Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:25)

> Kevin Can Wait

Amerikansk komiserie fra 2017. Da Kevin og Vanessa vil skaffe seg et sikkerhetsoppdrag i en lekebutikk, blir de så oppslukt av egne idéer at de ender opp innelåst etter stengetid. The Kevin Crown Affair. Da Kevin og Vanessa vil skaffe seg et sikkerhetsoppdrag i en lekebutikk, blir de så oppslukt av egne idéer at de ender opp innelåst etter stengetid.

06:25(06:45)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1996. Maxwell reiser til London for å forsøke å overtale Celine Dion om å være med i hans broadway-oppsetning. Fran's Gotta Have It. Maxwell reiser til London for å forsøke å overtale Celine Dion om å være med i hans broadway-oppsetning.

06:45(07:10)

> Nanny

Amerikansk komiserie fra 1997. Maxwell forteller Niles, som fortsatt ikke har kommet seg etter hjerteinfarktet, at han og Fran har en affære. The Morning After. Maxwell forteller Niles, som fortsatt ikke har kommet seg etter hjerteinfarktet, at han og Fran har en affære.

07:10(07:55)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2016. Gordon Ramsay viser hvordan man skal håndtere en hummer på ordentlig vis. De 16 gjenværende hobbykokkene har 25 minutter på å drepe, posjere og rense en hummer. Gordon Ramsay Masterclass. Gordon Ramsay viser hvordan man skal håndtere en hummer på ordentlig vis. De 16 gjenværende hobbykokkene har 25 minutter på å drepe, posjere og rense en hummer.

07:55(08:40)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow. Connie Britton besøker Ellen i dag. Connie Britton. Connie Britton besøker Ellen i dag.

08:40(09:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. 15-åringen fra Beverly Hills vil ikke jobbe, og er rasende for at hennes lommepenger ble redusert fra $5000 i måneden, når hun behøver en bil til $231.000. My 15-Year-Old Daughter is a Rich and Spoiled Beverly Hills Brat. 15-åringen fra Beverly Hills vil ikke jobbe, og er rasende for at hennes lommepenger ble redusert fra $5000 i måneden, når hun behøver en bil til $231.000.

09:35(10:35)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2017. Narko-pusheren Tricia blir fengslet når en av hennes kunder dør av en overdose. Nå er Tricia løslatt og bestemmer at hennes barn skal få bo hos henne igjen. I Was in Prison for Reckless Homicide and Now My Sister Needs to Give My Kids Back. Narko-pusheren Tricia blir fengslet når en av hennes kunder dør av en overdose. Nå er Tricia løslatt og bestemmer at hennes barn skal få bo hos henne igjen.

10:35(11:30)

> NCIS

Amerikansk krimserie fra 2012. NCIS-teamet må finne ut hva som er grunnen til en helikopterulykke på stranden og samtidig kjempe for å få tak i den savnede piloten. På andre kanter utfordres Tony og McGee av Ziva. Lost At Sea. NCIS-teamet må finne ut hva som er grunnen til en helikopterulykke på stranden og samtidig kjempe for å få tak i den savnede piloten. På andre kanter utfordres Tony og McGee av Ziva.

11:30(12:30)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk krimdramaserie fra 2017. Callen og Sam samarbeider med myndighetene etter at en beryktet våpenhandler har returnert til USA. Vendetta. Callen og Sam samarbeider med myndighetene etter at en beryktet våpenhandler har returnert til USA.

12:30(13:30)

> Shades of Blue

Amerikansk krimserie fra 2016. Mens Saperstein klamrer seg fast til livet, strever Harlee med å beskytte ham fra Wozniak, som igjen strever med å finne en balanse mellom samvittighet og nødvendigheten av å fullføre en jobb. Undiscovered Country. Mens Saperstein klamrer seg fast til livet, strever Harlee med å beskytte ham fra Wozniak, som igjen strever med å finne en balanse mellom samvittighet og nødvendigheten av å fullføre en jobb.

13:30(14:30)

> The F Word with Gordon Ramsay

Amerikansk realityserie fra 2017. Gordon utfordrer Jamie Alexander på kjøkkenet, og prøver også å finne ut hva seerne faktisk synes om ham. Gordon utfordrer Jamie Alexander på kjøkkenet, og prøver også å finne ut hva seerne faktisk synes om ham.

14:30(15:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2016. De 15 hobbykokkene deles inn i to lag, og må forberede og servere biff, tilbehør og saus for 101 veteraner hvis stemmer avgjør hvilken gruppe som må til pers i stresstesten. Vets, Jets, and Home Cooks. De 15 hobbykokkene deles inn i to lag, og må forberede og servere biff, tilbehør og saus for 101 veteraner hvis stemmer avgjør hvilken gruppe som må til pers i stresstesten.

15:30(16:30)

> The Real Housewives of Dallas

Amerikansk dokusåpeserie fra 2016. Damene reiser til Brandis og Stephanies feriehus i Austin for å more seg. LeeAnne blir sjokkert når hun finner ut at alle kjenner detaljene i en hemmelighet fra fortiden hennes. Killing Time in Austin. Damene reiser til Brandis og Stephanies feriehus i Austin for å more seg. LeeAnne blir sjokkert når hun finner ut at alle kjenner detaljene i en hemmelighet fra fortiden hennes.

16:30(17:30)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2009. Anna Anka tar med seg barna Ethan og Elli til det berømte modellbyrået Ford for å gi dem en sjanse til å tjene sine egne penger som modeller. Men møtet går ikke helt som hun hadde tenkt seg. Anna Anka tar med seg barna Ethan og Elli til det berømte modellbyrået Ford for å gi dem en sjanse til å tjene sine egne penger som modeller. Men møtet går ikke helt som hun hadde tenkt seg. Og hvordan får hun og Paul kjærligheten til å blomstre? Anna deler sine beste kjærlighetstips med seerne. Agnes-Nicole Winter arrangerer en forhåndsvisning av sin siste film "The Gold and the Beautiful", som kostet 30 millioner å spille inn. Nå leter hun etter en distributør som kan ordne med en verdenslansering. Maria Montazami avslører at hun nylig begynte å jobbe med innredning av hus for ektemannens meglerfirma. Hun tjener 400 dollar per hus, og nå vil hun by familien på en overraskelse som hun selv har betalt for.

17:30(18:30)

> Luksusfellen Sverige

Svensk realityserie fra 2014. Henrik og Mia har ikke betalt husleie, strøm eller barnehagen på månedsvis og blir snart kastet ut. Men å røyke for mer enn 30.000 årlig og kjøpe fredagskos for over 1000 kr i måneden, det gjør de. Henrik og Mia har ikke betalt husleie, strøm eller barnehagen på månedsvis og blir snart kastet ut. Men å røyke for mer enn 30.000 årlig og kjøpe fredagskos for over 1000 kr i måneden, det gjør de.

18:30(19:30)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2018. Det er kun åtte deltakere igjen, og denne gangen drar de til California, for å lage mat til 25 brannmenn i en intens lagutfordring. American Heroes. Det er kun åtte deltakere igjen, og denne gangen drar de til California, for å lage mat til 25 brannmenn i en intens lagutfordring.

19:30(20:30)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsprogram fra 2016. Elisabeth fra Rendalen har svart belte i shopping av nips og naps. I tillegg til å bruke langt over gjennomsnittet på mat, røyk og cafebesøk, har hun aldri hatt kontroll på forbruket, og har ofte tydd til kreditt. Elisabeth fra Rendalen har svart belte i shopping av nips og naps. I tillegg til å bruke langt over gjennomsnittet på mat, røyk og cafebesøk, har hun aldri hatt kontroll på forbruket, og har ofte tydd til kreditt. Flere ganger har datteren, Anette, blitt nødt til å redde henne. Nå er Anette selv blitt mor, og trenger pengene moren skylder henne for å klare de daglige utgiftene. Hvis ikke Elisabeth rydder opp i økonomien sin, går det kraftig utover datteren.

20:30(21:30)

> Forsidefruer

Dansk dokusåpeserie fra 2018. Sarah Louise har vunnet en tre meter høy statue av seg selv, men er litt usikker på hva hun skal tenke om denne utradisjonelle premien. Sarah Louise har vunnet en tre meter høy statue av seg selv, men er litt usikker på hva hun skal tenke om denne utradisjonelle premien.

21:30(00:00)

> Speed 2: Cruise Control

Amerikansk romantisk actionthriller fra 1997. Annie drar på cruise i Karibien med sin nye flamme Alex. Istedenfor romantisk idyll opplever paret at cruiseskipet blir kapret av den hevngjerrige kjeltringen John Geiger. Annie drar på cruise i Karibien med sin nye flamme Alex. Istedenfor romantisk idyll opplever paret at cruiseskipet blir kapret av den hevngjerrige kjeltringen John Geiger. Med stø kurs rett mot en oljetanker er cruiseskipet fortapt. Kan Annie og Alex endre kursen før skipet går opp i flammer?

