Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:50)

> Kakekrigen

Norsk realityserie fra 2015. Det er ukesfinale i Kakekrigen og de tre deltakerne skal lage kaker som på en eller annen måte inneholder marengs. Det er ukesfinale i Kakekrigen og de tre deltakerne skal lage kaker som på en eller annen måte inneholder marengs. I dommertipset handler det også om marengs, og Lars viser hvordan man enkelt kan trylle frem vakre pikekyss. Den som går seirende ut i dag går videre til den store finaleuka.

06:50(07:40)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Hans og Christina inviterer hele familien på middag. Bianca går til en spådame for å finne ut hva framtiden har å tilby. Pernilla og Oliver har en herlig dag sammen, men dagen får bråstopp når de går tom for bensin. Hela familjen på middag. Hans og Christina inviterer hele familien på middag. Bianca går til en spådame for å finne ut hva framtiden har å tilby. Pernilla og Oliver har en herlig dag sammen, men dagen får bråstopp når de går tom for bensin.

07:40(08:35)

> Fiks det - selg det

Kanadisk livsstilsserie fra 2016. Dave gjør en nødvendig justering av budsjettet mens Kortney oppmuntrer designteamet til å fargelegge utenfor strekene i deres nyeste prosjekt. Colour code. Dave gjør en nødvendig justering av budsjettet mens Kortney oppmuntrer designteamet til å fargelegge utenfor strekene i deres nyeste prosjekt.

08:35(09:30)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. Barnas dårlige oppførsel ødelegger harmonien i familien, men det er ett problem som er større: Barna tar etter foreldrenes dårlige vaner. 99 Problems And The Kids Ain't One. Barnas dårlige oppførsel ødelegger harmonien i familien, men det er ett problem som er større: Barna tar etter foreldrenes dårlige vaner.

09:30(10:25)

> Kakekrigen

Norsk realityserie fra 2015. Siste heat med deltakere står klare på Kakekrigens kjøkken. De siste fem utfordrerne er Eva fra Ålesund, Linda Iren fra Steinberg, Susann fra Elverum, Isabelle fra Ramnes og Trine fra Trondheim. Siste heat med deltakere står klare på Kakekrigens kjøkken. De siste fem utfordrerne er Eva fra Ålesund, Linda Iren fra Steinberg, Susann fra Elverum, Isabelle fra Ramnes og Trine fra Trondheim. Dagens utfordring er å bake noe til åpningen av en kunstutstilling til en selvvalgt kunstner.

10:25(10:55)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. Marthe H har dratt til Oslo for å fylle Restylane i leppene, mens Lillian er på Stange med sin nyfødte datter. Jeg liker det litt unaturlig. Marthe H har dratt til Oslo for å fylle Restylane i leppene, mens Lillian er på Stange med sin nyfødte datter. Marthe J avslutter sitt besøk i Fyresdal, før hun igjen er hjemme i Porsgrunn hvor hun funderer over framtiden for seg selv, William og en eventuell partner.

10:55(11:55)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2015. En av Pattis venner, Jill Zarin, kommer for å be om hjelp til å føre datteren, som nettopp er ferdig på college, på riktig spor når det gjelder kjærligheten. Ally Shapiro, Jill Zarin And Prince. En av Pattis venner, Jill Zarin, kommer for å be om hjelp til å føre datteren, som nettopp er ferdig på college, på riktig spor når det gjelder kjærligheten.

11:55(12:55)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2012. Familiefaren Johan ble påkjørt av en bil da han var ute og syklet. Til sammen med kona Annakarin øver han seg på å lære seg å snakke igjen. Sofias engler hjelper Johan, Annakarin og barna og ruste opp og tilpasse huset. Johan og Annakarin. Familiefaren Johan ble påkjørt av en bil da han var ute og syklet. Til sammen med kona Annakarin øver han seg på å lære seg å snakke igjen. Sofias engler hjelper Johan, Annakarin og barna og ruste opp og tilpasse huset.

12:55(13:55)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Anna og Christian bor sammen med sine tre barn i en villa i Lindköping. Paret kjøpte huset i 2006 og satte i gang med renoveringen med en gang, siden det var nesten ubeboelig. Anna og Christian i Lindköping. Anna og Christian bor sammen med sine tre barn i en villa i Lindköping. Paret kjøpte huset i 2006 og satte i gang med renoveringen med en gang, siden det var nesten ubeboelig. Christian beregnet at det skulle ta fire måneder, men nå har det gått sju år, og prosjektet bare vokser. Han er redd for å miste kontrollen hvis han leier inn håndverkere, og nå truer Anna med å ta med seg barna og flytte ut.

