Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. American Ninja Warriors befinner seg i Philadelphia. I kvalifiseringsrunden her dukker fjorårets vinner Geoff Britten opp for å vise at han kan gjenta bragdene sine. Philadelphia Qualifying - del 1. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. American Ninja Warriors befinner seg i Philadelphia. I kvalifiseringsrunden her dukker fjorårets vinner Geoff Britten opp for å vise at han kan gjenta bragdene sine. Philadelphia qualifying del 2. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

07:55(08:25)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokusåpe. Joar skal overta jobben fra Lothepus i "Rævhålet" og problemene står i kø den første dagen på egne bein. Lothepus har tatt på seg en spektakulær og risikabel sprengningsjobb, men før han kommer så langt settes tålmodigheten hans…. Den innerste utpost. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte.

08:25(09:20)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. En ampulle med et dødelig virus forsvinner fra Helsedirektoratet, og Mac, Wilt og Jack blir innkalt for å etterforske saken. Billy tar Riley med på landet, og lover at kjøreturen vil by på en overraskelse. Specimen 234 + Paper + Outbreak. En ny sesong hvor MacGyver tar ansvar for å redde verden, bevæpnet til tennene med oppfinnsomhet, tyggegummi og binders

09:20(10:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. MacGyver spiller inn en video mot dop sammen med Roxy Yeats, en kjent rockestjerne. Dramatikken øker når de nesten blir drept i en heisulykke og Roxy forteller MacGyver at hun tror det er hennes tvillingsøster som…. Two Times Trouble. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

10:25(11:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. MacGyver og hans små venner lærer om julens budskap, når de møter på en mystisk hjemløs kvinne. The Madonna. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

11:25(12:25)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. En av Swamp Man finner en gedigen tømmerstokk i sumpen, men på turen tilbake blir kamerateamet skadet. Craig kommer tilbake til Rygaard etter å ha snakket med Gabe. Slippery Slope. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

12:25(13:20)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Edderkopper, slanger og elvevann som er i ferd med å trekke seg tilbake, kompliserer innhentingen av tømmer i sumpen. Et tre som Stacey feller, blir tatt av vinden, og holder på å lande på flere av Big Guns folk. Hell or High Water. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

13:20(14:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Rich i Ruby Vally tar sin eldste og yngste hund med på et helt spesielt treningsoppdrag, mens Eustace og Preston legger ut på en kritisk hjortejakt. Judgement Day. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo.

14:15(15:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. Politibetjenten Anders rykker ut når noen barn forsvinner. Brannmannen Janne varsles om en leilighetsbrann, og brannmannen Sebastian får en hektisk natt. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

15:15(16:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. Politibetjentene Nicolai og Simon på Åland skynder seg til en havn der en mann skal ligge bevisstløs. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

16:15(17:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. Alarmen går når man hører en eksplosjon i en høyblokk, og brannmannen Jörgen rykker ut. Brannmannen Emma i Västervik varsles om en trafikkulykke, og Politibetjenten Anders har en urolig kveld i vente. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

17:10(18:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpe fra 2014. Det brenner på en øy, og Magnus fra sjøpatruljen haster til stedet. Brannmannen Matte blir varslet når en mistenkt pyroman heller bensin over flere biler. Tony på Farsta brannstasjon får melding om en bilulykke. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

18:10(19:05)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Swamp Man leter etter tømmer som kan brukes til gjennoppbygging av ødelagte hjem etter orkanen, og trosser alligatorer og sterke strømmer. Final Straw , The. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

19:05(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Etter å ha oppholdt seg så mye i flomvann, må Shelby og DaVi til legen for å sjekke henholdsvis neglesopp og en merkelig vekst under huden. Hos S&S blir Brad borte mens han dykker i en undervannshule. Risking it All. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Slutten på den lange vinteren i Montana er endelig i sikte. Tom og Nancy Oar gjør siste rest av vinterjobben når de får en overraskende telefon fra familiemedlemmer, noe som tvinger dem til å ta en vanskelig…. Meltdown. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo.

