Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:40)

> Uki

Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.

06:40(06:50)

> Brillebjørn

Norsk dramaserie. Lucy har våknet før mamma og leker alene. Når hun blir sulten vet ikke Lucy hvordan hun skal lage frokost alene. Frokosten. Lucy har våknet før mamma og leker alene. Når hun blir sulten vet ikke Lucy hvordan hun skal lage frokost alene.

06:50(07:00)

> Her bor Daniel Tiger

Amerikansk animasjonsserie. Barna forandrer på utseende, og lærer at de fortsatt er seg selv. Lærer Harriets nye frisyre. Barna forandrer på utseende, og lærer at de fortsatt er seg selv.

07:00(07:05)

> Albi

Finsk serie. Albi vil ha en kylling. Albi er en avslappet snømann, som bor sammen med fuglen sin. Han ønsker seg et møblert hjem og har en magisk bok som viser han hva han kan lage.

07:05(07:15)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Una lærer en viktig lundeferdighet av pappa. Lundemåten. Una lærer en viktig lundeferdighet av pappa.

07:15(07:25)

> Thomas og vennene hans

Britisk animasjonsserie. Salty er glad i å fortelle skumle historier, og når han får i oppdrag å reise med båt over til fastlandet, tror han plutselig alle de skumle historiene er sanne. Salty siglar sin egen sjø. Salty er glad i å fortelle skumle historier, og når han får i oppdrag å reise med båt over til fastlandet, tror han plutselig alle de skumle historiene er sanne.

07:25(07:30)

> Stopp

Svensk drama. Pappas lapskaus. Når Sara roper stopp er det Sara som bestemmer.

07:30(07:45)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Rikke og Labben kranglar om kor familien skal ha piknik hen og vil ha Willy til å mekle. Men han er lei av å aldri bli høyrd og introduserer Den Snakkande Gulrot-leiken. Den snakkande gulrota. Rikke og Labben kranglar om kor familien skal ha piknik hen og vil ha Willy til å mekle. Men han er lei av å aldri bli høyrd og introduserer Den Snakkande Gulrot-leiken.

07:45(07:50)

> Masha og Mishka

Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.

07:50(08:00)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. Henning likar å lage lyd og skulle ønskje han hadde sitt eige trommesett. Men det kostar pengar og Henning må spare. Henning likar å lage lyd og skulle ønskje han hadde sitt eige trommesett. Men det kostar pengar og Henning må spare. Han hjelper både mamma, pappa og naboane for å tene pengar, og håpar han får nok slik at han kan kjøpe seg trommer.

08:00(08:15)

> Andys ville dinoeventyr

Britisk serie. Andy reiser 127 millioner år tilbake i tid til da Iguanadoner levde. Hans oppdrag er å finne flokken og å lage en gipsavstøpning av fotavtrykket deres, og erstatte den han uheldigvis ødela på musèet. Iguanadon fotavtrykk. Andy reiser 127 millioner år tilbake i tid til da Iguanadoner levde. Hans oppdrag er å finne flokken og å lage en gipsavstøpning av fotavtrykket deres, og erstatte den han uheldigvis ødela på musèet.

08:15(08:30)

> Piratene i gata

Fransk animasjonsserie. Jim og Matilda er lei av all urettferdigheten de ser i Kjedestrand, og bestemmer seg for å ta saken i egne hender. Superpirater. Jim og Matilda er lei av all urettferdigheten de ser i Kjedestrand, og bestemmer seg for å ta saken i egne hender.

08:30(08:40)

> Mille Måne

Fransk animasjonsserie. Jens er oppgitt. Han kommer aldri til å få skateboardet sitt til å fly sånn som Johnny Rider. Flygende rullebrett. Jens er oppgitt. Han kommer aldri til å få skateboardet sitt til å fly sånn som Johnny Rider.

08:40(09:05)

> Stallen

Fransk animasjonsserie. Lea ramler av hesten og får et kraftig slag i hodet. Når hun våkner er hun på intensivavdeling på sykehus. Svart hull. Lea ramler av hesten og får et kraftig slag i hodet. Når hun våkner er hun på intensivavdeling på sykehus.

09:05(09:15)

> Dennis og Glefser'n - Full baluba

Britisk-australsk animasjonsserie. Dennis blir forvekslet med en skurk. Det er morsomt i starten, men så sporer det av!. Forvekslingen. Dennis blir forvekslet med en skurk. Det er morsomt i starten, men så sporer det av!

