Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:50)

> I am Cait

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Caitlyn Jenner tar steget ut i verden som kvinne. I denne del: Cait tar på seg sin del av skylden for at ekteskapet med Kris endte med skilsmisse. Candis ser på mulighetene til å adoptere en baby.

06:50(07:20)

> Mitt lille luksushjem

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Tyson og Michelle Spiess er et ektepar som har spesialisert seg på å bygge bittesmå luksushjem på hjul. De strekker seg langt for å oppfylle kundenes ønsker, selv om det er få kvadratmeter til rådighet. I denne del: En offiser og hans kone,Tiny, ønsker seg et lite hjem med mobilitet med tanke på deres neste flytting.

07:20(08:15)

> Top Chef USA

Amerikansk realityserie fra 2014. Sesong tolv starter med tolv kokker som skal konkurrere om å få være med videre i konkurransen. I denne del: Te er en sentral ingrediens i dagens utfordring for kokkene.

08:15(09:05)

> Dallas

Amerikansk såpeopera. Dallas er en helt ny serie, basert på en av verdens mest populære dramaserier gjennom tidene, med samme navn. Fortsatt er det bitterhet og stridigheter innad i den mektige Erwing-familie. Utgangspunktet for uenighetene er familiens oljeimperium i Texas. I denne nye utgaven av Dallas er det sønnene til legendariske JR og Booby Ewing, som fører kampen om verdiene videre.

09:05(10:00)

> Project Runway med Tim Gunn

Amerikansk realityserie. Tim Gunn leder denne realityserien, der det handler om mote og design og der tre mentorer skal bevise at de kan drive et motehus og få frem nye designere. I denne del: Designerne får i oppgave å lage antrekk til som popstjernen Zendaya kan bruke på scenen.

10:00(10:55)

> Project Runway med Tim Gunn

Amerikansk realityserie. Tim Gunn leder denne realityserien, der det handler om mote og design og der tre mentorer skal bevise at de kan drive et motehus og få frem nye designere. I denne del: Den første team-oppgaven designerne får er å lage mini-kolleksjoner.

10:55(11:55)

> I am Cait

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Caitlyn Jenner tar steget ut i verden som kvinne. I denne del: Caitlyn er fast bestemt på å bevise at hun er opptatt av organisasjonen LGBTs arbeid. Hun risikerer å bli arrestert i Houston sammen med venninnene sine. I mellomtiden forsøker Ella å reparere forholdet til sin far som ikke har akseptert kjønnsskiftet Ella har gått igjennom.

11:55(12:45)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske og se mulighetene i forfalne hus.t De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Chip og Joanna Gaines hjelper et par med å finne det perfekte hus til et budsjett på 450 000 dollar.

12:45(13:40)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Chip og Joanna Gaines hjelper Mike og Val McKenzie med å finne et passende hus i Woodway,Texas. Mike, er tidligere fotballspiller, jobber i forsikring og hans kone Val, er kunstner og jobber hjemmefra. Mike og Val har bodd utenfor byen en stund og er nå på utkikk etter et nytt hjem nær kirken, barnas skoler og en matbutikk. De ønsker et hus med en åpen løsning og god plass til sine tre barn. Mike og Val har et budsjett på $ 300 000.

13:40(14:10)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk realityserie. Vi følger de ansatte og kommende bruder i brudesalongen Bridals by Lori i Atlanta. I denne del: En kommende brud føler seg som den stygge andungen og håper å finne en kjole som kan forvandle henne til en svane.

14:10(14:40)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk realityserie. Vi følger de ansatte og kommende bruder i brudesalongen Bridals by Lori i Atlanta. I denne del: Bruden Meg bryter alle regler og tar med seg forloveden Jack på brudekjoleshopping.

14:40(15:35)

> The Kardashians

Amerikansk dokusåpe. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler – alt med kamera til stede. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. I denne del: Rob foreslår at Khloè kan flytte inn hos ham. Kris vurderer å prøve seg på Broadway.

