Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2019. Ben bruker alkohol for å drukne sorgene sine og Maggie prøver å finne en løsning. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

06:30(06:55)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. God morgen Norge byr på møte med aktuelle gjester hver morgen fra mandag til fredag - direkte fra Aker Brygge.

12:00(12:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. Er det den sibirske tigeren Ulysses eller løvenes konge Aslan som er størst i dyreparken? I denne episoden får du vite hvem som er Norges største kattedyr. "Dyrepasserne" er en familievennlig dokumentarserie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

12:30(13:00)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. Vinter har blitt vår i Dyreparken i Kristiansand. Det er duket for storoppgjør i fotball - i grisebingen. I fuglehuset skjer det mystiske ting. "Dyrepasserne" er en familievennlig dokumentarserie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

13:00(13:55)

> Veterinærene

Svensk dokusåpe fra 2014. Springer spanielen Sally har spist grillkull og skadet noen av tennene sine. Hun får hjelp på en klinikk i Stockholm. Følg det dramatiske arbeidet til svenske veterinærer når de hjelper dyr som enten er syke eller skadet. «Veterinærene» er en svensk dokumentarserie om veterinærer rundt i Sverige og deres daglige arbeid på dyrehospitaler, dyreklinikker og i dyreparker. Vi følger dem når de prøver å hjelpe syke eller skadde dyr. Veterinærer møter mange forskjellige typer dyr, store og små, og må også sette seg inn i eierens historier.

13:55(15:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2019. Dan elsker den spektakulære utsikten mot innsjøen, men Linda er lei av dysfunksjonelle løsninger. Todd må finne et moderne hus med et stort kjøkken. Linda & Dan. Designer Jillian Harris og eiendomsmegler Todd Talbot gir huseiere i Vancouver den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? Todd bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Jillian viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Jillian eller Todd som vinner.

15:00(16:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Et loft med to upraktiske soverom blir bygget om til hovedsoverom og gjesterom. Designer Astrid Maria Sætren vil åpne så mye som mulig mellom rommene og skape sammenheng ved hjelp av materialer og fargevalg. Bli med på en ny sesong med oppussing. Kjersti og gjengen gir oss inspirasjon, gode råd og mye godt humør!

16:00(17:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2019. Dag Otto og Kristoffer Olsen møter Jon Georg Dale og Ida Nysæther Rasch i temaene Trøndelag og motor, der deltakerne begir seg ut på kunnskapens humpete landevei. Trøndelag og motor. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2019. Ziggy prøver å hjelpe Maggie og Ben å ordne opp, og Justin prøver å få svar fra Robbo angående Toris trygghet. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

17:30(18:30)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Kjersti og teamet forvandler en upraktisk hagekrok med uthus til sommerstue med uteplass og vedfyrt bakerovn. Kan dette bli familiens yndlingssted?. Bli med på en ny sesong med oppussing. Kjersti og gjengen gir oss inspirasjon, gode råd og mye godt humør!

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(20:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2019. Hvem blir kveldens quizmestere når deltakerne testes i temaene bibelen og mesterskap? Dag Otto og Sandra Borch eller Thomas Seltzer og Katarina Flatland?. Bibelen og mesterskap. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

20:00(21:00)

> Jakten på kjærligheten

Norsk realityserie fra 2019. Bøndene Inger, Atle og Andreas er på hjemmebesøk hos frierne sine. Bonden André går derimot alene på gården og tenker, etter at Hanna dro hjem. Sendepause. Neste episode kommer 25. november. Forventningsfulle bønder er klare for jakten på den store kjærligheten. Alle har de samme drøm, nemlig å finne "den rette".

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(22:40)

> Norge bak fasaden

Norsk dokumentar fra 2018. Til vårt rike land kommer stadig flere øst-europeiske arbeidere. I denne episoden undersøker Kadafi Zaman og Janne Amble hvilke forhold som egentlig møter dem her, og vi får høre flere historier om arbeidere som hevder seg…. De nye slavene. Gjennom ni episoder skal Janne Amble og Kadafi Zaman ta deg med inn bak lukkede dører, og møte mennesker som kaster lys på sprekkene i den norske fasaden.

22:40(23:40)

> Politisjef og voldtektsmann

Svensk dokumentar fra 2018. Under etterforskingen av en prostitusjonsring bestående av unge jenter og barn, dukket et uventet navn opp på listen over sadistiske kjøpere: En av Sveriges høyest rangerte politisjefer, Göran Lindberg, kjent som «Kaptein…. Gøran Lindberg var en svensk, profilert politisjef, som viste seg å leve et grufullt dobbeltliv. Saken detonerte som en bombe i 2010, og satte det svenske politiet fullstendig på hodet. Vi får hele historie om den sadistiske mannen, og om den hemmelige aksjonen som pågikk i månedsvis, og som førte til at han ble tatt.

