Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

MAX

06:00(06:50)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2006. I denne del: Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

06:50(07:40)

> Overhaling

Amerikansk realityserie fra 2006. I denne del: Intetanende bileiere lures til å tro at bilen deres er tauet vekk, i stedet får den en skikkelig overhaling.

07:40(08:30)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. I denne del: En kraftig storm når flåten to uker inn i Opilio-krabbesesongen. Den første fangsten kommer ombord og noen kapteiner er fornøyde, mens andre surmuler. Men alle sliter med å holde seg flytende.

08:30(09:00)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: Les finner ut at Seth planlegger å ta over kontrollen av sjappa, og han går bak ryggen hans for å konfrontere de ansatte. Seth oppdager at faren har stukket kjepper i hjulene for planen, og det hele ender i en konfrontasjon mellom far og sønn.

09:00(09:30)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Oppkjøperne er på hvelvauksjon i Huntington Beach hvor Dave bestemmer seg for å ta med seg et par venner for å få hjelp. Mary kjemper for å vinne et hvelv og å skjule sin mangel på erfaring, mens Rene vikler seg inn på grunn av en tøff oppdagelse.

09:30(10:00)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Oppkjøperne drar på auksjon til Palm Springs til spennende lagre og store penger. Marry er bekymret for at området er for snobbete for henne, mens Ivy kikker etter vintageobjekter. Darrell og Rene kjemper mot hverandre, men bare en av dem kan være best.

10:00(10:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: Rengjøringspersonalet oppdager en mistenkelig pakke på flyplasstoalettet. Et par fra Kina blir tatt med 35 falske kredittkort og hvert sitt falske pass. En passasjer på vei hjem fra Sørøst-Asia har med seg en stor trestatue, men det er ikke alt….

10:30(10:55)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: Et tre med en 1800-talls revolver inni slår rot i sjappa. Chumlee blir kreativ når han sjekker ut en renessanse-etsing av Pietro Facchetti. Senere krever Old Man at sjappa gir pensjonist-rabatt.

10:55(11:25)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk underholdningsserie. I denne del: En D. Moore-pistol fra borgerkrigen, eid av en offiser fra Louisiana, og et signert bilde av president Benjamin Harrison er blant gjenstandene som dukker opp hos pantelånerne. Gutta setter sammen et team for å konkurrere i en quiz.

11:25(11:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Chelsea blir syk og Charlie må ta vare på henne, kjemper han mot lysten til å dra derfra.

11:55(12:25)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Når Chelsea finner et bilde av en naken dame på Charlies telefon, letter han på trykket med å gå på fylla med Alan, Herb og naboen Jerome.

12:25(12:55)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Evelyn og Chelsea møter hverandre for første gang, og Charlie vil være sikker på at de aldri blir venner.

12:55(13:25)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Nattpatruljen er tilbake i Trondheim, og denne natten får Olav og Anders melding om en bil som er full av kokain. Gutta jakter også en stjålet bil og de må håndtere en noe kverulerende person.

13:25(13:55)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Nattpatruljen er tilbake i Haugesund og i natt har Terje fått med seg Mette som ny makker. Stikkord for denne vakten er slagsmål på byen, urinering på offentlig sted og en bil som stikker fra politiet.

13:55(14:25)

> Brannstasjonen

Norsk dokumentarserie fra 2016. I denne del: I kveldens Brannstasjonen har tiden endelig kommet til en klassiker: Gjengen må redde en katt. Og siden får de melding om at det brenner i skogen.

14:25(15:25)

> Livsfarlig fangst

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. I denne del: De hårdføre fiskere på Beringshavet er mænd af en sjælden støbning; de har eventyr i blodet og fisker efter krabber med en potentiel gevinst på 100 millioner dollar. For en krabbefisker er voldsomme storme, store bølger og lange arbejdsdage en del af jobbet. Med 9. sæson af serien giver vi endnu en gang et indblik i det farligste job på Jorden, hvor ét forkert skridt er det eneste, der adskiller dig fra Beringshavet. Denne gang får de garvede kaptajner kamp til stregen af nye, unge fiskere, der har blod på tanden og forsøger at skabe sig et navn på havet.

