Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:15(06:40)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Zoeys første bursdag i USA nærmer seg, og Jen har mange planer for dagen. Hun ønsker å lage en fest med bondegårdstema.

06:40(07:10)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Zoeys treårsdag nærmer seg, og Jen planlegger bursdagsfeiring med gårdstema. Familien flyr til Delaware for barnas årlige legeundersøkelser.

07:10(07:35)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Tid for gresskar.

07:35(08:30)

> Hundehviskeren

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Da Nate Hedges kjøpte den ni uker gamle amerikanske bulldogen Bella bodde han i et hus med mange fester som varte til langt på natt og hvor mennesker kom og gikk til alle døgnets tider. Men mens Nate nå har ryddet opp i livet sitt, har hunden utviklet en voldsom aggresjon.

08:30(09:30)

> Hundehviskeren

Amerikansk dokumentarserie. I denne del: Lauren Warshaw er den stolte eier av Club Doggie Grooming Salon, en profesjonell mobil dyresalong som har byene i nærheten av Palm Springs i California som arbeidsområde. Laurie har som mål å gi samme behandling til kundenes hunder som hun gir til sine egne, men det er tre hunder som er umulige å håndtere. Laurie ber Cesar om hjelp.

09:30(10:30)

> Ekstremt vekttap

Amerikansk realityserie. I denne del: Som barn måtte David ofte ta seg av sine yngre brødre og søster mens foreldrene var på jobb. En kveld da han var 17 dro han på fest med vennene sine. Mens han var borte brøt to av brødrene seg inn i farens våpenskap og ved et uhell drepte de broren sin. Noen uker senere sovnet David før han fikk gitt sin epileptiske søster medisinen sin og hun døde av et anfall i søvne. Ute av stand til å takle skyldfølelsen begynte David å overspise. Del 1 av 2.

10:30(11:00)

> Unge mødre - litt eldre

Norsk dokumentarserie. I «Unge mødre - litt eldre» får vi et gjensyn med unge mødre fra tidligere sesonger. Renate, som giftet seg sist hun var med, er gravid igjen og venter barn nummer to. Gunn-Britt fra sesong 8 fortviler over at sønnen Jonas er mye syk og arendalsjenta Marthe er tilbake på skolebenken. I denne del: Hos Camilla i Fredrikstad er det helgefrokost med pannekaker. I Austefjord er det gårdsarbeid med mating av sauer og påskeverksted, mens Tanita baker muffins med Elise og Seline. De får nemlig besøk av Victoria og jentene hennes.

11:00(11:35)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: Anna Rasmussen (16) og datteren Michelle, som også var med i sesong 11, er tilbake i Unge mødre. De bor fremdeles hjemme hos Annas mamma i Stavanger. Nå har hun begynt på skolen igjen. Vi blir også kjent med Bodø-jenta Eivor og sønnen Odin på fem måneder. Og i Kongsvinger møter vi Michelle som har datteren Joyce Meléah på tre år.

11:35(12:05)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: Anna har alenetid med kjæresten Matheijs, mens Michelle synes det er vanskelig å finne inspirasjon når de skal redesigne et gammelt møbel på skolen. I Bodø bruker Eivor hele helgen på Roller Derby.

12:05(12:40)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: I Stavanger tar Anna med seg Michelle på Lekeland, og det ser ut til at Anna hygger seg mer enn datteren. Eivor er tilbake på jobb som servitør, men det er noe annet hun drømmer om å gjøre. Og i Kongsvinger tar Michelle med seg hele søskenflokken på aketur i bakken.

12:40(13:10)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. I denne del: Vi blir kjent med en ny ung mor, Michelle Iren. Hun er fra Narvik, og der bor hun sammen med datteren Lilly Valentina. Det er tøffe dager for Eivor som er i Trondheim på sikkerhetskurs, og i Kongsvinger drar Michelle på harryhandel til Charlottenberg med handleliste og et budsjett på 500 kroner.

13:10(14:10)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk realityserie. I denne del: Anders besøker Glenn og Maria i Huddinge. De kjøpte huset sitt i 2008 og skulle pusse det opp sammen. Slik har det ikke blitt. Glenn bygger alene. Maria synes hun bare får de kjedelige jobbene og gjør derfor ingenting.

14:10(15:10)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk realityserie. I denne del: Sannheten om Sinnasnekker'n Sverige. Anders Öfvergård og teamet hans tar oss med bak kulissene og gir et personlig innblikk.

