Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

Discovery

06:00(06:25)

> How It's Made

Kanadisk dokumentarserie fra 2014. Vi legger flere hverdagsgjenstander under lupen og ser hvordan støpte byster, ovnsvifter, strømpebukser og elektriske motorsykler blir laget. Life Casting, Downdraft Cooktops, Compression Hosiery, Electric Motorcycles. Vi legger flere hverdagsgjenstander under lupen og ser hvordan støpte byster, ovnsvifter, strømpebukser og elektriske motorsykler blir laget.

06:25(07:20)

> Tanked

Amerikansk dokumentarserie fra 2013. Se noen av de fantastiske akvariene som Brett og Wayde har bygd til Hollywood-stjerner, inkludert et haiakvarium til Tracy Morgan og et akvarium til rockelegendene KISS. Lifestyles Of The Fish & Famous. Se noen av de fantastiske akvariene som Brett og Wayde har bygd til Hollywood-stjerner, inkludert et haiakvarium til Tracy Morgan og et akvarium til rockelegendene KISS.

07:20(08:15)

> Ultimate Survival

Amerikansk dokumentarserie fra 2009. The Inside Story.

08:15(08:40)

> Auction Hunters

Amerikansk realityserie fra 2011. Auksjonarius gir gjengen en utfordring under et kontainersalg i Anchorage. Vil innholdet i de store enhetene være snillere mot lommebøkene deres?. Kun kontanter. Auksjonarius gir gjengen en utfordring under et kontainersalg i Anchorage. Vil innholdet i de store enhetene være snillere mot lommebøkene deres?

08:40(09:05)

> Auction Hunters

Amerikansk realityserie fra 2011. Ton og Allen får en ny sjanse under en auksjon i Alaska, der de finner en vogn til vedlikehold av jernbaneskinner og en japansk pistol fra før første verdenskrig. Hva er det verdt?. Episode 6. Ton og Allen får en ny sjanse under en auksjon i Alaska, der de finner en vogn til vedlikehold av jernbaneskinner og en japansk pistol fra før første verdenskrig. Hva er det verdt?

09:05(10:00)

> Wheeler Dealers

Britisk dokumentarserie fra 2013. Mike får tilslag på en tredørs Mk1 til 4500 pund på en internettauksjon. Vil Edds tilpasninger og forbedringer gi nytt liv til den elskede 70-tallsbilen?. Ford Escort MK1. Mike får tilslag på en tredørs Mk1 til 4500 pund på en internettauksjon. Vil Edds tilpasninger og forbedringer gi nytt liv til den elskede 70-tallsbilen?

10:00(11:00)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Richard slutter seg til Aarons idé om å bygge en 72-modell Pantera med en spesialbygd turboladet Ford EcoBoost V6-motor. Hot Off The Pantera. Richard slutter seg til Aarons idé om å bygge en 72-modell Pantera med en spesialbygd turboladet Ford EcoBoost V6-motor.

11:00(12:00)

> Deadliest Catch

Amerikansk realityserie fra 2013. Mannskapene gjør seg klare til å sette kurs for Bairdi-bankene når et nødanrop fra et skip resulterer i en dramatisk redningsoperasjon. Bills førstereisgutt vil slutte i jobben. On the Rocks. Mannskapene gjør seg klare til å sette kurs for Bairdi-bankene når et nødanrop fra et skip resulterer i en dramatisk redningsoperasjon. Bills førstereisgutt vil slutte i jobben.

12:00(13:00)

> Outback Truckers

Australsk realityserie fra 2016. Legg ut på landeveien med disse tøffe sjåførene, og opplev livet som trucker i Australia. Lastene er større, veiene tøffere og livet mer actionfylt enn noensinne. Episode 8. Legg ut på landeveien med disse tøffe sjåførene, og opplev livet som trucker i Australia. Lastene er større, veiene tøffere og livet mer actionfylt enn noensinne.

13:00(14:00)

> Outback Truckers

Australsk realityserie fra 2016. Legg ut på landeveien med disse tøffe sjåførene, og opplev livet som trucker i Australia. Lastene er større, veiene tøffere og livet mer actionfylt enn noensinne. Episode 9. Legg ut på landeveien med disse tøffe sjåførene, og opplev livet som trucker i Australia. Lastene er større, veiene tøffere og livet mer actionfylt enn noensinne.

