Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

NRK3

06:30(06:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

06:45(06:55)

> Tee og Mo

Britisk animasjonsserie. Tee koser seg i bassenget og har ingen planer om å komme opp. Splash. Britisk animasjonsserie om den lille apen Tee og moren hans Mo.

06:55(07:00)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie.

07:00(07:05)

> Albi

Finsk serie. Albi vil ha en jobb.

07:05(07:15)

> Bien Maja

Tysk animasjonsserie. Gresshoppe-banden.

07:15(07:30)

> Top Wing

Kanadisk animasjonsserie. Rod og Brody prøver å ta Jungelutforskningsmerket. De går seg vill og må jobbe sammen slik at Swift kan finne dem. Rod og Brodys Jungeleventyr.

07:30(07:40)

> Litt av en jobb!

Norsk dokumentarserie. Sivert og Johanne skal ut og kjøre hundeslede. Men klarer de å kjøre helt på egen hånd, bare de to - uten å falle av?. Hundeslede. Norsk dokumentarserie om barn som prøver seg i ulike jobber.

07:40(07:55)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Dyrehagen i Vårby skal få pingviner, og Bob og teamet skal lage i stand det nye pingvinbassenget. Bassenget blir litt utsatt, og pingvinene får et mellomstopp i ordfører Madsens nye fontene. Plukk opp en pingvin.

07:55(08:05)

> Kodetropp O

Kanadisk serie. Orions dag.

08:05(08:20)

> Ravnestreker

Tysk animasjonsserie. Ravn og Bjørn konkurrerer med beverbrødrene om hvem som er best i sport. Vennskap med hindringer.

08:20(08:25)

> Sauen Shaun

Britisk animasjonsserie.

08:25(08:40)

> Arthur og barna av det runde bord

Fransk animasjonsserie. Arthur nektes å delta i en turnering fordi han ikke er av edelt blod, men med hjelp fra Morgan og vennegjengen får han kongen til å bruke en lykkeamulett i et forsøk på å gjøre ham mer rettferdig. Reeferdighetsamuletten. Arthur blir oppdratt av trollmannen Merlin og sammen med vennene oppdager han nye og spennende eventyr.

08:40(08:50)

> Jamillah og Aladdin

Britisk dramaserie. Aladdins mor drømmer om fiskesuppe, og Aladdin vil så gjerne overraske henne ved å lage fiskesuppe til middag. Fiskesuppe.

08:50(08:55)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Kjemikal lemen.

08:55(09:00)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Læring.

09:00(09:10)

> Brannmann Sam

Britisk animasjonsserie.

09:10(09:25)

> Byggmester Bob

Britisk animasjonsserie. Ted blir tatt av et snøras, og Styrk er den eneste maskinen som kan grave ham fram. Men uten kjettinger kommer Ted fortsatt ingen vei. Snøras.

09:25(09:35)

> Regnbue-Rubi

Kanadisk animasjonsserie. Tordenlyn har funnet en ukjent og utrolig god frukt, og spiser opp alle han finner med en gang. Det spirer og gror. Rubi reiser hver dag, på magisk vis, til Regnbuebyen der alle lekene hennes lever og bor.

09:35(09:40)

> Hvis jeg var et dyr

Fransk dyreserie. Historien om det lykkelige søskenforholdet mellom de to gaupene, Gaupeline og Gaup. Fra deres første skritt ut av hulen til deres første vinter. Hvis jeg var en gaupe. En serie om dyreunger.

09:40(09:45)

> Hvis jeg var et dyr

Fransk dyreserie. Genetten Gina tar en tur rundt på slottet i håp om å skaffe seg mat på en lettvint måte, men der møter hun katten Mons. Hvis jeg var en genett. En serie om dyreunger.

09:45(10:00)

> Bitz & Bob

Britisk animasjonsserie. På en campingtur til Snøtoppfjellet hjelper Bitz, Bob og Nøste den stressede bjørnevakten Kroken med å få noen rampete bjørneunger til å sove, mens han forbereder en overraskelses-piknik for dem. Bitz's Camping-kaos. Bli med Bitz og Bob og oppdag vitenskap og ingeniørkunst gjennom lek, bygging og oppfinnelse.

