Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK2

06:00(06:04)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

06:20(06:35)

> Oddasat - nyheter på samisk

Nyheter på samisk.

06:35(06:45)

> Distriktsnyheter Østlandssendingen

Norsk lokalnyheter fra 2019.

06:45(06:55)

> Distriktsnyheter Østfold

Norsk lokalnyheter fra 2019.

06:55(07:05)

> Distriktsnyheter Østnytt

Norsk lokalnyheter fra 2019.

07:05(07:15)

> Distriktsnyheter Østafjells

Norsk lokalnyheter fra 2019.

07:15(07:25)

> Distriktsnyheter Sørlandet

Norsk lokalnyheter fra 2019.

07:25(07:30)

> Distriktsnyheter Rogaland

Nyheter ( 2019).

07:30(07:45)

> Oddasat - nyheter på samisk

Nyheter på samisk.

07:45(08:00)

> Politisk kvarter

Et magasin for folk som er interessert i politikk og samfunnsliv - med gjester i studio.

08:00(08:45)

> Patrioten og Venligboeren

Dansk dokumentar fra 2017. Begge bor i samme by, men har ingenting til felles. Fiskeren kaller seg patriot og er sikker på at muslimer har planer om å ta over Danmark. Begge bor i samme by, men har ingenting til felles. Fiskeren kaller seg patriot og er sikker på at muslimer har planer om å ta over Danmark. Forfatteren derimot er en Venligboer, og ser på fremmede som en gave til det danske samfunnet. Sammen reiser de ut i landet for å se virkeligheten i øyene - i moskéen, svømmehallen og asylmottaket. Kan de endre hverandres fordommer? Sammen reiser de ut i landet for å se virkeligheten i øyene - i moskéen, svømmehallen og asylmottaket. Kan de endre hverandres fordommer?

08:45(10:45)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

10:45(11:00)

> Kongsvold fjeldstue

Norsk dokumentar. Fra urgammel tid har ferdselen gått gjennom tunet. Kongsvold fjeldstue har moskus som nabo og et herskapelig kjøkken. Både pilegrimer, fjellfolk og matentusiaster finner fortsatt fram til den ærverdige skysstasjonen på Dovrefjell. Fra urgammel tid har ferdselen gått gjennom tunet. Kongsvold fjeldstue har moskus som nabo og et herskapelig kjøkken. Både pilegrimer, fjellfolk og matentusiaster finner fortsatt fram til den ærverdige skysstasjonen på Dovrefjell.

11:00(11:30)

> Matmagasinet

Dansk matserie fra 2017. Kan vi bli avhengige av sukker? Mette setter seg inn i mytene om søte og fristende produkter. Adam byr på tips og triks om hvordan sukker kan brukes som en sentral smaksgiver i både søte og salte retter. Kan vi bli avhengige av sukker? Mette setter seg inn i mytene om søte og fristende produkter. Adam byr på tips og triks om hvordan sukker kan brukes som en sentral smaksgiver i både søte og salte retter.

11:30(12:00)

> Antikkduellen

Dansk livsstilserie fra 2014. Nå skal det avgjøres om det er Lis Messmann fra Skive eller Thomas Bildtoft fra Fredriksberg som er best på antikkhandel. I tre dager har de fått 10.000 kroner hver til å handle kunst og antikviteter for. Nå skal det avgjøres om det er Lis Messmann fra Skive eller Thomas Bildtoft fra Fredriksberg som er best på antikkhandel. I tre dager har de fått 10.000 kroner hver til å handle kunst og antikviteter for. Hvem av dem har tjent mest penger når auksjonen i Haderslev avsluttes?

12:00(12:45)

> Mitt liv

Norsk dokumentarserie fra 2011. Den største norske komponisten etter Edvard Grieg er internasjonalt anerkjent for sin samtidsmusikk. Nordheim var en pioner innen elektronisk musikk og høstet også bred anerkjennelse i hjemlandet. Arne Nordheim. Den største norske komponisten etter Edvard Grieg er internasjonalt anerkjent for sin samtidsmusikk. Nordheim var en pioner innen elektronisk musikk og høstet også bred anerkjennelse i hjemlandet. Fra 1982 bodde han i Grotten, Statens æresbolig.

12:45(13:30)

> Femmila i Val di Fiemme

Norsk dokumentar. Svenske Johan Olsson vant en historisk seier på femmila i VM 2013. Han gikk alene i tet, og terrenget var meget krevende. Svenske Johan Olsson vant en historisk seier på femmila i VM 2013. Han gikk alene i tet, og terrenget var meget krevende. Svenske og norske kommentatorer ser tilbake på bragden, og Johan Olsson, Eldar Rønning, Dario Cologna og Tord Asle Gjerdalen forteller om det de selv opplevde.

