Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?

06:30(07:25)

> World's Funniest Fails

Amerikansk underholdningsserie. Et panel med kjendiser og komikere kårer den ultimate "Fail of the Week" blant de morsomste tabbevideoene som florerer på internett. Inspirert av YouTube-kanalen "Fail Army" tar vi en titt på videoer av aktiviteter der ikke alt går helt som planlagt. I denne del: I panelet: Annie Lederman, Russell Peters og Jo Koy.

07:25(08:20)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem. I denne del: Det er første jaktdag i en ny sesong, og jegerne må hanskes med de største og mest grusomme alligatorene på mange år. Veteranen Troy har med seg en unggutt på laget, og innser raskt at han må få roet guttens nerver skal det være håp om å fylle jaktkvoten.

08:20(08:50)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2010. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: En kvinne i Philadelphia blir rasende og ringer politiet når nybegynneren Richie skriver ut bøter. I Detroit møter Rodney og Sonjia motstand hos en mann som bruker barna sine for å få dem til å ikke taue bort bilen hans.

08:50(09:20)

> Parkeringsvaktene

Amerikansk realityserie fra 2010. De er menneskene vi elsker å hate, men aldri har de vært vennligere! Bli med vaktene i Phildelphia parkeringsselskap på jobb! I denne del: En mor og en datter i Detroit raser og forbanner Sonjia og Courtney etter at de har satt dekklås på bilen deres. I Philadelphia er en mann svært misfornøyd med å ha fått bot mans han hjalp sin handicappede sønn.

09:20(10:20)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs beste ninjaer kjemper om seieren i American Ninja Warrior. I denne del: American Ninja Warrior er tilbake i San Jose i California der 30 deltakere som kom seg videre fra kvalifiseringsrunden for militært personell, er klare for finale.

10:20(11:15)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs beste ninjaer kjemper om seieren i American Ninja Warrior. I denne del: Vi er i San Jose i California der resten av deltakerne som kom seg videre fra kvalifiseringsrunden for militært personell, er klare for finale.

11:15(12:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Det er bare to uker igjen av sesongen. På fjellet står alt på hodet. Browning er på banen igjen, mens Rygaard opplever et ødeleggende tap. Jimmy er på tynn is hos Collins, mens en av Conners juniorpiloter blir sendt på dør. Shelby må på legevakten i all hast.

12:15(13:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Tom må forsvare hjemmet sitt mot en bjørn som truer husfreden, og Morgan gjør en fatal feilberegning på tynn is.

13:10(14:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Politimannen Kalle blir varslet om at en mann har helt bensin på en person og truer med å tenne fyr på vedkommende. Brannsjef Peter rykker i full fart ut til en mann som har kollapset på gaten grunnet hjertestans. Sykepleieren Maria på Karlskronas akuttmottak får inn en pasient med alvorlige magesmerter.

14:10(15:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Stefan rykker ut til en brann i en leilighet der det fortsatt finnes en person. Politimannen Henrik rykker ut til bråk på en jernbanestasjon, og Martine og Sofia får tips om et innbrudd.

15:05(16:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Micke sliter med å slukke bensinflasker som står i brann, og politibetjenten Angelica blir vitne til at en person blir mishandlet i Uddevalla. Stefan skal på sin siste nattevakt etter å ha jobbet på stasjonen i 35 år.

16:00(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokumentarserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige. I denne del: Brannmannen Anders kjemper sammen med kollegaene sine i Stockholm for å redde livet til en person med akutt hjertestans. Ambulansesykepleieren Miriam hjelper en traumatisert jente i Karlskrona, og i Åmål forbereder politiet en risikofull husransakelse.

17:00(17:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?

17:30(18:00)

> Fail Army

Amerikansk humorprogram fra 2015. Klippshow med elleville og spektakulære videoer fra hele verden.

18:00(19:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs beste ninjaer kjemper om seieren i American Ninja Warrior. I denne del: Vi får et tilbakeblikk på sesongens beste prestasjoner.

