Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV2

06:00(06:30)

> The Odd Couple

Amerikansk komiserie fra 2016. Slasken Oscar og den ekstremt ryddige streitingen Felix er to tidligere skolekamerater som plutselig blir romkamerater etter at de begge blir skilt. I denne del: Oscar er enig med agenten sin om at han må fornye radioprogrammet sitt, og tillater derfor Dani å ha en større rolle i sendingene.

06:30(06:55)

> Nyhetene

06:55(10:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

10:00(12:00)

> God morgen Norge

Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.

12:00(13:00)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2013. Designer Jillian Harris og eiendomsmegler Todd Talbot gir huseiere i Vancouver den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? Todd bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Jillian viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Jillian eller Todd som vinner. I denne del: Gary flyttet inn hos Michelle for fem år siden. De elsker uteplassen og hagen, men nå som barna har flyttet ut, ønsker Gerry seg noe mindre og mer praktisk. For eksempel et hus der badet har skikkelig belysning, så han slipper være redd for å skjære seg når han står med barberhøvelen. Michelle derimot, har ikke lyst å flytte.

13:00(13:30)

> Dyrepasserne

Norsk dokumentarserie. "Dyrepasserne" er en familievennlig dokumentarserie hvor vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere, og får et usminket og autentisk bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. I denne del: Det blir ganske dramatisk for både giraffbabyen Melvin og minigrisene Griseflaks og Fyttigrisen. Den tre måneder gamle giraffbabyen har fått noe på øyet. Den første tiden er de små giraffene veldig sårbare, og dyreparken har mista fem av dem på grunn av sykdom eller ulykker tidligere. Derfor blir de veldig engstelige da Melvin må bedøves og det ikke går etter planen.

13:30(14:30)

> Mitt drømmehjem

Amerikansk livsstilsprogram. Brødrene Drew og Jonathan Scott finner rimelige og stusselige hjem som de pusser opp til drømmehus for par som har en beskjeden kreditt. Drew er en kjekk eiendomsmegler som er ekspert på å finne stygge hus med stort potensiale. Tvillingbroren Jonathan er en ambisiøs entreprenør som kan forvandle det verste krypinn til et drømmehjem. I denne del: Helena og Vincent skal kjøpe hus for første gang, og gleder seg til å flytte sammen. De vil ha et hjem der de slipper å gjøre noe. Men uforutsette problemer oppstår, og paret kommer med nye designkrav i et allerede overskredet budsjett. Jonathan ser ingen annen mulighet enn å tvinge dem til å brette opp ermene selv.

14:30(15:30)

> Bolighjelpen - Vancouver

Kanadisk livsstilsprogram fra 2013. Designer Jillian Harris og eiendomsmegler Todd Talbot gir huseiere i Vancouver den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? Todd bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Jillian viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Jillian eller Todd som vinner. I denne del: Steph og Cynthia kjøpte huset de bor i på grunn av hagen. Etter hvert som barna er blitt større, og huset er fylt med mer og mer klær, leker og diverse sportsutstyr, begynner det å bli trangt om plassen.

15:30(16:00)

> Matkontrollen

Norsk forbrukermagasin fra 2018. «Matkontrollen» retter et kritisk søkelys på matvarebransjen, og jobber for å sikre nordmenn trygg og god mat til riktig pris. Ikke alt ved norsk matproduksjon er som vi tror. Fortsatt lar vi oss lure til å betale dyrt for dårlig mat. Og er egentlig den billige maten så ille som mange tror?

16:00(16:30)

> TV 2 hjelper deg

Norsk forbrukermagasin fra 2018. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester.

16:30(16:55)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2016. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby. I denne del: Olivia skjuler en hemmelighet for Hunter, og Ash og Kat krangler om sitt ufødte barn. Alf prøver å snakke Mick til fornuft.

