Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2016. Maggie oppdager at hun har uforklarlige blåmerker. Jasmine avslører endelige følelsene hun har for Robbo. Brody blir overveldet over responsen han får på den nye menyen. Maggie oppdager at hun har uforklarlige blåmerker. Jasmine avslører endelige følelsene hun har for Robbo. Brody blir overveldet over responsen han får på den nye menyen.

06:30(06:55)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. God morgen Norge byr på møte med aktuelle gjester, kokkekunst, og live musikk hver morgen fra mandag til fredag - direkte fra Aker Brygge.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Møte med aktuelle gjester.

12:00(12:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. En stor tragedie rammer Julius og sjimpanseflokken i fredagens sesongpremiere av «Dyrepasserne». Men heldigvis er det også mye å glede seg over i Dyreparken i Kristiansand. En stor tragedie rammer Julius og sjimpanseflokken i fredagens sesongpremiere av «Dyrepasserne». Men heldigvis er det også mye å glede seg over i Dyreparken i Kristiansand. Dyrepasser Olav opplever et av sine virkelig store øyeblikk når han er med på sin første surikatfødsel.

12:30(13:00)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. Den vanligvis så sulte tigerpytonen Jonas vil ikke spise. Det ender med at han må tvangsfores. Imens utspiller det seg et sjalusidrama nede på savannen. Den vanligvis så sulte tigerpytonen Jonas vil ikke spise. Det ender med at han må tvangsfores. Imens utspiller det seg et sjalusidrama nede på savannen. Strutsenes svar på Justin Bieber, nemlig den stilige Grim, får besøk av strustefrøkenen Birthe. Det er ikke Grims kjæreste, Laila, så begeistret for ... Oppe på Kutoppen er det duket for en dramatisk fødsel for sauen Bodil.

13:00(14:00)

> Veterinærene

Svensk realityserie. Kalle i Skånes dyrepark bedøver brunbjørnshannen Glok for å blant annet undersøke tennene hans. Kaninen Hugo ser ut til å ha en svulst, og konkurransehesten Tippen har rykninger i munnen. Kalle i Skånes dyrepark bedøver brunbjørnshannen Glok for å blant annet undersøke tennene hans. Kaninen Hugo ser ut til å ha en svulst, og konkurransehesten Tippen har rykninger i munnen.

14:00(15:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Huseiernes største drøm er et praktisk hus. De har ikke all verden av plass, og ønsker å ta det eksisterende kjøkkenet og gjøre det om til et etterlengtet bad. Men da må det bygges kjøkken i stue!. Huseiernes største drøm er et praktisk hus. De har ikke all verden av plass, og ønsker å ta det eksisterende kjøkkenet og gjøre det om til et etterlengtet bad. Men da må det bygges kjøkken i stue! Kjersti og teamet tar utfordringen.

15:00(16:00)

> Bolighjelpen UK

Britisk livsstilsserie. Alcorns er en familie på fire som bor i den kongelige borg av Peebles i Scottish Borders. Etter tre år trenger de nå hjelp av Phil og Kirstie med å bestemme seg en gang for alle om de skal bli værende eller finne seg noe nytt. Alcorns familien. Alcorns er en familie på fire som bor i den kongelige borg av Peebles i Scottish Borders. Etter tre år trenger de nå hjelp av Phil og Kirstie med å bestemme seg en gang for alle om de skal bli værende eller finne seg noe nytt.

16:00(17:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram. Norske dyr og året 2016 - hvem har best kunnskap om disse to temaene? Dag Otto og Atle Pettersen møter Ingrid Gjessing Linhave og Nicolay Ramm til en uformell quizkonkurranse ledet av Kristian Ødegård. Norske dyr og året 2016 - hvem har best kunnskap om disse to temaene? Dag Otto og Atle Pettersen møter Ingrid Gjessing Linhave og Nicolay Ramm til en uformell quizkonkurranse ledet av Kristian Ødegård.

17:00(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2016. Cocos eksamen står i fare på grunn av at uventet angstanfall, og Raffy blir rammet av en mystisk sykdom. Cocos eksamen står i fare på grunn av at uventet angstanfall, og Raffy blir rammet av en mystisk sykdom.

17:30(18:00)

> Oppgrader!

Norsk underholdningsserie. Samboerparet Klas Langø og Øyvind Hulleberg satser både TV og komfyr når Sigurd kommer på besøk. Samboerparet Klas Langø og Øyvind Hulleberg satser både TV og komfyr når Sigurd kommer på besøk.

