Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:05(06:30)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Cosmopolitan Comfort.

06:30(06:55)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Burgers, Buns and Bagels.

06:55(07:20)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Big Food, Small Towns.

07:20(07:45)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. From Port to Port.

07:45(08:30)

> Fiks og flytt

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Tre team med hardtarbeidende eiendoms-entreprenører fra Texas konkurrerer om være best på å kjøpe billig, pusse opp fort og selge dyrt. Casey and Catrina's Door Debate. Tre team med hardtarbeidende eiendoms-entreprenører fra Texas konkurrerer om være best på å kjøpe billig, pusse opp fort og selge dyrt.

08:30(09:25)

> Gullfeber

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Den 94 år gamle gullgravelegenden John Schnabel overbeviser barnebarna Parker og Payson om å vende tilbake til Big Nugget for å jobbe sammen, og dermed bevise at det ligger store mengder skjult gull dypt under…. Grandpa's Last Wish.

09:25(10:25)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokusåpe fra 2006. Rollo og Maverick har lastet av krabbefangsten i havn, og nå gjelder det å bli førstemann tilbake til jaktområdene for enda mer fangst. Race Against the Ice.

10:25(11:25)

> Verdens myter og mysterier

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Josh Gates drar på landet i USA i jakten på skatten til en beryktet sheriff fra Montana. Gjennom etterforskningen oppdager Josh gjente grottesystemer og sprenger åpen en gruve som har vært stengt i over et århundre. Plummer's Gold. Vi følger Josh Gates når han undersøker kjente mysterier rundt om i verden. Etter å ha satt seg inn i saken, starter han jakten på svar. Dette tøffe og ekte eventyret fører Gates nærmere sannheten bak mange av de store ubesvarte gåtene fra alle deler av verden.

11:25(11:55)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. En passasjer hevder å være advokat som er på vei til en konferanse. Men han har glemt en liten detalj for å skjule sin forbrytlese. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

11:55(12:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. En kvinne bryter sammen når hun blir spurt om hun har narkotika i magen. En enkel vannpumpe er verdisatt til åtte millioner dollar, så tollerne tar en nærmere titt. En berømt tatoveringsartist ankommer. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

12:25(12:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Walden og han tidligere businesspartner lager en midlertidig fred mellom dem for å jobbe med et nytt prosjekt. The War Against Gingivitis. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

12:55(13:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Når Lyndseys mor kommer på besøk, forslår Alan at hun skal møte Evelyn. Walden må høre på Jake og Eldridges ideer for en iPhone app. Palmdale, Ech. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

13:25(13:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Walden prøver å overbevise Zoey om at hans nye businessvirksomhet med hans ekskone kun er business. Alan og Lyndsey prøver å forstå det plutselige vennskapet mellom mødrene deres. Grandma's Pie. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

13:55(14:55)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2014. For å feire sin bil nummer 100 restaurerer Mike og Edd en Darracq Type L. Blir de klare i tide til sin hittil tøffeste testtur fra London til Brighton?. Veteran Car.

14:55(15:55)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2012. Krabbeflåten får friskt blod idet kongekrabbesesongen 2010 tar til, og vi får bli kjent med Scott Campbell Jr og Elliot Neese. New Blood. De hardføre fiskerne på Beringshavet fisker etter krabber med en potensiell gevinst på 100 millioner dollar, men ett feilskritt er alt som skiller fiskerne fra å bli tatt av de store bølgene.

15:55(16:55)

> Gullfeber

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Restene etter Hoffmans mannskap er på sitt laveste, men Todd får gode nyheter. Pluss, kan Rick Ness endelig får Parkers andre operasjon opp å gå?. Lifeline.

16:55(17:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En kraftig beruset mann ber vekter Marius om hjelp til å finne riktig tog. Etter flere iherdige forsøk på å hjelpe mannen blir han truende ovenfor Marius, og det viser seg at mannen har lumske hensikter med sitt…. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen.

17:25(17:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Vekter Anders er på jakt etter en ungdomsgjeng som bruker narkotika på stasjonen, mens vekter Tushy leter etter en person som har lurt seg inn på et avsperret område. Det etterlates mye rart på stasjonen. Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder. Over 150 000 mennesker er innom stasjonen hver dag, og i tillegg til vekterne blir vi også kjent med en stor variasjon av andre brukere av stasjonen.

