Tipsa en vän

Text om e-post tips

E-post från:

E-post till:

TV3

06:00(06:45)

> Pascals konditori

Norsk dokumentarserie fra 2014. Pascal og hans kollegaer i Tollbugata får en røff start på arbeidsdagen. Fryseren har gått i stykker i løpet av natten, hvilket betyr at mellom fem og ti tusen kaker må kastes. Konditor Pascal Dupuy inviterer deg inn i sitt travle bakeverksted i Tollbugata i Oslo. Foruten eksklusiv sniktitt på arbeidsmetoder og tips og triks fra Pascal selv, blir vi kjent med de ansatte og hvordan de jobber. Bakeriet i Tollbugata leverer dessuten kaker til alle filialene, så her blir det fort travelt, hektisk og til tider dramatisk.

06:45(07:30)

> Pascals konditori

Norsk dokumentarserie fra 2014. Pascal overrasker sine undersåtter med en tur til konditor-mekkaet Paris. Vi blir med Barbara og Fabien på norskkurs og vi skal se Pascal dømme Norgesmesterskapet i konditorkunst. Vi får også se at Pascal har hendene…. Konditor Pascal Dupuy inviterer deg inn i sitt travle bakeverksted i Tollbugata i Oslo. Foruten eksklusiv sniktitt på arbeidsmetoder og tips og triks fra Pascal selv, blir vi kjent med de ansatte og hvordan de jobber. Bakeriet i Tollbugata leverer dessuten kaker til alle filialene, så her blir det fort travelt, hektisk og til tider dramatisk.

07:30(08:15)

> This Is Us

Amerikansk komiserie fra 2016. Familien samles hos Randall i en spesiell anledning, mens Kevin og Sophie knytter enda sterkere bånd. Det er anspent stemning mellom Jack og Rebecca. What Now?. En forfriskende ærlig og tankevekkende der hovedpersonenes veier og livshistorier krysses og sammenfiltres på underlig vis.

08:15(09:10)

> This Is Us

Amerikansk komiserie fra 2016. Jack drar til Cleveland for å gjøre det godt igjen med Rebecca på hennes første konsertkveld med bandet. Randall, Kate og Kevin tar viktige avgjørelser for fremtiden. Moonshadow. En forfriskende ærlig og tankevekkende der hovedpersonenes veier og livshistorier krysses og sammenfiltres på underlig vis.

09:10(10:05)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Lily Tomlin og Jane Fonda er gjester hos Ellen i dag. Lily Tomlin And Jane Fonda. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

10:05(11:00)

> The Ellen DeGeneres Show

Amerikansk talkshow fra 2018. Allison Janney er gjest hos Ellen i dag. Allison Janney. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier.

11:00(11:55)

> Luksusfellen Sverige

Svensk livsstilsprogram fra 2017. Nilofar stiller et ultimatum til samboer Marcus - som går over atten tusen kroner i minus hver måned: Ta deg sammen, ellers er forholdet over. Fallgruvene er mange når det kommer til privatøkonomi, og samtidig er det lettere enn noensinne å låne penger. Kredittselskapene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer luksuriøs tilværelse, noe som fører til at enda flere havner i luksusfellen. Nå er Patrick Grimlund og Magnus Hedberg tilbake med det prisbelønte programmet Luksusfellen Sverige. Patrick og Magnus, som er to av Sveriges mest meritterte økonomieksperter, reiser land og strand rundt for å hjelpe familier ut av det økonomiske uføret de har havnet i, og er villige til å gjøre alt for å bidra til en forandring. Spørsmålet er om familiene selv har viljen og orket til å rydde opp i sitt eget pengekaos?

11:55(14:15)

> Karate Kid III

Amerikansk actiondrama fra 1989. Karate Kid, Daniel LaRusso, må kjempe sin vanskeligste kamp alene. Han kommer tilbake fra Okinawa og drømmer om et rolig arbeidsliv hos sin trener, Mr. Miyagi. Isteden blir han truet til å stille opp i en kamp mot den ondskapsfulle Mike Barnes. Mr. Miyagi nekter denne gangen å hjelpe, og Daniel trosser sin mesters visdomsord. Men når han finner ut at han er blitt lurt, er det bare én som kan hjelpe ham - nemlig Miyagi.

