Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2 Zebra

06:00(06:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Det er duket for andre del av finalerunden i Orlando. De tretti beste utøverne fra kvalifiseringsrundene i byen er klare for å prøve seg i finaleløypen. Det er duket for andre del av finalerunden i Orlando. De tretti beste utøverne fra kvalifiseringsrundene i byen er klare for å prøve seg i finaleløypen. Laksestigen og Helix-husken er blant hindrene atletene må gjennom for å få lov til å være med videre.

06:55(07:55)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. American Ninja Warrior er tilbake i Pittsburgh i Pennsylvania der de 30 som gjorde det best i kvalifiseringsrundene i byen er klare for å prøve seg på finalehinderløypen. American Ninja Warrior er tilbake i Pittsburgh i Pennsylvania der de 30 som gjorde det best i kvalifiseringsrundene i byen er klare for å prøve seg på finalehinderløypen.

07:55(08:25)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

08:25(08:55)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

08:55(09:25)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2017. Når Tommy Lee sin elskede motorsykkel blir knust i en ulykke, er det kun et sted han kan gå; tilbake til gutta som bygget den - Count's Kustoms. Etter mye kjærlig omsorg, reiser Danny til LA for å bringe Tommys…. Når Tommy Lee sin elskede motorsykkel blir knust i en ulykke, er det kun et sted han kan gå; tilbake til gutta som bygget den - Count's Kustoms. Etter mye kjærlig omsorg, reiser Danny til LA for å bringe Tommys "baby" hjem.

09:25(10:20)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Det er siste dag av jaktsesongen, og to familier samler troppene for å utfordre hverandre. Det er siste dag av jaktsesongen, og to familier samler troppene for å utfordre hverandre.

10:20(11:15)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Det er klart for ny jaktsesong, og kongen av sumpene, Troy Landry, tar opp kampen med moder jord. Vannstanden er høyere enn noen sinne, og dette tvinger alligatorene til dammer langt inne i skogen som det er vanskelig å nå…. Det er klart for ny jaktsesong, og kongen av sumpene, Troy Landry, tar opp kampen med moder jord. Vannstanden er høyere enn noen sinne, og dette tvinger alligatorene til dammer langt inne i skogen som det er vanskelig å nå frem til.

11:15(12:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Det blir slåsskamp hos Papac etter en livstruende situasjon. Coatsy må gripe inn. Oakes beskyldes for å stjele trær fra Rygaard. Gabe gir dem en kraftig advarsel. Det blir slåsskamp hos Papac etter en livstruende situasjon. Coatsy må gripe inn. Oakes beskyldes for å stjele trær fra Rygaard. Gabe gir dem en kraftig advarsel. Jeeter overrasker Greg når han hopper i vannet for å redde Swilley under et dykk for Chapman.

12:15(13:15)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Etter at Coatsys litt for effektive yarderhåndtering sender en kjempestokk ned mot Papac-crewet, bestemmer Mike seg for å re-engasjere Joe. Etter at Coatsys litt for effektive yarderhåndtering sender en kjempestokk ned mot Papac-crewet, bestemmer Mike seg for å re-engasjere Joe. Shelby og Blake kjemper for å hale i land en kjempestokk, men stumper over en ennå større en, og går etter den i stedet, med Brittanys hjelp.

13:15(14:10)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Morgans liv henger i en tynn tråd, og sterk vind truer med å ødelegge hytta til Marty. Tom står endelig overfor et gjennombrudd som kan gjøre slutt på den stadige uflaksen hans. Morgans liv henger i en tynn tråd, og sterk vind truer med å ødelegge hytta til Marty. Tom står endelig overfor et gjennombrudd som kan gjøre slutt på den stadige uflaksen hans.

14:10(15:10)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Bannmannen Jørgen må rykke ut på en leilighetsbrann, og ambulansesjåføren Erik må rykke ut på en voldsom trafikkulykke. Bannmannen Jørgen må rykke ut på en leilighetsbrann, og ambulansesjåføren Erik må rykke ut på en voldsom trafikkulykke.

15:10(16:05)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Brannmannen Peter søker etter overlevende i en butikkbrann, og Maria må dra ut til en kvinne med hjerteproblemer. Brannmannen Peter søker etter overlevende i en butikkbrann, og Maria må dra ut til en kvinne med hjerteproblemer.

