Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:30(06:50)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. Vente ni måneder på noe så vondt. Lillians fødsel er i gang og hun og moren har kommet seg til Elverum sykehus, men den ufødte datteren har bestemt seg for å komme sent til festen. Marthe H drømmer om bryllup og Marthe J har tatt sommerferie hjemme hos mamma i Fyresdal.

06:50(07:45)

> 24 timer på legevakten

Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har et av de travleste akuttmottakene i Storbritannia.

07:45(08:35)

> Barneavdelingen

Norsk dokumentarserie. Max på ni år er hyperallergisk og kan få så kraftige reaksjoner at det kan føre til hjertestans. Han skal gjennom en matprovokasjon hvor han får tilført små mengder allergifremkallende mat for å se om han har begynt å vokse fra seg noe av allergien. Mia på syv må gjennom en skjeleoperasjon, og seks år gamle Abertine har akutt lymfatisk leukemi.

08:35(09:25)

> Fiks det - selg det

Kanadisk livsstilsserie fra 2015. Don't Be A Hero. Kortney og Dave pusser opp et gammelt gårdshus. Det virker som et enkelt prosjekt, helt til kveldsproblemer dukker opp på eiendommen.

09:25(10:15)

> Mesterkokken

Amerikansk realityserie fra 2015. Teen Tournament: Episode Three. Den nye gruppa av tenåringskokker må gi seg i kast med vegansk kylling. I hovedrunden kutter de flaskegresskar og jobber med sine blandede følelser for okra.

10:15(11:05)

> 90 Days to Wed

Amerikansk dokusåpeserie fra 2017. Welcome to Real Life del 1. David og Annie begynner de 90 dagene. Andrei møter faren til Elizabeth, mens Luis er usikker på om han skal være i USA og bli stefar. Evelyn og David er uenige om hvor de skal bo. Nicole sliter på treningssenteret med Azan, og Aika vurderer å dra hjem. Del 1 av 2.

11:05(11:30)

> Unge mødre

Norsk dokumentarserie. Jeg liker det litt unaturlig. Marthe H har dratt til Oslo for å fylle Restylane i leppene, mens Lillian er på Stange med sin nyfødte datter. Marthe J avslutter sitt besøk i Fyresdal, før hun igjen er hjemme i Porsgrunn hvor hun funderer over framtiden for seg selv, William og en eventuell partner.

11:30(12:25)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2015. Anna og Tony. Anna og Tonys drøm om det gode livet på landet sluttet brått da Tony fikk lungekreft og ikke kunne bygge ferdig. Dessuten gjorde strålebehandlingen ham nesten blind. Det foreldede oppvarmingssystemet i huset gjør at Tony ikke kan bo hjemme på grunn av eksplosjonsfaren syregassmaskinen utgjør. Ingen vet hvor lenge han har igjen, men han ønsker å tilbringe tiden sammen med familien. Sofias engler hjelper familien med et nytt varmesystem og bedre belysning som gjør det mulig for synsskadede Tony og fungere som pappa igjen. Dessuten får sønnen egen fotballbane utenfor huset og en overraskelse av favorittlaget AIK.

12:25(13:15)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Peter/Tai/German. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.

13:15(14:10)

> 24 timer på legevakten

Britisk dokumentarserie. 24 Hours in A&E. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har et av de travleste akuttmottakene i Storbritannia.

14:10(15:05)

> Barneavdelingen

Norsk dokumentarserie. Etter å ha funnet et donorhjerte og gjennomført en vellykket transplantasjon ble ni år gamle Isabell syk. Nå er hun inne til kontroll for å se hvordan det går med det nye hjertet hennes og hvilken effekt cellegiften har mot PTLD. 15 år gamle Filip har Larsen syndrom, og Niklas på seks år må tømme en tett talgkjertel på øyelokket.

15:05(16:05)

> 90 Days to Wed

Amerikansk dokusåpeserie fra 2017. Welcome to Real Life del 2. David og Annie begynner de 90 dagene. Andrei møter faren til Elizabeth, mens Luis er usikker på om han skal være i USA og bli stefar. Evelyn og David er uenige om hvor de skal bo. Nicole sliter på treningssenteret med Azan, og Aika vurderer å dra hjem. Del 2 av 2.

16:05(17:05)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2015. Susanne og Manuel. Susanne og Manuel bor med sine tre sønner på Muskö, men all tiden brukes på 17 år gamle Byron, som for ti år siden ble påkjørt av en fyllekjører og invalidisert for livet. Huset er ikke bygget for rullestol og assistansen som kreves på nettene. Dessuten har tiden stått stille siden ulykken og Byrons rom er innredet for en sjuåring. Sofias engler fikser huset så det skal bli lettere for hele familien. Dessuten får Byron treffe sitt store idol, Markoolio.