15:35(16:30)

> The Kardashians

Amerikansk dokusåpe. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler – alt med kamera til stede. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. I denne del: Kris er lei av at Kim tar over hele huset , og blir ikke fornøyd når Kim forteller at huset de renoverer ikke er klart på mange måneder. Kanyes assistent forteller Kris at Kanye har en helt spesiell overraskelse for Kims bursdag.

16:30(17:00)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsprogram fra 2016. Vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg og skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er høy nok for salg. I denne del: De tre oppkjøperne Kim, Lars og Mads drar til Bornholm for å lete etter antikviteter i et nedlagt bakeri. Huset er stort og fylt med antikviteter fra hele verden. Oppkjøperne finner mange interessante kjøp, blant annet et hav av modellskip og massevis av utstoppede dyr.

17:00(17:30)

> Mitt lille luksushjem

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Tyson og Michelle Spiess er et ektepar som har spesialisert seg på å bygge bittesmå luksushjem på hjul. De strekker seg langt for å oppfylle kundenes ønsker, selv om det er få kvadratmeter til rådighet. I denne del: Et par fra Portland drømmer om elegant og sofistikert lite hjem. De ender opp med et lite hjem som har med både oppvarmet tregulv, takvinduer og en plantevegg.

17:30(18:00)

> Bloggerne

Norsk dokusåpe. Dokuserien ”Bloggerne” er tilbake i en ny sesong hvor vi får stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. I den sjette sesongen av serien følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Dokuserien ”Bloggerne” er tilbake i en ny sesong hvor vi får stifte bekjentskap med noen nye fjes og ikke minst følge profilene vi kjenner godt fra tidligere. I den sjette sesongen av serien følger vi ni personer kjent fra blogger og sosiale medier. Vi følger bloggere fra Karasjok i nord, via Førde og Ålesund i vest, Oslo i øst til Søgne i sør. I denne del: Anniken reiser til Stockholm på modelloppdrag og har en glamorøs dag på jobb sammen med andre kjente bloggere. Kristine får besøk av Fabian og blir nok en gang konfrontert med hans mange damehistorier. I Ålesund venter Louise på at John Arne skal komme hjem fra India. Hun har stått for hele innflyttingen i det nye huset selv og er svært spent på hva ektemannen tenker om deres nye bolig.

18:00(19:00)

> The Kardashians

Amerikansk dokusåpe. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler – alt med kamera til stede. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. I denne del: Hele Kardashian-familien flyr til San Francisco. Kanye har nemlig laget til en bursdagsoverraskelse for Kim der. Men, det er ikke bare Kim som blir overrasket, for plutselig drar Kanye opp en ring, og festen går fra å være en bursdag til en forlovelsesfest.

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. Med Kim Kardashian i spissen følger vi verdens mest berømte søstre og deres familier. I denne del: Kourtney vil at familien skal ha et bakgårdssalg. Kendall planlegger sin18-årsdag, og uttrykker samtidig et ønske om å flytte hjemmefra.

20:00(21:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk realityserie fra 2016. I denne serien ser vi på små hjem med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om denne nye trenden med minihus, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller. I denne del: Danny og Lori ønsker å flytte fra stort hus, til lite. De driver to frisørsalonger og et spa, og mener at et lite hus vil gi de mer tid til å fokusere på jobben.Det største ønsket er å beholde den victorianske stilen fra sitt store hus.

21:00(23:25)

> Swing Vote

Amerikansk dramakomedie fra 2008. Kelsey Grammer, Kevin Costner. November 2004, New Mexico. Bud er en lathans med én bra ting i livet sitt: datteren Molly, en engasjert femteklassing. På valgdagen er det meningen at Bud skal møte henne ved stemmelokalet. Men når han ikke møter opp, sniker hun seg inn for å stemme for ham. Men før hun får gjort det, går strømmen. Det viser seg at New Mexicos stemmer blir avgjørende for valget, men etter uavgjort må én person stemme på nytt – Bud. Aldersgrense: 11 år.

