Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:45)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger Clark Kents unge år - mannen som senere ble kjent som Supermann.

06:45(07:35)

> Smallville

Amerikansk dramaserie. Vi følger Clark Kents unge år - mannen som senere ble kjent som Supermann.

07:35(08:30)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør jakte på dem: Vi følger alligatorjegerne fra Louisiana i denne spennende realityserien. I denne del: Etter en tøff start på sesongen er Troy tilbake i form, og i god gang med å fylle jaktkvoten sin på 320 alligatorer. Den nye skarpskytteren hans Liz er en viktig årsak til at han gjør det bra. Men i sumpene kan ting endres raskt, og når Liz plutselig blir skadet er Troy tilbake der han startet.

08:30(08:55)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Dee Snider fra Twisted Sister kommer innom butikken for å få en ny Sugar Bear front end. Ryan og Horny Mike legger ut på veien for å prøve å finne nye prosjekter de kan ta fatt på i butikken.

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Dee Snider fra Twisted Sister trenger hjelp til å gjøre den nye Teslaen sin til et rock’n roll-kjøretøy, men snart begynner merkelige ting å skje! Danny og Davey Deals får øye på en Monte Carlo 1970-modell, og Danny prøve å overbevise eieren om å selge den til ham.

09:25(09:55)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: John forsøker å finne en kvinnes beslaglagte bil mens en taxi med taksameteret på venter utenfor. Tiffany som er kjent for killer-instinktet sitt, viser noen av teknikkene sine. Martin blir tilkalt for å taue bort en bil som har kollidert med en bensinpumpe.

09:55(10:25)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: Yolanda har hendene fulle med å hjelpe en lastebileier gjennom papirmøllen for å få ut bilen. Tauebilsjåføren John treffer en bileier som forsøker å låse ham ute, og Marylin får både venner og fiender på runden sin.

10:25(10:55)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Roy storkoser seg når han tester ut undervannsbåten han frakter, men smilet stivner når det viser seg at båten truer med å sprenge traileren hans i luften. Jennifer får drømmejobben, og skal frakte et stort parti med vindusutstillinger til en godteributikk i Hollywood. Men transporten byr på utfordringer!

10:55(11:25)

> Fraktekrigen

Amerikansk realityserie. Følg kampen mellom transportørene som frakter de merkeligste ting på USAs motorveier; tingene som er for store eller har en for spesiell form til at andre vil frakte dem. Hvem kommer tidsnok, hvem tjener mest og hvem blir blokkert? I denne verdenen er du ikke bedre enn din siste frakt. I denne del: Jarret imponerer ikke akkurat kunden med ferdighetene sine når han skal pakke inn Rock 'em Sock 'em-figurer som skal fraktes til sin nye eier. Jennifer kjemper mot klokken når hun får jobben med å frakte en gravid hoppe. Blir hoppen overopphetet kan hun miste føllet sitt.

11:25(12:20)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Snøsmeltingen er i full gang i ødemarken. Marty tar en sjanse på tynn is, og et rovdyr som våkner til live i Yaak får Rich til å sette i gang en redningsaksjon.

12:20(13:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Vi får et tilbakeblikk på ødemarkens menns kamper mot de aller farligste rovdyrene.

13:15(14:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politimannen Kalle blir varslet om at en mann har helt bensin på en person og truer med å tenne fyr på vedkommende. Brannsjef Peter rykker i full fart ut til en mann som har kollapset på gaten grunnet hjertestans. Sykepleieren Maria på Karlskronas akuttmottak får inn en pasient med alvorlige magesmerter.

14:15(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Stefan rykker ut til en brann i en leilighet der det fortsatt finnes en person. Politimannen Henrik rykker ut til bråk på en jernbanestasjon, og Martine og Sofia får tips om et innbrudd.

15:10(16:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Micke sliter med å slukke bensinflasker som står i brann, og politibetjenten Angelica blir vitne til at en person blir mishandlet i Uddevalla. Stefan skal på sin siste nattevakt etter å ha jobbet på stasjonen i 35 år.

16:10(17:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Anders kjemper sammen med kollegaene sine i Stockholm for å redde livet til en person med akutt hjertestans. Ambulansesykepleieren Miriam hjelper en traumatisert jente i Karlskrona, og i Åmål forbereder politiet en risikofull husransakelse.

17:05(17:30)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2016. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og modifiserer biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og hvert nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for det handler om å tjene eller tape penger i hvert eneste prosjekt. I denne del: Danny skal bygge en sykkel i verdensklasse for en svært velstående kunde, og går jobben bra, kan det føre til massevis av nye oppdrag for butikken.

