Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:10(06:55)

> Bisarre retter

Amerikansk livsstilserie fra 2017. Andrew tygger seg nedover Yukon Gold Rush Trails delikatessesti, og får smake på blant annet beverhale og reinsdyrtunge. Yukon Gold Rush Trail. Andrew tygger seg nedover Yukon Gold Rush Trails delikatessesti, og får smake på blant annet beverhale og reinsdyrtunge.

06:55(07:40)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Krabbekvoten økes og mannskapet pakker sakene og gjør seg klare til sesongstart. En båt blir stjålet og en uvanlig allianse inngås. Del 2 av 2. A Brotherhood Tested. Krabbekvoten økes og mannskapet pakker sakene og gjør seg klare til sesongstart. En båt blir stjålet og en uvanlig allianse inngås. Del 2 av 2.

07:40(08:05)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En veskebutikk melder om et pågående tyveri, og to av vekterne ankommer stedet raskt. En håndverker legger fra seg jakken ved en av oppbevaringsboksene mens han jobber. En veskebutikk melder om et pågående tyveri, og to av vekterne ankommer stedet raskt. En håndverker legger fra seg jakken ved en av oppbevaringsboksene mens han jobber. En stund senere går han for å spise lunsj, og jakken med lommebok blir liggende. På overvåkingsbildene ser operatøren i vaktsentralen at det like etterpå dukker opp en mann som tar med seg jakken.

08:05(08:30)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. To unge menn blir tatt på fersken i å stjele en flaske whisky på Vinmonopolet. Vekterne er raskt på stedet, og tar de to naskerne med ned til vaktsentralen og politiet kommer for å avhøre guttene. To unge menn blir tatt på fersken i å stjele en flaske whisky på Vinmonopolet. Vekterne er raskt på stedet, og tar de to naskerne med ned til vaktsentralen og politiet kommer for å avhøre guttene. På et NSB-tog har en mann låst seg inn på et toalett, og NSB mistenker at han ruser seg.

08:30(08:55)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Røntgen av noen religiøse statuer viser noe mistenkelig på innsiden, og en passasjer får problemer da tollerne oppdager at han har reist med brannfarlig materiale på flyet. Røntgen av noen religiøse statuer viser noe mistenkelig på innsiden, og en passasjer får problemer da tollerne oppdager at han har reist med brannfarlig materiale på flyet.

08:55(09:30)

> Grensevakten

Australsk realityserie. En adrenalinjunkie blir stoppet etter at en narkotikahund markerer på ham. En oppmerksom toller skjønner at noe er galt da han ser et drikkepulver med merkelig farge. En adrenalinjunkie blir stoppet etter at en narkotikahund markerer på ham. En oppmerksom toller skjønner at noe er galt da han ser et drikkepulver med merkelig farge.

09:30(10:25)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. Stefan og Mattias hjelpler en patrulje som slåss med en aggressiv mann ved Blåsut, samt hjelper en kvinne som har mistet bevisstheten i Skarpnäck. En mann har drukket håndsprit og fått brystsmerter. Stefan og Mattias hjelpler en patrulje som slåss med en aggressiv mann ved Blåsut, samt hjelper en kvinne som har mistet bevisstheten i Skarpnäck. En mann har drukket håndsprit og fått brystsmerter. Charlie og Nathalie får tips om en blotter.

10:25(10:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. En verdifull Pokémon-samling og en Dunhill klokkelighter er blant sakene som kommer inn til pantelånerne i dag. PokePawn. En verdifull Pokémon-samling og en Dunhill klokkelighter er blant sakene som kommer inn til pantelånerne i dag.

10:55(11:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Rick får tilbud om en Marshall Amp. Complete fra 1973 med alle originaldelene. Så går Corey og Chum «tilbake til framtiden» når et signert hoverboard kommer inn i sjappa. Great Scott!. Rick får tilbud om en Marshall Amp. Complete fra 1973 med alle originaldelene. Så går Corey og Chum «tilbake til framtiden» når et signert hoverboard kommer inn i sjappa.

11:25(11:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden er lei av problemene med tradisjonelle forhold og leier en skuespiller til å spille kjæresten hans. Men når han begynner å falle for henne, vet han ikke om hun har følelser for ham, eller om hun bare spiller. Avoid the Chinese Mustard. Walden er lei av problemene med tradisjonelle forhold og leier en skuespiller til å spille kjæresten hans. Men når han begynner å falle for henne, vet han ikke om hun har følelser for ham, eller om hun bare spiller. Jake og Missi overrasker Walden og Alan når de planlegger helgetur til strandhuset. Bare synd militæret også leter etter ham.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan vegrer seg for å forplikte seg til Lyndsey, men får inspirasjon fra usannsynlig hold. Walden ender ved en feiltakelse opp som «boy-toy» for en rik, eldre kvinne. Something My Gynecologist Said. Alan vegrer seg for å forplikte seg til Lyndsey, men får inspirasjon fra usannsynlig hold. Walden ender ved en feiltakelse opp som «boy-toy» for en rik, eldre kvinne.

