Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:20)

> The Middle

Amerikansk dramakomiserie fra 2015. Sue blir forlegen når hun finner ut at professoren hennes vet at hun er forelsket i ham. Brick trygler foreldrene om å gi Cindys foreldre et lån til husleie slik at hun ikke trenger flytte. Crushed. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv.

06:20(06:45)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1996. Fran og Val - to pene single jenter skal på ferie til Jamaica. En orkan ødelegger derimot halve moroa, og i tillegg savner Fran Maxwell mer enn hun hadde forestilt seg. Hurricane Fran. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Og derfra går det bare en vei ...

06:45(07:10)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1996. Fran deltar på en begravelse, og lurer på om hun kommer til å være alene i verden. Danny's Dead and Who's Got the Will?. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Og derfra går det bare en vei ...

07:10(07:55)

> Superoppusserne

Norsk oppussingsprogram fra 2017. Denne uken møter vi Pia og Nicolai, og deres døtre Tiril og Thea. Familien bor i et Tyrolerhus på Malmøya, bare syv km utenfor Oslo sentrum. I Superoppusserne møter vi seks familier som av ulike årsaker har en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekker behovene deres. De drømmer om et bedre hjem. Programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor. Gjennom en uke løfter de et hjem, rom for rom, til livet til eierne er forandret og de har fått et godt og funksjonelt hjem.

07:55(08:40)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Judge Judy Sheindlin tar turen til Ellen i dag. Judge Judy Sheindlin. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

08:40(09:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. Karla forteller at hun er veldig bekymret for datteren Abby, som hun mener lider av posttraumatisk stresslidelse etter å ha kjempet mot egne demoner i mange år. Help! My Daughter Was Possessed, Had Three Exorcisms, and It Is Still Ruining Her Life!. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, der verten er Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, dr. Phil McGraw Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

09:35(10:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. Dr. Phil samtaler med en kvinne som veier kun 40 kilo, fordi hun er redd for mat. En tidligere gjest, Sexy Vegan, kommer også innom for å fortelle siste nytt. Woman Terrified of Food … and What Happened to Sexy Vegan?. Dr. Phil er et Emmy-nominert talkshow som vises daglig, der verten er Amerikas mest populære psykolog og livsstilscoach, dr. Phil McGraw Phils program det ledende blant talkshowene på dagtid, og ble tidligere bare forbigått av The Oprah Winfrey Show. Talkshowet ble kringkastet for første gang i 2002, og er verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. McGraws suksess stammer fra hans egenartede tilnærming til problemene, der det handler om å være ærlig og realistisk. Han hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Dr. Phil løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer.

10:35(11:30)

> NCIS

Amerikansk krimserie fra 2014. I et forsøk på å finne terroristen Parsa sporer Gibbs og teamet opp en av hans medsammensvorne. Double Back. Vi følger en gruppe spesialagenter i NCIS, Naval Criminal Investigative Service. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Jethro Gibbs er en intelligent og erfaren etterforsker, som er villig til å tyne reglene for å få jobben gjort. Under seg har han tre agenter som alle har ulik bakgrunn og erfaring. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter - disse spesialagentene reiser jorden rundt for å etterforske alle forbrytelser knyttet til sjøforsvaret og marineinfanteriet.

11:30(12:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2009. Sam går undercover på et kampsportsenter under etterforskningen av drapet på en marinesoldat. Hand-to-Hand. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

12:30(13:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2017. Tora er 20 år og har svidd av en halv million kroner de siste to årene. Siden 18-års dagen har hun dessuten hatt 15 ulike biler, og hun sløser enorme summer på fest, sminke og hår. Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, og samtidig er det lettere enn noensinne å låne penger. Kredittselskapene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer luksuriøs tilværelse, noe som fører til at enda flere havner i luksusfellen. Nå er Patrick Grimlund og Magnus Hedberg tilbake med det prisbelønte programmet Luksusfellen Sverige. Patrick og Magnus, som er to av Sveriges mest meritterte økonomieksperter, reiser land og strand rundt for å hjelpe familier ut av det økonomiske uføret de har havnet i, og er villige til å gjøre alt for å bidra til en forandring. Spørsmålet er om familiene selv har viljen og orket til å rydde opp i sitt eget pengekaos?

