Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:30(06:55)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. David Bromstad tar med seg New Jerseys nyeste lottomillionærer på en tur for å finne deres drømmehjem. Dream Home and Wedding Venue.

06:55(07:20)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Interiørekspert, David Bromstad, tar med seg et heldig par, som nylig vant $5 millioner, på leting etter deres drømmehjem. Family Friendly Dream Home.

07:20(07:45)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Sykdom i familien og arbeidsløshet endte med at et middelaldrende par måtte flytte hjem til familien. Men alt endret seg da de skrapte frem én million dollar på skrapeloddet. Scratch Me Lucky California Dream Home.

07:45(07:55)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2015. Interiørekspert, David Bromstad, tar med seg en eiendomsmegler på jakten etter hans drømmehjem. Dream Home with a View.

07:55(08:10)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilserie fra 2016. For første gang i programmets historie, er det ikke Chip og Joanna Gaines som viser frem hus. Denne ganger viser klientene deres dem et hus. Making New Family Memories in Rural Texas. Chip og Joanna Gaines forvandler falleferdige hus til totalrenoverte hjem for sine kunder.

08:10(08:55)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilserie fra 2016. For første gang i programmets historie, er det ikke Chip og Joanna Gaines som viser frem hus. Denne ganger viser klientene deres dem et hus. Making New Family Memories in Rural Texas. Chip og Joanna Gaines forvandler falleferdige hus til totalrenoverte hjem for sine kunder.

08:55(09:45)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Chip og Joanna Gaines viser Luke og Rachel Whyte rundt, for å finne et nytt familievennlig hjem til de nybakte foreldrene. Lackluster Fixer Changes to Contemporary Charm for Young Family. Chip og Joanna Gaines forvandler falleferdige hus til totalrenoverte hjem for sine kunder.

09:45(10:35)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Chip og Joanna Gaines viser den 37 år gamle ungkaren David Ridley rundt, når han vil flytte tilbake til sine barndomsrøtter i Waco, Texas. Most Eligible Bachelor Finds the Perfect Home for Entertaining. Chip og Joanna Gaines forvandler falleferdige hus til totalrenoverte hjem for sine kunder.

10:35(11:25)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Chip og Joanna Gaines hjelper Stacie og Ben Childers å finne et nytt hjem, etter at begge barna er på vei ut av redet for å starte på universitetet. Parents of College Students Find Fixer Close to Campus. Chip og Joanna Gaines forvandler falleferdige hus til totalrenoverte hjem for sine kunder.

11:25(12:15)

> Husfikserne

Amerikansk livsstilserie fra 2016. Chip og Joanna Gaines hjelper nygifte Ken og Kelly Downs med å finne et nytt hjem, slik at de kan flytte ut av hans gamle ungkarsrede. Newlyweds Take On A Run-Down Fixer For Their Future Together. Chip og Joanna Gaines forvandler falleferdige hus til totalrenoverte hjem for sine kunder.

12:15(13:15)

> 90 Days to Wed

Amerikansk dokusåpeserie fra 2017. Andrei konfronterer Elisabeths søster, og Nicole drar hjem fra Marokko. Annie bestemmer seg for om hun vil bo i Amerika med David. Aika møter moren til Josh før bryllupet i Vegas. Second Thoughts del 2. Med 90 dagers forlovelsesvisum kommer seks utlendinger til USA for å bo sammen med sine amerikanske forloveder for første gang. Hvert par har 90 dager på å gifte seg før visumet løper ut og de må vende tilbake til sine hjemland.

13:15(14:10)

> 90 Days to Wed

Amerikansk dokusåpeserie fra 2017. Molly sjokkerer familien med giftemålet med Luis. David inviterer Ashley til bryllupet, men vil hun komme? Nicole får en oppdatering om Azans visum, og for to par er bryllupsdagen endelig kommet. I Now Pronounce You. Med 90 dagers forlovelsesvisum kommer seks utlendinger til USA for å bo sammen med sine amerikanske forloveder for første gang. Hvert par har 90 dager på å gifte seg før visumet løper ut og de må vende tilbake til sine hjemland.

14:10(15:10)

> 90 Days to Wed

Amerikansk dokusåpeserie fra 2017. Idag er det nedtelling av de mest sjokkerende øyeblikkene, fra slagsmål og romantiske netter til heftige avsløringer og hemmeligheter. Look-back episode: Most OMG Moments. Med 90 dagers forlovelsesvisum kommer seks utlendinger til USA for å bo sammen med sine amerikanske forloveder for første gang. Hvert par har 90 dager på å gifte seg før visumet løper ut og de må vende tilbake til sine hjemland.

15:10(16:05)

> Mor og datter pusser opp

Amerikansk realityserie fra 2017. Mina og Karen kjøper en ny, men forlatt, bygning for å forandre det til et morsomt og lekent hjem. Good Bones. Mor og datter, Karen Laine og Mina Starsiak, pusser opp forlatte hus i Indanapolis. De pusser opp nabolag, hus for hus, i håp om å forbedre samfunnet. Etter å ha fullført sitt eget område, gir de seg i kast med et nytt.