17:30(18:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2012. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og bearbeider biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og det å gyve løs på nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for hvert eneste prosjekt kan bety penger tapt eller penger tjent. I denne del: Horny Mike oppdager en gammel sykkelramme på privat eiendom, og overbeviser Danny om å ta sjansen på snike seg inn for å se nærmere på den.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie. Actionfylt konkurranse der deltakerne løper, hopper, kryper, henger og svinger seg gjennom noen av verdens mest krevende hindringer for å bli den neste American Ninja Champion. I denne del: Deltakere fra nordøst i USA kjemper om de 30 plassen i regionsfinalen. Foreløpig har bare åtte ninjaer klart å komme seg gjennom de utfordrende hindrene i Miami.

19:00(19:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

19:30(20:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe fra 2014. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Altfor mye jobb, musikkplaner og maskiner som blir ødelagt blir rett og slett for mye for Lothepus. Han vil bort fra alt, snurrer på globusen og ender opp med å kjøpe en billett til Goa.

20:00(20:30)

> Gatebil

Norsk dokusåpe fra 2016. Bli med på oppturer og nedturer i gatebilmiljøet. Dette er fortellingen om fantastiske oppturer, bunnløse nedturer, følelser, skuffelser, kjærlighet og vennskap på tvers av kjønn, generasjoner, by og bygd. I denne del: Gatebil er beryktet for sine kåringer av lettkledde gatebil-babes. Men i år skal konkurransen gjennomføres med litt mer stil. Det er i alle fall det arrangøren håper. Og på banen skal de raskeste bilene i gatebilsirkuset møtes. Hvem er raskest når de hjemmebygde doningene med over 1000 hestekrefter møter fabrikkbilene som proffe ingeniører har laget?

20:30(21:00)

> Gatebil

Norsk dokusåpe fra 2016. Bli med på oppturer og nedturer i gatebilmiljøet. Dette er fortellingen om fantastiske oppturer, bunnløse nedturer, følelser, skuffelser, kjærlighet og vennskap på tvers av kjønn, generasjoner, by og bygd. I denne del: Norske Fredric Aasbø leder verdensmesterskapet i drifting sammenlagt når siste løp skal kjøres på erverdige Irwindale i USA. Men fire sjåfører kan frata ham tittelen dersom han ikke kjører opp mot sitt beste. Følg den høydramatiske innspurten fra innsiden i denne siste episoden av Gatebil.

21:00(22:00)

> Body Hack

Australsk realityserie fra 2016. Eventyreren Todd Sampson vil utforske hvor mye et menneske kan tåle, og oppsøker folk som daglig utsetter seg for ekstreme påkjenninger for å lære. I denne del: Todd gir seg selv to uker på å bli en profesjonell MMA-fighter. Han drar til en av de beste kamptreningssentrene i verden, Jackson-Wink i Albuquerque i New Mexico. Her skal han på kort tid lære seg syv typer kampsport og jobbe hardt for å forbedre både reaksjonsevne og koordinasjon.

22:00(22:30)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2015. Vi følger livene til fem rånere og raggare i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. I denne del: Bakken har funnet ut at kvinnfolk er mye mas. Sten har innsett at Ida er hans store kjærlighet og vil ta neste steget inn i voksenlivet. Torodd er fremdeles på jobbjakt og søker råd hos foreldrene.

22:30(23:00)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2015. Vi følger livene til fem rånere og raggare i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. I denne del: Sten er på vei inn i voksenlivet og har fått ny jobb mens Torodd begynner for alvor å kjenne på det å være arbeidsledig og begynner på jobb-kurs. Bakken sin plan om å være singel slår sprekker i det han møter Martha.

23:00(00:00)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2016. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie, og forteller om det eksentriske geniet Walter O'Brien og hans team av brilliante outsidere. De blir rekruttert av den føderale agenten Cage Gallo og skal utgjøre Homeland Securitys nye "tenketank" under navnet Scorpion. O'Brien er en av verdens smarteste, med en IQ på 197. Kompisen Sylvester Dodd er ekspert på statistikk og tall, Happy Quinn et mekanisk orakel og Toby Curtis er ekspert på psykologisk oppførsel. Gruppens sammensatte evner og teknologiske kunnskap imponerer agent Gallo, som deler en fortid med O'Brien. Innad er Scorpion-teamet komfortable med hverandre og sin særegne humor, men utad skjønner de ikke alltid hvordan ting fungerer i den virkelig verden. I denne del: Team Scorpion blir fanget i en ødelagt biodome som er laget for bruk på mars, når de skal forsøke å hente ut to forskere.

