Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:05(06:55)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2004. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

06:55(07:15)

> Containerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Når en konteiner med skummel fortid ankommer auksjonen, er Mo og Ty klare til å satse alt. Vil innsatsen være verdt det? Eller vil alt gå opp i røyk?

07:15(07:40)

> Containerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: En container fra Mexico pirrer interessen til budgiverne.

07:40(08:35)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2004. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

08:35(09:25)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie. Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere. I denne del: Gutta freestyler i en retro bilbutikk i Alabama, de møter veggen når de forhandler med fylkets tidligere politisjef og Mike legger en plan for å få med seg en uunnværlig Lambretta-scooter.

09:25(09:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Les og Seth går i taket da de oppdager at lånene har gått ned for første gang i historien. Midt oppi alt kaoset kommer en kvinne innom med hjemmedyrket medisin som får alle til å miste munn og mæle.

09:55(10:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Oppkjøperne vender tilbake til Koreatown for å være med på en auksjon i hjertet av Los Angeles. Brandi holder øynene åpne for skøyerstreker fra Jarrod. Ivy og Mary inngår en uventet allianse, mens Rene går bananas og kjøper et lager som kanskje ikke betaler seg.

10:25(10:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Oppkjøperne drar til Palm Springs hvor mer enn prisene blir hete under ørkensolen. Rene prøver å holde hodet kaldt i varmen, men både Mary, Dan og Dave sliter når temperaturen blusser opp.

10:55(11:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En kvinne kommer fra Vietnam, men har problemer med å huske hvor mange ganger hun har vært der. En gjennomsøking gir utrolige resultater. En mann som kommer fra Pakistan med alvorlige utslett må vise fram hva han har med seg og en annen mann blir stoppet fordi hans hensikter med reisen er mistenkelige.

11:25(11:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: En signert gullplate av bandet KISS og en pinfire-revolver er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne. Corey lurer Chumlee med et falskt skrapelodd. Hvordan vil han reagere på det?

11:55(12:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: En D. Moore-pistol fra borgerkrigen, eid av en offiser fra Louisiana, og et signert bilde av president Benjamin Harrison er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne. Gutta setter sammen et team for å konkurrere i en quiz.

12:25(12:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Trondheim, og denne natten får Olav et gjensyn med en motorsykkel han eide for ti år siden - denne gangen i stjålet form og med narkotika i bagasjen.

12:55(13:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Det er natt i Bærum, og Andreas og Trond må jakte på en mann som har stjålet en mobil og en lommebok. De må også rykke ut når alarmen går på en skole.

13:25(13:55)

> Hundepatruljen NZ

New-zealandsk dokumentarserie. I denne del: Narkotikahunden Flash finner narkotika i bilen til en fengeselsbesøkende, redningshunden Stig hjelper til med letingen etter en savnet kvinne og MAF-hunden oppdager en sikkerhetsrisiko i juleposten.

13:55(14:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: Peter i vaktsentralen får beskjed om at noen har oppholdt seg lenge på et av de offentlige toalettene. Vekter Carlos er raskt på stedet, og får åpnet døren. Det viser seg å være en kjenning av vekterne, som tok seg inn på toalettet for å slappe av, så Carlos kan puste lettet ut. Det tar derimot ikke mange timene før mannen er tilbake.

14:25(15:25)

> Skattejegerne

Amerikansk dokumentarserie. Bli med Mike og Frank mens de reiser rundt i USA på jakt etter skjulte skatter i bakgårder, låver og kjellere. I denne del: En samler med en uvanlig smak for høyspenning selger sitt sjokkerende stasj. Mike og Frank mister hellet år Willett-brødrene trekker ut tiden.

15:25(15:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Seth blir tatt på sengen av en tidligere NHL-spiller som kommer innom sjappa med en kompis. Selv om Ashley advarer ham, tilbyr han idrettsutøveren en jobb. Senere barker Ashley sammen med en kunde som er grov i kjeften. Les vurderer å kjøpe en gammel spåmaskin.

15:55(16:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: En storm truer med å slå ut strømmen i sjappa, og Seth prøver å komme opp med en plan for å redde kontantbeholdningen, mens faren mener at det ikke er noe å bekymre seg for. Men da alt blir mørkt befinner Gold-familien seg i en farlig situasjon.

16:25(16:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: En auksjon i Santa Ana får oppkjøperne til å håpe på stor gevinst blant kostbare hvelv. Jarrod og Ivy handler ivrig, Mary finner hjelp i en metafysisk natur og Rene venter til siste øyeblikk med å slå til. Men er det for sent?

16:55(17:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Auksjoner i college-byen Rancho Dominguez sender oppkjøperne på jakt etter hippe lagre med stor fortjeneste. Darrell og Brandon ser etter kvantitet for å fylle opp butikken, mens Rene sikter seg inn på kvalitet. Mary bestemmer seg for å utforske sin slemme side, mens Jarrod og Brandi bringer et nytt medlem inn i teamet.

17:25(17:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: Mistenkelig, hvitt pulver blir funnet i nærheten av en nervøs australier som har kommet tilbake fra Mexico. På en annen passasjer blir det funnet forbudte objekter sydd inn i bukselommen.

17:55(18:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En nervøs ung mann blir forhørt etter at han prøver å bestikke en toller, og et amerikansk band får problemer etter at det blir oppdaget at trommisen har en kriminell fortid.