18:00(18:30)

> Bra godt

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Indisk kyllinggryte med raita, appelsinsorbet med ingefær og chili til dessert. Det indiske kjøkken er fullt av spennende krydder, inkludert smakskameratene ingefær, chili og hvitløk. De tre smakskameratene. Indisk kyllinggryte med raita, appelsinsorbet med ingefær og chili til dessert. Det indiske kjøkken er fullt av spennende krydder, inkludert smakskameratene ingefær, chili og hvitløk. Disse krydderne er fulle av antioksidanter som bidrar til å holde tarmbakteriefloraen vital og kroppen frisk. Berit og Klaus viser at indisk mat slett ikke er så avansert som mange tror.

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(20:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram. Hvem har best kunnskap om kongehuset og mat? Det får vi svar på når programleder Kristian Ødegård møter Dag Otto og Fredrik Græsvik i duell mot Alex Rosén og Guro Fostervold. Hvem har best kunnskap om kongehuset og mat? Det får vi svar på når programleder Kristian Ødegård møter Dag Otto og Fredrik Græsvik i duell mot Alex Rosén og Guro Fostervold.

20:00(21:00)

> Tid for hjem

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Vi skal til en familie som har flyttet inn i ny bolig. I kjelleren finnes et kjedelig oppholdsrom, men husets tre barn ønsker seg et kulere sted å være - et sosialt oppholdsrom for både spill og tv, og hvor både mor…. Vi skal til en familie som har flyttet inn i ny bolig. I kjelleren finnes et kjedelig oppholdsrom, men husets tre barn ønsker seg et kulere sted å være - et sosialt oppholdsrom for både spill og tv, og hvor både mor og far ogå kan komme for å se på film.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:40(22:40)

> Grey's Anatomy

Amerikansk dramaserie fra 2018. Catherine er i LA for å åpne det nye sykehuset, og tilkaller Meredith og Koracick til et konfidensielt møte. En sykepleier som er gravid i 28. uke kollapser plutselig mens hun snakker med Richard. Anybody have a map?. Catherine er i LA for å åpne det nye sykehuset, og tilkaller Meredith og Koracick til et konfidensielt møte. En sykepleier som er gravid i 28. uke kollapser plutselig mens hun snakker med Richard.

22:40(23:35)

> The Good Doctor

Amerikansk dramaserie fra 2018. Dr. Shaun Murphy hjelper en funksjonshemmet tenåring som er på vei til å bli separert fra sin mor. Tough Titmouse. Dr. Shaun Murphy hjelper en funksjonshemmet tenåring som er på vei til å bli separert fra sin mor.

23:35(00:35)

> Station 19

Amerikansk dramaserie fra 2019. Ingen er særlig begeistret når Sullivan bestemmer at alle i teamet må lære seg noe nytt. Under en utrykning blir Ryan overrasket når han blir konfrontert med noen fra fortiden hans. Lost and found. Ingen er særlig begeistret når Sullivan bestemmer at alle i teamet må lære seg noe nytt. Under en utrykning blir Ryan overrasket når han blir konfrontert med noen fra fortiden hans.

00:35(01:25)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie fra 2017. BAU-teamet blir beordret til New York når det rapporteres om flere brutale drap i Central Park. Bad Moon on the Rise. BAU-teamet blir beordret til New York når det rapporteres om flere brutale drap i Central Park.

01:25(02:20)

> Hawaii Five-0

Amerikansk dramaserie. Mens Max forbereder seg på å ta farvel med teamet, må Five-O etterforske et drap under en politikonferanse på øyen. Ua Ho'i Ka 'Opua I Awalua. Mens Max forbereder seg på å ta farvel med teamet, må Five-O etterforske et drap under en politikonferanse på øyen.

02:20(03:20)

> Blindspot

Amerikansk spenningsserie fra 2017. Et overraskende besøk fra Nas fører teamet inn i jakten på viktig teknologi som har blitt stjålet fra NSA. Samtidig kommer Roman og Blake nærmere hverandre når de deltar på en pokerturnering hvor mye står på spill. Warning Shot. Et overraskende besøk fra Nas fører teamet inn i jakten på viktig teknologi som har blitt stjålet fra NSA. Samtidig kommer Roman og Blake nærmere hverandre når de deltar på en pokerturnering hvor mye står på spill.

03:20(04:15)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2016. Danny stanser en last met millioner av dollar på vei til et narkokartell i Mexico, og blir et mål når kartellet bestemmer seg for å ta hevn. The Thin Blue Line. Danny stanser en last met millioner av dollar på vei til et narkokartell i Mexico, og blir et mål når kartellet bestemmer seg for å ta hevn.

04:15(05:30)

> Bonanza

Amerikansk dramaserie. Passion for Justice. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada. Lov og rett er ennå et fremmedord i Virginia City, og det er bare de tøffeste som lykkes.

05:30(06:00)

> Oppgrader!

Norsk underholdningsserie. Samboerparet Klas Langø og Øyvind Hulleberg satser både TV og komfyr når Sigurd kommer på besøk. Samboerparet Klas Langø og Øyvind Hulleberg satser både TV og komfyr når Sigurd kommer på besøk.