Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(07:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2009. Når tømmerhogst-sesongen nærmer seg slutten, starter dramaet. Når tømmerhogst-sesongen nærmer seg slutten, starter dramaet.

07:00(08:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2009. Det oppstår en intern slosskamp på et av hogstlagene. Jimmy har problemer med båten sin, og to av lagene står overfor katastrofer. Det oppstår en intern slosskamp på et av hogstlagene. Jimmy har problemer med båten sin, og to av lagene står overfor katastrofer.

08:00(09:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Rygaard har forsterket teamet med to nye medlemmer, Travis og Dave. Sammen skal de utføre den mest ambisiøse oppdraget noensinne. Stump-Brancheier Melvin Landy melder seg for å gi Phil en god start. Rygaard har forsterket teamet med to nye medlemmer, Travis og Dave. Sammen skal de utføre den mest ambisiøse oppdraget noensinne. Stump-Brancheier Melvin Landy melder seg for å gi Phil en god start. Browning-crewet starter sesongen med at Jessie sørger for papirarbeidet, mens Jay overvåker arbeidet på oppdragsstedet. Swamp Man håper på god profitt ved å hente ut tømmer som befinner seg under vann.

09:00(10:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Et sagbruk langt utenfor allfarvei kan vise seg å bli en gullgruve for Swamp Man dersom de klarer å finne ut av sikkerhetsutfordringene. Et sagbruk langt utenfor allfarvei kan vise seg å bli en gullgruve for Swamp Man dersom de klarer å finne ut av sikkerhetsutfordringene. Craig og Gabe begynner å miste tålmodigheten med Rygaards, og Browninger setter en nybegynner til oppgaver som synes for store. Høye temperaturer setter Pihl-crewet i fare.

10:00(11:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. Browning får erfare at hastverk er lastverk. Trailersammenbrudd hindrer S&S-crewet å komme seg til Florida i tide. Melvin får oppleve hva som skjer med Pihl-crewet når hogstmaskinen går i stykker. Browning får erfare at hastverk er lastverk. Trailersammenbrudd hindrer S&S-crewet å komme seg til Florida i tide. Melvin får oppleve hva som skjer med Pihl-crewet når hogstmaskinen går i stykker. Rygaard trosser en kraftig storm for å få flyttet last i tide, bare for å oppleve at en wire som ryker truer hele produksjonen.

11:00(11:30)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. En krakilsk mann gir Steve huden full mens han er i ferd med å opprettholde parkeringssikkerheten i Providence. En krakilsk mann gir Steve huden full mens han er i ferd med å opprettholde parkeringssikkerheten i Providence. Et annet sted i byen hører dommer Caprio på unnskyldninger fra bilister som ikke har villet godta parkeringsbøtene sine.

11:30(12:00)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. Ponytail må tåle kritikk av hårlengden sin fra en barberer i Detroit, og det blir også strid om lengden på en bybuss!. Ponytail må tåle kritikk av hårlengden sin fra en barberer i Detroit, og det blir også strid om lengden på en bybuss! Hawk tauer bort en forlatt bil fra motorveien i Trenton, men etter kort tid stormer den rasende bileieren kontoret!

12:00(12:30)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. Jojo strever med å få en kvinne til å vise ham parkeringstillatelsen sin slik at han skal slippe å taue bort bilen hennes. I Detroit sliter Lashelle med parkometre som ikke fungerer. Jojo strever med å få en kvinne til å vise ham parkeringstillatelsen sin slik at han skal slippe å taue bort bilen hennes. I Detroit sliter Lashelle med parkometre som ikke fungerer.

12:30(13:00)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. Jojo i Staten Island blir angrepet av en rasende gjenganger som prøver å forhindre at bilen hennes blir tauet bort. Jojo i Staten Island blir angrepet av en rasende gjenganger som prøver å forhindre at bilen hennes blir tauet bort. I Detroit tar Ponytail i bruk alle krefter for å stanse en feilparkerer, og i Hempstead må Noreen tåle kjeft fra en bilist som har parkert i en busslomme.