16:05(17:00)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Tina fikk problemer med balansen og følte seg sliten. Det var hjernesvulst. Den var godartet, men så kom neste nedtur: hun fikk diagnosen MS. Tina. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:00(17:55)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Lotta, Mats og deres to barn trivdes blant hester og sauer på gården i Grödinge. De hadde kjøpt den billig og begynt å renovere. Men så døde Mats av hjerteinfarkt. Lotta og Mats. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:55(18:55)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2019. Bryllupet mellom familien Wahlgren-Ingrossos venner Jacob og Melina nærmer seg med stormskritt. Presset tynger for Bianca og Benjamin, som skal være toastmastere. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

18:55(19:25)

> Mom

Amerikansk komiserie fra 2016. Christy vurderer å skaffe Nora som ny sponsor, etter at Marjorie har et stort sammenbrudd i en butikk. Bonnie prøver å være en støttende venn. Spaghetti Sauce and a Dumpster Fire. Christy og hennes mor, Bonnie, som begge er tørrlagte alkoholikere prøver å få livene sine på rett kjøl, men møter stadig på utfordringer.

19:25(19:55)

> Friends

Amerikansk komiserie. Å skrive bryllupsløfter blir en utfordrende oppgave for Monica og Chandler. De andre vennene bekymrer seg over forandringene som ligger foran dem idet de ser tilbake på parets forhold. The One with the Vows. Seks venner fra New York er på leting etter meningen med livet.

19:55(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. Monica arrangerer et møte mellom Chandler og faren hans i håp om at de kan komme til en forsoning før bryllupet. Rachel og en motvillig Ross låner nøkkelen til Monicas Porsche. The One with Chandler's Dad. Seks venner fra New York er på leting etter meningen med livet.

20:30(21:30)

> Sinnasnekker'n

Norsk underholdningsserie. I et lite rekkehus i Bergen bor en stor familie på syv personerr. Far Asbjørn har stått for det som er gjort av oppussing, mens mor Hilde er flink å peke på alt far ikke har gjort ferdig. Ep 408 Hilde og Asbjørn, Bergen.

21:30(22:30)

> Ullared

Svensk realityserie fra 2018. Ola-Conny undersøker hvilke aldersgrupper som spiser de ulike brødsortene og gjør en interessant oppdagelse om pensjonisters brødvaner. Vi følger personalet og kundene på Sveriges største varehus i Ullared.

22:30(00:15)

> Ungkarskvinnen

Amerikansk realityserie fra 2018. Hannah tar ungkarene med til Boston og Rhode Island hvor de blant annet besøker Cheers-baren og spiller rugby. Tidligere Miss Alabama, 23 år gamle Hannah Brown fra Tuscaloosa i Alabama, jakter på kjærligheten blant 30 håpefulle ungkarer.

00:15(01:10)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. Sommeren 2000 blir Bay Area grepet av panikk når bager fulle av kroppsdeler dukker opp i regionen. Etterforskerne følger noen uhyggelige spor som fører til oppdagelsen av en hemmelig kult. Children of Thunder. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

01:10(02:05)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. Når en 11 år gammel Arizona-jente forsvinner mens hun venter på isbilen, er det tydelig at hun har blitt bortført. Letingen fører til flere mistenkte. Gone in 90 Seconds. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

02:05(02:55)

> Livsfarlige forhold

Amerrikansk dokumentarserie fra 2013. Virginia og Norman lever et luksusliv. Men når Virginia kontakter andre menn for å oppleve den spenningen hun savner, vil behovet for oppmerksomhet få dødelige konsekvenser. A Fool's Bet.

02:55(03:45)

> Der ondskapen bor

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. George og Margaret Keller hadde ikke i sin villeste fantasi forestilt seg at mannen som terroriserer byen deres kunne være en del av deres egen familie. Not My Boy. Hva om den personen som står deg nærmest er en djevel i forkledning? Vi får høre historiene til mennesker som har bodd med en morder.

03:45(04:10)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. En California-kvinne bestemmer seg for å omfavne den tilbakelente livsstilen i Playa del Carmen i Mexico. Rebooting in Playa del Carmen, Mexico.

04:10(04:35)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. Etter flere år med konstant flytting, slår et par røtter i Barcelona i Spania. Grant måtte tidligere lære Claudio engelsk da han flyttet til USA fra Venezuela. Reversing Roles in Barcelona.

04:35(05:00)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. Revisorene Bill og Jenny er klare for å flytte, men er ikke forberedt på Amsterdams høye priser og trange hus. Amsterdam, Will You Accept This Tulip?.

05:00(05:20)

> Husjakten

Amerikansk livsstilserie fra 2019. Et par møter både økonomiske og andre problemer når de forlater Seattle til fordel for Glasgow i Skottland. Chasing a Better Life in Glasgow.