15:10(16:10)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilsserie. I denne del: Sofia (36) bor i villa med sine tre barn, tre katter og kjempehunden Jan. Huset, som er et renoveringsobjekt, kjøpte Sofia for åtte år siden med sin daværende kjæreste. Det blir ofte oversvømmelse, og alt er kaos.

16:10(17:10)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilsserie. I denne del: Drømmehuset på landet ble til en brakke. Elisbet og Magnus bor med sine tre barn på Arholma i Stockholms skjærgård. De kjøpte huset sammen for å bygge drømmehuset sitt. Men oppussingen har gått langsomt og nå brakka de bør begynt å mugne.

17:10(18:15)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilsserie. I denne del: Maria og Johan bor med sine fire barn i Fjärdhundra utenfor Enköking. En natt brant huset ned. Johan hyrte inn en bekjent som skulle bygge et nytt hus for forsikringspengene. Men pengene strakk ikke til, og nå har byggeren forlatt prosjektet.

18:15(20:00)

> Ungkarskvinnen

Amerikansk realityserie fra 2016. I denne del: Roseseremonien fortsetter og en mann sendes hjem. Senere flyr JoJo og de gjenværende ungkarene til Thailand, og JoJo innser at hun er forelsket i to stykker.

20:00(21:00)

> Insider FEM

Norsk dokumentarserie fra 2015. Insider FEM er en dokumentarserie som belyser norske miljøer i inn- og utland der unge mennesker lever uvanlige liv. I denne del: Det blåser en skandinavisk bølge over den amerikanske filmbransjen og mange unge nordmenn velger å reise fra familie og venner i Norge i jakten på å oppfylle drømmene sine i Hollywood. Men livet i Los Angeles er langt fra så glamorøst som mange håper, og sjansene for å lykkes er små. Vi møter Petter, Christine og Liz i LA for å få et glimt inn i kulissene og se deres hverdag på godt og vondt.

21:00(23:05)

> Veronica Mars

Amerikansk kriminaldrama fra 2014. Kristen Bell, Jason Dohring. Det har gått noen år siden Veronica forlot hjemstedet i California og la jobben som privatdetektiv bak seg. Men i forbindelse med en skolegjenforening kontaktes hun av sin tidligere kjæreste, Logan, og han ber om hjelp til å løse et mystisk mordkomplott.

23:05(02:00)

> Mystic River

Amerikansk thrillerdrama fra 2003. Sean Penn, Tim Robbins. Kompisene Jimmy, Dave og Sean vokste opp sammen i Bostons arbeiderklasse, men gled fra hverandre etter en forferdelig tragedie. Mange år senere bringer brutale hendelser dem sammen igjen. Aldersgrense: 15 år.

02:00(03:00)

> The Vampire Diaries

Amerikansk dramaserie fra 2016. I denne del: Stefan og Damon vender tilbake til Mystic Falls etter Sybils ønske. Bonnie kommer tilbake fra Paris og Stefan, Damon, Caroline, Bonnie og Enzo deltar på Miss Mystic Falls-paraden.

03:00(03:50)

> Når huden henger

Britisk dokumentar. Pauline, Gregg og Sarah har nådd sitt store mål - de har gått ned tilsammen 255 kg i vekt. Men deres store drøm har vist seg å bli et mareritt på grunn av all den ekstra huden som nå henger rundt kroppen. Den slaskete huden som er gjemt under klærne føles verre å bære enn alt fettet. Men de tre britene er ikke alene. Stadig flere mennesker slanker seg, og overflødig hud er blitt et stort problem som helsevesenet ikke har noen løsning på.

03:50(04:40)

> The Face

Amerikansk realityserie fra 2014. Supermodellene Naomi Campbell, Karolina Kurkova og Coco Rocha veileder hver sitt lag med unge og lovende modeller som blir kastet ut i en verden full av fotoseanser, motevisninger og reklamer for noen av USAs mest kjente merker. I hver utfordring får de møte berømte fotografer, stylister og designere, og vinneren av konkurransen får en unik kontrakt med en av USAs største kosmetikkjeder. I denne del: Tolv modellspirer kommer til New York Bryant Park for å møte programleder Nigel Barker og for å kjempe om en plass på lagene til Naomi Campbell, Anne V. og Lydia Hearst.

04:40(05:05)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Zoeys første bursdag i USA nærmer seg, og Jen har mange planer for dagen. Hun ønsker å lage en fest med bondegårdstema.

05:05(05:30)

> Det lille paret

Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. I denne del: Zoeys treårsdag nærmer seg, og Jen planlegger bursdagsfeiring med gårdstema. Familien flyr til Delaware for barnas årlige legeundersøkelser.