Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:01)

> TV 2 Junior

Barne-TV.

06:01(06:05)

> Full fart på flyplassen

Norsk barneprogram.

06:05(06:14)

> Rita og krokodille

Norsk barneprogram.

06:14(06:20)

> The Triplets

Spansk animasjonsserie. En varm og morsom animasjonsserie basert på Nicole Laberts bestselgende barnebøker.

06:20(06:45)

> Green Lantern: The Animated Series

Amerikansk animasjonsserie.

06:45(07:10)

> Modern Family

Amerikansk komiserie fra 2015. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Phil og Claire begynner å kjenne på hvordan det er å ha tenåringer, når Luke blir arrestert for å kjøre uten førerkort og Alex sniker seg ut av et alkoholutsalg. Gloria får hjelp av Cam til å selge en spicy saus, mens Mitchell hjelper Jay med å lage en bra video han kan bruke for å motta en pris.

07:10(07:35)

> Modern Family

Amerikansk komiserie fra 2015. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Det er Thanksgiving, og Phil skal hjelpe til med hussalget til Mitch og Cams venn. Før salget, finner flere i familien ut at de skal ha det litt moro i det fancy huset - uten å vite at de alle har valgt samme dag å gjøre det på. Samtidig får alle seg store overraskelser hjemme hos Jay og Gloria.

07:35(08:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie fra 2015. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Gloria vinner en auksjon, hvor premien er et seminar med den berømte selvhjelpsdoktoren Debra Radcliffe. Jay, Claire og Mitchell går motvillig med på å delta, sammen med Gloria, Phil og Cameron. Det som skal være en mental opprydning viser seg imidlertid å bli til en intens konkurranse mellom parene. Samtidig møter Haley Alex for å fortelle om hendelsen med Andy.

08:00(08:30)

> Modern Family

Amerikansk komiserie fra 2015. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Gloria leier en hytte på fjellet for å feire jul med hele familien, men uventede hendelser påvirker julefreden. Mitchell og Cameron er fast bestemt på å rette opp julesang-fadesen fra året før, mens Jay kommer med en stor kunngjøring som sjokkerer Claire.

08:30(09:00)

> Modern Family

Amerikansk komiserie fra 2015. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. I denne del: Claire og Phil prøver å tvinge et vennepar, som aldri betaler for seg, til å spandere middagen. Samtidig blir Jay overrasket over å oppdage at han har mye til felles med foreldreparet til Joes lekekompis, blant annet aldersforskjellen til kona.

09:00(10:00)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada.

10:00(11:00)

> Dokument 2: Thea - to somre, en vinter

Norsk dokumentar fra 2017. I denne del: På ett år gikk Thea fra å følge frilandsdrømmen i New York til å bli kreftpasient. Det viser seg at kreften ikke vil slippe taket og hun må kjempe sitt livs kamp. Thea tar oss med på reisen, og vi følger henne og familien gjennom håp, nedturer, gleder og sorger.

11:00(12:00)

> Huset

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Fire spente par flytter inn i hvert sitt nye hus på Mogreina i Akershus. Her skal de delta i Norges største boligkonkurranse for å skape seg sitt drømmehjem. Det er seerne som til slutt bestemmer hvem som vinner, og vinneren får huset! I denne del: Det er flere rom i husene som er kommet på plass, og hverdagen er litt enklere for deltakerne. Men nå blir det tunge løft og høye svev i stillas når deltakerne skal gjøre ferdig trappeløpet.

12:00(14:00)

> Olsenbanden møter Kongen & Knekten

Norsk komedie fra 1974. Arve Opsahl, Aud Schønemann. "Olsenbanden møter Kongen & Knekten" er den femte i rekka av Olsenbanden-filmene. Denne gangen utfører banden et plettfritt kupp, og får kloa i fire millioner kroner. Men erkerivalene Kongen og Knekten har også lyst på pengene. Aldersgrense: 7 år.

14:00(14:30)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2015. Vi følger parene Alex og Anna, og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden, som strever med livets små og store spørsmål. I vennekretsen deres finner vi også paret Ove og Anette, som alle de andre forsøker å unngå. I denne del: Alex skal ansette en ny sekretær, men han nøler med å ansette den best kvalifiserte fordi hun er for pen, og er bekymret for at andre skal tro at han valgte henne på grunn av utseendet. Når han derfor velger en annen kandidat får han store forklaringsvansker. Mickan tar Fredde med til en parterapaut etter at hun fikk nyss i at han har forsøkt å ødelegge jobbforetaket hennes. Terapauten stiller seg på Mickan sin side, og gjør skam på Fredde.

14:30(15:30)

> En bit av historien

Norsk humorprogram. Henriette Steenstrup og Fridtjov Såheim skal føle på kroppen hvordan livet var før i tiden. Hvordan bodde vi? Hva tenkte vi på? Hvordan luktet vi? Og ikke minst - hvordan smakte maten som stod på bordet? I denne del: Alt Henriette kan om vikingtiden har hun lært fra Game of Thrones, men det skal endres nå! Henriette og Fridtjov skal reise 1000 år tilbake i tid og gå i vikingenes fotspor som høvding, frimann og trell. De skal leve som høvding, frimann og trell, og det blir blot, plyndring, ære og tokt.

15:30(16:30)

> Huskestue

Norsk humorprogram. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om. I denne del: Hvem har best kunnskap om kongehuset og mat? Det får vi svar på når programleder Kristian Ødegård møter Dag Otto og Fredrik Græsvik i duell mot Alex Rosén og Guro Fostervold.

