Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Bliss

06:00(06:50)

> Fra shabby til chic

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Når du kjøper ditt første hjem, ønsker du deg en perfekt bolig. Men du har som regel et budsjett å forholde deg til, hvis ikke du skal slite med gjeld resten av livet. Designerduoen Gary og Bama påtar seg oppdrag for å gi folk en drømmebolig innenfor deres budsjetter. I denne del: Entreprenør Gary og designer Bama hjelpe et ungt ,ugift par som vil kjøpe et nedslitt og ubeboelig hjem. Planen er å øke verdien for eiendommen til det dobbelte, ved å totalrenovere huset.

06:50(07:20)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk boligprogram. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: Mikke og Catalina er klar til å forlate blokken de bor i, i sentrum av Austin, for et lite hus like utenfor byen. De håper å finne et hjem som er nær deres favoritt-turområde, og som har nok plass til også å huse hunden deres. Men med nært forestående bryllup i vente, må det nyforlovete paret passe budsjettet.

07:20(08:15)

> Top Chef USA

Amerikansk realityserie fra 2015. Top Chef er en verdensomspennende realitykonkurranse med fokus på kulinariske kunster og ferdigheter. Det er matlaging i verdensklasse, på restaurantbransjens høyeste nivå. Håpefulle kokker setter sine kulinariske ferdigheter på prøve for muligheten til å smykke seg med den prestisjetunge tittelen Top Chef. I denne del: "Restaurant Wars"-konkurransen fortsetter og kokkene må serverer middag. Alt fra maten til service vil bli vurdert.

08:15(09:05)

> Crazy Ex-Girlfriend

Amerikansk komiserie fra 2015. Rebecca Bunch er en vellykket partner i et prestisjefylt i advokatfirma i New York. Impulsivt slutter hun i jobben og forlater henne eksklusive leilighet på Manhattan for å søke etter kjærlighet og lykke i California.

09:05(09:35)

> Helt ny på 100 minutter

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi har samlet et profesjonelt stylingteam med eksperter innen klær, sminke og hår hvor målet er enkelt: De skal bevise at det er mulig å forvandle en heldig kvinne og gi henne en ny og kulere stil. Og de trenger bare 100 minutter! I denne del: Hege Iren er en ung dame som akkurat har blitt mor til en liten jente. Selv føler Hege Iren hun ikke har peiling på sminke og klær. Det er mor og søster som handler klær. Hege Iren vil oppgradere stilen sin. Derfor trenger hun gode tips og råd til hvordan hun skal finne sin beste stil.

09:35(10:05)

> Helt ny på 100 minutter

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Vi har samlet et profesjonelt stylingteam med eksperter innen klær, sminke og hår hvor målet er enkelt: De skal bevise at det er mulig å forvandle en heldig kvinne og gi henne en ny og kulere stil. Og de trenger bare 100 minutter! I denne del: Cathrine har nylig gått gjennom en slankeoperasjon, noe hun følte var nødvendig for å finne tilbake til seg selv. Cathrine føler seg nå i mye bedre form og med bedre selvtillit. Men hun har ikke helt funnet stilen i sin nye kropp. Derfor trenger Cathrine hjelpe fra eksperter. Hun har lyst på en stil som kler hennes nye og slankere utgave.

10:05(11:00)

> Fra shabby til chic

Amerikansk underholdningsserie fra 2014. Når du kjøper ditt første hjem, ønsker du deg en perfekt bolig. Men du har som regel et budsjett å forholde deg til, hvis ikke du skal slite med gjeld resten av livet. Designerduoen Gary og Bama påtar seg oppdrag for å gi folk en drømmebolig innenfor deres budsjetter. I denne del: Entreprenør Gary og Designer Bama hjelper et politisk aktiv ektepar, som ønsker å kjøpe et oppussingsobjekt. Her vil de slå seg til ro med sin unge datter.

11:00(11:50)

> Jane the Virgin

Amerikansk komiserie. En ung kvinne, fra en svært religiøs familie, blir feilaktig inseminert av legen. Jane sliter med å ta det rette valget. Skal hun bære frem barnet? I denne del: Jane tar store skritt i karrieren, men det virker for godt til å være sant, spesielt når det involverer Rogelio. I mellomtiden blir Petra innhentet av fortiden, og hun blir betenkt når hun får vite sannhetene om noen som står henne nær.