18:25(18:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Chumlee får øye på en James Bond-leke fra 1960, men er usikker på prisantydningen. Gutta er lei av Ricks dårlige humør, og prøver å overbevise ham om å ta en ferie.

18:55(19:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Rick reiser til England og besøker en venns bruktbutikk. Kommer han til å føle seg utklasset når han finner ut at kompisen eier en del fra Titanic? Noen ønsker å kjøpe Ricks favoritt- lettsykkel, en Rupp Roadster. Tør gutta å selge den nå som Rick er ute av landet?

19:25(20:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Nattpatruljen er i Follo, og denne natten finner Svein og Ronny narkotika på en togpassasjer som er litt uforsiktig i sin omgang med stoffet.

20:00(20:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi følger en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. I høstens sesong blir vi kjent med nye betjenter fra Haugesund, Follo, Arendal, Asker og Bærum og Stavanger. I denne del: Det er natt på Ringsaker, og denne vakten får Stig Cato og Christian en litt spesiell utfordring: De må hjelpe ei dame med å slå opp med typen sin.

20:30(21:30)

> Forsvaret

Norsk dokumentarserie fra 2014. Førstegangstjenesten i forsvaret er en norsk institusjon med lange tradisjoner. I denne serien følger vi unge menn og kvinner fra forskjellige våpengrener gjennom hele førstegangstjenesten. Fra den fomlende tiden på rekruttskolen til fullbefarne soldater som dimitteres etter et år i kongens tjeneste.

21:30(22:30)

> Insider

Minedykkere. Norsk dokumentarserie fra 2016. I dokumentarserien "Insider" oppsøker vi miljøer og møter mennesker de færreste har tilgang til. I denne del: Langs kysten av Norge ligger det tusenvis av tonn med udetonerte miner og granater fra krigens dager. Mange av disse ligger nær tett befolkede områder, som Vågen i Bergen eller utenfor Operaen i Oslo. Insider følger spesialavdelingen i Forsvaret på skarpe oppdrag til lands og til vanns, når de rydder miner før de utløses og skader sivile.

22:30(23:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon går en usikker framtid i møte og vurderer å gjøre en drastisk endring i livet sitt. Raj og Emily tar forholdet til et nytt nivå. Howard og Bernadette prøver å finne en pleier som orker å ta seg av mrs. Wolowitz.

23:00(23:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Amy og Leonard kjører til Arizona for å hente Sheldon, mens Penny drar på jobbintervju i firmaet til Bernadette. Howard blir ikke klok på det merkelige forholdet mellom Stuart og Mrs. Wolowitz. Aldersgrense: 15 år.

23:30(00:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie dater en kvinne med en personlighet som minner urovekkende mye om moren, men han ser det ikke selv.

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Bertas datter Naomi er gravid, og Berta tar med seg Charlie for å konfrontere barnefaren. Alan avslører en hemmelig fetisj.

00:30(01:00)

> Helt magisk

Amerikansk underholdningsserie. Magikeren Michael Carbonaro lurer intetanende mennesker med forvirrende triks i hverdagssituasjoner. Alt fanges opp av skjult kamera. I denne del: Michael får kunder til å tro at en levende and er en lokkedue og forvirrer ekspeditører med en uendelig rekke hengere. Han lurer også kunder til å tro at noen vinkorker er laget av ost og at vin kan fryse på kommando. En nyansatt i et museum blir sjokkert når Michael ødelegger et uvurderlig kunstverk, for så å rekonstruere det.

01:00(01:30)

> Helt magisk

Amerikansk underholdningsserie. Magikeren Michael Carbonaro lurer intetanende mennesker med forvirrende triks i hverdagssituasjoner. Alt fanges opp av skjult kamera. I denne del: Michael lurer ansatte ved en bilvask til å tro at han knuste vinduet deres, for så å fikse det på mirakuløst vis ved å trykke på en knapp. Kunder på et renseri blir forvirret når Michael plutselig har på seg deres klær. Han overbeviser også butikkunder til å tro at det er fullt av fisker i en tom vanntank.

01:30(02:30)

> Verdens dummeste

Amerikansk underholdning. Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller. I denne del: Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller.

02:30(03:15)

> Verdens dummeste

Amerikansk underholdning. Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller. I denne del: Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller.

03:15(03:40)

> Containerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: Når en konteiner med skummel fortid ankommer auksjonen, er Mo og Ty klare til å satse alt. Vil innsatsen være verdt det? Eller vil alt gå opp i røyk?

03:40(04:00)

> Containerkrigen

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: En container fra Mexico pirrer interessen til budgiverne.

04:00(04:25)

> Lagerkrigen Canada

Kanadisk dokumentarserie. I denne del: Cindy og Ursula havner nesten i slåsskamp på en auksjon i Cedarbrae.

04:25(04:50)

> Lagerkrigen Canada

Kanadisk dokumentarserie. I denne del: Roy tar med seg en Roy-dukke til en auksjon i Brampton, og de er begge to noen uskikkelige gutter.

04:50(06:00)

> Verdens dummeste

Amerikansk underholdning. Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller. I denne del: Verdens dummeste er en bukett av de mest korka blant oss. Fyrrige festere, klønete kriminelle, hodeløse slåsskjemper og andre håpløse tilfeller.