15:25(15:55)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: En Hollywood-skuespiller kjent fra "Friday the 13th"-filmene vil lage en kopi av den kjente hockeymaska i ekte gull. Ashley tar seg av en mor og datter som krangler foran en av lukene, men når situasjonen kommer ut av kontroll, må hun tilkalle politiet.

15:55(16:25)

> Pantelånerne i Detroit

Amerikansk realityserie. I denne del: En falleferdig, gammel sykkel ruller inn i sjappa, og Les og Ashley er usikre på hva den kan være verdt. Samtidig må Seth ta seg av en Jersey-fyr som er ute etter bråk og en kunde som har urealistiske krav for en ny TV.

16:25(16:55)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Oppkjøperne drar til Santa Ana i California der drømmen om fantastiske lagre spriter opp auksjonen. Jarrod og Brandi får et lager som fører til det gode liv, mens Mary prøver å få noe som er mer til å samle på. Darrell kommer over noe som kan bli en ny stor seier for the Gambler.

16:55(17:25)

> Lagerkrigen

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. I denne del: Auksjonene starter i Upland, California, men Dan og Laura tar oppkjøperne med på en vill runde for å avslutte dagen. Ivy ender opp med en vakker kvinne og Mary kjøper tidlig i håp om å få en skatt. Jarrod og Brandi tvinges, sammen med Darrell og Brandon, til å gå dypt inn i fjellene for å holde seg over vann.

17:25(18:00)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: Etter tips fra politiet i Hong Kong stopper tollerne i Sydney to menn som mistenkes for å smugle narkotika. En sint kinesisk passasjer har med seg meget verdifulle steiner og en passasjer kommer til Australia med tre store sverd.

18:00(18:30)

> Grensevakten

Australsk dokumentarserie fra 2004. Terrorister, narkotikakurérer, pengevaskere, dealere på det svarte markedet, sykdomsbærere, identitetstyver. For dem er det bare én hovedhindring; grensekontrollen. I dag er grensekontrollen definitivt høyteknologisk. De bruker biometriske skannere, profilbanker, kjemiske skannere og ikke minst hunder. Men det er fortsatt de unike menneskelige ferdighetene som er viktigst. Evnen til å vite når noen lyver, lese kroppsspråk, øyebevegelser og finne den ene lille sprekken i en godt innøvd historie. Dette er nøkkelen til om en mistenkt blir stoppet eller får passere over grensen. Hvert program inneholder tre forskjellige saker fra meget alvorlige og farlige til morsomme og rørende historier. I denne del: En spansk turist som mistenkes for smugling avhøres av tollerne i Sydney. Immigrasjonsmyndighetene finner en bussjåfør fra Ukraina – har han gyldig arbeidstillatelse? I tillegg blir en tysker tatt for import av ulovlige matvarer.

18:30(19:00)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. I denne del: Et tre med en 1800-talls revolver inni slår rot i sjappa. Chumlee blir kreativ når han sjekker ut en renessanse-etsing av Pietro Facchetti. Senere krever Old Man at sjappa gir pensjonist-rabatt.

19:00(19:30)

> Pantelånerne i Las Vegas

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. Tre generasjoner Harrison jobber dag og natt for pantelånerkontoret sitt, Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas. I det daglige møter bestefar Rick, far Corey og sønnesønn Richard mennesker med interessante historier rundt tingene de vil pante, men alt er ikke bare solskinn i familieforretningen. I denne del: En hatt som Prince har brukt danser inn i hendene på Rick. Så kommer det inn en egyptisk skarabé-ring og en hodeformet blomsterpotte fra andre verdenskrig.

19:30(20:00)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Nattpatruljen er i Arendal, og i kveld følger vi betjentene Arnt Roger og Yngve når de bistår Tollvesenet med et mistenkelig beslag. Patruljen rykker også ut etter melding om mulig fyllekjøring.

20:00(20:30)

> Nattpatruljen

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Nattpatruljen er tilbake i Trondheim, og denne vakten blir særdeles sporty for gutta når Olav må sykle en stjålet sykkel tilbake til politistasjonen. I tillegg har Anders utfordret hele vaktlaget til å løpe 60-meteren.

