Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Viasat4

06:00(06:50)

> Airwolf

Amerikansk actionserie. Om det høyteknologiske helikopteret Airwolf og teamet som jobber ombord på helikopteret. De reiser rundt på ulike oppdrag rundt i verden. I denne del: Dom, Caitilin og familien til en av Strings venner fra Vietnam blir kidnappet av mennesker som er ute etter å hevne seg på de som ødela landsbyen deres under Vietnam-krigen.

06:50(07:15)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1992. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Kelly har fødselsdag og kjæresten Frank har bedt henne ut. For å late som om han ikke hadde glemt det, ber Al Kelly og de andre i familien med på kino. Til hans store overraskelse avlyser Kelly avtalen med Frank, og han må ta dem med på kino. Men en kinotur med familien Bundy byr på både komplikasjoner og overraskelser...

07:15(07:40)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1992. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. I denne del: Al er deprimert over at alle ser ut til å vite hvor lite tilfredsstillende han er i senga. Selv på tv harseleres det med sexferdighetene hans. For å hjelpe til sprer Peggy rykter om at Al er en fantastisk elsker, men det er ikke nok for Al. Han sverger på å komme i form slik at ryktene blir sanne.

07:40(08:05)

> Cheers

Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. I denne del: Dr. Sumner Sloane dukker opp på Dianes og Sams bryllupsdag og forteller at et forlag ønsker å publisere et av manuskriptene hennes.

08:05(08:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. I denne del: Med kun noen timer igjen før bryllupet sitter gjengen og mimrer om Gary Blauman, og plutselig dukker han opp til seremonien.

08:30(09:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2013. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. I denne del: Det er under én time igjen til bryllupet og både Barney og Robin har full panikk. Marshall og Lily prøver å skrive om bryllupsløftene de brukte i sitt eget bryllup.

09:00(09:30)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1993. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. I denne del: Marcy skal tale foran en stor forsamling men er redd. En psykolog gir henne råd om å tenke på sex for å overvinne angsten, men når hun øver seg går fantasiene sine egne ville veier.

09:30(10:00)

> Bundy

Amerikansk komiserie fra 1993. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. I denne del: Al advarer Kelly og Bud mot å kjøpe en bil sammen. Det er altfor mange ulemper ved å dele på ting, mener han. Men Kelly og Bud vil ikke høre på det øret, og sammen med Jefferson reiser de på bilauksjon og kjøper bil. Men allerede på vei hjemover begynner de å krangle om bilen.

10:00(10:30)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Jerry blir vitne til en bilulykke hvor sjåføren kjører fra åstedet. Han tar opp jakten og får stanset bilen. Sjåføren viser seg å være en pen rødhåret kvinne, og han glemmer alt om ulykken og ber henne ut isteden. Men når han oppdager at den som ble påkjørt er en vakker blondine, føler han seg dratt mellom to muligheter.

10:30(11:00)

> Seinfeld

Amerikansk komiserie fra 1991. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? I denne del: Jerry går ut med en kunstner som maler et portrett av Kramer. Hun gir Elaine, George og Kramer billetter til en baseballkamp, noe som fører til at Elaine lyver for sjefen sin for å kunne gå på kampen. Jerry oppdager at kjæresten hans er plagiator.

11:00(11:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Pappa Homer har dårlige manerer, arbeider i et kjernekraftverk og er ganske dum, men han elsker sin familie over alt på jord. Sønnen Bart er konstant på jakt etter nye apestreker, mens datteren Lisa er den intelligente. Baby Maggie kommuniserer med omverdenen gjennom smokken, og mamma Marge forsøker å holde orden på dem alle. I denne del: Bart avslører Skinner og Krabappels tvilsomme forretninger.

11:30(12:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Pappa Homer har dårlige manerer, arbeider i et kjernekraftverk og er ganske dum, men han elsker sin familie over alt på jord. Sønnen Bart er konstant på jakt etter nye apestreker, mens datteren Lisa er den intelligente. Baby Maggie kommuniserer med omverdenen gjennom smokken, og mamma Marge forsøker å holde orden på dem alle. I denne del: Bart gir bort hunden sin slik at han kan beholde en veltrent og prisbelønnet collie.

12:00(12:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Mr Burns bestemmer seg for å flytte kjernekraftverket til India for å spare penger. Utrolig nok blir Homer utvalgt til å reise til India og lære opp de nye arbeiderne, og enda mer utrolig: Han gjør en god jobb! Homer er ør av glede, og opphøyer seg selv til Gud.

12:30(13:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Familien Simpson sitter på resturanten The Frying Dutchman og venter på maten som aldri kommer. De bruker ventetiden til å fortelle hverandre historier.

13:00(13:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. I denne del: Doug prøver å overtale moren sin til å delta i en pokerturnering.

13:30(14:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. I denne del: Doug og vennene hans leier en leilighet som de planlegger å bruke som et hemmelig møtested.