09:15(09:25)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Når Bob og gjengen skal bygge kiosker for jernbanen, går det i surr for Maks når han prøver å passe to jobber samtidig. Helmaks privatsjåfør. Når Bob og gjengen skal bygge kiosker for jernbanen, går det i surr for Maks når han prøver å passe to jobber samtidig.

09:25(09:35)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Skuffs desperate forsøk på å imponere Hank Lynet ender i grøfta. Skuff i grøfta. Skuffs desperate forsøk på å imponere Hank Lynet ender i grøfta.

09:35(09:50)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Skuff sikrer seg det havarerte merset fra en skute til samlingen sin av "kule og nyttige ting", men er ikke klar over at Bob og gjengen trenger det for å få reparert masta på den ærverdige skuta. Kjekt å ha. Skuff sikrer seg det havarerte merset fra en skute til samlingen sin av "kule og nyttige ting", men er ikke klar over at Bob og gjengen trenger det for å få reparert masta på den ærverdige skuta.

09:50(10:00)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie. Brannmann Sam er den store helten i Pontypandy, og støtt og stadig må han ut på oppdrag for å hjelpe folk i nød.

10:00(10:10)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie. Brannmann Sam er den store helten i Pontypandy, og støtt og stadig må han ut på oppdrag for å hjelpe folk i nød.

10:10(10:15)

> Molly Monster

Tysk animasjonsserie. Lille Molly Monster er et fornøyd lite monster som bor i Monsterland sammen med foreldrene sine og bestevennen Edison.

10:15(10:25)

> Milly og Molly

Australsk animasjonsserie. Om eventyrene til bestevennene Milly og Molly.

10:25(10:50)

> Heidi

Tysk animasjonsserie. Heidi og Klara har blitt gode venner, men Heidi savner fjellene veldig mye. Klokketårnet er det høyeste bygget i byen, så Heidi sniker seg ut for å komme opp i tårnet, i håp om å se fjellene derifra. Klokketårnet. Heidi og Klara har blitt gode venner, men Heidi savner fjellene veldig mye. Klokketårnet er det høyeste bygget i byen, så Heidi sniker seg ut for å komme opp i tårnet, i håp om å se fjellene derifra. På veien møter hun gatemusikanten Rudy, og får seg en ny venn.

10:50(11:15)

> Dyrehjelperne

Tysk dramaserie. Bertie tror ikke sine egne øyne når han på vei til jobb ser en bjørn som spiser frokost på rasteplassen. Bjørnen forsvinner fortere enn fy, og jakten på den begynner. Bjørnejakten. Bertie tror ikke sine egne øyne når han på vei til jobb ser en bjørn som spiser frokost på rasteplassen. Bjørnen forsvinner fortere enn fy, og jakten på den begynner.

11:15(11:45)

> Ponniskolen

Svensk realityserie. Åtte barn mellom 11 og 14 år tillbringer to uker på rideleir der de får hjelp med ulike problemer de har med ponniene sine.

11:45(12:05)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

12:05(12:30)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De bekjemper kriminalitet med helt spesielt utstyr.

12:30(12:35)

> Tenkjetanken

Irsk animasjonsserie. I dagens episode spør doktor Lurum og professor Kork "kvifor gret vi?" og vi lærer all den sørgjeleg vitskapen om kvifor vi fell tårer. Kvifor gret vi?. I dagens episode spør doktor Lurum og professor Kork "kvifor gret vi?" og vi lærer all den sørgjeleg vitskapen om kvifor vi fell tårer.

12:35(12:50)

> Postmann Pat - Spesialpakkeservice

Britisk animasjonsserie. Pat skal levere en stor og viktig lyspære til fyrtårnet, men det er om å gjøre at den ikke knuser. Postmann Pat og fyrtårnpæren. Pat skal levere en stor og viktig lyspære til fyrtårnet, men det er om å gjøre at den ikke knuser.

12:50(13:00)

> Doki

Kanadisk animasjonsserie. Doki og vennene elsker å leke gjemsel, men ingen av dem er særlig flinke. Etter å ha fått et tips om at det i Namibia finnes eksperter i å gjemme seg, reiser Doki og vennene til Namibia. Ekspertgjemsel. Doki og vennene elsker å leke gjemsel, men ingen av dem er særlig flinke. Etter å ha fått et tips om at det i Namibia finnes eksperter i å gjemme seg, reiser Doki og vennene til Namibia.

13:00(13:25)

> Eva

Britisk dramaserie. Dagliglivet til både mennesker og roboter hos familien Klark blir forstyrret av to uventede gjester. Nødt eller sannhet. Dagliglivet til både mennesker og roboter hos familien Klark blir forstyrret av to uventede gjester.

13:25(13:50)

> Backstage

Kanadisk dramaserie. En ny oppgave skal løses på tvers av fagene og fører til at det inngås uventede samarbeid. Miles' lederevner testes av Matteo. Vanessa prøver å ha et profesjonelt forhold til Beckett. Beste ideer. En ny oppgave skal løses på tvers av fagene og fører til at det inngås uventede samarbeid. Miles' lederevner testes av Matteo. Vanessa prøver å ha et profesjonelt forhold til Beckett.

13:50(14:15)

> Finn meg i Paris

Tysk/fransk/kanadisk dramaserie. Lena vil veldig gjerne bli fadder for en yngre elev, men skjønner snart at hun må kjempe mot Thea for å bli tildelt oppgaven. Ballerinakampen. Lena vil veldig gjerne bli fadder for en yngre elev, men skjønner snart at hun må kjempe mot Thea for å bli tildelt oppgaven.

14:15(14:40)

> 100 ting å gjøre før High School

Amerikansk dramaserie. Når en en liten løgn spinner ut av kontroll, oppdager CJ og gutta ordenes makt og at konsekvensene av å fortelle løgner og sannheter om hverandre fort kan bli problematisk. Når en en liten løgn spinner ut av kontroll, oppdager CJ og gutta ordenes makt og at konsekvensene av å fortelle løgner og sannheter om hverandre fort kan bli problematisk.

14:40(14:50)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Caro får ekle meldinger og trusselbrev. Daniel vil ta mobberne. Ramins kjærlighetsbrev til Maud havner i feil hender. Caro får ekle meldinger og trusselbrev. Daniel vil ta mobberne. Ramins kjærlighetsbrev til Maud havner i feil hender.

14:50(15:00)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Vibeke blir ikke igjen, Maud går på date og Levi oppdager noe. Hvem er den kuleste læreren på Spangalis? Magda eller Joachim?. Vibeke blir ikke igjen, Maud går på date og Levi oppdager noe. Hvem er den kuleste læreren på Spangalis? Magda eller Joachim?

15:00(15:25)

> Annedroidene

Amerikansk dramaserie. Jacks mamma intervjuer Ada om all teknologien Magnus Tech lager som hjelper mennesker, og Susanne har sitt eget intervju å jobbe med. Da Dag, sosialarbeideren til Susanne kommer, blir det klart at hun er et fosterbarn. Bionisk bestemor. Jacks mamma intervjuer Ada om all teknologien Magnus Tech lager som hjelper mennesker, og Susanne har sitt eget intervju å jobbe med. Da Dag, sosialarbeideren til Susanne kommer, blir det klart at hun er et fosterbarn.

15:25(15:50)

> Marco Polo

Tysk animasjonsserie. Marco og vennene hans kommer fram til et karavaneherberge der de vil hvile ut i trygge omgivelser. Men der skjer det mystiske ting. På spøkelsesjakt i karavaneherberget. Marco og vennene hans kommer fram til et karavaneherberge der de vil hvile ut i trygge omgivelser. Men der skjer det mystiske ting.

15:50(16:10)

> Tre Fu Tom

Britisk animasjonsserie. For å vinne "Grønne Fingre"-merket i Speiderklubben har Tom tatt med seg gulrøtter som han skal plante. Speider Tom og dommedagsgulrøttene. For å vinne "Grønne Fingre"-merket i Speiderklubben har Tom tatt med seg gulrøtter som han skal plante. Vennene hans har aldri hørt om gulrøtter, og når røttene begynner å oppføre seg merkelig tror vennene til Tom at de er i livsfare.

16:10(16:20)

> Yakari

Fransk animasjonsserie. Yakari må forflytte en jerv fra skogen ved leiren, ellers vil den bli drept av sioux-jegerne. Jervens søvn. Yakari må forflytte en jerv fra skogen ved leiren, ellers vil den bli drept av sioux-jegerne.

16:20(16:35)

> Yakari

Fransk animasjonsserie. Hestene i indianerleiren og andre dyr er urolige fordi de merker at en solformørkelse er i emning. Et merkelig fenomen. Hestene i indianerleiren og andre dyr er urolige fordi de merker at en solformørkelse er i emning.

16:35(16:45)

> Kasper og Lisa

Britisk animasjonsserie. Bestevennene Kasper og Lisa er ofte litt uheldige, men som regel klarer de å ordne opp igjen.

16:45(16:58)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Musikk er musikk.

16:58(17:00)

> Binnabánnasj

Samisk barneserie. Binnabánnasj bállåñaj stoahká. Valla le gus buorren bállåñajt basstelis ræjdoj tjuoggit?. Binnabánnasj bállåñaj stoahká. Valla le gus buorren bállåñajt basstelis ræjdoj tjuoggit?

17:00(17:05)

> Birri Biernna

Dansk animasjon på lulesamisk. Girdde krokodilla. Birri Biernna er en glad og energisk liten bjørn som sammen med sine venner Pingu, Pælle og Skávtják, reiser verden rundt og møter nye venner. Ved å hjelpe hverandre løser de utfordringer som oppstår når de seiler verden rundt på det flotte skipet Mary.

17:05(17:15)

> Birri Biernna

Dansk animasjon på lulesamisk. Svihkastallá. Birri Biernna er en glad og energisk liten bjørn som sammen med sine venner Pingu, Pælle og Skávtják, reiser verden rundt og møter nye venner. Ved å hjelpe hverandre løser de utfordringer som oppstår når de seiler verden rundt på det flotte skipet Mary.

17:15(17:25)

> Thomas og vennene hans

Britisk animasjonsserie. Bremsevognen Toad opplever sjelden så veldig mye, men når han skal hjelpe James med noen tunge vogner, får han muligheten til å bli dagens helt. Toad på eventyr. Bremsevognen Toad opplever sjelden så veldig mye, men når han skal hjelpe James med noen tunge vogner, får han muligheten til å bli dagens helt.

17:25(17:35)

> Uki

Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.

17:35(17:45)

> Brillebjørn

Norsk dramaserie. Lucy har våknet før mamma og leker alene. Når hun blir sulten vet ikke Lucy hvordan hun skal lage frokost alene. Frokosten. Lucy har våknet før mamma og leker alene. Når hun blir sulten vet ikke Lucy hvordan hun skal lage frokost alene.

17:45(18:00)

> Her bor Daniel Tiger

Amerikansk animasjonsserie. Barna forandrer på utseende, og lærer at de fortsatt er seg selv. Lærer Harriets nye frisyre. Barna forandrer på utseende, og lærer at de fortsatt er seg selv.

18:00(18:10)

> Regnbue-Rubi

Kanadisk animasjonsserie. Når Regnbue-fontenen slutter å virke på årets varmeste dag, blir Regnbue-Rubi rørlegger og fikser fontenen så alle kan kjøle seg ned. Fargerik nedkjøling. Når Regnbue-fontenen slutter å virke på årets varmeste dag, blir Regnbue-Rubi rørlegger og fikser fontenen så alle kan kjøle seg ned.

18:10(18:25)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Fløtte hjelper til med en vedlikeholdsjobb, men klarer både å låse Skuff og Maks inne i garasjene sine og å få Bob og Wenche til å strande på taket. Fløtte-kaos. Fløtte hjelper til med en vedlikeholdsjobb, men klarer både å låse Skuff og Maks inne i garasjene sine og å få Bob og Wenche til å strande på taket.

18:25(18:35)

> Operasjon froskeegg

Nederlandsk serie for barn. Max har en storebror som skal operere mandlene. Før broren drar på sykehuset lurer han Max til å tro at han aldri kan snakke igjen hvis han ikke får froskeegg å spise rett etter operasjonen. Max sin store oppgave blir å skaffe froskeegg.

18:35(19:00)

> Annedroidene

Amerikansk dramaserie. Anne, Susanne og androidene hjelper Jack med å bygge en gressklipperrobot som kan gjøre den tidkrevende oppgaven for ham. Gjenbruk og robotsirkulering. Anne, Susanne og androidene hjelper Jack med å bygge en gressklipperrobot som kan gjøre den tidkrevende oppgaven for ham.

19:00(19:30)

> Trio - Cybergullet

Norsk dramaserie. Jentene på skolen blir filmet i dusjen, og TRIO etterforsker for fullt. Samtidig sporer Lars og nettvennen Mitnik opp cyberterroristen, men de går i en felle. Jentene på skolen blir filmet i dusjen, og TRIO etterforsker for fullt. Samtidig sporer Lars og nettvennen Mitnik opp cyberterroristen, men de går i en felle.

19:30(19:55)

> Bondi Beach

Australsk realityserie fra 2012. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.