21:00(22:00)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2018. Å kjenne sine egne begrensinger er en viktig egenskap når man er en del av et lag. I denne episoden er vi med når røykdykkerleder Svingen og laget hans rykker ut til en enorm brann som setter etaten på en prøve, samtidig…. I denne dokumentarserien følger vi det indre livet i Oslo Brann- og Redningsetat. I en ny sesong med virkelighetsaction og et fascinerende innblikk får vi følge livet på flere brannstasjoner i Oslo. Denne sesongen får vi blant annet følge to aspiranters hverdag på stasjonen, og deres vei til å bli brannkonstabler.

22:00(22:30)

> Sølvrushet

Norsk dokumentarserie fra 2019. Vi blir med ut på merdene når Kvarøygutta teller lakselus. Tonje er i Ålesund og benytter anledningen til både å snu hummerteiner og møte venninner, før hun setter kursen ut mot havet igjen, denne gangen som styrmann. Lakselus. Langs Norges kyst opplever vanlige folk og små lokalsamfunn eventyrlig rikdom basert på fisk. Noen står selv til rors på fiskebåten, mens andre har bygget opp oppdrettsimperier. I denne serien er vi tett på et knippe nordmenn som lever av havet, i medvind og i motvind. Glem gull, og glem olja: Dette er Sølvrushet.

22:30(23:00)

> Sølvrushet

Norsk dokumentarserie fra 2019. Victoria er Kvarøyas nyeste innbygger, og jobber på fôrsentralen. Kvarøygutta stiller så godt som krav til at innflytterne til øya skal få barn, noe ikke alle er like klare for. På den ytterste nøgne ø. Langs Norges kyst opplever vanlige folk og små lokalsamfunn eventyrlig rikdom basert på fisk. Noen står selv til rors på fiskebåten, mens andre har bygget opp oppdrettsimperier. I denne serien er vi tett på et knippe nordmenn som lever av havet, i medvind og i motvind. Glem gull, og glem olja: Dette er Sølvrushet.

23:00(00:15)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2016. Matt LeBlanc blir den første til å teste den amerikanske, eksplosive superbilen Ford GT. Matt LeBlanc og Chris Evans gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

00:15(00:45)

> Dag

Svart komedieserie. Dag er i strålende form og forbereder en overraskelse for Evas sønn Leon, mens Benedict lar seg friste igjen. Ond mongo. Møt Dag Refsnes, samlivsterapeuten som mener at alle burde bo alene. Møt Dag Refsnes (Atle Antonsen), samlivsterapeuten som mener at alle burde bo alene.

00:45(01:15)

> Dag

Svart komedieserie. Et snev av lykke for Dag og Eva tar brått slutt når det ringer på døren. Det er en sprekk i alle ting, der livet kommer inn. Møt Dag Refsnes, samlivsterapeuten som mener at alle burde bo alene. Møt Dag Refsnes (Atle Antonsen), samlivsterapeuten som mener at alle burde bo alene.

01:15(02:15)

> The Cops

Britisk dokumentarserie fra 2017. Patruljen står overfor en krevende jobb når de skal forsøke å overtale en mann høy på narkotika til å la være å hoppe fra taket han står på. Vi blir med politiet i Staffordshire som har kamera festet på kroppen på jobb!

02:15(03:10)

> Arrow

Amerikansk dramaserie fra 2015. De to superheltgjengene holder til i et tilfluktssted, mens Carter trener Kendra i hennes nyvunne superkrefter, men ting går veldig, veldig, galt avsted, og Flash må hoppe gjennom tiden for å unngå katastrofen. LEGENDS OF YESTERDAY. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

03:10(04:20)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2016. Matt LeBlanc blir den første til å teste den amerikanske, eksplosive superbilen Ford GT. Matt LeBlanc og Chris Evans gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

04:20(05:20)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. MacGyver spiller inn en video mot dop sammen med Roxy Yeats, en kjent rockestjerne. Dramatikken øker når de nesten blir drept i en heisulykke og Roxy forteller MacGyver at hun tror det er hennes tvillingsøster som…. Two Times Trouble. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

05:20(06:00)

> Nattarbeiderne

Norsk realityserie. Legendariske Arnie «Skiffle Joe» Norse opptrer på Bryn i Oslo, denne gangen har han med seg kona Nippa Porn. Når andre går hjem, går de på jobb. Møt alt fra strippere til vektere, journalister, fyrverkerieksperter, jernbanearbeidere og bartendere og se hva som skjer i Norge mens du sover.