Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(07:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2019.

07:00(08:00)

> Rachael Ray

Amerikansk talkshow fra 2019.

08:00(08:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. I første program av sesong to møter vi to gründere som elsker å reise og tilbringe tid i naturen ,og som nå ønsker å bo på en båt i Charleston Harbor. Tiny Alternative in Charleston. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

08:30(09:00)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. En alenemor jakter på et bittelite hjem i den bittelille byen La Conner i Washington. Straight Skinny on Baltimores Slim Row Houses. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

09:00(10:00)

> Fiks ferdig

Amerikansk livsstilsprogram. En gravid Danielle har svært høye ambisjoner i forhold til et nytt prosjekt. Alt går fint, helt til hun skjønner hva det faktisk vil koste å utbedre de omfattende vannskadene i kjelleren. Flipper and Mother, A. Vi følger små eiendomsselskaper i USA i deres søken etter den billigste og mest håpløse eiendommen i nabolaget, det huset ingen andre vil ta i. I hvert program investeres tusenvis av dollar for å lage et drømmehjem de kan selge med profitt.

10:00(11:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. En familie på fire bygger et lite hus, og utfordringen for John og Zack er å sørge for at de to tenåringene i familien får sitt eget private område. River escape. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

11:00(12:00)

> Mitt bittelille hjem

Amerikansk livsstilsserie. Et ungt par bygger et lite hus. Han liker å brygge øl, og hun liker å trene ved bruk av en strippestang. Begge aktivitetene er plasskrevende. Utfordringen for John og Jack er å få plass til alt i ett rom. 210 sq ft Rochester Studio Retreat. I denne serien ser vi på små hjem, med kreative løsninger. Vi besøker familier i deres mini-drømmehjem, på under 50 kvadratmeter. Vi får også tips om kreative løsninger, og bevis på at det ikke er størrelsen som teller.

12:00(12:30)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk underholdningsserie fra 2013. Tarek og Christina oppdager et hus fra 1927 i Torrance, og det ser ut til å være et godt kjøp. Eksteriørt ser huset flott ut, men så snart de får tilgang til huset innvendig, byr utfordringene seg. Flipp eller flopp?. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken.

12:30(13:00)

> Flipp eller flopp?

Amerikansk underholdningsserie fra 2013. Tarek og Christina får økonomisk bistand, og noen uønskete råd, når de prøver å kjøpe et hjem med en utropspris på $ 700.000. Flipp eller flopp?. Ekteparet Tarek og Christina tar med seg seerne på en nervepirrende reise i renovasjon, når de kjøper hus på tvangsauksjon, som de ønsker å selge med fortjeneste. Husene må kjøpes usett, de vet aldri hva de har kjøpt før de trår over dørstokken.

13:00(14:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2019. Søstrene tar seg en alvorsprat med Khloe etter utroskapsryktene med Tristan Thompson. Kanye samler familie og venner for å feire den helbredende kraften musikk har. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede.

14:00(15:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2019. Khloe drar avgårde på en jentetur for å håndtere sjokket etter Tristans svik. Kylie tar en avgjørelse angående forholdet til Jordyn, som endelig bryter stillheten etter skandalen. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede.

15:00(15:30)

> Funkyfam

Norsk dokusåpe fra 2019. Det er trening og soling som står i fokus på Kypros. Vil tvillingene innfri som instruktører? Mamma Trude gjør så godt hun kan som “au pair” på turen, og Jørgine kommer med en sjokkerende avsløring for tvillingene ved…. Debuten. I serien «Funkyfam» blir vi bedre kjent med treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand og hennes storfamilie. Jørgine er halvt italiensk og har en familie med svært tette bånd og her deler de sin hverdag på både godt og vondt. Vi følger Jørgine og familien gjennom et spennende og hektisk halvår - hvor både latter og tårer sitter løst.

15:30(16:00)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe fra 2020. Fetisha flytter tilbake til leiligheten sin, og føler hun er på et bedre sted i livet. Henrik arrangerer en helaften for vennegjengen. Han ordner med hår, kostyme og sminke til alle, men han har en stor overraskelse på lur. Det her er mitt verste mareritt. Vi får være med på Sophie Elises opp- og nedturer. Vi kommer tettere på hennes nærmeste venner, og gjengen får stadig satt vennskapet på prøve.

16:00(17:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. Søstrene Stephanie og Tiffany er to søstre som gjør alt i livet sammen. De har giftet seg på samme dag, fått barn på samme tid og til og med slanket seg sammen. Stitched Up Sisters. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

17:00(18:00)

> 100 % Hotter

Britisk realityserie. Ekspertene møter to katastrofale eksempler. Begge deltakerne ser etter den store kjærligheten og er klare for å få profesjonell hjelp. Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

18:00(19:00)

> Bolighjelpen

Kanadisk realityserie. Dave og Kerry har pusset opp mye, men hjemmet deres er fortsatt ikke ideelt for familien deres. Dave & Kerry. Designer Hilary Farr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller David som vinner.