11:50(12:45)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske , og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Tre søsken ber Gaines om hjelp til å finne et fristed for sine misjonærforeldre,som driver et barnehjem i Uganda , men nå vil tilbake til Texas, for halvårlige besøk.

12:45(13:40)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2014. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere til å se forbi det overfladiske , og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Chip og Joanna får i oppdrag å finne en familie et hjem i Viking Hills-området i Waco, Texas, en oppgave som er vanskelig på grunn av det faktum at "til salgs"- skilt er svært sjeldne å se.

13:40(14:05)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk reallityserie. I denne del: En kommende brud tar med forloveden på brudekjole-shopping, og det faller ikke i god jord hos brudens mor.

14:05(14:30)

> Kjolen som sier ja

Amerikansk reallityserie. I denne del: En kommende brud prøver mer en 75 brudekjoler i jakten på den perfekte kjolen til den store dagen.

14:30(15:05)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsserie fra 2015. Vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg og skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er god nok for salg. I denne del: Oppkjøperne føler en barnslig glede når de jakter på gjenstander i et hjem på Tønder. Blant annet fanger en utstoppet giraff interessen til de tre oppkjøperne Lars, Mads og Kim. Men vil eieren gi slipp på sine spesielle eiendeler ?

15:05(15:30)

> Min bittelille boligdrøm

Amerikansk boligprogram. Når man skal kjøpe et hus eller feriehus er det et spørsmål man stiller seg: Hvor stor plass trenger man egentlig? Enten man vil bo i landlige omgivelser eller mer urbane strøk, finnes det boliger på under 45 kvm, med smarte og oppfinnsomme løsninger, som vil kunne oppfylle de fleste sine drømmer. I denne del: John og Sarah, et ungt og vellykket par som bor i Nashville, har blitt entusiaster av små hus. De har omfavnet en livsstil hvor "less is more", og de ønsker at deres to år gamle datter skal lære seg å sette pris på få eiendeler. En hindring er lokale lover, som forbyr innbyggere å bo over lang tid i bittesmå hjem.

15:30(16:00)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram. I hver episode av «Kjære mamma» møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna og de ulike utfordringer knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn. I denne del: Siv og mannen Michel er begge døve, men har to hørende barn. Familiespråket er tegnspråk, men når Siv skal følge opp barnas aktiviteter på skole og fritid kan det være en utfordring å være døv. Siv tenker at hun har de samme utfordringene som andre mødre har. En travel hverdag, barneoppdragelse og grensesetting. Hun mener det er veldig viktig at de som døve foreldre stiller opp selv om de har utfordringer.

16:00(17:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Scotts utagerende festing og drikking skaper fortsatt problemer for Kardashian-familien. Kylie skal flytte inn i sitt eget hus for første gang og gjør sine siste innkjøp. Samtidig har søstrene planer for innvielsesfesten. Khloe strever med å finne tid til å skrive ferdig boken. Kim er opptatt av graviditeten og den stadig voksende magen.

17:00(18:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Kris skal delta i venninnens podcast, og må snakke både om kjæresten Corey og den kommende 60- årsdagen. Samtidig planlegger Kardashian-søstrene en stor bursdagsfeiring for moren. Med tanke på at moren alltid har arrangert store fester for dem, føler de at nå er det på tide å sette moren i fokus. Samtidig har Kris sin kjæreste, Corey, planlagt en stor bursdagsgave til Kris.

18:00(19:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Det nærmer seg bursdagsfeiring for Kris Jenner som fyller 60 år, og døtrene har bestemt at det skal være et Great Gatsby-tema på festen. Samtidig er Kim høygravid og Khloe har mye å gjøre med å følge opp Lamar som ligger i koma på sykehuset. Kendall er lykkelig over å få være en av Vicoria Secrets' engler på catwalk'en. Kourtney skal i familieterapi med Scott.

