Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK1

07:05(07:35)

> Det gode bondeliv

Dansk livsstilsserie. Under et besøk i Nordjylland ser Frank til kvigekalven som snart skal flytte til Kastaniegården. Frank hjelper til og lærer samtidig mens traktoren får nye bakdekk. Under et besøk i Nordjylland ser Frank til kvigekalven som snart skal flytte til Kastaniegården. Frank hjelper til og lærer samtidig mens traktoren får nye bakdekk. Etterpå er det arbeid som skal gjøres i drivhuset, før det blir tid til en seiltur på elva.

07:35(08:25)

> Poirot

Britisk krimserie fra 1989. Lord Mayfields planlegger å ta livet av Lady Vanderlyn. Men når kona hans får vite om mannens planer, kontakter hun Poirot. Den umulige forbrytelse. Lord Mayfields planlegger å ta livet av Lady Vanderlyn. Men når kona hans får vite om mannens planer, kontakter hun Poirot.

08:25(08:55)

> Antikkduellen

Dansk livstilsserie. Først ut er Jan Helmer fra Fyn mot Hans Henrik fra København. I dag leter de etter skatter i og rundt Aarhus. Først ut er Jan Helmer fra Fyn mot Hans Henrik fra København. I dag leter de etter skatter i og rundt Aarhus.

08:55(09:55)

> Midt i naturen

Svensk naturserie fra 2017. Årets sjåarvideo blir kåra, og det blir høgdepunkt frå tidlegare i sesongen: om villmarka rundt Tsjernobyl, cesiumnivået i svensk villsvinkjøt, haiar i Florida og ein jaguar i Pantanal. Årets sjåarvideo blir kåra, og det blir høgdepunkt frå tidlegare i sesongen: om villmarka rundt Tsjernobyl, cesiumnivået i svensk villsvinkjøt, haiar i Florida og ein jaguar i Pantanal.

09:55(10:25)

> Spanske fristelser

Dansk matserie. I et lite hus oppe i de andalusiske fjellene har danske Anne slått seg ned og lager mat av herlige, spanske råvarer. En dag besøker hun en liten osteprodusent i det naturskjønne området rundt Comares. I et lite hus oppe i de andalusiske fjellene har danske Anne slått seg ned og lager mat av herlige, spanske råvarer. En dag besøker hun en liten osteprodusent i det naturskjønne området rundt Comares. Hun ser på mens ostene blir produsert og kjøper ost med seg hjem. Deretter tryller hun frem de herligste retter.

10:25(11:10)

> Det gode liv i Alaska

Amerikansk dramaserie fra 1994. Joel og Maggie skal dra på ferie til Russland. Chris ønskjer å bli elektrisk. Joel og Maggie skal dra på ferie til Russland. Chris ønskjer å bli elektrisk.

11:10(12:00)

> Poirot

Britisk krimserie fra 1989. Lord Mayfields planlegger å ta livet av Lady Vanderlyn. Men når kona hans får vite om mannens planer, kontakter hun Poirot. Den umulige forbrytelse. Lord Mayfields planlegger å ta livet av Lady Vanderlyn. Men når kona hans får vite om mannens planer, kontakter hun Poirot.

12:00(12:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

12:15(13:10)

> Nye triks

Britisk krimserie fra 2015. I 2011 ble privatdetektiven Dave Hooper drept og kontoret hans plyndret, men morderen slapp unna. Teamet åpner saken igjen da de får tilsendt en pakke med notatblokkene hans fra en anonym giver. I 2011 ble privatdetektiven Dave Hooper drept og kontoret hans plyndret, men morderen slapp unna. Teamet åpner saken igjen da de får tilsendt en pakke med notatblokkene hans fra en anonym giver.

13:10(13:40)

> Under hammeren

Dansk serie fra 2016. 80 veteranbiler kan beskues i Billund. Kan været bli en utfordring? Hos Aars Landboauktion blir det rot i auksjonsnumrene. Haderslev Auktion får et barndomsminne fram i budgiveren i Peder Scherrebeck. 80 veteranbiler kan beskues i Billund. Kan været bli en utfordring? Hos Aars Landboauktion blir det rot i auksjonsnumrene. Haderslev Auktion får et barndomsminne fram i budgiveren i Peder Scherrebeck.

13:40(14:15)

> Gårdshuset på Strömsö

Finsk livstilsserie fra 2012. Drivhuset blir ferdig, og det er tid for å innvie det. Vi besøker også Loppukiri, ein bustad for eldre menneske som kan, men ikkje vil bu åleine. Drivhuset blir ferdig, og det er tid for å innvie det. Vi besøker også Loppukiri, ein bustad for eldre menneske som kan, men ikkje vil bu åleine.

14:15(15:15)

> Skårungen

Norsk realityserie fra 2017. Skårungene får en opplevelse utenom det vanlige når de må prøve seg i nordnorsk fortellerkunst foran en fullsatt scene. Vennskapet til skårungene på M/K Skreien blir satt på prøve i lagkonkurransen. Skårungene får en opplevelse utenom det vanlige når de må prøve seg i nordnorsk fortellerkunst foran en fullsatt scene. Vennskapet til skårungene på M/K Skreien blir satt på prøve i lagkonkurransen. Det blir en grisete duell, full av blod, gørr og fiskeslo.

15:15(15:45)

> Det gode bondeliv

Dansk livsstilsserie. Under et besøk i Nordjylland ser Frank til kvigekalven som snart skal flytte til Kastaniegården. Frank hjelper til og lærer samtidig mens traktoren får nye bakdekk. Under et besøk i Nordjylland ser Frank til kvigekalven som snart skal flytte til Kastaniegården. Frank hjelper til og lærer samtidig mens traktoren får nye bakdekk. Etterpå er det arbeid som skal gjøres i drivhuset, før det blir tid til en seiltur på elva.

15:45(16:00)

> Snodige museer

Finsk dokumentarserie fra 2017. Nisse Häggblom er en legende innen båtsport. Nå driver han et museum for påhengsmotorer i skjærgården utenfor Borgå. På fritiden kaster han øks. Nisse Häggblom er en legende innen båtsport. Nå driver han et museum for påhengsmotorer i skjærgården utenfor Borgå. På fritiden kaster han øks.

16:00(17:00)

> Handlingens menn

Norsk reiseserie. I kveldens særdeles fartsfylte program bestemmer gutta seg for å sette ny verdensrekord i å besøke antall land i bil, på 24 timer! Reisen starter i Nederland og har Tyrkia som mål, men for å lykkes, må alt gå på skinner. I kveldens særdeles fartsfylte program bestemmer gutta seg for å sette ny verdensrekord i å besøke antall land i bil, på 24 timer! Reisen starter i Nederland og har Tyrkia som mål, men for å lykkes, må alt gå på skinner. På Filippinene blir det dramatisk når et leirras isolerer landsbyen. På den andre siden av raset står en lastebil full av nødvendige byggematerialer til biblioteket Nils & Ronny bygger, og det er bare fire døgn til åpning.

17:00(17:15)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

17:15(17:30)

> Torsteins sjakkskole

NRKs sjakkekspert Torstein Bae gir en innføring i noen av sjakkspillets finesser. Serien er produsert for NRK Skole. Serien er produsert for NRK Skole.

17:30(17:45)

> Oddasat - nyheter på samisk

Nyheter på samisk.

17:45(17:50)

> Tegnspråknytt

Nyheter på tegnspråk.

17:50(18:35)

> Eit enklare liv

Britisk dokumentarserie fra 2016. Andrew og Noelle lever side om side med noen av de farligste dyrene i verden. Han er fra Yorkshire og hun fra California, og de forlot storbyen for å være safariguider i Tanzania. Andrew og Noelle lever side om side med noen av de farligste dyrene i verden. Han er fra Yorkshire og hun fra California, og de forlot storbyen for å være safariguider i Tanzania.

18:35(18:50)

> Extra

Ukens Extra-trekning fra Norsk Tippings studio.

18:50(19:00)

> Distriktsnyheter

Siste nytt fra distriktene.

19:00(19:45)

> Dagsrevyen

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.

19:45(20:25)

> Ut i naturen

Norsk naturdokumentarserie fra 2018. Ingen er bedre jegere enn dyrene selv, og Kari Toft drar til havs for å følge spekkhoggere på sildejakt. Naturens jegere. Ingen er bedre jegere enn dyrene selv, og Kari Toft drar til havs for å følge spekkhoggere på sildejakt. Vi får se seernes dramatiske og morsomme opptak av dyr som jakter, og mennesker og dyr som jakter på hverandre.

20:25(20:55)

> Norge nå

Norsk talkshow fra 2018. Et av landets aller største amatørteaterlag ligger i Verdal, med over 300 medlemmer. Hva er hemmeligheten bak suksessen? Vi får besøk av skuespiller Ingrid Bolsø Berdal som startet sin skuespillerkarriere nettopp her. Et av landets aller største amatørteaterlag ligger i Verdal, med over 300 medlemmer. Hva er hemmeligheten bak suksessen? Vi får besøk av skuespiller Ingrid Bolsø Berdal som startet sin skuespillerkarriere nettopp her.

20:55(21:00)

> Distriktsnyheter

Siste nytt fra distriktene.

21:00(21:20)

> Dagsrevyen 21

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.

21:20(21:50)

> Debatten

Direktesendt debattprogram med programleder Fredrik Solvang.