00:00(00:55)

> Chicago Med

Amerikansk dramaserie fra 2015. Dr. Halstead gjenoppliver en pasient med kreft i terminalstadiet som ikke skulle vært gjenopplivet, og denne feilen får ringvirkninger både for ham selv og for sykehuset. Choices. Dr. Halstead gjenoppliver en pasient med kreft i terminalstadiet som ikke skulle vært gjenopplivet, og denne feilen får ringvirkninger både for ham selv og for sykehuset.

00:55(01:50)

> Heartbeat

Amerikansk dramaserie fra 2015. Alex kjemper for å redde livet til Jesse, Pierce og Ji-Sings, når en mystisk og dødelig sykdom fører til at hele sykehuset må stenge. What Happens in Vegas...Happens. Alex kjemper for å redde livet til Jesse, Pierce og Ji-Sings, når en mystisk og dødelig sykdom fører til at hele sykehuset må stenge.

01:50(02:45)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2009. Anna Anka tar med seg barna Ethan og Elli til det berømte modellbyrået Ford for å gi dem en sjanse til å tjene sine egne penger som modeller. Men møtet går ikke helt som hun hadde tenkt seg. Anna Anka tar med seg barna Ethan og Elli til det berømte modellbyrået Ford for å gi dem en sjanse til å tjene sine egne penger som modeller. Men møtet går ikke helt som hun hadde tenkt seg. Og hvordan får hun og Paul kjærligheten til å blomstre? Anna deler sine beste kjærlighetstips med seerne. Agnes-Nicole Winter arrangerer en forhåndsvisning av sin siste film "The Gold and the Beautiful", som kostet 30 millioner å spille inn. Nå leter hun etter en distributør som kan ordne med en verdenslansering. Maria Montazami avslører at hun nylig begynte å jobbe med innredning av hus for ektemannens meglerfirma. Hun tjener 400 dollar per hus, og nå vil hun by familien på en overraskelse som hun selv har betalt for.

02:45(03:25)

> NCIS: Los Angeles

Amerikansk krimdramaserie fra 2018. Deeks er bekymret for informanten Tiffany Williams når hun blir arrestert under et undercover-oppdrag. Pro Se. Deeks er bekymret for informanten Tiffany Williams når hun blir arrestert under et undercover-oppdrag. Ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi drar teamets veltrente agenter ut på hemmelige oppdrag, og ofte setter de sine egne liv i fare for å få has på de kriminelle.

03:25(04:05)

> Shades of Blue

Amerikansk krimserie fra 2016. Mens Saperstein klamrer seg fast til livet, strever Harlee med å beskytte ham fra Wozniak, som igjen strever med å finne en balanse mellom samvittighet og nødvendigheten av å fullføre en jobb. Undiscovered Country. Mens Saperstein klamrer seg fast til livet, strever Harlee med å beskytte ham fra Wozniak, som igjen strever med å finne en balanse mellom samvittighet og nødvendigheten av å fullføre en jobb.

04:05(04:55)

> Posh Pawn

Britisk dokumentarserie fra 2014. Pantelåner James håper på å selge et Tiger Moth dobbeltdekker fra andre verdenskrig for 70.000 pund. To veldig forskjellige diamantringer gir Prestige-pantelånerne hodepine. Pantelåner James håper på å selge et Tiger Moth dobbeltdekker fra andre verdenskrig for 70.000 pund. To veldig forskjellige diamantringer gir Prestige-pantelånerne hodepine.

04:55(05:35)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2018. Det er kun åtte deltakere igjen, og denne gangen drar de til California, for å lage mat til 25 brannmenn i en intens lagutfordring. American Heroes. Det er kun åtte deltakere igjen, og denne gangen drar de til California, for å lage mat til 25 brannmenn i en intens lagutfordring.

05:35(06:00)

> Hellstrøms kjøkken

Norsk underholdningsprogram fra 2016. Eyvind Hellstrøm tilbereder potet- og purreløksuppe til sin første kjærlighet, Renate Lange. Eyvind Hellstrøm tilbereder potet- og purreløksuppe til sin første kjærlighet, Renate Lange.