Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:25)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

06:25(06:50)

> Inntauerne på South Beach

Amerikansk realityserie. Bli med på innsiden av den actionfylte hverdagen til Tremont Towing, et familiedrevet inntauingsselskap på South Beach i Miami. Hvert år kommer åtte millioner mennesker for å feste i South Beach. Byen er stappfull av biler og gærne sjåfører, men det er ikke i nærheten av nok parkeringsplasser til alle sammen. I denne del: Eddie og Bernice havner midt i et hoftevrikkende videoopptak, og Bernice kommer hjelpende til når en illsint kvinnelig kroppsbygger truer Robbie og Perez med bank.

06:50(07:15)

> Inntauerne på South Beach

Amerikansk realityserie. Bli med på innsiden av den actionfylte hverdagen til Tremont Towing, et familiedrevet inntauingsselskap på South Beach i Miami. Hvert år kommer åtte millioner mennesker for å feste i South Beach. Byen er stappfull av biler og gærne sjåfører, men det er ikke i nærheten av nok parkeringsplasser til alle sammen. I denne del: Bli med på innsiden av den actionfylte hverdagen til Tremont Towing, et familiedrevet inntauingsselskap på South Beach i Miami. Hvert år kommer åtte millioner mennesker for å feste i South Beach. Byen er stappfull av biler og gærne sjåfører, men det er ikke i nærheten av nok parkeringsplasser til alle sammen.

07:15(08:05)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. De hardføre fiskerne på Beringshavet fisker etter krabber med en potensiell gevinst på 100 millioner dollar, men ett feilskritt er alt som skiller fiskerne fra å bli tatt av de store bølgene. I denne del: En tøff bølge tvinger Zack til å ta en avgjørelse på liv og død. Josh vedder mot med-kapteinen og mannskapet om en Beringshav-myte. Sig ber om hjelp fra datteren, Mandy.

08:05(08:30)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Oppkjøperne besøker Santa Ana i California hvor Jarrod og Brandi planlegger å gå bananas idet Dave dukker opp og skaper problemer. Rene får hjelp til å dra i land en stor seier.

08:30(08:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Overklasseområdet i Arcadia i California lover solide auksjoner for oppkjøperne. Darrell og Brandon blir tatt idet de driver med narrestreker. Rene har med faren, Gunter, til å hjelpe ham og Ivy gambler på noe utenom det vanlige.

08:55(09:25)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En kanadisk kvinne er overlykkelig over å være i Australia. Humøret snur imidlertid da prøver fra flysetet og eiendelene hennes viser spor av heroin. En malaysisk mann med turistvisum blir mistenkt for å være i landet for å arbeide.

09:25(09:55)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

09:55(10:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: Rick sjekker ut en 1956 Buick, kjent som den ultimate familiebilen. Kjører han hjem en handel? Så lærer Rick Corey å være «a believer» når en Neil Diamond-jakke flashes i sjappa. Senere får Harrison-mennene laget familieportretter å henge opp i lokalet.

10:25(10:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: Et brev fra United Flight 736 blir levert i sjappa. Rick undersøker dyser fra passasjerdamperen Queen Mary. Senere lar Rick Chum ta roret ved å endelig gjøre ham til direktør - av parkeringsplassen.

10:55(11:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan jobber med å planlegge Evelyns bryllup. I mellomtiden flørter Charlie med sin fremtidige stesøster.

11:25(11:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Evelyn og Teddy har endelig giftet seg, men en grusom hendelse krever at politiet griper inn.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie blir tiltrukket til en litt eldre forfatter av selvhjelpsbøker, mens Alan og Jake krangler om en skoleoppgave.

12:25(12:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne. I denne del: Vi er i Drammen, der en bil stikker av fra en politikontroll. Det blir meldt om innbrudd i et industriområde, og patruljen må søke med hund etter gjerningsmennene.

12:55(13:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne. I denne del: Det er høst og mørkt i Hammerfest, men det stopper ikke befolkningen fra å feste. En beruset mann setter seg på bakbeina når patruljen vil snakke med ham, og det hele utarter seg til litt av en scene.

13:25(13:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: NSB ber om bistand fra vekterne da de mener en passasjer er for full til å reise videre med toget. En rusa mann på stasjonen viser en aggressiv og rasistisk holdning ovenfor Murat, som virkelig får testet tålmodigheten sin.

13:55(14:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: En aggressiv og ustabil mann går amok og angriper NSBs ansatte og vekterne. Torjus og den andre må gjøre alt de kan for å forsikre seg om at ingen kommer til skade. Murat havner i en lignende situasjon når en stor og kraftig mann ruser seg åpenlyst inne på stasjonen.

14:25(14:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Les er tilbake og tar over kontrollen av sjappa, men Seth og Ashley er redd for at han presser seg for hardt.

14:55(15:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Seth avfeier to tenåringer som hevder å ha blitt svindlet av en mystisk kvinne tilknyttet sjappa, men Ashley vil undersøke om de snakker sant. Har Gold-familien en tyv i egne rekker? Dessuten får Les sjansen til å kjøpe en DeLorean.

15:25(15:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Oppkjøperne tar turen til Lancaster i California hvor Ivy tvinges til å forsvare sitt territorium eller vinne stort nå som han er på hjemmebane. Rene kjører langt for å bevise et poeng, men det er Mary som slår til på et stort lager og rydder all konkurranse av banen.

15:55(16:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2016. I denne del: Lagrene i El Monte, California er kjent for å inneholde store skatter, noe som også gjelder for denne auksjonen. Brandi bestemmer seg for å la Jarrod tape med pengene deres, mens Mary tropper opp med sin nye kjæreste for å vinne dagens dyreste lager.

16:25(17:25)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. De hardføre fiskerne på Beringshavet fisker etter krabber med en potensiell gevinst på 100 millioner dollar, men ett feilskritt er alt som skiller fiskerne fra å bli tatt av de store bølgene. I denne del: Kraftig vær og flere skader på hans medtatte båt gir Sig hjerteproblemer. Bill sliter med vannlekasje. Jake rekrutterer en gammel venn. Del 1 av 2.

17:25(17:55)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En nervøs og irrasjonell passasjer får varsellampene til å lyse hos betjentene. Immigrasjonsmyndighetene finner noe urovekkende under gulvet i et forstadshjem. Og et par fra Salomonøyene blir tatt med frø i bagasjen.

17:55(18:30)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: Til tross for at en avslappet fyr ikke lar seg rokke av at betjentene finner spor av narkotika i kofferten hans, mistenker de at han har noe å skjule. En omreisende musiker hevder hun er synsk, men hun er likevel ikke i stand til å forutse hva immigrasjonsmyndighetene har i vente for henne.

18:30(19:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: En Abraham Lincoln kampanje-poster, som ble brukt under borgerkrig-valgkampen i 1864, er til salgs. Chumlee føler seg som et barn igjen når en Turbo Man action-figur flyr inn i sjappa. Senere endres Chumlees plan om en tur med gutta til en dag på hesteryggen.

19:00(19:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: En les Paul Professional-gitar fra 1969 rocker inn i sjappa. Corey og Chumlee setter på bremsene når de spotter en 1930 Rolls Royce utsmykning. Og når Old Man sover mer enn vanlig prøver de å ta saken i egne hender.

19:30(20:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne. I denne del: Vi er i Bergen, hvor en kvinne har blitt sparket av sykkelen sin i en park. En mann nekter å fremvise legitimasjon når han blir spurt om det, og det brygger opp til slåsskamp på Torgallmenningen.

20:00(20:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Hva skjer i byen din mens du sover? I «Nattpatruljen» følger vi en patruljebil med to politibetjenter gjennom et nattskift. Alt de opplever blir dokumentert, og serien gir et innblikk i betjentenes utfordringer, tanker og erfaringer. En arbeidsdag for bygdepolitiet kan fortone seg ganske annerledes enn for politiet i storbyene, og «Nattpatruljen» viser det store spennet i politiets hverdag. Vi får se skyggesidene i samfunnet, og møter et politi med hjerte for innbyggerne. I denne del: Vi er i Trondheim, og denne natten får betjentene en rekke urovekkende meldinger om en halvnaken jente i et mørkt havneområde.

20:30(21:00)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: En mann kollapser i avgangshallen, og vekterne hjelper den berusede mannen på beina. Vekterne møter på tre kjenninger da NSB ber om assistanse på et av de innkommende togene. De nekter å betale for seg, og vekterne tar opp jakten da en av dem prøver å stikke av. Vekterne Adi og Torjus responderer raskt på en melding om en eldre mann som trenger medisinsk hjelp.

21:00(21:30)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen. I denne del: Mens vekterne Adi og Lars hanskes med en kjenning som har nasket i en av kioskene på stasjonen, oppstår det bråk like ved. To personer krangler, og vekterne gjør det de kan for å unngå slåsskamp. Samtidig har en person vist skremmende oppførsel på en av stasjonens kafeer. To av vekterne oppdager mannen og tar han med til vaktsentralen, der politiet tilkalles.

21:30(22:30)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie fra 2017. Tunnelbanen er Stockholms pulsåre. Over én million mennesker går hver dag av og på tunnelbanen for å reise til og fra arbeid, hjem, skole, trening og uteliv. Vi følger de ansatte som arbeider under jorden. I denne del: En mann er agressiv mot kjæresten og Per og Calle rykker ut. Når Fredde og Robban skal fjerne en mann som røyker ved T-centralen gjør han plutselig motstand. Jeanette og Malin får melding om en vekter i trøbbel i Hornstull og skynder seg dit.

22:30(23:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie finner ut at hans nåværende kjæreste har en voksen sønn som er forlovet med en jente som han pleide å gå ut med.

23:00(23:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie møter en gammel flamme som har en sønn som ligner veldig på ham selv. Han mistenker at han kan være faren.

23:30(00:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Etter å ha lånt penger fra Alan, mister Charlie besinnelsen når Alan kommer og krever tilbakebetaling, og Charlie sparker ham ut av huset.

00:00(01:00)

> Insider

Bakmannen. Norsk dokumentarserie fra 2016. I dokumentarserien "Insider" oppsøker vi miljøer og møter mennesker de færreste har tilgang til. I denne del: Vi får møte en av landets tyngste kriminelle, som for første gang står frem med sin historie. Audun er fanget i et nett av livsfarlige kriminelle. I kveldens "Insider" møter han sin egen fortid når saken hans skal opp for retten.

01:00(01:30)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

01:30(02:05)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Vi følger ulike team med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. I denne del: En kvinne som ankommer fra Kina, slår seg vrang. Men hvorfor har hun visittkortet til et bordell i Sydney og tre pass til ukjente kinesiske jenter? En eldre mann fra New Zealand sier at han har lagt gamle synder bak seg, men skygger fra fortiden kan likevel hindre ham i å delta på en viktig familietilstelning.

02:05(03:00)

> Barhjelpen

Amerikansk realityserie. Jon Taffer reiser rundt i USA og prøver å redde noen av landets verste barer. Dårlige drinker, udugelige ansatte og håpløse eiere konspirerer mot ham og hans eksperter når de prøver å gi de vanstyrte drikkestedene en siste sjanse. I denne del: Jon Taffer har hendene fulle med eieren av en utdatert sportsbar som er mer interessert i å trene sitt virtuelle fotballag enn å drive forretningen.

03:00(03:45)

> Intelligence

Amerikansk dramaserie fra 2014. Agenten Gabriel Vaughn ved US Cyber Command har en microchip implantert i hjernen som gjør at han kan tappe informasjon fra databaser og andre elektroniske filer. I denne del: Agenten Gabriel Vaughn ved US Cyber Command har en microchip implantert i hjernen, som gjør at han kan tappe informasjon fra databaser og andre elektroniske filer. Secret Service-agenten Riley Neal blir ansatt for å beskytte ham, men de oppdager snart at fienden kan være nærmere enn de trodde og at den lager sin egen intelligens for å konkurrere med Gabriel.

03:45(04:10)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Seth konfronterer Les etter strømbruddet og åpner samtidig døren for gammelt grums mellom far og sønn. Stemningen blir ikke bedre av problemene som har hopet seg opp på lageret, og Seth vurderer å ta over kontrollen av sjappa.

04:10(04:35)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Les finner ut at Seth planlegger å ta over kontrollen av sjappa, og han går bak ryggen hans for å konfrontere de ansatte. Seth oppdager at faren har stukket kjepper i hjulene for planen, og det hele ender i en konfrontasjon mellom far og sønn.

04:35(05:20)

> Hannibal

Amerikansk thrillerserie. Will Graham er innelåst på psykiatrisk sykehus, mistenkt for Hannibal Lecters ugjerninger. Han har avslørt Hannibal for den kaldblodige seriemorderen han er, men må kjempe for å bevise sin egen tilregnelighet før han kan overbevise sine nærmeste om at han er uskyldig. Jack Crawford sliter med tanken på at hans protesje faktisk er en kaldblodig morder. På jakt etter svar vender han seg til en mann han vet han kan stole på: Hannibal Lecter. I denne del: Rettssaken mot Will Graham er i gang, men når en ivrig fan gjenskaper forbrytelser som har store likheter med de Will er tiltalt for, må til og med Wills sterkeste motstandere revurdere saken mot ham.

05:20(06:00)

> Auction Hunters

Amerikansk livsstilserie fra 2013. Vi blir med når Allen Haff og Clinton «Ton» Jones reiser rundt på selvbetjente minilager-auksjoner.