Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:25)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Enemies. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

06:25(06:45)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Torch Song Duet. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

06:45(07:10)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. The Joke's on Al. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.

07:10(07:35)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Det er søndags ettermiddag og klokken er 2. Ted og Barney hjelper Marshall med å finne Lily, som etter hvert avslører at hun er gravid, denne gangen med ei lita jente. Daisy. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.

07:35(08:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Med kun noen timer igjen før bryllupet sitter gjengen og mimrer om Gary Blauman, og plutselig dukker han opp til seremonien. Gary Blauman. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.

08:00(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Det er under én time igjen til bryllupet og både Barney og Robin har full panikk. Marshall og Lily prøver å skrive om bryllupsløftene de brukte i sitt eget bryllup. The End of the Aisle. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. Øyeblikket har endelig kommet! Ted forteller barna Penny og Luke om det øyeblikket han traff deres mor. Last Forever Part One. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene.

09:00(09:30)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Deacon og Kelly skal i en begravelse utenbys, og Doug og Carrie tilbyr seg å være barnevakt. Alt går bra til å begynne med, helt til lille Kirby tar barnevaktene på fersken i foreldrenes seng. Twisted Sitters. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

09:30(10:00)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Doug og Deacon konkurrerer om å stelle i stand den morsomste spøken. Arthur blir med Carrie på jobben, og blir tilbudt en deltidsstilling mens han er der - til Carries store forferdelse. Work Related. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

10:00(10:30)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Doug gir Carrie et kamera til jul, men blir skamfull fordi han ser at Carries sjef har kjøpt et mye flottere kamera til henne. Better Camera. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

10:30(11:00)

> The King of Queens

Amerikansk komiserie fra 2000. Carrie, Doug, Deacon og Kelly er invitert til en venns bryllup i Maryland. Problemet er bare det at Carrie og Doug har ikke lyst til å gå. De setter i gang med å legge en plan for å slippe unna. Wedding Presence. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur.

11:00(11:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Mens Homer venter i spenning på en ny sportssesong, får han en telefon fra aldershjemmet der faren bor. De forteller at han er død, noe som heldigvis viser seg å være en feil. The Old Man and the Key.

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. En ny variant av "Simpsons Tall Tales", denne gang med Bart som Hamlet, Lisa som Jeanne D'Arc og Homer som Odyssevs. Tales from the Public Domain.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Familien Simpson får en telefonregning å over 400 dollar, og tror naturlig nok at det har skjedd en feil. Men så viser det seg at Lisa har ringt for å gi penger til en hjemløs gutt i Brasil. Blame It on Lisa.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie fra 2001. Marge lager en kjøkkenhage og får snart problemer med kråker. For å beskytte plantene setter hun opp et fugleskremsel. Weekend at Burnsie's.

13:00(13:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1993. For å endre sin uflaks bestemmer George seg for å gjøre akkurat motsatt av hva han pleier. The Opposite.

13:30(14:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. Jerry går ut med en Miss America-deltaker, og må ha med en anstand. Kramer melder seg frivillig, og tar etterhvert rollen som rådgiver for missen. The Chaperone. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret.

14:00(14:30)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Wendy Mclendon-Covey og Jonathan Magnum, på prøve gjennom spontane improviseringsleker med…. Wendi McLendon-Covey. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene.

14:30(15:00)

> Whose Line Is It Anyway?

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjest Heather Anne Campbell, på prøve gjennom spontane improviseringsleker med innspill fra publikum. Heather Anne Campbell. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertalentene.

15:00(15:30)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2012. Homer, Moe, Lenny og Carl vinner 200.000 dollar i lotto. Men når Carl drar til Island, sitt hjemland, med hele premien, drar gutta avgårde på et nordisk eventyr for å få tilbake pengene sine. The Saga of Carl. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

15:30(16:00)

> The Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 2012. Marge tar feil av to hjemmesider - hun tror hun er på en side om cupcakes, men egentlig er det en side for folk som ønsker å ha en affære. På siden begynner hun å chatte med den sjarmerende Ben. Dangers On a Train. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk komiserie fra 2013. I sesongens første episode mener Lisa at Homer oppfører seg merkelig. Derfor kontakter hun FBI for å finne ut hva som foregår. SIMPSONS. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 24 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk komiserie fra 2013. Innledningssekvensen til denne Halloween-spesialen er regissert av Guillermo del Toro. Treehouse of Horror XXIV. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 24 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv.

17:00(17:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. Jerry går ut med Newmans ekskjæreste. George kjøper en salat til Elaine fra kafeen, men kjæresten hans tar all æren for det. The Big Salad. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret.

17:30(18:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1994. Elaines venninne går ut med en som snakker høyt. Jerry får en sjekk av bestemoren sin som det ikke er dekning for. The Pledge Drive. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret.