16:30(18:00)

> Norske talenter

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Den ultimate talentkonkurransen der man kan delta med hvilket som helst talent. Dommerpanelet består av skuespiller og artist, Mia Gundersen, komiker og skuespiller Linn Skåber, danser og Norske talenter-vinner Suleman Malik, og D.D.E.-vokalist Bjarne Brøndbo. Programleder Solveig Kloppen følger alt backstage.

18:00(18:30)

> Norske talenter

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Den ultimate talentkonkurransen der man kan delta med hvilket som helst talent. Dommerpanelet består av skuespiller og artist, Mia Gundersen, komiker og skuespiller Linn Skåber, danser og Norske talenter-vinner Suleman Malik, og D.D.E.-vokalist Bjarne Brøndbo. Programleder Solveig Kloppen følger alt backstage.

18:30(18:45)

> Nyhetene

18:45(18:50)

> Været

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

19:00(20:00)

> Tjukken & Lillemor

Norsk dokumentarserie. I "Tjukken og Lillemor" følger vi Truls Svendsen og verdens mest erfarne kvinnelige polfarer, Cecilie Skog, på deres ekspedisjon over Grønland og opptreningen til denne turen. I denne del: Det nærmer seg avreise Grønland, og opptreningen fortsetter. Før de legger ut på tur vil Cecilie utfordre Truls sin høydeskrekk. Men Truls lar Cecilie få smake sin egen medisin.

20:00(21:00)

> Norges beste

Norsk underholdningsserie fra 2017. Norges Beste er programmet som skal kåre tidenes beste norske film, komiker og underholdningsprogram på TV. Her er det ingen jury eller eksperter som bestemmer, det er folket som avgjør hvem som vinner. Vi teller ned topp ti, og kårer og hyller folkets favoritt.

21:00(21:15)

> Nyhetene

21:15(21:20)

> Været

21:20(21:40)

> Sportsnyhetene

21:40(22:10)

> Norges beste

Norsk underholdningsserie fra 2017. Norges Beste er programmet som skal kåre tidenes beste norske film, komiker og underholdningsprogram på TV. Her er det ingen jury eller eksperter som bestemmer, det er folket som avgjør hvem som vinner. Vi teller ned topp ti, og kårer og hyller folkets favoritt.

22:10(22:40)

> Best før

Norsk komiserie. Lena (Linn Skåber) mister jobben og ektemannen på førtiårsdagen. Desperat prøver hun å stable et nytt liv på beina. Hun tar opp jakten på en ny jobb og kanskje en ny mann, samtidig som hun forsøker å samarbeide med eksen og hans nye unge kjæreste om sønnen på 10 år. I denne del: Lena og Morten er invitert i samme bryllup, men Lena oppdager at Morten skal ta med seg Anemone i bryllupet. Lena vil ikke fremstå som singel og patetisk foran Morten og Anemone, så hun forteller dem at hun har fått seg kjæreste hun også, som hun skal ta med i bryllupet. Men det er ikke helt sant, så Lena må leie en mann som skal spille kjæresten hennes.

22:40(23:15)

> God kveld Norge

Norsk underholdningsprogram fra 2017. Dorthe Skappel byr på siste nytt fra underholdningsverdenen.

23:15(01:50)

> En trettimeters reise

Indisk-amerikansk dramakomedie fra 2014. Helen Mirren, Om Puri. Hassan Kadam er et stort talent på kjøkkenet. Familien Kadam, anført av Papa, flytter fra India til den sjarmerende landsbyen Saint-Antonin-Noble-Val i Sør-Frankrike – det perfekte stedet for deres indiske restaurant, Maison Mumbai. Men det er inntil Madame Mallory, den kalde kokken og eieren av Le Saule Pleureur, en klassisk og prisbelønnet fransk restaurant, får nyss om konkurrenten. Hennes protest mot den nye indiske restauranten tretti meter unna fører til full krig mellom dem. Men det er før Hassans lidenskap for fransk gourmetmat og Madame Mallorys bedårende soussjef, Marguerite, møtes. Sammen skaper de magi mellom de to kulturene og fyller Saint-Antonin med livssmaker som selv Madame Mallory ikke kan overse.

01:50(02:50)

> Senkveld med Thomas og Harald

Norsk talkshow fra 2017. Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø.

02:50(03:15)

> Senere med Tørnquist

Norsk talkshow. Programleder Einar Tørnquist og hans høyre hånd, Gunhild Dahlberg, i fri utfoldelse med kjente gjester i studio. Det skal snakkes om både ditt og datt. Utegående usikkerhetsmoment er Morten Ramm.

03:15(04:50)

> The Bling Ring

Amerikansk drama fra 2013. Kirsten Dunst, Katie Chang. I 2008 og 2009 brøt en tenåringsgjeng seg inn hos kjendiser som Paris Hilton og Lindsay Lohan. Tjuvene stjal klær og smykker til en verdi av 20 millioner kroner. Hendelsene inspirerte Sofia Coppola til å lage denne svarte komedien om ungdomsopprør og kjendishysteri. Aldersgrense: 15 år.

04:50(06:00)

> Blindspot

Amerikansk spenningsserie fra 2016. Jane har blitt fanget av en gruppe som overbeviser henne om å jobbe som trippelagent innenfor hennes egen terrororganisasjon. Store hemmeligheter fra Janes fortid blir avdekket, samtidig som forræderi fra begge sider truer med å splitte henne og teamet for godt.