13:30(14:05)

> Viten og vilje

Norsk dokumentarserie fra 2018. Rayaan ble født nesten uten immunforsvar, og en helt vanlig forkjølelse kunne vært dødelig for henne. Da hun var ett år reparerte legene genene hennes slik at kroppen ble i stand til å lage seg et forsvarsverk. Født uten forsvar. Rayaan ble født nesten uten immunforsvar, og en helt vanlig forkjølelse kunne vært dødelig for henne. Da hun var ett år reparerte legene genene hennes slik at kroppen ble i stand til å lage seg et forsvarsverk. Håpet er at genterapi skal kurere stadig flere sykdommer som i dag er uhelbredelige.

14:05(14:35)

> Jegerliv

Finsk naturserie fra 2016. Riikka lar seg lokke til Åbo. Okariina tar fjellprøven. Riikka lar seg lokke til Åbo. Okariina tar fjellprøven.

14:35(15:35)

> Midt i naturen

Svensk naturserie fra 2017. Programleiarane Anders, Magdalena og Joakim ser tilbake på høgdepunktar frå sesongen, og vi går bak kulissane. Beste sjåarfilm blir kåra. Programleiarane Anders, Magdalena og Joakim ser tilbake på høgdepunktar frå sesongen, og vi går bak kulissane. Beste sjåarfilm blir kåra.

15:35(16:05)

> Virkelighetens arvinger

Dansk dokumentarserie fra 2016. Den tidligere fotballspilleren Nikolaj Hust er i tvil. Skal han overta faren Anders' motefirma, Claire? Og hvordan skal han kunne leve opp til forventningene til mannen som betyr aller mest for ham?. Claire. Den tidligere fotballspilleren Nikolaj Hust er i tvil. Skal han overta faren Anders' motefirma, Claire? Og hvordan skal han kunne leve opp til forventningene til mannen som betyr aller mest for ham?

16:05(17:05)

> Sveriges beste sykehjem

Svensk dokumentarserie fra 2013. Skal ikke de som har bygget opp landet få god mat de siste årene av sitt liv? Kokken på Smedsberget i Lycksele, et helt vanlig svensk sykehjem, tar utfordringen og lager velsmakende og næringsrik mat for lite penger. Skal ikke de som har bygget opp landet få god mat de siste årene av sitt liv? Kokken på Smedsberget i Lycksele, et helt vanlig svensk sykehjem, tar utfordringen og lager velsmakende og næringsrik mat for lite penger. Sykehjemmet skal forsøke å bli det beste i landet. Staben har to hjelpere som gir dem råd. Men kan man forandre noe bare ved hjelp av kunnskap og inspirasjon? Hva med å øke budsjettet?

17:05(18:00)

> Mord i paradis

Britisk krim fra 2013. Orkanen Irma truer øysamfunnet Saint Marie da den unge meteorologen Leo Downs blir drept. Orkanen Irma truer øysamfunnet Saint Marie da den unge meteorologen Leo Downs blir drept.

18:00(19:00)

> Dagsnytt atten

Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.

19:00(19:45)

> Det gode liv i Alaska

Amerikansk dramaserie fra 1993. Maurice sponser et rullestol-kappløp. I mellomtida skaffer Ted seg jobb og blir helt oppslukt av penger og suksess. Grand Prix. Maurice sponser et rullestol-kappløp. I mellomtida skaffer Ted seg jobb og blir helt oppslukt av penger og suksess.

19:45(20:40)

> Kroppen og bakteriane

Fransk dokumentar. Det fins milliarder av bakterier, og du finner dem overalt. Men visste du at bare en prosent av dem kan fremkalle sykdom?. Det fins milliarder av bakterier, og du finner dem overalt. Men visste du at bare en prosent av dem kan fremkalle sykdom? Det viser seg også at disse mikroorganismene har spilt en viktig rolle både for begynnelsen på livet på jorda og evolusjonen. Og både mennesker og dyr lever i tett symbiose med bakteriene og trenger dem for å spise, vokse, beskytte seg og for å reprodusere seg.

20:40(21:30)

> Snakkar du sant?

Britisk dokumentar fra 2018. Kan vi leve uten å lyve? Hadde verden vært bedre om vi alltid var ærlige? Tre personer utstyrt med teknologi som varsler om de sier noe usant kan kanskje gi oss svar. Kan vi leve uten å lyve? Hadde verden vært bedre om vi alltid var ærlige? Tre personer utstyrt med teknologi som varsler om de sier noe usant kan kanskje gi oss svar.

21:30(21:50)

> Det vi ikke snakker om

Norsk kortfilm fra 2018. Edvin isolerer seg fra familie og venner etter en bilulykke. Først når faren tvinger ham til et gjenopptreningssenter, må han bearbeide den traumatiske opplevelsen. Edvin isolerer seg fra familie og venner etter en bilulykke. Først når faren tvinger ham til et gjenopptreningssenter, må han bearbeide den traumatiske opplevelsen.

