Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:45)

> MasterChef spesial

Norsk realityserie. Vi har invitert kjente MasterChef-veteraner til kjøkkenet igjen, der de skal møte lidenskapelige amatørkokker fra hele Norge som de skal konkurrere mot. I denne del: MasterChef-veteranene Storm Pedersen, Sigurd Sollien og Sarah Natasha Melbye møter tre entusiastiske og selvsikre hobbykokker til duell på kjøkkenet. Knut mener han er bedre enn kjendisene etter å ha sett mye på programmet og bel irritert på det lave nivået, matblogger Maj-Britt føler på forventningspresset og kjøpmann Hans Olav har ikke særlig tro på at kjendisene har bra nok matkunnskap. Hva gjorde at matlidenskapen hos deltakerne blomstret? Det skal de svare på i form av en rett. For å avgjøre hvem som ryker ut i dag må to av deltakerne i duell, den som lager flest godkjente retter laget av egg kommer videre til i morgen.

06:45(07:35)

> MasterChef Danmark - dommernes duell

Dansk matlagingskonkurranse fra 2014. I MasterChef Danmark - dommernes duell setter de tre dommerne Thomas Castberg, Jakob Mielcke og David Johansen alle kluter til for å sikre sitt eget lag MasterChef-troféet i en intern konkurranse dommerne imellom. Hver dommer har en uke i kjøkkenet med seks matglade deltakere. Her gjelder det å finne to kandidater til den endelige kampen om duell-troféet. I denne MasterChef-utgaven er det ikke bare deltakerne som har noe som står på spill. De tre anerkjente MasterChef-dommerne skal for første gang i historien kjempe mot hverandre - en kamp som utspiller seg gjennom de nøye utvalgte amatørkokkene. Dommerne må lære opp og veilede lagene sine, men hver dag må den ansvarshavende dommeren velge ut den deltakeren som må forlate programmet. Deltakerne har aldri før vært ute på så dypt vann som når de nå blir stilt overfor nye, spennende utfordringer og for dem ukjente råvarer. Én ting er sikkert: Det er kun de beste amatørkokkene som kan overleve uken og sikre seg en plass i finalen. I denne del: Det er andre dag i Castbergs uke, og han vil utfordre sine fem gjenværende aspiranter i teknikk og kreativitet. I den anledning har han invitert en helt spesiell gjest - Thomas Herman!

07:35(08:25)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2017. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Jake Gyllenhaal blir intervjuet i dag, og Kesha opptrer.

08:25(09:20)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2016. Dr. Phil hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Han løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer. I denne del: Lisa har foreldreretten til barnebarna, og hevder at datteren ikke er skikket som mor fordi hun har et narkotikaproblem.

09:20(10:10)

> Dr. Phil

Amerikansk talkshow fra 2016. Dr. Phil hjelper gjestene sine med å sortere tanker og følelser, og utfordrer dem til å gå videre i livet. Han løfter frem dem som lider i det stille, og tar for seg gjeldende samfunnsproblemer: familievold, incest, depresjon, rasisme, rusmisbruk og andre helserelaterte utfordringer. I denne del: Ni år gamle MacKenzie har vært innlagt på sjukehus og medisinert utallige ganger fordi hun slår folk, ødelegger ting, sårer dyr og andre mennesker og oppholder seg på bilveien.

10:10(11:05)

> Bones

Amerikansk krimserie fra 2007. "Bones" er basert på virkelige hendelser, og skildrer livet og arbeidet til forfatteren, antropologen og rettsmedisineren Dr. Temperence Brennan, en ekspert på å tyde uklare ledetråder og bevismateriale innpreget i sterkt skadede skjeletter. I tillegg til arbeidet som rettsmedisiner er doktor Brennan en dyktig krimforfatter, noe som viser seg å være en viktig egenskap. Sammen med teamet på Jeffersonians Rettsmedisinske Laboratorium og FBI-agenten Seely Booth, hjelper doktor Brennan til med å løse vanskelige drapssaker. Det viser seg snart at ikke alle er like villige til å hjelpe dem i etterforskningen. I denne del: Brennan og Booth oppdager et kranium med bitemerker fra mennesketenner, noe som leder dem på sporet av en klubb for kannibaler. Samtidig sliter alle med å tilpasse seg det nye jobbmiljøet uten Zack.

11:05(12:00)

> Navy NCIS

Amerikansk krimserie fra 2012. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Jethro Gibbs er en intelligent og erfaren etterforsker, som er villig til å tyne reglene for å få jobben gjort. Under seg har han tre agenter som alle har ulik bakgrunn og erfaring. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter - disse spesialagentene reiser jorden rundt for å etterforske alle forbrytelser knyttet til sjøforsvaret og marineinfanteriet. I denne del: Mens NCIS-teamet etterforsker mordet på en Mossad-offiser i Virginia, drar Tony og Ziva til Berlin for å oppsore hennes fars morder.

12:00(13:00)

> Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2017. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I denne del: Skuespillerne Mandy Moore, Sterling K. Brown og Milo Ventimiglia, kjent fra serien This Is Us, besøker Ellen i studio i dag.

13:00(14:00)

> The Real Housewives of Orange County

Amerikansk realityserie fra 2009. Vi følger fem kvinner som lever sine glamorøse liv bak de beskyttende gjerdene til et boligområde i det sørlige California. I denne del: Alle feirer Lauris ekteskapsinngåelse, og sesongen nærmer seg slutten.

14:00(15:00)

> Husredderne

Svensk realityserie fra 2015. I Husredderne hjelper snekkeren Björn Christiernsson og hans husredderteam syv familier med å bygge opp og innrede sine hjem igjen etter katastrofen inntraff. Alle vet at brannmenn er helter. Men det finnes til og med ukjente helter som rykker ut når ilden har sloknet. I Husredderne hjelper snekkeren Björn Christiernsson og hans husredderteam syv familier med å bygge opp og innrede sine hjem igjen etter at katastrofen har inntruffet. Det blir kanskje ikke akkurat slik det var før brannen, men med hjelp av interiørarkitektene Jimmy Schönning og Maria Celin kommer Björn til å gjøre sitt beste for å skape et nytt hjem og en ny begynnelse i livet for familiene. Med støtte fra forsikringsselskapets skadeingeniører bygger Husredderne opp bostedene fra grunnen igjen. Og denne gangen blir de ordentlig brannsikret. I denne del: I dagens episode får vi bli med når Jesper og familien får sommerhuset sitt tilbake. Husredderteamet gjør alt for å gjenopprette det som ble slukt av ilden.

15:00(16:00)

> MasterChef spesial

Norsk realityserie. Vi har invitert kjente MasterChef-veteraner til kjøkkenet igjen, der de skal møte lidenskapelige amatørkokker fra hele Norge som de skal konkurrere mot. I denne del: MasterChef-veteranene Storm Pedersen, Sigurd Sollien og Sarah Natasha Melbye møter tre entusiastiske og selvsikre hobbykokker til duell på kjøkkenet. Knut mener han er bedre enn kjendisene etter å ha sett mye på programmet og bel irritert på det lave nivået, matblogger Maj-Britt føler på forventningspresset og kjøpmann Hans Olav har ikke særlig tro på at kjendisene har bra nok matkunnskap. Stemningen er intens når tre stykker står igjen og skal kjempe om to finaleplasser, og oppgaven er kokkens etterfølger der Kjartan er sjefen der de skal kopiere hans andebryst-rett. For å avgjøre hvem som får den siste finaleplassen må de lage en dessert som byr på vanskelig teknikk.

16:00(17:00)

> Svenske Hollywoodfruer

Svensk realityserie fra 2015. Det fantes en tid før Svenske Hollywoodfruer, da tv-programmet var litt kjedeligere, sladrespaltene litt tammere, og Los Angeles bare var et sted på kartet for de fleste svenske tv-seere. Svenske Hollywoodfruer endret det for alltid. Nå er det tid for nye eventyr med stjernene våre - Maria Montazami, Gunilla Persson og Åsa Vesterlund. Dessuten gjør Isabel Adrian comeback og bringer med seg litt ekstra glamour. Svenske Hollywoodfruer er et av Sveriges mest framgangsrike, velkjente og omtalte program. I høst er det klart for den niende sesongen. I denne del: Det er duket for sesongfinale i Svenske Hollywoodfruer, og den avsluttes med en fest - for hunder. Ingen katter er velkomne, men det blir allikevel jammer når fruene møtes igjen.

17:00(18:05)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2015. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I "Luksusfellen Sverige" forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? I denne del: Martin og Emelie Svensson fra Blentarp lever på kredittlån. Som nedbetales med nye kredittlån. Dessuten har de lånt penger av nesten alle de kjenner, og tømt datterens sparekonto. Luksusfellen er siste sjanse.

