Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:20)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2017. Etter å ha vunnet $1 million på et skrapelodd, kan et par endelig kjøpe drømmehjemmet i Bostons forstad. Gail And Chet: Boston Dream Garden.

06:20(06:45)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2017. Et par hadde brukt flere år på å planlegge deres pensjonstilværelse da de ble millionærer. De ber David om hjelp til å finne det perfekte hjemmet med havutsikt i Orange County. A Million-Dollar View.

06:45(07:10)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2017. Et par fra California har allerede funnet deres drømmehjem. Nå søker de etter det perfekte feriehuset i Mexico, etter å ha vunnet $1.6 millioner. A Mexican Dream.

07:10(07:55)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Victoria og Sonny går på byen sammen som gode venner. Spørsmålet er bare om det fortsatt er følelser mellom dem når alkoholen gjør sin virkning. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

07:55(08:20)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie fra 2007. Det er kun få dager siden 16-årige Malou Stella fødte sønnen Tino, og hun skal tilvenne seg den nye rollen som mor. Vi møter kvinner som har blitt gravide i ung alder og følger dem gjennom hverdagens sorger og gleder.

08:20(08:45)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie fra 2007. Malou Stella (16) bor hjemme hos moren med sin nyfødte sønn Tino, og i dag kommer barnefar Martin på besøk. Vi møter kvinner som har blitt gravide i ung alder og følger dem gjennom hverdagens sorger og gleder.

08:45(09:15)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2015. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Booby Trap. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

09:15(09:45)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2015. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. A Situation in the Salon. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

09:45(10:15)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2015. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Daddy Dearest. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

10:15(10:45)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2015. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Please Love My Dress. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

10:45(11:20)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2015. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Love at First Sight. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

11:20(11:50)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2015. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Har tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Case of Dress Distress. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

11:50(12:20)

> Husjakt ved Middelhavet

Amerikansk livsstilserie. Et par bytter ut sitt amerikanske liv med et sjarmerende familiehjem på den greske øya Paros. Family Time in Paros. Vi blir med på husjakt langs Middelhavet.

12:20(12:55)

> Husjakt ved Middelhavet

Amerikansk livsstilserie. Et par flytter til Hellas for å nyte maten, strendene og livsstilen de har forelsket seg i. Finding a Place to Land in Greece. Vi blir med på husjakt langs Middelhavet.

12:55(13:25)

> Husjakt ved Middelhavet

Amerikansk livsstilserie. Et par som har flyttet mye rundt på grunn av hans militærkarriere, bestemmer seg for å slå seg til ro på Kreta. Adventures in Crete, Greece. Vi blir med på husjakt langs Middelhavet.

13:25(13:55)

> Husjakt ved Middelhavet

Amerikansk livsstilserie. En familie på sju fra Virginia håper på å finne en barnevennlig villa med basseng i Andalucia i Spania. Family of Seven Moves to Spain. Vi blir med på husjakt langs Middelhavet.

13:55(14:30)

> Husjakt ved Middelhavet

Amerikansk livsstilserie. Et par som begge har jobbet i filmindustrien er på jakt etter et hjem ved kysten i La Herradura. From the Movie Industry to Sunny Spain. Vi blir med på husjakt langs Middelhavet.

14:30(15:00)

> Husjakt ved Middelhavet

Amerikansk livsstilserie. En familie på fem forlater livet i Colorado for å se etter et nytt hjem nær Cannes. The French Riviera Dream. Vi blir med på husjakt langs Middelhavet.

15:00(16:05)

> 4-stjerners middag

Norsk realityserie fra 2020. Kveldens vert er skuespiller Olli Wermskog som inviterer gjestene til sitt andre hjem, rettere sagt «Det andre Teateret». Olli Wermskog.

