Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:00(06:05)

> Store maskiner

Svensk serie.

06:05(06:30)

> Månemin

Britisk animasjonsserie. Hoppeti hopp, over broen.

06:30(06:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

06:45(06:55)

> Brillebjørn

Norsk dramaserie. Johannes skal legge seg, men han finner ikke kosekluten sin og uten den får han ikke sove. Han må finne den, men Johannes vet ikke hvor han skal lete!. Finn skatten. Brillebjørn er en dramaserie om treåringer og deres favorittbamse, Brillebjørn.

06:55(07:00)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie. Skoletaket lekker, så mamma Gris gjør et hopp i fallskjerm for å samle inn penger til å reparere det. Fallskjermhopp. Om Peppa Gris og familien hennes.

07:00(07:10)

> Franklin og vennene

Kanadisk animasjonsserie.

07:10(07:20)

> Zack & Quack

Britisk animasjonsserie. Popkunstfestivalen.

07:20(07:25)

> Rita og Krokodille

Dansk animasjonsserie. Rita får bestevenninnen på besøk, og da får ikke Krokodille bli med å leke. Venninner. Rita er 4 år, og hennes beste venn er en krokodille.

07:25(07:35)

> Min nye søster

Dansk dramaserie. Christian får to poser med godteri av mamma. Men han vil ikkje dele med Kathrine. Kvar andre helg tek Christian toget ut på landet for å bu hos pappa si nye familie. Der bur også Katrine, den nye søstera hans.

07:35(07:45)

> Elias

Norsk animasjonsserie.

07:45(08:00)

> Apollo og småkrypa

Fransk animasjon. Inkognito er lei av å vere den einaste av pestane som ikkje har noko fantastisk å fortelje om, og overtyder Apollo til å ta han med på eventyr. Men eventyret med Inkognito vert fort surt. Spesielt når dei må vitje flaggermusa. Eventyraren. Sirissen Apollo bur i ein hage der han møter mange truslar. Venene må stå saman for at livet i hagen skal vere fredeleg og roleg.

08:00(08:10)

> Bli med heim

Norsk dokumentarserie. Sanna Helene er laga på sjukehus ved hjelp av ein donor. Ho veit difor ikkje kven som er pappaen hennar. Av og til når ho ser at mange andre har ein pappa, kjenner ho seg litt annleis. Dokumentarserie om barn som vokser opp i ulike familier, om deres utfordinger, mestring og stolthet.

08:10(08:15)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Nøklene.

08:15(08:25)

> Piratene i gata

Fransk animasjonsserie. Bestefar plyndrer og raserer byen, og erter dermed på seg beboerne. Matilda ser dobbelt. Familen Sjøsterk flytter til Kjedestrand. Det spesielle med de er at de er sjørøvere.

08:25(08:35)

> Vaffel - en superhund

Britisk dramaserie. Når Eva fyller fem år, får hun en lekevogn til alle bamsebjørnene sine. Vaffel gjemmer seg i den og ender opp i Evas klasserom!. Vaffel prøver å være stille. Livet til familien Bjelle-Klang blir ikke det samme når superhunden Vaffel flytter inn.

08:35(08:50)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie. Theozilla.

08:50(08:55)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Barndomsminner.

08:55(09:05)

> Nilam og banden

Norsk dramaserie. Banden besøker Nordenden. Alle hundene er stjålet fra dette nabolaget. Barna er vitner til et tyveriforsøk av en hund. Tyven har på seg en jakke som de drar kjensel på. Menneskets beste venn.

09:05(09:20)

> Martin Morgen

Fransk tegnefilmserie. Dagens Martin kommer fra framtida, og med sitt kronobrett kan han reise i tid. Men hvor er Sultan?. Martin våkner opp som noe nytt hver morgen.

09:20(09:30)

> Just Kidding - Bare tulla

Kanadisk serie.

