Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:25)

> Nanny

Amerikansk komiserie. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de. Og derfra går det bare en vei... I denne del: Maxwell får tilbud om å flytte til California for å produsere film istedenfor teater, men ikke alle blir overlykkelige over nyheten.

06:25(07:10)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Sean "Puff Daddy" Combs og Milo Ventimglia kommer til Ellen i dag. Stevie Nicks opptrer.

07:10(07:55)

> Nine Months Later

Britisk realityserie fra 2014. Fem par skal ta seg av sin første baby, og vi følger dem gjennom foreldreansvarets opp- og nedturer i åtte måneder. Fem par skal ta seg av sin første baby, og vi følger dem gjennom foreldreansvarets opp- og nedturer i åtte måneder, der de går over i en ny fase i forholdet til hverandre og prøver å finne sin plass som "mamma" og "pappa". Mens vi følger dem på denne berg-og-dal-banen av søvnløshet, eufori, krangling og forsoning, får vi personlige, intime og ofte morsomme refleksjoner fra parene selv om hvordan de faktisk følte seg disse første månedene. Mange innrømmelser kommer, og de forteller hvordan det er å tenke det utenkelige,men også hvordan det er å elske noen slik de aldri før har gjort. Med en baby kommer mange magiske øyeblikk, men også utilfredsstilte sexbehov, og tanker om å stikke av fra både partner og gråtende avkom. Parene blir innvidd i foreldrerollen, og finner ut hva de faktisk kan klare. I denne del: De nybakte foreldrene begynner å få teken på foreldrerollen, men snart må de ut av babyboblen og tilbake til hverdagslivet.

07:55(09:00)

> Hele Norge baker

Norsk realityserie. Tolv lidenskapelige og særdeles kompetente deltagere konkurrerer om å bli Norges beste amatørbaker. Dommere er Pascal Dupuy og Øyvind Lofthus. I denne del: Tolv spente bakeentusiaster er på plass bak hver sin kjøkkenbenk og er klare for den første utfordringen i årets konkurranse. Den første oppgaven høres lettere ut enn den er, deltakerne skal lage hver sin kremkake, og her skal deres individuelle stil og smak komme frem. Det eneste kravet er at kaken skal inneholde kremfløte og ha minst to bunner. I den første tekniske oppgaven skal deltakerne kopiere en av Pascals klassikere, nemlig den grønne rullekaken. Noen blir for selvsikre, mens andre lider av prestasjonsangst og nerver denne første dagen på kjøkkenet på Bogstad gård, da to skal sendes hjem.

09:00(10:00)

> Junior MasterChef USA

Amerikansk matlagingsprogram fra 2015. Amerikanske barn i alderen 8 til 13 år viser oss at også unge kokker kan være mestere. Gordon Ramsay får selskap av dommerne Joe Bastianich og Graham Elliot. Sammen skal de lære de håpefulle deltakerne hvordan man gjør suksess som kokk og oppmuntre dem på veien. Men ingen sitter trygt, det gjelder å hele tiden prestere for å få være med videre i konkurransen. I denne del: De seks beste junioramatørkokkene i Amerika står ovenfor sesongens største utfordring - driften av en restaurant. I to lag vil minikokkene lage for- og hovedrett til stamgjestene ved en fin restaurant.

10:00(11:00)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Kelly Clarkson er aktuell med utgivelse av en barnebok, og kommer til Ellen for å snakke om det. Chrissy Teigen, bl.a. kjent fra "Lip Sync Battle" er også gjest.

11:00(12:00)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2016. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Taylor Lautner fra "Scream Queens" besøker Ellen. Det gjør også paralympisk mester Tatyana McFadden. Musikalsk innslag fra Bon Jovi, som fremfører sin nye hit.

12:00(13:00)

> Real Housewives of Orange County

Amerikansk realityserie fra 2006. Ekte frustrerte fruer er en dokuserie som gir oss innpass hos fem familier som lever og bor i en såkalt "gated community" i Orange County, California. Vi får møte fem sofistikerte kvinner og deres familier, og får se nærmere på deres glamorøse liv i det vakre sørlige California. De fleste husene voktes med høye gjerder og koster rundt 12-13 millioner kroner. Kimberly, Jeana, Vicki, Lauri og Jo er vant til å leve i luksus, og gjør alt for å holde på standarden. Hver kvinne har sin egen historie, og vi får være med på botox-behandlinger, diamantpartyer og annet stress. Men livet er ikke alltid perfekt bak gjerdene, bare vent og se. I denne del: Jo ansetter Shane for å jage kaninene som har invadert nabolaget. Kimberly overtales til å oppgradere bilen sin, og Vicky drar på et ganske heftig cruise.

