Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

FEM

06:00(06:45)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Natascha Linea vil gjøre ting annerledes denne gangen enn da hun ble mor for to år siden, og planlegger blant annet hjemmefødsel og lotusfødsel, som betyr at sønnen Novah skal være forbundet til morkaken til den faller av av…. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

06:45(07:35)

> Unge mødre Danmark

Dansk dokumentarserie. Louises sønn, Mads, skal snart begynne på skolen, og det får den unge moren til å overveie drastiske endringer i familiens hverdag. Unge mødre Danmark gir seerne et innblikk i livet som ung mor i Danmark. De møter mye motgang, men de fleste klarer likevel å takle hverdagen. Vi kommer helt tett på de unge mødrene, både når det er vanskelig og gjør vondt, men også når det er morsomt og deilig å være ung mor.

07:35(08:00)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk realityserie fra 2017. Et par fra Los Angeles flytter til St. Thomas for å oppleve de fantastiske strendene og et roligere liv. From Busy LA to Tranquil St. Thomas. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

08:00(08:25)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk realityserie. En advokat fra New York vender tilbake til St. Thomas for å komme nærmere familien på Jomfruøyene. St. Thomas Bound. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

08:25(08:50)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk realityserie. Et revisorpar bytter ut Grand Cayman med et hjem i St. Croix på Jomfruøyene. St. Croix is the Bee's Knees. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

08:50(09:20)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2018. En enslig mor med to sønner, vant premien av $200,000 hvert år, resten av livet. Nå kan hun endelig skjemme seg bort med drømmehjemmet i nærheten av Lake City, Florida. My Big Fat Lottery Property.

09:20(09:45)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2018. Et nygift par har vunnet $4.75 millioner. David Bromstad blir med paret i søken etter det perfekte hjemmet utenfor St. Louis. Bliss in the 'Burbs.

09:45(10:15)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2018. En familie vant 5 millioner dollar på et skrapelodd. De har alltid drømt om å kjøpe en hestegård i Florida, og nå har de endelig muligheten til å realisere drømmen. My Lottery Dream Stable.

10:15(10:45)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2018. En kvinne vant en million dollar på et skrapelodd, og nå kan hun endelig flytte ut av leiligheten hun leier. Hun ønsker å kjøpe sitt første hjem i Cape Girardeau i Missouri. Little Sister, Big House.

10:45(11:15)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2018. En mann som daglig har kjøpt skrapelodd, fikk endelig storgevinsten sin. Med sine en million dollar kan han endelig kjøpe sitt første hus i Tallahassee i Florida. Tallahassee Dream Team.

11:15(11:45)

> Lottomillionærenes husjakt

Amerikansk realityserie fra 2018. Etter å ha vunnet stort i Las Vegas, kjøpte den nybakte millionæren umiddelbart drømmehuset. Nå ser han etter det perfekte strandhuset i Texas. Texas Beach House.

11:45(12:50)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilsserie. Under huset til Gino og Åsa lekker det vann fra fjellet, noe som kan føre til mugg og råte. Gulvet svikter og ytterdøren kan ikke åpnes når det regner men i stedet for å fikse huset begynte Gino å bygge på en ny etasje. Gino og Åsa. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp.

12:50(13:50)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilsserie. Anna, Niklas og deres tre barn bor i et trangt hus som er under oppussing. Problemet er at oppussingen er helt uten mål og mening. Anna og Niklas. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp.

13:50(14:50)

> Sinnasnekker'n Sverige

Svensk livsstilsserie. Tobarnsmoren Therese kjøpte et rekkehus der ingenting var gjort siden 1974. Planen var å pusse opp rom for rom, men byggingen går i sneglefart, og etter hvert har hun oppdaget en lukt som setter seg i klær og alt. Therese. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp.

14:50(15:50)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Lotta, Mats og deres to barn trivdes blant hester og sauer på gården i Grödinge. De hadde kjøpt den billig og begynt å renovere. Men så døde Mats av hjerteinfarkt. Lotta og Mats. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

15:50(16:45)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Nattis og Rolle var unge og lykkelige når Nattis ble alvorlig skadet i en bilulykke. Hun er lam i halve ansiktet og har konstante smerter. Nattis og Rolle. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

16:45(17:45)

> Sofias engler

Svensk livsstilserie fra 2018. Seks måneder gammel ble Lii rammet av RS-virus. Foreldrene Sara og Oscar fikk vite at dattern måtte gjennom en hjertetransplantasjon. Operasjonen var vellykket, men Lii må overvåkes døgnet rundt. Sara og Oscar. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet.

