Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.

06:30(06:55)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. God morgen Norge byr på møte med aktuelle gjester, kokkekunst, og live musikk hver morgen fra mandag til fredag - direkte fra Aker Brygge.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Møte med aktuelle gjester.

12:00(12:30)

> Helsekontrollen

Norsk forbrukermagasin fra 2018. I Helsekontrollen skal TV 2 gi deg svaret på hvilke produkter og helsetjenester som holder det de lover, avsløre de som lurer deg og konfrontere de ansvarlige. Som forbrukere betaler vi villig for dyre kremer, kosttilskudd, teknologi, treningsmetoder, utstyr og alternativ behandling. Men hva funker? Og hvem prøver å lure deg? Programleder Marte Spurkland konfronterer helseindustrien for å finne svar.

12:30(13:00)

> TV 2 hjelper deg

Norsk forbrukermagasin fra 2018. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester.

13:00(13:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2016. Sjimpansene prøver iPad og ristekasse for første gang, tigerungene har bursdag og en av jervene skal flyttes til en annen dyrepark. Sjimpansene prøver iPad og ristekasse for første gang, tigerungene har bursdag og en av jervene skal flyttes til en annen dyrepark.

13:30(14:30)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2015. Meg og Neal sitter med et stort og upraktisk hus etter at barna har forlatt redet. Vil huset bli funksjonelt om det rehabiliteres, eller vil de trives bedre et annet sted?. Meg og Neal sitter med et stort og upraktisk hus etter at barna har forlatt redet. Vil huset bli funksjonelt om det rehabiliteres, eller vil de trives bedre et annet sted?

14:30(15:30)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2015. Sabrina og Kevin er frustrert over boligen sin. Kan Jillians redesign hjelpe dem, eller vil de heller gå for noe spektakulært og nytt?. Sabrina og Kevin er frustrert over boligen sin. Kan Jillians redesign hjelpe dem, eller vil de heller gå for noe spektakulært og nytt?

15:30(16:00)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2010. Alex og Anna synes vennene de har er for opptatt av det ytre og materialistiske, og ønsker å finne nye venner. Mickan har fått et merkelig utslett i pannen. Kan det være stress?. Alex og Anna synes vennene de har er for opptatt av det ytre og materialistiske, og ønsker å finne nye venner. Mickan har fått et merkelig utslett i pannen. Kan det være stress? Fredde kommer i klammeri med skattemyndighetene og må bygge om kjelleren for å kunne få avdrag for spavirksomhet.

16:00(16:30)

> Solsidan

Svensk komiserie fra 2010. Mickan har blitt kjent med en italiener som har pappapermisjon, og Fredde blir både mistenksom og sjalu. Mickan har blitt kjent med en italiener som har pappapermisjon, og Fredde blir både mistenksom og sjalu. Alex forsøker å roe ned Fredde, men etter at han har spionert på casanovaen på lekeplassen, bestemmer Fredde seg for å gi igjen med samme mynt.

16:30(17:00)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2016. Ziggys innrømmelse setter foreldrelykken med Brody i fare. Ziggys innrømmelse setter foreldrelykken med Brody i fare.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2016. Willow jobber med å opprettholde selvstendigheten mens hun leter etter et sted å bo. Willow jobber med å opprettholde selvstendigheten mens hun leter etter et sted å bo.

17:30(18:30)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsserie. Da er det årets furustue som skal til pers. Den stuen som så mange kvier seg til å gå løs på dersom man ønsker å forandre den. For det er mye arbeid. Hva skal man gjøre? Male? Plate?. Da er det årets furustue som skal til pers. Den stuen som så mange kvier seg til å gå løs på dersom man ønsker å forandre den. For det er mye arbeid. Hva skal man gjøre? Male? Plate? Bevare?I denne episoden er det far og tre gutter som får stuen sin pusset opp av Tid for hjem. Det handler om gulv, vegger, tak, vinduer, peis og møblering. En uventet forandring venter.

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(19:30)

> Otto har fått nok

Norsk humorprogram fra 2018. Otto og Emilie er tilbake, og denne uka spør vi om det virkelig er nødvendig at kirkeklokker skal bråke så mye hver eneste søndag?. Otto og Emilie er tilbake, og denne uka spør vi om det virkelig er nødvendig at kirkeklokker skal bråke så mye hver eneste søndag? Er det helt vilkårlig hvilke biter som blir rasket sammen i en Nidar Favoritter-pose, eller bare virker det sånn? Og Otto tar en alvorsprat med Tine om et svært pikant problem. Her er ingenting for lite eller for stort, enten det dreier seg om oppdrettsnæringen, klimaskeptikere, folk som sniker i kø eller gjenstander som er umulige å få ut av emballasjen. Otto og Emilie skal verken øke nasjonalproduktet, finne ut hva Norge skal leve av etter oljen eller sørge for flere norske seire i FN-kåringen – bare gjøre Norge til et litt mindre irriterende samfunn.

19:30(21:00)

> Idol

Norsk underholdningsprogram fra 2018. 15 år etter at Kurt Nilsen gikk til topps i den aller første sesongen, smeller sesong ti av den populære talentkonkurransen i gang - på jakt etter Norges neste popstjerne. Gunnar Greve, Silje Larsen Borgan og Tshawe Baqwa er dommere. Programleder er Katarina Flatland.

21:00(21:20)

> Nyhetene og Sporten

Nyheter.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(22:25)

> Skavlan

Norsk talkshow fra 2018. Fredrik Skavlan har tatt med seg talkshowet sitt og flyttet til TV 2, og her fortsetter han å by på sterke historier og spennende intervjuer på fredagskvelden.

22:25(23:35)

> Senkveld med Helene og Stian

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Helene Olafsen og Stian Blipp inviterer til talkshow i studio med kjente gjester, underholdning, musikk og kanskje en aldri så liten overraskelse.

23:35(01:55)

> Revolver

Fransk-britisk thriller fra 2005. Jake har sittet syv år i fengsel for mordet på sin svigerinne, et mord han ikke begikk. Da han kommer ut, bestemmer han seg for å hevne seg på Macha, mafiabossen som kaldblodig drepte svigerinnen hans. Jake har sittet syv år i fengsel for mordet på sin svigerinne, et mord han ikke begikk. Da han kommer ut, bestemmer han seg for å hevne seg på Macha, mafiabossen som kaldblodig drepte svigerinnen hans.

01:55(04:25)

> Øye for øye

Britisk thriller fra 2013. Brødrene Russell og Rodney Baze drømmer begge om å skape seg en bedre framtid langt borte fra den fattige gruvebyen de kommer fra. Brødrene Russell og Rodney Baze drømmer begge om å skape seg en bedre framtid langt borte fra den fattige gruvebyen de kommer fra. Når skjebnen ikke spiller på lag havner Russell i fengsel. Lillebror Rodney begynner å involvere seg i Jerseys livsfarlige underverden, noe som kan koste ham alt. Kort tid etter Russell slipper ut fra fengsel, forsvinner Rodney. Da må Russell velge mellom sin egen frihet og å ofre alt for å finne broren.

04:25(05:20)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2018. Gormley ber Danny og Baez om hjelp i jakten på en tidligere NYPD-etterforsker som han tror kan være en sikkerhetstrussel for Frank. Gormley ber Danny og Baez om hjelp i jakten på en tidligere NYPD-etterforsker som han tror kan være en sikkerhetstrussel for Frank.

05:20(06:00)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Actionfylte klipp med sjokkerende og spektakulære stunt, pinlige katastrofer, og hysteriske øyeblikk.