13:00(14:00)

> Real Housewives of Orange County

Amerikansk realityserie fra 2006. Ekte frustrerte fruer er en dokuserie som gir oss innpass hos fem familier som lever og bor i en såkalt "gated community" i Orange County, California. Vi får møte fem sofistikerte kvinner og deres familier, og får se nærmere på deres glamorøse liv i det vakre sørlige California. De fleste husene voktes med høye gjerder og koster rundt 12-13 millioner kroner. Kimberly, Jeana, Vicki, Lauri og Jo er vant til å leve i luksus, og gjør alt for å holde på standarden. Hver kvinne har sin egen historie, og vi får være med på botox-behandlinger, diamantpartyer og annet stress. Men livet er ikke alltid perfekt bak gjerdene, bare vent og se. I denne del: Shane besøker et college i Arizona. Kara får tiden til å gå ved å bruke penger, mens Vicki og Lauri gir seg hen til botox-behandling.

14:00(15:00)

> Real Housewives of Orange County

Amerikansk realityserie fra 2006. Ekte frustrerte fruer er en dokuserie som gir oss innpass hos fem familier som lever og bor i en såkalt "gated community" i Orange County, California. Vi får møte fem sofistikerte kvinner og deres familier, og får se nærmere på deres glamorøse liv i det vakre sørlige California. De fleste husene voktes med høye gjerder og koster rundt 12-13 millioner kroner. Kimberly, Jeana, Vicki, Lauri og Jo er vant til å leve i luksus, og gjør alt for å holde på standarden. Hver kvinne har sin egen historie, og vi får være med på botox-behandlinger, diamantpartyer og annet stress. Men livet er ikke alltid perfekt bak gjerdene, bare vent og se. I denne del: Kimberly og Scott blir med Jeane på hustitting, mens Shane har satt sine øyne på Jo. Lauri har problemer med sønnen på 16 år, mens Vicki og ektemannen krangler.

15:00(16:00)

> Real Housewives of Orange County

Amerikansk realityserie fra 2006. Ekte frustrerte fruer er en dokuserie som gir oss innpass hos fem familier som lever og bor i en såkalt "gated community" i Orange County, California. Vi får møte fem sofistikerte kvinner og deres familier, og får se nærmere på deres glamorøse liv i det vakre sørlige California. De fleste husene voktes med høye gjerder og koster rundt 12-13 millioner kroner. Kimberly, Jeana, Vicki, Lauri og Jo er vant til å leve i luksus, og gjør alt for å holde på standarden. Hver kvinne har sin egen historie, og vi får være med på botox-behandlinger, diamantpartyer og annet stress. Men livet er ikke alltid perfekt bak gjerdene, bare vent og se. I denne del: Jo finner det vanskelig å ta seg av huset, mens Josh kommer ut fra ungdomsansstalsten og Colton brekker hånden.

16:00(17:00)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2016. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse. Med sine inngjerdede eiendommer, private foreninger og eksklusive privatskoler er Potomac en av Marylands godt bevarte hemmeligheter. Dette ekstremt velbemidlede lokalsamfunnet, med beliggenhet like utenfor Washington D.C., er hjem til flere prominente afroamerikanske familier med langvarig tilhørighet til området. I denne del: Karen er ferdig med Ashleys kattefester, så hun innleder en ny tradisjon med parkvelder på yachten, som opplæringsøvelse for sin unge protesjé.

17:00(18:00)

> Real Housewives of Potomac

Amerikansk realityserie fra 2016. Vi følger seks kvinner fra Potomac i Maryland. Alle i forskjellige livs- og rikdomsstadier, og alle med sosial innflytelse. Med sine inngjerdede eiendommer, private foreninger og eksklusive privatskoler er Potomac en av Marylands godt bevarte hemmeligheter. Dette ekstremt velbemidlede lokalsamfunnet, med beliggenhet like utenfor Washington D.C., er hjem til flere prominente afroamerikanske familier med langvarig tilhørighet til området. I denne del: Med hjelp fra sin mentor, Karen, håper Ashley å gjøre godt inntrykk på sine nye venner, men når det viser seg at innlosjeringen på turen ikke er 5-stjerners, er det fare for frafall av gjester.

18:00(18:30)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. I denne del: Carrie begynner å lure på om enkelte jenter lever kun for at andre skal føle seg stygge. Spesielt da hun møter Natasha, den perfekte forloveden til Mr. Big. For at humøret skal bli bedre tar Samantha med seg venninnene til en skjønnhetssalong, der hun selv bestiller en helt spesiell massasjetime. Charlotte blir konfrontert med sin dårlige selvtillit, mens Miranda får et nedverdigende blikk fra vaskehjelpen.

18:30(19:00)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. I denne del: I kveldens episode blir det et møte med Alanis Morissette. Hun har rollen som Dawn og kysser intimt med Carrie. Grunnen er Carries nye flamme, som plutselig viser seg å være interessert i både gutter og jenter. Charlotte sier ja til å bli med på et spesielt fotoshoot, mens Miranda opplever å bli gutten i forholdet da hun føler seg kvalt av Steve. Samantha må gi sin nye assistent sparken fordi han er ubehagelig og frekk. Samtidig er han også så kjekk at hun havner til sengs med ham etterpå.

19:00(19:30)

> Sex og singelliv

Amerikansk komiserie. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. I denne del: Carrie får valget mellom å stumpe røyken eller å miste sin nye flamme Aidan. Han kan ikke fordra jenter som røyker, og hun bestemmer seg for å gi forholdet en sjanse. Samantha møter en sexy afroamerikansk mann, men opplever å bli mislikt av søsteren fordi hudfargen hennes ikke passer til hans. Charlotte går ut med en mann som absolutt ikke kan kysse, og Miranda må lære seg til å støtte de urealistiske drømmene til Steve.

19:30(21:30)

> Just Married

Romantisk komedie fra 2003. Ashton Kutcher, Brittany Murphy. Avslappede Tom gifter seg med rikmannsdatteren Sarah mot alle odds, men bryllupsreisen i Europa utarter snart fullstendig, og i tillegg dukker Sarahs snobbete ekskjæreste opp for å stikke kjepper i hjulene for dem. Aldersgrense: 11 år.

21:30(00:15)

> Wall Street: Money Never Sleeps

Amerikansk drama fra 2010. Michael Douglas, Shia LaBeouf. Etter avtjent fengselsstraff konfronteres Gordon Gecco med en ny verden. Han har en datter som ikke vil ha noe med ham å gjøre, og gamle kolleger har vendt ham ryggen, men pengene ... de lukter fortsatt like godt. Med hjelp fra datteren kjæreste begynner han enda en gang å klatre mot maktens høyder. Aldersgrense: 7 år.

00:15(02:00)

> Venner med penger

Amerikansk romantisk drama fra 2006. Jennifer Aniston, Frances McDormand. Fire kvinner har vært nære venner gjennom hele voksenlivet. Tre av dem er godt gift og tror de har funnet seg til rette blant designerklær og veldedighetsmiddager. De uroer seg for fjerdemann Olivia, som slett ikke befinner seg i samme økonomiske situasjon som sine venninner - og i tillegg er singel. De forstår ikke hvordan hun kan leve som hun gjør. Vennskapet forandres imidlertid drastisk når alle tvinges til å tenke gjennom livsstilen de har valgt.

02:00(02:50)

> Paradise Hotel

Norsk realityserie fra 2017. TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn, og spillet settes i gang - men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner? I denne del: Ny uke i paradis, nye utfordringer, svik, drama, tårer og glede. Ny gjest sjekker inn, og blir godt mottatt av gjengen. Ny gjest betyr fest, og kveldens antrekk er av typen toga. Det byr på utfordringer for enkelte av gjestene.

02:50(03:35)

> Paradise Hotel

Norsk realityserie fra 2017. TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn, og spillet settes i gang - men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner? I denne del: Den nye gjesten får beskjed om å splitte et par. Ettersom hen har den ene foten allerede greit plassert i den ene alliansen, virker valget tilsynelatende enkelt. Videre er det klart for ny fest, der noen treffer tonen bedre enn andre, for å si det slik.

03:35(04:25)

> Paradise Hotel

Norsk realityserie fra 2017. TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn, og spillet settes i gang - men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner? I denne del: Gjesten som i går ble henvist til Solo, får anledningen til å knytte nye bånd i dag. Hen får nemlig muligheten til å dra på date med en valgfri gjest. Videre er det duket for Pandoras, der enkelte av deltakerne blir outet mer enn andre.

04:25(05:10)

> Paradise Hotel

Norsk realityserie fra 2017. TV3 og Triana Iglesias åpner igjen dørene til Paradise Hotel, et sted der alt handler om å finne seg en partner å stole på for å komme seg til finalen. En gjeng med gutter og jenter sjekker inn, og spillet settes i gang - men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill der ingen vet hva som venter seg i neste brev. Det eneste vi vet sikkert er at det blir drama, tårer, latter, sol og svik. For hva kommer man lengst med, å spille spillet eller å være trofast mot sin partner? I denne del: Torsdagen har kommet, og en gjest må sjekke ut. Det er spesielt én som føler seg truet, og gjør det hen kan for å bli i Mexico. Når avgjørelsen kommer, etterlater den utsjekkede en haug med frustrerte og sinna hotellgjester.

05:10(06:00)

> Junior MasterChef USA

Amerikansk matlagingsprogram fra 2015. Amerikanske barn i alderen 8 til 13 år viser oss at også unge kokker kan være mestere. Gordon Ramsay får selskap av dommerne Joe Bastianich og Graham Elliot. Sammen skal de lære de håpefulle deltakerne hvordan man gjør suksess som kokk og oppmuntre dem på veien. Men ingen sitter trygt, det gjelder å hele tiden prestere for å få være med videre i konkurransen. I denne del: De seks beste junioramatørkokkene i Amerika står ovenfor sesongens største utfordring - driften av en restaurant. I to lag vil minikokkene lage for- og hovedrett til stamgjestene ved en fin restaurant.