12:25(12:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alans heite, berømte ekskone, Kandi, vil ha ham tilbake. Berta er ikke interessert i å feire bursdagen sin – ikke før Walden gjør den spesiell. I Scream When I Pee. Alans heite, berømte ekskone, Kandi, vil ha ham tilbake. Berta er ikke interessert i å feire bursdagen sin – ikke før Walden gjør den spesiell.

12:55(13:55)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2012. Mike prøver å finne en klassisk sportster - en Morgan. Men bilene er dyre, og den eneste Mike har råd til, må det gjøres mye arbeid på. Morgan. Mike prøver å finne en klassisk sportster - en Morgan. Men bilene er dyre, og den eneste Mike har råd til, må det gjøres mye arbeid på.

13:55(14:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. «Nattpatruljen» er i Fredrikstad, og politifolkene må håndtere en gammel kjenning som slett ikke er interessert i å samarbeide. Fredrikstad. «Nattpatruljen» er i Fredrikstad, og politifolkene må håndtere en gammel kjenning som slett ikke er interessert i å samarbeide. De stopper også det de tror er en fyllekjører, men det viser seg snart at ting ikke er helt som de tror.

14:25(14:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. I dag er «Nattpatruljen» i Trondheim, og denne natten får politifolkene våre melding om en tyv som sitter fast i et vindu. Og fast sitter han. Dønn fast!. Trondheim. I dag er «Nattpatruljen» i Trondheim, og denne natten får politifolkene våre melding om en tyv som sitter fast i et vindu. Og fast sitter han. Dønn fast!

14:55(15:55)

> T-banen Stockholm

Svensk dokumentarserie. Trygghetsvaktene Ferhat og Busra får problemer med en mann som skremmer passasjerer. En beruset mann som skal fjernes fra t-banen blir plutselig aggressiv. Trygghetsvaktene Ferhat og Busra får problemer med en mann som skremmer passasjerer. En beruset mann som skal fjernes fra t-banen blir plutselig aggressiv. Dennis og Mattias rykker ut når en passasjer klager på en stridslysten hund på et tog.

15:55(16:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Peter på vaktsentralen har fått mistanke om at en person har ruset seg inne på stasjonen og sender vekterne til stedet. De kommer i kontakt med en kvinne som er i ferd med å sette en sprøyte. Peter på vaktsentralen har fått mistanke om at en person har ruset seg inne på stasjonen og sender vekterne til stedet. De kommer i kontakt med en kvinne som er i ferd med å sette en sprøyte. Vekterne vil bortvise kvinnen, men på vei ut sier hun at hun har en kniv, og vekterne tar umiddelbart grep.

16:25(16:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. En situasjon oppstår på stasjonen. En ungdomsgjeng blir truet av en voksen mann, og vekterne Marius og Anette blir sendt for å håndtere situasjonen. En situasjon oppstår på stasjonen. En ungdomsgjeng blir truet av en voksen mann, og vekterne Marius og Anette blir sendt for å håndtere situasjonen. De klarer å skille partene, men er likevel på vakt, for den voksne mannen ser uberegnelig og farlig ut. Vekterne bestemmer seg for å ta tak i den spente situasjonen.

16:55(17:55)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. The Time Bandit og Wizard legger rivaliseringen til side og samarbeider for å maksimere krabbefangsten. Ombord på Cornelia Marie lærer de en vanskelig lekse. Prodigal Son. The Time Bandit og Wizard legger rivaliseringen til side og samarbeider for å maksimere krabbefangsten. Ombord på Cornelia Marie lærer de en vanskelig lekse.

17:55(18:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Rick får inn gull- og sølvmynter, mens Corey lurer på om noen merkelige gamle frimerker er verd papiret de er trykket på. Chumlee håper «everyting is gonna be alright» når et signert Bob Marley-album kommer inn. Stamp Stumped. Rick får inn gull- og sølvmynter, mens Corey lurer på om noen merkelige gamle frimerker er verd papiret de er trykket på. Chumlee håper «everyting is gonna be alright» når et signert Bob Marley-album kommer inn.

18:25(18:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Hva skjer når Chum får fingrene i tre japanske samuraisverd? Corey prøver å få til en avtale om et utstoppet, rullende esel. Senere ønsker Rick en britisk plakat fra første verdenskrig velkommen. Pawn Samurai. Hva skjer når Chum får fingrene i tre japanske samuraisverd? Corey prøver å få til en avtale om et utstoppet, rullende esel. Senere ønsker Rick en britisk plakat fra første verdenskrig velkommen.

18:55(19:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. «Nattpatruljen» er i Alta, og i strålende midnattssol tar betjentene våre seg av to kompiser som har stjålet en bil og prøver å kvitte seg med ulovlige substanser. Alta. «Nattpatruljen» er i Alta, og i strålende midnattssol tar betjentene våre seg av to kompiser som har stjålet en bil og prøver å kvitte seg med ulovlige substanser.

