Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:05(06:50)

> Bisarre retter

Amerikansk livsstilserie fra 2014. Andrew sjekker ut matlaging i Brooklyn. Han fisker knurr for å grille i vannkanten i Sheepshead Bay, prøver kombucha-pannekaker og spiser miltsandwich. Brooklyn: Schmaltz & Sea Robins. Andrew sjekker ut matlaging i Brooklyn. Han fisker knurr for å grille i vannkanten i Sheepshead Bay, prøver kombucha-pannekaker og spiser miltsandwich.

06:50(07:40)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Kaptein Sig og mannskapet kjemper for livet med et maskinrom i brann milevis fra land. Defekt hydraulikk og en 360 kilo tung flyvende gjenstand skaper en dødelig situasjon på Saga. Fire at Sea, pt. 2. Kaptein Sig og mannskapet kjemper for livet med et maskinrom i brann milevis fra land. Defekt hydraulikk og en 360 kilo tung flyvende gjenstand skaper en dødelig situasjon på Saga.

07:40(08:05)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En 9-8-melding sendes ut over vekternes interne samband, noe som betyr en viktig beskjed til alle vekterne. For under én time siden oppdaget en butikkansatt på Oslo City falske 500 kroner-sedler. En 9-8-melding sendes ut over vekternes interne samband, noe som betyr en viktig beskjed til alle vekterne. For under én time siden oppdaget en butikkansatt på Oslo City falske 500 kroner-sedler. I slike situasjoner er det ikke uvanlig at bedrageren forsøker seg flere andre steder i nærheten. Og litt senere kommer det inn et tips om hvem som kan være falskmyntneren.

08:05(08:30)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. To av vekterne må ta hånd om en svært aggressiv mann, og de må bruke fysisk makt for å få kontroll på mannen. To av vekterne må ta hånd om en svært aggressiv mann, og de må bruke fysisk makt for å få kontroll på mannen. Basketaket tilspisser seg da mannen trekker frem en blank gjenstand som kan være en kniv eller annet stikkvåpen. NSB slår alarm og trenger hjelp på et innkommende tog. De har problemer med en mann som ikke virker å være i stand til å ta vare på seg selv.

08:30(09:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

09:00(09:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

09:30(10:25)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. På T-centralen har en beruset person gått til angrep på en mann og en gravid kvinne. Robban og Fredde kjemper hardt med å få den aggressive kvinen rolig. På T-centralen har en beruset person gått til angrep på en mann og en gravid kvinne. Robban og Fredde kjemper hardt med å få den aggressive kvinen rolig. Et gjengopprør utarter ved Rådmansgatan og en boremaskin brukes som våpen i slagsmålet.

10:25(10:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. En James Brown-dress kommer dansende inn i sjappa. Takker Rick ja, eller blir den for funky? Det blir katt og mus-lek for Corey og Chum når de sjekker ut noe fra filmen «Anchors Aweigh». Godfather of Pawn. En James Brown-dress kommer dansende inn i sjappa. Takker Rick ja, eller blir den for funky? Det blir katt og mus-lek for Corey og Chum når de sjekker ut noe fra filmen «Anchors Aweigh». Senere sjekker Chum ut en popcornmaskin fra 1920-tallet.

10:55(11:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. En sjelden Rolling Stones-plate spinner inn i sjappa. Blir Rick fornøyd eller lærer han at han ikke alltid kan få det han ønsker seg. Så takler Corey en fotball som ble brukt i den første Hall of Fame-kampen. Napoleon Bonapawn. En sjelden Rolling Stones-plate spinner inn i sjappa. Blir Rick fornøyd eller lærer han at han ikke alltid kan få det han ønsker seg. Så takler Corey en fotball som ble brukt i den første Hall of Fame-kampen. Rick er på vakt når tre sverd fra Napoleon-tiden kommer inn i sjappa.

11:25(11:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan forsøker å ansette ekskonas skilsmisseadvokat for å hjelpe seg med å få beholde hunden han og Kandi delte. A Pot Smoking Monkey. Alan forsøker å ansette ekskonas skilsmisseadvokat for å hjelpe seg med å få beholde hunden han og Kandi delte.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan ser fram til Judiths forestående bryllup, særlig med tanke på at han da ikke trenger å betale forsørgerbidrag lenger. A Live Woman of Proven Fertility. Alan ser fram til Judiths forestående bryllup, særlig med tanke på at han da ikke trenger å betale forsørgerbidrag lenger.

12:25(12:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie dater en kvinne med en personlighet som minner urovekkende mye om moren, men han ser det ikke selv. Apologies for the Frivolity. Charlie dater en kvinne med en personlighet som minner urovekkende mye om moren, men han ser det ikke selv.