00:00(00:30)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe fra 2015. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte. I denne del: Når islandske myndigheter holder Lothepus tilbake i Reykjavik hisser han seg kraftig opp over byråkrati og papirmøller. Mens Lothepus blir tvunget til å stelle hjemme i båten, har Joar endelig tid til å reparere sin båt, Con Amore. Etterhvert kommer det frem at isforholdene rundt Grønland skaper ytterligere usikkerhet rundt ekspedisjonen til Lothepus.

00:30(00:55)

> Las Vegas Jailhouse

Amerikansk realityserie. Las Vegas-politiet har mye å gjøre i byen som aldri sover. Hver dag arresterer de prostituerte, narkomane og fyllekjørere. Hva skjer så? Vi følger dem til fengselet, Clark County Detention Center. I denne del: En mann får sjokk og ender med å krasje bilen sin i en mur når han våkner etter en kveld på fylla, og oppdaget at kameratene har dekket kroppen hans med stygge tegninger. En turist svært opptatt av fagforeningsarbeid blir arrestert etter å ha anklaget noen arbeidere på en byggeplass for å være streikebrytere.

00:55(01:50)

> Love/Hate

Irsk spenningsserie fra 2013. Et drama basert på Dublins kriminelle underverden. Darren Treacy vender tilbake til Dublin etter å ha søkt tilflukt i Spania. I denne del: Fran frykter han kan bli fengslet for å ha kidnappet en tiger, og prøver å finne noen han kan skylde på. Dette blir en alvorlig utfordring for Nidges autoritet.

01:50(02:35)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør jakte på dem: Vi følger alligatorjegerne fra Louisiana i denne spennende realityserien. I denne del: Etter en tøff start på sesongen er Troy tilbake i form, og i god gang med å fylle jaktkvoten sin på 320 alligatorer. Den nye skarpskytteren hans Liz er en viktig årsak til at han gjør det bra. Men i sumpene kan ting endres raskt, og når Liz plutselig blir skadet er Troy tilbake der han startet.

02:35(03:00)

> Billy the Exterminator

Amerikansk realityserie. I denne del: Billy blir kontaktet når en vaskebjørn blir sittende fast i en søppelkasse. Når Billy klatrer nedi for å hjelpe vaskebjørnen ut, får han se hvor utspekulert det tilsynelatende søte dyret kan være.

03:00(03:20)

> Billy the Exterminator

Amerikansk realityserie. I denne del: Billy og Ricky blir tilkalt når et beltedyr terroriserer en hage, og oppdager snart at også en giftig slange har tilhold der. Billy får en telefon som dreier seg om kakerlakker, og det viser seg at dette kan dreie seg om den største kakerlakkinvasjonen i hele hans karriere.

03:20(04:05)

> Vettskremte pøbelunger

Britisk realityserie fra 2015. Ungdom på vei utpå skråplanet blir sendt frivillig i fengsel i et forsøk på å skremme dem fra å bli morgendagens kriminelle. I denne del: 14 år gamle Dylans voldelige angrep på moren har blitt fanget på kamera. Under et overnattingsbesøk i Richland–fengselet i Sør-Carolina får han en smak av sin egen brutalitet.

04:05(05:00)

> Love/Hate

Irsk spenningsserie fra 2013. Et drama basert på Dublins kriminelle underverden. Darren Treacy vender tilbake til Dublin etter å ha søkt tilflukt i Spania. I denne del: Fran frykter han kan bli fengslet for å ha kidnappet en tiger, og prøver å finne noen han kan skylde på. Dette blir en alvorlig utfordring for Nidges autoritet.

05:00(05:25)

> M*A*S*H

Amerikansk komiserie. Opplev livet på et amerikansk feltsykehus ved fronten under Koreakrigen. I denne del: Leiren åpner dørene for barn fra et barnehjem som hard blitt bombet. Samtidig må legene hjelpe til med en fødsel, og ta seg av skadde etter kampene.

05:25(06:00)

> Nattarbeiderne

Norsk realityserie. Når andre går hjem, går de på jobb. Møt alt fra strippere til vektere, journalister, fyrverkerieksperter, jernbanearbeidere og bartendere og se hva som skjer i Norge mens du sover. I denne del: I siste episode av «Nattarbeiderne» har stripperen Linda fått inn et utdrikningslag hun skal strippe for. Den vordende brudgommen hadde en avtale med sin kommende brud om at strippeshow var uaktuelt. Forloveren ville det annerledes, så her er de. Og selv om brudgommen prøver å holde øyekontakt med Linda, innrømmer han at øyelokkene ble litt tunge når han fikk pupper inn i synsfeltet.