Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:45)

> Airwolf

Amerikansk actionserie. Teamet sporer opp kilden til et virus som har tatt livet av en av St. Johns venner. X-Virus. Teamet sporer opp kilden til et virus som har tatt livet av en av St. Johns venner.

06:45(07:10)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Woody blir hekta på gambling, og Carla venter spent på at Eddie skal overraske henne på bryllupsdagen. Call Me Irresponsible. Woody blir hekta på gambling, og Carla venter spent på at Eddie skal overraske henne på bryllupsdagen.

07:10(07:35)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Sam prøver å overtale Rebecca til å skvære opp med søsteren sin. Sisterly Love. Sam prøver å overtale Rebecca til å skvære opp med søsteren sin.

07:35(08:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1996. Komiserien "Bundy" ble produsert i 11 år, men i 1997 ble det kroken på døra. Likevel går serien i reprise over hele verden, og er umåtelig populær. Chicago Shoe Exchange. Komiserien "Bundy" ble produsert i 11 år, men i 1997 ble det kroken på døra. Likevel går serien i reprise over hele verden, og er umåtelig populær. Dette er den siste episoden som ble laget, hvor Als sjef bestemmer seg for å gi bort alle skoene på lager til veldedighet.

08:00(08:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1992. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy.

08:30(09:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1992. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy.

09:00(09:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Elaine skaffer George en jobb, og han kjøper en genser til henne som takk. Genseren skifter eiere flere ganger i rask rekkefølge. The Red Dot. Elaine skaffer George en jobb, og han kjøper en genser til henne som takk. Genseren skifter eiere flere ganger i rask rekkefølge.

09:30(10:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Jerry, Elaine, George og Kramer tar t-banen. Jerry blir kjent med en tjukk naken mann, Elaine blir sittende fast i en tunnel på vei til et lesbe-bryllup, George møter en vakker kvinne som lurer ham trill rundt og…. The Subway. Jerry, Elaine, George og Kramer tar t-banen. Jerry blir kjent med en tjukk naken mann, Elaine blir sittende fast i en tunnel på vei til et lesbe-bryllup, George møter en vakker kvinne som lurer ham trill rundt og Kramer overhører et tips på vei til veddeløpsbanen.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Jerrys nabo forsøker å ta sitt eget liv når han tror kjæresten hans legger an på Jerry. George går til en spåkone og får bekreftet sin bekymring. The Suicide. Jerrys nabo forsøker å ta sitt eget liv når han tror kjæresten hans legger an på Jerry. George går til en spåkone og får bekreftet sin bekymring. Elaine må faste før hun skal ta røntgenbilder og starter en massiv spiseorgie tre dager i forveien.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Elaine og Jerry arrangerer et stevnemøte mellom George og Elaines venninne Cynthia. Begge forventer et dårlig utfall av dette, og er enige om å fortelle hverandre alle detaljer de hører om hvordan kvelden har gått. The Fix Up. Elaine og Jerry arrangerer et stevnemøte mellom George og Elaines venninne Cynthia. Begge forventer et dårlig utfall av dette, og er enige om å fortelle hverandre alle detaljer de hører om hvordan kvelden har gått. Men så blir det ikke slik.

11:00(11:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Bart frykter det verste nå Sideshow Bob blir sluppet fri etter å ha overbevist alle om at han er en ny mann. Brother from Another Series. Bart frykter det verste nå Sideshow Bob blir sluppet fri etter å ha overbevist alle om at han er en ny mann.