23:25(01:55)

> The Host

Amerikansk science fiction fra 2013. Saoirse Ronan, Chandler Canterbury. Handlingen tar oss inn i en nær fremtid hvor Jorden har blitt tatt over av fredelige romvesener, kalt "Sjeler", som tar bolig i menneskenes kropper. En historie om kjærlighet og kamp for overlevelse i en futuristisk verden hvor menneskehetens skjebne står på spill. De aller fleste menneskene har blitt ofre for Sjelene. Deres sinn og tanker har blitt overtatt, men kroppene er intakte.

01:55(02:45)

> Beauty and the Beast

Amerikansk spenningsserie. Drapsetterforsker Catherine Chandler har en vanskelig fortid. Hun var til stede da moren ble drept under et overfall. Selv ble hun reddet av en mystisk helt. Morderne ble aldri fanget. Cathrine leter stadig etter de skyldige og den anonyme helten. På sin søken treffer hun Dr Vincent Keller, en mann med en mørk hemmelighet, som ønsker å hjelpe henne. For ni år siden ble Catherine Chandler vitne til at moren ble skutt, samtidig som hun selv ble reddet av det som trolig var et monster. Ni år senere er hun etterforsker, og får en sak som leder henne til eks-soldaten Vincent Keller. Etter hvert som hun blir kjent med Vincent, avdekker hun også hva som egentlig skjedde med moren.

02:45(03:10)

> Kjendiskirurgene i L.A.

Amerikansk dokusåpeserie. Ingen andre steder i verden er utseendet viktigere enn i Beverly Hills. Vi følger noen av de mest kjente kirurgene i verden, både deres personlige liv og yrkeskarriere. I denne del: Bill Champlin, en kjent amerikansk låtskriver, vil operere haken og øyelokkene, og har avtalt time før operasjon. Ved oppmøte er han redd for at en forkjølelse vil sette en stopper for dagens planer. Angela har det perfekte smil, men vil likevel forbedre tennene - og smilet- før hun skal starte i ny jobb. Vil kirurgene gjøre inngrep, selv om hun allerede har det perfekte utseendet?

03:10(03:30)

> Kjendiskirurgene i L.A.

Amerikansk dokusåpeserie. Ingen andre steder i verden er utseendet viktigere enn i Beverly Hills. Vi følger noen av de mest kjente kirurgene i verden, både deres personlige liv og yrkeskarriere.

03:30(04:20)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram. Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig. I denne del: I kveld tar "Tid for hjem"-gjengen fatt på en mørk kjellerstue. De kler inn veggene og lager en hengende sofa.Familien har et supert hus med fin gang og kjellerstue i første etasje. Men kjellerstuen er mørk og gangarealet trenger smartere oppbevaringsløsning for klær og sko.Designerne Morten og Jonas lager en fiffig løsning som "Tid for hjem"-gjengen gjennomfører med stil.

04:20(04:40)

> Syk av mat

Britisk realityserie. De er avhengig av en spesiell type mat og de trenger hjelp. Terapeut Mike Dow og matekspert J.J. Virgin hjelper forskjellig mennesker med sin matavhengighet.

04:40(05:30)

> The O.C.

Amerikansk dramaserie. I denne del: Ryan konfronterer Marissa angående deres forhold, mens Kirsten og Julie krysser en grense med sin stevnemøtetjeneste.

05:30(06:00)

> Hot Bench

Amerikansk realityserie. Tre dommere, Patricia DiMango, Tanya Acker, og Larry Bakman, løser rettstvister på tv. De hører først på motpartene, så diskuterer de seg i mellom før dommen blir avsagt, foran kamera. Fra skaperne av "Judge Judy". Tre dommere, Patricia DiMango, Tanya Acker, og Larry Bakman, løser rettstvister på tv. De hører først på motpartene, så diskuterer de seg i mellom før dommen blir avsagt, foran kamera.