Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2018. Hvor lenge kan Colby og Dean skjule sannheten? En munter John blir forstyrrende for Ben som prøver å skape et arbeidsmiljø for seg selv i surfebutikken. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

06:30(06:55)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester.

12:00(12:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. Giraff-fødsel er ikke hverdagskost i dyreparken. Inne i stallen kommer en liten giraffbaby til verden, uvitende om dramatikken som venter. "Dyrepasserne" er en familievennlig dokumentarserie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

12:30(13:00)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. En stor tragedie rammer Julius og sjimpanseflokken i fredagens sesongpremiere av «Dyrepasserne». Men heldigvis er det også mye å glede seg over i Dyreparken i Kristiansand. "Dyrepasserne" er en familievennlig dokumentarserie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

13:00(14:00)

> Veterinærene

Svensk dokusåpe fra 2014. Springer spanielen Sally har spist grillkull og skadet noen av tennene sine. Hun får hjelp på en klinikk i Stockholm. Følg det dramatiske arbeidet til svenske veterinærer når de hjelper dyr som enten er syke eller skadet. «Veterinærene» er en svensk dokumentarserie om veterinærer rundt i Sverige og deres daglige arbeid på dyrehospitaler, dyreklinikker og i dyreparker. Vi følger dem når de prøver å hjelpe syke eller skadde dyr. Veterinærer møter mange forskjellige typer dyr, store og små, og må også sette seg inn i eierens historier.

14:00(15:00)

> Masterchef Sverige

Svensk realityserie fra 2016. Det er tid for finale, og med venner og familie til stede, skal de to finalistene koknkurrere om mesterkokktittelen. Svenske amatørkokker skal vise sine kulinariske kunnskaper for en jury bestående av stjernekokkene Mischa Billing, Markus Aujalay og Leif Mannerström. Ingen er trygge, og det gjelder å hele tiden prestere på toppnivå for å få bli med videre i konkurransen.

15:00(16:00)

> Bolighjelpen

livsstilsprogram. Lisa og Jimmy falt hodestups for huset da de kjøpte det. Nå, tre barn senere, vil Lisa ut, mens Jimmy ikke vil høre snakk om å forlate nabolaget og golfbanen som like i nærheten. Lisa og Jimmy. Designer Hilary Farr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller David som vinner.

16:00(16:30)

> Helsekontrollen

Norsk forbrukermagasin fra 2019. Vi møter «Petter» som bruker 65000 kroner for å få to centimeter lenger penis. Vi følger også to jenter som er avhengige av nesespray, men som prøver å slutte. I Helsekontrollen skal TV 2 gi deg svaret på hvilke produkter og helsetjenester som holder det de lover, avsløre de som lurer deg og konfrontere de ansvarlige.

16:30(17:00)

> TV 2 hjelper deg

Norsk forbrukermagasin fra 2019.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2018. Tori er klar for sitt andre forsøk på å implantere et embryo for å bli gravid. Men er Robbo like klar? Colby klarer omsider å nå inn til Bella, men setter sitt forhold til Chelsea i fare. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby.

17:30(18:00)

> Oppgrader!

Norsk gameshow. Sigurd kjører traileren sin til Ski og besøker en familie som holder på med oppussing og trenger nytt interiør. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på.

18:00(18:30)

> Oppgrader!

Norsk gameshow. Sigurd har tatt turen til Strømmen for å besøke Helene og Martin som blant annet ønsker å oppgradere spisestuen sin. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på.

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(19:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2018. Flodsvinene har problemer med parforholdet og Monica prøver å hjelpe. Fredrik lager et nytt leketøy til giraffene og en tragedie rammer keisertamarinene. På Savannen har Olav en overraskelse til de andre dyrepasserne. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. Vi får se hvordan dyrepasserne tar vare på dyrene og på hverandre, hvordan de takler vanskelige situasjoner, men ikke minst hvordan de setter pris på de fine øyeblikkene livet i Dyreparken har å by på.

19:30(20:00)

> Helsesista

Norsk livsstilsmagasin fra 2018. DUMPA: Ingenting er så vondt og umulig som når du opplever at den du elsker ikke elsker deg tilbake. Heldigvis så er det sånn at selv om det ikke føles sånn der og da, så går det over. Dumpa. Tale Maria Krohn Engvik er helsesøsteren som bestemte seg for å nå bredere ut til ungdom ved å kommunisere med dem på deres egen arena. Med en miks av seriøs kunnskap, humor og personlighet når hun ut til opp mot 150 000 seere på Snapchat daglig. Nå har hun laget en tv-serie for og med ungdom der vanskelige og tabubelagte tema som sex, kropp, nakenbilder, selvmordstanker og kjærlighetssorg blir tatt opp på en enkel og ufarlig måte.

20:00(21:00)

> The Voice - Norges beste stemme

Norsk underholdningsprogram fra 2018.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(22:15)

> The Voice - Norges beste stemme

Norsk underholdningsprogram fra 2018.

22:15(23:20)

> Senkveld med Helene og Stian

Norsk underholdningsprogram fra 2019.

23:20(01:35)

> The Hangover

Amerikansk komedie fra 2009. To dager før han skal gifte seg, drar Doug og hans tre kompiser til Las Vegas for å ha et skikkelig utdrikkingslag. Da kameratene våkner dagen etter med fullstendig blackout, er Doug borte. Med verdens største kuppelhuer prøver de å nøste opp i sine ukloke valg fra kvelden før for å finne ut hvor alt gikk galt, og for å få med Doug tilbake slik at han rekker bryllupet sitt.

01:35(03:45)

> The Hangover Part II

Amerikansk komedie fra 2011. I oppfølgeren til komediesuksessen "Hangover" reiser Phil, Stu, Alan og Dough til eksotiske Thailand for å delta i Stus bryllup. Etter Dougs uforglemmelige utdrikningslag i Las Vegas, tar Stu ingen sjanser og velger å ha en enkel lunsj før bryllupet. Ting går imidlertid ikke helt etter planen.

03:45(04:40)

> The Good Doctor

Amerikansk dramaserie fra 2018. Karantenetiden er over, og staben på sykehuset prøver å vende tilbake til normale rutiner. Samtidig ønsker ledelsen å se på hva som skal til for å vinne tilbake tilliten i befolkningen. Aftermath. En ung autistisk kirurg med ekstraordinære egenskaper rekrutteres til kirurgisk barneavdeling ved et prestisjefylt sykehus. Men problemstillingen kommer for dage: Kan en person uten evne til å relatere til andre mennesker redde liv?

04:40(05:35)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2018. Jackson arrangerer fest for å feire alle som var med på å redde livet til Catherine. Men ingenting går som planlagt. Helen kommer på overaskende besøk til Alex og Jo. We Didn't Start the Fire. Meredith Grey og de andre legene ved Grey Sloan Memorial må ta avgjørelser på liv og død hver eneste dag. De søker trøst hos hverandre, og noen ganger mer enn bare vennskap. Sammen oppdager de at verken medisin eller forhold kan defineres i sort og hvitt.