Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2016. Norges mest kjente sjimpanse Julius har fått en alvorlig rift i leppa og må opereres. Julius har aldri tidligere blitt lagt i narkose - vil han tåle det?. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

06:30(07:00)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2016. Er geparden Kimani er gravid? Trond går på eggjakt hos den hissige alligatoren og ei stråleskilpadde har fått gnagsår og Silje må hjelpe til. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

07:00(07:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2016. Vi blir vitne til en historisk fødsel og løpe-endene skal flyttes til det nye sommerhuset. I Jungelen blir nettpytonen servert et herremåltid av lam. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark.

07:30(08:00)

> Oppgrader!

Norsk gameshow. Turen i kveld går til Kristiansand der vi møter Mamma Inger Mjøs, Vidar Erlingson, samt barna Julie 7 år, og Malin på 5 år. De får hjelp av Ingers lillesøster Hanne og lillebror Øyvind. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på.

08:00(08:30)

> Oppgrader!

Norsk gameshow. Edel er gift og har fire barn, men ingen av dem vet at hun er med i kveldens episode av Oppgrader! Edel har nemlig fått besøk av søster og veninner, og spiller om nye hagemøbler. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på.

08:30(09:00)

> Solsidan

Svensk komiserie. Freddes gamle plageånd flytter tilbake til Saltsjøbaden og viser seg å være rikere enn ham. Alex og Sara krangler om hvem som gjør mest arbeid hjemme. Vi følger de to naboparene Alex og Anna og Fredde og Mickan i deres hverdagsforviklinger.

09:00(09:30)

> Solsidan

Svensk komiserie. Alex og Anna pusser opp huset sitt og flytter hjem til moren til Alex mens arbeidet pågår. Hun kan avsløre at hun dater en ny mann, som er ingen ringere enn den sinte naboen Alex husker fra barndommen. Vi følger de to naboparene Alex og Anna og Fredde og Mickan i deres hverdagsforviklinger.

09:30(10:00)

> Solsidan

Svensk komiserie. Anette og Oves papegøye skaper problemer for Anna, som fra før sliter med svigermor. Vi følger de to naboparene Alex og Anna og Fredde og Mickan i deres hverdagsforviklinger.

10:00(11:00)

> Sommerhytta

Norsk realityserie fra 2019. Å bygge entré og gang er ingen enkel oppgave. Hos de fleste begynner ukesprosjektet å ta form, men fortsatt mye gjenstår. Fire deltagerpar skal i ti uker kjempe om å vinne sin egen sommerhytte. Hver uke må de gjennom omfattende oppussing, konkurranser og inspirerende utfordringer både ute og inne.

11:00(11:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokusåpeserie fra 2018. Sebraen Susanna har problemer med tennene og Rolf-Arne må inn med en kraftig bedøvelse. Maria har en spraglevaran som spiser dårlig. Hos minigrisene kommer det endelig grisunger. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. Vi får se hvordan dyrepasserne tar vare på dyrene og på hverandre, hvordan de takler vanskelige situasjoner, men ikke minst hvordan de setter pris på de fine øyeblikkene livet i Dyreparken har å by på.

11:30(18:30)

> Sykkel: Tour de France - 17. etappe

Sykkelritt fra Frankrike. 17. etappe PONT DU GARD - GAP (200 km). «Dette er akkurat som NM!» ytret Thor Hushovd i 2011. Gap er ofte med i tour-løypen og det var her vi fikk to nordmenn på topp den gangen – med Hushovd som vinner og Edvald Boasson….

18:30(18:45)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

18:45(18:50)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

18:50(19:00)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

19:00(20:00)

> Huskestue

Norsk humorprogram. Programlederen for Anno, Selda Ekiz er på lag med kjæresten Gustav Nilsen. De to skal konkurrere mot Didrik Solli-Tangen og Dag Otto i quiz. Tema er Danmark og sykdommer. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

20:00(21:00)

> På tur med Dag Otto

Norsk underholdningsserie fra 2018. Dag Otto har invitert med seg Stian "Staysman" Thorbjørnsen og Petter Pilgård for å oppleve det afrikanske sykkelsirkuset Tour de Rwanda. Rwanda. Dag Otto har bestemt seg for å realisere sine villeste drømmer før han blir gammel og dør. Kristian Ødegård har sagt ja til å være med på galskapen. Sammen drar de to på tur i inn- og utland med kjente gjester.

21:00(21:20)

> Nyhetene

Siste nytt fra TV2s nyhetsredaksjon.

21:20(21:25)

> Været

Værutsiktene for i dag og de neste dagene.

21:25(21:35)

> Sportsnyhetene

De siste nyhetene innen sport.

21:35(21:45)

> Tour de France: Magasinet

Norsk sykkelmagasin.

21:45(23:50)

> Mordene i Sandhamn

Svensk krimserie. Minna prøver å beskytte en nybakt mor som blir forfulgt av sin voldelige mann. Nora er midt i en ny sak, samtidig som hun planlegger bryllup. Jonas føler sjalusi etter utdrikningslaget. I fel sällskap. Svensk krimserie om politimannen Thomas Andreasson og jusristen Nora Linde, som prøver å løse drapssaker i den svenske skjærgården.

23:50(00:45)

> Huskestue

Norsk humorprogram. Programlederen for Anno, Selda Ekiz er på lag med kjæresten Gustav Nilsen. De to skal konkurrere mot Didrik Solli-Tangen og Dag Otto i quiz. Tema er Danmark og sykdommer. Et uhøytidelig spørreprogram som setter gjestene i studio og seernes kunnskapsnivå og konkurransenivå på prøve i forskjellige temaer man strengt tatt burde vite noe om.

00:45(01:50)

> Baywatch

Amerikansk dramaserie fra 1989. En restauranteier lover 25 000 dollar i premie til den som klarer å fange den største haien. Haiene blir lokket nærmere land, og dette setter alle på stranden i fare. Shark Derby. Følg det dramatiske livet til de veldreide badevaktene på Santa Monica Beach.

01:50(02:45)

> Hawaii Five-0

Amerikansk spenningsserie. En talkshowvertinne og teamet hennes inviteres til å følge det som ser ut til å være en vanlig dag på jobben for Five-O. Imi Loko Ka 'Uhane. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender.

02:45(03:40)

> Criminal Minds

Amerikansk krimserie. Flere fotgjengere i Florida blir brutalt drept i en rekke bilulykker, og BAU-teamet mistenker at kjøretøyene ble kontrollert av en hacker. Collision Course. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle.

03:40(04:30)

> Bull

Amerikansk dramaserie fra 2016. En bombe går av ved TAC og teamet blir holdt som gissler. Alt for å presse Bull til å få en tidligere dømt drapsmann erklært uskyldig. Stockholm Syndrome. Møt den småarrogante men sjarmerende psykiateren Jason Bull. Han driver et konsulentselskap som har spesialisert seg på å kartlegge egenskapene til både advokater, jurymedlemmer, aktorat, vitner og forsvarere - alt for å hjelpe sine klienter med å vinne sakene sine. Serien er basert på karrieren til psykiateren Phil McGraw.

04:30(05:25)

> Blue Bloods

Amerikansk dramaserie fra 2017. Når Danny og Baez samarbeider med narkotikastyrken kommer Baez ved et uhell i kontakt med stoff, og må kjempe for livet fra en overdose. Pain Killers. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien.

05:25(06:00)

> What Went Down

Amerikansk underholdningsserie fra 2015. The History of the Fail.