Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:40)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Bing og Flopp går ut med boset og snakkar om resirkulering. Det har regna, og Bing må ha støvlane sine på. Flopp og Bing finn sniglar og blomstrar, og dei hoppar i dammar. Sjøstøvlar. Bing og Flopp går ut med boset og snakkar om resirkulering. Det har regna, og Bing må ha støvlane sine på. Flopp og Bing finn sniglar og blomstrar, og dei hoppar i dammar.

06:40(06:50)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

06:50(06:55)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie. Cowboyen Pedro. Pedro har fått et telt, og viser gjerne de andre hvordan livet til en cowboy artet seg i det ville vesten.

06:55(07:10)

> Albert Åberg

Nordisk animasjonsserie. Det er stort selskap, og Albert og Nurket får sitte ved voksenbordet. Det er stort selskap, og Albert og Nurket får sitte ved voksenbordet.

07:10(07:20)

> Zack & Quack

Britisk animasjonsserie. Når Zack får en avansert boomerang, glemmer han sin bestekamerat Quack til fordel for sitt nye leketøy. Poparang 3000. Når Zack får en avansert boomerang, glemmer han sin bestekamerat Quack til fordel for sitt nye leketøy.

07:20(07:30)

> 3 venner

Norsk dramaserie. Anna skal til tannlegen og Trygve må bli med, men Anna ville helst hatt med mamma. Tannlegen. Anna skal til tannlegen og Trygve må bli med, men Anna ville helst hatt med mamma.

07:30(07:40)

> Elias

Norsk animasjonsserie. Redningsskøyta Elias bor i Lunvik, og sammen med sine gode venner Helinor og Duppe redder de båter i alle mulige situasjoner.

07:40(07:50)

> Æsops teater

Britisk animasjonsserie. De kjente Æsopfablene blir gjenfortalt av en omreisende teatertrupp med en leder som tilfeldigvis også heter Æsop. De reiser de fra by til by og setter opp teaterstykker.

07:50(08:00)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie. Det blir kaos på gården når bonden snur ryggen til sauen Shaun.

08:00(08:10)

> Bien Maja

Tysk animasjonsserie. Maia til unnsetning. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.

08:10(08:25)

> Flaskepost fra Stillehavet

Norsk reisedokumentar. Det er ganske annerledes å lage pannekaker på Tikopia. Man finner noen egg i skogen, og så noen kokosnøtter. Pannekaker. Det er ganske annerledes å lage pannekaker på Tikopia. Man finner noen egg i skogen, og så noen kokosnøtter...

08:25(08:45)

> Tre Fu Tom

Britisk animasjonsserie. Følg Tom og hans Tre Fu magi i Tretopolis.

08:45(08:55)

> Kodetropp O

Kanadisk dramaserie.

08:55(09:10)

> Floopaloo

Fransk animasjonsserie. Mens Lisa utfører en spesiell seremoni som skal styrke vennskapsbåndet mellom Bjarne og Grete, blir de to lenket sammen av en slags usynlig tråd! De må lære seg å samarbeide og å støtte hverandre for å slippe løs. Venner for livet?. Mens Lisa utfører en spesiell seremoni som skal styrke vennskapsbåndet mellom Bjarne og Grete, blir de to lenket sammen av en slags usynlig tråd! De må lære seg å samarbeide og å støtte hverandre for å slippe løs. Lettere sagt enn gjort.

09:10(09:35)

> Geronimo Stilton

Amerikansk animasjonsserie. Dinomus. Eventyr med den berømte musa Geronimo Stilton og hans fryktløse nevø Benjamin.

09:35(09:40)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Strutseopera. Modige og nysgjerrige Ape og den storhjertede Snabel lever sammen i jungelen. Strutseopera. Modige og nysgjerrige Ape og den storhjertede Snabel lever sammen i jungelen.

09:40(10:05)

> Svampebob

Amerikansk animasjonsserie. SvampeBob vil ta en snarvei til jobben, men det koster sitt. Herr Krabbe skal lære SvampeBob å kjøre båt, noe som er lettere sagt enn gjort. På ville veier i Bikinibunnen. SvampeBob vil ta en snarvei til jobben, men det koster sitt. Herr Krabbe skal lære SvampeBob å kjøre båt, noe som er lettere sagt enn gjort.

10:05(10:30)

> Det andre kongeriket

Kanadis humorserie. Astral hører Tristan si at han ikke tror på ekte kjærlighet, og for å overbevise ham om at han tar feil fortryller hun hele skolen sånn at alle blir forelsket. Vond kjærlighet. Astral hører Tristan si at han ikke tror på ekte kjærlighet, og for å overbevise ham om at han tar feil fortryller hun hele skolen sånn at alle blir forelsket.

10:30(10:55)

> AF1

Norsk dramaserie. Mira skal på date med Kim og det går opp for henne at hun ikke aner hvordan man oppfører seg på date. Kjell gir ikke opp prosjektet med å skape godt samhold på klubben og prøver å alliere seg med Tariq. Mira skal på date med Kim og det går opp for henne at hun ikke aner hvordan man oppfører seg på date. Kjell gir ikke opp prosjektet med å skape godt samhold på klubben og prøver å alliere seg med Tariq.

10:55(11:20)

> Barn ingen adgang

Norsk serie. Hva foregår inne på skolen etter at elevene har gått hjem? På de fleste skoler blir det nok mørkt og stille, men ikke på denne. Lærerne Selda, PK og Håvard lager videoblogg for andre lærere. Bli med på deres halsbrekkende og sprø eksperimenter - og få svar på det du alltid har lurt på!

11:20(11:30)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Magda har en ide til Emans vlogg. Bestefar legger inn et godt ord for Daniel hos Joachim. Siri irriterer seg over Marie. Magda har en ide til Emans vlogg. Bestefar legger inn et godt ord for Daniel hos Joachim. Siri irriterer seg over Marie.

11:30(11:40)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Eman filmer Magda til vloggen sin, men synes det er kjedelig. Ramin er urolig etter en telefon fra Iran. Hva vil Roger snakke med Siri om?. Eman filmer Magda til vloggen sin, men synes det er kjedelig. Ramin er urolig etter en telefon fra Iran. Hva vil Roger snakke med Siri om?

11:40(11:55)

> Spangas

Nederlandsk dramaserie. Maud vil gjøre det slutt med liksomkjæresten. Vloggen til Eman og Magda er en suksess. Er dette starten for en ny vloggeduo?. Maud vil gjøre det slutt med liksomkjæresten. Vloggen til Eman og Magda er en suksess. Er dette starten for en ny vloggeduo?

11:55(12:00)

> Jungelens puls

Afrikansk animasjonsserie. Om mange av Afrikas dyr.

12:00(12:05)

> Ape og Snabel

Sør-Afrikansk animasjon. Dårlig hårdag. Modige og nysgjerrige Ape og den storhjertede Snabel lever sammen i jungelen.

12:05(12:20)

> Katten med hatten

Amerikansk animasjonsserie. Sydenferie for fugler. Sydenferie for fugler.

12:20(12:30)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie. Bli med de syngende ekornene Alvin, Simon, Theodore og gjengen på morsomme eventyr.

12:30(12:45)

> Yakari

Fransk animasjonsserie. For å få bort en plagsom kråkeflokk, finner Yakari på å farge Mikmakk hvit og la ham spille den legendariske Store Hvite Kråka. Den store hvite kråka. For å få bort en plagsom kråkeflokk, finner Yakari på å farge Mikmakk hvit og la ham spille den legendariske Store Hvite Kråka.

12:45(12:55)

> Doki

Kanadisk animasjonsserie. Berta blir fortvilet når favorittplanten hennes vokser ut av potten sin. Heldigvis får vennene et tips om hvor hun kan få en større potte. Doki og vennene drar til Fundybukta i Canada. Den spennende bukta. Berta blir fortvilet når favorittplanten hennes vokser ut av potten sin. Heldigvis får vennene et tips om hvor hun kan få en større potte. Doki og vennene drar til Fundybukta i Canada.

12:55(13:05)

> Tikketitakk

Britisk animasjonsserie. Bli med Tommy og Tallulah og se hva som foregår inni klokka.

13:05(13:15)

> Bien Maja

Tysk animasjonsserie. Dronning for en dag. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.

13:15(13:30)

> Trond med hammer'n

Norsk serie. I dag skal vi se hvordan vi kan lage dukkehus av gamle ting. I dag skal vi se hvordan vi kan lage dukkehus av gamle ting.