16:05(17:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Brannmannen Magnus antar det verste når en gutt forsvinner, og i Göteborg blir Erik dratt ut på en alarm hvor en jente har kramper. Brannmannen Magnus antar det verste når en gutt forsvinner, og i Göteborg blir Erik dratt ut på en alarm hvor en jente har kramper.

17:00(18:00)

> Alarm 112 - På liv og død

Svensk realityserie. Brannmannen Magnus drar ut til en trafikkulykke på E4, og ambulansesjåføren Erik får alarm om en ung gutt som spyr blod. Brannmannen Magnus drar ut til en trafikkulykke på E4, og ambulansesjåføren Erik får alarm om en ung gutt som spyr blod.

18:00(19:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. I Washington står Rygaards kamp om å vinne tittelen fjellets konge i fare. Teamet holder på å velte hele skogbruksmaskinen. Lengre nede i veien utnytter konkurrenten, Oakes, rivalens problemer. I Washington står Rygaards kamp om å vinne tittelen fjellets konge i fare. Teamet holder på å velte hele skogbruksmaskinen. Lengre nede i veien utnytter konkurrenten, Oakes, rivalens problemer. Samtidig lærer en av Oakesgutta hva man gjør med tannpine når man jobber langt til fjells. Shelby pusher båten til yttergrensen av hva den tåler for å få løs en gedigen cypress-stokk. På Kupreanof-øya i Alaska er Joe tilbake, fast bestemt på å piske crewet tilbake i toppform. I Florida kjemper Chapman med tiden. En tordenstorm er på vei. Samtidig konspirerer Dreadknots med en av Chapmans fiender for å skaffe seg et forsprang.

19:00(20:00)

> Ax Men

Amerikansk realityserie fra 2013. Rygaard og Oakes blir tvunget til å jobbe rett ved siden av hverandre, og frustrasjonen er stor. Rygaard og Oakes blir tvunget til å jobbe rett ved siden av hverandre, og frustrasjonen er stor. I sumpen kommer Shelby i konflikt med lovens lange arm, mens i Alaska strever Coatsy og Joe med å få Papac-teamet til å fungere.

20:00(21:00)

> Ødemarkens menn

Amerikansk realityserie fra 2015. Marty blir ferdig med hytten han bygger akkurat i tide før familien hans ankommer. Rich opplever en virkelighetens cliffhanger når hundene hans går et skritt for langt i jakten på en rødgaupe. Marty blir ferdig med hytten han bygger akkurat i tide før familien hans ankommer. Rich opplever en virkelighetens cliffhanger når hundene hans går et skritt for langt i jakten på en rødgaupe.

21:00(22:00)

> Jeg skjøt mine foreldre

Britisk dokumentar fra 2017. I USA blir fem foreldre drept av sine barn hver uke. For fire år siden gikk 14 år gamle Nathon inn til sine foreldre, mens de sov, og skøyt begge. På utrolig vis overlevde begge foreldrene. I USA blir fem foreldre drept av sine barn hver uke. For fire år siden gikk 14 år gamle Nathon inn til sine foreldre, mens de sov, og skøyt begge. På utrolig vis overlevde begge foreldrene. Vi følger Nathon og hans mor og far mens de forsøker å forstå hvorfor deres egen sønn forsøkte å drepe dem.

22:00(23:00)

> Oslo brenner

Norsk realityserie fra 2018. I denne dokumentarserien følger vi det indre livet i Oslo Brann- og Redningsetat. I en ny sesong med virkelighetsaction og et fascinerende innblikk får vi følge livet på flere brannstasjoner i Oslo. Denne sesongen får vi blant annet følge to aspiranters hverdag på stasjonen, og deres vei til å bli brannkonstabler.

23:00(23:30)

> Blålys

Norsk dokumentarserie fra 2018. Politimester Kaare drar til fjells for å være dommer når den frivillige redningstjenesten Norske Redningshunder skal ha sine prøver for å godkjenne nye og gamle redningshunder. Politimester Kaare drar til fjells for å være dommer når den frivillige redningstjenesten Norske Redningshunder skal ha sine prøver for å godkjenne nye og gamle redningshunder. I et fiktivt skred ligger flere personer nedgravd, og mye står på spill for hundeførerne som har trent i lang tid for å kunne være med på oppdrag når det virkelig gjelder.

