Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:25)

> Verdens morsomste barn

Amerikansk underholdning fra 2015. Barn gjør de merkeligste ting, og rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting.

06:25(07:10)

> 24 timer på legevakten

Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia. I denne del: Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har et av de travleste akuttmottakene i Storbritannia.

07:10(08:05)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2012. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: Johan og Marias liv falt i grus da deres 24 år gamle datter Nathalie døde. Tidligere drev familien en barnehage hjemme. Nå er de klare til å fortsette, men Nathalies hund Exxen er for stor til å ha sammen med barnehagebarna, så huset må bygges om.

08:05(08:55)

> Gossip Girl

Amerikansk dramaserie fra 2012. I denne del: Vi tar farvel med Upper East Side i denne aller siste episoden av "Gossip Girl". Vi får et tilbakeblikk på seriens mange uforglemmelige øyeblikk. Alle samles en siste gang til soiree, og den sjokkerende identiteten til Gossip Girl blir endelig avslørt.

08:55(09:45)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: Parene er tilbake fra bryllupsreisen og står overfor sin første høytid sammen som mann og kone. De nygifte har kjent hverandre i under en uke, og skal nå prøve å forene tradisjonene sine. Julen kan bety være eller ikke være for ekteskapet.

09:45(10:15)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: Lillians fødsel er i gang og hun og moren har kommet seg til Elverum sykehus, men den ufødte datteren har bestemt seg for å komme sent til festen. Marthe H drømmer om bryllup og Marthe J har tatt sommerferie hjemme hos mamma i Fyresdal.

10:15(10:45)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: Marthe H har dratt til Oslo for å fylle Restylane i leppene, mens Lillian er på Stange med sin nyfødte datter. Marthe J avslutter sitt besøk i Fyresdal, før hun igjen er hjemme i Porsgrunn hvor hun funderer over framtiden for seg selv, William og en eventuell partner.

10:45(11:45)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2014. Med 90 dagers forlovelsesvisum kommer seks utlendinger til USA for å bo sammen med sine amerikanske forloveder for første gang. Hvert par har 90 dager på å gifte seg før visumet løper ut og kvinnene må vende tilbake til sine hjemland. I denne del: Amy konfronterer Danny angående familien hans. Mohamed finner ut hva «hooking up» betyr. Jason reiser til Brazil, fortsatt usikker på om Cassia vil møte ham. Yamir kommer til USA og Chelseas foreldre har mange spørsmål angående parets framtid.

11:45(12:50)

> Ungkaren Sverige

Svensk realityserie. Pär Nilsson (33) er en ambisiøs mann, som etter flere lykkelige år som singel, nå søker etter en kvinne å dele livet med. I denne del: Familien til Pär kommer til Gran Canaria for å hjelpe ham. Etter å ha snakket med alle jentene har Pär og familien en prat om hans fremtidige kjæreste.

12:50(13:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2010. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens. I denne del: Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.

13:50(14:50)

> Gift ved første blikk USA

Amerikansk realityserie fra 2015. I denne del: De tre ekteparene må bli enige om hvor de skal bo. Det blir høy temperatur når de diskuterer område. Hvem er villig til å ofre noe og forandre livet sitt, og hvem er ikke?

14:50(15:50)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Solveig og Morten venter sitt første barn sammen. Morten har aldri vært med på en fødsel før og er nervøs for hva den vil bringe. Madeleine og Erik opplevde stor dramatikk under forrige fødsel da Madeleine mistet store mengder blod. Nå er hun redd for at det samme skal skje igjen med barn nummer to og Erik gjør alt han kan for å støtte henne igjennom den lange fødselen. Therese og Mike venter sitt andre barn sammen og Therese prøver og holde humøret oppe med å sende bilder til venne sine på Snapchat under fødselen.

15:50(16:50)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2012. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. I denne del: Elisabeth bor med mann og tre sønner i et hus utenfor Stockholm. Elisabeth har brystkreft og hun har ikke lenge igjen å leve. Hun er urolig for hvordan familien skal klare seg, spesielt den yngste sønnen Joel, som har en CP-skade.

16:50(17:55)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk realityserie. I denne del: Anders besøker Johan og Joyce i Tallkrogen. Sammen har de sønnen Linus på 3 år. Paret begynte å totalrenovere da de kjøpte huset i 2005. Problemet er at Johan ikke stoler på håndverkerne og forteller dem hele tiden hva de skal gjøre. Til slutt går de lei. I dag har paret verken et ferdig kjøkken eller noe soverom i huset og har et stort behov for hjelp.

17:55(18:55)

> Fødeavdelingen Norge

Norsk dokumentarserie fra 2014. I denne del: Casey og Kim er tredjegangsfødende og skal inn på overtidskontroll. Gleden er stor da de får beskjed om at de settes i gang samme dag, men når riene begynner og ta seg opp en time seinere blir det tøft for Casey. Lovise og Christopher venter sitt første barn sammen. De blir sendt hjem fra sykehuset på nattet fordi fødselen ikke er kommet skikkelig i gang, men kommer tilbake fordi smertene er så store at Lovise er usiker på om hun kommer til og klare å føde. Trude Kristin og Kim Andre venter sitt andre barn. Trude Kristin settes i gang og de to håper fødselen ikke tar for lang tid.