14:00(14:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. I denne del: Ted drar til et datingfirma men blir sendt på dør da profilen hans ikke passer med noen av kvinnene de har registrert. Ted gir ikke opp så lett og bestemmer seg for å besøke en av jentene på eget initiativ for å bevise at han duger som potensiell kjæreste.

14:30(15:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. I denne del: Lily er så ofte på besøk at hun begynner å bli mer eller mindre fastboende i leiligheten. Ted føler seg mer og mer utenfor, så han sier til Marshall at når han og Lily gifter seg, vil han overta leiligheten.

15:00(15:30)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. I denne del: Hollywoodregissør Colin veileder improvisatørene i ulike scener inkludert en kriminelle scene, en hjemmefrue som forfører den kjekke elektrikern, og en snowboard-økt. Hukommelsen får også kjørt seg! Spesialgjester inkluderer Mary og Mariya fra det amerikanske OL-laget i synkronsvømming.

15:30(16:00)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. I denne del: En nye uke episode med en rekke fantastiske "trekk fra hatten"-utfordringer! Lagene må takle temaer fra sko og slanking, til soveromsetikkete. De må også gjøre en James Bond presentasjon. Ukens spesialgjest er Kevin McHale.

16:00(16:30)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Pappa Homer har dårlige manerer, arbeider i et kjernekraftverk og er ganske dum, men han elsker sin familie over alt på jord. Sønnen Bart er konstant på jakt etter nye apestreker, mens datteren Lisa er den intelligente. Baby Maggie kommuniserer med omverdenen gjennom smokken, og mamma Marge forsøker å holde orden på dem alle. I denne del: Lisa hjelper Mr. Burns med å bygge et kildesorteringsanlegg etter at flere dumme investeringer har ført til at han har mistet formuen sin.

16:30(17:00)

> Simpsons

Amerikansk animasjonsserie fra 1996. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Pappa Homer har dårlige manerer, arbeider i et kjernekraftverk og er ganske dum, men han elsker sin familie over alt på jord. Sønnen Bart er konstant på jakt etter nye apestreker, mens datteren Lisa er den intelligente. Baby Maggie kommuniserer med omverdenen gjennom smokken, og mamma Marge forsøker å holde orden på dem alle. I denne del: Marge stiller som frivillig hjelper i kirken. Homer oppdager sitt eget bilde på en vaskepulverpakke.

17:00(17:30)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. I denne del: Etter at Arthur starter en brann i kjelleren, synes Carrie det er på tide at han flytter på gamlehjem.

17:30(18:00)

> Kongen av Queens

Amerikansk komiserie fra 2006. I denne del: Doug har fått igjen penger på skatten, og bestemmer seg for å kjøpe en iskrembil.

18:00(19:00)

> Hundepatruljen Oslo

Norsk dokumentarserie. Vi får et eksklusivt innblikk i spesialavdelingen i Oslopolitiet og deres topptrente hunder. Patrulje, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Hundens snute er et betydelig virkemiddel i jakten på spor på åsteder og etter gjerningsmenn. Vi får se det unike samspillet mellom politi og hund, som sammen jobber for å gjøre hovedstaden tryggere. I denne del: I denne episoden blir Torill, som vanligvis jobber med å stoff bort fra Oslos gater, med Svein Magnus på vanlig patrulje. Det blir søk etter en innbruddstyv og en suicidal person. I tillegg må de stoppe en fyllekjører som skaper farlige situasjoner i trafikken. Kriminalsøksteknikker Kai og hunden hans Trixxie besøker Politihøyskolen for å vise studentene hvordan man jobber med hund i grove kriminalsaker. Lars og Kristian, og hundene deres Blitz og Nestor, bistår et annet politidistrikt med å finne en antatt omkommet person.

19:00(19:30)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2018. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: Airport patrol og politiet skal ta pågripe en gruppe asylsøkere som har oppholdt seg ulovlig i Tyskland. Kjetil er ute med narkohunden Norris som markerer på reisende fra København.

19:30(20:00)

> Storage Hunters

Amerikansk realityserie fra 2012. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. I denne del: Brandon og Scott ignorerer deres koners råd og går i budkrig for å vinne bowlingutstyr. Men er det virkelig en gevinst der?

20:00(20:30)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Lisa er misfornøyd med måten jenter blir undervist i matte på, så hun går over til guttenes side av skolen på utkikk etter en utfordring. Hun kler seg ut som en gutt, Jake Boyman, og begynner på gutteskolen. Matteundervisningen er langt mer spennende der, men det å utgi seg for å være gutt skal vise seg å bli en langt vanskeligere utfordring enn hun hadde trodd.