19:00(20:00)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs beste ninjaer kjemper om seieren i American Ninja Warrior. I denne del: tVi får et tilbakeblikk på sesongens beste prestasjoner.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo. I denne del: Morgan blir sittende fast i en snøstorm, uten ly i sikte. Martys retur til Alaska-fjellene tar en uventet vending.

21:00(21:55)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2015. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året. I denne del: Lisa og Todd står overfor en av sesongens tøffeste utfordringer når de gir seg i kast med den ville ruten med kallenavnet «Highway to Hell».

21:55(22:25)

> Jail: Big Texas

Amerikansk realityserie fra 2016. Vi følger den dramatiske, utfordrende og noen ganger humoristiske hverdagen til ansatte og innsatte i fengsler i Texas. I denne del: En kvinne innrømmer å ha narkotika skjult et sted ingen kan se. En innsatt tar søtsaker og tannkrem i bruk som sminke.

22:25(22:55)

> Jail: Big Texas

Amerikansk realityserie fra 2016. Vi følger den dramatiske, utfordrende og noen ganger humoristiske hverdagen til ansatte og innsatte i fengsler i Texas. I denne del: En arrestert mann blir filmet når han forsøker å flykte i frihet. En rusavhengig vender tilbake til fengsel, og kan fortelle at meth kontrollerer hodet hans.

22:55(23:55)

> Kokainkrigen

Amerikansk dokumentarserie. Vi følger elitestyrker i politiet som kjemper en kamp fra Karibia til Colombia mot narkokartellene og flommen av kokain som strømmer mot den amerikanske grensen. Fra Karibia til Colombia kjemper elitestyrker i politiet en krig mot narkokartellene og flommen av kokain som strømmer mot den amerikanske grensen. De står overfor smarte og brutal motstandere som er del av en milliardindustri, men som ikke anser livet selv som særlig verdifullt. Vi får et unikt innblikk i politiets arbeid mens de gjør alt fra å følge etter muldyr på flyplasser til å ta opp jakten på speedbåter lastet med narkotika. Vi bli også med i jakten på kartellenes siste hemmelige våpen: U-båter som frakter kokain. I denne del: Vi blir med DEA-agentene på jakt etter ubåter lastet med kokain. Ubåtene er kan frakte så mye som syv tonn kokain, og narkotikaen blir smuglet fra Colombia til USA. Men havet er stor, og ubåtene er vanskelige å finne.

23:55(00:20)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie fra 2014. Vi møter familien Robertson, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inne i de vannrike områdene i Lousiana. Men det var før de begynte å selge andelokkere. Nå er de staten Lousianas første familie med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming. I denne del: Willie tar hele familien med seg når han drar til Scotland på forretningsreise, slik at de kan gjenforenes med sine skotske røtter. Men på en busstur for å finne tilbake til familiearven, oppdager han mer enn han hadde ønsket.

00:20(00:55)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie fra 2014. Vi møter familien Robertson, som levde av andejakt, i fattigdom, dypt inne i de vannrike områdene i Lousiana. Men det var før de begynte å selge andelokkere. Nå er de staten Lousianas første familie med innbringende firma, egen realityserie og moderne tilnærming. I denne del: Willie tar hele familien med seg når han drar til Scotland på forretningsreise, slik at de kan gjenforenes med sine skotske røtter. Men på en busstur for å finne tilbake til familiearven, oppdager han mer enn han hadde ønsket. Del 2 av 2.

