Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

06:55(07:55)

> Datoen

Norsk dokumentarserie. Kaj Stoltze, Marit Werenskiold og Arne Treholt er født på nøyaktig samme dag: 13. desember 1942. På hvert sitt vis skal de alle bli berørt av de politiske urolighetene i en verden i endring. Kaj Stoltze, Marit Werenskiold og Arne Treholt er født på nøyaktig samme dag: 13. desember 1942. På hvert sitt vis skal de alle bli berørt av de politiske urolighetene i en verden i endring. En av dem skal oppleve et fall så stort at det skal prege hele hans voksne liv og vårt lands historie. Kanskje kan disse tre menneskenes liv fortelle noe om oss alle? Om landet vårt? Om hvem vi var og hvem vi ble?

07:55(08:50)

> Mord i paradis

Britisk krim fra 2013. Orkanen Irma truer øysamfunnet Saint Marie da den unge meteorologen Leo Downs blir drept. Orkanen Irma truer øysamfunnet Saint Marie da den unge meteorologen Leo Downs blir drept.

08:50(09:30)

> Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

Norsk dokumentarserie fra 2014. Sykepleier Stine og Per-Sverre Engdal er glade i friluftsliv, og kjøpte en liten fjellgård i Hattfjelldal. De ville kombinere jordbruk med grønn omsorg. Men det fjerde barnet de fikk, var multihandikappet. Sykepleier Stine og Per-Sverre Engdal er glade i friluftsliv, og kjøpte en liten fjellgård i Hattfjelldal. De ville kombinere jordbruk med grønn omsorg. Men det fjerde barnet de fikk, var multihandikappet. Da la de om planene, ble fosterforeldre og tok til seg to barn til.

09:30(10:00)

> Det gode bondeliv

Dansk livsstilsserie fra 2016. Frank har fått tak i en gammel fyllingsdør til det nye huset. Men den må kortes ned litt, og det krever en spesiell høvel. Det er trangt om plassen når han gjør ferdig taket på loftet. Frank har fått tak i en gammel fyllingsdør til det nye huset. Men den må kortes ned litt, og det krever en spesiell høvel. Det er trangt om plassen når han gjør ferdig taket på loftet. Og endelig skal den hjemmelagede bresaolaen prøvesmakes.

10:00(11:00)

> Hygge i hagen

Svensk hageserie fra 2016. Endelig er dagen for bryllupet her! Malin dekker bordet, Pernilla komponerer brudebukettene, John holder orden på ringene, mens Tareq har ansvar for maten. Kommer brudeparet til å si ja?. Endelig er dagen for bryllupet her! Malin dekker bordet, Pernilla komponerer brudebukettene, John holder orden på ringene, mens Tareq har ansvar for maten. Kommer brudeparet til å si ja?

11:00(12:00)

> Vår tid er nå

Svensk familiekrønike fra 2018. Familien Löwander driver restaurant Djugårdskällaren i Stockholm. Gustaf vurderer å satse alt på Oscarshof, men kan han stole på kompanjongen sin? Nina og Calle uroer seg for at hun kan spontanabortere igjen. Familien Löwander driver restaurant Djugårdskällaren i Stockholm. Gustaf vurderer å satse alt på Oscarshof, men kan han stole på kompanjongen sin? Nina og Calle uroer seg for at hun kan spontanabortere igjen. Kan et høreapparat gi Backe kontroll på personalet igjen?

12:00(12:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

12:15(13:10)

> Nye triks

Britisk krimserie fra 2013. Miller mener at den tidligere partneren hennes ble drept av Edward Monroe. Hun får et dilemma da etterforskningen av en korrupt politietterforsker kan føre til at Monroe går fri. Miller mener at den tidligere partneren hennes ble drept av Edward Monroe. Hun får et dilemma da etterforskningen av en korrupt politietterforsker kan føre til at Monroe går fri.

13:10(13:40)

> Matmagasinet

Dansk matserie fra 2017. Hvor sunt er det egentlig å spise fisk? Mette prøver en fiskediett og drar på undervannsjakt med harpun. Adam byr på spennende sommerretter med fisk. Hvor sunt er det egentlig å spise fisk? Mette prøver en fiskediett og drar på undervannsjakt med harpun. Adam byr på spennende sommerretter med fisk.