13:30(13:35)

> Animanimals

Tysk animasjonsserie. Sau. Om dyr som opplever en krøll i livet.

13:35(13:45)

> Franklin og vennene

Kanadisk animasjonsserie. Om skilpadden Franklin og vennene hans.

13:45(13:55)

> Tilde Møfrø

Tysk animasjonsserie. Tilde drøymer om å kunne fly og får instruksjonar frå Robin. Tilde flyg. Tilde drøymer om å kunne fly og får instruksjonar frå Robin.

13:55(14:05)

> Mille Måne

Fransk animasjonsserie. For å få sitt orkester med musikalske planter komplett, skaffer Mille Måne en kjøttetende plante fra Yasir. Den forheksede blomsten. For å få sitt orkester med musikalske planter komplett, skaffer Mille Måne en kjøttetende plante fra Yasir.

14:05(14:15)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Firkløver. Ingen tør å våge seg inn på den store og sterke bjørnen, bortsett fra de rare og artige lemenene.

14:15(14:35)

> Rampereservatet

Amerikansk animasjonsserie. Slutten og begynnelsen. Harvey Beaks er en ung, vennlig fugl, som sammen med de to beste vennene, Fee og Foo, søker eventyr og ugang i den magiske skogen de bor i.

14:35(15:00)

> Stallen

Fransk animasjonsserie. Adrian gleder seg til å treffe igjen gamle venner. Venninnen hans Shania har problemer i forholdet. Rivalisering. Adrian gleder seg til å treffe igjen gamle venner. Venninnen hans Shania har problemer i forholdet.

15:00(15:20)

> Annedroidene

Amerikansk dramaserie. Klarer Anne, Jack, Susanne og alle androidene å forsvare seg mot Ada og hennes Venn 2.0-hær?. Systemfeil - Del 2. Klarer Anne, Jack, Susanne og alle androidene å forsvare seg mot Ada og hennes Venn 2.0-hær?

15:20(15:35)

> Villmarksbarna

Norsk serie.

15:35(15:45)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie. Bli med de syngende ekornene Alvin, Simon, Theodore og gjengen på morsomme eventyr.

15:45(15:55)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie. Bli med de syngende ekornene Alvin, Simon, Theodore og gjengen på morsomme eventyr.

15:55(16:05)

> Sigve og Haifinn

Fransk animasjonsserie. Kamera går!. Møt haien som er forelsket i en liten havfrue, og hyenen han må beskytte henne mot.

16:05(16:15)

> Just Kidding - Bare tulla

Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.

16:15(16:25)

> Fagerpels Hotell

Amerikansk animasjonsserie. Fagerpelsene prøver å stoppe en vakker skulptur fra å falle. Skulpturen. Fagerpelsene prøver å stoppe en vakker skulptur fra å falle.

16:25(16:40)

> Sånn er jeg, og sånn er det

Norsk serie for barn. Lucas har CP, derfor klarer han ikke å bevege kroppen sin sånn som han vil. Å snakke er også vanskelig, men Lucas har funnet helt egne måter å kommunisere på som fungerer fint sammen med kompisene og familien hans. Lucas har CP, derfor klarer han ikke å bevege kroppen sin sånn som han vil. Å snakke er også vanskelig, men Lucas har funnet helt egne måter å kommunisere på som fungerer fint sammen med kompisene og familien hans. Lucas elsker å spille data, og han drømmer om å bli spillutvikler.

16:40(16:50)

> Æsops teater

Britisk animasjonsserie. De kjente Æsopfablene blir gjenfortalt av en omreisende teatertrupp med en leder som tilfeldigvis også heter Æsop. De reiser de fra by til by og setter opp teaterstykker.

16:50(17:05)

> ieŽár

Samisk reportasjeserie om barn. Johán Dávvet Áilen vil lage sin egen kjelke som han skal konkurrere med i en akekonkurranse. Han skal konkurrere mot Per Inge, som har en fabrikklaget kjelke. Johán Dávvet Áilena ieZár. Johán Dávvet Áilen vil lage sin egen kjelke som han skal konkurrere med i en akekonkurranse. Han skal konkurrere mot Per Inge, som har en fabrikklaget kjelke. Klarer Johán Dávvet Áilen å vinne med sin hjemmelagde kjelke?