19:00(20:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på brylllup, skilsmisseer og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Caitlyn Jenner, Scott Disick med flere. I denne del: Kim er spent på fødselen og forbereder seg på at det skal skje. Hun gir seg ut på "hospital timing", og kjører til sykehuset for å få vite hvor mange minutter hun må beregne på transporten når fødselen skal skje. Khloe bruker mye tid på å følge opp Lamar, som fortsatt er i koma på sykehuset. Samtidig må hun prøve å få tid til å gi intervjuer om bokutgivelsen, og da kommer det også spørsmål om Lamar.

20:00(21:00)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilsprogram fra 2016. Chip og Joanna Gaines er profesjonelle innen totalrenovering av hus. De hjelper boligkjøpere med å se forbi det overfladiske, og se mulighetene i forfalne hus. De overbeviser huskjøpene til å kjøpe det verste huset i det beste strøket og deretter gjøre det lekkert. Chip og Joanna forvandler husene til å bli til en drøm for deres klienter. I denne del: Vietnam-veteranen Mr. Graham og hans kone bor i et lite og gammelt hus med bare to soverom. Paret ønsker seg en oppgradering av det slitte hjemmet og muligheter til å ha hele familien på tretten på middagsbesøk.

21:00(21:30)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram. I hver episode av «Kjære mamma» møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna og de ulike utfordringer knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn. I denne del: Siv og mannen Michel er begge døve, men har to hørende barn. Familiespråket er tegnspråk, men når Siv skal følge opp barnas aktiviteter på skole og fritid kan det være en utfordring å være døv. Siv tenker at hun har de samme utfordringene som andre mødre har. En travel hverdag, barneoppdragelse og grensesetting. Hun mener det er veldig viktig at de som døve foreldre stiller opp selv om de har utfordringer.

21:30(22:00)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram. I hver episode av «Kjære mamma» møter vi en helt vanlig mamma som gir oss et innblikk i sin hverdag. Et fast knippe av andre mødre gir betraktninger, deler erfaringer og har gjerne et humoristisk skråblikk på det de ser. Til slutt får mødrene dommen fra de aller viktigste, nemlig barna selv. Serien er en hyllest til alle mammaer, og den jobben de gjør. Hvordan de håndterer morsrollen, hvordan de håndterer barna og de ulike utfordringer knyttet til barneoppdragelse og hverdagen med barn. I denne del: Mathea er samboer med Ole og mammaen til Kala og Tomine. Familien bor på Tøyen, et område i Oslo med en høy andel innvandrere og hvor 80 prosent av elevene ved barneskolen har innvandrerbakgrunn. Nå skal Kala begynne i første klasse og Mathea har lurt på om nærskolen er den rette.

22:00(22:30)

> Danmarks vakreste hjem

Dansk livsstilsprogram fra 2016. Hva skal til for å skape, selge og innrede et luksuriøst hjem? Vi blir med fire eksperter på jobb i helt unike luksushjem i Danmark, for å se hvordan interiørdesignere og eiendomsmelgere jobber med boliger i den øverste prisklassen.

22:30(23:05)

> Danmarks vakreste hjem

Dansk livsstilsprogram fra 2016. Hva skal til for å skape, selge og innrede et luksuriøst hjem? Vi blir med fire eksperter på jobb i helt unike luksushjem i Danmark, for å se hvordan interiørdesignere og eiendomsmelgere jobber med boliger i den øverste prisklassen. I denne del: Eiendomsmegler Mette Hjære går på visning av et moderne byhus i midten av Kolding,- et hus som viser seg å være full av overraskelser. Eiendomsmegler Adam Schnack viser en potensiell kjøper et totalrenovert herskapshus i København til 20 millioner kroner. Interiørekspert Jannik Martensen-Larsen drar til Dubai for å hjelpe en dansk familie som vil gjøre endringer i sin 800 kvadratmeter store luksusvilla.

23:05(00:00)

> The Kardashians

Amerikansk realityserie fra 2015. Hollywoods mest profilerte familie søker berømmelse, penger og oppmerksomhet. Vi blir med på bryllup, skilsmisser og fødsler - alt med kamera til stede. Vi følger Scott Disick, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Robert Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Caitlyn Jenner. I denne del: Khloé reiser til Napa med Kourtney og Kris for å gå på vinsmaking. Khloé trenger å ta en beslutning rundt skilsmissen fra Lamar. Før ulykken var hun fast bestemt på skilsmisse, men nå vil hun at Lamar skal ha Kardashians som familie. Scott forsøker å kvitte seg med den påståtte Kardashian-forbannelsen som ser ut til å hvile over alle menn som dater Kardashian-jentene.