17:55(18:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En autograf av astronomen Edwin Hubble tar stjernerollen og en patentmodell av en selvlysende og selvslukkende lanterne fra 1850-tallet lyser opp hos pantelånerne. Pawn Patent. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

18:25(18:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En tegning av John Lennon og en Rolex-vanntrykktester kommer inn i sjappa. Senere må Rick ta stilling til om en Buddy Lee-dukke fra 1950-tallet er noe verdt, eller om det bare er barnelek. Under Pressure. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen.

18:55(19:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Det er fredagskveld i Trondheim, og som vanlig er det mye fulle folk i byen på denne forsommerkvelden. Olav og Anders må håndtere både husbråk, truende oppførsel på byen og ikke minst urinering i offentlig søppeldunk. Trondheim.

19:25(19:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. Vi er i Haugesund og for Mette og Terje begynner kvelden med melding om at en person har tatt seg inn i en leilighet og slått løs på dem som var der. 436 Haugesund.

19:55(20:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. En passasjer blir irritert over å få spørsmål om bagasjen sin. Men pusher han tollerne for langt? Et stort antall ulovlige kinesiske arbeidere blir funnet på et kyllingoppdrettsanlegg i Brisbane. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

20:25(21:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2010. En tvekjønnet passasjer fra Malaysia påstår at hun kommer for å feriere, men tollerne finner bevis som tyder på at hun har planer om å jobbe i sexindustrien. Postpersonalet oppdager et tresnitt av Nelson Mandela. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

21:00(21:30)

> Ras

Norsk realityserie fra 2018. Når fjellsikrer Øyvind og veteranen Frode oppdager en massiv stein over fylkesvei 495 i Rogaland, må de spørre anleggsleder Olav om råd.

21:30(22:00)

> Ras

Norsk realityserie fra 2018. Fjellsikrer Håkon trår til når heftig regnvær flommer over veien, og på trafikkerte E16 utenfor Bergen skal anleggsleder Tove i gang med et krevende sikringsprosjekt.

22:00(00:30)

> The Hitman's Bodyguard

Amerikansk actionkomedie fra 2017. Michael Bryce var kjent som en av verdens beste livvakter før det gikk galt på en jobb. Darius Kincaid er en beryktet leiemorder. De har tilhørt motsatte sider i årevis, men må nå samarbeide - de har 24 timer på å komme seg til Haag og vitne mot en blodtørstig diktator.

00:30(01:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Det oppstår gnisninger mellom Leonard og Sheldon når et tidsskrift utelater Leonards navn fra omtalen av forskningsartikkelen de skrev sammen. The Leftover Thermalization.

01:00(01:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2014. Leonard og Sheldon er på vei til Berkeley for å holde en tale, men tar en omvei til Skywalker Ranch for å møte selveste George Lucas. Samtidig krangler Howard og Bernadette om skjebnen til Dr. Whos TARDIS. The Skywalker Incursion.

01:30(02:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Walden ber Zoey og Ava om å flytte inn med ham og oppdager en hel del utfordringer. Alan får også sine egne utfordringer når han flytter tilbake til Lyndsey. Mr. Hose Says 'Yes'. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

02:00(02:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Alan har hatt et lite hjerteinfarkt og blir besøkt av Charlies spøkelse på sykehuset. Waldens panikk over å bo med Zoey og Ava som en familie tar en vending som overrasker ham. Why We Gave Up Women. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

02:30(03:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2011. Zoey mistenker at Alan ikke fortjener all kjærligheten og oppmerksomheten han får når han kommer hjem fra sykehuset. The Straw in My Donut Hole. Mennene i strandhuset i Malibu har ekteskap på hjernen. Men når hjertet (eller andre kroppsdeler) er involvert, kan selv den mest hederlige fyr tråkke i baret.

03:00(03:50)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokusåpeserie fra 2013. Motormesteren Richard Rawlings og mekanikertalentet Aaron Kaufmann fra Gas Monkey Garage leter etter forfalne biler som de kan pusse opp og tjene penger på. Racing a '67 Dodge Dart - Part 2.

03:50(04:15)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2009. Mike Brewer og Edd China kjøper og selger klassiske biler. De har pusset opp en BMW M3, men klarer de å tjene penger på den?. BMW M3 pt2.

04:15(05:05)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2010. Mike vil ha en klassisk Jensen Interceptor. Ny koster bilen like mye som et hus, så hvis han finner en for 5000 pund, kan Edd komme til å slite med å få gjort den kjøredyktig. Jensen Interceptor.