16:05(17:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. For seks år siden flyttet Elin og hennes tre barn sammen med Lucas i et lite hus i Östra Ryd. Snart ble Wiola og Edwin født og Elin og Lucas begynte å pusse opp. Elin og Lucas. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:00(17:55)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Fire år gamle Leo lider av en uvanlig sykdom med mange vanskelige symptomer. Mamma Zanna og pappa Mattias har blitt nødt til å isolere seg hjemme for å ikke utsette ham for smitte. Zanna og Mattias. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:55(18:55)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2018. Pernilla bestiller Sex and the City-inspirert reise til Dubai for seg og venninnene. De sjekker inn i en suite og kler seg opp i lekre kjoler og skyhøye hæler, enten de skal på ørkeneventyr eller shopping. Sex and the City-inspirerad resa. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

18:55(19:25)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2018. Christy er sikker på at Bonnie har mistet forstanden når hun inviterer Tammy, som er løslatt på prøve, til å bo hos dem. Big Sauce and Coconut Water.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. Phoebe går ut med en fyr som tror han følger etter tvillingsøsteren. Ross og Rachel gir Chandler kjæresteråd. Monica bruker fritiden etter bruddet med Richard til å lage syltetøy og vurderer å la seg inseminere via en spermbank. The One with the Jam. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Phoebe utgir seg for å være Joeys agent. Ross bekymrer seg for sønnen, som leker med dukker. Chandler tar forholdet til Janice et steg videre, men innser at han er redd for å forplikte seg. The One with the Metaphorical Tunnel. De seks svært forskjellige vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk livsstilsserie. Anne-Sofie og Per-Håvard har alltid ledd litt av at det er Anne-Sofie som gjør all oppussingen i huset, mens Per-Håvard er den som passer barna. Mysen: Anne-Sofie og Per-Håvard.

21:30(22:30)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Kjærligheten til hunder førte Elin og Martin sammen. De fikk tre barn, giftet seg og skulle bygge drømmehuset. Men i 2017 fikk Martin mageproblemer, som viste seg å være kreft. Elin. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

22:30(23:30)

> Ex On The Beach Sverige

Svensk realityserie fra 2019. Rebecca blir stresset av Tolas fine kjærlighetserklæring. Ludvig og Jasmina snakker ut. Når de sendes til stranden sammen for å møte en ny eks, håper Jasmina inderlig at det ikke er en av Luddes. Trubbel för kärleksparen. Åtte partystemte ungdommer skal bo i en luksuriøs villa ved sjøen. Når som helst kan deltakerens ekskjærester dukke opp.

23:30(00:25)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2018. Pernilla bestiller Sex and the City-inspirert reise til Dubai for seg og venninnene. De sjekker inn i en suite og kler seg opp i lekre kjoler og skyhøye hæler, enten de skal på ørkeneventyr eller shopping. Sex and the City-inspirerad resa. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

00:25(01:30)

> Dødelig kjærlighet

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Lyst og dyrisk besettelse har ført til noen av verdens mest brutale voldshendelser og drap. Teacher, Teacher.

01:30(02:30)

> Dødelig kjærlighet

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Lyst og dyrisk besettelse har ført til noen av verdens mest brutale voldshendelser og drap. Shot for Teacher.

02:30(03:25)

> Det perfekte mord

Amerikansk dokumentarserie fra 2016. For morderen er det et perfekt drap. Etter hvert som etterforskningen ender i blindgater og feil mistenkte blir forkastet tror gjerningspersonene de kommer unna med det. Death and the Maiden.

03:25(04:15)

> Min nabo er morder

Amerikansk dokumentarserie fra 2010. Den fredelige fasaden i amerikanske småbyer slår sprekker når mørke hemmeligheter fra virkelighete avsløres. Trouble in Tulsa.

04:15(04:40)

> Husjakt ved Middelhavet

Amerikansk livsstilserie. Et par med to sønner forlater livet i Sør-Afrika for rolige, solfylte Malta. Island Time in Malta. Vi blir med på husjakt langs Middelhavet.

04:40(05:05)

> Husjakt ved Middelhavet

Amerikansk livsstilserie. Et par flytter til hennes barndoms Kroatia for å slå seg ned og leve et rolig liv ved sjøen. Island Retreat in Croatia. Vi blir med på husjakt langs Middelhavet.

05:05(05:30)

> Husjakt ved Middelhavet

Amerikansk livsstilserie. En entreprenør fra New York flytter til Malta på grunn av øyas ekspanderende marked og for å få et bedre liv. Finding a Work-life Balance in Malta. Vi blir med på husjakt langs Middelhavet.

05:30(06:00)

> Husjakt ved Middelhavet

Amerikansk livsstilserie. Etter å ha fulgt karrieren sin i byer over hele verden, ønsker en kvinne nå å slå seg ned i Kroatia. Mountain and Sea Views in Croatia. Vi blir med på husjakt langs Middelhavet.