10:00(10:05)

> Leiketid

Kanadisk serie. Max har bursdag, men er lei seg fordi Jacob ikke ser ut til å bry seg. En etter en kommer vennene hans til loftet, og sammen lurer de på hva slags gave Max skal få fra Jacob. Max har bursdag. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

10:05(10:10)

> Leiketid

Kanadisk serie. Max vil breie over Jacob om natta, men blir sitjande fast mellom dei stinkande føtene hans. Heldigvis har Max ein hale som kan hjelpe han med å kome seg laus - men korleis skal han kome seg opp igjen i senga?. Tåfisfella. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

10:10(10:15)

> Leiketid

Kanadisk serie. Jacob og Molly vil få tak i ein skatt i akvariet, men klarer ikkje å hente den opp. Max og Priscilla vil hjelpe dei, så Max får på seg ei dykkardrakt og sym ned for å hente den med Priscilla som god hjelp på utsida. Skatten i akvariet. Fire utstoppa leikedyr blir levande når menneska forlét rommet. Dei hjelper til med uløyste oppgåver, men må vere tilbake på plass når menneska kjem att!

10:15(10:30)

> Ricky Zoom

Britisk animasjonsserie. Kraftig vind øydelegg satelittane på Frontrutetoppen, og alle dingsar sluttar å funke. Scootio kan ikkje leve sånn og blir kjempestressa. Trøbbel på Frontrutetoppen. Britisk animasjon om Ricky og sykkelvennane hans som stadig er på jakt etter nye stunt å lære seg.

10:30(10:40)

> I same hi

Fransk animasjonsserie.

10:40(10:55)

> I same hi

Fransk animasjonsserie. Pico ser Edmund og Margaret sjekke ut en ny hule og varsler Rikke at de skal flytte. Det vil ikke ungene, så Rikke og Labben øver seg på å ikke krangle så fælt så familien ikke skal splittes. God som gull. Inne i skogen bor grevlingpappa og revemor sammen med ungene sine under ett tak, i samme hi.

10:55(11:05)

> Esther og Roy

Kanadisk animasjonsserie. Esther og Roy passar Huten, som er veldig glad i tog, men ikkje fullt så glad i å rydde!. Huten-ekspressen. Esther og Roy er bestevenner og de flinkeste monster-barnevaktene i byen.

11:05(11:15)

> Esther og Roy

Kanadisk animasjonsserie. Esther og Roy passar Huten og Tut, og må lære seg å bruke innestemme då Tut må ta seg ein blund!. Bråkete blund. Esther og Roy er bestevenner og de flinkeste monster-barnevaktene i byen.

11:15(11:30)

> Apollo og småkrypa

Fransk animasjon. Lukas leverer tilbake eit lass ekkelt syltety til Betty, som vert overraska. Det er fyrste gong syltetyet hennar ikkje er godt! Og pestane sitt nye syltety er heilt nydeleg. Makalaust. Sirissen Apollo bur i ein hage der han møter mange truslar. Venene må stå saman for at livet i hagen skal vere fredeleg og roleg.

11:30(11:50)

> Spionligaen

Fransk-kanadisk animasjonsserie.

11:50(12:00)

> Klart eg kan

Norsk dokumentarserie. Karoline ser på når eit føll blir fødd heime på garden. Føllet skal ho få trene opp til å vere med på hennes første hesteutstilling. Den rampete folen, som heiter Leik, vil berre tulle og tøyse. Vi møter barn som prøver å mestre ting og som tør å gjøre noe de aldri har gjort før.

12:00(12:20)

> Thunderbirds

Britisk animasjonsserie. En bitteliten krangel mellom en operatør og et vedlikeholdsteam gjør at mannskapet i vedlikeholdsteamet blir sittende fast inn i en atmosfærisk utskiller. Giftavfallet.

12:20(12:45)

> Thunderbirds

Britisk animasjonsserie. Prosjekt Vaktpost er satt til livs. I et forsøk på å ødelegge all konkurranse sikter mekanikeren på Hetta med sin gigantiske laser,. IQ mot muskelkraft.

12:45(13:05)

> Dragerytterne fra Borkøy

Amerikansk animasjonsserie. Viking til leie.

13:05(13:15)

> Oggy og kakerlakkene

Fransk tegnefilm.

13:15(13:20)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Lopper og lus.

13:20(13:25)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Hetebølge.

13:25(13:35)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Edderkopptråder.

13:35(13:40)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Hvem vinner?.

13:40(13:50)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Antennebråk.

13:50(13:55)

> Grizzy & lemen

Fransk animasjonsserie. Høyspenning.

13:55(14:10)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. Kidnappingen av Vilhelmsen sjokkerer gjengen. Nå kan de ikke stole på noen, og det virker som at jakten på Jonas ikke kommer videre. De trenger et nytt spor fort, og det er det bare spøkelsene som kan hjelpe dem med. Stormen. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

14:10(14:20)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. Alex går opp i rollen som regissør, mens de andre drar tilbake til spøkelseshuset for å lete etter flere hemmelige bevis som Vilhelmsen hadde sporet opp om "Det Sorte Øyet". Det viser seg at de ikke er alene om planen. Garnnøste. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

14:20(14:30)

> Ghost Rockers

Belgisk dramaserie. Undersøkelsene bærer frukter, og de prøver å spore opp jenta på bildet de fant i spøkelseshuset. Hun kan lede dem til fjerde grad. Til alles overraskelse kjenner Alex igjen jenta på bildet. Suksess og sjalusi. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...

14:30(14:35)

> 9liv

Norsk dokumentarserie. En stor hund har bitt seg fast i nakken til den kinesiske nakenhunden Luis og nekter å slippe. Tre mennesker må til for å få revet han løs og bære han til Dyresykehuset. Bli med og se hvordan det går!. 9liv: Hund angrepet av hund. 9liv tar dyrevelferd på største alvor og er med når det står om liv og død for dyrene. Serien gir et ærlig bilde på hva dyr må gjennomgå, men det nytter å bry seg og det nytter å hjelpe.

14:35(14:45)

> Klassen

Norsk dramaserie. Ingrid skulker for å ta hull i ørene. Mammaen oppdager det. Ingrid skulker. I serien vil du kjenne igjen dine egne og dine venners hverdagsproblemer, i en berg- og dalbane av kjærlighet, vennskap og samhold.

14:45(14:55)

> Klassen

Norsk dramaserie. Joffe har en crush på Amalie. Klarer han å sjarmere henne?. Joffes crush. I serien vil du kjenne igjen dine egne og dine venners hverdagsproblemer, i en berg- og dalbane av kjærlighet, vennskap og samhold.

14:55(15:10)

> Blinky Bill

Australsk animasjonserie. Jacko sin grand-grand-grandonkel tek gutane med til Gamalskulen for å vise dei kvifor han har så mange kule historier på lager. Gamalskulen. Sammen med vennen Jacko er Blinky Bill alltid klar for et vilt eventyr for å beskytte innbyggerne i Grønnlapp.

15:10(15:20)

> Bamse Bjørn

Dansk animasjonserie. Musikk er musikk.

15:20(15:40)

> Tre Fu Tom

Britisk animasjonsserie. Tom ankommer, og finner Stilk i ferd med å gjette hva som blir tema i dagens rød magi-time. Et labyrintisk eventyr. Følg Tom og hans Tre Fu magi i Tretopolis.

15:40(15:45)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Det er alltid noen som forteller Hugo hva han skal gjøre, og som oftest er det til hans eget beste. Men av og til er det noen som ber ham om å gjøre noe som er galt, som for eksempel den rampete apekatten. Lydighet. Denne serien tar for seg de store spørsmålene som det kan være fint å gruble litt over.

