Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

06:30(07:25)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Sumpgress og vannliljer setter kjepper i hjulene for alligatorjegerne.

07:25(08:20)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Presset på tid ser jegerne etter alternative metoder for å avslutte jaktsesongen på best mulig vis.

08:20(08:50)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2011. Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Det haster å ordne opp for en mann som har fått bilen sin satt opp til tvangsauksjon. Sherry prøver seg på booting, og parkeringsvakten Marlene tar et oppgjør med sinte innbyggere som har feilparkert.

08:50(09:20)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2011. Bli med vaktene i Philadelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Marylin blir berørt når en mann hun bøtelegger blir rasende. For et par som forsøker å få utlevert bilen sin, ser hindrene ut til å bli vanskelige å overvinne.

09:20(10:20)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: De 30 beste utøverne fra Philadelphia er tilbake for å prøve seg på byens finaleløype! Den er utvidet siden forrige runde, og inneholder nå fire nye hindringer!

10:20(11:15)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: Vi blir med til Las Vegas der til sammen 90 finalister som har gått videre fra byfinalene er samlet for å prøve seg i den nasjonale finalen. Den svært krevende hinderløypen de må gjennom, har hatt beryktede Mount Midoriyama i Japan som modell.

11:15(12:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2008. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Det er Thanksgiving, og det kalde været krever sitt og gjør at flere av tømmerhoggerne blir syke. Et av hogstlagene må takle årets første snøstorm.

12:15(13:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Marty blir midt i flyturen tvunget til å ta en omvei som koster ham dyrebart drivstoff. Rich står overfor sin største frykt når hundene stikker av etter å ha blitt truet av et farlig rovdyr.

13:10(14:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Elin og Antonio kalles ut til supportere som marsjerer i byen, og sykepleieren Erik må ut til en mann med smerter i brystet.

14:10(15:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Anders kalles ut til en villabrann, og akuttlegen Helena har mistanke om livstruende tilstand hos en pasient.

15:05(16:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Akuttlegen Lena får inn en pasient som har vært i en alvorlig trafikkulykke, og Johan og Fredric tar opp jakten på en mistenkt sjåfør.

16:00(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Akuttlegen Helenas pasient blør kraftig etter en sykkelulykke, og Fredric prøver å få kontroll over en berserk kvinne.

17:00(17:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

17:30(18:00)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2016. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: Vi blir med til Las Vegas der til sammen 90 finalister som har gått videre fra byfinalene er samlet for å prøve seg i den nasjonale finalen. Den svært krevende hinderløypen de må gjennom, har hatt beryktede Mount Midoriyama i Japan som modell.

19:00(20:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior. I denne del: I Las Vegas kjemper topputøverne fra byfinalene hardt for å komme gjennom den krevende finalehinderløypen som har beryktede Mount Midoriyama i Japan som modell. For å bli med videre, må deltakerne komme seg gjennom første etappe av løypen på maks to minutter og 20 sekunder.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Etter å ha overlevd rekordkulden året i forveien, er ødemarkens menn bedre forberedt enn noen gang til å møte de tøffe utfordringene moder jord har å by på. Naturen er i stadig endring, og tvinger mennene til å finne stadig nye måter å overleve på.

21:00(23:20)

> Sabotage

Amerikansk actiondrama fra 2014. Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington. En gruppe sammensveisede narkoagenter ledet av John "Breacher" Wharton raider gjemmestedet til et narkokartell. Der arresterer de en ettersøkt gangsterboss og finner en stor, bortgjemt pengesum. Da de ti millionene dollar i kontanter forsvinner, mistenkes gruppen, og John innser at en av agentene hans kan være synderen. Kartellet begynner å drepe gruppens medlemmer en etter en, og situasjonen blir enda mer anspent da Johns familie kidnappes. Åldersgräns: 18 år.

23:20(00:20)

> 60 Days In

Fight Face. Amerikansk realityserie fra 2016. Syv frivillige som ikke har begått noe lovbrudd, går undercover som fanger i Clark County Jail fengsel i 60 dager. Med dette vil sheriffen Jamey Joel forsøke å avdekke kriminalitet og korrupsjon i fengselet han styrer. Håpet hans er å få et unikt perspektiv på hva som faktisk foregår bak fengselsmurene. I denne del: Isaiah og Robert sliter med livet bak murene, og er redde for at de snart skal bli avslørt. Zac på sin side, har tatt opp jakten på innsatte som bruker narkotika. I kvinnedelen av fengselet har Tami et sammenstøt med en annen innsatt, som utvikler seg til en eksplosiv krangel.

00:20(01:15)

> MacGyver

Amerikansk actionserie fra 2016. I nyversjonen av MacGyver treffer vi den unge MacGyver. Han har dannet en ny, statlig organisasjon, der han viser frem sine evner til å bruke vitenskap og kritisk tenkning for å løse problemer og forhindre katastrofer. I denne del: MacGyver går undercover i et høyrisikofengsel for å finne ut hvor basen til et narkokartell er. Målet er å bli kjent med narkokongen og befri ham, slik at han kan føre teamet til basen.

01:15(02:10)

> MacGyver

Amerikansk actionserie fra 2016. I nyversjonen av MacGyver treffer vi den unge MacGyver. Han har dannet en ny, statlig organisasjon, der han viser frem sine evner til å bruke vitenskap og kritisk tenkning for å løse problemer og forhindre katastrofer. I denne del: MacGyver har bare en korketrekker og en rull papirlommetørkler å forsvare seg med når han står ansikt til ansikt med en internasjonal leiemorder som har fått i oppdrag å drepe ham. Bozer føler seg lurt når han får vite MacGyvers virkelige identitet.

02:10(03:10)

> Incorporated

Amerikansk science-fiction-serie. Vi befinner oss i 2074, og følger Ben Larson, som har infiltret et større selskap under skjult identitet for å redde kvinnen han elsker. Snart oppdager han at å klatre på karrierestigen kan være et livsfarlig spill. I denne del: Bens oppdrag når et kritisk punkt, og Elisabet og Laura forsoner seg med klinikkens skjebne. Julian jakter en morder.

03:10(04:10)

> Halt and Catch Fire

Amerikansk dramaserie fra 2016. Vi følger pionerene i 1980-tallets raskt voksende dataindustri, og det er spennende tider i en bransje som er i ferd med å forandre verden. I denne del: Joe og Ryan må håndtere konsekvensene av Joes beslutning. Cameron og Donna er uenige om Mutinys framtid, samtidig som Gordon får dårlig samvittighet.

04:10(05:00)

> I Killed My BFF

Amerikansk dokumentarserie fra 2014. Vi ser på sjokkerende saker fra virkeligheter der vennskap og kjærlighet blir snudd til hat, og der dette får svært alvorlige og noen ganger fatale konsekvenser. Vi ser på sjokkerende saker fra virkeligheter der vennskap og kjærlighet blir snudd til hat, og der dette får svært alvorlige og noen ganger fatale konsekvenser. I denne del: En lutfattig mann i Florida vinner 30 millioner dollar i Lotto, og alle han kjenner kommer for å be om penger. Han ber sin beste venn om hjelp, men ting skjærer seg.

05:00(06:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2008. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Det er Thanksgiving, og det kalde været krever sitt og gjør at flere av tømmerhoggerne blir syke. Et av hogstlagene må takle årets første snøstorm.