13:40(14:10)

> Skattejegerne

Dansk serie om antikviteter. Søren forvandler gamle, slitne skolekart til innrammede bilder, men kommer de til å selge? I mellomtiden gjør Karsten et eksepsjonelt funn, og Søren pruter om prisen på en fin, gammel Volvo. Søren forvandler gamle, slitne skolekart til innrammede bilder, men kommer de til å selge? I mellomtiden gjør Karsten et eksepsjonelt funn, og Søren pruter om prisen på en fin, gammel Volvo.

14:10(15:00)

> 10 på topp

Norsk underholdningsserie fra 2018. Men klarer du å gjette deg fram til de ti mest populære låtene fra 1983? Det er utfordringen Stian Staysman gir sine gjester i kveldens 10 på Topp!. Men klarer du å gjette deg fram til de ti mest populære låtene fra 1983? Det er utfordringen Stian Staysman gir sine gjester i kveldens 10 på Topp! Ukens gjester: Bjarte Hjelmeland, Inger Lise Rypdal, Lise Karlsnes og Jørn Hoel.

15:00(15:30)

> På tur med Lars Monsen

Norsk dokumentarserie. Lars er kommet til Søndre Bjøllåvann med hundene sine. Bjøllåvann er kjent som Norges beste røyevann. Klarer Lars å få storfisken på kroken?. Svartisen. Lars er kommet til Søndre Bjøllåvann med hundene sine. Bjøllåvann er kjent som Norges beste røyevann. Klarer Lars å få storfisken på kroken? To oppsynsmenn fra Statens fjelloppsyn inviterer Lars med for å se etter jaktfalk, den er bare observert tre steder i Saltfjellet, og er en av Norges mest truede dyrearter. Lars fortsetter videre med hundepannet over den fantastiske isbreen Svartisen og ned til Engabreen. Her får han sitt første brekurs.

15:30(16:00)

> Lisenskontrolløren

Norsk dokumentarserie fra 2016. Hvordan Norge og NRK har forholdt seg til andre kulturer og folkeslag, har endret seg mye siden TV kom i 1960. De andre. Hvordan Norge og NRK har forholdt seg til andre kulturer og folkeslag, har endret seg mye siden TV kom i 1960. Og når Lisenskontrolløren tar for seg fjernsynets dekning av "de andre", avdekker han et av det mørkeste kapitlene i NRKs historie.

16:00(17:00)

> Husdrømmer

Svensk livstilsserie fra 2017. I den lille bygda Genarp utenfor Malmö har industriromantikeren Lars fra Stockholm funnet drømmehuset sitt. Han vil bo i en gammel lastebilgarasje fra 50-tallet, som han med stor iver vil bygge om til bolig. I den lille bygda Genarp utenfor Malmö har industriromantikeren Lars fra Stockholm funnet drømmehuset sitt. Han vil bo i en gammel lastebilgarasje fra 50-tallet, som han med stor iver vil bygge om til bolig. Men Lars er veldig nøye med detaljene, og jobber gjerne selv. Dermed er det fare for at tidsplanen hans kan sprekke.

17:00(17:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

17:15(17:30)

> Helt Ramm: Vinter-LOL

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Helt Ramm reiser til Sør-Korea for å komme tettest mulig på OL-stemningen i Pyeongchang. I kofferten har han med seg morsomme innslag med de norske OL-stjernene. Helt Ramm reiser til Sør-Korea for å komme tettest mulig på OL-stemningen i Pyeongchang. I kofferten har han med seg morsomme innslag med de norske OL-stjernene. Dagens gjest er snowboarder Marcus Kleveland, de to holder seg under dyna for å slippe det kalde Pyeongchang-været. Ingvild Flugstad Østberg og Astrid Uhrenholdt Jacobsen er gjester i det koreanske gameshowet "Korean RammShow".

17:30(17:45)

> Oddasat - nyheter på samisk

Nyheter på samisk.

17:45(17:49)

> Tegnspråknytt

Nyheter på tegnspråk.

17:49(18:35)

> Femmila i Val di Fiemme

Norsk dokumentar. Svenske Johan Olsson vant en historisk seier på femmila i VM 2013. Han gikk alene i tet, og terrenget var meget krevende. Svenske Johan Olsson vant en historisk seier på femmila i VM 2013. Han gikk alene i tet, og terrenget var meget krevende. Svenske og norske kommentatorer ser tilbake på bragden, og Johan Olsson, Eldar Rønning, Dario Cologna og Tord Asle Gjerdalen forteller om det de selv opplevde.

18:35(18:50)

> Extra

Ukens Extra-trekning fra Norsk Tippings studio.

18:50(19:00)

> Distriktsnyheter

Siste nytt fra distriktene.