23:30(00:00)

> Fjorden Cowboys

Norsk dokumentarserie fra 2016. Det er nyttårsaften i Fjorden, og Joar skal hjelpe en gammel venn med å slakte sau for første gang. Lothepus er travelt opptatt med å bli best på fyrverkeri, og nekter å dele på godsakene. Det er nyttårsaften i Fjorden, og Joar skal hjelpe en gammel venn med å slakte sau for første gang. Lothepus er travelt opptatt med å bli best på fyrverkeri, og nekter å dele på godsakene. Det smeller skikkelig i sesongavslutningen av Fjorden Cowboys!

00:00(00:55)

> 60 Days In

Amerikansk realityserie fra 2016. To nye undercover-innsatte er klare for å teste ut livet i Clark County Jail. Isaiah, en 19 år gammel ungdom fra et tøft nabolag, og Maryum, den eldste datteren til Muhammad Ali, blir med i programmet. Cell Shock. To nye undercover-innsatte er klare for å teste ut livet i Clark County Jail. Isaiah, en 19 år gammel ungdom fra et tøft nabolag, og Maryum, den eldste datteren til Muhammad Ali, blir med i programmet.

00:55(01:50)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2015. På hemmelig oppdrag i Djibouti i Afrika, blir Cabe tatt til fange. Team Scorpion må trå til og redde ham. På hemmelig oppdrag i Djibouti i Afrika, blir Cabe tatt til fange. Team Scorpion må trå til og redde ham.

01:50(02:40)

> Scorpion

Amerikansk dramaserie fra 2015. I fareTeam Scorpion er i Vietnam for å finne levningene av soldater som falt der. Men en tornado setter både oppdraget og livene til medlemmene i teamet i fare. I fareTeam Scorpion er i Vietnam for å finne levningene av soldater som falt der. Men en tornado setter både oppdraget og livene til medlemmene i teamet i fare.

02:40(03:10)

> Duck Dynasty

Amerikansk realityserie fra 2014. John Luke Robertson skal gifte seg med sin forlovede Mary Kate, og i denne spesialepisoden følger vi paret i bryllupsplanlegging, på kjoleshopping og på hele den store dagen!. John Luke Robertson skal gifte seg med sin forlovede Mary Kate, og i denne spesialepisoden følger vi paret i bryllupsplanlegging, på kjoleshopping og på hele den store dagen!

03:10(04:05)

> American Ninja Warrior

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. American Ninja Warrior er tilbake i Pittsburgh i Pennsylvania der de 30 som gjorde det best i kvalifiseringsrundene i byen er klare for å prøve seg på finalehinderløypen. American Ninja Warrior er tilbake i Pittsburgh i Pennsylvania der de 30 som gjorde det best i kvalifiseringsrundene i byen er klare for å prøve seg på finalehinderløypen.

04:05(05:00)

> Alligatorjegerne

Amerikansk realityserie. Det er klart for ny jaktsesong, og kongen av sumpene, Troy Landry, tar opp kampen med moder jord. Vannstanden er høyere enn noen sinne, og dette tvinger alligatorene til dammer langt inne i skogen som det er vanskelig å nå…. Det er klart for ny jaktsesong, og kongen av sumpene, Troy Landry, tar opp kampen med moder jord. Vannstanden er høyere enn noen sinne, og dette tvinger alligatorene til dammer langt inne i skogen som det er vanskelig å nå frem til.

05:00(05:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

05:30(06:00)

> Besatt av bil

Amerikansk realityserie fra 2017. Når Tommy Lee sin elskede motorsykkel blir knust i en ulykke, er det kun et sted han kan gå; tilbake til gutta som bygget den - Count's Kustoms. Etter mye kjærlig omsorg, reiser Danny til LA for å bringe Tommys…. Når Tommy Lee sin elskede motorsykkel blir knust i en ulykke, er det kun et sted han kan gå; tilbake til gutta som bygget den - Count's Kustoms. Etter mye kjærlig omsorg, reiser Danny til LA for å bringe Tommys "baby" hjem.