21:50(22:30)

> 113

Norsk dokumentarserie fra 2019. Kristina og Tom Andreas rykker ut til en eldre mann med puls på over 200. De frykter hjertestans. Kristina og Tom Andreas rykker ut til en eldre mann med puls på over 200. De frykter hjertestans. På natta må Maja og Helene hjelpe en ung kvinne som har forsøkt å ta sitt eget liv, og Robert forteller om da han ble vitne til at faren døde foran øynene på ham.

22:30(22:50)

> Urix

Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Urix går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Urix går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier.

22:50(23:40)

> Slaveriets historie

Fransk dokumentarserie fra 2018. På 1600-tallet kjemper europeiske kolonimakter om den karibiske sukkerproduksjonen. Nye slaveruter etableres, og nær sju millioner afrikanere fanges og fraktes med vold til en brutal industri. Sukker og opprør. På 1600-tallet kjemper europeiske kolonimakter om den karibiske sukkerproduksjonen. Nye slaveruter etableres, og nær sju millioner afrikanere fanges og fraktes med vold til en brutal industri.

23:40(01:20)

> En historie for framtiden

Finsk dokumentar fra 2017. De gule støvlene til John Websters framtidige oldebarn vil trå langs en helt annen kyst enn den vi kjenner i dag. Han ser for seg at hun blir født om femti år, og at hun heter Dorit. De gule støvlene til John Websters framtidige oldebarn vil trå langs en helt annen kyst enn den vi kjenner i dag. Han ser for seg at hun blir født om femti år, og at hun heter Dorit. I dette billedbrevet han har laget til henne, tar han oss med på en reise fra Finland, gjennom Russland og kullgruvene i Sibir, til Marshalløyene i Stillehavet og gjennom USA til New York. Hvordan kan vi hjelpe våre barn og barnebarn i dag?

01:20(02:00)

> Hva feiler det deg?

Norsk medisinsk kunnskapslek fra 2018. Hva feiler det deg hvis du blir livstruende syk av kaldt vann og vind, og hva kan være galt om du får så vondt i munnen at du sliter med å snakke?. Når du kan dø av kaldt vann. Hva feiler det deg hvis du blir livstruende syk av kaldt vann og vind, og hva kan være galt om du får så vondt i munnen at du sliter med å snakke? Hvem klarer å finne flest riktige diagnoser, erfarne leger eller vanlige folk med nettbrett?

02:00(02:03)

> NRK Nyheter

Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.

02:03(02:40)

> Abels tårn

Norsk vitenskapsprogram fra 2018. Hvorfor har menn mørkere stemmer enn kvinner? Hvordan kunne dinosaurene bli så store? Og kan hjerneforskere forstå hjernen?. Hvorfor har menn mørkere stemmer enn kvinner? Hvordan kunne dinosaurene bli så store? Og kan hjerneforskere forstå hjernen? I panelet: Hjerneforsker Gaute Einevoll, paleontolog Lene Liebe Delsett, materialfysiker Torunn Kjeldstad.

02:40(03:35)

> Mellom to verdskrigar

Tysk dokudrama fra 2018. Den økonomiske krisa når høydepunktet i 1932. Adolf Hitler blir utnevnt til kansler av Tyskland. Rudolf har stiftet familie, men er aktiv i politikken. Pola mister hele formuen, og Hollywood-karrieren hennes står på spill. Lovnader. Den økonomiske krisa når høydepunktet i 1932. Adolf Hitler blir utnevnt til kansler av Tyskland. Rudolf har stiftet familie, men er aktiv i politikken. Pola mister hele formuen, og Hollywood-karrieren hennes står på spill.

03:35(03:50)

> Oddasat - nyheter på samisk

Nyheter på samisk.

03:50(04:00)

> Distriktsnyheter Østlandssendingen

Norsk lokalnyheter fra 2019.

04:00(04:15)

> Distriktsnyheter Østfold

Norsk lokalnyheter fra 2019.

04:15(04:25)

> Distriktsnyheter Østnytt

Norsk lokalnyheter fra 2019.

04:25(04:35)

> Distriktsnyheter Østafjells

Norsk lokalnyheter fra 2019.

04:35(04:40)

> Distriktsnyheter Sørlandet

Norsk lokalnyheter fra 2019.

04:40(04:50)

> Distriktsnyheter Rogaland

Nyheter ( 2019).

04:50(05:00)

> Distriktsnyheter Vestlandsrevyen

Norsk lokalnyheter fra 2019.

05:00(05:10)

> Distriktsnyheter Møre og Romsdal

Norsk lokalnyheter fra 2019.

05:10(05:20)

> Distriktsnyheter Midtnytt

Norsk lokalnyheter fra 2019.

05:20(05:30)

> Distriktsnyheter Nordland

Lokalnyheter ( 2019).

05:30(05:33)

> Distriktsnyheter Nordnytt

Lokalnyheter ( 2019).