Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:05(06:30)

> Verdens morsomste barn

Amerikansk underholdning fra 2015. Barn gjør de merkeligste ting, og rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting. I denne del: Barn gjør de merkeligst ting, og hvert rampete øyeblikk er fanget på film. Vi får se søte, nysgjerrige og smågale barn fra hele verden gjøre komiske og latterlige ting.

06:30(07:20)

> 24 timer på legevakten

Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia. I denne del: Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia.

07:20(08:15)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. I denne del: Jorge og hans tre sønner har flyttet til et hus med stort oppussingsbehov, men det er slutt på både ork og penger. Jorge har dedikert livet til å hjelpe andre, og Sofias engler synes det er på tide at han får litt hjelp.

08:15(09:05)

> Gossip Girl

Amerikansk dramaserie. I denne del: Det ville ikke vært en ordentlig Upper East Side-fest uten stor dramatikk, og feiringen av Erics 18-årsdag er intet unntak. Samtidig setter Blair fortgang i karriereplanene for å bli den mektige kvinnen hun ønsker å bli, men det ender med at hun strekker strikken for langt. Serenea er tvunget til å velge mellom familien og Ben. Og Chuck og Lilys forhold forblir iskaldt i kjølvannet av Lilys forræderi.

09:05(09:55)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. Betty Suarez er både søt, intelligent og hardt arbeidende. Men i moteverdenen legger de i hvert fall ikke merke til henne. I denne del: Familiære affærer tvinger Daniel til å gjenoppta kontakten med Grace Chin, en jente han sviktet mens han gikk på college. Hun er nå kjent som "The Chin" - en av de mektigste advokatene i New York City. Det blir hett på sjefredaktørkontoret i kveldens episode av "Ugly Betty"!

09:55(10:50)

> Gift ved første blikk Sverige

Svensk realityserie fra 2014. Seks single som har prøvd alt i jakten på den store kjærligheten, matches av et ekspertteam. Første gang de ser hverandre er når de gifter seg. Kan kjærlighet oppstå ved første blikk? I denne del: Det er klart for bryllup for de seks single som matches av et ekspertteam. Hvordan kommer brud og brudgom til å reagere når de ser hverandre for første gang. Hvordan blir det første kysset og hva skjer på bryllupsfesten?

10:50(11:50)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor. I denne del: Julie er endelig på beina igjen etter operasjonen. Nå skal hun ut for å oppleve Istanbul sammen med kjæresten, Benamin, før turen går hjem til Danmark og datteren Melia. Natascha Lineas mage vokser og hun er allerede tynget av graviditeten. Sonny er igang med en ny hverdag som fulltidsfar for Melia annehver uke. Nadia-Shila prøver å overvinne angsten ved å gjøre noe hun ikke har gjort på lenge.

11:50(12:50)

> Supernanny på veien

Britisk livsstilserie. Nanny Jo Frost hjelper familier som har problemer med barneoppdragelsen i alle stadier - fra nyfødte og småunger til tweens og tenåringer. I denne del: En bortskjemt unge har blitt utvist fra tre barnehager på grunn av sin dårlige oppførsel. Hvis det skjer en gang til må en av foreldrene slutte i jobben for å være hjemme med ham hele dagen.

12:50(13:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. I denne del: Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. Klarer Patti og David å løse kommunikasjonsproblemene sine nå som de bor under samme tak?

13:50(14:50)

> Gift ved første blikk Sverige

Svensk realityserie fra 2014. Seks single som har prøvd alt i jakten på den store kjærligheten, matches av et ekspertteam. Første gang de ser hverandre er når de gifter seg. Kan kjærlighet oppstå ved første blikk? I denne del: For 24 timer siden møttes parene for første gang - på selve bryllupsdagen. Når de våkner opp dagen etter venter bryllupsreisen, der parene får et par intensive dager for seg selv og sjansen til å bli kjent med hverandre.

14:50(15:20)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

15:20(15:50)

> Say Yes to the Dress

Amerikansk dokusåpeserie fra 2014. Bli med på innsiden av en av de mest populære brudekjole-butikkene i New York. Her tar Randy Fenoli og hans erfarne kolleger imot kommende bruder fra hele USA, som er på jakt etter den perfekte kjolen. Alle har med seg venninner, søstre og mødre, som skal hjelpe til med å ta den store beslutningen. Og de har alle sterke meninger.

15:50(16:50)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie. I denne del: Etter at «Sudden» døde i en ulykke med gyrokopteret sitt, har hans kone Satu verken hatt overskudd eller kunnskap til å avslutte ektemannens uferdige prosjekter i huset. Sofias engler kommer familien til unnsetning i den vanskelige tiden og gjør blant annet ferdig deler av garasjen til trommerom for sønnen Jonathan.

16:50(17:50)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie. I denne del: Louise og Per-Anders kjøpte hus som var renoveringsobjekt i 2008. Da Per-Anders fikk hjerteinfarkt i 2010 forsøkte de å selge huset, noe de ikke lyktes med. Nå trenger de hjelp av Sinnasnekker'n.

17:50(18:55)

> Kakekrigen

Norsk realityserie fra 2015. I denne del: Programleder Fridtjof Nilsen står klar til å ta imot de fem første deltakeren i en ny sesong av "Kakekrigen". Matjournalist Monica Csango og konditormester Lars Lian bedømmer kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til finaleuka. Ukas utfordrere er Sandra, Kine, Martin, Julianne og Melanie.