13:30(14:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2016. De fire hobbykokkene får 90 minutter på seg til å lage en hovedrett med enten kveite eller and, som skal serveres VIP-matkjennere. Critics Choice. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

14:30(15:30)

> Gordon Ramsay rydder opp

Amerikansk realityserie fra 2011. Gordon møter en av de staeste eierne noensinne. Abby nekter å høre på Gordons kritikk og kaster ham ut av restauranten. Down City. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Om det er late kokker, temperamentsfulle servitører eller få og misfornøyde gjester, Ramsay gjør entré for å ordne opp i sakene. Her er det som vanlig duket for eksplosive utbrudd og hete konfrontasjoner. Ramsay har én uke på seg til å få restauranten han besøker ut av marerittet den befinner seg i, og det er lite tid til koseprat når han dukker opp med det mål for øyet at ting skal endres, og det kjapt.

15:30(16:30)

> Ladies of London

Amerikansk realityserie fra 2016. Julie opplever enda en milepæl da datteren skal velge ut kjole til avgangsballet og gjøre seg klar til å begynne på universitetet. Marissa har cocktailparty, men det ender i tårer. Dirty Martinis and Dirty Rumors. Tredje sesong byr på nye tider og skjellsettende øyeblikk. Det blir ny giv når Julie nå tar over ansvaret for den 400 år gamle Mapperton-eiendommen, Marissa går gjennom et krevende svangerskap, Juliet forsøker å få sving på motebloggen, Caroline Fleming har en far dødssyk far, og Caroline Stanbury gjør seg klar til å flytte til Dubai.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Isabel blir presset til det ytterste av den personlige treneren sin. Agnes-Nicole prøver å finne en ny produsent som kan ordne opp i den gamle hitlåten hennes "A Real Man". I tredje sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk realityserie fra 2018. I sesongpremieren av Luksusfellen Sverige treffer vi tidligere deltaker i Big Brother, Hanna Widerstedt, som lever luksuriøst i Berlin, til tross for en inntekt på 3000 kroner i måneden. SMS-lån, handlegalskap og feilprioriteringer: Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, noe som gjør at flere enn før havner i luksusfellen.

18:30(19:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2016. Med hjelp fra kjentsfolk skal de tre gjenværende hobbykokkene forberede en utsøkt forrett på seksti minutter. The Finale, part 1. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

19:30(20:30)

> Eventyrlig oppussing

Norsk oppussingsprogram fra 2016. Halvor tar med seg gutta til den værharde trøndelagskysten for å pusse opp en gammel butikk. Stilig, minimalistisk oppussing står i fokus, og Ole og Gustav får en uforglemmelig tur på havet!. Interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam tar deg med til fjells, sjøs og skogs. I år har Halvor også fått med seg snekker Ole Rosén-Lystrup, og sammen med Mikkel Solbjørg og Gustav Brustad-Nilseng tar de oss med over det ganske land og forvandler slitne feriesteder til perler blant vill og vakker natur. Alle hyttene som skal pusses opp har en eventyrlig beliggenhet, og målet er å gjøre innerom like forlokkende som uterom.

20:30(21:30)

> Luksusfellen Sverige

Svenskt livsstilsprogram fra 2018. Therese, 34, fra Svalöv har det siste året brukt 123,616 kroner på Ullared, sigaretter, godteri og sine 13 marsvin. I stedet for å gjøre noe med gjelden, stikker hun hodet i sanden og fortsetter å handle. SMS-lån, handlegalskap og feilprioriteringer: Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, noe som gjør at fler og fler havner i luksusfellen.