00:55(01:45)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2016. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie, og forteller om det eksentriske geniet Walter O'Brien og hans team av brilliante outsidere. De blir rekruttert av den føderale agenten Cage Gallo og skal utgjøre Homeland Securitys nye "tenketank" under navnet Scorpion. O'Brien er en av verdens smarteste, med en IQ på 197. Kompisen Sylvester Dodd er ekspert på statistikk og tall, Happy Quinn et mekanisk orakel og Toby Curtis er ekspert på psykologisk oppførsel. Gruppens sammensatte evner og teknologiske kunnskap imponerer agent Gallo, som deler en fortid med O'Brien. Innad er Scorpion-teamet komfortable med hverandre og sin særegne humor, men utad skjønner de ikke alltid hvordan ting fungerer i den virkelig verden. I denne del: Teamet er på oppdrag i en vindmøllepark når de i hui og hast må rykke ut for å redde Paige og Happy før kabelen i gondolbanen de sitter i ryker, og de to styrter i bakken.

01:45(02:40)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2016. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie, og forteller om det eksentriske geniet Walter O'Brien og hans team av brilliante outsidere. De blir rekruttert av den føderale agenten Cage Gallo og skal utgjøre Homeland Securitys nye "tenketank" under navnet Scorpion. O'Brien er en av verdens smarteste, med en IQ på 197. Kompisen Sylvester Dodd er ekspert på statistikk og tall, Happy Quinn et mekanisk orakel og Toby Curtis er ekspert på psykologisk oppførsel. Gruppens sammensatte evner og teknologiske kunnskap imponerer agent Gallo, som deler en fortid med O'Brien. Innad er Scorpion-teamet komfortable med hverandre og sin særegne humor, men utad skjønner de ikke alltid hvordan ting fungerer i den virkelig verden.

02:40(03:10)

> Car Matchmaker

Amerikansk realityserie fra 2017. Den tidligere Seinfeld-manusforfatteren og komikeren Spike Feresten hjelper folk med å finne den rette bilen. I denne del: En microbil-entusiast trenger Spikes hjelp når han vil utvide samlingen sin med morsomme og sjeldne biler.

03:10(03:40)

> Car Matchmaker

Amerikansk realityserie fra 2017. Den tidligere Seinfeld-manusforfatteren og komikeren Spike Feresten hjelper folk med å finne den rette bilen. I denne del: Spike kjører en Ferrari 499 GT med mer enn 661 hestekrefter når han drar på besøk til en profesjonell rodeo-utøver som leter etter ny lastebil.

03:40(04:40)

> Før katastrofen inntreffer

Dokumentarserie fra 2012. Tragiske hendelser som flykrasj, togulykker og gasseksplosjoner kan skje hvor og når som helst. Vi ser nærmere på hva som skjedde like før og som utløste kjente katastrofer. Angrepet på Pearl Harbor, terrorangrepene 11. september, gondolulykken i Cavalese i Italia, gasstragedien i Bhopal i India, togkollisjonen ved Paddington stasjon i London er noen av katastrofene som blir gått nærmere etter i sømmene. I denne del: 5. oktober 1999 kolliderte et passasjertog på vei ut fra Paddington stasjon med et tog på vei inn til stasjonen. 29 passasjerer og to lokførere omkom, og hundrevis av personer ble skadet. Hva var årsaken til at de to togene befant seg på samme spor, og hvorfor var ikke det automatiske alarmsystemet og fullt funksjonelle bremser nok til forhindre katastrofen?

04:40(05:35)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2010. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller. I denne del: Det er bare to uker igjen av sesongen. På fjellet står alt på hodet. Browning er på banen igjen, mens Rygaard opplever et ødeleggende tap. Jimmy er på tynn is hos Collins, mens en av Conners juniorpiloter blir sendt på dør. Shelby må på legevakten i all hast.

05:35(06:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2012. Danny Koker og gjengen på "Count's Kustoms" restaurerer og bearbeider biler og motorsykler. De holder til i gamblingbyen Las Vegas, og det å gyve løs på nye kjøretøy er en gambling i seg selv, for hvert eneste prosjekt kan bety penger tapt eller penger tjent. I denne del: Dabby får besøk av den legendariske "Mistress of the Dark", Elvira. Hennes berømte Thunderbird har behov for litt mekanikermagi. Men så blir det problemer når et par fra New Jersey, som har krysset landet for å hente sin Ford F100, ikke får bilen sin i tide.