Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(07:00)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie fra 2017. Etter en dårlig start prøver Chase å gjøre et godt inntrykk hos sin far. Daniel setter en fangstkvote for familien sin, mens Jay Paul og Tommy forserer en ny elvevoll inn i nytt territorium. Breakdown. I Louisiana ligger USAs største sump. Her hersker naturen og alligatorene, men noen få tør å jakte på dem.

07:00(08:00)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. Murdoc + MacGyver + Murdoc.

08:00(09:00)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. Matty blir kontaktet av en senator som har blitt presset for penger, og sender teamet til Ghana for å spore opp senatorens harddisk. Den viser seg å inneholde en hemmelig fil med navnet Dragonfly. Scavengers + Hard Drive + Dragonfly. En ny sesong hvor MacGyver tar ansvar for å redde verden, bevæpnet til tennene med oppfinnsomhet, tyggegummi og binders

09:00(10:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. Hos Rygaard jobber to skogsmaskinførerne igjen side om side, og konflikten mellom dem er verre enn noensinne. I Florida tar alliansen mellom Team Buck og James Smith en brå slutt. Up in Smoke. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

10:00(11:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2012. Fra Alaska til Florida er en av de tøffeste sesongene noensinne, nesten over. Hos Papac er Joe på bristepunktet under alt presset. Dave har nå offisielt brukt opp folks tålmodighet hos Rygaard. Betting it All. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

11:00(12:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Marty tar en sjanse som kan forandre alt, og en storm skaper trøbbel for Eustace og Preston. Winter’s Gamble. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo.

12:00(13:00)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2015. Temperaturene stiger, og dette fører til at forholdet på veiene raskt forverres. Sjåførene fra Polar og VP Express blir presset til det ytterste, og begir seg ut på tynn is for å levere lasten. Blazing The Trail. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året.

13:00(13:30)

> Scrubs

Amerikansk komiserie. Jordan blir irritert over at Perry har på seg et bryllupsbånd, og vaktmesteren tror forholdet hans er i fare. Nah Nah Nah. Humor og tragedie går hånd i hånd ved Sacred Heart Hospital.

13:30(14:00)

> The Office

Amerikansk komiserie fra 2011. Robert blir konfrontert av Andy, og et veldedighetsarrangement i regi av Angelas mann blir begivenhetsrikt. Fundraiser. Arbeidsplassen vi nå skal besøke, er stedet for intriger, sladder, sær humor og ett og annet dolk i ryggen.

14:00(14:30)

> The Office

Amerikansk komiserie fra 2011. Dwight og Jim kommer i konflikt med Syracuse-avdelingen om en kunde. Andy ser en mulighet til å få hevn, og Robert prøver å tyde en telefonsvarerbeskjed fra Nellie. Turf War. Arbeidsplassen vi nå skal besøke, er stedet for intriger, sladder, sær humor og ett og annet dolk i ryggen.

14:30(15:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Manny og Lukes fotballag kommer uventet til sluttspillet, og Gloria forsøker å synge til barnet ved å bruke en mikrofon, Jay reagerer kraftig på dette. Diamond in the Rough. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

15:00(15:30)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Jay er i ekstase etter å ha planlagt nyttårsaften for hele familien på et flott hotell i Palm Springs. Hotellet viser seg imidlertid å være i dårligere stand enn først antatt og alle bryter derfor opp og gjør sine egne ting. New Year’s Eve. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

15:30(16:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie. Jay og Gloria arrangerer en overraskelsesfest for Manny som blir 14 år. I tillegg er Jay og Glorias baby rett rundt hjørnet. Cameron på sin side blir sjalu på den tette relasjonen som Lily og Mitch har sammen. Party Crasher. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter.

16:00(16:30)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Jackie får seg jobb som oste-budeie på det lokale kjøpesenteret for å finansierer utgiftene sine. Eric og Red sliter med kommunikasjonen, mens en ny utvekslingsstudent irriterer vettet av Fez. Jackie says cheese. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

16:30(17:00)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Erics vakre kusine Penny kommer på besøk og avslører noe som muligens kan komme Eric til gode. Donna og Jackie prøver å få guttas oppmerksomhet bort fra Penny og tilbake til dem. Eric's hot cousin. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

17:00(17:30)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. En tornado gjør at Eric og Donna blir innestengt på radiostasjonen, mens resten av gjengen deltar på skoleballet. Hyde tar hevn over noen han hater, mens Fez har store forhåpninger til Rhonda. Tornado prom. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

17:30(18:00)

> That '70s Show

Amerikansk komiserie fra 2001. Eric får en ny hedersbetegnelse på skolen, og lar den gå til hodet. Jackie arrangerer en date mellom Donna og Kelsos storebror, Casey (Luke Wilson). Donna dates a Kelso. Vi drar tilbake til 70-årene og blir godt kjent med en ungdomgjeng fra Wisconsin.

18:00(19:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Eric får melding om vold i Köping, og Mats og Sara hjelper en kvinne med alvorlige brystsmerter. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

19:00(20:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Elin får alarm om en mann som har blitt knivstukket i nakken, og i Stockholm rykker Thomas ut til en bilulykke. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Et rovdyr vender tilbake til Tom når det passer aller dårligst, og Rich tar opp kampen mot ulver. Awakening. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. Vi møter noen av disse «ødemarkens menn», og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser - milevis unna nærmeste nabo.