15:45(15:50)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie.

15:50(15:55)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Hugo blir stadig høyere. Det kan være bra å bli voksen for da kan du gjøre spennende ting som å styre et fly! Men siden det er så mye som skal læres og oppdages, lurer Hugo på om vi noen gang slutter å vokse. Å vokse opp. Denne serien tar for seg de store spørsmålene som det kan være fint å gruble litt over.

15:55(16:00)

> Men hvorfor det?

Fransk animasjonsserie. Oscar er redd for den rampete apekatten, Hugo er redd for torden, og alle er redde for den store edderkoppen, men sammen lærer de hva frykt er og hvordan de kan bekjempe den. Frykt. Denne serien tar for seg de store spørsmålene som det kan være fint å gruble litt over.

16:00(16:05)

> Sånn gjør man ikke

Svensk serie. Når man konkurrerer.

16:05(16:10)

> Sånn gjør man ikke

Svensk serie. På kunstgalleriet.

16:10(16:15)

> Sånn gjør man ikke

Svensk serie. Når man snekrer og maler.

16:15(16:20)

> Sånn gjør man ikke

Svensk serie.

16:20(16:30)

> Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie. Kammertjeneren er ikke helt i form, som er gode nyheter for prinsessen som leker sykepleier, for hun har lett etter en pasient å ta seg av. Prinsessen finner på mange gode måter å få kammertjeneren til å føle seg bedre på. Jeg vil være sykepleier.

16:30(16:45)

> Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie. Lille Prinsesse vinner aldri når hun leker gjemsel, men så finner hun et skjult rom i slottet. Det er spennende å holde rommet hemmelig, men hun innser fort at det ikke er så gøy å leke alene. Jeg vil leke gjemsel.

16:45(17:00)

> Lille Prinsesse

Britisk animasjonsserie. Prinsessen ønsker å pusse opp soverommet sitt, og det er en viktig avgjørelse å velge hvilken farge det skal males i? Hvilken farge passer best for en liten prinsesse?. Jeg vil ha nytt soverom.

17:00(17:10)

> Matts Monster

Fransk animasjonsserie. Kunstmonster.

17:10(17:15)

> Brillebjørn

Norsk dramaserie. Ingelin leker med bilene til storebror uten å ha spurt om lov. Hva skal hun gjøre når han plutselig kommer hjem?. Racerrydding. Brillebjørn er en dramaserie om treåringer og deres favorittbamse, Brillebjørn.

17:15(17:30)

> Bestis med Bekka

Britisk animasjonsserie. Robo-Bernt.

17:30(17:45)

> Lille Jack

Britisk serie.

17:45(17:55)

> Tee og Mo

Britisk animasjonsserie. Tee koser seg i bassenget og har ingen planer om å komme opp. Splash. Britisk animasjonsserie om den lille apen Tee og moren hans Mo.

17:55(18:00)

> Peppa Gris

Britisk animasjonserie.

18:00(18:10)

> Ricky Zoom

Britisk animasjonsserie. Ricky skal hjelpe Tut å lage ein drake, men han tek heilt av og lagar den draken han sjølv vil ha - utan å høyre på kva Tut vil. Ricky lagar drake. Britisk animasjon om Ricky og sykkelvennane hans som stadig er på jakt etter nye stunt å lære seg.

18:10(18:25)

> Esther og Roy

Kanadisk animasjonsserie. Simon kjem på overnatting, men syns det er vanskeleg å sove. Då må monsterpassarane bli kreative. Simon overnattar. Esther og Roy er bestevenner og de flinkeste monster-barnevaktene i byen.

18:25(18:35)

> Kodetropp O

Kanadisk serie. Kodetropp O trenger deg.

18:35(18:40)

> Grompestreker

Serie for barn. Grompen blir sendt ut for å slime ned barn, men hvordan skal han få slimet barna som leker i plaskebassenget?. Grompen blir sendt ut for å slime ned barn, men hvordan skal han få slimet barna som leker i plaskebassenget?