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Homer og Marge tillater Lisa å være barnevakt for Bart. My Sister, My Sitter. Homer og Marge tillater Lisa å være barnevakt for Bart.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Homer starter med hjemmebrenning da Springfield gjeninnfører strenge alkohollover. Homer vs. the 18th Amendment. Homer starter med hjemmebrenning da Springfield gjeninnfører strenge alkohollover.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Bart avslører Skinner og Krabappels tvilsomme forretninger. Grade School Confidential. Bart avslører Skinner og Krabappels tvilsomme forretninger.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Carrie hører rykter om nedbemanning på jobben og blir straks bekymret for sin egen stilling. Sjefen hennes derimot, som har sagt opp, bryr seg bare om avslutningsfesten blir bra nok eller ei. Eggsit Strategy. Carrie hører rykter om nedbemanning på jobben og blir straks bekymret for sin egen stilling. Sjefen hennes derimot, som har sagt opp, bryr seg bare om avslutningsfesten blir bra nok eller ei.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Det er høsttakkefest og Carrie står på kjøkken og lager mat for 10 gjester, mens Doug slipper inn en fremmed mann som gjerne vil låne telefonen. Thanks Man. Det er høsttakkefest og Carrie står på kjøkken og lager mat for 10 gjester, mens Doug slipper inn en fremmed mann som gjerne vil låne telefonen. Carrie er skeptisk til den fremmede mens Doug er overbevist om at han er en hyggelig fyr. Så spørs det hvem som har rett.

14:00(14:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Carrie irriterer Doug noe fryktelig da hun mister jobben og mister motet. Doug synes hun burde lete etter ny jobb istedenfor å henge med nebbet, mens Carrie hevder hun ikke er umotivert men rett og slett prøver å finne…. American Idle. Carrie irriterer Doug noe fryktelig da hun mister jobben og mister motet. Doug synes hun burde lete etter ny jobb istedenfor å henge med nebbet, mens Carrie hevder hun ikke er umotivert men rett og slett prøver å finne seg selv.

14:30(15:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2003. Carrie tar en midlertidig jobb i firmaet til Doug, men Doug syns det er helt uutholdelig. Arthur vil gjerne lage julekort med bilde, og prøver å samle forskjellige venner til fotoseansen. Santa Claustrophobia. Carrie tar en midlertidig jobb i firmaet til Doug, men Doug syns det er helt uutholdelig. Arthur vil gjerne lage julekort med bilde, og prøver å samle forskjellige venner til fotoseansen.

15:00(15:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2002. Lisa blir lei seg fordi Homer har kjøpt helt feil bursdagspresang. Homer ansetter derfor en privatdetektiv slik at han kan finne ut alt om sin datter. The Dad Who Knew Too Little. Lisa blir lei seg fordi Homer har kjøpt helt feil bursdagspresang. Homer ansetter derfor en privatdetektiv slik at han kan finne ut alt om sin datter.

15:30(16:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2002. Marge blir engstelig etter å ha blitt ranet på gaten og begynner derfor å løfte vekter. Snart er hun sterk som en okse og tør å forlate huset igjen. The Strong Arms of the Ma. Marge blir engstelig etter å ha blitt ranet på gaten og begynner derfor å løfte vekter. Snart er hun sterk som en okse og tør å forlate huset igjen. For å feire sin nyvunne frihet banker hun til og med opp raneren! Etter tips fra en venninne begynner Marge med anabole steroider. Det gjør noe med humøret hennes...

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2002. Ned tipser Homer om bønnens kraft, og vips er Homer i gang med å be om både det ene og det andre. Det hele ser ut til å gå svært bra, men Homer er ikke kjent for å begrense seg eller tenke over konsekvenser. Pray Anything. Ned tipser Homer om bønnens kraft, og vips er Homer i gang med å be om både det ene og det andre. Det hele ser ut til å gå svært bra, men Homer er ikke kjent for å begrense seg eller tenke over konsekvenser...

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2002. Under vårrengjøringen dukker det opp en videofilm med en reklame som Bart spilte inn som baby. Han krever å få pengene han tjente for den, men Homer har selvsagt brukt dem opp. Barting Over. Under vårrengjøringen dukker det opp en videofilm med en reklame som Bart spilte inn som baby. Han krever å få pengene han tjente for den, men Homer har selvsagt brukt dem opp. Bart får seg en advokat og går til sak - han vil skilles fra sine foreldre. Bart vinner saken, og Homer må betale ham halvparten av lønnen sin. Bart flytter dermed for seg selv, men det skal vise seg å ikke være så enkelt som han hadde trodd å bo for seg selv. Musikkgruppen Blink 182 gjestespiller.