18:00(18:30)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. Sarte sjeler er herved advart: En av lagerenhetene får budgiverne til å brekke seg!. Cardiff. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

18:30(19:00)

> Storage Hunters UK

Britisk realityserie fra 2015. De nomadiske kjøpslåerne vender nesen mot "sunny Scunny" (Scunthorpe) for å krangle om lagerenheter. Scunthorpe. Auksjonarius Sean Kelly, sammen med kjempen Mini Mile og avbitertangen hans, holder skruppelløse briter på jakt etter et røverkjøp stramt i tøylene. Tror du lagerauksjoner er en spøk? Tro om igjen, for du vil nødig komme i klammeri med tidligere bokser Brandon Bernier og kona hans Lori, som er de tøffeste utfordrerne i et spill der innsatsen er høy. Du vil ikke tro hva de finner: alt fra seddelbunker til stoler verdt tusenvis av kroner dukker opp. Bernie-paret er nådeløse; de går etter de beste lagerenhetene i landet, og skyr ingen midler for å få kloa i det som skjuler seg på innsiden. Vi følger dem til landets mest populære auksjoner, der de risikerer store tap i dyst med den fiendtlig innstilte lokalbefolkningen. Med så mye penger på spill, blir det spenning helt til siste slutt.

19:00(19:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2018. Tyvfanger F.O. mistenker at en tyv er ruset og må velge riktig fremgangsmåte for å ikke eskalere situasjonen. Et rutinemessig vedlikehold av en Dreamliner 787 blir brått dramatisk. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise.

19:30(20:00)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2019. På Storo Storsenter går alarmen, men denne gangen fordi en eldre kvinne har kollapset i en butikk. I Brugata er det en slåsskamp og vekterne må forsøke å stoppe volden. Serien gir et unikt innblikk i hverdagen til noen av hovedstadens vektere. Hver dag rykker de ut til tyverier, ulykker og hjelpeoppdrag over hele landet. Når alarmen går, er det de som er de første på stedet.

20:00(21:00)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Cole kommer i julestemning før sin første jul med Maya. Samtidig håper Murtaugh at han kan overbevise RJ om å komme hjem til jul. Bad Santas. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

21:00(23:15)

> Ghostbusters

Amerikansk komedie fra 1984. New York har et problem, et stadig større antall unaturlige hendelser har hjemsøkt byen, og de eneste som vet noe om dette er tre uvanlige gløgge parapsykologer som har mistet forskningsbevillingen.

23:15(01:05)

> The Happening

Amerikansk thrillerdrama fra 2008. I løpet av minutter begynner merkelige dødsfall å forekomme i de store amerikanske byene. Dødsfall som strider mot all fornuft. Hva forårsaker denne plutselige endringen i menneskelig atferd?.

01:05(02:05)

> 24 timer i varetekt

Britisk dokumentarserie fra 2015. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen i Bedfordshire. En observerende dokumentarserie som gir et reelt innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen Bedfordshire Police. En kombinasjon av enestående tilgang og ulike filmteknikker gir et unikt perspektiv på moderne politiarbeid. Fra celleveggenes innside, intervjurom og fanger i deres daglige gjøremål, til utryknings- og spaningsoppdrag, 24 Hours in Police Custody setter politiarbeid i et helt nytt lys.

02:05(02:30)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Stewies bestekompis blir syk og Lois tar ham med til sykehuset der de forteller at han er kritisk syk, men at han kan få behandling for sykdommen. Livin On A Prayer. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

02:30(02:55)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Peter bestemmer seg for å bli berømt skuespiller og blir Tom Tucker's agent for å klatre opp karrierestigen. Samtidig dater Chris en jente som er overraskende lik en viss person i Griffin-familien. Tom Tucker:The Man And His Dream. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

02:55(03:15)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Peter og kompisene prøver å redde en synkende Mercedes Benz, og Peter ender opp med å hjelpe en delfin. Delfinen flytter til Wuahog, nekter å forlate Peter og flytter inn i huset på andre siden av gata. Be Careful What You Fish For. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

03:15(03:35)

> Family Guy

Amerikansk animasjonsserie fra 2011. Mort sliter med økonomien og spør Peter og Quagmire om hjelp til å redde apoteket. Situasjonen forverres når trioen beslutter å brenne ned butikken for å inkassere forsikringspengene. Burning Down The Bayit. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater.

03:35(04:20)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2018. Cole kommer i julestemning før sin første jul med Maya. Samtidig håper Murtaugh at han kan overbevise RJ om å komme hjem til jul. Bad Santas. Politiduoen Wesley Cole og Roger Murtaugh bekjemper kriminaliteten i dagens Los Angeles.

04:20(04:45)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2018. Tollinspektørene gjør et funn på en reisende som narkohunden Norris har markert på. En mann har stjålet fra flere butikker på flyplassen og F.O må ta opp jakten. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise.

04:45(05:10)

> Vekterne

Norsk dokusåpeserie fra 2019. Vekterne Rikke og Ola er på en av sykkelrundene sine i et parkeringshus når de kommer over to personer som er i ferd med å ruse seg. En innbruddsalarm går på en skole og Terje rykker ut. Serien gir et unikt innblikk i hverdagen til noen av hovedstadens vektere. Hver dag rykker de ut til tyverier, ulykker og hjelpeoppdrag over hele landet. Når alarmen går, er det de som er de første på stedet.

05:10(05:35)

> People Behaving Badly

Amerikansk humorserie fra 2017. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!. "People Behaving Badly" tar for seg alle de latterlige, pinlige, ukontrollerte og vanvittige tingene folk gjør. Lattervolumet blir høyt når de beste klippene fra folks verste øyeblikk vises!

05:35(06:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1995. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Torch Song Duet. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon.