Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

06:45(07:15)

> Dyreklinikken

Svensk dokumentarserie. Følg den dramatiske hverdagen på en dyreklinikk i Sverige.

07:15(07:45)

> Det gode bondeliv

Dansk livsstilsserie fra 2015. I denne del: Frank får hjelp av eksperten Frands til å mure en masseovn i det nye våningshuset. I kjøkkenhagen er både grønnkål og asparges klar til å spises. Alma hilser på to nyfødte lam, mens Theresa holder styr på væren. Frank har dratt på besøk til en kornforedler for å hente nye sorter til Kastaniegården, nemlig nakenhavre og purpurhvete.

07:45(08:00)

> Politisk kvarter

Samsending med P2.

08:00(09:00)

> Det store symesterskapet

Britisk underholdningsprogram fra 2015. Ti deltakere står klare i en ny konkurranse om å bli Storbritannias beste amatørsyer. Gjennom seks programmer får de utfordrende oppgaver som de må løse innen korte tidsfrister. Dommerne May Martin og Patrick Grant avgjør hvem som får bli med videre, og hvem som må reise hjem. I denne del: Det er tid for å kåre Storbritannias beste amatørsyer, og tre spente finalister entrer systua for aller siste gang. Dommerne May Martin og Patrick Grant har spart de mest kompliserte og utfordrende oppgavene til finalen, og skal nå avgjøre hvem av syerne som går av med seieren.

09:00(10:00)

> Mesternes mester

Norsk underholdningsserie fra 2016. En ishockeyspiller, en skihopper og en syklist er blant de ti tidligere idrettsstjernene som har dratt til den franske rivieraen for å kåre den syvende vinneren av Mesternes mester. I denne del: Årets mest spennende Mesteroppgjør er i gang! 10 tidligere toppidrettsutøvere er samlet på den franske rivieraen for å konkurrere mot hverandre om tittelen - Mesternes mester.

10:00(11:00)

> Husdrømmer

Svensk serie. Pernilla Monsson Colt følger familier som skal realisere boligdrømmene sine. Arkitekt Gert Wingårdh viser fram villaer, loftsleiligheter, nybygg og oppussingsobjekter. I denne del: Jimmy og Linda drømmer om å bygge en New England-villa i Skåne. Familien har blitt større, og nå skal alle få god plass i det som blir parets tredje hus. Men taket blir ikke tett til vinteren, trappa havner på feil plass, og et halvt år senere er hele huset skjevt. Kommer drømmen noen gang til å bli virkelighet?

11:00(12:00)

> Nytt liv i East End

Britisk dramaserie. En serie om fødsel, liv og død på Londons østkant på begynnelsen av 60-tallet. I denne del: Chummy kommer tilbake til Nonnatus. Trixie og søster Mary Cynthia gir støtte til en døv kvinne som snart skal bli mor og er redd for at barnet hennes også skal være hørselshemmet. Et tilfelle av morgonkvalme viser seg å være verre enn først antatt, og kvinnen blir behandlet med et revolusjonerande, nytt legemiddel. Datteren til Fred, Marlene, kommer fra Birmingham og er ikke fornøyd med at han skal gifte seg for fjerde gang. Delia kommer med et forslag til Patsy.

12:00(12:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

12:15(12:45)

> Antikkduellen

Dansk serie. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen.

12:45(13:15)

> Frå jord til bord

Finsk matserie fra 2016. Restauratørane Filip og Linda ser nærmere på ulike råvarer de bruker i maten sin. I denne del: De beste gulerøttene finner Filip og Linda i Sibbo. Og Linda skal bake gulrotkake av dem.

13:15(14:50)

> Miss Marple

Den sovende morderen. Britisk krim fra 2006. I denne del: En ung kvinne er forlovet med en britisk millionær og kommer til England for å finne et passende hus å bo i som gift. Hun trekkes uforklarlig mot et helt spesielt hus, og under oppussingen skjer merkelige ting.