17:05(17:15)

> ieŽár

Samisk reportasjeserie om barn. Bestefar skal lære Mina å tenne bål slik at Mina ikke trenger å fryse når hun er alene på tur. Mina er redd for fyrstikker. Vil hun klare å overvinne frykten?. Mina iezár. Bestefar skal lære Mina å tenne bål slik at Mina ikke trenger å fryse når hun er alene på tur. Mina er redd for fyrstikker. Vil hun klare å overvinne frykten?

17:15(17:30)

> Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie. Jeg vil lage et show. Jeg vil lage et show.

17:30(17:40)

> Bing!

Britisk animasjonsserie. Bing og Flopp går ut med boset og snakkar om resirkulering. Det har regna, og Bing må ha støvlane sine på. Flopp og Bing finn sniglar og blomstrar, og dei hoppar i dammar. Sjøstøvlar. Bing og Flopp går ut med boset og snakkar om resirkulering. Det har regna, og Bing må ha støvlane sine på. Flopp og Bing finn sniglar og blomstrar, og dei hoppar i dammar.

17:40(17:50)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

17:50(18:00)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie. Cowboyen Pedro. Pedro har fått et telt, og viser gjerne de andre hvordan livet til en cowboy artet seg i det ville vesten.

18:00(18:25)

> Knerten gifter seg

Norsk familieserie i tre deler. Lillebrors mor kræsjer på sykkel og havner på sykehus. Lillebror finner deler av et blinklys på ulykkesstedet, og sammen med trepinnen Knerten starter han sin egen etterforskning for å finne ut hva som egentlig skjedde. I tillegg blir det romantisk når Knerten treffer pinnen i sitt liv!

18:25(18:30)

> Molang

Fransk animasjonsserie. Strandet. Om de to gode vennene Molang og Piu Piu.

18:30(18:55)

> Newton

Populærvitenskapelig program for barn. En berg- og dalbane skifter retning hele tiden, og hvordan påvirker disse retningsforandringene kroppen når du sitter på i vogna?. En berg- og dalbane skifter retning hele tiden, og hvordan påvirker disse retningsforandringene kroppen når du sitter på i vogna? I dag har youtuberne Herman og Agnete med seg bokser med godteri når de konkurrerer mot hverandre. Hvem av dem har med seg mest godteri tilbake når turen er over?

18:55(19:28)

> Ultra Kids Sport

Dansk dokumentar. Ruben 10 år fra Danmark er en dyktig fekter, men sliter med å overvinne angst og kontrollere temperamentet sitt. Sammen med sin gode venninne Marie er han på vei inn i tidlig tenårene og opplever et nytt vennskap som gutt og jente. Fektemesteren. Ruben 10 år fra Danmark er en dyktig fekter, men sliter med å overvinne angst og kontrollere temperamentet sitt. Sammen med sin gode venninne Marie er han på vei inn i tidlig tenårene og opplever et nytt vennskap som gutt og jente.

19:30(20:20)

> Dyrisk oppvekst

Britisk naturprogram fra 2015. To nervøse isbjørnunger vil være avhengige av moren sin i inntil to år før de har lært alt de må kunne. Ungene til mandarinanda må kaste seg fra redet når de bare er én dag gamle. To nervøse isbjørnunger vil være avhengige av moren sin i inntil to år før de har lært alt de må kunne. Ungene til mandarinanda må kaste seg fra redet når de bare er én dag gamle. Uansett art er den første tida krevende for unge dyr. De må lære å finne mat, unngå rovdyr og en rekke andre ferdigheter for å klare seg selv. Men med litt veiledning fra foreldrene sine kan det være et spennende eventyr å vokse opp.

20:20(21:00)

> Latterlig smart

Norsk vitenskapelig underholdningsserie fra 2018. Hvordan reiser verden seg etter at en supervulkan har utryddet bortimot alt liv? Svaret skal Christian Mikkelsen grave fram på Svalbard. Christian Mikkelsen: En standup om masseutryddelsen. Hvordan reiser verden seg etter at en supervulkan har utryddet bortimot alt liv? Svaret skal Christian Mikkelsen grave fram på Svalbard. Han må tåle bratte fjellsider, sprit og vennskapelig macho-erting fra forsker Jørn Hurum.

