Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:10(06:35)

> Bagasjekrigen

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Tre team med auksjonsspesialister plukker opp uhentede og mistede eiendeler som de håper å gjøre fortjeneste på. Shock and Awe.

06:35(07:20)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Fem uker inn i krabbesesongen, er det forandringer i gjærde i Beringshavet. På noen av båtene gøres det store endringer, mens på andre er alt ved det gamle. Men jakten på de blå krabbene er på alles radar. Judgment Day. De hardføre fiskerne på Beringshavet fisker etter krabber med en potensiell gevinst på 100 millioner dollar, men ett feilskritt er alt som skiller fiskerne fra å bli tatt av de store bølgene.

07:20(08:05)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Jakes mørke hemmelighet fører til slåsskamp som setter Edgars nye kapteinrolle på spill på Northwestern. Det blir høy temperatur på Saga og Seabrooke når Elliott får nyss i Juniors upålitelige spill. Fist to the Face. De hardføre fiskerne på Beringshavet fisker etter krabber med en potensiell gevinst på 100 millioner dollar, men ett feilskritt er alt som skiller fiskerne fra å bli tatt av de store bølgene.

08:05(09:00)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Viktige beslutninger må tas idet kongekrabbesesongen går mot slutten. Flåte-kapteinene tar opp den siste fangsten, mens unge Jake Anderson kjemper med avgjørelsen om å forlate Northwestern. Goodbye Jake. De hardføre fiskerne på Beringshavet fisker etter krabber med en potensiell gevinst på 100 millioner dollar, men ett feilskritt er alt som skiller fiskerne fra å bli tatt av de store bølgene.

09:00(10:00)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Beringhavets gladiatorer gjør seg klare til en sesong med store penger. En ulykke på Time Bandit får mannskapet til å skynde seg til kai. Jake Anderson får en heller kjølig velkomst på sin nye båt, Kiska Sea. Kicking Off with a Bang. De hardføre fiskerne på Beringshavet fisker etter krabber med en potensiell gevinst på 100 millioner dollar, men ett feilskritt er alt som skiller fiskerne fra å bli tatt av de store bølgene.

10:00(11:05)

> Top Gear

Britisk motorserie. James, Jeremy og Richard skal bygge hver sin amfibiebil. Jools Holland prøver seg på testbanen.

11:05(12:15)

> Top Gear

Britisk motorserie. Jeremy tester verdens minste bil, og Ferrari 599 herjer på testbanen.

12:15(13:20)

> Top Gear

Britisk motorserie. Jeremey, Richard og James kappkjører gjennom London i rushtiden. Dessuten prøver Simon Cowell seg nok en gang på testbanen.

13:20(14:25)

> Top Gear

Britisk motorserie. Jeremy kjører to stasjonsvogner i høy fart, og Hondas nye Civic Type R blir grundig testet.

14:25(15:35)

> Top Gear

Britisk motorserie. Teamet feirer 40-årsjubileet til British Leyland når de ser nærmere på tre av bilene produsert av selskapet.

15:35(16:05)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2018. Kenny føler seg nostalgisk i Koreatown, så han tar med en gammel venn, som ikke nødvendigvis er en god ide. Brandi og Jarrod sukrer fortjenesten på en uventet måte. Weekend at Barrys.

16:05(16:30)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2018. Det er Brandis bursdag, så Jarrod tar ham med til en auksjon i Menifee. Darrell prøver å finne et «All Ten»-lager. Rene holder fortet for å beskytte sin ære. The Jenny, The Baker, The Prosthetics Maker.

16:30(17:00)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2018. Emily tar med seg moren sin til Walnut, og Darrell kaster ikke bort mer tid på å finne en fordel. Ivy og Ivy Jr. rydder opp i lageret sitt. A Sale of Two Cities.

17:00(17:30)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2018. Marys transportproblemer fører til at hun slår seg sammen med Kenny. Darrell viser neste generasjon Gambler hvordan det skal gjøres. 50-tallsstilen til Vegas Ladies lar dem skrive sin egen bot. They Shoe Horses, Don't They?.

17:30(18:00)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2018. Oppkjøperne setter kursen mot Torrance, hvor Dave blant annet ser fortjenesten øke. Mary finner klær som ikke passer henne – noe som viser seg å være en bra ting. Og Kenny tar en sjanse ved å være tidlig ute. Fowl Play.

