Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:10(06:35)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Burgers, Beef and Barbecue. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.

06:35(07:00)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Chicken Trifecta. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.

07:00(07:20)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. From Spicy to Icy. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.

07:20(07:45)

> USAs beste diners

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere. Island and Desert. Programleder Guy Fieri begir seg ut på veien for å besøke USAs favorittmatsteder. Han tester menyene og prater med kunder, personale og eiere.

07:45(08:30)

> Fiks og flytt

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Tre team med hardtarbeidende eiendoms-entreprenører fra Texas konkurrerer om være best på å kjøpe billig, pusse opp fort og selge dyrt. Mediterranean House vs. Two Barns. Tre team med hardtarbeidende eiendoms-entreprenører fra Texas konkurrerer om være best på å kjøpe billig, pusse opp fort og selge dyrt.

08:30(09:20)

> Gullfeber

Amerikansk dokumentarserie fra 2011. Jack Hoffmans dyrebare gravemaskin strander i bekken og har behov for førstehjelp ute i villmarken. Mannskapet fintuner vaskeanlegget, noe som dobler effektiviteten i gulletingen. Dead in the Water. Jack Hoffmans dyrebare gravemaskin strander i bekken og har behov for førstehjelp ute i villmarken. Mannskapet fintuner vaskeanlegget, noe som dobler effektiviteten i gulletingen.

09:20(10:15)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Mannskapet ser slutten på sesongen og kjemper for å holde ut. En sabotør prøver å få til en tidlig slutt for Cape Caution. Sabotage. Mannskapet ser slutten på sesongen og kjemper for å holde ut. En sabotør prøver å få til en tidlig slutt for Cape Caution. Cornelia Maria-kapteinene Josh Harris og Casey McManus kjemper for å kontrollere mannskapet. På Time Bandit kommer en Hillstrand tilbake, etter å ha vært forsvunnet lenge.

10:15(11:15)

> Verdens myter og mysterier

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Josh Gates drar til Mexico for å finne spor etter Teotihuacan, en by som kom og forsvant, før Aztekernes tid. Søket tar ham under den største pyramiden i verden og til en farlig gruve. Lost Mexican City. Josh Gates drar til Mexico for å finne spor etter Teotihuacan, en by som kom og forsvant, før Aztekernes tid. Søket tar ham under den største pyramiden i verden og til en farlig gruve.

11:15(11:50)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2005. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

11:50(12:20)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2005. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

12:20(12:50)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Alans forhold til Kandi går hardt utover lommeboka, så Charlie prøver å få ham til å gjøre det slutt. Samtidig er Judith ute etter Alan fordi han ikke har betalt underholdningsbidraget i tide. The Spit-Covered Cobbler. Alans forhold til Kandi går hardt utover lommeboka, så Charlie prøver å få ham til å gjøre det slutt. Samtidig er Judith ute etter Alan fordi han ikke har betalt underholdningsbidraget i tide.

12:50(13:20)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Charlie blir overrasket av å finne ut at Kandi har bodd sammen med dem de siste ukene. Kandi prøver å få seg en jobb. Golly Moses, She's a Muffin. Charlie blir overrasket av å finne ut at Kandi har bodd sammen med dem de siste ukene. Kandi prøver å få seg en jobb.

13:20(13:50)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Kandi forlater Alan for å bo hos Judith, til Alans store forferdelse. Charlie begynner å ligge med moren hennes, Mandi, mens Kandi spleiser Judith med faren. Always a Bridesmaid, Never a Burro. Kandi forlater Alan for å bo hos Judith, til Alans store forferdelse. Charlie begynner å ligge med moren hennes, Mandi, mens Kandi spleiser Judith med faren.

13:50(14:50)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2011. Mike er i USA for å finne en DeLorean, en av de mest gjenkjennelige og egenartede bilene som noen gang er laget. Kan Edd sette i stand klassikeren slik at de tjener mest mulig?. Delorean. Mike er i USA for å finne en DeLorean, en av de mest gjenkjennelige og egenartede bilene som noen gang er laget. Kan Edd sette i stand klassikeren slik at de tjener mest mulig?

14:50(15:55)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokusåpe fra 2006. Etter en lønnsom avlastning på Akutan Island er kaptein Sig Hansen og Northwestern-teamet tilbake i sporet på Alaskas kongekrabbe. The Finish Line. Etter en lønnsom avlastning på Akutan Island er kaptein Sig Hansen og Northwestern-teamet tilbake i sporet på Alaskas kongekrabbe.

15:55(16:55)

> Gullfeber

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Parker jobber seg gjennom nye avsetninger, og Hoffman og hans team tar to lastebiler ute av drift. Tony oppdager et stort elektrisk problem. The Monster Lives. Parker jobber seg gjennom nye avsetninger, og Hoffman og hans team tar to lastebiler ute av drift. Tony oppdager et stort elektrisk problem.