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross får panikk og syns forholdet går litt for raskt når Mona ønsker å sende ut et felles julekort. Chandlers nyskilte sjef prøver å invitere Chandler og Monica på middag, men Monica kan ikke fordra ham. Rachels graviditetshormoner får henne til å legge an på nesten alle hun møter.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross får muligheten til å holde et viktig kurs, men oppdager snart at det ligger på den andre siden av byen og at han ikke rekker fram i tide. Joey tar med Rachel på en liksom-date for å muntre henne opp siden hun ikke kan ha et vanlig forhold på grunn av graviditeten.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross og Rachel diskuterer mulige navn til babyen og krangler om de vil finne ut om det er gutt eller jente. Joey prøver å ha en seriøs samtale om "reglene" med Chandler og Monica, noe som får dem til å tro at han ønsker å gjøre det samme som dem - med Phoebe.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I denne del: I Drammen bor John Willy og Anita, som har pusset opp kontinuerlig siden 1998. Med små barn i huset innså de allerede da at de hadde tatt på seg for mye. Resultatet er at de to yngste barna har bodd i oppussing hele livet. Familien var nesten i mål da en serie med vannlekkasjer sørget for at de var tilbake på start. Nå mangler Anita og John Willy soverom, og det samme gjelder sønnen Oliver. De har innredet et provisorisk rom i stuen hvor alle tre sover, og slik har situasjonen vært i tre år. Etter alle vannskadene har de nå gitt helt opp, og selv om rørene som forårsaket skadene er fikset, har pågangsmotet og lysten forsvunnet helt.

21:30(23:15)

> Red Eye

Amerikansk thriller fra 2005. Rachel McAdams, Cillian Murphy. Lisa Reisert hater å fly, og er glad for å ha fått selskap av kjekke og sjarmerende Jackson Rippner på nattflyet til Miami. Men umiddelbart etter avgang skifter Jackson ansikt, og marerittet som viser seg å vente på Lisa, har ingenting med tradisjonell flyskrekk å gjøre. 30 000 fot over bakken blir hun tvunget til å samarbeide i en drapsplan. Hun har ingen steder å flykte, og rikets sikkerhet er i fare... Åldersgräns: 15 år.

23:15(23:45)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler vil vite hva som befinner seg i Monicas hemmelige skap. Joey foreslår at Rachel skal flytte sammen med Ross, siden han alltid går glipp av ting.

23:45(00:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross har problemer med å avsløre for Mona at han nå bor med Rachel. Chandler og Monica er skrekkslagne etter å ha sett en fødselsvideo.

00:15(00:50)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross blir opprørt når han får vite at Joey har følelser for Rachel. Samtidig møter Phoebe Monicas sjelevenn, til Chandlers store forferdelse.

00:50(01:50)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2013. Vi får et innblikk i den mystiske sigøynerkulturen i USA. De arrangerer Amerikas mest fargerike bryllup, med ville og drømmeinspirerte kjoler. I denne del: Familier blir fiendtligsinnede når sigøynertenåirnger fra forskjellige klaner ikke tar hensyn til viktige tradisjoner ved bryllupene sine. En ung «sigøynerprinsesse» må ikke la en ikke-sigøyner stjele kronen hennes. En tidligere kriminell, som nå er pastor, er på jakt etter kone til sønnen sin.

01:50(02:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2010. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens.

02:50(03:50)

> The Affair

Amerikansk dramaserie. Alison er en ung kvinne som jobber som servitør på en populær restaurant i Hamptons og prøver å få orden på livet sitt etter en personlig tragedie. Hennes ektemann Cole sliter med å holde ekteskapet sammen, samtidig som familiens ranch står på konkursens rand. Deres forhold blir enda mer komplisert når Alison innleder et forhold til Noah. Han er en lærer og forfatterspire fra New York som tilbringer sommeren hos sin svigerfamilie på øya. I denne del: Helen er opptatt med firmaet sitt, så hun får Noah til å representere familien ved en prisutdeling. Et tilfeldig møte med Alison og hennes bestemor får uheldige følger.

03:50(04:35)

> The 100

Amerikansk sciencefictionserie fra 2014. For 97 år siden la en kjernefysisk katastrofe jordkloden øde. De eneste som overlevde katastrofen, var de 400 beboerne på de 12 internasjonale romstasjonene. Siden har tre generasjoner blitt født i verdensrommet, og befolkningen har økt til tusentalls på «Arken» - de 12 stasjonene som nå er kjedet sammen for å holde befolkningen i live. Livet på Arken er tøft, det er begrenset med ressurser, og befolkningen er strengt kontrollert. Alle brudd på loven blir straffet med døden - så lenge du ikke er under 18 år. I denne del: Burde de bli værende eller forlate Arken? De som er igjen på stasjonen må innse at tiden om bord svinner hen. I mellomtiden får Finn og Clarke en ny fiende.

04:35(05:25)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie fra 2008. I denne del: Daniel og Wilhelmina håper at en spesiell utgave av Mode vil gjøre vei i vellinga. Marc og Amanda slår seg sammen for å gi Betty en sexy forvandling. Og Hilda er usikker på hvorvidt hun ønsker å fortsette å date Archie.

05:25(06:00)

> Verdens morsomste barn

Amerikansk underholdning fra 2015. Barn gjør de merkeligste ting, og rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting.