Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

06:45(06:50)

> Hei Kembo

Britisk animasjon. En av hønene har lagt egg. En etter en klekkes kyllingene ut, men en av dem sitter visst litt fast. Kembo og eggmerket.

06:50(07:00)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Nelly og Nora blir til sandmonstre, fulle av solkrem og sand. Sandmonster. Moro og eventyr, uansett vær.

07:00(07:05)

> Simon

Fransk animasjonsserie. Simon blir nervøs når han skal opptre i et skolestykke, men Mathias har det enda verre. En topp tretopp. Fransk animasjonsserie om en kanin med mange påfunn.

07:05(07:10)

> Elleville Elfrid

Norsk animasjonsserie. Dragen til Elleville Elfrid blir tatt av vinden og musa Josef blir med på ferden. Tatt av vinden. Lille Elfrid er fem år og en gledesspreder. Når hun endelig får lov til å utforske verden på egenhånd blir vi med på en oppdagelsesferd som er både skummel og fantastisk.

07:10(07:20)

> Zack & Quack

Britisk animasjonsserie. Når lille Fluffy ønsker seg en fisk til kjæledyr, tar Zack ham med på et undersjøisk eventyr. Pop-opp-fisketur. Bli med Zack og Quack på spennende eventyr i en pop-opp-verden der alt kan skje.

07:20(07:30)

> Sol, snart seks

Norsk dramaserie. Sol dukker opp i barnehagen selv om det er planleggingsdag og hun kjeder seg mens de voksne planlegger. Det er først når Sol prøver å lure med seg Birk ut for å leke at det blir fart på sakene. Planleggingsdagen.

07:30(07:40)

> Regnbue-Rubi

Kanadisk animasjonsserie. Prinsesse Karla får en søvn-trolldom kastet over seg, og trenger en bevegelig spilledåse for å våkne opp. Du må våkne. Rubi reiser hver dag, på magisk vis, til Regnbuebyen der alle lekene hennes lever og bor.

07:40(07:50)

> Masha og Mishka

Russisk animasjonsserie. Masha flyr med Mishka i tidsmaskinen til førhistorisk tid. I denne episoden har vi en førhistorisk og en nåtidig Masha samtidig. Det er mye spennende å se, men man passer nok best i den tiden man er vant med. Førhistorisk tid. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.

07:50(08:00)

> Kodetropp O

Kanadisk dramaserie. Troppen får litt av et oppdrag på biblioteket, bøkene har begynt å fly. Skumle bøker.

08:00(08:15)

> Katten med hatten

Amerikansk animasjonsserie. Trevenner.

08:15(08:25)

> Bitz & Bob

Britisk animasjonsserie. Noen slottstroll tar over slottet, rapper Prinsesse Nøste sin glitrende tiara og nekter å gi det tilbake. Perfekt periskop. Bli med Bitz og Bob og oppdag vitenskap og ingeniørkunst gjennom lek, bygging og oppfinnelse.

08:25(08:40)

> Floopaloo

Fransk animasjonsserie. Tvillingene finner plantekrona som Floopaloo bruker en gang i året for å få alle dyra i skogen til å stå stille lenge nok til å ta skogsdyras familiefoto. De to dronningene. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!

08:40(08:50)

> Flaskepost fra Stillehavet

Norsk reisedokumentar. Det er fint med solceller, batterier og elektrisk lys. Men det er et stort problem. Hva gjør man med batteriene når de er ødelagt?. Batterier.

08:50(08:55)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Alver.

08:55(09:00)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Sannhet.

09:00(09:10)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Svimle blir innestengt i bankhvelvet som Bob og hans kompani bygger i skyskraperens kjeller, og det er bare hun som kan koden til hvelvdøra. Svimlende sikkerhet.

09:10(09:30)

> Top Wing

Kanadisk animasjonsserie. Top Wing-teamet redder Shirley Ekorn når hennes gigantiske flyvemaskin nesten krasjer i sjøen. Shirley Ekorn flyr sin vei.

09:30(09:40)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

09:40(09:55)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

09:55(09:56)

> Fagerpels Hotell

Amerikansk animasjonsserie. Fagerpelsene må holde egget trygt i lobbyen for herr og fru Birdie, men så begynner taket å falle ned. Eggevakt. Kom og sjekk inn på hotellet der Elmo, Kakemonsteret og de andre tar imot gjester av alle slag.

09:56(10:05)

> Leiketid

Kanadisk serie. Jacob har slått seg og får plaster på. Men mamma riv opp armen til Max så dei må hente sysakene nede, og medan dei er borte finn Bertha plaster til Max også. Operasjon Max. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

10:05(10:10)

> Tenkjetanken

Irsk animasjonsserie. I dagens episode spør doktor Lurum og professor Kork "kvifor gret vi?" og vi lærer all den sørgjeleg vitskapen om kvifor vi fell tårer. Kvifor gret vi?. Bli med Dr. Lurum og Prof. Kork når dei svarer på dei små og store spørsmåla i livet.

10:10(10:15)

> Molly Monster

Tysk animasjonsserie.

10:15(10:35)

> Heidi

Tysk animasjonsserie. Bestemor Sesemann kommer for å passe på Heidi og Klara. De bestemmer seg for å lage en forestilling. Vi lager en forestilling. Tante Dete tar med seg Heidi til Dörfli, der skal hun bo med bestefaren sin. Oppe i fjellet møter hun Peter, som blir hennes gode venn.

10:35(10:45)

> Petter Kanin

Britisk animasjonsserie. Petter, Lily og Benjamin trur ekkoa etter Jeremias Fiskar er lydane frå eit skummelt monster inni ein hemmeleg tunell. Eventyret om tunellbrummaren. Bli med snille, modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.

10:45(11:00)

> Petter Kanin

Britisk animasjonsserie. Når Petter besøker Herr Mikkels hule blir han fanget og må komme seg ut før Herr Mikkel oppdager at han er der. Eventyret om den redde reven. Bli med snille, modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.

11:00(11:25)

> Ponniskolen

Svensk realityserie.

11:25(11:50)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie.

11:50(12:15)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie.

12:15(12:30)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Blinky og Jacko leitar etter dei forsvunne sanddynene i Grønlapp. Sandtjuven. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp.

12:30(12:40)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. De berømte "Flygande Rottzoane" er i byen, og Blinky gjør alt han kan for å få prøve seg som trapeskunstner. Flyvende sirkus. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp.

12:40(12:55)

> Postmann Pat - Spesialpakkeservice

Britisk animasjonsserie. Barna går tur opp til toppen av Greendale-kollen for å sveve ned igjen i en zipline. Pat må virkelig henge i for å klare å levere ziplina i tide. Postmann Pat og den supre ziplina. Postvesenet i Greendale er blitt veldig modernisert, og Postmann Pat har travle dager og mye å gjøre. Heldigvis har han nå motorsykkel, helikopter og en egen varebil i tillegg til sin gode, gamle postbil.

12:55(13:25)

> Eva

Britisk dramaserie. Dagliglivet til både mennesker og roboter hos familien Klark blir forstyrret av to uventede gjester. Nødt eller sannhet. Det handler om Eva. Den humanoide roboten Eva våkner til liv, og Bill må holde det hemmelig. På Kalimov leter Katrine etter Prosjekt Evighet.

13:25(13:45)

> Backstage

Kanadisk dramaserie. Sasha avslører en medelevs hemmelighet i bloggen sin, med hjerteknusende resultater. Biancas skyldfølelse over hennes rolle i Jax' brudd, tar knekken på henne. Etter flodbølgen. Backstage følger talentfulle tenåringer som gjennomgår oppturer og nedturer på den prestisjetunge Keaton School of the Arts. Fra angst og nederlag, til nye vennskap og premierte prestasjoner. Gjennom dagboklignende bekjennelser og dramatiske spenningsmomenter, vil Backstage lette på sløret til de kommende stjernene, mens de jager etter drømmer og takler daglige utfordringer.

13:45(14:00)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. Jonas og Milla er et par, og nå vil de at hele verden skal få vite det. Ting ser lysere ut, og den nye sangen de får fra spøkelsene har en overraskende slutt. Hold rytmen. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

14:00(14:10)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. Morten blir presset til å stjele teksten til en ny Ghost Rockers-sang. Men Cliff og Barlind vil ha mer. Teksten er bare en del av hemmeligheten. Morten må finne ut hvor tekstene kommer fra. Sporet. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

14:10(14:20)

> 9liv

Norsk dokumentarserie. De to siste årene har Alba hatt en fæl hoste. Hun blir ofte dårlig og må hasteinnlegges hos dyrlegen. Hvordan er det å ha et kjæledyr som er så mye syk?. 9liv: Kan hunden Alba bli frisk?. 9liv tar dyrevelferd på største alvor og er med når det står om liv og død for dyrene. Serien gir et ærlig bilde på hva dyr må gjennomgå, men det nytter å bry seg og det nytter å hjelpe.

14:20(14:35)

> ZombieLars

Norsk drama-komedie. Karoline har et møte som gir henne en ny retning. Gjengen vår og Torill har også et slags møte hvor gjengen stilles ovenfor et valg. Heavy Metal. ZombieLars er en Lars er tolv år gammel og halvt zombie, eller "levende ulevende» som er den politisk korrekte måten å si det på i Bekkebakken. Vi følger Lars og gjengen hans sin kamp mot FMAF (Foreningen Mot Alt Fremmed) og den slemme Rektor Torill for å bli akseptert i et samfunn hvor man ikke skal skille seg ut.

14:35(14:45)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Siri ser jukseidolet sitt rett inn i øynene og får sin hevn. Caro lurer på om Vibeke er sammen med Daniel.

14:45(15:00)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Jim ser en søt jente, men dummer han seg kanskje ut? Caro og Julie tilstår til Eman at de har funnet på konspirasjonen.

15:00(15:05)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Hikke.

15:05(15:10)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Barnevakt.

15:10(15:20)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Nytt hjem.

15:20(15:30)

> Fagerpels Hotell

Amerikansk animasjonsserie. Elmo gir bort Phoebes favorittbamse til en gjest. Det skulle han ikke ha gjort, så de må få den tilbake, men gjesten er en sovende tiger. Phoebes monsterbamse. Kom og sjekk inn på hotellet der Elmo, Kakemonsteret og de andre tar imot gjester av alle slag.

15:30(15:40)

> Monchhichi

Fransk animasjonsserie. Twig sprayer seg med en parfyme hun har laget selv, men hun vet ikke hvordan den bedårende essensen hun brukte virker. Uimotståelige Twig. Monchhichiene er skapninger som bor i skogslandet Monchia på toppen av høye trær godt over skyene, og her skjer det forundelige ting.

15:40(15:50)

> Monchhichi

Fransk animasjonsserie. Aikor mister det magiske septeret sitt på Gressletta, og Willow finner det. Sylvus forklarer at Willow må kvitte seg med det med en gang, men Willow klarer ikke la være å bli fascinert. Snart er han ikke til å kjenne igjen. Kong Willow. Monchhichiene er skapninger som bor i skogslandet Monchia på toppen av høye trær godt over skyene, og her skjer det forundelige ting.

15:50(16:05)

> Monchhichi

Fransk animasjonsserie. En liten spire viser seg å være Drømmetreets sønn. En sjelden seremoni skal omplante det lille treet et annet sted, og Leafy får ansvaret. Dessverre legger Aikor onde planer for å utnytte treets magiske krefter. Sønnen til Drømmetreet. Monchhichiene er skapninger som bor i skogslandet Monchia på toppen av høye trær godt over skyene, og her skjer det forundelige ting.

16:05(16:15)

> Jamillah og Aladdin

Britisk dramaserie. Jamillah har med seg en fotball til Aladdin, og takket være Genie blir det en magisk fotball. Med på leken får de en uventet gjest. Genieball.

16:15(16:25)

> Jamillah og Aladdin

Britisk dramaserie. Aladdins mor har solgt den magiske lampa, og Aladdin og Jamillah prøver febrilsk å få den tilbake. Forsvunnet lampe.

16:25(16:35)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Mosse stiller opp. Mosse - en helt?.

16:35(16:40)

> Lundefjell

Irsk animasjonsserie. Baba er syk. Una vil muntre ham opp med et spesielt, skinnende skjell. Et spesielt skjell.

16:40(16:50)

> Æsops teater

Britisk animasjonsserie.

16:50(17:00)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Bamse Bjørn og gjengen vil klatre til toppen av eit fjell. Fjellklatring.

17:00(17:15)

> Matts Monster

Fransk animasjonsserie. Blendende lys.

17:15(17:20)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie.

17:20(17:30)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Bing prøvar å byggje eit tårn som er like stort som han, men det vert vanskeleg når Lolo vil ha same klossane som han. Klossar. Opplev verden med Bing og vennene. Oppgaver blir løst - det er en Bing-ting!

17:30(17:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

17:45(17:50)

> Hei Kembo

Britisk animasjon. En av hønene har lagt egg. En etter en klekkes kyllingene ut, men en av dem sitter visst litt fast. Kembo og eggmerket.

17:50(18:00)

> Nelly og Nora

Britisk animasjonsserie. Nelly og Nora blir til sandmonstre, fulle av solkrem og sand. Sandmonster. Moro og eventyr, uansett vær.

18:00(18:10)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Søskena skal lage ei forestilling for foreldra, men splittast når Labben vil bestemme alt. Dei andre vil lage sitt eige show, men så mistar Labben stemma. Kanskje ein skal gløyme krangelen og samarbeide likevel?. Ei forestilling. Inne i skogen bor grevlingpappa og revemor sammen med ungene sine under ett tak, i samme hi.

18:10(18:25)

> Vaffel - en superhund

Britisk dramaserie. Simen og Eva går tur med Vaffel til parken, og der blir det fullt kaos med en sølete slutt. Vaffel går tur. Livet til familien Bjelle-Klang blir ikke det samme når superhunden Vaffel flytter inn.

18:25(18:35)

> Litt av en jobb!

Norsk dokumentarserie. Siril og Sivert er hos fotografen for å hjelpe til. En kunde har nemlig bedt om å få et nydelig bilde av seg selv, som hun kan gi til kjæresten sin. Norsk dokumentarserie om barn som prøver seg i ulike jobber.

18:35(19:00)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. En mann later som han sklir i sølet fra juicedispenseren og saksøker Michelle på godt gammelt Amerikansk vis. Miles, Ray og Taylor er bestemt på å hjelpe Michelle å avsløre løgnen. Hjemsøkt bø-gjeng. I det hjemsøkte huset møtes fantasi og familie, de skrullete blir kjent med de tullete og familien Hathaway møter... spøkelser.

19:00(19:30)

> På hesteryggen

Amerkiansk dramaserie. Når store deler av Rose Cottage går ned for telling på grunn av matforgiftning, klarer Kit og TK å steppe inn og sikre seieren i Hus-cupen?. Cupen. Kit er glad for at hun reiser sammen med faren sin til hans nye jobb på en rideskole i England. Livet på den nye kostskolen er ikke så lett for Kit - særlig når hun er redd for å ri.

19:30(19:50)

> Bondi Beach

Australsk serie. Haialarmen går på Bondi, og panikken brer seg blant tusenvis av badegjester. Klarer livredderne å lokalisere haien og jage den ut på havet igjen?.

19:50(20:35)

> Tutankhamon

Britisk minidramaserie fra 2015. Arkeologen Howard Carter kommer på sporet av Tutankhamons gravkammer, men de fleste avfeier hans teorier som romantiske drømmerier. Bare lord Carnarvon tror på Carter og er villig til å satse penger på prosjektet.

20:35(21:20)

> Tutankhamon

Britisk minidramaserie fra 2015. Da krigen tar slutt, kan Carter endelig ta opp igjen letingen etter Tutankhamons gravkammer. Han møter lord Carnarvons datter Evelyn, som nå har blitt voksen.

21:20(22:05)

> Tutankhamon

Britisk minidramaserie fra 2015. I 1922 finner Carter gravkammeret, og dermed også ufattelige rikdommer. Men egyptiske myndigheter prøver å beslaglegge skatten og dermed slå utgravingen konkurs. Hans affære med Evelyn truer vennskapet med Carnarvon.

22:05(22:50)

> Tutankhamon

Britisk minidramaserie fra 2015. Carnarvon blir i 1923 livstruende syk av blodforgiftning. Han tvinges til forsoning med Carter og datteren sin. Men hva vil skje med de to om Carnarvon dør?.

22:50(23:50)

> Mark og Christian kikker på mennesker

Dansk underholdningsserie fra 2018.

23:50(00:40)

> Paula

Britisk krimdrama fra 2017.

00:40(01:30)

> Paula

Britisk krimdrama fra 2017.

01:30(02:25)

> Paula

Britisk krimdrama fra 2017.

02:25(02:45)

> Odd Mom Out

Amerikansk komiserie fra 2015. Noen har vært litt for ærlig med barna om realitetene i verden. Brooke vil finne ut hvem. Jill har giftet seg inn i en velstående familie. Vil hun passe inn sammen med de søkkrike "monstermødrene" i New York?

02:45(03:05)

> Odd Mom Out

Amerikansk komiserie fra 2015. Jill må velge mellom 40-årsdagen til Vanessa og gallaen til Brooke. Jill har giftet seg inn i en velstående familie. Vil hun passe inn sammen med de søkkrike "monstermødrene" i New York?

03:05(03:26)

> Bondi Beach

Australsk serie. Haialarmen går på Bondi, og panikken brer seg blant tusenvis av badegjester. Klarer livredderne å lokalisere haien og jage den ut på havet igjen?.