19:25(19:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Vi er i Trondheim, og politiet har fått tips om et stort parti amfetamin på en adresse i byen. Patruljen bevæpner seg og tar seg inn i leiligheten med makt. Trondheim. Vi er i Trondheim, og politiet har fått tips om et stort parti amfetamin på en adresse i byen. Patruljen bevæpner seg og tar seg inn i leiligheten med makt.

19:55(20:25)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Tollerne oppdager en mann med skjulte lommer i buksene. Og et rockeband må kanskje kansellere turneen fordi frontpersonen kan ha problemer med å opptre. Tollerne oppdager en mann med skjulte lommer i buksene. Og et rockeband må kanskje kansellere turneen fordi frontpersonen kan ha problemer med å opptre.

20:25(21:00)

> Grensevakten

Australsk realityserie. Tollerne tar en kvinnelig bokser med to forskjellige identiteter. Et mystisk røntgenbilde kan være første skritt på veien til å ta en narkotikakurer. Og et nygift par kommer til grensen med noen uvanlige gaver. Tollerne tar en kvinnelig bokser med to forskjellige identiteter. Et mystisk røntgenbilde kan være første skritt på veien til å ta en narkotikakurer. Og et nygift par kommer til grensen med noen uvanlige gaver.

21:00(21:30)

> Norske rednecks

Norsk underholdningsserie fra 2018. Väinö og Gunn-Berit har plutselig fått beskjed om at de ikke lenger får bruke campingplassen på Kvelde som samlingsplass for redneck-gjengen. Väinö og Gunn-Berit har plutselig fått beskjed om at de ikke lenger får bruke campingplassen på Kvelde som samlingsplass for redneck-gjengen. Erik Röv og Ann Sofie eier Sveriges lengste kabriolet, og har nå blitt invitert til å stille den ut på Oslo Motorshow, men først trenger den en ordentlig rengjøring og nye halmballer til baksetet.

21:30(00:30)

> Skyfall

Britisk-amerikansk actionthriller fra 2012. Oppdraget til agent James Bond mislykkes, og som en konsekvens avsløres identitetene til agenter verden over. I tillegg angripes hovedkvarteret til MI6 og M blir kritisert for sin lederstil. Oppdraget til agent James Bond mislykkes, og som en konsekvens avsløres identitetene til agenter verden over. I tillegg angripes hovedkvarteret til MI6 og M blir kritisert for sin lederstil. Sammen med Bond fortsetter hun allikevel jakten på den farlige Raol Silva. Da hemmeligheter fra Ms fortid avsløres, blir imidlertid Bonds lojalitet satt på prøve.

00:30(01:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Da Sheldon blir syk, vet Leonard og gutta hva som venter dem, og unngår ham som pesten. Dette etterlater en intetanende Penny til å pleie verdens verste pasient. The Pancake Batter Anomaly. Da Sheldon blir syk, vet Leonard og gutta hva som venter dem, og unngår ham som pesten. Dette etterlater en intetanende Penny til å pleie verdens verste pasient.

01:00(01:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. Da Leonard og Sheldon møter en 15 år gammel gutt som et geni innen fysikk, blir Sheldon ute av seg fordi han er yngre og smartere enn dem. The Jerusalem Duality. Da Leonard og Sheldon møter en 15 år gammel gutt som et geni innen fysikk, blir Sheldon ute av seg fordi han er yngre og smartere enn dem. I et forsøk på å gjenopprette en følelse av mening kommer guttene med en idé for å avspore vidunderbarnets forskning.

01:30(02:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Når Alan hjelper Walden med å skape en ny identitet for å kunne finne en kvinne som ikke bare er ute etter pengene hans, treffer han en ny, mulig kjæreste. One Nut Johnson. Når Alan hjelper Walden med å skape en ny identitet for å kunne finne en kvinne som ikke bare er ute etter pengene hans, treffer han en ny, mulig kjæreste.

02:00(02:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Walden sjonglerer mellom sine to identiteter – rik mann og fattig mann – og «Sam Wilson» får ny jobb i løpet av ferien, mens Alan er alene hjemme i julen. Give Santa a Tail-Hole. Walden sjonglerer mellom sine to identiteter – rik mann og fattig mann – og «Sam Wilson» får ny jobb i løpet av ferien, mens Alan er alene hjemme i julen.

02:30(03:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie fra 2012. Alan bruker Waldens penger til å investere i Kates motemerke. Samtidig begynner dobbeltlivet å slite på Walden. Welcome to Alancrest. Alan bruker Waldens penger til å investere i Kates motemerke. Samtidig begynner dobbeltlivet å slite på Walden.

03:00(03:50)

> Møkkajobber

Amerikansk realityserie. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift. Mike Rowe tester ut skitne jobber. Han prøver blant annet å høste valnøtter, lage gåsedunputer og ikke minst å melke edderkopper for deres livsfarlige gift.

03:50(04:40)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2012. Mike prøver å finne en klassisk sportster - en Morgan. Men bilene er dyre, og den eneste Mike har råd til, må det gjøres mye arbeid på. Morgan. Mike prøver å finne en klassisk sportster - en Morgan. Men bilene er dyre, og den eneste Mike har råd til, må det gjøres mye arbeid på.

04:40(05:30)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2004. Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.