00:00(01:00)

> Kirurgiske katastrofer

Amerikansk realityserie fra 2016. I serien «Kirurgiske katastrofer» møter vi kvinner og menn som har gjennomgått plastiske operasjoner som ikke har gått som forventet. Dr. Paul Nassif og Dr. Terry Dubrow har spesialisert seg på å rette opp mislykket kirurgi. I denne del: Tvillingene Anna og Lucy DeCinque har tidligere blitt kåret til «verdens mest identiske tvillinger» på et japansk talkshow. De deler alt, de har samme jobb, samme kjæreste og samme Facebook-konto. De spiser det samme, og ønsker å veie det samme. Men etter en tidligere brystoperasjon, er det to ting som ikke lenger ser likt ut, nemlig puppene. Det vil de nå gjøre noe med. Mellissa er eksotisk danser og har forstørret brystene sine tidligere. Nå gir store pupper henne fysiske plager, og hun ønsker seg også en annen jobb. Hun tar derfor turen til kirurgene Nassif og Bubrow for å søke hjelp.

01:00(01:55)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. I denne del: Legene står foran en tøff opplevelse når de går i gang med søksmålet som handler om ulykken.

01:55(02:45)

> Beverly Hills 90210

Amerikansk dramaserie. Søskenparet Annie og Dixon er nye på skolen og må takle både klikker, intriger og kjærlighetsproblemer i den nye "Beverly Hills 90210"-serien. I denne del: Annie forsøker å spørre Jasper ut om det at han er langer, men Jasper omgår spørsmålet ved å fortelle Annie at han mistenker henne for å være delaktig i onkelens død.

02:45(03:30)

> Glee

Amerikansk dramaserie. Om en gruppe ambisiøse og talentfulle unge voksne som drømmer om stjernestatus, men som sliter med livet i den virkelige verden. I denne del: Medlemmene i New Directions ser tilbake på hvordan de ble med i Glee Club.

03:30(04:15)

> Damejakt på nettet

Amerikansk realityserie. Vi følger menns jakt etter den perfekte kvinnen via nettet. Noen ønsker å finne den store kjærligheten, and ønsker bare en liten flørt. Serien viser mennene fra første tastetrykk til de møter kvinnene "in real life". Blir de skuffet, eller møter de drømmedama? I denne del: Marcus er en skilt mann på 36 år som ønsker ekte kjærlighet. Alex på 27 år er egentlig bare på jakt etter hva som helst.

04:15(05:00)

> The O.C.

Amerikansk dramaserie. Penger og skjønnhet er grunnverdiene i dette kystområdet sør i California. Men fra det øyeblikket den problemfylte fremmede Ryan Atwood flytter inn hos Cohen-familien, forandres alt. Ryans ankomst setter i gang en Newport-bølge av sosialt press, kjærlighetstriangler og generasjonskonflikter. I denne del: Seth og Summer snakker for første gang etter at hun sa nei til frieriet.

05:00(05:20)

> Hot Bench

Amerikansk realityserie fra 2016. Tre dommere, Patricia DiMango, Tanya Acker og Larry Bakman løser rettstvister på TV. De hører først på motpartene, så diskuterer de seg i mellom før dommen blir avsagt foran kamera.

05:20(06:00)

> Sett pris på ditt hjem

Dansk livsstilsserie fra 2015. Vi følger profesjonelle oppkjøpere på jakt etter skatter i danske hjem. Ingenting er hellig, alt er for salg og skuffer, skap, loft og kjeller blir endevendt. I tillegg til å grave frem skatter, kommer også oppkjøperne med gode og ideer og inspirasjon til hvordan man kan bruke gamle ting igjen. Programmet avsluttes med en budrunde, hvor huseier bestemmer om prisen på gjenstanden er god nok for salg. I denne del: Oppkjøperne føler en barnslig glede når de jakter på gjenstander i et hjem på Tønder. Blant annet fanger en utstoppet giraff interessen til de tre oppkjøperne Lars, Mads og Kim. Men vil eieren gi slipp på sine spesielle eiendeler ?