Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:00)

> Dyreklinikken

Britisk dokumentarserie fra 2015. Den karismatiske veterinæren Scott Miller hjelper katter, hunder, kaniner og andre dyr ved sin klinikk i sør-vest London. I denne del: En diabetisk malteserhund har mistet halve kroppsvekten sin og får nå drypp. I tillegg møter vi en undulat som er i sjokk, og har sluttet å spise.

07:00(08:00)

> Dyreklinikken

Britisk dokumentarserie fra 2015. Den karismatiske veterinæren Scott Miller hjelper katter, hunder, kaniner og andre dyr ved sin klinikk i sør-vest London. I denne del: En katt har dårlige pusteevner, og vi møter en Shar Pei-hund som har fått skabb, og en øyebetennelse som kan gjøre henne blind, om hun ikke får behandling av veterinær Scott Miller.

08:00(08:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Cammy og Eric er klar for noe nytt! Cammy reiser mye i forbindelse med musikk-karrieren sin og nå ønsker de seg et hjem på 45 kvadratmeter.

08:30(08:55)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Julian er trommeslager og Emily er fotograf. De er alltid på farten, og de har rett og slett for mye plass. Nå ønsker de seg noe mindre, men vil de finne noe fint?

08:55(09:25)

> Danmarks vakreste hjem

Dansk livsstilsprogram fra 2016. Hva skal til for å skape, selge og innrede et luksuriøst hjem? Vi blir med fire eksperter på jobb i helt unike luksushjem i Danmark, for å se hvordan interiørdesignere og eiendomsmelgere jobber med boliger i den øverste prisklassen. I denne del: Eiendomsmegler Mette Hjære går på visning av et moderne byhus i midten av Kolding,- et hus som viser seg å være full av overraskelser. Eiendomsmegler Adam Schnack viser en potensiell kjøper et totalrenovert herskapshus i København til 20 millioner kroner. Interiørekspert Jannik Martensen-Larsen drar til Dubai for å hjelpe en dansk familie som vil gjøre endringer i sin 800 kvadratmeter store luksusvilla.

09:25(10:00)

> Danmarks vakreste hjem

Dansk livsstilsprogram fra 2016. Hva skal til for å skape, selge og innrede et luksuriøst hjem? Vi blir med fire eksperter på jobb i helt unike luksushjem i Danmark, for å se hvordan interiørdesignere og eiendomsmelgere jobber med boliger i den øverste prisklassen. I denne del: Adam Schnack har en ny form for visning, der potensielle kjøpere må gjette prisen på en av Frederksbergs dyreste leiligheter. Interiørdesigner Jannik Martens-Larsen skal ta bilder til en ny bok, hvor Tapet-Cafés egen tapetkolleksjon skal presenteres.

10:00(10:35)

> God kveld Norge

Norsk talkshow fra 2018. Dorthe Skappel byr på siste nytt fra underholdningsverdenen. I denne del: Farmen-deltaker Frank Løke åpner dørene, og vi har blitt med Helene Olafsen på kjærlighetsferie.

10:35(11:30)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie fra 2017. En ung kvinne fra en svært religiøs familie, blir feilaktig inseminert av legen. Nå må Jane ta de rette valgene for seg og sønnen Mateo. I denne del: Jane mener det er på tide for Adam å møte Mateo, men Rafael er ikke begistret over ideen.

11:30(12:30)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Scott kommer frem til Hellas med bare én dag igjen av ferien. Kendall er lei av å føle seg utenfor. Når de kommer tilbake til Calabasas får Bruce en idé om å installere en «putting green» ved huset.

12:30(13:30)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Brody and Brandon begynner å bygge en 'putting green' ved huset. Khloe har en akrobatisk latex-fotoshoot for mannen sin. Kris slår ned på Kendall's idé om å leie et hus ved stranden om sommeren.

13:30(14:30)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kris er bekymret etter at Bruce besøkte moren sin, mens Kim hjelper Kylie å starte en moteblogg. Hele familien samarbeider om en overraskelse for Kris.

14:30(15:30)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kim vil ta hevn på sin dømmende familie ved å prøve å mate dem med morkake uten at de vet det. Rob sjokkerer alle når han prøver seg på å lage motorsag-kunst i Khloes hage.

