstreker - helt til de blir millionærer! I sann Griffinstil så klarer de ikke å håndtere flaksen og letter litt fra bakken.

02:35(03:00)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

03:00(03:25)

> Cops

Amerikansk realityserie fra 2014. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.

03:25(03:50)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. I denne del: Lois og Bonnie reiser til Paris. Bonnie er utro med en kjekk franskmann og må forklare seg til Joe. Peter bestemmer seg for å skolere Meg og Chris hjemme.

03:50(04:15)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. I denne del: Familien opplever et nytt strømbrudd som gjør at de nølende må gå gjennom Return of the Jedi.

04:15(04:40)

> Family Guy

Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. I denne del: Familien opplever et nytt strømbrudd som gjør at de nølende må gå gjennom Return of the Jedi.

04:40(05:30)

> A-Team

Amerikansk actionserie fra 1984. Kultserien om fire elitesoldater på flukt fra myndighetene som tar oppdrag som ingen andre kan hjelpe med, om du kan finne dem. I denne del: Murdock blir kidnappet av dusørjegere og må reddes av resten av gjengen. Men det viser seg å være vanskeligere enn antatt.

05:30(06:00)

> Tatastrofe

Amerikansk realityserie. Bli med på en vill ferd bak kulissene ved to av Los Angeles mest populære tatoveringssjapper: House of Ink og Ink Candy. I denne del: En kvinne tar en ansiktstatovering etter å ha gjort det slutt med forloveden, og det blir drama rundt en ryggpiercing og en nattlig kunde.