20:30(21:30)

> Livsfarlige rømlinger

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Betjentene i Sullivan County og Ashe County driver menneskejakt for å spore opp noen av områdets farligste og mest ettersøkte rømlinger. I denne del: På ti dager er tre apotek ranet for smertestillende medikamenter. Sheriffens betjenter og etterforskere prøver å finne ut hvem som står bak. I Ashe uskadeliggjør betjentene en mann som krangler med autoritetene etter å ha drukket munnskyllevann som inneholder alkohol.

21:30(22:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Howard tar med seg Sheldon til Houston i et forsøk på å forbedre vennskapet deres. Penny blir tilbudt en flau filmrolle, mens Raj ber Amy om damehjelp.

22:00(22:30)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Sheldon får seg en stor overraskelse når han besøker moren i Houston. Samtidig skaper Raj sin mordmysteriekveld konflikter innad i gjengen.

22:30(23:00)

> The Big Bang Theory

Amerikansk komiserie. I denne del: Raj er tynget av skyldfølelse når han dater to damer på én gang. Penny vurderer å ta en rolle i en dårlig film. Sheldon sliter med å velge mellom to spillkonsoller.

23:00(23:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Chelsea blir spurt av Alan om å arrangere en blind date med ham og hennes nye venn, uvitende om at hennes nye venn er Rose.

23:30(00:00)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Charlie sørger over tapet av sitt ungkarshjem når han motvillig tillater Chelsea å flytte inn. Alan oppdager at det ikke lenger er mye plass igjen i huset for ham.

00:00(00:30)

> Two and a Half Men

Amerikansk komiserie. I denne del: Alan og Chelsea blir venner, og Charlie utnytter fritiden til å gjøre det han liker på egen hånd.

00:30(03:00)

> US Marshals

Amerikansk actionthriller fra 1998. Tommy Lee Jones, Tommy Lee. En fangetransport på vei til New York styrter. Når flyet blir funnet, mangler én mann - en tidligere CIA-agent som beskyldes for å ha drept to av sine kolleger og for å ha solgt hemmeligstemplede statspapirer. U.S. Marshals starter jakten. Aldersgrense: 15 år.

03:00(03:25)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.

03:25(03:50)

> Hundepatruljen NZ

Newzealandsk dokumentarserie. Serien følger hardtarbeidende hunder som sammen med sine menneskelige partnere beskytter gater, fengsler, parker, flyplasser og grenser. Vi følger ekte situasjoner teamene står overfor - alt fra store narkotikafunn til å jakte skurker. I denne del: Hundeteamet Delta, Paul og Epic, sporer opp noen biltyver. En iskrembeholder full av penger blir funnet i Mt Eden fengsel. Og Jay lukter seg fram til en fangst med fylte varer.

03:50(04:35)

> Barmageddon

Amerikansk realityserie. I denne del: Komikeren Mo Mandel møter hver uke to forskjellige bar-eiere som får en uke til å bevise om de er best i bransjen. I denne episoden tar eieren av en turistbar over en lokal pub i Savannah.

04:35(05:20)

> Revolution

Amerikansk actionserie. Hva hadde skjedd dersom all elektrisitet forsvant og all moderne teknologi plutselig sluttet å virke? En dag er det som om en bryter blir skrudd av og hele verden blir mørklagt og brakt tilbake til middelalderen. Uten moderne teknologi er det nærmest umulig å kommunisere med hverandre og finne ut hva som har skjedd. I denne del: Rachels forsøk på å drepe Monroe mislykkes, men det viser seg at hun kan åpne døren til tårnet. På et annet sted i bygningen gjør en mystisk gruppe seg klar til å utfordre inntrengerne. Samtidig kommer Miles, Charlie, Nora og Aaron seg inn i tårnet, men Neville og sønnen Jason blir låst ute. Miles og Monroe møtes nok en gang til dyst.

05:20(06:00)

> Veiens villeste videoer

Amerikansk underholdningsprogram. I denne del: Vi får se alt det hysteriske som skjer på hjul. Biler og motorsykler, sykler og scootere som utfører alt fra meningsløse krasj og harmløse ulykker til imponerende profesjonell kjøring og fantastiske stunts.