18:55(19:25)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross' nye kjæreste virker perfekt helt til han oppdager at leiligheten er ekstremt møkkete. Chandler hjelper Joey med å velge ut en gave til Kathys bursdag. Rachel prøver å gjøre ferdig et kryssord på egenhånd. Og Phoebe hjelper Monica med å lage mat i en begravelse.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler må velge mellom drømmedama og sin beste venn etter at han og Kathy kysser hverandre. Naturlig nok er ikke Joey særlig begeistret når han finner ut om Kathy og Chandler. Og ingen tør å fortelle Ross hvor dårlig han er til å spille keyboard.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Chandler går med på å tilbringe Thanksgiving i en kasse etter å ha kysset Kathy. Vennegjengen bestemmer seg for å gi hverandre hemmelige julegaver. Monica skader øyet mens hun forbereder middagen og blir sjokkert når hun drar til øyelegen.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie fra 2017. Sinnasnekker’n Adam Alsing og hans profesjonelle team hjelper familier med oppussingsprosjekter som har utartet, amatørsnekring som har resultert i ubeboelige hjem og ideer som har ført til livsfare. I denne del: Familien Usturojevic i Bjuv kjøpte et gammelt hus med mål om å pusse opp og bygge ut så mor og far og de seks barna skulle få plass. Men elleve år har gått og målet er ikke en gang i sikte. Huset er angrepet av mugg og varmeanelegget er ødelagt.

21:30(23:20)

> Ungkarskvinnen

Amerikansk realityserie fra 2017. I denne del: En konfrontasjon mellom to av mennene utfordrer Rachel. Senere på en alenedate sliter mannen med å dele sin tragiske historie med Rachel. Neste dag blir det grupedat med cuise rundt Hilton Head Island med stavekonkurranse. På festen blir det anspent stemning mellom en overlegen fyr og en annen mann som prøver å rakke ned på ham overfor Rachel. Men dramaet er ikke over – en mann tar en annen med seg ut for sesongens største konfrontasjon.

23:20(23:50)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Når gutta prøver å være ville og gærne, innser de noe motvillig at de heller vil oppføre seg som voksne. Monica skriver en krass restaurantanmeldelse for en lokalavis - og blir belønnet med et attraktivt jobbtilbud.

23:50(00:20)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Ross må bestemme seg for om han skal date en skjønnhet som bor utenfor byen eller en mindre pen kvinne som bor i nærheten. Chandler spleiser Rachel med en kollega som misforstår hensiktene hennes. Monica blir dårlig behandlet av kollegene, så hun ansetter Joey bare for å gi ham sparken og vise hvem som er sjefen.

00:20(00:50)

> Friends

Amerikansk komiserie. I denne del: Phoebes halvbror kommer på besøk med sin nye kone og spør om hun vil bære fram barnet deres. Joey jobber som guide på Ross' museum og prøver å fjerne skillet mellom guidene og forskerne. Og Chandler frykter at han ikke når opp til Kathys forventinger i senga, særlig fordi hennes forrige partner varJoey.

00:50(01:50)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2012. Vi får et innblikk i den mystiske sigøynerkulturen i USA. De arrangerer Amerikas mest fargerike bryllup, med ville og drømmeinspirerte kjoler. I denne del: I denne sigøynerversjonen av Romeo og Juliet trosser Heath og Alyssa begge foreldreparene for å få bryllupet de drømmer om. Det store problemet er Heaths tante-Mellie, som er villig til å bruke vold for å stoppe dem fra å bli mann og kone.

01:50(02:50)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. I denne del: Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. Patti sliter med å balansere jobben med forholdet til kjæresten, David Krausse. Klarer Patti og David å løse kommunikasjonsproblemene sine nå som de bor under samme tak?

02:50(03:40)

> Ugly Betty

Amerikansk komiserie. Betty Suarez er både søt, intelligent og hardt arbeidende. Men i moteverdenen legger de i hvert fall ikke merke til henne. I denne del: Familiære affærer tvinger Daniel til å gjenoppta kontakten med Grace Chin, en jente han sviktet mens han gikk på college. Hun er nå kjent som "The Chin" - en av de mektigste advokatene i New York City. Det blir hett på sjefredaktørkontoret i kveldens episode av "Ugly Betty"!

03:40(04:25)

> Sjokkerende kroppskunst

Britisk dokumentarserie. Katie Piper møter mennesker som planlegger å gjøre store endringer på ansiktet eller kroppen sin, og introduserer dem for noen som allerede har gjort noe tilsvarende, og som angrer på at de har klusset med utseendet. I denne del: Katie møter Lee fra Grimsby, som etter en fyllekule satt igjen med tatoverte tårer nedover ansiktet. Lee møter 20 år famle Charlie som planlegger omfattende ansiktstatoveringer. Kommer han til å endre mening etter å ha møtt Lee?

04:25(05:20)

> Gordon Ramsay rydder opp

Britisk realityserie fra 2004. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt for å hjelpe restauranter i krise. I denne del: Stjernekokken Gordon Ramsay besøker restauranten D-Place i Essex, som blir drevet av mexicaneren Israel og hans engelske partner Tara. De sliter med en kjedelig meny og en betjening som stadig er i tottene på hverandre, og Gordon står overfor sin lengste uke noensinne. Klarer han å dempe panikken, kaste ut frityrkokeren og vekke D-Place til live igjen?