18:00(18:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En hesteslede fra 1800-tallet rider inn i sjappa. Så kommer julekunst fra «Mad magazine» ned gjennom pipa. Senere får de inn en julekakeboks fra første verdenskrig. Pawn Before Christmas, The. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

18:30(19:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En Boba Fett «Star Wars»-prototype og en Shelby-sykkel fra tidlig 1900-tall kommer inn i sjappa. Så blir Rick begeistret av en signert Star Wars-plakat og en stor kortsamling. Pawn Awakens, The. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

19:00(19:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En 2014 Hertz Penske GT Mustang, som kun finnes i begrenset opplag, og en 1600-tallshjelm fra Oliver Cromwells hær vurderes av Pantelånerne. Senere får Corey inn en gammeldags epleskreller. Racing Revolution. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

19:30(20:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En Barber Dime fra 1894 og en John Belushi-autograf kommer inn i sjappa. Senere ruller en Schwinn-sykkel fra 1965 inn. Ruller Rick avgårde med et kupp eller kommer girene til å falle av?. Pawn Brothers. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

20:00(20:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En svært sjelden nepalesisk Bira-pistol fra 1800-tallet og en Bob Peak-freske fra 1970-tallet kommer inn i sjappa. Senere blåser det inn et trompethorn. Longshot Pawn. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

20:30(21:30)

> Fanget på politiets kamera

Dansk dokumentarserie fra 2019. På Østjyske motorvei suser en motorsykkel forbi videobilen i over 200 km/t. Jakten utvikler seg dramatisk, når føreren plutselig gjør unnamanøvrer mellom bilene på veien. Vi får se hårreisende, voldsomme og overraskende klipp fra politiets arkiver. Vi kommer tett på livsfarlige situasjoner og er med når politiet tar opp jakten på vanvittige bilister.

21:30(23:40)

> G.I. Joe: Retaliation

Amerikansk action fra 2013. G.I.Joe-styrken blir anklaget for å ha begått forbytelser mot eget land, og får ordre fra presidenten om å avbryte alle oppdrag. Til tross for dette tar de gjenværende medlemmene opp kampen mot Zartan og hans allierte – samt verdenslederne som også er under hans innflytelse.

23:40(00:15)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2019. Kristian og Monika har kjøpt seg bolig, og gleder seg veldig til å flytte inn i drømmehuset. Healeren Øystein og kona Monica har fått et helt nytt firbent familiemedlem. Norske rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle. De er virkelighetens MacGyvere, med litt mindre dramatiske hverdagsliv. Får de sin dose mekking, musikk og øl synes de livet er vakkert. De omgås ikke det de mener er "normale" folk og bryr seg lite om konvensjoner.

00:15(00:50)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2019. Det er premierefest for en ny sesong av Norske rednecks, så Kristian og Monika har tatt turen inn til Oslo for å se den første episoden. Norske rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle. De er virkelighetens MacGyvere, med litt mindre dramatiske hverdagsliv. Får de sin dose mekking, musikk og øl synes de livet er vakkert. De omgås ikke det de mener er "normale" folk og bryr seg lite om konvensjoner.

00:50(02:50)

> Hackers

Amerikansk thriller fra 1995. Denne thrilleren tar oss tilbake til 90-årenes computerverden der vi møter en ung generasjon med en utrolig makt i fingertuppene. Zero Cool, Cereal Killer og Acid Burn surfer gjennom Internett på jakt etter eventyr.

02:50(03:40)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokusåpeserie fra 2012. Richard og Aaron tar en tur til Las Vegas og Evel Knievels Messerschmitt mikrobil. Og, Richard kjøper en 73 Dodge Challenger. Stung By a '67 Corvette Stingray.

03:40(04:25)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2016. Hvis du hadde nok penger, var en Mercedes 560SL den ultimate bilen på 80-tallet. Mike finner en som har blitt tatt godt vare på, men som trenger en oppdatering. 1987 Mercedes 560SL.

04:25(05:05)

> Ghost Adventures

Amerikansk dokumentarserie. Zak Bagans, Nick Groff og Aaron Goodwin etterforsker verdens mest skremmende og hjemsøkte steder. Madame Tussauds Wax Museum.

05:05(06:00)

> American Chopper

Amerikansk dokumentarserie fra 2004. Teutulfamilien bygger en sykkel som en hyllest til David Mann. Paulie kommer for sent på jobb og har uendelige krangler med Mikey - vil sykkelen bli ferdig i tide?. David Mann Bike 1.