Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:00)

> Celebrity Masterchef

Britisk realityserie fra 2015. I denne del: Det er klart for siste semifinale, og kjendisenes første oppgave er å lage en rett basert på noe eller noen de er glad i. Deretter blir de sendt ut på en av de tøffeste utfordringene hittil.

07:00(08:00)

> Kourtney og Kim i New York

Amerikansk realityserie. Søstrene Kourtney og Kim Kardashian drar igjen til New York. Kim er nygift med Kris Humphries, men opplever at ekteskapet er alt annet enn hun forventet. I denne del: Kim føler seg sviktet av sin venn Jonathan.

08:00(09:05)

> Kourtney og Kim i New York

Amerikansk realityserie. Søstrene Kourtney og Kim Kardashian drar igjen til New York. Kim er nygift med Kris Humphries, men opplever at ekteskapet er alt annet enn hun forventet. I denne del: Kim bestemmer seg for å slutte med prevensjon og for å spørre Kris Humphries om det er på tide å få en baby. Kris Jenner besøker jentene i NYC, og er vert for programmet "Today show" sammen med Scott.

09:05(10:00)

> No Tomorrow

Amerikansk dramaserie fra 2016. Evie er et nysgjerrig ordensmenneske. Hun møter den sjarmerende og frisinnede Xavier som oppfordrer henne til å nyte livet mer. Han mener nemlig at menneskeheten kun har kort tid igjen før verdens ende. I denne del: Xavier konfronterer sin far og Evie bringer opp fortiden. Hank dekker over for Deirdre mens hun er syk, og Kareema gjør en sjokkerende oppdagelse om Deirdres rykte.

10:00(11:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Vi følger Aramndo og David Montelongo som driver en familiebedrift som kjøper og selger eiendom. De pumper inn tusenvis av dollar inn i prosjektene, noe som er en høy risiko, i et forsøk på å få en stor fortjeneste. Vil de lykkes? I denne del: Amando slår til på et hus etter midnatt, sikker på at det vil gi ham et skikkelig overskudd. Dagen etter ser han det i dagslys, og skjønner at han slett ikke har truffet alle beboerne i huset kvelden før, en koloni med svære kakerlakker!

11:00(12:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. Vi følger små eiendomsselskaper i USA i deres søken etter den billigste og mest håpløse eiendommen i nabolaget, det huset ingen andre vil ta i. I hvert program investeres tusenvis av dollar for å lage et drømmehjem de kan selge med profitt. I denne del: Nathaniel "Than" Merril og hans barndomsvenn, Paul Esajian, prøver å selge et treroms dukkehus i New Haven, Connecticut. Vinterværet fører til frosne rør som sprekker, og det blir oversvømmelse i kjelleren. Drømmen om rask og enkel profitt sprekker også!

12:00(13:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2017. Rachael Ray inviterer celebre kjendiser til sitt program, men også eksperter på blant annet helse og livsstil for å komme med tips i forhold til det å leve sunt. I tillegg lager hun mat i hver episode - noen ganger sammen med gjestene som er på besøk.

13:00(13:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes? I denne del: Tarek og Christina finner et hus i Fullerton som raskt fatter deres interesse. Det er i et godt nabolag, og viser potensialet for profitt, selv om det virker priset litt høyt for området.

13:30(14:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk livsstilsprogram fra 2015. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, og de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken. Vil de lykkes eller mislykkes? I denne del: Tarek og Christina blir kontaktet av en investor som ønsker deres hjelp til et stort hus i et eksklusivt område.

14:00(14:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Et gift par søker tilbake til hjembyen og til et bittelite hjem.

14:30(15:00)

> #RichKids of Beverly Hills

Amerikansk dokusåpe fra 2014. Møt de seks fantastiske Rich Kids of Beverly Hills, som lever et liv i sus og dus i et av de mest fasjonable områdene i verden - 90210 Beverly Hills. I denne del: Gjengen drar til Wyoming for å leve ut sine ville sider. Jonny opplever en Tinder-katastrofe når daten hans møter opp full.

15:00(15:30)

> #RichKids of Beverly Hills

Amerikansk dokusåpe fra 2014. Møt de seks fantastiske Rich Kids of Beverly Hills, som lever et liv i sus og dus i et av de mest fasjonable områdene i verden - 90210 Beverly Hills. I denne del: Gjengen drar til Wyoming for å leve ut sine ville sider. Jonny opplever en Tinder-katastrofe når daten hans møter opp full.

15:30(16:00)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: Nora vil spørre Ørjan om hvorfor han ikke klarte å åpne seg for henne da de var sammen, og Joachim vil stille et stort spørsmål. Veldig stort.

16:00(17:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: Tanya vil ha fjernet et arr som minner henne om at hun kunne hatt en tvilling. En dame ser på seg selv som en levende barbiedukke og søker evig ungdom ved hjelp av kirurgi.

17:00(18:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Kourtney sliter med å balansere mellom jobb og familie, og føler hun alltid blir hengende bakpå med jobben.

18:00(19:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Khloe undersøker muligheten for å være Kims surrogatmor.

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Familien reagerer når Scott tar med seg en fremmed dame på Kardashian sin tradisjonelle familieferie. Scott skylder på at han er sex-avhenging og derfor må ha med seg dame på tur!

20:00(21:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Kim og Kourtney tvinger Khloe med på en nostalgisk søstertur til Palm Springs, for å gjenoppleve sine kjære barndomsminner. Samtidig skal Rob møte en livscoach i håp om å redde det skrantende forholdet med Chyna. Og Kris mottar et hårreisende tilbud fra et kongelig ektepar, som ønsker å kjøpe eggene hennes for å lage en mini-Kardashian!