17:00(17:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Gjengen møter en fyr i bryllupet som bevisst prøver å skape problemer mellom dem. Marshall ankommer endelig Farhampton Inn. Bass Player Wanted. Gjengen møter en fyr i bryllupet som bevisst prøver å skape problemer mellom dem. Marshall ankommer endelig Farhampton Inn.

17:30(18:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Marshall slår Barney, noe som naturligvis skaper drama. Marshall finner deretter på en lang og inviklet historie som hele gjengen går med på, kun for å skremme Barney. Slapsgiving 3: Slappointment in Slapmarra. Marshall slår Barney, noe som naturligvis skaper drama. Marshall finner deretter på en lang og inviklet historie som hele gjengen går med på, kun for å skremme Barney.

18:00(18:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Barney drikker for mye, og Ted og Robin benytter muligheten til å lure ham til å fortelle hemmeligheter han har holdt på i årevis. Marshall gjør alt i sin makt for å unngå en krangel med Lily. Unpause. Barney drikker for mye, og Ted og Robin benytter muligheten til å lure ham til å fortelle hemmeligheter han har holdt på i årevis. Marshall gjør alt i sin makt for å unngå en krangel med Lily.

18:30(19:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. For å feire seriens episode nummer 200 forteller moren hvordan hun møtte Ted og hva hun har gjort de siste åtte årene. How Your Mother Met Me. For å feire seriens episode nummer 200 forteller moren hvordan hun møtte Ted og hva hun har gjort de siste åtte årene.

19:00(19:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. I Wales oppstår det et auksjonsanarki når budgivere håper å tjene raske penger ved å få tak i lagerenheter med store verdier i. Carmarthen. I Wales oppstår det et auksjonsanarki når budgivere håper å tjene raske penger ved å få tak i lagerenheter med store verdier i.

19:30(20:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Sarte sjeler er herved advart: En av lagerenhetene får budgiverne til å brekke seg!. Cardiff. Sarte sjeler er herved advart: En av lagerenhetene får budgiverne til å brekke seg!

20:00(20:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Mattilsynet blir tilkalt når en russisk kvinne forsøker å smugle rasekatter inn i landet. Kattene må returneres med kvinnen når hun sendes tilbake til Russland, og rekker de ikke det må kattene avlives. Mattilsynet blir tilkalt når en russisk kvinne forsøker å smugle rasekatter inn i landet. Kattene må returneres med kvinnen når hun sendes tilbake til Russland, og rekker de ikke det må kattene avlives. Det blir en kamp mot klokka for å redde livet til rasekattene. I tollen oppdager Tor Inge et utspekulert smuglerforsøk, når noen har forsøkt å gjemme doping i en musikkspiller.

20:30(21:00)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. En gatehund fra Tyrkia blir forsøkt innført i landet, og Per Ivar i Mattilsynet står overfor en vanskelig situasjon når han ikke klarer å finne chip’en med identifisering til hunden. En gatehund fra Tyrkia blir forsøkt innført i landet, og Per Ivar i Mattilsynet står overfor en vanskelig situasjon når han ikke klarer å finne chip’en med identifisering til hunden. Norges tøffeste vindusvaskerjobb står for tur når vinduene i flytårnet skal vaskes. Norwegians Dreamliner skal inn til teknisk kontroll, og vi får bli med inn i motoren.

21:00(23:05)

> Assassination Games

Amerikansk thriller fra 2011. To leiemordere blir enige om å jobbe sammen av personlige og økonomiske grunner. To leiemordere blir enige om å jobbe sammen av personlige og økonomiske grunner. Brazil er en leiemorder som er villig til å påta seg en hvilken som helst jobb hvis prisen er riktig. Flint forlot leiemorderbransjen da en nådeløs narkolanger angrep konen hans, slik at hun havnet i koma. Når en dusør for hodet til den samme kaldblodige narkolangeren utloves, vil både Brazil og Flint ha kontrakten – den ene for pengenes skyld, den andre av hevnlyst. Med korrupte Interpol-agenter og hardbarkede medlemmer av den kriminelle underverdenen hakk i hæl, må de to leiemordene jobbe sammen for å ta ut målet sitt før de selv blir tatt ut.