16:55(17:30)

> Home and Away

Australsk dramaserie fra 2016. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay. I Home and Away følger vi livene til innbyggerne i Summer Bay, en fiktiv australsk kystlandsby. I denne del: Robbo blir tatt inn til avhør av spesialetterforskerne, og Ash setter forholdet til Tori i fare. Mick går med på å ta jobben i WA.

17:30(17:55)

> Fotball: Før kampen

TV 2 Sporten gir deg siste nytt før privatlandskampen mellom Norge og Australia.

17:55(20:00)

> Fotball: Norge - Australia

Direkte fra Ullevaal Stadion. Fra Ullevaal Stadion og privatlandskampen mellom Norge og Australia.

20:00(21:00)

> Norske talenter

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Den ultimate talentkonkurransen der man kan delta med hvilket som helst talent. Dommerpanelet består av Mia Gundersen, Janne Formoe, Mona Berntsen, Bjarne Brøndbo. Programleder Solveig Kloppen følger alt backstage.

21:00(21:20)

> Nyhetene

21:20(21:25)

> Været

21:25(21:40)

> Sportsnyhetene

21:40(22:15)

> Norske talenter

Norsk underholdningsprogram fra 2018. Den ultimate talentkonkurransen der man kan delta med hvilket som helst talent. Dommerpanelet består av Mia Gundersen, Janne Formoe, Mona Berntsen, Bjarne Brøndbo. Programleder Solveig Kloppen følger alt backstage.

22:15(23:20)

> Senkveld med Thomas og Harald

Norsk talkshow fra 2018. Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø. Etter 15 eventyrlige år, går Senkveld med Thomas og Harald nå inn i sin siste sesong på TV 2.

23:20(23:50)

> Roeng

Norsk komiserie fra 2018. En kommune blir rammet av en omvendt finansskandale, og plutselig får 4 milliarder kroner på bok. Når ordfører Tom Eide oppdager at byens cellulosefond er blitt plassert i høyrisiko-investeringer, frykter han det verste. Men det viser seg at Roeng har vunnet stort og tjent over 4 milliarder kroner. Når Kommunaldepartementet gjør krav på gevinsten, ser Eide bare én utvei: Kommunen må bruke opp pengene før Staten rekker å ta dem. Ordføreren bestemmer seg for å bruke alle pengene på å skaffe Roeng en plass i historiebøkene. Hele verden følger med når den lille byen legger ut på sitt største eventyr - å bli den første kommunen i verdensrommet. I denne del: Roeng er blitt Norges rikeste kommune, men privatøkonomien til ordfører Tom Eide er en katastrofe. Tom trenger et økonomisk mirakel og vender seg til rådmannens sønn Benjamin for hjelp. Men Benjamin har sin egne problemer å stri med.

23:50(00:50)

> Stian Blipp Show

Norsk talkshow fra 2018. Stian Blipp har fullstendig frie tøyler når han inviterer storheter som du har lyst til å bli bedre kjent med, og folk du ikke visste du burde bli bedre kjent med, til varmt og muntert samvær i sofaen.

00:50(03:00)

> We're the Millers

Amerikansk komedie fra 2013. Jennifer Aniston, Jason Sudeikis. Narkolangeren David får i oppdrag å smugle en stor last med marihuana fra Mexico til USA. For lettere å kunne komme gjennom tollen bestemmer han seg for å sette sammen en liksomfamilie, og sammen med en blakk stripper og to viltre tenåringer begir han seg ut på veien i en bobil. Åldersgräns: 11 år.

03:00(06:00)

> We Were Soldiers

Amerikansk-tysk krigsdrama fra 2002. Mel Gibson, Madeleine Stowe. Søndag 14. november 1965 landet oberstløytnant Hal Moore og hans 450 menn i la Drang Valley, et sted i Vietnam kjent som "dødens dal". Moore stilte seg først til kamp, men oppdaget snart at de var omringet av 2000 nordvietnamesiske soldater. Det etterfølgende slaget var det blodigste i amerikansk militærhistorie, og det første store sammenstøtet mellom soldater fra Nord-Vietnam og USA. Åldersgräns: 15 år.