Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:25)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1995. Fran får vite at hennes tidligere kjæreste skal gifte seg. Dette skaper store reaksjoner hos henne, og det resulterer i kjøpemani. Shopaholic. Fran får vite at hennes tidligere kjæreste skal gifte seg. Dette skaper store reaksjoner hos henne, og det resulterer i kjøpemani. Hun kjøper alt hun kommer over, og til slutt blir det så ille at hun må få profesjonell hjelp til å slutte.

06:25(07:10)

> MasterChef Norge

Norsk realityserie fra 2014. De som skal knive om to semifinaleplasser denne uken, er Siv Cotton, Alexandra Joner, Ørjan Burøe, Cathrine Larsåsen, Sebastian Warholm, Brita Møystad Engseth. De som skal knive om to semifinaleplasser denne uken, er Siv Cotton, Alexandra Joner, Ørjan Burøe, Cathrine Larsåsen, Sebastian Warholm, Brita Møystad Engseth. I dag er det duket for duell i kakebaking, og nå kommer konkurranseinstinktet virkelig frem hos deltakerne. Det ender dramatisk for Cathrine Larsåsen som kutter seg stygt i fingeren, men kommer tappert tilbake når det skal lages en klassisk kake ved navn Sarah Bernard.

07:10(07:55)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow. Wanda Sykes intervjues av Ellen i dag. Wanda Sykes. Wanda Sykes intervjues av Ellen i dag.

07:55(08:40)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow. Skuespiller Benedict Cumberbatch tar turen til Ellens studio i dag. Benedict Cumberbatch. Skuespiller Benedict Cumberbatch tar turen til Ellens studio i dag.

08:40(09:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. Lisa hevder at eksmannen mishandlet henne og deres to sønner, og at de er redd for ham. Hun vil ha ham ut av livet sitt. I Want My Ex-Husband out of My Life So My 81-Year-Old Fiancé Can Adopt My Children. Lisa hevder at eksmannen mishandlet henne og deres to sønner, og at de er redd for ham. Hun vil ha ham ut av livet sitt.

09:35(10:30)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. Et ektepar føler seg sviktet av den hjemløse kvinnen som de lot bo hos seg, fordi hun meldte dem til barnevernet. The Homeless Woman We Rescued Reported Us for Child Abuse. Et ektepar føler seg sviktet av den hjemløse kvinnen som de lot bo hos seg, fordi hun meldte dem til barnevernet.

10:30(11:30)

> NCIS

Amerikansk dramaserie fra 2009. NCIS-enheten får høre om drapet på en av deres tidligere assistenter, og oppdager at offeret har solgt informasjon om hvordan tyver kan bryte seg inn i et varehus. One Last Score. NCIS-enheten får høre om drapet på en av deres tidligere assistenter, og oppdager at offeret har solgt informasjon om hvordan tyver kan bryte seg inn i et varehus.

11:30(12:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk kriminaldramaserie fra 2013. Mordet på en sikkerhetsvakt fører teamet til en mesterhjerne som muligens planlegger et terrorangrep på et tog. The Livelong Day. Mordet på en sikkerhetsvakt fører teamet til en mesterhjerne som muligens planlegger et terrorangrep på et tog.

12:30(13:30)

> Lethal Weapon

Amerikansk actionserie fra 2017. Riggs og Murtaugh etterforsker en surfers død. Samtidig er Murtaugh mistenksom overfor Trishs nye venn, som hun jobber på et veldedighetsarrangement med. Birdwatching. Riggs og Murtaugh etterforsker en surfers død. Samtidig er Murtaugh mistenksom overfor Trishs nye venn, som hun jobber på et veldedighetsarrangement med.

13:30(14:00)

> Hellstrøms kjøkken

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Komiker Rune Andersen prøver å ta Eyvind Hellstrøms plass når mesterkokken skal lage bouillabaise (fransk fiskesuppe). Komiker Rune Andersen prøver å ta Eyvind Hellstrøms plass når mesterkokken skal lage bouillabaise (fransk fiskesuppe).

14:00(14:30)

> Hellstrøms kjøkken

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Hellstrøm lager fisk cocotte (fisk i form) til sin tidligere stedatter Cathrine Magnus. Hellstrøm lager fisk cocotte (fisk i form) til sin tidligere stedatter Cathrine Magnus.