13:55(14:55)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2016. Hans og Christina inviterer hele familien på middag. Bianca går til en spådame for å finne ut hva framtiden har å tilby. Pernilla og Oliver har en herlig dag sammen, men dagen får bråstopp når de går tom for bensin. Hela familjen på middag. Hans og Christina inviterer hele familien på middag. Bianca går til en spådame for å finne ut hva framtiden har å tilby. Pernilla og Oliver har en herlig dag sammen, men dagen får bråstopp når de går tom for bensin.

14:55(15:55)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2014. Alle de seks parene møtes for første gang og forteller alt i en avslørende, følelsesladet gjenforeningsspesial. The Couples Tell All. Alle de seks parene møtes for første gang og forteller alt i en avslørende, følelsesladet gjenforeningsspesial. Vi får høre hvordan opplevelsen var for parene som var med i sesong 2, og får vite hvordan det går med forholdene nå.

15:55(16:55)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2012. Johan og Marias liv falt i grus da deres 24 år gamle datter Nathalie døde. Tidligere drev familien en barnehage hjemme. Johan og Maria. Johan og Marias liv falt i grus da deres 24 år gamle datter Nathalie døde. Tidligere drev familien en barnehage hjemme. Nå er de klare til å fortsette, men Nathalies hund Exxen er for stor til å ha sammen med barnehagebarna, så huset må bygges om.

16:55(17:55)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. Patrik har de siste ti årene renovert og bygd om huset sitt. De siste tre årene har byggingen stått stille fordi Patrik har blitt utbrent. Patrik. Patrik har de siste ti årene renovert og bygd om huset sitt. De siste tre årene har byggingen stått stille fordi Patrik har blitt utbrent. I kjelleren står det nå et oppakket kjøkken, tre bardisker og mye annet som Patrik har startet på de siste årene. Hagen er dessuten helt oppgravd. Tenåringssønnen, Henrik, sier faren har lovet ham og lillebroren egne rom i en årrekke, men ingenting skjer. De kan heller ikke sparke ball i hagen.

17:55(18:55)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2017. Alt er kaos. Mormor Chirstina er tilfeldig hjemme fra Spania og flytter inn hos Pernilla. Alle tar vare på Bianca, som er knust etter at Philippe har gjort det slutt. Allt är kaos. Alt er kaos. Mormor Chirstina er tilfeldig hjemme fra Spania og flytter inn hos Pernilla. Alle tar vare på Bianca, som er knust etter at Philippe har gjort det slutt. Pernilla og Christina bestemmer seg for å ta henne med til Paris.

18:55(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 2003. I seriens siste episode har Ross vanskeligheter med å takle Rachels valg om å flytte til Paris, og han bestemmer seg for å dra etter henne. Moren til Monica og Chandlers barn skal føde og de får seg en overraskelse. The Last One. I seriens siste episode har Ross vanskeligheter med å takle Rachels valg om å flytte til Paris, og han bestemmer seg for å dra etter henne. Moren til Monica og Chandlers barn skal føde og de får seg en overraskelse.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Friends spinner rundt historiene til seks svært forskjellige venner som vokser opp sammen i New York. De seks, Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey, henger sammen gjennom tykt og tynt. Pilot. Friends spinner rundt historiene til seks svært forskjellige venner som vokser opp sammen i New York. De seks, Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey, henger sammen gjennom tykt og tynt. Serien tar for seg ulike temaer som humor, kjærlighet, lettere dramatikk og ikke minst det mest sentrale temaet av alt, vennskap.

20:30(21:30)

> Herlige hjem

Norsk livsstilsserie. Jorunn og Jean Emile har skapt sitt eget univers fullt av teatereffekter, antikviteter og gamle tekstiler. Hjemmet har en klassisk fransk aura over seg både i valg av kunst, materialer og møbler. Tilbake til røttene. Jorunn og Jean Emile har skapt sitt eget univers fullt av teatereffekter, antikviteter og gamle tekstiler. Hjemmet har en klassisk fransk aura over seg både i valg av kunst, materialer og møbler. «Maskulint med ekte materialer», beskriver stylist Rune Aas Strandvik og samboer Kristian sin interiørstil. Rune tok over barndomshjemmet sitt fra foreldrene og forandret stilen fra hvitt og lyst til røft og stramt.