14:00(15:00)

> The Last Alaskans

Amerikansk dokusåpeserie fra 2015. Det er fortsatt høst i Alaskas villmark, og folkene der gjør seg klare til den ensomme vinteren. Bob Harte slipper å være alene når han får besøk i hytten. Alone. Det er fortsatt høst i Alaskas villmark, og folkene der gjør seg klare til den ensomme vinteren. Bob Harte slipper å være alene når han får besøk i hytten.

15:00(15:30)

> How Do They Do It? Norway

Norsk dokumentarserie fra 2016. Tidligere alpint-verdensmester Tom Stiansen snakker om grunnstoffet strontium og bambus, mens han leter etter det perfekte stedet å se sommerlig fyrverkeri over Sørlandet. Tidligere alpint-verdensmester Tom Stiansen snakker om grunnstoffet strontium og bambus, mens han leter etter det perfekte stedet å se sommerlig fyrverkeri over Sørlandet.

15:30(16:00)

> How Do They Do It? Norway

Norsk dokumentarserie fra 2016. Miljøforkjemper Malin Jacob besøker historiske Rjukan for å sette fokus på smart bruk av søppel i Venezia, måter å skjerme for sollys og resirkulering av flasker. Miljøforkjemper Malin Jacob besøker historiske Rjukan for å sette fokus på smart bruk av søppel i Venezia, måter å skjerme for sollys og resirkulering av flasker.

16:00(17:00)

> Mektige skip

Kanadisk dokumentarserie fra 2010. Africa Mercy er verdens største ikke-statlige hospitalskip. Skipet drar til verdens fattigste områder og hjelper tusenvis av mennesker med sine seks toppmoderne operasjonssaler. Africa Mercy. Africa Mercy er verdens største ikke-statlige hospitalskip. Skipet drar til verdens fattigste områder og hjelper tusenvis av mennesker med sine seks toppmoderne operasjonssaler.

17:00(18:00)

> Salvage Hunters

Britisk dokumentarserie fra 2016. Skattejegeren Drew Pritchard har unik teft når det gjelder historiske mesterverk. Han reiser landet rundt for å redde underlige og vidunderlige gjenstander. Leominster. Skattejegeren Drew Pritchard har unik teft når det gjelder historiske mesterverk. Han reiser landet rundt for å redde underlige og vidunderlige gjenstander.

18:00(19:00)

> Wheeler Dealers

Britisk dokumentarserie fra 2013. Mike kjøper en nedslitt gammel Range Rover Mk3 for latterlige 5000 pund. Han har planer om å lakkere den hvit, be Edd fikse den, og selge den for det dobbelte. Range Rover Mk3. Mike kjøper en nedslitt gammel Range Rover Mk3 for latterlige 5000 pund. Han har planer om å lakkere den hvit, be Edd fikse den, og selge den for det dobbelte.

19:00(20:00)

> American Chopper

Amerikansk realityserie fra 2018. Paul Teutul sr. og jr. er tilbake for å bygge motorsykler i verdensklasse, tørke støv av varemerkene sine og utvikle en god og varig relasjon mellom far og sønn. GTO, Bro!. Paul Teutul sr. og jr. er tilbake for å bygge motorsykler i verdensklasse, tørke støv av varemerkene sine og utvikle en god og varig relasjon mellom far og sønn.

20:00(21:00)

> Gold Rush

Amerikansk realityserie fra 2018. Gullgraverne i Yukon er tilbake, og de satser alt for å vinne jackpoten. Med nye aktører, skjerper og maskiner står det mer på spill enn noensinne!. Sucker Punch. Gullgraverne i Yukon er tilbake, og de satser alt for å vinne jackpoten. Med nye aktører, skjerper og maskiner står det mer på spill enn noensinne!

21:00(22:00)

> Gold Rush

Amerikansk realityserie fra 2018. Gullgraverne i Yukon er tilbake, og de satser alt for å vinne jackpoten. Med nye aktører, skjerper og maskiner står det mer på spill enn noensinne!. Old School Heroes. Gullgraverne i Yukon er tilbake, og de satser alt for å vinne jackpoten. Med nye aktører, skjerper og maskiner står det mer på spill enn noensinne!