16:55(17:25)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Peter i vaktsentralen får øye på en lastebil som ved flere anledninger har hatt leveranser på varemottaket. Peter i vaktsentralen får øye på en lastebil som ved flere anledninger har hatt leveranser på varemottaket. Det ser ut til at bremsene ikke fungerer som de skal, så vekter Kenneth og Lars må holde bilen tilbake til politiet kommer. Samtidig må vekter Adi og Henning ta seg en kranglete person på et av de innkommende togene.

17:25(17:55)

> Oslo S

Norsk dokumentarserie fra 2015. Peter i vaktsentralen får inn en beskjed fra vaktselskapet på bussterminalen. Det er en full og kranglete mann på vei til Oslo S, og vekter Glenn blir sendt for å løse situasjonen. Peter i vaktsentralen får inn en beskjed fra vaktselskapet på bussterminalen. Det er en full og kranglete mann på vei til Oslo S, og vekter Glenn blir sendt for å løse situasjonen. Samtidig dukker en kjenning opp i ankomsthallen. Denne personen tilhører en gjeng som er kjent for kriminell aktivitet, og vekter Frank holder derfor et godt øye til personen før han tar kontakt.

17:55(18:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. To originale tegneseriebøker fra Avengers og Giant Size X-Man kommer flygende inn i sjappa. Avengers Assemble. To originale tegneseriebøker fra Avengers og Giant Size X-Man kommer flygende inn i sjappa. Corey står overfor et mysterie når han presenteres for en stokk som tilhører William Pinkerton fra det beryktede detektivbyrået Pinkerton. Senere forlater Chumlee jobben for å spore opp sin egen tegneseriesamling.

18:25(18:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Gutta står ansikt til ansikt med en skapning fra Black Lagoon. Rick får tak i et håndskrevet kjærlighetsbrev fra Judy Garland til Frank Sinatra. Senere prøver Chum og Corey å skremme Rick. Pawn Creature. Gutta står ansikt til ansikt med en skapning fra Black Lagoon. Rick får tak i et håndskrevet kjærlighetsbrev fra Judy Garland til Frank Sinatra. Senere prøver Chum og Corey å skremme Rick. Kommer Rick til å ta hevn?

18:55(19:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Nattpatruljen er i Trondheim, og i kveld må Olav og Anders ta seg av en svært beruset kvinne. Patruljen jakter også på to innbruddstyver som har tatt seg inn på en byggeplass. 244 Trondheim. Nattpatruljen er i Trondheim, og i kveld må Olav og Anders ta seg av en svært beruset kvinne. Patruljen jakter også på to innbruddstyver som har tatt seg inn på en byggeplass.

19:25(19:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie. Nattpatruljen er på Hønefoss, og i kveld møter vi betjentene Kim og Stig. De stopper en bil der de mistenker sjåføren for å ha ruset seg. Hønefoss. Nattpatruljen er på Hønefoss, og i kveld møter vi betjentene Kim og Stig. De stopper en bil der de mistenker sjåføren for å ha ruset seg. Betjentene får også et litt uventet resultat på alkometeret når de tester en annen sjåfør.

19:55(20:25)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2005. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

20:25(21:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2005. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser. Vi følger et narkotikateam med grense- og tollagenter mens de patruljerer og beskytter Australias grenser.

21:00(21:30)

> Norske rednecks camping

Norsk dokusåpe fra 2018. Redneck-styret har bestemt seg for å lete videre etter et sted de kan ha for seg selv. I mangel av et nytt location, inviterer de derfor til medlemsfest på en grusplass. Redneck-styret har bestemt seg for å lete videre etter et sted de kan ha for seg selv. I mangel av et nytt location, inviterer de derfor til medlemsfest på en grusplass. Samtidig blir gjengen invitert til et meget spontant redneck-bryllup på samme sted.

21:30(22:00)

> Norske rednecks camping

Norsk dokusåpe fra 2018. Norske rednecks campingfølger Väinö og Gunn-Berit, Doc og Helene, Kristian og Monica og Daniel når de bestemmer seg for å drive sin egen campingplass. Norske rednecks campingfølger Väinö og Gunn-Berit, Doc og Helene, Kristian og Monica og Daniel når de bestemmer seg for å drive sin egen campingplass. Målet er å lage et sted der norske rednecks kan få utløp for all sin utemmede kreativitet og livsglede.