19:55(20:25)

> Petra får en baby

Dansk dokumentarserie fra 2018. Petra er gravid, både lykkelig og livredd. Hun frykter at hun skal bli en forferdelig kvinne som skremmer vekk kjæresten, så hun tar ham med til parterapeuten. Petra er gravid, både lykkelig og livredd. Hun frykter at hun skal bli en forferdelig kvinne som skremmer vekk kjæresten, så hun tar ham med til parterapeuten.

20:25(21:10)

> Eit enklare liv

Britisk dokumentarserie fra 2017. Nord-vest i Australia ligger Wilderness Island. Etter en tragisk ulykke bestemte Jim seg for å flytte til det øde stedet. Nord-vest i Australia ligger Wilderness Island. Etter en tragisk ulykke bestemte Jim seg for å flytte til det øde stedet.

21:10(21:25)

> Hashtag

Svensk dramaserie fra 2016. Maryam blir valgt til å representere skolen sin på en stor messe sammen med populære Freja, som er mest opptatt av å oppdatere bloggen sin og sladre om andre. Men Freja er ikke den eneste som sprer rykter. Maryam blir valgt til å representere skolen sin på en stor messe sammen med populære Freja, som er mest opptatt av å oppdatere bloggen sin og sladre om andre. Men Freja er ikke den eneste som sprer rykter. Plutselig snakker alle ungdommer i Göteborg om #paaach, en instagramkonto der jenter og gutter henger ut hverandre. Venner vendes mot hverandre, og de uthengte vil ha hevn.

21:25(22:05)

> Chicago Fire

Amerikansk dramaserie fra 2018. Severide skal fikse en båt, men det går ikke etter planen. Brett hjelper Casey å finne et nytt sted å bo, og brannfolkene melder Tuesday på en konkurranse for hunder. Severide skal fikse en båt, men det går ikke etter planen. Brett hjelper Casey å finne et nytt sted å bo, og brannfolkene melder Tuesday på en konkurranse for hunder.

22:05(22:45)

> Hva feiler det deg?

Norsk medisinsk kunnskapslek fra 2018. Hva feiler det deg om du tisser blod og hva kan være galt om du plutselig får høy feber? Hvem klarer å finne flest riktige diagnoser, erfarne leger eller folk med nettbrett?. Når du tisser blod. Hva feiler det deg om du tisser blod og hva kan være galt om du plutselig får høy feber? Hvem klarer å finne flest riktige diagnoser, erfarne leger eller folk med nettbrett?

22:45(23:15)

> Skjønnhetens makt

Dansk dokumentarserie fra 2017. Skjønnhet var ofte forbundet med hvite, vestlige kvinner, men dette bildet er i ferd med å endre seg. Chris undersøker sammenhengen mellom skjønnhet, etnisitet, religion og nasjonalitet. Skjønnhet var ofte forbundet med hvite, vestlige kvinner, men dette bildet er i ferd med å endre seg. Chris undersøker sammenhengen mellom skjønnhet, etnisitet, religion og nasjonalitet.

23:15(23:45)

> Under kniven

Dansk dokumentarserie. Stadig flere vurderer plastisk operasjon. Er inngrepene nødvendige, eller er vi blitt mer forfengelige?. Stadig flere vurderer plastisk operasjon. Er inngrepene nødvendige, eller er vi blitt mer forfengelige?

23:45(00:30)

> Pinlige sykdommer

Britisk helseserie. I Thailand får tropesyke briter hjelp. Dr. James fortsetter sitt 60-dagers eksperiment der han må leve med en hakeorm i magen. Klinikken holdes åpen av de andre legene. I Thailand får tropesyke briter hjelp. Dr. James fortsetter sitt 60-dagers eksperiment der han må leve med en hakeorm i magen. Klinikken holdes åpen av de andre legene.

00:30(01:25)

> Michael McIntyre - Happy & Glorious

Britisk underholdning fra 2015. Hverdagslivet har sjelden vært mer morsomt enn slik Michael McIntyre legger det frem for 15.000 publikummere i The O2 Arena i London. Hverdagslivet har sjelden vært mer morsomt enn slik Michael McIntyre legger det frem for 15.000 publikummere i The O2 Arena i London.

01:25(02:20)

> Ingen virkelig voldtekt?

Svensk dokumentar. Når tenåringer utsettes for seksuelle overgrep, er gjerningsmannen ofte en på samme alder. Sara på 15 forventet ikke at noen ville tro på hennes versjon av det som skjedde på klassefesten.

02:20(02:38)

> Bondi Beach

Australsk realityserie fra 2012. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.