14:15(15:10)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2019. 36 amatørkokker ankommer med ambisjonen om å bli en av de 20 beste som går videre i konkurransen. Men først må de imponere dommerne. The Epic 10th Season Auditions - Part 1. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

15:10(16:05)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2019. Det er bare åtte forklær igjen til de håpefulle amatørkokkene. I denne runden skal amatørkokkene lage sin egen signaturrett på under 45 minutter. Auditions - Pt. 2 / The Battle Round. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

16:05(17:00)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2019. De 20 amatørkokkene må vise frem talentet sitt i den første Mystery Box-utfordringen, der de må lage noe som er inspirert av en av Ramsays retter. Gordon's Mystery Box. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

17:00(18:00)

> Masterchef USA

Amerikansk matlagingskonkurranse fra 2019. De 18 deltakerne blir delt inn i to lag, og skal lage maten til Master Chefs 10-års jubileumsfest. De skal lage mat til 100 personer, og blant de inviterte er både gamle deltakere og vinnere. The 10th Season Pool Party!. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef".

18:00(19:00)

> Luksusfellen

Norsk livsstilsprogram fra 2018. Trine og Petter bor på Stange ved Hamar. Selv tror paret at de ikke sløser altfor mye og at de skylder 400 000, men det virkelighetsbildet forandrer seg kraftig når Lene og Hallgeir kommer på besøk. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Enkle løsninger som sms-lån, dyre forbrukslån og uvettig pengebruk er stadig et aktuelt tema som mange ønsker hjelp til å få ordne på. Med hjelp av våre økonomer Hallgeir Kvadsheim, Silje Sandmæl, Magne Gundersen og Lene Drange, som er den nyeste av økonomene i Luksusfellen. Her tas det tak i de vanvittige regningsbunkene og låneavtalene som folk har pådratt seg. Mens økonomene tar seg av dette, forsøker psykolog Cecilie Lynum og Robert Speare å komme til bunns i hvorfor man har havnet i Luksusfellen og hva man kan gjøre for å holde seg unna den i fremtiden.

19:00(20:00)

> Eventyrlig oppussing

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Ole, Gustav og Halvor pusser opp hver sin rorbu på Træna i Nordland. Her bobler konkurranseinstinktet opp til overflaten, da eierne skal kåre hvilken rorbu de liker best. Sesongavslutning. Halvor Bakke og hans snekkerteam Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad Nilsen er igjen klare til å gi deg hakeslepp med guddommelig natur og geniale overhalinger.

20:00(21:00)

> Boligjakten

Norsk livsstilsprogram fra 2019. Positivitetsblogger Petter ønsker å bo nærmere sentrum, men klarer Karianne å finne den perfekte guttebula? Camilla og Jon Erik trenger mer plass og får hjelp av Hans Christian. Vi får et gjensyn med Karianne Amlie og Hans Christian Espenes, samt et nytt tilskudd i Per Elling Sylte. Nytt av året er at Karianne hjelper et knippe kjendiser med visninger og budrunder.

21:00(23:50)

> X-Men: Apocalypse

Amerikansk action fra 2016. I det forhistoriske Egypt regjerer den mektige En Sabah Nur. Etter et opprør havner han i dvale og blir gravlagt i en pyramide. De eneste som kan stoppe ham, er Professor X, Magneto og de andre mutantene.

23:50(00:50)

> Besatt

Norsk krimserie fra 2019. Den drepte jusstudenten viser seg å ha koblinger til prostitusjon. Et tips fører Max til et hemmelig sted i skogen, hvor han finner noe uventet. Døren. Detektivene Sander Holm og Max Sørensen etterforsker en merkelig sak der fire gutter blir funnet døde. Snart blir begge hjemsøkt av fryktelige mareritt, og må spørre seg selv hva de faktisk jakter på.

00:50(03:00)

> Sicario

Amerikansk actiondrama fra 2015. Da en idealistisk FBI-agent blir rekruttert av en lederen i en etterforskningsgruppe på jakt etter en narkotikabaron, legger hun ut på et farlig oppdrag som gjør at hun må stille spørsmål ved alt hun tror på - og….

03:00(04:35)

> The Wedding Ringer

Amerikansk romantisk komedie fra 2015. To uker før bryllupet sitt går en sosialt utilpass mann til et firma som tilbyr forlovere til trengende brudgommer.

04:35(05:20)

> This Is Us

Amerikansk komiserie fra 2016. Familien samles hos Randall i en spesiell anledning, mens Kevin og Sophie knytter enda sterkere bånd. Det er anspent stemning mellom Jack og Rebecca. What Now?. En forfriskende ærlig og tankevekkende der hovedpersonenes veier og livshistorier krysses og sammenfiltres på underlig vis.

05:20(06:00)

> How I Met Your Mother

Amerikansk komiserie fra 2005. Ted leier en limousin til nyttårsaften slik at han og vennene kan kjøre fra fest til fest for å finne den beste. The Limo. En lattervekkende romantisk komiserie om hvordan Ted ble forelsket og falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli dem to…