21:30(22:30)

> Charterfeber

Norsk realityserie fra 2018. Som vanlig er det mye som skjer på Gran Canaria. Bjørge har omvisning på hotellet, mens Hilde prøver å lage en eventuell evakueringsplan på sitt hotell. Det er fem år siden sist vi chartret ruteflyet – nå er det på tide å reise tilbake til sydligere strøk. Bli med Svein, Hilde, Fred Åge og en haug med nye soltørste og festklare mennesker tilbake til Gran Canaria for sitt livs opplevelse og ny sesong av Charterfeber!

22:30(23:30)

> L.A.'s Finest

Amerikansk actionserie fra 2019. Etter en merkverdig oppdagelse diskuterer Syd og McKenna hvem de kan stole på fremover, mens de också etterforsker et mord i en naturskjønn park. Thief. Den frittenkende Syd Burnett starter på en ny frisk som etterforsker i LAPD. Hun og partneren Nancy McKenna har vidt forskjellige livsstiler og syn på ting, men er begge fremst i sine felt.

23:30(00:40)

> Love Island Australia

Australsk realityserie fra 2018. Øyboerne står overfor nye utfordringer, noe som blant annet inkluderer en høy, solbrun og tatovert fyr som ankommer villaen. Vakre, unge og single australiere er på sitt livs ferie, og har muligheten til å møte den eneste ene. Men det vil ikke bli lett, da de både må vinne hjertet til sin utkårede og seerne.

00:40(01:55)

> Love Island Australia

Australsk realityserie fra 2018. Alle ønsker å få tak i den nye fyren - men hvem velger han å bli partner med?. Vakre, unge og single australiere er på sitt livs ferie, og har muligheten til å møte den eneste ene. Men det vil ikke bli lett, da de både må vinne hjertet til sin utkårede og seerne.

01:55(02:50)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie. Isabel blir presset til det ytterste av den personlige treneren sin. Agnes-Nicole prøver å finne en ny produsent som kan ordne opp i den gamle hitlåten hennes "A Real Man". I tredje sesongen av Svenske Hollywoodfruer møter vi fruene Päivi Hacker, Maria Montazami, Lena Jolton, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian.

02:50(03:35)

> NCIS

Amerikansk krimserie fra 2014. I et forsøk på å finne terroristen Parsa sporer Gibbs og teamet opp en av hans medsammensvorne. Double Back. Vi følger en gruppe spesialagenter i NCIS, Naval Criminal Investigative Service. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Jethro Gibbs er en intelligent og erfaren etterforsker, som er villig til å tyne reglene for å få jobben gjort. Under seg har han tre agenter som alle har ulik bakgrunn og erfaring. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter - disse spesialagentene reiser jorden rundt for å etterforske alle forbrytelser knyttet til sjøforsvaret og marineinfanteriet.

03:35(04:20)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2009. Sam går undercover på et kampsportsenter under etterforskningen av drapet på en marinesoldat. Hand-to-Hand. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet.

04:20(05:10)

> L.A.'s Finest

Amerikansk actionserie fra 2019. Etter en merkverdig oppdagelse diskuterer Syd og McKenna hvem de kan stole på fremover, mens de också etterforsker et mord i en naturskjønn park. Thief. Den frittenkende Syd Burnett starter på en ny frisk som etterforsker i LAPD. Hun og partneren Nancy McKenna har vidt forskjellige livsstiler og syn på ting, men er begge fremst i sine felt.

05:10(05:30)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2006. Lily får en rolle i et teaterstykke, og alle møter opp for å støtte henne. Barney bestemmer seg for å fremføre sitt eget skuespill. Stuff. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask og ble over ørene forelsket. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer.

05:30(06:00)

> Anger Management

Amerikansk komiserie fra 2013. Charlie kommer i konflikt med terapigruppen når han ligger med den nye, attraktive vakten. Charlie Does Time with the Hot Warden. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament – til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser.