Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Andre del av spesial all stars-episoden med American Niinja Warrior-helter. All stars del 2. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsprogram. Første del av en spesialepisode der amerikanke ninjaer kjemper mot deltakere fra hele verden. US vs world del 1. Det er duket for halsbrekkende øvelser og mye action når USAs fremste atleter kjemper om seieren i den åttende sesongen av American Ninja Warrior.

07:55(08:25)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokumentarserie fra 2016. Lothepus blir isolert på et hotellrom før opptakene til Farmen Kjendis. Han er ikke vant til å bli herset med, og sliter med å takle den nye tilværelsen. Grave sin egen grav. Fjorden Cowboys handler om bestekompisene Joar og Lothepus. De er født og oppvokst i Sørfjorden i Hardanger, også kjent som fjorden Gud glemte.

08:25(09:20)

> MacGyver

Amerikansk spenningsserie fra 2018. Matty blir kontaktet av en senator som har blitt presset for penger, og sender teamet til Ghana for å spore opp senatorens harddisk. Den viser seg å inneholde en hemmelig fil med navnet Dragonfly. Scavengers + Hard Drive + Dragonfly. En ny sesong hvor MacGyver tar ansvar for å redde verden, bevæpnet til tennene med oppfinnsomhet, tyggegummi og binders

09:20(10:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. Pete venter på operasjonen sin og føler seg ubrukelig, men MacGyver minner ham på hvor viktig han er. Samtidig prøver de å finne ut hvem det er som har sendt Pete en rekke vage trusler. Hind-Sight. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

10:25(11:25)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk spenningsserie fra 1987. MacGyver skal feire sin gudsønn Jeffrey sin bar mitzwah og får i oppdrag å hente hans bestefar til feiringen, men alt går ikke etter planen. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen.

11:25(12:25)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2009. Nye ansikter blir ønsket velkommen som såkalte Ax Men, og Rygaard og Conner Aviation håper nykommerne er bedre enn de forrige. The Ax Falls. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

12:25(13:20)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2009. Rygaard sin nykommer kjemper for å hevde seg, mens Conner Aviations vikar-pilot prøver seg på dristige sprell med helikopteret. Fresh Meat. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

13:20(14:15)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Marty konkurrerer med en hel flokk med ulver om en matbit. Tom og Will får problemer i en storm. Disaster Strikes. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo.

14:15(15:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. En mann har fått hjertestans på et tog midt i Stockholmstrafikken, og brannmannen Peter kjemper for å redde livet hans. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

15:15(16:15)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Brannmannen Mattias rykker ut til en trafikkulykke i en tunnel der flere kjøretøy er innblandet. Ambulansesykepleieren Ulf drar i all hast til en kvinne som har problemer med å puste. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

16:15(17:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Ved hjelp av politihunden Aldis pågriper politibetjentene Simon og Rickard tre tyver på fersk gjerning. Brannmannen Magnus rykker ut til en motorsykkelulykke der den skadde føreren ligger midt på E4. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

17:10(18:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk dokusåpeserie fra 2013. Politimannen Henrik rykker ut til en person som blir mishandlet i en leilighet, og ambulansesykepleieren Ulf drar i all hast til en kvinne som har falt og skadet seg i hodet. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til brannmannskaper, politistyrker og ambulansepersonell i Sverige.

18:10(19:05)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2009. Den siste uken av av den tøffeste sesongen i tømmerhogsten begynner, og det er ikke rom for feil. Clash of the Titans. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

19:05(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2009. Når tømmerhogst-sesongen nærmer seg slutten, starter dramaet. The Reckoning - Part 1. De jobber langt til skogs, i det som kanskje er Nord-Amerikas mest krevende jobb! Forholdene i tømmerindustrien er knalltøffe. Utstyret tømmerhoggerne bruker, består i alt fra enkle økser og sager, til topp moderne teknologi på gigantiske møller.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2013. Charlie tilbringer natta skadet og alene i Maine. I Montana undersøker Tom sporene etter et rovdyr som lurer litt for nært huset hans. End of the Line. Det finnes menn i Amerika som fortsatt lever av jakt, fangst og det som naturen ellers har å by på. I denne serien møter vi noen av disse «ødemarkens menn» og får et innblikk i hvordan de overlever i barske omgivelser, milevis unna nærmeste nabo.