19:00(19:45)

> Dagsrevyen

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

19:45(20:25)

> Jens i villmarka

Norsk naturserie fra 2019. Jens er igang med en krevende hundespanntur fra Finnmark til Trøndelag. Han trosser frostskadene og setter kursen sørover fra Dividalen, men innser at det er veldig langt hjem. Kungsleden. Jens er igang med en krevende hundespanntur fra Finnmark til Trøndelag. Han trosser frostskadene og setter kursen sørover fra Dividalen, men innser at det er veldig langt hjem.

20:25(20:55)

> Norge nå

Norsk talkshow fra 2019. Norge nå er et direktsendt show som prater med folk om det de er opptatt av, der det faktisk skjer. Fra hele Norge til hele Norge.

20:55(21:00)

> Distriktsnyheter

Siste nytt fra distriktene.

21:00(21:20)

> Dagsrevyen 21

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

21:20(21:50)

> Debatten

Direktesendt debattprogram med programleder Fredrik Solvang.

21:50(22:55)

> Ukjent arving

Svensk dokumentarserie fra 2018. Josef Nový dør i Spånga. Han etterlater seg 600.000 kroner, men arvingen hans - lillebroren Miroslav har forsvunnet. Josef Nový dør i Spånga. Han etterlater seg 600.000 kroner, men arvingen hans - lillebroren Miroslav har forsvunnet.

22:55(23:00)

> Distriktsnyheter

Siste nytt fra distriktene.

23:00(23:15)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:15(23:45)

> Studio Sápmi

Samisk talkshow fra 2019. Samisk talkshow hvor Ronald Pulk møter aktuelle gjester fra hele Sápmi. Uhøytidelig stemning, gode samtaler- og den beste musikken fra samiske artister.

23:45(00:35)

> Utrulege ritual

Britisk dokumentarserie fra 2018. En inuit blir jeger når han har skutt sel på isen, og avlinga blir god for den som blør i rituell krig i Indonesia. Over hele verden møter mennesker naturen gjennom et mangfold av ritualer og seremonier. Moder jord. En inuit blir jeger når han har skutt sel på isen, og avlinga blir god for den som blør i rituell krig i Indonesia. Over hele verden møter mennesker naturen gjennom et mangfold av ritualer og seremonier.

00:35(02:25)

> The Hollow Crown

Britisk dramaserie fra 2016. Shakespeares historiske drama "Kong Henrik VI", del I. Etter Henrik Vs død regjerer hertugen av Gloucester til Henrik VI blir gammel nok. Da Margaret av Anjou kommer til hoffet som ny dronning, skaper det stor uro. Henrik VI. Shakespeares historiske drama "Kong Henrik VI", del I. Etter Henrik Vs død regjerer hertugen av Gloucester til Henrik VI blir gammel nok. Da Margaret av Anjou kommer til hoffet som ny dronning, skaper det stor uro.

02:25(03:20)

> Kroppen og bakteriane

Fransk dokumentar. Det fins milliarder av bakterier, og du finner dem overalt. Men visste du at bare en prosent av dem kan fremkalle sykdom?. Det fins milliarder av bakterier, og du finner dem overalt. Men visste du at bare en prosent av dem kan fremkalle sykdom? Det viser seg også at disse mikroorganismene har spilt en viktig rolle både for begynnelsen på livet på jorda og evolusjonen. Og både mennesker og dyr lever i tett symbiose med bakteriene og trenger dem for å spise, vokse, beskytte seg og for å reprodusere seg.

03:20(04:10)

> Manndom på prøve

Britisk serie fra 2017. Turen går først til Kina for å lære kung fu hos buddhistmunkane i Shaolintempelet. Turen går først til Kina for å lære kung fu hos buddhistmunkane i Shaolintempelet.

04:10(05:00)

> Snakkar du sant?

Britisk dokumentar fra 2018. Kan vi leve uten å lyve? Hadde verden vært bedre om vi alltid var ærlige? Tre personer utstyrt med teknologi som varsler om de sier noe usant kan kanskje gi oss svar. Kan vi leve uten å lyve? Hadde verden vært bedre om vi alltid var ærlige? Tre personer utstyrt med teknologi som varsler om de sier noe usant kan kanskje gi oss svar.

05:00(05:33)

> Norge nå

Norsk talkshow fra 2019. Norge nå er et direktsendt show som prater med folk om det de er opptatt av, der det faktisk skjer. Fra hele Norge til hele Norge.