22:00(23:00)

> Alaska: The Last Frontier

Amerikansk realityserie fra 2018. De blir alltid presset til yttergrensen av elementene, omstendighetene og hverandre, men Kilcher-familien fortsetter jobben med å videreføre den tradisjonsrike småbruksdriften. Hill Country Hunt. De blir alltid presset til yttergrensen av elementene, omstendighetene og hverandre, men Kilcher-familien fortsetter jobben med å videreføre den tradisjonsrike småbruksdriften.

23:00(00:00)

> The Last Alaskans

Amerikansk dokusåpeserie fra 2015. Gjengen kappes om å sikre seg mat og husly før snøen kommer. Heimos familie jakter på nordamerikansk villrein, men kommer en sulten bjørn dem i forkjøpet?. Winter's Edge. Gjengen kappes om å sikre seg mat og husly før snøen kommer. Heimos familie jakter på nordamerikansk villrein, men kommer en sulten bjørn dem i forkjøpet?

00:00(01:00)

> Mythbusters

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Adam og Jamie tar for seg to mekaniske metamorfoser, der de skal gjøre en bil om til en motorsykkel og en sykkel til en båt. Forvandlinger. Adam og Jamie tar for seg to mekaniske metamorfoser, der de skal gjøre en bil om til en motorsykkel og en sykkel til en båt.

01:00(02:00)

> Gold Rush

Amerikansk realityserie fra 2018. Gullgraverne i Yukon er tilbake, og de satser alt for å vinne jackpoten. Med nye aktører, skjerper og maskiner står det mer på spill enn noensinne!. Old School Heroes. Gullgraverne i Yukon er tilbake, og de satser alt for å vinne jackpoten. Med nye aktører, skjerper og maskiner står det mer på spill enn noensinne!

02:00(03:00)

> Alaska: The Last Frontier

Amerikansk realityserie fra 2018. De blir alltid presset til yttergrensen av elementene, omstendighetene og hverandre, men Kilcher-familien fortsetter jobben med å videreføre den tradisjonsrike småbruksdriften. Hill Country Hunt. De blir alltid presset til yttergrensen av elementene, omstendighetene og hverandre, men Kilcher-familien fortsetter jobben med å videreføre den tradisjonsrike småbruksdriften.

03:00(03:55)

> Ultimate Survival

Brittisk dokumentarserie fra 2011. Bear Grylls er vant til ekstreme forhold og har tjenestegjort i de britiske spesialstyrkene og besteget Everest. I denne episoden må han overleve nok en vanskelig situasjon. Norway: Edge of Survival. Bear Grylls er vant til ekstreme forhold og har tjenestegjort i de britiske spesialstyrkene og besteget Everest. I denne episoden må han overleve nok en vanskelig situasjon.

03:55(04:45)

> Deadliest Catch

Amerikansk realityserie fra 2013. Mannskapene gjør seg klare til å sette kurs for Bairdi-bankene når et nødanrop fra et skip resulterer i en dramatisk redningsoperasjon. Bills førstereisgutt vil slutte i jobben. On the Rocks. Mannskapene gjør seg klare til å sette kurs for Bairdi-bankene når et nødanrop fra et skip resulterer i en dramatisk redningsoperasjon. Bills førstereisgutt vil slutte i jobben.

04:45(05:35)

> Fast N' Loud

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Richard slutter seg til Aarons idé om å bygge en 72-modell Pantera med en spesialbygd turboladet Ford EcoBoost V6-motor. Hot Off The Pantera. Richard slutter seg til Aarons idé om å bygge en 72-modell Pantera med en spesialbygd turboladet Ford EcoBoost V6-motor.

05:35(06:00)

> How It's Made

Kanadisk dokumentarserie fra 2014. Vi legger flere hverdagsgjenstander under lupen og ser hvordan støpte byster, ovnsvifter, strømpebukser og elektriske motorsykler blir laget. Life Casting, Downdraft Cooktops, Compression Hosiery, Electric Motorcycles. Vi legger flere hverdagsgjenstander under lupen og ser hvordan støpte byster, ovnsvifter, strømpebukser og elektriske motorsykler blir laget.