21:00(22:00)

> Norrlandspolisen

Svensk dokumentarserie fra 2019. Norrland-politiet drar til Saxnäs der de lokale scootersjåførene ikke forventer å møte på politiet. I « Norrlandspolisen» følger vi noen av de 600 politifolkene som jobber i ekstern tjeneste i Piteå, Luleå, Umeå, Sundsvall og Östersund. De tar oss med på alt fra våpenforbrytelser og narkotikahandel til tyveri og større søkearbeid.

22:00(22:30)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2019. Mats og Sandra drar på ultralyd og får endelig vite om de får en gutt eller jente. I Skjåk har Jon Arild funnet en gammel buss i garasjen sin som han vil dra på roadtrip med. For Torodd sin del begynner tiden å renne ut. Det er bare livets gang. Vi følger livene til fem rånere og raggere i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. Hele livet har de fryktet det såkalte «voksenlivet», men denne gangen tar livet overraskende vendinger. De må bli voksne over natten!

22:30(23:00)

> Wunderland

Norsk realityserie fra 2019. Jon Arild og Hugsten reiser på bussraggen til Vestlandet, og som vanlig har de pakket med akkurat det de trenger. Torodd har endelig funnet en alternativ løsning dersom han ikke skulle klare å skaffe seg bolig. To dråper vann. Vi følger livene til fem rånere og raggere i et miljø der bilen står i sentrum. De lever alle bekymringsfrie liv, men tiden holder på å ta dem igjen. Bare en ting er sikkert, uansett hva - raggen må gå. Hele livet har de fryktet det såkalte «voksenlivet», men denne gangen tar livet overraskende vendinger. De må bli voksne over natten!

23:00(00:15)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2017. Matt LeBlanc og Chris Harris kjøper seg hver sin brukte sportsbil på en auksjon, og drar på tur gjennom Honshu. Rory har en natt på seg til å utforske den merkeligste bilkulturen Tokyo har å by på. Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid er klare for flere spektakulære bilturer, tester av nye fartsvidundre, offroad-kjøring og bilauksjon!

00:15(00:40)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En politijakt til fots i Connecticut, en «prowler» i Florida og en narkosak i Sør-Carolina. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

00:40(01:10)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Politibilulykke i Connecticut, en biljakt i Arizona og gjengskyting i Oklahoma. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.

01:10(02:05)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2017. Kloakkledningen er reparert, og deltakerne vender tilbake til avdelingene sine. Her opplever de at nye utfordringer og farer venter. Trouble In Store. Åtte frivillige går undercover som fanger i Clark County Jail i 60 dager for å avdekke hva som egentlig foregår blant innsatte og ansatte.

02:05(02:55)

> Arrow

Amerikansk dramaserie fra 2015. Green Arrow og teamet hans drar for å befri Andy fra Damiens krefter, mens Ray forteller Felicity at han ikke er sikker på hva han vil med fremtiden sin. BROTHERHOOD. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.

02:55(04:10)

> Top Gear

Britisk underholdningsprogram fra 2017. Matt LeBlanc og Chris Harris kjøper seg hver sin brukte sportsbil på en auksjon, og drar på tur gjennom Honshu. Rory har en natt på seg til å utforske den merkeligste bilkulturen Tokyo har å by på. Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid er klare for flere spektakulære bilturer, tester av nye fartsvidundre, offroad-kjøring og bilauksjon!

04:10(05:15)

> MacGyver - klassikeren

Amerikansk actionserie fra 1989. Pete venter på operasjonen sin og føler seg ubrukelig, men MacGyver minner ham på hvor viktig han er. Samtidig prøver de å finne ut hvem det er som har sendt Pete en rekke vage trusler. Hind-Sight. MacGyver jobber som hemmelig agent for Phoenix-stiftelsen, elsker utfordringer og går ikke av veien for action og spenning.

05:15(05:43)

> Live PD: Police Patrol

Amerikansk dokumentarserie fra 2017. En skyteepisode i Connecticut, fyllekjøring i Florida og en politijakt til fots i Oklahoma. Live PD: Police Patrol er en dokumentarserie som gir et ufiltrert innblikk i hvordan politiet i Amerika jobber. Vi følger politiet i møtet med en hverdag full av utfordringer, der alt fra narkotika og prostitusjon til mindre trafikkovertredelser skal håndteres.