14:50(15:20)

> Det gode bondeliv

Dansk livstilsserie fra 2014. Frank er en vaskeekte bondeknoll. Han driver Kastanjegården på Jylland etter gammeldagse metoder. Ikke for at det skal være tungvint, men fordi det føles bedre. I denne del: Hvorfor ikke lage plass til en ugle på det nye huset, og rense gamle murstein på en enkel måte? Grisene har ødelagt gressplenen, men Frank som er en vaskeekte bondeknoll, vet råd.

15:20(16:00)

> Tid til å leve

Norsk dokumentarserie. Siri og Jørn flytter til en liten hytte ved havgapet i Lofoten sammen med sine to smågutter. Her skal de bo uten naboer, bilvei og strøm. Familien skal ha et friår fra bylivets stramme timeplan, være sjølberga med mat, og kjærestelivet skal blomstre. Blir det slik de drømmer om? I denne del: Ble friåret slik Siri og Jørn drømte om? For et år siden flyttet de til en liten hytte ved havgapet i Lofoten sammen med sine to smågutter. De ville bort fra bylivets stramme timeplan, og kjærestelivet skulle blomstre. Nå er tiden kommet for å pakke og flytte hjem igjen.

16:00(17:00)

> Mesternes mester

Norsk underholdningsserie fra 2013. Elleve tidligere toppidrettsutøvere har reist til Italia for å bli med på årets mest spennende oppgjør. I løpet av ti programmer skal blant andre Mini Jakobsen, Tora Berger, Pål Gunnar Mikkelsplass og Monica Valen kjempe om den ærefulle tittelen Mesternes Mester!

17:00(17:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

17:15(17:30)

> Filmavisen 1960

Ukentlig nyhetsbulletin som gikk som forfilm på kino i årene 1941 - 1963. Uke 23.

17:30(17:45)

> Oddasat - nyheter på samisk

Nyheter på samisk.

17:45(17:50)

> Tegnspråknytt

Nyheter på tegnspråk.

17:50(18:00)

> Vrakdykkerne

Norsk dokumentar fra 2013. Lumske farvann og kraftige stormer i Skagerrak har ført mange skip på grunn gjennom historien. Erik Bakkevig og hans dykkervenner leter etter spor av de dramatiske hendelsene under havoverflaten.

18:00(18:30)

> Skattejegerne

Dansk serie om antikviteter. I mange hjem finnes det flotte arvestykker. Danmarks fineste antikvitetshandlere lever av å jakte på gjemte skatter i hele dronningriket. I denne del: Gamle skoleplansjer er verd å reise langt for, mener Mads og Jens. Pauli begeistres over historiske kjoler i Tisvildeleje, mens Lisa og Jesper finner dansk design gjemt under støv og spindelvev.

18:30(18:45)

> Extra

Ukens Extra-trekning fra Norsk Tippings studio.

18:45(19:00)

> Distriktsnyheter

19:00(19:45)

> Dagsrevyen

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.

19:45(20:25)

> Vill viten

Norsk dokumentarserie. Ville norske dyr har mange hemmeligheter. Men nysgjerrige og engasjerte forskere gjør alt de kan for å finne ut mer om livene til de sky dyrene som lever her nord. I denne del: Å forske på ville, norske dyr er krevende. Hvalforsker Audun Rikardsen skal satellitt-merke knølhvaler, men når de første hvalene drar fra Troms får han det plutselig travelt. På Svalbard får forskerne merke hvor brått været i Arktis endrer seg, og reveforsker Nina vil finne ut hva som trekker rødreven til hyttefeltene.

20:25(20:55)

> Vinterdrømmen

Norsk dokumentarserie fra 2017. Jens (31) har kastet loss fra sivilisasjonen og drar alene til fjells. Økonomen vil se om han klarer seg gjennom den tøffe vinteren i Sylan. I denne del: Jens drar alene til fjells for å tilbringe vinteren i det røffe fjellandskapet i Sylan. Etter uker i ensomhet trosser ungkaren både storm og uvær, men når han møter et turfølge med damer blir han satt ut.