12:55(13:55)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2012. Mike finner en 914 fra 1970-tallet i en låve, og han ser mulighet for profitt under all skitten og kjøper den for gi-bort-pris. Edd overhaler den før den blir solgt. Porsche 914. Mike finner en 914 fra 1970-tallet i en låve, og han ser mulighet for profitt under all skitten og kjøper den for gi-bort-pris. Edd overhaler den før den blir solgt.

13:55(14:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Vi er i Haugesund, og denne natten må Terje og Mette rykke ut etter melding om brann i et kratt på Karmøy. Vi stifter også bekjentskap med Mettes hund, som hun trener opp til å bli narkotikahund. 409 Haugesund. Vi er i Haugesund, og denne natten må Terje og Mette rykke ut etter melding om brann i et kratt på Karmøy. Vi stifter også bekjentskap med Mettes hund, som hun trener opp til å bli narkotikahund.

14:25(14:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Nattpatruljen er i Follo, og i kveld må Svein og Ronny bortvise en gruppe irske asfaltarbeidere som har slått leir på en parkeringsplass. 410 Follo. Nattpatruljen er i Follo, og i kveld må Svein og Ronny bortvise en gruppe irske asfaltarbeidere som har slått leir på en parkeringsplass. Patruljen rykker også ut etter at de får melding om at en ruset person kjører bil med et barn i baksetet.

14:55(15:55)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. De sikkerhetsansvarlige overvåker banesystemet via kameraer og koordinerer hjelpeinnsatsen for små og store hendelser. Vi treffer menneskene som jobber i t-banesystemet og som er de første på stedet ved bråk og ulykker. De sikkerhetsansvarlige overvåker banesystemet via kameraer og koordinerer hjelpeinnsatsen for små og store hendelser. Vi treffer menneskene som jobber i t-banesystemet og som er de første på stedet ved bråk og ulykker.

15:55(16:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En plagsom kjenning har urinert på en av plattformene og forsøker å gjemme seg for vekterne. Han har tidligere blitt tatt i å naske og får ofte klager på seg fra ansatte og andre reisende. En plagsom kjenning har urinert på en av plattformene og forsøker å gjemme seg for vekterne. Han har tidligere blitt tatt i å naske og får ofte klager på seg fra ansatte og andre reisende. I en av stasjonens butikker har tre ansatte blitt sperret inne fordi porten foran inngangen har låst seg fast. Situasjonen må løses raskt ettersom de tre ansatte ikke kan komme seg ut dersom stasjonen må evakueres.

16:25(16:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En buss brenner like utenfor stasjonen, og flere av vekterne blir utkommandert for å sikre området rundt bussen. En buss brenner like utenfor stasjonen, og flere av vekterne blir utkommandert for å sikre området rundt bussen. Etter hvert får brannetaten kontroll over brannen, men man frykter giftig røyk fra bussen, og vekterne får en viktig jobb med å sikre stedet slik at publikum ikke kommer i nærheten av brannen.

16:55(17:55)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Vintersesongen raser fram. Blod spilles på Time Bandit, en slåsskamp bryter ut på Wizard, Northwestern klamrer seg til en utbrent båt og et tapt veddemål fører til torsketarmer på Brenna A. Blood & Guts. Vintersesongen raser fram. Blod spilles på Time Bandit, en slåsskamp bryter ut på Wizard, Northwestern klamrer seg til en utbrent båt og et tapt veddemål fører til torsketarmer på Brenna A.

17:55(18:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. Eye of the Tiger. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

18:25(18:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. Promissory Pawn. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

18:55(19:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Betjentene Nadia og Stig i Arendal er tilbake, og i kveld får de melding om svært høy musikk fra en rånebil midt i sentrum. Patruljen rykker også ut til en mann som har hatt innbrudd i båten sin. 411 Arendal. Betjentene Nadia og Stig i Arendal er tilbake, og i kveld får de melding om svært høy musikk fra en rånebil midt i sentrum. Patruljen rykker også ut til en mann som har hatt innbrudd i båten sin.

19:25(19:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Nattpatruljen er i Trondheim, og betjentene Olav og Anders må rykke ut til en person som har tatt overdose. Senere kjører de forbi et boligkompleks der det siver røyk ut av et vindu. 412 Trondheim. Nattpatruljen er i Trondheim, og betjentene Olav og Anders må rykke ut til en person som har tatt overdose. Senere kjører de forbi et boligkompleks der det siver røyk ut av et vindu.