21:30(23:30)

> Christmas Incorporated

Amerikansk julefilm fra 2015. William Young har arvet leketøyfabrikk i en liten by, som er avhengig av at fabrikken fortsetter driften. William Young har arvet leketøyfabrikk i en liten by, som er avhengig av at fabrikken fortsetter driften. Nå må han bestemme seg for om han skal beholde eller stenge fabrikken - samtidig som han finner kjærligheten og meningen med julen.

23:30(00:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Den lesbiske ekskona til Ross er gravid med barnet hans, og han er misfornøyd med ungens etternavn. Rachel finner ut at eksforloveden dro på det som ville vært bryllupsreisen deres med forloveren hennes. The One With the Sonogram at the End. Den lesbiske ekskona til Ross er gravid med barnet hans, og han er misfornøyd med ungens etternavn. Rachel finner ut at eksforloveden dro på det som ville vært bryllupsreisen deres med forloveren hennes.

00:00(00:30)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Et brusselskap gir Phoebe 7.000 dollar etter at hun finner en avkuttet finger i en brusboks. Chandler har begynt å røyke igjen, til vennenes forferdelse. The One with the Thumb. Et brusselskap gir Phoebe 7.000 dollar etter at hun finner en avkuttet finger i en brusboks. Chandler har begynt å røyke igjen, til vennenes forferdelse.

00:30(01:00)

> Friends

Amerikansk komiserie fra 1994. Chandler og Joey prøver å få Ross til å tenke på noe annet enn årsdagen for hans første natt med Carol, mens jentene spionerer på den tidligere rådgiveren i Det hvite hus, George Stephanopoulos. The One with George Stephanopoulos. Chandler og Joey prøver å få Ross til å tenke på noe annet enn årsdagen for hans første natt med Carol, mens jentene spionerer på den tidligere rådgiveren i Det hvite hus, George Stephanopoulos.

01:00(02:00)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2014. Fire sigøynertenåringer på jakt etter kjærligheten forbereder seg til det årlige maskeradeballet i Atlantic City. Men ingen sigøynerforhold er komplett uten familiedrama. The Masquerade Ball. Fire sigøynertenåringer på jakt etter kjærligheten forbereder seg til det årlige maskeradeballet i Atlantic City. Men ingen sigøynerforhold er komplett uten familiedrama.

02:00(03:00)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie fra 2015. Mario «Perez Hilton» Lavandeira er kjent for sin frittalende kjendisblogger-personlighet og trenger Pattis hjelp, siden ryktet hans ikke er en fordel når det kommer til dating. Perez Hilton & Sonja Morgan. Mario «Perez Hilton» Lavandeira er kjent for sin frittalende kjendisblogger-personlighet og trenger Pattis hjelp, siden ryktet hans ikke er en fordel når det kommer til dating.

03:00(03:50)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. Barnas dårlige oppførsel ødelegger harmonien i familien, men det er ett problem som er større: Barna tar etter foreldrenes dårlige vaner. 99 Problems And The Kids Ain't One. Barnas dårlige oppførsel ødelegger harmonien i familien, men det er ett problem som er større: Barna tar etter foreldrenes dårlige vaner.

03:50(04:35)

> Fiks det - selg det

Kanadisk livsstilsserie fra 2016. Dave gjør en nødvendig justering av budsjettet mens Kortney oppmuntrer designteamet til å fargelegge utenfor strekene i deres nyeste prosjekt. Colour code. Dave gjør en nødvendig justering av budsjettet mens Kortney oppmuntrer designteamet til å fargelegge utenfor strekene i deres nyeste prosjekt.

04:35(05:20)

> 90 days to Wed

Amerikansk realityserie fra 2014. Alle de seks parene møtes for første gang og forteller alt i en avslørende, følelsesladet gjenforeningsspesial. The Couples Tell All. Alle de seks parene møtes for første gang og forteller alt i en avslørende, følelsesladet gjenforeningsspesial. Vi får høre hvordan opplevelsen var for parene som var med i sesong 2, og får vite hvordan det går med forholdene nå.

05:20(05:55)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. Lillians fødsel er i gang og hun og moren har kommet seg til Elverum sykehus, men den ufødte datteren har bestemt seg for å komme sent til festen. Vente ni måneder på noe så vondt. Lillians fødsel er i gang og hun og moren har kommet seg til Elverum sykehus, men den ufødte datteren har bestemt seg for å komme sent til festen. Marthe H drømmer om bryllup og Marthe J har tatt sommerferie hjemme hos mamma i Fyresdal.