22:00(23:00)

> Grensevakten: USA - Mexico

Amerikansk dokumentarserie fra 2018. Rio Grande utgjør over halvparten av Amerikas sørlige grenser. 28 broer krysser elven og forbinder USA med naboene i sør. Rio Grande utgjør over halvparten av Amerikas sørlige grenser. 28 broer krysser elven og forbinder USA med naboene i sør. Hver dag krysser 250 000 mennesker, 12 000 lastebiler og 5000 togvogner broene av en rekke grunner. Noen lovlige – noen ikke. Homeland Security-divisjonen, som er ansvarlig for broene, skal beskytte grensene. For første gang i historien har et TV-team fått tilgang til broene, prosessene og teknologien som brukes for å holde Amerika trygt.

23:00(23:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Raj er opprørt fordi han er den eneste av gutta som ikke er i et forhold, så Penny tar på seg oppdraget å finne den perfekte daten. Hun finner Emily, en jente han faktisk kan snakke med!. The Wiggly Finger Catalyst. Raj er opprørt fordi han er den eneste av gutta som ikke er i et forhold, så Penny tar på seg oppdraget å finne den perfekte daten. Hun finner Emily, en jente han faktisk kan snakke med!

23:30(00:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie fra 2011. Sheldon og Leonard blir invitert til en innflyttingsfest hos Wil Wheaton, mens Howard får en fantastisk mulighet. The Russian Rocket Reaction. Sheldon og Leonard blir invitert til en innflyttingsfest hos Wil Wheaton, mens Howard får en fantastisk mulighet.

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Jakes lærer har et møte med Alan og Judith for å diskutere hans manglende innsats på skolen. Alan begynner å gå lei av de lite stimulerende samtalene med Kandi. Charlie hjelper Jake med å prøvespille for skolestykket. And the Plot Moistens. Jakes lærer har et møte med Alan og Judith for å diskutere hans manglende innsats på skolen. Alan begynner å gå lei av de lite stimulerende samtalene med Kandi. Charlie hjelper Jake med å prøvespille for skolestykket.

00:30(01:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Jake er invitert til sin første fest med både jenter og gutter, og Charlie og Alan gir ham mer eller mindre gode råd. Just Once with Aunt Sophie. Jake er invitert til sin første fest med både jenter og gutter, og Charlie og Alan gir ham mer eller mindre gode råd.

01:00(01:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. Mia er tilbake i byen og Charlie prøver å overbevise alle om at han har kommet over henne. Arguments for the Quickie. Mia er tilbake i byen og Charlie prøver å overbevise alle om at han har kommet over henne.

01:30(02:30)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokusåpeserie fra 2012. Gjengen på Gas Monkey gjør en rotteinfisert '38 Ford om til en hotrod. Richard kjøper en Mercedes av den amerikanske fotballspilleren Emmitt Smith, og får med en overraskelse. Ferocious Ford and Fast Ferrari. Gjengen på Gas Monkey gjør en rotteinfisert '38 Ford om til en hotrod. Richard kjøper en Mercedes av den amerikanske fotballspilleren Emmitt Smith, og får med en overraskelse.

02:30(03:00)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2004. Mike greier å finne en MGB de kan restaurere. Mekaniker Edd China noterer seg hvilke deler av den som vil trenge mest arbeid: Hjulene, motoren, karosseriet og innredningen. MGB GT - Part 1. Mike greier å finne en MGB de kan restaurere. Mekaniker Edd China noterer seg hvilke deler av den som vil trenge mest arbeid: Hjulene, motoren, karosseriet og innredningen.

03:00(03:30)

> Bilfikserne

Britisk dokumentarserie fra 2004. Den mekaniske overhalingen av MGB GT'en fortsetter, når Mike Brewer og Edd China setter seg fore å få denne 80-talls klassikeren tilbake på veien igjen. MGB GT - Part 2. Den mekaniske overhalingen av MGB GT'en fortsetter, når Mike Brewer og Edd China setter seg fore å få denne 80-talls klassikeren tilbake på veien igjen.

03:30(04:20)

> Kindig Customs

Amerikansk dokusåpeserie fra 2015. Dave er travelt opptatt med restaureringen av en 1959 Buick Invicta, som presser verkstedet til det ytterste, og han besøker et middelaldersk støperi. Baby Needs a New Pair of Shoes. Dave er travelt opptatt med restaureringen av en 1959 Buick Invicta, som presser verkstedet til det ytterste, og han besøker et middelaldersk støperi.

04:20(05:05)

> Hotellfikserne

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Anthony Melchiorri besøker Bayfield i Wisconsin, der han prøver å hjelpe Greunke's First Street Inn and Restaurant på rett kjøl. Lake Superior, Hotel Inferior. Anthony Melchiorri besøker Bayfield i Wisconsin, der han prøver å hjelpe Greunke's First Street Inn and Restaurant på rett kjøl.