21:00(21:30)

> Bloggerne

Norsk realityserie fra 2017. I denne sesongen av Bloggerne kommer vi tettere på livene til sju av landets største nettprofiler. Vi følgerdem gjennom alt og blir med på innsiden av deres hverdagslige utfordringer; kroppspress, barneoppdragelse, vennskap og kjærlighet. I denne del: Anniken og Anders er usikre på forholdets fremtid. Er kjærligheten sterk nok til å tåle all kranglingen? Samtidig rådfører Kristine seg med storebroren Håkon om hennes kompliserte forhold til Fabian. Espen har på sin side lagt forholdet til eksen bak seg og feirer singellivet. Alle bloggerne møtes på Vixens store sommeravslutning. Men hvilket forhold overlever festen?

21:30(22:00)

> Drømmehus ved sjøen

Amerikansk livsstilsserie fra 2015. Et hus ved havet, det er jo drømmen! Eiendomseksperten Nick hjelper dagdrømmerne med å finne det perfekte huset, ved vannkanten. I denne del: Brett og Yeva er klar for å flytte seg nærmere badeballer, saltvann, krabber og surfebrett. Venice Beach i California er drømmen deres. Problemet er at Brett vil ha et stort hus, mens Yeva på sin side ønsker en moderne leilighet ved stranden. Kan de bli enig om noe?

22:00(22:30)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe. Vi følger bloggeren, forfatteren og artisten Sophie Elise Isachsen gjennom en tung, men samtidig givende tid. Hun flytter sammen med vennene Fetisha Williams og Joakim Kleven, som sammen håper de kan hjelpe Harstad-jenta i hennes forsøk på å finne tilbake til seg selv igjen.

22:30(23:00)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2017. Den nyskilte 40-åringen Liza kommer seg tilbake til arbeidslivet ved å utgi seg for å være i 20-årene. Hun lever på en livsløgn for å få fart på både karriere og kjærlighetslivet. I denne del: Liza blir dratt mellom to verdener, og Kelsey må redde Lauren.

23:00(00:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: Dr. Nassif må fikse en tidligere boksers nese. Legene har noen uventede nyheter for skuespillerinnen Shauna Sand.

00:00(00:30)

> Drømmehus ved sjøen

Amerikansk livsstilsserie fra 2015. Et hus ved havet, det er jo drømmen! Eiendomseksperten Nick hjelper dagdrømmerne med å finne det perfekte huset, ved vannkanten. I denne del: Brett og Yeva er klar for å flytte seg nærmere badeballer, saltvann, krabber og surfebrett. Venice Beach i California er drømmen deres. Problemet er at Brett vil ha et stort hus, mens Yeva på sin side ønsker en moderne leilighet ved stranden. Kan de bli enig om noe?

00:30(01:00)

> Hekta på oppussing

Amerikansk oppussingsserie. Nicole Curtis er en selvlært oppussingsekspert og designer, og hennes store lidenskap er å restaurere gamle hus tilbake til sin opprinnelige stand. Damen er ikke er redd for å svinge hammeren, og under renoveringen må hun hanskes med både tøffe håndverkere og vanskelige byråkrater. I denne del: Nicole fokuserer på å gjøre ferdig "The Dollar House" utvendig.

01:00(01:55)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2015. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital. I denne del: Owen og Amelia begynner å få et mer seriøst forhold. Alex, på sin side, får litt mer klarhet i hva hans fremtid med Jo kan bli. I mellomtiden har Callie og Arizona problemer med foreldremyndighetsavtalen sin.

01:55(02:50)

> Beauty and the Beast

Amerikansk thrillerserie fra 2015. For ni år siden ble Catherine Chandler vitne til at moren ble skutt, samtidig som hun selv ble reddet av det som trolig var et monster. Ni år senere er hun etterforsker, og får en sak som leder henne til eks-soldaten Vincent Keller. Etter hvert som hun blir kjent med Vincent, avdekker hun også hva som egentlig skjedde med moren. I denne del: Vincent og Cat er tvunget til å gjemme seg fordi noen er ute etter Vicnent. Det får ham til å undre over hvordan livet ville ha vært for henne, uten ham, og får et glimt av nettopp det.

02:50(03:45)

> Beauty and the Beast

Amerikansk thrillerserie fra 2015. For ni år siden ble Catherine Chandler vitne til at moren ble skutt, samtidig som hun selv ble reddet av det som trolig var et monster. Ni år senere er hun etterforsker, og får en sak som leder henne til eks-soldaten Vincent Keller. Etter hvert som hun blir kjent med Vincent, avdekker hun også hva som egentlig skjedde med moren. I denne del: Vincent og Cat oppdager at en annen nemesis er ute etter å få Vincent, og forholdet deres blir truet når de ender opp på hver sin side av loven.

03:45(04:40)

> Crazy Ex-Girlfriend

Amerikansk komiserie fra 2015. Rebecca Bunch er en vellykket partner i et prestisjefylt i advokatfirma i New York. Impulsivt slutter hun i jobben og forlater sin eksklusive leilighet på Manhattan for å søke etter kjærlighet og lykke i California. I denne del: Rebecca får vite at Josh har motstridende følelser for henne.Darryl ønsker å la alle få vite om hennes nyoppdagete biseksualitet.

04:40(05:25)

> The Talk

Amerikansk talkshow. En gruppe mødre kommer sammen for å diskutere familiespørsmål, aktuelle hendelser, kjendis-sladder og private historier. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

05:25(06:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Et gift par søker tilbake til hjembyen og til et bittelite hjem.