Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:40)

> Bing!

Overnatting. Britisk animasjonsserie. I denne del: Lolo skal overnatte med Bing for aller første gong. Dei finn fort ut at dei har forskjellige leggetid-rutiner.

06:40(06:50)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

06:50(06:55)

> Bitte lille Benny

Første gang jeg dro på camping. Fransk animasjonsserie. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye, spennende, hverdagslige og ordinære ting for aller første gang.

06:55(07:00)

> Leiketid

Kanadisk serie. I denne del: Romling og vennene forbereder seg til Planeten Stein sin spesielle venn, Kometen Gordo sin ankomst.

07:00(07:05)

> Diddi

Den mystiske Kimbu. Fransk animasjonsserie. Om spurven Diddi, giraffen Makeba og og de andre dyra fra Ubuyusletta i Afrika på nye eventyr. I denne del: Diddi og vennene hennes leker gjemsel, og Diddi skal finne de andre. Den hun finner først er jordsvinet Kimbu.

07:05(07:20)

> Ridder Mikkel

Ridder Mikkel og Dragedalens storband. Britisk-kanadisk animasjonsserie. Med hjelp fra sine to dragevenner og trofaste hest, gjør Mikkel alt han kan for å bli en modig ridder. Underveis lærer han å være ansvarsfull og å hjelpe andre. I denne del: Ridder Mikkel samler et band for å spille når hans mor skal besøke Dragedalens sommerfestival. Men han gir ikke bandet tid nok til å øve på å spille sammen. Da kommer taktstokken hans til nytte. Det går bra når de spiller etter tur.

07:20(07:25)

> Evies familie

Britisk serie. Dagene til Evie blir aldri kjedelige, for hun bor på landet med sin store familie og mange dyr. I denne del: Evie hjelper pappa på gården.

07:25(07:40)

> Charlie og Lola

Britisk animasjonsserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.

07:40(07:45)

> Bernt og Erling på nye eventyr

Amerikansk animasjonsserie. Bernt og Erling drar land og strand rundt på nye eventyr.

07:45(07:50)

> Men hvorfor det?

Skole. Fransk animasjonsserie. Denne serien tar for seg de store spørsmålene som det kan være fint å gruble litt over.

07:50(07:55)

> Blekkulf

Norsk animasjonsserie. Sammen med Sprelline og Pelle tar Blekkulf på seg oppgaven med å rydde havbunnen ren for søppel.

07:55(08:05)

> Ape og Snabel

Iskaldt. Sør-Afrikansk animasjon. Modige og nysgjerrige Ape og den storhjertede Snabel lever sammen i jungelen.

08:05(08:20)

> Alvin og gjengen

Amerikansk animasjonsserie. Bli med de syngende ekornene Alvin, Simon, Theodore og gjengen på morsomme eventyr.

08:20(08:25)

> Regnbuefamilien

Svensk dramaserie. I denne del: Barna leker gjemsel og Gulli går seg vill.

08:25(08:35)

> Monchhichi

En Vemling i treet. Fransk animasjonsserie. Monchhichiene er skapninger som bor i skogslandet Monchia på toppen av høye trær godt over skyene, og her skjer det forundelige ting. I denne del: Aikor og Glitz later som Glitz har blitt utstøtt fra Det svarte tornekrattet. Vemlingen spiller godt og prøver å få Monchhichiene til å ta ham med til Drømmetreet.

08:35(08:45)

> Jamillah og Aladdin

Aladdin redder høna si. Britisk dramaserie. Ballonger til Bagdad. Jamillah har med seg et knippe ballonger til Aladdin, og disse blir en stor attraksjon på markedet i Bagdad. Kjøperne blir mindre fornøyde når ballongene begynner å sprekke. I denne del: En fornem dame med sans for moter steller i stand en skjønnhetskonkurranse for høner med et hemmelig håp om å finne ei høne til sin nye fjærcape.

08:45(09:00)

> Blinky Bill

Flyvende sirkus. Australsk animasjonserie. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp. I denne del: De berømte "Flygande Rottzoane" er i byen, og Blinky gjør alt han kan for å få prøve seg som trapeskunstner.

09:00(09:25)

> Marco Polo

Fanget i sanden i ørkenen i Syria. Tysk animasjonsserie. I denne del: Marco og vennene hans er på vei gjennom ørkenen i Syria. De finner omsider en brønn der de vil slukke tørsten og ta med vann videre til den lange reisen gjennom ørkenen. Plutselig dukker det opp en sarasener som er alt annet enn blid for at de har forsynt seg med vann.

09:25(09:45)

> Dypet

Australsk animasjonsserie. Familien Nekton som bor på en undervannsbåt. De lever som utforskere.

09:45(10:00)

> Jungelgjengen

Kaninlurendreierier. Fransk animasjonsserie. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unnsetning når noen er i fare.

10:00(10:20)

> Hank Zipzer

Hjemsøkt Hank. Amerikansk dramaserie. I denne del: Hank og vennene bestemmer seg for å lære Per Christian en skummel lærepenge. På tross av Rosas entusiasme for Halloween, nekter Stein å komme i Halloween-humør.

10:20(10:35)

> Just Kidding - Bare tulla

Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.

10:35(10:55)

> Backstage

Be meg med ut. Kanadisk dramaserie. I denne del: Carly bekymrer seg over at følelser blander seg inn i duetten sin med Sasha. Kit og Denzel er i gruppe med en sangerinne med bestemte meninger. Jax' vennskap med Miles tvinger ham ut av komfortsonen sin.

10:55(11:10)

> Ghost Rockers

Parvis. Belgisk dramaserie. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker... I denne del: Samuel er tilbake og forteller en uklar historie til Milla. Ghost Rockers innser alvoret, men de kan ikke involvere politiet. I Sonneveld-samlingen skjønner Alex at dette er starten på en lang reise.

11:10(11:20)

> Feriekolonien

Finsk dramaserie. Cia og Liv nyter sommeren mens Kalle bare bråker, men Cia hevner seg på ham og noen reiser hjem. I denne del: Cia og Liv nyter sommeren mens Kalle bare bråker, men Cia hevner seg på ham og noen reiser hjem.

11:20(11:30)

> Kolonien

Båten. Dansk dramaserie. I denne del: Alle er sinte på Viktoria fordi hun løy om båten, men Milan finner en gammel jolle på land. Albert advarer mot at den vil synke, men Carl og Milan bryr seg ikke og setter båten på vannet.

11:30(11:45)

> Bien Maja

Willi flytter ut. Tysk animasjonsserie. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.

11:45(11:55)

> Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie. På det kongelige slottet bor kongen, dronningen, statsministeren og mange andre. Men den aller viktigste personen er Lille Prinsesse. Og hun vet hva hun vil. I denne del: Jeg vil ha dokkene mine.

11:55(12:10)

> Petter Kanin

Britisk animasjonsserie. Bli med snille, modige Petter Kanin og vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.

12:10(12:20)

> Sangfoni

Trollmors voggesang. Norsk musikkserie for barn. Vi utforsker musikk og henter fram gamle barne- eller folkesanger. I denne del: Vi utforsker musikk og henter fram gamle barne- eller folkesanger. Kan det komme noen trollmødre og trollfedre etter at vi har lagt oss, mon tro? Og hva hvis tannbørsten din plutselig kan dirigere en strykekvartett?

12:20(12:30)

> Elleville Elfrid

Norsk animasjonsserie. Lille Elfrid er fem år og en gledesspreder. Når hun endelig får lov til å utforske verden på egenhånd blir vi med på en oppdagelsesferd som er både skummel og fantastisk.

12:30(12:35)

> Lundefjell

Laksehopp. Irsk animasjonsserie. I denne del: Una og Otto vil se på laksehopp, men først har de en stor utfordring: å få Pipp og Papp til å sovne.

12:35(12:45)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie. Brannmann Sam er den store helten i Pontypandy, og støtt og stadig må han ut på oppdrag for å hjelpe folk i nød.

12:45(13:10)

> Gisle Wink på eventyr

Amerikansk animasjonsserie. Bestefar Gisle Wink forteller spennende historier til barnebarna sine fra den gang han selv var liten.

13:10(13:30)

> Heidi

Tysk animasjonsserie. I denne del: Heidi oppdager at Karl og gjengen hans igjen prøver å finne skatten til Peter. Før hun springer opp til enga for å advare ham, får hun med seg bestemor på laget, og sammen legger de en plan for å stoppe dem.

13:30(13:45)

> Kodetropp O

Lydsjekk del 2. Kanadisk dramaserie. I denne del: Når medlemmene i Lydsjekk blir borte, må Oda og Otto finne dem før den store konserten.

13:45(13:55)

> Sigve og Haifinn

Helt til topps. Fransk animasjonsserie. Møt haien som er forelsket i en liten havfrue, og hyenen han må beskytte henne mot.

13:55(14:15)

> Rampereservatet

Amerikansk animasjonsserie. Harvey Beaks er en ung, vennlig fugl, som sammen med de to beste vennene, Fee og Foo, søker eventyr og ugang i den magiske skogen de bor i. I denne del: Fortellingen om ekornene og Noen stjeler tingene mine.

14:15(14:40)

> Kosmoo

Skipslampen. Belgisk dramaserie fra 2016. Detektivserie om barna Robbe og Ellis som finner ut av merkelige ting som skjer. I denne del: Markus har fått seg ny jobb, og en viktig historisk gjenstand blir stjålet.

14:40(15:00)

> Stallen

Fransk animasjonsserie. Ungdommene ved den lille stallen tilbringer dagene sammen med hverandre og hestene sine. De opplever spennende eventyr og forelskelser.

15:00(15:10)

> Jungelgjengen

Kaninlurendreierier. Fransk animasjonsserie. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unnsetning når noen er i fare.

15:10(15:35)

> Bevinget

Kanadisk serie. Porter, en skytsengel under opplæring, er sendt til jorden på eksamensoppdrag. For å gjøre seg fortjent til vingene sine, må han forvandle uheldige Carl til den mest populære gutten på skolen.

15:35(15:45)

> Hotell 13

Tysk dramaserie. I denne del: Tom og Liv sørger for at Ruth ikke oppdager piraten Simon. Hvor lenge kan de holde på hemmeligheten?

15:45(16:00)

> Hotell 13

Tysk dramaserie. I denne del: YB'ene er mistenkelig på Tom og Anna. Liv prøver å stille Simon spørsmål som hvor han kommer fra, så kan de finne ut hvor tidsmaskinen befinner seg.

16:00(16:05)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm. Oggy er en stor katt som liker å slappe av og ta dagene som de kommer. Men han blir stadig vekk plaget av noen kakerlakker som gjør alt de kan for å lage vanskeligheter for ham.

16:05(16:15)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie. Det blir kaos på gården når bonden snur ryggen til sauen Shaun.

16:15(16:20)

> Jungelens puls

Afrikansk animasjonsserie. Afrikansk animasjonsserie om mange av Afrikas dyr.

16:20(16:30)

> Masha og Mishka

Det søte liv. Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka. I denne del: Masha har lyst på noko søtt til frukost, og ordnar ut sjølv. Resultatet vert at ho knekk ei tann. Moralen er: hugs å pusse tenner, og ikkje et for mykje søtt!

16:30(16:40)

> Flaskepost fra Stillehavet

Skole. Norsk reisedokumentar. I denne del: Ivi går på skole på Tikopia. Hvordan er skolen her i forhold til hjemme?

16:40(16:55)

> Ravnestreker

Piratene. Tysk animasjonsserie. I denne del: Ravn stikker av med leker som tilhører vennene, og graver de ned på et hemmelig sted.

16:55(17:00)

> Byggmester Bob

Skuff høyt i sky. Britisk animasjonsserie. I denne del: Ordføreren kommer for å se på utsikten fra den nye skyskraperen, og Skuff skulle ønske at han også kunne komme til toppen og se utover hele byen.

17:00(17:20)

> Tikketitakk

Britisk animasjonsserie. Bli med Tommy og Tallulah og se hva som foregår inni klokka.

17:20(17:30)

> Bien Maja

Bjørnealarm! Tysk animasjonsserie. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.

17:30(17:40)

> Bing!

Overnatting. Britisk animasjonsserie. I denne del: Lolo skal overnatte med Bing for aller første gong. Dei finn fort ut at dei har forskjellige leggetid-rutiner.

17:40(17:55)

> Ra Ra, den bråkete løven

Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.

17:55(18:00)

> Bitte lille Benny

Første gang jeg dro på camping. Fransk animasjonsserie. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye, spennende, hverdagslige og ordinære ting for aller første gang.

18:00(18:05)

> Tilde Møfrø

Møfrø Hotell. Tysk animasjonsserie. Når noen i landsbyen trenger støtte er Tilde Møfrø der med en kopp te, en kjeks og et godt råd. Tilde og vennene er uadskillelige. I denne del: Tilde opnar hotell, men det blir litt vanskelegare enn ho trudde. Kanskje venane hennar kan hjelpe til?

18:05(18:20)

> Monchhichi

Det merkelige frøet. Fransk animasjonsserie. Monchhichiene er skapninger som bor i skogslandet Monchia på toppen av høye trær godt over skyene, og her skjer det forundelige ting. I denne del: Willow tar med seg et gigantisk frø til Drømmetreet etter en ekspedisjon til Gigantbilledalen. Men frøet viser seg å være noe helt annet enn Willow trodde, og nå har han plutselig en diger og skrubbsulten babybille å passe på.

18:20(18:35)

> Min venn Marlon

Norsk dramaserie. Marlon og Hugo er bestevenner. Så kommer Sander, den nye gutten i klassen. Han spiller fotball, akkurat som Marlon. Hva skjer med bestevennene nå? I denne del: Hugo vil gjøre noe fint for Marlon for å vise at de fortsatt er venner. Men han trenger penger og finner på noe lurt!

18:35(18:55)

> Backstage

Lekse, lært. Kanadisk dramaserie. I denne del: Alyas tekst fører til uro, og Bianca planlegger å gi henne en lærepenge. George og Azadeh er uenige om kunstneriske valg. Jenna lærer seg å være en leder.

18:55(19:20)

> Lost & Found

Kanadisk dramaserie. Kanadisk dramaserie om ungdommer som deltar på en idolskole.

19:20(19:27)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm. Oggy er en stor katt som liker å slappe av og ta dagene som de kommer. Men han blir stadig vekk plaget av noen kakerlakker som gjør alt de kan for å lage vanskeligheter for ham.

19:27(19:30)

> Ingen sending

19:30(19:50)

> Bondi Beach

Australsk dokuserie. I denne del: Bondi invaderes av giftige maneter, og badevakttårnet blir et provisorisk akuttmottak. Badevaktene møter en av verdens mest spesielle surfere, blinde Derek Rabelo. Mouse er på vakt i tårnet en kaotisk ettermiddag da en ung gutt forsvinner, en mann får skulderen ut av ledd, og en ung kvinne tar en overdose.

19:50(20:20)

> Dama til

John Arne Riise. Underholdningsprogram. P3morgens Live Nelvik tester hvordan det er å være kjæreste med kjente menn. I denne del: Live er dama til fotballspiller John Arne Riise. Må hun oppføre seg som en ekte fotballfrue i et forhold med Riise? Og vil luksusen hans renne over på henne?

20:20(21:00)

> Team Bachstad i østerled

Norsk dokumentarserie fra 2018. Øystein Bache og Rune Gokstad krysser ulike land i middels egnede doninger som veteran-brannbil, tuk-tuk og varemoped. I denne del: Team Bachstad er på tur i østerled. Sirius og dets mannskap fraktes over land til Smolensk og elven Dneper. Ferden mot den Hvite-Russiske grensen skal vise seg å bli alt annet enn avslappende. Vannstanden er nemlig en meter lavere enn den burde være...

21:00(21:15)

> Match

Norsk humorserie fra 2017. I denne del: Stian er med Mia og kompisene på telttur. Tradisjon tro skal alle nakenbade når de våkner første morgen. Stian vil ikke virke prippen, men han er ikke videre stolt av badetissen sin. Klarer han likevel å fremstå som både sporty og velutstyrt?

21:15(21:30)

> Skam

Norsk dramaserie. Skam er en ny dramaserie som følger Eva, 99er på Hartvig Nissens V.G.S. Følg serien hver dag gjennom filmer, grabs og bilder på p3.no/skam.

21:30(21:45)

> Skam

Norsk dramaserie. Skam er en ny dramaserie som følger Eva, 99er på Hartvig Nissens V.G.S. Følg serien hver dag gjennom filmer, grabs og bilder på p3.no/skam.

21:45(22:00)

> Tara og Vegard

Jobb. Norsk realityserie fra 2015. I denne del: Uten jobb, ingen penger, og ingen jobb uten å søke. Tara frykter jobbintervjuer, og unngår de hvis hun kan. Problemet er at hun trenger penger, så Vegard innkaller til et øvingsintervju, før hun skal ut i virkeligheten. Nå må Tara få seg en jobb.

22:00(22:45)

> Valkyrien

Norsk dramathrillerserie fra 2017. En desperat lege og en dommedagsfantast inngår en allianse og etablerer en illegal klinikk dypt under jorden i Oslo sentrum. Legen Ravn prøver å finne en kur til sin døende kone Vilma. Han trenger et under, men nekter å gi opp håpet. Beredskapsmannen Leif forbereder seg på samfunnskollaps. I mellomtiden tilbyr de lyssky pasienter et svært alternativt helsetilbud. I denne del: Ravn famler i blinde etter noe som kan hjelpe Vilma. Mot Leifs vilje velger Ravn å innvie Vilmas forskerkollega Unn i hemmeligheten. Teo går nesten på veggen av å være innestengt og adskilt fra sin høygravide kone Marit. Han drømmer om å bygge et tilfluktssted for seg og familien, og Leif vil gjerne hjelpe. Men dette krever store ressurser, og Leif begynner å stille krav til Ravn og Unn.

22:45(23:25)

> Gap Year

Britisk dramakomedie fra 2017. Det som starter som en katastrofeferie, skal bli en uforglemmelig reise i Asia. I denne del: May skal i et bryllup i Hangzhou, og jentene foreslår at Greg og Dylan blir med. I mellomtiden får Sean haike med et nygift par.

23:25(23:55)

> Typen til

Anne Rimmen. Norsk underholdningsprogram. Leo Ajkic tester hvordan det er å være kjæreste med åtte norske kjendiser. I denne del: Leo Ajkic finner kjærligheten på jobb i sesongens siste episode når han blir typen til Anne Rimmen fra NRK-sporten. Det følger både fordeler og ulemper med å være sammen med en kollega. Hvordan er det egentlig å date en som jobber på samme sted? Vil de få Arne Scheies velsignelse til slutt?

23:55(00:30)

> Underholdningsavdelingen

Norsk underholdingsprogram fra 2016. Sketsjebasert humorprogram der Christian Mikkelsen, Kristine Riis, Martin Beyer-Olsen, Silje Torp og Christian Skolmen står for underholdningen sammen med ukas gjest.

00:30(00:45)

> Skam

Norsk dramaserie. Skam er en ny dramaserie som følger Eva, 99er på Hartvig Nissens V.G.S. Følg serien hver dag gjennom filmer, grabs og bilder på p3.no/skam.

00:45(01:45)

> Boys

Svensk dramaserie fra 2015. Victor og Leo drømmer om suksess, grenseløs kjærlighet og lidenskapelig sex. Men hva skjer om de ikke lykkes? I denne del: Victor og Leo gjør seg klar til releasekonserten på Trädgården, men det blir ikke riktig som de hadde forestilt seg. Leo og Lovisa havner i en slitsom prat om porno, mens Victor og Ellie koser seg og danser spontant i regnet.

01:45(02:00)

> Billett til kjærlighet

Dansk underholdningsserie fra 2017. Fire modige single drar på reisedate. Utfordringen er at daten må ha samme navn som på flybilletten de har fått utdelt. Er det større muligheter for romanse om du gir slipp på dine vanlige kjærestekriterier og datingvaner? I denne del: Vi treffer våre fire modige deltakere en måned senere. Hvordan gikk det etter deres reisedate? Er de fortsatt single?

02:00(02:40)

> Team Bachstad i østerled

Norsk dokumentarserie fra 2018. Øystein Bache og Rune Gokstad krysser ulike land i middels egnede doninger som veteran-brannbil, tuk-tuk og varemoped. I denne del: Hviterussland, kalt Europas siste diktatur, viser seg fra sin aller beste side når Sirius blir sittende bom fast på tvers av Dneper. Alle gode krefter trekker bokstavelig talt i riktig retning, noe som gjør at guttene ikke bare havner ved middagsbordet hos redningssjefen, men også i nyhetene på statlig fjernsyn.

02:40(03:25)

> Valkyrien

Norsk dramathrillerserie fra 2017. En desperat lege og en dommedagsfantast inngår en allianse og etablerer en illegal klinikk dypt under jorden i Oslo sentrum. Legen Ravn prøver å finne en kur til sin døende kone Vilma. Han trenger et under, men nekter å gi opp håpet. Beredskapsmannen Leif forbereder seg på samfunnskollaps. I mellomtiden tilbyr de lyssky pasienter et svært alternativt helsetilbud. I denne del: En ydmykende samtale med broren gjør at Leif må revurdere lederstilen sin. Teo setter både seg selv og klinikken i fare ved å oppsøke Marit. En pasient leder Ravn til et spor som kan hjelpe Vilma. Men før han kan gi Vilma et nytt medikament, trenger han en forsøksperson. Noen det ikke er så farlig med.

03:25(03:45)

> Bondi Beach

Australsk dokuserie. I denne del: Bondi invaderes av giftige maneter, og badevakttårnet blir et provisorisk akuttmottak. Badevaktene møter en av verdens mest spesielle surfere, blinde Derek Rabelo. Mouse er på vakt i tårnet en kaotisk ettermiddag da en ung gutt forsvinner, en mann får skulderen ut av ledd, og en ung kvinne tar en overdose.