13:00(13:30)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. Mike havner midt i en krangel mellom to kvinner på Staten Island som har kommet i klammeri med hverandre etter en borttauing. Mike havner midt i en krangel mellom to kvinner på Staten Island som har kommet i klammeri med hverandre etter en borttauing. En rasende mob konfronterer Eric, som er i ferd med å skrive ut bøter foran et populært marked i Detroit.

13:30(14:00)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. John iler til for å hjelpe når en irritert lastebileier stormer kontoret etter at lastebilen hans har blitt tauet bort. John iler til for å hjelpe når en irritert lastebileier stormer kontoret etter at lastebilen hans har blitt tauet bort. I Detroit må Lashelle tåle kjeft fra rasende bilister som er sinte selv om de innrømmer å ha feilparkert.

14:00(14:30)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. Ponytail prøver å få notoriske feilparkerere i Detroit til å slutte med uvanen sin, og Jojo forsøker å roe ned innbyggere på Staten Island, som er opprørte fordi bilene deres er tauet bort. Ponytail prøver å få notoriske feilparkerere i Detroit til å slutte med uvanen sin, og Jojo forsøker å roe ned innbyggere på Staten Island, som er opprørte fordi bilene deres er tauet bort.

14:30(15:00)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk dokusåpeserie. John blir fysisk stanset av en rasende kvinne i Bronx når han forsøker å taue bort bilen hennes. I Detroit gjør Laverne alt som står i hans makt for å få bilistene i byen til ikke å bryte parkeringsreglene. John blir fysisk stanset av en rasende kvinne i Bronx når han forsøker å taue bort bilen hennes. I Detroit gjør Laverne alt som står i hans makt for å få bilistene i byen til ikke å bryte parkeringsreglene.

15:00(15:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

15:30(16:30)

> Ax Men: Logged and Loaded

Amerikansk realityserie fra 2016. Craig og Gabe i Rygaard-teamet krangler om hva som er den beste måten å ordne opp på etter en brann. I Papac-gjengen blir Gary og Eddie skuffet når de oppdager at tømmeret deres er verdt mye mindre enn de trodde. Craig og Gabe i Rygaard-teamet krangler om hva som er den beste måten å ordne opp på etter en brann. I Papac-gjengen blir Gary og Eddie skuffet når de oppdager at tømmeret deres er verdt mye mindre enn de trodde.

16:30(17:30)

> Ax Men: Logged and Loaded

Amerikansk realityserie fra 2016. Shelby og mannskapet hans tar natten til hjelp for å få ferdig jobben på det gamle militærfortet. Også hos Papac-teamet er det hektisk aktivitet for å fullføre siste del av en stor jobb. Shelby og mannskapet hans tar natten til hjelp for å få ferdig jobben på det gamle militærfortet. Også hos Papac-teamet er det hektisk aktivitet for å fullføre siste del av en stor jobb.

17:30(18:00)

> Fraktekrigen UK

Britisk realityserie fra 2015. Russel får jobben med å frakte en sykkelvogn fra Devon til Scotland. Kunden er en vaskerieier som vil ha vognen levert i perfekt stand! I London sliter Shahbaz med et piano på 370 kilo!. Russel får jobben med å frakte en sykkelvogn fra Devon til Scotland. Kunden er en vaskerieier som vil ha vognen levert i perfekt stand! I London sliter Shahbaz med et piano på 370 kilo!

18:00(18:30)

> Lagerkrigen Miami

Amerikansk realityserie fra 2015. Kjøperne befinner seg i Lantana I Florida, og Kevin stiller tidlig på auksjonen for å kartlegge konkurransen. Jorge og Maydel komme rover en viktig bit av musikkhistorien, og treffer flere legender fra 80-tallet. Kjøperne befinner seg i Lantana I Florida, og Kevin stiller tidlig på auksjonen for å kartlegge konkurransen. Jorge og Maydel komme rover en viktig bit av musikkhistorien, og treffer flere legender fra 80-tallet. En misforståelse mellom Greg og Lindsey fører til at de nesten blir lurt.