23:05(01:15)

> 10,000 Saints

Amerikansk komediedrama fra 2015. Det er 80-tallet, og tre villfarne ungdommer og deres villfarne foreldre lever blant rockehuer og velutdannede, urbane karrierejagere i det som ble arnestedet for Tompkins Square Park-opptøyene: East Village i New…. Det er 80-tallet, og tre villfarne ungdommer og deres villfarne foreldre lever blant rockehuer og velutdannede, urbane karrierejagere i det som ble arnestedet for Tompkins Square Park-opptøyene: East Village i New York.

01:15(02:20)

> 24 timer i varetekt

Britisk dokumentarserie fra 2015. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen i Bedfordshire. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen i Bedfordshire.

02:20(02:40)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Brian og Stewie svarer på mail fra seerne. Vi møter til og med en britisk versjon av familien Griffin og byen erobres av en velkjent komiker, Robin Williams. Viewer Mail #2. Brian og Stewie svarer på mail fra seerne. Vi møter til og med en britisk versjon av familien Griffin og byen erobres av en velkjent komiker, Robin Williams.

02:40(03:05)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Peter og Quagmire vil at Joe skal innlede en kjærlighetsaffære med en ung kvinne som heter Nora for å ta hevn på Bonnie som har vært utro. Sesongavslutning - Internal Affairs. Peter og Quagmire vil at Joe skal innlede en kjærlighetsaffære med en ung kvinne som heter Nora for å ta hevn på Bonnie som har vært utro. Det hele blir komplisert når Bonnie får vite hva som har skjedd og Peter må finne en måte å gjenforene paret på.

03:05(03:25)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie. I sesongåpningen av den trettende sesongen av Family Guy er Peter overbevist om at bordbrikken er et kart som fører til en hemmelig skatt. Ryktet sprer seg rundt Quahog og hele byen drar på skattejakt. Finders Keepers. I sesongåpningen av den trettende sesongen av Family Guy er Peter overbevist om at bordbrikken er et kart som fører til en hemmelig skatt. Ryktet sprer seg rundt Quahog og hele byen drar på skattejakt.

03:25(03:50)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. En ansatt blir tatt i stjele i tax-free-butikken, og det viser seg attpåtil at tyven er ruset. Den første snøen legger seg på Gardermoen og det fører til dramatisk bilvelt på en isglatt internvei. En ansatt blir tatt i stjele i tax-free-butikken, og det viser seg attpåtil at tyven er ruset. Den første snøen legger seg på Gardermoen og det fører til dramatisk bilvelt på en isglatt internvei. I tollhallen finner tollerne doping gjemt på en finurlig måte i plastleketøy fra Kina

03:50(04:15)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2017. Under en storaksjon mot postforsendelser fra Kina gjør tollerne et makabert funn. Pakken som inneholder en sexdukke viser seg å forestille et barn. Under en storaksjon mot postforsendelser fra Kina gjør tollerne et makabert funn. Pakken som inneholder en sexdukke viser seg å forestille et barn. Brann- og redningsetaten får en travel dag når de må rykke ut til tre førstehjelpsoppdrag på rappen. På bare 35 minutter skal et fly tømmes og fylles med bagasje, og vi blir med inn i det 15 km lange bagasjeanlegget.

04:15(04:40)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

04:40(05:05)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

05:05(06:00)

> Airwolf

Amerikansk actionserie. Teamet sporer opp kilden til et virus som har tatt livet av en av St. Johns venner. X-Virus. Teamet sporer opp kilden til et virus som har tatt livet av en av St. Johns venner.