14:30(15:30)

> MasterChef Norge

Norsk realityserie fra 2014. De som skal knive om to semifinaleplasser denne uken er Siv Cotton, Alexandra Joner, Ørjan Burøe, Cathrine Larsåsen, Sebastian Warholm, Brita Møystad Engseth. De som skal knive om to semifinaleplasser denne uken er Siv Cotton, Alexandra Joner, Ørjan Burøe, Cathrine Larsåsen, Sebastian Warholm, Brita Møystad Engseth. I dag får MatserChef-restauranten gjester og dagens kjøkkensjef er den norske stjernekokken Bjørn Svensson. De tre gjenværende deltakerne skal lage hver sin rett og den skal godkjennes av Svensson før den serveres gjestene, men hans høye standard gjør det vanskelig for dem. Både restaurantgjestene og dommerne bestemmer hvilke to som går til semifinalen.

15:30(16:30)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2017. Det blir kjølig stemning på turen når Karen ikke tar med alle på en helt unik opplevelse. Robyn tar en stor avgjørelse når det gjelder forholdet sitt. Welcome to the Bermuda Triangle. Det blir kjølig stemning på turen når Karen ikke tar med alle på en helt unik opplevelse. Robyn tar en stor avgjørelse når det gjelder forholdet sitt.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2015. Tradisjoner er til for å brytes, men ikke i Hollywood. Derfor vil fruelunsjen heller ikke denne gangen kunne nytes i ro og mak. Tradisjoner er til for å brytes, men ikke i Hollywood. Derfor vil fruelunsjen heller ikke denne gangen kunne nytes i ro og mak.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsserie fra 2013. Zandra, 30, og Tony, 29, er gift og har tre barn å ta seg av. De tjener rundt 30 000 kroner hver måned, men har 19 000 kroner i minus. Mat, godteri, kaker og brus fører familien mot økonomisk kollaps. Zandra, 30, og Tony, 29, er gift og har tre barn å ta seg av. De tjener rundt 30 000 kroner hver måned, men har 19 000 kroner i minus. Mat, godteri, kaker og brus fører familien mot økonomisk kollaps.

18:30(19:30)

> Boligjakten

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Hege og Wayne vil ut av sentrumsleiligheten for å finne en bolig med hage og godt oppvekstmiljø for datteren, mens Åsa har vært leietaker i ti år og synes det er skummelt å kjøpe noe for første gang. Hege og Wayne vil ut av sentrumsleiligheten for å finne en bolig med hage og godt oppvekstmiljø for datteren, mens Åsa har vært leietaker i ti år og synes det er skummelt å kjøpe noe for første gang.

19:30(21:30)

> Olme beist

Britisk-amerikansk komedie fra 1997. En liten, idyllisk dyrepark i England blir overtatt av Octopus Inc., et stort multinasjonalt firma som er ute etter å temme dyrepasserne og forandre hele parken. En liten, idyllisk dyrepark i England blir overtatt av Octopus Inc., et stort multinasjonalt firma som er ute etter å temme dyrepasserne og forandre hele parken.

21:30(00:05)

> The Hurt Locker

Amerikansk actiondrama fra 2008. En spesialgruppe av bombeeksperter tvinges til å spille et farlig spill i krigens kaos i Irak, der alle mennesker er potensielle fiender og alle objekter kan være en dødelig bombe. En spesialgruppe av bombeeksperter tvinges til å spille et farlig spill i krigens kaos i Irak, der alle mennesker er potensielle fiender og alle objekter kan være en dødelig bombe.

00:05(02:20)

> The Maze Runner: I dødens labyrint

Amerikansk science fiction-action fra 2014. En tenåringsgutt våkner med hukommelsestap på en mystisk eng, der han møter en rekke andre gutter som har havnet der på samme måte. En tenåringsgutt våkner med hukommelsestap på en mystisk eng, der han møter en rekke andre gutter som har havnet der på samme måte. Det mystiske stedet er omgitt av gigantiske murer som skjuler en livsfarlig labyrint.

02:20(04:15)

> Mr. Brooks

Amerikansk thriller fra 2007. Earl Brooks er familiefar og fremgangsrik forretningsmann, men bak fasaden skjuler det seg en seriemorder. Han kjemper en stadig kamp for å holde sine morderiske drifter i sjakk. Earl Brooks er familiefar og fremgangsrik forretningsmann, men bak fasaden skjuler det seg en seriemorder. Han kjemper en stadig kamp for å holde sine morderiske drifter i sjakk. Ingen har noensinne funnet ut hvem han er, men en dag blir han observert.

04:15(06:00)

> En versting på Wall Street

Amerikansk komedie fra 1996. Laurel Ayres er en av Wall Streets mest talentfulle finansanalytikere. Men det faktum at hun er farget og kvinne gjør at hun kan se langt etter forfremmelsene. Laurel Ayres er en av Wall Streets mest talentfulle finansanalytikere. Men det faktum at hun er farget og kvinne gjør at hun kan se langt etter forfremmelsene. For å få gjennomslag for sine mange ideer må det en fiktiv, mannlig partner til for at hun skal lykkes.