15:30(16:30)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie. Opplev Hollywood-livet fra innsiden gjennom søstrene Kim og Kourtney Kardashian og deres store familie. I denne del: Kris blir forvirret når Kendall begynner å tilbringe mer tid med Jenner-siden av familien. Barna prøver å gjøre Bruce flau ved å gjenskape hans og Kris sin forsvunne sexvideo.

16:30(17:00)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: I dagens program møtes Haakon og Kristianne for å snakke ut om fortiden og Victoria trenger å spørre Eric om sykdommen hennes er en byrde for ham.

17:00(17:30)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: I dagens program vil Malin og Martin snakke om hvorvidt forholdet deres tåler å bli et avstandsforhold og Kaja trenger å ta en fot i bakken med ekskjæresten Henrik.

17:30(18:00)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: I dagens program vil Renate ta et oppgjør med eksen Mustafa og Jorun og Kristine trenger en prat om forholdet og fremtiden.

18:00(18:30)

> Den nakne sannhet

Norsk livsstilsserie fra 2017. I "Den nakne sannhet" møtes personer som lever i kjærlighetsforhold, eks-kjærester og håpefulle datere for å ha den ærligste samtalen de noensinne har hatt. I forkant av samtalen går deltagerne igjennom en løgndetektortest. Deltagerne stiller hverandre 20 spørsmål hver. Spørsmål om det alle i hemmelighet trenger å vite om forholdet sitt og tilpasset det hvert enkelt par trenger svar på. Målet med samtalen er å få bekreftelse, skape ro eller å få en avslutning. I denne del: I dagens program møter vi Lene og Dag-Are som trenger å rense luften i forhold til Dag-Ares Polyamori og Marcus som trenger å få frem sannheten fra Henriette om en helt spesiell og vanskelig hendelse.

18:30(19:00)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe. Vi følger bloggeren, forfatteren og artisten Sophie Elise Isachsen gjennom en tung, men samtidig givende tid. Hun flytter sammen med vennene Fetisha Williams og Joakim Kleven, som sammen håper de kan hjelpe Harstad-jenta i hennes forsøk på å finne tilbake til seg selv igjen.

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Kourtney sliter med å balansere mellom jobb og familie, og føler hun alltid blir hengende bakpå med jobben.

20:00(21:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2017. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: Paul og Terry opererer på en hjerteformet nese og møter en brasiliansk dukke som ønsker seg en større rumpe.

21:00(23:20)

> Crazy, Stupid, Love.

Amerikansk romantisk komedie fra 2011. Steve Carell, Ryan Gosling. Sjenerte Cal blir dumpet av sin kone og drukner sine sorger på puben. Der får han kontakt med Jacob som lærer ham kunsten å sjekke damer. Cal blir snart ekspert, men lengter tilbake til kona, samtidig som proffsjekker'n Jacob støter på ekte kjærlighet. Aldersgrense: 7 år.

23:20(00:20)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2017. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Kourtney sliter med å balansere mellom jobb og familie, og føler hun alltid blir hengende bakpå med jobben.

00:20(01:15)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2017. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: Paul og Terry opererer på en hjerteformet nese og møter en brasiliansk dukke som ønsker seg en større rumpe.

01:15(02:10)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie fra 2017. En ung kvinne fra en svært religiøs familie, blir feilaktig inseminert av legen. Nå må Jane ta de rette valgene for seg og sønnen Mateo. I denne del: Jane mener det er på tide for Adam å møte Mateo, men Rafael er ikke begistret over ideen.

02:10(04:00)

> Past Tense

Amerikansk spenningsfilm fra 2006. Paula Trickey, Michael Rogers. Politimannen Christopher Shay ble skutt under en drapsetterforskning for flere år siden. Hans datter Graver i fortiden for å finne ut hvem som tok livet av faren.

04:00(04:55)

> Reign

Amerikansk dramaserie fra 2017. Mary Stuart er den unge kvinnen verden skulle bli kjent med som dronning over Skottland. Hun er ung, vakker og klar for den kronglete veien til makten. I denne del: Marys fødsel blir dramatisk og hennes ufødte barn står i fare for å miste livet før det har begynt.

04:55(06:00)

> Mitt drømmehjem

Amerikansk livsstilsserie. Brødrene Drew og Jonathan Scott finner rimelige og stusselige hjem som de pusser opp til drømmehus for par som har lite penger. Drew er en kjekk eiendomsmegler som er ekspert på å finne stygge hus med stort potensiale. Tvillingbroren Jonathan er en ambisiøs entreprenør som kan forvandle det verste krypinn til et drømmehjem.