Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Parks and Recreation

Amerikansk komiserie fra 2013. Bli med inn i den interessante verdenen av lokalt byråkrati og bli kjent med lokale politikere. Serien følger Leslie Knope, som er en middels byråkrat i park- og rekreasjonsavdelingen i Pawnee, Indiana. I denne del: Leslie får en sjokkerende opplevelse når hun og Andy forsøker å få fatt i en artist til en konsert.

06:30(06:55)

> Nyhetene

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

12:00(12:30)

> Rom123

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Nå skal designer Thilde Rosén-Lystrup og Kaja Hanevoll, sammen med handyman Øyvind Lie, hjelpe ulike beboere med å finne fine og kreative løsninger i sine hjem. I denne del: I en leilighet på Tøyen bor Eli og Ole. Det kreative paret har mange ideer, men er så uenige om stil at de etter to år ennå ikke har klart å skape et helhetlig interiør i stua.

12:30(13:00)

> Kjære mamma

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Vi møter 40 mammaer anno 2016 og får ta del i deres hverdag med utfordringer, opp og nedturer. En hyllest til alle mammaer der ute. I denne del: "Det med aktive barn, altså Norge har jo aldri vært mer inaktive enn de er nå". Camilla driver en av Norges største treningsblogger ved siden av å være personlig trener.

13:00(14:00)

> Love It or List It

Amerikansk realityserie fra 2015. Huseiere som ønsker noe nytt får valget mellom et nytt hus eller en renovert versjon av sitt gamle hjem.

14:00(14:30)

> Solsidan

Svensk komiserie. Vi følger parene Alex og Anna og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden. De strever med livets små og store spørsmål. I denne del: Fredde blir overtalt til å ta jegerprøven, og blir rekruttert av Mickan for å skyte en hjort som ødelegger hagen hennes.

14:30(15:00)

> Solsidan

Svensk komiserie. Vi følger parene Alex og Anna og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden. De strever med livets små og store spørsmål. I denne del: Alex og Anne er bekymret for at de kan ha blitt alkoholikere i løpet av sommeren, og bestemmer seg for å ha en hvit måned. Samtidig er Ove og Anette på dem angående babyens dåp. Ove, som var med på fødselen, har ikke glemt at han ble lovet at han skulle få være gudfar.

15:00(15:30)

> En moderne familie

Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Claire og Phil begår elektronisk selvmord. Mitchell og Cameron prøver febrilsk å få Lily inn på de beste skolene. Jay og Manny, på sin side, er opptatt av hvor langt Gloria vil gå for å bli kvitt problemet med naboens bråkete hund. Aldersgrense: 11 år.

15:30(16:00)

> En moderne familie

Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Claire elsker Halloween og har brukt mangfoldige timer på å dekorere huset. Hun vil gjøre alt så fint som mulig til ungene kommer på døra i kostymene sine. Hun gir alle i familien hver sin rolle som de skal spille, men ingenting går som hun hadde håpet. Cameron har en traumatisk Halloween-opplevelse fra barndommen som han fremdeles sliter med, Mitchell har hatt en forferdelig dag på jobb, og Gloria oppfører seg rart etter at Jay og Manny har ertet henne på grunn av aksenten hennes. I tillegg så har naboene skilt seg, noe som får Phil til å bekymre seg for sitt eget ekteskap. Aldersgrense: 11 år.

16:00(16:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

16:30(17:00)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2015. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

17:00(18:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram. Kjersti og hennes medhjelpere er tilbake med "Tid for hjem". Årets "Tid for hjem"-sesong byr på åtte programmer som er utvidet fra en halv til en hel time. Hver onsdag kan du følge Kjersti, Stein og Einar når de for syvende år på rad går løs på vanlige folks hjem for å gi dem en real oppussing. I denne del: Kan Kjersti og hennes medhjelpere få en nitrist bakgård i et borettslag til å bli en spennende møteplass? I dag skal i fikse en av Norges styggeste hager. For bak en støyskjerm, nesten i et veikryss, ligger et fellesområde som ikke er annet enn en asfaltert plass med et veiskilt i den ene enden.

18:00(18:30)

> Budkrigen

Norsk livsstilsprogram fra 2015. Gunhild Dahlberg og Sturla Berg-Johansen er tilbake med nye episoder i programserien Budkrigen. De følger kjøpere, meglere og selgere tett på under budrundene. Hvilke taktikker er smarte å velge? Hva bør du vite før du hiver deg ut i en budrunde? Vi følger kjøpere, meglere og selgere tett på under budrundene. Hvilke taktikker er smarte å velge? Hva bør du vite før du hiver deg ut i en budrunde? Å kjøpe bolig markerer et nytt kapittel i livet - det er et av de vanskeligste valgene vi tar. For første gang skal du få et innblikk i alle sidene ved et boligsalg. Vi er tilstede hos selger, hos megler, og hos kjøperne, som satser alt de har og kjemper bud for bud for å sikre seg drømmeboligen. Noen drømmer vil bli knust, mens andre vil bli oppfylt. I denne del: Vi følger salget av en sjelden leilighet i utkanten av Oslo, der mange betalingsvillige kjøpere er med i budrunden.