21:00(21:30)

> Nytt på nytt

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Gjester denne uken er Lan Marie Nguyen Berg og Hans Olav Lahlum. Gjester denne uken er Lan Marie Nguyen Berg og Hans Olav Lahlum.

21:30(23:10)

> The Expendables

Amerikansk action fra 2010. En gruppe amerikanske leiesoldater hyres inn for å velte en hensynsløs diktator i Sør-Amerika. En gruppe amerikanske leiesoldater hyres inn for å velte en hensynsløs diktator i Sør-Amerika. De tror det er et rutineoppdrag, men snart er de involvert i et livsfarlig spill av bedrag og svik.

23:10(00:00)

> Besett av kroppen min

Britisk dokumentar. Noe har skjedd med britiske gutter. De bruker mer tid på badet enn tenåringsjenter og tar dobbelt så mange bilder av seg selv. De trener for å få definerte muskler, fikser på øyenbryn og hår, bruker solarium og sminker seg. Noe har skjedd med britiske gutter. De bruker mer tid på badet enn tenåringsjenter og tar dobbelt så mange bilder av seg selv. De trener for å få definerte muskler, fikser på øyenbryn og hår, bruker solarium og sminker seg. Men hvor langt vil de gå for å bli perfekte? Og hvor viktig er det egentlig å bli sett på nett?

00:00(00:50)

> På innsiden med Reggie Yates

Britisk dokumentarserie fra 2017. Hvordan kan du planlegge fremtiden når du ikke lenger har et hjem, men heller ikke kan reise videre? Reggie tilbringer en uke i den største flyktningleiren i Irak sammen med 30.000 flyktninger fra Syria. Hvordan kan du planlegge fremtiden når du ikke lenger har et hjem, men heller ikke kan reise videre? Reggie tilbringer en uke i den største flyktningleiren i Irak sammen med 30.000 flyktninger fra Syria.

00:50(01:45)

> Kven skaut ned MH17?

Britisk dokumentar. Da rute MH17 fra Amsterdam til Kuala Lumpur krasjer, dør 298 passasjerer i den verste flyulykken på to tiår. Og det skjer bare fire måneder etter at et annet fly fra Malaysian Airlines forsvant på mystisk vis. Da rute MH17 fra Amsterdam til Kuala Lumpur krasjer, dør 298 passasjerer i den verste flyulykken på to tiår. Og det skjer bare fire måneder etter at et annet fly fra Malaysian Airlines forsvant på mystisk vis. Er det noen sammenheng mellom de to hendelsene? Konspirasjonsteoriene er mange og involverer gjerne både Russland, Ukraina og CIA. Hva forteller øyenvitnene, og kan de etterlatte tro på den offisielle forklaringen?

01:45(02:45)

> Eit betre liv i vente

Dansk dokumentarfilm fra 2014. Russiske Yula var ti år da den Oscar-nominerte regissøren Hanna Polak traff henne på gata og besluttet å følge henne videre i livet. Russiske Yula var ti år da den Oscar-nominerte regissøren Hanna Polak traff henne på gata og besluttet å følge henne videre i livet. Veien gikk til Svalke der hun bodde, den største søppelfyllinga i Europa, to mil utenfor Moskva. Det tok 15 år å gjøre filmen ferdig, og vi blir kjent med det dramatiske livet til Yula, med venner, kjærester, foreldre, skurker, alkohol og sykdom. Men her er også glede og håp og vare følelser. Og en historie om hvordan et barn blir en voksen på en slik umenneskelig plass.

02:45(03:31)

> Besett av kroppen min

Britisk dokumentar. Noe har skjedd med britiske gutter. De bruker mer tid på badet enn tenåringsjenter og tar dobbelt så mange bilder av seg selv. De trener for å få definerte muskler, fikser på øyenbryn og hår, bruker solarium og sminker seg. Noe har skjedd med britiske gutter. De bruker mer tid på badet enn tenåringsjenter og tar dobbelt så mange bilder av seg selv. De trener for å få definerte muskler, fikser på øyenbryn og hår, bruker solarium og sminker seg. Men hvor langt vil de gå for å bli perfekte? Og hvor viktig er det egentlig å bli sett på nett?