18:05(19:05)

> Boligjakten

Norsk livsstilsserie fra 2016. Boligjaktens meglere sine mål er å hjelpe boligkjøpere over hele landet i jakten på den perfekte boligen og, ikke minst, vinne budrundene. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør i livet, og med våre eksperters kunnskap om boligkjøp og budrunder skal boligdrømmene endelig oppfylles. Meglerne leter etter boliger i områder som kjøperne ikke engang har vurdert, og med ulike budsjettrammer, ønsker og kriterier har de litt av en utfordring. I denne del: Tonje og Christian vil flytte fra Gjøvik til Oslo. De er på jakt etter en 3-romsleilighet så Christian kan få et eget hobbyrom, men de har satt et stramt budsjett for seg selv. Karianne er nødt til å utfordre dem for i det hele tatt å finne noe de har råd til. Guro og Dagfinn er ferdig med studenttilværelsen i Trondhjem, og leter nå etter den perfekte boligen som skal ligge landlig til. Men det aller viktigste kravet deres er at boligen har en oppvaskmaskin. Hans Christian tar utfordringen på strak arm.

19:05(21:30)

> Roxanne

Amerikansk komedie fra 1987. Steve Martin, Daryl Hannah. Brannsjefen C.D. Bales forelsker seg i den vakre Roxanne, men brannsjefens enorme nese kommer hele tiden i veien for romansens utvikling. Roxanne er på sin side betatt av den kjekke, men ikke spesielt smarte, brannmannen Chris. Til tross for sine sårete følelser tilbyr Bales å hjelpe Chris til å skrive et kjærlighetsbrev Roxanne. Forviklingene vil ingen enda ta, og spørsmålet blir etterhvert om Roxanne kommer til å oppdage deres bløff? Aldersgrense: 7 år.

21:30(23:20)

> Venner med penger

Amerikansk romantisk drama fra 2006. Jennifer Aniston, Frances McDormand. Fire kvinner har vært nære venner gjennom hele voksenlivet. Tre av dem er godt gift og tror de har funnet seg til rette blant designerklær og veldedighetsmiddager. De uroer seg for fjerdemann Olivia, som slett ikke befinner seg i samme økonomiske situasjon som sine venninner - og i tillegg er singel. De forstår ikke hvordan hun kan leve som hun gjør. Vennskapet forandres imidlertid drastisk når alle tvinges til å tenke gjennom livsstilen de har valgt.

23:20(01:30)

> I Origins

Amerikansk sci fi-drama fra 2014. Michael Pitt, Steven Yeun. Ian Gray er en vitenskapsmann som forsker på det menneskelige øye og dets utvikling. Han er drevet av en sterk tro på videnskapen, men da han oppdager merkelige egenskaper ved sin egen sønns øyne, blir han rystet i sine grunnvoller og må ta sine teorier opp til ny vurdering.

01:30(03:10)

> Love and Other Disasters

Britisk-fransk romantisk komedie fra 2006. Brittany Murphy, Matthew Rhys. Emily "Jacks" Jackson, en amerikaner som jobber for Vogue i London, gjør sitt beste for å forbedre livene til sine venner, men overser totalt mannen som er storforelsket i henne.

03:10(04:55)

> En hushjelp til besvær

Britisk dramakomedie komedie fra 2005. Rowan Atkinson, Kristin Scott Thomas. Gloria føler det som om livet hennes kommer ut av kontroll. Hun blir gal av den ustanselige bjeffingen til naboens hund, datteren har ny kjæreste hver uke og sønnen plages på skolen. Ektemannen, Walter Goodfellow, er så opptatt av å skrive den perfekte preken at han ikke engang enser hennes åpenlyse flørting med golfinstruktøren Lance. Det kjærlighetsløse ekteskapet og pubertetsbarnas eskapader går henne på nervene helt til den nye hushjelpen Grace trer inn i familien. Aldersgrense: 11 år.

04:55(06:00)

> This Is Us

Amerikansk komiserie fra 2016. En forfriskende ærlig og tankevekkende der hovedpersonenes veier og livshistorier krysses og sammenfiltres på underlig vis. Veiene deres krysses og livshistoriene deres sammenfiltres på underfundig vis, og det viser seg at flere av dem er født på samme dag. I denne del: Familien samles hos Randall i en spesiell anledning, mens Kevin og Sophie knytter enda sterkere bånd. Det er anspent stemning mellom Jack og Rebecca.