23:40(00:40)

> Huskestue

Norsk humorprogram fra 2019. Hvem blir kveldens quizmestere når deltakerne testes i temaene bibelen og mesterskap? Dag Otto og Sandra Borch eller Thomas Seltzer og Katarina Flatland?. Bibelen og mesterskap. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

00:40(01:40)

> Madam Secretary

Amerikansk dramaserie fra 2019. Elizabeth må bestemme seg om hun vil risikere krig ved å ta ut hjernen bak et hackerangrep mot en senator. Jason møter motstand etter at han konfronterer skoleavisen om en sak de har på Elizabeth. Téa Leoni er tilbake i rollen som den språkmektige og faglig dyktige Elizabeth McCord. Sjette sesong åpner med spøkelser fra fortiden, og igjen må den briljante utenriksministerennavigere utenfor boksen, både med hjerte og hjerne. «Madam Secretary» navigerer mellom globale og nasjonale utfordringer, livsfarlig politisk spill og hverdagslige intriger – både i Det Hvite Hus og på hjemmebane.

01:40(02:35)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie fra 2017. Ekskona til en mann som skjøt Danny, kommer til Oahu og avslører hvordan Dannys beskyttelse var med på å redde livet hennes. E Ho’oko Kuleana. Et etterforskningsteam som har frie tøyler, skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender.

02:35(03:05)

> Roeng

Norsk komiserie fra 2018. Kommunaldepartementet mistenker at Roeng har brutt sine egne finansforskrifter, og rådmann Gunn må inn på teppet i Oslo. En kommune blir rammet av en omvendt finansskandale, og plutselig får 4 milliarder kroner på bok. Når ordfører Tom Eide oppdager at byens cellulosefond er blitt plassert i høyrisiko-investeringer, frykter han det verste. Men det viser seg at Roeng har vunnet stort og tjent over 4 milliarder kroner. Når Kommunaldepartementet gjør krav på gevinsten, ser Eide bare én utvei: Kommunen må bruke opp pengene før Staten rekker å ta dem. Ordføreren bestemmer seg for å bruke alle pengene på å skaffe Roeng en plass i historiebøkene. Hele verden følger med når den lille byen legger ut på sitt største eventyr - å bli den første kommunen i verdensrommet.

03:05(03:35)

> Roeng

Norsk komiserie fra 2018. Staten gjør krav på milliardene, men ordfører Tom Eide vil heller at Roeng kommune skal bruke opp pengene. Han har en ide om hvordan og søker eksperthjelp fra utlandet. En kommune blir rammet av en omvendt finansskandale, og plutselig får 4 milliarder kroner på bok. Når ordfører Tom Eide oppdager at byens cellulosefond er blitt plassert i høyrisiko-investeringer, frykter han det verste. Men det viser seg at Roeng har vunnet stort og tjent over 4 milliarder kroner. Når Kommunaldepartementet gjør krav på gevinsten, ser Eide bare én utvei: Kommunen må bruke opp pengene før Staten rekker å ta dem. Ordføreren bestemmer seg for å bruke alle pengene på å skaffe Roeng en plass i historiebøkene. Hele verden følger med når den lille byen legger ut på sitt største eventyr - å bli den første kommunen i verdensrommet.

03:35(04:30)

> The Good Doctor

Amerikansk dramaserie fra 2017. En tenåring blir lagt inn på sykehuset i håp om at det kirurgiske teamet kan redde henne fra et liv innendørs. En annen ung pasient strever med et moralsk dilemma. Heartfelt. En ung autistisk kirurg med ekstraordinære egenskaper rekrutteres til kirurgisk barneavdeling ved et prestisjefylt sykehus. Men problemstillingen kommer for dage: Kan en person uten evne til å relatere til andre mennesker redde liv?

04:30(05:25)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2018. Franks gamle venn Lenny forteller at redegjørelsen av en gammel sak, vil avsløre noe av NYPDs skittentøyvask. Two-Faced. Etter at Jamie og Eddie kunngjorde sin forlovelse forrige sesong stilles det nå spørsmål i Regan-familien om hvordan de nå skal kunne jobbe sammen i politiet.

05:25(06:00)

> Ack Värmland

Svensk komiserie fra 2015. Pontus treffer ekskjæresten sin på butikken, og Anette blir sjalu. Ola og Fanny inviterer hjem en kjendis de treffer ved grillen. Janne finner et swinger-par til seg og Sol-Britt. Anette driver fotpleiesalongen "Anettes Føtter" sammen med sin 20-årige datter Fanny. I tillegg har de begge fått barn med kjærestene sine, Ola og Pontus. Sånt blir det forviklinger av.