17:05(18:00)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilserie fra 2017. Fredrik og Jenny i Ängelholm. Fredrik og Jenny bor med sine barn i et betonghus i Ängelholm. Jenny lider av muskelplager og Fredrik har begynt å pusse opp nesten overalt på en gang, men ingenting er ferdig. Jenny har ikke kunnet bruke badet på fem år og i sønnens rom lekker taket.

18:00(18:55)

> Barneavdelingen

Norsk dokumentarserie. På Oslo Universitetssykehus må syv år gamle Ravn behandles med cellegift. Han har tidligere fjernet nyrene og fått en ny nyre fra far. Nå er det fare for at den nye nyren kan bli ødelagt av det legene tror kan være en blodsykdom. Ni år gamle Atilia er kortvokst og skal gjennomgå operasjoner, og Natalie på seks år har Downs syndrom og tar en synsprøve.

18:55(19:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One with the Male Nanny. Rachels valg av en overfølsom, mannlig barnepike setter i gang Ross' erting. Phoebe må velge mellom to ivrige beilere: den nye kjæresten Mike og den tidligere kjæresten David.

19:30(20:00)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One with Ross's Inappropriate Song. Phoebe møter Mikes foreldre for første gang, og finner ut at de er rike overklassemennesker. Hun prøver å gjøre et godt inntrykk, uten hell. Ross oppdager at «Baby Got Back» er den eneste sangen som får Emma til å slutte å gråte.

20:00(20:30)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One with Rachel's Other Sister. Rachels selvsentrerte lillesøster Amy ødelegger alles Thanksgiving-middag med sine usensurerte observasjoner.

20:30(21:30)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2018. Husbilssemester i Italien. Pernilla, Bianca, Benjamin og kjæresten Linnea drar på ferie med campingbil i Italia. De drømmer om pasta, vingårder og eventyr. Men å bo sammen på liten plass, kjøre på svingete fjellveier og tømming toalettet setter familiens tålmodighet på prøve.

21:30(23:40)

> Music and Lyrics

Amerikansk romantisk komedie fra 2007. Et falmet 80-tallsidol får en ny sjanse da en berømt stjerne ønsker at han skal skrive en sang for henne. Problemet er bare at han ikke er i stand til å skrive tekster. Hjelpen kommer fra uventet hold i form av en ung kvinne, og under arbeidet med poplåta oppstår det søt musikk.

23:40(00:10)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One with Rachel's Phone Number. Mens hun er ute med Phoebe, gir Rachel en kjekk fyr telefonnummeret sitt - for så å bekymre seg for at han vil ringe mens Ross er hjemme. Mike og Ross prøver desperat å finne noe å snakke om, mens de sitter barnevakt for Emma.

00:10(00:40)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One with Christmas in Tulsa. Chandler må bli i Tulsa hele julen på grunn av jobben. Monica tenker det verste når hun finner ut at hans vakre kollega Wendy er der sammen med ham.

00:40(01:15)

> Friends

Amerikansk komiserie. The One Where Rachel Goes Back to Work. Rachel møter den kjekke rivalen som har hatt hennes jobb mens hun har hatt mammapermisjon. Den umiddelbare konkurransen mellom dem får henne til å ta en avgjørelse hun kan angre på.

01:15(02:10)

> Spinnville bryllup

Amerikansk dokusåpe fra 2013. All Bets Are Off. En ung brudgom planlegger et ekstravagant sigøynerbryllup for sin forlovede i Vegas. Men kjærligheten settes på prøve når han bruker deres første natt i byen på å leve livet i syndens by. En sigøyner-bad boy nekter å slå seg til ro med sin gravide kjæreste.

02:10(03:05)

> Millionær søker kjæreste

Amerikansk realityserie. Xander/Joseph. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.

03:05(03:55)

> Mesterkokken

Amerikansk realityserie fra 2015. Teen Tournament: Episode Three. Den nye gruppa av tenåringskokker må gi seg i kast med vegansk kylling. I hovedrunden kutter de flaskegresskar og jobber med sine blandede følelser for okra.

03:55(04:45)

> Fiks det - selg det

Kanadisk livsstilsserie fra 2015. Don't Be A Hero. Kortney og Dave pusser opp et gammelt gårdshus. Det virker som et enkelt prosjekt, helt til kveldsproblemer dukker opp på eiendommen.