17:45(20:00)

> The Game Plan

Amerikansk komedie fra 2007. Joe Kingman har er superstjerne og quarterback på et amerikansk fotballag i Boston. Han er rik og berømt og sier sjelden nei til en fest. Men Joes ungkarstilværelse tar en brå vending i det han oppdager at han har en…. Klarer Joe å gå inn i papparollen, eller er han uforanderlig?

20:00(21:00)

> Wahlgrens verden

Svensk dokusåpe fra 2019. Pernilla kjører nesten inn i en lastebil under bilturen i Spania. Bianca holder «meet and greet» for tusenvis av fans. Til og med Lovisa, som egentlig er med for å ta bilder og dokumentere, er populær. Artisten Pernilla Wahlgren åpner dørene til luksushjemmet sitt på Lidingö og inviterer oss inn i familiens gale, morsomme og rotete hverdag, som er fylt med kjærlighet, følelser og en anelse kaos – glitter og glamour blandes med kosebukser og familiekrangler.

21:00(22:55)

> Hope Springs

Amerikansk romantisk komedie fra 2003. Da den britiske kunstneren Colin Ware finner ut at Vera, hans forlovede og livs kjærlighet, har til hensikt å gifte seg med en annen, flykter han til USA og den søvnige lille byen Hope i New England. For å pleie sitt plagede sinn, begraver han seg i kunsten. Men i møte med vakre og frisinnede Mandy finner han ikke bare en skulder å gråte på, hun vinner også hans hjerte. Inntil Vera igjen dukker opp i Colins liv.

22:55(00:45)

> A Thousand Words

Amerikansk dramakomedie fra 2012. Den selvopptatte bokutgiveren Jack McCall må lære seg å leve uten ord etter at et mystisk tre med tusen blader dukker opp i hagen hans. Uten ord mister Jack både bokavtaler og sin kone. Kan han bli kvitt forbannelsen?

00:45(01:45)

> Forbrytelsene som rystet USA

Amerikansk dokumentarserie. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen. Hollywood Horror Story. Dokumentarserie som avdekker de hjerteskjærende, sanne historiene bak forbrytelsene som beveget seg forbi overskriftene og ble en del av populærkulturen.

01:45(02:45)

> Jeg slapp nesten unna

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Patrick Murphy og seks andre innsatte lykkes med den største flukten i Texas' historie. De setter i gang en krimbølge, men innsatsen blir høy når de dreper en politimann. GOT to Be Part of the Texas Seven. Drap, narkotikasaker, bankran og fangeflukt. Alle historiene er forskjellige, men motivet er det samme – å unngå, eller rømme fra fengselet.

02:45(03:30)

> Drap i familien

Amerikansk dokumentarserie fra 2015. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn. It's Your Funeral. Alle familier har hemmeligheter og skjeletter i skapet. Vi ser på saker fra virkeligheten og følger etterforskningen av drapssaker der alle er mistenkte og alle mistenkte har samme etternavn.

03:30(03:55)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk realityserie fra 2017. Et California-par drømmer om dykkemuligheter rett utenfor døra i Roatan i Honduras. Diving Into Roatan. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

03:55(04:20)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk realityserie fra 2017. Et kanadisk par ønsker å jobbe hjemmefra og bruke mer tid sammen i Den dominikanske republikk. Starting Over in the Dominican Republic. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

04:20(04:40)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk realityserie fra 2017. En familie fra Georgia leter etter et hjem med hage i Den dominikanske republikk. All About the Kids in the Dominican Republic. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

04:40(05:05)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk realityserie fra 2017. Et par fra Los Angeles flytter til St. Thomas for å oppleve de fantastiske strendene og et roligere liv. From Busy LA to Tranquil St. Thomas. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

05:05(05:30)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk realityserie. En advokat fra New York vender tilbake til St. Thomas for å komme nærmere familien på Jomfruøyene. St. Thomas Bound. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.

05:30(06:00)

> Husjakt i Karibia

Amerikansk realityserie. Et revisorpar bytter ut Grand Cayman med et hjem i St. Croix på Jomfruøyene. St. Croix is the Bee's Knees. Vi følger familier som forlater hjemstedet sitt og flytter til Karibia. Vi er med på deres jakt på en liten bit av himmelen, med flotte hus og hvite strender. Man trenger faktisk ikke være rik for å bo i paradis.