Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:45)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Etter tidenes verste start på en jaktsesong, tilkaller Troy hjlp utenfra, på tross av at både hans bror og sønner er sterkt imot dette.

06:45(07:40)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Selv om starten på jaktsesongen har vært forferdelig dårlig, er Troy Landry fast bestemt på at årets jaktkvote skal fylles med god margin.

07:40(08:30)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Selv med hjelp fra Edgar-familien er Troy Landry langt på etterskudd i årets jaktsesong.

08:30(09:25)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Willie Edwards er tilbake, og denne gangen jakter han alene. Bevæpnet med kjennemerket sitt, en trippel krok, går han til krig mot den største alligatoren han noen sinne har kjempet mot.

09:25(10:25)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Daniel Edgar blir ikke blid når guttene hans dukker opp fyllesyke og forsinket. Willie risikerer alt for å fange den største alligatoren han noen sinne har støtt på.

10:25(10:50)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; ting som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne bransjen er du ikke bedre enn din forrige frakt. I denne del: Jenn har fått jobben med å frakte en smørskulptur, men varmen i Texas byr på store utfordringer, og lasten står i fare for å smelte vekk.

10:50(11:20)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; ting som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne bransjen er du ikke bedre enn din forrige frakt. I denne del: To store egoer kolliderer når Marc og Jarrett oppdager at de begge har last som skal leveres på samme sted. Marc får jobben med å frakte en last med kaktusskulpturer fra Newton til kjøperen i New Mexico, mens Jarret skal levere seks dyreskulpturer på samme adresse!

11:20(11:50)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; ting som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne bransjen er du ikke bedre enn din forrige frakt. I denne del: Jenn oppdager at hun har store sko å fylle når hun tar på seg et frakteoppdrag som legenden Roy Garber tidligere har hatt. Dusty, på sin side, sliter med å nå frem i tide med en stålkule som skal brukes under åpningen av en idrettsarena.

11:50(12:15)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; ting som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne bransjen er du ikke bedre enn din forrige frakt. I denne del: Marc har påtatt seg å frakte en last som kan vise seg å være tyngre en traileren hans kan takle. Dusty, på sin, side blir stående fast med noen helt spesielle kunstskulpturer.

12:15(12:45)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; ting som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne bransjen er du ikke bedre enn din forrige frakt. I denne del: Jessica avtaler at hun skal flytte en et halvt tonn tung robot i løpet av en dag, men dårlig vær setter frakten i fare. Todd og Tamara finner ut at porselenstallerkener og brenneri-tønner i samme last er en dårlig kombinasjon.

12:45(13:15)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; ting som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne bransjen er du ikke bedre enn din forrige frakt. I denne del: Jenn skal frakte en last med medisinsk utstyr, men innholdet viser seg å være noe ganske annet enn hun hadde forventet. For Todd og Tamara blir dagens vanskeligste oppgave å komme seg unna New York-gatene.

13:15(13:45)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; ting som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne bransjen er du ikke bedre enn din forrige frakt. I denne del: En kunstner har laget en Hummer-skulptur som skal fraktes til ulike fotoshoot-locations, og Jerry får jobben!

13:45(14:10)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; ting som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne bransjen er du ikke bedre enn din forrige frakt. I denne del: Todd og Tamara får jobben med å frakte noen svære monsterfigurer brukt i en film til en dedikert samler. Dusty møter på utfordringer når en last med utstillingsdukker skal transporteres til sin nye eier.

14:10(14:40)

> Fraktekrigen

Love is a Crazy Carnevalride. Amerikansk dokusåpe fra 2014. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Jessica har mange spørsmål når hun avtaler å frakte en selgers kjære med navnet Bruce. Dusty legger ut på veien med en gigantisk kuskalle i lasten.

14:40(15:05)

> Fraktekrigen

To the Moon and Back. Amerikansk dokusåpe fra 2014. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Todd og Tamara sliter både med motoren på lastebilen sin og med å finne frem når de skal levere et gigantisk hundeleketøy. Jenn setter himmel og jord i bevegelse når hun skal frakte noen små månesteiner fra Houston til Phoenix.

15:05(15:35)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Shannon ber butikken om hjelp når han tar på seg oppdraget med å restaurere en Karmann Ghia fra 1962, som skal være en bryllupsdagsgave til kona. Når rollene blir snudd, oppdager han raskt at kunden ikke alltid har rett. Danny får tidenes invitasjon og muligheten til å sjekke ut en privat bilsamling som inneholder flere sjeldne skatter.

15:35(16:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: En Monte Carlo 1972-modell skal restaureres for en av Dannys beste kunder, og han stoler på at teamet klarer å få jobben gjort på en uke. Samtidig får Ryan og Mike sitt livs kjøretur i en Fastback Mustang fra 1965.

16:00(16:30)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny blir inspirert til å ta opp igjen et gammelt prosjekt, en 1967-modell Ford Bronco som han allerede har lagt en god del tid og penger ned i. For å kunne tjene penger på den, må gutta på Count’s fikse den raskt.

16:30(16:55)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny har en kunde som vil kjøpe Ford Broncoen fra 1967 som han holder på å restaurere, men Ryans tabbe har satt prosjektet langt tilbake.

16:55(17:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny blir bedt om å lage en jubileumssykkel for å hedre musikklegenden Les Paul, og må få jobben gjort i løpet av 30 dager. Horny Mike ønsker å imponere Danny, og tar en titt på en Dodge 1940-modell som er til salgs.

17:25(17:50)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2015. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny og gutta møter en kunde som har en helt spesiell lakkeringsjobb han ønsker utført. Samtidig bygger Shannon og Ryan en Harley Davidson-lignende motorsykkel til en kunde med en gammel politisykkel som utgangspunkt.

20:30(21:30)

> MacGyver

Amerikansk actionserie fra 2016. I nyversjonen av MacGyver treffer vi den unge MacGyver. Han har dannet en ny, statlig organisasjon, der han viser frem sine evner til å bruke vitenskap og kritisk tenkning for å løse problemer og forhindre katastrofer. I denne del: Et meisel og en fyrstikkmappe er alt MacGyver og teamet hans har som hjelpemidler når de skal forsvare ansatte på den amerikanske ambassaden i Latvia mot en gruppe ekstremister. Bozer står overfor en viktig avgjørelse nå som han vet hvem MacGyver egentlig er.

21:30(23:15)

> First Strike

Amerikansk action fra 1997. Jackie Chan, Jackson Lou. Chan Ka Kui er en fremstående politimann i Hong Kong som blir hyret av amerikanske CIA for å finne en kvinne ved navn Natasha. Hun smugler amerikanske dollar inn i Ukraina. Ved hjelp av Natashas smuglerdollar har terroristen Tsui kunnet kjøpe kjernefysiske stridshoder av den russiske mafiaen. Sammen med den russiske overvåkingstjenesten følger Chan og den ukrainiske agenten Gregor Tsuis spor til Australia, hvor terroristens søster Annie arbeider i et akvarium. Der har hun plassert menneskeetende fisk for å beskytte det ulovlige atomvåpenet. Aldersgrense: 15 år.

23:15(01:10)

> The Colony

Kanadisk science fiction fra 2013. Laurence Fishburne, Bill Paxton. En gruppe overlevende etter en ny istid på jorden, kjemper for å unngå at deres skjøre samfunn skal kollapse når det går nedover med både matrasjonene og temperaturen. Menneskene på Colony Seven er allerede rammet av sykdom og interne konflikter og frykter det verste når de mister kontakt med den eneste andre kjente bosettingen. En liten gruppe bestemmer seg for å sette ut på en livsfarlig ekspedisjon for å finne ut hva som har skjedd. Det de finner er verre enn de kunne forestille seg. Det er nå kampen for å overleve virkelig begynner.

01:10(02:55)

> Three Inches

Amerikansk science fiction fra 2011. Noah Reid, Stephanie Jacobsen. Walter Spackman har ikke oppnådd det han ønsket i livet. Livet hans tar imidlertid en drastisk vending når han blir truffet av lynet. Når han våkner, har han utviklet evnen til å flytte gjenstander ved hjelp av tankens kraft. Han blir snart rekruttert av en gruppe superhelter med like merkverdige superkrefter. Aldersgrense: 11 år.

02:55(03:35)

> Jakten på en kriminell

Amerikansk dokumentarserie. John Walsh tar fatt i uoppklarte kriminalsaker og prøver å finne løsningen. Han intervjuer ofre, pårørende, etterlatte og advokater, og søker nye spor som kan gi svar på hvem som står bak kriminalsakene. Sakene blir også rekonstruert. I denne del: I 2003 ble forsvarsmannen Kevin Stoeser dømt for flere seksualforbrytelser mot tenåringsjenter. Ti år senere oppdaget ansatte på den åpne anstalten der han sonet straffen sin, bilder av lettkledte barn på den ulovlige telefonen hans. Stoeser rømte ut en bakdør, og er stadig på flukt. Charles Richard Mozdir ble arrestert etter å ha forgrepet seg på bestekameratens syv år gamle sønn. Han ble pågrepet og løslatt mot kausjon, men da han skulle møte til avhør, dukket han ikke opp. Også Mozdir er ennå på rømmen. Kan John Walsh bidra med å finne de to før de forgriper seg på flere barn?

03:35(04:15)

> Derfor styrter fly

Amerikansk dokumentarserie. Hva skjer egentlig når en rutinemessig flytur blir til det reneste marerittet? I denne serien får vi svar fra piloter og flypassasjerer. I denne del: De er geniale maskiner, og kan ta av og lande uten rullebane nesten overalt. Med sin smidighet og styrke er helikopter ofte førstevalget for fjerntliggende redningsaksjoner og raske utrykninger. Men et helikopter har også sine helt egne sett med risikofaktorer.

04:15(05:05)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2017. I denne dokumentarserien følger vi det indre livet i Oslo Brann- og Redningsetat. De rykker ut på branner, drukninger og ulykker, og alt handler om å redde menneskeliv og verdier. I denne del: Vi får høre hvordan røykdykkerne på hovedbrannstasjonen i Oslo ble rammet av eksplosjonen i Regjeringskvartalet den 22. juli 2011, og deretter reddet liv på skadestedet.

05:05(05:30)

> Nattarbeiderne

Norsk realityserie. Nattarbeiderne er en serie med høyt tempo og mye dramatikk. I løpet av serien blir vi kjent med vektere, krimfotografer, militærpolitiet, legevakta i Drammen, MMA-fighteren, tømmerhuggerne, VG-redaksjonen, Burlesque-skolen og mange flere. I denne del: Krimfotografene Vegard og Daniel mottar melding om en stor ulykke i Hokksund. De jobber fra Oslo og tar en stor sjans ved å kjøre så langt for å ta bilder som de håper å kunne selge til de forskjellige nyhetsredaksjonene. De kommer fram, og det viser seg at ulykken er alvorlig.

05:30(06:00)

> Skolepurken

Amerikansk dokusåpe. Om det er trøbbel på campus er skolepurkene der for å ordne opp på universiteter og videregående rundt omkring i USA. I denne del: Vi ser skolepurkene takle alt fra sikkerhetsproblemer til mer alvorlige hendelser på skoleplassen.