18:40(19:05)

> Alle sammen sammen

Norsk komiserie. Guro og Lea kommer i trøbbel med en kattematspisende vekter på kjøpesenteret. To familier bor sammen i huset de har arvet.

19:05(19:29)

> Det hjemsøkte huset

Amerikansk dramaserie. Louie utførerer en eksemplarisk spøk, men er redd han skal bli straffet. Hjemsøkt tankespinn. I det hjemsøkte huset møtes fantasi og familie. De skrullete blir kjent med de tullete og familien Hathaway møter spøkelser.

19:30(19:50)

> Bondi Beach

Australsk dokusåpeserie fra 2018. En hetebølge legger seg over Bondi. Stranden er for øyeblikket det varmeste stedet på jorden, og livredderne frykter mange heteslag. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.

19:50(20:20)

> Sveriges tjukkeste hunder

Svensk realityserie fra 2018. Hundene skal lære seg å slutte å tigge. Hvordan kan man belønne uten godbiter? Og hvordan kan man bruke vann for å få styr på hunden?.

20:20(20:50)

> Sveriges tjukkeste hunder

Svensk realityserie fra 2018. Isabelle kjører rånebil. Katarina lar Bobby spå for å finne ut hvordan han kommer til å gjøre det i konkurransen. Og hundene blir utsatt for en skikkelig fristelse på siste treff før sommerferien.

20:50(21:20)

> Sveriges tjukkeste hunder

Svensk realityserie fra 2018. Finale! Nå skal det avgjøres hvem som vinner konkurransen. Ved hjelp av skjulte kamera avsløres det om hundene klarer å motstå fristelser. Og dessuten kåres den fineste bæsjen!.

21:20(21:50)

> Alt for gjengen

Dansk dokumentarserie fra 2019. Divaen Stine har store ambisjoner. Klarer hun å holde fasaden når presset truer med å bli for stort?. Å være innafor betyr alt på videregående.

21:50(22:19)

> Alt for gjengen

Dansk dokumentarserie fra 2019. Skolefellesskapet er viktig for Signe, som er med i nesten alle sosiale utvalg. Å være innafor betyr alt på videregående.

22:20(22:50)

> Blank

Norsk dramaserie fra 2019. Markus overrasker kjæresten sin, med å plutselig flytte hjem igjen. Hun blir glad, men Markus forteller ikke hele sannheten om hvorfor han er hjemme. Det er Markus. Da Markus dro fra bygda var han den kuleste fyren med den fineste dama. Etter kort tid er han tilbake. Og ingenting er som før.

22:50(23:15)

> Blank

Norsk dramaserie fra 2019. Ting er ikke helt det samme mellom Markus og Karoline, og sjalusien hans gjør det ikke lettere for ham. Du er jo voksen. Da Markus dro fra bygda var han den kuleste fyren med den fineste dama. Etter kort tid er han tilbake. Og ingenting er som før.

23:15(23:45)

> Blank

Norsk dramaserie fra 2019. Et anna sted.

23:45(00:10)

> Blank

Norsk dramaserie fra 2019. Ikke noen plan med Ida.

00:10(00:35)

> Blank

Norsk dramaserie fra 2019. Positiv vibe.

00:35(00:55)

> Blank

Norsk dramaserie fra 2019. Det eneste jeg vil.

00:55(01:20)

> Blank

Norsk dramaserie fra 2019. Akkurat som jeg trodde.

01:20(01:55)

> Blank

Norsk dramaserie fra 2019. Det er ikke så farlig.

01:55(02:45)

> Droner ute av kontroll?

Britisk dokumentar fra 2019. Droner over London Gatwick lufthavn førte til parkerte fly og kaos for 140 000 mennesker. Hvilken fare utgjør droner?.

02:45(03:05)

> Bondi Beach

Australsk dokusåpeserie fra 2018. En hetebølge legger seg over Bondi. Stranden er for øyeblikket det varmeste stedet på jorden, og livredderne frykter mange heteslag. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.