09:30(09:55)

> Holly Hobbie

Kanadisk dramaserie. Holly oppdager at Piper og moren kanskje må flytte på grunn av dårlig råd, og går ordentlig til verks for å hjelpe sin nye venn. Jubileum. Amerikansk drama om 13 år gamle Holly Hobbie som ikke er redd for å kjempe for saker hun tror på, selv om det fører til bråk. Hun har planer om å redde verden en dag, og hun begynner med landsbyen Collinsville.

09:55(10:05)

> Planetpatruljen

Norsk serie. Planetpatruljen synes at Snublerud ikke burde kaste fint brukte ting, men heller gi de videre i gave. Vil han høre?. Gjenbruk. Man er aldri for liten til å gjøre noe stort og alle kan gjøre litt. Et miljøprogram for de yngste.

10:05(10:20)

> Apollo og småkrypa

Fransk animasjon. Det er vårreingjering i kuba, men Lukas prøvar å unngå det ved å heller overvake skadedyra si rydding. Kaos. Sirissen Apollo bur i ein hage der han møter mange truslar. Venene må stå saman for at livet i hagen skal vere fredeleg og roleg.

10:20(10:30)

> Apollo og småkrypa

Fransk animasjon. Svineblomst har ansvar for kuba medan Lukas er på ferie. Men han har sett eit spøkjelse! Etter å ha organisert jakt, med hjelp av Apollo, Margeritt og nokre frivillige, vert spøkjelset avslørt: Det er Lukas!. Spøkelset i kuba. Sirissen Apollo bur i ein hage der han møter mange truslar. Venene må stå saman for at livet i hagen skal vere fredeleg og roleg.

10:30(10:45)

> Apollo og småkrypa

Fransk animasjon. Lukas leverer tilbake eit lass ekkelt syltety til Betty, som vert overraska. Det er fyrste gong syltetyet hennar ikkje er godt! Og pestane sitt nye syltety er heilt nydeleg. Makalaust. Sirissen Apollo bur i ein hage der han møter mange truslar. Venene må stå saman for at livet i hagen skal vere fredeleg og roleg.

10:45(10:55)

> Apollo og småkrypa

Fransk animasjon. Inkognito er lei av å vere den einaste av pestane som ikkje har noko fantastisk å fortelje om, og overtyder Apollo til å ta han med på eventyr. Men eventyret med Inkognito vert fort surt. Spesielt når dei må vitje flaggermusa. Eventyraren. Sirissen Apollo bur i ein hage der han møter mange truslar. Venene må stå saman for at livet i hagen skal vere fredeleg og roleg.

10:55(11:10)

> Esther og Roy

Kanadisk animasjonsserie. Det er bestemonsterdagen, og Simon vil gjere noko for å heidre Bestemos. Men det blir vanskelegare enn han trudde. Kanskje monsterpassarane kan hjelpe til?. Bestemonsterdagen. Esther og Roy er bestevenner og de flinkeste monster-barnevaktene i byen.

11:10(11:20)

> Esther og Roy

Kanadisk animasjonsserie. Tut og Huten klarar ikkje å vente på tur, så Esther og Roy lagar sirkus saman med dei så dei skal lære å gje kvarandre plass. Det beste showet i Monsterdalen. Esther og Roy er bestevenner og de flinkeste monster-barnevaktene i byen.

11:20(11:30)

> Esther og Roy

Kanadisk animasjonsserie. Simon vil berre sjå på TV, så Esther og Roy må overtyde han om at hagen kan vere vel så spanande som TV-en. Hagen er utruleg!. Esther og Roy er bestevenner og de flinkeste monster-barnevaktene i byen.

11:30(11:45)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Lilly er misunneleg på storesøskena som har så gode vener, og finn ein pinne som skal vere bestevenen hennar. Men Milly, som pinnen heiter, skapar litt styr også. Lilly får ein ven. Inne i skogen bor grevlingpappa og revemor sammen med ungene sine under ett tak, i samme hi.

11:45(11:55)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Willy blir angripen av bier og blir redd for å gå ut. Søskena bestemmer seg for å gje han eit sjølvforsvarskurs for å tøffe han opp. Willy er ei pyse. Inne i skogen bor grevlingpappa og revemor sammen med ungene sine under ett tak, i samme hi.