21:00(22:00)

> Running wild with Bear Grylls

Amerikansk dokusåpe fra 2018. Danser og koreograf Derek Hough som har vunnet amerikanske «Dancing with the Stars» hele seks ganger, drar med Bear til Bulgaria. Det blir en virvelvind av et eventyr!. Derek Hough. Den britiske eventyreren, Bear Grylls, får A-kjendiser til å åpne seg når han tar dem med på ville, utendørs eventyr. Blant kjendisene som utfordres i sesong 4 fra 2018, er skuespillerne Joseph Gordon-Levitt (Snowden, The Walk), Lena Heady (Game of Thrones), Uzo Aduba (Orange Is The New Black), tennisesset Roger Federer og seks ganger «Dancing with the Stars»-vinner Derek Hough.

22:00(22:30)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2020. Rus blant ansatte på Oslo Lufthavn, Gardermoen, er blitt et økende problem. Politibetjentene Ingvild og Thomas skal sjekke piloter og annet mannskap. En mann tester positivt, og dette vil få store konsekvenser for ham. Rustest av piloter. Som første norske politiserie gir vi et eksklusivt innblikk i hele spekteret av politiets arbeid – fra patruljer på veien i byen og på landet, og helt til topps der avgjørelsene tas; politimesterens kontor. Patruljene må kunne håndtere alt fra trusler om skoleskyting til krangling på byen, samtidig som store politiressurser settes inn i en av de mest oppsiktsvekkende forsvinningssakene i nyere tid.

22:30(23:00)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2020. I Øst politidistrikt følger innsatsleder Marit fotspor i snøen for å finne en kvinne som kan være i fare. Politibetjentene Linda og Martin har nattevakt, og må rykke ut på en brann som kan være påsatt. Fotspor i snøen. Som første norske politiserie gir vi et eksklusivt innblikk i hele spekteret av politiets arbeid – fra patruljer på veien i byen og på landet, og helt til topps der avgjørelsene tas; politimesterens kontor. Patruljene må kunne håndtere alt fra trusler om skoleskyting til krangling på byen, samtidig som store politiressurser settes inn i en av de mest oppsiktsvekkende forsvinningssakene i nyere tid.

23:00(00:15)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2013. Jeremy, Richard og James vil konstruere en bil som kan konverteres til båt og brukes for å hjelpe flomofrene i Storbritannia. Det starter dårlig, men snart er de på vei ned elven Avon. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

00:15(00:40)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2019. En slosskamp blir rapportert i Texas, et nødanrop i Arizona og vold på en nattklubb i Louisiana. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer. Alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

00:40(01:10)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2019. En hundepatrulje i aksjon i Florida, et innbrudd og en som motsetter seg arrestasjon i Texas, og en person som stikker fra restaurantregningen i South Carolina. En dokumentarserie som gi seerne et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika arbeider. Vi følger dem i møtet med en ny hverdag full av utfordringer. Alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

01:10(02:25)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2017. Deltakerne møtes på utsiden for første gang for å diskutere sine erfaringer fra fengselet. The Aftermath. Åtte frivillige går undercover som fanger i Clark County Jail i 60 dager for å avdekke hva som egentlig foregår blant innsatte og ansatte.

02:25(03:20)

> Arrow

Amerikansk actionserie fra 2016. Den nyvalgte borgermesteren møter motstand når han kjemper på to fronter for byens fremtid. Arrows triumf over Damien Darhk for åpen scene inspirerer en ny borgerverngruppe. Underneath. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

03:20(04:30)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2013. Jeremy, Richard og James vil konstruere en bil som kan konverteres til båt og brukes for å hjelpe flomofrene i Storbritannia. Det starter dårlig, men snart er de på vei ned elven Avon. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May gir oss verdens mest sette bilprogram med spektakulære tester, krevende utfordringer, kjendisgjester og episke bilturer.

04:30(05:25)

> Ice Road Truckers

Amerikansk realityserie fra 2015. Temperaturene stiger, og dette fører til at forholdet på veiene raskt forverres. Sjåførene fra Polar og VP Express blir presset til det ytterste, og begir seg ut på tynn is for å levere lasten. Blazing The Trail. Helt mot nord, i Canada og Alaska, finnes en trailerindustri de færreste har hørt om. Her jobber fryktløse trailersjåfører med å frakte gods på frosne innsjøer og elver, og noen av stedene kan bare nås et par måneder i året.

05:25(06:00)

> My name is Earl

Amerikansk komiserie. Earl søker om kredittkort, men får avslag ettersom han ikke har jobb. Han bestemmer seg for å begynne på skolen igjen, og her oppdager han hvor vanskelig det er for lærerne å håndtere elever som oppfører seg slik han selv…. G.E.D. Småskurken Earl J. Hickey begynner å tro på karma etter å ha vunnet 100.000 dollar i et lotteri. Han lager en liste over alle han har gjort urett i løpet av livet, og bestemmer seg for å gjøre opp for sine feiltrinn, et steg om gangen.