19:55(20:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

20:25(21:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

21:00(21:30)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Etter ti års ekteskap setter Gunn-Berit og Väinö opp sin aller første postkasse sammen. Med gaffa. Etter ti års ekteskap setter Gunn-Berit og Väinö opp sin aller første postkasse sammen. Med gaffa. Kristian har fått med seg Geir Tore for å hjelpe moren sin å felle trær i hagen, og setter dype spor på mammas plen. Mens Frode tester ut om det er mulig å lage middag og ta oppvasken i en og samme operasjon.

21:30(22:00)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Gunn Berit og Väinö vil slå røtter på Finnskogen og finner fram Väinös første traktor for å gjøre alvor av planene. Frode tester om man kan grille pølser med strøm fra stikkontakten. Gunn Berit og Väinö vil slå røtter på Finnskogen og finner fram Väinös første traktor for å gjøre alvor av planene. Frode tester om man kan grille pølser med strøm fra stikkontakten. Og Daniel er på familiehelg hos kjæresten Hilde. Omgitt av barn og kaos, flykter han inn i en drøm om å sjøsette et gammelt badekar.

22:00(22:30)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Kristian og Monika besøker musiker Arly Karlsen på Sørlandet for å være konferansierer på hans 40-årsjubileum som artist sammen med Väinö og Gunn-Berit. Kristian og Monika besøker musiker Arly Karlsen på Sørlandet for å være konferansierer på hans 40-årsjubileum som artist sammen med Väinö og Gunn-Berit. Kristian har de beste intensjoner om å holde seg edru, men det er ikke bare-bare når nervene tar overhånd. Og Frode inviterer gode venner over på sin helt hjemmelagede offroad-spa.

22:30(23:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Leonard og Sheldon er på vei til Berkeley for å holde en tale, men tar en omvei til Skywalker Ranch for å møte selveste George Lucas. Samtidig krangler Howard og Bernadette om skjebnen til Dr. Whos TARDIS. The Skywalker Incursion. Leonard og Sheldon er på vei til Berkeley for å holde en tale, men tar en omvei til Skywalker Ranch for å møte selveste George Lucas. Samtidig krangler Howard og Bernadette om skjebnen til Dr. Whos TARDIS.

23:00(23:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Sheldon og Amy kommer til et avgjørende punkt i forholdet når de bygger teppefort i stua. Penny blir invitert til å delta i Wil Wheatons podcast, og hun og Leonard har en høylytt krangel på lufta. The Fortification Implementation. Sheldon og Amy kommer til et avgjørende punkt i forholdet når de bygger teppefort i stua. Penny blir invitert til å delta i Wil Wheatons podcast, og hun og Leonard har en høylytt krangel på lufta.

23:30(00:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Bertas datter Naomi er gravid, og Berta tar med seg Charlie for å konfrontere barnefaren. Alan avslører en hemmelig fetisj. Repeated Blows to His Unformed Head. Bertas datter Naomi er gravid, og Berta tar med seg Charlie for å konfrontere barnefaren. Alan avslører en hemmelig fetisj.

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alan får ikke sove, men etter et besøk hos psykiateren finner han ut at søvnløsheten skyldes sjalusi på Charlie og hans manglende evne til å gli gjennom livet. Release the Dogs. Alan får ikke sove, men etter et besøk hos psykiateren finner han ut at søvnløsheten skyldes sjalusi på Charlie og hans manglende evne til å gli gjennom livet.

00:30(01:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie er lei av Alans snylting og begeret renner over under brødrenes dobbeldate. Jake er hjemme alene for første gang. Corey's Been Dead for an Hour. Charlie er lei av Alans snylting og begeret renner over under brødrenes dobbeldate. Jake er hjemme alene for første gang.

01:00(03:10)

> Hackers

Amerikansk thriller fra 1995. Denne thrilleren tar oss tilbake til 90-årenes computerverden der vi møter en ung generasjon med en utrolig makt i fingertuppene. Zero Cool, Cereal Killer og Acid Burn surfer gjennom Internett på jakt etter eventyr. Denne thrilleren tar oss tilbake til 90-årenes computerverden der vi møter en ung generasjon med en utrolig makt i fingertuppene. Zero Cool, Cereal Killer og Acid Burn surfer gjennom Internett på jakt etter eventyr.

03:10(04:00)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift.

04:00(04:45)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2012. Mike finner en 914 fra 1970-tallet i en låve, og han ser mulighet for profitt under all skitten og kjøper den for gi-bort-pris. Edd overhaler den før den blir solgt. Porsche 914. Mike finner en 914 fra 1970-tallet i en låve, og han ser mulighet for profitt under all skitten og kjøper den for gi-bort-pris. Edd overhaler den før den blir solgt.

04:45(05:35)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2006. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.