18:30(18:45)

> Nyhetene

18:45(18:50)

> Været

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

19:00(19:30)

> Kjære mamma

Høst 2016. Norsk livsstilsprogram fra 2016. Vi møter 40 mammaer anno 2016 og får ta del i deres hverdag med utfordringer, opp og nedturer. En hyllest til alle mammaer der ute. I denne del: For ti år siden forelsket russiske Anna seg i norske Morten og de flyttet til Norge. I dag bor de på Eiksmarka i Bærum sammen med sønnene Erik og Espen.

19:30(20:00)

> Budkrigen

Norsk livsstilsprogram fra 2015. I programserien Budkrigen skal Sturla Berg-Johansen og Gunhild Dahlberg følge folk som er på jakt etter et nytt sted å bo. Vi følger kjøpere, meglere og selgere tett på under budrundene. Hvilke taktikker er smarte å velge? Hva bør du vite før du hiver deg ut i en budrunde? Å kjøpe bolig markerer et nytt kapittel i livet - det er et av de vanskeligste valgene vi tar. For første gang skal du få et innblikk i alle sidene ved et boligsalg. Vi er tilstede hos selger, hos megler, og hos kjøperne, som satser alt de har og kjemper bud for bud for å sikre seg drømmeboligen. Noen drømmer vil bli knust, mens andre vil bli oppfylt. I denne del: I denne episoden følger vi salget av en 53 kvadratmeter stor leilighet i et av norges dyreste områder, nemlig Majorstua i Oslo.

20:00(21:00)

> Huset

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Fire spente par flytter inn i hvert sitt nye hus på Mogreina i Akershus. Her skal de delta i Norges største boligkonkurranse for å skape seg sitt drømmehjem. Det er seerne som til slutt bestemmer hvem som vinner, og vinneren får huset! I denne del: Ukens romkonkurranse er soverom, og deltakerne får fritt velge hvem de ser for seg skal ha rommet. Vil de klare å bli ferdige i tide?

21:00(21:20)

> Nyhetene

21:20(21:25)

> Været

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

21:40(22:40)

> Dokument 2: Chronprinsessen

Norsk dokumentar fra 2017. Ingrid er kronisk syk og har utlagt tarm. Tross dette, fortsetter hun å kjempe for å være der for familien og følge drømmene sine.

22:40(00:10)

> Gullrutens Fagpris 2017

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Gullrutens fagpris hyller fotografer, sminkører, redigerere og andre flinke bakommenn- og kvinner i tv-bransjen.

00:10(01:05)

> Petter uteligger: Fra gata til Nordkapp

Norsk dokumentarserie fra 2016. Petter Nyquist tar med seg åtte rusavhengige på en fem uker lang rusfri reise gjennom Norge. Målet er Nordkapp, men det er også det eneste som er planlagt med turen - resten er opp til deltakerne selv. Det blir en dramatisk reise med sterke følelser. I denne del: En hundetur på Finnmarksvidda med verdensmester i hundekjøring, Sigrid Ekran, byr på overraskende utfordringer. Thomas (35) besøker på Finnmarkskollektivet, hvor han forhåpentligvis kan få plass etter turen, og gjengen planlegger besøk av helseministeren.

01:05(02:00)

> Partners in Crime

Britisk spenningsserie fra 2015. Tommy og Tuppence søker spenning og avveksling fra Londons forstadsliv på 50-tallet. Tilfeldigheter fører dem inn i jakten på fiendtlige spioner og svar på uløste mysterier. I denne del: Jakten på Jane Finn nærmer seg slutten idet Tommy og Tuppence er nær ved å avsløre Mr. Browns identitet. Gjengen gir Tommy et oppdrag, han må stjele en saksmappe fra MI5 og bestemmer seg for å holde dette hemmelig for Tuppence. Det blir avslørt at Julius' relasjon til Jane er blank løgn.

02:00(02:45)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: Denne gangen jakter de på en seriemorder, som er ekstra farlig siden han også er på hevntokt. Seriemorderen etterlater seg distinkte avtrykk på ofrenes ansikter, og med hjelp fra et nytt medlem i BAU-teamet, Dr. Tara Lewis, forsøker de å finne morderen.

02:45(03:30)

> Hawaii Five-0

Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne kriminalitet fra Hawaiis vakre strender. I denne del: Et par blir drept og Hawaii Five-0 teamet etterforsker saken. Det viser seg at deres sønner er hovedmistenkte. I mellomtiden blir McGarrett sjokkert når hans tante returnerer til øya med sin nye forlovede.

03:30(04:15)

> Elementary

Amerikansk dramaserie fra 2014. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker. I denne del: En dommer blir drept. Holmes og Watson forsøker å finne den mistenkte, som viser seg å være en fengselsfugl på rømmen. I tillegg analyserer Holmes detektiv Bells nye romanse, og selvsagt byr det på trøbbel. Aldersgrense: 15 år.

04:15(05:00)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. I denne del: Denne gangen jakter de på en seriemorder, som er ekstra farlig siden han også er på hevntokt. Seriemorderen etterlater seg distinkte avtrykk på ofrenes ansikter, og med hjelp fra et nytt medlem i BAU-teamet, Dr. Tara Lewis, forsøker de å finne morderen.

05:00(06:00)

> Hawaii Five-0

Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne kriminalitet fra Hawaiis vakre strender. I denne del: Et par blir drept og Hawaii Five-0 teamet etterforsker saken. Det viser seg at deres sønner er hovedmistenkte. I mellomtiden blir McGarrett sjokkert når hans tante returnerer til øya med sin nye forlovede.