18:30(19:00)

> Lagerkrigen Miami

Amerikansk realityserie fra 2015. Kjøperne drar på auksjon hos Jerry Mahaffey, og Jorge og Maydel finner et svært gammelt kart som de håper de kan tjene bra med penger på. Kevin tar opp kampen med Yorgen og Christian om noe som kan være et kupp. Kjøperne drar på auksjon hos Jerry Mahaffey, og Jorge og Maydel finner et svært gammelt kart som de håper de kan tjene bra med penger på. Kevin tar opp kampen med Yorgen og Christian om noe som kan være et kupp.

19:00(20:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram fra 2017. Top-ninjaer fra hele verden møtes i spesialsendingen USA vs. The World! Lagene består av fem deltakere, og de konkurrerer i den krevende finaleløypen i Las Vegas. Del 3. Top-ninjaer fra hele verden møtes i spesialsendingen USA vs. The World! Lagene består av fem deltakere, og de konkurrerer i den krevende finaleløypen i Las Vegas. Del 3.

20:00(21:00)

> Stockholmspolisen

Svensk dokumentarserie fra 2018. En aggressiv mann skaper frykt i et boligområde. Christoffer pågriper en mann som har blottet seg for barn. Åsa rykker ut på en alarm om et slagsmål som viser seg å være et voldtektsforsøk. En aggressiv mann skaper frykt i et boligområde. Christoffer pågriper en mann som har blottet seg for barn. Åsa rykker ut på en alarm om et slagsmål som viser seg å være et voldtektsforsøk.

21:00(00:10)

> Minority Report

Amerikansk action fra 2002. I året 2054 er det mulig å forutse forbrytelser før de finner sted. Politibetjent John Anderton jobber i en avdeling i politiet som fengsler drapsmenn før de har begått selve mordet. I året 2054 er det mulig å forutse forbrytelser før de finner sted. Politibetjent John Anderton jobber i en avdeling i politiet som fengsler drapsmenn før de har begått selve mordet. Så opplever Anderton sitt livs mareritt da han selv blir fengslet for et mord han skal begå. Han må finne ut hvem som er hans offer og sørge for at han ikke begår ugjerningen.

00:10(02:10)

> Rambo - First Blood

Amerikansk action fra 1982. Vietnamveteranen John Rambo ankommer en småby på den amerikanske nordvestkysten og er snart i klammeri med den lokale sheriffen. Vietnamveteranen John Rambo ankommer en småby på den amerikanske nordvestkysten og er snart i klammeri med den lokale sheriffen. Da minnene fra slagmarken dukker opp, blir Rambo ganske rabiat.

02:10(04:20)

> Rogue Assassin

Amerikansk action fra 2007. Etter at partneren og familien hans blir drept av den beryktede leiemorderen Rogue, blir FBI-agent Jack Crawford besatt av tanken på hevn mens hans liv går i oppløsning i en malstrøm av skyldfølelse og svik. Etter at partneren og familien hans blir drept av den beryktede leiemorderen Rogue, blir FBI-agent Jack Crawford besatt av tanken på hevn mens hans liv går i oppløsning i en malstrøm av skyldfølelse og svik.

04:20(05:15)

> Salvation

Amerikansk sciencefictionserie fra 2018. Grace tar fatt på et farlig oppdrag, og Liam og Darius sitt forhold blir testet. Grace tar fatt på et farlig oppdrag, og Liam og Darius sitt forhold blir testet. Etter at hemmeligheten har kommet ut, lærer verden sannheten om den forestående trusselen om asteroiden som er på kollisjonskurs med jorden. Vil sannheten vil få frem det beste eller det verste i folk?

05:15(06:00)

> Iskrigerne

Norsk dokumentarserie. Det svartner for Alexander Bonsaksen på isen, han dytter dommeren og knekker kølla. Mens Bonsa venter på straffen, havner Jonas Knutsen i en skikkelig slåsskamp på isen. Det svartner for Alexander Bonsaksen på isen, han dytter dommeren og knekker kølla. Mens Bonsa venter på straffen, havner Jonas Knutsen i en skikkelig slåsskamp på isen.