11:55(12:10)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Labben og Willy finn ei fin bjelle i skogen, og Rikke seier den er hennar. Men sidan ho påstår at ho eig alt mogleg trur dei ikkje på henne. Men kanskje Rikke for ein gongs skuld ikkje finn på?. Bjella til Rikke. Inne i skogen bor grevlingpappa og revemor sammen med ungene sine under ett tak, i samme hi.

12:10(12:15)

> Vitello

Dansk animasjonsserie. Vitello mener vennegjengen kan tjene masse penger på å kidnappe en katt. Planen er å tjene 10 millioner kroner, men det ender med at de taper 2 kroner. Vitello napper en katt. Dansk animasjonsserie om en morsom og litt frekk gutt, som takler verden på sin helt spesielle måte.

12:15(12:25)

> Vitello

Dansk animasjonsserie. Vitello drar på jakt etter en far. Han møter på, en pølseselger, en elektriker og en småkriminell. Vitello vil ha en far. Dansk animasjonsserie om en morsom og litt frekk gutt, som takler verden på sin helt spesielle måte.

12:25(12:45)

> Geronimo Stilton

Amerikansk animasjonsserie. Benjamin får en konvolutt av en gutt som blir forfulgt av en svær bølle, med beskjed om å levere den til en viss Karsten T og at det er svært viktig. Men Benjamin oppfatter ikke resten av etternavnet. Den mystiske oppskriften. Eventyr med den berømte musa Geronimo Stilton og hans fryktløse nevø Benjamin.

12:45(12:55)

> Vaffel - en superhund

Britisk dramaserie. Gaute blir låst inne i huset sitt, og fru Hopp fortviler. Kan Vaffel redde katten og imponere fru Hopp?. Vaffel og Gaute. Livet til familien Bjelle-Klang blir ikke det samme når superhunden Vaffel flytter inn.

12:55(13:20)

> Annedroidene

Amerikansk dramaserie. Anne bruker et prisme til å vise Jack og androidene alle fargene som lager lys. Venn i midten. Anne er et geni og finner opp roboter. Hun og vennene prøver å holde de skjult for omverdenen.

13:20(13:30)

> Odd er et egg

Norsk animasjonsfilm. Tenk deg at hodet ditt er et egg som kan knuse når som helst. Hvordan tror du gymtimene med ballspill hadde vært da? Eller en sykkeltur i den farlige trafikken?.

13:30(13:40)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie.

13:40(13:45)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Boing boing.

13:45(13:55)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie.

13:55(14:05)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Rødt lys, grønt lys.

14:05(14:30)

> Fader Frost

Fransk animasjonsfilm. Alpene er hjemmet til magiske Fader Frost. Hans krefter er å lage snø.

14:30(14:40)

> Zack & Quack

Britisk animasjonsserie. Når Zack og Quacks kjære snømann begynner å smelte i vårsola, legger vennene ut på en reise for å finne et kaldt sted før det er for sent. Pop-opp-snømann. Bli med Zack og Quack på spennende eventyr i en pop-opp-verden der alt kan skje.

14:40(14:55)

> Fantasity

Norsk dramaserie.

14:55(15:05)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

15:05(15:15)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

15:15(15:25)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie. Hvordan lure en rev?.

15:25(15:35)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

15:35(15:40)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie.

15:40(15:50)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie.

15:50(15:55)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie.

15:55(16:00)

> Hunden Ib

Dansk animasjon. Kjører fort. Hunden Ib som liker å ta det rolig. Han er verken modig eller sterk, men klarer seg bra gjennom å bare være Ib.

16:00(16:05)

> Hunden Ib

Dansk animasjon. Ib tenker seg om en gang til. Hunden Ib som liker å ta det rolig. Han er verken modig eller sterk, men klarer seg bra gjennom å bare være Ib.

16:05(16:10)

> Hunden Ib

Dansk animasjon. Ib tar av støttehjulene. Hunden Ib som liker å ta det rolig. Han er verken modig eller sterk, men klarer seg bra gjennom å bare være Ib.

16:10(16:12)

> Hunden Ib

Dansk animasjon. Ib sier godnatt til en gris. Hunden Ib som liker å ta det rolig. Han er verken modig eller sterk, men klarer seg bra gjennom å bare være Ib.

16:12(16:15)

> Hunden Ib

Dansk animasjon. Ib mater maur. Hunden Ib som liker å ta det rolig. Han er verken modig eller sterk, men klarer seg bra gjennom å bare være Ib.

16:15(16:20)

> Hunden Ib

Dansk animasjon. Ib hjelper en and. Hunden Ib som liker å ta det rolig. Han er verken modig eller sterk, men klarer seg bra gjennom å bare være Ib.

16:20(16:22)

> Hunden Ib

Dansk animasjon. Ib ser noe som blinker. Hunden Ib som liker å ta det rolig. Han er verken modig eller sterk, men klarer seg bra gjennom å bare være Ib.

16:22(16:25)

> Hunden Ib

Dansk animasjon. Ib tømmer jord. Hunden Ib som liker å ta det rolig. Han er verken modig eller sterk, men klarer seg bra gjennom å bare være Ib.

16:25(16:35)

> Pablo

Britisk animasjonsserie. Mus syns de bråkete fargene på butikken er overveldende. Pablo og vennene prøver å hjelpe med å sette henne i vogna og la henne se på den fine, stille listen. Superstedet. Pablo bruker sine magiske fargestifter til å gjøre hverdagens utfordringer til fantastiske eventyr.

16:35(16:50)

> Katten med hatten

Amerikansk animasjonsserie. Du burde danse.

16:50(17:00)

> Beno ja Nigá

Fransk animasjonsserie. Nigás slektninger fra landsbyen kommer på besøk mens Joná og Betty har reist bort. Slektningene til Nigá er forferdelige husgjester, så Beno prøver å bli kvitt dem. Borte bra, men hjemme best. Beno er en usedvanlig intelligent hund med mange talenter. Men klok som han er, skjuler han disse evnene for alle andre enn hundepasseren Nigá.

17:00(17:15)

> ieŽár

Samisk dokumentarserie fra 2019. Sárá Mariell er bryter. Visste du at bryting er en av verdens eldste og tøffeste sportsgrener? Så det vil si at Sárá Mariell er en skikkelig tøffing. Hadde du turt å bryte mot henne?. Sárá Mariella ieŽár.

17:15(17:30)

> Her bor Daniel Tiger

Amerikansk animasjonsserie. Det snør, og barna må lære seg å ta på riktige klær. En vinterdag. Daniel Tiger er bare 4 år og har en hel verden å utforske. Bli med til nabolaget hans hvor alle hjelper til med å løse hverdagens utfordringer. Gjerne med musikk og sang!

17:30(17:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

17:45(17:50)

> Brillebjørn

Norsk dramaserie. Johannes skal legge seg, men han finner ikke kosekluten sin og uten den får han ikke sove. Han må finne den, men Johannes vet ikke hvor han skal lete!. Finn skatten. Brillebjørn er en dramaserie om treåringer og deres favorittbamse, Brillebjørn.

17:50(18:00)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie. Skoletaket lekker, så mamma Gris gjør et hopp i fallskjerm for å samle inn penger til å reparere det. Fallskjermhopp. Om Peppa Gris og familien hennes.

18:00(18:25)

> Vi skal på bjørnejakt

Engelsk animasjonsfilm. Fem søsken drar på bjørnejakt og ender opp med mange utfordringer underveis. Basert på en engelsk barnebok.

18:25(18:35)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie.

18:35(18:50)

> Alva

Svensk dramaserie. Alf stikker av, og Alva skal feire bursdagen sin. Foreldrene til Alva skal skilles, og hun må flytte til et nytt sted og begynne på ny skole.

18:50(19:00)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie. Pakkepost.

19:00(19:29)

> En for alle

Norsk realityserie. Finalen blir et dramatisk gjensyn med flere sportsgrener. Det har regnet kraftig og asfalten er glatt, elva har blitt kjempestor og skogbunnen sleip og våt. Vinneren får en spektakulær ankomst i leiren der alle venter i spenning. En for alle, alle for en.

19:30(20:30)

> Beat for beat

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Sesongpremiere! Det er igjen tid for å feire musikkgleden når Beat for beat nå er tilbake med nye oppgaver og nye artister. Det er igjen tid for å feire musikkgleden når Beat for beat nå er tilbake med splitter nytt band, nye oppgaver og nye artister.

20:30(21:00)

> Nytt på nytt

Norsk underholdningsprogram fra 2019.

21:00(21:25)

> Hellums kro

Norsk humorserie fra 2019. Jan utsetter seg selv for enorm fare for å bevise at han er tøff nok til å bli sjef. Men tør han åpne når kjærligheten banker på døren?. Jan - en pyse. Når eieren av to veikroer på hver sin side av E6 pensjonerer seg, bryter det ut full krig mellom de to daglige lederne.

21:25(21:45)

> Satiriks

Norsk underholdningsprogram fra 2019. Det beste fra Satiriks.

21:45(22:15)

> Blank

Norsk dramaserie fra 2019. Markus overrasker kjæresten sin, med å plutselig flytte hjem igjen. Hun blir glad, men Markus forteller ikke hele sannheten om hvorfor han er hjemme. Det er Markus. Da Markus dro fra bygda var han den kuleste fyren med den fineste dama. Etter kort tid er han tilbake. Og ingenting er som før.

22:15(22:35)

> Blank

Norsk dramaserie fra 2019. Ting er ikke helt det samme mellom Markus og Karoline, og sjalusien hans gjør det ikke lettere for ham. Du er jo voksen. Da Markus dro fra bygda var han den kuleste fyren med den fineste dama. Etter kort tid er han tilbake. Og ingenting er som før.

22:35(22:55)

> Blank

Norsk dramaserie fra 2019.

22:55(23:45)

> Billie Porter

Britisk dokumentarserie fra 2014. Billie JD Porter utforsker livet i Sør-Amerika gjennom folks holdninger til sex, penger og kroppsidealer. Verdens vakreste kvinner.

23:45(00:35)

> Billie Porter

Britisk dokumentarserie fra 2014. Billie J. D. Porter utforsker livet i Sør-Amerika gjennom folks holdninger til sex, penger og kroppsidealer. I Argentina er de unge fanget i drakampen mellom tradisjonell katolisisme og moderne fri seksualitet. Sex-generasjonen.

00:35(01:20)

> Salongen - jakta på gullsaksa

Svensk underholdningsserie. Alle tiders hårmoter skal gjenskapes, fra de glade 20-årene fram til 90-tallet. Åtte fargerike fagfolk kappes om å være den beste frisøren.

01:20(02:05)

> Salongen - jakta på gullsaksa

Svensk underholdningsserie. Halloween feires med skremmende spennende hår idet frisørene for første gang konkurrerer som par. Åtte fargerike fagfolk kappes om å være den beste frisøren.

02:05(02:50)

> Pinlige sykdommer

Britisk helseserie. Legene som hjelper pasienter med plager de skjemmes over, er på Sundown musikkfestival i Norfolk. Noen av festivalgjengerne får typiske festivalplager, mens legen som passer den faste klinikken, blir oppsøkt av en pike med…. Legene som hjelper pasienter med plager de skjemmes over, er tilbake med en serie fra festivaler og feriesteder.

02:50(03:41)

> Fornuft eller følelsar

Britisk dokumentar fra 2014. Hver dag gjør vi tusenvis av valg. Bak hver og en av avgjørelsene foregår en kamp inni hjernen, med intuisjon og logikk på hver sin side. Er intuisjonen sterkere enn vi tror?.