20:55(21:00)

> Distriktsnyheter

21:00(21:30)

> Dagsrevyen 21

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

21:30(22:30)

> Brennpunkt

Norsk dokumentarprogram fra 2017.

21:30(22:30)

> Brennpunkt

Boligbobla. Norsk dokumentarprogram fra 2017. I denne del: Oslo har opplevd et brennhett boligmarked de siste årene med en historisk høy prisstigning. Samtidig har ukjente bakspillere tjent store penger på oppussing, eiendomsutvikling og videresalg. Hvem er vinnerne og taperne, hvem presser prisene opp og hvem er det som blir presset når det er så mange millioner i spill?

22:30(23:00)

> 99% norsk

Norsk dokumentarserie fra 2017. To bestevenner reiser til utlandet for å bli bedre kjent. De får høre om familiehemmeligheter, krig, kjærlighet og savn. Bli med til Somaliland , Bosnia, Sierra Leone, Russland og Zambia. I denne del: Kess savner bestefar i Russland. Hun vokste opp i svært enkle kår og tar med sin norske venninne tilbake til hjembyen Kamycin. Kontrastene til livet i Norge er store.

23:00(23:15)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:15(00:00)

> Ukjent arving

Svensk dokumentarserie fra 2017. Kattis og Niklas møter mennesker med en ukjent familiehistorie og rett til en arv. I denne del: Paula Hudolin kom alene til Sverige på 60-tallet og døde ensom i Älmhult i 2013. Hun ønsket at noen skulle søke opp hennes arvinger i det tidligere Jugoslavia, der hun opplevde andre verdenskrig.

00:00(00:15)

> Solgt!

Norsk underholdningsserie fra 2017. To lag med eiendomsmeglere blir røsket opp fra sitt vanlige territorium og tatt med til et ukjent boligmarked. Her skal de tippe prisen på tre ulike eiendommer. Hvem er flinkest til å sette rett pris på en bolig - takstmenn eller meglere? I denne del: Å ha god lokalkunnskap er gull verdt for en megler. Derfor er det ekstra utfordrende å komme til et fremmed område og tippe boligpriser. Det får meglere fra Trondheim og Bergen erfare når de blir tatt med på visning i Akershus. Programleder Frode Søreide byr på sørlandsidyll i Asker, en eksklusiv villa i Lommedalen i Bærum og et ombygd 80-tallshus på Nesodden.

00:15(01:55)

> Into the White

Norsk actiondrama fra 2012. Florian Lukas, Rupert Grint. Et tysk og et britisk fly er i kamp over Strynefjellet i 1940. Begge flyene havarerer, og tre tyske og to britiske piloter befinner seg alene i det kalde fjellet. De må søke ly i samme jakthytte under vinterstormene og tvinges til å samarbeide for å overleve. Aldersgrense: 11 år.

01:55(02:55)

> Høst-hygge i hagen

Svensk hageprogram fra 2015. Det er høst i hagen og endelig på tide å ønske gjester velkommen. Pernilla og John står klar for å svare på alle nysgjerrige spørsmål. Malin dekker til fest på låven, mens Tareq får hjelp på kjøkkenet av datteren Ellen. I denne del: Det er høst i hagen og endelig på tide å ønske gjester velkommen. Pernilla og John står klar for å svare på alle nysgjerrige spørsmål. Malin dekker til fest på låven, mens Tareq får hjelp på kjøkkenet av datteren Ellen.

02:55(04:30)

> Miss Marple

Den sovende morderen. Britisk krim fra 2006. I denne del: En ung kvinne er forlovet med en britisk millionær og kommer til England for å finne et passende hus å bo i som gift. Hun trekkes uforklarlig mot et helt spesielt hus, og under oppussingen skjer merkelige ting.

04:30(05:34)

> Mesternes mester

Norsk underholdningsserie fra 2013. Elleve tidligere toppidrettsutøvere har reist til Italia for å bli med på årets mest spennende oppgjør. I løpet av ti programmer skal blant andre Mini Jakobsen, Tora Berger, Pål Gunnar Mikkelsplass og Monica Valen kjempe om den ærefulle tittelen Mesternes Mester!