19:00(20:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2018. Hennes utdaterte, fleretasjes hus og lang vei til jobb gjør Aleksandra gal, men Vincent tror at huset deres har stort potensiale. Kan Jillians åpne konsept trumfe Todds moderne, flott plasserte hus?. Aleksandra & Vincent. Designer Jillian Harris og eiendomsmegler Todd Talbot gir huseiere i Vancouver den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? Todd bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Jillian viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Jillian eller Todd som vinner.

20:00(21:00)

> 100% Hotter

Britisk realityserie fra 2016. Moteekspertene hjelper en frisør med å gå fra grønt til vakkert, og en ung kvinne som elsker rosa, blir presentert for den lille sorte. Kjendissminkør Melissa Sophia, den internasjonalt kjente frisøren Daniel K. Palmer og stylisten Grace Woodward tar tak i kandidatenes håpløse stil.

21:00(21:30)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe fra 2020. Fetisha flytter tilbake til leiligheten sin, og føler hun er på et bedre sted i livet. Henrik arrangerer en helaften for vennegjengen. Han ordner med hår, kostyme og sminke til alle, men han har en stor overraskelse på lur. Det her er mitt verste mareritt. Vi får være med på Sophie Elises opp- og nedturer. Vi kommer tettere på hennes nærmeste venner, og gjengen får stadig satt vennskapet på prøve.

21:30(22:30)

> Love Island Norge

Norsk realityserie fra 2020. Men på Love Island kan alt skje. Gjennom seernes påvirkningskraft, og en konstant strøm av nye single som venter på sin sjanse, settes parene på stadige prøver. Vinnerne er paret som ikke bare vinner hverandres, men også seernes hjerter.

22:30(23:00)

> Sophie Elises verden

Norsk dokusåpe fra 2020.

23:00(00:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. Paul har en dårlig følelse og beordrer flere tester for en kvinne med en feiloperert nese, noe som fører til en sjokkerende oppdagelse. Double Trouble. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

00:00(00:30)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2018. Liza kommer tilbake til Empirical i håp om at ting er som de pleide, men Charles annonserer et nytt prosjekt som får frem flere ubehagelige åpenbaringer. #LizaToo. Den nyskilte 40-åringen Liza kommer seg tilbake til arbeidslivet ved å utgi seg for å være i 20-årene. Hun lever på en livsløgn for å få fart på både karriere og kjærlighetslivet.

00:30(01:00)

> Younger

Amerikansk komiserie fra 2018. Liza og Kelsey møter en potensiell partner til Millennial. Den nygifte Josh er tilbake i Brooklyn, og Charles ser på Liza med nye øyne. A Titanic Problem. Den nyskilte 40-åringen Liza kommer seg tilbake til arbeidslivet ved å utgi seg for å være i 20-årene. Hun lever på en livsløgn for å få fart på både karriere og kjærlighetslivet.

01:00(02:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie. Søstrene Stephanie og Tiffany er to søstre som gjør alt i livet sammen. De har giftet seg på samme dag, fått barn på samme tid og til og med slanket seg sammen. Stitched Up Sisters. I serien denne serien møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi.

02:00(03:00)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2017. Amelia konfronterer en vanskelig situasjon. Meredith må takle konsekvensene av samtalen med Nathan, mens Maggie er på en litt pinlig familiemiddag. Ain't That a Kick in the Head. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Grey Sloan Memorial Hospital.

03:00(03:55)

> Elementary

Amerikansk dramaserie fra 2018. Watson og halvsøsteren Lin reagerer svært forskjellig når deres bioliogiske far dør. Holmes og Watson jakter på en stjålet plutoniumslast. De frykter at det planlegges å bruke den til å lage en bombe. Once You’ve Ruled Out God. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker.

03:55(04:50)

> The Talk

Amerikansk talkshow fra 2018. I panelet sitter Sarah Gilbert, Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood og Aisha Tyler.

04:50(05:20)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk livsstilserie. En alenemor jakter på et bittelite hjem i den bittelille byen La Conner i Washington. Straight Skinny on Baltimores Slim Row Houses. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer.

05:20(06:00)

> Lucky Dog

Amerikansk underholdningsserie fra 2019. En eldre hund som ble forlatt av sin tidligere familie, blir introdusert for en ny aktivitet som skal holde ham i form. Sammy. Dyretrener Brandon McMillan redder krevende, hjelpesløse hunder og trener dem til å bli menneskevennlige, lykkelige kjæledyr.