20:30(21:00)

> Simpsons

Amerikansk tegnefilmserie. I denne del: Marge har vunnet en gratis vaskehjelp i en konkurranse, men er engestelig for vaskehjelpens reaksjon når hun ser hvor skittent hjemmet hennes er. Derfor tar hun skurekosten fatt før vaskehjelpen kommer. Marge lager ved en feil en eksplosiv blanding av vaskemidler, og hun ender opp med hukommelsestap.

21:00(21:30)

> Whose line is it anyway?

Amerikansk humorserie fra 2013. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. I denne del: Improvisørene får muligheten til å gjøre narr av publikums og deres eiendeler i leken "hva er i baggen?"! Vi får blant annet se pinlige tannlegebilder, en jente viser sin ville side, og i "Weird Newscasters" møter vi telefonsexarbeider Ryan. Spesielgjest er basketballstjernen Lisa Leslie.

21:30(22:00)

> OSL 24-7

Norsk realityserie fra 2018. Vi får et unikt og eksklusivt innblikk i den actionfylte hverdagen på Norges travleste flyplass. Oslo Lufthavn (OSL) er Norges hovedflyplass med flere titalls millioner reisende hvert år. Dette gjør flyplassen til den nest største i Skandinavia. Hver dag og natt jobber 15.000 mennesker på spreng for å holde flyplassen i gang 24 timer i døgnet. Disse menneskene håndterer daglig nødsituasjoner, fanger sleipe butikktyver, avdekker smuglergods og sørger for at det er trygt for passasjerer og mannskap å reise. I denne del: Politiet skal uttransportere en mann som er dømt for organisert kriminalitet tilbake til sitt hjemland. Og tollvesenet gjør beslag av et større parti med tørket khat.

22:00(00:00)

> R.I.P.D.

Amerikansk actionkomedie fra 2013. Jeff Bridges, Ryan Reynolds. En myrdet politimann blir medlem av politistyrken "Hvil i fred" for å beskytte de levende mot en stadig mer ødeleggende gruppe sjeler som nekter å gå over til den andre siden på fredelig vis. Aldersgrense: 7 år.

00:00(02:00)

> Basic

Amerikansk-kanadisk-tysk thriller fra 2003. John Travolta, Connie Nielsen. Sersjant Nathan West leder en elitestyrke i det amerikanske forsvaret, kjent som Army Rangers. Han går for å være en god offiser, men er upopulær blant sine menige fordi han er en aggressiv mann med kort lunte. På en rutineøvelse i Panama blir laget hans rammet av en orkan. Det fører til at fire av seks menn dør, og West selv er som sunket fra jordens overflate. I et forsøk på å finne ut hva som skjedde får kaptein Julia Osborne i oppdrag å etterforske saken. Aldersgrense: 15 år.

02:00(03:40)

> Let's Be Cops

Amerikansk komedie fra 2014. Jake Johnson, Damon Wayans Jr... Justin og Ryan har vært bestevenner siden barndommen, men lever et trist liv i Los Angeles. Til en fest kler de seg ut som politimenn, og når de oppdager hvor mye oppmerksomhet de får i uniform, bestemmer de seg for å fortsette moroa. Aldersgrense: 11 år.

03:40(04:05)

> Brickleberry

Amerikansk animasjonsserie fra 2014. Brickleberry er en animasjonsserie som følger en gjeng rimelig mislykkede skogvoktere som jobber i en nasjonalpark som muligens må stenge. Derfor ansetter de en ny skogvokter som skal piske de andre til å jobbe hardere og dermed redde parken. Serien er produsert og skrevet av Daniel Tosh, sammen med komikerne Waco O'Guin og Roger Black. I denne del: Woody omgjør parken til en sommerleir i indianerstil.

04:05(04:55)

> The Americans

Amerikansk dramaserie fra 2014. Periodedramaet The Americans er satt til tiden like etter at Ronald Reagan ble president, og handler om det vanskelige ekteskapet mellom to KGB-spioner som lever under falsk identitet som to amerikanere i Washington DC. Det arrangerte ekteskapet mellom Phillip og Elizabeth Jennings, som har to barn uvitende om deres ekte identitet, blir stadig mer ekte og lidenskapelig. Dette til tross for at forholdet settes på prøve etter hvert som den kalde krigen eskalerer. Situasjonen kompliseres ytterligere av at Philip begynner å kjenne en tilhørighet til USA. I tillegg flytter en FBI-agent som jobber med kontraspionasje, inn i nabohuset. I denne del: Ingen er sikre når Philip og Elizabeth evakuerer barna for å fullføre oppdraget sitt. Stan holder Ninas fremtid i sine hender.

04:55(06:00)

> Airwolf

Amerikansk actionserie. Om det høyteknologiske helikopteret Airwolf og teamet som jobber ombord på helikopteret. De reiser rundt på ulike oppdrag rundt i verden. I denne del: Dom, Caitilin og familien til en av Strings venner fra Vietnam blir kidnappet av mennesker som er ute etter å hevne seg på de som ødela landsbyen deres under Vietnam-krigen.