21:50(22:55)

> Brenner live

Norsk direktesendt bokshow fra 2018. I kveld kommer forfatterne Unni Lindell og Steffen Kverneland. Unni Lindell skal snakke om sin nye bok, "Dronen", som har blitt omtalt som grøssende god. I kveld kommer forfatterne Unni Lindell og Steffen Kverneland. Unni Lindell skal snakke om sin nye bok, "Dronen", som har blitt omtalt som grøssende god. Anmelderne er også svært fornøyd med Steffen Kvernelands gripende tegneserieroman 'En frivillig død' om farens selvmord. Hanna Paulsberg, kjent fra trioen Gurls, skal spille for oss.

22:55(23:00)

> Distriktsnyheter

Siste nytt fra distriktene.

23:00(23:15)

> Kveldsnytt

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.

23:15(23:45)

> Studio Sápmi

Samisk talkshow fra 2018. Kan hvem som helst lage morsomheter og vitser om samer? Standup komiker Trine Lise Olsen er en av gjestene denne uka. Kan hvem som helst lage morsomheter og vitser om samer? Standup komiker Trine Lise Olsen er en av gjestene denne uka. Niillas Holmberg er aktuell med diktboken "Juolgevuoddu", i tillegg tar han et oppgjør med det samiske samfunnet hva gjelder overgrep. Ukens artist er The Largo.

23:45(00:25)

> Chicago Fire

Amerikansk dramaserie fra 2018. Casey hjelper en journalist å finne ut mer om en brann på en campingplass. Boden prøver å bli enig med Grissom. Herrmann, Otis og Kidd tar grep da Molly's får kritikk på internett. Casey hjelper en journalist å finne ut mer om en brann på en campingplass. Boden prøver å bli enig med Grissom. Herrmann, Otis og Kidd tar grep da Molly's får kritikk på internett. Severide ber faren sin om en tjeneste.

00:25(01:05)

> Chicago Fire

Amerikansk dramaserie fra 2018. Det er Halloween og tid for knask eller knep. Foster og Brett må rykke ut til en hjem etter at et knep har blitt mer alvorlig enn godt er. Samtidig fortsetter Gorsch med å styre brannstasjonen med hard hånd. Det er Halloween og tid for knask eller knep. Foster og Brett må rykke ut til en hjem etter at et knep har blitt mer alvorlig enn godt er. Samtidig fortsetter Gorsch med å styre brannstasjonen med hard hånd.

01:05(02:00)

> Mord uten grenser

Dansk krimserie fra 2017. Syriske Malu og Faris flykter til Danmark. Malu ringer sin mor Mariam i London og forteller at de er i sikkerhet og vil prøve å komme seg til England. Men så løsnes det skudd. Drapsetterforskeren Nelly blir satt på saken. Syriske Malu og Faris flykter til Danmark. Malu ringer sin mor Mariam i London og forteller at de er i sikkerhet og vil prøve å komme seg til England. Men så løsnes det skudd. Drapsetterforskeren Nelly blir satt på saken.

02:00(03:00)

> Mord uten grenser

Dansk krimserie fra 2017. Nelly finner dokumenter fra en terrorgruppe i Marskgårdens kjeller. Malu er på flukt, men får husly, tørre klær og mat av den lokale kvinnen Helle. Politiet gjør et funn som gjør kunsttyveri til et mulig motiv for drapene. Nelly finner dokumenter fra en terrorgruppe i Marskgårdens kjeller. Malu er på flukt, men får husly, tørre klær og mat av den lokale kvinnen Helle. Politiet gjør et funn som gjør kunsttyveri til et mulig motiv for drapene.

03:00(04:05)

> Mord uten grenser

Dansk krimserie fra 2017. Helle prøver å skjule Malu fra sin nynazistiske kjæreste Morten. Nelly strever med forholdet til sønnen Buster. Og to av de omkomne skal begraves i Belgia. Helle prøver å skjule Malu fra sin nynazistiske kjæreste Morten. Nelly strever med forholdet til sønnen Buster. Og to av de omkomne skal begraves i Belgia.

04:05(05:05)

> Mord uten grenser

Dansk krimserie fra 2017. Helle og Malu søker tilflukt hos Ghita, Malus mor. Politiet finner ut hvilke planer Morten har lagt, og setter alt inn på å finne ham. Helle og Malu søker tilflukt hos Ghita, Malus mor. Politiet finner ut hvilke planer Morten har lagt, og setter alt inn på å finne ham.

05:05(05:57)

> Nye triks

Britisk krimserie fra 2015. I 2011 ble privatdetektiven Dave Hooper drept og kontoret hans plyndret, men morderen slapp unna. Teamet åpner saken igjen da de får tilsendt en pakke med notatblokkene hans fra en anonym giver. I 2011 ble privatdetektiven Dave Hooper drept og kontoret hans plyndret, men morderen slapp unna. Teamet åpner saken igjen da de får tilsendt en pakke med notatblokkene hans fra en anonym giver.